menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma s2u

Sigma S2U

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
S2U ALLURE GLOSSSigma s2u allure glossSigma s2u allure gloss

Sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0C tot 30C). De lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf40,95
bekijk productBekijk product ▸
S2U GLOSSSigma s2u glossSigma s2u gloss

Sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Het dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SATINSigma s2u nova satinSigma s2u nova satin

Sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf34,97
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA TRAPLAKSigma s2u nova traplakSigma s2u nova traplak

Sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zon kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 m schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap n keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. Sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpastas van Sigma voor optimale kwaliteit. Let op, door de antislip-korrel is dit product met name geschikt voor de traptreden en minder geschikt voor omliggende delen zoals de trapleuning.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U SATINSigma s2u satinSigma s2u satin

Sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. Het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf51,83
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE SATINSigma s2u allure satinSigma s2u allure satin

Sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0C tot 30C, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf39,64
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA GLOSSSigma s2u nova glossSigma s2u nova gloss

Sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SEMI GLOSSSigma s2u nova semi glossSigma s2u nova semi gloss

Sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY GLOSSSigma s2u nova spray glossSigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf108,37
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf99,76
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY SATINSigma s2u nova spray satinSigma s2u nova spray satin

Sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Het is in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Het is tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf107,61
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf32,19
bekijk productBekijk product ▸
S2U SEMI GLOSSSigma s2u semi glossSigma s2u semi gloss

Sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0C tot 30C. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf57,56
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA MATTSigma s2u nova mattSigma s2u nova matt

Sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. Het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma S2U:

Soms wil je houten ondergronden optimaal beschermen en verfraaien. Bij deze bescherming komt nogal wat kijken. Buiten kunnen deuren en kozijnen onder invloed van het weer flink wat te verduren krijgen. Binnen worden ondergronden juist weer blootgesteld aan veelvuldige aanraking. Wanneer je gekozen hebt om je ondergrond te beschermen middels een laklaag kan deze gedurende de tijd door de externe invloeden beschadigen en slijten. Het herstellen van de laklaag is veelal alleen mogelijk door het hele schilderproces opnieuw te doorlopen. Om zo lang mogelijk te genieten van je schilderklus n het prachtige eindresultaat biedt Sigma zeer hoogkwalitatieve dekkende lakverven onder de naam Sigma S2U. Met Sigma S2U kun je een extreem duurzaam resultaat behalen en zijn ondergronden voorzien van een optimale bescherming! Daarnaast zijn je gelakte ondergronden ook nog eens voorzien van een prachtig dekkend resultaat met sublieme glans- en kleurbehoud. De producten binnen de Sigma S2U lijn zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Deze worden allen bij Kleuro gemengd met originele Sigma Kleurpastas. Zo is de kleur exact wat je kunt verwachten en kun je als professioneel of particulier schilder een langdurig krachtig en zeer mooi resultaat behalen.

Sigma S2U Producten:

Sigma S2U:

Sigma biedt met Sigma S2U buitenlakken een weersbestendigheid van tot wel 8 jaar. Voor een hoogglanzend, halfglanzend of zijdeglanzend resultaat dekken Sigma S2U lakverven uitstekend op geveltimmerwerk en over reeds aangebrachte alkydharsverflagen. Het is zelfs mogelijk om staal en non-ferro metalen af te lakken met Sigma S2U lakverven, mits deze ondergronden op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primer systeem. Om de duurzaamheid en hechting te optimaliseren kun je gebruik maken van Sigma S2U Primer. Evenals de lakken is deze primer het gehele jaar te verwerken. Sigma S2U Primer heeft daarnaast een uitstekende dekking en optimaliseert de hechting van de voorlak- en de aflaklaag. Wanneer je bijvoorbeeld Sigma S2U Semi-Gloss kiest voor je geveltimmerwerk kun je uitgaan van een soepele verwerking, goede reinigbaarheid, kras- en slijtvastheid, hoge weervastheid en optimale kleur- en glansbehoud.

Sigma S2U Allure

Met Sigma S2U Allure zijn heftige weersomstandigheden geen probleem. Dankzij de speciale combinatie van bindmiddelen kan een buitenduurzaamheid van tot wel 10 jaar geboden worden. Deze buitenduurzaamheid is mede mogelijk dankzij de DGS Technologie. Met dit Dual Guard System is er een extra bindmiddel toegevoegd aan het hoofdbindmiddel en wordt het slijtende proces van de lakverf aanzienlijk vertraagd. Zo kan de duurzaamheid en glans van de lakverflaag optimaal behouden worden. Ideaal om toe te passen in kunstgebieden; weersinvloeden en UV-straling maken bij Sigma S2U Allure namelijk geen schijn van kans. Daarnaast hoef je bij de dekkende buitenlakverven van Sigma niet te wachten op het perfecte schilderweer. Alle Sigma S2U en Sigma S2U Allure terpentinegedragen lakverven zijn het gehele jaar door te verwerken. Neem bijvoorbeeld Sigma S2U Allure Gloss of Sigma S2U Allure Satin. Deze lakverven zijn beiden zeer soepel te verwerken en eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen. Met Sigma S2U Allure lakverven kun je snel een uitstekende dekking bereiken en dankzij de hoge pigmentatie zlfs een perfecte kantendekking. Ook ben je, net als met Sigma S2U lakverven, voorzien van minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten. Zeker in combinatie met de Sigma S2U Allure Primer kan een optimale dekking en hechting verkregen worden. Zo hechten de Sigma S2U Allure lakken, op basis van polyurethaan-alkydhars, uitstekend op houten ondergronden. Ook zijn de hoogglanzende of zijdeglanzende lakverven geschikt voor het aflakken van staal en (non-ferro)metalen ondergronden, mits deze zijn behandeld met een geschikt primersysteem. Met Sigma Allure is je geveltimmerwerk voorzien van een duurzaam resultaat met een prachtige glans en een uitstekende kras- en slijtvastheid.

Sigma S2U Nova

Binnen zijn er vele ondergronden die je kunt behandelen met een lakverf. Denk maar aan kozijnen, deuren, tafels, houten vloeren, trappen en meubels. Dit zijn veelal ondergronden die regelmatig in contact komen met handen en voorwerpen. Gedurende de tijd kan door krassen en stoten de laklaag beschadigen. Ook huidvet kan een negatief effect hebben op de duurzaamheid van de lakverf. Echter kun je met Sigma S2U Nova deze zorgen loslaten. Dankzij de LTA+ Technologie en de speciale combinaties van bindmiddelen werken de Sigma S2U Nova lakverven als een schild dat bescherming biedt tegen huidvet en slijtage. De lakverven hebben een zeer goede vloei en zijn als professioneel of particulier makkelijk te verwerken. Sigma S2U Nova lakken zijn er in een hoogglanzende, halfglanzende, zijdeglanzende en matte variant. Neem bijvoorbeeld Sigma S2U Nova Semi-Gloss; deze watergedragen lakverf op basis van polyurethaan-alkydemulsie kan een zeer hoogwaardig huisvetresistent resultaat bieden met een prachtig halfglanzende finish. Om de hechting en dekking van de lakverf op houten, bestaande verflagen, kunststof, stalen en non-ferrometalen ondergronden te optimaliseren kun je gebruik maken de Sigma S2U Nova Primer. Deze primer biedt isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen. Bovendien heeft het een vullend vermogen op grofnervige houtsoorten. Voor projecten met veel repeterend werk kun je ook gebruik maken van een verspuitbare hoogglanzende of zijdeglanzende variant. Met Sigma S2U Nova Spray Gloss is het mogelijk om in n laag een dekkend en egaal resultaat krijgen. Zeker in combinatie met de Sigma S2U Nova Spray Primer kan een ultieme hechting worden verwezenlijkt. Voor trappen en trapleuningen is er ook een speciale traplak Sigma S2U Nova Traplak. Sigma S2U Nova Traplak heeft dezelfde kwaliteiten als de lakverven, echter is hier een hele fijne korrel aan toegevoegd. Voor een zo egaal mogelijk resultaat kun je uit dezelfde pot lakverf je stroeve loopvlakken en gladde leuningen met hetzelfde product behandelen De korrel is dermate fijn dat het geen slijtage aan sokken geeft, maar voldoende structuur heeft voor een anti-slip effect. Deze uitstekende kwaliteiten maken de Sigma S2U Nova lakken een zeer goede keuze voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

BESTEL Sigma S2U BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zon voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma S2U lakverven bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma S2U lakverven is je ondergrond voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma S2U, S2U Allure en S2U Nova zijn verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastas, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf 20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
S2U ALLURE GLOSSSigma s2u allure glossSigma s2u allure gloss

Sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0C tot 30C). De lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf40,95
bekijk productBekijk product ▸
S2U GLOSSSigma s2u glossSigma s2u gloss

Sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Het dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SATINSigma s2u nova satinSigma s2u nova satin

Sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf34,97
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA TRAPLAKSigma s2u nova traplakSigma s2u nova traplak

Sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zon kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 m schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap n keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. Sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpastas van Sigma voor optimale kwaliteit. Let op, door de antislip-korrel is dit product met name geschikt voor de traptreden en minder geschikt voor omliggende delen zoals de trapleuning.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U SATINSigma s2u satinSigma s2u satin

Sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. Het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf51,83
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE SATINSigma s2u allure satinSigma s2u allure satin

Sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0C tot 30C, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf39,64
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA GLOSSSigma s2u nova glossSigma s2u nova gloss

Sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SEMI GLOSSSigma s2u nova semi glossSigma s2u nova semi gloss

Sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY GLOSSSigma s2u nova spray glossSigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf108,37
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf99,76
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY SATINSigma s2u nova spray satinSigma s2u nova spray satin

Sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Het is in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Het is tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf107,61
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf32,19
bekijk productBekijk product ▸
S2U SEMI GLOSSSigma s2u semi glossSigma s2u semi gloss

Sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0C tot 30C. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf57,56
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA MATTSigma s2u nova mattSigma s2u nova matt

Sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. Het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma S2U:

Soms wil je houten ondergronden optimaal beschermen en verfraaien. Bij deze bescherming komt nogal wat kijken. Buiten kunnen deuren en kozijnen onder invloed van het weer flink wat te verduren krijgen. Binnen worden ondergronden juist weer blootgesteld aan veelvuldige aanraking. Wanneer je gekozen hebt om je ondergrond te beschermen middels een laklaag kan deze gedurende de tijd door de externe invloeden beschadigen en slijten. Het herstellen van de laklaag is veelal alleen mogelijk door het hele schilderproces opnieuw te doorlopen. Om zo lang mogelijk te genieten van je schilderklus n het prachtige eindresultaat biedt Sigma zeer hoogkwalitatieve dekkende lakverven onder de naam Sigma S2U. Met Sigma S2U kun je een extreem duurzaam resultaat behalen en zijn ondergronden voorzien van een optimale bescherming! Daarnaast zijn je gelakte ondergronden ook nog eens voorzien van een prachtig dekkend resultaat met sublieme glans- en kleurbehoud. De producten binnen de Sigma S2U lijn zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Deze worden allen bij Kleuro gemengd met originele Sigma Kleurpastas. Zo is de kleur exact wat je kunt verwachten en kun je als professioneel of particulier schilder een langdurig krachtig en zeer mooi resultaat behalen.

Sigma S2U Producten:

Sigma S2U:

Sigma biedt met Sigma S2U buitenlakken een weersbestendigheid van tot wel 8 jaar. Voor een hoogglanzend, halfglanzend of zijdeglanzend resultaat dekken Sigma S2U lakverven uitstekend op geveltimmerwerk en over reeds aangebrachte alkydharsverflagen. Het is zelfs mogelijk om staal en non-ferro metalen af te lakken met Sigma S2U lakverven, mits deze ondergronden op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primer systeem. Om de duurzaamheid en hechting te optimaliseren kun je gebruik maken van Sigma S2U Primer. Evenals de lakken is deze primer het gehele jaar te verwerken. Sigma S2U Primer heeft daarnaast een uitstekende dekking en optimaliseert de hechting van de voorlak- en de aflaklaag. Wanneer je bijvoorbeeld Sigma S2U Semi-Gloss kiest voor je geveltimmerwerk kun je uitgaan van een soepele verwerking, goede reinigbaarheid, kras- en slijtvastheid, hoge weervastheid en optimale kleur- en glansbehoud.

Sigma S2U Allure

Met Sigma S2U Allure zijn heftige weersomstandigheden geen probleem. Dankzij de speciale combinatie van bindmiddelen kan een buitenduurzaamheid van tot wel 10 jaar geboden worden. Deze buitenduurzaamheid is mede mogelijk dankzij de DGS Technologie. Met dit Dual Guard System is er een extra bindmiddel toegevoegd aan het hoofdbindmiddel en wordt het slijtende proces van de lakverf aanzienlijk vertraagd. Zo kan de duurzaamheid en glans van de lakverflaag optimaal behouden worden. Ideaal om toe te passen in kunstgebieden; weersinvloeden en UV-straling maken bij Sigma S2U Allure namelijk geen schijn van kans. Daarnaast hoef je bij de dekkende buitenlakverven van Sigma niet te wachten op het perfecte schilderweer. Alle Sigma S2U en Sigma S2U Allure terpentinegedragen lakverven zijn het gehele jaar door te verwerken. Neem bijvoorbeeld Sigma S2U Allure Gloss of Sigma S2U Allure Satin. Deze lakverven zijn beiden zeer soepel te verwerken en eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen. Met Sigma S2U Allure lakverven kun je snel een uitstekende dekking bereiken en dankzij de hoge pigmentatie zlfs een perfecte kantendekking. Ook ben je, net als met Sigma S2U lakverven, voorzien van minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten. Zeker in combinatie met de Sigma S2U Allure Primer kan een optimale dekking en hechting verkregen worden. Zo hechten de Sigma S2U Allure lakken, op basis van polyurethaan-alkydhars, uitstekend op houten ondergronden. Ook zijn de hoogglanzende of zijdeglanzende lakverven geschikt voor het aflakken van staal en (non-ferro)metalen ondergronden, mits deze zijn behandeld met een geschikt primersysteem. Met Sigma Allure is je geveltimmerwerk voorzien van een duurzaam resultaat met een prachtige glans en een uitstekende kras- en slijtvastheid.

Sigma S2U Nova

Binnen zijn er vele ondergronden die je kunt behandelen met een lakverf. Denk maar aan kozijnen, deuren, tafels, houten vloeren, trappen en meubels. Dit zijn veelal ondergronden die regelmatig in contact komen met handen en voorwerpen. Gedurende de tijd kan door krassen en stoten de laklaag beschadigen. Ook huidvet kan een negatief effect hebben op de duurzaamheid van de lakverf. Echter kun je met Sigma S2U Nova deze zorgen loslaten. Dankzij de LTA+ Technologie en de speciale combinaties van bindmiddelen werken de Sigma S2U Nova lakverven als een schild dat bescherming biedt tegen huidvet en slijtage. De lakverven hebben een zeer goede vloei en zijn als professioneel of particulier makkelijk te verwerken. Sigma S2U Nova lakken zijn er in een hoogglanzende, halfglanzende, zijdeglanzende en matte variant. Neem bijvoorbeeld Sigma S2U Nova Semi-Gloss; deze watergedragen lakverf op basis van polyurethaan-alkydemulsie kan een zeer hoogwaardig huisvetresistent resultaat bieden met een prachtig halfglanzende finish. Om de hechting en dekking van de lakverf op houten, bestaande verflagen, kunststof, stalen en non-ferrometalen ondergronden te optimaliseren kun je gebruik maken de Sigma S2U Nova Primer. Deze primer biedt isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen. Bovendien heeft het een vullend vermogen op grofnervige houtsoorten. Voor projecten met veel repeterend werk kun je ook gebruik maken van een verspuitbare hoogglanzende of zijdeglanzende variant. Met Sigma S2U Nova Spray Gloss is het mogelijk om in n laag een dekkend en egaal resultaat krijgen. Zeker in combinatie met de Sigma S2U Nova Spray Primer kan een ultieme hechting worden verwezenlijkt. Voor trappen en trapleuningen is er ook een speciale traplak Sigma S2U Nova Traplak. Sigma S2U Nova Traplak heeft dezelfde kwaliteiten als de lakverven, echter is hier een hele fijne korrel aan toegevoegd. Voor een zo egaal mogelijk resultaat kun je uit dezelfde pot lakverf je stroeve loopvlakken en gladde leuningen met hetzelfde product behandelen De korrel is dermate fijn dat het geen slijtage aan sokken geeft, maar voldoende structuur heeft voor een anti-slip effect. Deze uitstekende kwaliteiten maken de Sigma S2U Nova lakken een zeer goede keuze voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

BESTEL Sigma S2U BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zon voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma S2U lakverven bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma S2U lakverven is je ondergrond voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma S2U, S2U Allure en S2U Nova zijn verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastas, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf 20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)