menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Korrelgrofte
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 95MMX23M3m 255p fre-cut production schuurpapier 95mmx23m3m 255p fre-cut production schuurpapier 95mmx23m

3M 255P Fre-cut schuurpapier heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).

vanaf28,46
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAPIER 241UZ OP ROL 115 MM3m schuurpapier 241uz op rol 115 mm3m schuurpapier 241uz op rol 115 mm

3M dust control schuurrol D/F 241UZ is geschikt voor het schuren van harde, harshoudende zachte houtsoorten, plamuren en lakken.

vanaf156,87
bekijk productBekijk product ▸
216U SCHUURROL3m 216u schuurrol3m 216u schuurrol

3m 216U Fre-Cut voorgeperforeerde schuurrol met schuim is schuurpapier op rol, voorzien van open gestrooide siliciumcarbide mineralen op een semi-watervaste papieren rug. Het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal gebruik en behandeld met een antivolloopcoating. Het is bij uitstek geschikt bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers.

vanaf87,74
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE CF-RL CLEAN & FINISH ROL3m scotch-brite cf-rl clean & finish rol3m scotch-brite cf-rl clean & finish rol

3m scotch-brite clean & finish schuurrol cf-rl biedt een consistente oppervlaktebewerking tijdens de hele levensduur van het product. Het kan op elke lengte worden afgeknipt en is geschikt voor het finishen, blenden, polijsten en reinigen van diverse metalen, houtsoorten, kunststof oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. Door de bestendigheid tegen vollopen blijven schuurmineralen aan het oppervlak, waardoor de snijwerking consistent blijft. Het kan handmatig worden gebruikt voor meer controle. Materiaal met een grotere breedte kan in combinatie met een handpadhouder worden gebruikt voor een uniforme finish. Op een vlakschuurmachine is het daarnaast zeer geschikt voor grotere oppervlakken.

vanaf64,01
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURLINNEN3m schuurlinnen3m schuurlinnen

3M schuurlinnen 314D is duurzaam schuurlinnen, flexibel, in alle richtingen scheurbaar, voorzien van aluminiumoxide mineralen en gesloten bestrooid. Het is geschikt voor het met de hand ontbramen, finishen en reinigen van metaal. Het kan ook op hout worden gebruikt.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE MX-SR MULTI-FLEX HANDPADS OP ROL3m scotch-brite mx-sr multi-flex handpads op rol3m scotch-brite mx-sr multi-flex handpads op rol

3m MX-SR Scotch-Brite Multiflex handvellen zijn handige, voorgeperforeerd handpads. Ze zijn makkelijk afscheurbaar, flexibel, dun en voordelig in gebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig reinigen, schuren en afwerken van diverse hout- en metaalsoorten en zeer geschikt voor fijn profielwerk van houten meubelen. Verpakking bevat 60 stuks.

vanaf66,56
bekijk productBekijk product ▸
Hookit Fre-Cut Schuurrol 255P3m hookit fre-cut schuurrol 255p3m hookit fre-cut schuurrol 255p

3m schuurrol hookit fre-cut is voorzien van schuurkorrels in een open bestrooiing en behandeld met een anti-volloop coating. Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van primers, plamuur, hout en metalen.

vanaf111,72
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE CF-SR PRE-CUT HANDPADS OP ROL3m scotch-brite cf-sr pre-cut handpads op rol3m scotch-brite cf-sr pre-cut handpads op rol

3m CF-SR Scotch-Brite Pre-Cut clean & finish handvellen gaan langer mee en hebben een agressiever schuureffect door de vernieuwde aluminiumoxideschuurmineralen. Ze zijn makkelijk afscheurbaar door voorperforatie van de handpads en voordelig in gebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig reinigen, schuren en finishen van diverse metalen, hout, lakken en kunststoffen. Ze hebben een gecontroleerde werking en een constante eindafwerking.

vanaf46,42
bekijk productBekijk product ▸
Hookit Schuurrol 245 115 mm x 25 m3m hookit schuurrol 245 115 mm x 25 m3m hookit schuurrol 245 115 mm x 25 m

3m schuurrol hookit fre-cut is voorzien van schuurkorrels in een open bestrooiing, behandeld met een anti-volloop coating. Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van primers, plamuur, hout en metalen.

vanaf132,59
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH BRITE GROEN SB GP-RL 125 MM X 10 M3m scotch brite groen sb gp-rl 125 mm x 10 m3m scotch brite groen sb gp-rl 125 mm x 10 m

3m 521542 scotch brite groen sb gp-rl 125 mm x 10 m is ontworpen voor het reinigen, ontbramen en finishen.

vanaf76,23
bekijk productBekijk product ▸
255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURROL 115MMX23M3m 255p fre-cut production schuurrol 115mmx23m3m 255p fre-cut production schuurrol 115mmx23m

3m 255p Production Fre-Cut schuurrol heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating.

vanaf36,21
bekijk productBekijk product ▸
ROL SCHUURPAPIER3m rol schuurpapier3m rol schuurpapier

3m schuurrol 241UZ rood is voorzien van aluminiumoxide mineralen, half open gestrooid en voorzien van dust control. Het is toepasbaar met zowel de hand als de vlakschuurmachine op ondergronden zoals hout, plamuur en lakken.

vanaf156,87
bekijk productBekijk product ▸
Pro Grade Precision schuurrol3m pro grade precision schuurrol3m pro grade precision schuurrol

3m pro grade precision schuurpapier op rol bestaat uit een combinatie van een non-slip grip achterzijde en premium mineraaltechnologie die wordt gebruikt in cubitron II industriŽle schuurmiddelen, wat zorgt voor een langere levensduur, minder inspanning en minder vermoeidheid van de handen. Het zit op een rol, dus het kan perfect worden aangepast naar de behoefte, en de unieke coating is bestand tegen vollopen. Het kan worden gebruikt voor zowel natte als droge oppervlakken zoals hout, gipsplaten, gipskartonplaten en metaal.

vanaf10,41
bekijk productBekijk product ▸
Schuurpapier rolGraphite schuurpapier rolGraphite schuurpapier rol

Graphite schuurpapier papier is aluminiumoxide bestrooid en heeft vol kunstharsgebonden versterkt draagmateriaal. Het is geschikt voor de bewerking van o.a. hout, gelakt hout en kit en voor hand- en machinegebruik.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
Schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm LinnenGraphite schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm linnenGraphite schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm linnen

Graphite schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm linnen is geschikt voor het schuren van hout, materialen op houtbasis, metalen en kunststoffen. De schuurdoek met j-doekrug is ontworpen voor zowel mechanisch als handmatig slijpen. De hechte coating van het doek (100% van het doekoppervlak is bedekt met schuurkorrel (aluminiumoxide)) garandeert een grotere verwerkingsnauwkeurigheid en de hoogste efficiŽntie bij het verwerken van harde materialen. Het is geschikt voor gebruik met vlakslijpmachines, troffels en schuurblokken.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Schuurrol Exclusive 95 mm x 25 mProgold schuurrol exclusive 95 mm x 25 mProgold schuurrol exclusive 95 mm x 25 m

Progold schuurrol exclusive 95mm x 25m is een handzame rol schuurpapier die op iedere gewenste lengte af te snijden is. Het is geschikt voor het schuren van verf, hout en metaal.

vanaf38,95
bekijk productBekijk product ▸
GEPERFOREERD FOAM-SCHUURPAPIER OP ROLRupes geperforeerd foam-schuurpapier op rolRupes geperforeerd foam-schuurpapier op rol

Rupes perforated soft roll abrasive is speciaal voor het handmatig schuren van profieloppervlakken, onregelmatige oppervlakken en voor kleine ruimtes die moeilijk te bereiken zijn met pneumatisch en elektrisch gereedschap. Het schuurpapier staat garant voor een uitstekend afwerkingsniveau en een uniform schuurpatroon op grond- en verflagen die normaliter worden gebruikt in carrosseriebedrijven. De zachte foam-structuur garandeert een ergonomische en comfortabele grip. De schuurlaag, gemaakt van aluminiumoxide, vermindert dankzij de speciale stearaat-laag het dichtslibben, verzekert maximale efficiŽntie en verlengt de levensduur. De schuurpapierrol is geperforeerd op een formaat van 114 mm x 125 mm en verpakt in een dispenserdoos, voor maximale functionaliteit en het gemakkelijk met ťťn hand afscheuren van de strip.

vanaf75,87
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURLINNEN OP ROLSam schuurlinnen op rolSam schuurlinnen op rol

Sam schuurlinnen op rol is flexibel schuurlinnen met slijtvaste korrel voor het schuren van ronde oppervlakten zoals buizen.

vanaf2,02
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAPIER OP ROLSam schuurpapier op rolSam schuurpapier op rol

Sam schuurpapier op rol voor het droog schuren van ongeschilderd hout en oude verflagen.

vanaf7,48
bekijk productBekijk product ▸
6120 SIAVLIES ROL 125MM X 10MSia 6120 siavlies rol 125mm x 10mSia 6120 siavlies rol 125mm x 10m

Sia 6129 Siavlies rol is een verbeterd non-woven product voor de metaalsector. Het heeft een grotere flexbiliteit voor moeilijk bereikbare plaatsen, zorgt voor een consistent schuurpatroon dankzij verbeterde korrelconsistentie en heeft een langere levensduur als gevolg van de korrelverdeling door het hele vlies. Ook heeft het een verbeterde scheurbestendigheid, geen verstopping en zorgt het voor een braamvrij resultaat. Het is geschikt voor manuele toepassingen en toepassingen op lage snelheid en met lage druk en zorgt voor een micro afwerking van hoge kwaliteit, met name op metaal, maar ook op kunststof, coatings en composiete materialen.

vanaf87,16
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX ROL 95MM x 25MSia 1948 siaflex rol 95mm x 25mSia 1948 siaflex rol 95mm x 25m

Sia 1948 Siaflex rol is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf36,66
bekijk productBekijk product ▸
7241 SIACARBON SCHIJVENSia 7241 siacarbon schijvenSia 7241 siacarbon schijven

Sia schijf 7241 siacarbon is ideaal voor het bewerken van harde grondlagen, KTL primer, krasbestendige lakken, nanolakken, UV-lakken en gelcoats van polyester of epoxy. Het heeft een erg goede levensduur en laag afnamevermogen door de uitmuntende diamanttechnologie. Er is stofafvoer over het gehele oppervlak, het is met elk gatensysteem te gebruiken en er is minimaal risico op doorschuren op hoeken. Het is droog en nat toepasbaar. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf19,50
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX ROL 95MMX25MSia 1960 siarexx rol 95mmx25mSia 1960 siarexx rol 95mmx25m

Sia 1960 Siarexx Rol is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling. Het is geschikt voor zowel manueel als machinaal schuren.

vanaf34,88
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SIASOFT ROLSia 1950 siaspeed siasoft rolSia 1950 siaspeed siasoft rol

Sia Rol 1950 Siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf en de geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf114,75
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX ROL 115MMX25MSia 1960 siarexx rol 115mmx25mSia 1960 siarexx rol 115mmx25m

Sia 1960 Siarexx rol is name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling. Het is geschikt voor zowel manueel als machinaal schuren.

vanaf41,34
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED ROL 115MM X 50 MSia 1950 siaspeed rol 115mm x 50 mSia 1950 siaspeed rol 115mm x 50 m

Sia 1950 siaspeed rol is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf93,76
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX ROL 70MMX25MSia 1960 siarexx rol 70mmx25mSia 1960 siarexx rol 70mmx25m

Sia 1960 Siarexx rol is name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling. Geschikt voor zowel manueel als machinaal schuren.

vanaf26,21
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SIAFAST ROLSia 1950 siaspeed siafast rolSia 1950 siaspeed siafast rol

Sia 1950 Siaspeed siafast is een schuurmiddel met zeer hoge prestaties. Het is een allround product voor diverse toepassingen op diverse ondergronden zoals mastiek, vulstoffen, lak en verf.

vanaf151,39
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD ROL 115MM X 50MSia 1919 siawood rol 115mm x 50mSia 1919 siawood rol 115mm x 50m

Sia 1919 Siawood rol is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Het zorgt voor minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, een zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal en gereduceerde schuurkosten door langere standtijd. Geschikt voor grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen.

vanaf92,00
bekijk productBekijk product ▸
2915 SIAROL ROL 110MMX50MSia 2915 siarol rol 110mmx50mSia 2915 siarol rol 110mmx50m

Sia 2915 siarol is de flexibele oplossing voor manuele toepassingen. Het heeft een zeer goede aanpassing aan rondingen en contouren en is met name geschikt voor handmatig schuurwerk algemeen, afbramen en ontroesten, opschuren van afdichtingsvlakken, opschuren van soldeer- en laspunten en de eindbewerking van aanpassingen.

vanaf146,66
bekijk productBekijk product ▸
2915 SIAROL ROL 50MMX50MSia 2915 siarol rol 50mmx50mSia 2915 siarol rol 50mmx50m

Sia 2915 Siarol is de flexibele oplossing voor manuele toepassingen. Het heeft een zeer goede aanpassing aan rondingen en contouren en is met name geschikt voor handmatig schuurwerk algemeen, afbramen en ontroesten, opschuren van afdichtingsvlakken, opschuren van soldeer- en laspunten en de eindbewerking van aanpassingen.

vanaf55,81
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD ROL 95MMX50MSia 1919 siawood rol 95mmx50mSia 1919 siawood rol 95mmx50m

Sia 1919 Siawood rol is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Het zorgt voor minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, een zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal en gereduceerde schuurkosten door langere standtijd. Geschikt voor grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen.

vanaf76,20
bekijk productBekijk product ▸
7900 SIANET ROL 115 mm x 10 mSia 7900 sianet rol 115 mm x 10 mSia 7900 sianet rol 115 mm x 10 m

Sia 7900 sianet rol is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. Dit papier is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. Het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf91,82
bekijk productBekijk product ▸
2951 SIATUR SIASOFT ROL 115MM X 10MSia 2951 siatur siasoft rol 115mm x 10mSia 2951 siatur siasoft rol 115mm x 10m

Sia 2951 Siatur Siasoft is een flexibel handschuurpapier. Het levert hoge prestaties bij het schuren van contouren en rondingen en is uitermate geschikt voor het matteren en schuren van intacte verflagen.

vanaf98,84
bekijk productBekijk product ▸
ROL 1948 SIAFLEXSia rol 1948 siaflexSia rol 1948 siaflex

sia 1948 siaflex rol is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf11,02
bekijk productBekijk product ▸
6120 SIAVLIES SIASPEED ROL 100MM X 10MSia 6120 siavlies siaspeed rol 100mm x 10mSia 6120 siavlies siaspeed rol 100mm x 10m

Sia 6120 Siavlies Siaspeed is een verbeterd non-woven product voor de metaalsector. Het heeft een grotere flexbiliteit voor moeilijk bereikbare plaatsen, een consistent schuurpatroon dankzij de verbeterde korrelconsistentie, verbeterde scheurbestendigheid en een langere levensduur als gevolg van de korrelverdeling door het hele vlies. Er vindt geen verstopping plaats en het zorgt voor een braamvrij resultaat en een micro afwerking van hoge kwaliteit, met name op metaal, maar ook op kunststof, coatings en composiete materialen. Het is geschikt voor manueel en machinaal gebruik.

vanaf73,13
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX ROL 115MM x 25MSia 1948 siaflex rol 115mm x 25mSia 1948 siaflex rol 115mm x 25m

Sia 1948 Siaflex rol is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf43,49
bekijk productBekijk product ▸
255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 95MMX23M3m 255p fre-cut production schuurpapier 95mmx23m

3m 255p fre-cut production schuurpapier 95mmx23m

3M 255P Fre-cut schuurpapier heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).

vanaf28,46
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAPIER 241UZ OP ROL 115 MM3m schuurpapier 241uz op rol 115 mm

3m schuurpapier 241uz op rol 115 mm

3M dust control schuurrol D/F 241UZ is geschikt voor het schuren van harde, harshoudende zachte houtsoorten, plamuren en lakken.

vanaf156,87
bekijk productBekijk product ▸
216U SCHUURROL3m 216u schuurrol

3m 216u schuurrol

3m 216U Fre-Cut voorgeperforeerde schuurrol met schuim is schuurpapier op rol, voorzien van open gestrooide siliciumcarbide mineralen op een semi-watervaste papieren rug. Het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal gebruik en behandeld met een antivolloopcoating. Het is bij uitstek geschikt bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers.

vanaf87,74
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE CF-RL CLEAN & FINISH ROL3m scotch-brite cf-rl clean & finish rol

3m scotch-brite cf-rl clean & finish rol

3m scotch-brite clean & finish schuurrol cf-rl biedt een consistente oppervlaktebewerking tijdens de hele levensduur van het product. Het kan op elke lengte worden afgeknipt en is geschikt voor het finishen, blenden, polijsten en reinigen van diverse metalen, houtsoorten, kunststof oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. Door de bestendigheid tegen vollopen blijven schuurmineralen aan het oppervlak, waardoor de snijwerking consistent blijft. Het kan handmatig worden gebruikt voor meer controle. Materiaal met een grotere breedte kan in combinatie met een handpadhouder worden gebruikt voor een uniforme finish. Op een vlakschuurmachine is het daarnaast zeer geschikt voor grotere oppervlakken.

vanaf64,01
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURLINNEN3m schuurlinnen

3m schuurlinnen

3M schuurlinnen 314D is duurzaam schuurlinnen, flexibel, in alle richtingen scheurbaar, voorzien van aluminiumoxide mineralen en gesloten bestrooid. Het is geschikt voor het met de hand ontbramen, finishen en reinigen van metaal. Het kan ook op hout worden gebruikt.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE MX-SR MULTI-FLEX HANDPADS OP ROL3m scotch-brite mx-sr multi-flex handpads op rol

3m scotch-brite mx-sr multi-flex handpads op rol

3m MX-SR Scotch-Brite Multiflex handvellen zijn handige, voorgeperforeerd handpads. Ze zijn makkelijk afscheurbaar, flexibel, dun en voordelig in gebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig reinigen, schuren en afwerken van diverse hout- en metaalsoorten en zeer geschikt voor fijn profielwerk van houten meubelen. Verpakking bevat 60 stuks.

vanaf66,56
bekijk productBekijk product ▸
Hookit Fre-Cut Schuurrol 255P3m hookit fre-cut schuurrol 255p

3m hookit fre-cut schuurrol 255p

3m schuurrol hookit fre-cut is voorzien van schuurkorrels in een open bestrooiing en behandeld met een anti-volloop coating. Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van primers, plamuur, hout en metalen.

vanaf111,72
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE CF-SR PRE-CUT HANDPADS OP ROL3m scotch-brite cf-sr pre-cut handpads op rol

3m scotch-brite cf-sr pre-cut handpads op rol

3m CF-SR Scotch-Brite Pre-Cut clean & finish handvellen gaan langer mee en hebben een agressiever schuureffect door de vernieuwde aluminiumoxideschuurmineralen. Ze zijn makkelijk afscheurbaar door voorperforatie van de handpads en voordelig in gebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig reinigen, schuren en finishen van diverse metalen, hout, lakken en kunststoffen. Ze hebben een gecontroleerde werking en een constante eindafwerking.

vanaf46,42
bekijk productBekijk product ▸
Hookit Schuurrol 245 115 mm x 25 m3m hookit schuurrol 245 115 mm x 25 m

3m hookit schuurrol 245 115 mm x 25 m

3m schuurrol hookit fre-cut is voorzien van schuurkorrels in een open bestrooiing, behandeld met een anti-volloop coating. Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van primers, plamuur, hout en metalen.

vanaf132,59
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH BRITE GROEN SB GP-RL 125 MM X 10 M3m scotch brite groen sb gp-rl 125 mm x 10 m

3m scotch brite groen sb gp-rl 125 mm x 10 m

3m 521542 scotch brite groen sb gp-rl 125 mm x 10 m is ontworpen voor het reinigen, ontbramen en finishen.

vanaf76,23
bekijk productBekijk product ▸
255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURROL 115MMX23M3m 255p fre-cut production schuurrol 115mmx23m

3m 255p fre-cut production schuurrol 115mmx23m

3m 255p Production Fre-Cut schuurrol heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating.

vanaf36,21
bekijk productBekijk product ▸
ROL SCHUURPAPIER3m rol schuurpapier

3m rol schuurpapier

3m schuurrol 241UZ rood is voorzien van aluminiumoxide mineralen, half open gestrooid en voorzien van dust control. Het is toepasbaar met zowel de hand als de vlakschuurmachine op ondergronden zoals hout, plamuur en lakken.

vanaf156,87
bekijk productBekijk product ▸
Pro Grade Precision schuurrol3m pro grade precision schuurrol

3m pro grade precision schuurrol

3m pro grade precision schuurpapier op rol bestaat uit een combinatie van een non-slip grip achterzijde en premium mineraaltechnologie die wordt gebruikt in cubitron II industriŽle schuurmiddelen, wat zorgt voor een langere levensduur, minder inspanning en minder vermoeidheid van de handen. Het zit op een rol, dus het kan perfect worden aangepast naar de behoefte, en de unieke coating is bestand tegen vollopen. Het kan worden gebruikt voor zowel natte als droge oppervlakken zoals hout, gipsplaten, gipskartonplaten en metaal.

vanaf10,41
bekijk productBekijk product ▸
Schuurpapier rolGraphite schuurpapier rol

Graphite schuurpapier rol

Graphite schuurpapier papier is aluminiumoxide bestrooid en heeft vol kunstharsgebonden versterkt draagmateriaal. Het is geschikt voor de bewerking van o.a. hout, gelakt hout en kit en voor hand- en machinegebruik.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
Schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm LinnenGraphite schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm linnen

Graphite schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm linnen

Graphite schuurpapier op rol 2,5 m x 115 mm linnen is geschikt voor het schuren van hout, materialen op houtbasis, metalen en kunststoffen. De schuurdoek met j-doekrug is ontworpen voor zowel mechanisch als handmatig slijpen. De hechte coating van het doek (100% van het doekoppervlak is bedekt met schuurkorrel (aluminiumoxide)) garandeert een grotere verwerkingsnauwkeurigheid en de hoogste efficiŽntie bij het verwerken van harde materialen. Het is geschikt voor gebruik met vlakslijpmachines, troffels en schuurblokken.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Schuurrol Exclusive 95 mm x 25 mProgold schuurrol exclusive 95 mm x 25 m

Progold schuurrol exclusive 95 mm x 25 m

Progold schuurrol exclusive 95mm x 25m is een handzame rol schuurpapier die op iedere gewenste lengte af te snijden is. Het is geschikt voor het schuren van verf, hout en metaal.

vanaf38,95
bekijk productBekijk product ▸
GEPERFOREERD FOAM-SCHUURPAPIER OP ROLRupes geperforeerd foam-schuurpapier op rol

Rupes geperforeerd foam-schuurpapier op rol

Rupes perforated soft roll abrasive is speciaal voor het handmatig schuren van profieloppervlakken, onregelmatige oppervlakken en voor kleine ruimtes die moeilijk te bereiken zijn met pneumatisch en elektrisch gereedschap. Het schuurpapier staat garant voor een uitstekend afwerkingsniveau en een uniform schuurpatroon op grond- en verflagen die normaliter worden gebruikt in carrosseriebedrijven. De zachte foam-structuur garandeert een ergonomische en comfortabele grip. De schuurlaag, gemaakt van aluminiumoxide, vermindert dankzij de speciale stearaat-laag het dichtslibben, verzekert maximale efficiŽntie en verlengt de levensduur. De schuurpapierrol is geperforeerd op een formaat van 114 mm x 125 mm en verpakt in een dispenserdoos, voor maximale functionaliteit en het gemakkelijk met ťťn hand afscheuren van de strip.

vanaf75,87
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURLINNEN OP ROLSam schuurlinnen op rol

Sam schuurlinnen op rol

Sam schuurlinnen op rol is flexibel schuurlinnen met slijtvaste korrel voor het schuren van ronde oppervlakten zoals buizen.

vanaf2,02
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAPIER OP ROLSam schuurpapier op rol

Sam schuurpapier op rol

Sam schuurpapier op rol voor het droog schuren van ongeschilderd hout en oude verflagen.

vanaf7,48
bekijk productBekijk product ▸
6120 SIAVLIES ROL 125MM X 10MSia 6120 siavlies rol 125mm x 10m

Sia 6120 siavlies rol 125mm x 10m

Sia 6129 Siavlies rol is een verbeterd non-woven product voor de metaalsector. Het heeft een grotere flexbiliteit voor moeilijk bereikbare plaatsen, zorgt voor een consistent schuurpatroon dankzij verbeterde korrelconsistentie en heeft een langere levensduur als gevolg van de korrelverdeling door het hele vlies. Ook heeft het een verbeterde scheurbestendigheid, geen verstopping en zorgt het voor een braamvrij resultaat. Het is geschikt voor manuele toepassingen en toepassingen op lage snelheid en met lage druk en zorgt voor een micro afwerking van hoge kwaliteit, met name op metaal, maar ook op kunststof, coatings en composiete materialen.

vanaf87,16
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX ROL 95MM x 25MSia 1948 siaflex rol 95mm x 25m

Sia 1948 siaflex rol 95mm x 25m

Sia 1948 Siaflex rol is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf36,66
bekijk productBekijk product ▸
7241 SIACARBON SCHIJVENSia 7241 siacarbon schijven

Sia 7241 siacarbon schijven

Sia schijf 7241 siacarbon is ideaal voor het bewerken van harde grondlagen, KTL primer, krasbestendige lakken, nanolakken, UV-lakken en gelcoats van polyester of epoxy. Het heeft een erg goede levensduur en laag afnamevermogen door de uitmuntende diamanttechnologie. Er is stofafvoer over het gehele oppervlak, het is met elk gatensysteem te gebruiken en er is minimaal risico op doorschuren op hoeken. Het is droog en nat toepasbaar. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf19,50
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX ROL 95MMX25MSia 1960 siarexx rol 95mmx25m

Sia 1960 siarexx rol 95mmx25m

Sia 1960 Siarexx Rol is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling. Het is geschikt voor zowel manueel als machinaal schuren.

vanaf34,88
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SIASOFT ROLSia 1950 siaspeed siasoft rol

Sia 1950 siaspeed siasoft rol

Sia Rol 1950 Siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf en de geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf114,75
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX ROL 115MMX25MSia 1960 siarexx rol 115mmx25m

Sia 1960 siarexx rol 115mmx25m

Sia 1960 Siarexx rol is name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling. Het is geschikt voor zowel manueel als machinaal schuren.

vanaf41,34
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED ROL 115MM X 50 MSia 1950 siaspeed rol 115mm x 50 m

Sia 1950 siaspeed rol 115mm x 50 m

Sia 1950 siaspeed rol is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf93,76
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX ROL 70MMX25MSia 1960 siarexx rol 70mmx25m

Sia 1960 siarexx rol 70mmx25m

Sia 1960 Siarexx rol is name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling. Geschikt voor zowel manueel als machinaal schuren.

vanaf26,21
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SIAFAST ROLSia 1950 siaspeed siafast rol

Sia 1950 siaspeed siafast rol

Sia 1950 Siaspeed siafast is een schuurmiddel met zeer hoge prestaties. Het is een allround product voor diverse toepassingen op diverse ondergronden zoals mastiek, vulstoffen, lak en verf.

vanaf151,39
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD ROL 115MM X 50MSia 1919 siawood rol 115mm x 50m

Sia 1919 siawood rol 115mm x 50m

Sia 1919 Siawood rol is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Het zorgt voor minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, een zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal en gereduceerde schuurkosten door langere standtijd. Geschikt voor grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen.

vanaf92,00
bekijk productBekijk product ▸
2915 SIAROL ROL 110MMX50MSia 2915 siarol rol 110mmx50m

Sia 2915 siarol rol 110mmx50m

Sia 2915 siarol is de flexibele oplossing voor manuele toepassingen. Het heeft een zeer goede aanpassing aan rondingen en contouren en is met name geschikt voor handmatig schuurwerk algemeen, afbramen en ontroesten, opschuren van afdichtingsvlakken, opschuren van soldeer- en laspunten en de eindbewerking van aanpassingen.

vanaf146,66
bekijk productBekijk product ▸
2915 SIAROL ROL 50MMX50MSia 2915 siarol rol 50mmx50m

Sia 2915 siarol rol 50mmx50m

Sia 2915 Siarol is de flexibele oplossing voor manuele toepassingen. Het heeft een zeer goede aanpassing aan rondingen en contouren en is met name geschikt voor handmatig schuurwerk algemeen, afbramen en ontroesten, opschuren van afdichtingsvlakken, opschuren van soldeer- en laspunten en de eindbewerking van aanpassingen.

vanaf55,81
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD ROL 95MMX50MSia 1919 siawood rol 95mmx50m

Sia 1919 siawood rol 95mmx50m

Sia 1919 Siawood rol is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Het zorgt voor minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, een zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal en gereduceerde schuurkosten door langere standtijd. Geschikt voor grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen.

vanaf76,20
bekijk productBekijk product ▸
7900 SIANET ROL 115 mm x 10 mSia 7900 sianet rol 115 mm x 10 m

Sia 7900 sianet rol 115 mm x 10 m

Sia 7900 sianet rol is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. Dit papier is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. Het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf91,82
bekijk productBekijk product ▸
2951 SIATUR SIASOFT ROL 115MM X 10MSia 2951 siatur siasoft rol 115mm x 10m

Sia 2951 siatur siasoft rol 115mm x 10m

Sia 2951 Siatur Siasoft is een flexibel handschuurpapier. Het levert hoge prestaties bij het schuren van contouren en rondingen en is uitermate geschikt voor het matteren en schuren van intacte verflagen.

vanaf98,84
bekijk productBekijk product ▸
ROL 1948 SIAFLEXSia rol 1948 siaflex

Sia rol 1948 siaflex

sia 1948 siaflex rol is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf11,02
bekijk productBekijk product ▸
6120 SIAVLIES SIASPEED ROL 100MM X 10MSia 6120 siavlies siaspeed rol 100mm x 10m

Sia 6120 siavlies siaspeed rol 100mm x 10m

Sia 6120 Siavlies Siaspeed is een verbeterd non-woven product voor de metaalsector. Het heeft een grotere flexbiliteit voor moeilijk bereikbare plaatsen, een consistent schuurpatroon dankzij de verbeterde korrelconsistentie, verbeterde scheurbestendigheid en een langere levensduur als gevolg van de korrelverdeling door het hele vlies. Er vindt geen verstopping plaats en het zorgt voor een braamvrij resultaat en een micro afwerking van hoge kwaliteit, met name op metaal, maar ook op kunststof, coatings en composiete materialen. Het is geschikt voor manueel en machinaal gebruik.

vanaf73,13
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX ROL 115MM x 25MSia 1948 siaflex rol 115mm x 25m

Sia 1948 siaflex rol 115mm x 25m

Sia 1948 Siaflex rol is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf43,49
bekijk productBekijk product ▸
FILTER