menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PERFECT BASE AFBIJTHistor perfect base afbijtHistor perfect base afbijt

Histor perfect base afbijt is methyleenchloridevrij, heeft een snelle en langdurige werking, is goed verwerkbaar en geschikt voor verwijdering van oude verf- en beitslagen, zowel buiten en binnen (mits goed geventileerd). Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
ECO-REINIGER VOOR LIJMRESTENKip eco-reiniger voor lijmrestenKip eco-reiniger voor lijmresten

Kip m-lijmverwijderaar is een zeer effectieve milieuvriendelijke reiniger voor het verwijderen van verontreinigingen en lijmresten op vele ondergronden. Het is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen. Let op, voorzichtig bij acrylaat- en PVC-ondergronden!

vanaf72,80
bekijk productBekijk product ▸
Folie en Striplijm verwijderaar3m folie en striplijm verwijderaar3m folie en striplijm verwijderaar

3m 08907 S300 stripe remover is speciaal voor het verwijderen van houtkorrelvinyl en vinylstrepen van oppervlakken van acrylaatemail. De gelachtige dichtheid houdt het verwijderingsmiddel op zijn plaats op verticale oppervlakken, zodat er snel kan worden gewerkt bij gebruik van de spuitbus.

vanaf44,03
bekijk productBekijk product ▸
KIT- EN STICKERVERWIJDERAARAlabastine kit- en stickerverwijderaarAlabastine kit- en stickerverwijderaar

Alabastine kit en stickerverwijderaar is een snelwerkende verwijderaar voor alle acryl-, siliconen- en butyleenkit. Het verwijdert ook stickers en lijmresten, is eenvoudig en snel in gebruik, tast de ondergrond niet aan en creeert een schone ondergrond voor een sanitairstrip of kitlaag.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTAlabastine super afbijtAlabastine super afbijt

Alabastine super afbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Het kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. Het bevat geen metyleenchloryde en verwijdert tot 10 lagen in 1 keer. Het is geschikt voor alle verfsoorten. Verwerkingstijd: 20 minuten tot 4 uur.

vanaf11,84
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSTRIPPERAlabastine behangstripperAlabastine behangstripper

Alabastine Behangstripper is een krachtige, geconcentreerde verwijderaar voor alle soorten behang, zelfs niet absorberende behangsoorten. Het weekt behang snel en moeiteloos los zonder de ondergrond te beschadigen en is ook te gebruiken met de Alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller geklaard kan worden. Verbruik: Ca. 300 m/ltr. Verpakking: 500 ml. flacon.

vanaf10,62
bekijk productBekijk product ▸
SUPER VLOERLIJM AFBIJTAlabastine super vloerlijm afbijtAlabastine super vloerlijm afbijt

Alabastine super vloerlijmafbijt is een krachtige, snel werkende, methyleenchloridevrije vloerlijmverwijderaar voor binnen. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lijm en is toepasbaar op hout, steen en metaal. Het verwijdert geen waterkit.

vanaf23,76
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJT EXTRA KRACHTIGAlabastine super afbijt extra krachtigAlabastine super afbijt extra krachtig

Alabastine extra krachtige super afbijt is super krachtig, verwijdert meerdere lagen in n keer, is geschikt voor alle verfsoorten en is MC vrij.

vanaf24,57
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA AFBIJTAlabastine ultra afbijtAlabastine ultra afbijt

Alabastine ultra afbijt is speciaal voor het eenvoudig verwijderen van vele verfsoorten, vernissen en latex. Met dit product is schrapen of krabben niet meer nodig en ontstaan er geen beschadigingen. Het verwijdert tot 15 lagen in 1 keer. Verbruik: 1 pot is geschikt voor 1 m.

vanaf25,16
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN VERWIJDERAARAvis siliconen verwijderaarAvis siliconen verwijderaar

Avis siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Het verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Het is geschikt voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout en is eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industrile werkoppervlakten en gereedschappen.

vanaf44,36
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTAvis super afbijtAvis super afbijt

Avis super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkydlakken, watergedragen lakken en 1- of 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het bevat geen zuren, logen, nmp, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen.

vanaf27,29
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENKIT RESTEN VERWIJDERAARBison siliconenkit resten verwijderaarBison siliconenkit resten verwijderaar

Bison siliconenkitrestenverwijderaar is een pasta voor het grondig verwijderen van resten uitgeharde siliconenkit in voegen of op ondergronden. Het kan gebruikt worden op keramische tegels, glas, metalen, plastic, gelamineerd materiaal, aluminium en emaille. Het is veilig toepasbaar zonder beschadigingen.

vanaf11,51
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR AFWEEK EN REINIGERBison wand en klaar afweek en reinigerBison wand en klaar afweek en reiniger

Bison wand en klaar afweek en reiniger is een kant en klare behangafweek en muurreiniger in n voor het snel en eenvoudig verwijderen van alle soorten behang die met behanglijm zijn aangebracht. Het is tevens te gebruiken als muurreiniger voor het verwijderen van behanglijmresten, vuil en vet van de ondergrond.

vanaf11,06
bekijk productBekijk product ▸
VLOERBEDEKKINGSLIJM VERWIJDERBAARBison vloerbedekkingslijm verwijderbaarBison vloerbedekkingslijm verwijderbaar

Bison vloerbedekkingslijm verwijderbaar is geschikt voor het lijmen en later weer eenvoudig verwijderen van vloerbedekking met een PVC-, vinylschuim-, jute-, of latexrug en naaldvilten op poreuze ondergronden (cement, beton, hout, board en spaanplaat). Het is ook geschikt voor het lijmen van vloerbedekking over bestaande, gladde vloerbedekkingen (PVC, linoleum). Het is niet geschikt voor het lijmen van vloerbedekking op trappen en vloerbedekking in tegels. Gebruik voor vloerbedekkingen waarop veel wordt gelopen of in vochtige ruimten Bison vloerbedekkingslijm. Verbruik: ca. 7-10 m per kilo.

vanaf14,03
bekijk productBekijk product ▸
LIJMVERWIJDERAARBison lijmverwijderaarBison lijmverwijderaar

Bison lijmverwijderaar is super krachtig en zeer effectief. Het is uitermate geschikt voor de verwijdering van lijm- en stickerresten van diverse ondergronden. Dankzij de unieke gelformule is het verticaal toepasbaar en nauwkeurig aan te brengen. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van verf, vet, smeer, inkt en olie.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGLIJMOPLOSSERBleko behanglijmoplosserBleko behanglijmoplosser

Bleko B-Clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. Gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 15 minuten laten inwerken. Daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. Bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. Let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. Verdunning: 10 liter warm water:1 liter B-Clean behanglijmoplosser.

vanaf3,21
bekijk productBekijk product ▸
STICKEROPLOSSERBleko stickeroplosserBleko stickeroplosser

Bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. Het kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Er wordt geadviseerd het voorzichtig toe te passen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. Het kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. Het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. Wanneer er lijmresten achterblijven, breng dan nogmaals de stickeroplosser op en neem het na enkele minuten met een doek af. Haal bij vinylstickers een hoekje los en laat de stickeroplosser erachter lopen. Laat de stickeroplosser vervolgens even inwerken en verwijder tot slot de sticker.

vanaf4,53
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJT METHYLEENVRIJBleko super afbijt methyleenvrijBleko super afbijt methyleenvrij

Bleko Super afbijt methyleenvrij is een nieuwe generatie afbijtmiddel zonder methyleenchloride. Het is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Het is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende (alkyd) als watergedragen (acryl) verven, lakken en beitsen, zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Bij een kunststof ondergrond wordt geadviseerd vooraf het oppervlak te testen op een onopvallende plaats.

vanaf16,97
bekijk productBekijk product ▸
TEMPESTBoero tempestBoero tempest

Boero tempest is een watergedragen verfverwijderaar voor anti-fouling en andere 1-component producten, zowel voor binnen- als buitengebruik. Het is niet schadelijk voor de gelcoat en corrodeert epoxy grondlagen niet. Het bevat geen schadelijke chemische stoffen en stoot geen giftige dampen uit.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSTRIPPERBolivia behangstripperBolivia behangstripper

Bolivia behangstripper is speciaal voor het snel, effectief en milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang, behalve glasweefselbehang, op alle ondergronden. Het weekt behang snel en moeiteloos los, zonder de ondergrond aan te tasten. Het is geconcentreerd en dient bij gebruik verdund te worden met water.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
LIJM EN KITVERWIJDERAARBolivia lijm en kitverwijderaarBolivia lijm en kitverwijderaar

Bolivia lijm en kitverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van kitresten, kauwgomresten, gelijmde autoruiten en lijm- en bitumenresten.

vanaf21,07
bekijk productBekijk product ▸
STICKERVERWIJDERAARBolivia stickerverwijderaarBolivia stickerverwijderaar

Bolivia stickerverwijderaar is geschikt voor het snel en effectief verwijderen van stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het is makkelijk te gebruiken en snelwerkend en tast de ondergrond niet aan. Het is te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Het is minder geschikt voor kunststoffen.

vanaf6,55
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTBolivia super afbijtBolivia super afbijt

Bolivia super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het bevat geen zuren, logen, NMP, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkyd lakken, bitumen, watergedragen lakken, 1 of 2-componenten epoxy- en polyurethaan coatings, lijmen, graffiti en kitten.

vanaf26,22
bekijk productBekijk product ▸
Super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaar

Bolivia super vloerlijmverwijderaar is een krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. Door de unieke formule verwijdert het snel hardnekkige oplosmiddelhoudende en watergedragen lijmresten van tapijtvloerbedekking en textiel- en vinylwandbekleding op hout, steen en metaal. Het is daarnaast langdurig werkzaam en minder milieubelastend.

vanaf25,61
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlCepe onthechterCepe onthechter

Cepe onthechter is speciaal ontwikkeld voor het lichter maken van donker gebeitst massief eiken hout. Deze onthechter kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van lak, beits en verf van andere massieve houtsoorten.

vanaf25,02
bekijk productBekijk product ▸
ANTIEK WASREINIGERCepe antiek wasreinigerCepe antiek wasreiniger

Cepe Antiek Wasreiniger is een speciale reiniger op waterbasis voor het verwijderen van oude waslagen van o.a. vloeren en meubelen. De reiniger zorgt ervoor dat nieuwe waslagen beter zullen hechten aan het hout.

vanaf16,56
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENVERWIJDERAARColormatic siliconenverwijderaarColormatic siliconenverwijderaar

Colormatic siliconenverdwijderaar is geschikt voor het verwijderen van vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen. Het zorgt voor uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling. Het is snel, eenvoudig, universeel inzetbaar en tijdbesparend. Het is onontbeerlijk voor een professioneel lakresultaat en verwijdert o.a. vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen zeer grondig, waardoor een uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling verkregen wordt. Het is snel, eenvoudig en universeel inzetbaar en dus tijdbesparend. Toepassing: De spuitbus kort schudden en een proefstukje spuiten met een spuitafstand van 20-25 cm. De te behandelen ondergrond gelijkmatig inspuiten en met schoon en droog tissuepapier schoonmaken. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
Kit- en lijmverwijderaarColormatic kit- en lijmverwijderaarColormatic kit- en lijmverwijderaar

Colormatic professionele kit- en lijmverwijderaar is een gebruiksvriendelijke spray om snel en gemakkelijk opgedroogde lijmresten en lasnaden te verwijderen, alsook uitgeharde afdichtingsmaterialen van auto- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Het zorgt voor een optimaal resultaat door de hoge viscositeit en de gelachtige structuur.

vanaf33,65
bekijk productBekijk product ▸
Stickerverwijderaar EcoEco-line stickerverwijderaar ecoEco-line stickerverwijderaar eco

Eco-line eco stickerverwijderaar verwijdert o.a. stickers, stickerlijm, tape-lijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het kan invloed hebben op de kleur van het te behandelen oppervlak, dus eerst voorzichtig testen wordt aanbevolen. Gebruiksaanwijzing: bij papieren stickers de stickerverwijderaar opbrengen met een kwastje en de sticker na 10 minuten verwijderen. Bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickerverwijderaar erachter laten lopen en de sticker na 10 min verwijderen. Achtergebleven lijmresten kunnen ook met stickerverwijderaar verwijderd worden.

vanaf5,06
bekijk productBekijk product ▸
Supergel verfafbijtEco-line supergel verfafbijtEco-line supergel verfafbijt

Eco-line eco verfafbijt is een ultra krachtige afbijt zonder het giftige methyleenchloride voor verschillende verfsoorten. Het is zodoende minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan conventionele afbijtmiddelen. Door zijn unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken.

vanaf16,35
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTLIJM VERWIJDERAAREco-line tapijtlijm verwijderaarEco-line tapijtlijm verwijderaar

Eco-line eco tapijtlijmverwijderaar is een ultra krachtige tapijtlijmverwijderaar zonder het giftige methyleenchloride. Het is geschikt voor verschillende lijmsoorten, minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan conventionele verwijderaars van tapijtlijm. Daarnaast is het dankzij de unieke formule langdurig werkzaam.

vanaf16,77
bekijk productBekijk product ▸
VERFAFBIJTEpifanes verfafbijtEpifanes verfafbijt

Epifanes Verfafbijt is een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten 1- en 2-componenten coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven. Het heeft een zeer hoog afbijtend vermogen en droogt niet uit. Het kan zelfs onder 0C worden toegepast, druipt niet van verticale en overhangende delen, bevat geen logen, zuren of biociden, is pH neutraal en biologisch afbreekbaar en het tast de ondergrond niet aan. Het is geschikt voor gebruik op polyester, staal, hout en aluminium. Het is niet geschikt voor zachte kunststoffen.

vanaf27,02
bekijk productBekijk product ▸
WAX REMOVERGolden wave wax removerGolden wave wax remover

Golden Wave Wax remover, op basis van een mengeling van alifatische oplosmiddelen, reinigt en verwijdert op een gemakkelijke manier oude waxlagen. Het is geschikt voor het verwijderen van in de was geboende meubelen, balken, deuren en vloeren. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
INTERSTRIP A/FInternational interstrip a/fInternational interstrip a/f

International interstrip a/f is een 1-component verfafbijt, speciaal samengesteld voor de verwijdering van antifoulings. Het is niet agressief en zal de gelcoat niet beschadigen.

vanaf41,81
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLIN AFBIJTKoopmans perkolin afbijtKoopmans perkolin afbijt

Koopmans Perkolin Afbijt is een zeer sterk en snelwerkend afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat, epoxy of polyurethaan. Het is geschikt voor toepassing op zowel houten, metalen als steenachtige ondergronden. Het verbruik is afhankelijk van de objectvorm, ondergrond en laagdikte.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
BRUSH CLEANERMathys brush cleanerMathys brush cleaner

Mathys brush cleaner is een krachtige formule die alle soorten verven en vernissen oplost en het materiaal herstelt naar een zo goed als nieuwe staat. Het is snelwerkend en is geschikt voor schellak en water- en solventgedragen vernissen en lakken.

vanaf15,80
bekijk productBekijk product ▸
STICKER VERWIJDERAARMotip sticker verwijderaarMotip sticker verwijderaar

Motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.

vanaf13,14
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTMIDDELMotip afbijtmiddelMotip afbijtmiddel

Motip afbijtmiddel is een zeer effectief hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Het heeft een gelstructuur en is gebruiksvriendelijk.

vanaf19,98
bekijk productBekijk product ▸
DILUNETTOwatrol dilunettOwatrol dilunett

Owatrol dilunett is een oplosmiddelvrije gel zonder paraffine en is niet ontvlambaar. Het verwijdert beits, was, vernis, verf en antifouling. Het maakt de aanwezige laag wateroplosbaar en verwijdert tot 8 verflagen in 1 keer. Het is eenvoudig in gebruik en ook op de meest moeilijk bereikbare plekken zelfwerkend. Het verdampt niet en droogt niet op en kan worden gebruikt op hout, metaal, kunststof, steen en cement en is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen of onderdelen met veel snijwerk, zowel horizontaal als verticaal, zoals deuren, hekken en afsluitingen. Het is vooral geschikt voor het kaal maken van grote oppervlakken, het vervliegt niet, droogt niet op en blijft lange tijd actief. Het tast kunststoffen, rubber, synthetische pleisters of gelcoats niet aan.

vanaf17,65
bekijk productBekijk product ▸
PREPDECKOwatrol prepdeckOwatrol prepdeck

Owatrol prepdeck verwijdert de vorige afwerkingslagen van buitenhoutwerk, ook afwerkingen op 100% acrylbasis. Het vermindert de fabrieksglans van nieuw hout, zorgt voor een betere indringing van de afwerkingslaag bij nieuw hout, verwijdert de markeringen op nieuw hout en reinigt hout dat in weer en wind heeft gestaan. Het kan in pure of verdunde vorm worden gebruikt. Rendement per laag (onverdund): ca. 3 tot 4 m per liter.

vanaf53,65
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBIKKERProchemko behangbikkerProchemko behangbikker

Prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. Het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. Vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter onverdund product.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
STICKER EX SPUITBUSProchemko sticker ex spuitbusProchemko sticker ex spuitbus

Prochemko Sticker-Ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.

vanaf37,14
bekijk productBekijk product ▸
RAPP WBProchemko rapp wbProchemko rapp wb

Prochemko r.a.p.p. wb is een verfafbijt op basis van benzylalcohol en mierenzuur. Het is zeer intensief, snel werkend en methyleenchloridevrij. Het is ideaal voor vrijwel alle verfsoorten, bitumen, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Let op, bij kunststof en polyester ondergronden altijd een proefvlak zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m per liter.

vanaf25,63
bekijk productBekijk product ▸
REMOVEX GREENProchemko removex greenProchemko removex green

Prochemko Removex Green is een zeer intensieve en snel werkende afbijt- en graffitiverwijderaar in gel/pastavorm en is vrij van methyleencloride. Het verwijdert graffiti, verf- en vernislagen, epoxy, polyurethaan verven, lijmresten, polymeerdispersies en beton- en chloorrubberverven. Het is toepasbaar op vele ondergronden, maar er wordt aangeraden om vooraf te testen of ondergronden zoals kunststof niet worden aangetast. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m per liter, sterk afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond.

vanaf325,07
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTMIDDEL SNELProgold afbijtmiddel snelProgold afbijtmiddel snel

Progold afbijt snel is geschikt voor het verwijderen van verflagen op basis van alkydhars, watergedragen bindmiddelen, epoxy, polyurethaan en graffiti. Het heeft een zeer snelle werking, tast de ondergrond vrijwel nooit aan, bevat geen methyleenchloride en is buiten toepasbaar.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
SUPERAFBIJTRolith superafbijtRolith superafbijt

Rolith super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. Tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf35,12
bekijk productBekijk product ▸
SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUSRolith seal en bond remover spuitbusRolith seal en bond remover spuitbus

Rolith Seal & Bond Remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. Het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. Het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.

vanaf21,92
bekijk productBekijk product ▸
NR. 1 GROENE VERFAFBIJTRust-oleum nr. 1 groene verfafbijtRust-oleum nr. 1 groene verfafbijt

Rust-oleum nr. 1 groene verfafbijt is een zeer effectief, verfoplossend en -opwerkend materiaal zonder methyleenchloride. Het is ontwikkeld om alle soorten olie- en alkydharsgebaseerde verflagen, emulsieverven, vernissen en de meeste 2-componenten coatings van metalen, minerale, en houten ondergronden te verwijderen.

vanaf21,38
bekijk productBekijk product ▸
Metal Expert roestverwijderaar GelRust-oleum metal expert roestverwijderaar gelRust-oleum metal expert roestverwijderaar gel

Rust-oleum metal expert roestverwijderaar gel is een gelformule om met een kwast aan te brengen. De gel verwijdert roest veilig en effectief tot op het blanke metaal. De drupvrije formule beschadigt de bestaande verf niet en is geschikt voor verticale oppervlakken en complexe profielen. Het kan direct op roest op ijzer en staal worden aangebracht. Zorg dat het oppervlak volledig ontvet en droog is om hechtingsproblemen te voorkomen. Laat het product goed inwerken en volledig in alle roestplekken doordringen. Dek omliggende delen volledig af om te voorkomen dat resten of coatings kunnen verkleuren als ze tijdens gebruik in contact komen met het product. Laat tot 30 minuten inwerken, verwijder de gel en herhaal indien nodig totdat de roest is verdwenen. Reinig het oppervlak met een staalborstel onder stromend water.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
Metal Expert Rust Remover DipRust-oleum metal expert rust remover dipRust-oleum metal expert rust remover dip

Rust-oleum metal expert rust remover dip is geschikt voor het verwijderen van roest op kleine metalen voorwerpen. Het werkt op een veilige en doeltreffende manier zonder dat het oppervlak afgeschraapt hoeft te worden. Het is ideaal voor het herstellen van gereedschap en apparatuur. Het is drupvrij, bestaande verflagen worden niet aangetast, het is ook geschikt voor verticale vlakken en complexe profielen, kan direct op roest worden gebruikt en het verwijdert roest tot op het blanke metaal. Gebruiksaanwijzing: test eerst op een onopvallende plaats en verwijder echt los zittende roest met een staalborstel. Zorg dat het oppervlak volledig ontvet en droog is om hechtingsproblemen te voorkomen. Giet de rust remover dip in een bak en leg de voorwerpen erin. Zorg dat alles volledig ondergedompeld is en laat ongeveer 8 uur weken. Laat sterk verroeste voorwerpen een nacht in het dompelbad liggen. Haal de voorwerpen uit het dompelbad en spoel af met water. Herhaal het proces indien nodig.

vanaf11,84
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTPASTATenco afbijtpastaTenco afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. Verbruik: ca. 4-8 m per liter.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
OLIE & WAX VERWIJDERAARTimberex olie & wax verwijderaarTimberex olie & wax verwijderaar

Timberex oil & wax remover is een alternatief voor schuren doordat het chemisch alle olie- en wasresten verwijdert van houten oppervlakken zonder het hout te beschadigen. Door simpelweg meer of minder water toe te voegen kan de sterkte van het product aangepast worden aan de wensen van het werk. Het is na enkele minuten droog, verwijdert vlekken en reinigt gereedschap.

vanaf40,55
bekijk productBekijk product ▸
VERFVERWIJDERAARTrae lyx verfverwijderaarTrae lyx verfverwijderaar

Trae-Lyx Verfverwijderaar is een zeer krachtige verfverwijderaar voor vrijwel alle verfsoorten. Het is minder belastend voor het milieu dan conventionele verfverwijderaars. Door de hoge thixotropie is deze verfverwijderaar ook uitstekend te gebruiken op verticale oppervlakken.

vanaf10,18
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG F1 TURBO AFBIJTVista lakweg f1 turbo afbijtVista lakweg f1 turbo afbijt

Vista Lakweg F1 Turbo Afbijt is een zeer snel werkend, biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor met name buiten, met een inwerktijd tussen de 3 en 10 minuten. De afbijt is methyleenchloride- en NMP-vrij, PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. Geschikt voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1-component verflagen,verschillende 2-component PU-systemen en lijmresten op kleinere oppervlakken. Door de aanzienlijk kortere inwerktijd is dit deze afbijt ook sneller uitgewerkt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf27,79
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG AFBIJTVista lakweg afbijtVista lakweg afbijt

Vista Lakweg afbijtmiddel verwijdert een of meer lagen 1-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof, sierpleisters en beton. Dit afbijtmiddel verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating), alsmede muurverf, lijmresten en graffiti. Het heeft een langere inwerktijd (ca. 6-8 uur), maar na inwerken kan de te verwijderen laag in n keer, zeer gemakkelijk worden verwijderd. De afbijt is biologisch afbreekbaar en PH-neutraal en bijt dus niet op de huid en is methyleenchloride en NMP-vrij. Door de thixotrope samenstelling kan het perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2-3 m per liter (in dikke lagen aanbrengen).

vanaf32,36
bekijk productBekijk product ▸
PAINT SOFTENERVista paint softenerVista paint softener

Vista Paint Softener is een samenstelling van oplosmiddelen, geschikt voor het ontvetten, opweken en het verkrijgen van hechting op o.a. poedercoatings, kunststoffen en 2-componenten coatings. Na het opweken van de coating wordt een laag Sdwest AllGrund K51 of Sdwest Acryl Allgrund U50 geadviseerd. Door het toepassen van de Vista Paint Softener wordt schuren overbodig. Het is binnen 1 uur overschilderbaar.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE AFBIJTHistor perfect base afbijt

Histor perfect base afbijt

Histor perfect base afbijt is methyleenchloridevrij, heeft een snelle en langdurige werking, is goed verwerkbaar en geschikt voor verwijdering van oude verf- en beitslagen, zowel buiten en binnen (mits goed geventileerd). Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
ECO-REINIGER VOOR LIJMRESTENKip eco-reiniger voor lijmresten

Kip eco-reiniger voor lijmresten

Kip m-lijmverwijderaar is een zeer effectieve milieuvriendelijke reiniger voor het verwijderen van verontreinigingen en lijmresten op vele ondergronden. Het is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen. Let op, voorzichtig bij acrylaat- en PVC-ondergronden!

vanaf72,80
bekijk productBekijk product ▸
Folie en Striplijm verwijderaar3m folie en striplijm verwijderaar

3m folie en striplijm verwijderaar

3m 08907 S300 stripe remover is speciaal voor het verwijderen van houtkorrelvinyl en vinylstrepen van oppervlakken van acrylaatemail. De gelachtige dichtheid houdt het verwijderingsmiddel op zijn plaats op verticale oppervlakken, zodat er snel kan worden gewerkt bij gebruik van de spuitbus.

vanaf44,03
bekijk productBekijk product ▸
KIT- EN STICKERVERWIJDERAARAlabastine kit- en stickerverwijderaar

Alabastine kit- en stickerverwijderaar

Alabastine kit en stickerverwijderaar is een snelwerkende verwijderaar voor alle acryl-, siliconen- en butyleenkit. Het verwijdert ook stickers en lijmresten, is eenvoudig en snel in gebruik, tast de ondergrond niet aan en creeert een schone ondergrond voor een sanitairstrip of kitlaag.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTAlabastine super afbijt

Alabastine super afbijt

Alabastine super afbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Het kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. Het bevat geen metyleenchloryde en verwijdert tot 10 lagen in 1 keer. Het is geschikt voor alle verfsoorten. Verwerkingstijd: 20 minuten tot 4 uur.

vanaf11,84
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSTRIPPERAlabastine behangstripper

Alabastine behangstripper

Alabastine Behangstripper is een krachtige, geconcentreerde verwijderaar voor alle soorten behang, zelfs niet absorberende behangsoorten. Het weekt behang snel en moeiteloos los zonder de ondergrond te beschadigen en is ook te gebruiken met de Alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller geklaard kan worden. Verbruik: Ca. 300 m/ltr. Verpakking: 500 ml. flacon.

vanaf10,62
bekijk productBekijk product ▸
SUPER VLOERLIJM AFBIJTAlabastine super vloerlijm afbijt

Alabastine super vloerlijm afbijt

Alabastine super vloerlijmafbijt is een krachtige, snel werkende, methyleenchloridevrije vloerlijmverwijderaar voor binnen. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lijm en is toepasbaar op hout, steen en metaal. Het verwijdert geen waterkit.

vanaf23,76
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJT EXTRA KRACHTIGAlabastine super afbijt extra krachtig

Alabastine super afbijt extra krachtig

Alabastine extra krachtige super afbijt is super krachtig, verwijdert meerdere lagen in n keer, is geschikt voor alle verfsoorten en is MC vrij.

vanaf24,57
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA AFBIJTAlabastine ultra afbijt

Alabastine ultra afbijt

Alabastine ultra afbijt is speciaal voor het eenvoudig verwijderen van vele verfsoorten, vernissen en latex. Met dit product is schrapen of krabben niet meer nodig en ontstaan er geen beschadigingen. Het verwijdert tot 15 lagen in 1 keer. Verbruik: 1 pot is geschikt voor 1 m.

vanaf25,16
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN VERWIJDERAARAvis siliconen verwijderaar

Avis siliconen verwijderaar

Avis siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Het verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Het is geschikt voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout en is eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industrile werkoppervlakten en gereedschappen.

vanaf44,36
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTAvis super afbijt

Avis super afbijt

Avis super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkydlakken, watergedragen lakken en 1- of 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het bevat geen zuren, logen, nmp, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen.

vanaf27,29
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENKIT RESTEN VERWIJDERAARBison siliconenkit resten verwijderaar

Bison siliconenkit resten verwijderaar

Bison siliconenkitrestenverwijderaar is een pasta voor het grondig verwijderen van resten uitgeharde siliconenkit in voegen of op ondergronden. Het kan gebruikt worden op keramische tegels, glas, metalen, plastic, gelamineerd materiaal, aluminium en emaille. Het is veilig toepasbaar zonder beschadigingen.

vanaf11,51
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR AFWEEK EN REINIGERBison wand en klaar afweek en reiniger

Bison wand en klaar afweek en reiniger

Bison wand en klaar afweek en reiniger is een kant en klare behangafweek en muurreiniger in n voor het snel en eenvoudig verwijderen van alle soorten behang die met behanglijm zijn aangebracht. Het is tevens te gebruiken als muurreiniger voor het verwijderen van behanglijmresten, vuil en vet van de ondergrond.

vanaf11,06
bekijk productBekijk product ▸
VLOERBEDEKKINGSLIJM VERWIJDERBAARBison vloerbedekkingslijm verwijderbaar

Bison vloerbedekkingslijm verwijderbaar

Bison vloerbedekkingslijm verwijderbaar is geschikt voor het lijmen en later weer eenvoudig verwijderen van vloerbedekking met een PVC-, vinylschuim-, jute-, of latexrug en naaldvilten op poreuze ondergronden (cement, beton, hout, board en spaanplaat). Het is ook geschikt voor het lijmen van vloerbedekking over bestaande, gladde vloerbedekkingen (PVC, linoleum). Het is niet geschikt voor het lijmen van vloerbedekking op trappen en vloerbedekking in tegels. Gebruik voor vloerbedekkingen waarop veel wordt gelopen of in vochtige ruimten Bison vloerbedekkingslijm. Verbruik: ca. 7-10 m per kilo.

vanaf14,03
bekijk productBekijk product ▸
LIJMVERWIJDERAARBison lijmverwijderaar

Bison lijmverwijderaar

Bison lijmverwijderaar is super krachtig en zeer effectief. Het is uitermate geschikt voor de verwijdering van lijm- en stickerresten van diverse ondergronden. Dankzij de unieke gelformule is het verticaal toepasbaar en nauwkeurig aan te brengen. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van verf, vet, smeer, inkt en olie.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGLIJMOPLOSSERBleko behanglijmoplosser

Bleko behanglijmoplosser

Bleko B-Clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. Gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 15 minuten laten inwerken. Daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. Bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. Let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. Verdunning: 10 liter warm water:1 liter B-Clean behanglijmoplosser.

vanaf3,21
bekijk productBekijk product ▸
STICKEROPLOSSERBleko stickeroplosser

Bleko stickeroplosser

Bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. Het kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Er wordt geadviseerd het voorzichtig toe te passen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. Het kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. Het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. Wanneer er lijmresten achterblijven, breng dan nogmaals de stickeroplosser op en neem het na enkele minuten met een doek af. Haal bij vinylstickers een hoekje los en laat de stickeroplosser erachter lopen. Laat de stickeroplosser vervolgens even inwerken en verwijder tot slot de sticker.

vanaf4,53
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJT METHYLEENVRIJBleko super afbijt methyleenvrij

Bleko super afbijt methyleenvrij

Bleko Super afbijt methyleenvrij is een nieuwe generatie afbijtmiddel zonder methyleenchloride. Het is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Het is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende (alkyd) als watergedragen (acryl) verven, lakken en beitsen, zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Bij een kunststof ondergrond wordt geadviseerd vooraf het oppervlak te testen op een onopvallende plaats.

vanaf16,97
bekijk productBekijk product ▸
TEMPESTBoero tempest

Boero tempest

Boero tempest is een watergedragen verfverwijderaar voor anti-fouling en andere 1-component producten, zowel voor binnen- als buitengebruik. Het is niet schadelijk voor de gelcoat en corrodeert epoxy grondlagen niet. Het bevat geen schadelijke chemische stoffen en stoot geen giftige dampen uit.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSTRIPPERBolivia behangstripper

Bolivia behangstripper

Bolivia behangstripper is speciaal voor het snel, effectief en milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang, behalve glasweefselbehang, op alle ondergronden. Het weekt behang snel en moeiteloos los, zonder de ondergrond aan te tasten. Het is geconcentreerd en dient bij gebruik verdund te worden met water.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
LIJM EN KITVERWIJDERAARBolivia lijm en kitverwijderaar

Bolivia lijm en kitverwijderaar

Bolivia lijm en kitverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van kitresten, kauwgomresten, gelijmde autoruiten en lijm- en bitumenresten.

vanaf21,07
bekijk productBekijk product ▸
STICKERVERWIJDERAARBolivia stickerverwijderaar

Bolivia stickerverwijderaar

Bolivia stickerverwijderaar is geschikt voor het snel en effectief verwijderen van stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het is makkelijk te gebruiken en snelwerkend en tast de ondergrond niet aan. Het is te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Het is minder geschikt voor kunststoffen.

vanaf6,55
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTBolivia super afbijt

Bolivia super afbijt

Bolivia super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het bevat geen zuren, logen, NMP, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkyd lakken, bitumen, watergedragen lakken, 1 of 2-componenten epoxy- en polyurethaan coatings, lijmen, graffiti en kitten.

vanaf26,22
bekijk productBekijk product ▸
Super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaar

Bolivia super vloerlijm verwijderaar

Bolivia super vloerlijmverwijderaar is een krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. Door de unieke formule verwijdert het snel hardnekkige oplosmiddelhoudende en watergedragen lijmresten van tapijtvloerbedekking en textiel- en vinylwandbekleding op hout, steen en metaal. Het is daarnaast langdurig werkzaam en minder milieubelastend.

vanaf25,61
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlCepe onthechter

Cepe onthechter

Cepe onthechter is speciaal ontwikkeld voor het lichter maken van donker gebeitst massief eiken hout. Deze onthechter kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van lak, beits en verf van andere massieve houtsoorten.

vanaf25,02
bekijk productBekijk product ▸
ANTIEK WASREINIGERCepe antiek wasreiniger

Cepe antiek wasreiniger

Cepe Antiek Wasreiniger is een speciale reiniger op waterbasis voor het verwijderen van oude waslagen van o.a. vloeren en meubelen. De reiniger zorgt ervoor dat nieuwe waslagen beter zullen hechten aan het hout.

vanaf16,56
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENVERWIJDERAARColormatic siliconenverwijderaar

Colormatic siliconenverwijderaar

Colormatic siliconenverdwijderaar is geschikt voor het verwijderen van vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen. Het zorgt voor uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling. Het is snel, eenvoudig, universeel inzetbaar en tijdbesparend. Het is onontbeerlijk voor een professioneel lakresultaat en verwijdert o.a. vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen zeer grondig, waardoor een uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling verkregen wordt. Het is snel, eenvoudig en universeel inzetbaar en dus tijdbesparend. Toepassing: De spuitbus kort schudden en een proefstukje spuiten met een spuitafstand van 20-25 cm. De te behandelen ondergrond gelijkmatig inspuiten en met schoon en droog tissuepapier schoonmaken. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
Kit- en lijmverwijderaarColormatic kit- en lijmverwijderaar

Colormatic kit- en lijmverwijderaar

Colormatic professionele kit- en lijmverwijderaar is een gebruiksvriendelijke spray om snel en gemakkelijk opgedroogde lijmresten en lasnaden te verwijderen, alsook uitgeharde afdichtingsmaterialen van auto- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Het zorgt voor een optimaal resultaat door de hoge viscositeit en de gelachtige structuur.

vanaf33,65
bekijk productBekijk product ▸
Stickerverwijderaar EcoEco-line stickerverwijderaar eco

Eco-line stickerverwijderaar eco

Eco-line eco stickerverwijderaar verwijdert o.a. stickers, stickerlijm, tape-lijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het kan invloed hebben op de kleur van het te behandelen oppervlak, dus eerst voorzichtig testen wordt aanbevolen. Gebruiksaanwijzing: bij papieren stickers de stickerverwijderaar opbrengen met een kwastje en de sticker na 10 minuten verwijderen. Bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickerverwijderaar erachter laten lopen en de sticker na 10 min verwijderen. Achtergebleven lijmresten kunnen ook met stickerverwijderaar verwijderd worden.

vanaf5,06
bekijk productBekijk product ▸
Supergel verfafbijtEco-line supergel verfafbijt

Eco-line supergel verfafbijt

Eco-line eco verfafbijt is een ultra krachtige afbijt zonder het giftige methyleenchloride voor verschillende verfsoorten. Het is zodoende minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan conventionele afbijtmiddelen. Door zijn unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken.

vanaf16,35
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTLIJM VERWIJDERAAREco-line tapijtlijm verwijderaar

Eco-line tapijtlijm verwijderaar

Eco-line eco tapijtlijmverwijderaar is een ultra krachtige tapijtlijmverwijderaar zonder het giftige methyleenchloride. Het is geschikt voor verschillende lijmsoorten, minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan conventionele verwijderaars van tapijtlijm. Daarnaast is het dankzij de unieke formule langdurig werkzaam.

vanaf16,77
bekijk productBekijk product ▸
VERFAFBIJTEpifanes verfafbijt

Epifanes verfafbijt

Epifanes Verfafbijt is een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten 1- en 2-componenten coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven. Het heeft een zeer hoog afbijtend vermogen en droogt niet uit. Het kan zelfs onder 0C worden toegepast, druipt niet van verticale en overhangende delen, bevat geen logen, zuren of biociden, is pH neutraal en biologisch afbreekbaar en het tast de ondergrond niet aan. Het is geschikt voor gebruik op polyester, staal, hout en aluminium. Het is niet geschikt voor zachte kunststoffen.

vanaf27,02
bekijk productBekijk product ▸
WAX REMOVERGolden wave wax remover

Golden wave wax remover

Golden Wave Wax remover, op basis van een mengeling van alifatische oplosmiddelen, reinigt en verwijdert op een gemakkelijke manier oude waxlagen. Het is geschikt voor het verwijderen van in de was geboende meubelen, balken, deuren en vloeren. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
INTERSTRIP A/FInternational interstrip a/f

International interstrip a/f

International interstrip a/f is een 1-component verfafbijt, speciaal samengesteld voor de verwijdering van antifoulings. Het is niet agressief en zal de gelcoat niet beschadigen.

vanaf41,81
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLIN AFBIJTKoopmans perkolin afbijt

Koopmans perkolin afbijt

Koopmans Perkolin Afbijt is een zeer sterk en snelwerkend afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat, epoxy of polyurethaan. Het is geschikt voor toepassing op zowel houten, metalen als steenachtige ondergronden. Het verbruik is afhankelijk van de objectvorm, ondergrond en laagdikte.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
BRUSH CLEANERMathys brush cleaner

Mathys brush cleaner

Mathys brush cleaner is een krachtige formule die alle soorten verven en vernissen oplost en het materiaal herstelt naar een zo goed als nieuwe staat. Het is snelwerkend en is geschikt voor schellak en water- en solventgedragen vernissen en lakken.

vanaf15,80
bekijk productBekijk product ▸
STICKER VERWIJDERAARMotip sticker verwijderaar

Motip sticker verwijderaar

Motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.

vanaf13,14
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTMIDDELMotip afbijtmiddel

Motip afbijtmiddel

Motip afbijtmiddel is een zeer effectief hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Het heeft een gelstructuur en is gebruiksvriendelijk.

vanaf19,98
bekijk productBekijk product ▸
DILUNETTOwatrol dilunett

Owatrol dilunett

Owatrol dilunett is een oplosmiddelvrije gel zonder paraffine en is niet ontvlambaar. Het verwijdert beits, was, vernis, verf en antifouling. Het maakt de aanwezige laag wateroplosbaar en verwijdert tot 8 verflagen in 1 keer. Het is eenvoudig in gebruik en ook op de meest moeilijk bereikbare plekken zelfwerkend. Het verdampt niet en droogt niet op en kan worden gebruikt op hout, metaal, kunststof, steen en cement en is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen of onderdelen met veel snijwerk, zowel horizontaal als verticaal, zoals deuren, hekken en afsluitingen. Het is vooral geschikt voor het kaal maken van grote oppervlakken, het vervliegt niet, droogt niet op en blijft lange tijd actief. Het tast kunststoffen, rubber, synthetische pleisters of gelcoats niet aan.

vanaf17,65
bekijk productBekijk product ▸
PREPDECKOwatrol prepdeck

Owatrol prepdeck

Owatrol prepdeck verwijdert de vorige afwerkingslagen van buitenhoutwerk, ook afwerkingen op 100% acrylbasis. Het vermindert de fabrieksglans van nieuw hout, zorgt voor een betere indringing van de afwerkingslaag bij nieuw hout, verwijdert de markeringen op nieuw hout en reinigt hout dat in weer en wind heeft gestaan. Het kan in pure of verdunde vorm worden gebruikt. Rendement per laag (onverdund): ca. 3 tot 4 m per liter.

vanaf53,65
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBIKKERProchemko behangbikker

Prochemko behangbikker

Prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. Het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. Vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter onverdund product.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
STICKER EX SPUITBUSProchemko sticker ex spuitbus

Prochemko sticker ex spuitbus

Prochemko Sticker-Ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.

vanaf37,14
bekijk productBekijk product ▸
RAPP WBProchemko rapp wb

Prochemko rapp wb

Prochemko r.a.p.p. wb is een verfafbijt op basis van benzylalcohol en mierenzuur. Het is zeer intensief, snel werkend en methyleenchloridevrij. Het is ideaal voor vrijwel alle verfsoorten, bitumen, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Let op, bij kunststof en polyester ondergronden altijd een proefvlak zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m per liter.

vanaf25,63
bekijk productBekijk product ▸
REMOVEX GREENProchemko removex green

Prochemko removex green

Prochemko Removex Green is een zeer intensieve en snel werkende afbijt- en graffitiverwijderaar in gel/pastavorm en is vrij van methyleencloride. Het verwijdert graffiti, verf- en vernislagen, epoxy, polyurethaan verven, lijmresten, polymeerdispersies en beton- en chloorrubberverven. Het is toepasbaar op vele ondergronden, maar er wordt aangeraden om vooraf te testen of ondergronden zoals kunststof niet worden aangetast. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m per liter, sterk afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond.

vanaf325,07
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTMIDDEL SNELProgold afbijtmiddel snel

Progold afbijtmiddel snel

Progold afbijt snel is geschikt voor het verwijderen van verflagen op basis van alkydhars, watergedragen bindmiddelen, epoxy, polyurethaan en graffiti. Het heeft een zeer snelle werking, tast de ondergrond vrijwel nooit aan, bevat geen methyleenchloride en is buiten toepasbaar.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
SUPERAFBIJTRolith superafbijt

Rolith superafbijt

Rolith super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. Tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf35,12
bekijk productBekijk product ▸
SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUSRolith seal en bond remover spuitbus

Rolith seal en bond remover spuitbus

Rolith Seal & Bond Remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. Het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. Het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.

vanaf21,92
bekijk productBekijk product ▸
NR. 1 GROENE VERFAFBIJTRust-oleum nr. 1 groene verfafbijt

Rust-oleum nr. 1 groene verfafbijt

Rust-oleum nr. 1 groene verfafbijt is een zeer effectief, verfoplossend en -opwerkend materiaal zonder methyleenchloride. Het is ontwikkeld om alle soorten olie- en alkydharsgebaseerde verflagen, emulsieverven, vernissen en de meeste 2-componenten coatings van metalen, minerale, en houten ondergronden te verwijderen.

vanaf21,38
bekijk productBekijk product ▸
Metal Expert roestverwijderaar GelRust-oleum metal expert roestverwijderaar gel

Rust-oleum metal expert roestverwijderaar gel

Rust-oleum metal expert roestverwijderaar gel is een gelformule om met een kwast aan te brengen. De gel verwijdert roest veilig en effectief tot op het blanke metaal. De drupvrije formule beschadigt de bestaande verf niet en is geschikt voor verticale oppervlakken en complexe profielen. Het kan direct op roest op ijzer en staal worden aangebracht. Zorg dat het oppervlak volledig ontvet en droog is om hechtingsproblemen te voorkomen. Laat het product goed inwerken en volledig in alle roestplekken doordringen. Dek omliggende delen volledig af om te voorkomen dat resten of coatings kunnen verkleuren als ze tijdens gebruik in contact komen met het product. Laat tot 30 minuten inwerken, verwijder de gel en herhaal indien nodig totdat de roest is verdwenen. Reinig het oppervlak met een staalborstel onder stromend water.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
Metal Expert Rust Remover DipRust-oleum metal expert rust remover dip

Rust-oleum metal expert rust remover dip

Rust-oleum metal expert rust remover dip is geschikt voor het verwijderen van roest op kleine metalen voorwerpen. Het werkt op een veilige en doeltreffende manier zonder dat het oppervlak afgeschraapt hoeft te worden. Het is ideaal voor het herstellen van gereedschap en apparatuur. Het is drupvrij, bestaande verflagen worden niet aangetast, het is ook geschikt voor verticale vlakken en complexe profielen, kan direct op roest worden gebruikt en het verwijdert roest tot op het blanke metaal. Gebruiksaanwijzing: test eerst op een onopvallende plaats en verwijder echt los zittende roest met een staalborstel. Zorg dat het oppervlak volledig ontvet en droog is om hechtingsproblemen te voorkomen. Giet de rust remover dip in een bak en leg de voorwerpen erin. Zorg dat alles volledig ondergedompeld is en laat ongeveer 8 uur weken. Laat sterk verroeste voorwerpen een nacht in het dompelbad liggen. Haal de voorwerpen uit het dompelbad en spoel af met water. Herhaal het proces indien nodig.

vanaf11,84
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTPASTATenco afbijtpasta

Tenco afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. Verbruik: ca. 4-8 m per liter.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
OLIE & WAX VERWIJDERAARTimberex olie & wax verwijderaar

Timberex olie & wax verwijderaar

Timberex oil & wax remover is een alternatief voor schuren doordat het chemisch alle olie- en wasresten verwijdert van houten oppervlakken zonder het hout te beschadigen. Door simpelweg meer of minder water toe te voegen kan de sterkte van het product aangepast worden aan de wensen van het werk. Het is na enkele minuten droog, verwijdert vlekken en reinigt gereedschap.

vanaf40,55
bekijk productBekijk product ▸
VERFVERWIJDERAARTrae lyx verfverwijderaar

Trae lyx verfverwijderaar

Trae-Lyx Verfverwijderaar is een zeer krachtige verfverwijderaar voor vrijwel alle verfsoorten. Het is minder belastend voor het milieu dan conventionele verfverwijderaars. Door de hoge thixotropie is deze verfverwijderaar ook uitstekend te gebruiken op verticale oppervlakken.

vanaf10,18
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG F1 TURBO AFBIJTVista lakweg f1 turbo afbijt

Vista lakweg f1 turbo afbijt

Vista Lakweg F1 Turbo Afbijt is een zeer snel werkend, biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor met name buiten, met een inwerktijd tussen de 3 en 10 minuten. De afbijt is methyleenchloride- en NMP-vrij, PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. Geschikt voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1-component verflagen,verschillende 2-component PU-systemen en lijmresten op kleinere oppervlakken. Door de aanzienlijk kortere inwerktijd is dit deze afbijt ook sneller uitgewerkt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf27,79
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG AFBIJTVista lakweg afbijt

Vista lakweg afbijt

Vista Lakweg afbijtmiddel verwijdert een of meer lagen 1-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof, sierpleisters en beton. Dit afbijtmiddel verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating), alsmede muurverf, lijmresten en graffiti. Het heeft een langere inwerktijd (ca. 6-8 uur), maar na inwerken kan de te verwijderen laag in n keer, zeer gemakkelijk worden verwijderd. De afbijt is biologisch afbreekbaar en PH-neutraal en bijt dus niet op de huid en is methyleenchloride en NMP-vrij. Door de thixotrope samenstelling kan het perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2-3 m per liter (in dikke lagen aanbrengen).

vanaf32,36
bekijk productBekijk product ▸
PAINT SOFTENERVista paint softener

Vista paint softener

Vista Paint Softener is een samenstelling van oplosmiddelen, geschikt voor het ontvetten, opweken en het verkrijgen van hechting op o.a. poedercoatings, kunststoffen en 2-componenten coatings. Na het opweken van de coating wordt een laag Sdwest AllGrund K51 of Sdwest Acryl Allgrund U50 geadviseerd. Door het toepassen van de Vista Paint Softener wordt schuren overbodig. Het is binnen 1 uur overschilderbaar.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Theoretisch verbruik per liter