menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Bootverf
  6. >
  7. Bootprimer

Bootprimer

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. Het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

vanaf216,85
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 690Sigma sigmacover 690Sigma sigmacover 690

Sigma sigmacover 690 aluprimer is een 2-componenten high-solid aluminium gepigmenteerde gemodificeerde epoxy polyamine primer/coating. Het is een zelfprimende coating, geschikt voor voorbehandeld staal en op de meeste verouderde, nog goed hechtende coatings. Het heeft goede vloei-eigenschappen en uitstekende roestwerende eigenschappen in industrieel verontreinigde milieus en aan de kust. Het is na ca. 36 uur goed overschilderbaar met epoxy en polyurethaan verven en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Rendement: ca. 12 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf267,10
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 18Sigma vikote 18Sigma vikote 18

Sigma vikote 18 is een hoogwaardige 1-component aluminium gepigmenteerde chloorrubber primer/sealer. Het is geschikt voor de meeste antifouling systemen, boven en onder de waterlijn, in hoge laagdikte. Het heeft een goede kathodische bescherming, is roestwerend, uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend (na 8 uur overschilderbaar bij 10C) en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10C. Rendement: ca. 5,6 m per liter bij een droge laagdikte van 75 m.

vanaf255,26
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. Het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. Het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. Theoretisch rendement: 6,4 m per liter.

vanaf151,62
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 20Sigma sigmafast 20Sigma sigmafast 20

Sigma sigmafast 20 is een 1-component, high build zinkfosfaat primer op basis van gemodificeerde alkydhars. Het heeft goede roestwerende eigenschappen bij atmosferische belasting, is sneldrogend, heeft een snelle doorlooptijd en is overschilderbaar met de meeste 1- en 2-componenten verven. Het is lood- en chromaatvrij en kan gespecificeerd worden als enkellaags systeem rechtstreeks op metaal, voor ISO 12944 C1 en C2 omgevingen. Rendement: ca. 6,7 m per liter.

vanaf140,68
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 40 PRIMERSigma sigmarine 40 primerSigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. Het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. Het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. Het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf203,18
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER SIGMACOVER 555Sigma hechtprimer sigmacover 555Sigma hechtprimer sigmacover 555

Sigma sigmacover 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. Het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. Verbruik: 5-7 m per liter.

vanaf632,54
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 205Sigma sigmafast 205Sigma sigmafast 205

Sigma sigmafast 205 is een high build 2-componenten zinkfosfaatprimer/coating op basis van epoxyhars en polyamide verharder voor algemeen gebruik bij atmosferische belasting. Het heeft een snelle doorharding en is geschikt voor de bescherming van staal en beton. Het is na minimaal 4 uur en maximaal 6 maanden overschilderbaar met de meeste 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Theoretisch rendement: ca. 9.3 m per liter.

vanaf644,29
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 120Sigma sigmaweld 120Sigma sigmaweld 120

Sigma sigmaweld 120 ep shopprimer red/oxide is een 2-componenten poly-amide verhardende epoxy shop primer. Het is geschikt voor toepassing op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen. Het geeft tot 6 maanden corrosiebescherming en is sneldrogend. Het kan toegepast worden als eerste laag in diverse verfsystemen, uitsluitend voor atmosferische belasting. De ondergrondtemperatuur dient tijdens applicatie en uitharden minimaal 3C boven het dauwpunt te liggen. Rendement: 9,5 m per liter.

vanaf805,87
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 280Sigma sigmacover 280Sigma sigmacover 280

Sigma sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. Het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. Aantal aanbevolen lagen: onder Sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. Verbruik: 5,7 m per liter.

vanaf89,20
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 42Sigma vikote 42Sigma vikote 42

Sigma vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. Het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. Het is verwerkbaar tot aan 5C en is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 7 m per liter.

vanaf163,72
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700

Sigma sigmaprime 700 is een universele anti-corrosieve epoxy primer, gebaseerd op pure epoxy technologie. Het is een universeel epoxy primer systeem geschikt voor o.a. ballast tanks en dekken, en is ook geschikt voor het bijwerken van lasnaden en beschadigingen van epoxyverven tijdens constructie. Het heeft uitstekende anticorrosieve eigenschappen, is waterbestendig, heeft goede vloei- en benattingseigenschappen, een goede chemische weerstand en een goede slijtvastheid in bepaalde toepassingsgebieden. Het hecht uitstekend op staal, shop primer, gegalvaniseerd staal en non-ferro metalen, is uitstekend overschilderbaar en is geschikt voor toepassing op natgestraalde ondergronden (vochtig of droog). Het is na 9 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: ca. 7 m per liter voor een droge laagdikte van 100 m.

vanaf911,44
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 522Sigma sigmacover 522Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522 sealer is geschikt als primer, sealer of coating. Het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. Het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf1.802,03
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 199Sigma sigmaweld 199Sigma sigmaweld 199

Sigma sigmaweld 199 is een 2-componenten vocht verhardende zink ethyl silicaat shop primer met laag zink gehalte. Het is geschikt voor automatische applicatie op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen, inclusief MIG/MAG lassen in diverse posities (automatisch of handmatig lassen). Het is goedgekeurd voor toepassing als prefab primer door de grote classificatie bureaus zoals Lloyd's register en DNV-GL. Het is sneldrogend (het is hanteerbaar na 6 minuten), zorgt voor regelmatige, gladde lasnaden, zorgt voor geringe rookvorming tijdens het lassen en snijden en lasspetters op de rondom liggende shopprimer hechten niet. De uitstekende temperatuurbestandheid minimaliseert verbranding tijdens het lassen en het kan worden gebruikt als eerste laag in diverse verfsystemen. Het is geschikt voor immersie in zeewater in combinatie met gecontroleerde kathodische beschermingssystemen. Het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer en met bijvoorbeeld een epoxy, polyurthaan, vinyl of chloorrubber als volgende laag. Rendement: ca. 13,9 m per liter voor een droge laagdikte van 18 m.

vanaf1.525,49
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 2Sigma sigmacover 2Sigma sigmacover 2

Sigma sigmacover 2 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die onbeperkt overschilderbaar is. Het hardt uit bij lage temperaturen vanaf minimaal 0C. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag voc-gehalte. Het is oppervlakte tolerant en slijtvast. Het is ook geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en heeft een goede hechting op de meeste bestaande coatings. Het heeft een goede bestandheid tegen spat en morsbelasting van chemicalin.

vanaf244,85
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 256Sigma sigmacover 256Sigma sigmacover 256

Sigma sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf223,09
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158

Sigma sigmazinc 158 is een 2-componenten vochtverhardende zink (ethyl) silicaat primer, gecertificeerd voor ASTM A-490 klasse 'B' voor slip co-efficent en voldoet aan de samenstelling vereisten van SSPC Paint 20, level 2. Het is geschikt als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen maar dient niet te worden blootgesteld aan alkalische vloeistoffen (hoger dan pH 9) of zure vloeistoffen (lager dan pH 5.5). Het is een anticorrosieve primer voor staalconstructies en galvanische actie elimineert onderlaagcorrosie. Het hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot -5C), heeft een goede slijt- en stootvastheid en is te gebruiken in een systeem met zichzelf, een zinksilicaat shopprimer en een epoxy als vervolg laag. Het is na 18 uur overschilderbaar bij 10C. Remdement: ca. 8,7 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.377,55
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 220Sigma sigmashield 220Sigma sigmashield 220

Sigma sigmashield 220 yellow/green is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. Het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. Het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. Het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. Theoretisch rendement: 6,2 m per liter.

vanaf1.528,44
bekijk productBekijk product ▸
AQUACOVER 200Sigma aquacover 200Sigma aquacover 200

Sigma aquacover 200 is een watergedragen, 2-componenten primer op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is toepasbaar als primer in beschermingssystemen boven de waterlijn van schepen, staalconstructies, gegalvaniseerde oppervlakten en beton in atmosferische omstandigheden. Het is overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en alkyd verven. Het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen, heeft een goede hechting op staal en thermisch verzinkt staal en bevat geen lood- en chromaathoudende pigmenten. Het is overschilderbaar met aquacover 400 na 3 uur bij 10C en met 2-componenten PU verven na 24 uur bij 10C. Rendement: ca. 7,1 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.624,53
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19

Sigma sigmazinc 19 is een 1-component zinkrijke epoxy primer. Het is geschikt voor de reparatie van 2-componenten zink epoxy primers en zink silicaat primers. De droge laag bevat 90 gewichtsprocenten zink. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen, droogt bij temperaturen tot -10C en heeft een droge hittebestendigheid 125C met pieken tot 175C. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn en het is sneldrogend en kan binnen een korte periode worden overschilderd (na 3 uur bij 10C). Rendement: 10,9 m per liter bij een droge laagdikte van 35 m.

vanaf340,46
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SIGMARINE 28Sigma primer sigmarine 28Sigma primer sigmarine 28

Sigma Sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. Het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. Daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf261,21
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 630Sigma sigmacover 630Sigma sigmacover 630

Sigma sigmacover 630 is een 2-componenten, high build primer/coating op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is bijzonder geschikt als onderhoudsverfsysteem voor droge vrachtruimen en dekken. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Het kan worden toegepast op diverse verouderde coatings, is overschilderbaar met de meeste coatingtypen, is uitstekend corrosiebestendig en bestand tegen spatten en morsen van de meeste aan chemicalin en heeft een goede flexibiliteit. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot 5C. Rendement: ca. 6.6 m per liter.

vanafinf
bekijk productBekijk product ▸
Vikote 12 Pro primerSigma vikote 12 pro primerSigma vikote 12 pro primer

Sigma vikote 12 pro is een sterke flexibele coating met een uitstekende resistentie tegen water, bij uitstek geschikt voor onderwaterschepen. Het is bestand tegen goed ontworpen/gecontroleerd kathodisch beschermingssystemen tot -1050 mV. Het staat met overlappingen een droge laagdikte toe van 150 m (6,0 mils) zonder zakkers. Het is uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -5C. Het is te gebruiken in een systeem met een vinyl chloorrubber als primer en een acrylaat, chloorrubber, vinyl en antifouling als eindlaag. Het is na 10 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot -5C. Rendement: ca. 4,5 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf737,98
bekijk productBekijk product ▸
MISTRAL FONDO 628Boero mistral fondo 628Boero mistral fondo 628

Boero Mistral Fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. Het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. Het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. Het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
DEFENDERBoero defenderBoero defender

Boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. Het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. Het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat Altura TC. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf32,54
bekijk productBekijk product ▸
DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILDBoero delta uc hb epoxy high buildBoero delta uc hb epoxy high build

Boero Delta UC HB is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. Het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. Het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 5,2 m per liter.

vanaf128,73
bekijk productBekijk product ▸
EPOPLYBoero epoplyBoero epoply

Boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. De verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. Aanbevolen aantal lagen: 1. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf46,71
bekijk productBekijk product ▸
GIANOBoero gianoBoero giano

Boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. Het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. Het is speciaal geschikt als undercoat voor de Altura TC en de Altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
EPOSPRAYBoero eposprayBoero epospray

Boero Epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. Het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over Epolight of Epomar. Het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf187,85
bekijk productBekijk product ▸
DELTA 3000Boero delta 3000Boero delta 3000

Boero Delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. Geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf42,84
bekijk productBekijk product ▸
BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXYBoero boeroguard high solid epoxyBoero boeroguard high solid epoxy

Boero Boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. Het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. Het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. Verbruik: ca. 4,4 m per liter.

vanaf28,21
bekijk productBekijk product ▸
IJMODUR BMDe ijssel ijmodur bmDe ijssel ijmodur bm

De Ijssel IJmodur BM is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. Het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU en Zijdeglans vernis PU. Het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. Het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. Rendement: 13,7 m per liter.

vanaf34,33
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX INJECTIEHARSDe ijssel variopox injectieharsDe ijssel variopox injectiehars

De ijssel variopox injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. Het is overschilderbaar met variopox impregneerhars, variopox universele hars, ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, double coat en variopox rolcoating. Verbruik: ca. 3,6-5,5 m per liter.

vanaf11,63
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX ZF PRIMERDe ijssel ijmopox zf primerDe ijssel ijmopox zf primer

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. Het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. Het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. Het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. Verbruik: ca. 5,5-11 m per liter.

vanaf37,83
bekijk productBekijk product ▸
TWEECOLUXDe ijssel tweecoluxDe ijssel tweecolux

De ijssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. Het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. Het is overschilderbaar met double coat dubbel uv, jachtlak pu of zijdeglans vernis pu. Het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. Het kan worden aangebracht met kwast/rol of spuit. Verbruik: ca. 6,4-12,9 m per liter.

vanaf71,69
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variopox sealerDe ijssel variopox sealer

De ijssel variopox sealer is een 2-componenten epoxy grondlaag op basis van een oplosmiddel vrije epoxy hars met een polyamine adduct als verharder. Het is specifiek geschikt als grondlaag voor modellen en pluggen welke worden gebruikt voor de productie van polyester mallen. Het is geschikt als eerste laag in verfsystemen voor modellen en pluggen gemaakt uit bijvoorbeeld polyurethaan, epoxy of polyester freespastas. Het heeft een lage viscositeit, vermindert de absorptie van sterk zuigende ondergronden, bevordert de hechting van volgende lagen epoxy of polyurethaan coatings en is bestand tegen diverse chemicalin. Het is na 24 uur overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating of double coat. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 4-6 m per kg.

vanaf45,02
bekijk productBekijk product ▸
IJmopox ZF primer spuitbusDe ijssel ijmopox zf primer spuitbusDe ijssel ijmopox zf primer spuitbus

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten epoxy primer. Het heeft een uitstekende hechting op staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is eenvoudig te verwerken en geschikt voor toepassing onder de waterlijn. Het is na 16 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 5,5-11 m per liter.

vanaf31,82
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK VOOR POLYESTEREpifanes grondlak voor polyesterEpifanes grondlak voor polyester

Epifanes grondlak voor polyester is een hechtprimer op basis van urethaan/alkydhars, geschikt voor toepassing op voorbehandeld polyester, binnen en buiten, boven de waterlijn. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,32
bekijk productBekijk product ▸
INTERIMCOATEpifanes interimcoatEpifanes interimcoat

Epifanes Interimcoat is een 2-componenten primer/intermediate coat voor binnen en buiten, onder en boven de waterlijn op basis van epoxy- en vinylhars. De primer heeft goede hechtingseigenschappen en is slagvast. Universeel overschilderbaar met alle typen 1- en 2-componenten verfproducten. Doordat de primer kwarts bevat, zorgt het voor een grof oppervlak met een uitstekende mechanische hechting voor de opvolgende lagen, daarom mag dit product niet geschuurd worden. De primer zorgt voor een afsluitende hechtlaag over epoxysystemen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf33,92
bekijk productBekijk product ▸
MULTI MARINE PRIMEREpifanes multi marine primerEpifanes multi marine primer

Epifanes Multi Marine Primer is een universeel toepasbare 1-component "alles-in-een" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. Het heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout en uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar. Het is inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige harde kunststoffen (PVC), aluminium, zink en verzinkt metaal. Het is ook geschikt als reparatieprimer over bestaande 1- en 2-componenten primers en verven. Het kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. Het is tevens geschikt als schakellaag voor overgang van een 1-component verfsysteem naar een 2-componenten verfsysteem en omgekeerd. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf22,02
bekijk productBekijk product ▸
WASHPRIMER AQEpifanes washprimer aqEpifanes washprimer aq

Epifanes Washprimer AQ is een oplosmiddelvrije, watergedragen 1-component hechtprimer met een uitstekende hechting op nieuw aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, glas en keramiek. Het is geschikt als hechtprimer op moeilijk hechtende oppervlakken, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-component producten. Verbruik: 16 m per liter.

vanaf19,47
bekijk productBekijk product ▸
EPIGROND VOORLAKEpifanes epigrond voorlakEpifanes epigrond voorlak

Epifanes epigrond voorlak is een halfglanzende, sneldrogende, luchtdrogende, sterk hechtende en goed dekkende 1-component voorlak op basis van urethaan/alkydhars. Het is geschikt als voorlak over 1-component hechtprimers, grondverven, roestwerende primers, traditionele menies en bestaande aflaklagen boven de waterlijn. Het kan eventueel worden bijgekleurd met de aflak. Het is na ca. 18 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1-component producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf25,33
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANE PRIMEREpifanes poly-urethane primerEpifanes poly-urethane primer

Epifanes poly-urethane primer is een 2-componenten, roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. Het is goed vullend en goed schuurbaar en is geschikt in een 2-componentsysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentsysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
CHLOORRUBBER ANTIFOULING PRIMEREpifanes chloorrubber antifouling primerEpifanes chloorrubber antifouling primer

Epifanes cr antifouling primer is een universele onderwater- en antifoulingprimer op basis van chloorrubber. Het is sneldrogend, breed inzetbaar op diverse ondergronden, uitstekend roestwerend en conserverend. De choorrubber zorgt voor voldoende elasticiteit/taaiheid om eventuele werking in de ondergrond op te vangen. Het is geschikt voor toepassing op staal, hout, aluminium en eventueel polyester. Het is tevens toepasbaar als schakellaag van bestaande antifouling(-resten) en teerhoudende systemen naar een harde en/of zelfslijpende antifouling. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf28,22
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY PRIMEREpifanes epoxy primerEpifanes epoxy primer

Epifanes Epoxy Primer is een 2-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. De primer is goed vullend, goed schuurbaar en zeer geschikt in een 2-componentensysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentensysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf33,92
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-COVEREpifanes multi-coverEpifanes multi-cover

Epifanes multicover is een universele, sneldrogende 2-componenten epoxy primer op basis van epoxyhars met polyamide verharder. Het hecht uitstekend op (thermisch verzinkt) staal en non-ferro metalen, polyester en hechthout. Dit product is hoog vullend en heeft prima anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar met 1- en 2-component verven en primers op basis van alkyd, urethane, chloorrubber en epoxy. Het is geschikt voor binnen en buiten, boven de waterlijn en zeer geschikt als reparatieprimer op diverse geschilderde oppervlakken en voor onderhoud van bestaande epoxy systemen. Het is bij 20C overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 10 dagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf22,10
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD 200International gelshield 200International gelshield 200

International gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf46,97
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY GP COATINGInternational epoxy gp coatingInternational epoxy gp coating

International Epoxy GP Coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. Het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. Mengverhouding: 100 volumedelen A:15 volumedelen B. Theoretisch verbruik: ca. 7,6m per liter met kwast/roller en 4,5 m per liter met airless spray.

vanaf25,81
bekijk productBekijk product ▸
INTERPROTECTInternational interprotectInternational interprotect

International interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf45,59
bekijk productBekijk product ▸
ONE UP PRIMERInternational one up primerInternational one up primer

International one-up primer is een 1-component primer en grondverf voor het gebruik op de romp boven de waterlijn. Het dient afwerkt te worden met een 1-component aflak van International, zoals International super gloss hs of International toplac plus. Het is eenvoudig te verwerken met een kwast of roller en is eenvoudig te schuren. Het is geschikt voor gebruik op polyester en stalen boten. Het heeft een uitstekende hechting en bescherming. Aanbevolen aantal lagen: 2-4. Het is na minimaal 18 uur en maximaal 14 dagen overschilderbaar. Rendement: 9 m per liter.

vanaf27,81
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION UNDERCOATInternational perfection undercoatInternational perfection undercoat

International perfection undercoat is een zeer sterke, duurzame 2-componenten grondverf voor gebruik onder perfection aflak. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. Voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met perfection aflak. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,10
bekijk productBekijk product ▸
PRE-KOTEInternational pre-koteInternational pre-kote

International pre-kote is een grondverf voor toplac, brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. Het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMOCONInternational primoconInternational primocon

International Primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Verbruik: Ca. 7,4 m per liter.

vanaf33,08
bekijk productBekijk product ▸
VC TAR 2International vc tar 2International vc tar 2

International VC Tar2 is een 2-componenten epoxy primer. Het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. Verbruik: Ca. 11,3 m per liter.

vanaf68,07
bekijk productBekijk product ▸
CLEAR WOOD SEALER FAST DRYInternational clear wood sealer fast dryInternational clear wood sealer fast dry

International clear wood sealer fast dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf206,92
bekijk productBekijk product ▸
Interior Primer 860International interior primer 860International interior primer 860

International interiorprime 860 is een high-build multifunctionele epoxy primer, speciaal geformuleerd voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Het is geschikt voor toepassing op staal, aluminium, polyester en houten interieurs. Het biedt een krachtige anticorrosieve bescherming en heeft een surface spread of flame certificaat. Het is sneldrogend en geurarm. Praktisch rendement: ca. 5 m per liter.

vanaf29,14
bekijk productBekijk product ▸
YACHT PRIMERInternational yacht primerInternational yacht primer

International yacht primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf31,72
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD PLUSInternational gelshield plusInternational gelshield plus

International Gelshield Plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Geadviseerd aantal lagen: 4. Praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf173,08
bekijk productBekijk product ▸
PID60 MarineOwatrol pid60 marineOwatrol pid60 marine

Owatrol pid60 marine is een grijze roestwerende 1-componentprimer en hechtingslaag voor ondergronden in goede staat. Het kan ook op lichte oppervlakkige roest worden aangebracht. Het heeft een uitstekende hechting op alle gladde oppervlakken zoals aluminium, zink en verzinkt staal. Het kan in een dunne laag aangebracht gebruikt worden als hechtingslaag. In een dikke laag aangebracht kan het gebruikt worden als roestwerende primer om oneffenheden in het metaal weg te werken. Ook kan het als voorlopige laag met het oog op hantering/verzending worden gebruikt. Het is sneldrogend en zeer goed schuurbaar. Rendement: ca. 6-10 m per liter.

vanaf43,50
bekijk productBekijk product ▸
BOOTPRIMERTenco bootprimerTenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 m per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
TICOPRENEVeneziani ticopreneVeneziani ticoprene

Veneziani Ticoprene is een 2-componenten chloorrubber aluminium primer voor algemeen gebruik, geschikt voor stalen oppervlakken. Het is toepasbaar op zinkprimers, 1- of 2-componenten primers en op oude antifouling. Het kan ook worden gebruikt als een tie-coat voor epoxy teer-systemen en is zeer resistent tegen verweer onder water. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf32,84
bekijk productBekijk product ▸
ADHERGLASS PRIMERVeneziani adherglass primerVeneziani adherglass primer

Veneziani Adherglass is een primer die is gebaseerd op synthetische polymeren. Het is een one-pack primer die goede hechting geeft en geschikt is voor gebruik op gelcoats, polyester en epoxies. Het is snel droog en wordt voornamelijk gebruikt als een primer voor antifouling op polyester of op nieuwe of oude gelcoats. Het oppervlak hoeft niet geschuurd te worden om een goede hechting te garanderen, maar moet wel grondig worden ontvet.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. Het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

vanaf216,85
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 690Sigma sigmacover 690

Sigma sigmacover 690

Sigma sigmacover 690 aluprimer is een 2-componenten high-solid aluminium gepigmenteerde gemodificeerde epoxy polyamine primer/coating. Het is een zelfprimende coating, geschikt voor voorbehandeld staal en op de meeste verouderde, nog goed hechtende coatings. Het heeft goede vloei-eigenschappen en uitstekende roestwerende eigenschappen in industrieel verontreinigde milieus en aan de kust. Het is na ca. 36 uur goed overschilderbaar met epoxy en polyurethaan verven en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Rendement: ca. 12 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf267,10
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 18Sigma vikote 18

Sigma vikote 18

Sigma vikote 18 is een hoogwaardige 1-component aluminium gepigmenteerde chloorrubber primer/sealer. Het is geschikt voor de meeste antifouling systemen, boven en onder de waterlijn, in hoge laagdikte. Het heeft een goede kathodische bescherming, is roestwerend, uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend (na 8 uur overschilderbaar bij 10C) en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10C. Rendement: ca. 5,6 m per liter bij een droge laagdikte van 75 m.

vanaf255,26
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. Het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. Het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. Theoretisch rendement: 6,4 m per liter.

vanaf151,62
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 20Sigma sigmafast 20

Sigma sigmafast 20

Sigma sigmafast 20 is een 1-component, high build zinkfosfaat primer op basis van gemodificeerde alkydhars. Het heeft goede roestwerende eigenschappen bij atmosferische belasting, is sneldrogend, heeft een snelle doorlooptijd en is overschilderbaar met de meeste 1- en 2-componenten verven. Het is lood- en chromaatvrij en kan gespecificeerd worden als enkellaags systeem rechtstreeks op metaal, voor ISO 12944 C1 en C2 omgevingen. Rendement: ca. 6,7 m per liter.

vanaf140,68
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 40 PRIMERSigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. Het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. Het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. Het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf203,18
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER SIGMACOVER 555Sigma hechtprimer sigmacover 555

Sigma hechtprimer sigmacover 555

Sigma sigmacover 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. Het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. Verbruik: 5-7 m per liter.

vanaf632,54
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 205Sigma sigmafast 205

Sigma sigmafast 205

Sigma sigmafast 205 is een high build 2-componenten zinkfosfaatprimer/coating op basis van epoxyhars en polyamide verharder voor algemeen gebruik bij atmosferische belasting. Het heeft een snelle doorharding en is geschikt voor de bescherming van staal en beton. Het is na minimaal 4 uur en maximaal 6 maanden overschilderbaar met de meeste 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Theoretisch rendement: ca. 9.3 m per liter.

vanaf644,29
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 120Sigma sigmaweld 120

Sigma sigmaweld 120

Sigma sigmaweld 120 ep shopprimer red/oxide is een 2-componenten poly-amide verhardende epoxy shop primer. Het is geschikt voor toepassing op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen. Het geeft tot 6 maanden corrosiebescherming en is sneldrogend. Het kan toegepast worden als eerste laag in diverse verfsystemen, uitsluitend voor atmosferische belasting. De ondergrondtemperatuur dient tijdens applicatie en uitharden minimaal 3C boven het dauwpunt te liggen. Rendement: 9,5 m per liter.

vanaf805,87
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 280Sigma sigmacover 280

Sigma sigmacover 280

Sigma sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. Het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. Aantal aanbevolen lagen: onder Sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. Verbruik: 5,7 m per liter.

vanaf89,20
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 42Sigma vikote 42

Sigma vikote 42

Sigma vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. Het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. Het is verwerkbaar tot aan 5C en is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 7 m per liter.

vanaf163,72
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700

Sigma sigmaprime 700

Sigma sigmaprime 700 is een universele anti-corrosieve epoxy primer, gebaseerd op pure epoxy technologie. Het is een universeel epoxy primer systeem geschikt voor o.a. ballast tanks en dekken, en is ook geschikt voor het bijwerken van lasnaden en beschadigingen van epoxyverven tijdens constructie. Het heeft uitstekende anticorrosieve eigenschappen, is waterbestendig, heeft goede vloei- en benattingseigenschappen, een goede chemische weerstand en een goede slijtvastheid in bepaalde toepassingsgebieden. Het hecht uitstekend op staal, shop primer, gegalvaniseerd staal en non-ferro metalen, is uitstekend overschilderbaar en is geschikt voor toepassing op natgestraalde ondergronden (vochtig of droog). Het is na 9 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: ca. 7 m per liter voor een droge laagdikte van 100 m.

vanaf911,44
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 522Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522 sealer is geschikt als primer, sealer of coating. Het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. Het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf1.802,03
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 199Sigma sigmaweld 199

Sigma sigmaweld 199

Sigma sigmaweld 199 is een 2-componenten vocht verhardende zink ethyl silicaat shop primer met laag zink gehalte. Het is geschikt voor automatische applicatie op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen, inclusief MIG/MAG lassen in diverse posities (automatisch of handmatig lassen). Het is goedgekeurd voor toepassing als prefab primer door de grote classificatie bureaus zoals Lloyd's register en DNV-GL. Het is sneldrogend (het is hanteerbaar na 6 minuten), zorgt voor regelmatige, gladde lasnaden, zorgt voor geringe rookvorming tijdens het lassen en snijden en lasspetters op de rondom liggende shopprimer hechten niet. De uitstekende temperatuurbestandheid minimaliseert verbranding tijdens het lassen en het kan worden gebruikt als eerste laag in diverse verfsystemen. Het is geschikt voor immersie in zeewater in combinatie met gecontroleerde kathodische beschermingssystemen. Het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer en met bijvoorbeeld een epoxy, polyurthaan, vinyl of chloorrubber als volgende laag. Rendement: ca. 13,9 m per liter voor een droge laagdikte van 18 m.

vanaf1.525,49
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 2Sigma sigmacover 2

Sigma sigmacover 2

Sigma sigmacover 2 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die onbeperkt overschilderbaar is. Het hardt uit bij lage temperaturen vanaf minimaal 0C. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag voc-gehalte. Het is oppervlakte tolerant en slijtvast. Het is ook geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en heeft een goede hechting op de meeste bestaande coatings. Het heeft een goede bestandheid tegen spat en morsbelasting van chemicalin.

vanaf244,85
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 256Sigma sigmacover 256

Sigma sigmacover 256

Sigma sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf223,09
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158

Sigma sigmazinc 158

Sigma sigmazinc 158 is een 2-componenten vochtverhardende zink (ethyl) silicaat primer, gecertificeerd voor ASTM A-490 klasse 'B' voor slip co-efficent en voldoet aan de samenstelling vereisten van SSPC Paint 20, level 2. Het is geschikt als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen maar dient niet te worden blootgesteld aan alkalische vloeistoffen (hoger dan pH 9) of zure vloeistoffen (lager dan pH 5.5). Het is een anticorrosieve primer voor staalconstructies en galvanische actie elimineert onderlaagcorrosie. Het hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot -5C), heeft een goede slijt- en stootvastheid en is te gebruiken in een systeem met zichzelf, een zinksilicaat shopprimer en een epoxy als vervolg laag. Het is na 18 uur overschilderbaar bij 10C. Remdement: ca. 8,7 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.377,55
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 220Sigma sigmashield 220

Sigma sigmashield 220

Sigma sigmashield 220 yellow/green is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. Het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. Het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. Het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. Theoretisch rendement: 6,2 m per liter.

vanaf1.528,44
bekijk productBekijk product ▸
AQUACOVER 200Sigma aquacover 200

Sigma aquacover 200

Sigma aquacover 200 is een watergedragen, 2-componenten primer op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is toepasbaar als primer in beschermingssystemen boven de waterlijn van schepen, staalconstructies, gegalvaniseerde oppervlakten en beton in atmosferische omstandigheden. Het is overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en alkyd verven. Het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen, heeft een goede hechting op staal en thermisch verzinkt staal en bevat geen lood- en chromaathoudende pigmenten. Het is overschilderbaar met aquacover 400 na 3 uur bij 10C en met 2-componenten PU verven na 24 uur bij 10C. Rendement: ca. 7,1 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.624,53
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19

Sigma sigmazinc 19

Sigma sigmazinc 19 is een 1-component zinkrijke epoxy primer. Het is geschikt voor de reparatie van 2-componenten zink epoxy primers en zink silicaat primers. De droge laag bevat 90 gewichtsprocenten zink. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen, droogt bij temperaturen tot -10C en heeft een droge hittebestendigheid 125C met pieken tot 175C. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn en het is sneldrogend en kan binnen een korte periode worden overschilderd (na 3 uur bij 10C). Rendement: 10,9 m per liter bij een droge laagdikte van 35 m.

vanaf340,46
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SIGMARINE 28Sigma primer sigmarine 28

Sigma primer sigmarine 28

Sigma Sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. Het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. Daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf261,21
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 630Sigma sigmacover 630

Sigma sigmacover 630

Sigma sigmacover 630 is een 2-componenten, high build primer/coating op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is bijzonder geschikt als onderhoudsverfsysteem voor droge vrachtruimen en dekken. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Het kan worden toegepast op diverse verouderde coatings, is overschilderbaar met de meeste coatingtypen, is uitstekend corrosiebestendig en bestand tegen spatten en morsen van de meeste aan chemicalin en heeft een goede flexibiliteit. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot 5C. Rendement: ca. 6.6 m per liter.

vanafinf
bekijk productBekijk product ▸
Vikote 12 Pro primerSigma vikote 12 pro primer

Sigma vikote 12 pro primer

Sigma vikote 12 pro is een sterke flexibele coating met een uitstekende resistentie tegen water, bij uitstek geschikt voor onderwaterschepen. Het is bestand tegen goed ontworpen/gecontroleerd kathodisch beschermingssystemen tot -1050 mV. Het staat met overlappingen een droge laagdikte toe van 150 m (6,0 mils) zonder zakkers. Het is uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -5C. Het is te gebruiken in een systeem met een vinyl chloorrubber als primer en een acrylaat, chloorrubber, vinyl en antifouling als eindlaag. Het is na 10 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot -5C. Rendement: ca. 4,5 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf737,98
bekijk productBekijk product ▸
MISTRAL FONDO 628Boero mistral fondo 628

Boero mistral fondo 628

Boero Mistral Fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. Het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. Het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. Het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
DEFENDERBoero defender

Boero defender

Boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. Het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. Het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat Altura TC. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf32,54
bekijk productBekijk product ▸
DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILDBoero delta uc hb epoxy high build

Boero delta uc hb epoxy high build

Boero Delta UC HB is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. Het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. Het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 5,2 m per liter.

vanaf128,73
bekijk productBekijk product ▸
EPOPLYBoero epoply

Boero epoply

Boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. De verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. Aanbevolen aantal lagen: 1. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf46,71
bekijk productBekijk product ▸
GIANOBoero giano

Boero giano

Boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. Het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. Het is speciaal geschikt als undercoat voor de Altura TC en de Altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
EPOSPRAYBoero epospray

Boero epospray

Boero Epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. Het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over Epolight of Epomar. Het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf187,85
bekijk productBekijk product ▸
DELTA 3000Boero delta 3000

Boero delta 3000

Boero Delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. Geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf42,84
bekijk productBekijk product ▸
BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXYBoero boeroguard high solid epoxy

Boero boeroguard high solid epoxy

Boero Boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. Het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. Het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. Verbruik: ca. 4,4 m per liter.

vanaf28,21
bekijk productBekijk product ▸
IJMODUR BMDe ijssel ijmodur bm

De ijssel ijmodur bm

De Ijssel IJmodur BM is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. Het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU en Zijdeglans vernis PU. Het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. Het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. Rendement: 13,7 m per liter.

vanaf34,33
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX INJECTIEHARSDe ijssel variopox injectiehars

De ijssel variopox injectiehars

De ijssel variopox injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. Het is overschilderbaar met variopox impregneerhars, variopox universele hars, ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, double coat en variopox rolcoating. Verbruik: ca. 3,6-5,5 m per liter.

vanaf11,63
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX ZF PRIMERDe ijssel ijmopox zf primer

De ijssel ijmopox zf primer

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. Het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. Het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. Het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. Verbruik: ca. 5,5-11 m per liter.

vanaf37,83
bekijk productBekijk product ▸
TWEECOLUXDe ijssel tweecolux

De ijssel tweecolux

De ijssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. Het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. Het is overschilderbaar met double coat dubbel uv, jachtlak pu of zijdeglans vernis pu. Het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. Het kan worden aangebracht met kwast/rol of spuit. Verbruik: ca. 6,4-12,9 m per liter.

vanaf71,69
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variopox sealer

De ijssel variopox sealer

De ijssel variopox sealer is een 2-componenten epoxy grondlaag op basis van een oplosmiddel vrije epoxy hars met een polyamine adduct als verharder. Het is specifiek geschikt als grondlaag voor modellen en pluggen welke worden gebruikt voor de productie van polyester mallen. Het is geschikt als eerste laag in verfsystemen voor modellen en pluggen gemaakt uit bijvoorbeeld polyurethaan, epoxy of polyester freespastas. Het heeft een lage viscositeit, vermindert de absorptie van sterk zuigende ondergronden, bevordert de hechting van volgende lagen epoxy of polyurethaan coatings en is bestand tegen diverse chemicalin. Het is na 24 uur overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating of double coat. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 4-6 m per kg.

vanaf45,02
bekijk productBekijk product ▸
IJmopox ZF primer spuitbusDe ijssel ijmopox zf primer spuitbus

De ijssel ijmopox zf primer spuitbus

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten epoxy primer. Het heeft een uitstekende hechting op staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is eenvoudig te verwerken en geschikt voor toepassing onder de waterlijn. Het is na 16 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 5,5-11 m per liter.

vanaf31,82
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK VOOR POLYESTEREpifanes grondlak voor polyester

Epifanes grondlak voor polyester

Epifanes grondlak voor polyester is een hechtprimer op basis van urethaan/alkydhars, geschikt voor toepassing op voorbehandeld polyester, binnen en buiten, boven de waterlijn. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,32
bekijk productBekijk product ▸
INTERIMCOATEpifanes interimcoat

Epifanes interimcoat

Epifanes Interimcoat is een 2-componenten primer/intermediate coat voor binnen en buiten, onder en boven de waterlijn op basis van epoxy- en vinylhars. De primer heeft goede hechtingseigenschappen en is slagvast. Universeel overschilderbaar met alle typen 1- en 2-componenten verfproducten. Doordat de primer kwarts bevat, zorgt het voor een grof oppervlak met een uitstekende mechanische hechting voor de opvolgende lagen, daarom mag dit product niet geschuurd worden. De primer zorgt voor een afsluitende hechtlaag over epoxysystemen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf33,92
bekijk productBekijk product ▸
MULTI MARINE PRIMEREpifanes multi marine primer

Epifanes multi marine primer

Epifanes Multi Marine Primer is een universeel toepasbare 1-component "alles-in-een" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. Het heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout en uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar. Het is inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige harde kunststoffen (PVC), aluminium, zink en verzinkt metaal. Het is ook geschikt als reparatieprimer over bestaande 1- en 2-componenten primers en verven. Het kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. Het is tevens geschikt als schakellaag voor overgang van een 1-component verfsysteem naar een 2-componenten verfsysteem en omgekeerd. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf22,02
bekijk productBekijk product ▸
WASHPRIMER AQEpifanes washprimer aq

Epifanes washprimer aq

Epifanes Washprimer AQ is een oplosmiddelvrije, watergedragen 1-component hechtprimer met een uitstekende hechting op nieuw aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, glas en keramiek. Het is geschikt als hechtprimer op moeilijk hechtende oppervlakken, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-component producten. Verbruik: 16 m per liter.

vanaf19,47
bekijk productBekijk product ▸
EPIGROND VOORLAKEpifanes epigrond voorlak

Epifanes epigrond voorlak

Epifanes epigrond voorlak is een halfglanzende, sneldrogende, luchtdrogende, sterk hechtende en goed dekkende 1-component voorlak op basis van urethaan/alkydhars. Het is geschikt als voorlak over 1-component hechtprimers, grondverven, roestwerende primers, traditionele menies en bestaande aflaklagen boven de waterlijn. Het kan eventueel worden bijgekleurd met de aflak. Het is na ca. 18 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1-component producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf25,33
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANE PRIMEREpifanes poly-urethane primer

Epifanes poly-urethane primer

Epifanes poly-urethane primer is een 2-componenten, roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. Het is goed vullend en goed schuurbaar en is geschikt in een 2-componentsysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentsysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
CHLOORRUBBER ANTIFOULING PRIMEREpifanes chloorrubber antifouling primer

Epifanes chloorrubber antifouling primer

Epifanes cr antifouling primer is een universele onderwater- en antifoulingprimer op basis van chloorrubber. Het is sneldrogend, breed inzetbaar op diverse ondergronden, uitstekend roestwerend en conserverend. De choorrubber zorgt voor voldoende elasticiteit/taaiheid om eventuele werking in de ondergrond op te vangen. Het is geschikt voor toepassing op staal, hout, aluminium en eventueel polyester. Het is tevens toepasbaar als schakellaag van bestaande antifouling(-resten) en teerhoudende systemen naar een harde en/of zelfslijpende antifouling. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf28,22
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY PRIMEREpifanes epoxy primer

Epifanes epoxy primer

Epifanes Epoxy Primer is een 2-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. De primer is goed vullend, goed schuurbaar en zeer geschikt in een 2-componentensysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentensysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf33,92
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-COVEREpifanes multi-cover

Epifanes multi-cover

Epifanes multicover is een universele, sneldrogende 2-componenten epoxy primer op basis van epoxyhars met polyamide verharder. Het hecht uitstekend op (thermisch verzinkt) staal en non-ferro metalen, polyester en hechthout. Dit product is hoog vullend en heeft prima anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar met 1- en 2-component verven en primers op basis van alkyd, urethane, chloorrubber en epoxy. Het is geschikt voor binnen en buiten, boven de waterlijn en zeer geschikt als reparatieprimer op diverse geschilderde oppervlakken en voor onderhoud van bestaande epoxy systemen. Het is bij 20C overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 10 dagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf22,10
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD 200International gelshield 200

International gelshield 200

International gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf46,97
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY GP COATINGInternational epoxy gp coating

International epoxy gp coating

International Epoxy GP Coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. Het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. Mengverhouding: 100 volumedelen A:15 volumedelen B. Theoretisch verbruik: ca. 7,6m per liter met kwast/roller en 4,5 m per liter met airless spray.

vanaf25,81
bekijk productBekijk product ▸
INTERPROTECTInternational interprotect

International interprotect

International interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf45,59
bekijk productBekijk product ▸
ONE UP PRIMERInternational one up primer

International one up primer

International one-up primer is een 1-component primer en grondverf voor het gebruik op de romp boven de waterlijn. Het dient afwerkt te worden met een 1-component aflak van International, zoals International super gloss hs of International toplac plus. Het is eenvoudig te verwerken met een kwast of roller en is eenvoudig te schuren. Het is geschikt voor gebruik op polyester en stalen boten. Het heeft een uitstekende hechting en bescherming. Aanbevolen aantal lagen: 2-4. Het is na minimaal 18 uur en maximaal 14 dagen overschilderbaar. Rendement: 9 m per liter.

vanaf27,81
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION UNDERCOATInternational perfection undercoat

International perfection undercoat

International perfection undercoat is een zeer sterke, duurzame 2-componenten grondverf voor gebruik onder perfection aflak. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. Voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met perfection aflak. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,10
bekijk productBekijk product ▸
PRE-KOTEInternational pre-kote

International pre-kote

International pre-kote is een grondverf voor toplac, brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. Het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMOCONInternational primocon

International primocon

International Primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Verbruik: Ca. 7,4 m per liter.

vanaf33,08
bekijk productBekijk product ▸
VC TAR 2International vc tar 2

International vc tar 2

International VC Tar2 is een 2-componenten epoxy primer. Het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. Verbruik: Ca. 11,3 m per liter.

vanaf68,07
bekijk productBekijk product ▸
CLEAR WOOD SEALER FAST DRYInternational clear wood sealer fast dry

International clear wood sealer fast dry

International clear wood sealer fast dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf206,92
bekijk productBekijk product ▸
Interior Primer 860International interior primer 860

International interior primer 860

International interiorprime 860 is een high-build multifunctionele epoxy primer, speciaal geformuleerd voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Het is geschikt voor toepassing op staal, aluminium, polyester en houten interieurs. Het biedt een krachtige anticorrosieve bescherming en heeft een surface spread of flame certificaat. Het is sneldrogend en geurarm. Praktisch rendement: ca. 5 m per liter.

vanaf29,14
bekijk productBekijk product ▸
YACHT PRIMERInternational yacht primer

International yacht primer

International yacht primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf31,72
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD PLUSInternational gelshield plus

International gelshield plus

International Gelshield Plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Geadviseerd aantal lagen: 4. Praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf173,08
bekijk productBekijk product ▸
PID60 MarineOwatrol pid60 marine

Owatrol pid60 marine

Owatrol pid60 marine is een grijze roestwerende 1-componentprimer en hechtingslaag voor ondergronden in goede staat. Het kan ook op lichte oppervlakkige roest worden aangebracht. Het heeft een uitstekende hechting op alle gladde oppervlakken zoals aluminium, zink en verzinkt staal. Het kan in een dunne laag aangebracht gebruikt worden als hechtingslaag. In een dikke laag aangebracht kan het gebruikt worden als roestwerende primer om oneffenheden in het metaal weg te werken. Ook kan het als voorlopige laag met het oog op hantering/verzending worden gebruikt. Het is sneldrogend en zeer goed schuurbaar. Rendement: ca. 6-10 m per liter.

vanaf43,50
bekijk productBekijk product ▸
BOOTPRIMERTenco bootprimer

Tenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 m per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
TICOPRENEVeneziani ticoprene

Veneziani ticoprene

Veneziani Ticoprene is een 2-componenten chloorrubber aluminium primer voor algemeen gebruik, geschikt voor stalen oppervlakken. Het is toepasbaar op zinkprimers, 1- of 2-componenten primers en op oude antifouling. Het kan ook worden gebruikt als een tie-coat voor epoxy teer-systemen en is zeer resistent tegen verweer onder water. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf32,84
bekijk productBekijk product ▸
ADHERGLASS PRIMERVeneziani adherglass primer

Veneziani adherglass primer

Veneziani Adherglass is een primer die is gebaseerd op synthetische polymeren. Het is een one-pack primer die goede hechting geeft en geschikt is voor gebruik op gelcoats, polyester en epoxies. Het is snel droog en wordt voornamelijk gebruikt als een primer voor antifouling op polyester of op nieuwe of oude gelcoats. Het oppervlak hoeft niet geschuurd te worden om een goede hechting te garanderen, maar moet wel grondig worden ontvet.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter