menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

Cetabever tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. De reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. Verbruik: ca. 18-20 m≤ per liter.

vanaf15,19
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAGVRETERBison groene aanslagvreterBison groene aanslagvreter

Bison groene aanslagvreter is een super krachtig concentraat, geschikt voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag.

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
ONTWERINGSWATERBleko ontweringswaterBleko ontweringswater

Bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. Bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
WOOD REPAIRNcoat wood repairNcoat wood repair

Ncoat wood repair is een biologisch afbreekbaar, ontwerings- en ontgrijzingsmiddel voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout. Het is ook een zeer effectieve dieptereiniger gebaseerd op nanotechnologie. Het verwijdert alle verontreinigingen en herstelt kleur en structuur van het hout. Het vernieuwt het hout zonder schuren en zonder toevoeging van oxaalzuur.

vanaf30,27
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano cleanon remover algae & mossOrange nano cleanon remover algae & moss

Orange nano Cleanon Remover Algae & Moss is een krachtige reiniger voor het verwijderen van algen, mos, schimmels en andere biologische vervuiling. Het product is biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle materialen worden gebruikt. Het verwijdert niet alleen algen, mos en schimmels maar kan ook worden ingezet als preventieve behandeling tegen toekomstige aangroei. De werkingsduur bedraagt tot 5 jaar (de preventieve werking geldt alleen bij licht poreuze oppervlakken). Verbruik: ca. 0,2Ė0,5 liter per m≤.

vanaf35,54
bekijk productBekijk product ▸
AQUANETTOwatrol aquanettOwatrol aquanett

Owatrol aquanett verwijdert zwart geworden olielagen en hardnekkige vlekken op hout buiten. Het is een oplosmiddelvrije, onontvlambare, biologisch afbreekbare olieverwijderaar/ontgrijzer zonder paraffine. Het is gelvormig en druipt niet en is dus ideaal voor verticale oppervlakken. Het verwijdert grondig en moeiteloos (gewoon afspoelen met water) door uv-straling zwart geworden teak- en lijnolie en hardnekkige vetvlekken van het houtoppervlak. Het maakt de olie en de vlekken wateroplosbaar en geeft het hout zijn natuurlijke houtkleur terug (behalve eik en kastanje). Het is geschikt voor naaldhout, al dan niet druk geÔmpregneerd, exotisch hout en loofhout, het tast o.a. plastic en zwembadliners niet aan en is ook geschikt om nieuw exotisch hout te ontglanzen. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf23,60
bekijk productBekijk product ▸
COMPO-CLEANOwatrol compo-cleanOwatrol compo-clean

Owatrol compo-clean is een schoonmaakmiddel in gelvorm speciaal voor alle soorten houtcomposiet buiten. Het verwijdert alle soorten verontreinigingen, zoals vet, vlekken en vervuiling. Het is zelfwerkend: na werking kan het gewoon afgespoeld worden met water. Het werkt efficiŽnt op gevelbetimmering, terrassen en meubelen en is onschadelijk voor o.a. kunststoffen, zwembadliners, steen en glas. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf26,00
bekijk productBekijk product ▸
ATM007Owatrol atm007Owatrol atm007

Owatrol ATM007 is een atmosreiniger op waterbasis. Het werkt preventief en curatief, geeft een langdurige bescherming, is reukloos en chloorvrij, heeft een sterk bevochtigingsvermogen, wordt aanbevolen als voorbehandeling bij schilderwerk, heeft een lichtgele kleur en heeft geen invloed op de kleur van de ondergrond. Het vernietigt mos, korstmos, algen (rode en andere), bacteriŽn, schimmels, luchtvervuiling en olieresten. Het reinigt met een blijvende werking. Het is geschikt voor toepassing o.a. op gevels, daken, balkons, tegels, trappen, terrassen, monumenten, potten en coatings van tennisterreinen van o.a. natuursteen, baksteen, leien, dakpannen, shingles, beton, vezelcement, pleister en kunststof. Niet geschikt voor glas en riet. Let op: Het mag niet regenen 12 uur voor de behandeling tot minstens 48 uur na de behandeling. Verbruik wanneer verdund: ca. 50 m≤ per liter.

vanaf16,15
bekijk productBekijk product ▸
SEASONITEOwatrol seasoniteOwatrol seasonite

Owatrol seasonite stabiliseert en beschermt het hout in de eerste maanden dat het aan weersinvloeden is blootgesteld. Het dringt in het nieuwe houtoppervlak, houdt overmatig vocht tegen en laat de houtporiŽn op een natuurlijke manier opengaan. Het beperkt het risico op scheurvorming, barsten of vervorming als gevolg van een plotse blootstelling aan zon of regen. Het is een kleurloos product, eenvoudig in gebruik en ideaal voor alle zachte houtsoorten en vooral voor drukgeÔmpregneerd hout.

vanaf26,85
bekijk productBekijk product ▸
COMPO CAREOwatrol compo careOwatrol compo care

Owatrol Compo-care is een transparante, gekleurde bescherming op waterbasis voor buiten. Het is vlekbestendig (olie, vetten), maakt het oppervlak waterafstotend, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is geschikt voor alle soorten composiethout zoals terrassen, gevelbetimmering, tuinmeubels en gegroefde planken. De eerste 24 uur nadat het product is aangebracht mag het niet regenen en delen die niet behandeld moeten worden moeten goed worden afgedekt. Theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf31,90
bekijk productBekijk product ▸
NET-TROLOwatrol net-trolOwatrol net-trol

Owatrol Net-trol is een krachtig reinigings- en glansmiddel dat de natuurlijke houtkleur van grijs en verweerd onafgewerkt hout zoals ceder, lork, grenen (al dan niet druk geÔmpregneerd), teak, iroko en ipť buitenshuis herstelt. In tegenstelling tot reinigers die bleekmiddelen of chloor bevatten, tast dit product de houtvezelsniet aan. Het verwijdert vuilaanslag tot in het hout en geeft het oppervlak een stralend fris aanzien. Theoretisch verbruik: ca. 5 tot 10 m≤ per liter.

vanaf21,10
bekijk productBekijk product ▸
TEXTROLOwatrol textrolOwatrol textrol

Owatrol textrol een houtverzadiger voor al dan niet drukgeÔmpregneerd hout in buitentoepassingen. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. Het zorgt voor een uitstekende impregnering van het hout, schilfert of bladdert niet af want is niet filmvormend en moet zich in het hout bevinden en niet op het houtoppervlak. Het is tevens tijdbesparend, want het wordt 'nat in nat' aangebracht, schimmelbestendig en gemakkelijk te onderhouden zonder het hout te verdonkeren. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf33,70
bekijk productBekijk product ▸
OLIEVLEK VERWIJDERAARPresto olievlek verwijderaarPresto olievlek verwijderaar

Presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. Het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
ALGVRIJProgold algvrijProgold algvrij

Progold algvrij is een zeer efficiŽnt product voor het verwijderen ťn voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. Het is een efficiŽnt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmels en het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.

vanaf49,63
bekijk productBekijk product ▸
ALGWEGRelius algwegRelius algweg

Relius Algweg is is een zeer sterk mos- en algdodend middel. Het is geschikt voor binnen en buiten en kan met alle gevelcoatings worden overgeschilderd. Het wordt afhankelijk van de toepassing, 1:40 met water verdund. Theoretisch rendement: ca. 150 m≤ per liter.

vanaf54,59
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARRolith groene aanslag verwijderaarRolith groene aanslag verwijderaar

Rolith groene aanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerd product voor algen- en mosbestrijding. Naast gladheid veroorzaken algen haarscheurtjes en het barsten van stenen, pannen en dakbedekking doordat wortels van de algen zich volzuigen met water en in de winter door vorst uitzetten. Bevochtigen van de aanslag is voldoende om de algen af te laten sterven. Borstelen of schrobben is niet noodzakelijk. De groene aanslag verwijderaar in verdunde vorm is veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. Gebruiksaanwijzing: 500 ml per 10 liter water oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.

vanaf10,54
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR SOAPRubio monocoat exterior soapRubio monocoat exterior soap

Rubio monocoat exterior soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het Rubio monocoat exterior assortiment.

vanaf39,00
bekijk productBekijk product ▸
ALGENDODER CONCENTRAATRust-oleum algendoder concentraatRust-oleum algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf18,23
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAYTenco steigerhout beits beschermer sprayTenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco steigerhoutbeits beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
PARAMOSSTrimetal paramossTrimetal paramoss

Trimetal Paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. Het renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. Het saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. De vegetatie dient vooraf verwijderd te worden. Het heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals op gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. Verbruik: Ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf79,47
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSSET HARDHOUTVerfijn onderhoudsset hardhoutVerfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.

vanaf9,84
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARVerfijn groene aanslag verwijderaarVerfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn groene aanslag verwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. Gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. Na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF ROTAN REINIGERVerfijn kunststof rotan reinigerVerfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. Alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geŽmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. Het is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

Cetabever tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. De reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. Verbruik: ca. 18-20 m≤ per liter.

vanaf15,19
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAGVRETERBison groene aanslagvreter

Bison groene aanslagvreter

Bison groene aanslagvreter is een super krachtig concentraat, geschikt voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag.

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
ONTWERINGSWATERBleko ontweringswater

Bleko ontweringswater

Bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. Bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
WOOD REPAIRNcoat wood repair

Ncoat wood repair

Ncoat wood repair is een biologisch afbreekbaar, ontwerings- en ontgrijzingsmiddel voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout. Het is ook een zeer effectieve dieptereiniger gebaseerd op nanotechnologie. Het verwijdert alle verontreinigingen en herstelt kleur en structuur van het hout. Het vernieuwt het hout zonder schuren en zonder toevoeging van oxaalzuur.

vanaf30,27
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano cleanon remover algae & moss

Orange nano cleanon remover algae & moss

Orange nano Cleanon Remover Algae & Moss is een krachtige reiniger voor het verwijderen van algen, mos, schimmels en andere biologische vervuiling. Het product is biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle materialen worden gebruikt. Het verwijdert niet alleen algen, mos en schimmels maar kan ook worden ingezet als preventieve behandeling tegen toekomstige aangroei. De werkingsduur bedraagt tot 5 jaar (de preventieve werking geldt alleen bij licht poreuze oppervlakken). Verbruik: ca. 0,2Ė0,5 liter per m≤.

vanaf35,54
bekijk productBekijk product ▸
AQUANETTOwatrol aquanett

Owatrol aquanett

Owatrol aquanett verwijdert zwart geworden olielagen en hardnekkige vlekken op hout buiten. Het is een oplosmiddelvrije, onontvlambare, biologisch afbreekbare olieverwijderaar/ontgrijzer zonder paraffine. Het is gelvormig en druipt niet en is dus ideaal voor verticale oppervlakken. Het verwijdert grondig en moeiteloos (gewoon afspoelen met water) door uv-straling zwart geworden teak- en lijnolie en hardnekkige vetvlekken van het houtoppervlak. Het maakt de olie en de vlekken wateroplosbaar en geeft het hout zijn natuurlijke houtkleur terug (behalve eik en kastanje). Het is geschikt voor naaldhout, al dan niet druk geÔmpregneerd, exotisch hout en loofhout, het tast o.a. plastic en zwembadliners niet aan en is ook geschikt om nieuw exotisch hout te ontglanzen. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf23,60
bekijk productBekijk product ▸
COMPO-CLEANOwatrol compo-clean

Owatrol compo-clean

Owatrol compo-clean is een schoonmaakmiddel in gelvorm speciaal voor alle soorten houtcomposiet buiten. Het verwijdert alle soorten verontreinigingen, zoals vet, vlekken en vervuiling. Het is zelfwerkend: na werking kan het gewoon afgespoeld worden met water. Het werkt efficiŽnt op gevelbetimmering, terrassen en meubelen en is onschadelijk voor o.a. kunststoffen, zwembadliners, steen en glas. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf26,00
bekijk productBekijk product ▸
ATM007Owatrol atm007

Owatrol atm007

Owatrol ATM007 is een atmosreiniger op waterbasis. Het werkt preventief en curatief, geeft een langdurige bescherming, is reukloos en chloorvrij, heeft een sterk bevochtigingsvermogen, wordt aanbevolen als voorbehandeling bij schilderwerk, heeft een lichtgele kleur en heeft geen invloed op de kleur van de ondergrond. Het vernietigt mos, korstmos, algen (rode en andere), bacteriŽn, schimmels, luchtvervuiling en olieresten. Het reinigt met een blijvende werking. Het is geschikt voor toepassing o.a. op gevels, daken, balkons, tegels, trappen, terrassen, monumenten, potten en coatings van tennisterreinen van o.a. natuursteen, baksteen, leien, dakpannen, shingles, beton, vezelcement, pleister en kunststof. Niet geschikt voor glas en riet. Let op: Het mag niet regenen 12 uur voor de behandeling tot minstens 48 uur na de behandeling. Verbruik wanneer verdund: ca. 50 m≤ per liter.

vanaf16,15
bekijk productBekijk product ▸
SEASONITEOwatrol seasonite

Owatrol seasonite

Owatrol seasonite stabiliseert en beschermt het hout in de eerste maanden dat het aan weersinvloeden is blootgesteld. Het dringt in het nieuwe houtoppervlak, houdt overmatig vocht tegen en laat de houtporiŽn op een natuurlijke manier opengaan. Het beperkt het risico op scheurvorming, barsten of vervorming als gevolg van een plotse blootstelling aan zon of regen. Het is een kleurloos product, eenvoudig in gebruik en ideaal voor alle zachte houtsoorten en vooral voor drukgeÔmpregneerd hout.

vanaf26,85
bekijk productBekijk product ▸
COMPO CAREOwatrol compo care

Owatrol compo care

Owatrol Compo-care is een transparante, gekleurde bescherming op waterbasis voor buiten. Het is vlekbestendig (olie, vetten), maakt het oppervlak waterafstotend, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is geschikt voor alle soorten composiethout zoals terrassen, gevelbetimmering, tuinmeubels en gegroefde planken. De eerste 24 uur nadat het product is aangebracht mag het niet regenen en delen die niet behandeld moeten worden moeten goed worden afgedekt. Theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf31,90
bekijk productBekijk product ▸
NET-TROLOwatrol net-trol

Owatrol net-trol

Owatrol Net-trol is een krachtig reinigings- en glansmiddel dat de natuurlijke houtkleur van grijs en verweerd onafgewerkt hout zoals ceder, lork, grenen (al dan niet druk geÔmpregneerd), teak, iroko en ipť buitenshuis herstelt. In tegenstelling tot reinigers die bleekmiddelen of chloor bevatten, tast dit product de houtvezelsniet aan. Het verwijdert vuilaanslag tot in het hout en geeft het oppervlak een stralend fris aanzien. Theoretisch verbruik: ca. 5 tot 10 m≤ per liter.

vanaf21,10
bekijk productBekijk product ▸
TEXTROLOwatrol textrol

Owatrol textrol

Owatrol textrol een houtverzadiger voor al dan niet drukgeÔmpregneerd hout in buitentoepassingen. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. Het zorgt voor een uitstekende impregnering van het hout, schilfert of bladdert niet af want is niet filmvormend en moet zich in het hout bevinden en niet op het houtoppervlak. Het is tevens tijdbesparend, want het wordt 'nat in nat' aangebracht, schimmelbestendig en gemakkelijk te onderhouden zonder het hout te verdonkeren. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf33,70
bekijk productBekijk product ▸
OLIEVLEK VERWIJDERAARPresto olievlek verwijderaar

Presto olievlek verwijderaar

Presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. Het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
ALGVRIJProgold algvrij

Progold algvrij

Progold algvrij is een zeer efficiŽnt product voor het verwijderen ťn voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. Het is een efficiŽnt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmels en het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.

vanaf49,63
bekijk productBekijk product ▸
ALGWEGRelius algweg

Relius algweg

Relius Algweg is is een zeer sterk mos- en algdodend middel. Het is geschikt voor binnen en buiten en kan met alle gevelcoatings worden overgeschilderd. Het wordt afhankelijk van de toepassing, 1:40 met water verdund. Theoretisch rendement: ca. 150 m≤ per liter.

vanaf54,59
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARRolith groene aanslag verwijderaar

Rolith groene aanslag verwijderaar

Rolith groene aanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerd product voor algen- en mosbestrijding. Naast gladheid veroorzaken algen haarscheurtjes en het barsten van stenen, pannen en dakbedekking doordat wortels van de algen zich volzuigen met water en in de winter door vorst uitzetten. Bevochtigen van de aanslag is voldoende om de algen af te laten sterven. Borstelen of schrobben is niet noodzakelijk. De groene aanslag verwijderaar in verdunde vorm is veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. Gebruiksaanwijzing: 500 ml per 10 liter water oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.

vanaf10,54
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR SOAPRubio monocoat exterior soap

Rubio monocoat exterior soap

Rubio monocoat exterior soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het Rubio monocoat exterior assortiment.

vanaf39,00
bekijk productBekijk product ▸
ALGENDODER CONCENTRAATRust-oleum algendoder concentraat

Rust-oleum algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf18,23
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAYTenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco steigerhoutbeits beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
PARAMOSSTrimetal paramoss

Trimetal paramoss

Trimetal Paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. Het renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. Het saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. De vegetatie dient vooraf verwijderd te worden. Het heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals op gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. Verbruik: Ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf79,47
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSSET HARDHOUTVerfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.

vanaf9,84
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARVerfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn groene aanslag verwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. Gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. Na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF ROTAN REINIGERVerfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. Alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geŽmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. Het is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)