menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Flexa
 6. >
 7. Flexa creations

Flexa Creations

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT READY MIXEDFlexa creations muurverf extra mat ready mixedFlexa creations muurverf extra mat ready mixed

Flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. De verf isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. Het is uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf extra mat mengmachineFlexa creations muurverf extra mat mengmachine

Flexa creations muurverf extra mat is een superieure kwaliteit muurverf op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis, en speciaal geschikt voor badkamers en keukens. Het kan worden toegepast op o.a. baksteen, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk, plafonds hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het heeft een hoge dekkracht, is oplosmiddelvrij, isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK EXTRA MAT READY MIXEDFlexa creations lak extra mat ready mixedFlexa creations lak extra mat ready mixed

Flexa creations lak extra mat is een matte, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydemulsie. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Het is geschikt voor binnen op hout, metaal, harde kunststof en intacte dekkende verf- of beitslagen die volgens de voorschriften voorbehandeld zijn. Het is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK ZIJDEGLANS READY MIXEDFlexa creations lak zijdeglans ready mixedFlexa creations lak zijdeglans ready mixed

Flexa creations lak zijdeglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS GRONDLAKFlexa creations grondlakFlexa creations grondlak

Flexa creations grondlak is een watergedragen grondlak voor binnen op basis van polyurethaandispersie. Het is toepasbaar op hout en bestaande dekkende verf of beitslagen en het is na ca. 5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf23,24
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK EXTRA MAT MENGMACHINEFlexa creations lak extra mat mengmachineFlexa creations lak extra mat mengmachine

Flexa creations lak extra mat is een kras- en slijtvaste, waterverdunbare, matte aflak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde kunststof, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. De lak heeft een lange open tijd, snelle droging en doorharding en is tevens reukloos en marginaal vergelend. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf21,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK HOOGGLANS MENGMACHINEFlexa creations lak hoogglans mengmachineFlexa creations lak hoogglans mengmachine

Flexa creations lak hoogglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf86,62
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK HOOGGLANS READY MIXEDFlexa creations lak hoogglans ready mixedFlexa creations lak hoogglans ready mixed

Flexa creations lak hoogglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK ZIJDEGLANS MENGMACHINEFlexa creations lak zijdeglans mengmachineFlexa creations lak zijdeglans mengmachine

Flexa creations lak zijdeglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf21,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT MENGMACHINEFlexa creations muurverf krijt mengmachineFlexa creations muurverf krijt mengmachine

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: 8 m per liter.

vanaf38,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT READY MIXEDFlexa creations muurverf krijt ready mixedFlexa creations muurverf krijt ready mixed

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf21,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLICFlexa creations muurverf metallicFlexa creations muurverf metallic

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor gladde muren en plafonds, zoals baksteen, behang, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het is ook geschikt voor glasvezel behang. Deze geurarme, oplosmiddelvrije verf heeft een hoge dekkracht en is snel drogend en goed reinigbaar. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf31,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLIC MENGMACHINEFlexa creations muurverf metallic mengmachineFlexa creations muurverf metallic mengmachine

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat- coplymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf31,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT READY MIXEDFlexa creations muurverf zijdemat ready mixedFlexa creations muurverf zijdemat ready mixed

Flexa creations muurverf zijdemat is een hoogwaardige, zijdematte, goed dekkende, waterdampdoorlatende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-coplymeerdispersie. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Het is uitermate geschikt voor toepassing in badkamer en keukens en aan te brengen met een acrylkwast of muurverfroller. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf zijdemat mengmachineFlexa creations muurverf zijdemat mengmachine

Flexa creations muurverf zijdemat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, schoon metselwerk,(glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het is goed reinigbaar en waterdampdoorlatend, waardoor het uitermate geschikt is voor badkamers en keukens. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf38,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS VOORSTRIJKFlexa creations voorstrijkFlexa creations voorstrijk

Flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie. Het is speciaal ontwikkeld als ondergrond voor Flexa creations muurverf. Het zorgt ervoor dat de muurverf beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt. Het is geschikt voor zuigende muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, papierbehang, gipskarton en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf13,87
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF SCHOOLBORDVERFFlexa creations muurverf schoolbordverfFlexa creations muurverf schoolbordverf

Flexa creations muurverf schoolbordverf is een matte, goed dekkende, afwasbare verf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor hout, baksteen, latexmuurverf, (glad) pleisterwerk en oude, goed hechtende schone en geschuurde verflagen. Het is beschrijfbaar met krijt (niet met wasco, vetkrijt etc.). Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf40,49
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF TESTERFlexa creations muurverf testerFlexa creations muurverf tester

Flexa creations muurverf tester is een matte, vochtregulerende, goed dekkende, waterverdunbare muurverf. Het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Droogtijd: 2 uur. Dekking: ca. 0,3 m per 30 ml.

vanaf2,49
bekijk productBekijk product ▸

Flexa Creations

Flexa Creations, een prachtige manier om jouw wereld te personaliseren met kleur!
Flexa Creations is n van de meest recente productlijnen die Flexa op de markt heeft uitgebracht. De nieuwe HD-color technologie is in deze productlijn een grote ontwikkeling. Met deze technologie, gentegreerd in de gehele Creations-lijn, heeft Flexa een optimaal kleurbehoud kunnen bewerkstelligen. De diepe intense kleuren die deze technologie met zich meebrengt zijn ook minder gevoelig voor vervaging door uv-licht.

Flexa Creations haalt haar inspiratie uit de modewereld. Het merk volgt de modetrends consistent en is altijd op de hoogte van nieuwe kleuren, tinten en glansgraden. Ieder jaar rond september maakt het merk de Kleur van het Jaar bekend. De kleur van het jaar bepaalt het verloop van het kleurseizoen binnen de verfwereld. De kleur wordt gekoppeld aan de ontwikkelingen in de modewereld in dezelfde periode. De Flexa Creations verfproducten worden parallel aan de kleur van het jaar samengesteld.

De muurverf van Flexa Creations is gemakkelijk aan te brengen op uiteenlopende ondergronden. Metaal, beton, baksteen en steen, hout, gipskarton, behang, pleisterwerk, pvc en kunststof vormen allemaal een goede basis voor de hoge dekkingsgraad van deze muurverf. Daarom is deze productlijn geschikt voor bijna iedere ondergrond binnen- en buitenshuis.

Wat de Flexa Creations extra aantrekkelijk maakt is de reinigbaarheid die de muurverf biedt zonder dat het de kleurintensiteit aantast. Vlekken kunnen eraf geschrobd worden zonder dat er een verkleuring zichtbaar wordt op de muur. Zodoende is de muurverf toepasbaar in vlekgevoelige ruimtes zoals een keuken of kinderkamer.

Kleurenpaletten van Flexa Creations

Flexa Creations heeft haar kleuren onderverdeeld in verschillende kleurenpaletten die ieder een ander karakter hebben. De kleurpaletten dienen niet alleen als middel om het zoeken naar de juiste kleur te vereenvoudigen, ze vormen ook een statement. Flexa is behalve een verfmerk een mode-icoon, dat zich intensief bezighoudt met de nieuwste trends en ontwikkelingen. De kleurenpaletten zijn hier een tekenend voorbeeld van. Er zijn anno 2019 drie kleurpaletten van Flexa Creations op de markt gebracht, die veelvuldig gecombineerd worden. De kleuren die in deze paletten gebruikt worden zijn onderling ook altijd te combineren. Ieder kleurenpalet heeft 18 kleuren.

 • Accent kleurenpalet
 • Atmosphere kleurenpalet
 • Essential kleurenpalet

Het Accent Kleurenpalet staat voor fris en vrolijk, maar ook voor luchtig en helder. De kleuren in dit palet zijn levendig, maar niet te zwaar aanwezig. Flexa Creations vindt een mooie balans tussen de subtiele kleuren en de krachtige kleuren. Het resultaat: een kleurenpalet met grote diversiteit die alle mogelijkheid creert om te combineren. Het kleurenpalet maakt ruimte voor warme en koude kleuren. De warme kleuren zijn:

De koele kleuren bestaan uit:

Het Atmosphere kleurenpalet geeft een warme en comfortabele uitstraling. Dit kleurenpalet heeft de term sfeer zijn eigen gemaakt met intense kleuren. De elegantie die de kleuren kunnen toevoegen aan de muren van iedere ruimte is authentiek en kan zelfs de meest kale ruimtes voorzien van een warm gevoel. De 18 kleuren in dit kleurenpalet zijn de grote tegenhangers van het Essential kleurenpalet, waar de tinten licht zijn. Het Atmosphere kleurenpalet is ideaal voor in de slaapkamer, waar donkere tinten vaak welkom zijn. Tevens werkt dit kleurenpalet ook in een woonkamer die krachtige kleuren begeert. De kleuren zijn aangeduid van lichter naar donker:

Het Essential kleurenpalet is neutraal, strak en romantisch. Dit kleurenpalet bevat vele lichte tinten, voor een rustig en zuiver effect in huis. De kleuren in dit palet zijn neutraal en subtiel, bedoeld voor een muur die rust uit moet stralen. Dit kleurenpalet bestaat uit zachte kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, maar ook op zichzelf een bijzondere look hebben. De tinten van het Accent kleurenpalet zijn licht en verschillen tussen warme en koude tinten. De 18 kleuren zijn op volgorde van licht naar donker genoteerd:

De Flexa Creations kleurenpaletten zijn een prachtige bron van inspiratie. Maar bij ons zijn er nog veel meer kleuren mogelijk dan dat er hierboven genoemd zijn. Zo maakt Kleuro groep gebruik van een kleurenwaaier, waarop je bijna iedere kleur kunt vinden. De mengmachine maakt het mogelijk om je creativiteit nog veel verder te laten lopen dan de kleurenpaletten die Flexa biedt. Wij kunnen op jouw aanvraag de meest uiteenlopende kleuren mengen. Dat maakt Flexa Creations bij Kleuro.nl nog mooier.

Glansgraad

Flexa Creations is een productlijn die bestaat uit muurverven voor binnenshuis. De glansgraad vertaalt de hoeveelheid licht dat weerkaatst wordt op de muurverf. Is de glansgraad hoog, dan weerkaatst de muurverf veel licht. Je ziet dan als het ware een reflectie op de muur. De ruimte oogt dan groter, de kleur wordt subtieler. Is de glansgraad laag, dan is er weinig tot geen reflectie op de muur te zien en wordt de kleur intenser. Muurverven die voor gebruik binnenshuis bestemd zijn, hebben zelden een hoge glansgraad. Dit werkt storend in het zicht als je er langer naar kijkt. Ook neigt de ruimte dan een chaotische uitstraling te krijgen. Het blijkt prettiger om een ruimte in te komen waar het licht enigszins gedempt wordt. Daarom zal muurverf altijd een relatief lage glansgraad hebben.

De glansgraad is onder te verdelen in vele gradaties. Je kunt hier zelf de keuze maken welke glansgraad het beste bij jouw smaak past. Bij ieder muurverf product van Kleuro.nl staat vermeld welke glansgraad het heeft. Bij de Flexa Creations productlijn varieert de glansgraad in 4 gradaties. De bestaande glansgraden in de Creations productlijn zijn:
Extra mat, mat, zijdemat en zijdeglans. Extra mat is de laagste glansgraad, zijdeglans is de hoogste.

Wil je naast het verven van je muur ook direct lakken? Combineer dan Flexa Creations met Flexa strak in de lak.

Waarom Flexa Creations bestellen bij Kleuro.nl?

Flexa Creations producten bestellen bij Kleuro.nl brengt vele voordelen met zich mee. Wij proberen onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is belangrijk voor ons dat je kunt profiteren van een zo voordelig mogelijke prijs en een optimale service. Als je producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • De Flexa Creations producten zijn bij Kleuro.nl te mengen in iedere tint van onze kleurenwaaier. Je kunt dus altijd de gewenste kleur vinden.
 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Zijn de producten s avonds voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat ze de volgende dag in huis zijn.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bij een besteding vanaf 20 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.
 • Je kunt je bestelling ook zelf in de winkel afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn elke werkdag n op zaterdag de hele dag open.
 • Bekijk ook eens ons volledige Flexa Muurverf assortiment
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT READY MIXEDFlexa creations muurverf extra mat ready mixedFlexa creations muurverf extra mat ready mixed

Flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. De verf isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. Het is uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf extra mat mengmachineFlexa creations muurverf extra mat mengmachine

Flexa creations muurverf extra mat is een superieure kwaliteit muurverf op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis, en speciaal geschikt voor badkamers en keukens. Het kan worden toegepast op o.a. baksteen, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk, plafonds hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het heeft een hoge dekkracht, is oplosmiddelvrij, isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK EXTRA MAT READY MIXEDFlexa creations lak extra mat ready mixedFlexa creations lak extra mat ready mixed

Flexa creations lak extra mat is een matte, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydemulsie. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Het is geschikt voor binnen op hout, metaal, harde kunststof en intacte dekkende verf- of beitslagen die volgens de voorschriften voorbehandeld zijn. Het is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK ZIJDEGLANS READY MIXEDFlexa creations lak zijdeglans ready mixedFlexa creations lak zijdeglans ready mixed

Flexa creations lak zijdeglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS GRONDLAKFlexa creations grondlakFlexa creations grondlak

Flexa creations grondlak is een watergedragen grondlak voor binnen op basis van polyurethaandispersie. Het is toepasbaar op hout en bestaande dekkende verf of beitslagen en het is na ca. 5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf23,24
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK EXTRA MAT MENGMACHINEFlexa creations lak extra mat mengmachineFlexa creations lak extra mat mengmachine

Flexa creations lak extra mat is een kras- en slijtvaste, waterverdunbare, matte aflak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde kunststof, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. De lak heeft een lange open tijd, snelle droging en doorharding en is tevens reukloos en marginaal vergelend. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf21,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK HOOGGLANS MENGMACHINEFlexa creations lak hoogglans mengmachineFlexa creations lak hoogglans mengmachine

Flexa creations lak hoogglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf86,62
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK HOOGGLANS READY MIXEDFlexa creations lak hoogglans ready mixedFlexa creations lak hoogglans ready mixed

Flexa creations lak hoogglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS LAK ZIJDEGLANS MENGMACHINEFlexa creations lak zijdeglans mengmachineFlexa creations lak zijdeglans mengmachine

Flexa creations lak zijdeglans is een watergedragen lak voor binnen. De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf21,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT MENGMACHINEFlexa creations muurverf krijt mengmachineFlexa creations muurverf krijt mengmachine

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: 8 m per liter.

vanaf38,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT READY MIXEDFlexa creations muurverf krijt ready mixedFlexa creations muurverf krijt ready mixed

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf21,74
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLICFlexa creations muurverf metallicFlexa creations muurverf metallic

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor gladde muren en plafonds, zoals baksteen, behang, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het is ook geschikt voor glasvezel behang. Deze geurarme, oplosmiddelvrije verf heeft een hoge dekkracht en is snel drogend en goed reinigbaar. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf31,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLIC MENGMACHINEFlexa creations muurverf metallic mengmachineFlexa creations muurverf metallic mengmachine

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat- coplymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf31,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT READY MIXEDFlexa creations muurverf zijdemat ready mixedFlexa creations muurverf zijdemat ready mixed

Flexa creations muurverf zijdemat is een hoogwaardige, zijdematte, goed dekkende, waterdampdoorlatende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-coplymeerdispersie. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Het is uitermate geschikt voor toepassing in badkamer en keukens en aan te brengen met een acrylkwast of muurverfroller. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf zijdemat mengmachineFlexa creations muurverf zijdemat mengmachine

Flexa creations muurverf zijdemat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, schoon metselwerk,(glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het is goed reinigbaar en waterdampdoorlatend, waardoor het uitermate geschikt is voor badkamers en keukens. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf38,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS VOORSTRIJKFlexa creations voorstrijkFlexa creations voorstrijk

Flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie. Het is speciaal ontwikkeld als ondergrond voor Flexa creations muurverf. Het zorgt ervoor dat de muurverf beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt. Het is geschikt voor zuigende muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, papierbehang, gipskarton en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf13,87
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF SCHOOLBORDVERFFlexa creations muurverf schoolbordverfFlexa creations muurverf schoolbordverf

Flexa creations muurverf schoolbordverf is een matte, goed dekkende, afwasbare verf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor hout, baksteen, latexmuurverf, (glad) pleisterwerk en oude, goed hechtende schone en geschuurde verflagen. Het is beschrijfbaar met krijt (niet met wasco, vetkrijt etc.). Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf40,49
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF TESTERFlexa creations muurverf testerFlexa creations muurverf tester

Flexa creations muurverf tester is een matte, vochtregulerende, goed dekkende, waterverdunbare muurverf. Het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Droogtijd: 2 uur. Dekking: ca. 0,3 m per 30 ml.

vanaf2,49
bekijk productBekijk product ▸

Flexa Creations

Flexa Creations, een prachtige manier om jouw wereld te personaliseren met kleur!
Flexa Creations is n van de meest recente productlijnen die Flexa op de markt heeft uitgebracht. De nieuwe HD-color technologie is in deze productlijn een grote ontwikkeling. Met deze technologie, gentegreerd in de gehele Creations-lijn, heeft Flexa een optimaal kleurbehoud kunnen bewerkstelligen. De diepe intense kleuren die deze technologie met zich meebrengt zijn ook minder gevoelig voor vervaging door uv-licht.

Flexa Creations haalt haar inspiratie uit de modewereld. Het merk volgt de modetrends consistent en is altijd op de hoogte van nieuwe kleuren, tinten en glansgraden. Ieder jaar rond september maakt het merk de Kleur van het Jaar bekend. De kleur van het jaar bepaalt het verloop van het kleurseizoen binnen de verfwereld. De kleur wordt gekoppeld aan de ontwikkelingen in de modewereld in dezelfde periode. De Flexa Creations verfproducten worden parallel aan de kleur van het jaar samengesteld.

De muurverf van Flexa Creations is gemakkelijk aan te brengen op uiteenlopende ondergronden. Metaal, beton, baksteen en steen, hout, gipskarton, behang, pleisterwerk, pvc en kunststof vormen allemaal een goede basis voor de hoge dekkingsgraad van deze muurverf. Daarom is deze productlijn geschikt voor bijna iedere ondergrond binnen- en buitenshuis.

Wat de Flexa Creations extra aantrekkelijk maakt is de reinigbaarheid die de muurverf biedt zonder dat het de kleurintensiteit aantast. Vlekken kunnen eraf geschrobd worden zonder dat er een verkleuring zichtbaar wordt op de muur. Zodoende is de muurverf toepasbaar in vlekgevoelige ruimtes zoals een keuken of kinderkamer.

Kleurenpaletten van Flexa Creations

Flexa Creations heeft haar kleuren onderverdeeld in verschillende kleurenpaletten die ieder een ander karakter hebben. De kleurpaletten dienen niet alleen als middel om het zoeken naar de juiste kleur te vereenvoudigen, ze vormen ook een statement. Flexa is behalve een verfmerk een mode-icoon, dat zich intensief bezighoudt met de nieuwste trends en ontwikkelingen. De kleurenpaletten zijn hier een tekenend voorbeeld van. Er zijn anno 2019 drie kleurpaletten van Flexa Creations op de markt gebracht, die veelvuldig gecombineerd worden. De kleuren die in deze paletten gebruikt worden zijn onderling ook altijd te combineren. Ieder kleurenpalet heeft 18 kleuren.

 • Accent kleurenpalet
 • Atmosphere kleurenpalet
 • Essential kleurenpalet

Het Accent Kleurenpalet staat voor fris en vrolijk, maar ook voor luchtig en helder. De kleuren in dit palet zijn levendig, maar niet te zwaar aanwezig. Flexa Creations vindt een mooie balans tussen de subtiele kleuren en de krachtige kleuren. Het resultaat: een kleurenpalet met grote diversiteit die alle mogelijkheid creert om te combineren. Het kleurenpalet maakt ruimte voor warme en koude kleuren. De warme kleuren zijn:

De koele kleuren bestaan uit:

Het Atmosphere kleurenpalet geeft een warme en comfortabele uitstraling. Dit kleurenpalet heeft de term sfeer zijn eigen gemaakt met intense kleuren. De elegantie die de kleuren kunnen toevoegen aan de muren van iedere ruimte is authentiek en kan zelfs de meest kale ruimtes voorzien van een warm gevoel. De 18 kleuren in dit kleurenpalet zijn de grote tegenhangers van het Essential kleurenpalet, waar de tinten licht zijn. Het Atmosphere kleurenpalet is ideaal voor in de slaapkamer, waar donkere tinten vaak welkom zijn. Tevens werkt dit kleurenpalet ook in een woonkamer die krachtige kleuren begeert. De kleuren zijn aangeduid van lichter naar donker:

Het Essential kleurenpalet is neutraal, strak en romantisch. Dit kleurenpalet bevat vele lichte tinten, voor een rustig en zuiver effect in huis. De kleuren in dit palet zijn neutraal en subtiel, bedoeld voor een muur die rust uit moet stralen. Dit kleurenpalet bestaat uit zachte kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, maar ook op zichzelf een bijzondere look hebben. De tinten van het Accent kleurenpalet zijn licht en verschillen tussen warme en koude tinten. De 18 kleuren zijn op volgorde van licht naar donker genoteerd:

De Flexa Creations kleurenpaletten zijn een prachtige bron van inspiratie. Maar bij ons zijn er nog veel meer kleuren mogelijk dan dat er hierboven genoemd zijn. Zo maakt Kleuro groep gebruik van een kleurenwaaier, waarop je bijna iedere kleur kunt vinden. De mengmachine maakt het mogelijk om je creativiteit nog veel verder te laten lopen dan de kleurenpaletten die Flexa biedt. Wij kunnen op jouw aanvraag de meest uiteenlopende kleuren mengen. Dat maakt Flexa Creations bij Kleuro.nl nog mooier.

Glansgraad

Flexa Creations is een productlijn die bestaat uit muurverven voor binnenshuis. De glansgraad vertaalt de hoeveelheid licht dat weerkaatst wordt op de muurverf. Is de glansgraad hoog, dan weerkaatst de muurverf veel licht. Je ziet dan als het ware een reflectie op de muur. De ruimte oogt dan groter, de kleur wordt subtieler. Is de glansgraad laag, dan is er weinig tot geen reflectie op de muur te zien en wordt de kleur intenser. Muurverven die voor gebruik binnenshuis bestemd zijn, hebben zelden een hoge glansgraad. Dit werkt storend in het zicht als je er langer naar kijkt. Ook neigt de ruimte dan een chaotische uitstraling te krijgen. Het blijkt prettiger om een ruimte in te komen waar het licht enigszins gedempt wordt. Daarom zal muurverf altijd een relatief lage glansgraad hebben.

De glansgraad is onder te verdelen in vele gradaties. Je kunt hier zelf de keuze maken welke glansgraad het beste bij jouw smaak past. Bij ieder muurverf product van Kleuro.nl staat vermeld welke glansgraad het heeft. Bij de Flexa Creations productlijn varieert de glansgraad in 4 gradaties. De bestaande glansgraden in de Creations productlijn zijn:
Extra mat, mat, zijdemat en zijdeglans. Extra mat is de laagste glansgraad, zijdeglans is de hoogste.

Wil je naast het verven van je muur ook direct lakken? Combineer dan Flexa Creations met Flexa strak in de lak.

Waarom Flexa Creations bestellen bij Kleuro.nl?

Flexa Creations producten bestellen bij Kleuro.nl brengt vele voordelen met zich mee. Wij proberen onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is belangrijk voor ons dat je kunt profiteren van een zo voordelig mogelijke prijs en een optimale service. Als je producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • De Flexa Creations producten zijn bij Kleuro.nl te mengen in iedere tint van onze kleurenwaaier. Je kunt dus altijd de gewenste kleur vinden.
 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Zijn de producten s avonds voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat ze de volgende dag in huis zijn.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bij een besteding vanaf 20 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.
 • Je kunt je bestelling ook zelf in de winkel afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn elke werkdag n op zaterdag de hele dag open.
 • Bekijk ook eens ons volledige Flexa Muurverf assortiment
FILTER
FILTER