menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Histor
 6. >
 7. Histor muurverf

Histor Muurverf

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PERFECT FINISH MUURVERF MAT READY MIXEDHistor perfect finish muurverf mat ready mixedHistor perfect finish muurverf mat ready mixed

Histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, vochregulerend en wasbaar en nat schrobbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf29,36
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK REVOLUTIONHistor monodek revolutionHistor monodek revolution

Histor monodek revolution is een matte, afwasbare muurverf met intelligent flow technology. Hierdoor vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf36,26
bekijk productBekijk product ▸
MONODEKHistor monodekHistor monodek

Histor monodek is een matte, eenvoudig verwerkbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor toepassing op wanden en plafonds binnenshuis. En laag levert over het algemeen voldoende dekking op. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf20,65
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK BATHROOMHistor monodek bathroomHistor monodek bathroom

Histor monodek bathroom maakt de muren en plafonds van de badkamer en keuken weer fris. Deze matte muurverf dekt in n laag, is schimmelbestendig en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Het is vochtregulerend, afwasbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf18,19
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK CLEANHistor monodek cleanHistor monodek clean

Histor monodek clean is een matte reinigbare muurverf, ideaal voor vuilgevoelige ruimtes zoals de keuken, hal of kinderkamer. Door de nospot technology trekken de vlekken niet in en blijft de muur mat na reiniging. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,19
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK EXTERIOR MUURVERFHistor monodek exterior muurverfHistor monodek exterior muurverf

Histor monodek exterior is een matte, vuilafstotende muurverf die het huis jarenlang tegen weersinvloeden beschermt. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,88
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE MUURVERFHistor perfect base vlek isolerende muurverfHistor perfect base vlek isolerende muurverf

Histor perfect base vlek isolerende muurverf is een witte, watergedragen, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die licht tot zwaar vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken). Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden, pleisterwerk, goed vastzittend behang, beton en gips- en boardplaten. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf21,93
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH BADKAMER ZIJDEGLANSHistor perfect finish badkamer zijdeglansHistor perfect finish badkamer zijdeglans

Histor perfect finish badkamer muurverf zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH MUURVERF MAT MENGMACHINEHistor perfect finish muurverf mat mengmachineHistor perfect finish muurverf mat mengmachine

Histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, wasbaar en nat schrobbaar en vochtregulerend. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf4,54
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK STRUCTUREHistor monodek structureHistor monodek structure

Histor monodek structure is mat en fijnkorrelig, op basis van kunstharsdispersie en geschikt voor toepassing binnen in o.a. trappenhuis, gang, woonkamer, keuken en badkamer. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF AFWASBAAR MATHistor one muurverf afwasbaar matHistor one muurverf afwasbaar mat

Histor one muurverf afwasbaar mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf24,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF EXTRA MATHistor one muurverf extra matHistor one muurverf extra mat

Histor one muurverf extramat is een schrobvaste, waterverdunbare muurverf met een uitstekende dekking en gladde structuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF MATHistor one muurverf matHistor one muurverf mat

Histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf33,59
bekijk productBekijk product ▸

Histor muurverf voor een langdurig en strak verfresultaat

Kunnen de muren in je huis wel een kleurtje gebruiken of is je interieur toe aan een grondige renovatie? Met muurverf van Histor zorg je voor een verrassend resultaat. De verf van dit Nederlandse merk is van uitstekende kwaliteit en draagt bij aan een vernieuwde uitstraling van je interieur. De verf is er in allerlei kleuren en deze verf gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn d verfwebshop van Nederland en bieden jou onder andere de keuze uit Histor verf. Wat is de meerwaarde van Histor en welke voordelen hebben we jou bij Kleuro.nl te bieden? We vetellen je er graag meer over.

Histor, een doe-het-zelf merk voor particuliere schilders

Histor is een Nederlands verfmerk en richt zich specifiek op de particuliere doe-het-zelver. Het merk dateert uit 1949 en heeft door de jaren heen allerlei soorten verf en lak op de markt gebracht, waaronder ook muurverf. De verf van Histor staat garant voor een langdurig en strak verfresultaat. Al sinds de oprichting draait het bij Histor om vooruitgang en dit verklaart de reden waarom innovatie voor dit merk zo belangrijk is. Ook de muurverf van Histor beschikt over de allerbeste eigenschappen en is daarom gemakkelijk te gebruiken door particuliere schilders. Reden genoeg om een kijkje te nemen bij ons aanbod muurverf van Histor.

Histor muurverf online kopen

Het kopen van muurverf van Histor doe je eenvoudig online in onze veelzijdige verfwebshop. Alles dat je nodig hebt om je muren van een verflaag te voorzien tref je aan in onze webshop. Laat je daarom verrassen door ons veelzijdige assortiment en gebruik onze slimme zoekfunctie om de juiste verf te bestellen op de site. Er is Histor verf verkrijgbaar voor binnen en buiten. Zelfs voor vochtige ruimtes in huis zoals de badkamer en keuken is er Histor muurverf te koop in onze webshop. Ga op zoek naar de muurverf die je nodig hebt en roep zo nodig de hulp in van een verfprofessional. Specialisten van Kleuro.nl staan je graag te woord voor een deskundig advies.

Eigenschappen muurverf van Histor

De muurverf van Histor beschikt over een aantal prettige eigenschappen. Zo is de muurverf van Histor gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in gebruik. Dit is een belangrijk onderdeel van de missie die Histor nastreeft. Verder dekt de verf uitstekend en draagt het bij aan een mooi en overtuigend eindresultaat. Metselwerk, pleisterwerk, beton, de muurverf van dit merk is op allerlei ondergronden aan te brengen. Verder is muurverf van Histor schrobvast, gemakkelijk te reinigen en reukarm. Of je nu een muurverf met of zonder structuur wenst, er is altijd voldoende keuzeaanbod op onze site.

Tips bij het verwerken van Histor muurverf

Ga je met muurverf aan de slag en verbaas je je graag over het eindresultaat? Met onze tips overtref je al je verwachtingen en ga je voor een prachtig interieur of exterieur!

 1. Draag zorg voor een schone en stofvrije ondergrond. Gebruik hiervoor een zachte borstel en plak vervolgens randen en hoeken af.
 2. Reinig je muur met een zogenaamde verfreiniger. Dit product koop je natuurlijk bij Kleuro.nl.
 3. Na het ontvetten breng je eventueel voorstrijk aan op sterk zuigende muren. Dit draagt bij aan een mooi en strak verfresultaat.
 4. Schilder je muren en doe dit met behulp van de juiste verfkwasten en rollers. Ook deze verfbenodigdheden bestel je online bij Kleuro.nl. Schilder eerst hoeken en randen en werk vervolgens naar binnen toe.
 5. Verwijder het tape en sta versteld van het schitterende eindresultaat!

Bestel Histor Muurverf bij Kleuro.nl

Wat voor aankoop je ook doet in onze webshop, het levert je altijd voordelen op. Waarom kies je voor Histor-producten van Kleuro.nl? Wij zetten onze voordelen voor je op een rij:

 • Elke order wordt snel geleverd: bestel vr 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen in huis. Bestel je vr 11:59 uur, dan is dit zelfs nog vandaag!
 • Vanaf 20,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.
 • Zowel de aankoop als het afrekenen van muurverf doe je in een veilige online bestel- en betaalomgeving.
 • Je kan te allen tijde rekenen op een goed advies van een van onze medewerkers.
 • Dankzij onze zoekmachine vind je altijd waar je naar op zoek bent.
 • Bekijk snel en eenvoudig alle dan Histor Perfect Finish of Histor MyColor producten

Start met verven en bestel je muurverf in onze webshop

Kunnen de muren in jouw huis wel een nieuwe verflaag gebruiken? Koop muurverf van Histor online bij Kleuro.nl. Wij hebben alles in huis voor het gewenste eindresultaat. Bovendien staan we altijd paraat om jou te voorzien van advies op maat. Volg ons daarnaast op social media en vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van interessante acties en mis je geen enkele aanbieding van Kleuro.nl.

PERFECT FINISH MUURVERF MAT READY MIXEDHistor perfect finish muurverf mat ready mixedHistor perfect finish muurverf mat ready mixed

Histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, vochregulerend en wasbaar en nat schrobbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf29,36
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK REVOLUTIONHistor monodek revolutionHistor monodek revolution

Histor monodek revolution is een matte, afwasbare muurverf met intelligent flow technology. Hierdoor vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf36,26
bekijk productBekijk product ▸
MONODEKHistor monodekHistor monodek

Histor monodek is een matte, eenvoudig verwerkbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor toepassing op wanden en plafonds binnenshuis. En laag levert over het algemeen voldoende dekking op. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf20,65
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK BATHROOMHistor monodek bathroomHistor monodek bathroom

Histor monodek bathroom maakt de muren en plafonds van de badkamer en keuken weer fris. Deze matte muurverf dekt in n laag, is schimmelbestendig en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Het is vochtregulerend, afwasbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf18,19
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK CLEANHistor monodek cleanHistor monodek clean

Histor monodek clean is een matte reinigbare muurverf, ideaal voor vuilgevoelige ruimtes zoals de keuken, hal of kinderkamer. Door de nospot technology trekken de vlekken niet in en blijft de muur mat na reiniging. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,19
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK EXTERIOR MUURVERFHistor monodek exterior muurverfHistor monodek exterior muurverf

Histor monodek exterior is een matte, vuilafstotende muurverf die het huis jarenlang tegen weersinvloeden beschermt. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,88
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE MUURVERFHistor perfect base vlek isolerende muurverfHistor perfect base vlek isolerende muurverf

Histor perfect base vlek isolerende muurverf is een witte, watergedragen, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die licht tot zwaar vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken). Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden, pleisterwerk, goed vastzittend behang, beton en gips- en boardplaten. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf21,93
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH BADKAMER ZIJDEGLANSHistor perfect finish badkamer zijdeglansHistor perfect finish badkamer zijdeglans

Histor perfect finish badkamer muurverf zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH MUURVERF MAT MENGMACHINEHistor perfect finish muurverf mat mengmachineHistor perfect finish muurverf mat mengmachine

Histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, wasbaar en nat schrobbaar en vochtregulerend. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf4,54
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK STRUCTUREHistor monodek structureHistor monodek structure

Histor monodek structure is mat en fijnkorrelig, op basis van kunstharsdispersie en geschikt voor toepassing binnen in o.a. trappenhuis, gang, woonkamer, keuken en badkamer. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF AFWASBAAR MATHistor one muurverf afwasbaar matHistor one muurverf afwasbaar mat

Histor one muurverf afwasbaar mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf24,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF EXTRA MATHistor one muurverf extra matHistor one muurverf extra mat

Histor one muurverf extramat is een schrobvaste, waterverdunbare muurverf met een uitstekende dekking en gladde structuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF MATHistor one muurverf matHistor one muurverf mat

Histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf33,59
bekijk productBekijk product ▸

Histor muurverf voor een langdurig en strak verfresultaat

Kunnen de muren in je huis wel een kleurtje gebruiken of is je interieur toe aan een grondige renovatie? Met muurverf van Histor zorg je voor een verrassend resultaat. De verf van dit Nederlandse merk is van uitstekende kwaliteit en draagt bij aan een vernieuwde uitstraling van je interieur. De verf is er in allerlei kleuren en deze verf gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn d verfwebshop van Nederland en bieden jou onder andere de keuze uit Histor verf. Wat is de meerwaarde van Histor en welke voordelen hebben we jou bij Kleuro.nl te bieden? We vetellen je er graag meer over.

Histor, een doe-het-zelf merk voor particuliere schilders

Histor is een Nederlands verfmerk en richt zich specifiek op de particuliere doe-het-zelver. Het merk dateert uit 1949 en heeft door de jaren heen allerlei soorten verf en lak op de markt gebracht, waaronder ook muurverf. De verf van Histor staat garant voor een langdurig en strak verfresultaat. Al sinds de oprichting draait het bij Histor om vooruitgang en dit verklaart de reden waarom innovatie voor dit merk zo belangrijk is. Ook de muurverf van Histor beschikt over de allerbeste eigenschappen en is daarom gemakkelijk te gebruiken door particuliere schilders. Reden genoeg om een kijkje te nemen bij ons aanbod muurverf van Histor.

Histor muurverf online kopen

Het kopen van muurverf van Histor doe je eenvoudig online in onze veelzijdige verfwebshop. Alles dat je nodig hebt om je muren van een verflaag te voorzien tref je aan in onze webshop. Laat je daarom verrassen door ons veelzijdige assortiment en gebruik onze slimme zoekfunctie om de juiste verf te bestellen op de site. Er is Histor verf verkrijgbaar voor binnen en buiten. Zelfs voor vochtige ruimtes in huis zoals de badkamer en keuken is er Histor muurverf te koop in onze webshop. Ga op zoek naar de muurverf die je nodig hebt en roep zo nodig de hulp in van een verfprofessional. Specialisten van Kleuro.nl staan je graag te woord voor een deskundig advies.

Eigenschappen muurverf van Histor

De muurverf van Histor beschikt over een aantal prettige eigenschappen. Zo is de muurverf van Histor gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in gebruik. Dit is een belangrijk onderdeel van de missie die Histor nastreeft. Verder dekt de verf uitstekend en draagt het bij aan een mooi en overtuigend eindresultaat. Metselwerk, pleisterwerk, beton, de muurverf van dit merk is op allerlei ondergronden aan te brengen. Verder is muurverf van Histor schrobvast, gemakkelijk te reinigen en reukarm. Of je nu een muurverf met of zonder structuur wenst, er is altijd voldoende keuzeaanbod op onze site.

Tips bij het verwerken van Histor muurverf

Ga je met muurverf aan de slag en verbaas je je graag over het eindresultaat? Met onze tips overtref je al je verwachtingen en ga je voor een prachtig interieur of exterieur!

 1. Draag zorg voor een schone en stofvrije ondergrond. Gebruik hiervoor een zachte borstel en plak vervolgens randen en hoeken af.
 2. Reinig je muur met een zogenaamde verfreiniger. Dit product koop je natuurlijk bij Kleuro.nl.
 3. Na het ontvetten breng je eventueel voorstrijk aan op sterk zuigende muren. Dit draagt bij aan een mooi en strak verfresultaat.
 4. Schilder je muren en doe dit met behulp van de juiste verfkwasten en rollers. Ook deze verfbenodigdheden bestel je online bij Kleuro.nl. Schilder eerst hoeken en randen en werk vervolgens naar binnen toe.
 5. Verwijder het tape en sta versteld van het schitterende eindresultaat!

Bestel Histor Muurverf bij Kleuro.nl

Wat voor aankoop je ook doet in onze webshop, het levert je altijd voordelen op. Waarom kies je voor Histor-producten van Kleuro.nl? Wij zetten onze voordelen voor je op een rij:

 • Elke order wordt snel geleverd: bestel vr 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen in huis. Bestel je vr 11:59 uur, dan is dit zelfs nog vandaag!
 • Vanaf 20,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.
 • Zowel de aankoop als het afrekenen van muurverf doe je in een veilige online bestel- en betaalomgeving.
 • Je kan te allen tijde rekenen op een goed advies van een van onze medewerkers.
 • Dankzij onze zoekmachine vind je altijd waar je naar op zoek bent.
 • Bekijk snel en eenvoudig alle dan Histor Perfect Finish of Histor MyColor producten

Start met verven en bestel je muurverf in onze webshop

Kunnen de muren in jouw huis wel een nieuwe verflaag gebruiken? Koop muurverf van Histor online bij Kleuro.nl. Wij hebben alles in huis voor het gewenste eindresultaat. Bovendien staan we altijd paraat om jou te voorzien van advies op maat. Volg ons daarnaast op social media en vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van interessante acties en mis je geen enkele aanbieding van Kleuro.nl.

FILTER