menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PERFECT FINISH ONTVETTERHistor perfect finish ontvetterHistor perfect finish ontvetter

Histor perfect finish ontvetter is geschikt voor het reinigen en ontvetten van verschillende ondergronden. De formule is geurarm en biologisch afbreekbaar.

vanaf8,77
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTERRambo ontvetterRambo ontvetter

Rambo ontvetter is een universele reiniger voor het ontvetten, antistatisch maken en voorbereiden van schilderwerk. Het kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Verdunning: 1 deel op 5 tot maximaal 25 delen water.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL OPLOS- EN REINIGINGSMIDDEL3m universeel oplos- en reinigingsmiddel3m universeel oplos- en reinigingsmiddel

3m universeel oplos- en reinigingsmiddel is een oplos- en reinigingsmiddel dat lastige vlekken kan verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Het verwijdert verse lijm-, kit- en coatingrestanten, insecten, siliconen, was, boomsappen, teerspatten, vet en oliŽn. Het is tevens uitstekend geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal en autolakken. Het verdampt snel, tast geen rubbers aan en is uitgevoerd met een 'kindveilige' sluiting.

vanaf22,44
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENREINIGERAlabastine kwastenreinigerAlabastine kwastenreiniger

Alabastine kwastenreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen van verfresten uit kwasten. Het reinigt tot diep in de kern en houdt de borstelharen zacht waardoor de kwasten langer meegaan. Verbruik: ca. 10 kwasten per liter.

vanaf7,38
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERAlabastine verfreinigerAlabastine verfreiniger

Alabastine verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur door toevoeging van oxygen clean. Het is geschikt voor muren, plafonds en geschilderd hout en het verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang.

vanaf0,75
bekijk productBekijk product ▸
MDF REINIGERAlabastine mdf reinigerAlabastine mdf reiniger

Alabastine mdf reiniger verwijdert mdf waslagen in ťťn keer. Dankzij de sterke en handige doekjes is er geen geklieder. Een verpakking bestaat uit 50 doekjes voor ongeveer 75 m≤.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE ONTVETTERAlabastine universele ontvetterAlabastine universele ontvetter

Alabastine universele ontvetter is een krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds. Het verbetert de hechting van voorstrijk, nieuwe muurverf of behang.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER READY TO USEAvis b-clean verfreiniger ready to useAvis b-clean verfreiniger ready to use

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: spray de reiniger op het te behandelen oppervlak en wrijf schoon met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf5,54
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER CONCENTRAATAvis b-clean verfreiniger concentraatAvis b-clean verfreiniger concentraat

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: verdun voor gebruik met water in de verhouding 1:50. Reinig het te behandelen oppervlak met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-ALU REINIGERAvis zink-alu reinigerAvis zink-alu reiniger

Avis zink-alu reiniger is een zeer effectieve reiniger voor zink, aluminium, chroom en rvs. Het reinigt op basis van een organisch c+ zuur en tast metalen en verzinkte delen niet aan. Het is geschikt voor het eenvoudig verwijderen van vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- of kalksluier.

vanaf9,33
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER EN VERDUNNERBison ontvetter en verdunnerBison ontvetter en verdunner

Bison ontvetter/verdunner is geschikt voor het ontvetten van te lijmen oppervlakken en het reinigen van kwasten. Het is ook geschikt voor het verdunnen van Bison kit.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
ISOPROPANOLBleko isopropanolBleko isopropanol

Bleko isopropanol is een uitstekende ontvetter die snel verdampt zonder een hinderlijk residu achter te laten. Het heeft een alcoholpercentage van minimaal 98%.

vanaf8,56
bekijk productBekijk product ▸
XYLEENBleko xyleenBleko xyleen

Bleko Xyleen wordt voornamelijk toegepast als oplosmiddel van organische stoffen. Het is een kleurloos en helder oplosmiddel met een typerende geur. Het kan gebruikt worden als oplosmiddel voor bepaalde vetten. Tevens kan het gebruikt worden als ontvetter.

vanaf38,62
bekijk productBekijk product ▸
ACETONBleko acetonBleko aceton

Bleko Aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. Tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. Ook is dit product brandbaar. Samenstelling: 100% aceton.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGER ARBOBleko verfreiniger arboBleko verfreiniger arbo

Bleko verfreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. Het is geurloos en wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Door de speciale samenstelling is de nadroogtijd verkort en kan er direct geschilderd worden na het reinigen van het oppervlak. Naspoelen is niet nodig. het kan op de volgende manier verdund worden: 1:10 voor sterk vervuilde oppervlakken, vloeren, ovens en motoren. 1:50 voor keukens, tuinmeubelen en machines. 1:100 voor ondergronden voor schilderwerk, tapijt en nicotine aanslag. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
AMMONIAKBleko ammoniakBleko ammoniak

Bleko Ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.

vanaf1,18
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERF/ALLESREINIGERBleko b-clean verf/allesreinigerBleko b-clean verf/allesreiniger

Bleko b-clean verf/allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBleko kwastreinigerBleko kwastreiniger

Bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
PAINTSOLVBleko paintsolvBleko paintsolv

Bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. Het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. Na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. Het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.

vanaf41,34
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER ARBOBleko kwastreiniger arboBleko kwastreiniger arbo

Bleko kwastreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. Het is geurarm en per uitstek geschikt voor het reinigen van kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.

vanaf9,33
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERBolivia verfreinigerBolivia verfreiniger

Bolivia verfreiniger is een krachtige verfreiniger voor het reinigen en ontvetten van ondergronden voor het schilderen. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is een ideale vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBolivia kwastreinigerBolivia kwastreiniger

Bolivia kwastreiniger is geschikt voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
SUPER ONTVETTERBolivia super ontvetterBolivia super ontvetter

Bolivia super ontvetter reinigt en ontvet sterk vervuilde oppervlakken. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. Het is geschikt voor het verwijderen van de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQís, velgen, boten en tuinmeubelen.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN REINIGERColormatic spraygun reinigerColormatic spraygun reiniger

Colormatic spraygun reiniger is een effectief hulpmiddel met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van spuitpistolen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN CLEANER WATERBASISColormatic spraygun cleaner waterbasisColormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficiŽnt, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.

vanaf10,22
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT ONTVETTERDe ijssel double coat ontvetterDe ijssel double coat ontvetter

De ijssel double coat ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het double coat laksysteem wordt aangebracht. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. Het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
MIXED FINISHER SPRAYDen braven mixed finisher sprayDen braven mixed finisher spray

Den Braven zwaluw mixed finisher spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. Na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER KANT EN KLAAREco point eco superreiniger kant en klaarEco point eco superreiniger kant en klaar

Eco-point eco100 superreiniger kant-en-klaar is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is een ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER CONCENTRAATEco point eco superreiniger concentraatEco point eco superreiniger concentraat

Eco-point eco100 superreiniger is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is een ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis. Het concentraat wordt gewoonlijk 10 maal verdund (vaker is mogelijk) door een sprayflacon te vullen met 500 ml water en 50 ml eco100 concentraat.

vanaf12,72
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER ECOEco-line kwastreiniger ecoEco-line kwastreiniger eco

Eco-line eco kwastreiniger is een ecologisch verantwoorde kwastreiniger. Het is uitermate geschikt voor kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.

vanaf5,70
bekijk productBekijk product ▸
KWASTONTHARDER ECOEco-line kwastontharder ecoEco-line kwastontharder eco

Eco-line eco kwastontharder is uitermate geschikt voor het weer zacht maken van kwasten. Synthetische verven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, latexverven en menie worden opgelost. Afhankelijk van het soort verhard materiaal moeten de kwasten 24 tot 72 uur in de kwastontharder staan. Zacht geworden kwasten moeten worden nagereinigd met kwastreiniger.

vanaf7,05
bekijk productBekijk product ▸
Allesreiniger EcoEco-line allesreiniger ecoEco-line allesreiniger eco

Eco-line eco allesreiniger is geschikt voor het streeploos reinigen van alle oppervlakken. Vuil wordt snel en effectief verwijderd en door de unieke samenstelling blijft er een vuilafstotende laag achter waardoor minder vaak gereinigd hoeft te worden.

vanaf6,46
bekijk productBekijk product ▸
Aceton vervanger EcoEco-line aceton vervanger ecoEco-line aceton vervanger eco

Eco-line eco reinigingsaceton is een ecologisch verantwoorde aceton vervanger. Het is uitermate geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten zoals nagellak, polyesterharsen en epoxyharsen. Het is niet te gebruiken als verdunner.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
Verfreiniger EcoEco-line verfreiniger ecoEco-line verfreiniger eco

Eco-line eco verfreiniger wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Na het reinigen kan direct geschilderd worden. Naspoelen is niet nodig.

vanaf6,52
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER ONTVETTEREpifanes polyester ontvetterEpifanes polyester ontvetter

Epifanes polyester ontvetter is een speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken onder en boven de waterlijn. Het verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
014 EUROCLEANEurocol 014 eurocleanEurocol 014 euroclean

Eurocol euroclean 014 reiniger/ontvetter is een gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van o.a. keramische tegels, marmer, terrazzo, linoleum en vinyl. Het is biologisch afbreekbaar en naspoelen met water is niet noodzakelijk. Verbruik: ca. 10 m≤ per kg.

vanaf59,27
bekijk productBekijk product ▸
PRIMORGriffon primorGriffon primor

Griffon primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en pu-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met verimor en devmor.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
METAALONTVETTERHammerite metaalontvetterHammerite metaalontvetter

Hammerite metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. Het verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf. Het voorkomt tevens de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal.

vanaf13,94
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERHoeka cleanerHoeka cleaner

Hoeka cleaner is een watergedragen reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige aanslag en verkleuringen. Het is blekend, diep indringend en sterk reinigend en geschikt voor binnen en buiten op alle steen- en gipsachtige ondergronden. Verdunning: 3 liter water per flacon. Verbruik: ca. 4 m≤ per liter verdund op een gladde ondergrond en ca. 3 m≤ per liter verdund op een ruwe ondergrond.

vanaf6,53
bekijk productBekijk product ▸
OPTICLEANERHydrant opticleanerHydrant opticleaner

Hydrant opticleaner is een schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te schilderen oppervlakken zoals ijzerconstructies, dekken, opbouw en ruimen welke vervuild zijn met o.a. vet, olie en was.

vanaf2,20
bekijk productBekijk product ▸
PK CLEANER NS 90Koopmans pk cleaner ns 90Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans p.k. cleaner is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. Het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. Het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCLEANERKoopmans houtcleanerKoopmans houtcleaner

Koopmans houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. Het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.

vanaf10,99
bekijk productBekijk product ▸
M600 ONTVETTERMotip m600 ontvetterMotip m600 ontvetter

Motip m600 ontvetter is geschikt voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief, het verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

vanaf7,83
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGERMotip universeel reinigerMotip universeel reiniger

Motip universal cleaner is een universele reiniger voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt en hars van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief en heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf6,55
bekijk productBekijk product ▸
KOUD ONTVETTERMotip koud ontvetterMotip koud ontvetter

Motip koud ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER MNcoat reiniger mNcoat reiniger m

Ncoat reiniger m is een nanotechnologie en een speciale nano reiniger voor steenachtige ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat stone a, Ncoat stone concentraat en Ncoat stone prof. Het is ook geschikt voor gesloten ondergronden bij zware hardnekkige vervuiling die erg vast zit. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter concentraat.

vanaf61,01
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER CNcoat reiniger cNcoat reiniger c

Ncoat reiniger c is een neutrale, speciale reiniger voor metalen, kunststoffen en geschilderde ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat metal s2-k, Ncoat 2k anti-graffiti of andere Ncoat nano producten.

vanaf38,17
bekijk productBekijk product ▸
ISOPROPANOLNcoat isopropanolNcoat isopropanol

Ncoat isopropanol is een krachtige en vluchtig verdampende ontvetter en reiniger. Het is geschikt als voorbehandeling voor applicatie van Ncoat metal s2-l of Ncoat 2k anti graffiti. Het is kant-en-klaar, heeft een ontsmettende werking (geschikt voor toepassing in een HACCP omgeving) en door het snelle verdampen en de additie van water aan propeen zal eventueel restvocht op de ondergrond mee verdampen.

vanaf33,52
bekijk productBekijk product ▸
ESPOwatrol espOwatrol esp

Owatrol esp reinigt de oude verflaag en vormt een hechtlaag voor de nieuwe verflaag. Het zorgt voor hechting van verf op zeer gladde oppervlakken, maakt schuren overbodig en kan worden overschilderd na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen. Het is gebruiksvriendelijk, tast bestaande lagen niet aan en is tijdbesparend: het kost minder werk om de ondergrond voor te bereiden.

vanaf31,20
bekijk productBekijk product ▸
POLYTROLOwatrol polytrolOwatrol polytrol

Owatrol polytrol brengt de kleur van polyester en kunststof terug. Het bevat geen siliconen, is makkelijk in gebruik en inzetbaar als kleur- en/of glanshersteller op o.a. kunststof, marmer, tegels, tuintegels, chroom, aluminium en messing. Verbruik: ca. 18 m≤ per liter.

vanaf18,55
bekijk productBekijk product ▸
SPACENETTOwatrol spacenettOwatrol spacenett

Owatrol spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. Het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. Let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals Owatrol polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. Verbruik: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf24,85
bekijk productBekijk product ▸
DSP 800Owatrol dsp 800Owatrol dsp 800

Owatrol dsp 800 is een universeel krachtig en snelwerkend afbijtmiddel. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken binnen en buiten. Het heeft een snelle werking: de ondergrond is opnieuw overschilderbaar na 1 uur. Het werkt op 1- en 2-componentenverven op solvent-, water-, pu- en epoxybasis, vernis, beitsen en pleisters op bijna alle ondergronden inclusief tanninerijke houtsoorten. Het is niet geschikt voor plastic en voor lang contact met aluminium.

vanaf31,30
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGINGSMIDDEL S600Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600

Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600 is een universeel watergedragen reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van geschilderde oppervlakken binnen en buiten.

vanaf13,05
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE REINIGINGSSPRAYPresto universele reinigingssprayPresto universele reinigingsspray

Presto universele reiniger is een universele reiniger om hardnekkige vervuilingen op metaal en kunststoffen te verwijderen. Het heeft een grote oploskracht en is sterk ontvettend.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
KOUDONTVETTERPresto koudontvetterPresto koudontvetter

Presto koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. Het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.

vanaf14,78
bekijk productBekijk product ▸
RIGOREXProchemko rigorexProchemko rigorex

Prochemko rigorex is een krachtig gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is biologisch afbreekbaar, gebruiksklaar, werkt snel en zuinig, ruikt fris en is gemakkelijk in gebruik en dringt diep door in vuil- en vetlagen. Het is geschikt voor reiniging en ontvetting van verflagen als voorbehandeling van nieuw schilderwerk. Het is ook geschikt voor de verwijdering van stopverfresten op glas en dergelijke. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf8,30
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEANProchemko vetcleanProchemko vetclean

Prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Verdunning: max. 1:10 met water. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf46,61
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOLProchemko universolProchemko universol

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf15,06
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMProchemko vetclean foamProchemko vetclean foam

Prochemko vetclean foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 3Ė9 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf11,38
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECO POMPSPRAYProchemko universol eco pompsprayProchemko universol eco pompspray

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, rvs oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen is niet nodig.

vanaf11,42
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYProchemko universol pompsprayProchemko universol pompspray

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECOProchemko universol ecoProchemko universol eco

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, rvs oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen is niet nodig. Het verbetert de hechting en het is ook zeer geschikt als geconcentreerde allesreiniger.

vanaf16,59
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER SPRAYProgold allesreiniger sprayProgold allesreiniger spray

Progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.

vanaf13,10
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGERProgold allesreinigerProgold allesreiniger

Progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
Heavy Duty CleanerProgold heavy duty cleanerProgold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. Door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.

vanaf14,19
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FINISHERProgold spray finisherProgold spray finisher

Progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
FINISHERProgold finisherProgold finisher

Progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf27,77
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERProgold cleanerProgold cleaner

Progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.

vanaf26,45
bekijk productBekijk product ▸
POWER CLEANRelius power cleanRelius power clean

Relius power clean is een industrieel ontvettingsmiddel- en reinigingsconcentraat. Het is een biologisch afbreekbaar alternatief voor ammonia.

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
DESOX NFRolith desox nfRolith desox nf

Rolith desox nf is een geconcentreerd zuur product, geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in ťťn behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter desox nf in oplossing kan ca. 2,5 m≤ ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf194,32
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERRubio monocoat cleanerRubio monocoat cleaner

Rubio monocoat cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio monocoat oil plus toegepast wordt. Het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR WOOD CLEANERRubio monocoat exterior wood cleanerRubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio monocoat exterior wood cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. Het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
GREASE REMOVERRubio monocoat grease removerRubio monocoat grease remover

Rubio monocoat grease remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met monocoat oil plus behandelde vloeren. Het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. Het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. Gebruiksaanwijzing: Een goede hoeveelheid monocoat grease remover aanbrengen op de vlek. Het product een paar minuten laten inwerken. Afnemen met keukenpapier of met een droge doek. Goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
DEEP CLEANERRubio monocoat deep cleanerRubio monocoat deep cleaner

Rubio monocoat deep cleaner is een curatieve reiniger voor vuile oppervlakken en een voorbereidende reiniger voor alle soorten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio monocoat oil plus 2c (o.a. vloeren, tafelbladen en werkbladen). Het verwijdert vuil en zeepresten die op het oppervlak zijn achtergebleven. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 200-300 m≤ per liter van het concentraat of 10-15 m≤ per liter van het verdunde product.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT METAALONTVETTER EN REINIGERRust-oleum metal expert metaalontvetter en reinigerRust-oleum metal expert metaalontvetter en reiniger

Rust-oleum metal expert metaalontvetter en reiniger is een reinigingsmiddel op waterbasis dat hardnekkige vlekken, vuil, vet, stof en andere verontreinigingen snel en effectief van metalen oppervlakken verwijdert. Het is perfect om tal van oppervlakken zoals gereedschap en apparatuur, machines, poorten, balustrades, grills en ovens voor te bereiden alvorens ze te verven.

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
RIGOREXRust-oleum rigorexRust-oleum rigorex

Chemtec rigorex is een geconcentreerd en licht alkalisch reinigingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is biologisch afbreekbaar, dringt diep door in vet- en vuillagen, verwijdert olie, vet, roet, ballpointinkt, koolstof, kleur- en verfstoffen, droogt smetteloos op, bevat geen giftige dampen, is geschikt voor de levensmiddelenindustrie en bevat geen loog. Het is geschikt voor de reiniging van o.a. vaten en installaties in de levensmiddelenindustrie, melkfabrieken, distilleerderijen, gevels, tegelwanden, rolluiken, luxaflex, afwasbaar behang, geverfde deuren en wanden, leder en kunststoffen, bekleding, luchtverversingsapparaten, rookkanalen en keukens. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf240,01
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER ND14Rust-oleum ontvetter nd14Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum reiniger/ontvetter ND14 is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel. Het is een uitermate krachtige reiniger en verwijdert o.a. vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Het kan ook als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf160,03
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN OSRust-oleum vetclean osRust-oleum vetclean os

Prochemko vetclean os is een zeer sterk geconcentreerde, laagschuimende, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, is zelfwerkend en door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is geschikt voor machinale verwerking. Het is specifiek voor het verwijderen van onder andere aanslag door roet- en brandschade op vloeren, wanden, meubilair en dergelijke. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf107,49
bekijk productBekijk product ▸
VERFVOORREINIGERRust-oleum verfvoorreinigerRust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger is een effectieve, geconcentreerde, biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter voor alle typen oppervlakken vůůr het schilderen. Nawassen met water is niet nodig en het verwijdert moeiteloos alle organische en anorganische vervuiling. Het maakt het oppervlak anti-statisch om hechting van stof voorafgaand aan het schilderen te voorkomen, is niet schuimend, niet brandbaar en nagenoeg reukloos en zeer eenvoudig aan te brengen met een doek. Verbruik: 100 m≤ per liter (bij verdunning van 1:20).

vanaf15,06
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT KWASTREINIGER EN VERDUNNERRust-oleum metal expert kwastreiniger en verdunnerRust-oleum metal expert kwastreiniger en verdunner

Rust-oleum metal expert kwastreiniger en ontvetter is een reinigingsmiddel dat zorgt voor een snelle en grondige reiniging van kwasten en rollers of voor het verwijderen van verfspatten of gemorste verf. Verder is het ook ideaal voor het verdunnen van metaallakken voor spuitapplicatie.

vanaf9,90
bekijk productBekijk product ▸
verfreinigerSam verfreinigerSam verfreiniger

Sam verfreiniger is een krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter. Het is ideaal voor het reinigen en ontvetten van o.a. schilderwerk, lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten en gasfornuizen, zonder na te wassen.

vanaf5,88
bekijk productBekijk product ▸
SIKA AFGLADMIDDEL NSikaflex sika afgladmiddel nSikaflex sika afgladmiddel n

Sikaflex sika afgladmiddel n is een watergedragen, oplosmiddelvrije tenside oplossing voor het afgladden van Sikaflex kitvoegen. Het is een kant-en-klaar alternatief voor zeepoplossingen die soms stoffen kunnen oplossen uit de kit en zo sporen nalaten aan de voegranden.

vanaf11,30
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSMIDDELSt marc reinigingsmiddelSt marc reinigingsmiddel

St. marc verfreiniger is een reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Het is geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal, hout, schilderwerk, tegels en kunststoffen. Het is met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.

vanaf4,39
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-KUNSTSTOFREINIGERSudwest zink-kunststofreinigerSudwest zink-kunststofreiniger

Sudwest zink-kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Sudwest all-grund of Sudwest acryl allgrund.

vanaf12,44
bekijk productBekijk product ▸
KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. Het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 Š 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. Het zorgt o.a. in combinatie met scotch britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.

vanaf13,82
bekijk productBekijk product ▸
STELFLOOR DEGREASERTrimetal stelfloor degreaserTrimetal stelfloor degreaser

Trimetal stelfloor degreaser is een oplossing op waterbasis die zuren en detergenten bevat om vloeren te ontvetten en aan te etsen. Het wordt toegepast op beton- en zandcement dekvloeren om de hechting van vloerverven op onbehandelde of geschilderde ondergronden te bevorderen. Het verwijdert de slikhuid van beton door aan te etsen en ontvet met dieptewerking vloeren die doordrongen zijn met olie en vetten, zoals garages, ateliers, machinekamers en opslagplaatsen. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf107,34
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG TOTAALREINIGERVista lakweg totaalreinigerVista lakweg totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriŽn van met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.

vanaf18,65
bekijk productBekijk product ▸
VIAMOND 704Vista viamond 704Vista viamond 704

Vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliŽn, vetten, olievlekken, industriŽle vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. Het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter gemengd product.

vanaf21,79
bekijk productBekijk product ▸
EasyClean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddel

Wagner easyclean reinigt grondig alle verfdragende onderdelen van Wagner zuigerpompen en membraanpompen. Tegelijkertijd biedt het een optimale bescherming tegen corrosie. Gebruiksaanwijzing: schud grondig voor gebruik. Meng de inhoud in een verhouding van 1:30 met water en laat de oplossing in het systeem circuleren.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
TIPCLEANWagner tipcleanWagner tipclean

Wagner tipclean is een op ethanol gebaseerde reinigingsvloeistof voor spuittips. Gebruiksaanwijzing: spuittip in de container plaatsen, goed afsluiten en op zijn kop zetten. Eerst moet de spuittip leeggespoten zijn. Dit gaat eenvoudig door de tip 180 graden te draaien in de spuittiphouder en nogmaals te spuiten. Vervolgens moet de tip direct in de tipclean opgeslagen worden, anders kunnen materiaalresten achterblijven en verstoppingen ontstaan.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
R4515 TEGELREINIGERWakol r4515 tegelreinigerWakol r4515 tegelreiniger

Wakol r4515 tegelreiniger is een reiniger voor het machinaal reinigen van oude tegelvloeren met als doel het verwijderen van onderhoudslagen en/of sterke verontreinigingen. Hiermee wordt de tegelvloer geschikt gemaakt voor het verlijmen van parket.

vanaf66,20
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH ONTVETTERHistor perfect finish ontvetter

Histor perfect finish ontvetter

Histor perfect finish ontvetter is geschikt voor het reinigen en ontvetten van verschillende ondergronden. De formule is geurarm en biologisch afbreekbaar.

vanaf8,77
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTERRambo ontvetter

Rambo ontvetter

Rambo ontvetter is een universele reiniger voor het ontvetten, antistatisch maken en voorbereiden van schilderwerk. Het kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Verdunning: 1 deel op 5 tot maximaal 25 delen water.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL OPLOS- EN REINIGINGSMIDDEL3m universeel oplos- en reinigingsmiddel

3m universeel oplos- en reinigingsmiddel

3m universeel oplos- en reinigingsmiddel is een oplos- en reinigingsmiddel dat lastige vlekken kan verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Het verwijdert verse lijm-, kit- en coatingrestanten, insecten, siliconen, was, boomsappen, teerspatten, vet en oliŽn. Het is tevens uitstekend geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal en autolakken. Het verdampt snel, tast geen rubbers aan en is uitgevoerd met een 'kindveilige' sluiting.

vanaf22,44
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENREINIGERAlabastine kwastenreiniger

Alabastine kwastenreiniger

Alabastine kwastenreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen van verfresten uit kwasten. Het reinigt tot diep in de kern en houdt de borstelharen zacht waardoor de kwasten langer meegaan. Verbruik: ca. 10 kwasten per liter.

vanaf7,38
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERAlabastine verfreiniger

Alabastine verfreiniger

Alabastine verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur door toevoeging van oxygen clean. Het is geschikt voor muren, plafonds en geschilderd hout en het verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang.

vanaf0,75
bekijk productBekijk product ▸
MDF REINIGERAlabastine mdf reiniger

Alabastine mdf reiniger

Alabastine mdf reiniger verwijdert mdf waslagen in ťťn keer. Dankzij de sterke en handige doekjes is er geen geklieder. Een verpakking bestaat uit 50 doekjes voor ongeveer 75 m≤.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE ONTVETTERAlabastine universele ontvetter

Alabastine universele ontvetter

Alabastine universele ontvetter is een krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds. Het verbetert de hechting van voorstrijk, nieuwe muurverf of behang.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER READY TO USEAvis b-clean verfreiniger ready to use

Avis b-clean verfreiniger ready to use

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: spray de reiniger op het te behandelen oppervlak en wrijf schoon met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf5,54
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER CONCENTRAATAvis b-clean verfreiniger concentraat

Avis b-clean verfreiniger concentraat

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: verdun voor gebruik met water in de verhouding 1:50. Reinig het te behandelen oppervlak met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-ALU REINIGERAvis zink-alu reiniger

Avis zink-alu reiniger

Avis zink-alu reiniger is een zeer effectieve reiniger voor zink, aluminium, chroom en rvs. Het reinigt op basis van een organisch c+ zuur en tast metalen en verzinkte delen niet aan. Het is geschikt voor het eenvoudig verwijderen van vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- of kalksluier.

vanaf9,33
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER EN VERDUNNERBison ontvetter en verdunner

Bison ontvetter en verdunner

Bison ontvetter/verdunner is geschikt voor het ontvetten van te lijmen oppervlakken en het reinigen van kwasten. Het is ook geschikt voor het verdunnen van Bison kit.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
ISOPROPANOLBleko isopropanol

Bleko isopropanol

Bleko isopropanol is een uitstekende ontvetter die snel verdampt zonder een hinderlijk residu achter te laten. Het heeft een alcoholpercentage van minimaal 98%.

vanaf8,56
bekijk productBekijk product ▸
XYLEENBleko xyleen

Bleko xyleen

Bleko Xyleen wordt voornamelijk toegepast als oplosmiddel van organische stoffen. Het is een kleurloos en helder oplosmiddel met een typerende geur. Het kan gebruikt worden als oplosmiddel voor bepaalde vetten. Tevens kan het gebruikt worden als ontvetter.

vanaf38,62
bekijk productBekijk product ▸
ACETONBleko aceton

Bleko aceton

Bleko Aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. Tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. Ook is dit product brandbaar. Samenstelling: 100% aceton.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGER ARBOBleko verfreiniger arbo

Bleko verfreiniger arbo

Bleko verfreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. Het is geurloos en wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Door de speciale samenstelling is de nadroogtijd verkort en kan er direct geschilderd worden na het reinigen van het oppervlak. Naspoelen is niet nodig. het kan op de volgende manier verdund worden: 1:10 voor sterk vervuilde oppervlakken, vloeren, ovens en motoren. 1:50 voor keukens, tuinmeubelen en machines. 1:100 voor ondergronden voor schilderwerk, tapijt en nicotine aanslag. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
AMMONIAKBleko ammoniak

Bleko ammoniak

Bleko Ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.

vanaf1,18
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERF/ALLESREINIGERBleko b-clean verf/allesreiniger

Bleko b-clean verf/allesreiniger

Bleko b-clean verf/allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBleko kwastreiniger

Bleko kwastreiniger

Bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
PAINTSOLVBleko paintsolv

Bleko paintsolv

Bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. Het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. Na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. Het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.

vanaf41,34
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER ARBOBleko kwastreiniger arbo

Bleko kwastreiniger arbo

Bleko kwastreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. Het is geurarm en per uitstek geschikt voor het reinigen van kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.

vanaf9,33
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERBolivia verfreiniger

Bolivia verfreiniger

Bolivia verfreiniger is een krachtige verfreiniger voor het reinigen en ontvetten van ondergronden voor het schilderen. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is een ideale vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBolivia kwastreiniger

Bolivia kwastreiniger

Bolivia kwastreiniger is geschikt voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
SUPER ONTVETTERBolivia super ontvetter

Bolivia super ontvetter

Bolivia super ontvetter reinigt en ontvet sterk vervuilde oppervlakken. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. Het is geschikt voor het verwijderen van de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQís, velgen, boten en tuinmeubelen.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN REINIGERColormatic spraygun reiniger

Colormatic spraygun reiniger

Colormatic spraygun reiniger is een effectief hulpmiddel met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van spuitpistolen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN CLEANER WATERBASISColormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficiŽnt, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.

vanaf10,22
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT ONTVETTERDe ijssel double coat ontvetter

De ijssel double coat ontvetter

De ijssel double coat ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het double coat laksysteem wordt aangebracht. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. Het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
MIXED FINISHER SPRAYDen braven mixed finisher spray

Den braven mixed finisher spray

Den Braven zwaluw mixed finisher spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. Na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER KANT EN KLAAREco point eco superreiniger kant en klaar

Eco point eco superreiniger kant en klaar

Eco-point eco100 superreiniger kant-en-klaar is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is een ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER CONCENTRAATEco point eco superreiniger concentraat

Eco point eco superreiniger concentraat

Eco-point eco100 superreiniger is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is een ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis. Het concentraat wordt gewoonlijk 10 maal verdund (vaker is mogelijk) door een sprayflacon te vullen met 500 ml water en 50 ml eco100 concentraat.

vanaf12,72
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER ECOEco-line kwastreiniger eco

Eco-line kwastreiniger eco

Eco-line eco kwastreiniger is een ecologisch verantwoorde kwastreiniger. Het is uitermate geschikt voor kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.

vanaf5,70
bekijk productBekijk product ▸
KWASTONTHARDER ECOEco-line kwastontharder eco

Eco-line kwastontharder eco

Eco-line eco kwastontharder is uitermate geschikt voor het weer zacht maken van kwasten. Synthetische verven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, latexverven en menie worden opgelost. Afhankelijk van het soort verhard materiaal moeten de kwasten 24 tot 72 uur in de kwastontharder staan. Zacht geworden kwasten moeten worden nagereinigd met kwastreiniger.

vanaf7,05
bekijk productBekijk product ▸
Allesreiniger EcoEco-line allesreiniger eco

Eco-line allesreiniger eco

Eco-line eco allesreiniger is geschikt voor het streeploos reinigen van alle oppervlakken. Vuil wordt snel en effectief verwijderd en door de unieke samenstelling blijft er een vuilafstotende laag achter waardoor minder vaak gereinigd hoeft te worden.

vanaf6,46
bekijk productBekijk product ▸
Aceton vervanger EcoEco-line aceton vervanger eco

Eco-line aceton vervanger eco

Eco-line eco reinigingsaceton is een ecologisch verantwoorde aceton vervanger. Het is uitermate geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten zoals nagellak, polyesterharsen en epoxyharsen. Het is niet te gebruiken als verdunner.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
Verfreiniger EcoEco-line verfreiniger eco

Eco-line verfreiniger eco

Eco-line eco verfreiniger wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Na het reinigen kan direct geschilderd worden. Naspoelen is niet nodig.

vanaf6,52
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER ONTVETTEREpifanes polyester ontvetter

Epifanes polyester ontvetter

Epifanes polyester ontvetter is een speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken onder en boven de waterlijn. Het verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
014 EUROCLEANEurocol 014 euroclean

Eurocol 014 euroclean

Eurocol euroclean 014 reiniger/ontvetter is een gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van o.a. keramische tegels, marmer, terrazzo, linoleum en vinyl. Het is biologisch afbreekbaar en naspoelen met water is niet noodzakelijk. Verbruik: ca. 10 m≤ per kg.

vanaf59,27
bekijk productBekijk product ▸
PRIMORGriffon primor

Griffon primor

Griffon primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en pu-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met verimor en devmor.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
METAALONTVETTERHammerite metaalontvetter

Hammerite metaalontvetter

Hammerite metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. Het verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf. Het voorkomt tevens de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal.

vanaf13,94
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERHoeka cleaner

Hoeka cleaner

Hoeka cleaner is een watergedragen reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige aanslag en verkleuringen. Het is blekend, diep indringend en sterk reinigend en geschikt voor binnen en buiten op alle steen- en gipsachtige ondergronden. Verdunning: 3 liter water per flacon. Verbruik: ca. 4 m≤ per liter verdund op een gladde ondergrond en ca. 3 m≤ per liter verdund op een ruwe ondergrond.

vanaf6,53
bekijk productBekijk product ▸
OPTICLEANERHydrant opticleaner

Hydrant opticleaner

Hydrant opticleaner is een schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te schilderen oppervlakken zoals ijzerconstructies, dekken, opbouw en ruimen welke vervuild zijn met o.a. vet, olie en was.

vanaf2,20
bekijk productBekijk product ▸
PK CLEANER NS 90Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans p.k. cleaner is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. Het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. Het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCLEANERKoopmans houtcleaner

Koopmans houtcleaner

Koopmans houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. Het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.

vanaf10,99
bekijk productBekijk product ▸
M600 ONTVETTERMotip m600 ontvetter

Motip m600 ontvetter

Motip m600 ontvetter is geschikt voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief, het verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

vanaf7,83
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGERMotip universeel reiniger

Motip universeel reiniger

Motip universal cleaner is een universele reiniger voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt en hars van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief en heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf6,55
bekijk productBekijk product ▸
KOUD ONTVETTERMotip koud ontvetter

Motip koud ontvetter

Motip koud ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER MNcoat reiniger m

Ncoat reiniger m

Ncoat reiniger m is een nanotechnologie en een speciale nano reiniger voor steenachtige ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat stone a, Ncoat stone concentraat en Ncoat stone prof. Het is ook geschikt voor gesloten ondergronden bij zware hardnekkige vervuiling die erg vast zit. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter concentraat.

vanaf61,01
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER CNcoat reiniger c

Ncoat reiniger c

Ncoat reiniger c is een neutrale, speciale reiniger voor metalen, kunststoffen en geschilderde ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat metal s2-k, Ncoat 2k anti-graffiti of andere Ncoat nano producten.

vanaf38,17
bekijk productBekijk product ▸
ISOPROPANOLNcoat isopropanol

Ncoat isopropanol

Ncoat isopropanol is een krachtige en vluchtig verdampende ontvetter en reiniger. Het is geschikt als voorbehandeling voor applicatie van Ncoat metal s2-l of Ncoat 2k anti graffiti. Het is kant-en-klaar, heeft een ontsmettende werking (geschikt voor toepassing in een HACCP omgeving) en door het snelle verdampen en de additie van water aan propeen zal eventueel restvocht op de ondergrond mee verdampen.

vanaf33,52
bekijk productBekijk product ▸
ESPOwatrol esp

Owatrol esp

Owatrol esp reinigt de oude verflaag en vormt een hechtlaag voor de nieuwe verflaag. Het zorgt voor hechting van verf op zeer gladde oppervlakken, maakt schuren overbodig en kan worden overschilderd na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen. Het is gebruiksvriendelijk, tast bestaande lagen niet aan en is tijdbesparend: het kost minder werk om de ondergrond voor te bereiden.

vanaf31,20
bekijk productBekijk product ▸
POLYTROLOwatrol polytrol

Owatrol polytrol

Owatrol polytrol brengt de kleur van polyester en kunststof terug. Het bevat geen siliconen, is makkelijk in gebruik en inzetbaar als kleur- en/of glanshersteller op o.a. kunststof, marmer, tegels, tuintegels, chroom, aluminium en messing. Verbruik: ca. 18 m≤ per liter.

vanaf18,55
bekijk productBekijk product ▸
SPACENETTOwatrol spacenett

Owatrol spacenett

Owatrol spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. Het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. Let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals Owatrol polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. Verbruik: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf24,85
bekijk productBekijk product ▸
DSP 800Owatrol dsp 800

Owatrol dsp 800

Owatrol dsp 800 is een universeel krachtig en snelwerkend afbijtmiddel. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken binnen en buiten. Het heeft een snelle werking: de ondergrond is opnieuw overschilderbaar na 1 uur. Het werkt op 1- en 2-componentenverven op solvent-, water-, pu- en epoxybasis, vernis, beitsen en pleisters op bijna alle ondergronden inclusief tanninerijke houtsoorten. Het is niet geschikt voor plastic en voor lang contact met aluminium.

vanaf31,30
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGINGSMIDDEL S600Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600

Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600

Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600 is een universeel watergedragen reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van geschilderde oppervlakken binnen en buiten.

vanaf13,05
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE REINIGINGSSPRAYPresto universele reinigingsspray

Presto universele reinigingsspray

Presto universele reiniger is een universele reiniger om hardnekkige vervuilingen op metaal en kunststoffen te verwijderen. Het heeft een grote oploskracht en is sterk ontvettend.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
KOUDONTVETTERPresto koudontvetter

Presto koudontvetter

Presto koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. Het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.

vanaf14,78
bekijk productBekijk product ▸
RIGOREXProchemko rigorex

Prochemko rigorex

Prochemko rigorex is een krachtig gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is biologisch afbreekbaar, gebruiksklaar, werkt snel en zuinig, ruikt fris en is gemakkelijk in gebruik en dringt diep door in vuil- en vetlagen. Het is geschikt voor reiniging en ontvetting van verflagen als voorbehandeling van nieuw schilderwerk. Het is ook geschikt voor de verwijdering van stopverfresten op glas en dergelijke. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf8,30
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEANProchemko vetclean

Prochemko vetclean

Prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Verdunning: max. 1:10 met water. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf46,61
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOLProchemko universol

Prochemko universol

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf15,06
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMProchemko vetclean foam

Prochemko vetclean foam

Prochemko vetclean foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 3Ė9 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf11,38
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECO POMPSPRAYProchemko universol eco pompspray

Prochemko universol eco pompspray

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, rvs oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen is niet nodig.

vanaf11,42
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYProchemko universol pompspray

Prochemko universol pompspray

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECOProchemko universol eco

Prochemko universol eco

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, rvs oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen is niet nodig. Het verbetert de hechting en het is ook zeer geschikt als geconcentreerde allesreiniger.

vanaf16,59
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER SPRAYProgold allesreiniger spray

Progold allesreiniger spray

Progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.

vanaf13,10
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGERProgold allesreiniger

Progold allesreiniger

Progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
Heavy Duty CleanerProgold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. Door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.

vanaf14,19
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FINISHERProgold spray finisher

Progold spray finisher

Progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
FINISHERProgold finisher

Progold finisher

Progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf27,77
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERProgold cleaner

Progold cleaner

Progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.

vanaf26,45
bekijk productBekijk product ▸
POWER CLEANRelius power clean

Relius power clean

Relius power clean is een industrieel ontvettingsmiddel- en reinigingsconcentraat. Het is een biologisch afbreekbaar alternatief voor ammonia.

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
DESOX NFRolith desox nf

Rolith desox nf

Rolith desox nf is een geconcentreerd zuur product, geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in ťťn behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter desox nf in oplossing kan ca. 2,5 m≤ ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf194,32
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERRubio monocoat cleaner

Rubio monocoat cleaner

Rubio monocoat cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio monocoat oil plus toegepast wordt. Het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR WOOD CLEANERRubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio monocoat exterior wood cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. Het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
GREASE REMOVERRubio monocoat grease remover

Rubio monocoat grease remover

Rubio monocoat grease remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met monocoat oil plus behandelde vloeren. Het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. Het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. Gebruiksaanwijzing: Een goede hoeveelheid monocoat grease remover aanbrengen op de vlek. Het product een paar minuten laten inwerken. Afnemen met keukenpapier of met een droge doek. Goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
DEEP CLEANERRubio monocoat deep cleaner

Rubio monocoat deep cleaner

Rubio monocoat deep cleaner is een curatieve reiniger voor vuile oppervlakken en een voorbereidende reiniger voor alle soorten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio monocoat oil plus 2c (o.a. vloeren, tafelbladen en werkbladen). Het verwijdert vuil en zeepresten die op het oppervlak zijn achtergebleven. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 200-300 m≤ per liter van het concentraat of 10-15 m≤ per liter van het verdunde product.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT METAALONTVETTER EN REINIGERRust-oleum metal expert metaalontvetter en reiniger

Rust-oleum metal expert metaalontvetter en reiniger

Rust-oleum metal expert metaalontvetter en reiniger is een reinigingsmiddel op waterbasis dat hardnekkige vlekken, vuil, vet, stof en andere verontreinigingen snel en effectief van metalen oppervlakken verwijdert. Het is perfect om tal van oppervlakken zoals gereedschap en apparatuur, machines, poorten, balustrades, grills en ovens voor te bereiden alvorens ze te verven.

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
RIGOREXRust-oleum rigorex

Rust-oleum rigorex

Chemtec rigorex is een geconcentreerd en licht alkalisch reinigingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is biologisch afbreekbaar, dringt diep door in vet- en vuillagen, verwijdert olie, vet, roet, ballpointinkt, koolstof, kleur- en verfstoffen, droogt smetteloos op, bevat geen giftige dampen, is geschikt voor de levensmiddelenindustrie en bevat geen loog. Het is geschikt voor de reiniging van o.a. vaten en installaties in de levensmiddelenindustrie, melkfabrieken, distilleerderijen, gevels, tegelwanden, rolluiken, luxaflex, afwasbaar behang, geverfde deuren en wanden, leder en kunststoffen, bekleding, luchtverversingsapparaten, rookkanalen en keukens. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf240,01
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER ND14Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum reiniger/ontvetter ND14 is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel. Het is een uitermate krachtige reiniger en verwijdert o.a. vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Het kan ook als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf160,03
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN OSRust-oleum vetclean os

Rust-oleum vetclean os

Prochemko vetclean os is een zeer sterk geconcentreerde, laagschuimende, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, is zelfwerkend en door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is geschikt voor machinale verwerking. Het is specifiek voor het verwijderen van onder andere aanslag door roet- en brandschade op vloeren, wanden, meubilair en dergelijke. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf107,49
bekijk productBekijk product ▸
VERFVOORREINIGERRust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger is een effectieve, geconcentreerde, biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter voor alle typen oppervlakken vůůr het schilderen. Nawassen met water is niet nodig en het verwijdert moeiteloos alle organische en anorganische vervuiling. Het maakt het oppervlak anti-statisch om hechting van stof voorafgaand aan het schilderen te voorkomen, is niet schuimend, niet brandbaar en nagenoeg reukloos en zeer eenvoudig aan te brengen met een doek. Verbruik: 100 m≤ per liter (bij verdunning van 1:20).

vanaf15,06
bekijk productBekijk product ▸
METAL EXPERT KWASTREINIGER EN VERDUNNERRust-oleum metal expert kwastreiniger en verdunner

Rust-oleum metal expert kwastreiniger en verdunner

Rust-oleum metal expert kwastreiniger en ontvetter is een reinigingsmiddel dat zorgt voor een snelle en grondige reiniging van kwasten en rollers of voor het verwijderen van verfspatten of gemorste verf. Verder is het ook ideaal voor het verdunnen van metaallakken voor spuitapplicatie.

vanaf9,90
bekijk productBekijk product ▸
verfreinigerSam verfreiniger

Sam verfreiniger

Sam verfreiniger is een krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter. Het is ideaal voor het reinigen en ontvetten van o.a. schilderwerk, lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten en gasfornuizen, zonder na te wassen.

vanaf5,88
bekijk productBekijk product ▸
SIKA AFGLADMIDDEL NSikaflex sika afgladmiddel n

Sikaflex sika afgladmiddel n

Sikaflex sika afgladmiddel n is een watergedragen, oplosmiddelvrije tenside oplossing voor het afgladden van Sikaflex kitvoegen. Het is een kant-en-klaar alternatief voor zeepoplossingen die soms stoffen kunnen oplossen uit de kit en zo sporen nalaten aan de voegranden.

vanaf11,30
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSMIDDELSt marc reinigingsmiddel

St marc reinigingsmiddel

St. marc verfreiniger is een reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Het is geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal, hout, schilderwerk, tegels en kunststoffen. Het is met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.

vanaf4,39
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-KUNSTSTOFREINIGERSudwest zink-kunststofreiniger

Sudwest zink-kunststofreiniger

Sudwest zink-kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Sudwest all-grund of Sudwest acryl allgrund.

vanaf12,44
bekijk productBekijk product ▸
KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. Het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 Š 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. Het zorgt o.a. in combinatie met scotch britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.

vanaf13,82
bekijk productBekijk product ▸
STELFLOOR DEGREASERTrimetal stelfloor degreaser

Trimetal stelfloor degreaser

Trimetal stelfloor degreaser is een oplossing op waterbasis die zuren en detergenten bevat om vloeren te ontvetten en aan te etsen. Het wordt toegepast op beton- en zandcement dekvloeren om de hechting van vloerverven op onbehandelde of geschilderde ondergronden te bevorderen. Het verwijdert de slikhuid van beton door aan te etsen en ontvet met dieptewerking vloeren die doordrongen zijn met olie en vetten, zoals garages, ateliers, machinekamers en opslagplaatsen. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf107,34
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG TOTAALREINIGERVista lakweg totaalreiniger

Vista lakweg totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriŽn van met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.

vanaf18,65
bekijk productBekijk product ▸
VIAMOND 704Vista viamond 704

Vista viamond 704

Vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliŽn, vetten, olievlekken, industriŽle vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. Het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter gemengd product.

vanaf21,79
bekijk productBekijk product ▸
EasyClean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddel

Wagner easyclean reinigingsmiddel

Wagner easyclean reinigt grondig alle verfdragende onderdelen van Wagner zuigerpompen en membraanpompen. Tegelijkertijd biedt het een optimale bescherming tegen corrosie. Gebruiksaanwijzing: schud grondig voor gebruik. Meng de inhoud in een verhouding van 1:30 met water en laat de oplossing in het systeem circuleren.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
TIPCLEANWagner tipclean

Wagner tipclean

Wagner tipclean is een op ethanol gebaseerde reinigingsvloeistof voor spuittips. Gebruiksaanwijzing: spuittip in de container plaatsen, goed afsluiten en op zijn kop zetten. Eerst moet de spuittip leeggespoten zijn. Dit gaat eenvoudig door de tip 180 graden te draaien in de spuittiphouder en nogmaals te spuiten. Vervolgens moet de tip direct in de tipclean opgeslagen worden, anders kunnen materiaalresten achterblijven en verstoppingen ontstaan.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
R4515 TEGELREINIGERWakol r4515 tegelreiniger

Wakol r4515 tegelreiniger

Wakol r4515 tegelreiniger is een reiniger voor het machinaal reinigen van oude tegelvloeren met als doel het verwijderen van onderhoudslagen en/of sterke verontreinigingen. Hiermee wordt de tegelvloer geschikt gemaakt voor het verlijmen van parket.

vanaf66,20
bekijk productBekijk product ▸
FILTER