menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
WAPEX 105Sikkens wapex 105Sikkens wapex 105

Sikkens wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

vanaf30,62
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR 2K EPSigma mortar 2k epSigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. Het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. Het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. Het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.

vanaf84,51
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR PRIMER 2K EPSigma mortar primer 2k epSigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2k ep is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. Het is een kleeflaag voor Sigma mortar 2k ep bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. Het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf31,43
bekijk productBekijk product ▸
STANDARD PROFESSIONALAguaplast standard professionalAguaplast standard professional

Aguaplast standard professional is een fijne afwerkplamuur in pastavorm met goed vulvermogen. Het is een gebruiksklare pasta en een excellente onderlaag vr het schilderen of behangen. Het hecht uitstekend, is gemakkelijk te schuren en geschikt voor het uitvlakken van wanden en muren. Het is geschikt voor zuigende ondergronden binnen. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm dikte.

vanaf48,99
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIONAguaplast renovationAguaplast renovation

Aguaplast renovation is een fijne renovatieplamuur en biedt een unieke hechting aan op niet-zuigende ondergronden. Deze renovatieplamuur kan nat in nat gebruikt worden en het heeft een buitengewoon hechtingsvermogen. Het is dampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen en het kan in een dikke laag aangebracht worden zonder krimp of scheuren, ook op structuurverf of onafgewerkte ondergronden. Het is niet nodig de ondergrond te egaliseren. Verbruik: ca. 1 kg per m per mm laagdikte.

vanaf44,79
bekijk productBekijk product ▸
TOP FILLAguaplast top fillAguaplast top fill

Aguaplast top fill is een witte lichte vulpasta met een hoge vulcapaciteit voor het dichtstoppen van gaten en scheuren, met een minimale krimp. Het is geschikt voor het repareren en bepleisteren van muren, het dichten van gaten tot 10 mm en het herstellen en verkleven van sierlijsten. Het zorgt voor een fijne afwerking en is schimmelwerend.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
RAPID FASSADEAguaplast rapid fassadeAguaplast rapid fassade

Aguaplast rapid fassade is een lichtgewicht plamuur voor gevels. Het kan op elke ondergrond toegepast worden. Het droogt zeer snel, is eenvoudig verwerkbaar en is overschilderbaar met elk type verf. Verbruik: ca. 1 kg per m bij mm dikte.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
FLEX FILLAguaplast flex fillAguaplast flex fill

Aquaplast flex fill is een elastische vulpasta voor het dichtstoppen en afdichten van bewegende barsten en scheuren. Het heeft een uitstekende hechting en een groot vulvermogen. Het heeft een permanente elasticiteit en een uitstekende hechting, is bestand tegen schimmels en mos, raakt niet los, is thixotropisch, heeft een snelle droging en kan worden afgewerkt met elk soort verf. Verbruik: ca. 1,55 kg pasta vult een volume van 1 liter.

vanaf10,86
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL PROAguaplast universal proAguaplast universal pro

Aguaplast universal pro is een witte universele filler en finisher. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de (geschilderde) ondergrond. Het heeft een uiterst goede verwerking, is goed schuurbaar en is geschikt voor gebruik met wormpompen. Het kan in aanzienlijke diktes (tot 5 cm) worden aangebracht en het zorgt voor een fijne, geringe absorptie en een zeer goed bindende afwerking. Het is geschikt voor toepassing op o.a verf, behang, decoratief glasvezel (en de geassocieerde lijmen) en decoratieve producten.

vanaf21,72
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIORAguaplast exteriorAguaplast exterior

Aguaplast exterior is een vulmiddel voor herstellingen en pleisterwerk buiten, in poedervorm. Het zorgt voor een erg fijn en glad oppervlak, heeft een lange gebruikstijd, bevat harsen die de aanhechting op minerale ondergronden vergemakkelijken, heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen, is eenvoudig toe te passen en duldt kleurstoffen die speciaal bestand zijn tegen cement.

vanaf10,93
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MIXAguaplast universal mixAguaplast universal mix

Aguaplast universal mix is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op gladde en niet zuigende ondergronden zoals glasvezelbehang, oude verflagen en oude decoratieve acrylpleisters. Het heeft een gemakkelijke verwerking en toepassing en is licht en moeiteloos aan te brengen. Het zakt niet in, droogt snel en is zeer goed schuurbaar. Het heeft een groot vulvermogen en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden zonder krimp. Het heeft een EN 13963 classificatie en is ook geschikt voor afwerking van gipskartonplaten in kwaliteitsniveau Q1-Q2-Q3-Q4.

vanaf29,99
bekijk productBekijk product ▸
BETON REPAIRAguaplast beton repairAguaplast beton repair

Aguaplast beton repair is een vulmiddel voor reparaties en een waterdichte bescherming. Het is bestand tegen carbonatie en heeft een unieke aanhechting op oud beton en op stalen betonbewapeningen. Het heeft een hoge compressieweerstand en is flexibel. Het kan in 48 uur overschilderd worden zonder risico op kleurverschijning of muuruitslag. Het heeft een minieme krimp, is gemakkelijk te bewerken en glad te schuren en is kan ook worden toegepast op vochtige ondergronden.

vanaf29,12
bekijk productBekijk product ▸
TOP FINISHAguaplast top finishAguaplast top finish

Aguaplast top finish is een witte lichte vulpasta voor gaten en scheuren. Het heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen met een minimale krimp. Het heeft een fijne afwerking en een zeer goede aanhechting, is schimmelwerend en zorgt voor een fijn en glad oppervlak en het krimpt en barst niet. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
ALL 4 INAguaplast all 4 inAguaplast all 4 in

Aguaplast all 4 in is een universele witte kant-en-klaar plamuur. Het is een echte allrounder en kan op maar liefst 4 manieren tot wel 6 mm aangebracht worden: met spackmes, plamuurmes, roller en airless machine. Het kan met elke type binnenmuurverf overgeschilderd worden en is ook toe te passen als joint filler, joint finisher en voor het uitvlakken van gipsplaten. Verbruik: ca. 1,75 kg x m x mm dikte.

vanaf54,12
bekijk productBekijk product ▸
SUPER FINEAguaplast super fineAguaplast super fine

Aguaplast super fine is een fijne plamuur voor het gladstrijken en afwerken van de oppervlakte. Deze fijne plamuur is in poedervorm en eenvoudig in gebruik en goed toe te passen. Het heeft een uiterst goede verwerking en een extra fijne afwerking en is eenvoudig te schuren. Het heeft daarnaast een uitstekende hardheid, hechting en cohesie en is schimmelwerend. Verbruik: ca. 1.1 kg per m per mm dikte.

vanaf16,84
bekijk productBekijk product ▸
VLOER VULLERAlabastine vloer vullerAlabastine vloer vuller

Alabastine vloervuller is een speciaal vulmiddel met een ijzersterk, slijtvast resultaat voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren. Het biedt bovendien uitstekende hechting op beton en cement. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur en belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIEAlabastine buitenvoeg reparatieAlabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. Het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. Het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
BAKSTEENREPARATIEAlabastine baksteenreparatieAlabastine baksteenreparatie

Alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. Het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. Na droging is het weersbestendig en slijtvast. Het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. De droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en de maximale laagdikte is 1 cm per laag.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURKITAlabastine structuurkitAlabastine structuurkit

Alabastine structuurkit is voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor reparaties in structuurverf en kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf13,86
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD SUPERIEURAlabastine muurglad superieurAlabastine muurglad superieur

Alabastine muurglad superieur is speciaal voor het repareren en egaliseren van beschadigingen tot 5 mm in wanden en plafonds. Het is geschikt voor grove structuurondergronden zoals grove structuurverf, granol, sierpleister en spackondergronden. Het is ook geschikt voor muren met glasweefselbehang, kale betonmuren en muren van gips- en cellenbetonblokken. Het is alleen geschikt voor binnen en niet geschikt voor buiten, vochtige ruimtes en muren met vochtdoorslag. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 0.8 m per liter.

vanaf42,08
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD VOCHTBESTENDIGAlabastine muurglad vochtbestendigAlabastine muurglad vochtbestendig

Alabastine muurglad vochtbestendig is speciaal voor het gladmaken van oneffenheden en krassen in vochtige ruimtes. Het is geschikt voor beschadigingen in gestructureerde muren zoals structuurverf, sierpleister en spack op o.a. steen, beton, pleister- en stucwerk, cement, gipsplaten en tegels. Het is geschikt voor binnen en buiten, natte ruimtes of wanden met vochtdoorslag. De maximale laagdikte is 3 mm, er kunnen meerdere lagen worden aangebracht indien nodig. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 1,2 m per liter.

vanaf42,08
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLADAlabastine muurgladAlabastine muurglad

Alabastine muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. Het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. Het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. Het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. Verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

vanaf21,33
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPASTA LICHTGEWICHTBolivia reparatiepasta lichtgewichtBolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYBolivia spacksprayBolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf26,28
bekijk productBekijk product ▸
990 EUROPLAN DIRECTEurocol 990 europlan directEurocol 990 europlan direct

Eurocol europlan 990 direct stofarm is een zelfuitvloeiend en zeer hoogwaardig egalisatiemiddel, bijzonder geschikt voor kritische, steenachtige ondervloeren. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus en is spanningsarm. Voorstrijken is in de meeste gevallen overbodig en het heeft een uitmuntend vloeivermogen. Het is verpompbaar, heeft een hoge drukvastheid, is casenevrij en is geschikt voor toepassing onder parketvloeren. Maximale laagdikte: 20 mm. Het is bij 18-20C na 2 3 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf56,83
bekijk productBekijk product ▸
925 EUROPLAN ALPHY DIRECTEurocol 925 europlan alphy directEurocol 925 europlan alphy direct

Eurocol europlan 925 alphy direct stofarm is een zelfuitvloeiende en zeer hoogwaardige anhydriet-egalisatie met ingebouwde primer, voor het rechtstreeks egaliseren van o.a. anhydrietvloeren zonder het gebruik van een primer. Het is bureaurolstoelvast en spanningsarm, heeft een hoge drukvastheid, een gunstig verbruik en een uitmuntend vloeivermogen. Het is verpompbaar en geschikt voor toepassing onder parketvloeren. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 30 mm. Het is bij 18-20C na ca. 2-3 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf63,20
bekijk productBekijk product ▸
920 EUROPLAN ALPHYEurocol 920 europlan alphyEurocol 920 europlan alphy

Eurocol europlan 920 alphy anhydriet stofarm is een zelfuitvloeiend, spanningsvrij, afbindend egalisatiemiddel voor steenachtige ondervloeren, speciaal calciumsulfaatgebonden ondervloeren. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus, is casenevrij, spanningsvrij en chromaatvrij, heeft een uitstekend vloeivermorgen en is verpompbaar. Maximale laagdikte: 30 mm. Het is bij 18-20C begaanbaar na 2-3 uur. Mengverhouding: 23 kg product op 5,5 6 liter water. Verwerkingstijd: binnen 30 minuten na het mengen. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf43,42
bekijk productBekijk product ▸
945 Solid beton reparatiemortelEurocol 945 solid beton reparatiemortelEurocol 945 solid beton reparatiemortel

Eurocol europlan 945 solid reparatie is een sneldrogende, standvaste en politoerbare reparatiemortel. Het is zeer geschikt voor het opvullen van diepe gleuven en voor het uitvlakken en repareren van traptreden en kleine vloeroppervlakken binnen. Het is daarnaast geschikt voor het vullen van gaten, gleuven en oneffenheden in cementgebonden en andere steenachtige vloeren. Het is niet geschikt voor natte ruimten en buitentoepassingen. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1 plus en is stofarm en snelverhardend (waardoor vloerbedekking snel gelegd kan worden). Het is bureaustoelvast vanaf 1 mm. Maximale laagdikte: 50 mm. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf55,71
bekijk productBekijk product ▸
900 EUROPLAN DSPEurocol 900 europlan dspEurocol 900 europlan dsp

Eurocol europlan dsp 900 reno egalisatie pasta is een flexibele gebruiksklare egalisatiepasta voor het egaliseren van o.a. oude vinyl of rubberen vloerbedekking, oude lijmresten en hoogteverschillen tussen plaatmaterialen. Het is tevens geschikt om de naden tussen plaatmaterialen dicht te zetten. Het is onbrandbaar, verwerkersvriendelijk en bureaustoelvast. Maximum laagdikte in n bewerking: 2 mm. Het is na 8 uur begaanbaar.

vanaf53,91
bekijk productBekijk product ▸
924 EUROPLAN HYBRIDEurocol 924 europlan hybridEurocol 924 europlan hybrid

Eurocol europlan 924 hybrid is een zelfuitvloeiend, spanningsvrij afbindend egalisatiemiddel voor het egaliseren van cement- en anhydrietgebonden ondervloeren, gietasfalt (bij gietasfalt max. 5 mm laagdikte aanhouden), magnesiet, houtgraniet spaanplaat of bestaand tegelwerk. Het heeft een uitstekend vloeivermogen en een zeer hoge druksterkte. Het is verpompbaar en al na 6 uur verder af te werken. Laagdikte: vanaf 2 tot maximaal 10 mm. Verbruik: ca. 1,6 kg per m per mm laagdikte.

vanaf52,58
bekijk productBekijk product ▸
026 EUROBLOCK MULTIEurocol 026 euroblock multiEurocol 026 euroblock multi

Eurocol euroblock 026 multi universeel vochtscherm voor het afsluiten van restvocht en optrekkend vocht in zand/cement vloeren (monolietvloeren eerst licht laten aan stralen). Bij toepassing in 2 lagen is het ook geschikt onder linoleum. Bij toepassing in 3 lagen is het ook geschikt onder dampdichte vloerbedekking zoals pvc en rubber. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus, een eenvoudige verwerking en een gunstig verbruik, is onbrandbaar en heeft een snelle droogtijd. De eerste laag dient 1:1 verdund met water te worden aangebracht. Het restvochtpercentage in de ondervloer mag de 4,0% (cm) niet overschrijden. Verbruik: eerste laag (1:1 verdund met water) ca. 20 m per kg, 2e en 3e laag (onverdund) ca. 13-20-m per kg per laag.

vanaf117,56
bekijk productBekijk product ▸
923 EUROPLAN EXTREMEEurocol 923 europlan extremeEurocol 923 europlan extreme

Eurocol europlan 923 extreme stofarm is een cementgebonden, sneldrogende, stofarme, vocht- en vorstbestendige vloeregalisatie en gietmortel voor steenachtige ondergronden. Het is geschikt voor gebruik in natte ruimten, zwembaden en in diverse buitentoepassingen zoals balkons en terrassen. Het is tevens geschikt voor het aangieten van afvoerdrains, afvoerputten, leidingsleuven en in combinatie met(elektrische) vloerverwarming. Het heeft een goed vloeivermogen, een gunstig verbruik, een hoge drukvastheid en is verpompbaar. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 20 mm. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf68,63
bekijk productBekijk product ▸
991 EUROPLAN DIRECT RAPIDEurocol 991 europlan direct rapidEurocol 991 europlan direct rapid

Eurocol europlan 991 direct rapid stofarm is een sneldrogend, zelfuitvloeiend en zeer hoogwaardig egalisatiemiddel met ingebouwde primer voor het rechtstreeks egaliseren van steenachtige ondervloeren zonder het gebruik van een primer. Het is bureaurolstoelvast en heeft een hoge drukvastheid. Laagdikte: vanaf 1 mm tot maximaal 20 mm. Het is na ca. 1-1,5 uur beloopbaar en na ca. 1,5-3 uur belegbaar met vloerbedekking. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf67,37
bekijk productBekijk product ▸
922 EUROPLAN FLASHEurocol 922 europlan flashEurocol 922 europlan flash

Eurocol europlan 922 flash reparatiemortel is een speciaalcement voor het maken van sneldrogende en krimparme zand/cement afwerkvloeren die na 1 dag geschikt zijn voor verdere afwerking. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en ook geschikt om reparaties uit te voeren aan zand/cement vloeren. Het is verpompbaar, geschikt voor vloerverwarming en geschikt om met beton of epoxy-coatings te worden afgewerkt. Minimale laagdikte: 3,5 cm. Verbruik: voor 1:4 menging ca. 3,5 kg per m per 10 mm laagdikte en voor 1:5 menging ca. 2,8 kg per m per 10 mm laagdikte.

vanaf42,98
bekijk productBekijk product ▸
975 EUROPLAN SPECIALEurocol 975 europlan specialEurocol 975 europlan special

Eurocol europlan 975 speciaal project stofarm is een zelfuitvloeiende projectegalisatie voor steenachtige ondervloeren. Het is bureaurolstoelvast en heeft een super vloeivermogen, gunstig verbruik en goede drukvastheid. Het is verpompbaar. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 10 mm. Het is bij 18-20C na 2-3 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf40,37
bekijk productBekijk product ▸
970 EUROPLAN NIVOLUXEurocol 970 europlan nivoluxEurocol 970 europlan nivolux

Eurocol europlan 970 nivolux stofarm verpompbaar is een zelfuitvloeiend egalisatiemiddel voor steenachtige ondervloeren. Het is bureaurolstoelvast, heeft een hoge drukvastheid en is spanningsarm, zelfegaliserend en toepasbaar in dikke lagen. Laagdikte: vanaf 3 mm tot maximaal 50 mm. Het is bij 18-20 C na 3-4 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,6 kg per m per mm laagdikte.

vanaf44,28
bekijk productBekijk product ▸
905 Europlan fillEurocol 905 europlan fillEurocol 905 europlan fill

Eurocol 905 Europlan fill is een universeel sneldrogend reparatiemiddel voor alle steenachtige ondervloeren. Het is eenvoudig te verwerken, heeft een snelle verharding, is toepasbaar vanaf 0 mm, is zeer glad af te werken en is snel belegbaar. Het is geschikt voor het wegwerken van oneffenheden en hoogteverschillen in egalisaties en steenachtige vloeren, het vullen van naden van watervast plaatmateriaal, bitumen en tegelvloeren en het repareren van beschadigd betonwerk.

vanaf41,13
bekijk productBekijk product ▸
960 EUROPLAN SUPEREurocol 960 europlan superEurocol 960 europlan super

Eurocol europlan 960 super stofarm egaline is een superieur, zelfuitvloeiend egalisatiemiddel voor steenachtige ondervloeren. Het is bureaurolstoelvast en heeft een super vloeivermogen een gunstig verbruik en een hoge drukvastheid. Het is geschikt voor toepassing onder parket en is verpompbaar en casenevrij. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 15 mm. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf45,85
bekijk productBekijk product ▸
946 EUROPLAN HYBRID REPAIREurocol 946 europlan hybrid repairEurocol 946 europlan hybrid repair

Eurocol europlan 946 hybrid repair is een sneldrogende, standvaste en politoerbare reparatiemortel op basis van hybride technologie. Het is zeer emissiearm, heet emicode ec 1plus, is stofarm, snelverhardend (waardoor de ondergrond snel verder afgewerkt kan worden) en naar praktisch 0 mm uit te smeren. Het is bureaustoelvast vanaf 2 mm laagdikte. Maximale laagdikte: 50 mm. Het is na bij 18-20C na ca. 40 minuten begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf57,87
bekijk productBekijk product ▸
SPACK SPRAYHoeka spack sprayHoeka spack spray

Hoeka spack spray is een structuurspray voor het herstellen en bijwerken van spackwerk binnen. Het maakt het mogelijk om bijna onzichtbare reparaties uit te voeren op plafonds en wanden met spuitwerk. Het is zeer standvast, eenvoudig toe te passen en uitstekend overschilderbaar met alle Hoeka muurverven. Verbruik: afhankelijk van de structuur ca. 1,5 m per 500 ml.

vanaf23,45
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUURJansen ultra-rs renovatieplamuurJansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen ultra-rs renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. De plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. Na 30 minuten is het schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. Na 2 uur is het schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. Verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.

vanaf23,55
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN LATEXMathys plastopan latexMathys plastopan latex

Mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. Het is gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. Theoretisch rendement: 3 kg per m.

vanaf51,02
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTA S340Polyfilla pro buitenvoeg reparatie pasta s340Polyfilla pro buitenvoeg reparatie pasta s340

Polyfilla pro s340 is een weerbestendige, goed hechtende reparatiepasta op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van voegen in metselwerk buiten. Het is overschilderbaar na ca. 1 dag.

vanaf6,62
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIESPACK S230Polyfilla pro reparatiespack s230Polyfilla pro reparatiespack s230

Polyfilla pro reparatiespack s230 is een sneldrogende spack op basis van polyurethaan alkyd en polymeerdispersie voor het repareren van structuureffecten in spuitwerk op wanden en plafonds.

vanaf42,26
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTAProbastine buitenvoeg reparatie pastaProbastine buitenvoeg reparatie pasta

Probastine buitenvoeg reparatie pasta is ideaal voor het vullen en repareren van voegen binnen en buiten. Het is na droging ongevoelig voor vocht en weersinvloeden.

vanaf7,17
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYProgold spacksprayProgold spackspray

Progold sb spackspray is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf36,77
bekijk productBekijk product ▸
OneTimeRed devil onetimeRed devil onetime

Red devil one time is een superlichte kant & klare renovatiepasta/reparatiemuurvuller voor het afwerken, herstellen en opvullen van gaten, barsten en naden, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting, krimpt niet, droogt snel en geeft een gladde en strakke afwerking. Het scheurt niet en vangt uitzetting en krimp op door zijn elasticiteit. Het hoeft niet geschuurd te worden en geeft een supergladde afwerking. Het zakt niet uit (zelfs niet verticaal of boven het hoofd) en is snel overschilderbaar met alle gangbare verven. Het is toepasbaar voor pleister-, stucwerk, gipsplaten en -blokken, kalk- en zandsteen, hout en zacht- en hardboard.

vanaf6,40
bekijk productBekijk product ▸
ONETIME BETONRed devil onetime betonRed devil onetime beton

Red devil one time beton is een lichte, grijze kant & klare betonreparatiemortel voor het afwerken, bijwerken en herstellen van gaten, barsten en naden in steen en beton, in 1 behandeling. Het is goed vullend en gemakkelijk te schuren, heeft geen krimp, is gemakkelijk te verwerken en goed overschilderbaar en binnen en buiten toepasbaar (bij gebruik buiten minimaal 72 uur beschermen tegen regen). Lagen van 10 tot 30 mm geven het beste resultaat.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYRolith spacksprayRolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
5412 EPOXYPLAMUUR VOOR BETONREPARATIERust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatieRust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum 5412 epoxy reparatieplamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, porin en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. Het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m per 1 mm laagdikte.

vanaf128,78
bekijk productBekijk product ▸
5110 Verti-Patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. Het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. Het is Overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers en -coatings. Verbruik: ca. 0.6 m per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf79,61
bekijk productBekijk product ▸
5180 EPOXY REPARATIEMORTELRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortelRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel is een zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Verbruik: 1.2 m per 10 kg bij 5 mm diepte.

vanaf45,95
bekijk productBekijk product ▸
5190 EPOXY REPARATIEMORTEL DIEPVULLERRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvullerRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Het is na 6 uur overschilderbaar met alle Rust-oleum 2k-primers of -coatings. Verbruik: 0.5 m per 25 kg bij 3 cm diepte.

vanaf182,13
bekijk productBekijk product ▸
ASFALTREPARATIERust-oleum asfaltreparatieRust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. Theoretisch verbruik: ca. 0,02 m per kilo.

vanaf127,74
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEVista spack reparatieVista spack reparatie

Vista spack reparatie is een witte structuurspray op basis van pu-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. Het is toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. Het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. Verbruik: ca. 1 m per 400 ml.

vanaf19,78
bekijk productBekijk product ▸
Z640 EGALISATIEMIDDELWakol z640 egalisatiemiddelWakol z640 egalisatiemiddel

Wakol z640 egaliseermiddel is een fijn egaliseermiddel op cementbasis voor het egaliseren van oneffenheden van traptreden en deuraansluitingen, evenals voor reparaties van beschadigde vloeren, met een laag van 0 tot 20 mm niet aangelengd, aangelengd van 10 tot 50 mm, voor binnenruimten. Het kan in combinatie met Wakol d3060 plastificeringsmiddel verwerkt worden en is spanningsarm, zeer gemakkelijk te modelleren en chromaatarm volgens reach. De verwerkingstijd is ca. 15 minuten. Het is begaanbaar en te egaliseren na ca. 30 minuten en te verlijmen na ca. 3 uur. Verbruik ca. 1,4 kg per m per mm laagdikte.

vanaf62,18
bekijk productBekijk product ▸
Z680 PROJECT EGALISEERMIDDELWakol z680 project egaliseermiddelWakol z680 project egaliseermiddel

Wakol z680 egaliseermiddel is een spanningsarm, cement gebaseerd egalisatiemiddel. Het heeft een ec1 plus certificering en is dus zeer emissiearm. Het is daarnaast chromaatarm volgens reach. Het is geschikt voor het uitvlakken van oneffenheden in laagdikten van 1-5 mm onder textiel vloerbedekkingen en elastische vloerbedekkingen binnenshuis.

vanaf46,84
bekijk productBekijk product ▸
A830 EGALISEERMIDDELWakol a830 egaliseermiddelWakol a830 egaliseermiddel

Wakol a830 is een zelfvloeiend calciumsulfaat gebaseerd egaliseermiddel voor het egaliseren van oneffenheden in laagdikten van 1-20 mm niet aangelengd en van 10-30 mm aangelengd onder textielvloerbedekkingen, elastische vloerbedekkingen en parket (minimumlaagdikte 2 mm) binnenshuis. Het heeft een ec1 plus certificering en is zeer emissiearm. Het kan in combinatie met Wakol d3060 plastificeringsmiddel verwerkt worden en is bijzonder geschikt op calciumsulfaat-gebonden ondergronden, gipsplaatelementen en op gietasfaltvloeren. Verbruik: ca. 1,5 kg per mm.

vanaf43,61
bekijk productBekijk product ▸
PS205 GietharsWakol ps205 gietharsWakol ps205 giethars

Wakol PS205 is een snel uithardende polymeer gemodificeerde 2-componenten silicaathars voor de renovatie van scheuren in de dekvloer en het verlijmen van plinten, metaalprofielen, kunststoffen en natuursteen op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: ca. 200-300 gram per m.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
Z505 REPARATIEMASSAWakol z505 reparatiemassaWakol z505 reparatiemassa

Wakol z505 reparatiepasta is een zeer emissiearm, oplosmiddelvrij reparatiemortel met ec1 plus certificering. Het is geschikt voor het plaatselijk egaliseren, het uitvlakken van spatelslagen, het vullen van oneffenheden, het verbeteren van dekvloeren, het uitvullen van traptreden, het uitvullen van dorpels en het vullen van gaten en scheuren binnenshuis. Verbruik: 1,15 kg per mm.

vanaf42,56
bekijk productBekijk product ▸
Z610 EGALISEERMIDDELWakol z610 egaliseermiddelWakol z610 egaliseermiddel

Wakol z610 egaliseermiddel is een zeer goed vloeiend, cementgebonden egaliseermiddel waarmee heel snel een super strak eindresultaat gecreerd kan worden. De ondergrond is al na 6 uur (max. 5 mm dik) gereed voor het leggen van elk type vloerbedekking en het kan in heel dikke lagen (1-20 mm niet aangelengd en 10-30 mm aangelengd) in n keer aangebracht worden. Het is oplosmiddelvrij en er komt tot wel 90% minder stof vrij tijdens het mixen. Het is geschikt voor toepassing onder textielvloerbedekkingen, elastische vloerbedekkingen, parket (minimumlaagdikte 2 mm) en kurkvloeren binnenshuis. Het heeft een ec1 plus certificering en is zeer emissiearm en chromaatarm volgens reach. Het kan in combinatie met Wakol d3060 plastificeringsmiddel verwerkt worden. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf55,32
bekijk productBekijk product ▸
Z675 EGALISEERMIDDELWakol z675 egaliseermiddelWakol z675 egaliseermiddel

Wakol z675 egaliseermiddel is een cementgebaseerd egaliseermiddel. Het heeft de ec1 plus certificering en is zeer emissiearm en chromaatarm volgens reach. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in laagdikten van 1-5 mm onder textiel vloerbedekkingen en elastische vloerbedekkingen binnenshuis. Verbruik: 1,5 kg per mm.

vanaf45,63
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 105Sikkens wapex 105

Sikkens wapex 105

Sikkens wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

vanaf30,62
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR 2K EPSigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. Het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. Het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. Het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.

vanaf84,51
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR PRIMER 2K EPSigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2k ep is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. Het is een kleeflaag voor Sigma mortar 2k ep bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. Het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf31,43
bekijk productBekijk product ▸
STANDARD PROFESSIONALAguaplast standard professional

Aguaplast standard professional

Aguaplast standard professional is een fijne afwerkplamuur in pastavorm met goed vulvermogen. Het is een gebruiksklare pasta en een excellente onderlaag vr het schilderen of behangen. Het hecht uitstekend, is gemakkelijk te schuren en geschikt voor het uitvlakken van wanden en muren. Het is geschikt voor zuigende ondergronden binnen. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm dikte.

vanaf48,99
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIONAguaplast renovation

Aguaplast renovation

Aguaplast renovation is een fijne renovatieplamuur en biedt een unieke hechting aan op niet-zuigende ondergronden. Deze renovatieplamuur kan nat in nat gebruikt worden en het heeft een buitengewoon hechtingsvermogen. Het is dampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen en het kan in een dikke laag aangebracht worden zonder krimp of scheuren, ook op structuurverf of onafgewerkte ondergronden. Het is niet nodig de ondergrond te egaliseren. Verbruik: ca. 1 kg per m per mm laagdikte.

vanaf44,79
bekijk productBekijk product ▸
TOP FILLAguaplast top fill

Aguaplast top fill

Aguaplast top fill is een witte lichte vulpasta met een hoge vulcapaciteit voor het dichtstoppen van gaten en scheuren, met een minimale krimp. Het is geschikt voor het repareren en bepleisteren van muren, het dichten van gaten tot 10 mm en het herstellen en verkleven van sierlijsten. Het zorgt voor een fijne afwerking en is schimmelwerend.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
RAPID FASSADEAguaplast rapid fassade

Aguaplast rapid fassade

Aguaplast rapid fassade is een lichtgewicht plamuur voor gevels. Het kan op elke ondergrond toegepast worden. Het droogt zeer snel, is eenvoudig verwerkbaar en is overschilderbaar met elk type verf. Verbruik: ca. 1 kg per m bij mm dikte.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
FLEX FILLAguaplast flex fill

Aguaplast flex fill

Aquaplast flex fill is een elastische vulpasta voor het dichtstoppen en afdichten van bewegende barsten en scheuren. Het heeft een uitstekende hechting en een groot vulvermogen. Het heeft een permanente elasticiteit en een uitstekende hechting, is bestand tegen schimmels en mos, raakt niet los, is thixotropisch, heeft een snelle droging en kan worden afgewerkt met elk soort verf. Verbruik: ca. 1,55 kg pasta vult een volume van 1 liter.

vanaf10,86
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL PROAguaplast universal pro

Aguaplast universal pro

Aguaplast universal pro is een witte universele filler en finisher. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de (geschilderde) ondergrond. Het heeft een uiterst goede verwerking, is goed schuurbaar en is geschikt voor gebruik met wormpompen. Het kan in aanzienlijke diktes (tot 5 cm) worden aangebracht en het zorgt voor een fijne, geringe absorptie en een zeer goed bindende afwerking. Het is geschikt voor toepassing op o.a verf, behang, decoratief glasvezel (en de geassocieerde lijmen) en decoratieve producten.

vanaf21,72
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIORAguaplast exterior

Aguaplast exterior

Aguaplast exterior is een vulmiddel voor herstellingen en pleisterwerk buiten, in poedervorm. Het zorgt voor een erg fijn en glad oppervlak, heeft een lange gebruikstijd, bevat harsen die de aanhechting op minerale ondergronden vergemakkelijken, heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen, is eenvoudig toe te passen en duldt kleurstoffen die speciaal bestand zijn tegen cement.

vanaf10,93
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MIXAguaplast universal mix

Aguaplast universal mix

Aguaplast universal mix is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op gladde en niet zuigende ondergronden zoals glasvezelbehang, oude verflagen en oude decoratieve acrylpleisters. Het heeft een gemakkelijke verwerking en toepassing en is licht en moeiteloos aan te brengen. Het zakt niet in, droogt snel en is zeer goed schuurbaar. Het heeft een groot vulvermogen en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden zonder krimp. Het heeft een EN 13963 classificatie en is ook geschikt voor afwerking van gipskartonplaten in kwaliteitsniveau Q1-Q2-Q3-Q4.

vanaf29,99
bekijk productBekijk product ▸
BETON REPAIRAguaplast beton repair

Aguaplast beton repair

Aguaplast beton repair is een vulmiddel voor reparaties en een waterdichte bescherming. Het is bestand tegen carbonatie en heeft een unieke aanhechting op oud beton en op stalen betonbewapeningen. Het heeft een hoge compressieweerstand en is flexibel. Het kan in 48 uur overschilderd worden zonder risico op kleurverschijning of muuruitslag. Het heeft een minieme krimp, is gemakkelijk te bewerken en glad te schuren en is kan ook worden toegepast op vochtige ondergronden.

vanaf29,12
bekijk productBekijk product ▸
TOP FINISHAguaplast top finish

Aguaplast top finish

Aguaplast top finish is een witte lichte vulpasta voor gaten en scheuren. Het heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen met een minimale krimp. Het heeft een fijne afwerking en een zeer goede aanhechting, is schimmelwerend en zorgt voor een fijn en glad oppervlak en het krimpt en barst niet. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
ALL 4 INAguaplast all 4 in

Aguaplast all 4 in

Aguaplast all 4 in is een universele witte kant-en-klaar plamuur. Het is een echte allrounder en kan op maar liefst 4 manieren tot wel 6 mm aangebracht worden: met spackmes, plamuurmes, roller en airless machine. Het kan met elke type binnenmuurverf overgeschilderd worden en is ook toe te passen als joint filler, joint finisher en voor het uitvlakken van gipsplaten. Verbruik: ca. 1,75 kg x m x mm dikte.

vanaf54,12
bekijk productBekijk product ▸
SUPER FINEAguaplast super fine

Aguaplast super fine

Aguaplast super fine is een fijne plamuur voor het gladstrijken en afwerken van de oppervlakte. Deze fijne plamuur is in poedervorm en eenvoudig in gebruik en goed toe te passen. Het heeft een uiterst goede verwerking en een extra fijne afwerking en is eenvoudig te schuren. Het heeft daarnaast een uitstekende hardheid, hechting en cohesie en is schimmelwerend. Verbruik: ca. 1.1 kg per m per mm dikte.

vanaf16,84
bekijk productBekijk product ▸
VLOER VULLERAlabastine vloer vuller

Alabastine vloer vuller

Alabastine vloervuller is een speciaal vulmiddel met een ijzersterk, slijtvast resultaat voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren. Het biedt bovendien uitstekende hechting op beton en cement. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur en belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIEAlabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. Het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. Het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
BAKSTEENREPARATIEAlabastine baksteenreparatie

Alabastine baksteenreparatie

Alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. Het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. Na droging is het weersbestendig en slijtvast. Het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. De droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en de maximale laagdikte is 1 cm per laag.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURKITAlabastine structuurkit

Alabastine structuurkit

Alabastine structuurkit is voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor reparaties in structuurverf en kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf13,86
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD SUPERIEURAlabastine muurglad superieur

Alabastine muurglad superieur

Alabastine muurglad superieur is speciaal voor het repareren en egaliseren van beschadigingen tot 5 mm in wanden en plafonds. Het is geschikt voor grove structuurondergronden zoals grove structuurverf, granol, sierpleister en spackondergronden. Het is ook geschikt voor muren met glasweefselbehang, kale betonmuren en muren van gips- en cellenbetonblokken. Het is alleen geschikt voor binnen en niet geschikt voor buiten, vochtige ruimtes en muren met vochtdoorslag. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 0.8 m per liter.

vanaf42,08
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD VOCHTBESTENDIGAlabastine muurglad vochtbestendig

Alabastine muurglad vochtbestendig

Alabastine muurglad vochtbestendig is speciaal voor het gladmaken van oneffenheden en krassen in vochtige ruimtes. Het is geschikt voor beschadigingen in gestructureerde muren zoals structuurverf, sierpleister en spack op o.a. steen, beton, pleister- en stucwerk, cement, gipsplaten en tegels. Het is geschikt voor binnen en buiten, natte ruimtes of wanden met vochtdoorslag. De maximale laagdikte is 3 mm, er kunnen meerdere lagen worden aangebracht indien nodig. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 1,2 m per liter.

vanaf42,08
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLADAlabastine muurglad

Alabastine muurglad

Alabastine muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. Het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. Het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. Het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. Verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

vanaf21,33
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPASTA LICHTGEWICHTBolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYBolivia spackspray

Bolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf26,28
bekijk productBekijk product ▸
990 EUROPLAN DIRECTEurocol 990 europlan direct

Eurocol 990 europlan direct

Eurocol europlan 990 direct stofarm is een zelfuitvloeiend en zeer hoogwaardig egalisatiemiddel, bijzonder geschikt voor kritische, steenachtige ondervloeren. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus en is spanningsarm. Voorstrijken is in de meeste gevallen overbodig en het heeft een uitmuntend vloeivermogen. Het is verpompbaar, heeft een hoge drukvastheid, is casenevrij en is geschikt voor toepassing onder parketvloeren. Maximale laagdikte: 20 mm. Het is bij 18-20C na 2 3 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf56,83
bekijk productBekijk product ▸
925 EUROPLAN ALPHY DIRECTEurocol 925 europlan alphy direct

Eurocol 925 europlan alphy direct

Eurocol europlan 925 alphy direct stofarm is een zelfuitvloeiende en zeer hoogwaardige anhydriet-egalisatie met ingebouwde primer, voor het rechtstreeks egaliseren van o.a. anhydrietvloeren zonder het gebruik van een primer. Het is bureaurolstoelvast en spanningsarm, heeft een hoge drukvastheid, een gunstig verbruik en een uitmuntend vloeivermogen. Het is verpompbaar en geschikt voor toepassing onder parketvloeren. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 30 mm. Het is bij 18-20C na ca. 2-3 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf63,20
bekijk productBekijk product ▸
920 EUROPLAN ALPHYEurocol 920 europlan alphy

Eurocol 920 europlan alphy

Eurocol europlan 920 alphy anhydriet stofarm is een zelfuitvloeiend, spanningsvrij, afbindend egalisatiemiddel voor steenachtige ondervloeren, speciaal calciumsulfaatgebonden ondervloeren. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus, is casenevrij, spanningsvrij en chromaatvrij, heeft een uitstekend vloeivermorgen en is verpompbaar. Maximale laagdikte: 30 mm. Het is bij 18-20C begaanbaar na 2-3 uur. Mengverhouding: 23 kg product op 5,5 6 liter water. Verwerkingstijd: binnen 30 minuten na het mengen. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf43,42
bekijk productBekijk product ▸
945 Solid beton reparatiemortelEurocol 945 solid beton reparatiemortel

Eurocol 945 solid beton reparatiemortel

Eurocol europlan 945 solid reparatie is een sneldrogende, standvaste en politoerbare reparatiemortel. Het is zeer geschikt voor het opvullen van diepe gleuven en voor het uitvlakken en repareren van traptreden en kleine vloeroppervlakken binnen. Het is daarnaast geschikt voor het vullen van gaten, gleuven en oneffenheden in cementgebonden en andere steenachtige vloeren. Het is niet geschikt voor natte ruimten en buitentoepassingen. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1 plus en is stofarm en snelverhardend (waardoor vloerbedekking snel gelegd kan worden). Het is bureaustoelvast vanaf 1 mm. Maximale laagdikte: 50 mm. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf55,71
bekijk productBekijk product ▸
900 EUROPLAN DSPEurocol 900 europlan dsp

Eurocol 900 europlan dsp

Eurocol europlan dsp 900 reno egalisatie pasta is een flexibele gebruiksklare egalisatiepasta voor het egaliseren van o.a. oude vinyl of rubberen vloerbedekking, oude lijmresten en hoogteverschillen tussen plaatmaterialen. Het is tevens geschikt om de naden tussen plaatmaterialen dicht te zetten. Het is onbrandbaar, verwerkersvriendelijk en bureaustoelvast. Maximum laagdikte in n bewerking: 2 mm. Het is na 8 uur begaanbaar.

vanaf53,91
bekijk productBekijk product ▸
924 EUROPLAN HYBRIDEurocol 924 europlan hybrid

Eurocol 924 europlan hybrid

Eurocol europlan 924 hybrid is een zelfuitvloeiend, spanningsvrij afbindend egalisatiemiddel voor het egaliseren van cement- en anhydrietgebonden ondervloeren, gietasfalt (bij gietasfalt max. 5 mm laagdikte aanhouden), magnesiet, houtgraniet spaanplaat of bestaand tegelwerk. Het heeft een uitstekend vloeivermogen en een zeer hoge druksterkte. Het is verpompbaar en al na 6 uur verder af te werken. Laagdikte: vanaf 2 tot maximaal 10 mm. Verbruik: ca. 1,6 kg per m per mm laagdikte.

vanaf52,58
bekijk productBekijk product ▸
026 EUROBLOCK MULTIEurocol 026 euroblock multi

Eurocol 026 euroblock multi

Eurocol euroblock 026 multi universeel vochtscherm voor het afsluiten van restvocht en optrekkend vocht in zand/cement vloeren (monolietvloeren eerst licht laten aan stralen). Bij toepassing in 2 lagen is het ook geschikt onder linoleum. Bij toepassing in 3 lagen is het ook geschikt onder dampdichte vloerbedekking zoals pvc en rubber. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus, een eenvoudige verwerking en een gunstig verbruik, is onbrandbaar en heeft een snelle droogtijd. De eerste laag dient 1:1 verdund met water te worden aangebracht. Het restvochtpercentage in de ondervloer mag de 4,0% (cm) niet overschrijden. Verbruik: eerste laag (1:1 verdund met water) ca. 20 m per kg, 2e en 3e laag (onverdund) ca. 13-20-m per kg per laag.

vanaf117,56
bekijk productBekijk product ▸
923 EUROPLAN EXTREMEEurocol 923 europlan extreme

Eurocol 923 europlan extreme

Eurocol europlan 923 extreme stofarm is een cementgebonden, sneldrogende, stofarme, vocht- en vorstbestendige vloeregalisatie en gietmortel voor steenachtige ondergronden. Het is geschikt voor gebruik in natte ruimten, zwembaden en in diverse buitentoepassingen zoals balkons en terrassen. Het is tevens geschikt voor het aangieten van afvoerdrains, afvoerputten, leidingsleuven en in combinatie met(elektrische) vloerverwarming. Het heeft een goed vloeivermogen, een gunstig verbruik, een hoge drukvastheid en is verpompbaar. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 20 mm. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf68,63
bekijk productBekijk product ▸
991 EUROPLAN DIRECT RAPIDEurocol 991 europlan direct rapid

Eurocol 991 europlan direct rapid

Eurocol europlan 991 direct rapid stofarm is een sneldrogend, zelfuitvloeiend en zeer hoogwaardig egalisatiemiddel met ingebouwde primer voor het rechtstreeks egaliseren van steenachtige ondervloeren zonder het gebruik van een primer. Het is bureaurolstoelvast en heeft een hoge drukvastheid. Laagdikte: vanaf 1 mm tot maximaal 20 mm. Het is na ca. 1-1,5 uur beloopbaar en na ca. 1,5-3 uur belegbaar met vloerbedekking. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf67,37
bekijk productBekijk product ▸
922 EUROPLAN FLASHEurocol 922 europlan flash

Eurocol 922 europlan flash

Eurocol europlan 922 flash reparatiemortel is een speciaalcement voor het maken van sneldrogende en krimparme zand/cement afwerkvloeren die na 1 dag geschikt zijn voor verdere afwerking. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en ook geschikt om reparaties uit te voeren aan zand/cement vloeren. Het is verpompbaar, geschikt voor vloerverwarming en geschikt om met beton of epoxy-coatings te worden afgewerkt. Minimale laagdikte: 3,5 cm. Verbruik: voor 1:4 menging ca. 3,5 kg per m per 10 mm laagdikte en voor 1:5 menging ca. 2,8 kg per m per 10 mm laagdikte.

vanaf42,98
bekijk productBekijk product ▸
975 EUROPLAN SPECIALEurocol 975 europlan special

Eurocol 975 europlan special

Eurocol europlan 975 speciaal project stofarm is een zelfuitvloeiende projectegalisatie voor steenachtige ondervloeren. Het is bureaurolstoelvast en heeft een super vloeivermogen, gunstig verbruik en goede drukvastheid. Het is verpompbaar. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 10 mm. Het is bij 18-20C na 2-3 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf40,37
bekijk productBekijk product ▸
970 EUROPLAN NIVOLUXEurocol 970 europlan nivolux

Eurocol 970 europlan nivolux

Eurocol europlan 970 nivolux stofarm verpompbaar is een zelfuitvloeiend egalisatiemiddel voor steenachtige ondervloeren. Het is bureaurolstoelvast, heeft een hoge drukvastheid en is spanningsarm, zelfegaliserend en toepasbaar in dikke lagen. Laagdikte: vanaf 3 mm tot maximaal 50 mm. Het is bij 18-20 C na 3-4 uur begaanbaar. Verbruik: ca. 1,6 kg per m per mm laagdikte.

vanaf44,28
bekijk productBekijk product ▸
905 Europlan fillEurocol 905 europlan fill

Eurocol 905 europlan fill

Eurocol 905 Europlan fill is een universeel sneldrogend reparatiemiddel voor alle steenachtige ondervloeren. Het is eenvoudig te verwerken, heeft een snelle verharding, is toepasbaar vanaf 0 mm, is zeer glad af te werken en is snel belegbaar. Het is geschikt voor het wegwerken van oneffenheden en hoogteverschillen in egalisaties en steenachtige vloeren, het vullen van naden van watervast plaatmateriaal, bitumen en tegelvloeren en het repareren van beschadigd betonwerk.

vanaf41,13
bekijk productBekijk product ▸
960 EUROPLAN SUPEREurocol 960 europlan super

Eurocol 960 europlan super

Eurocol europlan 960 super stofarm egaline is een superieur, zelfuitvloeiend egalisatiemiddel voor steenachtige ondervloeren. Het is bureaurolstoelvast en heeft een super vloeivermogen een gunstig verbruik en een hoge drukvastheid. Het is geschikt voor toepassing onder parket en is verpompbaar en casenevrij. Laagdikte: vanaf 2 mm tot maximaal 15 mm. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf45,85
bekijk productBekijk product ▸
946 EUROPLAN HYBRID REPAIREurocol 946 europlan hybrid repair

Eurocol 946 europlan hybrid repair

Eurocol europlan 946 hybrid repair is een sneldrogende, standvaste en politoerbare reparatiemortel op basis van hybride technologie. Het is zeer emissiearm, heet emicode ec 1plus, is stofarm, snelverhardend (waardoor de ondergrond snel verder afgewerkt kan worden) en naar praktisch 0 mm uit te smeren. Het is bureaustoelvast vanaf 2 mm laagdikte. Maximale laagdikte: 50 mm. Het is na bij 18-20C na ca. 40 minuten begaanbaar. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf57,87
bekijk productBekijk product ▸
SPACK SPRAYHoeka spack spray

Hoeka spack spray

Hoeka spack spray is een structuurspray voor het herstellen en bijwerken van spackwerk binnen. Het maakt het mogelijk om bijna onzichtbare reparaties uit te voeren op plafonds en wanden met spuitwerk. Het is zeer standvast, eenvoudig toe te passen en uitstekend overschilderbaar met alle Hoeka muurverven. Verbruik: afhankelijk van de structuur ca. 1,5 m per 500 ml.

vanaf23,45
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUURJansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen ultra-rs renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. De plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. Na 30 minuten is het schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. Na 2 uur is het schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. Verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.

vanaf23,55
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN LATEXMathys plastopan latex

Mathys plastopan latex

Mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. Het is gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. Theoretisch rendement: 3 kg per m.

vanaf51,02
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTA S340Polyfilla pro buitenvoeg reparatie pasta s340

Polyfilla pro buitenvoeg reparatie pasta s340

Polyfilla pro s340 is een weerbestendige, goed hechtende reparatiepasta op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van voegen in metselwerk buiten. Het is overschilderbaar na ca. 1 dag.

vanaf6,62
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIESPACK S230Polyfilla pro reparatiespack s230

Polyfilla pro reparatiespack s230

Polyfilla pro reparatiespack s230 is een sneldrogende spack op basis van polyurethaan alkyd en polymeerdispersie voor het repareren van structuureffecten in spuitwerk op wanden en plafonds.

vanaf42,26
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTAProbastine buitenvoeg reparatie pasta

Probastine buitenvoeg reparatie pasta

Probastine buitenvoeg reparatie pasta is ideaal voor het vullen en repareren van voegen binnen en buiten. Het is na droging ongevoelig voor vocht en weersinvloeden.

vanaf7,17
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYProgold spackspray

Progold spackspray

Progold sb spackspray is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf36,77
bekijk productBekijk product ▸
OneTimeRed devil onetime

Red devil onetime

Red devil one time is een superlichte kant & klare renovatiepasta/reparatiemuurvuller voor het afwerken, herstellen en opvullen van gaten, barsten en naden, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting, krimpt niet, droogt snel en geeft een gladde en strakke afwerking. Het scheurt niet en vangt uitzetting en krimp op door zijn elasticiteit. Het hoeft niet geschuurd te worden en geeft een supergladde afwerking. Het zakt niet uit (zelfs niet verticaal of boven het hoofd) en is snel overschilderbaar met alle gangbare verven. Het is toepasbaar voor pleister-, stucwerk, gipsplaten en -blokken, kalk- en zandsteen, hout en zacht- en hardboard.

vanaf6,40
bekijk productBekijk product ▸
ONETIME BETONRed devil onetime beton

Red devil onetime beton

Red devil one time beton is een lichte, grijze kant & klare betonreparatiemortel voor het afwerken, bijwerken en herstellen van gaten, barsten en naden in steen en beton, in 1 behandeling. Het is goed vullend en gemakkelijk te schuren, heeft geen krimp, is gemakkelijk te verwerken en goed overschilderbaar en binnen en buiten toepasbaar (bij gebruik buiten minimaal 72 uur beschermen tegen regen). Lagen van 10 tot 30 mm geven het beste resultaat.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYRolith spackspray

Rolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
5412 EPOXYPLAMUUR VOOR BETONREPARATIERust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum 5412 epoxy reparatieplamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, porin en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. Het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m per 1 mm laagdikte.

vanaf128,78
bekijk productBekijk product ▸
5110 Verti-Patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. Het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. Het is Overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers en -coatings. Verbruik: ca. 0.6 m per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf79,61
bekijk productBekijk product ▸
5180 EPOXY REPARATIEMORTELRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel is een zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Verbruik: 1.2 m per 10 kg bij 5 mm diepte.

vanaf45,95
bekijk productBekijk product ▸
5190 EPOXY REPARATIEMORTEL DIEPVULLERRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Het is na 6 uur overschilderbaar met alle Rust-oleum 2k-primers of -coatings. Verbruik: 0.5 m per 25 kg bij 3 cm diepte.

vanaf182,13
bekijk productBekijk product ▸
ASFALTREPARATIERust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. Theoretisch verbruik: ca. 0,02 m per kilo.

vanaf127,74
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEVista spack reparatie

Vista spack reparatie

Vista spack reparatie is een witte structuurspray op basis van pu-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. Het is toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. Het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. Verbruik: ca. 1 m per 400 ml.

vanaf19,78
bekijk productBekijk product ▸
Z640 EGALISATIEMIDDELWakol z640 egalisatiemiddel

Wakol z640 egalisatiemiddel

Wakol z640 egaliseermiddel is een fijn egaliseermiddel op cementbasis voor het egaliseren van oneffenheden van traptreden en deuraansluitingen, evenals voor reparaties van beschadigde vloeren, met een laag van 0 tot 20 mm niet aangelengd, aangelengd van 10 tot 50 mm, voor binnenruimten. Het kan in combinatie met Wakol d3060 plastificeringsmiddel verwerkt worden en is spanningsarm, zeer gemakkelijk te modelleren en chromaatarm volgens reach. De verwerkingstijd is ca. 15 minuten. Het is begaanbaar en te egaliseren na ca. 30 minuten en te verlijmen na ca. 3 uur. Verbruik ca. 1,4 kg per m per mm laagdikte.

vanaf62,18
bekijk productBekijk product ▸
Z680 PROJECT EGALISEERMIDDELWakol z680 project egaliseermiddel

Wakol z680 project egaliseermiddel

Wakol z680 egaliseermiddel is een spanningsarm, cement gebaseerd egalisatiemiddel. Het heeft een ec1 plus certificering en is dus zeer emissiearm. Het is daarnaast chromaatarm volgens reach. Het is geschikt voor het uitvlakken van oneffenheden in laagdikten van 1-5 mm onder textiel vloerbedekkingen en elastische vloerbedekkingen binnenshuis.

vanaf46,84
bekijk productBekijk product ▸
A830 EGALISEERMIDDELWakol a830 egaliseermiddel

Wakol a830 egaliseermiddel

Wakol a830 is een zelfvloeiend calciumsulfaat gebaseerd egaliseermiddel voor het egaliseren van oneffenheden in laagdikten van 1-20 mm niet aangelengd en van 10-30 mm aangelengd onder textielvloerbedekkingen, elastische vloerbedekkingen en parket (minimumlaagdikte 2 mm) binnenshuis. Het heeft een ec1 plus certificering en is zeer emissiearm. Het kan in combinatie met Wakol d3060 plastificeringsmiddel verwerkt worden en is bijzonder geschikt op calciumsulfaat-gebonden ondergronden, gipsplaatelementen en op gietasfaltvloeren. Verbruik: ca. 1,5 kg per mm.

vanaf43,61
bekijk productBekijk product ▸
PS205 GietharsWakol ps205 giethars

Wakol ps205 giethars

Wakol PS205 is een snel uithardende polymeer gemodificeerde 2-componenten silicaathars voor de renovatie van scheuren in de dekvloer en het verlijmen van plinten, metaalprofielen, kunststoffen en natuursteen op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: ca. 200-300 gram per m.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
Z505 REPARATIEMASSAWakol z505 reparatiemassa

Wakol z505 reparatiemassa

Wakol z505 reparatiepasta is een zeer emissiearm, oplosmiddelvrij reparatiemortel met ec1 plus certificering. Het is geschikt voor het plaatselijk egaliseren, het uitvlakken van spatelslagen, het vullen van oneffenheden, het verbeteren van dekvloeren, het uitvullen van traptreden, het uitvullen van dorpels en het vullen van gaten en scheuren binnenshuis. Verbruik: 1,15 kg per mm.

vanaf42,56
bekijk productBekijk product ▸
Z610 EGALISEERMIDDELWakol z610 egaliseermiddel

Wakol z610 egaliseermiddel

Wakol z610 egaliseermiddel is een zeer goed vloeiend, cementgebonden egaliseermiddel waarmee heel snel een super strak eindresultaat gecreerd kan worden. De ondergrond is al na 6 uur (max. 5 mm dik) gereed voor het leggen van elk type vloerbedekking en het kan in heel dikke lagen (1-20 mm niet aangelengd en 10-30 mm aangelengd) in n keer aangebracht worden. Het is oplosmiddelvrij en er komt tot wel 90% minder stof vrij tijdens het mixen. Het is geschikt voor toepassing onder textielvloerbedekkingen, elastische vloerbedekkingen, parket (minimumlaagdikte 2 mm) en kurkvloeren binnenshuis. Het heeft een ec1 plus certificering en is zeer emissiearm en chromaatarm volgens reach. Het kan in combinatie met Wakol d3060 plastificeringsmiddel verwerkt worden. Verbruik: ca. 1,5 kg per m per mm laagdikte.

vanaf55,32
bekijk productBekijk product ▸
Z675 EGALISEERMIDDELWakol z675 egaliseermiddel

Wakol z675 egaliseermiddel

Wakol z675 egaliseermiddel is een cementgebaseerd egaliseermiddel. Het heeft de ec1 plus certificering en is zeer emissiearm en chromaatarm volgens reach. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in laagdikten van 1-5 mm onder textiel vloerbedekkingen en elastische vloerbedekkingen binnenshuis. Verbruik: 1,5 kg per mm.

vanaf45,63
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter