1. Home
  2. Merken
  3. Wijzonol

Wijzonol

Wij zijn geen officiële Wijzonol distributeur. Wel verhandelen wij originele producten van WIjzonol, die door Wijzonol zelf of een erkende distributeur van Wijzonol rechtmatig in de handel zijn gebracht.

Wijzonol, vak- en kwaliteitsverf voor de doe-het-zelver

Goede verf is belangrijk bij het uitvoeren van een verf- of lakproject. Gelukkig weten we daar bij Kleuro.nl wel raad mee. Als de goedkoopste verfwebshop van Nederland bieden we je de keuze uit diverse topmerken. Wijzonol is daar eentje van. Dit merk brengt diverse producten op de markt die je helpen om een lak- of verfproject met succes uit te voeren. Koop je een Wijzonol-product in onze webshop? Dan profiteer je - naast kwaliteitsverf - van extra voordelen.

Waarom je producten bestelt van Wijzonol

Wijzonol is een merk dat uitstekend weet wat de klant nodig heeft. Het Nederlandse merk is dan ook al een eeuw actief en brengt structureel goede producten op de markt. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid staan belangrijke elementen. Producten worden verbeterd, zelfs als ze al geruime tijd op de markt zijn, en verf wordt op een duurzame wijze geproduceerd. Met het volledige assortiment slaag je bij Kleuro.nl altijd in je zoektocht naar lak of verf van dit merk. Dit merk heeft alles in zich om van al je klusprojecten een succes te maken.

Wijzonol Aqua: hoogwaardige en vullende lak

Aqua is een hoogwaardige en vullende lak die je bestelt in zowel zijdeglans als hoogglans. De waterverdunbare verf beschikt over een technologie op basis van alkyd. Dit verzekert je van een kwalitatieve lak en een uitstekende dekking. Aqua-verf verspreidt zich op een natuurlijke wijze over het oppervlak dat je schildert en geeft je de garantie op langdurig kleurbehoud. Bovendien is het universeel overschilderbaar zodat je er op een later tijdstip met een andere verf of lak overheen kunt. Tenslotte is de verf handvetbestendig zodat donkere plekken en lelijke plekken geen enkele kans krijgen.

Wijzonol LBH: universele grond- en verflak

LBH is een universele grond- en verflak op basis van alkydhars. Het is een product dat je buiten gebruikt. Dit heeft alles te maken met de goede duurzaamheid van LBH. Het product heeft een mooie vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. Dit is wel zo prettig voor jou als particuliere doe-het-zelver. Uiteraard maak je de keuze voor een glansgraad die het beste past bij de ondergrond waarop je de verf of lak aanbrengt. Met LBH ben je altijd verzekerd van een professioneel resultaat. Bestel LBH lak of verf daarom bij Kleuro.nl.

Wijzonol 4SO: grondverf voor diverse ondergronden

Het product 4SO is een lak met een uitstekende buitenduurzaamheid. De lak is het gehele jaar door te verwerken, is goed vullend en beschikt over een strakke vloei. Je past het toe op bijvoorbeeld kaal hout, maar ook bij het overgronden van oude verflagen op zowel hout als metaal. De buitenverf breng je gemakkelijk zelf aan. Ook voor dit product zit je bij Kleuro.nl helemaal goed. Neem een kijkje bij ons Wijzonol-aanbod, gebruik de slimme zoekfunctie op de site én plaats direct je bestelling in onze webshop.

Dit is waarom je Wijzonol-producten bestelt bij Kleuro.nl

Welk Wijzonol-product je ook zoekt, je treft het aan in onze webshop. Waarom plaats je een bestelling op onze site?

  • Kleuro.nl hanteert een snelle levering: bestel vóór 23:59 uur en een aankoop wordt morgen thuisbezorgd.
  • We verzenden je aankoop gratis bij een bedrag vanaf € 50,-
  • We bieden je de keuze uit diverse betaalmethodes.
  • Met behulp van de superslimme zoekfilter vind je altijd het product dat je nodig hebt.
  • Voor al je vragen win je advies in bij een deskundige klantenservice.

Kortom: bestel online bij Kleuro.nl en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en ontvang alle updates via je sociale media platformen.