menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Huisverf
  6. >
  7. Grondverf

Grondverf

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
RUBBOL PRIMER EXPRESSSikkens rubbol primer expressSikkens rubbol primer express

Sikkens rubbol primer express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. Het is na ca. 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf42,18
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL PRIMERSikkens rubbol bl primerSikkens rubbol bl primer

Sikkens rubbol bl primer is een watergedragen, pu-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met rubbol bl aflakken. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf43,43
bekijk productBekijk product ▸
REDOX AK PRIMERSikkens redox ak primerSikkens redox ak primer

Sikkens redox ak primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. Het is tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer, indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf40,62
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL PRIMERSikkens rubbol primerSikkens rubbol primer

Sikkens rubbol primer (voorheen primer plus) is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. Het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals rubbol az, rubbol satura, rubbol eps, rubbol sb en rubbol xd. Theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf22,49
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL PRIMER EXTRASikkens rubbol primer extraSikkens rubbol primer extra

Sikkens rubbol primer extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. Dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. Het is goed schuurbaar, heeft een uitstekende vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 13-15 m per liter.

vanaf44,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKSikkens grondlakSikkens grondlak

Sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met Sikkens buitenlak hoogglans en zijdeglans. Het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, deuren, panelen, ramen en betimmeringen. Droogtijd: ca. 2 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf27,59
bekijk productBekijk product ▸
REDOX EP MULTI PRIMERSikkens redox ep multi primerSikkens redox ep multi primer

Sikkens redox ep multi primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. Het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 9,6 m per liter.

vanaf52,60
bekijk productBekijk product ▸
BINNENLAK GRONDVERFSikkens binnenlak grondverfSikkens binnenlak grondverf

Sikkens grondverf binnen is een matte, vullende grondverf voor binnen op basis van acrylaathars. Het is geschikt als grondverf voor binnen op hout en over intacte verflagen. Het is overschilderbaar na 6 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf26,39
bekijk productBekijk product ▸
REDOX AC MULTIPRIMERSikkens redox ac multiprimerSikkens redox ac multiprimer

Sikkens redox ac multiprimer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, PVC en plexiglas. Het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met alkydharsproducten. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf40,30
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL ISOPRIMERSikkens rubbol bl isoprimerSikkens rubbol bl isoprimer

Sikkens rubbol bl isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf44,99
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 501Sikkens wapex 501Sikkens wapex 501

Sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. Het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. Dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. Het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. Verbruik: ca. 6,5 m per liter.

vanaf28,43
bekijk productBekijk product ▸
REDOX BL MULTI PRIMERSikkens redox bl multi primerSikkens redox bl multi primer

Sikkens redox bl multiprimer is een watergedragen corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars voor binnen en buiten. Het is geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. Het is eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden zoals hard pvc en plexiglas. Het is na ca. 4 uur goed overschilderbaar met producten uit de rubbol bl-reeks. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf47,81
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL REZISTO PRIMERSikkens rubbol bl rezisto primerSikkens rubbol bl rezisto primer

Sikkens rubbol bl rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse rubbol bl lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf43,75
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf55,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf46,78
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERSigma rapid primerSigma rapid primer

Sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA PRIMERSigma torno aqua primerSigma torno aqua primer

Sigma torno aqua primer is een sneldrogende grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op diverse kunststoffen. Dit product is gemakkelijk te verwerken, vloeit goed, droogt snel en heeft een prima hechting. Het is zeer geschikt als grondlak voor de zijdeglanzende Sigma torno aqua satin of de halfglanzende Sigma torno aqua semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf44,56
bekijk productBekijk product ▸
AMAROL PRIMERSigma amarol primerSigma amarol primer

Sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals Sigma amarol gloss of Sigma schakelverf semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf28,74
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUASigma multiprimer aquaSigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. Dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf42,44
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf106,73
bekijk productBekijk product ▸
ZINCCOAT 3IN1 SATINSigma zinccoat 3in1 satinSigma zinccoat 3in1 satin

Sigma sigmetal zinccoat 3in1 satin is een corrosiewerende, zijdeglanzende primer, voor- en aflak in n voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf42,44
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf34,45
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERSigma multiprimerSigma multiprimer

Sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

vanaf36,60
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER RAPIDSigma multiprimer rapidSigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. Verbruik: ca 13 m per liter.

vanaf40,39
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR METAALFlexa grondverf voor metaalFlexa grondverf voor metaal

Flexa grondverf voor metaal is een witte, matte, roestwerende grondverf op terpentinebasis voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op ijzer en staal. Het is bij 20C na ca. 6 uur overschilderbaar met een terpentineverdunbare Flexa lak. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS GRONDLAKFlexa creations grondlakFlexa creations grondlak

Flexa creations grondlak is een watergedragen grondlak voor binnen op basis van polyurethaandispersie. Het is toepasbaar op hout en bestaande dekkende verf of beitslagen en het is na ca. 5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf24,74
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEFlexa ijzermenieFlexa ijzermenie

Flexa ijzermenie is een matte, beperkt roestwerende, roodbruine grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat voor binnen en buiten. Het is geschikt als roestwerende grondverf voor ijzer en staal. Het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEFlexa loodvrije menieFlexa loodvrije menie

Flexa loodvrije menie is een matte, goed roestwerende grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor ijzer en staal, vooral voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn. Het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. De verf wordt geleverd in oranje kleur en is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: 10 m per liter per laag.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFFlexa grondverfFlexa grondverf

Flexa grondverf is een matte, vullende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. Het is bij 20C na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF UNIVERSEELFlexa grondverf universeelFlexa grondverf universeel

Flexa grondverf universeel is een vullende, vochtregulerende grondverf. Het biedt een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten en is op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. Bij 20C is het overschilderbaar na ca. 3 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
COLORS UNIVERSELE GRONDVERFFlexa colors universele grondverfFlexa colors universele grondverf

Flexa colors grondverf universeel is geschikt als hechtlaag binnen en buiten op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. Omdat het op waterbasis is, is het af te werken met elke gewenste terpentine- of waterverdunbare aflak. Verbruik: 10 m per liter per laag.

vanaf15,37
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK GRONDLAK WATERGEDRAGENFlexa strak in de lak grondlak watergedragenFlexa strak in de lak grondlak watergedragen

Flexa strak in de lak grondlak watergedragen is een dekkende grondverf voor binnen. Het is toepasbaar op hout, voorbehandelde metalen en bestaande en geschuurde dekkende verf- of beitslagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf22,39
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF EXTRA VULLENDFlexa grondverf extra vullendFlexa grondverf extra vullend

Flexa grondverf extra vullend is een matte, verkwastbare grondverf en plamuur in n voor binnen op basis van alkydhars. Het is toepasbaar op hardhout en loofhout (o.a. vuren en grenen) en zuigende houten plaatmaterialen. Het is ook toepasbaar op ondergronden waar niet met normale plamuur gewerkt kan worden, zoals een geprofileerde lijst. Het heeft een uitstekende kantendekking en is goed vullend, goed schuurbaar en vochtregulerend. Het is overschilderbaar na 12 uur. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf19,87
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERFlexa multiprimerFlexa multiprimer

Flexa multiprimer is een hechtlaag op basis van speciale alkydhars, geschikt voor diverse ondergronden binnen en buiten zoals hout, harde kunststoffen, wandtegels, aluminium, koper, zink en 2-componentenlagen. Het hecht uitstekend, is prima roestwerend en snel droog: het is na ca. 3 uur overschilderbaar met terpentine- en waterverdunbare lak. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK GRONDVERFFlexa strak in de lak grondverfFlexa strak in de lak grondverf

Flexa strak in de lak grondverf is een matte, vullende, vochtregulerende grondverf op basis van alkydhars, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare, dekkende verf- of beitslagen. De verf hecht uitstekend, is goed schuurbaar en is makkelijk in gebruik. Het is bij 20C overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,09
bekijk productBekijk product ▸
PURE GRONDLAKFlexa pure grondlakFlexa pure grondlak

Flexa pure grondlak is een goed vullende, vochtregulerende hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. Het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof en dekkend schilderwerk. Het is bij 20C overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR KUNSTSTOF WATERGEDRAGENFlexa grondverf voor kunststof watergedragenFlexa grondverf voor kunststof watergedragen

Flexa watergedragen grondverf kunststof is een matte grondlak op waterbasis voor harde kunststoffen binnen en buiten. Het is geschikt als hechtlaag op harde kunststoffen zoals pvc, polyester en bestaand schilderwerk. Het is overschilderbaar na 6 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF MDFFlexa grondverf mdfFlexa grondverf mdf

Flexa grondverf mdf is een grondverf op waterbasis voor binnen en buiten die uitermate geschikt is voor mdf. Daarnaast is het ook te gebruiken op hdf en dekkende verf- of beitslagen. Het is bij 20C na ca. 2 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF SNELDROGENDFlexa grondverf sneldrogendFlexa grondverf sneldrogend

Flexa grondverf sneldrogend is een sneldrogende, waterverdunbare grondverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. Het is specifiek geschikt voor het bijwerken van beschadigde delen. De verf is bij 20 graden stofdroog na slechts 30 minuten en al overschilderbaar na 3 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR BUITENFlexa grondverf voor buitenFlexa grondverf voor buiten

Flexa grondverf voor buiten is een witte, matte, hoogvullende grondlak voor buiten op basis van oplosmiddelarme (high solid) alkydhars. Het is toepasbaar op hout of bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. Het is bij 20C overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect base super grondverf ready mixedHistor perfect base super grondverf ready mixed

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE LOODVRIJE MENIEHistor perfect base loodvrije menieHistor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDFHistor perfect base grondverf voor mdfHistor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERF MENGMACHINEHistor perfect base super grondverf mengmachineHistor perfect base super grondverf mengmachine

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf26,94
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SNELGRONDHistor perfect base snelgrondHistor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF ACRYLHistor perfect base grondverf acrylHistor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF METAALHistor perfect base grondverf metaalHistor perfect base grondverf metaal

Histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. Het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100C. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOFHistor perfect base grondverf kunststofHistor perfect base grondverf kunststof

Histor Perfect Base Grondverf voor Kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF BUITENHistor perfect base grondverf buitenHistor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van Alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. Het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEELHistor perfect base grondverf universeelHistor perfect base grondverf universeel

Histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. Het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. De grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect finish grondverf ready mixedHistor perfect finish grondverf ready mixed

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE IJZERMENIEHistor perfect base ijzermenieHistor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het biedt een roestwerende laag op staal of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is af te werken met een aflak en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF MENGMACHINEHistor perfect finish grondverf mengmachineHistor perfect finish grondverf mengmachine

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf20,64
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF BINNEN DEKKENDRambo grondverf binnen dekkendRambo grondverf binnen dekkend

Rambo grondverf dekkend is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak voor vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf18,39
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF HOUT BUITENRambo grondverf hout buitenRambo grondverf hout buiten

Rambo grondverf hout buiten is een vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is ideaal voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het heeft een goede hechting, hoge dekkracht, goede vulling en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF BINNEN TRANSPARANTRambo grondverf binnen transparantRambo grondverf binnen transparant

Rambo grondverf transparant is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak en vernis op vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout (alle houtsoorten) en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERAir crafts primerAir crafts primer

Aircraft primer is een sneldrogende, nitro-cellulose primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. Het is overspuitbaar met alle laksystemen.

vanaf7,43
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFENAir crafts hechtprimer voor kunststoffenAir crafts hechtprimer voor kunststoffen

Aircraft kunststof hechtprimer is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, na ca. 10-15 minuten overspuitbaar met alle laksystemen.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
WARMWATERBESTENDIGE TEGELGRONDVERF 2KAlabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2kAlabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k

Alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k is een 2-componenten grondverf op waterbasis met superieure hechting op geglazuurde wand- en vloertegels, speciaal voor bad en douche. Het is na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur droging (bij 20C) kan de tegelgrondverf worden overschilderd met Alabastine tegellak. Verbruik: ca. 32 m per liter.

vanaf24,93
bekijk productBekijk product ▸
MDF 2-IN-1 GRONDVERFAlabastine mdf 2-in-1 grondverfAlabastine mdf 2-in-1 grondverf

Alabastine mdf 2-in-1 grondverf is een professionele, watergedragen grondverf die de zuigende werking van het mdf opheft door de vorming van een dun filmlaagje. Dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is schuur- en overschilderbaar na ca. 2 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf24,08
bekijk productBekijk product ▸
TEGELGRONDVERF 1KAlabastine tegelgrondverf 1kAlabastine tegelgrondverf 1k

Alabastine tegelgrondverf 1-component voor binnen zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen. Het heeft een optimale hechting op gladde tegelondergronden en is een zeer goede basis voor de Alabastine Tegellak. Het is overschilderbaar na ca. 15 uur. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf37,53
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERAvis multiprimerAvis multiprimer

Avis multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Het is al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter en ca. 2 m per spuitbus.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIEAvis witte menieAvis witte menie

Avis witte menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEAvis ijzermenieAvis ijzermenie

Avis ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. Het is ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRolith roestomvormerRolith roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden. Het isna 13 uur overschilderbaar in de open lucht en na 1224 uur in tanks. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK AQUAAvis grondlak aquaAvis grondlak aqua

Avis grondlak aqua is op basis van een watergedragen gemodificeerde urethaanacrylaat. Het is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en is vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. Het is geschikt voor onbehandeld of kaal hout en oude alkydharsverflagen, maar ook als grondlak voor o.a. beton en pleisterwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf11,83
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SPRAY HIGH DEFINITIONAvis primer spray high definitionAvis primer spray high definition

Avis primer spray high definition is een professionele sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad, gebaseerd op een unieke harscombinatie. Het is uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf29,07
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALER AQUAAvis randsealer aquaAvis randsealer aqua

Avis randsealer aqua is een sneldrogende, goed vullende en elastische randsealer op waterbasis. Het is uitstekend schuurbaar en waterafdichtend. Het is geschikt als voorbehandeling en randcoating voor o.a. de kopse kanten van diverse hout- en plaatmaterialen. Het kan ook gebruikt worden voor de kopse kanten van kozijnen. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUAAvis multiprimer aquaAvis multiprimer aqua

Avis multiprimer aqua is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Deze primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed en heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. Daarnaast is de primer bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. Het is na minimaal 2 uur overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,54
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO VOORLAKAvis biglo voorlakAvis biglo voorlak

Avis biglo grondlak is een witte, roestwerende grondlak op basis van een speciale combinatie van acrylaatharsen. Het heeft goede mechanische eigenschappen, droogt snel en hecht uitstekend op uiteenlopende ondergronden. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf68,64
bekijk productBekijk product ▸
MDF VULPRIMER AQUAAvis mdf vulprimer aquaAvis mdf vulprimer aqua

Avis mdf vulprimer aqua is een zeer snel drogende watergedragen primer voor het gronden van mdf binnen. Het dekt goed en heeft een hoge vulkracht en is daardoor zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals mdf. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf12,43
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKAvis grondlakAvis grondlak

Avis grondlak is op basis van alkydhars. Het is geschikt voor houtwerk binnen en buiten. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf9,49
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER ROESTSTABILISERENDAvis primer roeststabiliserendAvis primer roeststabiliserend

Avis primer roeststabiliserend is een loodvrije grondlak. Het werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. Het vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. Het is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. Het is snelwerkend, vullend en watervast en geschikt voor toepassing op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. Het voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming en vormt een goede basis om overheen te schilderen of lakken met alle normale verven, ook met nitro- en acrylaatlakken. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,73
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER SPUITBUSAvis multiprimer spuitbusAvis multiprimer spuitbus

Avis multiprimer is een sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van gemodificeerde alkydhars. Door de unieke samenstelling is dit product geschikt voor de meeste moeilijke ondergronden. Het is toepasbaar binnen en buiten op (non)ferro metalen, hout, steen, geglazuurde tegels, oude laklagen en kunststof. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste luchtdrogende laksystemen. Het is overspuit- of schilderbaar na ca. 4 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
SUPER SNELGRONDAvis super snelgrondAvis super snelgrond

Avis super snelgrond is een snelgrond op basis van alkydhars. Het is toepasbaar op houtwerk binnen en buiten en beschikt over goede eigenschappen zoals een hoge dekkracht, goede vulling en goede kantendekking. Het is super sneldrogend (na 2 uur overschilderbaar) waardoor aanbrengen van meerdere lagen op 1 dag mogelijk is. Theoretisch verbruik: 12 m per liter.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
KOUD VERZINKAvis koud verzinkAvis koud verzink

Avis koud verzink is een grijze zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. Het bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. Dit wordt ook wel koud verzinken genoemd. Het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf74,98
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEAvis loodvrije menieAvis loodvrije menie

Avis loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. Het kan ook worden gebruikt als afsluitende laag op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEUR GRONDVERF PU / ACBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / acBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / ac

Boonstoppel garantie interieur grondverf pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmateriaal en dergelijke en voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Dit product heeft een snelle droging waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht (overschilderbaar na 4-5 uur) en is duurzaam elastisch. Het isoleert tevens de in water oplosbare inhoudsstoffen van merbau en andere bloedende houtsoorten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf51,87
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE PRIMER UNIVERSEELBoonstoppel garantie primer universeelBoonstoppel garantie primer universeel

Boonstoppel garantie primer universeel is een luchtdrogende, multifunctionele, corrosiewerende primer voor buiten op basis van gemodificeerd acrylaathars. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor staal en als hechtprimer voor thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen. Het is ook geschikt als 1-pot-systeem. Het is na 16 uur overschilderbaar met verven op alkydbasis. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf64,13
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDLAKVERF 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000

Boonstoppel garantie grondlakverf 2000 is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. Het kan maximaal een jaar overstaan alvorens over te schilderen. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen en dergelijke. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen, op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal en op overstaand buitenwerk in meerjarige onderhoudsplannen. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf49,90
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE SNELGRONDBoonstoppel garantie snelgrondBoonstoppel garantie snelgrond

Boonstoppel garantie snelgrond is een sneldrogende, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Dit product is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van o.a. hout en houten plaatmaterialen. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Ook kan deze snelgrond gebruikt worden voor het voorbehandelen van glaslatten en sponningen bij beglazingswerkzaamheden en voor het bijgronden van bestaande verflagen, welke nog dezelfde dag overgeschilderd moeten worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur en max. 16 uur (i.v.m. de hechting, anders moet er opnieuw geschuurd worden). Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf44,64
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE EXQUA D OR GRONDVERFBoonstoppel garantie exqua d or grondverfBoonstoppel garantie exqua d or grondverf

Boonstoppel garantie exqua dor grondverf is een hoogwaardige, luchtdrogende, vochtregulerende, weervaste grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met garantie exqua dor hoogglans. Het is tevens toepasbaar op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf58,14
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDVERF PUBoonstoppel garantie grondverf puBoonstoppel garantie grondverf pu

Boonstoppel Garantie Grondverf PU is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het heeft een goede koudedroging vanaf 0C, verwerkt soepel en is slijtvast. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf50,20
bekijk productBekijk product ▸
HAFTGRUNDBrantho korrux haftgrundBrantho korrux haftgrund

Brantho-korrux haftgrund is een speciale hechtgrond voor lastige ondergronden zoals metaaloppervlakken, in het bijzonder nieuw verzinkte ondergronden, edelstaal, aluminium, koper en harde kunststoffen. Het kan ook worden toegepast op hand ontroeste ondergronden en op goed hechtende oude verflagen. Het is sneldrogend en universeel overschilderbaar met 1- en 2-componenten producten. Verbruik: ca. 8,8 m per liter.

vanaf33,67
bekijk productBekijk product ▸
Mimi Vlekkeloos isoleerprimerCepe mimi vlekkeloos isoleerprimerCepe mimi vlekkeloos isoleerprimer

Cepe mimi vlekkenloos is een watergedragen isoleerprimer tegen doorbloedende noesten in houten ondergronden. Het gaat ook het verkleuren door looizuren (tannines) in eikenhout tegen.

vanaf33,26
bekijk productBekijk product ▸
1K Kunststof PrimerColormatic 1k kunststof primerColormatic 1k kunststof primer

Colormatic 1k primer voor kunststof is een transparante en sneldrogende 1-componenten plastic hechtprimer voor het spuiten van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het is een uitstekende hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o.a. autos, vrachtwagens en campers. Een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag is al voldoende voor een optimale hechting van de verf op kunststof. Het kan na ongeveer 10 minuten worden overgeschilderd met bijvoorbeeld Colormatic 1k primer/filler of vrijwel iedere autolak. Het is niet geschikt voor ondergronden van pe. Verbruik: ca. 3- 4 m per spuitbus afhankelijk de laagdikte en ondergrond.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K EPOXY PRIMERColormatic 1k epoxy primerColormatic 1k epoxy primer

Colormatic 1k primer epoxy is een voor alle doeleinden te gebruiken 1k primer die een uitstekende hechting en corrosiepreventie biedt op plaatstaal, verzinkt staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. Het is sneldrogend met een goede doorharding en kan nat-op-nat worden verwerkt.

vanaf17,49
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ALUMINIUMColormatic 1k primer voor aluminiumColormatic 1k primer voor aluminium

Colormatic 1k primer voor aluminium is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van ondergronden van onbehandeld aluminium. Het heeft uitstekende hechtings- en corrosiewerende eigenschappen. Het kan worden afgelakt met Colormatic water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en Colormatic velgenlak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K CORROSIEWERENDE PRIMERColormatic 1k corrosiewerende primerColormatic 1k corrosiewerende primer

Colormatic 1K (etch)primer corrosiewerend heeft een zeer goede hechting op kaal gepolijst metaal. De actieve roest pigmenten helpen om corrosie te voorkomen en het heeft een snelle droging. Het is geschikt als primer voor soldeerwerk. Rendement: ca. 1 m per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ZINKColormatic 1k primer voor zinkColormatic 1k primer voor zink

Colormatic 1k primer voor zink zorgt voor een uitstekende hechting en corrosiebescherming, vooral op verzinkt staal. Het is sneldrogend.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
2K HIGH SPEED PRIMER FILLERColormatic 2k high speed primer fillerColormatic 2k high speed primer filler

Colormatic 2k primer high speed filler is een sneldrogende universele 2k vulprimer voor het behandelen van staal, gegalvaniseerd staal en aluminium. Het is een geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met Colormatic professional water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en 1k en 2k oplosmiddelgedragen aflaksystemen. Het heeft uitstekende hechting en corrosiewerende eigenschappen, is zeer goed schuurbaar, zowel nat als droog, is bestand tegen oplosmiddel en is isocyanaatvrij.

vanaf38,77
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY PRIMER 2KColormatic epoxy primer 2kColormatic epoxy primer 2k

Colormatic 2K epoxy primer is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken zoals staal, verzinkt staal en aluminium. Het biedt uitstekende adhesie en corrosiebescherming en is zeer sneldrogend: 1 uur (20 C). Het is perfect voor het schuren, nat en droog, en is bestand tegen oplosmiddelen.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFColormatic hechtprimer voor kunststofColormatic hechtprimer voor kunststof

Colormatic 1k primer voor kunststof is een primer voor alle plastic auto-onderdelen zoals bumpers, spiegels en tuning onderdelen.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERSPRAY VOOR KUNSTSTOFColorworks primerspray voor kunststofColorworks primerspray voor kunststof

Colorworks hechtingsprimer voor kunststof heeft een uitstekend hechtend vermogen op kunststof ondergronden en de primer zelf geeft een goede hechting aan de op te brengen toplaag. Het droogt binnen enkele minuten.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERColorworks primerColorworks primer

Colorworks primer heeft een uitstekend hechtend vermogen op diverse ondergronden zoals hout en metaal en geeft zelf een goede hechting aan de nog op te brengen toplaag. Het is vochtwerend, droogt binnen enkele minuten en werkt kleine oneffenheden in het oppervlak weg.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primerDupli color universele primer

Dupli color universeel primer heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC PRIMERDupli color plastic primerDupli color plastic primer

Dupli-color plastic primer is een speciale primer voor kunststof. Het is geschikt voor auto-onderdelen, tuinmeubelen en harde kunststoffen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY GRONDVERFDupli color colorspray grondverfDupli color colorspray grondverf

Dupli color colorspray grondverf is een primer voor universeel gebruik. Het zorgt voor een uitstekende hechting van de toplaag met Dupli-color synthetische, nitro-combi of acrylaat lakken.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primerDupli color universele primer

Dupli color platinum universele primer is een universele primer met uitstekende hechting op o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier. Het is overspuitbaar met o.a. Dupli color platinum.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR HOUTDupli color grondverf voor houtDupli color grondverf voor hout

Dupli-color houtprimer grijs synthetisch is een solventgedragen grondverf geschikt voor toepassing op hout binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERDupli color metaalprimerDupli color metaalprimer

Dupli-color metaalprimer is een solventgedragen grondverf voor metaal binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUSPRAYDupli color zink alusprayDupli color zink aluspray

Dupli-color zink aluspray is een solventgedragen zinkspray voor binnen en buiten.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTON ZINKPRIMERDupli color alkyton zinkprimerDupli color alkyton zinkprimer

Dupli-color alkyton zinkprimer is in het bijzonder geschikt bij het behandelen van zeer gladde oppervlaktes zoals zink, aluminium, koper, edelmetaal, glas en porselein. Deze speciale blauw transparante primer zorgt voor een kleverig oppervlak, ideaal om vervolgens te verven met Dupli-color alkyton roestbeschermingslak.

vanaf15,44
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPRIMER NITRO-KOMBIDupli color kunststofprimer nitro-kombiDupli color kunststofprimer nitro-kombi

Dupli-color kunststofprimer nitro-kombi is geschikt voor het gronden van harde kunststoffen voor een optimale hechting met kunsthars, acryl of nitro-kombi lakken. Verbruik: ca. 5-6 m per spuitbus.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM PRIMER ACRYLDupli color aluminium primer acrylDupli color aluminium primer acryl

Dupli-color aluminium primer acryl is een weerbestendige primer op basis van acrylaathars, speciaal voor aluminium oppervlakken. Het is met name geschikt voor toepassing op zink en koper. Verbruik: ca. 0,8 m per liter.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYRENE PRIMERDupli color polystyrene primerDupli color polystyrene primer

Dupli-color polystyrene primer is een primer voor piepschuim. Na het aanbrengen van de primer kan met oplosmiddelhoudende lakken gewerkt worden. Verbruik: ca. 0,6-0,8 m per verpakking.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
AQUA UNIPRIMERGlidden aqua uniprimerGlidden aqua uniprimer

Glidden aqua uniprimer is een watergedragen primer op basis van acrylaatdispersie met een snelle droging en goede dekking. Dit product is universeel toepasbaar, zowel binnen als buiten, op staal, non ferro metalen en diverse harde kunststoffen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf38,34
bekijk productBekijk product ▸
AQUA PRIMERGlidden aqua primerGlidden aqua primer

Glidden aqua primer is een watergedragen primer voor binnen op basis van een polyurethan gemodificeerde acrylaatdispersie. De primer heeft een goede vloeiing en is gemakkelijk verwerkbaar. Bij de juiste voorbehandeling is het toepasbaar op hout en metaal zoals deuren en kozijnen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf32,04
bekijk productBekijk product ▸
ALKYD PRIMERGlidden alkyd primerGlidden alkyd primer

Glidden alkyd primer is een oplosmiddelarme, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor 4-seizoenentoepassing op alle houtsoorten en bestaande, intacte, geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf46,44
bekijk productBekijk product ▸
RAPID UNIPRIMERGlidden rapid uniprimerGlidden rapid uniprimer

Glidden Rapid Uniprimer is een oplosmiddelarme, sneldrogende, universele primer op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal, non-ferro metalen en diverse harde kunststoffen. Het is niet toepasbaar op zinkhoudende ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf17,14
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINCSPRAYGriffon alu-zincsprayGriffon alu-zincspray

Griffon alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. Het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserien, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
GALVATEC ZINCSPRAYGriffon galvatec zincsprayGriffon galvatec zincspray

Griffon galvatec zincspray is een sneldrogende zinkcoating. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserien, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
MENIEHammerite menieHammerite menie

Hammerite menie is een roestwerende loodvrije grondverf op terpentinebasis en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze grondverf kan direct op ijzer en staal aangebracht worden en is uitermate geschikt voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn, omdat het direct over roest gebruikt kan worden. Verder kan hiermee houtwerk beschermt worden dat direct in contact komt met schoon metselwerk zoals de ingebouwde zijkant van kozijnen. Het is na 24 uur overschilderbaar met de meest voorkomende lakken. Het kan niet gebruikt worden op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd staal. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
ANTI ROESTHammerite anti roestHammerite anti roest

Hammerite anti-roest is een terpentineverdunbare, effectieve, beschermende grondlaag voor onbehandeld en verroest metaal. Deze grondverf stop het roestproces en is roestwerend. Het hecht uitstekend en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is niet geschikt om te gebruiken op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd metaal. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 0,5 m per spuitbus of 12 m per liter.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERHammerite hechtprimerHammerite hechtprimer

Hammerite hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer voor uitstekende hechting op zink, aluminium, gegalvaniseerd metaal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERJansen aqua isoleer- en hechtprimerJansen aqua isoleer- en hechtprimer

Jansen aqua isoleer- en hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer met optimale isolatie- en hechteigenschappen voor binnen en buiten. Het isoleert doorslag door nicotine-, was-, teer-, rook-, roet-, vet- en gedroogde watervlekken. Ook doorbloedingen van naald-, blad- en tropisch hout worden met dit product gesoleerd. Het is ook geschikt voor non-ferrometalen, glas, oude verflagen op acrylaat- en alkydharsbasis, hard PVC en tegels en voor de grondlaag van sterk zuigende ondergronden zoals gips, piepschuim of oude dispersieverflagen. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf37,12
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSTOF PRIMERJansen zinkstof primerJansen zinkstof primer

Jansen zinkstof-primer is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, metaalachtige, roestwerende primer op basis van epoxyharsesther voor binnen en buiten. Deze primer is sneldrogend en hittebestendig tot 400C. Het is geschikt voor het behandelen van alle blanke metalen-, ijzeren- en stalenconstructies zoals carrosserien en water- en vochtgevoelige constructies, zoals omheiningen, goten, afdakjes, scheepsopbouw en uitlaten-, klimaat-, ventilatie- en brandinstallaties. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf23,74
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF AQUAKoopmans grondverf aquaKoopmans grondverf aqua

Koopmans grondverf aqua is een sneldrogende watergedragen grondverf op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). Het is super mat, gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoge dekkracht, is goed vullend, kan een jaar overstaan en is vochtregulerend (ademend). Het kan toegepast worden op o.a. ramen, deuren en kozijnen, kasten, stoelen en tafels, nieuw of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 12-13 m per liter.

vanaf23,29
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFKoopmans grondverfKoopmans grondverf

Koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. Het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 m per liter.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERKoopmans multiprimerKoopmans multiprimer

Koopmans multiprimer is een roestwerende, sneldrogende, universele zinkfosfaat primer o.b.v. speciale alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is na 6 uur overschilderbaar met de meeste gangbare 1-componentenproducten, anders na 24 uur. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf10,39
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEKoopmans ijzermenieKoopmans ijzermenie

Koopmans IJzermenieverf is een goed dekkende, hoogvullende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde metalen binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 m per liter.

vanaf6,69
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEKoopmans loodvrije menieKoopmans loodvrije menie

Koopmans loodvrije menieverf is een sneldrogende, corrosiewerende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende staalconstructies en hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 13-14 m per liter.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
ROESTFIXEERKoopmans roestfixeerKoopmans roestfixeer

Koopmans roestfixeer is een impregneer- en fixeerlaag voor roestige ondergronden en dient tevens als hechtlaag voor diverse ondergronden zoals verweerd verzinkt staal. Dit product op basis van alkydhars en lijnolie kan direct worden toegepast over vliegroest en de ondergrond hoeft niet eerst gestraald te worden. Het is overschilderbaar na ca. 48 uur. Verbruik: ca. 7-14 m per liter.

vanaf32,49
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDKoopmans snelgrondKoopmans snelgrond

Koopmans snelgrond is een super sneldrogende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. Door de snelle droging is het mogelijk om meerdere lagen op een dag aan te brengen. Het heeft een uitstekende hechting en hoge dekkracht. Het is na 2 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8-9 m per liter.

vanaf25,19
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIM AQUA XPEMathys fassiprim aqua xpeMathys fassiprim aqua xpe

Mathys fassiprim aqua xpe is een watergedragen, vochtregulerende grondverf voor duurzaam binnen- en buitenwerk. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende oude verflagen. Het is overschilderbaar na 3 uur. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf48,65
bekijk productBekijk product ▸
PEGAPRIM XPRESSMathys pegaprim xpressMathys pegaprim xpress

Mathys pegaprim xpress is een isolerende en sneldrogende universele hechtprimer op basis van watergebaseerde acrylharsen. Het heeft uitstekende hechting op metaal (staal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal) en gladde harde oppervlakken (pvc, polyester, formica). Het sluit poreuze ondergronden af (metsel- en pleisterwerk, beton, hout, spaanplaten) en isoleert vlekken (teer, roet, graffiti, vocht). Het is overschilderbaar na ongeveer 1 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter per laag.

vanaf24,80
bekijk productBekijk product ▸
PEGALINKMathys pegalinkMathys pegalink

Mathys pegalink is een universele hechtprimer op basis van in water gedispergeerde acrylharsen. Het hecht op vele ondergronden zoals hout, gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink, polycarbonaat, harde PVC en Pegagraff Hydro. Het is UV-bestendig en hecht zelfs op een oudere (lichte) siliconen besmetting. Het is na 24 uur overschilderbaar met acrylverven. Met andere verven wordt geadviseerd eerst een hechtingstest te doen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf44,74
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL PRIMERMathys fassicryl primerMathys fassicryl primer

Mathys fassicryl primer is een watergedragen grondverf met een uitstekende hechting voor binnen en buiten. Het is op basis van een acrylaat-dispersie en polyurethaan-alkydemulsie. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar. Verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SEALING PRIMERMathys fassicryl sealing primerMathys fassicryl sealing primer

Mathys fassicryl sealing primer is een watergedragen grondverf op basis van een acrylaat-dispersie met isolerende eigenschappen voor bloedende houtsoorten, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar (bij bloedende houtsoorten na 16 uur). Theoretisch verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIMMathys fassiprimMathys fassiprim

Mathys fassiprim is grondverf op terpentinebasis voor op hout en een onderlak voor zijdeglans en hoogglans alkydverven. Theoretisch rendement: 15 m per liter.

vanaf22,06
bekijk productBekijk product ▸
BI-CHROMATAGE SPRAYMotip bi-chromatage sprayMotip bi-chromatage spray

Motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. Het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicalin en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: ca. 1,5-2 m per spuitbus.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT STAIN SEALERMotip deco effect stain sealerMotip deco effect stain sealer

Motip deco effect stain sealer isoleert vlekken en zorgt voor een uitstekende grondlaag. De sneldrogende primer is gemaakt op basis van acrylaathars en heeft uitstekende isolerende eigenschappen voor interieur. De lak is overschilderbaar met alle alkyd en watergedragen acrylaatlakken. De primer heeft een uitstekende dekkracht en uitstekende hechting en is niet vergelend.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFENMotip hechtprimer voor kunststoffenMotip hechtprimer voor kunststoffen

Motip hechtprimer voor kunststof is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. Theoretisch verbruik: 2-3 m per spuitbus.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
LAKSTIFT PRIMER GRIJSMotip lakstift primer grijsMotip lakstift primer grijs

Motip lakstift primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. Het is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Het is na ca. 2 uur uitgehard en overschilderbaar.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERMotip primerMotip primer

Motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Verbruik: ca. 1,5-2 m per 500 ml en ca. 0,5 m per 150 ml.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
DECO PAINT PRIMERMotip deco paint primerMotip deco paint primer

Motip deco paint primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen.

vanaf6,52
bekijk productBekijk product ▸
anti corrosie sprayMotip anti corrosie sprayMotip anti corrosie spray

Motip anti corrosie spray is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. Het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting. Het is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering.

vanaf19,98
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT PRIMERMotip deco effect primerMotip deco effect primer

Motip deco effect primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIE PRIMERMotip anti corrosie primerMotip anti corrosie primer

Motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. Het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m per spuitbus van 400 ml.

vanaf7,68
bekijk productBekijk product ▸
Effect plastic primerMotip effect plastic primerMotip effect plastic primer

Motip deco effect plastic primer is een sneldrogende, transparante primer. Het is speciaal geschikt voor plastic, maar kan ook gebruikt worden op behandelde en onderhandelde ondergronden van verschillende soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding overspuitbaar met alle lakstystemen, zonder scheuren.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
CIPOwatrol cipOwatrol cip

Owatrol c.i.p. (rustol) is een universele grondlaag, overschilderbaar met alle soorten verfsystemen. Het lost niet op en garandeert een goede hechting van de volgende lagen. Het heeft een duurzame werking door indringing en passivering van de ondergrond. Het zorgt voor perfecte isolatie van het gezonde metaal en een uitzonderlijke hechting. Het is overschilderbaar na minstens 72 uur. Theoretisch verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
ABSOLUTE PRIMEROwatrol absolute primerOwatrol absolute primer

Owatrol absolute primer is een hechtprimer voor moeilijke ondergronden zoals kunststoffen (behalve polyethyleen en polypropyleen), binnen en buiten. Het is na 8 uur overschilderbaar met elk product uit de Owatrol Spirit serie. Verbruik: 8-10 m per liter.

vanaf26,00
bekijk productBekijk product ▸
BLOCKING PRIMEROwatrol blocking primerOwatrol blocking primer

Owatrol Blocking Primer is een isolerende grondlaag die kan worden afgewerkt met Owatrol Reactiv Leaf Koper, Roest of Brons. Het is geschikt voor het primeren van zuurgevoelige oppervlakken zoals eiken, kastanje en red cedar, binnen en buiten. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: cca. 6-10 m per liter.

vanaf35,80
bekijk productBekijk product ▸
AP 60Owatrol ap 60Owatrol ap 60

Owatrol rustol-primer ap.60 combineert de specifieke eigenschappen van Rustol-Owatrol met de eigenschappen van een uitstekende antiroestverf. Dankzij het unieke bevochtigings- en indringingsvermogen verzadigt deze primer volledig de achtergebleven roest en bereikt het de diepste porin van de ondergrond. Het gezonde metaal wordt volledig gesoleerd en de oppervlakken worden gestabiliseerd. Daarbij worden lucht en vocht, die altijd aan de basis liggen van nieuwe roestvorming, verdreven. Het zorgt al bij de eerste behandeling voor een zeer sterke, perfect hechtende beschermlaag die het metaal efficint tegen roest zal beschermen. Het is na 24-48 uur overschilderbaar met alle verven op alkydbasis (synthetisch, 1-component, alkyd-urethaan). Verwerking op nieuwe oppervlakken: direct 1 of 2 lagen aanbrengen. Verwerking op licht verroeste oppervlakken: lichtjes afborstelen met een staalborstel en vervolgens 1 tot 2 lagen aanbrengen. Verwerking op sterk verroeste oppervlakken: behandelen zoals licht verroeste oppervlakken maar voor de eerste laag 5 tot 20% Rustol-owatrol toevoegen. Verwerking op verroeste geschilderde oppervlakken: het is aanbevolen om voor de eerste laag een pure laag Rustol-Owatrol aan te brengen. Theoretisch verbruik: ca. 16 tot 20 m per liter.

vanaf32,00
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFPearl paint grondverfPearl paint grondverf

Basic line grondverf is een goed vullende grondlaag op basis van alkydhars. Het is geschikt voor gebruik binnen en buiten op hout, board en bestaand schilderwerk. Het is schuurbaar en overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 9-12 m per liter.

vanaf9,92
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDProfit snelgrondProfit snelgrond

Profit snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis. Het is te gebruiken op nieuw hout en over bestaande verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-13 m per liter.

vanaf15,37
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEProfit ijzermenieProfit ijzermenie

Profit ijzermenie is een goede tweede laag op terpentinebasis voor over loodmenie of als roestwerende grondlaag op ijzeren objecten. Het is ook een goede roestwerende grondlaag voor vele verfsystemen. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-14 m per liter.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF WATERBASISProfit grondverf waterbasisProfit grondverf waterbasis

Profit wb grondverf wordt gebruikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk, binnen en buiten. Het is na 24 uur overschilderbaar met een dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 10-14 m per liter.

vanaf11,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFProfit grondverfProfit grondverf

Profit grondverf is een terpentinegedragen grondverf. Het wordt gebruikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is de ideale basis voor Profit Hoogglans en Zijdeglans en na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-14 m per liter.

vanaf6,97
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERRelius rapid primerRelius rapid primer

Relius rapid primer is een sneldrogende grondverf voor hout buiten. Het is overschilderbaar na 2 uur. Theoretisch rendement: 12 m per liter.

vanaf15,67
bekijk productBekijk product ▸
ROSTSCHUTZGRUNDRelius rostschutzgrundRelius rostschutzgrund

Relius rostschutzgrund is een sneldrogende high-build anticorrosie verf voor ijzer en staal buiten. Het heeft een goede hechting en lood- en chromaatvrije pigmenten. Het is overschilderbaar na 8 uur. Theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-EP 2K AllgrundRelius hydro-ep 2k allgrundRelius hydro-ep 2k allgrund

Relius Hydro-EP 2K Allgrund is een waterverdunbare, 2-componenten, licht thixotrope en snel drogende primer voor binnen en buiten op basis van epoxyhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het is een grondlaag voor gebruik op staal, zink, non-ferrometalen en oppervlakken van hard PVC. Het is moeilijk ontvlambaar volgens IMO-resolutie FTPC deel 5. Potlife: 4 uur. Het is overschilderbaar na 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 4 m per liter.

vanaf155,42
bekijk productBekijk product ▸
VORLACKRelius vorlackRelius vorlack

Relius Vorlack is een buitengewoon vullende, sneldrogende grondverf/primer voor buiten met een fantastische vloeiing, kantendekking en schuurbaarheid. Het is een ideale ondergrond voor hoogwaardig lakwerk, isoleert veel houtinhoudstoffen, is aromaatvrij en reukarm. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU ALLGRUNDRelius hydro-pu allgrundRelius hydro-pu allgrund

Relius hydro-pu allgrund is een universele, waterverdunbare, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is zeer sneldrogend en geschikt om ijzer, staal, zink, NE-metalen en hard pvc voor te behandelen. Het is overschilderbaar na ca. 8-10 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf33,77
bekijk productBekijk product ▸
Haftgrund PR-100Relius haftgrund pr-100Relius haftgrund pr-100

Relius Haftgrund PR-100 is een 1-component, waterverdunbare hechtgrond voor zuigende en niet zuigende minerale ondergronden, binnen en buiten. Het is speciaal voor ondergronden die aansluitend met Bodensiegel TC-300 afgewerkt worden. Het is ook op zijdeglanzende en engobeerde dakpannen toe te passen als hechtgrond onder Roofacryl dakcoatings. Theoretisch rendement: ca. 5 m per liter.

vanaf30,81
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU IsoliergrundRelius hydro-pu isoliergrundRelius hydro-pu isoliergrund

Relius Hydro-PU Isoliergrund is een watergedragen isolerende grondverf voor hout binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine, roet, olie- en vetvlekken. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf29,86
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU PrimerRelius hydro-pu primerRelius hydro-pu primer

Relius Hydro-PU Primer is een zeer goed vullende en licht isolerende grondverf. Het is geschikt voor hout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf21,10
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU VORLACKRelius hydro-pu vorlackRelius hydro-pu vorlack

Relius hydro-pu vorlack is een zeer goed vullende, reukarme, watergedragen grondverf op polyurethaan-alkydbasis voor binnen. Het heeft een prachtige vloeiing voor een perfect resultaat. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 8-10 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf31,66
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUNDRelius allgrundRelius allgrund

Relius allgrund is een sneldrogende, corrosiewerende, matte, universele hechtprimer voor buiten. Het is op praktisch alle ondergronden inzetbaar (o.a. ijzer, staal, zink, ne-metalen, aluminium, spaan- en hardvezelplaten en hard pvc) en het is slag- en krasvast. Het is overschilderbaar met kunstharslakken na 3 uur (met 2-compontenlakken na 36 uur). Theoretisch rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf23,05
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERRemmers universele primerRemmers universele primer

Remmers universele primer is een watergedragen hechtprimer voor verschillende ondergronden zoals staal, verzinkt staal, aluminium, koper, messing, hout, oude verflagen, hard pvc en nog vele andere ondergronden. Het zorgt voor een goede isolering van houtinhoudstoffen, ook op kritische houtsoorten. Het kan met zeer veel producten afgewerkt worden. Daarnaast is het reukarm, sneldrogend en chromaat- en loodvrij. Het heeft daarnaast een zeer goede corrosie- en roestwerende werking dankzij speciale pigmenten. Het is niet geschikt voor geloxeerd aluminium en nieuw verzinkt, gescopeerd staal. Het is na 12 uur droog. Rendement: ca. 10 m per liter per laag.

vanaf25,44
bekijk productBekijk product ▸
Isolerende PrimerRemmers isolerende primerRemmers isolerende primer

Remmers isolerende primer is een watergedragen, speciale grondering voor lichte dekkende verven en lakken. Het is speciaal ter voorkoming van het doorbloeden van houtinhoudstoffen. Het is geschikt voor houten ondergronden buitenshuis zoals schuttingen, kozijnen en deuren. Rendement: ca. 12-14 m per liter.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
AC PRIMERRolith ac primerRolith ac primer

Rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. Het is niet geschikt voor polypropyleen. Verbruik: ca. 1-2 m per spuitbus.

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
ROESTPRIMERRust-oleum roestprimerRust-oleum roestprimer

Rust-oleum roestprimer is een 1-component roestprimer op basis van alkyd voor directe toepassing op licht vochtige of droge metalen ondergronden. Er is minimale ondergrondvoorbereiding nodig (handmatige ontroesting), het is op basis van een unieke reukarme formule op basis van visolie, het verdrijft vocht en lucht, zet de roest vast, biedt langdurige corrosiewering, ook zonder topcoat, en kan in combinatie met o.a. 7500 Alkythane zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 14.5 m per liter.

vanaf40,25
bekijk productBekijk product ▸
PVDF PRIMERRust-oleum pvdf primerRust-oleum pvdf primer

Rust-oleum pvdf primer is een 1-component super hechtprimer voor pvdf, verzinkt staal, zink en aluminium. Het is ook ideaal voor lastige metaaloppervlakken, al na 30 minuten kleefvrij en ideaal als primer voor noxyde. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf111,84
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER METAALRust-oleum primer metaalRust-oleum primer metaal

Rust-oleum metal expert primer voor speciale metalen is een sneldrogende corrosiebeschermingsprimer voor metaal, speciaal voor gegalvaniseerde metalen en non-ferrometalen, zowel binnen als buiten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,39
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimerRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer met hoge laagdikte en bescherming voor nieuw of gestraald metaal. Het biedt maximale duurzaamheid, zelfs in zeer corrosieve omgevingen. In combinatie met o.a. 7500 Alkythane kan dit product zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf228,58
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRust-oleum roestomvormerRust-oleum roestomvormer

Rust-oleum roestomvormer kan rechtstreeks worden aangebracht op verroest metaal, zodat een onmiddellijk te verven oppervlak ontstaat zonder te hoeven schuren. Het voorkomt verdere roest, kan gecombineerd worden met de meeste verven op basis van oplosmiddel of olie, is duurzaam en corrosiebestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
METAL CLADDING PRIMERRust-oleum metal cladding primerRust-oleum metal cladding primer

Rust-oleum metal cladding primer is een primer op waterbasis voor gebruik op alle metalen ondergronden inclusief blank of gestraald staal, verzinkt staal en plastisol. Het is zeer sneldrogend (al na 1 uur overschilderbaar), gemakkelijk aan te brengen en bevat anticorrosieve pigmenten. Het biedt ook bescherming tegen industrile belasting, indien overschilderd met metal cladding topcoat. Verbruik: 12.5 m per liter.

vanaf346,96
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT GRONDLAAGRust-oleum hard hat grondlaagRust-oleum hard hat grondlaag

Rust-oleum hard hat roestwerende grondlaag is een tijdsbesparende (sneldrogende) oplossing voor veel industrile onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is ideaal voor op ijzer, staal en andere metalen. Het is ook toe te passen op lichtgeroeste ondergronden en oude verflagen. In combinatie met de verschillende deklagen zorgt het voor maximale bescherming, ook in een sterk corrosieve omgeving. Overschilderbaar binnen 1 uur of na 48 uur. Verbruik: ca. 2,5 m per spuitbus.

vanaf25,39
bekijk productBekijk product ▸
GALVINOLEUMRust-oleum galvinoleumRust-oleum galvinoleum

Rust-oleum galvinoleum is een 1-component super hechtprimer voor alle moeilijke ondergronden zoals glas, porselein, de meeste kunststoffen, aluminium, koper en rvs. Het kan al na 30 minuten worden overgeschilderd met 7500 alkythane en heeft een zeer hoog rendement: ca. 35 m per liter.

vanaf40,25
bekijk productBekijk product ▸
COMBIPRIMER AQUARust-oleum combiprimer aquaRust-oleum combiprimer aqua

Rust-oleum combiprimer aqua is een roestwerende primer voor toepassing op kaal metaal, nieuw metaal of licht geroest metaal binnen. Het is een sneldrogende primer op basis van een acrylcopolymeerdispersie op waterbasis. Het bevat een roestwerend additief en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is overschilderbaar na 3 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HECHTPRIMERRust-oleum combi color hechtprimerRust-oleum combi color hechtprimer

Rustoleum combiprimer hechtprimer is een oplosmiddelhoudende hechtprimer voor combicolor deklagen. Het hecht perfect op o.a. gegalvaniseerd, roestvast of verzinkt staal, rvs, aluminium, hard pvc, tegels, koper, brons, porselein en andere gladde ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 30 minuten (en binnen 24 uur!). Let op: de verflaag blijft kleverig. Verbruik: ca. 35 m per liter.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT HECHTGRONDLAAGRust-oleum hard hat hechtgrondlaagRust-oleum hard hat hechtgrondlaag

Rust-oleum Hard Hat hechtgrondlaag is een transparant blauwe hechtprimer gebaseerd op een oplosmiddelhoudende acrylaathars. Het is toepasbaar op verzinkt staal, roestvast staal, aluminium, koper, brons, glas, porselein en andere gladde oppervlakken binnen en kan overschilderd worden met rust-oleum hard hat deklagen. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden op oppervlakken met lichte industrile belasting en normale vochtigheid. Overschilderbaar na 30 minuten en binnen 24 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per spuitbus.

vanaf23,44
bekijk productBekijk product ▸
SUPER HECHTPRIMERRust-oleum super hechtprimerRust-oleum super hechtprimer

Rust-oleum super hechtprimer is een primer op waterbasis voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton of tegels. Het zorgt voor perfecte hechting zonder stralen of etsen en kan met vrijwel elke verf of coating overschilderd worden. Verbruik: ca. 41 m per liter.

vanaf70,77
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFRust-oleum grondverfRust-oleum grondverf

Rust-oleum primer HS is een goed vullende en vochtregulerende primer op basis van alkydhars voor buitentoepassingen. Het is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal en te gebruiken in combinatie met Rust-Oleum lakken. Het is overschilderbaar na 19 uur. Theoretisch verbruik: 16-20 m per liter.

vanaf20,89
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC PRIMERRust-oleum combicolor non zinc primerRust-oleum combicolor non zinc primer

Rust-oleum combicolor non zinc primer is een sneldrogende grondverf gebaseerd op een aromaat vrije kortolie alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is overschilderbaar na 2 uur en geschikt voor nieuwe en licht verroeste oppervlakken. Theoretisch verbruik: ca. 12,8 m per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR ANTI ROEST PRIMERRust-oleum combi color anti roest primerRust-oleum combi color anti roest primer

Rust-oleum combicolor anti roest primer op basis van alkyd is toepasbaar op blanke of licht geroeste staaloppervlakken om bescherming te bieden tegen corrosie. Het kan vervolgens na ca. 2 uur overschilderd worden met een Rust-oleum combicolor metaal 7300 coating om optimale bescherming te bieden tegen matige industriebelasting. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 12 m per liter en ca. 2-3 m per spuitbus.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD SEALERRust-oleum epoxyshield sealerRust-oleum epoxyshield sealer

Rust-oleum epoxyshield betonsealer is een watergebaseerde, transparante 1-component betonsealer op basis van vinyl acrylaat. Het vermindert stofvorming, beschermt de vloer tegen vocht/chemicalin en vergemakkelijkt de reiniging van de vloer. Het is een eenvoudige betonbeschermer en stofbinder met een uitstekend penetrerend vermogen, goede duurzaamheid bij lichte belasting en een zeer snelle droging (kleefvrij na 1 uur). Het vergeelt niet, is gemakkelijk aan te brengen en beschermt tegen vocht en chemicalin. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf132,97
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE PRIMER GEVLINDERD BETONRust-oleum sneldrogende primer gevlinderd betonRust-oleum sneldrogende primer gevlinderd beton

Rust-oleum epoxyprimer gevlinderd beton is een watergedragen, 2-componentenprimer voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton, leisteen of tegels. Het is overschilderbaar na slechts 3 uur en het verbruik is ca. 10 m per liter.

vanaf273,50
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDRust-oleum snelgrondRust-oleum snelgrond

Rust-oleum snelgrond op basis van alkydhars is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal buiten. Het heeft een hoge dekkracht en is goed vullend en schuurbaar. Het is droog na 1 uur en overschilderbaar na 5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
4268 Hittebestendige MetaalprimerRust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimerRust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimer

Rust-oleum oranje grondlaag 150-425 graden biedt bescherming tot een droge hitte van 425C en is af te werken met 4215 Hittebestendige Metaalcoating. Het Bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden en ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal aangebracht te worden. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf315,86
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIERust-oleum ijzermenieRust-oleum ijzermenie

Rust-oleum ijzermenie is een roestwerende primer op basis van alkydhars die beschermt tegen het roesten van ijzer en staal, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor metalen die verwarmd worden, zoals radiatoren en verwarmingsbuizen. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: 12 m per liter.

vanaf20,13
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT 3-IN-1 ANTI ROEST PRIMERRust-oleum metal expert 3-in-1 anti roest primerRust-oleum metal expert 3-in-1 anti roest primer

Rust-oleum metal expert 3-in-1 anti-roest primer is een hoogwaardige, sneldrogende 3-in-1 corrosiewerende primer voor ferro metalen, binnen en buiten. Het vormt een perfecte grondlaag waarop een water- of solventgedragen aflak kan worden aangebracht. Het stopt roest en brengt een grondlaag n voorlaklaag aan. Het kan direct worden aangebracht op roest en blanke ferro metalen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,90
bekijk productBekijk product ▸
HECHT PRIMERRust-oleum hecht primerRust-oleum hecht primer

Rust-oleum hechtprimer is een sneldrogende primer die een stevige hechting voor spuitverf biedt op onbehandeld of geschilderd hout, metaal, pleister, metselwerk en niet geglazuurd keramiek, binnen en buiten. Het houdt vlekken, verkleuringen en onregelmatigheden tegen en zorgt voor een gladdere en meer eenvormige verfafwerking. Het kan nat of droog worden geschuurd en kan met behulp van zeep en water worden schoongemaakt.

vanaf12,43
bekijk productBekijk product ▸
9169 Epoxy RoestprimerRust-oleum 9169 epoxy roestprimerRust-oleum 9169 epoxy roestprimer

Rust-oleum epoxyprimer is een laag viskeuze epoxy roestprimer met uitstekende hechting en corrosiewering op hand ontroeste ondergronden. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden en Doordringt roest tot op het metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicalin, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf308,47
bekijk productBekijk product ▸
6040 LOODVRIJE MENIERust-oleum 6040 loodvrije menieRust-oleum 6040 loodvrije menie

Rust-oleum loodvrije menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars tegen het roesten van ijzer en staal, maar ook geschikt als beschermende grondlaag voor hout in contact met metselwerk of beton. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf20,13
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT ROESTOMVORMERRust-oleum metal expert roestomvormerRust-oleum metal expert roestomvormer

Rust-oleum metal expert roestomvormer verwijdert snel roest en zorgt voor een stevig, corrosiebestendig gegrondverfd oppervlak waarop de afwerklaag kan worden aangebracht. Het reageert chemisch met de roest, passiveert en vormt een compacte zwarte beschermlaag. Het is alleen te gebruiken met verf op oplosmiddelbasis. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf8,87
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimerRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer is een 1-component sneldrogende metaalprimer op basis van alkyd voor blanke en licht geroeste metalen. Het is overschilderbaar na 2 uur. Verbruik: ca. 12.8 m per liter.

vanaf43,25
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY METAALPRIMERRust-oleum epoxy metaalprimerRust-oleum epoxy metaalprimer

Rust-oleum 9100 epoxyprimer is een sneldrogende epoxy metaalprimer voor extra bescherming tegen corrosie op blank of gestraald metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicalin, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Indien goede uv-weerstand gewenst is, dient een rust-o-thane 9600 polyurethaan deklaag aangebracht te worden. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf308,47
bekijk productBekijk product ▸
6050 UNIVERSELE PRIMERRust-oleum 6050 universele primerRust-oleum 6050 universele primer

Rust-oleum universele primer is een breed inzetbare, watergedragen, sneldrogende, uitstekend hechtende en goed vullende primer voor o.a. hout, mdf, harde kunststoffen en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. Het kan zonder problemen enkele maanden overstaan en kan worden aangebracht op hout dat max. 20% vocht bevat. Het kan afgewerkt worden met acryl-, alkyd- en dispersieverven. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf19,21
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL-PRIMERSps acryl-primerSps acryl-primer

Sps acryl-primer is een isolerende, goed vullende, sneldrogende, watergedragen primer voor (hard)hout, binnen en buiten. Het voorkomt het doorbloeden van hardhout en mdf. Het is ideaal in combinatie met Sps watergedragen lakken. Het heeft een uitstekende vloeiing en hechting en is goed schuurbaar en reukarm. Het is na ongeveer 6 uur overschilderbaar (16 uur bij doorbloedende houtsoorten). Theoretisch rendement: ca. 12-14 m per liter.

vanaf31,22
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER BPSps primer bpSps primer bp

Sps primer bp is een zeer goed vloeiende matte grondverf op basis van gemodificeerde alkydharstechnologie. Het is speciaal geschikt als grondlaag op onbehandelde en kaal gemaakte houten ondergronden in buitensituaties die aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vulling en het matte uiterlijk is dit product ideaal als grondverf op onbehandeld hout. Het is goed glad te schuren en past zeer goed in een verfsysteem met glanzende of zijdeglanzende afwerking. Het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf30,37
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER LSSps primer lsSps primer ls

Sps primer ls is geschikt als grondlak in buitensituaties die aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vloeiing en het semi-matte uiterlijk is dit product ideaal als grond- en voorlak in een verfsysteem met hoog- of zijdeglans afwerking. Het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf33,82
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-PRIMERSps quick-primerSps quick-primer

Sps quick-primer is geschikt als grondverf op houtwerk, plaatmateriaal, bestaande dekkende alkyd laklagen en als tussenlaag op voorbehandeld metaal buiten. Het is na 1 uur droog en na 5 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf21,60
bekijk productBekijk product ▸
METAL-PRIMERSps metal-primerSps metal-primer

Sps metal-primer is een roest- en corrosiewerende, uitstekend hechtende, isolerende, watergedragen primer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor staal en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. Het is ook toepasbaar op o.a. hout, mdf en harde kunststoffen. Het kan afgewerkt worden met watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het is na ca. 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 12-14 m per liter.

vanaf26,98
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER READY MIXEDSps multi-primer ready mixedSps multi-primer ready mixed

Sps multi-primer is een sneldrogende primer op waterbasis. Het heeft een uitstekende hechting op kunststof en non-ferro metaal. Het is daarnaast uitermate geschikt als grondverf voor pleisterwerk, beton, hout en mdf en is zeer goed vullend. Er kan met acryl- en alkydverf over de primer heen geschilderd worden, maar ook met muurverf of latex. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is goed schuurbaar en heeft een uitstekende vloeiing, hechting en verwerking. Het is snel droog en overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 tot 14 m per liter per laag.

vanaf24,50
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER MENGMACHINESps multi-primer mengmachineSps multi-primer mengmachine

Sps multi-primer is een sneldrogende primer op waterbasis. Het heeft een uitstekende hechting op kunststof en non-ferro metaal. Het is daarnaast uitermate geschikt als grondverf voor pleisterwerk, beton, hout en mdf en is zeer goed vullend. Er kan met acryl- en alkydverf over de primer heen geschilderd worden, maar ook met muurverf of latex. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is goed schuurbaar en heeft een uitstekende vloeiing, hechting en verwerking. Het is snel droog en overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 tot 14 m per liter per laag.

vanaf31,22
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER PLUSSps multi-primer plusSps multi-primer plus

Sps multi-primer plus is een zeer goed dekkende, sneldrogende, waterverdunbare primer op basis van een tribride technologie. Het is speciaal geschikt als grondlaag op onbehandelde en kaal gemaakte houten ondergronden in binnensituaties en buitensituaties die indirect aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vulling en het matte uiterlijk is dit product ideaal als grondverf op onbehandeld hout. Het hecht bovendien uitstekend op oude verflagen en diverse kunststoffen zoals pvc en volkernplaten. Het is goed glad te schuren en kan na ongeveer 6 uur worden afgeschilderd met zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verfproducten. Theoretisch rendement: 12-14 m per liter.

vanaf33,70
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER SPRAYSps multi-primer spraySps multi-primer spray

Sps multi-primer spray is speciaal geschikt als grondlaag op onbehandelde en kaal gemaakte houten ondergronden. Het kan worden toegepast in binnensituaties en buitensituaties die indirect aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vulling en het matte uiterlijk is dit product ideaal als grondverf op onbehandeld hout. Het hecht bovendien uitstekend op oude verflagen en diverse kunststoffen zoals pvc en volkernplaten. Het is goed glad te schuren en kan na 6 uur worden afgeschilderd met zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verfproducten. Theoretisch rendement: ca. 6 m per liter.

vanaf75,14
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND K51Sudwest allgrund k51Sudwest allgrund k51

Sudwest allgrund k51 is een oplosmiddelhoudende, universele, roestwerende hechtprimer voor toepassing op vrijwel alle ondergronden, bijvoorbeeld hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melanine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp en hittebestendig tot 100C. Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken, ook watergedragen. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alkydlakken, na ca. 12 uur met nitrolakverf en na ca. 36 uur met 2-componentenlakken. Verbruik: ca. 9 m per liter en ca. 1 2 m per spuitbus.

vanaf9,79
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND ACRYLSudwest allgrund acrylSudwest allgrund acryl

Sdwest acryl allgrund is een watergedragen, universele, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op vele ondergronden zoals hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp. Het is bestand tegen akaliteit. Het is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen en hittebestendig tot 100C. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
UNI-GRONDSudwest uni-grondSudwest uni-grond

Sudwest uni-grond is een aromaatvrije, hoog vullende grondverf voor verschillende ondergronden buiten. Deze verf onderscheidt zich door de makkelijke streeploze verwerking, hoge laagdikte, goede dekking, goede schuurbaarheid en snelle droging (na ca. 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf19,12
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIETenco loodvrije menieTenco loodvrije menie

Tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. Het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. De verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10-13 m per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIETenco ijzermenieTenco ijzermenie

Tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. De menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf8,04
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIETenco witte menieTenco witte menie

Tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. Het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF WATERBASISTenco grondverf waterbasisTenco grondverf waterbasis

Tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMER WATERBASISTenco universele primer waterbasisTenco universele primer waterbasis

Tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
FERRO PRIMERTenco ferro primerTenco ferro primer

Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. Het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. Het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 C. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER UNIVERSEELTenco primer universeelTenco primer universeel

Tenco primer universeel is een watergedragen, roestwerende hechtprimer voor op thermisch verzinkt of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium, binnen en buiten. Het is tevens geschikt als hechtprimer voor pvc en diverse andere kunststoffen. Het is speciaal geschikt voor objecten zoals hekken, garagedeuren, raamkozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is na 16 uur overschilderbaar met zowel een terpentine- als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFTenco grondverfTenco grondverf

Tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDTenco snelgrondTenco snelgrond

Tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
ORANJE MENIETenco oranje menieTenco oranje menie

Tenco oranje menie is de vervanger voor loodmenie. Het is geschikt om houten balken en kozijnen die met metselwerk en beton in aanraking komen te beschermen tegen houtrot. Het is tevens te gebruiken als beschermende grondlaag van metalen en houten objecten zoals hekwerken, radiatoren, constructies en omkanten van kozijnen. Het beschikt over zinkfosfaatprimer, heeft een zeer goede hechting en is overschilderbaar met lakken op basis van alkyd. Rendement: 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
STELFLOOR PRIMER ACRYLTrimetal stelfloor primer acrylTrimetal stelfloor primer acryl

Trimetal stelfloor primer acryl is een blanke hechtprimer voor cement- en betonvloeren, binnen en buiten, op basis van een watergedragen acrylaathars bindmiddel. Het verbetert de hechting van watergedragen vloerverven op kale en poreuze ondergronden. Het is gemakkelijk te verwerken en reukarm waardoor het zeer geschikt is voor toepassing in moeilijk ventileerbare ruimtes. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Let op, het is niet verwerkbaar bij een temperatuur lager dan 10C en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf119,34
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE CS PRIMERTrimetal steloxine cs primerTrimetal steloxine cs primer

Trimetal steloxine cs primer is een Watergedragen, roestwerende primer voor damwand-gevelprofielen. Het is bestemd voor binnen- en buitentoepassing en heeft een korte droogtijd en corrosiewerende eigenschappen. Rendement: 6-7 m per liter.

vanaf99,89
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER EPOXYTrimetal steloxine primer epoxyTrimetal steloxine primer epoxy

Trimetal steloxine primer epoxy is een matte, 2-componenten, corrosiewerende zinkfosfaatprimer op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar op staal, aluminium, verzinkt staal en epoxy zink-primers als corrosiewerende grondlaag. Het mag direct toegepast worden op metalen ondergronden die droog, intact, stofvrij en ontvet zijn. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: ca. 9,6 m per liter.

vanaf101,34
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER NON FERROTrimetal steloxine primer non ferroTrimetal steloxine primer non ferro

Trimetal steloxine primer non ferro is een universele hechtprimer voor diverse ondergronden op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle aandroging. Het hecht uitstekend op non-ferro ondergronden zoals trespa, keramiek, polyester, koper, zink en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 9,5 m per liter.

vanaf40,22
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL FX PRIMERTrimetal permacryl fx primerTrimetal permacryl fx primer

Trimetal permacryl FX primer is een waterverdunbare, eenvoudig te verwerken, uitzonderlijk goed schuurbare, dekkende, sneldrogende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. Deze goed vloeiende, goed vullende grondverf is zeer geschikt voor toepassing op hout in een watergedragen verfsysteem. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf39,29
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER FERROTrimetal steloxine primer ferroTrimetal steloxine primer ferro

Trimetal steloxine primer ferro is een oxidatief drogende, corrosiewerende primer, gepigmenteerd met zinkfosfaat op basis van een gemodificeerd alkydhars bindmiddel. Het is geschikt als eerste en/of tweede laag op ontroest staal in een corrosiewerend alkydhars verfsysteem. Het is overschilderbaar na ca. 15 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,7 m per liter.

vanaf46,27
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL PU PRIMERTrimetal permacryl pu primerTrimetal permacryl pu primer

Trimetal permacryl pu primer is een dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van een watergedragen acrylaat-urethaan bindmiddel. Het is geschikt als grondlak op hout binnen en buiten zoals geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, deuren en kozijnen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf40,86
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL MULTIPRIMERTrimetal permacryl multiprimerTrimetal permacryl multiprimer

Trimetal permacryl multiprimer is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van acrylaat-copolymeer dispersiebindmiddel voor binnen en buiten. Het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester en verzinkt staal. Het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. Overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 13,3 m per liter.

vanaf38,80
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL MULTIPRIMER PRESTIGETrimetal permacryl multiprimer prestigeTrimetal permacryl multiprimer prestige

Trimetal permacryl multiprimer prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie. Het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester en verzinkt staal. Het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. Deze verf heeft speciale, isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout. Voordat de primer wordt afgewerkt dient deze te worden voorbehandeld met een laag Permacryl PU Primer. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf36,87
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE DEKGRONDTrimetal permaline dekgrondTrimetal permaline dekgrond

Trimetal permaline dekgrond is een oxidatief drogende, thixotrope, dekkende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op hout en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf36,69
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE PRIMER PRESTIGETrimetal permaline primer prestigeTrimetal permaline primer prestige

Trimetal permaline primer prestige is een halfglanzende grondlak voor perfect glansbehoud, buiten. Het heeft uitstekende vloei en een hoge dekkracht, is prima schuurbaar en heeft een prettige verwerking. Het is geschikt als grond- en voorlak op hout buiten, zoals kozijnen, deuren, geveltimmerwerk en betimmeringen. Het is ook geschikt voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststof ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Rendement: 12-15 m per liter.

vanaf39,90
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE PRIMERTrimetal permaline primerTrimetal permaline primer

Trimetal permaline primer is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, kozijnen en deuren en is tevens geschikt als overgrondlak op staal. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Theoretisch rendement: ca. 13-15 m per liter.

vanaf20,97
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE SNELGRONDTrimetal permaline snelgrondTrimetal permaline snelgrond

Trimetal permaline snelgrond is een oxidatief sneldrogende, dekkende grondlak op basis van speciaal gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk buiten, daar waar een korte droogtijd nodig is (zoals moeilijk bereikbare plaatsen). Het past zeer goed in een verfsysteem met o.a. Permaline DW Brillant en is na ca. 3 uur overschilderbaar bij 20C. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf39,37
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER THIXOTrimetal steloxine primer thixoTrimetal steloxine primer thixo

Trimetal steloxine primer thixo is een roestwerende thixotrope primer op basis van een oploshoudend acrylaat bindmiddel voor op metaal. Het heeft een hoog laagdiktebereik en een perfecte omhulling op scherpe kanten. Rendement: 5 m per liter.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
AQUA NOESTEN PRIMERVista aqua noesten primerVista aqua noesten primer

Vista aqua noestenprimer is een witte, waterdampdoorlatende, watergedragen isoleerprimer voor binnen die doorbloedende noesten in houten ondergronden isoleert. Het is ook geschikt voor toepassing op oude laklagen. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf52,60
bekijk productBekijk product ▸
2K PU PRIMERVista 2k pu primerVista 2k pu primer

Vista 2k pu primer is een matte, roestwerende, universele 2-componenten polyurethaan coating voor buiten, toepasbaar als grondlaag in het Vista 2k pu systeem. De coating hecht goed op beton, polyester, staal, aluminium, verzinkt staal, rvs en op diverse 2-componenten coatings. Bij toepassing op geglazuurde tegels wordt geadviseerd om 1,5% Vista silaan additief toe te voegen. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf63,95
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K EP PRIMERVista aqua 2k ep primerVista aqua 2k ep primer

Vista aqua 2k epoxy primer is een roestwerende 2-componenten epoxy primer. Het biedt een supersterke grondlaag voor wanden, vloeren, trappen, meubels, staalconstructie en machines en heeft een extreem goede hechting op verschillende ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, verzinkt staal, koper, messing, beton en harde kunststoffen zoals pvc en polyester. Het is extreem roestwerend: het doorstaat de + 1000 uur saltspray test in combinatie met de Vista aqua 2k pu finish. Het heeft een zeer goede weerstand tegen chemicalin zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale olin, verdunde zuren en logen. Het is overschilderbaar na 3 uur (acryl) of 6 uur (2k) en binnen 24 uur. Mengverhouding: 5:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 m per kg.

vanaf48,02
bekijk productBekijk product ▸
METALPRIMERWerdol metalprimerWerdol metalprimer

Werdol metalprimer is een roestwerende primer op basis van urethaan/alkydhars met zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel. Het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen en een goede schuurbaarheid. Het is een hedendaags loodvrij alternatief voor traditionele meniesystemen en is geschikt voor toepassing op kaal (ontroest en ontvet) staal als anticorrosieve primer in een 1-component verfsysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. Het is tevens geschikt als onderhoudsprimer over bestaande synthetische menies en aflakken. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf18,69
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIEWerdol witte menieWerdol witte menie

Werdol witte menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars met zinkfosfaat en titaandioxide. Het is een basisprimer voor staal boven de waterlijn en is tevens toepasbaar als kleurzettende tussenprimer over traditionele menies. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf17,08
bekijk productBekijk product ▸
ZINKCOMPOUNDWerdol zinkcompoundWerdol zinkcompound

Werdol zinkcompound is een sneldrogende, kathodisch beschermende zinkstofverf op basis van polystyreenhars en zinkstof. Het kan worden toegepast over de hechtprimers Epifanes multi marine primer of de Werdol second coat primer. Het is te gebruiken als roestwerende primer op staal en overschilderbaar na ca. 2 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf28,82
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFWerdol grondverfWerdol grondverf

Werdol Grondverf is een 1-component grondverf voor hout, binnen en buiten boven de waterlijn, op basis van alkydhars. Het heeft een sterk vullend en goed dekkend vermogen en uitstekende schuurbaarheid. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 1-component aflakken. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf13,93
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEWerdol ijzermenieWerdol ijzermenie

Werdol ijzermenie is een roestwerende shop- en transportprimer op basis van alkyhars en ijzeroxide. De primer biedt tijdelijke bescherming tegen roest op kaal staal boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
LOODIJZERMENIEWerdol loodijzermenieWerdol loodijzermenie

Werdol Loodijzermenie is een roestwerkende primer op basis van lijnolie/alkyhars en 50/50 loodmenie en ijzeroxide. Het is te gebruiken als basisprimer over Werdol Loodmenieverf en het is vooral geschikt om kleine beschadigingen bij te werken. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf53,21
bekijk productBekijk product ▸
LOODMENIEWerdol loodmenieWerdol loodmenie

Werdol Loodmenie is een conventionele loodmenie op basis van lijnolie/alkydhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het geeft tevens een goede bescherming aan hout boven de waterlijn. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf19,63
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ALKYDWijzonol grondverf alkydWijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,13
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF DEKKENDWijzonol grondverf dekkendWijzonol grondverf dekkend

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf16,17
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA GRONDLAKWijzonol lbh sdt ultra grondlakWijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 m per liter.

vanaf48,30
bekijk productBekijk product ▸
4SO GRONDLAKWijzonol 4so grondlakWijzonol 4so grondlak

Wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf43,34
bekijk productBekijk product ▸
UNI PRIMERWijzonol uni primerWijzonol uni primer

Wijzonol uni primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. Het is geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf20,08
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERWijzonol hechtprimerWijzonol hechtprimer

Wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,79
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (READY MIXED)Wijzonol grondlak (ready mixed)Wijzonol grondlak (ready mixed)

Wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf21,68
bekijk productBekijk product ▸
METAAL PRIMERWijzonol metaal primerWijzonol metaal primer

Wijzonol metaal primer is een matte, sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op metaal (roestplekken dienen vooraf verwijderd te zijn). Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDWijzonol snelgrondWijzonol snelgrond

Wijzonol snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse Wijzonol (lak)verfsystemen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 15,6 m per liter.

vanaf41,01
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (MENGMACHINE)Wijzonol grondlak (mengmachine)Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,27
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HECHTPRIMERWijzonol aqua hechtprimerWijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf44,15
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPRIMERWijzonol kunststofprimerWijzonol kunststofprimer

Wijzonol kunststof primer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ACRYLWijzonol grondverf acrylWijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
LBH GRONDLAK HVWijzonol lbh grondlak hvWijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
AQUA CORROSIEWERENDE PRIMERWijzonol aqua corrosiewerende primerWijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf45,26
bekijk productBekijk product ▸
COVER STAIN READY MIXEDZinsser cover stain ready mixedZinsser cover stain ready mixed

Zinsser cover stain is een multi-toepasbare, oplosmiddelhoudende vlekken-blokkerende primer en sealer, ideaal voor extern gebruik. Het hecht zich op de meeste oppervlakken zonder schuren. Het kan toegepast worden bij lage temperaturen (5C), is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar met elke oplosmiddelhoudende of watergebaseerde toplaag na 2 uur. Het voorkomt doorbloeden van inhoudstoffen naar de afwerklaag (ceder en redwood) en isoleert vocht-, rook- en nicotinevlekken. Theoretisch verbruik: ca. 9.8 m per liter.

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
BULLS EYE 1-2-3Zinsser bulls eye 1-2-3Zinsser bulls eye 1-2-3

Zinsser bulls eye 1-2-3 is een universele, sneldrogende watergedragen primer en isolator voor gebruik binnen en buiten. Het is geurarm en sneldrogend en hecht op alle ondergronden zonder schuren. Het isoleert vlekken, graffiti en looizuurvlekken, is roestwerend en daarom uitstekend voor nieuw metaal en overschilderbaar na 1 uur. Theoretisch rendement: 9-12 m per liter.

vanaf32,37
bekijk productBekijk product ▸
BINZinsser binZinsser bin

Zinsser bin is een isolerende grondlaag op basis van Schellakharsen met een ultrasnelle droogtijd (na 45 minuten overschilderbaar). De verf verbergt en isoleert vlekken en kringen. Het fixeert poederende ondergronden en sluit poreuze ondergronden af (droge muren, nieuw hout, pleisterwerken). Het is geschikt voor gebruik binnen en lokale vlekken buiten, heeft superieure hechting op glanzende en gesloten oppervlakken, blokeert hardnekkige en permanente vlekken en isoleert geuren (tabak, vocht, schimmels), sluit poreuze oppervlakken af, kan worden toegepast bij temperaturen onder nul en dekt bloedende knoesten en harsstrepen af. De gedroogde verflaag is niet giftig en hypoallergeen en is overschilderbaar met alle verven. Theoretisch rendement: 10-12 m per liter.

vanaf14,59
bekijk productBekijk product ▸
COVER STAIN MENGMACHINEZinsser cover stain mengmachineZinsser cover stain mengmachine

Zinsser cover stain is een multi-toepasbare, oplosmiddelhoudende vlekken-blokkerende primer en sealer, ideaal voor extern gebruik. Het hecht zich op de meeste oppervlakken zonder schuren. Het kan toegepast worden bij lage temperaturen (5C), is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar met elke oplosmiddelhoudende of watergebaseerde toplaag na 2 uur. Het voorkomt doorbloeden van inhoudstoffen naar de afwerklaag (ceder en redwood) en isoleert vocht-, rook- en nicotinevlekken. Theoretisch verbruik: ca. 9.8 m per liter.

vanaf30,60
bekijk productBekijk product ▸
BULLS EYE 1-2-3 PLUSZinsser bulls eye 1-2-3 plusZinsser bulls eye 1-2-3 plus

Zinsser bulls eye 1-2-3 plus is een universele, sneldrogende, watergedragen primer en isolator voor gebruik binnen en buiten. Het isoleert vlekken (zelfs water- en roetvlekken), biedt een uitzonderlijke waterbestendigheid, is geurarm en sneldrogend en hecht op bijna alle ondergronden zonder schuren. Het kan aangebracht worden op binnen- en buitenmuren, plafonds, deuren, sierstrips en andere decoratieve elementen, dakranden, dakgoten, funderingen, trapleuningen en alle overige oppervlakken die beschilderbaar zijn, waaronder vezelplaten, glas en tegels. Het sluit poreuze oppervlakken af en isoleert de meeste vlekken, zoals vochtvlekken, graffiti, vet, houttannines zoals eik, kastanje, ceder- en sequoia, roet, rookschade en asfaltvlekken in de ondergrond. Het is niet geschikt voor gebruik op staal of andere ferro metalen omwille van het risico op roestvorming. Het is na 30 minuten droog en na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL PRIMER EXPRESSSikkens rubbol primer express

Sikkens rubbol primer express

Sikkens rubbol primer express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. Het is na ca. 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf42,18
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL PRIMERSikkens rubbol bl primer

Sikkens rubbol bl primer

Sikkens rubbol bl primer is een watergedragen, pu-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met rubbol bl aflakken. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf43,43
bekijk productBekijk product ▸
REDOX AK PRIMERSikkens redox ak primer

Sikkens redox ak primer

Sikkens redox ak primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. Het is tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer, indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf40,62
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL PRIMERSikkens rubbol primer

Sikkens rubbol primer

Sikkens rubbol primer (voorheen primer plus) is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. Het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals rubbol az, rubbol satura, rubbol eps, rubbol sb en rubbol xd. Theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf22,49
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL PRIMER EXTRASikkens rubbol primer extra

Sikkens rubbol primer extra

Sikkens rubbol primer extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. Dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. Het is goed schuurbaar, heeft een uitstekende vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 13-15 m per liter.

vanaf44,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKSikkens grondlak

Sikkens grondlak

Sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met Sikkens buitenlak hoogglans en zijdeglans. Het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, deuren, panelen, ramen en betimmeringen. Droogtijd: ca. 2 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf27,59
bekijk productBekijk product ▸
REDOX EP MULTI PRIMERSikkens redox ep multi primer

Sikkens redox ep multi primer

Sikkens redox ep multi primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. Het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 9,6 m per liter.

vanaf52,60
bekijk productBekijk product ▸
BINNENLAK GRONDVERFSikkens binnenlak grondverf

Sikkens binnenlak grondverf

Sikkens grondverf binnen is een matte, vullende grondverf voor binnen op basis van acrylaathars. Het is geschikt als grondverf voor binnen op hout en over intacte verflagen. Het is overschilderbaar na 6 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf26,39
bekijk productBekijk product ▸
REDOX AC MULTIPRIMERSikkens redox ac multiprimer

Sikkens redox ac multiprimer

Sikkens redox ac multiprimer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, PVC en plexiglas. Het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met alkydharsproducten. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf40,30
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL ISOPRIMERSikkens rubbol bl isoprimer

Sikkens rubbol bl isoprimer

Sikkens rubbol bl isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf44,99
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 501Sikkens wapex 501

Sikkens wapex 501

Sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. Het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. Dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. Het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. Verbruik: ca. 6,5 m per liter.

vanaf28,43
bekijk productBekijk product ▸
REDOX BL MULTI PRIMERSikkens redox bl multi primer

Sikkens redox bl multi primer

Sikkens redox bl multiprimer is een watergedragen corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars voor binnen en buiten. Het is geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. Het is eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden zoals hard pvc en plexiglas. Het is na ca. 4 uur goed overschilderbaar met producten uit de rubbol bl-reeks. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf47,81
bekijk productBekijk product ▸
RUBBOL BL REZISTO PRIMERSikkens rubbol bl rezisto primer

Sikkens rubbol bl rezisto primer

Sikkens rubbol bl rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse rubbol bl lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf43,75
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf55,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf46,78
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERSigma rapid primer

Sigma rapid primer

Sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA PRIMERSigma torno aqua primer

Sigma torno aqua primer

Sigma torno aqua primer is een sneldrogende grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op diverse kunststoffen. Dit product is gemakkelijk te verwerken, vloeit goed, droogt snel en heeft een prima hechting. Het is zeer geschikt als grondlak voor de zijdeglanzende Sigma torno aqua satin of de halfglanzende Sigma torno aqua semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf44,56
bekijk productBekijk product ▸
AMAROL PRIMERSigma amarol primer

Sigma amarol primer

Sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals Sigma amarol gloss of Sigma schakelverf semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf28,74
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUASigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. Dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf42,44
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf106,73
bekijk productBekijk product ▸
ZINCCOAT 3IN1 SATINSigma zinccoat 3in1 satin

Sigma zinccoat 3in1 satin

Sigma sigmetal zinccoat 3in1 satin is een corrosiewerende, zijdeglanzende primer, voor- en aflak in n voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf42,44
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primer

Sigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf34,45
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERSigma multiprimer

Sigma multiprimer

Sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

vanaf36,60
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER RAPIDSigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. Verbruik: ca 13 m per liter.

vanaf40,39
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR METAALFlexa grondverf voor metaal

Flexa grondverf voor metaal

Flexa grondverf voor metaal is een witte, matte, roestwerende grondverf op terpentinebasis voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op ijzer en staal. Het is bij 20C na ca. 6 uur overschilderbaar met een terpentineverdunbare Flexa lak. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS GRONDLAKFlexa creations grondlak

Flexa creations grondlak

Flexa creations grondlak is een watergedragen grondlak voor binnen op basis van polyurethaandispersie. Het is toepasbaar op hout en bestaande dekkende verf of beitslagen en het is na ca. 5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf24,74
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEFlexa ijzermenie

Flexa ijzermenie

Flexa ijzermenie is een matte, beperkt roestwerende, roodbruine grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat voor binnen en buiten. Het is geschikt als roestwerende grondverf voor ijzer en staal. Het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEFlexa loodvrije menie

Flexa loodvrije menie

Flexa loodvrije menie is een matte, goed roestwerende grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor ijzer en staal, vooral voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn. Het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. De verf wordt geleverd in oranje kleur en is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: 10 m per liter per laag.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFFlexa grondverf

Flexa grondverf

Flexa grondverf is een matte, vullende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. Het is bij 20C na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF UNIVERSEELFlexa grondverf universeel

Flexa grondverf universeel

Flexa grondverf universeel is een vullende, vochtregulerende grondverf. Het biedt een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten en is op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. Bij 20C is het overschilderbaar na ca. 3 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
COLORS UNIVERSELE GRONDVERFFlexa colors universele grondverf

Flexa colors universele grondverf

Flexa colors grondverf universeel is geschikt als hechtlaag binnen en buiten op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. Omdat het op waterbasis is, is het af te werken met elke gewenste terpentine- of waterverdunbare aflak. Verbruik: 10 m per liter per laag.

vanaf15,37
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK GRONDLAK WATERGEDRAGENFlexa strak in de lak grondlak watergedragen

Flexa strak in de lak grondlak watergedragen

Flexa strak in de lak grondlak watergedragen is een dekkende grondverf voor binnen. Het is toepasbaar op hout, voorbehandelde metalen en bestaande en geschuurde dekkende verf- of beitslagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf22,39
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF EXTRA VULLENDFlexa grondverf extra vullend

Flexa grondverf extra vullend

Flexa grondverf extra vullend is een matte, verkwastbare grondverf en plamuur in n voor binnen op basis van alkydhars. Het is toepasbaar op hardhout en loofhout (o.a. vuren en grenen) en zuigende houten plaatmaterialen. Het is ook toepasbaar op ondergronden waar niet met normale plamuur gewerkt kan worden, zoals een geprofileerde lijst. Het heeft een uitstekende kantendekking en is goed vullend, goed schuurbaar en vochtregulerend. Het is overschilderbaar na 12 uur. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf19,87
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERFlexa multiprimer

Flexa multiprimer

Flexa multiprimer is een hechtlaag op basis van speciale alkydhars, geschikt voor diverse ondergronden binnen en buiten zoals hout, harde kunststoffen, wandtegels, aluminium, koper, zink en 2-componentenlagen. Het hecht uitstekend, is prima roestwerend en snel droog: het is na ca. 3 uur overschilderbaar met terpentine- en waterverdunbare lak. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK GRONDVERFFlexa strak in de lak grondverf

Flexa strak in de lak grondverf

Flexa strak in de lak grondverf is een matte, vullende, vochtregulerende grondverf op basis van alkydhars, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare, dekkende verf- of beitslagen. De verf hecht uitstekend, is goed schuurbaar en is makkelijk in gebruik. Het is bij 20C overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,09
bekijk productBekijk product ▸
PURE GRONDLAKFlexa pure grondlak

Flexa pure grondlak

Flexa pure grondlak is een goed vullende, vochtregulerende hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. Het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof en dekkend schilderwerk. Het is bij 20C overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR KUNSTSTOF WATERGEDRAGENFlexa grondverf voor kunststof watergedragen

Flexa grondverf voor kunststof watergedragen

Flexa watergedragen grondverf kunststof is een matte grondlak op waterbasis voor harde kunststoffen binnen en buiten. Het is geschikt als hechtlaag op harde kunststoffen zoals pvc, polyester en bestaand schilderwerk. Het is overschilderbaar na 6 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF MDFFlexa grondverf mdf

Flexa grondverf mdf

Flexa grondverf mdf is een grondverf op waterbasis voor binnen en buiten die uitermate geschikt is voor mdf. Daarnaast is het ook te gebruiken op hdf en dekkende verf- of beitslagen. Het is bij 20C na ca. 2 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF SNELDROGENDFlexa grondverf sneldrogend

Flexa grondverf sneldrogend

Flexa grondverf sneldrogend is een sneldrogende, waterverdunbare grondverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. Het is specifiek geschikt voor het bijwerken van beschadigde delen. De verf is bij 20 graden stofdroog na slechts 30 minuten en al overschilderbaar na 3 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR BUITENFlexa grondverf voor buiten

Flexa grondverf voor buiten

Flexa grondverf voor buiten is een witte, matte, hoogvullende grondlak voor buiten op basis van oplosmiddelarme (high solid) alkydhars. Het is toepasbaar op hout of bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. Het is bij 20C overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect base super grondverf ready mixed

Histor perfect base super grondverf ready mixed

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE LOODVRIJE MENIEHistor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDFHistor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERF MENGMACHINEHistor perfect base super grondverf mengmachine

Histor perfect base super grondverf mengmachine

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf26,94
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SNELGRONDHistor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF ACRYLHistor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF METAALHistor perfect base grondverf metaal

Histor perfect base grondverf metaal

Histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. Het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100C. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOFHistor perfect base grondverf kunststof

Histor perfect base grondverf kunststof

Histor Perfect Base Grondverf voor Kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF BUITENHistor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van Alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. Het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEELHistor perfect base grondverf universeel

Histor perfect base grondverf universeel

Histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. Het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. De grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect finish grondverf ready mixed

Histor perfect finish grondverf ready mixed

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE IJZERMENIEHistor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het biedt een roestwerende laag op staal of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is af te werken met een aflak en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF MENGMACHINEHistor perfect finish grondverf mengmachine

Histor perfect finish grondverf mengmachine

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf20,64
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF BINNEN DEKKENDRambo grondverf binnen dekkend

Rambo grondverf binnen dekkend

Rambo grondverf dekkend is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak voor vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf18,39
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF HOUT BUITENRambo grondverf hout buiten

Rambo grondverf hout buiten

Rambo grondverf hout buiten is een vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is ideaal voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het heeft een goede hechting, hoge dekkracht, goede vulling en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF BINNEN TRANSPARANTRambo grondverf binnen transparant

Rambo grondverf binnen transparant

Rambo grondverf transparant is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak en vernis op vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout (alle houtsoorten) en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERAir crafts primer

Air crafts primer

Aircraft primer is een sneldrogende, nitro-cellulose primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. Het is overspuitbaar met alle laksystemen.

vanaf7,43
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFENAir crafts hechtprimer voor kunststoffen

Air crafts hechtprimer voor kunststoffen

Aircraft kunststof hechtprimer is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, na ca. 10-15 minuten overspuitbaar met alle laksystemen.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
WARMWATERBESTENDIGE TEGELGRONDVERF 2KAlabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k

Alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k

Alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k is een 2-componenten grondverf op waterbasis met superieure hechting op geglazuurde wand- en vloertegels, speciaal voor bad en douche. Het is na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur droging (bij 20C) kan de tegelgrondverf worden overschilderd met Alabastine tegellak. Verbruik: ca. 32 m per liter.

vanaf24,93
bekijk productBekijk product ▸
MDF 2-IN-1 GRONDVERFAlabastine mdf 2-in-1 grondverf

Alabastine mdf 2-in-1 grondverf

Alabastine mdf 2-in-1 grondverf is een professionele, watergedragen grondverf die de zuigende werking van het mdf opheft door de vorming van een dun filmlaagje. Dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is schuur- en overschilderbaar na ca. 2 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf24,08
bekijk productBekijk product ▸
TEGELGRONDVERF 1KAlabastine tegelgrondverf 1k

Alabastine tegelgrondverf 1k

Alabastine tegelgrondverf 1-component voor binnen zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen. Het heeft een optimale hechting op gladde tegelondergronden en is een zeer goede basis voor de Alabastine Tegellak. Het is overschilderbaar na ca. 15 uur. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf37,53
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERAvis multiprimer

Avis multiprimer

Avis multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Het is al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter en ca. 2 m per spuitbus.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIEAvis witte menie

Avis witte menie

Avis witte menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEAvis ijzermenie

Avis ijzermenie

Avis ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. Het is ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRolith roestomvormer

Rolith roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden. Het isna 13 uur overschilderbaar in de open lucht en na 1224 uur in tanks. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK AQUAAvis grondlak aqua

Avis grondlak aqua

Avis grondlak aqua is op basis van een watergedragen gemodificeerde urethaanacrylaat. Het is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en is vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. Het is geschikt voor onbehandeld of kaal hout en oude alkydharsverflagen, maar ook als grondlak voor o.a. beton en pleisterwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf11,83
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SPRAY HIGH DEFINITIONAvis primer spray high definition

Avis primer spray high definition

Avis primer spray high definition is een professionele sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad, gebaseerd op een unieke harscombinatie. Het is uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf29,07
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALER AQUAAvis randsealer aqua

Avis randsealer aqua

Avis randsealer aqua is een sneldrogende, goed vullende en elastische randsealer op waterbasis. Het is uitstekend schuurbaar en waterafdichtend. Het is geschikt als voorbehandeling en randcoating voor o.a. de kopse kanten van diverse hout- en plaatmaterialen. Het kan ook gebruikt worden voor de kopse kanten van kozijnen. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUAAvis multiprimer aqua

Avis multiprimer aqua

Avis multiprimer aqua is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Deze primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed en heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. Daarnaast is de primer bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. Het is na minimaal 2 uur overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,54
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO VOORLAKAvis biglo voorlak

Avis biglo voorlak

Avis biglo grondlak is een witte, roestwerende grondlak op basis van een speciale combinatie van acrylaatharsen. Het heeft goede mechanische eigenschappen, droogt snel en hecht uitstekend op uiteenlopende ondergronden. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf68,64
bekijk productBekijk product ▸
MDF VULPRIMER AQUAAvis mdf vulprimer aqua

Avis mdf vulprimer aqua

Avis mdf vulprimer aqua is een zeer snel drogende watergedragen primer voor het gronden van mdf binnen. Het dekt goed en heeft een hoge vulkracht en is daardoor zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals mdf. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf12,43
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKAvis grondlak

Avis grondlak

Avis grondlak is op basis van alkydhars. Het is geschikt voor houtwerk binnen en buiten. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf9,49
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER ROESTSTABILISERENDAvis primer roeststabiliserend

Avis primer roeststabiliserend

Avis primer roeststabiliserend is een loodvrije grondlak. Het werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. Het vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. Het is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. Het is snelwerkend, vullend en watervast en geschikt voor toepassing op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. Het voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming en vormt een goede basis om overheen te schilderen of lakken met alle normale verven, ook met nitro- en acrylaatlakken. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf13,73
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER SPUITBUSAvis multiprimer spuitbus

Avis multiprimer spuitbus

Avis multiprimer is een sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van gemodificeerde alkydhars. Door de unieke samenstelling is dit product geschikt voor de meeste moeilijke ondergronden. Het is toepasbaar binnen en buiten op (non)ferro metalen, hout, steen, geglazuurde tegels, oude laklagen en kunststof. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste luchtdrogende laksystemen. Het is overspuit- of schilderbaar na ca. 4 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
SUPER SNELGRONDAvis super snelgrond

Avis super snelgrond

Avis super snelgrond is een snelgrond op basis van alkydhars. Het is toepasbaar op houtwerk binnen en buiten en beschikt over goede eigenschappen zoals een hoge dekkracht, goede vulling en goede kantendekking. Het is super sneldrogend (na 2 uur overschilderbaar) waardoor aanbrengen van meerdere lagen op 1 dag mogelijk is. Theoretisch verbruik: 12 m per liter.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
KOUD VERZINKAvis koud verzink

Avis koud verzink

Avis koud verzink is een grijze zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. Het bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. Dit wordt ook wel koud verzinken genoemd. Het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf74,98
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEAvis loodvrije menie

Avis loodvrije menie

Avis loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. Het kan ook worden gebruikt als afsluitende laag op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEUR GRONDVERF PU / ACBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / ac

Boonstoppel garantie interieur grondverf pu / ac

Boonstoppel garantie interieur grondverf pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmateriaal en dergelijke en voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Dit product heeft een snelle droging waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht (overschilderbaar na 4-5 uur) en is duurzaam elastisch. Het isoleert tevens de in water oplosbare inhoudsstoffen van merbau en andere bloedende houtsoorten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf51,87
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE PRIMER UNIVERSEELBoonstoppel garantie primer universeel

Boonstoppel garantie primer universeel

Boonstoppel garantie primer universeel is een luchtdrogende, multifunctionele, corrosiewerende primer voor buiten op basis van gemodificeerd acrylaathars. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor staal en als hechtprimer voor thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen. Het is ook geschikt als 1-pot-systeem. Het is na 16 uur overschilderbaar met verven op alkydbasis. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf64,13
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDLAKVERF 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000

Boonstoppel garantie grondlakverf 2000

Boonstoppel garantie grondlakverf 2000 is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. Het kan maximaal een jaar overstaan alvorens over te schilderen. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen en dergelijke. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen, op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal en op overstaand buitenwerk in meerjarige onderhoudsplannen. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf49,90
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE SNELGRONDBoonstoppel garantie snelgrond

Boonstoppel garantie snelgrond

Boonstoppel garantie snelgrond is een sneldrogende, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Dit product is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van o.a. hout en houten plaatmaterialen. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Ook kan deze snelgrond gebruikt worden voor het voorbehandelen van glaslatten en sponningen bij beglazingswerkzaamheden en voor het bijgronden van bestaande verflagen, welke nog dezelfde dag overgeschilderd moeten worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur en max. 16 uur (i.v.m. de hechting, anders moet er opnieuw geschuurd worden). Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf44,64
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE EXQUA D OR GRONDVERFBoonstoppel garantie exqua d or grondverf

Boonstoppel garantie exqua d or grondverf

Boonstoppel garantie exqua dor grondverf is een hoogwaardige, luchtdrogende, vochtregulerende, weervaste grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met garantie exqua dor hoogglans. Het is tevens toepasbaar op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf58,14
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDVERF PUBoonstoppel garantie grondverf pu

Boonstoppel garantie grondverf pu

Boonstoppel Garantie Grondverf PU is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het heeft een goede koudedroging vanaf 0C, verwerkt soepel en is slijtvast. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf50,20
bekijk productBekijk product ▸
HAFTGRUNDBrantho korrux haftgrund

Brantho korrux haftgrund

Brantho-korrux haftgrund is een speciale hechtgrond voor lastige ondergronden zoals metaaloppervlakken, in het bijzonder nieuw verzinkte ondergronden, edelstaal, aluminium, koper en harde kunststoffen. Het kan ook worden toegepast op hand ontroeste ondergronden en op goed hechtende oude verflagen. Het is sneldrogend en universeel overschilderbaar met 1- en 2-componenten producten. Verbruik: ca. 8,8 m per liter.

vanaf33,67
bekijk productBekijk product ▸
Mimi Vlekkeloos isoleerprimerCepe mimi vlekkeloos isoleerprimer

Cepe mimi vlekkeloos isoleerprimer

Cepe mimi vlekkenloos is een watergedragen isoleerprimer tegen doorbloedende noesten in houten ondergronden. Het gaat ook het verkleuren door looizuren (tannines) in eikenhout tegen.

vanaf33,26
bekijk productBekijk product ▸
1K Kunststof PrimerColormatic 1k kunststof primer

Colormatic 1k kunststof primer

Colormatic 1k primer voor kunststof is een transparante en sneldrogende 1-componenten plastic hechtprimer voor het spuiten van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het is een uitstekende hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o.a. autos, vrachtwagens en campers. Een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag is al voldoende voor een optimale hechting van de verf op kunststof. Het kan na ongeveer 10 minuten worden overgeschilderd met bijvoorbeeld Colormatic 1k primer/filler of vrijwel iedere autolak. Het is niet geschikt voor ondergronden van pe. Verbruik: ca. 3- 4 m per spuitbus afhankelijk de laagdikte en ondergrond.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K EPOXY PRIMERColormatic 1k epoxy primer

Colormatic 1k epoxy primer

Colormatic 1k primer epoxy is een voor alle doeleinden te gebruiken 1k primer die een uitstekende hechting en corrosiepreventie biedt op plaatstaal, verzinkt staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. Het is sneldrogend met een goede doorharding en kan nat-op-nat worden verwerkt.

vanaf17,49
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ALUMINIUMColormatic 1k primer voor aluminium

Colormatic 1k primer voor aluminium

Colormatic 1k primer voor aluminium is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van ondergronden van onbehandeld aluminium. Het heeft uitstekende hechtings- en corrosiewerende eigenschappen. Het kan worden afgelakt met Colormatic water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en Colormatic velgenlak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K CORROSIEWERENDE PRIMERColormatic 1k corrosiewerende primer

Colormatic 1k corrosiewerende primer

Colormatic 1K (etch)primer corrosiewerend heeft een zeer goede hechting op kaal gepolijst metaal. De actieve roest pigmenten helpen om corrosie te voorkomen en het heeft een snelle droging. Het is geschikt als primer voor soldeerwerk. Rendement: ca. 1 m per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ZINKColormatic 1k primer voor zink

Colormatic 1k primer voor zink

Colormatic 1k primer voor zink zorgt voor een uitstekende hechting en corrosiebescherming, vooral op verzinkt staal. Het is sneldrogend.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
2K HIGH SPEED PRIMER FILLERColormatic 2k high speed primer filler

Colormatic 2k high speed primer filler

Colormatic 2k primer high speed filler is een sneldrogende universele 2k vulprimer voor het behandelen van staal, gegalvaniseerd staal en aluminium. Het is een geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met Colormatic professional water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en 1k en 2k oplosmiddelgedragen aflaksystemen. Het heeft uitstekende hechting en corrosiewerende eigenschappen, is zeer goed schuurbaar, zowel nat als droog, is bestand tegen oplosmiddel en is isocyanaatvrij.

vanaf38,77
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY PRIMER 2KColormatic epoxy primer 2k

Colormatic epoxy primer 2k

Colormatic 2K epoxy primer is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken zoals staal, verzinkt staal en aluminium. Het biedt uitstekende adhesie en corrosiebescherming en is zeer sneldrogend: 1 uur (20 C). Het is perfect voor het schuren, nat en droog, en is bestand tegen oplosmiddelen.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFColormatic hechtprimer voor kunststof

Colormatic hechtprimer voor kunststof

Colormatic 1k primer voor kunststof is een primer voor alle plastic auto-onderdelen zoals bumpers, spiegels en tuning onderdelen.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERSPRAY VOOR KUNSTSTOFColorworks primerspray voor kunststof

Colorworks primerspray voor kunststof

Colorworks hechtingsprimer voor kunststof heeft een uitstekend hechtend vermogen op kunststof ondergronden en de primer zelf geeft een goede hechting aan de op te brengen toplaag. Het droogt binnen enkele minuten.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERColorworks primer

Colorworks primer

Colorworks primer heeft een uitstekend hechtend vermogen op diverse ondergronden zoals hout en metaal en geeft zelf een goede hechting aan de nog op te brengen toplaag. Het is vochtwerend, droogt binnen enkele minuten en werkt kleine oneffenheden in het oppervlak weg.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primer

Dupli color universele primer

Dupli color universeel primer heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC PRIMERDupli color plastic primer

Dupli color plastic primer

Dupli-color plastic primer is een speciale primer voor kunststof. Het is geschikt voor auto-onderdelen, tuinmeubelen en harde kunststoffen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY GRONDVERFDupli color colorspray grondverf

Dupli color colorspray grondverf

Dupli color colorspray grondverf is een primer voor universeel gebruik. Het zorgt voor een uitstekende hechting van de toplaag met Dupli-color synthetische, nitro-combi of acrylaat lakken.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primer

Dupli color universele primer

Dupli color platinum universele primer is een universele primer met uitstekende hechting op o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier. Het is overspuitbaar met o.a. Dupli color platinum.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR HOUTDupli color grondverf voor hout

Dupli color grondverf voor hout

Dupli-color houtprimer grijs synthetisch is een solventgedragen grondverf geschikt voor toepassing op hout binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERDupli color metaalprimer

Dupli color metaalprimer

Dupli-color metaalprimer is een solventgedragen grondverf voor metaal binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUSPRAYDupli color zink aluspray

Dupli color zink aluspray

Dupli-color zink aluspray is een solventgedragen zinkspray voor binnen en buiten.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTON ZINKPRIMERDupli color alkyton zinkprimer

Dupli color alkyton zinkprimer

Dupli-color alkyton zinkprimer is in het bijzonder geschikt bij het behandelen van zeer gladde oppervlaktes zoals zink, aluminium, koper, edelmetaal, glas en porselein. Deze speciale blauw transparante primer zorgt voor een kleverig oppervlak, ideaal om vervolgens te verven met Dupli-color alkyton roestbeschermingslak.

vanaf15,44
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPRIMER NITRO-KOMBIDupli color kunststofprimer nitro-kombi

Dupli color kunststofprimer nitro-kombi

Dupli-color kunststofprimer nitro-kombi is geschikt voor het gronden van harde kunststoffen voor een optimale hechting met kunsthars, acryl of nitro-kombi lakken. Verbruik: ca. 5-6 m per spuitbus.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM PRIMER ACRYLDupli color aluminium primer acryl

Dupli color aluminium primer acryl

Dupli-color aluminium primer acryl is een weerbestendige primer op basis van acrylaathars, speciaal voor aluminium oppervlakken. Het is met name geschikt voor toepassing op zink en koper. Verbruik: ca. 0,8 m per liter.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYRENE PRIMERDupli color polystyrene primer

Dupli color polystyrene primer

Dupli-color polystyrene primer is een primer voor piepschuim. Na het aanbrengen van de primer kan met oplosmiddelhoudende lakken gewerkt worden. Verbruik: ca. 0,6-0,8 m per verpakking.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
AQUA UNIPRIMERGlidden aqua uniprimer

Glidden aqua uniprimer

Glidden aqua uniprimer is een watergedragen primer op basis van acrylaatdispersie met een snelle droging en goede dekking. Dit product is universeel toepasbaar, zowel binnen als buiten, op staal, non ferro metalen en diverse harde kunststoffen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf38,34
bekijk productBekijk product ▸
AQUA PRIMERGlidden aqua primer

Glidden aqua primer

Glidden aqua primer is een watergedragen primer voor binnen op basis van een polyurethan gemodificeerde acrylaatdispersie. De primer heeft een goede vloeiing en is gemakkelijk verwerkbaar. Bij de juiste voorbehandeling is het toepasbaar op hout en metaal zoals deuren en kozijnen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf32,04
bekijk productBekijk product ▸
ALKYD PRIMERGlidden alkyd primer

Glidden alkyd primer

Glidden alkyd primer is een oplosmiddelarme, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor 4-seizoenentoepassing op alle houtsoorten en bestaande, intacte, geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf46,44
bekijk productBekijk product ▸
RAPID UNIPRIMERGlidden rapid uniprimer

Glidden rapid uniprimer

Glidden Rapid Uniprimer is een oplosmiddelarme, sneldrogende, universele primer op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal, non-ferro metalen en diverse harde kunststoffen. Het is niet toepasbaar op zinkhoudende ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf17,14
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINCSPRAYGriffon alu-zincspray

Griffon alu-zincspray

Griffon alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. Het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserien, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
GALVATEC ZINCSPRAYGriffon galvatec zincspray

Griffon galvatec zincspray

Griffon galvatec zincspray is een sneldrogende zinkcoating. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserien, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
MENIEHammerite menie

Hammerite menie

Hammerite menie is een roestwerende loodvrije grondverf op terpentinebasis en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze grondverf kan direct op ijzer en staal aangebracht worden en is uitermate geschikt voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn, omdat het direct over roest gebruikt kan worden. Verder kan hiermee houtwerk beschermt worden dat direct in contact komt met schoon metselwerk zoals de ingebouwde zijkant van kozijnen. Het is na 24 uur overschilderbaar met de meest voorkomende lakken. Het kan niet gebruikt worden op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd staal. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
ANTI ROESTHammerite anti roest

Hammerite anti roest

Hammerite anti-roest is een terpentineverdunbare, effectieve, beschermende grondlaag voor onbehandeld en verroest metaal. Deze grondverf stop het roestproces en is roestwerend. Het hecht uitstekend en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is niet geschikt om te gebruiken op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd metaal. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 0,5 m per spuitbus of 12 m per liter.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERHammerite hechtprimer

Hammerite hechtprimer

Hammerite hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer voor uitstekende hechting op zink, aluminium, gegalvaniseerd metaal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERJansen aqua isoleer- en hechtprimer

Jansen aqua isoleer- en hechtprimer

Jansen aqua isoleer- en hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer met optimale isolatie- en hechteigenschappen voor binnen en buiten. Het isoleert doorslag door nicotine-, was-, teer-, rook-, roet-, vet- en gedroogde watervlekken. Ook doorbloedingen van naald-, blad- en tropisch hout worden met dit product gesoleerd. Het is ook geschikt voor non-ferrometalen, glas, oude verflagen op acrylaat- en alkydharsbasis, hard PVC en tegels en voor de grondlaag van sterk zuigende ondergronden zoals gips, piepschuim of oude dispersieverflagen. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf37,12
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSTOF PRIMERJansen zinkstof primer

Jansen zinkstof primer

Jansen zinkstof-primer is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, metaalachtige, roestwerende primer op basis van epoxyharsesther voor binnen en buiten. Deze primer is sneldrogend en hittebestendig tot 400C. Het is geschikt voor het behandelen van alle blanke metalen-, ijzeren- en stalenconstructies zoals carrosserien en water- en vochtgevoelige constructies, zoals omheiningen, goten, afdakjes, scheepsopbouw en uitlaten-, klimaat-, ventilatie- en brandinstallaties. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf23,74
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF AQUAKoopmans grondverf aqua

Koopmans grondverf aqua

Koopmans grondverf aqua is een sneldrogende watergedragen grondverf op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). Het is super mat, gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoge dekkracht, is goed vullend, kan een jaar overstaan en is vochtregulerend (ademend). Het kan toegepast worden op o.a. ramen, deuren en kozijnen, kasten, stoelen en tafels, nieuw of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 12-13 m per liter.

vanaf23,29
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFKoopmans grondverf

Koopmans grondverf

Koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. Het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 m per liter.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERKoopmans multiprimer

Koopmans multiprimer

Koopmans multiprimer is een roestwerende, sneldrogende, universele zinkfosfaat primer o.b.v. speciale alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is na 6 uur overschilderbaar met de meeste gangbare 1-componentenproducten, anders na 24 uur. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf10,39
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEKoopmans ijzermenie

Koopmans ijzermenie

Koopmans IJzermenieverf is een goed dekkende, hoogvullende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde metalen binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 m per liter.

vanaf6,69
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEKoopmans loodvrije menie

Koopmans loodvrije menie

Koopmans loodvrije menieverf is een sneldrogende, corrosiewerende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende staalconstructies en hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 13-14 m per liter.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
ROESTFIXEERKoopmans roestfixeer

Koopmans roestfixeer

Koopmans roestfixeer is een impregneer- en fixeerlaag voor roestige ondergronden en dient tevens als hechtlaag voor diverse ondergronden zoals verweerd verzinkt staal. Dit product op basis van alkydhars en lijnolie kan direct worden toegepast over vliegroest en de ondergrond hoeft niet eerst gestraald te worden. Het is overschilderbaar na ca. 48 uur. Verbruik: ca. 7-14 m per liter.

vanaf32,49
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDKoopmans snelgrond

Koopmans snelgrond

Koopmans snelgrond is een super sneldrogende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. Door de snelle droging is het mogelijk om meerdere lagen op een dag aan te brengen. Het heeft een uitstekende hechting en hoge dekkracht. Het is na 2 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8-9 m per liter.

vanaf25,19
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIM AQUA XPEMathys fassiprim aqua xpe

Mathys fassiprim aqua xpe

Mathys fassiprim aqua xpe is een watergedragen, vochtregulerende grondverf voor duurzaam binnen- en buitenwerk. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende oude verflagen. Het is overschilderbaar na 3 uur. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf48,65
bekijk productBekijk product ▸
PEGAPRIM XPRESSMathys pegaprim xpress

Mathys pegaprim xpress

Mathys pegaprim xpress is een isolerende en sneldrogende universele hechtprimer op basis van watergebaseerde acrylharsen. Het heeft uitstekende hechting op metaal (staal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal) en gladde harde oppervlakken (pvc, polyester, formica). Het sluit poreuze ondergronden af (metsel- en pleisterwerk, beton, hout, spaanplaten) en isoleert vlekken (teer, roet, graffiti, vocht). Het is overschilderbaar na ongeveer 1 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter per laag.

vanaf24,80
bekijk productBekijk product ▸
PEGALINKMathys pegalink

Mathys pegalink

Mathys pegalink is een universele hechtprimer op basis van in water gedispergeerde acrylharsen. Het hecht op vele ondergronden zoals hout, gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink, polycarbonaat, harde PVC en Pegagraff Hydro. Het is UV-bestendig en hecht zelfs op een oudere (lichte) siliconen besmetting. Het is na 24 uur overschilderbaar met acrylverven. Met andere verven wordt geadviseerd eerst een hechtingstest te doen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf44,74
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL PRIMERMathys fassicryl primer

Mathys fassicryl primer

Mathys fassicryl primer is een watergedragen grondverf met een uitstekende hechting voor binnen en buiten. Het is op basis van een acrylaat-dispersie en polyurethaan-alkydemulsie. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar. Verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SEALING PRIMERMathys fassicryl sealing primer

Mathys fassicryl sealing primer

Mathys fassicryl sealing primer is een watergedragen grondverf op basis van een acrylaat-dispersie met isolerende eigenschappen voor bloedende houtsoorten, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar (bij bloedende houtsoorten na 16 uur). Theoretisch verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIMMathys fassiprim

Mathys fassiprim

Mathys fassiprim is grondverf op terpentinebasis voor op hout en een onderlak voor zijdeglans en hoogglans alkydverven. Theoretisch rendement: 15 m per liter.

vanaf22,06
bekijk productBekijk product ▸
BI-CHROMATAGE SPRAYMotip bi-chromatage spray

Motip bi-chromatage spray

Motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. Het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicalin en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: ca. 1,5-2 m per spuitbus.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT STAIN SEALERMotip deco effect stain sealer

Motip deco effect stain sealer

Motip deco effect stain sealer isoleert vlekken en zorgt voor een uitstekende grondlaag. De sneldrogende primer is gemaakt op basis van acrylaathars en heeft uitstekende isolerende eigenschappen voor interieur. De lak is overschilderbaar met alle alkyd en watergedragen acrylaatlakken. De primer heeft een uitstekende dekkracht en uitstekende hechting en is niet vergelend.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFENMotip hechtprimer voor kunststoffen

Motip hechtprimer voor kunststoffen

Motip hechtprimer voor kunststof is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. Theoretisch verbruik: 2-3 m per spuitbus.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
LAKSTIFT PRIMER GRIJSMotip lakstift primer grijs

Motip lakstift primer grijs

Motip lakstift primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. Het is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Het is na ca. 2 uur uitgehard en overschilderbaar.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
PRIMERMotip primer

Motip primer

Motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Verbruik: ca. 1,5-2 m per 500 ml en ca. 0,5 m per 150 ml.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
DECO PAINT PRIMERMotip deco paint primer

Motip deco paint primer

Motip deco paint primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen.

vanaf6,52
bekijk productBekijk product ▸
anti corrosie sprayMotip anti corrosie spray

Motip anti corrosie spray

Motip anti corrosie spray is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. Het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting. Het is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering.

vanaf19,98
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT PRIMERMotip deco effect primer

Motip deco effect primer

Motip deco effect primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIE PRIMERMotip anti corrosie primer

Motip anti corrosie primer

Motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. Het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m per spuitbus van 400 ml.

vanaf7,68
bekijk productBekijk product ▸
Effect plastic primerMotip effect plastic primer

Motip effect plastic primer

Motip deco effect plastic primer is een sneldrogende, transparante primer. Het is speciaal geschikt voor plastic, maar kan ook gebruikt worden op behandelde en onderhandelde ondergronden van verschillende soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding overspuitbaar met alle lakstystemen, zonder scheuren.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
CIPOwatrol cip

Owatrol cip

Owatrol c.i.p. (rustol) is een universele grondlaag, overschilderbaar met alle soorten verfsystemen. Het lost niet op en garandeert een goede hechting van de volgende lagen. Het heeft een duurzame werking door indringing en passivering van de ondergrond. Het zorgt voor perfecte isolatie van het gezonde metaal en een uitzonderlijke hechting. Het is overschilderbaar na minstens 72 uur. Theoretisch verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
ABSOLUTE PRIMEROwatrol absolute primer

Owatrol absolute primer

Owatrol absolute primer is een hechtprimer voor moeilijke ondergronden zoals kunststoffen (behalve polyethyleen en polypropyleen), binnen en buiten. Het is na 8 uur overschilderbaar met elk product uit de Owatrol Spirit serie. Verbruik: 8-10 m per liter.

vanaf26,00
bekijk productBekijk product ▸
BLOCKING PRIMEROwatrol blocking primer

Owatrol blocking primer

Owatrol Blocking Primer is een isolerende grondlaag die kan worden afgewerkt met Owatrol Reactiv Leaf Koper, Roest of Brons. Het is geschikt voor het primeren van zuurgevoelige oppervlakken zoals eiken, kastanje en red cedar, binnen en buiten. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: cca. 6-10 m per liter.

vanaf35,80
bekijk productBekijk product ▸
AP 60Owatrol ap 60

Owatrol ap 60

Owatrol rustol-primer ap.60 combineert de specifieke eigenschappen van Rustol-Owatrol met de eigenschappen van een uitstekende antiroestverf. Dankzij het unieke bevochtigings- en indringingsvermogen verzadigt deze primer volledig de achtergebleven roest en bereikt het de diepste porin van de ondergrond. Het gezonde metaal wordt volledig gesoleerd en de oppervlakken worden gestabiliseerd. Daarbij worden lucht en vocht, die altijd aan de basis liggen van nieuwe roestvorming, verdreven. Het zorgt al bij de eerste behandeling voor een zeer sterke, perfect hechtende beschermlaag die het metaal efficint tegen roest zal beschermen. Het is na 24-48 uur overschilderbaar met alle verven op alkydbasis (synthetisch, 1-component, alkyd-urethaan). Verwerking op nieuwe oppervlakken: direct 1 of 2 lagen aanbrengen. Verwerking op licht verroeste oppervlakken: lichtjes afborstelen met een staalborstel en vervolgens 1 tot 2 lagen aanbrengen. Verwerking op sterk verroeste oppervlakken: behandelen zoals licht verroeste oppervlakken maar voor de eerste laag 5 tot 20% Rustol-owatrol toevoegen. Verwerking op verroeste geschilderde oppervlakken: het is aanbevolen om voor de eerste laag een pure laag Rustol-Owatrol aan te brengen. Theoretisch verbruik: ca. 16 tot 20 m per liter.

vanaf32,00
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFPearl paint grondverf

Pearl paint grondverf

Basic line grondverf is een goed vullende grondlaag op basis van alkydhars. Het is geschikt voor gebruik binnen en buiten op hout, board en bestaand schilderwerk. Het is schuurbaar en overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 9-12 m per liter.

vanaf9,92
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDProfit snelgrond

Profit snelgrond

Profit snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis. Het is te gebruiken op nieuw hout en over bestaande verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-13 m per liter.

vanaf15,37
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEProfit ijzermenie

Profit ijzermenie

Profit ijzermenie is een goede tweede laag op terpentinebasis voor over loodmenie of als roestwerende grondlaag op ijzeren objecten. Het is ook een goede roestwerende grondlaag voor vele verfsystemen. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-14 m per liter.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF WATERBASISProfit grondverf waterbasis

Profit grondverf waterbasis

Profit wb grondverf wordt gebruikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk, binnen en buiten. Het is na 24 uur overschilderbaar met een dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 10-14 m per liter.

vanaf11,87
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFProfit grondverf

Profit grondverf

Profit grondverf is een terpentinegedragen grondverf. Het wordt gebruikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is de ideale basis voor Profit Hoogglans en Zijdeglans en na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-14 m per liter.

vanaf6,97
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERRelius rapid primer

Relius rapid primer

Relius rapid primer is een sneldrogende grondverf voor hout buiten. Het is overschilderbaar na 2 uur. Theoretisch rendement: 12 m per liter.

vanaf15,67
bekijk productBekijk product ▸
ROSTSCHUTZGRUNDRelius rostschutzgrund

Relius rostschutzgrund

Relius rostschutzgrund is een sneldrogende high-build anticorrosie verf voor ijzer en staal buiten. Het heeft een goede hechting en lood- en chromaatvrije pigmenten. Het is overschilderbaar na 8 uur. Theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-EP 2K AllgrundRelius hydro-ep 2k allgrund

Relius hydro-ep 2k allgrund

Relius Hydro-EP 2K Allgrund is een waterverdunbare, 2-componenten, licht thixotrope en snel drogende primer voor binnen en buiten op basis van epoxyhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het is een grondlaag voor gebruik op staal, zink, non-ferrometalen en oppervlakken van hard PVC. Het is moeilijk ontvlambaar volgens IMO-resolutie FTPC deel 5. Potlife: 4 uur. Het is overschilderbaar na 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 4 m per liter.

vanaf155,42
bekijk productBekijk product ▸
VORLACKRelius vorlack

Relius vorlack

Relius Vorlack is een buitengewoon vullende, sneldrogende grondverf/primer voor buiten met een fantastische vloeiing, kantendekking en schuurbaarheid. Het is een ideale ondergrond voor hoogwaardig lakwerk, isoleert veel houtinhoudstoffen, is aromaatvrij en reukarm. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU ALLGRUNDRelius hydro-pu allgrund

Relius hydro-pu allgrund

Relius hydro-pu allgrund is een universele, waterverdunbare, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is zeer sneldrogend en geschikt om ijzer, staal, zink, NE-metalen en hard pvc voor te behandelen. Het is overschilderbaar na ca. 8-10 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf33,77
bekijk productBekijk product ▸
Haftgrund PR-100Relius haftgrund pr-100

Relius haftgrund pr-100

Relius Haftgrund PR-100 is een 1-component, waterverdunbare hechtgrond voor zuigende en niet zuigende minerale ondergronden, binnen en buiten. Het is speciaal voor ondergronden die aansluitend met Bodensiegel TC-300 afgewerkt worden. Het is ook op zijdeglanzende en engobeerde dakpannen toe te passen als hechtgrond onder Roofacryl dakcoatings. Theoretisch rendement: ca. 5 m per liter.

vanaf30,81
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU IsoliergrundRelius hydro-pu isoliergrund

Relius hydro-pu isoliergrund

Relius Hydro-PU Isoliergrund is een watergedragen isolerende grondverf voor hout binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine, roet, olie- en vetvlekken. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf29,86
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU PrimerRelius hydro-pu primer

Relius hydro-pu primer

Relius Hydro-PU Primer is een zeer goed vullende en licht isolerende grondverf. Het is geschikt voor hout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf21,10
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU VORLACKRelius hydro-pu vorlack

Relius hydro-pu vorlack

Relius hydro-pu vorlack is een zeer goed vullende, reukarme, watergedragen grondverf op polyurethaan-alkydbasis voor binnen. Het heeft een prachtige vloeiing voor een perfect resultaat. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 8-10 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf31,66
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUNDRelius allgrund

Relius allgrund

Relius allgrund is een sneldrogende, corrosiewerende, matte, universele hechtprimer voor buiten. Het is op praktisch alle ondergronden inzetbaar (o.a. ijzer, staal, zink, ne-metalen, aluminium, spaan- en hardvezelplaten en hard pvc) en het is slag- en krasvast. Het is overschilderbaar met kunstharslakken na 3 uur (met 2-compontenlakken na 36 uur). Theoretisch rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf23,05
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERRemmers universele primer

Remmers universele primer

Remmers universele primer is een watergedragen hechtprimer voor verschillende ondergronden zoals staal, verzinkt staal, aluminium, koper, messing, hout, oude verflagen, hard pvc en nog vele andere ondergronden. Het zorgt voor een goede isolering van houtinhoudstoffen, ook op kritische houtsoorten. Het kan met zeer veel producten afgewerkt worden. Daarnaast is het reukarm, sneldrogend en chromaat- en loodvrij. Het heeft daarnaast een zeer goede corrosie- en roestwerende werking dankzij speciale pigmenten. Het is niet geschikt voor geloxeerd aluminium en nieuw verzinkt, gescopeerd staal. Het is na 12 uur droog. Rendement: ca. 10 m per liter per laag.

vanaf25,44
bekijk productBekijk product ▸
Isolerende PrimerRemmers isolerende primer

Remmers isolerende primer

Remmers isolerende primer is een watergedragen, speciale grondering voor lichte dekkende verven en lakken. Het is speciaal ter voorkoming van het doorbloeden van houtinhoudstoffen. Het is geschikt voor houten ondergronden buitenshuis zoals schuttingen, kozijnen en deuren. Rendement: ca. 12-14 m per liter.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
AC PRIMERRolith ac primer

Rolith ac primer

Rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. Het is niet geschikt voor polypropyleen. Verbruik: ca. 1-2 m per spuitbus.

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
ROESTPRIMERRust-oleum roestprimer

Rust-oleum roestprimer

Rust-oleum roestprimer is een 1-component roestprimer op basis van alkyd voor directe toepassing op licht vochtige of droge metalen ondergronden. Er is minimale ondergrondvoorbereiding nodig (handmatige ontroesting), het is op basis van een unieke reukarme formule op basis van visolie, het verdrijft vocht en lucht, zet de roest vast, biedt langdurige corrosiewering, ook zonder topcoat, en kan in combinatie met o.a. 7500 Alkythane zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 14.5 m per liter.

vanaf40,25
bekijk productBekijk product ▸
PVDF PRIMERRust-oleum pvdf primer

Rust-oleum pvdf primer

Rust-oleum pvdf primer is een 1-component super hechtprimer voor pvdf, verzinkt staal, zink en aluminium. Het is ook ideaal voor lastige metaaloppervlakken, al na 30 minuten kleefvrij en ideaal als primer voor noxyde. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf111,84
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER METAALRust-oleum primer metaal

Rust-oleum primer metaal

Rust-oleum metal expert primer voor speciale metalen is een sneldrogende corrosiebeschermingsprimer voor metaal, speciaal voor gegalvaniseerde metalen en non-ferrometalen, zowel binnen als buiten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,39
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer met hoge laagdikte en bescherming voor nieuw of gestraald metaal. Het biedt maximale duurzaamheid, zelfs in zeer corrosieve omgevingen. In combinatie met o.a. 7500 Alkythane kan dit product zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf228,58
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRust-oleum roestomvormer

Rust-oleum roestomvormer

Rust-oleum roestomvormer kan rechtstreeks worden aangebracht op verroest metaal, zodat een onmiddellijk te verven oppervlak ontstaat zonder te hoeven schuren. Het voorkomt verdere roest, kan gecombineerd worden met de meeste verven op basis van oplosmiddel of olie, is duurzaam en corrosiebestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
METAL CLADDING PRIMERRust-oleum metal cladding primer

Rust-oleum metal cladding primer

Rust-oleum metal cladding primer is een primer op waterbasis voor gebruik op alle metalen ondergronden inclusief blank of gestraald staal, verzinkt staal en plastisol. Het is zeer sneldrogend (al na 1 uur overschilderbaar), gemakkelijk aan te brengen en bevat anticorrosieve pigmenten. Het biedt ook bescherming tegen industrile belasting, indien overschilderd met metal cladding topcoat. Verbruik: 12.5 m per liter.

vanaf346,96
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT GRONDLAAGRust-oleum hard hat grondlaag

Rust-oleum hard hat grondlaag

Rust-oleum hard hat roestwerende grondlaag is een tijdsbesparende (sneldrogende) oplossing voor veel industrile onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is ideaal voor op ijzer, staal en andere metalen. Het is ook toe te passen op lichtgeroeste ondergronden en oude verflagen. In combinatie met de verschillende deklagen zorgt het voor maximale bescherming, ook in een sterk corrosieve omgeving. Overschilderbaar binnen 1 uur of na 48 uur. Verbruik: ca. 2,5 m per spuitbus.

vanaf25,39
bekijk productBekijk product ▸
GALVINOLEUMRust-oleum galvinoleum

Rust-oleum galvinoleum

Rust-oleum galvinoleum is een 1-component super hechtprimer voor alle moeilijke ondergronden zoals glas, porselein, de meeste kunststoffen, aluminium, koper en rvs. Het kan al na 30 minuten worden overgeschilderd met 7500 alkythane en heeft een zeer hoog rendement: ca. 35 m per liter.

vanaf40,25
bekijk productBekijk product ▸
COMBIPRIMER AQUARust-oleum combiprimer aqua

Rust-oleum combiprimer aqua

Rust-oleum combiprimer aqua is een roestwerende primer voor toepassing op kaal metaal, nieuw metaal of licht geroest metaal binnen. Het is een sneldrogende primer op basis van een acrylcopolymeerdispersie op waterbasis. Het bevat een roestwerend additief en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is overschilderbaar na 3 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HECHTPRIMERRust-oleum combi color hechtprimer

Rust-oleum combi color hechtprimer

Rustoleum combiprimer hechtprimer is een oplosmiddelhoudende hechtprimer voor combicolor deklagen. Het hecht perfect op o.a. gegalvaniseerd, roestvast of verzinkt staal, rvs, aluminium, hard pvc, tegels, koper, brons, porselein en andere gladde ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 30 minuten (en binnen 24 uur!). Let op: de verflaag blijft kleverig. Verbruik: ca. 35 m per liter.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT HECHTGRONDLAAGRust-oleum hard hat hechtgrondlaag

Rust-oleum hard hat hechtgrondlaag

Rust-oleum Hard Hat hechtgrondlaag is een transparant blauwe hechtprimer gebaseerd op een oplosmiddelhoudende acrylaathars. Het is toepasbaar op verzinkt staal, roestvast staal, aluminium, koper, brons, glas, porselein en andere gladde oppervlakken binnen en kan overschilderd worden met rust-oleum hard hat deklagen. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden op oppervlakken met lichte industrile belasting en normale vochtigheid. Overschilderbaar na 30 minuten en binnen 24 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per spuitbus.

vanaf23,44
bekijk productBekijk product ▸
SUPER HECHTPRIMERRust-oleum super hechtprimer

Rust-oleum super hechtprimer

Rust-oleum super hechtprimer is een primer op waterbasis voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton of tegels. Het zorgt voor perfecte hechting zonder stralen of etsen en kan met vrijwel elke verf of coating overschilderd worden. Verbruik: ca. 41 m per liter.

vanaf70,77
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFRust-oleum grondverf

Rust-oleum grondverf

Rust-oleum primer HS is een goed vullende en vochtregulerende primer op basis van alkydhars voor buitentoepassingen. Het is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal en te gebruiken in combinatie met Rust-Oleum lakken. Het is overschilderbaar na 19 uur. Theoretisch verbruik: 16-20 m per liter.

vanaf20,89
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC PRIMERRust-oleum combicolor non zinc primer

Rust-oleum combicolor non zinc primer

Rust-oleum combicolor non zinc primer is een sneldrogende grondverf gebaseerd op een aromaat vrije kortolie alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is overschilderbaar na 2 uur en geschikt voor nieuwe en licht verroeste oppervlakken. Theoretisch verbruik: ca. 12,8 m per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR ANTI ROEST PRIMERRust-oleum combi color anti roest primer

Rust-oleum combi color anti roest primer

Rust-oleum combicolor anti roest primer op basis van alkyd is toepasbaar op blanke of licht geroeste staaloppervlakken om bescherming te bieden tegen corrosie. Het kan vervolgens na ca. 2 uur overschilderd worden met een Rust-oleum combicolor metaal 7300 coating om optimale bescherming te bieden tegen matige industriebelasting. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 12 m per liter en ca. 2-3 m per spuitbus.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD SEALERRust-oleum epoxyshield sealer

Rust-oleum epoxyshield sealer

Rust-oleum epoxyshield betonsealer is een watergebaseerde, transparante 1-component betonsealer op basis van vinyl acrylaat. Het vermindert stofvorming, beschermt de vloer tegen vocht/chemicalin en vergemakkelijkt de reiniging van de vloer. Het is een eenvoudige betonbeschermer en stofbinder met een uitstekend penetrerend vermogen, goede duurzaamheid bij lichte belasting en een zeer snelle droging (kleefvrij na 1 uur). Het vergeelt niet, is gemakkelijk aan te brengen en beschermt tegen vocht en chemicalin. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf132,97
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE PRIMER GEVLINDERD BETONRust-oleum sneldrogende primer gevlinderd beton

Rust-oleum sneldrogende primer gevlinderd beton

Rust-oleum epoxyprimer gevlinderd beton is een watergedragen, 2-componentenprimer voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton, leisteen of tegels. Het is overschilderbaar na slechts 3 uur en het verbruik is ca. 10 m per liter.

vanaf273,50
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDRust-oleum snelgrond

Rust-oleum snelgrond

Rust-oleum snelgrond op basis van alkydhars is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal buiten. Het heeft een hoge dekkracht en is goed vullend en schuurbaar. Het is droog na 1 uur en overschilderbaar na 5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
4268 Hittebestendige MetaalprimerRust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimer

Rust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimer

Rust-oleum oranje grondlaag 150-425 graden biedt bescherming tot een droge hitte van 425C en is af te werken met 4215 Hittebestendige Metaalcoating. Het Bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden en ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal aangebracht te worden. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf315,86
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIERust-oleum ijzermenie

Rust-oleum ijzermenie

Rust-oleum ijzermenie is een roestwerende primer op basis van alkydhars die beschermt tegen het roesten van ijzer en staal, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor metalen die verwarmd worden, zoals radiatoren en verwarmingsbuizen. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: 12 m per liter.

vanaf20,13
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT 3-IN-1 ANTI ROEST PRIMERRust-oleum metal expert 3-in-1 anti roest primer

Rust-oleum metal expert 3-in-1 anti roest primer

Rust-oleum metal expert 3-in-1 anti-roest primer is een hoogwaardige, sneldrogende 3-in-1 corrosiewerende primer voor ferro metalen, binnen en buiten. Het vormt een perfecte grondlaag waarop een water- of solventgedragen aflak kan worden aangebracht. Het stopt roest en brengt een grondlaag n voorlaklaag aan. Het kan direct worden aangebracht op roest en blanke ferro metalen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,90
bekijk productBekijk product ▸
HECHT PRIMERRust-oleum hecht primer

Rust-oleum hecht primer

Rust-oleum hechtprimer is een sneldrogende primer die een stevige hechting voor spuitverf biedt op onbehandeld of geschilderd hout, metaal, pleister, metselwerk en niet geglazuurd keramiek, binnen en buiten. Het houdt vlekken, verkleuringen en onregelmatigheden tegen en zorgt voor een gladdere en meer eenvormige verfafwerking. Het kan nat of droog worden geschuurd en kan met behulp van zeep en water worden schoongemaakt.

vanaf12,43
bekijk productBekijk product ▸
9169 Epoxy RoestprimerRust-oleum 9169 epoxy roestprimer

Rust-oleum 9169 epoxy roestprimer

Rust-oleum epoxyprimer is een laag viskeuze epoxy roestprimer met uitstekende hechting en corrosiewering op hand ontroeste ondergronden. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden en Doordringt roest tot op het metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicalin, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf308,47
bekijk productBekijk product ▸
6040 LOODVRIJE MENIERust-oleum 6040 loodvrije menie

Rust-oleum 6040 loodvrije menie

Rust-oleum loodvrije menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars tegen het roesten van ijzer en staal, maar ook geschikt als beschermende grondlaag voor hout in contact met metselwerk of beton. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf20,13
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT ROESTOMVORMERRust-oleum metal expert roestomvormer

Rust-oleum metal expert roestomvormer

Rust-oleum metal expert roestomvormer verwijdert snel roest en zorgt voor een stevig, corrosiebestendig gegrondverfd oppervlak waarop de afwerklaag kan worden aangebracht. Het reageert chemisch met de roest, passiveert en vormt een compacte zwarte beschermlaag. Het is alleen te gebruiken met verf op oplosmiddelbasis. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf8,87
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer is een 1-component sneldrogende metaalprimer op basis van alkyd voor blanke en licht geroeste metalen. Het is overschilderbaar na 2 uur. Verbruik: ca. 12.8 m per liter.

vanaf43,25
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY METAALPRIMERRust-oleum epoxy metaalprimer

Rust-oleum epoxy metaalprimer

Rust-oleum 9100 epoxyprimer is een sneldrogende epoxy metaalprimer voor extra bescherming tegen corrosie op blank of gestraald metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicalin, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Indien goede uv-weerstand gewenst is, dient een rust-o-thane 9600 polyurethaan deklaag aangebracht te worden. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf308,47
bekijk productBekijk product ▸
6050 UNIVERSELE PRIMERRust-oleum 6050 universele primer

Rust-oleum 6050 universele primer

Rust-oleum universele primer is een breed inzetbare, watergedragen, sneldrogende, uitstekend hechtende en goed vullende primer voor o.a. hout, mdf, harde kunststoffen en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. Het kan zonder problemen enkele maanden overstaan en kan worden aangebracht op hout dat max. 20% vocht bevat. Het kan afgewerkt worden met acryl-, alkyd- en dispersieverven. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf19,21
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL-PRIMERSps acryl-primer

Sps acryl-primer

Sps acryl-primer is een isolerende, goed vullende, sneldrogende, watergedragen primer voor (hard)hout, binnen en buiten. Het voorkomt het doorbloeden van hardhout en mdf. Het is ideaal in combinatie met Sps watergedragen lakken. Het heeft een uitstekende vloeiing en hechting en is goed schuurbaar en reukarm. Het is na ongeveer 6 uur overschilderbaar (16 uur bij doorbloedende houtsoorten). Theoretisch rendement: ca. 12-14 m per liter.

vanaf31,22
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER BPSps primer bp

Sps primer bp

Sps primer bp is een zeer goed vloeiende matte grondverf op basis van gemodificeerde alkydharstechnologie. Het is speciaal geschikt als grondlaag op onbehandelde en kaal gemaakte houten ondergronden in buitensituaties die aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vulling en het matte uiterlijk is dit product ideaal als grondverf op onbehandeld hout. Het is goed glad te schuren en past zeer goed in een verfsysteem met glanzende of zijdeglanzende afwerking. Het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf30,37
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER LSSps primer ls

Sps primer ls

Sps primer ls is geschikt als grondlak in buitensituaties die aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vloeiing en het semi-matte uiterlijk is dit product ideaal als grond- en voorlak in een verfsysteem met hoog- of zijdeglans afwerking. Het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf33,82
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-PRIMERSps quick-primer

Sps quick-primer

Sps quick-primer is geschikt als grondverf op houtwerk, plaatmateriaal, bestaande dekkende alkyd laklagen en als tussenlaag op voorbehandeld metaal buiten. Het is na 1 uur droog en na 5 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf21,60
bekijk productBekijk product ▸
METAL-PRIMERSps metal-primer

Sps metal-primer

Sps metal-primer is een roest- en corrosiewerende, uitstekend hechtende, isolerende, watergedragen primer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor staal en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. Het is ook toepasbaar op o.a. hout, mdf en harde kunststoffen. Het kan afgewerkt worden met watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het is na ca. 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 12-14 m per liter.

vanaf26,98
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER READY MIXEDSps multi-primer ready mixed

Sps multi-primer ready mixed

Sps multi-primer is een sneldrogende primer op waterbasis. Het heeft een uitstekende hechting op kunststof en non-ferro metaal. Het is daarnaast uitermate geschikt als grondverf voor pleisterwerk, beton, hout en mdf en is zeer goed vullend. Er kan met acryl- en alkydverf over de primer heen geschilderd worden, maar ook met muurverf of latex. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is goed schuurbaar en heeft een uitstekende vloeiing, hechting en verwerking. Het is snel droog en overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 tot 14 m per liter per laag.

vanaf24,50
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER MENGMACHINESps multi-primer mengmachine

Sps multi-primer mengmachine

Sps multi-primer is een sneldrogende primer op waterbasis. Het heeft een uitstekende hechting op kunststof en non-ferro metaal. Het is daarnaast uitermate geschikt als grondverf voor pleisterwerk, beton, hout en mdf en is zeer goed vullend. Er kan met acryl- en alkydverf over de primer heen geschilderd worden, maar ook met muurverf of latex. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is goed schuurbaar en heeft een uitstekende vloeiing, hechting en verwerking. Het is snel droog en overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 tot 14 m per liter per laag.

vanaf31,22
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER PLUSSps multi-primer plus

Sps multi-primer plus

Sps multi-primer plus is een zeer goed dekkende, sneldrogende, waterverdunbare primer op basis van een tribride technologie. Het is speciaal geschikt als grondlaag op onbehandelde en kaal gemaakte houten ondergronden in binnensituaties en buitensituaties die indirect aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vulling en het matte uiterlijk is dit product ideaal als grondverf op onbehandeld hout. Het hecht bovendien uitstekend op oude verflagen en diverse kunststoffen zoals pvc en volkernplaten. Het is goed glad te schuren en kan na ongeveer 6 uur worden afgeschilderd met zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verfproducten. Theoretisch rendement: 12-14 m per liter.

vanaf33,70
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-PRIMER SPRAYSps multi-primer spray

Sps multi-primer spray

Sps multi-primer spray is speciaal geschikt als grondlaag op onbehandelde en kaal gemaakte houten ondergronden. Het kan worden toegepast in binnensituaties en buitensituaties die indirect aan normale weersomstandigheden zijn blootgesteld. Door de goede vulling en het matte uiterlijk is dit product ideaal als grondverf op onbehandeld hout. Het hecht bovendien uitstekend op oude verflagen en diverse kunststoffen zoals pvc en volkernplaten. Het is goed glad te schuren en kan na 6 uur worden afgeschilderd met zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verfproducten. Theoretisch rendement: ca. 6 m per liter.

vanaf75,14
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND K51Sudwest allgrund k51

Sudwest allgrund k51

Sudwest allgrund k51 is een oplosmiddelhoudende, universele, roestwerende hechtprimer voor toepassing op vrijwel alle ondergronden, bijvoorbeeld hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melanine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp en hittebestendig tot 100C. Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken, ook watergedragen. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alkydlakken, na ca. 12 uur met nitrolakverf en na ca. 36 uur met 2-componentenlakken. Verbruik: ca. 9 m per liter en ca. 1 2 m per spuitbus.

vanaf9,79
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND ACRYLSudwest allgrund acryl

Sudwest allgrund acryl

Sdwest acryl allgrund is een watergedragen, universele, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op vele ondergronden zoals hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp. Het is bestand tegen akaliteit. Het is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen en hittebestendig tot 100C. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
UNI-GRONDSudwest uni-grond

Sudwest uni-grond

Sudwest uni-grond is een aromaatvrije, hoog vullende grondverf voor verschillende ondergronden buiten. Deze verf onderscheidt zich door de makkelijke streeploze verwerking, hoge laagdikte, goede dekking, goede schuurbaarheid en snelle droging (na ca. 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf19,12
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIETenco loodvrije menie

Tenco loodvrije menie

Tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. Het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. De verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10-13 m per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIETenco ijzermenie

Tenco ijzermenie

Tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. De menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf8,04
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIETenco witte menie

Tenco witte menie

Tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. Het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF WATERBASISTenco grondverf waterbasis

Tenco grondverf waterbasis

Tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMER WATERBASISTenco universele primer waterbasis

Tenco universele primer waterbasis

Tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
FERRO PRIMERTenco ferro primer

Tenco ferro primer

Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. Het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. Het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 C. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER UNIVERSEELTenco primer universeel

Tenco primer universeel

Tenco primer universeel is een watergedragen, roestwerende hechtprimer voor op thermisch verzinkt of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium, binnen en buiten. Het is tevens geschikt als hechtprimer voor pvc en diverse andere kunststoffen. Het is speciaal geschikt voor objecten zoals hekken, garagedeuren, raamkozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is na 16 uur overschilderbaar met zowel een terpentine- als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFTenco grondverf

Tenco grondverf

Tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDTenco snelgrond

Tenco snelgrond

Tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
ORANJE MENIETenco oranje menie

Tenco oranje menie

Tenco oranje menie is de vervanger voor loodmenie. Het is geschikt om houten balken en kozijnen die met metselwerk en beton in aanraking komen te beschermen tegen houtrot. Het is tevens te gebruiken als beschermende grondlaag van metalen en houten objecten zoals hekwerken, radiatoren, constructies en omkanten van kozijnen. Het beschikt over zinkfosfaatprimer, heeft een zeer goede hechting en is overschilderbaar met lakken op basis van alkyd. Rendement: 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
STELFLOOR PRIMER ACRYLTrimetal stelfloor primer acryl

Trimetal stelfloor primer acryl

Trimetal stelfloor primer acryl is een blanke hechtprimer voor cement- en betonvloeren, binnen en buiten, op basis van een watergedragen acrylaathars bindmiddel. Het verbetert de hechting van watergedragen vloerverven op kale en poreuze ondergronden. Het is gemakkelijk te verwerken en reukarm waardoor het zeer geschikt is voor toepassing in moeilijk ventileerbare ruimtes. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Let op, het is niet verwerkbaar bij een temperatuur lager dan 10C en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf119,34
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE CS PRIMERTrimetal steloxine cs primer

Trimetal steloxine cs primer

Trimetal steloxine cs primer is een Watergedragen, roestwerende primer voor damwand-gevelprofielen. Het is bestemd voor binnen- en buitentoepassing en heeft een korte droogtijd en corrosiewerende eigenschappen. Rendement: 6-7 m per liter.

vanaf99,89
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER EPOXYTrimetal steloxine primer epoxy

Trimetal steloxine primer epoxy

Trimetal steloxine primer epoxy is een matte, 2-componenten, corrosiewerende zinkfosfaatprimer op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar op staal, aluminium, verzinkt staal en epoxy zink-primers als corrosiewerende grondlaag. Het mag direct toegepast worden op metalen ondergronden die droog, intact, stofvrij en ontvet zijn. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: ca. 9,6 m per liter.

vanaf101,34
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER NON FERROTrimetal steloxine primer non ferro

Trimetal steloxine primer non ferro

Trimetal steloxine primer non ferro is een universele hechtprimer voor diverse ondergronden op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle aandroging. Het hecht uitstekend op non-ferro ondergronden zoals trespa, keramiek, polyester, koper, zink en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 9,5 m per liter.

vanaf40,22
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL FX PRIMERTrimetal permacryl fx primer

Trimetal permacryl fx primer

Trimetal permacryl FX primer is een waterverdunbare, eenvoudig te verwerken, uitzonderlijk goed schuurbare, dekkende, sneldrogende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. Deze goed vloeiende, goed vullende grondverf is zeer geschikt voor toepassing op hout in een watergedragen verfsysteem. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf39,29
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER FERROTrimetal steloxine primer ferro

Trimetal steloxine primer ferro

Trimetal steloxine primer ferro is een oxidatief drogende, corrosiewerende primer, gepigmenteerd met zinkfosfaat op basis van een gemodificeerd alkydhars bindmiddel. Het is geschikt als eerste en/of tweede laag op ontroest staal in een corrosiewerend alkydhars verfsysteem. Het is overschilderbaar na ca. 15 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,7 m per liter.

vanaf46,27
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL PU PRIMERTrimetal permacryl pu primer

Trimetal permacryl pu primer

Trimetal permacryl pu primer is een dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van een watergedragen acrylaat-urethaan bindmiddel. Het is geschikt als grondlak op hout binnen en buiten zoals geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, deuren en kozijnen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf40,86
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL MULTIPRIMERTrimetal permacryl multiprimer

Trimetal permacryl multiprimer

Trimetal permacryl multiprimer is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van acrylaat-copolymeer dispersiebindmiddel voor binnen en buiten. Het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester en verzinkt staal. Het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. Overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 13,3 m per liter.

vanaf38,80
bekijk productBekijk product ▸
PERMACRYL MULTIPRIMER PRESTIGETrimetal permacryl multiprimer prestige

Trimetal permacryl multiprimer prestige

Trimetal permacryl multiprimer prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie. Het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester en verzinkt staal. Het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. Deze verf heeft speciale, isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout. Voordat de primer wordt afgewerkt dient deze te worden voorbehandeld met een laag Permacryl PU Primer. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf36,87
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE DEKGRONDTrimetal permaline dekgrond

Trimetal permaline dekgrond

Trimetal permaline dekgrond is een oxidatief drogende, thixotrope, dekkende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op hout en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf36,69
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE PRIMER PRESTIGETrimetal permaline primer prestige

Trimetal permaline primer prestige

Trimetal permaline primer prestige is een halfglanzende grondlak voor perfect glansbehoud, buiten. Het heeft uitstekende vloei en een hoge dekkracht, is prima schuurbaar en heeft een prettige verwerking. Het is geschikt als grond- en voorlak op hout buiten, zoals kozijnen, deuren, geveltimmerwerk en betimmeringen. Het is ook geschikt voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststof ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Rendement: 12-15 m per liter.

vanaf39,90
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE PRIMERTrimetal permaline primer

Trimetal permaline primer

Trimetal permaline primer is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, kozijnen en deuren en is tevens geschikt als overgrondlak op staal. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Theoretisch rendement: ca. 13-15 m per liter.

vanaf20,97
bekijk productBekijk product ▸
PERMALINE SNELGRONDTrimetal permaline snelgrond

Trimetal permaline snelgrond

Trimetal permaline snelgrond is een oxidatief sneldrogende, dekkende grondlak op basis van speciaal gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk buiten, daar waar een korte droogtijd nodig is (zoals moeilijk bereikbare plaatsen). Het past zeer goed in een verfsysteem met o.a. Permaline DW Brillant en is na ca. 3 uur overschilderbaar bij 20C. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf39,37
bekijk productBekijk product ▸
STELOXINE PRIMER THIXOTrimetal steloxine primer thixo

Trimetal steloxine primer thixo

Trimetal steloxine primer thixo is een roestwerende thixotrope primer op basis van een oploshoudend acrylaat bindmiddel voor op metaal. Het heeft een hoog laagdiktebereik en een perfecte omhulling op scherpe kanten. Rendement: 5 m per liter.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
AQUA NOESTEN PRIMERVista aqua noesten primer

Vista aqua noesten primer

Vista aqua noestenprimer is een witte, waterdampdoorlatende, watergedragen isoleerprimer voor binnen die doorbloedende noesten in houten ondergronden isoleert. Het is ook geschikt voor toepassing op oude laklagen. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf52,60
bekijk productBekijk product ▸
2K PU PRIMERVista 2k pu primer

Vista 2k pu primer

Vista 2k pu primer is een matte, roestwerende, universele 2-componenten polyurethaan coating voor buiten, toepasbaar als grondlaag in het Vista 2k pu systeem. De coating hecht goed op beton, polyester, staal, aluminium, verzinkt staal, rvs en op diverse 2-componenten coatings. Bij toepassing op geglazuurde tegels wordt geadviseerd om 1,5% Vista silaan additief toe te voegen. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf63,95
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K EP PRIMERVista aqua 2k ep primer

Vista aqua 2k ep primer

Vista aqua 2k epoxy primer is een roestwerende 2-componenten epoxy primer. Het biedt een supersterke grondlaag voor wanden, vloeren, trappen, meubels, staalconstructie en machines en heeft een extreem goede hechting op verschillende ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, verzinkt staal, koper, messing, beton en harde kunststoffen zoals pvc en polyester. Het is extreem roestwerend: het doorstaat de + 1000 uur saltspray test in combinatie met de Vista aqua 2k pu finish. Het heeft een zeer goede weerstand tegen chemicalin zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale olin, verdunde zuren en logen. Het is overschilderbaar na 3 uur (acryl) of 6 uur (2k) en binnen 24 uur. Mengverhouding: 5:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 m per kg.

vanaf48,02
bekijk productBekijk product ▸
METALPRIMERWerdol metalprimer

Werdol metalprimer

Werdol metalprimer is een roestwerende primer op basis van urethaan/alkydhars met zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel. Het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen en een goede schuurbaarheid. Het is een hedendaags loodvrij alternatief voor traditionele meniesystemen en is geschikt voor toepassing op kaal (ontroest en ontvet) staal als anticorrosieve primer in een 1-component verfsysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. Het is tevens geschikt als onderhoudsprimer over bestaande synthetische menies en aflakken. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf18,69
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIEWerdol witte menie

Werdol witte menie

Werdol witte menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars met zinkfosfaat en titaandioxide. Het is een basisprimer voor staal boven de waterlijn en is tevens toepasbaar als kleurzettende tussenprimer over traditionele menies. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf17,08
bekijk productBekijk product ▸
ZINKCOMPOUNDWerdol zinkcompound

Werdol zinkcompound

Werdol zinkcompound is een sneldrogende, kathodisch beschermende zinkstofverf op basis van polystyreenhars en zinkstof. Het kan worden toegepast over de hechtprimers Epifanes multi marine primer of de Werdol second coat primer. Het is te gebruiken als roestwerende primer op staal en overschilderbaar na ca. 2 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf28,82
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFWerdol grondverf

Werdol grondverf

Werdol Grondverf is een 1-component grondverf voor hout, binnen en buiten boven de waterlijn, op basis van alkydhars. Het heeft een sterk vullend en goed dekkend vermogen en uitstekende schuurbaarheid. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 1-component aflakken. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf13,93
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEWerdol ijzermenie

Werdol ijzermenie

Werdol ijzermenie is een roestwerende shop- en transportprimer op basis van alkyhars en ijzeroxide. De primer biedt tijdelijke bescherming tegen roest op kaal staal boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
LOODIJZERMENIEWerdol loodijzermenie

Werdol loodijzermenie

Werdol Loodijzermenie is een roestwerkende primer op basis van lijnolie/alkyhars en 50/50 loodmenie en ijzeroxide. Het is te gebruiken als basisprimer over Werdol Loodmenieverf en het is vooral geschikt om kleine beschadigingen bij te werken. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf53,21
bekijk productBekijk product ▸
LOODMENIEWerdol loodmenie

Werdol loodmenie

Werdol Loodmenie is een conventionele loodmenie op basis van lijnolie/alkydhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het geeft tevens een goede bescherming aan hout boven de waterlijn. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf19,63
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ALKYDWijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,13
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF DEKKENDWijzonol grondverf dekkend

Wijzonol grondverf dekkend

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf16,17
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA GRONDLAKWijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 m per liter.

vanaf48,30
bekijk productBekijk product ▸
4SO GRONDLAKWijzonol 4so grondlak

Wijzonol 4so grondlak

Wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf43,34
bekijk productBekijk product ▸
UNI PRIMERWijzonol uni primer

Wijzonol uni primer

Wijzonol uni primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. Het is geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf20,08
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERWijzonol hechtprimer

Wijzonol hechtprimer

Wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,79
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (READY MIXED)Wijzonol grondlak (ready mixed)

Wijzonol grondlak (ready mixed)

Wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf21,68
bekijk productBekijk product ▸
METAAL PRIMERWijzonol metaal primer

Wijzonol metaal primer

Wijzonol metaal primer is een matte, sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op metaal (roestplekken dienen vooraf verwijderd te zijn). Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDWijzonol snelgrond

Wijzonol snelgrond

Wijzonol snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse Wijzonol (lak)verfsystemen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 15,6 m per liter.

vanaf41,01
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (MENGMACHINE)Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,27
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HECHTPRIMERWijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf44,15
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPRIMERWijzonol kunststofprimer

Wijzonol kunststofprimer

Wijzonol kunststof primer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ACRYLWijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
LBH GRONDLAK HVWijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
AQUA CORROSIEWERENDE PRIMERWijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf45,26
bekijk productBekijk product ▸
COVER STAIN READY MIXEDZinsser cover stain ready mixed

Zinsser cover stain ready mixed

Zinsser cover stain is een multi-toepasbare, oplosmiddelhoudende vlekken-blokkerende primer en sealer, ideaal voor extern gebruik. Het hecht zich op de meeste oppervlakken zonder schuren. Het kan toegepast worden bij lage temperaturen (5C), is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar met elke oplosmiddelhoudende of watergebaseerde toplaag na 2 uur. Het voorkomt doorbloeden van inhoudstoffen naar de afwerklaag (ceder en redwood) en isoleert vocht-, rook- en nicotinevlekken. Theoretisch verbruik: ca. 9.8 m per liter.

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
BULLS EYE 1-2-3Zinsser bulls eye 1-2-3

Zinsser bulls eye 1-2-3

Zinsser bulls eye 1-2-3 is een universele, sneldrogende watergedragen primer en isolator voor gebruik binnen en buiten. Het is geurarm en sneldrogend en hecht op alle ondergronden zonder schuren. Het isoleert vlekken, graffiti en looizuurvlekken, is roestwerend en daarom uitstekend voor nieuw metaal en overschilderbaar na 1 uur. Theoretisch rendement: 9-12 m per liter.

vanaf32,37
bekijk productBekijk product ▸
BINZinsser bin

Zinsser bin

Zinsser bin is een isolerende grondlaag op basis van Schellakharsen met een ultrasnelle droogtijd (na 45 minuten overschilderbaar). De verf verbergt en isoleert vlekken en kringen. Het fixeert poederende ondergronden en sluit poreuze ondergronden af (droge muren, nieuw hout, pleisterwerken). Het is geschikt voor gebruik binnen en lokale vlekken buiten, heeft superieure hechting op glanzende en gesloten oppervlakken, blokeert hardnekkige en permanente vlekken en isoleert geuren (tabak, vocht, schimmels), sluit poreuze oppervlakken af, kan worden toegepast bij temperaturen onder nul en dekt bloedende knoesten en harsstrepen af. De gedroogde verflaag is niet giftig en hypoallergeen en is overschilderbaar met alle verven. Theoretisch rendement: 10-12 m per liter.

vanaf14,59
bekijk productBekijk product ▸
COVER STAIN MENGMACHINEZinsser cover stain mengmachine

Zinsser cover stain mengmachine

Zinsser cover stain is een multi-toepasbare, oplosmiddelhoudende vlekken-blokkerende primer en sealer, ideaal voor extern gebruik. Het hecht zich op de meeste oppervlakken zonder schuren. Het kan toegepast worden bij lage temperaturen (5C), is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar met elke oplosmiddelhoudende of watergebaseerde toplaag na 2 uur. Het voorkomt doorbloeden van inhoudstoffen naar de afwerklaag (ceder en redwood) en isoleert vocht-, rook- en nicotinevlekken. Theoretisch verbruik: ca. 9.8 m per liter.

vanaf30,60
bekijk productBekijk product ▸
BULLS EYE 1-2-3 PLUSZinsser bulls eye 1-2-3 plus

Zinsser bulls eye 1-2-3 plus

Zinsser bulls eye 1-2-3 plus is een universele, sneldrogende, watergedragen primer en isolator voor gebruik binnen en buiten. Het isoleert vlekken (zelfs water- en roetvlekken), biedt een uitzonderlijke waterbestendigheid, is geurarm en sneldrogend en hecht op bijna alle ondergronden zonder schuren. Het kan aangebracht worden op binnen- en buitenmuren, plafonds, deuren, sierstrips en andere decoratieve elementen, dakranden, dakgoten, funderingen, trapleuningen en alle overige oppervlakken die beschilderbaar zijn, waaronder vezelplaten, glas en tegels. Het sluit poreuze oppervlakken af en isoleert de meeste vlekken, zoals vochtvlekken, graffiti, vet, houttannines zoals eik, kastanje, ceder- en sequoia, roet, rookschade en asfaltvlekken in de ondergrond. Het is niet geschikt voor gebruik op staal of andere ferro metalen omwille van het risico op roestvorming. Het is na 30 minuten droog en na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter