Filters
Inhoudsmaat
500 ml (5)1 ltr (6)2.5 ltr (6)5 ltr (1)10 ltr (1)
Glansgraad
Mat (2)Zijdeglans (1)Halfglans (1)Hoogglans (1)
Kleur
Alle kleuren (mengmachine) (6)Lichte kleuren (mengmachine) (6)Wit (standaard) (5)
Binnen-buiten
Binnen (6)Buiten (1)
Ondergrond
Behang (1)Bestaande verflagen (5)Beton (1)Gips en board (1)Grondverf (4)Hout (1)Steen en metselwerk (1)
Eigenschappen
(huid)vetresistent (5)Hoog vullend (3)Kras- en slijtvast (3)Minder milieubelastend (2)Voor intensief belaste ruimtes (1)Vuilafstotend (1)
Droogtijd tot overschilderbaar
6 uur (3)8 uur (3)
Theoretisch verbruik per liter
10 m² (3)11 m² (3)
Sikkens alpha rezisto easy cleanSikkens alpha rezisto easy cleanSikkens alpha rezisto easy clean
 • Extreem schrobvast klasse 1
 • Water-, vlek- en vetafstotend
 • Glans niet op na reinigen
vanaf24,37
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens rubbol bl rezisto satinSikkens rubbol bl rezisto satinSikkens rubbol bl rezisto satin
 • Extreem krasvast
 • Huidvetbestendig
 • Snelle droging en doorharding
vanaf34,77
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens rubbol bl rezisto primerSikkens rubbol bl rezisto primerSikkens rubbol bl rezisto primer
 • Hoge dekking
 • Uitstekende hechting/vulling
 • Sneldrogend
vanaf26,32
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens rubbol bl rezisto high glossSikkens rubbol bl rezisto high glossSikkens rubbol bl rezisto high gloss
 • Extreem krasvast
 • Huidvetbestendig
 • Snelle droging en doorharding
vanaf34,77
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens rubbol bl rezisto semi-glossSikkens rubbol bl rezisto semi-glossSikkens rubbol bl rezisto semi-gloss
 • Extreem krasvast
 • Huidvetbestendig
 • Snelle droging en doorharding
vanaf34,77
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens rubbol bl rezisto matSikkens rubbol bl rezisto matSikkens rubbol bl rezisto mat
 • Extreem krasvast
 • Huidvetbestendig
 • Snelle droging en doorharding
vanaf34,77
bekijk productBekijk product ▸

Over Sikkens Rezisto:

Geverfde ondergronden kunnen soms flink wat te verduren krijgen. Vooral in huizen waar wordt geleefd zijn geschilderde ondergronden onderhevig aan slijtage. Gelakte binnendeuren, trapleuningen en tafels kunnen veelvuldig in contact komen met handen. Gedurende de tijd kan huidvet in de laklaag trekken en hierdoor gaan verweken en slijten. Een gesleten laklaag kan alleen hersteld worden door de verf helemaal af te krabben, de ondergrond te schuren en opnieuw te verven. Niets vervelender dan je pasgelakte ondergrond al na een paar jaar te moeten bijwerken! Hetzelfde geldt voor geverfde muren. Je wilt dat geverfde muren lang zijn prachtige kleur en matte uitstraling kan behouden zonder beschadigingen en vlekken. Als oplossing hiervoor heeft Sikkens de Sikkens Rezisto collectie. Deze bestaat uit een primer, meerdere watergedragen lakken en een muurverf. Sikkens is een voorloper op het gebied van technologie en kan dankzij de hoogwaardige samenstelling van Sikkens Rezisto extra bescherming bieden tegen chemische en mechanische invloeden. Je kunt dus gerust je geverfde ondergrond veelvuldig aanraken, zónder dat er huidvet achterblijft en in de verflaag trekt. Daarnaast is de verflaag ook nog eens bestand tegen vlekken en vocht. Perfect voor huizen met kinderen!

Sikkens Rezisto Producten:

Wanneer je naar een zeer huidvetresistente binnenlak zoekt heeft Sikkens meerdere opties binnen de Sikkens Rubbol BL Resisto lijn. De watergedragen lak is er in meerdere glansgraden, namelijk in High Gloss-, Semi-Gloss- en Satin. Om het verfsysteem compleet te maken heeft Sikkens Rezisto ook de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. De primer, op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars, hecht uitstekend op (nieuw) hout en op gereinigde, goed geschuurde oude laklagen en primers. Deze primer bevat, net als de lakverven, huidvetresistente eigenschappen en is dé perfecte basis voor de lakken. Met de hoge dekkracht kan vaak al met 2 lagen Sikkens Rubbol BL Rezisto lakverf een volledig dekkend resultaat worden behaald. Dankzij de Cross Linking Technologie kan er met bindmiddeltechnologie extra chemische verbindingen gevormd worden in de verflaag. Hierdoor is de laklaag zeer goed bestand tegen externe invloeden. De lak is bijvoorbeeld extreem stoot- en krasvast, maar ook zeer huidvetresistent. Doordat de lakverf op basis van watergedragen alkydemulsie is heb je geen last van verfluchtjes in huis en kan de laklaag snel drogen en uitharden. Daarnaast is, dankzij de watergedragen basis, de verf ook nog eens niet vergelend. Indien gewenst zijn de Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken eventueel buiten toe te passen, echter is de duurzaamheid daar wel minder langdurig, namelijk circa 4 tot 5 jaar. Welke glansgraad je ook kiest; met Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken behaal je optimale bescherming en een prachtig hoogkwalitatief eindresultaat.

Ook voor binnenmuren biedt Sikkens met Sikkens Alpha Rezisto Mat een uitstekende oplossing voor een extreem duurzaam resultaat. Dankzij de Stainshield Technologie kan vuil of vocht niet opgenomen worden in de verflaag. Eventuele vlekken zijn uitstekend te reinigen met een vochtige doek. Bij reiniging ontstaan er geen blijvende vlekken in de verflaag, glanst de verflaag niet op en de blijven de prachtige matte eigenschappen behouden. Daarnaast is de verf ook nog eens bestand tegen zwarte strepen van schoenen. Voordat je de muur voor de eerste keer afneemt is het belangrijk dat de verflaag wel minimaal 14 dagen de tijd heeft gehad om goed te drogen. Voor intensief gebruikte ruimtes, zoals kantines en scholen, is dit dé muurverf. De Sikkens Alpha Rezisto Mat is bijvoorbeeld ook gebruikt in het Astra Kulturhaus in Berlijn. De muurverf heeft zijn hoogkwalitatieve eigenschappen dus al veelvuldig bewezen, wat het een zeer geschikte keuze maakt voor huizen waarin wordt geleefd. Hoewel de verf een zeer hoogwaardig eindresultaat levert is deze muurverf minder geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers. Echter is het binnen op allerlei ondergronden toe te passen, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en over intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Wanneer je Sikkens Alpha Rezisto Mat toepast op muren ben je verzekerd van een prachtig duurzaam en robuust eindresultaat.

Bestel Sikkens Rezisto bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens Rezisto producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sikkens Rezisto zeer hoogkwalitatieve verfsysteem van primer, lakken en muurverven voor binnengebruik is je ondergrond jarenlang voorzien van een hoogkwalitatief resultaat.
 • Sikkens Rezisto zijn verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken zijn verkrijgbaar in meerdere glansgraden. De lakverf biedt in alle glansgraden uitstekende bescherming met een langdurig prachtig eindresultaat.
 • Sikkens Alpha Rezisto is verkrijgbaar in prachtig mat en glanst niet op. Zelfs bij reiniging kun je dankzij de hoge schrobvastheid lang genieten van een zeer hoogwaardig resultaat.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
Toon filters