menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
DMS STANDAARD PLAMUUR PATROON 276 ML3m dms standaard plamuur patroon 276 ml3m dms standaard plamuur patroon 276 ml

3m 51002 dms standaard plamuur patroon is een glad, gemakkelijk schuurbaar plamuur met medium gewicht voor universeel gebruik in het unieke dms-aanbrengsysteem voor uiteenlopende toepassingen en temperaturen. Het hecht uitstekende aan verzinkt staal of aluminium, is gemakkelijk te schuren, heeft goede vuleigenschappen, is makkelijk uit te smeren en dankzij de unieke mengspuitmond kan het naar behoefte aangebracht worden.

vanaf39,60
bekijk productBekijk product ▸
SPUITPLAMUURAlabastine spuitplamuurAlabastine spuitplamuur

Alabastine spuitplamuur is de ideale afwerkplamuur bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. Het is ook uitstekend te gebruiken als grondlaag voor het afspuiten. Het egaliseert krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes en creëert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten. Het is gemakkelijk te verwerken en glad te schuren. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur.

vanaf17,78
bekijk productBekijk product ▸
EPOLIGHT WINBoero epolight winBoero epolight win

Boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. Het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. Het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. Geadviseerde laagdikte: 1 cm. Overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf735,66
bekijk productBekijk product ▸
U2 POLYESTER VULPASTABolivia u2 polyester vulpastaBolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia u2 polyester vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUUR PROFColormatic 2k softplamuur profColormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch, heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
2K VERSPUITBARE FILLERColormatic 2k verspuitbare fillerColormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2k verspuitbare filler voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van behandeld en onbehandeld staal, aluminium en polyester. Het is te verwerken met een spuitpistool en is zeer goed schuurbaar. Het is elastisch en heeft een uitstekende hechting en uitstekend standvermogen.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
1K FILLERColormatic 1k fillerColormatic 1k filler

Colormatic 1k filler is een geavanceerde 1k acryl vuller met een uitstekend vullend vermogen en dekking. Het is zeer geschikt voor het egaliseren van oppervlakkige krassen en oneffenheden op geschuurde oppervlakten. Het biedt een uitstekende hechting op polyester plamuur, kunststof en metaal. Het is overspuitbaar en makkelijk te schuren.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K SPUITPLAMUURColormatic 1k spuitplamuurColormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur biedt een extreem hoog vullend vermogen en duurzaamheid. Het is ideaal voor het egaliseren van grote oneffenheden op geschuurde grondlagen en biedt een zeer goede hechting op polyester plamuur, kunststoffen en metalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE HIGH BUILD FILLER 1KColormatic professionele high build filler 1kColormatic professionele high build filler 1k

Colormatic 1k high build filler is een acryl filler met een hoge dekkracht om in dikke lagen te gebruiken.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX FINISHING PLAMUURDe ijssel variopox finishing plamuurDe ijssel variopox finishing plamuur

De ijssel variopox finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het is geschikt als afwerklaag voor variopox plamuur of variopox lg plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. Het is bestand tegen diverse chemicaliën en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is over te schilderen na 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 1,2 m² per kilo.

vanaf25,21
bekijk productBekijk product ▸
IJMOFIXDe ijssel ijmofixDe ijssel ijmofix

De IJssel ijmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. Het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX LAMINEERHARSDe ijssel poltix lamineerharsDe ijssel poltix lamineerhars

De IJssel poltix lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. Het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, silo’s en carrosserie onderdelen.

vanaf25,99
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX REPARATIESETDe ijssel poltix reparatiesetDe ijssel poltix reparatieset

De IJssel poltix reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. Het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, silo’s en carrosserie onderdelen.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SPUITPLAMUURDe ijssel poltix spuitplamuurDe ijssel poltix spuitplamuur

De IJssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. Het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. Het is geschikt voor polyester, staal en mdf, uitsluitend voor spuitapplicatie. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 2 m² per liter.

vanaf32,90
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SUPER PLAMUURDe ijssel poltix super plamuurDe ijssel poltix super plamuur

De IJssel poltix super plamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. Het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.

vanaf14,92
bekijk productBekijk product ▸
AUTOSPRAY SPECIALS FILLERDupli color autospray specials fillerDupli color autospray specials filler

Dupli-color autospray specials filler is een speciale primer voor ijzer en staal. Het is de perfecte primer voor kleine en grotere reparaties en geschikt voor het vullen van kleine deuken, krassen en verfschade.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTERPLAMUUREpifanes polyesterplamuurEpifanes polyesterplamuur

Epifanes polyesterplamuur is een plamuur op basis van een semi-flexibele polyesterhars. Het is nagenoeg krimpvrij, heeft een hoog vullend vermogen, is snel en goed schuurbaar en heeft een uitstekende directe hechting op goed gereinigd en ontvet polyester. Het is geschikt voor de reparatie van polyester boven de waterlijn of kleinere reparaties in verfsystemen op staal boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-componenten producten.

vanaf15,30
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 830International interfill 830International interfill 830

International interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in één arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met Interprime 820 high build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. Verbruik: ca. 0.18 m² per liter.

vanaf136,90
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 833International interfill 833International interfill 833

International interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. De fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830. Het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. Bij 23°C is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2.73 m² per liter.

vanaf142,34
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERREPARATIE PLAMUURMotip bumperreparatie plamuurMotip bumperreparatie plamuur

Motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR METAALOriginalfix kneedbaar metaalOriginalfix kneedbaar metaal

Originalfix lepstick kneedbaar metaal voor snelle reparaties van metalen, kunststoffen en steen. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR ALUMINIUMOriginalfix kneedbaar aluminiumOriginalfix kneedbaar aluminium

Originalfix lepstick kneedbaar aluminium voor zeer snelle reparaties op aluminium, kunststof, steen en hout. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
UITLAATREPARATIESET PASTAPresto uitlaatreparatieset pastaPresto uitlaatreparatieset pasta

Presto uitlaat reparatie set pasta is een mastieke pasta voor het herstellen van gaten, barsten en andere perforaties in uitlaatsystemen.

vanaf10,31
bekijk productBekijk product ▸
UITLAATMONTAGE PASTAPresto uitlaatmontage pastaPresto uitlaatmontage pasta

Presto uitlaatmontage pasta is een mastieke pasta voor het maken van verbindingen tussen uitlaatstukken, zoals fittingen en snoeren.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDERProgold pe diepvuller set incl. verharderProgold pe diepvuller set incl. verharder

Progold pe diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. De diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).

vanaf23,16
bekijk productBekijk product ▸
DMS STANDAARD PLAMUUR PATROON 276 ML3m dms standaard plamuur patroon 276 ml

3m dms standaard plamuur patroon 276 ml

3m 51002 dms standaard plamuur patroon is een glad, gemakkelijk schuurbaar plamuur met medium gewicht voor universeel gebruik in het unieke dms-aanbrengsysteem voor uiteenlopende toepassingen en temperaturen. Het hecht uitstekende aan verzinkt staal of aluminium, is gemakkelijk te schuren, heeft goede vuleigenschappen, is makkelijk uit te smeren en dankzij de unieke mengspuitmond kan het naar behoefte aangebracht worden.

vanaf39,60
bekijk productBekijk product ▸
SPUITPLAMUURAlabastine spuitplamuur

Alabastine spuitplamuur

Alabastine spuitplamuur is de ideale afwerkplamuur bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. Het is ook uitstekend te gebruiken als grondlaag voor het afspuiten. Het egaliseert krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes en creëert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten. Het is gemakkelijk te verwerken en glad te schuren. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur.

vanaf17,78
bekijk productBekijk product ▸
EPOLIGHT WINBoero epolight win

Boero epolight win

Boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. Het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. Het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. Geadviseerde laagdikte: 1 cm. Overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf735,66
bekijk productBekijk product ▸
U2 POLYESTER VULPASTABolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia u2 polyester vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUUR PROFColormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch, heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
2K VERSPUITBARE FILLERColormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2k verspuitbare filler voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van behandeld en onbehandeld staal, aluminium en polyester. Het is te verwerken met een spuitpistool en is zeer goed schuurbaar. Het is elastisch en heeft een uitstekende hechting en uitstekend standvermogen.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
1K FILLERColormatic 1k filler

Colormatic 1k filler

Colormatic 1k filler is een geavanceerde 1k acryl vuller met een uitstekend vullend vermogen en dekking. Het is zeer geschikt voor het egaliseren van oppervlakkige krassen en oneffenheden op geschuurde oppervlakten. Het biedt een uitstekende hechting op polyester plamuur, kunststof en metaal. Het is overspuitbaar en makkelijk te schuren.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K SPUITPLAMUURColormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur biedt een extreem hoog vullend vermogen en duurzaamheid. Het is ideaal voor het egaliseren van grote oneffenheden op geschuurde grondlagen en biedt een zeer goede hechting op polyester plamuur, kunststoffen en metalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE HIGH BUILD FILLER 1KColormatic professionele high build filler 1k

Colormatic professionele high build filler 1k

Colormatic 1k high build filler is een acryl filler met een hoge dekkracht om in dikke lagen te gebruiken.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX FINISHING PLAMUURDe ijssel variopox finishing plamuur

De ijssel variopox finishing plamuur

De ijssel variopox finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het is geschikt als afwerklaag voor variopox plamuur of variopox lg plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. Het is bestand tegen diverse chemicaliën en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is over te schilderen na 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 1,2 m² per kilo.

vanaf25,21
bekijk productBekijk product ▸
IJMOFIXDe ijssel ijmofix

De ijssel ijmofix

De IJssel ijmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. Het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX LAMINEERHARSDe ijssel poltix lamineerhars

De ijssel poltix lamineerhars

De IJssel poltix lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. Het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, silo’s en carrosserie onderdelen.

vanaf25,99
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX REPARATIESETDe ijssel poltix reparatieset

De ijssel poltix reparatieset

De IJssel poltix reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. Het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, silo’s en carrosserie onderdelen.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SPUITPLAMUURDe ijssel poltix spuitplamuur

De ijssel poltix spuitplamuur

De IJssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. Het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. Het is geschikt voor polyester, staal en mdf, uitsluitend voor spuitapplicatie. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 2 m² per liter.

vanaf32,90
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SUPER PLAMUURDe ijssel poltix super plamuur

De ijssel poltix super plamuur

De IJssel poltix super plamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. Het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.

vanaf14,92
bekijk productBekijk product ▸
AUTOSPRAY SPECIALS FILLERDupli color autospray specials filler

Dupli color autospray specials filler

Dupli-color autospray specials filler is een speciale primer voor ijzer en staal. Het is de perfecte primer voor kleine en grotere reparaties en geschikt voor het vullen van kleine deuken, krassen en verfschade.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTERPLAMUUREpifanes polyesterplamuur

Epifanes polyesterplamuur

Epifanes polyesterplamuur is een plamuur op basis van een semi-flexibele polyesterhars. Het is nagenoeg krimpvrij, heeft een hoog vullend vermogen, is snel en goed schuurbaar en heeft een uitstekende directe hechting op goed gereinigd en ontvet polyester. Het is geschikt voor de reparatie van polyester boven de waterlijn of kleinere reparaties in verfsystemen op staal boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-componenten producten.

vanaf15,30
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 830International interfill 830

International interfill 830

International interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in één arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met Interprime 820 high build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. Verbruik: ca. 0.18 m² per liter.

vanaf136,90
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 833International interfill 833

International interfill 833

International interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. De fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830. Het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. Bij 23°C is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2.73 m² per liter.

vanaf142,34
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERREPARATIE PLAMUURMotip bumperreparatie plamuur

Motip bumperreparatie plamuur

Motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR METAALOriginalfix kneedbaar metaal

Originalfix kneedbaar metaal

Originalfix lepstick kneedbaar metaal voor snelle reparaties van metalen, kunststoffen en steen. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR ALUMINIUMOriginalfix kneedbaar aluminium

Originalfix kneedbaar aluminium

Originalfix lepstick kneedbaar aluminium voor zeer snelle reparaties op aluminium, kunststof, steen en hout. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
UITLAATREPARATIESET PASTAPresto uitlaatreparatieset pasta

Presto uitlaatreparatieset pasta

Presto uitlaat reparatie set pasta is een mastieke pasta voor het herstellen van gaten, barsten en andere perforaties in uitlaatsystemen.

vanaf10,31
bekijk productBekijk product ▸
UITLAATMONTAGE PASTAPresto uitlaatmontage pasta

Presto uitlaatmontage pasta

Presto uitlaatmontage pasta is een mastieke pasta voor het maken van verbindingen tussen uitlaatstukken, zoals fittingen en snoeren.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDERProgold pe diepvuller set incl. verharder

Progold pe diepvuller set incl. verharder

Progold pe diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. De diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).

vanaf23,16
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter