menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wijzonol
 6. >
 7. Wijzonol zijdeglans

Wijzonol Zijdeglans

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AQUA ZIJDEGLANSWijzonol aqua zijdeglansWijzonol aqua zijdeglans

Wijzonol aqua zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. Het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. Verbruik: ca. 10,6 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAKWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslakWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Deze lak is het hele jaar door te verwerken. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,96
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV ZIJDEGLANSWijzonol transparant uv zijdeglansWijzonol transparant uv zijdeglans

Wijzonol transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS ACRYLWijzonol zijdeglans acrylWijzonol zijdeglans acryl

Wijzonol zijdeglanslak aq is een sterke kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS ALKYDWijzonol zijdeglans alkydWijzonol zijdeglans alkyd

Wijzonol zijdeglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste, gemakkelijk verwerkbare lak met een goede vloeiing en dekkracht op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol grondverf alkyd) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 14-16 m per liter.

vanaf10,33
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK ZIJDEGLANSWijzonol industrielak zijdeglansWijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX ZIJDEGLANSWijzonol wijzotex zijdeglansWijzonol wijzotex zijdeglans

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. De verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf138,41
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX 2SO EXTREEMWijzonol wijzoplex 2so extreemWijzonol wijzoplex 2so extreem

Wijzonol Wijzoplex 2SO Extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Onderhoudstermijn: 4-6 jaar. Rendement: 6-8 m per liter.

vanaf205,68
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF ZIJDEGLANSWijzonol muurverf zijdeglansWijzonol muurverf zijdeglans

Wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf19,44
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT ZIJDEGLANSWijzonol transparant zijdeglansWijzonol transparant zijdeglans

Wijzonol Transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14-17 m per liter.

vanaf28,67
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol zijdeglans voor hout, metaal en kunststof

Het verven van muren, pleisterwerk, hout, metaal en kunststof doe je met een verf die optimaal hecht. Zijdeglans zit in het midden qua glansgraad en geeft een ondergrond een warme uitstraling. Wijzonol zijdeglans verf en lak koop je bij Kleuro.nl. Wij zijn de goedkoopste verfwebshop van Nederland en verkopen verf en lak van diverse topmerken. Daarnaast bestel je bij ons al je verfbenodigdheden. Zodra je een order plaatst in onze webshop maak je direct kennis met een veelzijdig kleurenpalet aan voordelen. Wat hebben Wijzonol en Kleuro.nl jou te bieden?

Nederlands merk voor de doe-het-zelver

Wijzonol is een Nederlands verfmerk dat zich onder andere richt op de doe-het-zelver. Het merk produceert al sinds 1916 verf en lak en streeft voortdurend naar innovatie en productverbetering. Wijzonol onderscheidt zich door een grote product-diversiteit en heeft voor iedere verf- of lakklus de juiste oplossing. Daarnaast hecht Wijzonol waarde aan duurzaamheid en daarom worden producten op milieuvriendelijke wijze geproduceerd met respect voor het milieu. Een goede reden om te kijken wat je met zijdeglans van Wijzonol kan doen in jouw woonomgeving.

Waarom Wijzonol zijdeglans?

Zijdeglans van Wijzonol is om meerdere redenen interessant voor gebruik. De glansgraad zijdeglans zit tussen hoogglans en mat in. Het is perfect toepasbaar bij een ondergrond die niet mooi glad is. Je gebruikt het bijvoorbeeld bij ondergronden zoals hout, kunststof en metaal. Het geeft elke ondergrond een warme uitstraling en is gemakkelijk schoon te houden. Een ondergrond die je schildert met zijdeglans wordt niet zo sterk benadrukt als bij hoogglans, maar oneffenheden worden zeker niet verdoezeld. Het is maar net wat je mooi vindt en wat een ondergrond nodig heeft.

Hoe verwerk je zijdeglans-verf?

Verf of lak in een zijdeglansgraad van Wijzonol verwerk je net zo gemakkelijk als elke andere verf of lak. Lees onze tips voor je start met schilderen!

 • Een schone en droge ondergrond is een vereiste bij elke schilderklus.
 • Verwijder oude verflagen, schuur zo nodig de ondergrond en verwijder stof.
 • Breng een laag Wijzonol Grondverf aan.
 • Breng verf of lak op de juiste manier aan en lees hiervoor de gebruiksaanwijzing op het blik Wijzonol verf.
 • Kies bijvoorbeeld voor Wijzonol Aqua, Wijzonol LBH of Wijzonol 4SO.
 • Wacht geduldig voor je een eventuele nieuwe laag aanbrengt.
 • Voor een strak resultaat maak je gebruik van afplaktape.

Nog meer tips nodig? Neem contact op met een van onze zijdeglans-specialisten!

Waarom je een bestelling plaatst bij Kleuro.nl

Is zijdeglans van Wijzonol de juiste keuze voor je verf- of lakproject? Maak het jezelf gemakkelijk, bestel het product in onze webshop en profiteer van onderstaande voordelen:

 • Een snelle levering: elke order die je vr 23:59 plaatst, wordt morgen bij je afgeleverd.
 • Gratis verzending bij een aankoopbedrag vanaf 20,-.
 • Altijd bestellen in een veilige online omgeving.
 • Afrekenen op een manier die jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld via iDEAL of PayPal.
 • Snel het juiste product vinden dankzij onze handige zoekfilter.

Kom je er bij het bestellen niet uit? Neem contact op met onze klantenservice en stuur een berichtje via de live chat of bel ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kleuro.nl is d webshop voor je zoektocht naar de juiste verf en lak. Elk product dat je koopt is van de allerbeste kwaliteit en wordt geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Is dit niet je enige product en ga je in de toekomst meer ondergronden voorzien van een nieuwe verf- of laklaag? Koop ook in de toekomst je producten bij Kleuro.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo weet je direct wanneer een bepaald product of merk in de aanbieding is. Tenslotte volg je ons op Facebook en LinkedIn voor de allerlaatste updates.

AQUA ZIJDEGLANSWijzonol aqua zijdeglansWijzonol aqua zijdeglans

Wijzonol aqua zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. Het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. Verbruik: ca. 10,6 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAKWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslakWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Deze lak is het hele jaar door te verwerken. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,96
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV ZIJDEGLANSWijzonol transparant uv zijdeglansWijzonol transparant uv zijdeglans

Wijzonol transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS ACRYLWijzonol zijdeglans acrylWijzonol zijdeglans acryl

Wijzonol zijdeglanslak aq is een sterke kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS ALKYDWijzonol zijdeglans alkydWijzonol zijdeglans alkyd

Wijzonol zijdeglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste, gemakkelijk verwerkbare lak met een goede vloeiing en dekkracht op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol grondverf alkyd) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 14-16 m per liter.

vanaf10,33
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK ZIJDEGLANSWijzonol industrielak zijdeglansWijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX ZIJDEGLANSWijzonol wijzotex zijdeglansWijzonol wijzotex zijdeglans

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. De verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf138,41
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX 2SO EXTREEMWijzonol wijzoplex 2so extreemWijzonol wijzoplex 2so extreem

Wijzonol Wijzoplex 2SO Extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Onderhoudstermijn: 4-6 jaar. Rendement: 6-8 m per liter.

vanaf205,68
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF ZIJDEGLANSWijzonol muurverf zijdeglansWijzonol muurverf zijdeglans

Wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf19,44
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT ZIJDEGLANSWijzonol transparant zijdeglansWijzonol transparant zijdeglans

Wijzonol Transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14-17 m per liter.

vanaf28,67
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol zijdeglans voor hout, metaal en kunststof

Het verven van muren, pleisterwerk, hout, metaal en kunststof doe je met een verf die optimaal hecht. Zijdeglans zit in het midden qua glansgraad en geeft een ondergrond een warme uitstraling. Wijzonol zijdeglans verf en lak koop je bij Kleuro.nl. Wij zijn de goedkoopste verfwebshop van Nederland en verkopen verf en lak van diverse topmerken. Daarnaast bestel je bij ons al je verfbenodigdheden. Zodra je een order plaatst in onze webshop maak je direct kennis met een veelzijdig kleurenpalet aan voordelen. Wat hebben Wijzonol en Kleuro.nl jou te bieden?

Nederlands merk voor de doe-het-zelver

Wijzonol is een Nederlands verfmerk dat zich onder andere richt op de doe-het-zelver. Het merk produceert al sinds 1916 verf en lak en streeft voortdurend naar innovatie en productverbetering. Wijzonol onderscheidt zich door een grote product-diversiteit en heeft voor iedere verf- of lakklus de juiste oplossing. Daarnaast hecht Wijzonol waarde aan duurzaamheid en daarom worden producten op milieuvriendelijke wijze geproduceerd met respect voor het milieu. Een goede reden om te kijken wat je met zijdeglans van Wijzonol kan doen in jouw woonomgeving.

Waarom Wijzonol zijdeglans?

Zijdeglans van Wijzonol is om meerdere redenen interessant voor gebruik. De glansgraad zijdeglans zit tussen hoogglans en mat in. Het is perfect toepasbaar bij een ondergrond die niet mooi glad is. Je gebruikt het bijvoorbeeld bij ondergronden zoals hout, kunststof en metaal. Het geeft elke ondergrond een warme uitstraling en is gemakkelijk schoon te houden. Een ondergrond die je schildert met zijdeglans wordt niet zo sterk benadrukt als bij hoogglans, maar oneffenheden worden zeker niet verdoezeld. Het is maar net wat je mooi vindt en wat een ondergrond nodig heeft.

Hoe verwerk je zijdeglans-verf?

Verf of lak in een zijdeglansgraad van Wijzonol verwerk je net zo gemakkelijk als elke andere verf of lak. Lees onze tips voor je start met schilderen!

 • Een schone en droge ondergrond is een vereiste bij elke schilderklus.
 • Verwijder oude verflagen, schuur zo nodig de ondergrond en verwijder stof.
 • Breng een laag Wijzonol Grondverf aan.
 • Breng verf of lak op de juiste manier aan en lees hiervoor de gebruiksaanwijzing op het blik Wijzonol verf.
 • Kies bijvoorbeeld voor Wijzonol Aqua, Wijzonol LBH of Wijzonol 4SO.
 • Wacht geduldig voor je een eventuele nieuwe laag aanbrengt.
 • Voor een strak resultaat maak je gebruik van afplaktape.

Nog meer tips nodig? Neem contact op met een van onze zijdeglans-specialisten!

Waarom je een bestelling plaatst bij Kleuro.nl

Is zijdeglans van Wijzonol de juiste keuze voor je verf- of lakproject? Maak het jezelf gemakkelijk, bestel het product in onze webshop en profiteer van onderstaande voordelen:

 • Een snelle levering: elke order die je vr 23:59 plaatst, wordt morgen bij je afgeleverd.
 • Gratis verzending bij een aankoopbedrag vanaf 20,-.
 • Altijd bestellen in een veilige online omgeving.
 • Afrekenen op een manier die jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld via iDEAL of PayPal.
 • Snel het juiste product vinden dankzij onze handige zoekfilter.

Kom je er bij het bestellen niet uit? Neem contact op met onze klantenservice en stuur een berichtje via de live chat of bel ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kleuro.nl is d webshop voor je zoektocht naar de juiste verf en lak. Elk product dat je koopt is van de allerbeste kwaliteit en wordt geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Is dit niet je enige product en ga je in de toekomst meer ondergronden voorzien van een nieuwe verf- of laklaag? Koop ook in de toekomst je producten bij Kleuro.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo weet je direct wanneer een bepaald product of merk in de aanbieding is. Tenslotte volg je ons op Facebook en LinkedIn voor de allerlaatste updates.

FILTER