menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wijzonol
 6. >
 7. Wijzonol hoogglans

Wijzonol Hoogglans

Filter:
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAKWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslakWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak

Wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf37,37
bekijk productBekijk product ▸
LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAKWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslakWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: Ca. 13 m per liter.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HOOGGLANSWijzonol aqua hoogglansWijzonol aqua hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. Het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
DEKKEND HOOGGLANS (MENGMACHINE)Wijzonol dekkend hoogglans (mengmachine)Wijzonol dekkend hoogglans (mengmachine)

Wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf24,06
bekijk productBekijk product ▸
DEKKEND HOOGGLANS (READY MIXED)Wijzonol dekkend hoogglans (ready mixed)Wijzonol dekkend hoogglans (ready mixed)

Wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf31,54
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS ACRYLWijzonol hoogglans acrylWijzonol hoogglans acryl

Wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS ALKYDWijzonol hoogglans alkydWijzonol hoogglans alkyd

Wijzonol hoogglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste lak voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol interieurverven grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf10,33
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV HOOGGLANSWijzonol transparant uv hoogglansWijzonol transparant uv hoogglans

Wijzonol transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. Door de uitstekende weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK HOOGGLANSWijzonol industrielak hoogglansWijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 m per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANSWijzonol metaallak hoogglansWijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 m per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL GLANSLAKWijzonol acryl glanslakWijzonol acryl glanslak

Wijzonol acryl glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. Het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
DEKKEND HOOGGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)Wijzonol dekkend hoogglans 2012 (standaard kleuren)Wijzonol dekkend hoogglans 2012 (standaard kleuren)

Wijzonol dekkend hoogglans is een universele aflak voor buiten op basis van alkydhars voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT HOOGGLANSWijzonol transparant hoogglansWijzonol transparant hoogglans

Wijzonol transparant hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 14-17 m per liter.

vanaf23,76
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol hoogglans, duurzame en dekkende verf of lak

Ben je op zoek naar lak of verf met een diepglanzende en stijlvolle uitstraling? Dan is de keuze voor hoogglans van Wijzonol snel gemaakt. Dit product tref je aan bij Kleuro.nl. Wij zijn de goedkoopste verfwinkel van de Benelux en bij ons koop je verf en lak van diverse Nederlandse topmerken. Naast Sigma en Sikkens is dit bijvoorbeeld ook Wijzonol. Zodra je hoogglans koopt van dit kwaliteitsmerk gaan onze voordelen je niet voorbij. Integendeel, bij elke aankoop profiteer je van al onze extra's. Waarom koop je hoogglans van Wijzonol, waar gebruik je het voor en wat heeft Kleuro.nl je te bieden?

Wijzonol: actief sinds 1916

Wijzonol is langer dan een eeuw actief en richt zich op zowel professionele schilders als enthousiaste doe-het-zelvers. Dit komt jou natuurlijk goed uit, want je zoekt verf of lak die je gemakkelijk zelf verwerkt znder dat je hiervoor een dure schilder inhuurt. Elk product van Wijzonol is op duurzame wijze tot stand gekomen. Je koopt dus lak of verf waarbij rekening is gehouden met de effecten op het milieu. Voor een kleurrijk en duurzaam resultaat tegen een scherpe prijs zit je bij Kleuro.nl helemaal goed. Wijzonol beschikt over al deze ingredinten en wij sturen het graag naar je toe.

Eigenscha ppen Wijzonol hoogglans lak

Wijzonol hoogglans verf of lak beschikt over een aantal opmerkelijke eigenschappen. Zo beschikt het over een mooie afwerklaag die gedurende lange tijd mee gaat. Het glimt, is glad en heeft weinig vuilaanhechting. Bovendien is hoogglans het meest buitenduurzaam. Dit maakt hoogglans van Wijzonol een interessant product om mee te werken. Je past het toe op ondergronden zoals hout, metaal en kunststof. Bovendien komt hoogglans vooral ook goed van pas in vochtige ruimten. Win gerust advies in over dit product bij een van onze Kleuro.nl-specialisten.

Hoogglans van Wijzonol aanbrengen, hoe doe je dat?

Gebruik je hoogglans verf of lak bij je klusproject? Maak het jezelf gemakkelijk met de praktische tips die wij je geven:

 • Voor elke klus geldt: draag zorg voor een schone en droge ondergrond.
 • Ontvet de ondergrond en schuur het vervolgens op.
 • Maak de ondergrond stofvrij en breng een laag Wijzonol Grondverf aan.
 • Maak de ondergrond opnieuw stofvrij en lees de instructie goed door op het blik hoogglans.
 • Kies voor Wijzonol LBH of Wijzonol 4SO wanneer je je hoogglans buiten toe wil passen.
 • De keuze voor een kwast is bepalend voor een goed eindresultaat. Laat je daarom adviseren door een van onze experts welke kwast bij jouw project het beste past.
 • Voor strak lak- of verfwerk is gebruik van afplaktape essentieel. Verwijder het direct na voltooiing van je verf- of lakproject.

Dit is waarom je een order plaatst in onze webshop

Hoogglans verf of lak van Wijzonol bestel je bij Kleuro.nl. Waarom je een order plaatst in onze webshop?

 • Je bestelt verf en lak in de goedkoopste verfwinkel van Nederland.
 • Je doet je aankoop in een veilige online omgeving.
 • Vr 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.
 • Met de handige zoekfilter ga je op zoek naar de juiste Wijzonol verf en lak.
 • Wat je ook nodig hebt, de klantenservice van Kleuro.nl helpt je graag op weg!

Doe er je voordeel mee en koop al je verf, lak en toebehoren voor de laagste prijs bij Kleuro.nl.

Volg Kleuro.nl online op social media

Blijf je graag op de hoogte van de producten in ons assortiment? Dan heeft het meerwaarde om je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we onze klanten up-to-date inzake nieuwe producten of aanbiedingen. Je kunt ons eveneens volgen op Facebook en LinkedIn. We plaatsen met enige regelmaat een bericht dat voor jou interessant kan zijn. Kortom: Kleuro.nl is er met een merk als Wijzonol voor al je verf- en lakprojecten!

LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAKWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslakWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak

Wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf37,37
bekijk productBekijk product ▸
LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAKWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslakWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: Ca. 13 m per liter.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HOOGGLANSWijzonol aqua hoogglansWijzonol aqua hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. Het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
DEKKEND HOOGGLANS (MENGMACHINE)Wijzonol dekkend hoogglans (mengmachine)Wijzonol dekkend hoogglans (mengmachine)

Wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf24,06
bekijk productBekijk product ▸
DEKKEND HOOGGLANS (READY MIXED)Wijzonol dekkend hoogglans (ready mixed)Wijzonol dekkend hoogglans (ready mixed)

Wijzonol dekkend hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf31,54
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS ACRYLWijzonol hoogglans acrylWijzonol hoogglans acryl

Wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS ALKYDWijzonol hoogglans alkydWijzonol hoogglans alkyd

Wijzonol hoogglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste lak voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol interieurverven grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf10,33
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV HOOGGLANSWijzonol transparant uv hoogglansWijzonol transparant uv hoogglans

Wijzonol transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. Door de uitstekende weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIELAK HOOGGLANSWijzonol industrielak hoogglansWijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 m per liter.

vanaf25,58
bekijk productBekijk product ▸
METAALLAK HOOGGLANSWijzonol metaallak hoogglansWijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 m per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL GLANSLAKWijzonol acryl glanslakWijzonol acryl glanslak

Wijzonol acryl glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. Het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
DEKKEND HOOGGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)Wijzonol dekkend hoogglans 2012 (standaard kleuren)Wijzonol dekkend hoogglans 2012 (standaard kleuren)

Wijzonol dekkend hoogglans is een universele aflak voor buiten op basis van alkydhars voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT HOOGGLANSWijzonol transparant hoogglansWijzonol transparant hoogglans

Wijzonol transparant hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 14-17 m per liter.

vanaf23,76
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol hoogglans, duurzame en dekkende verf of lak

Ben je op zoek naar lak of verf met een diepglanzende en stijlvolle uitstraling? Dan is de keuze voor hoogglans van Wijzonol snel gemaakt. Dit product tref je aan bij Kleuro.nl. Wij zijn de goedkoopste verfwinkel van de Benelux en bij ons koop je verf en lak van diverse Nederlandse topmerken. Naast Sigma en Sikkens is dit bijvoorbeeld ook Wijzonol. Zodra je hoogglans koopt van dit kwaliteitsmerk gaan onze voordelen je niet voorbij. Integendeel, bij elke aankoop profiteer je van al onze extra's. Waarom koop je hoogglans van Wijzonol, waar gebruik je het voor en wat heeft Kleuro.nl je te bieden?

Wijzonol: actief sinds 1916

Wijzonol is langer dan een eeuw actief en richt zich op zowel professionele schilders als enthousiaste doe-het-zelvers. Dit komt jou natuurlijk goed uit, want je zoekt verf of lak die je gemakkelijk zelf verwerkt znder dat je hiervoor een dure schilder inhuurt. Elk product van Wijzonol is op duurzame wijze tot stand gekomen. Je koopt dus lak of verf waarbij rekening is gehouden met de effecten op het milieu. Voor een kleurrijk en duurzaam resultaat tegen een scherpe prijs zit je bij Kleuro.nl helemaal goed. Wijzonol beschikt over al deze ingredinten en wij sturen het graag naar je toe.

Eigenscha ppen Wijzonol hoogglans lak

Wijzonol hoogglans verf of lak beschikt over een aantal opmerkelijke eigenschappen. Zo beschikt het over een mooie afwerklaag die gedurende lange tijd mee gaat. Het glimt, is glad en heeft weinig vuilaanhechting. Bovendien is hoogglans het meest buitenduurzaam. Dit maakt hoogglans van Wijzonol een interessant product om mee te werken. Je past het toe op ondergronden zoals hout, metaal en kunststof. Bovendien komt hoogglans vooral ook goed van pas in vochtige ruimten. Win gerust advies in over dit product bij een van onze Kleuro.nl-specialisten.

Hoogglans van Wijzonol aanbrengen, hoe doe je dat?

Gebruik je hoogglans verf of lak bij je klusproject? Maak het jezelf gemakkelijk met de praktische tips die wij je geven:

 • Voor elke klus geldt: draag zorg voor een schone en droge ondergrond.
 • Ontvet de ondergrond en schuur het vervolgens op.
 • Maak de ondergrond stofvrij en breng een laag Wijzonol Grondverf aan.
 • Maak de ondergrond opnieuw stofvrij en lees de instructie goed door op het blik hoogglans.
 • Kies voor Wijzonol LBH of Wijzonol 4SO wanneer je je hoogglans buiten toe wil passen.
 • De keuze voor een kwast is bepalend voor een goed eindresultaat. Laat je daarom adviseren door een van onze experts welke kwast bij jouw project het beste past.
 • Voor strak lak- of verfwerk is gebruik van afplaktape essentieel. Verwijder het direct na voltooiing van je verf- of lakproject.

Dit is waarom je een order plaatst in onze webshop

Hoogglans verf of lak van Wijzonol bestel je bij Kleuro.nl. Waarom je een order plaatst in onze webshop?

 • Je bestelt verf en lak in de goedkoopste verfwinkel van Nederland.
 • Je doet je aankoop in een veilige online omgeving.
 • Vr 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.
 • Met de handige zoekfilter ga je op zoek naar de juiste Wijzonol verf en lak.
 • Wat je ook nodig hebt, de klantenservice van Kleuro.nl helpt je graag op weg!

Doe er je voordeel mee en koop al je verf, lak en toebehoren voor de laagste prijs bij Kleuro.nl.

Volg Kleuro.nl online op social media

Blijf je graag op de hoogte van de producten in ons assortiment? Dan heeft het meerwaarde om je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we onze klanten up-to-date inzake nieuwe producten of aanbiedingen. Je kunt ons eveneens volgen op Facebook en LinkedIn. We plaatsen met enige regelmaat een bericht dat voor jou interessant kan zijn. Kortom: Kleuro.nl is er met een merk als Wijzonol voor al je verf- en lakprojecten!

FILTER