menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma primer

Sigma Primer

Filter:
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AMAROL PRIMERSigma amarol primerSigma amarol primer

Sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals Sigma amarol gloss of Sigma schakelverf semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf28,74
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf46,78
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf34,45
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf55,46
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERSigma multiprimerSigma multiprimer

Sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

vanaf36,60
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUASigma multiprimer aquaSigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. Dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf42,44
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER RAPIDSigma multiprimer rapidSigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. Verbruik: ca 13 m per liter.

vanaf40,39
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER 2K EPSigma multiprimer 2k epSigma multiprimer 2k ep

Sigma multiprimer 2k ep is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. In systemen met Sigma multifinish 2k pu semi-gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. De primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf85,75
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERSigma rapid primerSigma rapid primer

Sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf106,73
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Primer:

Een goede basis is het halve werk. Alvorens het aanbrengen van de lakverf heeft het aanbrengen van een primer vele voordelen. Op verscheidene ondergronden kan een primer de hechting van de lakverf of coating optimaliseren. De ondergronden zelf, maar ook externe invloeden, kunnen invloed uitoefenen op de laklaag. Wanneer je houten ondergronden wilt schilderen kunnen soms de vettende en kleurende eigenschappen van het hout invloed uitoefenen op de verflaag. Daarnaast kunnen externe invloeden het hout verweren of beschadigen. Ook kunnen porin en kleine oneffenheden de schoonheid van de laklaag ontsieren. Vele houtprimers bevatten een vullend vermogen, waardoor een egalere textuur verkregen kan worden. Ook kunnen de inhoudsstoffen gesoleerd worden en de ondergrond worden voorzien van een ng betere dekking. Op stalen en (non-ferro)metalen ondergronden is het juist van belang dat de primers de vorming van roest en corrosie remmen. Daarnaast helpt een primer om k op deze ondergronden een optimale hechting te realiseren.

Voor het hoogst haalbare resultaat heeft Sigma voor binnen- en/of buitengebruik vele mogelijkheden om de ondergrond voor te behandelen. Deze primers zijn veelal ook verkrijgbaar in dezelfde kleur als het aflakproduct en ben je met Sigma primers voorzien van een perfecte basis voor de daaropvolgende verflaag. Dankzij de makkelijke verwerking is het mogelijk om als professioneel of particulier een zeer mooi resultaat met optimale bescherming te behalen.

Sigma Primer Producten:

Voor binnen en/of buitengebruik heeft Sigma Coatings binnen zijn lakverfsystemen vele primers voor houten, stalen, metalen en kunststof ondergronden. Wanneer je te maken hebt met houten ondergronden wil je binnen je deur, kozijn, trap of meubel beschermen tegen krassen en stoten en veelvuldig aanraken. Buiten wil je je gevelbetimmering juist weer beschermen tegen weersinvloeden. Een primer helpt hierbij en gelukkig geeft Sigma veel opties om in je wensen tegemoet te komen.

Binnen de Sigma S2U collectie heeft Sigma meerdere primers. Zo is er keuze uit meerdere primers voor binnen en/of buiten met ieder zo hun eigen kwaliteiten. Sigma S2U Primers hechten uitstekend op nieuw hout en over intacte verflagen. Tevens kan het toegepast worden voor het overgronden van kunststof, staal en (non-ferro) metalen, mits deze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Zo kan de Sigma S2U Allure Primer, voor buitengebruik, dankzij de basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie een uitstekende dekking met zeer goede kantendekking bieden. Daarnaast is de primer het gehele jaar buiten toe te passen. Voor binnengebruik is de watergedragen, isolerende Sigma S2U Nova Primer een goede keuze. Het versterkt de huidvetresistente eigenschappen van de Sigma S2U Nova lak en heeft daarnaast ook uitstekende isolerende eigenschappen. Van alle Sigma S2U Primers kun je verwachten dat deze zeer makkelijk te verwerken zijn en een uitstekende hechting en dekking bieden.

Voor een vochtregulerende grond- en overgrondverf, op basis van alkydhars, voor buiten kun je ook kiezen voor Sigma Amarol Primer. Het biedt een goede hechting en uitstekende vulling. Het is zeer geschikt voor het voorbehandelen van geveltimmerwerk en over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het kan tevens toegepast worden voor het overgronden van staal en (non-ferro) metalen. Met Sigma Amarol Primer is de ondergrond een uitstekende basis voor vele lakverven. Sigma Torno Primer bevat tevens vochtregulerende eigenschappen en kan buiten en binnen toegepast worden. Daarnaast bevat deze primer een hoge dekkracht en uitstekende vloei.

Indien je op zoekt bent naar een zeer sneldrogende primer voor je geveltimmerwerk is de Sigma Rapid Primer een uitstekende keuze. Met deze primer op basis van gemodificeerde alkydhars is het mogelijk om in n dag meerdere lagen aan te brengen. Dit maakt de grondverf zeer geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen.

Specifiek voor staal, thermisch verzinkt staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen heeft Sigma een collectie primers onder de naam Multiprimer. Sigma Multiprimer is bijvoorbeeld een universeel toepasbare, corrosiewerende primer op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen voor ondergronden buiten. Voor binnen- n buitengebruik kun je ook kiezen voor Sigma Multiprimer Aqua. Deze primer is tevens corrosiewerend, maar is daarnaast watergedragen en dus ook overschilderbaar met watergedragen verven.

BESTEL Sigma Primer BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zon voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma primers is je ondergrond een perfecte basis voor de laklaag en ben je verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma primer is verkrijgbaar in het wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastas, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Voor vele ondergronden en wensen heeft Sigma wel een primer in het assortiment.
 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf 50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk eens het assortiment Sigma S2U Allure voor het buitenlakken of Sigma S2U Nova voor het lakken binnenshuis.
AMAROL PRIMERSigma amarol primerSigma amarol primer

Sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals Sigma amarol gloss of Sigma schakelverf semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf28,74
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf46,78
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf34,45
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf55,46
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERSigma multiprimerSigma multiprimer

Sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

vanaf36,60
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUASigma multiprimer aquaSigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. Dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf42,44
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER RAPIDSigma multiprimer rapidSigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. Verbruik: ca 13 m per liter.

vanaf40,39
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER 2K EPSigma multiprimer 2k epSigma multiprimer 2k ep

Sigma multiprimer 2k ep is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. In systemen met Sigma multifinish 2k pu semi-gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. De primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf85,75
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERSigma rapid primerSigma rapid primer

Sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf106,73
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Primer:

Een goede basis is het halve werk. Alvorens het aanbrengen van de lakverf heeft het aanbrengen van een primer vele voordelen. Op verscheidene ondergronden kan een primer de hechting van de lakverf of coating optimaliseren. De ondergronden zelf, maar ook externe invloeden, kunnen invloed uitoefenen op de laklaag. Wanneer je houten ondergronden wilt schilderen kunnen soms de vettende en kleurende eigenschappen van het hout invloed uitoefenen op de verflaag. Daarnaast kunnen externe invloeden het hout verweren of beschadigen. Ook kunnen porin en kleine oneffenheden de schoonheid van de laklaag ontsieren. Vele houtprimers bevatten een vullend vermogen, waardoor een egalere textuur verkregen kan worden. Ook kunnen de inhoudsstoffen gesoleerd worden en de ondergrond worden voorzien van een ng betere dekking. Op stalen en (non-ferro)metalen ondergronden is het juist van belang dat de primers de vorming van roest en corrosie remmen. Daarnaast helpt een primer om k op deze ondergronden een optimale hechting te realiseren.

Voor het hoogst haalbare resultaat heeft Sigma voor binnen- en/of buitengebruik vele mogelijkheden om de ondergrond voor te behandelen. Deze primers zijn veelal ook verkrijgbaar in dezelfde kleur als het aflakproduct en ben je met Sigma primers voorzien van een perfecte basis voor de daaropvolgende verflaag. Dankzij de makkelijke verwerking is het mogelijk om als professioneel of particulier een zeer mooi resultaat met optimale bescherming te behalen.

Sigma Primer Producten:

Voor binnen en/of buitengebruik heeft Sigma Coatings binnen zijn lakverfsystemen vele primers voor houten, stalen, metalen en kunststof ondergronden. Wanneer je te maken hebt met houten ondergronden wil je binnen je deur, kozijn, trap of meubel beschermen tegen krassen en stoten en veelvuldig aanraken. Buiten wil je je gevelbetimmering juist weer beschermen tegen weersinvloeden. Een primer helpt hierbij en gelukkig geeft Sigma veel opties om in je wensen tegemoet te komen.

Binnen de Sigma S2U collectie heeft Sigma meerdere primers. Zo is er keuze uit meerdere primers voor binnen en/of buiten met ieder zo hun eigen kwaliteiten. Sigma S2U Primers hechten uitstekend op nieuw hout en over intacte verflagen. Tevens kan het toegepast worden voor het overgronden van kunststof, staal en (non-ferro) metalen, mits deze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Zo kan de Sigma S2U Allure Primer, voor buitengebruik, dankzij de basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie een uitstekende dekking met zeer goede kantendekking bieden. Daarnaast is de primer het gehele jaar buiten toe te passen. Voor binnengebruik is de watergedragen, isolerende Sigma S2U Nova Primer een goede keuze. Het versterkt de huidvetresistente eigenschappen van de Sigma S2U Nova lak en heeft daarnaast ook uitstekende isolerende eigenschappen. Van alle Sigma S2U Primers kun je verwachten dat deze zeer makkelijk te verwerken zijn en een uitstekende hechting en dekking bieden.

Voor een vochtregulerende grond- en overgrondverf, op basis van alkydhars, voor buiten kun je ook kiezen voor Sigma Amarol Primer. Het biedt een goede hechting en uitstekende vulling. Het is zeer geschikt voor het voorbehandelen van geveltimmerwerk en over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het kan tevens toegepast worden voor het overgronden van staal en (non-ferro) metalen. Met Sigma Amarol Primer is de ondergrond een uitstekende basis voor vele lakverven. Sigma Torno Primer bevat tevens vochtregulerende eigenschappen en kan buiten en binnen toegepast worden. Daarnaast bevat deze primer een hoge dekkracht en uitstekende vloei.

Indien je op zoekt bent naar een zeer sneldrogende primer voor je geveltimmerwerk is de Sigma Rapid Primer een uitstekende keuze. Met deze primer op basis van gemodificeerde alkydhars is het mogelijk om in n dag meerdere lagen aan te brengen. Dit maakt de grondverf zeer geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen.

Specifiek voor staal, thermisch verzinkt staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen heeft Sigma een collectie primers onder de naam Multiprimer. Sigma Multiprimer is bijvoorbeeld een universeel toepasbare, corrosiewerende primer op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen voor ondergronden buiten. Voor binnen- n buitengebruik kun je ook kiezen voor Sigma Multiprimer Aqua. Deze primer is tevens corrosiewerend, maar is daarnaast watergedragen en dus ook overschilderbaar met watergedragen verven.

BESTEL Sigma Primer BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zon voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma primers is je ondergrond een perfecte basis voor de laklaag en ben je verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma primer is verkrijgbaar in het wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastas, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Voor vele ondergronden en wensen heeft Sigma wel een primer in het assortiment.
 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf 50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk eens het assortiment Sigma S2U Allure voor het buitenlakken of Sigma S2U Nova voor het lakken binnenshuis.
FILTER
FILTER