menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Soort product
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
WAPEX KLEURENCOLLECTIESikkens wapex kleurencollectieSikkens wapex kleurencollectie

Sikkens Wapex Kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde Wapex-kleuren. Deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸
Colour SensorSikkens colour sensorSikkens colour sensor

Sikkens kleur meetinstrument is geschikt om een specifieke kleur te zoeken. De sensor scant een object om tot de exacte kleur te komen en geeft de perfecte kleur binnen enkele seconden op de telefoon. Daarna kan worden gekeken hoe de kleur in de ruimte staat. Het is makkelijker mee te nemen, er is geen kalibratie nodig en de sensor werkt naadloos samen met de app. De sensor heeft een nauwkeurigheid van ¡Ý 90%. De kleurenwaaiers die in de app staan zijn de 5051 color concept waaier, NCS en RAL K5.

vanaf120,94
bekijk productBekijk product ▸
KLEUR COLLECTIE RALSikkens kleur collectie ralSikkens kleur collectie ral

Sikkens kleurwaaier kleurcollectie RAL is een kleurenwaaier met alle Sikkens kleuren volgens de Sikkens ACC kleurnummers met daarbij alle corresponderende RAL kleuren.

vanaf47,80
bekijk productBekijk product ▸
Kleurenkaart 200 voor interieurSikkens kleurenkaart 200 voor interieurSikkens kleurenkaart 200 voor interieur

Sikkens KLEURENGIDS 200 COLORS FOR INTERIOR is een handleiding in de wereld van kleuren. Het bevat een selectie van 200 moderne tinten, onderverdeeld in 6 thematische paletten. De voorbeelden illustreren hoe deze het combineren gemakkelijk maken. Het is een ware bron van inspiratie en een keuzehulp die eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is door de professional en de klant. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kleur van zijn keuze kan vinden, hebben de kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd die zijn gebundeld in de Sikkens kleurwaaier.

vanaf1,45
bekijk productBekijk product ▸
FACADE WAAIERSikkens facade waaierSikkens facade waaier

Sikkens kleurwaaier facade.

vanaf23,35
bekijk productBekijk product ▸
RIJKS KLEURENKAARTSikkens rijks kleurenkaartSikkens rijks kleurenkaart

Sikkens rijks kleurenkaart is een mooie overzichtskaart van de gebruikte kleuren in het Rijksmuseum. Het is een selectie van 8 mooie grijstinten en 15 Cuypers kleuren, die samen met de architecten van het Rijksmuseum zijn ontwikkeld.

vanaf7,87
bekijk productBekijk product ▸
KLEURENWIJZERSikkens kleurenwijzerSikkens kleurenwijzer

Sikkens kleurenwijzer.

vanaf12,10
bekijk productBekijk product ▸
5051 COLOR CONCEPTSikkens 5051 color conceptSikkens 5051 color concept

Sikkens kleurwaaier 5051 color collection is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. Deze waaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. Het biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten én een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.

vanaf45,98
bekijk productBekijk product ▸
VOICE OF COLOURSigma voice of colourSigma voice of colour

Sigma kleurenwaaier voice of colour is een kleursysteem voor zowel de professional als de consument wereldwijd. Het bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. De jarenlange ervaring van PPG en Sigma Coatings op het gebied van verf, kleur en trends is met deze waaier gebundeld in één intuïtief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker. Het biedt een uitgebreide variëteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. De collecties Off-Whites en Fundamental Neutrals bestaan uit rustige basistinten. De kleuren uit de Creamy & Muted Collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de Pure & Clean Collection zitten de heldere, frisse kleuren. De Harmony Collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties. Elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. Door de intuïtieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. De kleurwaaier laat in één oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.

vanaf90,00
bekijk productBekijk product ▸
COLORTESTER STICKERSigma colortester stickerSigma colortester sticker

Sigma colortester sticker is een zelfklevende a5 kleurstaal waardoor in één oogopslag kan worden gezien of een kleur past op de muur. Deze kleurtester is gemakkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen naar een ander gedeelte. Zo kan de kleur op ieder moment en op ieder iedere plek getest worden. De colortester is gemaakt van 100% echte verf en daarmee kleurecht.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
C21.3-WAAIERSigma c21.3-waaierSigma c21.3-waaier

Sigma kleurenwaaier C21.3 beschikt over 1950 NCS-kleuren en 185 bekende RAL-kleuren. Het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van Sigma. Bij iedere NCS-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. Dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. Achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglans uitstraling. Vertrouwd is de groepering van de NCS-kleuren in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. Uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van Sigma coatings.

vanaf109,50
bekijk productBekijk product ▸
COLOURS OF LIFESigma colours of lifeSigma colours of life

Sigma colours of life combineert kleuren op basis van trends en lifestyle, maar ook op basis van segment (zorg, onderwijs etc.). Goed kleurgebruik zorgt bijvoorbeeld voor snellere genezing, betere leerprestaties, een hogere productiviteit en groter wooncomfort. Het gaat daarbij niet om kleur als middel op zich, maar om het evenwicht tussen gebouw, omgeving, inrichting, verlichting, kleur en bovenal de mens als gebruiker.

vanaf67,50
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma inspiration conceptSigma inspiration concept

Sigma inspiration concept is een ideaal hulpmiddel voor kleurenplannen. Het geeft een helder inzicht in de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en in de verftechnische mogelijkheden om die te realiseren. Aan de hand van het concept kan een doordacht kleurenplan worden geschreven. Voor de ontwikkeling van dit hulpmiddel is onderzoek gedaan naar heersende en toekomstige woonstijlen en naar de beste methode om daaruit een keuze te maken. Het is speciaal bedoeld voor schildersbedrijven, voorschrijvers, designers en interieurarchitecten. Zij kunnen het praktijkgerichte concept op twee manieren gebruiken. Zo hebben schildersbedrijven houvast aan het stappenplan dat hen, in samenspraak met de opdrachtgever, systematisch leidt naar een weloverwogen kleurkeuze. De designer en de interieurarchitect zullen het concept eerder gebruiken als inspiratie voor eigen kleurencombinaties. Het pakket bestaat uit het inspiratieboek, de inspiratiewaaier, een kleurenwaaier, een ringmap met A6-stalen en 2 boxen met handgeschilderde stalen van alle Inspiration kleuren, verpakt in een handzame koffer.

vanaf300,00
bekijk productBekijk product ▸
KLEURSTAAL PURE A4Flexa kleurstaal pure a4Flexa kleurstaal pure a4

Flexa colorwall kleurstrook is een handgeschilderde, grote kleurstrook die een reëel beeld van de betreffende kleur. Let op, u ontvangt alleen een kleurstrook van de betreffende kleur en niet de gehele waaier.

vanaf1,00
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlFlexa colorwall kleurwaaierFlexa colorwall kleurwaaier

Flexa colorwall kleurwaaier.

vanaf30,19
bekijk productBekijk product ▸
Perfect Finish WaaierHistor perfect finish waaierHistor perfect finish waaier

Histor kleurcollectie waaier met keuze uit bijna 1250 kleuren. De kleuren zijn overzichtelijk gepresenteerd met naam en kleurnummer.

vanaf44,10
bekijk productBekijk product ▸
COLORTESTERHistor colortesterHistor colortester

Histor colortester is een zelfklevende kleurstaal om eenvoudig op de muur te plaatsen en makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Het is gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
A4 KLEURSTAALHistor a4 kleurstaalHistor a4 kleurstaal

Histor one A4 kleurstaal. Het is verkrijgbaar in de diverse Histor One kleuren.

vanaf1,05
bekijk productBekijk product ▸
COLORCARD INDUSTRIALMotip colorcard industrialMotip colorcard industrial

Motip Colorcard Industrial met de diverse kleuren van de Industrial productlijn.

vanaf51,96
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX KLEURENCOLLECTIESikkens wapex kleurencollectie

Sikkens wapex kleurencollectie

Sikkens Wapex Kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde Wapex-kleuren. Deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸
Colour SensorSikkens colour sensor

Sikkens colour sensor

Sikkens kleur meetinstrument is geschikt om een specifieke kleur te zoeken. De sensor scant een object om tot de exacte kleur te komen en geeft de perfecte kleur binnen enkele seconden op de telefoon. Daarna kan worden gekeken hoe de kleur in de ruimte staat. Het is makkelijker mee te nemen, er is geen kalibratie nodig en de sensor werkt naadloos samen met de app. De sensor heeft een nauwkeurigheid van ¡Ý 90%. De kleurenwaaiers die in de app staan zijn de 5051 color concept waaier, NCS en RAL K5.

vanaf120,94
bekijk productBekijk product ▸
KLEUR COLLECTIE RALSikkens kleur collectie ral

Sikkens kleur collectie ral

Sikkens kleurwaaier kleurcollectie RAL is een kleurenwaaier met alle Sikkens kleuren volgens de Sikkens ACC kleurnummers met daarbij alle corresponderende RAL kleuren.

vanaf47,80
bekijk productBekijk product ▸
Kleurenkaart 200 voor interieurSikkens kleurenkaart 200 voor interieur

Sikkens kleurenkaart 200 voor interieur

Sikkens KLEURENGIDS 200 COLORS FOR INTERIOR is een handleiding in de wereld van kleuren. Het bevat een selectie van 200 moderne tinten, onderverdeeld in 6 thematische paletten. De voorbeelden illustreren hoe deze het combineren gemakkelijk maken. Het is een ware bron van inspiratie en een keuzehulp die eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is door de professional en de klant. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kleur van zijn keuze kan vinden, hebben de kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd die zijn gebundeld in de Sikkens kleurwaaier.

vanaf1,45
bekijk productBekijk product ▸
FACADE WAAIERSikkens facade waaier

Sikkens facade waaier

Sikkens kleurwaaier facade.

vanaf23,35
bekijk productBekijk product ▸
RIJKS KLEURENKAARTSikkens rijks kleurenkaart

Sikkens rijks kleurenkaart

Sikkens rijks kleurenkaart is een mooie overzichtskaart van de gebruikte kleuren in het Rijksmuseum. Het is een selectie van 8 mooie grijstinten en 15 Cuypers kleuren, die samen met de architecten van het Rijksmuseum zijn ontwikkeld.

vanaf7,87
bekijk productBekijk product ▸
KLEURENWIJZERSikkens kleurenwijzer

Sikkens kleurenwijzer

Sikkens kleurenwijzer.

vanaf12,10
bekijk productBekijk product ▸
5051 COLOR CONCEPTSikkens 5051 color concept

Sikkens 5051 color concept

Sikkens kleurwaaier 5051 color collection is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. Deze waaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. Het biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten én een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.

vanaf45,98
bekijk productBekijk product ▸
VOICE OF COLOURSigma voice of colour

Sigma voice of colour

Sigma kleurenwaaier voice of colour is een kleursysteem voor zowel de professional als de consument wereldwijd. Het bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. De jarenlange ervaring van PPG en Sigma Coatings op het gebied van verf, kleur en trends is met deze waaier gebundeld in één intuïtief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker. Het biedt een uitgebreide variëteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. De collecties Off-Whites en Fundamental Neutrals bestaan uit rustige basistinten. De kleuren uit de Creamy & Muted Collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de Pure & Clean Collection zitten de heldere, frisse kleuren. De Harmony Collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties. Elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. Door de intuïtieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. De kleurwaaier laat in één oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.

vanaf90,00
bekijk productBekijk product ▸
COLORTESTER STICKERSigma colortester sticker

Sigma colortester sticker

Sigma colortester sticker is een zelfklevende a5 kleurstaal waardoor in één oogopslag kan worden gezien of een kleur past op de muur. Deze kleurtester is gemakkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen naar een ander gedeelte. Zo kan de kleur op ieder moment en op ieder iedere plek getest worden. De colortester is gemaakt van 100% echte verf en daarmee kleurecht.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
C21.3-WAAIERSigma c21.3-waaier

Sigma c21.3-waaier

Sigma kleurenwaaier C21.3 beschikt over 1950 NCS-kleuren en 185 bekende RAL-kleuren. Het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van Sigma. Bij iedere NCS-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. Dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. Achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglans uitstraling. Vertrouwd is de groepering van de NCS-kleuren in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. Uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van Sigma coatings.

vanaf109,50
bekijk productBekijk product ▸
COLOURS OF LIFESigma colours of life

Sigma colours of life

Sigma colours of life combineert kleuren op basis van trends en lifestyle, maar ook op basis van segment (zorg, onderwijs etc.). Goed kleurgebruik zorgt bijvoorbeeld voor snellere genezing, betere leerprestaties, een hogere productiviteit en groter wooncomfort. Het gaat daarbij niet om kleur als middel op zich, maar om het evenwicht tussen gebouw, omgeving, inrichting, verlichting, kleur en bovenal de mens als gebruiker.

vanaf67,50
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma inspiration concept

Sigma inspiration concept

Sigma inspiration concept is een ideaal hulpmiddel voor kleurenplannen. Het geeft een helder inzicht in de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en in de verftechnische mogelijkheden om die te realiseren. Aan de hand van het concept kan een doordacht kleurenplan worden geschreven. Voor de ontwikkeling van dit hulpmiddel is onderzoek gedaan naar heersende en toekomstige woonstijlen en naar de beste methode om daaruit een keuze te maken. Het is speciaal bedoeld voor schildersbedrijven, voorschrijvers, designers en interieurarchitecten. Zij kunnen het praktijkgerichte concept op twee manieren gebruiken. Zo hebben schildersbedrijven houvast aan het stappenplan dat hen, in samenspraak met de opdrachtgever, systematisch leidt naar een weloverwogen kleurkeuze. De designer en de interieurarchitect zullen het concept eerder gebruiken als inspiratie voor eigen kleurencombinaties. Het pakket bestaat uit het inspiratieboek, de inspiratiewaaier, een kleurenwaaier, een ringmap met A6-stalen en 2 boxen met handgeschilderde stalen van alle Inspiration kleuren, verpakt in een handzame koffer.

vanaf300,00
bekijk productBekijk product ▸
KLEURSTAAL PURE A4Flexa kleurstaal pure a4

Flexa kleurstaal pure a4

Flexa colorwall kleurstrook is een handgeschilderde, grote kleurstrook die een reëel beeld van de betreffende kleur. Let op, u ontvangt alleen een kleurstrook van de betreffende kleur en niet de gehele waaier.

vanaf1,00
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlFlexa colorwall kleurwaaier

Flexa colorwall kleurwaaier

Flexa colorwall kleurwaaier.

vanaf30,19
bekijk productBekijk product ▸
Perfect Finish WaaierHistor perfect finish waaier

Histor perfect finish waaier

Histor kleurcollectie waaier met keuze uit bijna 1250 kleuren. De kleuren zijn overzichtelijk gepresenteerd met naam en kleurnummer.

vanaf44,10
bekijk productBekijk product ▸
COLORTESTERHistor colortester

Histor colortester

Histor colortester is een zelfklevende kleurstaal om eenvoudig op de muur te plaatsen en makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Het is gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
A4 KLEURSTAALHistor a4 kleurstaal

Histor a4 kleurstaal

Histor one A4 kleurstaal. Het is verkrijgbaar in de diverse Histor One kleuren.

vanaf1,05
bekijk productBekijk product ▸
COLORCARD INDUSTRIALMotip colorcard industrial

Motip colorcard industrial

Motip Colorcard Industrial met de diverse kleuren van de Industrial productlijn.

vanaf51,96
bekijk productBekijk product ▸
FILTER