menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Huisverf
  6. >
  7. Metaalverf en hamerslag

Metaalverf en hamerslag

Filter:
> Merk
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
RADIATORLAK ACRYLFlexa radiatorlak acrylFlexa radiatorlak acryl

Flexa radiatorlak acryl is een glanzende, waterverdunbare aflak op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is geschikt voor metaal zoals radiatoren, centrale verwarmingsleidingen en warmwaterleidingen. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKFlexa radiatorlakFlexa radiatorlak

Flexa radiatorlak is een glanzende, terpentineverdunbare aflak voor binnen op basis van alkydhars, speciaal geschikt voor de bescherming van radiatoren, centrale verwarmingsleidingen en warmwaterleidingen. De lak is bestand tegen temperaturen tot ca. 80°C, geurarm en snel droog waardoor de radiatorlak probleemloos binnenshuis gebruikt kan worden. Ondanks de hoge temperaturen bij deze toepassingen vergeelt de lak minimaal en blijft deze mooi van kleur. Verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH RADIATOR ZIJDEGLANSHistor perfect finish radiator zijdeglansHistor perfect finish radiator zijdeglans

Histor perfect finish radiator zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de radiator aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 13 m² per liter.

vanaf21,93
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKAircraft radiatorlakAircraft radiatorlak

Aircraft radiatorlak is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. De lak heeft een goede corrosiewerende werking en is kras- en stootvast.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
METAALBESCHERMINGSLAKAlbrecht metaalbeschermingslakAlbrecht metaalbeschermingslak

Albrecht Metaalbeschermingslak is een 1-component, tran­sparante, niet vergelende, snel­drogende corrosiewerende lak op basis van een poly­acrylaat-combi­na­tie. Het is geschikt voor non-ferro ondergronden binnen en buiten, zeer goed be­stand tegen weersinvloeden, di­ver­se che­mi­caliën, reini­gingsmid­delen en water en heeft een goede me­cha­nische be­stendigheid. Theoretisch verbruik: ca. 12.5 m² per liter.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGAvis hamerslagAvis hamerslag

Avis Hamerslaglak is een decoratieve, roestwerende lak met hamerslagmotief. Het kan, zonder primer en grondverf, direct over roest worden aangebracht. Door de toevoeging van speciale actieve pigmenten heeft het uitstekende roestwerende eigenschappen en is het daardoor zeer duurzaam. Geschikt voor binnen en buiten (hout alleen binnen). Verbruik: Ca. 8-10 m² per liter.

vanaf56,78
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINKSPRAYColorworks alu-zinksprayColorworks alu-zinkspray

Colorworks Alu-zinkspray is een duurzame en aluminiumkleurige coating tegen corrosie. Het is speciaal ontwikkeld om nieuw verzinkte onderdelen welke zijn beschadigd, vrijwel onzichtbaar bij te werken. Het werkt uitsluitend op goed ontroest, kaal metaal of op betrouwbare bestaande zinklagen.

vanaf12,08
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGColorworks hamerslagColorworks hamerslag

Colorworks hamerslag is van sneldrogende nitro-combikwaliteit. Het geeft een hamerslageffect op o.a. metaal, glas en vele kunststofsoorten binnen en buiten. Het is volledig uitgehard na ongeveer 60 minuten. Let op, het is niet overspuitbaar.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
SPUITBUS RADIATORLAKColorworks spuitbus radiatorlakColorworks spuitbus radiatorlak

Colorworks radiatorlak is een warmtebestendige, niet-vergelende hoogglans lakverf in diverse wittinten, speciaal geschikt voor radiatoren.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT RADIATORSPRAYDupli color effect radiatorsprayDupli color effect radiatorspray

Dupli color effect radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen, heeft een duurzame kleur en een duurzame glans, een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.

vanaf13,72
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT ZINKSPRAYDupli color effect zinksprayDupli color effect zinkspray

Dupli-color effect zinc spray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ºC.

vanaf13,72
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORSPRAYDupli color radiatorsprayDupli color radiatorspray

Dupli-Color radiatorspray is een goed dekkende spuitlak, geschikt voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is warmte- en schoonmaakmiddelbestendig, kras- en stootvast en heeft een corrosiewerende werking. De spuitbus zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden bereikt. Verbruik per verpakking: 0.8 m².

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
RUST STOPDupli color rust stopDupli color rust stop

Dupli-color Rust Stop is een universeel toepasbaar oplosmiddelhoudend 4-in-1 laksysteem, waarbij een effectief roestwerende werking gecombineerd wordt met een uitstekende dekkracht. Het is een grondverf, actieve roestbescherming, hoogdekkende acryllak en een beschermende toplaag. Het kan direct op roest worden toegepast, is sneldrogend, elastisch, 100% UV– en weersbestendig en heeft uitgehard een zeer hoge slagvastheid. Door de hoge dekkracht en de zeer goede vloei is dit product zeer gebruiksvriendelijk en het is voorzien van een variabele sproeikop, waardoor verf op grote oppervlakken in een gelijkmatige laag aangebracht kan worden, ook op minder toegankelijke plaatsen. Afhankelijk van de stand van de sproeikop kan de lak in zowel horizontale als verticale lagen aangebracht worden. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per verpakking.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGDupli color hamerslagDupli color hamerslag

Dupli-color Hamerslag Spray creëert glanzende metalen oppervlakken met een onderscheidend hamerslag effect. Het is ook goed te gebruiken voor het verbergen van kleine oneffenheden op metaal, steen, glas en gecoat plastic.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTONDupli color alkytonDupli color alkyton

Dupli-color alkyton is een matte verf op basis van alkyd-urethaan die zich door zijn hoge flexibiliteit onderscheidt. Het kan direct op roest (na manueel verwijderen van het roest), staal, zink, aluminium, oude laklagen en hout binnen en buiten aangebracht worden. Het zorgt voor een permanente roestbescherming, heeft een uitstekende dekkracht en is duurzaam kleurvast. Verbruik: ca. 10,5 m² per liter.

vanaf8,05
bekijk productBekijk product ▸
Eloxal laksprayDupli color eloxal laksprayDupli color eloxal lakspray

Dupli color Eloxalspray is een hoogglanzende, solventgedragen lak. Het is geschikt voor het lakken en het bijwerken van oppervlakkige krassen en andere beschadigingen op geanodiseerde oppervlakken, binnen en buiten. Deze kwalitatief hoogwaardige spray kan toegepast worden op onder andere deuren, ramen, douchewanden, hi-fi equipment of voor het lakken van accessoires in dezelfde kleur. Het is ook geschikt voor gebruik op aluminium, metaal (zelfs geanodiseerd) en glas.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
Lakspray Special 2-in-1 IJzer MicaDupli color lakspray special 2-in-1 ijzer micaDupli color lakspray special 2-in-1 ijzer mica

Dupli color IJZER MICA is een hoogglanzende effectspray waarmee metaal tegen roest wordt beschermd. Deze 2-in-1 verf is zowel een onderlaag als een afwerklaag. Het is ideaal voor o.a. metalen tuinhekken, poorten en balustrades.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK ZIJDEGLANS READY MIXEDHammerite metaallak zijdeglans ready mixedHammerite metaallak zijdeglans ready mixed

Hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en UV-bestendige metaallak. Het stopt het roestproces en biedt duurzame bescherming. Het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAK SHADESHammerite radiatorlak shadesHammerite radiatorlak shades

Hammerite Radiatorlak Shades is een watergedragen, hittebestendige zijdeglans lak, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. Het is overschilderbaar na 15 minuten. Het geeft een duurzame bescherming, heeft een goed kleurbehoud en is sneldrogend. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
ULTIMA METAALLAK METALLICHammerite ultima metaallak metallicHammerite ultima metaallak metallic

Hammerite ultima metaallak metallic is een beschermende premium metaallak voor buiten die 12 jaar bescherming biedt. Het is geschikt om direct aan te brengen op alle metalen zoals ijzer, aluminium, zink en gegalvaniseerde oppervlakken. Het kan dus zonder primer of grondverf direct op alle metalen en over roest worden geschilderd. De lak is zeer sneldrogend: het is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK MAT SPUITBUSHammerite metaallak mat spuitbusHammerite metaallak mat spuitbus

Hammerite mat is een decoratieve, roestwerende, water- en UV-bestendige metaallak. Het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Het is direct toe te passen over roest zonder grondverf op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen de 10°C en 25°C. Verbruik: ca. 3 m² per spuitbus.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK BINNEN ZIJDEGLANSHammerite metaallak binnen zijdeglansHammerite metaallak binnen zijdeglans

Hammerite metaallak binnen zijdeglans is een watergedragen, hoogwaardige kras- en stootvaste lak, speciaal ontwikkeld voor metalen trappen, deuren en kozijnen. Het is toepasbaar op alle soorten metaal, zonder grondverf. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK STRUCTUURHammerite metaallak structuurHammerite metaallak structuur

Hammerite structuur is een decoratieve, weersbestendige, extra sterke, sneldrogende, roestwerende metaallak met een structuur effect. Het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf18,50
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT ALUZINCHammerite direct aluzincHammerite direct aluzinc

Hammerite direct over aluzinc is een decoratieve metaallak speciaal voor non-ferro metalen zoals aluminium, gegalvaniseerd metaal, RVS en zink, binnen en buiten. Door de speciale 2in1 formule kan dit product zonder primer of grondverf direct over non-ferro metaal aangebracht worden. Deze metaallak hecht uitstekend op kaal en geschilderd metaal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing. Het droogt snel (na 4 uur droog) en heeft een prima hechting. De duurzaamheid is ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
METAALVERNISHammerite metaalvernisHammerite metaalvernis

Hammerite metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen. Het kan direct op metaal worden toegepast (m.u.v. non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper). Verbruik: ca. 3 m² per verpakking.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANS READY MIXEDHammerite metaallak hoogglans ready mixedHammerite metaallak hoogglans ready mixed

Hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en UV-bestendige, roestwerende metaallak op terpentinebasis voor buiten die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. Het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Verwerkingstemperatuur: tussen 10 °C en 25°C. Verbruik: Ca. 5 m² per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINEHammerite metaallak zijdeglans mengmachineHammerite metaallak zijdeglans mengmachine

Hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en UV-bestendige metaallak. Het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer en grondverf. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf31,94
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGHammerite hamerslagHammerite hamerslag

Hammerite hamerslag is een decoratieve roestwerende metaallak voor alle soorten ferro metalen, zowel nieuw als roestig en beschadigd. Het kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf nodig. Het is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft 8 jaar bescherming tegen roest. Het is waterafstotend en weerbestendig waardoor het goed gebruikt kan worden voor de bescherming van allerlei metalen objecten in en om het huis. Het heeft een bijzonder hamerslageffect waarmee oneffenheden gemakkelijk worden gemaskeerd. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf7,50
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANS MENGMACHINEHammerite metaallak hoogglans mengmachineHammerite metaallak hoogglans mengmachine

Hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en UV-bestendige, roestwerende metaallak die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. Het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Verwerkingstemperatuur: tussen 10°C en 25°C. Verbruik: Ca. 5 m² per liter.

vanaf31,94
bekijk productBekijk product ▸
ULTIMA METAALLAK HOOGGLANSHammerite ultima metaallak hoogglansHammerite ultima metaallak hoogglans

Hammerite ultima metaallak hoogglans is een beschermende premium metaallak voor buiten die 12 jaar bescherming biedt. Het is geschikt om direct aan te brengen op alle metalen zoals ijzer, aluminium, zink en gegalvaniseerde oppervlakken. Het kan dus zonder primer of grondverf direct op alle metalen en over roest worden geschilderd. De lak is zeer sneldrogend: het is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAK DESIGNHammerite radiatorlak designHammerite radiatorlak design

Hammerite radiatorlak is een speciaal ontwikkelde hittebestendige lak voor radiatoren en warmwaterleidingen. Het is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 15 minuten. Verbruik: ca. 4 m² per spuitbus.

vanaf20,69
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKHammerite radiatorlakHammerite radiatorlak

Hammerite radiatorlak is een hittebestendige lak op terpentinebasis, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. De lak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Overschilderbaar na 30 minuten. Theoretisch verbruik: ca. 4 m² per liter.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
ULTIMA METAALLAK MATHammerite ultima metaallak matHammerite ultima metaallak mat

Hammerite ultima metaallak mat is een beschermende premium metaallak voor buiten die 12 jaar bescherming biedt. Het is geschikt om direct aan te brengen op alle metalen zoals ijzer, aluminium, zink en gegalvaniseerde oppervlakken. Het kan dus zonder primer of grondverf direct op alle metalen en over roest worden geschilderd. De lak is zeer sneldrogend: het is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
KOPERLAKJansen koperlakJansen koperlak

Jansen koperlak is een weersbestendige, koperachtige, roestwerende, zijdeglanzende lak op basis van alkydkunststof voor toepassing op ijzer, dakgoten en gegrond zink binnen en buiten. Het is tevens uitstekend toe te passen in combinatie met Jansen smeedijzer matlak voor het verfraaien van smeedijzer. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf14,00
bekijk productBekijk product ▸
AQUA RADIATORENLAKJansen aqua radiatorenlakJansen aqua radiatorenlak

Jansen aqua radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. De lak is hittebestendig tot 180 graden celsius en vergeelt niet. Tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft het een goede kantendekking. Het kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en radiatoren. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf20,49
bekijk productBekijk product ▸
METAAL KONSERVERINGSLAKJansen metaal konserveringslakJansen metaal konserveringslak

Jansen metaal konserveringslak is een blanke, glanzende bescherming voor o.a. aluminium, koper, messing, chroom, zilver en brons op basis van polyacrylaathars voor binnen en buiten. Deze lak is volledig kleurloos, heeft een goede hechting, vergeelt niet en is hittebestendig tot 80°C. Het is niet geschikt voor oppervlakken die met levensmiddelen in aanraking komen en niet geschikt voor kaal ijzer (het heeft geen roestwerende eigenschappen). Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf26,40
bekijk productBekijk product ▸
SMEEDIJZERMATLAK SLJansen smeedijzermatlak slJansen smeedijzermatlak sl

Jansen smeedijzermatlak sl is een specifieke lichte, goedvloeiende polyurethaanlak die geschikt is voor het behandelen van ijzerdelen zoals smeedijzer, sierwerk van trappen en balkons of voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen van auto’s (rally strepen). Het is geschikt voor binnen en buiten, heeft een goede doorharding en hechting en is weerbestendig. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf23,87
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORENLAK SLJansen radiatorenlak slJansen radiatorenlak sl

Jansen radiatorenlak sl is een glanzende, goed dekkende en snel drogende witte aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. Het is vergelingbestendig tot ca. 120°C en hittebestendig tot ca. 180°C. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKJansen radiatorlakJansen radiatorlak

Jansen radiatorenlak is een hoogglanzende, goed dekkende en snel drogende witte alkydhars aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. Het is vergelingbestendig tot ca. 120°c en hittebestendig tot ca. 180°c. Verbruik: ca. 6 -8 m² per liter.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
SMEEDIJZER MATLAKJansen smeedijzer matlakJansen smeedijzer matlak

Jansen smeedijzermatlak is een lichte, goedvloeiende polyurethaanlak. Het is geschikt voor het behandelen van ijzerdelen, zoals smeedijzer en sierwerk van trappen en balkons en geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen (zoals ralleystrepen) van auto’s. Verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf23,87
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAG LAKMotip hamerslag lakMotip hamerslag lak

MoTip Hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliën, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml.

vanaf16,97
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKMotip radiatorlakMotip radiatorlak

Motip radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. Het heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. Let op, ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml.

vanaf14,13
bekijk productBekijk product ▸
OXID VERNISOwatrol oxid vernisOwatrol oxid vernis

Owatrol oxid vernis is een kras- en slijtvaste metaalvernis die ook over geroeste oppervlakken aangebracht kan worden. Hiermee wordt roest geconserveerd en het zorgt voor een mooi vintage uiterlijk. Het is geschikt ter decoratie of functioneel gebruik op o.a. tafels, stoelen, meubelen, schuttingen en poorten. Het heeft een lange levensduur en is UV-bestendig. Het is ook geschikt voor ongeroest staal en het kan worden toegepast op ferro en non-ferro metalen. Let op, het is alleen geschikt voor gebruik in combinatie met Rustol owatrol oil. De matte variant is alleen binnenshuis toepasbaar, de zijdeglans en hoogglans variant zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Rendement: ca. 18 m² per liter per laag.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
HD ZINK ALURolith hd zink aluRolith hd zink alu

Rolith HD Zink Alu Spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. Het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. Het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. Hittebestendig tot ca. 250 graden Celcius.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1020 ALUMINIUMSPRAYRolith zn 1020 aluminiumsprayRolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith ZN 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.

vanaf15,68
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1220 ZINK CR SPRAYRolith zn 1220 zink cr sprayRolith zn 1220 zink cr spray

Rolith ZN 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. Het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. Het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1510 ZINKSPRAYRolith zn 1510 zinksprayRolith zn 1510 zinkspray

Rolith ZN 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
HD KOUDVERZINKENRolith hd koudverzinkenRolith hd koudverzinken

Rolith HD Koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. Met Rolith HD Koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.

vanaf26,81
bekijk productBekijk product ▸
HD ZINK 97%Rolith hd zink 97%Rolith hd zink 97%

Rolith HD zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. De basis is 97% zuivere zink. Dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. Het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. Zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. Daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºC.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR SMEEDIJZERRust-oleum combi color smeedijzerRust-oleum combi color smeedijzer

Rust-oleum CombiColor Smeedijzer is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op alkydhars. Het droogt, ook bij lage temperaturen, zeer goed en is geschikt voor het schilderen van geroest en ongeroest metaal. De coating is lood- en chromaatvrij en bevat roestwerende pigmenten voor extra bescherming. Verbruik: Ca. 10 m² per liter.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANSRust-oleum hard hat deklaag hoogglansRust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriële belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m² per spuitbus.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR HOOGGLANSRust-oleum combicolor hoogglansRust-oleum combicolor hoogglans

Rust-oleum combicolor hoogglans is een 1-laags, hoogglanzend onderhoudsysteem voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m² per liter.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC GLOSSRust-oleum combicolor non zinc glossRust-oleum combicolor non zinc gloss

Rust-oleum combicolor non zinc gloss is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor zijdeglansRust-oleum combicolor zijdeglans

Rust-oleum combicolor zijdeglans is een 1-laags zijdeglanzend onderhoudsysteem op basis van alkyd, geschikt voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m² per liter.

vanaf16,60
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK RADIATORRust-oleum spuitlak radiatorRust-oleum spuitlak radiator

Rust-oleum radiator is een uiterst sterke, terpentinegedragen lak. Het is hittebestendig en daarmee bijzonder geschikt voor radiatoren. Theoretisch verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC SATINRust-oleum combicolor non zinc satinRust-oleum combicolor non zinc satin

Rust-oleum combicolor non zinc satin is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR MATRust-oleum combi color matRust-oleum combi color mat

Rust-Oleum CombiColor Mat is een eenlaags terpentineverdunbaar onderhoudsysteem voor metaal. Het biedt superieure metaalbescherming en kan direct over roest, blank metaal en hout worden toegepast. Verbruik: ca. 10.5 m² per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGANOXRust-oleum noxyde peganoxRust-oleum noxyde peganox

Rust-oleum noxyde peganox is een 1-Component zijdeglanzende elastische coating op waterbasis, geoptimaliseerd voor applicatie met kwast of roller. Het heeft Goede roestwering en waterdichting, is 200% elastisch en heeft uitstekende hechting. Het is geschikt voor toepassing op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 6 m² per liter.

vanaf116,58
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA HOOGGLANSRust-oleum combicolor aqua hoogglansRust-oleum combicolor aqua hoogglans

Rust-oleum combicolor aqua hoogglans is een grondlaag en deklaag in één, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matigeindustriebelasting. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HAMERSLAGRust-oleum combi color hamerslagRust-oleum combi color hamerslag

Rust-Oleum Combi Color Hamerslag is een 1-laags hamerslag onderhoudsysteem voor blanke of hand ontroeste staaloppervlakken. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: Ca. 10 m² per liter.

vanaf9,02
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor aqua zijdeglansRust-oleum combicolor aqua zijdeglans

Rust-oleum combicolor aqua zijdeglans is een grondlaag en deklaag in één, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matige industriebelasting. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGLAKSudwest hamerslaglakSudwest hamerslaglak

Südwest Hamerslaglak is een oplosmiddelhoudende lak voor het decoratief afwerken van diverse ondergronden zoals ijzer, zink en hout binnen. De lak is hittebestendig tot 80°C en kras- en stootvast. Het is verkrijgbaar in de kleuren 0013 Hellgrau, 0014 Mittelgrau, 0015 Dunkelgrau, 0016 Blau en 0017 Grün. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
RADIATOREN SPRAYSudwest radiatoren spraySudwest radiatoren spray

Sudwest watergedragen radiator spray is een witte, zijdeglanzende lak specifiek voor radiatoren. Het is een innovatieve oplossing voor het renoveren en behandelen van radiatoren en radiatorleidingen. Het kent na applicatie een snelle droging, is geurarm, vergeelt niet tot 80°C en is minder belastend voor mens en milieu dan solventgedragen sprays. Verbruik: ca. 1,2 m².

vanaf28,77
bekijk productBekijk product ▸
FERROTenco ferroTenco ferro

Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. Het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 m² per liter.

vanaf7,48
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIALSPRAYTenco industrialsprayTenco industrialspray

Tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. Door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. Het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. Het is stoot- en slagvast en roestwerend. Verbruik: ca. 2-3 m² per spuitbus.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANSWijzonol metaallak hoogglansWijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 m² per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK ZIJDEGLANSWijzonol metaallak zijdeglansWijzonol metaallak zijdeglans

Wijzonol metaallak zijdeglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking op metaal (voorbehandeld met Wijzonol metaal primer) en is ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 m² per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAK ACRYLFlexa radiatorlak acryl

Flexa radiatorlak acryl

Flexa radiatorlak acryl is een glanzende, waterverdunbare aflak op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is geschikt voor metaal zoals radiatoren, centrale verwarmingsleidingen en warmwaterleidingen. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKFlexa radiatorlak

Flexa radiatorlak

Flexa radiatorlak is een glanzende, terpentineverdunbare aflak voor binnen op basis van alkydhars, speciaal geschikt voor de bescherming van radiatoren, centrale verwarmingsleidingen en warmwaterleidingen. De lak is bestand tegen temperaturen tot ca. 80°C, geurarm en snel droog waardoor de radiatorlak probleemloos binnenshuis gebruikt kan worden. Ondanks de hoge temperaturen bij deze toepassingen vergeelt de lak minimaal en blijft deze mooi van kleur. Verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH RADIATOR ZIJDEGLANSHistor perfect finish radiator zijdeglans

Histor perfect finish radiator zijdeglans

Histor perfect finish radiator zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de radiator aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 13 m² per liter.

vanaf21,93
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKAircraft radiatorlak

Aircraft radiatorlak

Aircraft radiatorlak is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. De lak heeft een goede corrosiewerende werking en is kras- en stootvast.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
METAALBESCHERMINGSLAKAlbrecht metaalbeschermingslak

Albrecht metaalbeschermingslak

Albrecht Metaalbeschermingslak is een 1-component, tran­sparante, niet vergelende, snel­drogende corrosiewerende lak op basis van een poly­acrylaat-combi­na­tie. Het is geschikt voor non-ferro ondergronden binnen en buiten, zeer goed be­stand tegen weersinvloeden, di­ver­se che­mi­caliën, reini­gingsmid­delen en water en heeft een goede me­cha­nische be­stendigheid. Theoretisch verbruik: ca. 12.5 m² per liter.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGAvis hamerslag

Avis hamerslag

Avis Hamerslaglak is een decoratieve, roestwerende lak met hamerslagmotief. Het kan, zonder primer en grondverf, direct over roest worden aangebracht. Door de toevoeging van speciale actieve pigmenten heeft het uitstekende roestwerende eigenschappen en is het daardoor zeer duurzaam. Geschikt voor binnen en buiten (hout alleen binnen). Verbruik: Ca. 8-10 m² per liter.

vanaf56,78
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINKSPRAYColorworks alu-zinkspray

Colorworks alu-zinkspray

Colorworks Alu-zinkspray is een duurzame en aluminiumkleurige coating tegen corrosie. Het is speciaal ontwikkeld om nieuw verzinkte onderdelen welke zijn beschadigd, vrijwel onzichtbaar bij te werken. Het werkt uitsluitend op goed ontroest, kaal metaal of op betrouwbare bestaande zinklagen.

vanaf12,08
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGColorworks hamerslag

Colorworks hamerslag

Colorworks hamerslag is van sneldrogende nitro-combikwaliteit. Het geeft een hamerslageffect op o.a. metaal, glas en vele kunststofsoorten binnen en buiten. Het is volledig uitgehard na ongeveer 60 minuten. Let op, het is niet overspuitbaar.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
SPUITBUS RADIATORLAKColorworks spuitbus radiatorlak

Colorworks spuitbus radiatorlak

Colorworks radiatorlak is een warmtebestendige, niet-vergelende hoogglans lakverf in diverse wittinten, speciaal geschikt voor radiatoren.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT RADIATORSPRAYDupli color effect radiatorspray

Dupli color effect radiatorspray

Dupli color effect radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen, heeft een duurzame kleur en een duurzame glans, een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.

vanaf13,72
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT ZINKSPRAYDupli color effect zinkspray

Dupli color effect zinkspray

Dupli-color effect zinc spray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ºC.

vanaf13,72
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORSPRAYDupli color radiatorspray

Dupli color radiatorspray

Dupli-Color radiatorspray is een goed dekkende spuitlak, geschikt voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is warmte- en schoonmaakmiddelbestendig, kras- en stootvast en heeft een corrosiewerende werking. De spuitbus zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden bereikt. Verbruik per verpakking: 0.8 m².

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
RUST STOPDupli color rust stop

Dupli color rust stop

Dupli-color Rust Stop is een universeel toepasbaar oplosmiddelhoudend 4-in-1 laksysteem, waarbij een effectief roestwerende werking gecombineerd wordt met een uitstekende dekkracht. Het is een grondverf, actieve roestbescherming, hoogdekkende acryllak en een beschermende toplaag. Het kan direct op roest worden toegepast, is sneldrogend, elastisch, 100% UV– en weersbestendig en heeft uitgehard een zeer hoge slagvastheid. Door de hoge dekkracht en de zeer goede vloei is dit product zeer gebruiksvriendelijk en het is voorzien van een variabele sproeikop, waardoor verf op grote oppervlakken in een gelijkmatige laag aangebracht kan worden, ook op minder toegankelijke plaatsen. Afhankelijk van de stand van de sproeikop kan de lak in zowel horizontale als verticale lagen aangebracht worden. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per verpakking.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGDupli color hamerslag

Dupli color hamerslag

Dupli-color Hamerslag Spray creëert glanzende metalen oppervlakken met een onderscheidend hamerslag effect. Het is ook goed te gebruiken voor het verbergen van kleine oneffenheden op metaal, steen, glas en gecoat plastic.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTONDupli color alkyton

Dupli color alkyton

Dupli-color alkyton is een matte verf op basis van alkyd-urethaan die zich door zijn hoge flexibiliteit onderscheidt. Het kan direct op roest (na manueel verwijderen van het roest), staal, zink, aluminium, oude laklagen en hout binnen en buiten aangebracht worden. Het zorgt voor een permanente roestbescherming, heeft een uitstekende dekkracht en is duurzaam kleurvast. Verbruik: ca. 10,5 m² per liter.

vanaf8,05
bekijk productBekijk product ▸
Eloxal laksprayDupli color eloxal lakspray

Dupli color eloxal lakspray

Dupli color Eloxalspray is een hoogglanzende, solventgedragen lak. Het is geschikt voor het lakken en het bijwerken van oppervlakkige krassen en andere beschadigingen op geanodiseerde oppervlakken, binnen en buiten. Deze kwalitatief hoogwaardige spray kan toegepast worden op onder andere deuren, ramen, douchewanden, hi-fi equipment of voor het lakken van accessoires in dezelfde kleur. Het is ook geschikt voor gebruik op aluminium, metaal (zelfs geanodiseerd) en glas.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
Lakspray Special 2-in-1 IJzer MicaDupli color lakspray special 2-in-1 ijzer mica

Dupli color lakspray special 2-in-1 ijzer mica

Dupli color IJZER MICA is een hoogglanzende effectspray waarmee metaal tegen roest wordt beschermd. Deze 2-in-1 verf is zowel een onderlaag als een afwerklaag. Het is ideaal voor o.a. metalen tuinhekken, poorten en balustrades.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK ZIJDEGLANS READY MIXEDHammerite metaallak zijdeglans ready mixed

Hammerite metaallak zijdeglans ready mixed

Hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en UV-bestendige metaallak. Het stopt het roestproces en biedt duurzame bescherming. Het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAK SHADESHammerite radiatorlak shades

Hammerite radiatorlak shades

Hammerite Radiatorlak Shades is een watergedragen, hittebestendige zijdeglans lak, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. Het is overschilderbaar na 15 minuten. Het geeft een duurzame bescherming, heeft een goed kleurbehoud en is sneldrogend. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
ULTIMA METAALLAK METALLICHammerite ultima metaallak metallic

Hammerite ultima metaallak metallic

Hammerite ultima metaallak metallic is een beschermende premium metaallak voor buiten die 12 jaar bescherming biedt. Het is geschikt om direct aan te brengen op alle metalen zoals ijzer, aluminium, zink en gegalvaniseerde oppervlakken. Het kan dus zonder primer of grondverf direct op alle metalen en over roest worden geschilderd. De lak is zeer sneldrogend: het is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK MAT SPUITBUSHammerite metaallak mat spuitbus

Hammerite metaallak mat spuitbus

Hammerite mat is een decoratieve, roestwerende, water- en UV-bestendige metaallak. Het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Het is direct toe te passen over roest zonder grondverf op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen de 10°C en 25°C. Verbruik: ca. 3 m² per spuitbus.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK BINNEN ZIJDEGLANSHammerite metaallak binnen zijdeglans

Hammerite metaallak binnen zijdeglans

Hammerite metaallak binnen zijdeglans is een watergedragen, hoogwaardige kras- en stootvaste lak, speciaal ontwikkeld voor metalen trappen, deuren en kozijnen. Het is toepasbaar op alle soorten metaal, zonder grondverf. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK STRUCTUURHammerite metaallak structuur

Hammerite metaallak structuur

Hammerite structuur is een decoratieve, weersbestendige, extra sterke, sneldrogende, roestwerende metaallak met een structuur effect. Het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf18,50
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT ALUZINCHammerite direct aluzinc

Hammerite direct aluzinc

Hammerite direct over aluzinc is een decoratieve metaallak speciaal voor non-ferro metalen zoals aluminium, gegalvaniseerd metaal, RVS en zink, binnen en buiten. Door de speciale 2in1 formule kan dit product zonder primer of grondverf direct over non-ferro metaal aangebracht worden. Deze metaallak hecht uitstekend op kaal en geschilderd metaal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing. Het droogt snel (na 4 uur droog) en heeft een prima hechting. De duurzaamheid is ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
METAALVERNISHammerite metaalvernis

Hammerite metaalvernis

Hammerite metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen. Het kan direct op metaal worden toegepast (m.u.v. non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper). Verbruik: ca. 3 m² per verpakking.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANS READY MIXEDHammerite metaallak hoogglans ready mixed

Hammerite metaallak hoogglans ready mixed

Hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en UV-bestendige, roestwerende metaallak op terpentinebasis voor buiten die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. Het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Verwerkingstemperatuur: tussen 10 °C en 25°C. Verbruik: Ca. 5 m² per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINEHammerite metaallak zijdeglans mengmachine

Hammerite metaallak zijdeglans mengmachine

Hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en UV-bestendige metaallak. Het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer en grondverf. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf31,94
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGHammerite hamerslag

Hammerite hamerslag

Hammerite hamerslag is een decoratieve roestwerende metaallak voor alle soorten ferro metalen, zowel nieuw als roestig en beschadigd. Het kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf nodig. Het is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft 8 jaar bescherming tegen roest. Het is waterafstotend en weerbestendig waardoor het goed gebruikt kan worden voor de bescherming van allerlei metalen objecten in en om het huis. Het heeft een bijzonder hamerslageffect waarmee oneffenheden gemakkelijk worden gemaskeerd. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf7,50
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANS MENGMACHINEHammerite metaallak hoogglans mengmachine

Hammerite metaallak hoogglans mengmachine

Hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en UV-bestendige, roestwerende metaallak die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. Het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Verwerkingstemperatuur: tussen 10°C en 25°C. Verbruik: Ca. 5 m² per liter.

vanaf31,94
bekijk productBekijk product ▸
ULTIMA METAALLAK HOOGGLANSHammerite ultima metaallak hoogglans

Hammerite ultima metaallak hoogglans

Hammerite ultima metaallak hoogglans is een beschermende premium metaallak voor buiten die 12 jaar bescherming biedt. Het is geschikt om direct aan te brengen op alle metalen zoals ijzer, aluminium, zink en gegalvaniseerde oppervlakken. Het kan dus zonder primer of grondverf direct op alle metalen en over roest worden geschilderd. De lak is zeer sneldrogend: het is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAK DESIGNHammerite radiatorlak design

Hammerite radiatorlak design

Hammerite radiatorlak is een speciaal ontwikkelde hittebestendige lak voor radiatoren en warmwaterleidingen. Het is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 15 minuten. Verbruik: ca. 4 m² per spuitbus.

vanaf20,69
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKHammerite radiatorlak

Hammerite radiatorlak

Hammerite radiatorlak is een hittebestendige lak op terpentinebasis, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. De lak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Overschilderbaar na 30 minuten. Theoretisch verbruik: ca. 4 m² per liter.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
ULTIMA METAALLAK MATHammerite ultima metaallak mat

Hammerite ultima metaallak mat

Hammerite ultima metaallak mat is een beschermende premium metaallak voor buiten die 12 jaar bescherming biedt. Het is geschikt om direct aan te brengen op alle metalen zoals ijzer, aluminium, zink en gegalvaniseerde oppervlakken. Het kan dus zonder primer of grondverf direct op alle metalen en over roest worden geschilderd. De lak is zeer sneldrogend: het is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
KOPERLAKJansen koperlak

Jansen koperlak

Jansen koperlak is een weersbestendige, koperachtige, roestwerende, zijdeglanzende lak op basis van alkydkunststof voor toepassing op ijzer, dakgoten en gegrond zink binnen en buiten. Het is tevens uitstekend toe te passen in combinatie met Jansen smeedijzer matlak voor het verfraaien van smeedijzer. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf14,00
bekijk productBekijk product ▸
AQUA RADIATORENLAKJansen aqua radiatorenlak

Jansen aqua radiatorenlak

Jansen aqua radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. De lak is hittebestendig tot 180 graden celsius en vergeelt niet. Tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft het een goede kantendekking. Het kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en radiatoren. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf20,49
bekijk productBekijk product ▸
METAAL KONSERVERINGSLAKJansen metaal konserveringslak

Jansen metaal konserveringslak

Jansen metaal konserveringslak is een blanke, glanzende bescherming voor o.a. aluminium, koper, messing, chroom, zilver en brons op basis van polyacrylaathars voor binnen en buiten. Deze lak is volledig kleurloos, heeft een goede hechting, vergeelt niet en is hittebestendig tot 80°C. Het is niet geschikt voor oppervlakken die met levensmiddelen in aanraking komen en niet geschikt voor kaal ijzer (het heeft geen roestwerende eigenschappen). Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf26,40
bekijk productBekijk product ▸
SMEEDIJZERMATLAK SLJansen smeedijzermatlak sl

Jansen smeedijzermatlak sl

Jansen smeedijzermatlak sl is een specifieke lichte, goedvloeiende polyurethaanlak die geschikt is voor het behandelen van ijzerdelen zoals smeedijzer, sierwerk van trappen en balkons of voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen van auto’s (rally strepen). Het is geschikt voor binnen en buiten, heeft een goede doorharding en hechting en is weerbestendig. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf23,87
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORENLAK SLJansen radiatorenlak sl

Jansen radiatorenlak sl

Jansen radiatorenlak sl is een glanzende, goed dekkende en snel drogende witte aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. Het is vergelingbestendig tot ca. 120°C en hittebestendig tot ca. 180°C. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKJansen radiatorlak

Jansen radiatorlak

Jansen radiatorenlak is een hoogglanzende, goed dekkende en snel drogende witte alkydhars aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. Het is vergelingbestendig tot ca. 120°c en hittebestendig tot ca. 180°c. Verbruik: ca. 6 -8 m² per liter.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
SMEEDIJZER MATLAKJansen smeedijzer matlak

Jansen smeedijzer matlak

Jansen smeedijzermatlak is een lichte, goedvloeiende polyurethaanlak. Het is geschikt voor het behandelen van ijzerdelen, zoals smeedijzer en sierwerk van trappen en balkons en geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen (zoals ralleystrepen) van auto’s. Verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf23,87
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAG LAKMotip hamerslag lak

Motip hamerslag lak

MoTip Hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliën, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml.

vanaf16,97
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKMotip radiatorlak

Motip radiatorlak

Motip radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. Het heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. Let op, ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml.

vanaf14,13
bekijk productBekijk product ▸
OXID VERNISOwatrol oxid vernis

Owatrol oxid vernis

Owatrol oxid vernis is een kras- en slijtvaste metaalvernis die ook over geroeste oppervlakken aangebracht kan worden. Hiermee wordt roest geconserveerd en het zorgt voor een mooi vintage uiterlijk. Het is geschikt ter decoratie of functioneel gebruik op o.a. tafels, stoelen, meubelen, schuttingen en poorten. Het heeft een lange levensduur en is UV-bestendig. Het is ook geschikt voor ongeroest staal en het kan worden toegepast op ferro en non-ferro metalen. Let op, het is alleen geschikt voor gebruik in combinatie met Rustol owatrol oil. De matte variant is alleen binnenshuis toepasbaar, de zijdeglans en hoogglans variant zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Rendement: ca. 18 m² per liter per laag.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
HD ZINK ALURolith hd zink alu

Rolith hd zink alu

Rolith HD Zink Alu Spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. Het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. Het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. Hittebestendig tot ca. 250 graden Celcius.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1020 ALUMINIUMSPRAYRolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith ZN 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.

vanaf15,68
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1220 ZINK CR SPRAYRolith zn 1220 zink cr spray

Rolith zn 1220 zink cr spray

Rolith ZN 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. Het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. Het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1510 ZINKSPRAYRolith zn 1510 zinkspray

Rolith zn 1510 zinkspray

Rolith ZN 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
HD KOUDVERZINKENRolith hd koudverzinken

Rolith hd koudverzinken

Rolith HD Koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. Met Rolith HD Koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.

vanaf26,81
bekijk productBekijk product ▸
HD ZINK 97%Rolith hd zink 97%

Rolith hd zink 97%

Rolith HD zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. De basis is 97% zuivere zink. Dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. Het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. Zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. Daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºC.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR SMEEDIJZERRust-oleum combi color smeedijzer

Rust-oleum combi color smeedijzer

Rust-oleum CombiColor Smeedijzer is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op alkydhars. Het droogt, ook bij lage temperaturen, zeer goed en is geschikt voor het schilderen van geroest en ongeroest metaal. De coating is lood- en chromaatvrij en bevat roestwerende pigmenten voor extra bescherming. Verbruik: Ca. 10 m² per liter.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANSRust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriële belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m² per spuitbus.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR HOOGGLANSRust-oleum combicolor hoogglans

Rust-oleum combicolor hoogglans

Rust-oleum combicolor hoogglans is een 1-laags, hoogglanzend onderhoudsysteem voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m² per liter.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC GLOSSRust-oleum combicolor non zinc gloss

Rust-oleum combicolor non zinc gloss

Rust-oleum combicolor non zinc gloss is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor zijdeglans

Rust-oleum combicolor zijdeglans

Rust-oleum combicolor zijdeglans is een 1-laags zijdeglanzend onderhoudsysteem op basis van alkyd, geschikt voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m² per liter.

vanaf16,60
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK RADIATORRust-oleum spuitlak radiator

Rust-oleum spuitlak radiator

Rust-oleum radiator is een uiterst sterke, terpentinegedragen lak. Het is hittebestendig en daarmee bijzonder geschikt voor radiatoren. Theoretisch verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC SATINRust-oleum combicolor non zinc satin

Rust-oleum combicolor non zinc satin

Rust-oleum combicolor non zinc satin is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR MATRust-oleum combi color mat

Rust-oleum combi color mat

Rust-Oleum CombiColor Mat is een eenlaags terpentineverdunbaar onderhoudsysteem voor metaal. Het biedt superieure metaalbescherming en kan direct over roest, blank metaal en hout worden toegepast. Verbruik: ca. 10.5 m² per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGANOXRust-oleum noxyde peganox

Rust-oleum noxyde peganox

Rust-oleum noxyde peganox is een 1-Component zijdeglanzende elastische coating op waterbasis, geoptimaliseerd voor applicatie met kwast of roller. Het heeft Goede roestwering en waterdichting, is 200% elastisch en heeft uitstekende hechting. Het is geschikt voor toepassing op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 6 m² per liter.

vanaf116,58
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA HOOGGLANSRust-oleum combicolor aqua hoogglans

Rust-oleum combicolor aqua hoogglans

Rust-oleum combicolor aqua hoogglans is een grondlaag en deklaag in één, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matigeindustriebelasting. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HAMERSLAGRust-oleum combi color hamerslag

Rust-oleum combi color hamerslag

Rust-Oleum Combi Color Hamerslag is een 1-laags hamerslag onderhoudsysteem voor blanke of hand ontroeste staaloppervlakken. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: Ca. 10 m² per liter.

vanaf9,02
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor aqua zijdeglans

Rust-oleum combicolor aqua zijdeglans

Rust-oleum combicolor aqua zijdeglans is een grondlaag en deklaag in één, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matige industriebelasting. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGLAKSudwest hamerslaglak

Sudwest hamerslaglak

Südwest Hamerslaglak is een oplosmiddelhoudende lak voor het decoratief afwerken van diverse ondergronden zoals ijzer, zink en hout binnen. De lak is hittebestendig tot 80°C en kras- en stootvast. Het is verkrijgbaar in de kleuren 0013 Hellgrau, 0014 Mittelgrau, 0015 Dunkelgrau, 0016 Blau en 0017 Grün. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
RADIATOREN SPRAYSudwest radiatoren spray

Sudwest radiatoren spray

Sudwest watergedragen radiator spray is een witte, zijdeglanzende lak specifiek voor radiatoren. Het is een innovatieve oplossing voor het renoveren en behandelen van radiatoren en radiatorleidingen. Het kent na applicatie een snelle droging, is geurarm, vergeelt niet tot 80°C en is minder belastend voor mens en milieu dan solventgedragen sprays. Verbruik: ca. 1,2 m².

vanaf28,77
bekijk productBekijk product ▸
FERROTenco ferro

Tenco ferro

Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. Het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 m² per liter.

vanaf7,48
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIALSPRAYTenco industrialspray

Tenco industrialspray

Tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. Door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. Het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. Het is stoot- en slagvast en roestwerend. Verbruik: ca. 2-3 m² per spuitbus.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANSWijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 m² per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK ZIJDEGLANSWijzonol metaallak zijdeglans

Wijzonol metaallak zijdeglans

Wijzonol metaallak zijdeglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking op metaal (voorbehandeld met Wijzonol metaal primer) en is ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 m² per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Rendement per liter (m2)