menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Kip

Kip

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
201 Masking tapeKip 201 masking tapeKip 201 masking tape

Kip 201 UV-bestendige masking tape blauw is een UV-, weer- en verouderingsbestendige tape met acrylaatkleefstof. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel bij binnen- als buitenwerk tot 2 weken inzetbaar, heeft een treksterkte van 43,09 N/10 mm en is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf6,84
bekijk productBekijk product ▸
206 PVC-Masking tapeKip 206 pvc-masking tapeKip 206 pvc-masking tape

Kip 206 pvc-masking tape is een makkelijk af te rollen pvc-tape in premiumkwaliteit. Het bestaat uit een gladde, stabiele en plooibare folie van zachte pvc. Het is ideaal voor de professionele bescherming van gladde ondergronden en is goed geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUM PLUSKip steenband premium plusKip steenband premium plus

Kip 207 steenband is hoogwaardig plooibaar steenband. Het is krachtig klevend en ook bij lichte vorst inzetbaar. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij bijvoorbeeld zandstralen en reparaties. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf16,90
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premiumKip steenband premium

Kip 211 steenband zilver is zeer goed robuust steenband met hoge scheurbestendigheid. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte ondergronden.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
UV-TEXTIELTAPE EXTRAKip uv-textieltape extraKip uv-textieltape extra

Kip 214 textieltape extra is een zeer UV-bestendige textieltape voor langdurigere afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is geschikt voor een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden, zelfs op hoogwaardige ondergronden, en heeft een langere gebruiksduur dan conventionele textieltape door de PE-tussenlaag. De inzetduur is zowel binnen als buiten 4 weken en het is temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf13,06
bekijk productBekijk product ▸
219 PE Masking tapeKip 219 pe masking tapeKip 219 pe masking tape

Kip 219 PE-masking tape is een sterke masking tape uit een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE-folie. Het is gemakkelijk met de hand te scheuren en uitstekend geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 6 weken, het heeft een treksterkte van 20 N/10 mm en is temperatuurbestendig tot 45C.

vanaf4,71
bekijk productBekijk product ▸
spiegelband 221Kip spiegelband 221Kip spiegelband 221

Kip 221 montagetape voor spiegels is een montagetape uit polyethyleen schuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. Het heeft een extra grote kleefkracht en is vochtbestendig. Het heeft een dikte van 0,95 mm en is temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf5,17
bekijk productBekijk product ▸
2244 WASHI-TEC Extra StrongKip 2244 washi-tec extra strongKip 2244 washi-tec extra strong

Kip 2244 washi-tec extra strong is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec-papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Dankzij het feit dat de tape met vezels is versterkt, is deze zeer sterk en scheurbestendig en wordt het onder de tape doorlopen van verf verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden UV-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. Het is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf8,32
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premiumKip steenband premium

Kip 225 steenband is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Het is geschikt voor o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken. De kleefkracht van de tape is 5,91 n/10 mm, het is olie- en waterbestendig en het is temperatuurbestendig tot 75C.

vanaf11,53
bekijk productBekijk product ▸
229 TextieltapeKip 229 textieltapeKip 229 textieltape

Kip 229 uv-textieltape is een uv-bestendige, zeer scheurbestendige textieltape. Het bestaat uit meshweefsel 59 met rubberlijm. Daarnaast is het met PE gelamineerd en heeft ze een zeer goede scheurbestendigheid. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Het is speciaal geschikt voor toepassingen waarbij hoge eisen aan de scheurbestendigheid worden gesteld. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 40C.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
234 papier masker met premium afplaktapeKip 234 papier masker met premium afplaktapeKip 234 papier masker met premium afplaktape

Kip 234 masker met papier is een hoogwaardige premium masking tape met natron-afdekpapier (50 gram per m). Het is toepasbaar op vrijwel alle soorten ondergronden binnen.

vanaf5,78
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV-BESTENDIGKip seal-tape uv-bestendigKip seal-tape uv-bestendig

Kip 235 seal tape UV-resistant is geschikt voor het permanent lucht- en waterdicht afdichten van dak folie en gevelfolie buitenshuis. Het is een enkelzijdig klevende damp remmende tape van glasfiber versterkte LDPE-folie met een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies. Het hecht ook op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condens vocht) en is bestand tegen Uv-straling.

vanaf46,40
bekijk productBekijk product ▸
2388 MultiMaskerKip 2388 multimaskerKip 2388 multimasker

Kip 2388 multi-masker is masker met textieltape en washi-tec maskingtape ineen. Het is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen. De robuuste textieltape zorgt voor extra bescherming en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading.

vanaf17,44
bekijk productBekijk product ▸
239 WindowMaskerKip 239 windowmaskerKip 239 windowmasker

Kip 239 window-masker is een hoogwaardige 30 mm brede Uv-bestendige textieltape met 30 dikke transparante LDPE-afdekfolie in premiumkwaliteit. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van ramen en zeer geschikt voor pleister- en stucwerkzaamheden. Het hecht op bijna alle ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis. De inzetduur buiten is tot 3 weken, het heeft een treksterkte van 58 N/10 mm en het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
245 MASKING-TEC schilderstape crepeKip 245 masking-tec schilderstape crepeKip 245 masking-tec schilderstape crepe

Kip 245 masking-tec premium plus natuur is een product zonder oplosmiddelen in premium-pluskwaliteit. De tape heeft een hoogwaardige hotmelt-lijm en een speciale impregnering voor uitstekende water- en vochtbestendigheid. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is bijzonder geschikt voor afdekken op gladde ondergronden, vooral binnenshuis. Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
247 ANTI-SLIP TAPEKip 247 anti-slip tapeKip 247 anti-slip tape

Kip 247 antisliptape voorkomt uitglijden op diverse ondergronden zoals trappen, ladders, oprijplaten en andere gladde oppervlaktes binnen en buiten. Het heeft een zeer goede kleefkracht en is eenvoudig aan te brengen, weerbestendig en met de hand af te scheuren. Het is temperatuurbestendig tot 50C.

vanaf53,61
bekijk productBekijk product ▸
248 SMOOTH-TEC schilderstape gladKip 248 smooth-tec schilderstape gladKip 248 smooth-tec schilderstape glad

Kip 248 fineline-tape geel is een dunne standaardtape van speciaal papier. Het is gemaakt van washi-tec-papier met acryllijm en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Daarnaast is het uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor extreem strakke verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden en kan voor langere duur zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf6,41
bekijk productBekijk product ▸
253 Flex MaskKip 253 flex maskKip 253 flex mask

Kip 253 flex mask is een uitvouwbare afplakfolie die geschikt is voor het afplakken van grote oppervlakken. Het kleeft daarnaast aan het raam, waardoor het niet kan gaan wapperen of waaien. Het is zowel verticaal als horizontaal bruikbaar.

vanaf34,00
bekijk productBekijk product ▸
304 Masking TapeKip 304 masking tapeKip 304 masking tape

Kip 304 masking tape standaardkwaliteit is een licht gekrepte tape met een standaard impregnering en een goede kleefkracht en hechtvermogen. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,62
bekijk productBekijk product ▸
321 crepe maskKip 321 crepe maskKip 321 crepe mask

Kip 321 crpe-mask beige met 1 kleefstrook is gempregneerd, flexibel licht gekrept papier met 1 kleefstrook. Het is uitstekend geschikt voor tijdbesparend afplakken en afdekken van deurranden, plinten, vensterbanken en dergelijke in n handeling.

vanaf21,38
bekijk productBekijk product ▸
327 Duo-SteenbandKip 327 duo-steenbandKip 327 duo-steenband

Kip 327 duo-steenband blauw is een dubbelzijdig klevende steentape voor het gemakkelijk bevestigen van afdekmateriaal op pleisterwerk en steen. Het is gemaakt van een sterk, waterdicht en met kunststof gecoat weefsel. Het heeft een goede kleefkracht en is uiterst plooibaar. Het is bijzonder geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Bij het gebruik op gelakte oppervlakken is voorzichtigheid geboden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf12,19
bekijk productBekijk product ▸
329 textieltape professionele kwaliteitKip 329 textieltape professionele kwaliteitKip 329 textieltape professionele kwaliteit

Kip 329 textieltape professionele kwaliteit is een tape van 42 mesh textiel met een kleeflaag uit natuurrubber. Het heeft een PE laminering, is Uv-bestendig en heeft een goede kleefkracht. Het is uitstekend geschikt voor verschillende afdek- en afplakwerkzaamheden op de gebruikelijke ondergronden.

vanaf6,59
bekijk productBekijk product ▸
3319 PE-Masking tape PremiumKip 3319 pe-masking tape premiumKip 3319 pe-masking tape premium

kip 3319 pe-masking tape professionele kwaliteit glad wit is een gemakkelijk af te rollen en vormvaste premium-plus pe-tape. Het is gemaakt van eenzijdig gecoate, milieuvriendelijke pe-folie met natuurrubber-lijm. Het is zeer makkelijk af te rollen en af te scheuren en blijft ook onder de inwerking van hitte en koude zeer vormvast. Dankzij de goede weekmakerbestendigheid is de tape zeer geschikt voor ondergronden van kunststof (pvc, zoals ramen). Bij gegalvaniseerde oppervlakken is bij het gebruik voorzichtigheid geboden en de beschermende pe-tape is niet geschikt voor geanodiseerd aluminium. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen van -40C tot 60C.

vanaf4,30
bekijk productBekijk product ▸
3325 STEENBANDKip 3325 steenbandKip 3325 steenband

kip 3325 steenband is een eenvoudige tape voor eenvoudige werkzaamheden. Het bestaat uit een textieltape die bestaat uit meshweefsel 32 met hotmelt-lijm. Dankzij de PE-laminering is het waterafstotend. Het is geschikt voor eenvoudige afplakwerkzaamheden en reparaties. Voorzichting op gelakte oppervlakken! Het is bestand tegen temperaturen tot 75C.

vanaf10,98
bekijk productBekijk product ▸
3373 WASHI-TEC Extra StrongKip 3373 washi-tec extra strongKip 3373 washi-tec extra strong

Kip 3373 fineline washi-tec extra sterk is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het product bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Het is dankzij de vezels zeer sterk en scheurbestendig. Het onder de tape doorlopen van verf wordt hierdoor ook verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf7,69
bekijk productBekijk product ▸
3377 Washi-Tec Masker extra strongKip 3377 washi-tec masker extra strongKip 3377 washi-tec masker extra strong

Kip 3377 washi-tec masker is een extra sterke tape met milieuvriendelijk PE-folie. Het heeft een hoge kleefkracht en is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het laat zich ook probleemlos verwijderen na het aanbrengen van meerdere verflagen. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading.

vanaf7,72
bekijk productBekijk product ▸
PP-VERPAKKINGSTAPE MET OPDRUKKip pp-verpakkingstape met opdrukKip pp-verpakkingstape met opdruk

Kip 339 pp-verpakkingstape met opdruk 'vorsicht glas!' is een rode verpakkingstape van een gladde en soepele polypropyleen-folie. Het is sterk, heeft een goede kleefkracht en is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging. Het heeft een dikte van 0,04 mm, heeft een treksterkte van 31,40 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 100C.

vanaf5,80
bekijk productBekijk product ▸
339 TAPE PPKip 339 tape ppKip 339 tape pp

Kip 339 pp-verpakkingstape standaardkwaliteit 28 voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging. Het is van een gladde en plooibare pvc-folie in standaardkwaliteit en enkelzijdig klevend. Het heeft een grote kleefkracht en is scheurbestendig en stabiel. Het is temperatuursbestendig tot 80C.

vanaf3,19
bekijk productBekijk product ▸
339 PVC markeringstape standaardKip 339 pvc markeringstape standaardKip 339 pvc markeringstape standaard

Kip 339 PVC-markeringstape is een eenzijdig klevende tape voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
341 tapijttape folie professionele kwaliteitKip 341 tapijttape folie professionele kwaliteitKip 341 tapijttape folie professionele kwaliteit

Kip 341 tapijttape folie is een dubbelzijdig klevende folietape met een dikte van 0,11 mm. Het heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid en is zeer geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.

vanaf4,37
bekijk productBekijk product ▸
346 flexibel afbreekmesKip 346 flexibel afbreekmesKip 346 flexibel afbreekmes

Kip 346 flexibel afbreekmes is een handzaam en sterk mes van metaal. Het kan eenvoudig in en uit worden geschoven. De mesjes zijn te snel en zonder gereedschap te wisselen.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
348 maskeerpapier met washi tec tape Kip 348 maskeerpapier met washi tec tape Kip 348 maskeerpapier met washi tec tape

Kip 348 papier-mask washi-tec tape met ongebleekt natron-afdekpapier (40 gram per m). Het is uv-bestendig en milieuvriendelijk. Het zorgt voor extreem scherpe verflijnen op gladde en licht ruwe ondergronden en is geschikt om tijdbesparend o.a. deurkozijnen, plinten en vensterbanken en dergelijke af te plakken en af te dekken.

vanaf6,28
bekijk productBekijk product ▸
350 Afdekzeil Hdpe 10 micron TransparantKip 350 afdekzeil hdpe 10 micron transparantKip 350 afdekzeil hdpe 10 micron transparant

Kip 350 afdekzeil hdpe 0,01 mm is iets dikker dan standaard stucfolie (7 micron). Het wordt gebruikt om grote oppervlakken zoals wanden en plafonds af te dekken. Het kan ook over meubels of werkstukken worden gelegd ter bescherming tijdens werkzaamheden. Het biedt bescherming bij werkzaamheden zoals het storten van betonvloeren, spackspuiten van plafonds, schilderwerk, schuren en zagen. Het heeft statische eigenschappen en is met de hand eenvoudig recht af te scheuren waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

vanaf2,49
bekijk productBekijk product ▸
351 professioneel Afdekzeil HDPE 18 micronKip 351 professioneel afdekzeil hdpe 18 micronKip 351 professioneel afdekzeil hdpe 18 micron

kip 351 professioneel afdekzeil hdpe 0,018 mm is dikker dan standaard stucfolie (7 micron). Het wordt gebruikt om grote oppervlakken zoals wanden en plafonds af te dekken. Het kan ook over meubels of werkstukken worden gelegd ter bescherming tijdens werkzaamheden. Het biedt bescherming bij werkzaamheden zoals het storten van betonvloeren, spackspuiten van plafonds, schilderwerk, schuren en zagen. Het heeft statische eigenschappen en is met de hand eenvoudig recht af te scheuren waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
352 Bouwzeil LDPE 4 x 5 m 50 micron TransparantKip 352 bouwzeil ldpe 4 x 5 m 50 micron transparantKip 352 bouwzeil ldpe 4 x 5 m 50 micron transparant

Kip 352 bouwzeil ldpe is een handig hulpmiddel bij allerlei klussen waarbij vocht, vuil en verf komt kijken. Het is een dampremmende en -dichte folie met tal van toepassingen. Het is ook erg geschikt voor het afdekken van meubelen en vloeren maar ook voor het bescherming van bouwmaterialen die buiten liggen opgeslagen.

vanaf8,73
bekijk productBekijk product ▸
353 FLEX MASKKip 353 flex maskKip 353 flex mask

Kip 353 flex-mask is een uitvouwbare folie voor het snel afdekken van grotere oppervlakken zoals kozijnen, ramen en deuren. Het heeft aan twee kanten zelfklevende tape en de folie kleeft aan het raam, dus het gaat niet wapperen. Daarnaast is de folie scheurbestendig en zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. Het is geschikt voor binnen en buiten en heeft een dikte van 40.

vanaf49,71
bekijk productBekijk product ▸
355 Afdekfolie HDPE 0,007 mmKip 355 afdekfolie hdpe 0,007 mmKip 355 afdekfolie hdpe 0,007 mm

Kip 355 afdekfolie hdpe is een stucfolie voor schilders en stucadoors om grote oppervlakken zoals wanden en plafonds af te dekken. Het kan ook over meubels of werkstukken worden gelegd ter bescherming tijdens werkzaamheden zoals het storten van betonvloeren, spackspuiten van plafonds, schilderwerk, schuren en zagen. Het heeft statische eigenschappen en is met de hand eenvoudig recht af te scheuren af waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸
355 AFDEKFOLIE LDPE 2 M X 50 MKip 355 afdekfolie ldpe 2 m x 50 mKip 355 afdekfolie ldpe 2 m x 50 m

Kip 355 afdekfolie ldpe is een handig hulpmiddel bij allerlei klussen waarbij vocht, vuil en verf komt kijken. Het is een dampremmende en -dichte folie met tal van toepassingen. Het is ook erg geschikt voor het afdekken van meubelen en vloeren, maar ook voor het bescherming van bouwmaterialen die buiten liggen opgeslagen.

vanaf30,73
bekijk productBekijk product ▸
3608 Washi Tape Standaard OranjeKip 3608 washi tape standaard oranjeKip 3608 washi tape standaard oranje

Kip 3608 fineline tape washi-tec standaard kwaliteit heeft een nieuw ontwikkelde acrylaat kleeflaag voor nog betere resultaten op kwetsbare ondergronden. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 100 graden en is makkelijk en snel te verwerken door de geringe afrolweerstand. De inzetduur binnen is 3 maanden en buiten 4 weken.

vanaf3,63
bekijk productBekijk product ▸
Removable stucloper tapeKip removable stucloper tapeKip removable stucloper tape

Kip 362 Stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen en zonder restanten verwijderbare PVC tape. Het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
364 TextieltapeKip 364 textieltapeKip 364 textieltape

Kip 364 textiel tape oranje beschikt over een pe-toevoeging waardoor deze een langere gebruiksduur biedt dan conventionele textieltape. Het is gemaakt van meshweefsel 55 met rubberlijm en is uv-bestendig. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf7,74
bekijk productBekijk product ▸
365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 mKip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 mKip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 m

kip 365 pvc allround tape is een universele pvc tape voor repareren, afsluiten, afdekken, beschermen en fixeren. Het kleeft op vele oppervlakken, ook als ze stoffig of vochtig zijn. Het is temperatuurbestendig van -40C tot 60C en de inzetduur is 6 weken.

vanaf7,69
bekijk productBekijk product ▸
366 Glasvlies voegstripKip 366 glasvlies voegstripKip 366 glasvlies voegstrip

kip 366 glasvlies wapeningsband is een papierloze, matte verbindingsstrook voor gipsplaat verbindingen/afwerkingen en voor de reparatie van scheuren bij wanden en plafonds.

vanaf1,95
bekijk productBekijk product ▸
3688 Washi-Tec MaskerKip 3688 washi-tec maskerKip 3688 washi-tec masker

kip 3688 washi-tec masker premium is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke PE-folie. Het is uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling, op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
382 masker met steenbandKip 382 masker met steenbandKip 382 masker met steenband

Kip 382 masker met steenband is eersteklas steenband met milieuvriendelijke PE-afdekfolie en een zeer goede kleefkracht. Het is uitstekend geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld plinten. Het is geschikt voor op pleisterwerk en steen, zowel binnen als buiten.

vanaf6,16
bekijk productBekijk product ▸
3825 steenband standaard kwaliteitKip 3825 steenband standaard kwaliteitKip 3825 steenband standaard kwaliteit

Kip 3825 steenband standaardkwaliteit is waterbestendig door PE-coating, heeft een goede kleefkracht en is sterk. Het is geschikt voor diverse toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
3826 steenbandKip 3826 steenbandKip 3826 steenband

Kip 3826 steenband is geschikt voor alle afplak- en inpakwerkzaamheden. Het heeft een uitstekende plakkracht en laat geen lijmresten achter. Ook is het gemakkelijk te scheuren.

vanaf10,98
bekijk productBekijk product ▸
3834 Masker met papierKip 3834 masker met papierKip 3834 masker met papier

Kip 3834 masker met papier bruin is ideaal voor het snel afplakken van o.a. vensterbanken en plinten. Het bestaat uit fijne crpe van hoogwaardige premiumkwaliteit met ongebleekt natron-afdekpapier (40 g/m). Het is milieuvriendelijk en geschikt om tijdbesparend deurkozijnen, plinten, vensterbanken en dergelijke in n keer af te plakken en af te dekken. Het is op bijna alle soorten ondergronden binnen te gebruiken. Het is bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
396 WASHI-TEC COVERKip 396 washi-tec coverKip 396 washi-tec cover

Kip 396 washi-tec cover is een volledig zelfklevende maskeerpapier in washi uitvoering. Het is perfect voor het afplakken van vensterbanken, plinten en kozijnen. Het zorgt voor extreem strakke lijnen, scheurt niet, laat geen lijmresten achter en is geschikt voor airless toepassingen en gevoelige ondergronden, vormvast en vochtbestendig en makkelijk te verwijderen.

vanaf10,35
bekijk productBekijk product ▸
MASKING-TEC COVER 397-90Kip masking-tec cover 397-90Kip masking-tec cover 397-90

Kip 397 masking-tec cover is een sterk afdekpapier met premium masking tape. Het is eenvoudig en snel te verwerken, makkelijk af te rollen en snel te fixeren. Het heeft een goede vochtbestendigheid en is daardoor ook ideaal voor airless toepassingen. Het is daarnaast duurzaam dankzij het pefc gecertificeerde papier (70 gram per m).

vanaf43,66
bekijk productBekijk product ▸
508 SchildersTape GeelKip 508 schilderstape geelKip 508 schilderstape geel

Kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. Het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is voor binnen en buiten gebruik toepasbaar, UV-bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar,

vanaf2,87
bekijk productBekijk product ▸
220 AFDEKPAPIERKip 220 afdekpapierKip 220 afdekpapier

Kip afdekpapier 220 is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van Kip ready-masker.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00Kip afdekpapier voor afrolapparaat 330-00Kip afdekpapier voor afrolapparaat 330-00

Kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het Kip afrolapparaat 330-00. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.

vanaf19,55
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335Kip afdekpapier voor ready-masker 335Kip afdekpapier voor ready-masker 335

Kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de Kip ready-masker 335. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
AFROLAPPARAATKip afrolapparaatKip afrolapparaat

Kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van Kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. Het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. Het wordt geleverd inclusief dekplaat. Afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.

vanaf29,01
bekijk productBekijk product ▸
354 AFVALZAKKEN ROL 25 STUKSKip 354 afvalzakken rol 25 stuksKip 354 afvalzakken rol 25 stuks

Kip afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden. Een rol bevat 25 stuks.

vanaf11,31
bekijk productBekijk product ▸
AFZETBANDKip afzetbandKip afzetband

Kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.

vanaf29,77
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMTAPE 228 30 MUKip aluminiumtape 228 30 muKip aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 ). Het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens DIN-4102-B1. Het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Treksterkte: 23 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 80C.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
ZUIVERE ALUMINIUMTAPEKip zuivere aluminiumtapeKip zuivere aluminiumtape

Kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens DIN-4102-B2 en temperatuurbestendig tot 100C. Geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
BARRIER-TAPEKip barrier-tapeKip barrier-tape

Kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens EnEV en DIN 4108-7. Met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het is ca. 6 maanden bestand tegen Uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
230 BARRIER TAPEFLEXKip 230 barrier tapeflexKip 230 barrier tapeflex

Kip barrier-tapeflex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie, versterkt met draadmateriaal. Het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen UV-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf30,14
bekijk productBekijk product ▸
bekistingstape 204Kip bekistingstape 204Kip bekistingstape 204

Kip Bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. Het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte PVC-folie. Het is ook bij lagere temperaturen in te zettenen goed klevend door een dikke kleeflaag.

vanaf15,52
bekijk productBekijk product ▸
BEKISTINGSTAPEKip bekistingstapeKip bekistingstape

Kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele PVC-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70C).

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
213 BESCHERMFOLIEKip 213 beschermfolieKip 213 beschermfolie

Kip Beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 LDPE folie. Het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf56,21
bekijk productBekijk product ▸
BESCHERMFOLIEKip beschermfolieKip beschermfolie

Kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 40C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf11,12
bekijk productBekijk product ▸
3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEITKip 3813 beschermfolie standaard kwaliteitKip 3813 beschermfolie standaard kwaliteit

Kip beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf20,89
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND VERWIJDERBAAR 258Kip steenband verwijderbaar 258Kip steenband verwijderbaar 258

Kip beton- en steenband 258 geel is een soepele en UV-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. Het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. Het is waterwerend PE-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDENKip duct tape voor ruwe ondergrondenKip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip beton- en steenband 358 is een soepele, UV-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. Het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterwerend, PE-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50C en 65C). Zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEITKip butyltape professionele kwaliteitKip butyltape professionele kwaliteit

Kip Butyl-Tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. Het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. Het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. Het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 C/+90C en is lucht- en waterdicht.

vanaf9,19
bekijk productBekijk product ▸
CONSTRUC-TAPEKip construc-tapeKip construc-tape

Kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen EnEV en DIN 4108-7. Het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. Het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! Het is tevens bestand tegen Uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf35,78
bekijk productBekijk product ▸
231 CONSTRUC-TAPECONNECTKip 231 construc-tapeconnectKip 231 construc-tapeconnect

Kip construc-tapeconnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier. Het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen UV-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf36,65
bekijk productBekijk product ▸
200 Crepe tape voor rondingenKip 200 crepe tape voor rondingenKip 200 crepe tape voor rondingen

Kip Crepe Tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. Het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. Het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. De inzetduur binnen is tot 1 dag.

vanaf5,14
bekijk productBekijk product ▸
CREPE TAPEKip crepe tapeKip crepe tape

Kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. Het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. Het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REMKip dispenser voor verpakkingstape + aandrukklem/remKip dispenser voor verpakkingstape + aandrukklem/rem

Kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. Het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. Het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.

vanaf26,61
bekijk productBekijk product ▸
DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPEKip dispenser voor verpakkingstapeKip dispenser voor verpakkingstape

Kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. Het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.

vanaf10,56
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE DESIGNKip ducktape designKip ducktape design

Kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf3,26
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE SCHRIJFBAARKip ducktape schrijfbaarKip ducktape schrijfbaar

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).

vanaf6,81
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE UNIKip ducktape uniKip ducktape uni

Kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf5,86
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE WASHIKip ducktape washiKip ducktape washi

Kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. Het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.

vanaf2,27
bekijk productBekijk product ▸
duoband 210Kip duoband 210Kip duoband 210

Kip 210 Duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele PVC-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden. De inzetduur binnen en buiten is 6 weken.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
DUOBANDKip duobandKip duoband

Kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. De kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. Het is tot 40 C temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.

vanaf8,57
bekijk productBekijk product ▸
3810 Duoband groen/witKip 3810 duoband groen/witKip 3810 duoband groen/wit

Kip Duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. Het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
308 FINELINE HOEKENKip 308 fineline hoekenKip 308 fineline hoeken

Kip Fineline Hoeken zijn zelfklevende, UV-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. De inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. De hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
3888 WASHI-TEC MASKERKip 3888 washi-tec maskerKip 3888 washi-tec masker

Kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. Het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. Het is tot 80C temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDENKip fineline tape textiel voor grove ondergrondenKip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip Fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. Het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een gentegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. De inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.

vanaf10,37
bekijk productBekijk product ▸
3307 FINELINE TAPE VOOR BUITENKip 3307 fineline tape voor buitenKip 3307 fineline tape voor buiten

Kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende UV-bestendigheid. Het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. Het heeft een goede kleefkracht en is tot 80C temperatuurbestendig. De inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
3808 FINELINE TAPEKip 3808 fineline tapeKip 3808 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte Washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een goede kleefkracht en is UV-bestendig. Het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.

vanaf4,37
bekijk productBekijk product ▸
3308 FINELINE TAPEKip 3308 fineline tapeKip 3308 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte UV-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.

vanaf5,36
bekijk productBekijk product ▸
3508 FINELINE TAPEKip 3508 fineline tapeKip 3508 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec standaard kwaliteit 3508 geel is een standaard washi tape geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
373 WASHI-TEC EXTRA STRONGKip 373 washi-tec extra strongKip 373 washi-tec extra strong

Kip FineLine Washi-Tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 100C en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

vanaf13,98
bekijk productBekijk product ▸
fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 238 Premium is een soepele, dunne tape van speciaal Washi-Tec papier. Het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is UV-bestendig. Het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. De inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 246 Kwetsbare ondergronden is een UV-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. Het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. De inzetduur buiten is tot 4 weken. Treksterkte: 27,13 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 209Kip masking tape 209Kip masking tape 209

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. Het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. Het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. Treksterkte: 31,7 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf8,13
bekijk productBekijk product ▸
Washi Tec Fine Line Tape 208Kip washi tec fine line tape 208Kip washi tec fine line tape 208

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Premium Plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is UV-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. Het is geschikt tot 120 graden Celsius.

vanaf6,53
bekijk productBekijk product ▸
335 Floor-Fix Premium afrolapparaatKip 335 floor-fix premium afrolapparaatKip 335 floor-fix premium afrolapparaat

Kip floor-fix premium afrolapparaat is ​​een professionele dispenser voor het snel bevestigen van bekledingsmaterialen en voor het eenvoudig bevestigen van tapijttape. Het maakt rug- en gewrichtsvriendelijk werken mogelijk en het is tot maximaal 2 meter uitschuifbaar. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken.

vanaf394,98
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKFOLIE MET MASKING TAPEKip afdekfolie met masking tapeKip afdekfolie met masking tape

Kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.

vanaf4,18
bekijk productBekijk product ▸
322 FOLIE MASKKip 322 folie maskKip 322 folie mask

Kip folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke ldpe-folie met 2 kleefstroken. Het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. Het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.

vanaf26,72
bekijk productBekijk product ▸
FROG TAPEKip frog tapeKip frog tape

Kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. De randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. De tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. Het is flexibel, UV-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.

vanaf12,00
bekijk productBekijk product ▸
FROGTAPE SHAPE TAPEKip frogtape shape tapeKip frogtape shape tape

Kip frogtape shape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creren van persoonlijke muurdesigns. Het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. De patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. De mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. De tape vlijt zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. Net als alle frogtape-producten beschikt ook deze tape over de gepatenteerde paintblock-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. Het wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.

vanaf14,60
bekijk productBekijk product ▸
243 GaasbandKip 243 gaasbandKip 243 gaasband

Kip Gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf3,53
bekijk productBekijk product ▸
GAASBANDKip gaasbandKip gaasband

Kip Gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. Het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. Dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. De inzetduur voor binnen is permanent.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
3843 GAASBANDKip 3843 gaasbandKip 3843 gaasband

Kip gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. Het is vormvast en goed te fixeren. Het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf7,25
bekijk productBekijk product ▸
GAFFER TAPEKip gaffer tapeKip gaffer tape

Kip Gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. De speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. Goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. Temperatuurbestendig tot 60 graden. Inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
347 KIT VOOR DAMPREMMENDE FOLIEKip 347 kit voor dampremmende folieKip 347 kit voor dampremmende folie

Kip kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5C en vorstbestendig tot -30C. Het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. Het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens enev en din 4108-7.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
ECO-REINIGER VOOR LIJMRESTENKip eco-reiniger voor lijmrestenKip eco-reiniger voor lijmresten

Kip m-lijmverwijderaar is een zeer effectieve milieuvriendelijke reiniger voor het verwijderen van verontreinigingen en lijmresten op vele ondergronden. Het is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen. Let op, voorzichtig bij acrylaat- en PVC-ondergronden!

vanaf72,80
bekijk productBekijk product ▸
3832 MASKER MET MASKING TAPE STANDAARD KWALITEITKip 3832 masker met masking tape standaard kwaliteitKip 3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. Het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
MASKER MET PAPIER 334Kip masker met papier 334Kip masker met papier 334

Kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

vanaf4,45
bekijk productBekijk product ▸
MASKER MET TEXTIELTAPEKip masker met textieltapeKip masker met textieltape

Kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.

vanaf5,59
bekijk productBekijk product ▸
MASKINGTAPE MET TEXTIELKip maskingtape met textielKip maskingtape met textiel

Kip masker met textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is uv-bestendig. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.

vanaf6,82
bekijk productBekijk product ▸
MASKER EN TEXTIELTAPE 233Kip masker en textieltape 233Kip masker en textieltape 233

Kip masker met textieltape 233 is een hoogwaardige, blauwe textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie van professionele kwaliteit. Het is UV-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld ramen op bijna alle ondergronden zowel binnen als buiten. De inzetduur is tot 3 weken. Treksterkte: 51 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 40C.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
383 MASKER MET TEXTIELTAPE EXTRAKip 383 masker met textieltape extraKip 383 masker met textieltape extra

Kip masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie in premiumkwaliteit. Het is zeer uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. Het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf6,59
bekijk productBekijk product ▸
3833 MASKER MET TEXTIELTAPEKip 3833 masker met textieltapeKip 3833 masker met textieltape

Kip masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.

vanaf3,92
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 205Kip masking tape 205Kip masking tape 205

Kip Masking Tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. Het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. Daarnaast is het bijzonder trekvast. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. Treksterkte: 36,8 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 66.

vanaf2,16
bekijk productBekijk product ▸
237 CREPETAPE STANDAARDKip 237 crepetape standaardKip 237 crepetape standaard

Kip masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE STANDAARDKip schilderstape standaardKip schilderstape standaard

Kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. De tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.

vanaf1,97
bekijk productBekijk product ▸
STUCTAPEKip stuctapeKip stuctape

Kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60C en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf1,28
bekijk productBekijk product ▸
242 MASKING TAPE EXTRAKip 242 masking tape extraKip 242 masking tape extra

Kip masking tape extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. De inzetduur binnen is tot 7 dagen.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301Kip schilderstape extra professioneel 301Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. Door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

vanaf1,12
bekijk productBekijk product ▸
306 MASKING TAPE HITTEBESTENDIGKip 306 masking tape hittebestendigKip 306 masking tape hittebestendig

Kip masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. Het is hittebestendig tot 100C en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. Het is bestand tegen water en oplosmiddelen.

vanaf4,03
bekijk productBekijk product ▸
MASKER 232Kip masker 232Kip masker 232

Kip Masking Tape Masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. Het is van milieuvriendelijk PE-afdekfolie en statisch geladen.

vanaf3,92
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 300 CREPEKip masking tape 300 crepeKip masking tape 300 crepe

Kip masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. Het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.

vanaf2,41
bekijk productBekijk product ▸
307 MASKING TAPE VOOR BUITENKip 307 masking tape voor buitenKip 307 masking tape voor buiten

Kip masking tape voor buiten 307 heeft UV-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.

vanaf4,81
bekijk productBekijk product ▸
309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDENKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergrondenKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip masking tape washi-tec lila 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. Het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60C temperatuurbestendig.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
MASKINGTAPE-MASKER 216Kip maskingtape-masker 216Kip maskingtape-masker 216

Kip masking tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGETAPE VOOR SPIEGELSKip montagetape voor spiegelsKip montagetape voor spiegels

Kip Montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. Deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. Temperatuurbestendig tot 80 graden. Geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.

vanaf4,71
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGETAPE VOOR BUITENKip montagetape voor buitenKip montagetape voor buiten

Kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. Het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf7,98
bekijk productBekijk product ▸
3388 MULTI-MASKER MASKEERFOLIEKip 3388 multi-masker maskeerfolieKip 3388 multi-masker maskeerfolie

Kip 3388 multi-masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). Het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.

vanaf13,71
bekijk productBekijk product ▸
PE-MASKING TAPE VOOR PVCKip pe-masking tape voor pvcKip pe-masking tape voor pvc

Kip PE-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium PE-tape voor de professionele markt. Door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor PVC-ondergronden zoals kunststof kozijnen. Het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. De temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.

vanaf4,10
bekijk productBekijk product ▸
3819 PE-MASKING TAPEKip 3819 pe-masking tapeKip 3819 pe-masking tape

Kip PE-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare PE-tape. Het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. Het is geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf5,99
bekijk productBekijk product ▸
3839 VERPAKKINGSTAPE PPKip 3839 verpakkingstape ppKip 3839 verpakkingstape pp

Kip pp verpakkingstape low noise 3839 is een verpakkingstape van een gladde en plooibare polypropyleen-folie. Het is enkelzijdig klevend, heeft een grote kleefkracht, is scheurbestendig en stabiel. Het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging.

vanaf3,72
bekijk productBekijk product ▸
PP-ALUMINIUMTAPEKip pp-aluminiumtapeKip pp-aluminiumtape

Kip PP-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde PP-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. Het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
339 PP FILAMENTTAPE PROF KWALITEITKip 339 pp filamenttape prof kwaliteitKip 339 pp filamenttape prof kwaliteit

Kip pp-filamenttape 339 transparant met glasvezels in lengterichting is een zeer sterke glasfiber versterkte verpakkingstape en heeft een zeer goede kleefkracht. Het is geschikt voor het veilig afsluiten van zware kartonnen verpakkingen, pallets, gevaarlijke goederen en voor transportbeveiliging. Het is bijzonder sterk door de glasvezeldraden in de lengterichting en heeft een zeer goede kleefkracht.

vanaf8,67
bekijk productBekijk product ▸
VERPAKKINGSTAPE PP 223Kip verpakkingstape pp 223Kip verpakkingstape pp 223

Kip pp-verpakkingstape 223 is een verpakkingstape van plooibare pp-folie met een goede kleefkracht. Het is scheurbestendig en geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.

vanaf3,78
bekijk productBekijk product ▸
PVC-MARKERINGSTAPE EXTRAKip pvc-markeringstape extraKip pvc-markeringstape extra

Kip pvc markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
PVC VERPAKKINGSTAPEKip pvc verpakkingstapeKip pvc verpakkingstape

Kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. Het is zeer scheurbestendig en stabiel.

vanaf5,44
bekijk productBekijk product ▸
stuclopertape pe 215Kip stuclopertape pe 215Kip stuclopertape pe 215

Kip PVC-Masking Tape 215 is een stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). Het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. De inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.

vanaf4,07
bekijk productBekijk product ▸
218 PVC-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip PVC-Masking Tape Geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. Het bestaat uit een sterke en soepele PVC-folie. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,03
bekijk productBekijk product ▸
318 PVC masking tape geribbeld prof kwaliteitKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteitKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele PVC-folie. Het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
317 PVC masking tape prof kwaliteitKip 317 pvc masking tape prof kwaliteitKip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een gladde, stabiele en soepele tape bestaande uit PVC-folie. Deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. Het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,26
bekijk productBekijk product ▸
3818 PVC-masking tapeKip 3818 pvc-masking tapeKip 3818 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard PVC-tape. Het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf3,31
bekijk productBekijk product ▸
3815 PVC-masking tapeKip 3815 pvc-masking tapeKip 3815 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard PVC-tape uit een sterke en soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
3817 PVC masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele PVC-folie in een standaardkwaliteit. Het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. Ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
VERPAKKINGSTAPE PVCKip verpakkingstape pvcKip verpakkingstape pvc

Kip pvc-verpakkingstape 222 van standaardkwaliteit. Het is sterk met goede kleefkracht en is gemaakt van een plooibare pvc-folie. Het is enkelzijdig klevend, zeer scheurbestendig en stabiel. Het is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging.

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
339 PVC-VERPAKKINGSTAPEKip 339 pvc-verpakkingstapeKip 339 pvc-verpakkingstape

Kip pvc-verpakkingstape professionele kwaliteit is een verpakkingstape van een gladde en plooibare pvc-folie. Het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.

vanaf6,30
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINERKip quick-linerKip quick-liner

Kip Quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. Het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen Kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. Afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.

vanaf163,44
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER RINGENSETKip quick-liner ringensetKip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.

vanaf2,46
bekijk productBekijk product ▸
READY-MASKER DISPENSERKip ready-masker dispenserKip ready-masker dispenser

Kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van Kip 336 afdekpapier in combinatie met Kip tape. Het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. Het wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes (zowel het mes van 25 cm als 35 cm kan er op toegepast worden).

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
Reservemes voor Ready MaskerKip reservemes voor ready maskerKip reservemes voor ready masker

Kip ready-masker reservemes voor papier voor 335-00 35 cm is een verwisselbaar reserve kartelmes van 35 cm voor papier, voor de Kip ready masker 335-00/335-12.

vanaf47,02
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV BESTENDIGKip seal-tape uv bestendigKip seal-tape uv bestendig

Kip Seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte LDPE-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. Dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! Maar liefst 24 maanden bestand tegen Uv-straling. Temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. Voor permanent gebruik buitenshuis.

vanaf45,49
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE SHEETKip ducktape sheetKip ducktape sheet

Kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf1,65
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE PROFESSIONEELKip duct tape professioneelKip duct tape professioneel

Kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is waterbestendig dankzij PE-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf15,16
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE STANDAARD PLUSKip duct tape standaard plusKip duct tape standaard plus

Kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is waterbestendig door de PE-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.

vanaf9,15
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE EXTRAKip duct tape extraKip duct tape extra

Kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de PE-coating. Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. Het is tot 93C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

vanaf8,21
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 212Kip steenband 212Kip steenband 212

Kip 212 steenband extra is sterk klevend premium steenband. Het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. Het is waterbestendig door PE-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf12,51
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 359Kip steenband 359Kip steenband 359

Kip steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. Het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. Het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90C. Het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE BASISKip duct tape basisKip duct tape basis

Kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterbestendig door PE-coating, tot 75C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,36
bekijk productBekijk product ▸
284 STUC-MASKERKip 284 stuc-maskerKip 284 stuc-masker

Kip stuc-masker 284 is masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape. Het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. De inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.

vanaf7,03
bekijk productBekijk product ▸
STUC-MASKERKip stuc-maskerKip stuc-masker

Kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke HDPE-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. Het heeft een zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton en tot 40 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
STUKADOORSTAPEKip stukadoorstapeKip stukadoorstape

Kip Stucco Tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, UV-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. De tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.

vanaf3,84
bekijk productBekijk product ▸
PVC MASKING TAPEKip pvc masking tapeKip pvc masking tape

Kip PVC Masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium PVC-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. Het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 60 C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
3315 stukadoorstapeKip 3315 stukadoorstapeKip 3315 stukadoorstape

Kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. Het is UV- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. De inzetduur is tot 2 weken.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
T-REX REPARATIETAPE CLEARKip t-rex reparatietape clearKip t-rex reparatietape clear

Kip T-rex Clear Reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. De tape is weerbestendig (UV, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40C. De tape is helder transparant en vergeelt niet.

vanaf12,98
bekijk productBekijk product ▸
822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 MKip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 mKip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. Het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150C), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. Het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. Wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
T-REX WEEFSELBANDKip t-rex weefselbandKip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. Met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. In de robuuste laag van de tape is een UV-resistente laag gentegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. Deze laag voorkomt dat de sterke UV-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. Hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. Het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTBESCHERMFOLIEKip tapijtbeschermfolieKip tapijtbeschermfolie

Kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. Het is makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. Het is temperatuurbestendig tot 45 graden. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.

vanaf62,24
bekijk productBekijk product ▸
337 TAPIJTPLINTTAPEKip 337 tapijtplinttapeKip 337 tapijtplinttape

Kip Tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. Het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.

vanaf19,94
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE FOLIEKip tapijttape folieKip tapijttape folie

Kip tapijttape folie 226 is tapijttape uit folie voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is dubbelzijdig klevend (0,11 mm dik) en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Het is geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels

vanaf3,78
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE TEXTIEL 227Kip tapijttape textiel 227Kip tapijttape textiel 227

Kip tapijttape textiel 227 is een dubbelzijdig klevende, stabiele textieltape van professionele kwaliteit. Het is geschikt voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Treksterkte: 28 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 70C.

vanaf4,77
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE TEXTIELKip tapijttape textielKip tapijttape textiel

Kip tapijttape textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en PVC-materialen voor de professionele markt. Het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. Het is tot 70C temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
342 tapijttape textielKip 342 tapijttape textielKip 342 tapijttape textiel

Kip Tapijttape textiel standaard pluskwaliteit 342 voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is een dubbelzijdig klevende tape met celwoltextieldrager, heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid, verhindert het plooien en verschuiven van vloerbedekking en het heeft een snelle en eenvoudige verwerking.

vanaf4,14
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUWKip tapijttape voor beursbouwKip tapijttape voor beursbouw

Kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. Het is temperatuurbestendig tot 80C en de inzetduur binnen is tot ca. 1 week.

vanaf6,63
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL BLAUWKip fineline tape textiel blauwKip fineline tape textiel blauw

Kip textiel fineline-tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. Het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. Het heeft een gentegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
224 STEENBANDKip 224 steenbandKip 224 steenband

Kip textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. Het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door PE-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE UV-BESTENDIGKip duct tape uv-bestendigKip duct tape uv-bestendig

Kip Textieltape Extra 328 is een UV-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. Het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke PE-laminering. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
3829 TEXTIELTAPEKip 3829 textieltapeKip 3829 textieltape

Kip textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. Het is PE-gelamineerd, UV-bestendig en zeer sterk. Het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. De inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.

vanaf4,07
bekijk productBekijk product ▸
3301 ULTRA SHARPKip 3301 ultra sharpKip 3301 ultra sharp

Kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra Sharp technologie. Hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. De tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is UV-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

vanaf10,48
bekijk productBekijk product ▸
2301 Ultra SharpKip 2301 ultra sharpKip 2301 ultra sharp

Kip ultra sharp in een professionele maskingtape met de gepatenteerde paintblock technologie; voor bijzonder strakke verflijnen zonder voorbehandeling, op gladde en licht ruwe ondergronden. Het zorgt daarnaast voor aanzienlijk minder nabewerking op sterk gestructureerde ondergronden, heeft een uitgebalanceerde kleefkracht en is scheurvast en UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 weken en buiten tot 1 week. Het heeft een temperatuurbestendigheid tot 80C.

vanaf11,27
bekijk productBekijk product ▸
288 WASHI-TEC MaskerKip 288 washi-tec maskerKip 288 washi-tec masker

Kip Washi-Tec Masker 288 is een hoogwaardige FineLine tape met milieuvriendelijke PE-folie. Het is UV-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. Het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
385 WINDOW MASKERKip 385 window maskerKip 385 window masker

Kip Window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke LDPE-afdekfolie. De folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is UV-bestendig. Het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf19,23
bekijk productBekijk product ▸
201 Masking tapeKip 201 masking tape

Kip 201 masking tape

Kip 201 UV-bestendige masking tape blauw is een UV-, weer- en verouderingsbestendige tape met acrylaatkleefstof. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel bij binnen- als buitenwerk tot 2 weken inzetbaar, heeft een treksterkte van 43,09 N/10 mm en is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf6,84
bekijk productBekijk product ▸
206 PVC-Masking tapeKip 206 pvc-masking tape

Kip 206 pvc-masking tape

Kip 206 pvc-masking tape is een makkelijk af te rollen pvc-tape in premiumkwaliteit. Het bestaat uit een gladde, stabiele en plooibare folie van zachte pvc. Het is ideaal voor de professionele bescherming van gladde ondergronden en is goed geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUM PLUSKip steenband premium plus

Kip steenband premium plus

Kip 207 steenband is hoogwaardig plooibaar steenband. Het is krachtig klevend en ook bij lichte vorst inzetbaar. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij bijvoorbeeld zandstralen en reparaties. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf16,90
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premium

Kip steenband premium

Kip 211 steenband zilver is zeer goed robuust steenband met hoge scheurbestendigheid. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte ondergronden.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
UV-TEXTIELTAPE EXTRAKip uv-textieltape extra

Kip uv-textieltape extra

Kip 214 textieltape extra is een zeer UV-bestendige textieltape voor langdurigere afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is geschikt voor een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden, zelfs op hoogwaardige ondergronden, en heeft een langere gebruiksduur dan conventionele textieltape door de PE-tussenlaag. De inzetduur is zowel binnen als buiten 4 weken en het is temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf13,06
bekijk productBekijk product ▸
219 PE Masking tapeKip 219 pe masking tape

Kip 219 pe masking tape

Kip 219 PE-masking tape is een sterke masking tape uit een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE-folie. Het is gemakkelijk met de hand te scheuren en uitstekend geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 6 weken, het heeft een treksterkte van 20 N/10 mm en is temperatuurbestendig tot 45C.

vanaf4,71
bekijk productBekijk product ▸
spiegelband 221Kip spiegelband 221

Kip spiegelband 221

Kip 221 montagetape voor spiegels is een montagetape uit polyethyleen schuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. Het heeft een extra grote kleefkracht en is vochtbestendig. Het heeft een dikte van 0,95 mm en is temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf5,17
bekijk productBekijk product ▸
2244 WASHI-TEC Extra StrongKip 2244 washi-tec extra strong

Kip 2244 washi-tec extra strong

Kip 2244 washi-tec extra strong is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec-papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Dankzij het feit dat de tape met vezels is versterkt, is deze zeer sterk en scheurbestendig en wordt het onder de tape doorlopen van verf verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden UV-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. Het is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf8,32
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premium

Kip steenband premium

Kip 225 steenband is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Het is geschikt voor o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken. De kleefkracht van de tape is 5,91 n/10 mm, het is olie- en waterbestendig en het is temperatuurbestendig tot 75C.

vanaf11,53
bekijk productBekijk product ▸
229 TextieltapeKip 229 textieltape

Kip 229 textieltape

Kip 229 uv-textieltape is een uv-bestendige, zeer scheurbestendige textieltape. Het bestaat uit meshweefsel 59 met rubberlijm. Daarnaast is het met PE gelamineerd en heeft ze een zeer goede scheurbestendigheid. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Het is speciaal geschikt voor toepassingen waarbij hoge eisen aan de scheurbestendigheid worden gesteld. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 40C.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
234 papier masker met premium afplaktapeKip 234 papier masker met premium afplaktape

Kip 234 papier masker met premium afplaktape

Kip 234 masker met papier is een hoogwaardige premium masking tape met natron-afdekpapier (50 gram per m). Het is toepasbaar op vrijwel alle soorten ondergronden binnen.

vanaf5,78
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV-BESTENDIGKip seal-tape uv-bestendig

Kip seal-tape uv-bestendig

Kip 235 seal tape UV-resistant is geschikt voor het permanent lucht- en waterdicht afdichten van dak folie en gevelfolie buitenshuis. Het is een enkelzijdig klevende damp remmende tape van glasfiber versterkte LDPE-folie met een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies. Het hecht ook op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condens vocht) en is bestand tegen Uv-straling.

vanaf46,40
bekijk productBekijk product ▸
2388 MultiMaskerKip 2388 multimasker

Kip 2388 multimasker

Kip 2388 multi-masker is masker met textieltape en washi-tec maskingtape ineen. Het is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen. De robuuste textieltape zorgt voor extra bescherming en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading.

vanaf17,44
bekijk productBekijk product ▸
239 WindowMaskerKip 239 windowmasker

Kip 239 windowmasker

Kip 239 window-masker is een hoogwaardige 30 mm brede Uv-bestendige textieltape met 30 dikke transparante LDPE-afdekfolie in premiumkwaliteit. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van ramen en zeer geschikt voor pleister- en stucwerkzaamheden. Het hecht op bijna alle ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis. De inzetduur buiten is tot 3 weken, het heeft een treksterkte van 58 N/10 mm en het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
245 MASKING-TEC schilderstape crepeKip 245 masking-tec schilderstape crepe

Kip 245 masking-tec schilderstape crepe

Kip 245 masking-tec premium plus natuur is een product zonder oplosmiddelen in premium-pluskwaliteit. De tape heeft een hoogwaardige hotmelt-lijm en een speciale impregnering voor uitstekende water- en vochtbestendigheid. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is bijzonder geschikt voor afdekken op gladde ondergronden, vooral binnenshuis. Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
247 ANTI-SLIP TAPEKip 247 anti-slip tape

Kip 247 anti-slip tape

Kip 247 antisliptape voorkomt uitglijden op diverse ondergronden zoals trappen, ladders, oprijplaten en andere gladde oppervlaktes binnen en buiten. Het heeft een zeer goede kleefkracht en is eenvoudig aan te brengen, weerbestendig en met de hand af te scheuren. Het is temperatuurbestendig tot 50C.

vanaf53,61
bekijk productBekijk product ▸
248 SMOOTH-TEC schilderstape gladKip 248 smooth-tec schilderstape glad

Kip 248 smooth-tec schilderstape glad

Kip 248 fineline-tape geel is een dunne standaardtape van speciaal papier. Het is gemaakt van washi-tec-papier met acryllijm en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Daarnaast is het uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor extreem strakke verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden en kan voor langere duur zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf6,41
bekijk productBekijk product ▸
253 Flex MaskKip 253 flex mask

Kip 253 flex mask

Kip 253 flex mask is een uitvouwbare afplakfolie die geschikt is voor het afplakken van grote oppervlakken. Het kleeft daarnaast aan het raam, waardoor het niet kan gaan wapperen of waaien. Het is zowel verticaal als horizontaal bruikbaar.

vanaf34,00
bekijk productBekijk product ▸
304 Masking TapeKip 304 masking tape

Kip 304 masking tape

Kip 304 masking tape standaardkwaliteit is een licht gekrepte tape met een standaard impregnering en een goede kleefkracht en hechtvermogen. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,62
bekijk productBekijk product ▸
321 crepe maskKip 321 crepe mask

Kip 321 crepe mask

Kip 321 crpe-mask beige met 1 kleefstrook is gempregneerd, flexibel licht gekrept papier met 1 kleefstrook. Het is uitstekend geschikt voor tijdbesparend afplakken en afdekken van deurranden, plinten, vensterbanken en dergelijke in n handeling.

vanaf21,38
bekijk productBekijk product ▸
327 Duo-SteenbandKip 327 duo-steenband

Kip 327 duo-steenband

Kip 327 duo-steenband blauw is een dubbelzijdig klevende steentape voor het gemakkelijk bevestigen van afdekmateriaal op pleisterwerk en steen. Het is gemaakt van een sterk, waterdicht en met kunststof gecoat weefsel. Het heeft een goede kleefkracht en is uiterst plooibaar. Het is bijzonder geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Bij het gebruik op gelakte oppervlakken is voorzichtigheid geboden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf12,19
bekijk productBekijk product ▸
329 textieltape professionele kwaliteitKip 329 textieltape professionele kwaliteit

Kip 329 textieltape professionele kwaliteit

Kip 329 textieltape professionele kwaliteit is een tape van 42 mesh textiel met een kleeflaag uit natuurrubber. Het heeft een PE laminering, is Uv-bestendig en heeft een goede kleefkracht. Het is uitstekend geschikt voor verschillende afdek- en afplakwerkzaamheden op de gebruikelijke ondergronden.

vanaf6,59
bekijk productBekijk product ▸
3319 PE-Masking tape PremiumKip 3319 pe-masking tape premium

Kip 3319 pe-masking tape premium

kip 3319 pe-masking tape professionele kwaliteit glad wit is een gemakkelijk af te rollen en vormvaste premium-plus pe-tape. Het is gemaakt van eenzijdig gecoate, milieuvriendelijke pe-folie met natuurrubber-lijm. Het is zeer makkelijk af te rollen en af te scheuren en blijft ook onder de inwerking van hitte en koude zeer vormvast. Dankzij de goede weekmakerbestendigheid is de tape zeer geschikt voor ondergronden van kunststof (pvc, zoals ramen). Bij gegalvaniseerde oppervlakken is bij het gebruik voorzichtigheid geboden en de beschermende pe-tape is niet geschikt voor geanodiseerd aluminium. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen van -40C tot 60C.

vanaf4,30
bekijk productBekijk product ▸
3325 STEENBANDKip 3325 steenband

Kip 3325 steenband

kip 3325 steenband is een eenvoudige tape voor eenvoudige werkzaamheden. Het bestaat uit een textieltape die bestaat uit meshweefsel 32 met hotmelt-lijm. Dankzij de PE-laminering is het waterafstotend. Het is geschikt voor eenvoudige afplakwerkzaamheden en reparaties. Voorzichting op gelakte oppervlakken! Het is bestand tegen temperaturen tot 75C.

vanaf10,98
bekijk productBekijk product ▸
3373 WASHI-TEC Extra StrongKip 3373 washi-tec extra strong

Kip 3373 washi-tec extra strong

Kip 3373 fineline washi-tec extra sterk is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het product bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Het is dankzij de vezels zeer sterk en scheurbestendig. Het onder de tape doorlopen van verf wordt hierdoor ook verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf7,69
bekijk productBekijk product ▸
3377 Washi-Tec Masker extra strongKip 3377 washi-tec masker extra strong

Kip 3377 washi-tec masker extra strong

Kip 3377 washi-tec masker is een extra sterke tape met milieuvriendelijk PE-folie. Het heeft een hoge kleefkracht en is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het laat zich ook probleemlos verwijderen na het aanbrengen van meerdere verflagen. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading.

vanaf7,72
bekijk productBekijk product ▸
PP-VERPAKKINGSTAPE MET OPDRUKKip pp-verpakkingstape met opdruk

Kip pp-verpakkingstape met opdruk

Kip 339 pp-verpakkingstape met opdruk 'vorsicht glas!' is een rode verpakkingstape van een gladde en soepele polypropyleen-folie. Het is sterk, heeft een goede kleefkracht en is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging. Het heeft een dikte van 0,04 mm, heeft een treksterkte van 31,40 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 100C.

vanaf5,80
bekijk productBekijk product ▸
339 TAPE PPKip 339 tape pp

Kip 339 tape pp

Kip 339 pp-verpakkingstape standaardkwaliteit 28 voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging. Het is van een gladde en plooibare pvc-folie in standaardkwaliteit en enkelzijdig klevend. Het heeft een grote kleefkracht en is scheurbestendig en stabiel. Het is temperatuursbestendig tot 80C.

vanaf3,19
bekijk productBekijk product ▸
339 PVC markeringstape standaardKip 339 pvc markeringstape standaard

Kip 339 pvc markeringstape standaard

Kip 339 PVC-markeringstape is een eenzijdig klevende tape voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
341 tapijttape folie professionele kwaliteitKip 341 tapijttape folie professionele kwaliteit

Kip 341 tapijttape folie professionele kwaliteit

Kip 341 tapijttape folie is een dubbelzijdig klevende folietape met een dikte van 0,11 mm. Het heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid en is zeer geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.

vanaf4,37
bekijk productBekijk product ▸
346 flexibel afbreekmesKip 346 flexibel afbreekmes

Kip 346 flexibel afbreekmes

Kip 346 flexibel afbreekmes is een handzaam en sterk mes van metaal. Het kan eenvoudig in en uit worden geschoven. De mesjes zijn te snel en zonder gereedschap te wisselen.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
348 maskeerpapier met washi tec tape Kip 348 maskeerpapier met washi tec tape

Kip 348 maskeerpapier met washi tec tape

Kip 348 papier-mask washi-tec tape met ongebleekt natron-afdekpapier (40 gram per m). Het is uv-bestendig en milieuvriendelijk. Het zorgt voor extreem scherpe verflijnen op gladde en licht ruwe ondergronden en is geschikt om tijdbesparend o.a. deurkozijnen, plinten en vensterbanken en dergelijke af te plakken en af te dekken.

vanaf6,28
bekijk productBekijk product ▸
350 Afdekzeil Hdpe 10 micron TransparantKip 350 afdekzeil hdpe 10 micron transparant

Kip 350 afdekzeil hdpe 10 micron transparant

Kip 350 afdekzeil hdpe 0,01 mm is iets dikker dan standaard stucfolie (7 micron). Het wordt gebruikt om grote oppervlakken zoals wanden en plafonds af te dekken. Het kan ook over meubels of werkstukken worden gelegd ter bescherming tijdens werkzaamheden. Het biedt bescherming bij werkzaamheden zoals het storten van betonvloeren, spackspuiten van plafonds, schilderwerk, schuren en zagen. Het heeft statische eigenschappen en is met de hand eenvoudig recht af te scheuren waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

vanaf2,49
bekijk productBekijk product ▸
351 professioneel Afdekzeil HDPE 18 micronKip 351 professioneel afdekzeil hdpe 18 micron

Kip 351 professioneel afdekzeil hdpe 18 micron

kip 351 professioneel afdekzeil hdpe 0,018 mm is dikker dan standaard stucfolie (7 micron). Het wordt gebruikt om grote oppervlakken zoals wanden en plafonds af te dekken. Het kan ook over meubels of werkstukken worden gelegd ter bescherming tijdens werkzaamheden. Het biedt bescherming bij werkzaamheden zoals het storten van betonvloeren, spackspuiten van plafonds, schilderwerk, schuren en zagen. Het heeft statische eigenschappen en is met de hand eenvoudig recht af te scheuren waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
352 Bouwzeil LDPE 4 x 5 m 50 micron TransparantKip 352 bouwzeil ldpe 4 x 5 m 50 micron transparant

Kip 352 bouwzeil ldpe 4 x 5 m 50 micron transparant

Kip 352 bouwzeil ldpe is een handig hulpmiddel bij allerlei klussen waarbij vocht, vuil en verf komt kijken. Het is een dampremmende en -dichte folie met tal van toepassingen. Het is ook erg geschikt voor het afdekken van meubelen en vloeren maar ook voor het bescherming van bouwmaterialen die buiten liggen opgeslagen.

vanaf8,73
bekijk productBekijk product ▸
353 FLEX MASKKip 353 flex mask

Kip 353 flex mask

Kip 353 flex-mask is een uitvouwbare folie voor het snel afdekken van grotere oppervlakken zoals kozijnen, ramen en deuren. Het heeft aan twee kanten zelfklevende tape en de folie kleeft aan het raam, dus het gaat niet wapperen. Daarnaast is de folie scheurbestendig en zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. Het is geschikt voor binnen en buiten en heeft een dikte van 40.

vanaf49,71
bekijk productBekijk product ▸
355 Afdekfolie HDPE 0,007 mmKip 355 afdekfolie hdpe 0,007 mm

Kip 355 afdekfolie hdpe 0,007 mm

Kip 355 afdekfolie hdpe is een stucfolie voor schilders en stucadoors om grote oppervlakken zoals wanden en plafonds af te dekken. Het kan ook over meubels of werkstukken worden gelegd ter bescherming tijdens werkzaamheden zoals het storten van betonvloeren, spackspuiten van plafonds, schilderwerk, schuren en zagen. Het heeft statische eigenschappen en is met de hand eenvoudig recht af te scheuren af waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸
355 AFDEKFOLIE LDPE 2 M X 50 MKip 355 afdekfolie ldpe 2 m x 50 m

Kip 355 afdekfolie ldpe 2 m x 50 m

Kip 355 afdekfolie ldpe is een handig hulpmiddel bij allerlei klussen waarbij vocht, vuil en verf komt kijken. Het is een dampremmende en -dichte folie met tal van toepassingen. Het is ook erg geschikt voor het afdekken van meubelen en vloeren, maar ook voor het bescherming van bouwmaterialen die buiten liggen opgeslagen.

vanaf30,73
bekijk productBekijk product ▸
3608 Washi Tape Standaard OranjeKip 3608 washi tape standaard oranje

Kip 3608 washi tape standaard oranje

Kip 3608 fineline tape washi-tec standaard kwaliteit heeft een nieuw ontwikkelde acrylaat kleeflaag voor nog betere resultaten op kwetsbare ondergronden. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 100 graden en is makkelijk en snel te verwerken door de geringe afrolweerstand. De inzetduur binnen is 3 maanden en buiten 4 weken.

vanaf3,63
bekijk productBekijk product ▸
Removable stucloper tapeKip removable stucloper tape

Kip removable stucloper tape

Kip 362 Stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen en zonder restanten verwijderbare PVC tape. Het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
364 TextieltapeKip 364 textieltape

Kip 364 textieltape

Kip 364 textiel tape oranje beschikt over een pe-toevoeging waardoor deze een langere gebruiksduur biedt dan conventionele textieltape. Het is gemaakt van meshweefsel 55 met rubberlijm en is uv-bestendig. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf7,74
bekijk productBekijk product ▸
365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 mKip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 m

Kip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 m

kip 365 pvc allround tape is een universele pvc tape voor repareren, afsluiten, afdekken, beschermen en fixeren. Het kleeft op vele oppervlakken, ook als ze stoffig of vochtig zijn. Het is temperatuurbestendig van -40C tot 60C en de inzetduur is 6 weken.

vanaf7,69
bekijk productBekijk product ▸
366 Glasvlies voegstripKip 366 glasvlies voegstrip

Kip 366 glasvlies voegstrip

kip 366 glasvlies wapeningsband is een papierloze, matte verbindingsstrook voor gipsplaat verbindingen/afwerkingen en voor de reparatie van scheuren bij wanden en plafonds.

vanaf1,95
bekijk productBekijk product ▸
3688 Washi-Tec MaskerKip 3688 washi-tec masker

Kip 3688 washi-tec masker

kip 3688 washi-tec masker premium is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke PE-folie. Het is uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling, op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
382 masker met steenbandKip 382 masker met steenband

Kip 382 masker met steenband

Kip 382 masker met steenband is eersteklas steenband met milieuvriendelijke PE-afdekfolie en een zeer goede kleefkracht. Het is uitstekend geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld plinten. Het is geschikt voor op pleisterwerk en steen, zowel binnen als buiten.

vanaf6,16
bekijk productBekijk product ▸
3825 steenband standaard kwaliteitKip 3825 steenband standaard kwaliteit

Kip 3825 steenband standaard kwaliteit

Kip 3825 steenband standaardkwaliteit is waterbestendig door PE-coating, heeft een goede kleefkracht en is sterk. Het is geschikt voor diverse toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
3826 steenbandKip 3826 steenband

Kip 3826 steenband

Kip 3826 steenband is geschikt voor alle afplak- en inpakwerkzaamheden. Het heeft een uitstekende plakkracht en laat geen lijmresten achter. Ook is het gemakkelijk te scheuren.

vanaf10,98
bekijk productBekijk product ▸
3834 Masker met papierKip 3834 masker met papier

Kip 3834 masker met papier

Kip 3834 masker met papier bruin is ideaal voor het snel afplakken van o.a. vensterbanken en plinten. Het bestaat uit fijne crpe van hoogwaardige premiumkwaliteit met ongebleekt natron-afdekpapier (40 g/m). Het is milieuvriendelijk en geschikt om tijdbesparend deurkozijnen, plinten, vensterbanken en dergelijke in n keer af te plakken en af te dekken. Het is op bijna alle soorten ondergronden binnen te gebruiken. Het is bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
396 WASHI-TEC COVERKip 396 washi-tec cover

Kip 396 washi-tec cover

Kip 396 washi-tec cover is een volledig zelfklevende maskeerpapier in washi uitvoering. Het is perfect voor het afplakken van vensterbanken, plinten en kozijnen. Het zorgt voor extreem strakke lijnen, scheurt niet, laat geen lijmresten achter en is geschikt voor airless toepassingen en gevoelige ondergronden, vormvast en vochtbestendig en makkelijk te verwijderen.

vanaf10,35
bekijk productBekijk product ▸
MASKING-TEC COVER 397-90Kip masking-tec cover 397-90

Kip masking-tec cover 397-90

Kip 397 masking-tec cover is een sterk afdekpapier met premium masking tape. Het is eenvoudig en snel te verwerken, makkelijk af te rollen en snel te fixeren. Het heeft een goede vochtbestendigheid en is daardoor ook ideaal voor airless toepassingen. Het is daarnaast duurzaam dankzij het pefc gecertificeerde papier (70 gram per m).

vanaf43,66
bekijk productBekijk product ▸
508 SchildersTape GeelKip 508 schilderstape geel

Kip 508 schilderstape geel

Kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. Het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is voor binnen en buiten gebruik toepasbaar, UV-bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar,

vanaf2,87
bekijk productBekijk product ▸
220 AFDEKPAPIERKip 220 afdekpapier

Kip 220 afdekpapier

Kip afdekpapier 220 is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van Kip ready-masker.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00Kip afdekpapier voor afrolapparaat 330-00

Kip afdekpapier voor afrolapparaat 330-00

Kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het Kip afrolapparaat 330-00. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.

vanaf19,55
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335Kip afdekpapier voor ready-masker 335

Kip afdekpapier voor ready-masker 335

Kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de Kip ready-masker 335. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
AFROLAPPARAATKip afrolapparaat

Kip afrolapparaat

Kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van Kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. Het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. Het wordt geleverd inclusief dekplaat. Afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.

vanaf29,01
bekijk productBekijk product ▸
354 AFVALZAKKEN ROL 25 STUKSKip 354 afvalzakken rol 25 stuks

Kip 354 afvalzakken rol 25 stuks

Kip afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden. Een rol bevat 25 stuks.

vanaf11,31
bekijk productBekijk product ▸
AFZETBANDKip afzetband

Kip afzetband

Kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.

vanaf29,77
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMTAPE 228 30 MUKip aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 ). Het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens DIN-4102-B1. Het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Treksterkte: 23 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 80C.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
ZUIVERE ALUMINIUMTAPEKip zuivere aluminiumtape

Kip zuivere aluminiumtape

Kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens DIN-4102-B2 en temperatuurbestendig tot 100C. Geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
BARRIER-TAPEKip barrier-tape

Kip barrier-tape

Kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens EnEV en DIN 4108-7. Met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het is ca. 6 maanden bestand tegen Uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
230 BARRIER TAPEFLEXKip 230 barrier tapeflex

Kip 230 barrier tapeflex

Kip barrier-tapeflex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie, versterkt met draadmateriaal. Het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen UV-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf30,14
bekijk productBekijk product ▸
bekistingstape 204Kip bekistingstape 204

Kip bekistingstape 204

Kip Bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. Het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte PVC-folie. Het is ook bij lagere temperaturen in te zettenen goed klevend door een dikke kleeflaag.

vanaf15,52
bekijk productBekijk product ▸
BEKISTINGSTAPEKip bekistingstape

Kip bekistingstape

Kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele PVC-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70C).

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
213 BESCHERMFOLIEKip 213 beschermfolie

Kip 213 beschermfolie

Kip Beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 LDPE folie. Het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf56,21
bekijk productBekijk product ▸
BESCHERMFOLIEKip beschermfolie

Kip beschermfolie

Kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 40C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf11,12
bekijk productBekijk product ▸
3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEITKip 3813 beschermfolie standaard kwaliteit

Kip 3813 beschermfolie standaard kwaliteit

Kip beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf20,89
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND VERWIJDERBAAR 258Kip steenband verwijderbaar 258

Kip steenband verwijderbaar 258

Kip beton- en steenband 258 geel is een soepele en UV-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. Het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. Het is waterwerend PE-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDENKip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip beton- en steenband 358 is een soepele, UV-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. Het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterwerend, PE-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50C en 65C). Zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEITKip butyltape professionele kwaliteit

Kip butyltape professionele kwaliteit

Kip Butyl-Tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. Het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. Het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. Het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 C/+90C en is lucht- en waterdicht.

vanaf9,19
bekijk productBekijk product ▸
CONSTRUC-TAPEKip construc-tape

Kip construc-tape

Kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen EnEV en DIN 4108-7. Het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. Het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! Het is tevens bestand tegen Uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf35,78
bekijk productBekijk product ▸
231 CONSTRUC-TAPECONNECTKip 231 construc-tapeconnect

Kip 231 construc-tapeconnect

Kip construc-tapeconnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier. Het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen UV-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf36,65
bekijk productBekijk product ▸
200 Crepe tape voor rondingenKip 200 crepe tape voor rondingen

Kip 200 crepe tape voor rondingen

Kip Crepe Tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. Het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. Het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. De inzetduur binnen is tot 1 dag.

vanaf5,14
bekijk productBekijk product ▸
CREPE TAPEKip crepe tape

Kip crepe tape

Kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. Het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. Het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REMKip dispenser voor verpakkingstape + aandrukklem/rem

Kip dispenser voor verpakkingstape + aandrukklem/rem

Kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. Het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. Het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.

vanaf26,61
bekijk productBekijk product ▸
DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPEKip dispenser voor verpakkingstape

Kip dispenser voor verpakkingstape

Kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. Het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.

vanaf10,56
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE DESIGNKip ducktape design

Kip ducktape design

Kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf3,26
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE SCHRIJFBAARKip ducktape schrijfbaar

Kip ducktape schrijfbaar

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).

vanaf6,81
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE UNIKip ducktape uni

Kip ducktape uni

Kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf5,86
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE WASHIKip ducktape washi

Kip ducktape washi

Kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. Het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.

vanaf2,27
bekijk productBekijk product ▸
duoband 210Kip duoband 210

Kip duoband 210

Kip 210 Duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele PVC-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden. De inzetduur binnen en buiten is 6 weken.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
DUOBANDKip duoband

Kip duoband

Kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. De kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. Het is tot 40 C temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.

vanaf8,57
bekijk productBekijk product ▸
3810 Duoband groen/witKip 3810 duoband groen/wit

Kip 3810 duoband groen/wit

Kip Duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. Het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
308 FINELINE HOEKENKip 308 fineline hoeken

Kip 308 fineline hoeken

Kip Fineline Hoeken zijn zelfklevende, UV-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. De inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. De hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
3888 WASHI-TEC MASKERKip 3888 washi-tec masker

Kip 3888 washi-tec masker

Kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. Het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. Het is tot 80C temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDENKip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip Fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. Het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een gentegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. De inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.

vanaf10,37
bekijk productBekijk product ▸
3307 FINELINE TAPE VOOR BUITENKip 3307 fineline tape voor buiten

Kip 3307 fineline tape voor buiten

Kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende UV-bestendigheid. Het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. Het heeft een goede kleefkracht en is tot 80C temperatuurbestendig. De inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
3808 FINELINE TAPEKip 3808 fineline tape

Kip 3808 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte Washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een goede kleefkracht en is UV-bestendig. Het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.

vanaf4,37
bekijk productBekijk product ▸
3308 FINELINE TAPEKip 3308 fineline tape

Kip 3308 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte UV-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.

vanaf5,36
bekijk productBekijk product ▸
3508 FINELINE TAPEKip 3508 fineline tape

Kip 3508 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec standaard kwaliteit 3508 geel is een standaard washi tape geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
373 WASHI-TEC EXTRA STRONGKip 373 washi-tec extra strong

Kip 373 washi-tec extra strong

Kip FineLine Washi-Tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 100C en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

vanaf13,98
bekijk productBekijk product ▸
fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238

Kip fineline tape washi 238

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 238 Premium is een soepele, dunne tape van speciaal Washi-Tec papier. Het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is UV-bestendig. Het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. De inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246

Kip fineline tape washi 246

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 246 Kwetsbare ondergronden is een UV-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. Het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. De inzetduur buiten is tot 4 weken. Treksterkte: 27,13 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 209Kip masking tape 209

Kip masking tape 209

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. Het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. Het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. Treksterkte: 31,7 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf8,13
bekijk productBekijk product ▸
Washi Tec Fine Line Tape 208Kip washi tec fine line tape 208

Kip washi tec fine line tape 208

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Premium Plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is UV-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. Het is geschikt tot 120 graden Celsius.

vanaf6,53
bekijk productBekijk product ▸
335 Floor-Fix Premium afrolapparaatKip 335 floor-fix premium afrolapparaat

Kip 335 floor-fix premium afrolapparaat

Kip floor-fix premium afrolapparaat is ​​een professionele dispenser voor het snel bevestigen van bekledingsmaterialen en voor het eenvoudig bevestigen van tapijttape. Het maakt rug- en gewrichtsvriendelijk werken mogelijk en het is tot maximaal 2 meter uitschuifbaar. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken.

vanaf394,98
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKFOLIE MET MASKING TAPEKip afdekfolie met masking tape

Kip afdekfolie met masking tape

Kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.

vanaf4,18
bekijk productBekijk product ▸
322 FOLIE MASKKip 322 folie mask

Kip 322 folie mask

Kip folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke ldpe-folie met 2 kleefstroken. Het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. Het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.

vanaf26,72
bekijk productBekijk product ▸
FROG TAPEKip frog tape

Kip frog tape

Kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. De randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. De tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. Het is flexibel, UV-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.

vanaf12,00
bekijk productBekijk product ▸
FROGTAPE SHAPE TAPEKip frogtape shape tape

Kip frogtape shape tape

Kip frogtape shape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creren van persoonlijke muurdesigns. Het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. De patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. De mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. De tape vlijt zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. Net als alle frogtape-producten beschikt ook deze tape over de gepatenteerde paintblock-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. Het wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.

vanaf14,60
bekijk productBekijk product ▸
243 GaasbandKip 243 gaasband

Kip 243 gaasband

Kip Gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf3,53
bekijk productBekijk product ▸
GAASBANDKip gaasband

Kip gaasband

Kip Gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. Het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. Dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. De inzetduur voor binnen is permanent.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
3843 GAASBANDKip 3843 gaasband

Kip 3843 gaasband

Kip gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. Het is vormvast en goed te fixeren. Het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf7,25
bekijk productBekijk product ▸
GAFFER TAPEKip gaffer tape

Kip gaffer tape

Kip Gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. De speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. Goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. Temperatuurbestendig tot 60 graden. Inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
347 KIT VOOR DAMPREMMENDE FOLIEKip 347 kit voor dampremmende folie

Kip 347 kit voor dampremmende folie

Kip kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5C en vorstbestendig tot -30C. Het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. Het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens enev en din 4108-7.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
ECO-REINIGER VOOR LIJMRESTENKip eco-reiniger voor lijmresten

Kip eco-reiniger voor lijmresten

Kip m-lijmverwijderaar is een zeer effectieve milieuvriendelijke reiniger voor het verwijderen van verontreinigingen en lijmresten op vele ondergronden. Het is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen. Let op, voorzichtig bij acrylaat- en PVC-ondergronden!

vanaf72,80
bekijk productBekijk product ▸
3832 MASKER MET MASKING TAPE STANDAARD KWALITEITKip 3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip 3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. Het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
MASKER MET PAPIER 334Kip masker met papier 334

Kip masker met papier 334

Kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

vanaf4,45
bekijk productBekijk product ▸
MASKER MET TEXTIELTAPEKip masker met textieltape

Kip masker met textieltape

Kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.

vanaf5,59
bekijk productBekijk product ▸
MASKINGTAPE MET TEXTIELKip maskingtape met textiel

Kip maskingtape met textiel

Kip masker met textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is uv-bestendig. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.

vanaf6,82
bekijk productBekijk product ▸
MASKER EN TEXTIELTAPE 233Kip masker en textieltape 233

Kip masker en textieltape 233

Kip masker met textieltape 233 is een hoogwaardige, blauwe textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie van professionele kwaliteit. Het is UV-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld ramen op bijna alle ondergronden zowel binnen als buiten. De inzetduur is tot 3 weken. Treksterkte: 51 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 40C.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
383 MASKER MET TEXTIELTAPE EXTRAKip 383 masker met textieltape extra

Kip 383 masker met textieltape extra

Kip masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie in premiumkwaliteit. Het is zeer uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. Het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf6,59
bekijk productBekijk product ▸
3833 MASKER MET TEXTIELTAPEKip 3833 masker met textieltape

Kip 3833 masker met textieltape

Kip masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.

vanaf3,92
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 205Kip masking tape 205

Kip masking tape 205

Kip Masking Tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. Het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. Daarnaast is het bijzonder trekvast. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. Treksterkte: 36,8 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 66.

vanaf2,16
bekijk productBekijk product ▸
237 CREPETAPE STANDAARDKip 237 crepetape standaard

Kip 237 crepetape standaard

Kip masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE STANDAARDKip schilderstape standaard

Kip schilderstape standaard

Kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. De tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.

vanaf1,97
bekijk productBekijk product ▸
STUCTAPEKip stuctape

Kip stuctape

Kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60C en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf1,28
bekijk productBekijk product ▸
242 MASKING TAPE EXTRAKip 242 masking tape extra

Kip 242 masking tape extra

Kip masking tape extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. De inzetduur binnen is tot 7 dagen.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. Door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

vanaf1,12
bekijk productBekijk product ▸
306 MASKING TAPE HITTEBESTENDIGKip 306 masking tape hittebestendig

Kip 306 masking tape hittebestendig

Kip masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. Het is hittebestendig tot 100C en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. Het is bestand tegen water en oplosmiddelen.

vanaf4,03
bekijk productBekijk product ▸
MASKER 232Kip masker 232

Kip masker 232

Kip Masking Tape Masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. Het is van milieuvriendelijk PE-afdekfolie en statisch geladen.

vanaf3,92
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 300 CREPEKip masking tape 300 crepe

Kip masking tape 300 crepe

Kip masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. Het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.

vanaf2,41
bekijk productBekijk product ▸
307 MASKING TAPE VOOR BUITENKip 307 masking tape voor buiten

Kip 307 masking tape voor buiten

Kip masking tape voor buiten 307 heeft UV-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.

vanaf4,81
bekijk productBekijk product ▸
309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDENKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip masking tape washi-tec lila 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. Het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60C temperatuurbestendig.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
MASKINGTAPE-MASKER 216Kip maskingtape-masker 216

Kip maskingtape-masker 216

Kip masking tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGETAPE VOOR SPIEGELSKip montagetape voor spiegels

Kip montagetape voor spiegels

Kip Montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. Deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. Temperatuurbestendig tot 80 graden. Geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.

vanaf4,71
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGETAPE VOOR BUITENKip montagetape voor buiten

Kip montagetape voor buiten

Kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. Het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf7,98
bekijk productBekijk product ▸
3388 MULTI-MASKER MASKEERFOLIEKip 3388 multi-masker maskeerfolie

Kip 3388 multi-masker maskeerfolie

Kip 3388 multi-masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). Het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.

vanaf13,71
bekijk productBekijk product ▸
PE-MASKING TAPE VOOR PVCKip pe-masking tape voor pvc

Kip pe-masking tape voor pvc

Kip PE-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium PE-tape voor de professionele markt. Door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor PVC-ondergronden zoals kunststof kozijnen. Het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. De temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.

vanaf4,10
bekijk productBekijk product ▸
3819 PE-MASKING TAPEKip 3819 pe-masking tape

Kip 3819 pe-masking tape

Kip PE-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare PE-tape. Het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. Het is geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf5,99
bekijk productBekijk product ▸
3839 VERPAKKINGSTAPE PPKip 3839 verpakkingstape pp

Kip 3839 verpakkingstape pp

Kip pp verpakkingstape low noise 3839 is een verpakkingstape van een gladde en plooibare polypropyleen-folie. Het is enkelzijdig klevend, heeft een grote kleefkracht, is scheurbestendig en stabiel. Het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging.

vanaf3,72
bekijk productBekijk product ▸
PP-ALUMINIUMTAPEKip pp-aluminiumtape

Kip pp-aluminiumtape

Kip PP-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde PP-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. Het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
339 PP FILAMENTTAPE PROF KWALITEITKip 339 pp filamenttape prof kwaliteit

Kip 339 pp filamenttape prof kwaliteit

Kip pp-filamenttape 339 transparant met glasvezels in lengterichting is een zeer sterke glasfiber versterkte verpakkingstape en heeft een zeer goede kleefkracht. Het is geschikt voor het veilig afsluiten van zware kartonnen verpakkingen, pallets, gevaarlijke goederen en voor transportbeveiliging. Het is bijzonder sterk door de glasvezeldraden in de lengterichting en heeft een zeer goede kleefkracht.

vanaf8,67
bekijk productBekijk product ▸
VERPAKKINGSTAPE PP 223Kip verpakkingstape pp 223

Kip verpakkingstape pp 223

Kip pp-verpakkingstape 223 is een verpakkingstape van plooibare pp-folie met een goede kleefkracht. Het is scheurbestendig en geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.

vanaf3,78
bekijk productBekijk product ▸
PVC-MARKERINGSTAPE EXTRAKip pvc-markeringstape extra

Kip pvc-markeringstape extra

Kip pvc markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
PVC VERPAKKINGSTAPEKip pvc verpakkingstape

Kip pvc verpakkingstape

Kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. Het is zeer scheurbestendig en stabiel.

vanaf5,44
bekijk productBekijk product ▸
stuclopertape pe 215Kip stuclopertape pe 215

Kip stuclopertape pe 215

Kip PVC-Masking Tape 215 is een stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). Het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. De inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.

vanaf4,07
bekijk productBekijk product ▸
218 PVC-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip PVC-Masking Tape Geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. Het bestaat uit een sterke en soepele PVC-folie. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,03
bekijk productBekijk product ▸
318 PVC masking tape geribbeld prof kwaliteitKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele PVC-folie. Het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
317 PVC masking tape prof kwaliteitKip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een gladde, stabiele en soepele tape bestaande uit PVC-folie. Deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. Het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,26
bekijk productBekijk product ▸
3818 PVC-masking tapeKip 3818 pvc-masking tape

Kip 3818 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard PVC-tape. Het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf3,31
bekijk productBekijk product ▸
3815 PVC-masking tapeKip 3815 pvc-masking tape

Kip 3815 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard PVC-tape uit een sterke en soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
3817 PVC masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele PVC-folie in een standaardkwaliteit. Het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. Ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
VERPAKKINGSTAPE PVCKip verpakkingstape pvc

Kip verpakkingstape pvc

Kip pvc-verpakkingstape 222 van standaardkwaliteit. Het is sterk met goede kleefkracht en is gemaakt van een plooibare pvc-folie. Het is enkelzijdig klevend, zeer scheurbestendig en stabiel. Het is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging.

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
339 PVC-VERPAKKINGSTAPEKip 339 pvc-verpakkingstape

Kip 339 pvc-verpakkingstape

Kip pvc-verpakkingstape professionele kwaliteit is een verpakkingstape van een gladde en plooibare pvc-folie. Het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.

vanaf6,30
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINERKip quick-liner

Kip quick-liner

Kip Quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. Het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen Kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. Afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.

vanaf163,44
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER RINGENSETKip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.

vanaf2,46
bekijk productBekijk product ▸
READY-MASKER DISPENSERKip ready-masker dispenser

Kip ready-masker dispenser

Kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van Kip 336 afdekpapier in combinatie met Kip tape. Het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. Het wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes (zowel het mes van 25 cm als 35 cm kan er op toegepast worden).

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
Reservemes voor Ready MaskerKip reservemes voor ready masker

Kip reservemes voor ready masker

Kip ready-masker reservemes voor papier voor 335-00 35 cm is een verwisselbaar reserve kartelmes van 35 cm voor papier, voor de Kip ready masker 335-00/335-12.

vanaf47,02
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV BESTENDIGKip seal-tape uv bestendig

Kip seal-tape uv bestendig

Kip Seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte LDPE-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. Dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! Maar liefst 24 maanden bestand tegen Uv-straling. Temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. Voor permanent gebruik buitenshuis.

vanaf45,49
bekijk productBekijk product ▸
DUCKTAPE SHEETKip ducktape sheet

Kip ducktape sheet

Kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf1,65
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE PROFESSIONEELKip duct tape professioneel

Kip duct tape professioneel

Kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is waterbestendig dankzij PE-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf15,16
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE STANDAARD PLUSKip duct tape standaard plus

Kip duct tape standaard plus

Kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is waterbestendig door de PE-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.

vanaf9,15
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE EXTRAKip duct tape extra

Kip duct tape extra

Kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de PE-coating. Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. Het is tot 93C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

vanaf8,21
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 212Kip steenband 212

Kip steenband 212

Kip 212 steenband extra is sterk klevend premium steenband. Het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. Het is waterbestendig door PE-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf12,51
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 359Kip steenband 359

Kip steenband 359

Kip steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. Het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. Het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90C. Het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE BASISKip duct tape basis

Kip duct tape basis

Kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterbestendig door PE-coating, tot 75C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,36
bekijk productBekijk product ▸
284 STUC-MASKERKip 284 stuc-masker

Kip 284 stuc-masker

Kip stuc-masker 284 is masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape. Het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. De inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.

vanaf7,03
bekijk productBekijk product ▸
STUC-MASKERKip stuc-masker

Kip stuc-masker

Kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke HDPE-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. Het heeft een zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton en tot 40 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
STUKADOORSTAPEKip stukadoorstape

Kip stukadoorstape

Kip Stucco Tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, UV-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. De tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.

vanaf3,84
bekijk productBekijk product ▸
PVC MASKING TAPEKip pvc masking tape

Kip pvc masking tape

Kip PVC Masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium PVC-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. Het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 60 C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
3315 stukadoorstapeKip 3315 stukadoorstape

Kip 3315 stukadoorstape

Kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. Het is UV- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. De inzetduur is tot 2 weken.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
T-REX REPARATIETAPE CLEARKip t-rex reparatietape clear

Kip t-rex reparatietape clear

Kip T-rex Clear Reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. De tape is weerbestendig (UV, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40C. De tape is helder transparant en vergeelt niet.

vanaf12,98
bekijk productBekijk product ▸
822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 MKip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. Het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150C), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. Het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. Wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
T-REX WEEFSELBANDKip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. Met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. In de robuuste laag van de tape is een UV-resistente laag gentegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. Deze laag voorkomt dat de sterke UV-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. Hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. Het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTBESCHERMFOLIEKip tapijtbeschermfolie

Kip tapijtbeschermfolie

Kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. Het is makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. Het is temperatuurbestendig tot 45 graden. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.

vanaf62,24
bekijk productBekijk product ▸
337 TAPIJTPLINTTAPEKip 337 tapijtplinttape

Kip 337 tapijtplinttape

Kip Tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. Het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.

vanaf19,94
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE FOLIEKip tapijttape folie

Kip tapijttape folie

Kip tapijttape folie 226 is tapijttape uit folie voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is dubbelzijdig klevend (0,11 mm dik) en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Het is geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels

vanaf3,78
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE TEXTIEL 227Kip tapijttape textiel 227

Kip tapijttape textiel 227

Kip tapijttape textiel 227 is een dubbelzijdig klevende, stabiele textieltape van professionele kwaliteit. Het is geschikt voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Treksterkte: 28 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 70C.

vanaf4,77
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE TEXTIELKip tapijttape textiel

Kip tapijttape textiel

Kip tapijttape textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en PVC-materialen voor de professionele markt. Het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. Het is tot 70C temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
342 tapijttape textielKip 342 tapijttape textiel

Kip 342 tapijttape textiel

Kip Tapijttape textiel standaard pluskwaliteit 342 voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is een dubbelzijdig klevende tape met celwoltextieldrager, heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid, verhindert het plooien en verschuiven van vloerbedekking en het heeft een snelle en eenvoudige verwerking.

vanaf4,14
bekijk productBekijk product ▸
TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUWKip tapijttape voor beursbouw

Kip tapijttape voor beursbouw

Kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. Het is temperatuurbestendig tot 80C en de inzetduur binnen is tot ca. 1 week.

vanaf6,63
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL BLAUWKip fineline tape textiel blauw

Kip fineline tape textiel blauw

Kip textiel fineline-tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. Het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. Het heeft een gentegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
224 STEENBANDKip 224 steenband

Kip 224 steenband

Kip textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. Het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door PE-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE UV-BESTENDIGKip duct tape uv-bestendig

Kip duct tape uv-bestendig

Kip Textieltape Extra 328 is een UV-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. Het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke PE-laminering. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
3829 TEXTIELTAPEKip 3829 textieltape

Kip 3829 textieltape

Kip textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. Het is PE-gelamineerd, UV-bestendig en zeer sterk. Het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. De inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.

vanaf4,07
bekijk productBekijk product ▸
3301 ULTRA SHARPKip 3301 ultra sharp

Kip 3301 ultra sharp

Kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra Sharp technologie. Hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. De tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is UV-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

vanaf10,48
bekijk productBekijk product ▸
2301 Ultra SharpKip 2301 ultra sharp

Kip 2301 ultra sharp

Kip ultra sharp in een professionele maskingtape met de gepatenteerde paintblock technologie; voor bijzonder strakke verflijnen zonder voorbehandeling, op gladde en licht ruwe ondergronden. Het zorgt daarnaast voor aanzienlijk minder nabewerking op sterk gestructureerde ondergronden, heeft een uitgebalanceerde kleefkracht en is scheurvast en UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 weken en buiten tot 1 week. Het heeft een temperatuurbestendigheid tot 80C.

vanaf11,27
bekijk productBekijk product ▸
288 WASHI-TEC MaskerKip 288 washi-tec masker

Kip 288 washi-tec masker

Kip Washi-Tec Masker 288 is een hoogwaardige FineLine tape met milieuvriendelijke PE-folie. Het is UV-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. Het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
385 WINDOW MASKERKip 385 window masker

Kip 385 window masker

Kip Window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke LDPE-afdekfolie. De folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is UV-bestendig. Het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf19,23
bekijk productBekijk product ▸
FILTER