menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Huisverf
  6. >
  7. Specials

Specials

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PERFECT FINISH WANDTEGELS READY MIXEDHistor perfect finish wandtegels ready mixedHistor perfect finish wandtegels ready mixed

Histor perfect finish wandtegels is een lak op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van wandtegels binnen. Het is vochtbestendig, afwasbaar en zeer krasvast. Grondverf is niet nodig: het kan direct op de wandtegels aangebracht worden. Het is makkelijk aan te brengen en stofdroog na 8 uur. Rendement: 16 m≤ per liter.

vanaf30,03
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH WANDTEGELS MENGMACHINEHistor perfect finish wandtegels mengmachineHistor perfect finish wandtegels mengmachine

Histor perfect finish wandtegels is een lak op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van wandtegels binnen. Het is vochtbestendig, afwasbaar en zeer krasvast. Grondverf is niet nodig: het kan direct op de wandtegels aangebracht worden. Het is makkelijk aan te brengen en stofdroog na 8 uur. Rendement: 16 m≤ per liter.

vanaf31,14
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE LAKAir crafts fluorescerende lakAir crafts fluorescerende lak

Air crafts fluor is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLAK 2KAlabastine tegellak 2kAlabastine tegellak 2k

Alabastine warmwaterbestendige tegellak 2-componenten is een speciale, slijtvaste hoogglanslak voor gladde tegels binnen die reeds behandeld zijn met Alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf. Dit product is speciaal voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip en in de keuken. Let op, het is niet geschikt voor toepassing in de badkuip/douchecabine. Het is volledig droog na 72 uur en belastbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf45,50
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLAK 1KAlabastine tegellak 1kAlabastine tegellak 1k

Alabastine 1-component tegellak is een speciale hoogglanslak voor tegels binnen die reeds behandeld zijn met Alabastine tegelgrondverf. Het is geschikt voor het waterbestendig aflakken van bestaand tegelwerk. Het is niet geschikt voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf37,31
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD BETON EFFECTAlabastine muurglad beton effectAlabastine muurglad beton effect

Alabastine muurglad beton effect is een binnenmuurverf voor het creŽren van een uniek betoneffect. Het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen tot 2 mm in ťťn laag. Het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. Het is niet geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. Dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. Verbruik: op lichtbeschadigde wanden ca. 10 m≤ en als structuurverf ca. 8 m≤ per liter.

vanaf39,96
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBADENVERFAlbrecht zwembadenverfAlbrecht zwembadenverf

Albrecht zwembadenverf is glanzende verf met een gladde en goed gesloten verffilm op basis van een chloorrubber. Het is makkelijk te verwerken, snel droog, heeft een goede dekking en is weersbestendig. Het is uitste≠kend geschikt voor onderwater toepassingen en bestand tegen de meeste organische en anorganische zuren, lo≠gen en zoutoplossingen. Het is ook bestand tegen benzine, alco≠hol en aromaatvrije minerale oliŽn. Het is warmte≠bestendig tot 70įC. Rendement: 6-8 m≤ per liter.

vanaf183,98
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYAvis markeringssprayAvis markeringsspray

Avis markeringsspray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is het zeer goed waterbestendig. Het verkleurt niet en is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen en prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op o.a. asfalt, beton, steen en hout en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAY HIGH DEFINITIONAvis fluorspray high definitionAvis fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360į spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO LICHTGEVEND POEDERAvis biglo lichtgevend poederAvis biglo lichtgevend poeder

Avis biglo radiant lichtgevend poeder geeft, aangemaakt met Avis biglo aflak transparant hoogglans in verhouding van 300 gram poeder op 1 liter avis biglo aflak transparant hoogglans, een langdurige nagloeiing in het donker na belichting door daglicht of kunstlicht. Het is toe te passen op een schone, harde en geschikte witte ondergrond (bij voorkeur behandeld met Avis biglo grondlak wit).

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO FLUOR VERFAvis biglo fluor verfAvis biglo fluor verf

Avis biglo fluor verf is een 1-component daglichtverf op basis van acrylaathars waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf132,26
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO AFLAK TRANSPARANTAvis biglo aflak transparantAvis biglo aflak transparant

Avis biglo aflak transparant hoogglans is een speciaal samengestelde blanke vernis op basis van speciale acrylaathars. Het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. Het is een speciale transparante aflak voor Avis biglo fluor verf. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf132,26
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFAvis wegenverfAvis wegenverf

Avis wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. Het heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is goed slijtvast. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf42,66
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKERING SPRAYAvis lijnmarkering sprayAvis lijnmarkering spray

Avis lijnmarkering spray is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. De markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgt voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. Het is goed bestand tegen zware belasting (verkeer) en door de zijdeglans finish zijn de aangebrachte markeringen makkelijk te reinigen. Het bevat geen cfk-s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood. Theoretisch verbruik: ca. 50 m bij 5 cm breedte per spuitbus.

vanaf44,88
bekijk productBekijk product ▸
MIMI WITTE WASCepe mimi witte wasCepe mimi witte was

Cepe mimi witte was geeft meubelstukken een mooi effect. Het kan met een doek of kwast aangebracht worden op een stofvrije ondergrond. Vervolgens kan het nadat het goed gedroogd is uitgeborsteld of uitgewreven worden.

vanaf12,24
bekijk productBekijk product ▸
WASKITSTAAFJEClou waskitstaafjeClou waskitstaafje

Clou Waskitstaaf is uitermate geschikt voor het bijwerken van kleine beschadigingen in het hout.

vanaf8,97
bekijk productBekijk product ▸
WATERBEITS IN POEDERVORMClou waterbeits in poedervormClou waterbeits in poedervorm

Clou Waterbeits in poedervorm is een lichtechte waterbeits om blank hout intensief te kleuren, waarbij de karakteristieke tekening van het hout bewaard blijft. Het is leverbaar in diverse kleuren en houttinten. het is alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout en kan na voldoende droging worden afgewerkt met een synthetische lak (let op, niet met een watergedragen systeem). Een zakje kan worden opgelost in 250 ml heet water. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per liter.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
COLOREXAvis colorexAvis colorex

Avis colorex is een hoog geconcentreerde universele mengkleur met grote kleurkracht voor het op kleur brengen van verven en lakken van diverse samenstellingen. Door de speciale formulering is het makkelijk mengbaar. Dit product is sterk geconcentreerd, waardoor een geringe toevoeging veelal voldoende is. Het bevat geen oplosmiddelen, velt niet en zakt niet uit. De kleurpigmenten zijn krachtig, zuiver en lichtecht.

vanaf3,91
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKER FLUOColormark spotmarker fluoColormark spotmarker fluo

Colormark spotmarker fluor is een lijn van fluorescerende kleuren met hoge lichtintensiteit (tot 12 maanden zichtbaar). De gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Het is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. Het heeft een 180į spuitkop voor nauwkeurige wand- en grondmarkering, een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten, een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC), uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. De veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk, zonder gezondheidsrisicoís.

vanaf7,02
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKER MARKEERVERF SPRAYColormark linemarker markeerverf sprayColormark linemarker markeerverf spray

Colormark linemarkering is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. De bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. De verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. De markeringsverf wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. Dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. Het heeft een 180į ventiel, is bestand tegen chemische producten en heeft een droogtijd van 24 uur.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
ECOMARKERColormark ecomarkerColormark ecomarker

Colormark ecomarker bevat plantvriendelijke ingrediŽnten, brengt geen schade toe aan het gemarkeerde voorwerp (zoals grasvelden) en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is een markering voor korte termijn (enkele dagen tot weken) en is gemakkelijk te verwijderen met water. De gepatenteerde veiligheidsdop kan met ťťn hand bediend worden en de afsluitbare vergrendeling voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Het heeft een speciaal 180į ventiel voor toepassing op de grond, heeft een uitstekend rendement en uitstekende adhesie op vochtige oppervlakken, is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC) en heeft een hoge dekkingskracht. De veiligheidsdop kan tevens verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen.

vanaf7,08
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLEColorworks emailleColorworks emaille

Colorworks emaille wit hoogglans is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. Het is bestand tegen schoonmaakmiddelen en is slijt- en krasvast. Het heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en een goede oppervlaktehardheid.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAYColorworks fluorsprayColorworks fluorspray

Colorworks fluor is een fluorescerende lakverfspay op acrylbasis. Het is voor zowel doe-het-zelf (o.a. markeren voor goede zichtbaarheid en veiligheid) als voor professionele toepassingen (o.a. winkeldecoratie, raamdecoratie en standbouw). Het is te gebruiken op vele materialen, zoals metaal, hout, glas, steen, beton, papier, karton en kunststof. Het heeft een snelle, gelijkmatige droging, een zeer goed dekvermogen en een goede licht- en vochtbestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik binnen en buiten. Voor optimaal gebruik buiten wordt geadviseerd de fluorspray over te spuiten met transparante lak (watergedragen acrylvernis blank van Colorworks).

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT MODELLAKDe ijssel double coat modellakDe ijssel double coat modellak

De ijssel double coat modellak is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde aromatische isocyanaten. Het is speciaal ontwikkeld voor pluggen, modellen en mallen. Het heeft een goede hechting op polyester, hout, mdf en poltix plamuren. Het is sneldrogend en 24 uur na applicatie van de laatste laag kan gestart worden met de productie van de mal. Rendement: ca. 12,9 m≤ per kg.

vanaf48,72
bekijk productBekijk product ▸
EFFECTSPRAYDupli color effectsprayDupli color effectspray

Dupli color effectspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en onmisbaar voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
MARBLE SPRAYDupli color marble sprayDupli color marble spray

Dupli color marble spray is een decoratiespray voor een uniek top-marmereffect in een speciale synthetische kwaliteit. Het marmereffect wordt in ťťn spuitgang verkregen. Het is geschikt voor binnen en buiten op metaal, hout, vele kunststoffen, glas en keramiek. Het is weerbestendig, lichtecht en uv-bestendig na het overspuiten met een blanke lak.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
TERRACOTTA SPRAYDupli color terracotta sprayDupli color terracotta spray

Dupli color terracotta spray is een sneldrogende acryllak met een speciale, ruwe oppervlaktetextuur om het effect van terracotta na te bootsen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
DIAMANT EFFECT GLITTERSPRAYDupli color diamant effect glittersprayDupli color diamant effect glitterspray

Dupli color diamant spray geeft een briljantfonkelend glittereffect. Het is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals metaal, hout, glas en kunststofsoorten. Voor langdurige bescherming wordt geadviseerd het behandelde oppervlak af te lakken met blanke lak.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM ZAPON SPRAYDupli color platinum zapon sprayDupli color platinum zapon spray

Dupli color Platinum Zapon spray is een sneldrogende, niet vergelende, weer- en waterbestendige, krasvaste blanke lak op basis van acrylaat-copolymeren. Door de speciale samenstelling is dit product milieuvriendelijk en bevat het geen lood en aromaten. Het is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook buiten te gebruiken. Het is toepasbaar als fixeer- en impregneermiddel voor o.a. foto's en houtskooltekeningen en als bescherming voor chroom, koper, papier, karton, hout en metaal tegen o.a. roestvorming. Verbruik: ca. 1,0 tot 2,0 m≤ per spuitbus.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYDupli color structuursprayDupli color structuurspray

Dupli color structuurspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en ideaal voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EMAILSPRAYDupli color emailsprayDupli color emailspray

Dupli-color Emailspray is geschikt voor het repareren van beschadigde, wit geŽmailleerde oppervlakken zoals wastafel, bad, koelkast of boiler. Verbruik: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
MAGNETIC PAINTDupli color magnetic paintDupli color magnetic paint

Dupli-Color Magnetic Paint is een matte, lichtgrijze dispersieverf op waterbasis waarmee magneten op de wand blijven zitten. De inkt bevat ijzer pigmenten die het mogelijk maken dat magneten op de lak blijven hechten. Uitermate geschikt voor toepassing in o.a. (kleuter)scholen en kantoren. Wanneer de verf in de juiste laagdikte is aangebracht, kan het met ieder type dispersielak of behang afgedekt worden. Zelfs met zeer dun tapijt blijft de aantrekkingkracht voor de magneten behouden. Het kan tevens worden overgespoten overspuiten met Motip of Dupli-Color spuitbussen. Aantal aanbevolen lagen: minstens 2 Š 3. Overschilderbaar na ca. 2-3 uur. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter.

vanaf41,32
bekijk productBekijk product ▸
ZAPON SPRAYDupli color zapon sprayDupli color zapon spray

Dupli-Color Zapon Spray is een bijzonder sneldrogende kristalheldere coating op acrylbasis. Het product is niet verkleurend en vergelend en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het beschermt en fixeert bijvoorbeeld droogbloemen, papier, houtskooltekeningen, raffia, hout en foto's. Het beschermt tevens metaal tegen oxidatie en is bestand tegen verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EVENTMARKERDupli color eventmarkerDupli color eventmarker

Dupli-Color Eventmarker is een witte markeringsspray, ideaal voor markeringen die voor kortere tijd zichtbaar moeten zijn (zoals sport events, beurzen en wegmarkeringen). Dankzij de speciale krijtbasis blijft de markering slechts een paar dagen tot weken zichtbaar, afhankelijk van het weer en verkeer. Het is niet schadelijk voor planten en daarom ook geschikt voor o.a. tuinen, landschappen en golfterreinen. Verbruik: ca. 140 m lijn per 500 ml.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKERDupli color spotmarkerDupli color spotmarker

Dupli-Color Spotmarker is een markeringsspray voor tijdelijke markeringen op bijvoorbeeld bouwplaatsen of bomen. Met een spuitbus kan ongeveer 140 meter lijn worden gespoten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
NEON SPRAYDupli color neon sprayDupli color neon spray

Dupli-color neon spray is een matte, solventgedragen, weersbestendige spray voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal, aluminium, glas, steen, aardewerk en kunststof.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT FLUORESCERENDE LAKDupli color effect fluorescerende lakDupli color effect fluorescerende lak

Dupli color effect fluorescent is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
3-D EFFECT SPRAYDupli color 3-d effect sprayDupli color 3-d effect spray

Dupli-color 3-d spray is een speciale transparante glitterlak voor alle soorten oppervlakten. De glitters veranderen van kleur door de lichtinval en weerspiegeling.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
MELKGLAS EFFECTDupli color melkglas effectDupli color melkglas effect

Dupli color milky glass effect zorgt ervoor dat transparante objecten de melkglas-look krijgen. Het is toepasbaar op glas, ramen, vazen, spiegels en beschilderbare plastic ondergronden binnen. Het heeft een korte droogtijd, is hittebestendig tot 90įC na een droogtijd van 24 uur, bestand tegen water en ruitenreinigers en gemakkelijk te verwijderen met alcohol of solventen, of af te krabben met een plastic spateltje. Verbruik: ca. 1-2 m≤ per spuitbus.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
GRANIETSPRAYDupli color granietsprayDupli color granietspray

Dupli-color graniet spray is een decoratieve spray voor het creŽren van een granietuitstraling. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Om het weersbestendig te maken, kan optioneel een laag blanke lak (nummer 659188) worden aangebracht. Het is toepasbaar op hout, metaal, glas, keramiek, porselein, papier, karton, steen, plastic en zelfs polystyreen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKERDupli color linemarkerDupli color linemarker

Duli-color linemarker is geschikt voor langdurige toepassingen en is van een zeer duurzame kwaliteit. Het is geschikt voor het markeren van lijnen en parkeerplaatsen in zowel professionele als doe-het-zelf situaties.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EDELSTAAL SPRAYDupli color edelstaal sprayDupli color edelstaal spray

Dupli color edelstaal spray geeft voorwerpen een inox afwerking. Deze spuitlak op solventbasis heeft een hoge dekkracht en een mooie matte afwerking. De lak is geschikt voor allerlei materialen, zowel voor binnen als buiten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPUITLAK LIGHT-UPDupli color effect spuitlak light-upDupli color effect spuitlak light-up

Dupli-color light-up is een watergedragen hoogglans spray welke overdag licht opneemt en het 's nachts weer terug af geeft zodat de lak oplicht. De lak is te gebruiken voor allerlei toepassingen binnen en geschikt voor alle soorten materialen.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
WHITEBOARD SYSTEEMEkotex whiteboard systeemEkotex whiteboard systeem

Ekotex muurverf whiteboard is een speciaal whiteboard verfsysteem dat bestaat uit een 2-componenten waterverdunbare grondverf en aflak. Het is geschikt voor gebruik binnen als afwerking op het ekotex magneetsysteem of glasvlies en op alle steenachtige, houten en gecoate ondergronden. Het verandert wanden in een groot whiteboard. Voor het beste systeem wordt geadviseerd een laag Ekotex excellent glasweefsel afgewerkt met 2 lagen Ekotex whiteboard grondverf en 1 laag Ekotex whiteboard aflak toe te passen. Het is na 24 uur overschilderbaar en na 8 dagen beschrijfbaar. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter per laag.

vanaf94,21
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLE REPAIRGriffon emaille repairGriffon emaille repair

Griffon emaille repair is geschikt voor het retoucheren en herstellen van emaille en lakbeschadigingen bij onder meer baden, douchebakken, douchewanden, wastafels, koelkasten, wasmachines, wasdrogers, centriuges, kooktoestellen en keramische voorwerpen. Het is bestand tegen chemicaliŽn en bruikbaar met water tot 80ļC.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
KRONALUX LICHTGEVENDE SPRAYJaeger kronalux lichtgevende sprayJaeger kronalux lichtgevende spray

Jaeger kronalux lichtgevende spray is een universeel toepasbare sneldrogende high performance afterglow verf voor binnen en buiten in een spray. Deze verfspray laadt zich op door middel van licht. In het donker geeft de fosforescerende verf een groen/gele verlichting, wat ook voor meer veiligheid zorgt. Het is din iso 16069:2019-04 en din 67510-1. Theoretisch verbruik: 1 m≤ per spuitbus.

vanaf57,88
bekijk productBekijk product ▸
BADKUIPLAKJaeger badkuiplakJaeger badkuiplak

Jaeger badkuiplak is speciaal voor het renoveren en verfraaien van badkuipen, douchebakken, wastafels en andere accessoires met geŽmailleerde en stalen oppervlakken binnen. Het product bestaat uit een complete set voor het behandelen en herstellen van een bad, bestaande uit: 1 blik lak, 1 blik verharder, 2 vellen schuurpapier (p120 en p320), 1 kwast, 1 moltopreenroller, 1 roerhoutje, 1 rolbak, 1 zak ontkalker, 1 fles bad- en tegelreinigerconcentraat en 1 stofdoekje. 1 set is voldoende voor een gemiddelde badkuip. Na ca. 5 dagen is het product uitgehard.

vanaf235,75
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL BADKUIP-RENOVATIELAKJaeger acryl badkuip-renovatielakJaeger acryl badkuip-renovatielak

Jaeger acryl badkuip-renovatielak is geschikt voor het renoveren en verfraaien van badkuipen, douchebakken en andere watergedragen, geŽmailleerde of stalen ondergronden. Het product kan ook zonder de meegeleverde primer toegepast worden op keramische tegels. De set bevat 1 blik lak, 1 blik verharder, 2 vellen schuurpapier (p120 en p320), 1 kwast, 1 moltopreenroller, 1 roerhoutje, 1 rolbak, 1 zak ontkalker, 1 fles bad- en tegelreiniger concentraat en 1 stofdoekje. Na ca. 5 dagen is het product uitgehard.

vanaf268,34
bekijk productBekijk product ▸
KRONEN AQUA STRIPLAKJaeger kronen aqua striplakJaeger kronen aqua striplak

Jaeger kronen aqua striplak is een zijdeglanzende, waterverdunbare beschermlaag voor niet-zuigende oppervlakken die niet geschilderd moeten worden zoals ijzer, aluminium, koper, messing en glas. Het beschermt tegen verontreiniging en lichte mechanische invloeden bij bijvoorbeeld transport, is sneldrogend en makkelijk te verwijderen. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per liter.

vanaf50,63
bekijk productBekijk product ▸
PERLAUCH PATINAFARBEJaeger perlauch patinafarbeJaeger perlauch patinafarbe

Jaeger perlhauch patinafarbe is een decoratieve, steun- of contrastkleur ter versiering en verdieping van de perlhauch aqua smeedijzerlak 245. Het is zowel voor binnen als buiten toepasbaar, sneldrogend en weerbestendig.

vanaf25,45
bekijk productBekijk product ▸
EDEL-ROESTJansen edel-roestJansen edel-roest

Jansen edel-roest is een speciaal, watergedragen 2-componentensysteem voor het creŽren van echte roest op oppervlakken. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden, binnen en buiten. Bij gebruik van 3 lagen grondmateriaal is het oppervlak tevens magnetisch. Gebruiksaanwijzing: 2 lagen basismateriaal (PH1) ca. 400 gram per m≤ per laag aanbrengen (als magneetverf 3 lagen aanbrengen). Ca. 6 uur laten drogen. 1-2 lagen aktivator (2) van ca. 100 gram m≤ per laag aanbrengen. Het te activeren oppervlak moet minimaal een half uur nat blijven. Zodra de aktivator droog is, is het roestproces ook gestopt. Hoe langer de inwerktijd hoe lichter de kleur van de roest. Niet direct uit de verpakking werken en niets in de originele verpakking terug doen. Dit beÔnvloedt de kracht van de aktivator. Verbruik: fase 1 (grondmateriaal): ca. 2,5 m≤ per kg. Fase 2 (aktivator): ca. 10 m≤ per kg.

vanaf66,61
bekijk productBekijk product ▸
EVENT SPRAYJansen event sprayJansen event spray

Jansen eventspray is een matte markeringsspray voor tijdelijke markeringen, buiten en binnen. Het is handig voor bijvoorbeeld (sport)evenementen, speeltuinen, beurzen en markering bij ongevallen. De markeringspray droogt snel, heeft een hoge dekking, is druppelvrij, hecht ook op natte oppervlakken en kan gemakkelijk worden verwijderd met water. De spray is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. De markering blijft slechts een paar dagen tot weken zitten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Verbruik: met een bus kan een lijn van ongeveer 10 cm breed en 60 meter lang worden gespoten.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFKoopmans wegenverfKoopmans wegenverf

Koopmans wegenverf is een zeer sneldrogende, matte verf op basis van acrylaat-copolymeer, geschikt voor wegenmarkering en voor de isolatie van roet- en vochtkringen in plafonds en muren. Het is geschikt voor o.a. beton, bitumenasfalt en steen(achtige) ondergronden. Het kan eventueel met glasparels ingestrooid worden voor reflectie. Verbruik: ca. 4 m≤ per liter.

vanaf10,59
bekijk productBekijk product ▸
GREENSCREEN PAINTMagpaint greenscreen paintMagpaint greenscreen paint

Magpaint greenscreen is een watergedragen, matte groene muurverf die wanden en objecten verandert in een greenscreen. Het is milieuvriendelijk en veilig binnen toe te passen. Het is geschikt voor bewerking van video-opnames met de chromakey-techniek. Theoretisch rendement: 10 m≤ per liter.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
GLOWPAINTMagpaint glowpaintMagpaint glowpaint

Magpaint glowpaint is een transparante, watergedragen muurverf die wanden en materialen in het donker laat oplichten. Het is geschikt voor alle ondergronden die met een witte primer zijn voorbehandeld en snel en eenvoudig aan te brengen met een roller of kwast. Bij 30 minuten belichting is de verf 25 uur zichtbaar in het donker en het is klaar voor gebruik. Aantal aanbevolen lagen: 3. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf26,55
bekijk productBekijk product ▸
MAGNEETVERFMagpaint magneetverfMagpaint magneetverf

Magpaint magneetverf is een donkergrijze muurverf op waterbasis met een speciaal heel fijn metaalpoeder. Het moet in meerdere lagen aangebracht worden en geeft een oppervlakte waar geschikte magneten goed op blijven kleven. Deze verf is zonder problemen over te schilderen met elke soort verf. Het is ook eenvoudig over te behangen, maar vervolgens moeten wel neodym magneten gebruikt worden. De verf is milieuvriendelijk en kan zonder problemen in de kinder- en babykamer gebruikt worden. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter per laag. 2 lagen zijn voldoende voor lichtere foliemagneten, maar het verdient de aanbeveling 3 tot 4 lagen aan te brengen zodat de kleefkracht wordt vergroot.

vanaf16,10
bekijk productBekijk product ▸
SKETCHPAINT WHITEBOARDVERFMagpaint sketchpaint whiteboardverfMagpaint sketchpaint whiteboardverf

Magpaint sketchpaint is een watergedragen 2-componenten verf om een whiteboard-vlak mee te maken. Het is thuis toepasbaar, maar ook op kantoor of in creatieve ruimtes. Het is ook te gebruiken op magneetverf voor een dubbele functie: een magneet/whiteboard vlak. Het is toepasbaar op steen, hout, hard plastic en metaal. Nieuwe/donkere oppervlaktes moeten eventueel eerst worden voorbewerkt met een (witte) grondverf, bijvoorbeeld Avis multiprimer. Dit voorkomt het moeten aanbrengen van meerdere lagen sketchpaint. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf66,45
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE BETON BASEMathys cachemire beton baseMathys cachemire beton base

Mathys cachemire beton base is een watergedragen decoratieve pleister voor het creŽren van een strakke betonlook voor binnen. Het geeft de muur een stoere en robuuste uitstraling in een handomdraai. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. pleisterwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. Theoretisch rendement: 2-3 kg per m≤ per laag.

vanaf68,00
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE SABLE BASEMathys cachemire sable baseMathys cachemire sable base

Mathys cachemire sable is een fluweelmatte binnenmuurverf met fijne zandstructuur geschikt voor elke ruimte en elke woonstijl. Hiermee wordt een decoratief zandeffect gecreeerd en krijgen muren een warme, eigentijdse uitstraling. Het is geschikt voor de meeste gangbare binnenondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en ook toepasbaar op glasvlies. Het heeft een lange verwerkingstijd: open tijd van 1 tot 2 uren, is aanzetvrij, spatvrij, goed dekkend en geurarm. Dankzij een uitgekiend stabilisatie-mechanisme blijft het zand homogeen verspreid in de pot. Hierdoor wordt uitzakken verhinderd. Theoretisch rendement: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf53,73
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT COLOURSPRAYMotip deco effect coloursprayMotip deco effect colourspray

Motip deco effect colourspray is een lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE LAKMotip fluorescerende lakMotip fluorescerende lak

Motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. Voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met Motip primer wit. Ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag Motip acryl blanke lak aan te brengen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT CHROOMMotip deco effect chroomMotip deco effect chroom

Motip deco effect chroom is een decoratieve, sneldrogende lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De lak heeft zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
CAMOUFLAGE LAKMotip camouflage lakMotip camouflage lak

Motip camouflage is een camouflagelak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf14,25
bekijk productBekijk product ▸
Deco Effect bronslak goudMotip deco effect bronslak goudMotip deco effect bronslak goud

Motip deco effect brons goud is een lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT FRIGOMotip deco effect frigoMotip deco effect frigo

Motip deco effect frigo is een lak met uitstekende hechting voor het herstellen van kleine beschadigingen aan witgoed. Het heeft zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering en een duurzame kleur en duurzame glans. Het is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSPRAYMotip markeringsprayMotip markeringspray

Motip markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. Het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: ca. 60 meter per spuitbus.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKERMotip spotmarkerMotip spotmarker

Colormark spotmarker heeft een gepatenteerde veiligheidsdop die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit. Het voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers en is ideaal voor het snel, schoon en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus gegarandeerd en de 180į spuitkop zorgt voor nauwkeurige wand- en grondmarkering. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar en het biedt een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het is een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar en zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC) inzetbaar. Het is uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode, en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. De veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk.

vanaf7,02
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MARKING SPRAYMotip wood marking sprayMotip wood marking spray

Motip wood marking spray is een sneldrogende markeringspray met zeer hoge dekkracht voor het aanbrengen van markeringen op hout, zowel nat als droog. Het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een gericht spuitbeeld voor het aanbrengen van tekens.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
FLUO SPOTMARKER ALLROUNDMotip fluo spotmarker allroundMotip fluo spotmarker allround

Colormark spotmarker allround heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. De gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. Het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.

vanaf7,02
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKER MARKEERVERFMotip linemarker markeerverfMotip linemarker markeerverf

Colormark linemarkering is een standaardmarkering voor betonvloeren. Het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. De bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. De verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. De bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. Het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. Dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. Droogtijd: 24 uur.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
CERAMIC EMAILLE SPRAYMotip ceramic emaille sprayMotip ceramic emaille spray

Motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. Het is bestand tegen schoonmaakmiddelen en slijt- en krasvast en heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en een goede oppervlaktehardheid.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
PEEBACK MINERALOrange nano peeback mineralOrange nano peeback mineral

Orange nano peeback mineral is een super hydrofobe coating die, doordat urine gereflecteerd wordt, wildplassen ontmoedigt en de gevel beschermt tegen indringing en aanhechting van urine maar ook water en olie. De coating is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen uv en mechanische slijtage. Ook remt het de groei van micro-organismen, schimmels en algen. Het product vormt een ademende beschermlaag de opbouw en aanhechting van vervuiling remt en de tijd tussen opeenvolgende reinigingen verlengt. Daarnaast kost de reiniging van gevels die behandeld zijn met deze coating beduidend minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen en is de behandelde oppervlakte meer dan 10 jaar beschermd. Het is toepasbaar op (kalk)zandsteen en baksteen metselwerk, beton, ruw marmer en graniet, (siliconenhars)pleister, gepolijst marmer en graniet en geglazuurde tegels. Verbruik: ca. 10 m≤ per kg.

vanaf44,01
bekijk productBekijk product ▸
COPPER SPIRIT ACTIVATOROwatrol copper spirit activatorOwatrol copper spirit activator

Owatrol koper spirit spray is een activator voor het creŽren van decoratieve kopereffecten. Het is toepasbaar op onbehandeld koper en alle ondergronden die voorbehandeld zijn met Owatrol reactiv leaf copper. Bij het gewenste resulaat kan het oxidatieproces gestopt worden met spirit sealer. Het is klaar voor gebruik. Rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
NATURAL VARNISHOwatrol natural varnishOwatrol natural varnish

Owatrol Natural varnish is een matte beschermvernis op waterbasis voor het beschermen van de decoratieve effecten van het Spirit-assortiment. Het beschermt oppervlakken en voorwerpen zowel binnen als buiten en heeft na droging een matte natuurlijke uitstraling. Op een effect dat met Rust spirit, Copper spirit of Bronze spirit is gecreŽerd, is een voorafgaande behandeling met het neutraliseermiddel Spirit sealer noodzakelijk. De vernis wordt niet aangeraden voor vloeren omdat hij kan opglanzen. Het is niet geschikt voor sterk geroeste metalen ondergronden buiten en niet voor intens aan uv en weersomstandigheden blootgestelde plaatsen. Rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf38,25
bekijk productBekijk product ▸
ACTIVATOR BRONS SPIRITOwatrol activator brons spiritOwatrol activator brons spirit

Owatrol brons spirit is geschikt voor het opstarten van het oxidatieproces op Owatrol reactiv leaf brons. Dit product kan worden aangebracht nadat Owatrol reactiv leaf brons 6 uur heeft kunnen drogen. Hiermee wordt het oxidatie(brons)proces geactiveerd. Gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in met Owatrol spirit brons activator en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. Dit kan met een doek, spons of borstel. Hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. Het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15 tot 30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. Rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ANTIK CRACKLEOwatrol antik crackleOwatrol antik crackle

Owatrol antik crackle is een reukloze, sneldrogende technische verflaag op waterbasis die ervoor zorgt dat er een zeer natuurlijk antiek craquelťeffect ontstaat. Het zorgt voor een willekeurige vorming van barsten die aan oude barsten doen denken. Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Rendement: 5-6 m≤ per liter.

vanaf33,75
bekijk productBekijk product ▸
CRACKLE SPIRIT STAP 1Owatrol crackle spirit stap 1Owatrol crackle spirit stap 1

Owatrol crackle spirit stap 1 is een eerste laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. Het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. Het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend (het product blijft kleverig en is na 4-6 uur overschilderbaar met stap 2). Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
CRACKLE SPIRIT STAP 2Owatrol crackle spirit stap 2Owatrol crackle spirit stap 2

Owatrol crackle spirit stap 2 is de tweede laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. Het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. Het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend. Het moet worden aangebracht op de droge (mogelijk kleverige) laag crackle spirit stap 1. Rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
REACTIV LEAF KOPEROwatrol reactiv leaf koperOwatrol reactiv leaf koper

Owatrol Reactiv Leaf koper is een reukloze koperkleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. Het geeft het effect van koper. Als het in een systeem met Owatrol copper spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk kopergroen. Dit moet dan 5 minuten na het opbrengen worden aangebracht. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal, non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol Absolute primer aan te brengen. Op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol Blocking primer aan te brengen. Rendement: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf45,60
bekijk productBekijk product ▸
REACTIV LEAF ROESTOwatrol reactiv leaf roestOwatrol reactiv leaf roest

Owatrol reactiv leaf roest is geschikt voor toepassing op alle non-ferro-ondergronden die op de juiste manier zijn voorbehandeld en creŽert een laag die reageert met Owatrol rust spirit. Owatrol rust spirit reageert met de metaaldeeltjes uit reactiv leaf rust en creŽert een decoratief natuurlijk roesteffect. Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone (non-ferro)ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen en bloedend hout zoals eik of kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol blocking primer aan te brengen. Reactiv leaf rust kan na ca. 6 uur worden behandeld met Rust spirit. Rendement: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf45,60
bekijk productBekijk product ▸
REACTIV LEAF BRONSOwatrol reactiv leaf bronsOwatrol reactiv leaf brons

Owatrol reactiv leaf brons is een bronskleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. Het product geeft het effect van brons. Als het in combinatie met Owatrol bronze spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk oxideblauw. Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbereid. Op een bronzen ondergrond is de coating niet nodig omdat het product bronze spirit het brons direct oxideert. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal of non-ferrometalen is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol blocking primer aan te brengen. Rendement: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf45,60
bekijk productBekijk product ▸
SPIRIT ROESTACTIVATOROwatrol spirit roestactivatorOwatrol spirit roestactivator

Owatrol rust spirit is geschikt voor het starten van het oxidatieproces op Owatrol reactiv leaf roest. Dit product kan worden aangebracht nadat Owatrol reactiv leaf roest 6 uur heeft gedroogd. Hierdoor wordt het oxidatie(roest)proces geactiveerd. Gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. Dit kan met een doek, spons of borstel. Hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. Het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15-30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. Rendement: ca. 10-15 m≤ per liter, afhankelijk van het gewenste effect.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
SPIRIT SEALEROwatrol spirit sealerOwatrol spirit sealer

Owatrol spirit sealer is een neutralisator voor de systemen rust spirit, copper spirit en bronze spirit. Hiermee wordt het oxidatieproces van deze drie producten gestopt en het gecreŽerde gekleurde effect gefixeerd op het gewenste moment. Na droging heeft het een zijdeglanzende afwerking. Rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf40,90
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYRolith markeringssprayRolith markeringsspray

Rolith markeringsspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf. Het heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is het product uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het een uitmuntende antislip-werking en het is uitstekend waterbestendig.

vanaf24,42
bekijk productBekijk product ▸
FUMEDRubio monocoat fumedRubio monocoat fumed

Rubio fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. Het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. Het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
SMOKE VEROUDERINGSMIDDELRubio monocoat smoke verouderingsmiddelRubio monocoat smoke verouderingsmiddel

Rubio smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. Het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. Hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. Het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. Verbruik: ca. 5-15 gram per m≤, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG FLUORESCERENDRust-oleum hard hat deklaag fluorescerendRust-oleum hard hat deklaag fluorescerend

Rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend is ideaal voor signalering, veiligheidsmarkering en kleurcoderingen. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd het toe te passen over hard hat matwit. Bij buitentoepassing wordt geadviseerd om het over te spuiten met rust-oleum 2500 transparant. Theoretisch rendement: ca. 2.1 m≤ per spuitbus.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
Little Stars Glittermagie Vernis sprayRust-oleum little stars glittermagie vernis sprayRust-oleum little stars glittermagie vernis spray

Rust-oleum little stars gittermagie vernis beschermt little stars glittermagie verven en sprays voor een langdurig stralend en sprankelend effect.

vanaf12,96
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKEERVERF SPRAYRust-oleum lijnmarkeerverf sprayRust-oleum lijnmarkeerverf spray

Rust-oleum hard hat lijnenspuitbus is een permanente line marker gebaseerd op lood- en chromaatvrije pigmenten en een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor gebruik met de hard hat lijnentrekker. Het is kleefvrij na 15 minuten en na 4 uur is licht verkeer mogelijk. Het is geschikt voor gebruik op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 120 meter per spuitbus van 500 ml en 180 meter per spuitbus van 750 ml.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
little Stars GlittermagieRust-oleum little stars glittermagieRust-oleum little stars glittermagie

Rust-oleum little stars gittermagie geeft een prachtig effect in elke kinder- of speelkamer. Het biedt een stralende glans op bijvoorbeeld kindermeubels, accessoires of als laatste afwerking op de muur. Om ervoor te zorgen dat de glitter sparkles langdurig beschermd blijven, kan het beste als laatste een laag glittermagie vernis worden aangebracht. Zo kan een langdurig stralend en sprankelend effect gegarandeerd worden. Het is toy safe gecertificeerd. Rendement: ca. 1.6 m≤ per spuitbus/3.5 m≤ per blik.

vanaf12,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITVERF MARKEERSPRAYRust-oleum spuitverf markeersprayRust-oleum spuitverf markeerspray

Rust-oleum economische markeerspray fluorescerend is een xyleenvrije, sneldrogende (binnen 5-10 minuten) markeerspray met een 360į ventiel. Het is geschikt voor het professioneel markeren in openbare werken, bouw of industrie buiten.

vanaf9,94
bekijk productBekijk product ▸
ECONOMISCHE GRONDMARKERINGRust-oleum economische grondmarkeringRust-oleum economische grondmarkering

Rust-oleum grondmarkering is een extra grote spuitbus voor meer lengtemeters grondmarkering. Het heeft een 2-vingerspuitkop voor precies schrijven en is sneldrogend (5 - 10 minuten).

vanaf18,15
bekijk productBekijk product ▸
GLITTERVERFRust-oleum glitterverfRust-oleum glitterverf

Rust-oleum glitter shimmer geeft een prachtige metaalachtige glinstering op muren, meubels en huisaccessoires. De verf is een mix van parelmoer pigment en glitters die fonkelen in het licht, waardoor muren en meubels tot leven komen. Het is kant en klaar te rollen of te verspuiten en geeft extreme glitters (glitter ultra shimmer) of medium glitters (glitter medium shimmer). Ook is het verkrijgbaar als toevoeging (pouch) voor watergedragen muur- en vloerverven. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: 14 m≤ per liter of 1 zakje toevoeging voor 3 tot 5 liter verf.

vanaf14,63
bekijk productBekijk product ▸
BETONLOOK EFFECTRust-oleum betonlook effectRust-oleum betonlook effect

Rust-oleum natural effects concrete creŽert de indruk en textuur van beton. Het is uitermate geschikt voor hout, metaal, kunststoffen, gegoten beton en vele andere oppervlakken. Het is sneldrogend, zorgt voor een robuuste en krasvaste oppervlakte en is geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPRAYRust-oleum effect sprayRust-oleum effect spray

Rust-oleum effect spray is een moderne en trendy tint voor interieurprojecten. Het creŽert een hoogwaardige, krasbestendige afwerking met een aantrekkelijke glans. Het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsenhouders en hobby- en knutselvoorwerpen. De verf kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, metaal, glas en keramiek. Het is sneldrogend en heeft een zeer goede dekkracht en kleurbehoud.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK MAT GLASRust-oleum spuitlak mat glasRust-oleum spuitlak mat glas

Rust-oleum spuitlak mat glas is een spuitlak geschikt voor het creŽren van een mat effect op glas binnen. De spuitlak heeft een semi-transparante afwerking en geeft het glas een mat effect. Het is geschikt als decoratie op de ramen of als afscherming voor meer privacy.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
Multi-Marker VerfRust-oleum multi-marker verfRust-oleum multi-marker verf

Rust-oleum economische multi-marker is een sneldrogende kwaliteitsverf voor professioneel markeergebruik bij openbare werken, bouwsector of industrie. Het hecht op ondergronden en dankzij de innovatieve 360į ventiel is het in elke richting spuitbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELEFFECTRust-oleum spiegeleffectRust-oleum spiegeleffect

Rust-oleum mirror effect is geschikt om transparante oppervlakken zoals glazen vazen, glazen, ingelijst glas, tafelbladen en kandelaars om te toveren tot chique decoratieve objecten met een spiegeleffect. Het dient te worden aangebracht op de achterkant van het glas. Het spiegeleffect ontstaat bij het drogen aan de andere kant.

vanaf5,30
bekijk productBekijk product ▸
GLOW IN THE DARKRust-oleum glow in the darkRust-oleum glow in the dark

Rust-oleum glow in the dark kan op muren, plafonds en andere voorwerpen worden aangebracht. De verf zal na blootstelling aan licht in het donker lichtgroen nagloeien (de kleur lijkt in normaal licht gebroken wit). Het is geschikt voor gebruik op o.a. hout, metaal en kunststof, kan met zeep en water worden gewassen, is handdroog in 15 minuten tijd, geschikt voor binnen en buiten gebruik voor bijvoorbeeld kinderkamers, schoolprojecten en versieringen. Het gloeit 4-8 uur na. Tip: breng dit product boven een wit of een licht bedekt oppervlak aan om dekking te garanderen.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE SPRAYRust-oleum fluorescerende sprayRust-oleum fluorescerende spray

Rust-oleum fluorescerend is een hoogwaardige krasbestendige verf waarmee een heldere fluorescerende afwerking gecreŽerd kan worden op diverse ondergronden zoals hout, metaal en glas, binnen en buiten.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
LITTLE STARS GLOW IN THE DARKRust-oleum little stars glow in the darkRust-oleum little stars glow in the dark

Rust-oleum little stars glow in the dark kan op muren, plafonds en andere objecten binnen en buiten worden aangebracht. De verf zal als het ware ďopladenĒ door de blootstelling aan licht (natuurlijk en kunstmatig) en wanneer het geschilderde object in het donker wordt geplaatst, zal de verf oplichten. Het is ideaal om als lichtgevende toets aan decoratie toe te voegen, zodat kinderen op een rustige manier met een kleine hoeveelheid licht in slaap kunnen vallen.

vanaf18,25
bekijk productBekijk product ▸
GLITTER EFFECT SPUITBUSRust-oleum glitter effect spuitbusRust-oleum glitter effect spuitbus

Rust-oleum glitter effect is een sneldrogende, heldere afwerklak met glitterdeeltjes voor binnen. Het is duurzaam en vergeelt niet en geschikt voor de bescherming en verfraaiing van reeds geschilderde oppervlakken of rechtstreeks op o.a. gips, karton, hout, metaal, vlechtwerk, glas, aardewerk, papier, plastic en keramiek. Een spuitbus is geschikt voor ca. 2,5 m≤.

vanaf16,16
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT KACHEL- EN BBQ-VERFRust-oleum metal expert kachel- en bbq-verfRust-oleum metal expert kachel- en bbq-verf

Rust-oleum metal expert verf voor kachel & bbq is een hittebestendige, sneldrogende verf, speciaal ontworpen voor het renoveren van kachels en barbecues, binnen en buiten. Het is bestand tegen temperaturen tot 650 graden, voorkomt roest en is bestand tegen barsten en schilferen. Het is perfect voor kachels, barbecues en andere metalen voorwerpen die aan hitte worden blootgesteld. Het is niet geschikt voor voorwerpen die in direct contact met vlammen komen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Rendement: ca. 10 m≤ per liter

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
Little Stars Whiteboard kitRust-oleum little stars whiteboard kitRust-oleum little stars whiteboard kit

Rust-oleum little stars whiteboard kit is perfect voor het maken van een droog wisbaar oppervlak op alle soorten oppervlakken en maakt het gemakkelijk om een kinderkamer creatief te decoreren.

vanaf60,98
bekijk productBekijk product ▸
STEENEFFECT SPUITLAKRust-oleum steeneffect spuitlakRust-oleum steeneffect spuitlak

Rust-oleum steeneffect is een sneldrogende lak met een structuurafwerking voor binnen. Het is geschikt voor o.a. hout, metaal en keramiek. Theoretisch verbruik: ca. 2 m≤ per spuitbus.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
Little Stars Neon verfRust-oleum little stars neon verfRust-oleum little stars neon verf

Rust-oleum little stars neon verf is een heldere, kwaliteistsvolle en sneldrogende neon verf. Het is te gebruiken op de meeste ondergronden binnenshuis en is daardoor ideaal voor kinderkamers. Het fluorescerende aspect van deze verf voegt een speels en kleurrijk karakter toe aan iedere kinder- of speelkamer. Het is toy safe gecertificeerd. Rendement: ca. 0.75 m≤ per spuitbus/1 m≤ per blik.

vanaf8,40
bekijk productBekijk product ▸
GLITTER ULTRA SHIMMER VERNISRust-oleum glitter ultra shimmer vernisRust-oleum glitter ultra shimmer vernis

Rust-oleum glitter ultra shimmer vernis beschermt de Rust-oleum glitterverf ultra shimmer spuitverf. Hierdoor kunnen de glitters niet meer loskomen.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
PROTECTO 1K MATStucco dor protecto 1k matStucco dor protecto 1k mat

Stucco d'or protecto 1k mat is een watergedragen, extra matte, transparante en beschermende coating op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is kras- en slijtvast, zeer goed reinigbaar, sneldrogend en heeft een uitstekende vloeiing. Theoretisch verbruik: ca. 16-20 m≤ per liter.

vanaf31,58
bekijk productBekijk product ▸
Protecto 2-ComponentenLakStucco dor protecto 2-componentenlakStucco dor protecto 2-componentenlak

Stucco d'or protecto 2k is te gebruiken over de Stucco d'or wandafwerkingen. Het biedt de meest optimale bescherming tegen vocht, vuil en vlekken. Het is geschikt voor toepassing over reeds met decoratieve pleister of muurverf behandelde wanden van o.a. cement, pleisterwerk, beton, baksteen en glasweefsel. Verwerkingstijd: 1,5-2 uur. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf183,92
bekijk productBekijk product ▸
MARKIERUNGSFARBESudwest markierungsfarbeSudwest markierungsfarbe

Sudwest markierungsfarbe is een synthetische wegenverf die in verschillende ral kleuren gemaakt kan worden. Het is sneldrogend (na 1 uur met autobanden belastbaar), heeft een hoge slijtvastheid en hoog dekvermogen en is niet verzepend. Het is geschikt voor toepassing op beton, asfalt en tegels. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf53,84
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALERTenco randsealerTenco randsealer

Tenco randsealer is een transparante blanke coating op waterbasis voor het afdichten en verduurzamen van kopse kanten en zaagkanten van plaatmaterialen, buiten en binnen. Het is waterafstotend, heeft een hoog afdichtend vermogen, is na droging universeel overschilderbaar en verlengt de levensduur van plaathout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor de afwerking met een transparante beits. Door het waterwerende karakter wordt de vorming van schimmels beperkt. Het is na 16 uur overchilderbaar. Verbruik: 9-11 m≤ per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL FINISHTrae lyx mineral finishTrae lyx mineral finish

Trae lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden en is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Het is geschikt voor beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches. Potlife: 1 uur. Aantal aanbevolen lagen: 3-4. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf82,91
bekijk productBekijk product ▸
GRIP ANTISLIPVista grip antislipVista grip antislip

VISTA GRIP OP SLIP BADKAMER SET is een complete set (1,2 m≤) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2K PU coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. Het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. Het is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor Anti-Slip Klasse C volgens DIN 51097. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen.

vanaf179,33
bekijk productBekijk product ▸
2K ZWEMBADSEALERVista 2k zwembadsealerVista 2k zwembadsealer

Vista 2k zwembadsealer is speciaal voor zwembaden, vijvers, glijbanen, waterspeeltoestellen en andere waterpartijen. Het geeft een extra laagje aan het zwembad. Dit laagje zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft en dat de coating langer mee gaat.

vanaf204,83
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBADVERFVista zwembadverfVista zwembadverf

Vista Zwembadverf is een 1-component chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden en speel- en siervijvers van onbehandeld beton of cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. De verf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als eenpotsysteem zeer eenvoudig te verwerken. De verf is tevens bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ļC droge warmte. De verf vormt geen voedingsbodem voor o.a. algen. Niet bestand tegen vetten en minerale oliŽn. Bij projecten adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf41,50
bekijk productBekijk product ▸
TENNISPAINTVista tennispaintVista tennispaint

Vista tennispaint is een 1-component, watergedragen acrylaatverf voor betonnen tennisvelden zowel binnen als buiten. De verf is ideaal voor het maken van tennisbanen. Daarnaast is de verf zeer slijtvast, weerbestendig, makkelijk reinigbaar en milieuvriendelijk. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf353,60
bekijk productBekijk product ▸
KRIJT-SPRAYVista krijt-sprayVista krijt-spray

Vista krijt-spray is uiterst geschikt voor het aanbrengen van tijdelijke markeringen. Het kan zowel binnen als buiten worden aangebracht en is weer eenvoudig en milieuvriendelijk te verwijderen met water en viamond 704. Het is uiterst geschikt voor golfbanen, speelvlakken, horeca gelegenheden, 1,5 meter markeringen en evenementen. Het droogt snel (stofdroog na 10 minuten), is niet verzepend en oplosmiddelvrij en heeft een hoog dekvermogen. Verbruik: ca. 1 tot 2 m≤ per 500 ml.

vanaf22,38
bekijk productBekijk product ▸
COVERS UPZinsser covers upZinsser covers up

Zinsser covers up is geschikt voor het isoleren van vlekken in systeemplafond platen. Het spuit verticaal en is dus ideaal voor plafonds. Het heeft een matte witte afwerking en komt overeen met de meeste plafondtegels in systeemplafonds. Potlife: 30 minuten. Verbruik: 1,5 m≤ per spuitbus.

vanaf12,87
bekijk productBekijk product ▸
ALLCOAT EXTERIOR SATINZinsser allcoat exterior satinZinsser allcoat exterior satin

Zinsser allcoat exterior satin is geschikt voor binnen en buiten en hecht op vrijwel alle ondergronden. De kleur en glans worden lang behouden op o.a. hout, metaal, metselwerk, kunststof, beton en wandbekleding. Het is extreem weersbestendig en het is een zelfgrondende primer, schuren is niet nodig. De droge verffilm beschermt tegen aantasting door schimmels. Het is geen roestwerend product dus het kan alleen op metaal worden aangebracht als dit voorbehandeld is. Het biedt uitstekend weerstand tegen barsten, blistering, afschilferen, regen en zware weersomstandigheden. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf36,44
bekijk productBekijk product ▸
ALLCOAT EXTERIOR MATTZinsser allcoat exterior mattZinsser allcoat exterior matt

Zinsser allcoat exterior matt is ontwikkeld voor de duurzame decoratie van hout, metaal, metselwerk, kunststof, beton en gevelbekleding. Het is een zelfgrondende primer (schuren is niet nodig) en de droge verffilm beschermt tegen aantasting door schimmels. Het is geen roestwerend product en kan alleen op voorbehandeld metaal aangebracht worden. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf36,44
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH WANDTEGELS READY MIXEDHistor perfect finish wandtegels ready mixed

Histor perfect finish wandtegels ready mixed

Histor perfect finish wandtegels is een lak op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van wandtegels binnen. Het is vochtbestendig, afwasbaar en zeer krasvast. Grondverf is niet nodig: het kan direct op de wandtegels aangebracht worden. Het is makkelijk aan te brengen en stofdroog na 8 uur. Rendement: 16 m≤ per liter.

vanaf30,03
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH WANDTEGELS MENGMACHINEHistor perfect finish wandtegels mengmachine

Histor perfect finish wandtegels mengmachine

Histor perfect finish wandtegels is een lak op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van wandtegels binnen. Het is vochtbestendig, afwasbaar en zeer krasvast. Grondverf is niet nodig: het kan direct op de wandtegels aangebracht worden. Het is makkelijk aan te brengen en stofdroog na 8 uur. Rendement: 16 m≤ per liter.

vanaf31,14
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE LAKAir crafts fluorescerende lak

Air crafts fluorescerende lak

Air crafts fluor is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLAK 2KAlabastine tegellak 2k

Alabastine tegellak 2k

Alabastine warmwaterbestendige tegellak 2-componenten is een speciale, slijtvaste hoogglanslak voor gladde tegels binnen die reeds behandeld zijn met Alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf. Dit product is speciaal voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip en in de keuken. Let op, het is niet geschikt voor toepassing in de badkuip/douchecabine. Het is volledig droog na 72 uur en belastbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf45,50
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLAK 1KAlabastine tegellak 1k

Alabastine tegellak 1k

Alabastine 1-component tegellak is een speciale hoogglanslak voor tegels binnen die reeds behandeld zijn met Alabastine tegelgrondverf. Het is geschikt voor het waterbestendig aflakken van bestaand tegelwerk. Het is niet geschikt voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf37,31
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD BETON EFFECTAlabastine muurglad beton effect

Alabastine muurglad beton effect

Alabastine muurglad beton effect is een binnenmuurverf voor het creŽren van een uniek betoneffect. Het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen tot 2 mm in ťťn laag. Het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. Het is niet geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. Dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. Verbruik: op lichtbeschadigde wanden ca. 10 m≤ en als structuurverf ca. 8 m≤ per liter.

vanaf39,96
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBADENVERFAlbrecht zwembadenverf

Albrecht zwembadenverf

Albrecht zwembadenverf is glanzende verf met een gladde en goed gesloten verffilm op basis van een chloorrubber. Het is makkelijk te verwerken, snel droog, heeft een goede dekking en is weersbestendig. Het is uitste≠kend geschikt voor onderwater toepassingen en bestand tegen de meeste organische en anorganische zuren, lo≠gen en zoutoplossingen. Het is ook bestand tegen benzine, alco≠hol en aromaatvrije minerale oliŽn. Het is warmte≠bestendig tot 70įC. Rendement: 6-8 m≤ per liter.

vanaf183,98
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYAvis markeringsspray

Avis markeringsspray

Avis markeringsspray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is het zeer goed waterbestendig. Het verkleurt niet en is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen en prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op o.a. asfalt, beton, steen en hout en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAY HIGH DEFINITIONAvis fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360į spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO LICHTGEVEND POEDERAvis biglo lichtgevend poeder

Avis biglo lichtgevend poeder

Avis biglo radiant lichtgevend poeder geeft, aangemaakt met Avis biglo aflak transparant hoogglans in verhouding van 300 gram poeder op 1 liter avis biglo aflak transparant hoogglans, een langdurige nagloeiing in het donker na belichting door daglicht of kunstlicht. Het is toe te passen op een schone, harde en geschikte witte ondergrond (bij voorkeur behandeld met Avis biglo grondlak wit).

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO FLUOR VERFAvis biglo fluor verf

Avis biglo fluor verf

Avis biglo fluor verf is een 1-component daglichtverf op basis van acrylaathars waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf132,26
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO AFLAK TRANSPARANTAvis biglo aflak transparant

Avis biglo aflak transparant

Avis biglo aflak transparant hoogglans is een speciaal samengestelde blanke vernis op basis van speciale acrylaathars. Het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. Het is een speciale transparante aflak voor Avis biglo fluor verf. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf132,26
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFAvis wegenverf

Avis wegenverf

Avis wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. Het heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is goed slijtvast. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf42,66
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKERING SPRAYAvis lijnmarkering spray

Avis lijnmarkering spray

Avis lijnmarkering spray is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. De markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgt voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. Het is goed bestand tegen zware belasting (verkeer) en door de zijdeglans finish zijn de aangebrachte markeringen makkelijk te reinigen. Het bevat geen cfk-s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood. Theoretisch verbruik: ca. 50 m bij 5 cm breedte per spuitbus.

vanaf44,88
bekijk productBekijk product ▸
MIMI WITTE WASCepe mimi witte was

Cepe mimi witte was

Cepe mimi witte was geeft meubelstukken een mooi effect. Het kan met een doek of kwast aangebracht worden op een stofvrije ondergrond. Vervolgens kan het nadat het goed gedroogd is uitgeborsteld of uitgewreven worden.

vanaf12,24
bekijk productBekijk product ▸
WASKITSTAAFJEClou waskitstaafje

Clou waskitstaafje

Clou Waskitstaaf is uitermate geschikt voor het bijwerken van kleine beschadigingen in het hout.

vanaf8,97
bekijk productBekijk product ▸
WATERBEITS IN POEDERVORMClou waterbeits in poedervorm

Clou waterbeits in poedervorm

Clou Waterbeits in poedervorm is een lichtechte waterbeits om blank hout intensief te kleuren, waarbij de karakteristieke tekening van het hout bewaard blijft. Het is leverbaar in diverse kleuren en houttinten. het is alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout en kan na voldoende droging worden afgewerkt met een synthetische lak (let op, niet met een watergedragen systeem). Een zakje kan worden opgelost in 250 ml heet water. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per liter.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
COLOREXAvis colorex

Avis colorex

Avis colorex is een hoog geconcentreerde universele mengkleur met grote kleurkracht voor het op kleur brengen van verven en lakken van diverse samenstellingen. Door de speciale formulering is het makkelijk mengbaar. Dit product is sterk geconcentreerd, waardoor een geringe toevoeging veelal voldoende is. Het bevat geen oplosmiddelen, velt niet en zakt niet uit. De kleurpigmenten zijn krachtig, zuiver en lichtecht.

vanaf3,91
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKER FLUOColormark spotmarker fluo

Colormark spotmarker fluo

Colormark spotmarker fluor is een lijn van fluorescerende kleuren met hoge lichtintensiteit (tot 12 maanden zichtbaar). De gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Het is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. Het heeft een 180į spuitkop voor nauwkeurige wand- en grondmarkering, een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten, een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC), uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. De veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk, zonder gezondheidsrisicoís.

vanaf7,02
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKER MARKEERVERF SPRAYColormark linemarker markeerverf spray

Colormark linemarker markeerverf spray

Colormark linemarkering is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. De bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. De verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. De markeringsverf wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. Dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. Het heeft een 180į ventiel, is bestand tegen chemische producten en heeft een droogtijd van 24 uur.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
ECOMARKERColormark ecomarker

Colormark ecomarker

Colormark ecomarker bevat plantvriendelijke ingrediŽnten, brengt geen schade toe aan het gemarkeerde voorwerp (zoals grasvelden) en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is een markering voor korte termijn (enkele dagen tot weken) en is gemakkelijk te verwijderen met water. De gepatenteerde veiligheidsdop kan met ťťn hand bediend worden en de afsluitbare vergrendeling voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Het heeft een speciaal 180į ventiel voor toepassing op de grond, heeft een uitstekend rendement en uitstekende adhesie op vochtige oppervlakken, is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC) en heeft een hoge dekkingskracht. De veiligheidsdop kan tevens verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen.

vanaf7,08
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLEColorworks emaille

Colorworks emaille

Colorworks emaille wit hoogglans is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. Het is bestand tegen schoonmaakmiddelen en is slijt- en krasvast. Het heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en een goede oppervlaktehardheid.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAYColorworks fluorspray

Colorworks fluorspray

Colorworks fluor is een fluorescerende lakverfspay op acrylbasis. Het is voor zowel doe-het-zelf (o.a. markeren voor goede zichtbaarheid en veiligheid) als voor professionele toepassingen (o.a. winkeldecoratie, raamdecoratie en standbouw). Het is te gebruiken op vele materialen, zoals metaal, hout, glas, steen, beton, papier, karton en kunststof. Het heeft een snelle, gelijkmatige droging, een zeer goed dekvermogen en een goede licht- en vochtbestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik binnen en buiten. Voor optimaal gebruik buiten wordt geadviseerd de fluorspray over te spuiten met transparante lak (watergedragen acrylvernis blank van Colorworks).

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT MODELLAKDe ijssel double coat modellak

De ijssel double coat modellak

De ijssel double coat modellak is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde aromatische isocyanaten. Het is speciaal ontwikkeld voor pluggen, modellen en mallen. Het heeft een goede hechting op polyester, hout, mdf en poltix plamuren. Het is sneldrogend en 24 uur na applicatie van de laatste laag kan gestart worden met de productie van de mal. Rendement: ca. 12,9 m≤ per kg.

vanaf48,72
bekijk productBekijk product ▸
EFFECTSPRAYDupli color effectspray

Dupli color effectspray

Dupli color effectspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en onmisbaar voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
MARBLE SPRAYDupli color marble spray

Dupli color marble spray

Dupli color marble spray is een decoratiespray voor een uniek top-marmereffect in een speciale synthetische kwaliteit. Het marmereffect wordt in ťťn spuitgang verkregen. Het is geschikt voor binnen en buiten op metaal, hout, vele kunststoffen, glas en keramiek. Het is weerbestendig, lichtecht en uv-bestendig na het overspuiten met een blanke lak.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
TERRACOTTA SPRAYDupli color terracotta spray

Dupli color terracotta spray

Dupli color terracotta spray is een sneldrogende acryllak met een speciale, ruwe oppervlaktetextuur om het effect van terracotta na te bootsen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
DIAMANT EFFECT GLITTERSPRAYDupli color diamant effect glitterspray

Dupli color diamant effect glitterspray

Dupli color diamant spray geeft een briljantfonkelend glittereffect. Het is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals metaal, hout, glas en kunststofsoorten. Voor langdurige bescherming wordt geadviseerd het behandelde oppervlak af te lakken met blanke lak.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM ZAPON SPRAYDupli color platinum zapon spray

Dupli color platinum zapon spray

Dupli color Platinum Zapon spray is een sneldrogende, niet vergelende, weer- en waterbestendige, krasvaste blanke lak op basis van acrylaat-copolymeren. Door de speciale samenstelling is dit product milieuvriendelijk en bevat het geen lood en aromaten. Het is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook buiten te gebruiken. Het is toepasbaar als fixeer- en impregneermiddel voor o.a. foto's en houtskooltekeningen en als bescherming voor chroom, koper, papier, karton, hout en metaal tegen o.a. roestvorming. Verbruik: ca. 1,0 tot 2,0 m≤ per spuitbus.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYDupli color structuurspray

Dupli color structuurspray

Dupli color structuurspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en ideaal voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EMAILSPRAYDupli color emailspray

Dupli color emailspray

Dupli-color Emailspray is geschikt voor het repareren van beschadigde, wit geŽmailleerde oppervlakken zoals wastafel, bad, koelkast of boiler. Verbruik: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
MAGNETIC PAINTDupli color magnetic paint

Dupli color magnetic paint

Dupli-Color Magnetic Paint is een matte, lichtgrijze dispersieverf op waterbasis waarmee magneten op de wand blijven zitten. De inkt bevat ijzer pigmenten die het mogelijk maken dat magneten op de lak blijven hechten. Uitermate geschikt voor toepassing in o.a. (kleuter)scholen en kantoren. Wanneer de verf in de juiste laagdikte is aangebracht, kan het met ieder type dispersielak of behang afgedekt worden. Zelfs met zeer dun tapijt blijft de aantrekkingkracht voor de magneten behouden. Het kan tevens worden overgespoten overspuiten met Motip of Dupli-Color spuitbussen. Aantal aanbevolen lagen: minstens 2 Š 3. Overschilderbaar na ca. 2-3 uur. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter.

vanaf41,32
bekijk productBekijk product ▸
ZAPON SPRAYDupli color zapon spray

Dupli color zapon spray

Dupli-Color Zapon Spray is een bijzonder sneldrogende kristalheldere coating op acrylbasis. Het product is niet verkleurend en vergelend en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het beschermt en fixeert bijvoorbeeld droogbloemen, papier, houtskooltekeningen, raffia, hout en foto's. Het beschermt tevens metaal tegen oxidatie en is bestand tegen verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EVENTMARKERDupli color eventmarker

Dupli color eventmarker

Dupli-Color Eventmarker is een witte markeringsspray, ideaal voor markeringen die voor kortere tijd zichtbaar moeten zijn (zoals sport events, beurzen en wegmarkeringen). Dankzij de speciale krijtbasis blijft de markering slechts een paar dagen tot weken zichtbaar, afhankelijk van het weer en verkeer. Het is niet schadelijk voor planten en daarom ook geschikt voor o.a. tuinen, landschappen en golfterreinen. Verbruik: ca. 140 m lijn per 500 ml.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKERDupli color spotmarker

Dupli color spotmarker

Dupli-Color Spotmarker is een markeringsspray voor tijdelijke markeringen op bijvoorbeeld bouwplaatsen of bomen. Met een spuitbus kan ongeveer 140 meter lijn worden gespoten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
NEON SPRAYDupli color neon spray

Dupli color neon spray

Dupli-color neon spray is een matte, solventgedragen, weersbestendige spray voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal, aluminium, glas, steen, aardewerk en kunststof.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT FLUORESCERENDE LAKDupli color effect fluorescerende lak

Dupli color effect fluorescerende lak

Dupli color effect fluorescent is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
3-D EFFECT SPRAYDupli color 3-d effect spray

Dupli color 3-d effect spray

Dupli-color 3-d spray is een speciale transparante glitterlak voor alle soorten oppervlakten. De glitters veranderen van kleur door de lichtinval en weerspiegeling.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
MELKGLAS EFFECTDupli color melkglas effect

Dupli color melkglas effect

Dupli color milky glass effect zorgt ervoor dat transparante objecten de melkglas-look krijgen. Het is toepasbaar op glas, ramen, vazen, spiegels en beschilderbare plastic ondergronden binnen. Het heeft een korte droogtijd, is hittebestendig tot 90įC na een droogtijd van 24 uur, bestand tegen water en ruitenreinigers en gemakkelijk te verwijderen met alcohol of solventen, of af te krabben met een plastic spateltje. Verbruik: ca. 1-2 m≤ per spuitbus.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
GRANIETSPRAYDupli color granietspray

Dupli color granietspray

Dupli-color graniet spray is een decoratieve spray voor het creŽren van een granietuitstraling. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Om het weersbestendig te maken, kan optioneel een laag blanke lak (nummer 659188) worden aangebracht. Het is toepasbaar op hout, metaal, glas, keramiek, porselein, papier, karton, steen, plastic en zelfs polystyreen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKERDupli color linemarker

Dupli color linemarker

Duli-color linemarker is geschikt voor langdurige toepassingen en is van een zeer duurzame kwaliteit. Het is geschikt voor het markeren van lijnen en parkeerplaatsen in zowel professionele als doe-het-zelf situaties.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EDELSTAAL SPRAYDupli color edelstaal spray

Dupli color edelstaal spray

Dupli color edelstaal spray geeft voorwerpen een inox afwerking. Deze spuitlak op solventbasis heeft een hoge dekkracht en een mooie matte afwerking. De lak is geschikt voor allerlei materialen, zowel voor binnen als buiten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPUITLAK LIGHT-UPDupli color effect spuitlak light-up

Dupli color effect spuitlak light-up

Dupli-color light-up is een watergedragen hoogglans spray welke overdag licht opneemt en het 's nachts weer terug af geeft zodat de lak oplicht. De lak is te gebruiken voor allerlei toepassingen binnen en geschikt voor alle soorten materialen.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
WHITEBOARD SYSTEEMEkotex whiteboard systeem

Ekotex whiteboard systeem

Ekotex muurverf whiteboard is een speciaal whiteboard verfsysteem dat bestaat uit een 2-componenten waterverdunbare grondverf en aflak. Het is geschikt voor gebruik binnen als afwerking op het ekotex magneetsysteem of glasvlies en op alle steenachtige, houten en gecoate ondergronden. Het verandert wanden in een groot whiteboard. Voor het beste systeem wordt geadviseerd een laag Ekotex excellent glasweefsel afgewerkt met 2 lagen Ekotex whiteboard grondverf en 1 laag Ekotex whiteboard aflak toe te passen. Het is na 24 uur overschilderbaar en na 8 dagen beschrijfbaar. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter per laag.

vanaf94,21
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLE REPAIRGriffon emaille repair

Griffon emaille repair

Griffon emaille repair is geschikt voor het retoucheren en herstellen van emaille en lakbeschadigingen bij onder meer baden, douchebakken, douchewanden, wastafels, koelkasten, wasmachines, wasdrogers, centriuges, kooktoestellen en keramische voorwerpen. Het is bestand tegen chemicaliŽn en bruikbaar met water tot 80ļC.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
KRONALUX LICHTGEVENDE SPRAYJaeger kronalux lichtgevende spray

Jaeger kronalux lichtgevende spray

Jaeger kronalux lichtgevende spray is een universeel toepasbare sneldrogende high performance afterglow verf voor binnen en buiten in een spray. Deze verfspray laadt zich op door middel van licht. In het donker geeft de fosforescerende verf een groen/gele verlichting, wat ook voor meer veiligheid zorgt. Het is din iso 16069:2019-04 en din 67510-1. Theoretisch verbruik: 1 m≤ per spuitbus.

vanaf57,88
bekijk productBekijk product ▸
BADKUIPLAKJaeger badkuiplak

Jaeger badkuiplak

Jaeger badkuiplak is speciaal voor het renoveren en verfraaien van badkuipen, douchebakken, wastafels en andere accessoires met geŽmailleerde en stalen oppervlakken binnen. Het product bestaat uit een complete set voor het behandelen en herstellen van een bad, bestaande uit: 1 blik lak, 1 blik verharder, 2 vellen schuurpapier (p120 en p320), 1 kwast, 1 moltopreenroller, 1 roerhoutje, 1 rolbak, 1 zak ontkalker, 1 fles bad- en tegelreinigerconcentraat en 1 stofdoekje. 1 set is voldoende voor een gemiddelde badkuip. Na ca. 5 dagen is het product uitgehard.

vanaf235,75
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL BADKUIP-RENOVATIELAKJaeger acryl badkuip-renovatielak

Jaeger acryl badkuip-renovatielak

Jaeger acryl badkuip-renovatielak is geschikt voor het renoveren en verfraaien van badkuipen, douchebakken en andere watergedragen, geŽmailleerde of stalen ondergronden. Het product kan ook zonder de meegeleverde primer toegepast worden op keramische tegels. De set bevat 1 blik lak, 1 blik verharder, 2 vellen schuurpapier (p120 en p320), 1 kwast, 1 moltopreenroller, 1 roerhoutje, 1 rolbak, 1 zak ontkalker, 1 fles bad- en tegelreiniger concentraat en 1 stofdoekje. Na ca. 5 dagen is het product uitgehard.

vanaf268,34
bekijk productBekijk product ▸
KRONEN AQUA STRIPLAKJaeger kronen aqua striplak

Jaeger kronen aqua striplak

Jaeger kronen aqua striplak is een zijdeglanzende, waterverdunbare beschermlaag voor niet-zuigende oppervlakken die niet geschilderd moeten worden zoals ijzer, aluminium, koper, messing en glas. Het beschermt tegen verontreiniging en lichte mechanische invloeden bij bijvoorbeeld transport, is sneldrogend en makkelijk te verwijderen. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per liter.

vanaf50,63
bekijk productBekijk product ▸
PERLAUCH PATINAFARBEJaeger perlauch patinafarbe

Jaeger perlauch patinafarbe

Jaeger perlhauch patinafarbe is een decoratieve, steun- of contrastkleur ter versiering en verdieping van de perlhauch aqua smeedijzerlak 245. Het is zowel voor binnen als buiten toepasbaar, sneldrogend en weerbestendig.

vanaf25,45
bekijk productBekijk product ▸
EDEL-ROESTJansen edel-roest

Jansen edel-roest

Jansen edel-roest is een speciaal, watergedragen 2-componentensysteem voor het creŽren van echte roest op oppervlakken. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden, binnen en buiten. Bij gebruik van 3 lagen grondmateriaal is het oppervlak tevens magnetisch. Gebruiksaanwijzing: 2 lagen basismateriaal (PH1) ca. 400 gram per m≤ per laag aanbrengen (als magneetverf 3 lagen aanbrengen). Ca. 6 uur laten drogen. 1-2 lagen aktivator (2) van ca. 100 gram m≤ per laag aanbrengen. Het te activeren oppervlak moet minimaal een half uur nat blijven. Zodra de aktivator droog is, is het roestproces ook gestopt. Hoe langer de inwerktijd hoe lichter de kleur van de roest. Niet direct uit de verpakking werken en niets in de originele verpakking terug doen. Dit beÔnvloedt de kracht van de aktivator. Verbruik: fase 1 (grondmateriaal): ca. 2,5 m≤ per kg. Fase 2 (aktivator): ca. 10 m≤ per kg.

vanaf66,61
bekijk productBekijk product ▸
EVENT SPRAYJansen event spray

Jansen event spray

Jansen eventspray is een matte markeringsspray voor tijdelijke markeringen, buiten en binnen. Het is handig voor bijvoorbeeld (sport)evenementen, speeltuinen, beurzen en markering bij ongevallen. De markeringspray droogt snel, heeft een hoge dekking, is druppelvrij, hecht ook op natte oppervlakken en kan gemakkelijk worden verwijderd met water. De spray is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. De markering blijft slechts een paar dagen tot weken zitten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Verbruik: met een bus kan een lijn van ongeveer 10 cm breed en 60 meter lang worden gespoten.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFKoopmans wegenverf

Koopmans wegenverf

Koopmans wegenverf is een zeer sneldrogende, matte verf op basis van acrylaat-copolymeer, geschikt voor wegenmarkering en voor de isolatie van roet- en vochtkringen in plafonds en muren. Het is geschikt voor o.a. beton, bitumenasfalt en steen(achtige) ondergronden. Het kan eventueel met glasparels ingestrooid worden voor reflectie. Verbruik: ca. 4 m≤ per liter.

vanaf10,59
bekijk productBekijk product ▸
GREENSCREEN PAINTMagpaint greenscreen paint

Magpaint greenscreen paint

Magpaint greenscreen is een watergedragen, matte groene muurverf die wanden en objecten verandert in een greenscreen. Het is milieuvriendelijk en veilig binnen toe te passen. Het is geschikt voor bewerking van video-opnames met de chromakey-techniek. Theoretisch rendement: 10 m≤ per liter.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
GLOWPAINTMagpaint glowpaint

Magpaint glowpaint

Magpaint glowpaint is een transparante, watergedragen muurverf die wanden en materialen in het donker laat oplichten. Het is geschikt voor alle ondergronden die met een witte primer zijn voorbehandeld en snel en eenvoudig aan te brengen met een roller of kwast. Bij 30 minuten belichting is de verf 25 uur zichtbaar in het donker en het is klaar voor gebruik. Aantal aanbevolen lagen: 3. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf26,55
bekijk productBekijk product ▸
MAGNEETVERFMagpaint magneetverf

Magpaint magneetverf

Magpaint magneetverf is een donkergrijze muurverf op waterbasis met een speciaal heel fijn metaalpoeder. Het moet in meerdere lagen aangebracht worden en geeft een oppervlakte waar geschikte magneten goed op blijven kleven. Deze verf is zonder problemen over te schilderen met elke soort verf. Het is ook eenvoudig over te behangen, maar vervolgens moeten wel neodym magneten gebruikt worden. De verf is milieuvriendelijk en kan zonder problemen in de kinder- en babykamer gebruikt worden. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter per laag. 2 lagen zijn voldoende voor lichtere foliemagneten, maar het verdient de aanbeveling 3 tot 4 lagen aan te brengen zodat de kleefkracht wordt vergroot.

vanaf16,10
bekijk productBekijk product ▸
SKETCHPAINT WHITEBOARDVERFMagpaint sketchpaint whiteboardverf

Magpaint sketchpaint whiteboardverf

Magpaint sketchpaint is een watergedragen 2-componenten verf om een whiteboard-vlak mee te maken. Het is thuis toepasbaar, maar ook op kantoor of in creatieve ruimtes. Het is ook te gebruiken op magneetverf voor een dubbele functie: een magneet/whiteboard vlak. Het is toepasbaar op steen, hout, hard plastic en metaal. Nieuwe/donkere oppervlaktes moeten eventueel eerst worden voorbewerkt met een (witte) grondverf, bijvoorbeeld Avis multiprimer. Dit voorkomt het moeten aanbrengen van meerdere lagen sketchpaint. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf66,45
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE BETON BASEMathys cachemire beton base

Mathys cachemire beton base

Mathys cachemire beton base is een watergedragen decoratieve pleister voor het creŽren van een strakke betonlook voor binnen. Het geeft de muur een stoere en robuuste uitstraling in een handomdraai. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. pleisterwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. Theoretisch rendement: 2-3 kg per m≤ per laag.

vanaf68,00
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE SABLE BASEMathys cachemire sable base

Mathys cachemire sable base

Mathys cachemire sable is een fluweelmatte binnenmuurverf met fijne zandstructuur geschikt voor elke ruimte en elke woonstijl. Hiermee wordt een decoratief zandeffect gecreeerd en krijgen muren een warme, eigentijdse uitstraling. Het is geschikt voor de meeste gangbare binnenondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en ook toepasbaar op glasvlies. Het heeft een lange verwerkingstijd: open tijd van 1 tot 2 uren, is aanzetvrij, spatvrij, goed dekkend en geurarm. Dankzij een uitgekiend stabilisatie-mechanisme blijft het zand homogeen verspreid in de pot. Hierdoor wordt uitzakken verhinderd. Theoretisch rendement: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf53,73
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT COLOURSPRAYMotip deco effect colourspray

Motip deco effect colourspray

Motip deco effect colourspray is een lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE LAKMotip fluorescerende lak

Motip fluorescerende lak

Motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. Voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met Motip primer wit. Ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag Motip acryl blanke lak aan te brengen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT CHROOMMotip deco effect chroom

Motip deco effect chroom

Motip deco effect chroom is een decoratieve, sneldrogende lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De lak heeft zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
CAMOUFLAGE LAKMotip camouflage lak

Motip camouflage lak

Motip camouflage is een camouflagelak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf14,25
bekijk productBekijk product ▸
Deco Effect bronslak goudMotip deco effect bronslak goud

Motip deco effect bronslak goud

Motip deco effect brons goud is een lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT FRIGOMotip deco effect frigo

Motip deco effect frigo

Motip deco effect frigo is een lak met uitstekende hechting voor het herstellen van kleine beschadigingen aan witgoed. Het heeft zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering en een duurzame kleur en duurzame glans. Het is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSPRAYMotip markeringspray

Motip markeringspray

Motip markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. Het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: ca. 60 meter per spuitbus.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKERMotip spotmarker

Motip spotmarker

Colormark spotmarker heeft een gepatenteerde veiligheidsdop die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit. Het voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers en is ideaal voor het snel, schoon en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus gegarandeerd en de 180į spuitkop zorgt voor nauwkeurige wand- en grondmarkering. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar en het biedt een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het is een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar en zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC) inzetbaar. Het is uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode, en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. De veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk.

vanaf7,02
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MARKING SPRAYMotip wood marking spray

Motip wood marking spray

Motip wood marking spray is een sneldrogende markeringspray met zeer hoge dekkracht voor het aanbrengen van markeringen op hout, zowel nat als droog. Het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een gericht spuitbeeld voor het aanbrengen van tekens.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
FLUO SPOTMARKER ALLROUNDMotip fluo spotmarker allround

Motip fluo spotmarker allround

Colormark spotmarker allround heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. De gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. Het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.

vanaf7,02
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKER MARKEERVERFMotip linemarker markeerverf

Motip linemarker markeerverf

Colormark linemarkering is een standaardmarkering voor betonvloeren. Het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. De bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. De verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. De bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. Het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. Dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. Droogtijd: 24 uur.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
CERAMIC EMAILLE SPRAYMotip ceramic emaille spray

Motip ceramic emaille spray

Motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. Het is bestand tegen schoonmaakmiddelen en slijt- en krasvast en heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en een goede oppervlaktehardheid.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
PEEBACK MINERALOrange nano peeback mineral

Orange nano peeback mineral

Orange nano peeback mineral is een super hydrofobe coating die, doordat urine gereflecteerd wordt, wildplassen ontmoedigt en de gevel beschermt tegen indringing en aanhechting van urine maar ook water en olie. De coating is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen uv en mechanische slijtage. Ook remt het de groei van micro-organismen, schimmels en algen. Het product vormt een ademende beschermlaag de opbouw en aanhechting van vervuiling remt en de tijd tussen opeenvolgende reinigingen verlengt. Daarnaast kost de reiniging van gevels die behandeld zijn met deze coating beduidend minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen en is de behandelde oppervlakte meer dan 10 jaar beschermd. Het is toepasbaar op (kalk)zandsteen en baksteen metselwerk, beton, ruw marmer en graniet, (siliconenhars)pleister, gepolijst marmer en graniet en geglazuurde tegels. Verbruik: ca. 10 m≤ per kg.

vanaf44,01
bekijk productBekijk product ▸
COPPER SPIRIT ACTIVATOROwatrol copper spirit activator

Owatrol copper spirit activator

Owatrol koper spirit spray is een activator voor het creŽren van decoratieve kopereffecten. Het is toepasbaar op onbehandeld koper en alle ondergronden die voorbehandeld zijn met Owatrol reactiv leaf copper. Bij het gewenste resulaat kan het oxidatieproces gestopt worden met spirit sealer. Het is klaar voor gebruik. Rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
NATURAL VARNISHOwatrol natural varnish

Owatrol natural varnish

Owatrol Natural varnish is een matte beschermvernis op waterbasis voor het beschermen van de decoratieve effecten van het Spirit-assortiment. Het beschermt oppervlakken en voorwerpen zowel binnen als buiten en heeft na droging een matte natuurlijke uitstraling. Op een effect dat met Rust spirit, Copper spirit of Bronze spirit is gecreŽerd, is een voorafgaande behandeling met het neutraliseermiddel Spirit sealer noodzakelijk. De vernis wordt niet aangeraden voor vloeren omdat hij kan opglanzen. Het is niet geschikt voor sterk geroeste metalen ondergronden buiten en niet voor intens aan uv en weersomstandigheden blootgestelde plaatsen. Rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf38,25
bekijk productBekijk product ▸
ACTIVATOR BRONS SPIRITOwatrol activator brons spirit

Owatrol activator brons spirit

Owatrol brons spirit is geschikt voor het opstarten van het oxidatieproces op Owatrol reactiv leaf brons. Dit product kan worden aangebracht nadat Owatrol reactiv leaf brons 6 uur heeft kunnen drogen. Hiermee wordt het oxidatie(brons)proces geactiveerd. Gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in met Owatrol spirit brons activator en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. Dit kan met een doek, spons of borstel. Hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. Het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15 tot 30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. Rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ANTIK CRACKLEOwatrol antik crackle

Owatrol antik crackle

Owatrol antik crackle is een reukloze, sneldrogende technische verflaag op waterbasis die ervoor zorgt dat er een zeer natuurlijk antiek craquelťeffect ontstaat. Het zorgt voor een willekeurige vorming van barsten die aan oude barsten doen denken. Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Rendement: 5-6 m≤ per liter.

vanaf33,75
bekijk productBekijk product ▸
CRACKLE SPIRIT STAP 1Owatrol crackle spirit stap 1

Owatrol crackle spirit stap 1

Owatrol crackle spirit stap 1 is een eerste laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. Het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. Het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend (het product blijft kleverig en is na 4-6 uur overschilderbaar met stap 2). Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
CRACKLE SPIRIT STAP 2Owatrol crackle spirit stap 2

Owatrol crackle spirit stap 2

Owatrol crackle spirit stap 2 is de tweede laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. Het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. Het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend. Het moet worden aangebracht op de droge (mogelijk kleverige) laag crackle spirit stap 1. Rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
REACTIV LEAF KOPEROwatrol reactiv leaf koper

Owatrol reactiv leaf koper

Owatrol Reactiv Leaf koper is een reukloze koperkleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. Het geeft het effect van koper. Als het in een systeem met Owatrol copper spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk kopergroen. Dit moet dan 5 minuten na het opbrengen worden aangebracht. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal, non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol Absolute primer aan te brengen. Op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol Blocking primer aan te brengen. Rendement: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf45,60
bekijk productBekijk product ▸
REACTIV LEAF ROESTOwatrol reactiv leaf roest

Owatrol reactiv leaf roest

Owatrol reactiv leaf roest is geschikt voor toepassing op alle non-ferro-ondergronden die op de juiste manier zijn voorbehandeld en creŽert een laag die reageert met Owatrol rust spirit. Owatrol rust spirit reageert met de metaaldeeltjes uit reactiv leaf rust en creŽert een decoratief natuurlijk roesteffect. Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone (non-ferro)ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen en bloedend hout zoals eik of kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol blocking primer aan te brengen. Reactiv leaf rust kan na ca. 6 uur worden behandeld met Rust spirit. Rendement: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf45,60
bekijk productBekijk product ▸
REACTIV LEAF BRONSOwatrol reactiv leaf brons

Owatrol reactiv leaf brons

Owatrol reactiv leaf brons is een bronskleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. Het product geeft het effect van brons. Als het in combinatie met Owatrol bronze spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk oxideblauw. Het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbereid. Op een bronzen ondergrond is de coating niet nodig omdat het product bronze spirit het brons direct oxideert. Op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal of non-ferrometalen is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol absolute primer aan te brengen. Op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag Owatrol blocking primer aan te brengen. Rendement: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf45,60
bekijk productBekijk product ▸
SPIRIT ROESTACTIVATOROwatrol spirit roestactivator

Owatrol spirit roestactivator

Owatrol rust spirit is geschikt voor het starten van het oxidatieproces op Owatrol reactiv leaf roest. Dit product kan worden aangebracht nadat Owatrol reactiv leaf roest 6 uur heeft gedroogd. Hierdoor wordt het oxidatie(roest)proces geactiveerd. Gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. Dit kan met een doek, spons of borstel. Hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. Het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15-30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. Rendement: ca. 10-15 m≤ per liter, afhankelijk van het gewenste effect.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
SPIRIT SEALEROwatrol spirit sealer

Owatrol spirit sealer

Owatrol spirit sealer is een neutralisator voor de systemen rust spirit, copper spirit en bronze spirit. Hiermee wordt het oxidatieproces van deze drie producten gestopt en het gecreŽerde gekleurde effect gefixeerd op het gewenste moment. Na droging heeft het een zijdeglanzende afwerking. Rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf40,90
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYRolith markeringsspray

Rolith markeringsspray

Rolith markeringsspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf. Het heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is het product uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het een uitmuntende antislip-werking en het is uitstekend waterbestendig.

vanaf24,42
bekijk productBekijk product ▸
FUMEDRubio monocoat fumed

Rubio monocoat fumed

Rubio fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. Het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. Het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
SMOKE VEROUDERINGSMIDDELRubio monocoat smoke verouderingsmiddel

Rubio monocoat smoke verouderingsmiddel

Rubio smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. Het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. Hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. Het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. Verbruik: ca. 5-15 gram per m≤, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG FLUORESCERENDRust-oleum hard hat deklaag fluorescerend

Rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend

Rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend is ideaal voor signalering, veiligheidsmarkering en kleurcoderingen. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd het toe te passen over hard hat matwit. Bij buitentoepassing wordt geadviseerd om het over te spuiten met rust-oleum 2500 transparant. Theoretisch rendement: ca. 2.1 m≤ per spuitbus.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
Little Stars Glittermagie Vernis sprayRust-oleum little stars glittermagie vernis spray

Rust-oleum little stars glittermagie vernis spray

Rust-oleum little stars gittermagie vernis beschermt little stars glittermagie verven en sprays voor een langdurig stralend en sprankelend effect.

vanaf12,96
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKEERVERF SPRAYRust-oleum lijnmarkeerverf spray

Rust-oleum lijnmarkeerverf spray

Rust-oleum hard hat lijnenspuitbus is een permanente line marker gebaseerd op lood- en chromaatvrije pigmenten en een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor gebruik met de hard hat lijnentrekker. Het is kleefvrij na 15 minuten en na 4 uur is licht verkeer mogelijk. Het is geschikt voor gebruik op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 120 meter per spuitbus van 500 ml en 180 meter per spuitbus van 750 ml.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
little Stars GlittermagieRust-oleum little stars glittermagie

Rust-oleum little stars glittermagie

Rust-oleum little stars gittermagie geeft een prachtig effect in elke kinder- of speelkamer. Het biedt een stralende glans op bijvoorbeeld kindermeubels, accessoires of als laatste afwerking op de muur. Om ervoor te zorgen dat de glitter sparkles langdurig beschermd blijven, kan het beste als laatste een laag glittermagie vernis worden aangebracht. Zo kan een langdurig stralend en sprankelend effect gegarandeerd worden. Het is toy safe gecertificeerd. Rendement: ca. 1.6 m≤ per spuitbus/3.5 m≤ per blik.

vanaf12,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITVERF MARKEERSPRAYRust-oleum spuitverf markeerspray

Rust-oleum spuitverf markeerspray

Rust-oleum economische markeerspray fluorescerend is een xyleenvrije, sneldrogende (binnen 5-10 minuten) markeerspray met een 360į ventiel. Het is geschikt voor het professioneel markeren in openbare werken, bouw of industrie buiten.

vanaf9,94
bekijk productBekijk product ▸
ECONOMISCHE GRONDMARKERINGRust-oleum economische grondmarkering

Rust-oleum economische grondmarkering

Rust-oleum grondmarkering is een extra grote spuitbus voor meer lengtemeters grondmarkering. Het heeft een 2-vingerspuitkop voor precies schrijven en is sneldrogend (5 - 10 minuten).

vanaf18,15
bekijk productBekijk product ▸
GLITTERVERFRust-oleum glitterverf

Rust-oleum glitterverf

Rust-oleum glitter shimmer geeft een prachtige metaalachtige glinstering op muren, meubels en huisaccessoires. De verf is een mix van parelmoer pigment en glitters die fonkelen in het licht, waardoor muren en meubels tot leven komen. Het is kant en klaar te rollen of te verspuiten en geeft extreme glitters (glitter ultra shimmer) of medium glitters (glitter medium shimmer). Ook is het verkrijgbaar als toevoeging (pouch) voor watergedragen muur- en vloerverven. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: 14 m≤ per liter of 1 zakje toevoeging voor 3 tot 5 liter verf.

vanaf14,63
bekijk productBekijk product ▸
BETONLOOK EFFECTRust-oleum betonlook effect

Rust-oleum betonlook effect

Rust-oleum natural effects concrete creŽert de indruk en textuur van beton. Het is uitermate geschikt voor hout, metaal, kunststoffen, gegoten beton en vele andere oppervlakken. Het is sneldrogend, zorgt voor een robuuste en krasvaste oppervlakte en is geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPRAYRust-oleum effect spray

Rust-oleum effect spray

Rust-oleum effect spray is een moderne en trendy tint voor interieurprojecten. Het creŽert een hoogwaardige, krasbestendige afwerking met een aantrekkelijke glans. Het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsenhouders en hobby- en knutselvoorwerpen. De verf kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, metaal, glas en keramiek. Het is sneldrogend en heeft een zeer goede dekkracht en kleurbehoud.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK MAT GLASRust-oleum spuitlak mat glas

Rust-oleum spuitlak mat glas

Rust-oleum spuitlak mat glas is een spuitlak geschikt voor het creŽren van een mat effect op glas binnen. De spuitlak heeft een semi-transparante afwerking en geeft het glas een mat effect. Het is geschikt als decoratie op de ramen of als afscherming voor meer privacy.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
Multi-Marker VerfRust-oleum multi-marker verf

Rust-oleum multi-marker verf

Rust-oleum economische multi-marker is een sneldrogende kwaliteitsverf voor professioneel markeergebruik bij openbare werken, bouwsector of industrie. Het hecht op ondergronden en dankzij de innovatieve 360į ventiel is het in elke richting spuitbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELEFFECTRust-oleum spiegeleffect

Rust-oleum spiegeleffect

Rust-oleum mirror effect is geschikt om transparante oppervlakken zoals glazen vazen, glazen, ingelijst glas, tafelbladen en kandelaars om te toveren tot chique decoratieve objecten met een spiegeleffect. Het dient te worden aangebracht op de achterkant van het glas. Het spiegeleffect ontstaat bij het drogen aan de andere kant.

vanaf5,30
bekijk productBekijk product ▸
GLOW IN THE DARKRust-oleum glow in the dark

Rust-oleum glow in the dark

Rust-oleum glow in the dark kan op muren, plafonds en andere voorwerpen worden aangebracht. De verf zal na blootstelling aan licht in het donker lichtgroen nagloeien (de kleur lijkt in normaal licht gebroken wit). Het is geschikt voor gebruik op o.a. hout, metaal en kunststof, kan met zeep en water worden gewassen, is handdroog in 15 minuten tijd, geschikt voor binnen en buiten gebruik voor bijvoorbeeld kinderkamers, schoolprojecten en versieringen. Het gloeit 4-8 uur na. Tip: breng dit product boven een wit of een licht bedekt oppervlak aan om dekking te garanderen.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE SPRAYRust-oleum fluorescerende spray

Rust-oleum fluorescerende spray

Rust-oleum fluorescerend is een hoogwaardige krasbestendige verf waarmee een heldere fluorescerende afwerking gecreŽerd kan worden op diverse ondergronden zoals hout, metaal en glas, binnen en buiten.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
LITTLE STARS GLOW IN THE DARKRust-oleum little stars glow in the dark

Rust-oleum little stars glow in the dark

Rust-oleum little stars glow in the dark kan op muren, plafonds en andere objecten binnen en buiten worden aangebracht. De verf zal als het ware ďopladenĒ door de blootstelling aan licht (natuurlijk en kunstmatig) en wanneer het geschilderde object in het donker wordt geplaatst, zal de verf oplichten. Het is ideaal om als lichtgevende toets aan decoratie toe te voegen, zodat kinderen op een rustige manier met een kleine hoeveelheid licht in slaap kunnen vallen.

vanaf18,25
bekijk productBekijk product ▸
GLITTER EFFECT SPUITBUSRust-oleum glitter effect spuitbus

Rust-oleum glitter effect spuitbus

Rust-oleum glitter effect is een sneldrogende, heldere afwerklak met glitterdeeltjes voor binnen. Het is duurzaam en vergeelt niet en geschikt voor de bescherming en verfraaiing van reeds geschilderde oppervlakken of rechtstreeks op o.a. gips, karton, hout, metaal, vlechtwerk, glas, aardewerk, papier, plastic en keramiek. Een spuitbus is geschikt voor ca. 2,5 m≤.

vanaf16,16
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT KACHEL- EN BBQ-VERFRust-oleum metal expert kachel- en bbq-verf

Rust-oleum metal expert kachel- en bbq-verf

Rust-oleum metal expert verf voor kachel & bbq is een hittebestendige, sneldrogende verf, speciaal ontworpen voor het renoveren van kachels en barbecues, binnen en buiten. Het is bestand tegen temperaturen tot 650 graden, voorkomt roest en is bestand tegen barsten en schilferen. Het is perfect voor kachels, barbecues en andere metalen voorwerpen die aan hitte worden blootgesteld. Het is niet geschikt voor voorwerpen die in direct contact met vlammen komen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Rendement: ca. 10 m≤ per liter

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
Little Stars Whiteboard kitRust-oleum little stars whiteboard kit

Rust-oleum little stars whiteboard kit

Rust-oleum little stars whiteboard kit is perfect voor het maken van een droog wisbaar oppervlak op alle soorten oppervlakken en maakt het gemakkelijk om een kinderkamer creatief te decoreren.

vanaf60,98
bekijk productBekijk product ▸
STEENEFFECT SPUITLAKRust-oleum steeneffect spuitlak

Rust-oleum steeneffect spuitlak

Rust-oleum steeneffect is een sneldrogende lak met een structuurafwerking voor binnen. Het is geschikt voor o.a. hout, metaal en keramiek. Theoretisch verbruik: ca. 2 m≤ per spuitbus.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
Little Stars Neon verfRust-oleum little stars neon verf

Rust-oleum little stars neon verf

Rust-oleum little stars neon verf is een heldere, kwaliteistsvolle en sneldrogende neon verf. Het is te gebruiken op de meeste ondergronden binnenshuis en is daardoor ideaal voor kinderkamers. Het fluorescerende aspect van deze verf voegt een speels en kleurrijk karakter toe aan iedere kinder- of speelkamer. Het is toy safe gecertificeerd. Rendement: ca. 0.75 m≤ per spuitbus/1 m≤ per blik.

vanaf8,40
bekijk productBekijk product ▸
GLITTER ULTRA SHIMMER VERNISRust-oleum glitter ultra shimmer vernis

Rust-oleum glitter ultra shimmer vernis

Rust-oleum glitter ultra shimmer vernis beschermt de Rust-oleum glitterverf ultra shimmer spuitverf. Hierdoor kunnen de glitters niet meer loskomen.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
PROTECTO 1K MATStucco dor protecto 1k mat

Stucco dor protecto 1k mat

Stucco d'or protecto 1k mat is een watergedragen, extra matte, transparante en beschermende coating op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is kras- en slijtvast, zeer goed reinigbaar, sneldrogend en heeft een uitstekende vloeiing. Theoretisch verbruik: ca. 16-20 m≤ per liter.

vanaf31,58
bekijk productBekijk product ▸
Protecto 2-ComponentenLakStucco dor protecto 2-componentenlak

Stucco dor protecto 2-componentenlak

Stucco d'or protecto 2k is te gebruiken over de Stucco d'or wandafwerkingen. Het biedt de meest optimale bescherming tegen vocht, vuil en vlekken. Het is geschikt voor toepassing over reeds met decoratieve pleister of muurverf behandelde wanden van o.a. cement, pleisterwerk, beton, baksteen en glasweefsel. Verwerkingstijd: 1,5-2 uur. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf183,92
bekijk productBekijk product ▸
MARKIERUNGSFARBESudwest markierungsfarbe

Sudwest markierungsfarbe

Sudwest markierungsfarbe is een synthetische wegenverf die in verschillende ral kleuren gemaakt kan worden. Het is sneldrogend (na 1 uur met autobanden belastbaar), heeft een hoge slijtvastheid en hoog dekvermogen en is niet verzepend. Het is geschikt voor toepassing op beton, asfalt en tegels. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf53,84
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALERTenco randsealer

Tenco randsealer

Tenco randsealer is een transparante blanke coating op waterbasis voor het afdichten en verduurzamen van kopse kanten en zaagkanten van plaatmaterialen, buiten en binnen. Het is waterafstotend, heeft een hoog afdichtend vermogen, is na droging universeel overschilderbaar en verlengt de levensduur van plaathout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor de afwerking met een transparante beits. Door het waterwerende karakter wordt de vorming van schimmels beperkt. Het is na 16 uur overchilderbaar. Verbruik: 9-11 m≤ per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL FINISHTrae lyx mineral finish

Trae lyx mineral finish

Trae lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden en is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Het is geschikt voor beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches. Potlife: 1 uur. Aantal aanbevolen lagen: 3-4. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf82,91
bekijk productBekijk product ▸
GRIP ANTISLIPVista grip antislip

Vista grip antislip

VISTA GRIP OP SLIP BADKAMER SET is een complete set (1,2 m≤) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2K PU coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. Het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. Het is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor Anti-Slip Klasse C volgens DIN 51097. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen.

vanaf179,33
bekijk productBekijk product ▸
2K ZWEMBADSEALERVista 2k zwembadsealer

Vista 2k zwembadsealer

Vista 2k zwembadsealer is speciaal voor zwembaden, vijvers, glijbanen, waterspeeltoestellen en andere waterpartijen. Het geeft een extra laagje aan het zwembad. Dit laagje zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft en dat de coating langer mee gaat.

vanaf204,83
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBADVERFVista zwembadverf

Vista zwembadverf

Vista Zwembadverf is een 1-component chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden en speel- en siervijvers van onbehandeld beton of cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. De verf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als eenpotsysteem zeer eenvoudig te verwerken. De verf is tevens bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ļC droge warmte. De verf vormt geen voedingsbodem voor o.a. algen. Niet bestand tegen vetten en minerale oliŽn. Bij projecten adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf41,50
bekijk productBekijk product ▸
TENNISPAINTVista tennispaint

Vista tennispaint

Vista tennispaint is een 1-component, watergedragen acrylaatverf voor betonnen tennisvelden zowel binnen als buiten. De verf is ideaal voor het maken van tennisbanen. Daarnaast is de verf zeer slijtvast, weerbestendig, makkelijk reinigbaar en milieuvriendelijk. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf353,60
bekijk productBekijk product ▸
KRIJT-SPRAYVista krijt-spray

Vista krijt-spray

Vista krijt-spray is uiterst geschikt voor het aanbrengen van tijdelijke markeringen. Het kan zowel binnen als buiten worden aangebracht en is weer eenvoudig en milieuvriendelijk te verwijderen met water en viamond 704. Het is uiterst geschikt voor golfbanen, speelvlakken, horeca gelegenheden, 1,5 meter markeringen en evenementen. Het droogt snel (stofdroog na 10 minuten), is niet verzepend en oplosmiddelvrij en heeft een hoog dekvermogen. Verbruik: ca. 1 tot 2 m≤ per 500 ml.

vanaf22,38
bekijk productBekijk product ▸
COVERS UPZinsser covers up

Zinsser covers up

Zinsser covers up is geschikt voor het isoleren van vlekken in systeemplafond platen. Het spuit verticaal en is dus ideaal voor plafonds. Het heeft een matte witte afwerking en komt overeen met de meeste plafondtegels in systeemplafonds. Potlife: 30 minuten. Verbruik: 1,5 m≤ per spuitbus.

vanaf12,87
bekijk productBekijk product ▸
ALLCOAT EXTERIOR SATINZinsser allcoat exterior satin

Zinsser allcoat exterior satin

Zinsser allcoat exterior satin is geschikt voor binnen en buiten en hecht op vrijwel alle ondergronden. De kleur en glans worden lang behouden op o.a. hout, metaal, metselwerk, kunststof, beton en wandbekleding. Het is extreem weersbestendig en het is een zelfgrondende primer, schuren is niet nodig. De droge verffilm beschermt tegen aantasting door schimmels. Het is geen roestwerend product dus het kan alleen op metaal worden aangebracht als dit voorbehandeld is. Het biedt uitstekend weerstand tegen barsten, blistering, afschilferen, regen en zware weersomstandigheden. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf36,44
bekijk productBekijk product ▸
ALLCOAT EXTERIOR MATTZinsser allcoat exterior matt

Zinsser allcoat exterior matt

Zinsser allcoat exterior matt is ontwikkeld voor de duurzame decoratie van hout, metaal, metselwerk, kunststof, beton en gevelbekleding. Het is een zelfgrondende primer (schuren is niet nodig) en de droge verffilm beschermt tegen aantasting door schimmels. Het is geen roestwerend product en kan alleen op voorbehandeld metaal aangebracht worden. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf36,44
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter