menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Autoverf
  6. >
  7. Autolak

Autolak

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BUMPERSPRAYColormatic bumpersprayColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray heeft een zeer hoge dekkracht en biedt uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en duurzame glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is bovendien kras- en stootvast.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
CHASSIS KLEURColormatic chassis kleurColormatic chassis kleur

Colormatic IV is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. De lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht.

vanaf17,88
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumpersprayColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray is een bumperlak met hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
BIJSPUITVERDUNNINGColormatic bijspuitverdunningColormatic bijspuitverdunning

Colormatic bijspuitverdunner is een speciaal voor het Colormatic laksysteem ontwikkelde kleurloze laag die gebruikt wordt bij het bijspuiten van 2-laags systemen en 2k deklagen met 2k blanke lak. Het is een "spot repair" product, bij uitstek omdat het de overgang naar de oude lak onzichtbaar wegwerkt. Toepassing: in meerdere dunne lagen in de rand van de "spot" spuiten. Na volledige droging kan het oppervlak gepolijst worden.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC SPRAYColorworks metallic sprayColorworks metallic spray

Colorworks metallic is een sneldrogende hoogglans alkydlak voor houten, metalen en kunststof oppervlakken zoals fietsen, auto's en meubels binnen en buiten. Het droogt binnen enkele minuten, dekt uitstekend en geeft een fraaie glansgraad.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC LAKDupli color plastic lakDupli color plastic lak

Dupli Color Kunststof lak is een goed hechtende speciale lak welke zonder grondverf direct op verschillende harde kunststoffen gespoten kan worden. Het heeft een goede dekking en vloei en is sneldrogend.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
SUPERTHERM HITTEBESTENDINGDupli color supertherm hittebestendingDupli color supertherm hittebestending

Dupli-Color Hittebestendig supertherm is een speciale verf op siliconenharsbasis voor het beschilderen van objecten die worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Het is ideaal voor het lakken van uitlaatpijpen op motoren en auto's, maar ook voor o.a. kachels en BBQ-behuizingen. Het is toepasbaar op metaal, gietijzer en aluminium. Het is ook geschikt als beschermende lak voor motoren.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALU SPRAYDupli color zink alu sprayDupli color zink alu spray

Dupli Color Zinkspray is een decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
THERMO PAINTDupli color thermo paintDupli color thermo paint

Dupli color Hittebestendig is een speciale, hittebestendige lakspray, bestand tot 300įC. Het is geschikt voor het lakken van warmtegevoelige onderdelen aan de auto zoals motoren, uitlaatdempers en remklauwen. Het kan ook op verchroomde oppervlakken worden toegepast. Verbruik: ca. 1,0 - 1,2 m≤ per spuitbus.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
AQUA LAKDupli color aqua lakDupli color aqua lak

Dupli color aqualine is een sneldrogende, watergedragen acryllak welke voldoet aan de hoogste standaarden. Het heeft een zeer goede dekking, hoge weerbestendigheid en is geschikt voor polystyreen. Het product heeft een prettige vanillegeur in plaats van een oplosmiddelgeur. 90% van de oplosmiddelen is vervangen door water. Het voldoet aan de din en 71-3 norm en is daarom zelfs geschikt voor speelgoed.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
AUTOCOLOR SPRAYDupli color autocolor sprayDupli color autocolor spray

Dupli-color autocolor spray is een sneldrogende spuitbus met acrylverf voor het lakken en/of herstellen van autolak. Het is ook toepasbaar in bijvoorbeeld het huishouden zoals doe-het-zelf werk, decoratie en handwerk. Het is toepasbaar op metaal, hout, glas, steen, keramiek, karton en vele draagkrachtige, harde kunststoffen.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLLAKPresto acryllakPresto acryllak

Dupli color RAL acryl is een sneldrogende en goed dekkende acryl lak. Het is kras-, schok- en stootvast en voor binnen en buiten te gebruiken. Het is speciaal geschikt voor o.a. machines, motoronderdelen, gereedschappen, allerlei voertuigen en stalen meubelen.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKT LAKSTIFTMotip kompakt lakstiftMotip kompakt lakstift

Motip kompakt lakstift is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf7,61
bekijk productBekijk product ▸
LAKSTIFTMotip lakstiftMotip lakstift

Motip lakstift is een wasstraatbestendige en sneldrogende coating. Het flesje heeft een schroefdop en een geÔntegreerd kwastje voor het aantippen van kleine beschadigingen.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
LAKSTIFT BLANKE LAKMotip lakstift blanke lakMotip lakstift blanke lak

Motip lakstift transparant vernis is een kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende finish voor het verkrijgen van een hoogglanzende bescherming van alle autoreparatielakken.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERLAKMotip bumperlakMotip bumperlak

MoTip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 2 bumpers per spuitbus.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKT LAKSTIFT METALLICMotip kompakt lakstift metallicMotip kompakt lakstift metallic

Motip kompakt lakstift metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYMotip zinksprayMotip zinkspray

Motip zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf19,87
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKT METALLICMotip kompakt metallicMotip kompakt metallic

Motip Kompakt Metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf21,47
bekijk productBekijk product ▸
RALLYE LAKMotip rallye lakMotip rallye lak

Motip rallye lak is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf10,21
bekijk productBekijk product ▸
RALLYE VERNISMotip rallye vernisMotip rallye vernis

Motip rallye vernis is een sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Het is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf10,21
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKTMotip kompaktMotip kompakt

Motip Kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf21,47
bekijk productBekijk product ▸
BIJSPUITVERDUNNINGMotip bijspuitverdunningMotip bijspuitverdunning

MoTip Bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. Door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. Het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMSPRAYPresto aluminiumsprayPresto aluminiumspray

Presto Aluminiumspray is een hoogwaardige acryllak met 99,5% zuivere aluminium, voor de reparatie/restauratie van aluminium onderdelen. Het is weerbestendig, bestand tegen hoge temperaturen en CFK-vrij.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray

Colormatic bumperspray heeft een zeer hoge dekkracht en biedt uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en duurzame glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is bovendien kras- en stootvast.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
CHASSIS KLEURColormatic chassis kleur

Colormatic chassis kleur

Colormatic IV is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. De lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht.

vanaf17,88
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray

Colormatic bumperspray is een bumperlak met hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
BIJSPUITVERDUNNINGColormatic bijspuitverdunning

Colormatic bijspuitverdunning

Colormatic bijspuitverdunner is een speciaal voor het Colormatic laksysteem ontwikkelde kleurloze laag die gebruikt wordt bij het bijspuiten van 2-laags systemen en 2k deklagen met 2k blanke lak. Het is een "spot repair" product, bij uitstek omdat het de overgang naar de oude lak onzichtbaar wegwerkt. Toepassing: in meerdere dunne lagen in de rand van de "spot" spuiten. Na volledige droging kan het oppervlak gepolijst worden.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC SPRAYColorworks metallic spray

Colorworks metallic spray

Colorworks metallic is een sneldrogende hoogglans alkydlak voor houten, metalen en kunststof oppervlakken zoals fietsen, auto's en meubels binnen en buiten. Het droogt binnen enkele minuten, dekt uitstekend en geeft een fraaie glansgraad.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC LAKDupli color plastic lak

Dupli color plastic lak

Dupli Color Kunststof lak is een goed hechtende speciale lak welke zonder grondverf direct op verschillende harde kunststoffen gespoten kan worden. Het heeft een goede dekking en vloei en is sneldrogend.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
SUPERTHERM HITTEBESTENDINGDupli color supertherm hittebestending

Dupli color supertherm hittebestending

Dupli-Color Hittebestendig supertherm is een speciale verf op siliconenharsbasis voor het beschilderen van objecten die worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Het is ideaal voor het lakken van uitlaatpijpen op motoren en auto's, maar ook voor o.a. kachels en BBQ-behuizingen. Het is toepasbaar op metaal, gietijzer en aluminium. Het is ook geschikt als beschermende lak voor motoren.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALU SPRAYDupli color zink alu spray

Dupli color zink alu spray

Dupli Color Zinkspray is een decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
THERMO PAINTDupli color thermo paint

Dupli color thermo paint

Dupli color Hittebestendig is een speciale, hittebestendige lakspray, bestand tot 300įC. Het is geschikt voor het lakken van warmtegevoelige onderdelen aan de auto zoals motoren, uitlaatdempers en remklauwen. Het kan ook op verchroomde oppervlakken worden toegepast. Verbruik: ca. 1,0 - 1,2 m≤ per spuitbus.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
AQUA LAKDupli color aqua lak

Dupli color aqua lak

Dupli color aqualine is een sneldrogende, watergedragen acryllak welke voldoet aan de hoogste standaarden. Het heeft een zeer goede dekking, hoge weerbestendigheid en is geschikt voor polystyreen. Het product heeft een prettige vanillegeur in plaats van een oplosmiddelgeur. 90% van de oplosmiddelen is vervangen door water. Het voldoet aan de din en 71-3 norm en is daarom zelfs geschikt voor speelgoed.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
AUTOCOLOR SPRAYDupli color autocolor spray

Dupli color autocolor spray

Dupli-color autocolor spray is een sneldrogende spuitbus met acrylverf voor het lakken en/of herstellen van autolak. Het is ook toepasbaar in bijvoorbeeld het huishouden zoals doe-het-zelf werk, decoratie en handwerk. Het is toepasbaar op metaal, hout, glas, steen, keramiek, karton en vele draagkrachtige, harde kunststoffen.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLLAKPresto acryllak

Presto acryllak

Dupli color RAL acryl is een sneldrogende en goed dekkende acryl lak. Het is kras-, schok- en stootvast en voor binnen en buiten te gebruiken. Het is speciaal geschikt voor o.a. machines, motoronderdelen, gereedschappen, allerlei voertuigen en stalen meubelen.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKT LAKSTIFTMotip kompakt lakstift

Motip kompakt lakstift

Motip kompakt lakstift is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf7,61
bekijk productBekijk product ▸
LAKSTIFTMotip lakstift

Motip lakstift

Motip lakstift is een wasstraatbestendige en sneldrogende coating. Het flesje heeft een schroefdop en een geÔntegreerd kwastje voor het aantippen van kleine beschadigingen.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
LAKSTIFT BLANKE LAKMotip lakstift blanke lak

Motip lakstift blanke lak

Motip lakstift transparant vernis is een kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende finish voor het verkrijgen van een hoogglanzende bescherming van alle autoreparatielakken.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERLAKMotip bumperlak

Motip bumperlak

MoTip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 2 bumpers per spuitbus.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKT LAKSTIFT METALLICMotip kompakt lakstift metallic

Motip kompakt lakstift metallic

Motip kompakt lakstift metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYMotip zinkspray

Motip zinkspray

Motip zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf19,87
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKT METALLICMotip kompakt metallic

Motip kompakt metallic

Motip Kompakt Metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf21,47
bekijk productBekijk product ▸
RALLYE LAKMotip rallye lak

Motip rallye lak

Motip rallye lak is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf10,21
bekijk productBekijk product ▸
RALLYE VERNISMotip rallye vernis

Motip rallye vernis

Motip rallye vernis is een sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Het is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf10,21
bekijk productBekijk product ▸
KOMPAKTMotip kompakt

Motip kompakt

Motip Kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf21,47
bekijk productBekijk product ▸
BIJSPUITVERDUNNINGMotip bijspuitverdunning

Motip bijspuitverdunning

MoTip Bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. Door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. Het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMSPRAYPresto aluminiumspray

Presto aluminiumspray

Presto Aluminiumspray is een hoogwaardige acryllak met 99,5% zuivere aluminium, voor de reparatie/restauratie van aluminium onderdelen. Het is weerbestendig, bestand tegen hoge temperaturen en CFK-vrij.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER