menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Industrieverf
  6. >
  7. Industrielak

Industrielak

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSSSikkens rubbol bl easy spray glossSikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens rubbol bl easy spray gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. Het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Op metalen en kunststof (geen PP of PE) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de Sikkens redox bl multi primer aangebracht worden. Theoretisch verbruik: ca. 4-6 m≤ per liter.

vanaf104,22
bekijk productBekijk product ▸
MULTICOAT AQUA 2K EP SATINSigma multicoat aqua 2k ep satinSigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer ťn aflak. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. De coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industriŽle omgevingen en kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op ťťn dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. Theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf177,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten high build overschilderbare epoxy polyamide coating met ijzerglimmer. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Een hoge relatieve luchtvochtigheid van max. 95% tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless-spuit als met de kwast, en hardt ook uit bij temperaturen tot -10įC. Het heeft een goede hechting op de meeste verouderde, intacte alkyd-, chloorrubber- en epoxycoatings en is bestand tegen water en spatten van milde chemicaliŽn. Het heeft een uitstekende duurzaamheid, is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer en is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: ca. 6,3 m≤ per liter bij een droge laagdikte van 100 Ķm.

vanaf890,52
bekijk productBekijk product ▸
NOVAGUARD 840Sigma novaguard 840Sigma novaguard 840

Sigma Novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware H2S belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. Het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. Theoretisch rendement: 3,3 m≤ per liter.

vanaf1.641,31
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550H GLOSSSigma sigmadur 550h glossSigma sigmadur 550h gloss

Sigma sigmadur 550h is een 2-componenten, high-build alifatische acryl polyurethaan afwerklaag met een hoog vaste stof gehalte. Het heeft een goede kleur- en glansbehoud, kan zelfs na langdurige blootstelling aan de atmosfeer worden overgeschilderd, kan rechtstreeks op metaal worden aangebracht en hardt uit tot temperaturen van -5įC. Het is overschilderbaar na 16 uur bij 10įC. Rendement: ca. 14 m≤ per liter voor een droge laagdikte van 50 Ķm.

vanaf388,48
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. Het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. Het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10įC en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. Theoretisch rendement: 6,3 m≤ per liter.

vanaf198,44
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 456Sigma sigmacover 456Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. Het kan bijvoorbeeld na de Sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. Het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6,5 m≤ per liter.

vanaf242,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 350Sigma sigmacover 350Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. Het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. Voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: 5 m≤ per liter.

vanaf170,85
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550Sigma sigmadur 550Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. Het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. Aantal lagen: 2 Š 3. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: 9-11 m≤ per liter.

vanaf370,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANSSigma sigmadur 1800 super hoogglansSigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten polyurethan super hoogglans aflak. Het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. Het is overschilderbaar na 12 uur. Theoretisch rendement: ca. 9,1 m≤ per liter.

vanaf347,18
bekijk productBekijk product ▸
MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSSSigma multifinish 2k pu semi-glossSigma multifinish 2k pu semi-gloss

Sigma multifinish 2k pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan voor buiten. Opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. De eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. Het is geschikt als afwerklaag op Sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industriŽle milieus, maar ook in kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 6 uur) zodat op ťťn dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m≤ per liter.

vanaf47,59
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 400Sigma sigmacover 400Sigma sigmacover 400

Sigma sigmacover 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. Het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag VOC-gehalte, is oppervlaktetolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicaliŽn. Theoretisch rendement: 8,5 m≤ per liter.

vanaf146,00
bekijk productBekijk product ▸
RAL INDUSTRIAL LAKMotip ral industrial lakMotip ral industrial lak

Motip industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf15,75
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL BLANKE LAKMotip industrial blanke lakMotip industrial blanke lak

Motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. Het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf15,75
bekijk productBekijk product ▸
Metal S 2-KNcoat metal s 2-kNcoat metal s 2-k

Ncoat metal s 2-k is een duurzame, glanzende, kleurloze 2-componenten beschermingslak. Het is geschikt voor gladde, niet-zuigende ondergronden zoals poedercoating, 2-componenten coatings, rvs, koper, messing, (geanodiseerd) aluminium, marmer en graniet. Het verduurzaamt het materiaal, zorgt voor een easy to clean oppervlak, beschermt en is kras- en slijtvast, roestwerend en weerbestendig. Het haalt verweerde kleuren op en beschikt over uv-blokkers. Verbruik: ca. 50 - 100 m≤ per kg.

vanaf266,89
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANSRust-oleum hard hat deklaag hoogglansRust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANSRust-oleum hard hat deklaag zijdeglansRust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf25,48
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG MATRust-oleum hard hat deklaag matRust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf25,48
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANTRust-oleum hard hat deklaag transparantRust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. Het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. Het vergeelt niet en is uv-bestendig. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per spuitbus.

vanaf28,05
bekijk productBekijk product ▸
7500 ALKYTHANERust-oleum 7500 alkythaneRust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. Het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5įC) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. Het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met Rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. Aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. Voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele Rust-oleum grondlaag of alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf48,45
bekijk productBekijk product ▸
9600 RUST-O-THANERust-oleum 9600 rust-o-thaneRust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum rust-o-thane 9600 is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is uv-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met Rust-oleum of Mathys epoxysystemen. Het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. Verbruik: 13,2 m≤ per liter.

vanaf423,78
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG METALLICRust-oleum hard hat deklaag metallicRust-oleum hard hat deklaag metallic

Rust-oleum hard hat deklaag metallic is een metallische, sneldrogende coating voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is speciaal voor het creeeren van een aluminiumkleur op blank metaal en gegalvaniseerde oppervlakken zoals machines, pompen en kasten. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf27,50
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K PU FINISHVista aqua 2k pu finishVista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. Het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. Het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. Het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf70,60
bekijk productBekijk product ▸
2K PU FINISHVista 2k pu finishVista 2k pu finish

Vista 2k pu finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. Het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf71,60
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK HOOGGLANSWijzonol industrielak hoogglansWijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 m≤ per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK ZIJDEGLANSWijzonol industrielak zijdeglansWijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY-OKAY SATINWijzonol spray-okay satinWijzonol spray-okay satin

Wijzonol spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in ťťn, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. De verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. Het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. Het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. De tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 m≤ per liter.

vanaf113,06
bekijk productBekijk product ▸
WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANSWijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglansWijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol wijzodur multicoat aqua zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. Het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. Verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 m≤ per kilo.

vanaf92,36
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSSSikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens rubbol bl easy spray gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. Het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Op metalen en kunststof (geen PP of PE) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de Sikkens redox bl multi primer aangebracht worden. Theoretisch verbruik: ca. 4-6 m≤ per liter.

vanaf104,22
bekijk productBekijk product ▸
MULTICOAT AQUA 2K EP SATINSigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer ťn aflak. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. De coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industriŽle omgevingen en kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op ťťn dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. Theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf177,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten high build overschilderbare epoxy polyamide coating met ijzerglimmer. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Een hoge relatieve luchtvochtigheid van max. 95% tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless-spuit als met de kwast, en hardt ook uit bij temperaturen tot -10įC. Het heeft een goede hechting op de meeste verouderde, intacte alkyd-, chloorrubber- en epoxycoatings en is bestand tegen water en spatten van milde chemicaliŽn. Het heeft een uitstekende duurzaamheid, is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer en is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: ca. 6,3 m≤ per liter bij een droge laagdikte van 100 Ķm.

vanaf890,52
bekijk productBekijk product ▸
NOVAGUARD 840Sigma novaguard 840

Sigma novaguard 840

Sigma Novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware H2S belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. Het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. Theoretisch rendement: 3,3 m≤ per liter.

vanaf1.641,31
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550H GLOSSSigma sigmadur 550h gloss

Sigma sigmadur 550h gloss

Sigma sigmadur 550h is een 2-componenten, high-build alifatische acryl polyurethaan afwerklaag met een hoog vaste stof gehalte. Het heeft een goede kleur- en glansbehoud, kan zelfs na langdurige blootstelling aan de atmosfeer worden overgeschilderd, kan rechtstreeks op metaal worden aangebracht en hardt uit tot temperaturen van -5įC. Het is overschilderbaar na 16 uur bij 10įC. Rendement: ca. 14 m≤ per liter voor een droge laagdikte van 50 Ķm.

vanaf388,48
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. Het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. Het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10įC en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. Theoretisch rendement: 6,3 m≤ per liter.

vanaf198,44
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 456Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. Het kan bijvoorbeeld na de Sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. Het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6,5 m≤ per liter.

vanaf242,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 350Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. Het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. Voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: 5 m≤ per liter.

vanaf170,85
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. Het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. Aantal lagen: 2 Š 3. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: 9-11 m≤ per liter.

vanaf370,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANSSigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten polyurethan super hoogglans aflak. Het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. Het is overschilderbaar na 12 uur. Theoretisch rendement: ca. 9,1 m≤ per liter.

vanaf347,18
bekijk productBekijk product ▸
MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSSSigma multifinish 2k pu semi-gloss

Sigma multifinish 2k pu semi-gloss

Sigma multifinish 2k pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan voor buiten. Opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. De eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. Het is geschikt als afwerklaag op Sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industriŽle milieus, maar ook in kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 6 uur) zodat op ťťn dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m≤ per liter.

vanaf47,59
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 400Sigma sigmacover 400

Sigma sigmacover 400

Sigma sigmacover 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. Het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag VOC-gehalte, is oppervlaktetolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicaliŽn. Theoretisch rendement: 8,5 m≤ per liter.

vanaf146,00
bekijk productBekijk product ▸
RAL INDUSTRIAL LAKMotip ral industrial lak

Motip ral industrial lak

Motip industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf15,75
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL BLANKE LAKMotip industrial blanke lak

Motip industrial blanke lak

Motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. Het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf15,75
bekijk productBekijk product ▸
Metal S 2-KNcoat metal s 2-k

Ncoat metal s 2-k

Ncoat metal s 2-k is een duurzame, glanzende, kleurloze 2-componenten beschermingslak. Het is geschikt voor gladde, niet-zuigende ondergronden zoals poedercoating, 2-componenten coatings, rvs, koper, messing, (geanodiseerd) aluminium, marmer en graniet. Het verduurzaamt het materiaal, zorgt voor een easy to clean oppervlak, beschermt en is kras- en slijtvast, roestwerend en weerbestendig. Het haalt verweerde kleuren op en beschikt over uv-blokkers. Verbruik: ca. 50 - 100 m≤ per kg.

vanaf266,89
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANSRust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANSRust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf25,48
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG MATRust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf25,48
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANTRust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. Het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. Het vergeelt niet en is uv-bestendig. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per spuitbus.

vanaf28,05
bekijk productBekijk product ▸
7500 ALKYTHANERust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. Het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5įC) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. Het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met Rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. Aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. Voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele Rust-oleum grondlaag of alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf48,45
bekijk productBekijk product ▸
9600 RUST-O-THANERust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum rust-o-thane 9600 is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is uv-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met Rust-oleum of Mathys epoxysystemen. Het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. Verbruik: 13,2 m≤ per liter.

vanaf423,78
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG METALLICRust-oleum hard hat deklaag metallic

Rust-oleum hard hat deklaag metallic

Rust-oleum hard hat deklaag metallic is een metallische, sneldrogende coating voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is speciaal voor het creeeren van een aluminiumkleur op blank metaal en gegalvaniseerde oppervlakken zoals machines, pompen en kasten. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf27,50
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K PU FINISHVista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. Het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. Het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. Het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf70,60
bekijk productBekijk product ▸
2K PU FINISHVista 2k pu finish

Vista 2k pu finish

Vista 2k pu finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. Het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf71,60
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK HOOGGLANSWijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 m≤ per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK ZIJDEGLANSWijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY-OKAY SATINWijzonol spray-okay satin

Wijzonol spray-okay satin

Wijzonol spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in ťťn, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. De verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. Het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. Het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. De tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 m≤ per liter.

vanaf113,06
bekijk productBekijk product ▸
WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANSWijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol wijzodur multicoat aqua zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. Het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. Verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 m≤ per kilo.

vanaf92,36
bekijk productBekijk product ▸
FILTER