menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Bootverf
  6. >
  7. Overige bootverven

Overige bootverven

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SIGMAGUARD 750Sigma sigmaguard 750Sigma sigmaguard 750

Sigma sigmaguard 750 is een 2-componenten, vochthardende zinkrijke ethylsilicaat coating. Het is geschikt voor gebruik als tankcoating of als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen. Het heeft een uitstekende chemische bestendigheid tegen oplosmiddelen en chemicaliën en een goede slijt- en stootvastheid. Het is een erkende coating tegen corrosievorming en de hoge zinkconcentratie resulteert in uitstekende corrosiebescherming. Het is overschilderbaar na 12 uur bij 20°C. Rendement: ca. 8,7 m²per liter voor een droge laagdikte van 75 µm.

vanaf1.632,59
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaguard CSF 650Sigma sigmaguard csf 650Sigma sigmaguard csf 650

Sigma sigmaguard csf 650 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije amine verhardende epoxy coating. Het is een tankcoating voor ruwe olie/ballast en alifatische aardolieproducten. Het is geschikt als coating systeem voor opslag en transport van drinkwater en biedt met één laag uitstekende corrosiebescherming voor staalconstructies, schepen en opslagtanks. Het is goed bestand tegen diverse chemicaliën en uitstekend bestand tegen ruwe olie tot aan 60°C (140°F). Het kan worden aangebracht met krachtige, enkelvoudige airless spuitapparatuur (60:1) en het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer/coating. Het is overschilderbaar na 24 uur. Rendement: ca. 4 m² per liter voor een droge laagdikte van 250 µm.

vanaf1.931,01
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 63Sigma vikote 63Sigma vikote 63

Sigma Vikote 63 is een high build bitumineuze coating. Het is geschikt voor de bescherming van staal, beton en vezelcement zoals ballast watertanks, holle ruimten, kistdammen, leidingen en containers. Het is goed bestand tegen niet met olie verontreinigd zee- en zoetwater. Het kan tot 3 mm laagdikte zonder zakkers worden aangebracht. Rendement: ca. 2,3 m² per liter.

vanaf134,67
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD CSF 585Sigma sigmaguard csf 585Sigma sigmaguard csf 585

Sigma Sigmaguard CSF 585 is een 2-componenten oplosmiddelvrije polyamine epoxycoating. Het is een tankcoating voor drinkwater en kan worden aangebracht met single feed airless spray apparatuur. Het vermindert het explosie- en brandgevaar en is goed zichtbaar in donkere ruimtes dankzij de lichte kleur. Het is door KIWA Holland goedgekeurd voor drinkwater. Theoretisch rendement: 3,3 m² per liter.

vanaf401,63
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 930Sigma phenguard 930Sigma phenguard 930

Sigma phenguard 930 primer is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy holding primer. Het is de primer in het Phenguard tankcoating systeem. Het is uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel, goed bestand tegen heet water en erkend als coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register). Het zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 21 uur en maximaal 36 dagen. Theoretisch rendement: ca. 6,6 m² per liter.

vanaf460,84
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 935Sigma phenguard 935Sigma phenguard 935

Sigma phenguard 935 coating is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is de tweede laag in het Phenguard tankcoatingsysteem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goed bestand tegen heet water. Het is daarnaast een erkende coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register) en zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 24 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: ca. 6,6 m² per liter bij 100 ìm.

vanaf460,84
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 940Sigma phenguard 940Sigma phenguard 940

Sigma phenguard 940 finish is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy finish. Het is de eindlaag in het Phenguard systeem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goedbestand tegen heet water en corrosievorming (Lloyd’s register). Het zorgt voor een glad oppervlak en is makkelijk te reinigen. Het heeft goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak, en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,6 m² per liter.•Goed bestand tegen heet water •Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register), zie blad {1886} •Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak •Gemakkelijk te reinigen VOORNAAMSTE KENMERKEN •Eindlaag in het PHENGUARD systeem •Uitstekend bestand tegen een groot aantal organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen •Maximale lading flexibiliteit •Geringe lading absorptie •Goed bestand tegen heet water •Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register), zie blad {1886} •Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak •Gemakkelijk te reinigen

vanaf460,84
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 720Sigma sigmaguard 720Sigma sigmaguard 720

Sigma sigmaguard 720 is een 2-componenten versterkte tankcoating met een hoog vaste stof gehalte, gebaseerd op polyamine adduct uithardende pure epoxy technologie. Het is een tankcoating met goede chemische bestandheid tegen de meeste chemicaliën en voldoet aan de eisen van EI 1541 2.2 (verfsystemen voor aviation fuel storage tanks and pipes). Het heeft korte uithardingstijden (overschilderbaar na 8 uur), hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot 5°C) en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,2 m² per liter bij een droge laagdikte van 125 µm.

vanaf245,78
bekijk productBekijk product ▸
FRESH WATERBoero fresh waterBoero fresh water

Boero fresh water is een drinkwatertank coating die de verswatertank beschermt tegen corrosie. Het is gecertificeerd voor drinkwater tanks en voldoet aan de Europese normen 82/71/EEC, 85/572/EEC, 90/128/EEC en 92/39/EEC. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6,7 m² per liter. Let op, Boero fresh water 2.5 ltr betreft het a+b-component. Boero harder voor fresh water 1 ltr is de losse verharder.

vanaf46,37
bekijk productBekijk product ▸
STORMBoero stormBoero storm

Boero storm is een watergedragen 2-componenten epoxy aflak. Het is reukloos, oplosmiddelvrij en zorgt voor een glanzende afwerking van o.a. bilges, pieken, magazijnen, koelhuizen en machinekamers. Het is zeer resistent tegen chemische stoffen en kan direct worden toegepast op glasvezel. Het is bestand tegen o.a. olie, brandstof en detergenten. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf42,38
bekijk productBekijk product ▸
POLYWOODBoero polywoodBoero polywood

Boero polywood is een 2-componenten transparant impregneermiddel, toepasbaar op nieuw of geschuurd hout en MDF. Het dringt diep in het hout, isoleert en creëert makkelijk schuurbare oppervlakken die vervolgens na ca. 2 uur overschilderbaar zijn met 1- of 2-componenten producten. Verbruik: ca. 17 m² per liter.

vanaf52,37
bekijk productBekijk product ▸
BISEBoero biseBoero bise

Boero bise is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethane emaille met een textuurafwerking. Het heeft een maximale weerstand tegen slijtage, vergelen en hevige maritieme atmosferische omstandigheden. Door de dikte van dit product is het eenvoudig aan te brengen met een roller waardoor er een perfect sinaasappelhuideffect ontstaat. Aantal aanbevolen lagen: 2. Overschilderbaar na 6-24 uur. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf44,54
bekijk productBekijk product ▸
2K-DURASOLIDBrantho korrux 2k-durasolidBrantho korrux 2k-durasolid

Branth's 2k durosolid is een glanzende 2-componenten, corrosiewerende grond- en deklaag, geschikt voor ondergronden met continue waterbelasting. Het heeft een extreem hoge vulkracht (vaste stof 96%) en is zeer geurarm tijdens de verwerking. Het is bestand tegen o.a. speeksel, zweet, urine en drek, is niet giftig voor planten en plantenwortels, vissen en andere dieren, zeer goed bestand tegen warm, koud, zoet en zout water, resistent tegen zand, klei, leem, teelaarde/voedingsbodem, om het even of de bodem nat, vochtig, droog, zout, zuur of alkalisch is. Het is bestand tegen en neutraal ten opzichte van levensmiddelen en heeft een zeer goede weestand tegen o.a. zuren, logen, oplosmiddelen en fecaliën. Door het gladde en harde oppervlak laat eventuele aangroei zich makkelijk verwijderen. Het is universeel te gebruiken als primer en/of afwerklaag en wordt vaak zonder anti-fouling gebruikt (het kan er wel overheen gezet worden). Het is geschikt voor toepassing op o.a. staal, roestvast staal, aluminium, polyester, glasvezel versterkte polyester, hechthout en beton, onder water. Potlife: 3-4 uur. Verbruik: ca. 6,2 m² per liter per laag.

vanaf66,48
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX IMPREGNEERHARSDe ijssel variopox impregneerharsDe ijssel variopox impregneerhars

De IJssel variopox impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, kevlar en koolstofvezel. Het is overschilderbaar met o.a. ijmopox HB coating of double coat in kleur. Rendement: ca. 1,8-3,6 m² per liter.

vanaf40,03
bekijk productBekijk product ▸
EPIFANES HAMERSLAGLAKEpifanes epifanes hamerslaglakEpifanes epifanes hamerslaglak

Epifanes Hamerslaglak is een hoogglanzende, synthetische hamerslag effectlak. De lak is sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, zoals bijvoorbeeld apparatuur en machineonderdelen. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om twee lagen aanbrengen. Verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf31,71
bekijk productBekijk product ▸
RUST REMOVEREpifanes rust removerEpifanes rust remover

Epifanes rust remover is een roestomvormer op basis van water verdringende polymeren. Het maakt de aangeroeste ondergrond geschikt voor schilderwerk en stopt tijdelijk het corrosieproces, zodat er al na ca. 3 uur een roestwerende primer op kan worden aangebracht. Het is ideaal voor moeilijk te schuren delen, zoals in hoeken en in putten en geschikt voor toepassing op handontroest staal boven en onder de waterlijn.

vanaf26,01
bekijk productBekijk product ▸
GUMMIPAINTVeneziani gummipaintVeneziani gummipaint

Veneziani Gummipaint is een flexibele coating voor rubberboten. Het is geschikt voor het schilderen van o.a. neopreen, rubber, textiel, PVC en Hypalon. Dit product heeft een uitstekende vloeiing en flexibiliteit en is zeer resistent tegen het mariene milieu, bij onderdompeling in zout en zoet water en tegen UV-stralen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 6,6 m² per liter.

vanaf33,69
bekijk productBekijk product ▸
WERDOL LAADRUIMVERFWerdol werdol laadruimverfWerdol werdol laadruimverf

Werdol Laadruimverf is een sneldrogende, halfglanzende verf voor toepassing in o.a. laadruimen, de binnenzijde van duwbakken en containers. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf27,88
bekijk productBekijk product ▸
WERDOL STAALIMPREGNOLWerdol werdol staalimpregnolWerdol werdol staalimpregnol

Werdol Staalimpregnol is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. Geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers. Dit product is niet-certificaathoudend voor het vervoer van levensmiddelen. Verbruik: Ca. 12 m² per liter.

vanaf190,91
bekijk productBekijk product ▸
WERDOL STAALIMPREGNOL FCWerdol werdol staalimpregnol fcWerdol werdol staalimpregnol fc

Werdol Staalimpregnol FC is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. Geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers waarin voor korte of langere tijd droge voedselwaren zijn geladen. Certificaathoudend volgens EC richtlijnen 1895/2005 en Artikel 3 van EC 1935/2004 voor het vervoer van levensmiddelen. Dit product wordt geleverd met officieel certificaat. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf236,89
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 750Sigma sigmaguard 750

Sigma sigmaguard 750

Sigma sigmaguard 750 is een 2-componenten, vochthardende zinkrijke ethylsilicaat coating. Het is geschikt voor gebruik als tankcoating of als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen. Het heeft een uitstekende chemische bestendigheid tegen oplosmiddelen en chemicaliën en een goede slijt- en stootvastheid. Het is een erkende coating tegen corrosievorming en de hoge zinkconcentratie resulteert in uitstekende corrosiebescherming. Het is overschilderbaar na 12 uur bij 20°C. Rendement: ca. 8,7 m²per liter voor een droge laagdikte van 75 µm.

vanaf1.632,59
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaguard CSF 650Sigma sigmaguard csf 650

Sigma sigmaguard csf 650

Sigma sigmaguard csf 650 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije amine verhardende epoxy coating. Het is een tankcoating voor ruwe olie/ballast en alifatische aardolieproducten. Het is geschikt als coating systeem voor opslag en transport van drinkwater en biedt met één laag uitstekende corrosiebescherming voor staalconstructies, schepen en opslagtanks. Het is goed bestand tegen diverse chemicaliën en uitstekend bestand tegen ruwe olie tot aan 60°C (140°F). Het kan worden aangebracht met krachtige, enkelvoudige airless spuitapparatuur (60:1) en het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer/coating. Het is overschilderbaar na 24 uur. Rendement: ca. 4 m² per liter voor een droge laagdikte van 250 µm.

vanaf1.931,01
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 63Sigma vikote 63

Sigma vikote 63

Sigma Vikote 63 is een high build bitumineuze coating. Het is geschikt voor de bescherming van staal, beton en vezelcement zoals ballast watertanks, holle ruimten, kistdammen, leidingen en containers. Het is goed bestand tegen niet met olie verontreinigd zee- en zoetwater. Het kan tot 3 mm laagdikte zonder zakkers worden aangebracht. Rendement: ca. 2,3 m² per liter.

vanaf134,67
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD CSF 585Sigma sigmaguard csf 585

Sigma sigmaguard csf 585

Sigma Sigmaguard CSF 585 is een 2-componenten oplosmiddelvrije polyamine epoxycoating. Het is een tankcoating voor drinkwater en kan worden aangebracht met single feed airless spray apparatuur. Het vermindert het explosie- en brandgevaar en is goed zichtbaar in donkere ruimtes dankzij de lichte kleur. Het is door KIWA Holland goedgekeurd voor drinkwater. Theoretisch rendement: 3,3 m² per liter.

vanaf401,63
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 930Sigma phenguard 930

Sigma phenguard 930

Sigma phenguard 930 primer is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy holding primer. Het is de primer in het Phenguard tankcoating systeem. Het is uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel, goed bestand tegen heet water en erkend als coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register). Het zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 21 uur en maximaal 36 dagen. Theoretisch rendement: ca. 6,6 m² per liter.

vanaf460,84
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 935Sigma phenguard 935

Sigma phenguard 935

Sigma phenguard 935 coating is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is de tweede laag in het Phenguard tankcoatingsysteem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goed bestand tegen heet water. Het is daarnaast een erkende coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register) en zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 24 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: ca. 6,6 m² per liter bij 100 ìm.

vanaf460,84
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 940Sigma phenguard 940

Sigma phenguard 940

Sigma phenguard 940 finish is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy finish. Het is de eindlaag in het Phenguard systeem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goedbestand tegen heet water en corrosievorming (Lloyd’s register). Het zorgt voor een glad oppervlak en is makkelijk te reinigen. Het heeft goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak, en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,6 m² per liter.•Goed bestand tegen heet water •Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register), zie blad {1886} •Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak •Gemakkelijk te reinigen VOORNAAMSTE KENMERKEN •Eindlaag in het PHENGUARD systeem •Uitstekend bestand tegen een groot aantal organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen •Maximale lading flexibiliteit •Geringe lading absorptie •Goed bestand tegen heet water •Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyd’s register), zie blad {1886} •Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak •Gemakkelijk te reinigen

vanaf460,84
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 720Sigma sigmaguard 720

Sigma sigmaguard 720

Sigma sigmaguard 720 is een 2-componenten versterkte tankcoating met een hoog vaste stof gehalte, gebaseerd op polyamine adduct uithardende pure epoxy technologie. Het is een tankcoating met goede chemische bestandheid tegen de meeste chemicaliën en voldoet aan de eisen van EI 1541 2.2 (verfsystemen voor aviation fuel storage tanks and pipes). Het heeft korte uithardingstijden (overschilderbaar na 8 uur), hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot 5°C) en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,2 m² per liter bij een droge laagdikte van 125 µm.

vanaf245,78
bekijk productBekijk product ▸
FRESH WATERBoero fresh water

Boero fresh water

Boero fresh water is een drinkwatertank coating die de verswatertank beschermt tegen corrosie. Het is gecertificeerd voor drinkwater tanks en voldoet aan de Europese normen 82/71/EEC, 85/572/EEC, 90/128/EEC en 92/39/EEC. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6,7 m² per liter. Let op, Boero fresh water 2.5 ltr betreft het a+b-component. Boero harder voor fresh water 1 ltr is de losse verharder.

vanaf46,37
bekijk productBekijk product ▸
STORMBoero storm

Boero storm

Boero storm is een watergedragen 2-componenten epoxy aflak. Het is reukloos, oplosmiddelvrij en zorgt voor een glanzende afwerking van o.a. bilges, pieken, magazijnen, koelhuizen en machinekamers. Het is zeer resistent tegen chemische stoffen en kan direct worden toegepast op glasvezel. Het is bestand tegen o.a. olie, brandstof en detergenten. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf42,38
bekijk productBekijk product ▸
POLYWOODBoero polywood

Boero polywood

Boero polywood is een 2-componenten transparant impregneermiddel, toepasbaar op nieuw of geschuurd hout en MDF. Het dringt diep in het hout, isoleert en creëert makkelijk schuurbare oppervlakken die vervolgens na ca. 2 uur overschilderbaar zijn met 1- of 2-componenten producten. Verbruik: ca. 17 m² per liter.

vanaf52,37
bekijk productBekijk product ▸
BISEBoero bise

Boero bise

Boero bise is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethane emaille met een textuurafwerking. Het heeft een maximale weerstand tegen slijtage, vergelen en hevige maritieme atmosferische omstandigheden. Door de dikte van dit product is het eenvoudig aan te brengen met een roller waardoor er een perfect sinaasappelhuideffect ontstaat. Aantal aanbevolen lagen: 2. Overschilderbaar na 6-24 uur. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf44,54
bekijk productBekijk product ▸
2K-DURASOLIDBrantho korrux 2k-durasolid

Brantho korrux 2k-durasolid

Branth's 2k durosolid is een glanzende 2-componenten, corrosiewerende grond- en deklaag, geschikt voor ondergronden met continue waterbelasting. Het heeft een extreem hoge vulkracht (vaste stof 96%) en is zeer geurarm tijdens de verwerking. Het is bestand tegen o.a. speeksel, zweet, urine en drek, is niet giftig voor planten en plantenwortels, vissen en andere dieren, zeer goed bestand tegen warm, koud, zoet en zout water, resistent tegen zand, klei, leem, teelaarde/voedingsbodem, om het even of de bodem nat, vochtig, droog, zout, zuur of alkalisch is. Het is bestand tegen en neutraal ten opzichte van levensmiddelen en heeft een zeer goede weestand tegen o.a. zuren, logen, oplosmiddelen en fecaliën. Door het gladde en harde oppervlak laat eventuele aangroei zich makkelijk verwijderen. Het is universeel te gebruiken als primer en/of afwerklaag en wordt vaak zonder anti-fouling gebruikt (het kan er wel overheen gezet worden). Het is geschikt voor toepassing op o.a. staal, roestvast staal, aluminium, polyester, glasvezel versterkte polyester, hechthout en beton, onder water. Potlife: 3-4 uur. Verbruik: ca. 6,2 m² per liter per laag.

vanaf66,48
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX IMPREGNEERHARSDe ijssel variopox impregneerhars

De ijssel variopox impregneerhars

De IJssel variopox impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, kevlar en koolstofvezel. Het is overschilderbaar met o.a. ijmopox HB coating of double coat in kleur. Rendement: ca. 1,8-3,6 m² per liter.

vanaf40,03
bekijk productBekijk product ▸
EPIFANES HAMERSLAGLAKEpifanes epifanes hamerslaglak

Epifanes epifanes hamerslaglak

Epifanes Hamerslaglak is een hoogglanzende, synthetische hamerslag effectlak. De lak is sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, zoals bijvoorbeeld apparatuur en machineonderdelen. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om twee lagen aanbrengen. Verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf31,71
bekijk productBekijk product ▸
RUST REMOVEREpifanes rust remover

Epifanes rust remover

Epifanes rust remover is een roestomvormer op basis van water verdringende polymeren. Het maakt de aangeroeste ondergrond geschikt voor schilderwerk en stopt tijdelijk het corrosieproces, zodat er al na ca. 3 uur een roestwerende primer op kan worden aangebracht. Het is ideaal voor moeilijk te schuren delen, zoals in hoeken en in putten en geschikt voor toepassing op handontroest staal boven en onder de waterlijn.

vanaf26,01
bekijk productBekijk product ▸
GUMMIPAINTVeneziani gummipaint

Veneziani gummipaint

Veneziani Gummipaint is een flexibele coating voor rubberboten. Het is geschikt voor het schilderen van o.a. neopreen, rubber, textiel, PVC en Hypalon. Dit product heeft een uitstekende vloeiing en flexibiliteit en is zeer resistent tegen het mariene milieu, bij onderdompeling in zout en zoet water en tegen UV-stralen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 6,6 m² per liter.

vanaf33,69
bekijk productBekijk product ▸
WERDOL LAADRUIMVERFWerdol werdol laadruimverf

Werdol werdol laadruimverf

Werdol Laadruimverf is een sneldrogende, halfglanzende verf voor toepassing in o.a. laadruimen, de binnenzijde van duwbakken en containers. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf27,88
bekijk productBekijk product ▸
WERDOL STAALIMPREGNOLWerdol werdol staalimpregnol

Werdol werdol staalimpregnol

Werdol Staalimpregnol is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. Geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers. Dit product is niet-certificaathoudend voor het vervoer van levensmiddelen. Verbruik: Ca. 12 m² per liter.

vanaf190,91
bekijk productBekijk product ▸
WERDOL STAALIMPREGNOL FCWerdol werdol staalimpregnol fc

Werdol werdol staalimpregnol fc

Werdol Staalimpregnol FC is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. Geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers waarin voor korte of langere tijd droge voedselwaren zijn geladen. Certificaathoudend volgens EC richtlijnen 1895/2005 en Artikel 3 van EC 1935/2004 voor het vervoer van levensmiddelen. Dit product wordt geleverd met officieel certificaat. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf236,89
bekijk productBekijk product ▸
FILTER