menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Hermadix

Hermadix

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BANGKIRAI OLIEHermadix bangkirai olieHermadix bangkirai olie

Hermadix bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale oliën die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. Het is watergedragen en dus minder milieubelastend. Het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. Voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf13,44
bekijk productBekijk product ▸
DEUREN EN KOZIJNENLAKHermadix deuren en kozijnenlakHermadix deuren en kozijnenlak

Hermadix deuren en kozijnenlak is een watergedragen lak voor binnen toepassing. Het is geschikt voor alle houten deuren en kozijnen. De lak heeft een goede dekking en een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is sneldrogend, geurarm en makkelijk te verwerken.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
DICHT EN VASTHermadix dicht en vastHermadix dicht en vast

Hermadix dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. Het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. Het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. Het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.

vanaf12,17
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS-OLIEHermadix douglas-olieHermadix douglas-olie

Hermadix douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om lariks hout en douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. Het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. Bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. Het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met Hermadix douglas-olie. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf16,90
bekijk productBekijk product ▸
E-OFFHermadix e-offHermadix e-off

Hermadix E-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 8-12 m² per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTBEITSHermadix hardhoutbeitsHermadix hardhoutbeits

Hermadix hardhoutbeits is een zijdeglanzende beits voor alle hardhouten objecten in de tuin zoals vlonders, schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. Het natuurlijke karakter van het hardhout wordt behouden en krijgt een duurzame bescherming. Het is gemakkelijk te verwerken en snel droog. Daarnaast is het een 1-pot-systeem waardoor geen grondverf of primer nodig is en dringt het diep in het hout waardoor afbladderen wordt voorkomen. Voor buitentoepassingen mag de tint blank alleen als toplaag worden toegepast. Theoretisch verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf22,51
bekijk productBekijk product ▸
HOUTDECOR DEKKENDHermadix houtdecor dekkendHermadix houtdecor dekkend

Hermadix houtdecor dekkend is een matglanzende buitenbeits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. Het heeft een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Het is toepasbaar op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Het heeft geen grondverf nodig, is vochtregulerend en verstikt het hout niet. Verbruik: ca. 8-12 m² per liter.

vanaf19,90
bekijk productBekijk product ▸
HOUTDECOR TRANSPARANTHermadix houtdecor transparantHermadix houtdecor transparant

Hermadix houtdecor transparant is vochtregulerend en op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is oplosmiddel- en aminevrij, dus minder milieubelastend, en geeft een fraaie, matglanzende afwerking met een keiharde bescherming. Het is uitstekend geschikt voor vuren en grenen of met alkydhars geschilderd hout. Op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar. Bij nieuw hout wordt geadviseerd vooraf te behandelen met Hermadix impraline pre activ. Verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf19,90
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE BANGKIRAI-OLIEHermadix impraline bangkirai-olieHermadix impraline bangkirai-olie

Hermadix impraline bangkirai-olie is een impregnerend product, zeer geschikt voor het onderhoud en beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin. Het bladdert niet, geeft een matte natuurlijke uitstraling, dringt diep in het hout en kan ook over oude olielagen worden aangebracht. Het hout moet goed droog zijn en vervolgens moeten er 2 lagen aangebracht worden. Bij onderhoud volstaat 1 laag. De kleur is transparant bruin. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf16,03
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE BIELZENZWARTHermadix impraline bielzenzwartHermadix impraline bielzenzwart

Hermadix impraline bielzenzwart is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen en rolborders. Het kan ook over oude creosoot- of carbolineumlagen worden aangebracht. Onbehandeld hout dient eerst te worden voorbehandeld met impraline pre activ. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf11,48
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE CARBEAULEUMHermadix impraline carbeauleumHermadix impraline carbeauleum

Hermadix impraline carbeauleum is een beschermend product op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is prettig verwerkbaar en geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. Het dient verzadigend opgebracht te worden met kwast of door te dompelen. Het te behandelen hout dient droog, kaal (verfvrij) en stofvrij te zijn. Het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. Bij gebruik op onbehandeld hout wordt geadviseerd eerst voor te behandelen met impraline pre activ. Verbruik: ongeveer 10 m² per liter per laag.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE PRE-ACTIVHermadix impraline pre-activHermadix impraline pre-activ

Hermadix impraline pre-activ is een gebruiksklaar middel op basis van een natuurlijke, ultradunne, geemulgeerde olie. Door de diepe indringing wordt nieuw, onbehandeld hout zoals grenen en vuren extra beschermd. Na droging is het overschilderbaar met alle gebruikelijke verfsoorten. Het is binnen en buiten toepasbaar, ook in verblijfplaatsen voor vee en woonruimten. Het is niet geschikt voor hout dat permanent met water en grond in contact komt. Verbruik: ca. 3-6 m² per liter.

vanaf10,20
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE ZWARTE TEERHermadix impraline zwarte teerHermadix impraline zwarte teer

Hermadix impraline zwarte teer is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers. Het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht. Onbehandeld hout moet eerst voorbehandeld worden met impraline pre-activ. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELLAK EXTRAHermadix meubellak extraHermadix meubellak extra

Hermadix meubellak extra is een watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is ontwikkeld voor de binnentoepassing op alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf24,70
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELLAK KLEURLOOSHermadix meubellak kleurloosHermadix meubellak kleurloos

Hermadix meubellak extra is een blanke, watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. De lak heeft een goed standvermogen, een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf24,70
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELOLIE EXTRAHermadix meubelolie extraHermadix meubelolie extra

Hermadix meubelolie extra is geschikt voor binnentoepassing op o.a. vloerdelen, trappen en meubels. Het kan toegepast worden op de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte, natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Het laat zich makkelijk en snel verwerken en eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf22,97
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSOLIE EXTRAHermadix onderhoudsolie extraHermadix onderhoudsolie extra

Hermadix onderhoudsolie extra is ontwikkeld om met parketolie extra behandeld hout te voeden en extra te beschermen. Onderhoudsolie extra geeft een naturel matte uitstraling. Slijtage aan de toplaag en vuil-inloop wordt voorkomen door toepassing van onderhoudsolie extra. Onderhoudsolie extra kan ook gebruikt worden indien u reeds met parketolie extra behandeld hout niet donkerder van kleur wilt. Onderhoudsolie extra is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend, bestand tegen normaal gebruik en laat zich snel en gemakkelijk verwerken.

vanaf66,32
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAK EXTRAHermadix parketlak extraHermadix parketlak extra

Hermadix Parketlak extra is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor de binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het heeft een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. De lak laat zich makkelijk en snel verwerken. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf81,44
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKHermadix parketlakHermadix parketlak

Hermadix Parketlak is een watergedragen parketlak voor binnen op basis van urethaan-acrylaathars. Het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. Het kan worden toegepast op o.a. parket, vloerdelen, trappen, schrootjes en plafonds. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf26,84
bekijk productBekijk product ▸
PARKETOLIEHermadix parketolieHermadix parketolie

Hermadix parketolie eXtra is ontwikkeld voor de binnentoepassing op o.a. parket, vloerdelen, trappen en meubels. Het is geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf75,39
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUTBEITSHermadix steigerhoutbeitsHermadix steigerhoutbeits

Hermadix steigerhoutbeits is een matte, watergedragen, transparante beits op basis van natuurlijke oliën, speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. Het dringt goed in het hout, droogt snel (na 4 uur overschilderbaar) en is gemakkelijk verwerkbaar. Bij buitengebruik moet het hout eerst geimpregneerd worden met Impraline pre-active kleurloos. Theoretisch verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
TEMPERZONHermadix temperzonHermadix temperzon

Hermadix temperzon zorgt voor een wit, regenvast zonnefilter op o.a. serres, lichtkoepels en kassen. Zodra het regent wordt het middel transparant, daarna droogt het weer wit op. In het najaar kan de beschermlaag eenvoudig afgeborsteld worden. Het is watergedragen en in droge toestand een volledig inert product. Het bevat absoluut geen stoffen die schadelijk zijn of het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Verbruik: ca. 40 m² per liter.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
TOFF TEAKOLIEHermadix toff teakolieHermadix toff teakolie

Hermadix Toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale oliën die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. Het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. Er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. Theoretisch verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf20,37
bekijk productBekijk product ▸
TRAPPENLAKHermadix trappenlakHermadix trappenlak

Hermadix trappenlak is een waterverdunbare, zijdeglanzende polyurethaan acrylaathars lak met anti-slipwerking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is speciaal ontwikkeld voor de binnentoepassing op trappen en is geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Het is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, vergeelt niet en bestand tegen intensief gebruik. Het is na 3 uur beloopbaar en na 4 dagen volledig belastbaar. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf26,84
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECORATIEBEITS DEKKENDHermadix tuindecoratiebeits dekkendHermadix tuindecoratiebeits dekkend

Hermadix tuindecoratiebeits dekkend is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoratiebeits op basis van natuurlijke olie voor geïmpregneerd hout. Het is toepasbaar op o.a. tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. Het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Nieuw onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met impraline pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf16,03
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECORATIEBEITS TRANSPARANTHermadix tuindecoratiebeits transparantHermadix tuindecoratiebeits transparant

Hermadix tuindecoratiebeits transparant is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoractiebeits op basis van natuurlijke olie. Het is geschikt voor toepassing op geïmpregneerd hout. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend, het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Het is toepasbaar op bijvoorbeeld tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Nieuw, onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met Hermadix impraline pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf9,43
bekijk productBekijk product ▸

Hermadix, duurzaam verven en beitsen

Hermadix staat voor verantwoorde, duurzame verven en beitsen van uitstekende kwaliteit. Vrijwel reukloos en zeer eenvoudig in het gebruik. Met Hermadix kun je jarenlang plezier hebben van je schilderwerk. De kwaliteit wordt mede gegarandeerd door de jarenlange ervaring: Hermadix produceert, ontwikkelt, verpakt en distribueert al ruim 70 jaar op ambachtelijke wijze met veel succes vanuit eigen huis. De producten worden door verftechnici gemaakt vanuit een unieke receptuur op waterbasis, aangevuld met 20 á 30 verschillende grondstoffen. Met Hermadix kies je dus voor betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid!

Hermadix Douglas olie

Een van de meest bekende producten van Hermadix is de Douglas olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld om, dankzij de diepe indringing, het mooie Douglas- en larikshout op een duurzame manier te beschermen. De uitstraling is mat, transparant en bovenal heel natuurlijk: de oorspronkelijke houtstructuur en –nerf blijven heel goed zichtbaar.

De verwerking van douglas olie is zeer eenvoudig: het kan met een platte beitskwast worden aangebracht op een, wanneer het een onderhoudsbeurt betreft, ontvette en licht geschuurde ondergrond. Er zijn slechts 1 á 2 lagen nodig om de ondergrond duurzaam te beschermen. Op nieuw, schoon hout kan douglas olie direct in 2 á 3 lagen worden aangebracht. Houd er rekening mee dat Hermadix Douglas olie niet over te schilderen is met lak. Er dient bij onderhoud altijd weer gebruik te worden gemaakt van Douglas olie. Voor een langdurige bescherming wordt geadviseerd elk jaar 1 of 2 onderhoudslagen aan te brengen.

Hermadix Tuindecoratiebeits

Hermadix beits wordt veel gebruikt rondom het huis en in de tuin. Een van de meest gebruikte Hermadix beitsen is Hermadix Tuindecoratiebeits. Dit is een beits op waterbasis die speciaal geschikt is om vergrijzing en vervuiling op alle soorten geïmpregneerd tuinhout, zoals vuren, lariks, grenen of douglas, te voorkomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schuttingen, pergola’s en tuinmeubels, zowel oud als nieuw. Ook dit product is niet schadelijk voor mens, dier en plant en heeft geen nare verflucht. De verwerking is heel eenvoudig: met een platte kwast of blokwitter kun je het direct in 2 lagen op nieuw of gereinigd oud hout aanbrengen. Bij een onderhoudsbeurt dien je de ondergrond eerst lichtjes te schuren. Dankzij de diepe indringing van Hermadix Tuindecoratiebeits wordt voorkomen dat de verf gaat bladderen. Ook qua kleurmogelijkheden is Hermadix Tuindecoratiebeits een echte aanrader. Het product is in verschillende transparante houtkleuren en eigentijdse dekkende kleuren verkrijgbaar. Er wordt geadviseerd om elke 2 á 3 jaar het behandelde hout van een onderhoudsbeurt te voorzien.

Hermadix Bangkirai olie

Een mooie hardhoutsoort als Bangkirai moet natuurlijk op de juiste wijze en met het juiste product worden verzorgd. Hiervoor heeft Hermadix Bangkirai olie ontwikkeld. Dit product zorgt ervoor dat het bangkiraihout zijn mooie, warme uitstraling niet verliest. Als deze houtsoort niet beschermd wordt, zal het op den duur gaan vervuilen en vergrijzen door o.a. weersinvloeden. Dat is natuurlijk zonde! Vooral omdat bangkirai olie erg eenvoudig is om aan te brengen: met een kwast kan het in één laag op zowel nieuw als vergrijsd bangkirai hout, maar ook op andere soorten hardhout, worden toegepast. Je schutting of vlonder is hierdoor weer effectief beschermd. En dankzij de diepe indringing wordt ook bladderen voorkomen! Er wordt geadviseerd om het hout een keer per jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Hermadix Parketlak

Hermadix Parketlak is een ideale, makkelijk te verwerken lak voor vloeren en meubels. Het heeft een bijzonder heldere uitstraling en zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke kleur behoudt. Een wat intensiever belaste omgeving? Geen probleem! De lak is erg kras- en slijtvast en goed bestand tegen o.a. alcohol en water. Dus ook voor bijvoorbeeld een tafelblad is het zeer geschikt! En je kunt zelf de uitstraling kiezen: de lak is namelijk verkrijgbaar in glansvrij, zijdeglans en glans. Let wel op, ondanks dat de lak al na 5 uur droog is, heeft het ongeveer een week nodig om goed uit te harden.

Hermadix Steigerhoutbeits

Hermadix Steigerhoutbeits kun je gebruiken voor al je oude en nieuwe steigerhout. Deze matte, dekkende beits dringt goed door in het hout, waardoor de originele houtstructuur goed zichtbaar blijft. De verwerking is zeer eenvoudig: met een platte (beits)kwast kun je het aanbrengen op bijvoorbeeld je tuinmeubelen of schutting. 1 laag is meestal al voldoende voor een prachtig dekkend resultaat! En is het een onderhoudslaag? Dan hoef je ook niet eerst te schuren! Let er bij geïmpregneerd hout wel op dat de ondergrond door kan schijnen. Onze specialisten adviseren je om in dat geval 2 lagen aan te brengen en bij voorkeur voor een donkere kleur te kiezen.

BANGKIRAI OLIEHermadix bangkirai olieHermadix bangkirai olie

Hermadix bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale oliën die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. Het is watergedragen en dus minder milieubelastend. Het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. Voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf13,44
bekijk productBekijk product ▸
DEUREN EN KOZIJNENLAKHermadix deuren en kozijnenlakHermadix deuren en kozijnenlak

Hermadix deuren en kozijnenlak is een watergedragen lak voor binnen toepassing. Het is geschikt voor alle houten deuren en kozijnen. De lak heeft een goede dekking en een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is sneldrogend, geurarm en makkelijk te verwerken.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
DICHT EN VASTHermadix dicht en vastHermadix dicht en vast

Hermadix dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. Het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. Het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. Het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.

vanaf12,17
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS-OLIEHermadix douglas-olieHermadix douglas-olie

Hermadix douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om lariks hout en douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. Het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. Bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. Het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met Hermadix douglas-olie. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf16,90
bekijk productBekijk product ▸
E-OFFHermadix e-offHermadix e-off

Hermadix E-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 8-12 m² per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTBEITSHermadix hardhoutbeitsHermadix hardhoutbeits

Hermadix hardhoutbeits is een zijdeglanzende beits voor alle hardhouten objecten in de tuin zoals vlonders, schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. Het natuurlijke karakter van het hardhout wordt behouden en krijgt een duurzame bescherming. Het is gemakkelijk te verwerken en snel droog. Daarnaast is het een 1-pot-systeem waardoor geen grondverf of primer nodig is en dringt het diep in het hout waardoor afbladderen wordt voorkomen. Voor buitentoepassingen mag de tint blank alleen als toplaag worden toegepast. Theoretisch verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf22,51
bekijk productBekijk product ▸
HOUTDECOR DEKKENDHermadix houtdecor dekkendHermadix houtdecor dekkend

Hermadix houtdecor dekkend is een matglanzende buitenbeits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. Het heeft een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Het is toepasbaar op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Het heeft geen grondverf nodig, is vochtregulerend en verstikt het hout niet. Verbruik: ca. 8-12 m² per liter.

vanaf19,90
bekijk productBekijk product ▸
HOUTDECOR TRANSPARANTHermadix houtdecor transparantHermadix houtdecor transparant

Hermadix houtdecor transparant is vochtregulerend en op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is oplosmiddel- en aminevrij, dus minder milieubelastend, en geeft een fraaie, matglanzende afwerking met een keiharde bescherming. Het is uitstekend geschikt voor vuren en grenen of met alkydhars geschilderd hout. Op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar. Bij nieuw hout wordt geadviseerd vooraf te behandelen met Hermadix impraline pre activ. Verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf19,90
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE BANGKIRAI-OLIEHermadix impraline bangkirai-olieHermadix impraline bangkirai-olie

Hermadix impraline bangkirai-olie is een impregnerend product, zeer geschikt voor het onderhoud en beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin. Het bladdert niet, geeft een matte natuurlijke uitstraling, dringt diep in het hout en kan ook over oude olielagen worden aangebracht. Het hout moet goed droog zijn en vervolgens moeten er 2 lagen aangebracht worden. Bij onderhoud volstaat 1 laag. De kleur is transparant bruin. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf16,03
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE BIELZENZWARTHermadix impraline bielzenzwartHermadix impraline bielzenzwart

Hermadix impraline bielzenzwart is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen en rolborders. Het kan ook over oude creosoot- of carbolineumlagen worden aangebracht. Onbehandeld hout dient eerst te worden voorbehandeld met impraline pre activ. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf11,48
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE CARBEAULEUMHermadix impraline carbeauleumHermadix impraline carbeauleum

Hermadix impraline carbeauleum is een beschermend product op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is prettig verwerkbaar en geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. Het dient verzadigend opgebracht te worden met kwast of door te dompelen. Het te behandelen hout dient droog, kaal (verfvrij) en stofvrij te zijn. Het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. Bij gebruik op onbehandeld hout wordt geadviseerd eerst voor te behandelen met impraline pre activ. Verbruik: ongeveer 10 m² per liter per laag.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE PRE-ACTIVHermadix impraline pre-activHermadix impraline pre-activ

Hermadix impraline pre-activ is een gebruiksklaar middel op basis van een natuurlijke, ultradunne, geemulgeerde olie. Door de diepe indringing wordt nieuw, onbehandeld hout zoals grenen en vuren extra beschermd. Na droging is het overschilderbaar met alle gebruikelijke verfsoorten. Het is binnen en buiten toepasbaar, ook in verblijfplaatsen voor vee en woonruimten. Het is niet geschikt voor hout dat permanent met water en grond in contact komt. Verbruik: ca. 3-6 m² per liter.

vanaf10,20
bekijk productBekijk product ▸
IMPRALINE ZWARTE TEERHermadix impraline zwarte teerHermadix impraline zwarte teer

Hermadix impraline zwarte teer is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers. Het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht. Onbehandeld hout moet eerst voorbehandeld worden met impraline pre-activ. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELLAK EXTRAHermadix meubellak extraHermadix meubellak extra

Hermadix meubellak extra is een watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is ontwikkeld voor de binnentoepassing op alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf24,70
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELLAK KLEURLOOSHermadix meubellak kleurloosHermadix meubellak kleurloos

Hermadix meubellak extra is een blanke, watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. De lak heeft een goed standvermogen, een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf24,70
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELOLIE EXTRAHermadix meubelolie extraHermadix meubelolie extra

Hermadix meubelolie extra is geschikt voor binnentoepassing op o.a. vloerdelen, trappen en meubels. Het kan toegepast worden op de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte, natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Het laat zich makkelijk en snel verwerken en eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf22,97
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSOLIE EXTRAHermadix onderhoudsolie extraHermadix onderhoudsolie extra

Hermadix onderhoudsolie extra is ontwikkeld om met parketolie extra behandeld hout te voeden en extra te beschermen. Onderhoudsolie extra geeft een naturel matte uitstraling. Slijtage aan de toplaag en vuil-inloop wordt voorkomen door toepassing van onderhoudsolie extra. Onderhoudsolie extra kan ook gebruikt worden indien u reeds met parketolie extra behandeld hout niet donkerder van kleur wilt. Onderhoudsolie extra is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend, bestand tegen normaal gebruik en laat zich snel en gemakkelijk verwerken.

vanaf66,32
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAK EXTRAHermadix parketlak extraHermadix parketlak extra

Hermadix Parketlak extra is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor de binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het heeft een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. De lak laat zich makkelijk en snel verwerken. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf81,44
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKHermadix parketlakHermadix parketlak

Hermadix Parketlak is een watergedragen parketlak voor binnen op basis van urethaan-acrylaathars. Het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. Het kan worden toegepast op o.a. parket, vloerdelen, trappen, schrootjes en plafonds. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf26,84
bekijk productBekijk product ▸
PARKETOLIEHermadix parketolieHermadix parketolie

Hermadix parketolie eXtra is ontwikkeld voor de binnentoepassing op o.a. parket, vloerdelen, trappen en meubels. Het is geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf75,39
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUTBEITSHermadix steigerhoutbeitsHermadix steigerhoutbeits

Hermadix steigerhoutbeits is een matte, watergedragen, transparante beits op basis van natuurlijke oliën, speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. Het dringt goed in het hout, droogt snel (na 4 uur overschilderbaar) en is gemakkelijk verwerkbaar. Bij buitengebruik moet het hout eerst geimpregneerd worden met Impraline pre-active kleurloos. Theoretisch verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
TEMPERZONHermadix temperzonHermadix temperzon

Hermadix temperzon zorgt voor een wit, regenvast zonnefilter op o.a. serres, lichtkoepels en kassen. Zodra het regent wordt het middel transparant, daarna droogt het weer wit op. In het najaar kan de beschermlaag eenvoudig afgeborsteld worden. Het is watergedragen en in droge toestand een volledig inert product. Het bevat absoluut geen stoffen die schadelijk zijn of het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Verbruik: ca. 40 m² per liter.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
TOFF TEAKOLIEHermadix toff teakolieHermadix toff teakolie

Hermadix Toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale oliën die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. Het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. Er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. Theoretisch verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf20,37
bekijk productBekijk product ▸
TRAPPENLAKHermadix trappenlakHermadix trappenlak

Hermadix trappenlak is een waterverdunbare, zijdeglanzende polyurethaan acrylaathars lak met anti-slipwerking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is speciaal ontwikkeld voor de binnentoepassing op trappen en is geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Het is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, vergeelt niet en bestand tegen intensief gebruik. Het is na 3 uur beloopbaar en na 4 dagen volledig belastbaar. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf26,84
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECORATIEBEITS DEKKENDHermadix tuindecoratiebeits dekkendHermadix tuindecoratiebeits dekkend

Hermadix tuindecoratiebeits dekkend is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoratiebeits op basis van natuurlijke olie voor geïmpregneerd hout. Het is toepasbaar op o.a. tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. Het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Nieuw onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met impraline pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf16,03
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECORATIEBEITS TRANSPARANTHermadix tuindecoratiebeits transparantHermadix tuindecoratiebeits transparant

Hermadix tuindecoratiebeits transparant is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoractiebeits op basis van natuurlijke olie. Het is geschikt voor toepassing op geïmpregneerd hout. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend, het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Het is toepasbaar op bijvoorbeeld tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Nieuw, onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met Hermadix impraline pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf9,43
bekijk productBekijk product ▸

Hermadix, duurzaam verven en beitsen

Hermadix staat voor verantwoorde, duurzame verven en beitsen van uitstekende kwaliteit. Vrijwel reukloos en zeer eenvoudig in het gebruik. Met Hermadix kun je jarenlang plezier hebben van je schilderwerk. De kwaliteit wordt mede gegarandeerd door de jarenlange ervaring: Hermadix produceert, ontwikkelt, verpakt en distribueert al ruim 70 jaar op ambachtelijke wijze met veel succes vanuit eigen huis. De producten worden door verftechnici gemaakt vanuit een unieke receptuur op waterbasis, aangevuld met 20 á 30 verschillende grondstoffen. Met Hermadix kies je dus voor betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid!

Hermadix Douglas olie

Een van de meest bekende producten van Hermadix is de Douglas olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld om, dankzij de diepe indringing, het mooie Douglas- en larikshout op een duurzame manier te beschermen. De uitstraling is mat, transparant en bovenal heel natuurlijk: de oorspronkelijke houtstructuur en –nerf blijven heel goed zichtbaar.

De verwerking van douglas olie is zeer eenvoudig: het kan met een platte beitskwast worden aangebracht op een, wanneer het een onderhoudsbeurt betreft, ontvette en licht geschuurde ondergrond. Er zijn slechts 1 á 2 lagen nodig om de ondergrond duurzaam te beschermen. Op nieuw, schoon hout kan douglas olie direct in 2 á 3 lagen worden aangebracht. Houd er rekening mee dat Hermadix Douglas olie niet over te schilderen is met lak. Er dient bij onderhoud altijd weer gebruik te worden gemaakt van Douglas olie. Voor een langdurige bescherming wordt geadviseerd elk jaar 1 of 2 onderhoudslagen aan te brengen.

Hermadix Tuindecoratiebeits

Hermadix beits wordt veel gebruikt rondom het huis en in de tuin. Een van de meest gebruikte Hermadix beitsen is Hermadix Tuindecoratiebeits. Dit is een beits op waterbasis die speciaal geschikt is om vergrijzing en vervuiling op alle soorten geïmpregneerd tuinhout, zoals vuren, lariks, grenen of douglas, te voorkomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schuttingen, pergola’s en tuinmeubels, zowel oud als nieuw. Ook dit product is niet schadelijk voor mens, dier en plant en heeft geen nare verflucht. De verwerking is heel eenvoudig: met een platte kwast of blokwitter kun je het direct in 2 lagen op nieuw of gereinigd oud hout aanbrengen. Bij een onderhoudsbeurt dien je de ondergrond eerst lichtjes te schuren. Dankzij de diepe indringing van Hermadix Tuindecoratiebeits wordt voorkomen dat de verf gaat bladderen. Ook qua kleurmogelijkheden is Hermadix Tuindecoratiebeits een echte aanrader. Het product is in verschillende transparante houtkleuren en eigentijdse dekkende kleuren verkrijgbaar. Er wordt geadviseerd om elke 2 á 3 jaar het behandelde hout van een onderhoudsbeurt te voorzien.

Hermadix Bangkirai olie

Een mooie hardhoutsoort als Bangkirai moet natuurlijk op de juiste wijze en met het juiste product worden verzorgd. Hiervoor heeft Hermadix Bangkirai olie ontwikkeld. Dit product zorgt ervoor dat het bangkiraihout zijn mooie, warme uitstraling niet verliest. Als deze houtsoort niet beschermd wordt, zal het op den duur gaan vervuilen en vergrijzen door o.a. weersinvloeden. Dat is natuurlijk zonde! Vooral omdat bangkirai olie erg eenvoudig is om aan te brengen: met een kwast kan het in één laag op zowel nieuw als vergrijsd bangkirai hout, maar ook op andere soorten hardhout, worden toegepast. Je schutting of vlonder is hierdoor weer effectief beschermd. En dankzij de diepe indringing wordt ook bladderen voorkomen! Er wordt geadviseerd om het hout een keer per jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Hermadix Parketlak

Hermadix Parketlak is een ideale, makkelijk te verwerken lak voor vloeren en meubels. Het heeft een bijzonder heldere uitstraling en zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke kleur behoudt. Een wat intensiever belaste omgeving? Geen probleem! De lak is erg kras- en slijtvast en goed bestand tegen o.a. alcohol en water. Dus ook voor bijvoorbeeld een tafelblad is het zeer geschikt! En je kunt zelf de uitstraling kiezen: de lak is namelijk verkrijgbaar in glansvrij, zijdeglans en glans. Let wel op, ondanks dat de lak al na 5 uur droog is, heeft het ongeveer een week nodig om goed uit te harden.

Hermadix Steigerhoutbeits

Hermadix Steigerhoutbeits kun je gebruiken voor al je oude en nieuwe steigerhout. Deze matte, dekkende beits dringt goed door in het hout, waardoor de originele houtstructuur goed zichtbaar blijft. De verwerking is zeer eenvoudig: met een platte (beits)kwast kun je het aanbrengen op bijvoorbeeld je tuinmeubelen of schutting. 1 laag is meestal al voldoende voor een prachtig dekkend resultaat! En is het een onderhoudslaag? Dan hoef je ook niet eerst te schuren! Let er bij geïmpregneerd hout wel op dat de ondergrond door kan schijnen. Onze specialisten adviseren je om in dat geval 2 lagen aan te brengen en bij voorkeur voor een donkere kleur te kiezen.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)