menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Rust oleum

Rust oleum

Filter:
> Glansgraad
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 810 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALGENDODER CONCENTRAATRust-oleum algendoder concentraatRust-oleum algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf18,23
bekijk productBekijk product ▸
ALUREX SPECIAALRust-oleum alurex speciaalRust-oleum alurex speciaal

Prochemko alurex speciaal is een aluminiumreiniger op basis van organische zuren. Het is geschikt om lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling te verwijderen van blank en geanodiseerd aluminium, alsmede van rvs. Het is biologisch afbreekbaar, bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, geeft een diepe glans aan het aluminium en is goed met water afspoelbaar. Theotetisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de vervuiling en de ondergrond.

vanaf16,16
bekijk productBekijk product ▸
ASTRO-SYNRust-oleum astro-synRust-oleum astro-syn

Chemtec Asto-Syn is een licht alkalisch reinigingsmiddel voor het verwijderen van o.a. atmosferische aanslag en straatvuil. Het bevat speciale oppervlakte-actieve stoffen waardoor een optimale reinigende werking ontstaat. Het bevat geen agressieve bestanddelen, is geschikt voor binnen en buiten toepassing, zeer goed waterafspoelbaar, geschikt voor periodieke bewassing, zeer geconcentreerd en niet schadelijk voor glas en rubber. Het is toepasbaar op alle kunststoffen zoals kunststof kozijnen, beplating, damwandprofielplaten, plastisol en gecoate oppervlakken.

vanaf65,05
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBIKKERRust-oleum behangbikkerRust-oleum behangbikker

Prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. Het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. Vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter onverdund product.

vanaf9,27
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax rProchemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 18Ė25 m≤ per liter.

vanaf24,47
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVER 2Rust-oleum graffiti remover 2Rust-oleum graffiti remover 2

Chemtec Graffiti Remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. Het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. Het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. Het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. Wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter.

vanaf10,66
bekijk productBekijk product ▸
KALK-CEMENT-EXRust-oleum kalk-cement-exRust-oleum kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf9,50
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTCREMERust-oleum polijstcremeRust-oleum polijstcreme

Prochemko polijstcrŤme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geŽtst glas. Het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: polijstcrŤme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. Inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. Daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.

vanaf62,76
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL GBRust-oleum prevosil gbRust-oleum prevosil gb

Prochemko prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. Het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. Het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. Het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Verbruik: ca. 0,1Ė0,3 kg per m≤.

vanaf84,34
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL REUKARMRust-oleum prevosil speciaal reukarmRust-oleum prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm is een hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal voor het impregneren en beschermen tegen vochtinslag van poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 per m≤.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL WBRust-oleum prevosil speciaal wbRust-oleum prevosil speciaal wb

Chemtec prevosil speciaal WB is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 m≤ per liter.

vanaf219,71
bekijk productBekijk product ▸
R.A.P.P.Rust-oleum r.a.p.p.Rust-oleum r.a.p.p.

Prochemko R.A.P.P. is een zeer intensief en snel werkend, methyleenchloridevrij afbijtmiddel voor het verwijderen van o.a. verf, bitumen, affiches, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het tast zelden de ondergrond aan. Gebruiksaanwijzing: product aanbrengen met een kwast of borstel en dik verdelen over de ondergrond. Maximaal 20 minuten laten inwerken en vervolgens afspuiten of -borstelen. Indien nodig kan de behandeling nog een keer herhaald worden.

vanaf16,86
bekijk productBekijk product ▸
RAPP WBRust-oleum rapp wbRust-oleum rapp wb

Prochemko r.a.p.p. wb is een verfafbijt op basis van benzylalcohol en mierenzuur. Het is zeer intensief, snel werkend en methyleenchloridevrij. Het is ideaal voor vrijwel alle verfsoorten, bitumen, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Let op, bij kunststof en polyester ondergronden altijd een proefvlak zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter.

vanaf21,59
bekijk productBekijk product ▸
REMOVEX GREENRust-oleum removex greenRust-oleum removex green

Prochemko Removex Green is een zeer intensieve en snel werkende afbijt- en graffitiverwijderaar in gel/pastavorm en is vrij van methyleencloride. Het verwijdert graffiti, verf- en vernislagen, epoxy, polyurethaan verven, lijmresten, polymeerdispersies en beton- en chloorrubberverven. Het is toepasbaar op vele ondergronden, maar er wordt aangeraden om vooraf te testen of ondergronden zoals kunststof niet worden aangetast. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond.

vanaf27,30
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN 80 STUKSRust-oleum scrub & clean 80 stuksRust-oleum scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden. Een pot bevat 80 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
STICKER EX SPUITBUSRust-oleum sticker ex spuitbusRust-oleum sticker ex spuitbus

Prochemko Sticker-Ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.

vanaf31,28
bekijk productBekijk product ▸
TOPPERRust-oleum topperRust-oleum topper

Prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. Verbruik: ca. 4Ė15 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf17,26
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES 100 STUKJESRust-oleum universol doekjes 100 stukjesRust-oleum universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOLRust-oleum universolRust-oleum universol

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECO POMPSPRAYRust-oleum universol eco pompsprayRust-oleum universol eco pompspray

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, RVS oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen niet nodig.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYRust-oleum universol pompsprayRust-oleum universol pompspray

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf8,56
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMRust-oleum vetclean foamRust-oleum vetclean foam

Prochemko Vetclean Foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 3Ė9 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
ZYLOX ANTI GRAFFITI COATINGRust-oleum zylox anti graffiti coatingRust-oleum zylox anti graffiti coating

Chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen UV-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,2Ė0,3 liter per m≤.

vanaf382,95
bekijk productBekijk product ▸
5401 Impregneerprimer voor vloerenRust-oleum 5401 impregneerprimer voor vloerenRust-oleum 5401 impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum epoxy impregneerprimer voor beton en andere poreuze, minerale ondergronden. Het is ook te gebruiken als hechtprimer voor betonreparatieproducten zoals 5180 epoxy reparatiemortel en kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden. Het is na 16 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf62,55
bekijk productBekijk product ▸
5800 Epoxy Rapid WBRust-oleum 5800 epoxy rapid wbRust-oleum 5800 epoxy rapid wb

Rust-oleum epoxy rapid WB is een Sneldrogende epoxy-vloerverf op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het is Overschilderbaar na slechts 3 uur, heeft een goede chemische bestendigheid en slijtvastheid en ruime verwerkingstijd (4 uur). Het biedt uitstekende bescherming tegen verkeer en vocht en kan direct op een poreuze ondergrond worden aangebracht: een speciale primer is niet nodig. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf212,57
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER OPLOSMIDDELHOUDENDRust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudendRust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend

Rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Het is overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Het is hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf79,34
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER WATERBASISRust-oleum 6400 shopprimer waterbasisRust-oleum 6400 shopprimer waterbasis

Rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf90,44
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER 150Rust-oleum verdunner 150Rust-oleum verdunner 150

Rust-oleum 6400 shopprimer verdunner oplosmiddelhoudend is geschikt voor o.a. Rust-oleum 6400 shopprimers .

vanaf22,78
bekijk productBekijk product ▸
7100 ANTI-SLIP COATINGRust-oleum 7100 anti-slip coatingRust-oleum 7100 anti-slip coating

Rust-oleum anti-slip coating is een hoogglanzend, eenvoudig aan te brengen, solventgedragen antislip vloerverf op basis van alkydharsen, die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (>2 jaar), droge betonvloeren, metaal en hout binnen en buiten. Het is geschikt voor voetverkeer en de antislip toevoeging is voorgemengd in de coating. Kleefvrij na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf27,57
bekijk productBekijk product ▸
VLOERCOATINGRust-oleum vloercoatingRust-oleum vloercoating

Rust-oleum 7100 vloercoating is een glanzende, slijtvaste 1-component vloercoating voor lichte belasting op basis van oplosmiddelhoudende alkyd. Het is geschikt voor oude, droge betonvloeren, binnen en buiten. Het is goed bestand tegen olie, benzine en niet alkalische reinigingsmiddelen en zeer makkelijk met de kwast of roller aan te brengen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf19,93
bekijk productBekijk product ▸
VLOERCOATING PU 7200 HOOGGLANSRust-oleum vloercoating pu 7200 hoogglansRust-oleum vloercoating pu 7200 hoogglans

Rust-oleum 7200 vloercoating hoogglans is een zeer slijtvaste, eenvoudig te gebruiken 1-component vloercoating met polyurethaan toevoeging. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn (met uitsluiting van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen). Kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende gave coatings en op goed voorbehandelde en met de juiste primer gecoate metalen, houten en gemetselde ondergronden. Het is extra slijtvast door polyurethaan toevoeging en heeft een uitstekende vloei. Theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf45,31
bekijk productBekijk product ▸
7201 Floorcoat PU PrimerRust-oleum 7201 floorcoat pu primerRust-oleum 7201 floorcoat pu primer

Rust-oleum 7201 vloercoating pu primer is speciaal ontwikkeld voor nieuw, oud of gevlinderd beton. Het product zorgt voor een betere hechting tussen de vloer en de Rust-oleum 7200 vloercoating pu afwerklaag. Het kan onverdund aangebracht worden met kwast of roller. Het is op terpentinebasis en heeft een theoretisch rendement van 13 m≤ per liter.

vanaf88,05
bekijk productBekijk product ▸
VLOERCOATING PU 7250 ZIJDEGLANSRust-oleum vloercoating pu 7250 zijdeglansRust-oleum vloercoating pu 7250 zijdeglans

rust-oleum 7250 vloercoating zijdeglans is een slijtvaste, eenvoudig aan te brengen solventgedragen vloerverf op basis van met urethaan gemodificeerde alkydhars die bijzonder geschikt is voor het behandelen van droge betonvloeren, hout en metselwerk. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn, met uitzondering van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen. Het kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende intacte lagen. Het kan tevens aangebracht worden op goed voorbehandelde en met de juiste Rust-Oleum primer gecoate metalen ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf54,15
bekijk productBekijk product ▸
Epoxy MetaalprimerRust-oleum epoxy metaalprimerRust-oleum epoxy metaalprimer

Rust-oleum epoxyprimer is een Sneldrogende epoxy metaalprimer voor extra bescherming tegen corrosie op blank of gestraald metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Indien goede U.V. weerstand gewenst is, dient een Rust-O-Thane 9600 polyurethaan deklaag aangebracht te worden. Verbruik: 7 m≤ per liter.

vanaf269,42
bekijk productBekijk product ▸
7500 ALKYTHANERust-oleum 7500 alkythaneRust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. Het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5įC) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. Het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met Rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. Aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. Voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele Rust-oleum grondlaag of alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf42,32
bekijk productBekijk product ▸
4215 HITTEBESTENDIGE METAALCOATINGRust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoatingRust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoating

Rust-oleum aluminium deklaag 150-425 graden is bestand tegen continue blootstelling aan temperaturen tot 425įC. Eťn deklaag is voldoende over hittebestendige metaalprimer 4268. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden. Het is ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal, gegrond met Rust-Oleum Hittebestendige metaalprimer 4268, aangebracht te worden. Verbruik: ca. 16 m≤ per liter.

vanaf275,95
bekijk productBekijk product ▸
5090 Anti-condensatie CoatingRust-oleum 5090 anti-condensatie coatingRust-oleum 5090 anti-condensatie coating

Rust-oleum anti-condens is een watergedragen 1-component hygiŽnische deklaag voor ruimten waar met tussenpozen vorming van stoom of waterdamp optreedt, om condensvorming en druppelvorming te voorkomen. Het is ideaal voor plafonds en op wanden vanaf twee meter hoogte in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, keukens en wasserijen. 1 Liter product absorbeert, na droging, tenminste 400 gram water. Het kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden en is ontwikkeld voor 1-laag airless applicatie. Het kan ook met kwast of roller in 2-3 lagen aangebracht worden. Verbruik: ca. 1.35 m≤ per liter.

vanaf179,08
bekijk productBekijk product ▸
ANTI-SLIP TRAPNEUS INTERIEURRust-oleum anti-slip trapneus interieurRust-oleum anti-slip trapneus interieur

Rust-oleum anti-slip trapneus interieur is een opvallende, zwaar uitgevoerde anti-slip hoek met een fijner anti-slip oppervlak voor trappen binnen. Het is eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. Specifieke afmetingen nodig? Neemt u dan even contact op, de trapneuzen kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!

vanaf49,11
bekijk productBekijk product ▸
STRIPS VOOR HOUTEN VLONDERS INTERIEURRust-oleum strips voor houten vlonders interieurRust-oleum strips voor houten vlonders interieur

Rust-oleum anti-slip vlonderstrips interieur zijn gemaakt van sterke glasvezel met antisliplaag met korrelstructuur. Deze afdekstrips zijn de ideale oplossing voor een gladde ondergrond. Ze zijn voorzien van voorgeboorde gaten en schroefbevestigingen en bestand tegen water en verrotting. Specifieke afmetingen nodig? Neemt u dan even contact op, de strips kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!

vanaf38,77
bekijk productBekijk product ▸
ASFALT HERSTELLERRust-oleum asfalt herstellerRust-oleum asfalt hersteller

Rust-oleum asfalt hersteller is een 1-component coating op basis van een hoge kwaliteit bitumen met speciale vloeiadditieven en vulmiddelen voor het esthetisch opfrissen van o.a. asfaltparkeerplaatsen, opritten, voetpaden en fietspaden. Het herstelt grauw, grijs en verkleurd asfalt, brengt de originele zwarte kleur terug en maskeert oude belijning en reparaties. Uitgehard na 2-5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf96,49
bekijk productBekijk product ▸
ASFALTREPARATIERust-oleum asfaltreparatieRust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. Theoretisch verbruik: ca. 0,02 m≤ per kilo.

vanaf107,60
bekijk productBekijk product ▸
B95Rust-oleum b95Rust-oleum b95

Rust-oleum B95 flexibele epoxy is een 2-componenten flexibele epoxy met hoge laagdikte voor metaal bij zware, industriŽle belasting en bij maritieme belasting. Het heeft uitmuntende corrosie-, slijt- en stootvastheid. De flexibele coating volgt de ondergrond, zonder barsten en bladderen, kan ook op muren en plinten toegepast worden naast een vloer gecoat met B95SL. Het product is speciaal bedoeld om met de airless te worden aangebracht: kwast en roller applicatie is alleen geschikt voor reparaties en kleine vlakken. Verbruik: 6.6 m≤ per liter.

vanaf671,91
bekijk productBekijk product ▸
B95SLRust-oleum b95slRust-oleum b95sl

Rust-oleum B95SL flexibele epoxy zelf-nivellerend is een 2-componenten flexibele epoxy gietvloer met hoge laagdikte en Uitmuntende slijt- en stootvastheid voor horizontale betonvloeren en asfaltbeton vloeren. Het kan in een laag van minimaal 500 mu aangebracht worden. Verbruik: 2 m≤ per liter.

vanaf312,98
bekijk productBekijk product ▸
BIOSAN AQUARust-oleum biosan aquaRust-oleum biosan aqua

Rust-oleum biosan aqua is een hygiŽnische muurcoating op waterbasis. Het bevat een biocide om de droge coating te beschermen tegen aantasting door schimmels. Het kan worden gebruikt op metselwerk, pleisterwerk, hout en beton in ruimten als scholen, kleedruimten en ziekenhuizen. Verbruik: 11 m≤ per liter.

vanaf150,07
bekijk productBekijk product ▸
BIOSAN AQUA PLUSRust-oleum biosan aqua plusRust-oleum biosan aqua plus

Rust-oleum biosan aqua plus is een hygiŽnische epoxy topcoating op waterbasis bestaande uit 2 componenten. Het is geschikt voor wanden waar hygiŽne controle van essentieel belang is, zoals ziekenhuizen, keukens, zuivelfabrieken, brouwerijen en scholen. Het bevat een biocide om de droge coating te beschermen tegen aantasting door schimmels, heeft een uitzonderlijke slijtvastheid, is eenvoudig te reinigen en bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn. Verbruik: 7 m≤ per liter.

vanaf209,57
bekijk productBekijk product ▸
BIOSAN ULTRARust-oleum biosan ultraRust-oleum biosan ultra

Rust-oleum Biosan Ultra is een 2-componenten epoxycoating met uitstekende slijtvastheid voor vloeren waar hygiŽnische omstandigheden vereist zijn. Het bevat een biocide om de droge coatingfilm te beschermen tegen aantasting door schimmels. Het is zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen, bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en veel chemicaliŽn en is op waterbasis, dus geurarm en veilig in gebruik. Het product is na 24 uur overschilderbaar en/of uitgehard. Potlife: 2 uur. Theoretisch verbruik: 1e laag: 5-7 m≤ per liter en 2e laag 4-5 m≤ per liter.

vanaf221,18
bekijk productBekijk product ▸
CHALKWASH MUURVERFRust-oleum chalkwash muurverfRust-oleum chalkwash muurverf

Rust-oleum Chalkwash is een prachtige, matte, zacht aanvoelende, elegante krijtverf voor binnenmuren en -plafonds. Het heeft een hogere waterbestendigheid in vergelijking met traditionele krijtverf, is beter bestand tegen krassen en eenvoudiger aan te brengen. Het is overschildebaar na 4 uur. Verbruik: ca. 11 m≤ per liter per laag.

vanaf7,45
bekijk productBekijk product ▸
CHALKY FINISH MEUBELVERFRust-oleum chalky finish meubelverfRust-oleum chalky finish meubelverf

Rust-oleum chalky finish meubelverf is op waterbasis en geschikt voor het schilderen van meubels. Het kan rechtstreeks worden aangebracht op hout (blank of gelakt), steen, pleisterwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. Het heeft een uitzonderlijke dekking in 1 laag en grondverven of schuren is niet nodig (mits de ondergrond glad, droog en niet verontreinigd is). Het werkt tevens uitstekend over oude verf- en beitslagen heen. Rendement: tot 14 M≤ per liter.

vanaf6,13
bekijk productBekijk product ▸
CHALKY FINISH MUURVERFRust-oleum chalky finish muurverfRust-oleum chalky finish muurverf

Rust-oleum chalky finish muurverf is een matte deklaag met een luxe uitstraling voor binnenmuren en plafonds. Het is een milieuvriendelijk product op waterbasis, dat vrijwel geurloos is. Deze verf kan rechtstreeks worden gebruikt op de meeste ondergronden zoals pleisterkalk, bakstenen, beton en geverfde of geverniste oppervlakken. De duurzame afwerking is niet alleen goed bestand tegen slijtplekken en vlekken, maar heeft ook een uitstekend dekkend vermogen waardoor veelal 1 laag volstaat. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf4,37
bekijk productBekijk product ▸
CHALKY FINISH VLOERVERFRust-oleum chalky finish vloerverfRust-oleum chalky finish vloerverf

Rust-oleum Chalky finish vloerverf is een duurzame, decoratieve en beschermende verf op waterbasis. Het is kras- en stootvast en heeft een matte afwerking. Het is geschikt voor houten en betonnen vloeren. Het is overschilderbaar na 4 uur en de kamer kan na 24 uur weer in gebruik worden genomen. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 14 m≤ per liter per laag.

vanaf53,61
bekijk productBekijk product ▸
COATING PRTRust-oleum coating prtRust-oleum coating prt

Rust-oleum coating PRT is een 1-component hoogwaardige deklaag voor muren en daken, zeer geschikt voor vochtige omgevingen. Het vermindert ook de vuilaanhechting op DACFILL of NOXYDE. Het is een Flexibele, duurzame afwerking voor daken of muren en bestand tegen UV-straling, zure regen, hitte, vorst en vervuiling. Het kan op vers beton aangebracht worden met kwast, roller of airless. Verbruik: 7 m≤ per liter.

vanaf123,36
bekijk productBekijk product ▸
9700 Coldmax RapidRust-oleum 9700 coldmax rapidRust-oleum 9700 coldmax rapid

Rust-oleum coldmax rapid is een sneldrogende uv-bestendige vloercoating. Het is ideaal wanneer er extra bescherming nodig is tegen zwaar verkeer of chemicaliŽn. Deze veelzijdige coating kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bovendien in koel- en vriesruimtes. Het is geschikt voor beton of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130, gecertificeerd voor direct voedselcontact en heeft een potlife van 45 minuten. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf123,69
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR ANTI ROEST PRIMERRust-oleum combi color anti roest primerRust-oleum combi color anti roest primer

Rust-oleum combicolor anti roest primer op basis van alkyd is toepasbaar op blanke of licht geroeste staaloppervlakken om bescherming te bieden tegen corrosie. Het kan vervolgens na ca. 2 uur overschilderd worden met een Rust-oleum combicolor metaal 7300 coating om optimale bescherming te bieden tegen matige industriebelasting. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 12 m≤ per liter en ca. 2-3 m≤ per spuitbus.

vanaf16,39
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA HOOGGLANSRust-oleum combicolor aqua hoogglansRust-oleum combicolor aqua hoogglans

Rust-oleum combicolor aqua hoogglans is een grondlaag en deklaag in ťťn, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matigeindustriebelasting. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor aqua zijdeglansRust-oleum combicolor aqua zijdeglans

Rust-oleum combicolor aqua zijdeglans is een grondlaag en deklaag in ťťn, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matige industriebelasting. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HAMERSLAGRust-oleum combi color hamerslagRust-oleum combi color hamerslag

Rust-Oleum Combi Color Hamerslag is een 1-laags hamerslag onderhoudsysteem voor blanke of hand ontroeste staaloppervlakken. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: Ca. 10 m≤ per liter.

vanaf9,02
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR HOOGGLANSRust-oleum combicolor hoogglansRust-oleum combicolor hoogglans

Rust-Oleum CombiColor Hoogglans is een 1-laags, hoogglanzend onderhoudsysteem voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR MATRust-oleum combi color matRust-oleum combi color mat

Rust-Oleum CombiColor Mat is een eenlaags terpentineverdunbaar onderhoudsysteem voor metaal. Het biedt superieure metaalbescherming en kan direct over roest, blank metaal en hout worden toegepast. Verbruik: ca. 10.5 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR MULTI-SURFACE HOOGGLANSRust-oleum combicolor multi-surface hoogglansRust-oleum combicolor multi-surface hoogglans

Rust-oleum combicolor Multi-surface hoogglans is een grondverf en aflak in ťťn, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. Het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch verbruik: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR MULTI-SURFACE MATRust-oleum combicolor multi-surface matRust-oleum combicolor multi-surface mat

Rust-oleum combicolor Multi-surface mat is een grondverf en aflak in ťťn, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. Het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. Overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch verbruik: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR MULTI-SURFACE ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor multi-surface zijdeglansRust-oleum combicolor multi-surface zijdeglans

Rust-oleum combicolor Multi-surface zijdeglans is een grondverf en aflak in ťťn, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. Het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch verbruik: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC GLOSSRust-oleum combicolor non zinc glossRust-oleum combicolor non zinc gloss

Rust-oleum combicolor non zinc gloss is een grondlaag en deklaag in ťťn, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC PRIMERRust-oleum combicolor non zinc primerRust-oleum combicolor non zinc primer

Rust-oleum combicolor non zinc primer is een sneldrogende grondverf gebaseerd op een aromaat vrije kortolie alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is overschilderbaar na 2 uur en geschikt voor nieuwe en licht verroeste oppervlakken. Theoretisch verbruik: ca. 12,8 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC SATINRust-oleum combicolor non zinc satinRust-oleum combicolor non zinc satin

Rust-oleum combicolor non zinc satin is een grondlaag en deklaag in ťťn, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR VERDUNNERRust-oleum combi color verdunnerRust-oleum combi color verdunner

Rust-oleum combicolor verdunner standaard is geschikt voor de kwastbare Combicolor producten. Het is niet geschikt voor Combicolor hamerslag.

vanaf22,93
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HAMERSLAGVERDUNNERRust-oleum combi color hamerslagverdunnerRust-oleum combi color hamerslagverdunner

Rust-Oleum Combi Color verdunner voor hamerslag is een speciale verdunner voor de Rust-Oleum 7300 CombiColor product range. Voor spuitapplicatie is het aan te raden om een verdunner te gebruiken. De verdunner is eveneens ideaal voor het reinigen/ontvetten van het oppervlak.

vanaf26,56
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor zijdeglansRust-oleum combicolor zijdeglans

Rust-oleum combicolor zijdeglans is een 1-laags zijdeglanzend onderhoudsysteem op basis van alkyd, geschikt voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf16,60
bekijk productBekijk product ▸
COMBIPRIMER AQUARust-oleum combiprimer aquaRust-oleum combiprimer aqua

Rust-oleum combiprimer aqua is een roestwerende primer voor toepassing op kaal metaal, nieuw metaal of licht geroest metaal binnen. Het is een sneldrogende primer op basis van een acrylcopolymeerdispersie op waterbasis. Het bevat een roestwerend additief en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is overschilderbaar na 3 uur. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HECHTPRIMERRust-oleum combi color hechtprimerRust-oleum combi color hechtprimer

Rustoleum Combiprimer Hechtprimer is een oplosmiddelhoudende hechtprimer voor CombiColor deklagen. Het hecht perfect op o.a. gegalvaniseerd, roestvast of verzinkt staal, RVS, aluminium, hard PVC, tegels, koper, brons, porselein en andere gladde ondergronden. Overschilderbaar na ca. 30 minuten (en binnen 24 uur!). Let op: de verflaag blijft kleverig. Verbruik: ca. 35 m≤ per liter.

vanaf16,39
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMASTER SPUITPISTOOLRust-oleum spraymaster spuitpistoolRust-oleum spraymaster spuitpistool

Rust-oleum comfort spray grip past op iedere Rust-oleum spuitbus en heeft een ergonomisch design voor een goede grip en professioneel resultaat. Het is comfortabel in gebruik door de zachte hendel die voor extra gemak zorgt en heeft een duurzame constructie voor veelvuldig gebruik.

vanaf10,29
bekijk productBekijk product ▸
CRYSTAL CLEARRust-oleum crystal clearRust-oleum crystal clear

Rust-oleum crystal clear is een sneldrogende, niet vergelende, duurzame, heldere deklaag. Het dicht, beschermt en verbetert geverfde oppervlakken waaronder hout, metaal, kunststoffen en keramiek. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bestand tegen UV-stralen en kan onder elke hoek worden gespoten.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
DAC HYDRO DRust-oleum dac hydro dRust-oleum dac hydro d

Rust-oleum dac hydro d is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatverf voor het vernieuwen en beschermen van betonnen of terracotta dakpannen. Het biedt bescherming tegen vervuiling, UV en zure regen, is waterdampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless. Altijd Primer 44HS als grondlaag gebruiken. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf369,17
bekijk productBekijk product ▸
DAC HYDRO PLUSRust-oleum dac hydro plusRust-oleum dac hydro plus

Rust-oleum dac hydro plus is een flexibele en duurzame watergedragen acrylaatverf voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Het is Waterdampdoorlatend, goed weersbestendig, ademend, elastisch, eenvoudig aan te brengen en combineert een fraai uiterlijk met een langdurig kleurbehoud. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf369,17
bekijk productBekijk product ▸
DAKPAN RENOVATIEVERF DAC HYDRO PRORust-oleum dakpan renovatieverf dac hydro proRust-oleum dakpan renovatieverf dac hydro pro

Rust-oleum dac hydro pro is een flexibele, duurzame, watergedragen acrylverf voor het vernieuwen en beschermen van dakleien, golfplaten en betondakpannen. Het combineert een fraai uiterlijk met een langdurig glans- en kleurbehoud. Rendement: 6 m≤ per liter.

vanaf340,86
bekijk productBekijk product ▸
DAC HYDRO ALURust-oleum dac hydro aluRust-oleum dac hydro alu

Rust-oleum dac-hydro-alu is een gebruiksklare aluminiumcoating op waterbasis voor decoratie, warmtereflectie en duurzame bescherming van metalen en de meeste bitumendaken. Het verhindert opwarming van het oppervlak door licht weerkaatsend effect van de aluminiumplaatjes in de coating. Het is een blijvend elastische laag zonder voegen of naden (400% elastisch), waterdampdoorlatenden een waterdichtingssysteem als afwerklaag op Dacfill. Verbruik: 1 m≤ per liter.

vanaf103,76
bekijk productBekijk product ▸
DACFILL FRIGORust-oleum dacfill frigoRust-oleum dacfill frigo

Rust-oleum dacfill frigo is een gas- en dampdichte slijtvaste rubberachtige laag voor wanden en plafonds in o.a. koelcellen. Het is duurzaam elastisch (>400%), bestand tegen temperatuurschommelingen, ideaal voor koelruimten, bevat geen oplosmiddelen of bitumen en is zelfdovend (DIN 4102). Bij het gasdicht maken van nieuwe koelcellen zijn 2 of meerdere lagen nodig, bij het herstellen van bestaande gasdichte coatings is 1 laag voldoende. Het kan worden toegepast op isolatiematerialen als polystyreenschuim, polyurethaan en Primer 44HS, Pegafix of Pegalink. Verbruik: 1,5 m≤ per liter.

vanaf363,19
bekijk productBekijk product ▸
DACFILLRust-oleum dacfillRust-oleum dacfill

Rust-oleum dacfill is een waterdicht vloeistofmembraan op waterbasis. Het vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor hellende daken (minimaal 5% helling), is een 100% waterdicht systeem, bestand tegen UV-straling, zure regen, hitte vorst en vervuiling, is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless, is vlamdovend, moeilijk ontvlambaar en dampdoorlatend. Het is geschikt voor toepassing op schuine daken (dakbedekking, bitumen), schoorsteenplaten, primer 44hs of verdunde noxyde. Verbruik per laag: 0,6- 1,5 kg per m≤

vanaf20,60
bekijk productBekijk product ▸
DACFILL HZRust-oleum dacfill hzRust-oleum dacfill hz

Rust-oleum dacfill HZ is een sneldrogend waterdicht vloeistofmembraan op waterbasis. Het vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor platte daken. Het is Bestand tegen UV-straling, zure regen, hitte vorst en vervuiling, is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless en is vlamdovend, moeilijk ontvlambaar en dampdoorlatend. Het is geschikt voor extra bescherming tegen vocht en beschadiging. De ondergrond moet goed schoon en droog zijn, vrij van schilfers, grind, stof en vuil en kan worden toegepast op platte daken, Primer 44HS, Parafix of verdunde Noxyde. Verbruik: 1 m≤ per liter.

vanaf377,01
bekijk productBekijk product ▸
Dacfill VerstevigingsvliesRust-oleum dacfill verstevigingsvliesRust-oleum dacfill verstevigingsvlies

Rust-oleum dacfill vlies geeft extra mechanische sterkte bij een werkende ondergrond. Het verbetert mechanische sterkte bij Dacfill of Dacfill HZ systemen en heeft een betere waterdichting. Het wordt altijd geadviseerd voor garantiesystemen voor daken met een helling minder dan 5%. dikte: 280 žm.

vanaf195,98
bekijk productBekijk product ▸
Dacfill Glasvezel-versterkt vliesRust-oleum dacfill glasvezel-versterkt vliesRust-oleum dacfill glasvezel-versterkt vlies

Rust-oleum dacfill vlies glasvezels geeft extra mechanische sterkte en is zeer eenvoudig in gebruik. Het verbetert de mechanische sterkte bij Dacfill of Dacfill HZ systemen, is eenvoudig aan te brengen, eenvoudig af te scheuren en ideaal om details af te werken. Het is geschikt voor coatings op waterbasis en oplosmiddelbasis, zorgt voor betere waterdichting en heeft een goede drapeerbaarheid.

vanaf524,08
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT OP PLASTIC SPUITVERFRust-oleum direct op plastic spuitverfRust-oleum direct op plastic spuitverf

Rust-oleum direct op plastic is ideaal om het uiterlijk te herstellen van afgesleten tuinmeubilair en andere plastic voorwerpen. Het vernieuwt en herstelt in ťťn stap, er is geen primer nodig, het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en het zorgt voor superieure hechting en duurzaamheid.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT OP VINYL SPUITVERFRust-oleum direct op vinyl spuitverfRust-oleum direct op vinyl spuitverf

Rust-oleum direct op vinyl is een flexibele verf, speciaal ontwikkeld voor het herstel van kleur op vinyl en stof. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en ideaal voor auto- en bootstoelen, dashboards, bekleding, bagage, meubilair en sportuitrusting in vinyl of textiel.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
SPUITVERF MARKEERSPRAYRust-oleum spuitverf markeersprayRust-oleum spuitverf markeerspray

Rust-oleum economische markeerspray fluorescerend is een xyleenvrije, sneldrogende (binnen 5-10 minuten) markeerspray met een 360į ventiel. Het is geschikt voor het professioneel markeren in openbare werken, bouw of industrie buiten.

vanaf8,92
bekijk productBekijk product ▸
9100 EPOXYCOATINGRust-oleum 9100 epoxycoatingRust-oleum 9100 epoxycoating

Rust-oleum epoxy deklaag is een hoogwaardig epoxysysteem, gebaseerd op 2-componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Het is lood- en chromaatvrij, bevat speciale roestwerende pigmenten en is geschikt voor op vloeren en op metaal. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden (scheelt voorbehandeling), is eenvoudig aan te brengen en te reinigen, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling (geschikt voor zwembaden), bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geeft optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, is speciaal bedoeld voor kwast en airless applicatie en kan ook met de roller aangebracht worden. Verbruik: 6-7 m≤ per liter (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf60,56
bekijk productBekijk product ▸
5412 Epoxyplamuur voor betonreparatieRust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatieRust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum epoxy plamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, poriŽn en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. Het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m≤ per 1 mm laagdikte.

vanaf108,47
bekijk productBekijk product ▸
5180 EPOXY REPARATIEMORTELRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortelRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum epoxy reparatiemortel is een Zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliŽn, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Verbruik: 1.2 m≤ per 10 kg bij 5 mm diepte.

vanaf38,69
bekijk productBekijk product ▸
5190 Epoxy Reparatiemortel DiepvullerRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvullerRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. Het is sterker dan beton, Bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliŽn, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Het is na 6 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers of -coatings. Verbruik: 0.5 m≤ per 25 kg bij 3 cm diepte.

vanaf153,28
bekijk productBekijk product ▸
9169 Epoxy RoestprimerRust-oleum 9169 epoxy roestprimerRust-oleum 9169 epoxy roestprimer

Rust-oleum epoxyprimer is een laag viskeuze epoxy roestprimer met uitstekende hechting en corrosiewering op hand ontroeste ondergronden. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden en Doordringt roest tot op het metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf273,77
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE PRIMER GEVLINDERD BETONRust-oleum sneldrogende primer gevlinderd betonRust-oleum sneldrogende primer gevlinderd beton

Rust-oleum epoxyprimer gevlinderd beton is een watergedragen, 2-componentenprimer voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton, leisteen of tegels. Het is overschilderbaar na slechts 3 uur en het verbruik is ca. 10 m≤ per liter.

vanaf230,38
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ANTI-SLIP ADDITIVERust-oleum epoxyshield anti-slip additiveRust-oleum epoxyshield anti-slip additive

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additief voorziet de vloer van een veilige anti-slip laag. Het is geschikt voor toepassing in Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTELRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortelRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. Licht verkeer mogelijk na 24 uur (bij 20įC) en overschilderbaar na 48 uur. Het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. Verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m≤ (2 cm laagdikte).

vanaf119,05
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLERRust-oleum epoxyshield betonscheurenvullerRust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum Epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. Het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20įC). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).

vanaf65,57
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD SEALERRust-oleum epoxyshield sealerRust-oleum epoxyshield sealer

Rust-oleum epoxyshield betonsealer is een watergebaseerde, transparante 1-component betonsealer op basis van vinyl acrylaat. Het vermindert stofvorming, beschermt de vloer tegen vocht/chemicaliŽn en vergemakkelijkt de reiniging van de vloer. Het is een eenvoudige betonbeschermer en stofbinder met een uitstekend penetrerend vermogen, goede duurzaamheid bij lichte belasting en een zeer snelle droging (kleefvrij na 1 uur). Het vergeelt niet, is gemakkelijk aan te brengen en beschermt tegen vocht en chemicaliŽn. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf112,01
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD DECORATIEVE CHIPSRust-oleum epoxyshield decoratieve chipsRust-oleum epoxyshield decoratieve chips

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips kunnen gemakkelijk in de nog natte laag Rust-oleum Epoxyshield Maxx worden gestrooid.

vanaf17,70
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ETSMIDDELRust-oleum epoxyshield etsmiddelRust-oleum epoxyshield etsmiddel

Rust-oleum Epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. Het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een Rust-oleum coating systeem. Het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (ďwitte roestĒ).

vanaf116,15
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD GARAGEVLOERCOATINGRust-oleum epoxyshield garagevloercoatingRust-oleum epoxyshield garagevloercoating

Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating is een halfglanzende, gebruiksvriendelijke, waterverdunbare epoxy garagevloercoating met uitstekende hechting. Het is geschikt voor betonnen vloeren en het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het pakket bevat een complete DHZ-kit met de 2-componenten epoxycoating, een schoonmaakmiddel, decoratieve chips, een roerhoutje en een DVD met instructiefilm. Normaal gesproken volstaat 1 laag en er is geen primer nodig. Het is bestand tegen benzine, olie, zout en autobanden en gemakkelijk schoon te houden. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Een kit is goed voor 25 m≤.

vanaf192,06
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD MAXXRust-oleum epoxyshield maxxRust-oleum epoxyshield maxx

Rust-oleum epoxyshield maxx 2K-Epoxyvloercoating waterbasis kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf200,48
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTERRust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetterRust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter

Rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. Het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf89,35
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ULTRARust-oleum epoxyshield ultraRust-oleum epoxyshield ultra

Rust-oleum epoxyshield ultra 1-k vloercoating is een matglanzende coating die aangebracht kan worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220. Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het is bestand tegen lichte tot middelzware belasting, eenvoudig verwerkbaar, sneldrogend, kleefvrij na slechts 2 uur en goed bestand tegen chemicaliŽn en autobanden. Theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf153,87
bekijk productBekijk product ▸
FILLCOAT WATERPROOFINGRust-oleum fillcoat waterproofingRust-oleum fillcoat waterproofing

Rust-oleum fillcoat is een oplosmiddelhoudende filler die zorgt voor een onmiddellijk waterdichte afwerking van o.a. daken, niet-begaanbare terrassen, dakgoten, daklijsten, schoorsteenslabben en leidingen. Het kan in alle weersomstandigheden aangebracht worden, is 1300% elastisch, heeft een uitstekende hechting, is ontwikkeld op basis van een bitumenvrije formule, heeft een goede weerstand tegen zure regen en is UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is toepasbaar op bitumen, metaal, hard PVC, polyester en glas. Overschilderbaar na 3-14 dagen. Verbruik: ca. 1 m≤ per liter.

vanaf29,84
bekijk productBekijk product ▸
5160 Flexibele voegenvullerRust-oleum 5160 flexibele voegenvullerRust-oleum 5160 flexibele voegenvuller

Rust-oleum flexibele voegenvuller is een gietbare en flexibele polyurethaan voegenvuller met een hoge slijtvastheid en een goede bestandheid tegen zwaar verkeer en chemicaliŽn. Het is snel weer belastbaar (na 8-12 uur), geschikt voor binnen en buiten en blijvend flexibel (zodat de vloer kan uitzetten en inkrimpen). De flexibele voegmortel primer kan gebruikt worden om de hechting te verbeteren. Er wordt niet niet geadviseerd om de voegenvuller over te schilderen. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 20 m per 2 liter bij een voeg van 10 mm diep en 10 mm breed.

vanaf82,26
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE SPRAYRust-oleum fluorescerende sprayRust-oleum fluorescerende spray

Rust-oleum fluorescerend is een hoogwaardige krasbestendige verf waarmee een heldere fluorescerende afwerking gecreŽerd kan worden op diverse ondergronden zoals hout, metaal en glas, binnen en buiten.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
GALVINOLEUMRust-oleum galvinoleumRust-oleum galvinoleum

Rust-oleum galvinoleum is een 1-component super hechtprimer voor alle moeilijke ondergronden zoals glas, porselein, de meeste kunststoffen, aluminium, koper en RVS. Het kan al na 30 minuten worden overgeschilderd met 7500 Alkythane en heeft een zeer hoog rendement: ca. 35 m≤ per liter.

vanaf35,16
bekijk productBekijk product ▸
GLITTER EFFECT SPUITBUSRust-oleum glitter effect spuitbusRust-oleum glitter effect spuitbus

Rust-oleum glitter effect is een sneldrogende, heldere afwerklak met glitterdeeltjes voor binnen. Het is duurzaam en vergeelt niet en geschikt voor de bescherming en verfraaiing van reeds geschilderde oppervlakken of rechtstreeks op o.a. gips, karton, hout, metaal, vlechtwerk, glas, aardewerk, papier, plastic en keramiek. Een spuitbus is geschikt voor ca. 2,5 m≤.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
GLITTERVERFRust-oleum glitterverfRust-oleum glitterverf

Rust-oleum Glitter shimmer geeft een prachtige metaalachtige glinstering op muren, meubels en huisaccessoires. De verf is een mix van parelmoer pigment en glitters die fonkelen in het licht, waardoor muren en meubels tot leven komen. Het is kant en klaar te rollen of te verspuiten en geeft extreme glitters (glitter ultra shimmer) of medium glitters (glitter medium shimmer). Ook is het verkrijgbaar als toevoeging (glitter subtle shimmer) voor watergedragen muur- en vloerverven. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: 14 m≤ per liter of 1 zakje toevoeging voor 3 tot 5 liter verf.

vanaf13,80
bekijk productBekijk product ▸
GLOW IN THE DARKRust-oleum glow in the darkRust-oleum glow in the dark

Rust-oleum glow in the dark kan op muren, plafonds en andere voorwerpen worden aangebracht. De verf zal na blootstelling aan licht in het donker lichtgroen nagloeien (de kleur lijkt in normaal licht gebroken wit). Het is geschikt voor gebruik op o.a. hout, metaal en kunststof, kan met zeep en water worden gewassen, is handdroog in 15 minuten tijd, geschikt voor binnen en buiten gebruik voor bijvoorbeeld kinderkamers, schoolprojecten en versieringen. Het gloeit 4-8 uur na. Tip: breng dit product boven een wit of een licht bedekt oppervlak aan om dekking te garanderen.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD CLEANERRust-oleum graffitishield cleanerRust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met GraffitiShieldô hydro, polycoat of nano. Het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. Het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.

vanaf20,52
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD HYDRORust-oleum graffitishield hydroRust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. Het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent UV-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). Het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf571,19
bekijk productBekijk product ▸
GraffitiShield PolycoatRust-oleum graffitishield polycoatRust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf182,93
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD WAXRust-oleum graffitishield waxRust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. Het is geschikt voor ťťn enkele reiniging. Het is zo goed als onzichtbaar, UV-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. Het is toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. Het is verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. Het is overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. Verbruik: ca. 6,7 m≤ per liter.

vanaf339,66
bekijk productBekijk product ▸
ECONOMISCHE GRONDMARKERINGRust-oleum economische grondmarkeringRust-oleum economische grondmarkering

Rust-oleum grondmarkering is een extra grote spuitbus voor meer lengtemeters grondmarkering. Het heeft een 2-vingerspuitkop voor precies schrijven en is sneldrogend (5 - 10 minuten).

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
LIJNENTREKKERRust-oleum lijnentrekkerRust-oleum lijnentrekker

Rust-oleum hard hat lijnentrekker is een uitzonderlijk hulpmiddel voor het creŽren van scherpe en duurzame lijnen op fabrieksvloeren, parkeerterreinen, speelplaatsen of recreatie gebieden. Het heeft een goede dekkracht, instelbare lijnbreedte (5-10 cm), is van robuuste industriŽle kwaliteit en zorgt ervoor dat er geen verfresten op de lijnentrekker achterblijven. Let op, u dient de lijnentrekker en de markerhendel allebei te bestellen als u een complete lijnentrekker op wielen wilt ontvangen.

vanaf99,68
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG FLUORESCERENDRust-oleum hard hat deklaag fluorescerendRust-oleum hard hat deklaag fluorescerend

Rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend is ideaal voor signalering, veiligheidsmarkering en kleurcoderingen. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd het toe te passen over hard hat matwit. Bij buitentoepassing wordt geadviseerd om het over te spuiten met rust-oleum 2500 transparant. Theoretisch rendement: ca. 2.1 m≤ per spuitbus.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG MATRust-oleum hard hat deklaag matRust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf22,78
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG METALLICRust-oleum hard hat deklaag metallicRust-oleum hard hat deklaag metallic

Rust-oleum hard hat deklaag metallic is een metallische, sneldrogende coating voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is speciaal voor het creeeren van een aluminiumkleur op blank metaal en gegalvaniseerde oppervlakken zoals machines, pompen en kasten. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf24,59
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANSRust-oleum hard hat deklaag hoogglansRust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANSRust-oleum hard hat deklaag zijdeglansRust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf22,78
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANTRust-oleum hard hat deklaag transparantRust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. Het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. Het vergeelt niet en is uv-bestendig. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per spuitbus.

vanaf25,09
bekijk productBekijk product ▸
GALVA EXPRESSERust-oleum galva expresseRust-oleum galva expresse

Rust-oleum hard hat galva expresse is een matgrijze, sneldrogende, zinkrijke grondlaag gebaseerd op een styreen acrylaathars. Dit product bevat puur zink en biedt uitstekende bescherming tegen corrosie. Het is toepasbaar op nieuw, blank of gestraald staal of verzinkte staaloppervlakken bij lichte industriŽle belasting en een corrosieve/vochtige omgeving. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is binnen 1 of na 48 uur overschilderbaar met onverzeepbare coatings. Verbruik: ca. 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf23,23
bekijk productBekijk product ▸
GALVA PLUSRust-oleum galva plusRust-oleum galva plus

Rust-oleum hard hat galva plus is een sneldrogende zink/aluminium coating voor het bijwerken van thermisch verzinkte staaloppervlakken. Het bevat puur zink en aluminium als pigment en is bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is geschikt als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in een corrosieve omgeving. Verbruik: ca. 1,7 m≤ per spuitbus.

vanaf23,23
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT ZINKVERFRust-oleum hard hat zinkverfRust-oleum hard hat zinkverf

Rust-oleum hard hat galva zinc is een matgrijze, sneldrogende koudverzinker met 90% zink (99% puur zink) in de droge verflaag voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is geschikt voor gebruik op blank staal en verzinkte ondergronden. Het is een taaie, zinkrijke coating die kathodischeen mechanische bescherming geeft en bestand is tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 10,4 m≤ per liter of 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
GALVA ZINC-ALURust-oleum galva zinc-aluRust-oleum galva zinc-alu

Rust-oleum hard hat galva zinc-alu is een sneldrogende, zinkrijke coating gebaseerd op een epoxy ester. Het bevat puur zink en aluminium en biedt kathodische bescherming. Het is toepasbaar als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in corrosieve/ vochtige omgevingen. Het is geschikt voor gebruik op beschadigde, thermisch verzinkte staaloppervlakken en speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per spuitbus en 10,5 m≤ per liter bij kwastverwerking.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
HEAT-RESISTANTRust-oleum heat-resistantRust-oleum heat-resistant

Rust-oleum hard hat hittebestendig is een zijdeglanzende coating voor nieuw, blank staal, gestraald staal of goed voorbehandelde, gecoate oppervlakken zoals barbecues, stookgereedschap, hete lucht kanonnen en uitlaten. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en biedt bescherming tot een droge hitte van 750įC (kortstondige piekbelasting) bij toepassing binnen of in een beschutte omgeving buiten. Theoretisch rendement: ca. 10-12 m≤ per liter bij kwastverwerking of 2 m≤ per spuitbus.

vanaf24,16
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEER-COATINGRust-oleum isoleer-coatingRust-oleum isoleer-coating

Rust-oleum hard hat isoleercoating is een matwitte, hooggepigmenteerde isoleercoating (maskeerspray) voor het permanent isoleren van hardnekkige nicotine-, roet-, teer- en roestvlekken, vochtplekken, graffiti en talrijke kleurstoffen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. beton, hout, gipsplaat en over oude verflagen. Het is milieuvriendelijker dan de meeste isoleercoatings en nat-in-nat of na 30 minuten overschilderbaar met de meeste gangbare muurverven. Theoretisch rendement: 3 tot 4 m≤ per spuitbus.

vanaf14,94
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKEERVERF SPRAYRust-oleum lijnmarkeerverf sprayRust-oleum lijnmarkeerverf spray

Rust-oleum hard hat lijnenspuitbus is een permanente line marker gebaseerd op lood- en chromaatvrije pigmenten en een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor gebruik met de hard hat lijnentrekker. Het is kleefvrij na 15 minuten en na 4 uur is licht verkeer mogelijk. Het is geschikt voor gebruik op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 120 meter per spuitbus van 500 ml en 180 meter per spuitbus van 750 ml.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
MARKEERVERF SPRAYRust-oleum markeerverf sprayRust-oleum markeerverf spray

Rust-oleum hard hat markeerverf is een matte markeringsspray gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het bevat lood- en chromaatvrije pigmenten en kan worden aangebracht op o.a. metaal, beton, asfalt, gravel, aarde en gras. Het lost niet op in water, is bestand tegen lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid, is te gebruiken tot het vriespunt en kan ook binnen worden toegepast. Theoretisch verbruik: ca. 70 meter per spuitbus.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT GRONDLAAGRust-oleum hard hat grondlaagRust-oleum hard hat grondlaag

Rust-oleum hard hat roestwerende grondlaag is een tijdsbesparende (sneldrogende) oplossing voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is ideaal voor op ijzer, staal en andere metalen. Het is ook toe te passen op lichtgeroeste ondergronden en oude verflagen. In combinatie met de verschillende deklagen zorgt het voor maximale bescherming, ook in een sterk corrosieve omgeving. Overschilderbaar binnen 1 uur of na 48 uur. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf22,71
bekijk productBekijk product ▸
HECHT PRIMERRust-oleum hecht primerRust-oleum hecht primer

Rust-oleum hechtprimer is een sneldrogende primer die een stevige hechting voor spuitverf biedt op onbehandeld of geschilderd hout, metaal, pleister, metselwerk en niet geglazuurd keramiek, binnen en buiten. Het houdt vlekken, verkleuringen en onregelmatigheden tegen en zorgt voor een gladdere en meer eenvormige verfafwerking. Het kan nat of droog worden geschuurd en kan met behulp van zeep en water worden schoongemaakt.

vanaf11,10
bekijk productBekijk product ▸
5500 HYGIŽNISCHE VLOERCOATINGRust-oleum 5500 hygiŽnische vloercoatingRust-oleum 5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum high build oplosmiddelvrije epoxy is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het biedt optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, heeft een zeer hoge laagdikte (150 micron), is zeer slijtvast, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling, oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geschikt voor zwembaden, goedgekeurd voor voedselcontact en klasse 1 vlamuitbreiding gecertificeerd (BS 476 deel 7). Na het aanbrengen wordt het gecoate oppervlak net zo hard en dicht als keramische tegels. Verzekert uitstekende bescherming tegen reinigingsmiddelen, dierlijke vetten, water, pekel en andere agressieve vloeistoffen zoals in de voedingsindustrie. De gladde, tegelachtige deklaag is zeer geschikt voor dagelijks schoonmaken en schrobben. Verbruik: ca. 6.7 m≤ per liter.

vanaf114,19
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK OVENS EN GRILLRust-oleum spuitlak ovens en grillRust-oleum spuitlak ovens en grill

Rust-oleum hittebestendige verf een terpentinegedragen spuitlak, geschikt voor ovens en grills maar ook voor kachels, barbecues, motoren, radiatoren en andere metalen voorwerpen tot 650 ļC, binnen en buiten. De spuitlak is bijzonder sterk, droogt snel en is roestwerend. Verbruik: ca. 2 m≤ per verpakking.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
8700 HygiŽnische DeklaagRust-oleum 8700 hygiŽnische deklaagRust-oleum 8700 hygiŽnische deklaag

Rust-oleum hygiŽnische muurcoating deklaag is een watergedragen 1-component hygiŽnische deklaag voor de bescherming van muren en plafonds tegen normale vochtigheid en vervuiling binnen. Het is Goedgekeurd voor rechtstreeks contact met levensmiddelen (R1) en kan op vochtige ondergronden aangebracht worden in combinatie met 8798 hygiŽnische primer. VErbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf228,37
bekijk productBekijk product ▸
8300 HygiŽnische DeklaagRust-oleum 8300 hygiŽnische deklaagRust-oleum 8300 hygiŽnische deklaag

Rust-oleum hygiŽnische muurcoating is een 1-component hygiŽnische deklaag op basis van Vinylacrylaat voor muren en plafonds voor bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en bij tussenpozen hoge vochtigheid. Het is Snel droog en overschilderbaar, Kan zelfs tot 0įC aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, Niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen en goedgekeurd voor rechtstreeks contact met levensmiddelen (R1). Het kan worden toegepast over HygiŽnische primer 8399 of geschilderde ondergronden. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf200,00
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIERust-oleum ijzermenieRust-oleum ijzermenie

Rust-oleum ijzermenie is een roestwerende primer op basis van alkydhars die beschermt tegen het roesten van ijzer en staal, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor metalen die verwarmd worden, zoals radiatoren en verwarmingsbuizen. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf17,59
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL CHOICE SHOP PRIMERRust-oleum industrial choice shop primerRust-oleum industrial choice shop primer

Rust-oleum industrial choice shopprimer is een sneldrogende grondlaag gebaseerd op een sojaolie alkydhars. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde en licht geroeste staaloppervlakken. Het is speciaal bedoeld om met de verfspuit te worden aangebracht. Voor kleine reparaties kan het ook met kwast en/of roller worden aangebracht. Het kan overschilderd worden met Rust-oleum alkyd grondlagen en/of het alkythane systeem 7500. Theoretisch rendement: 12,8 m≤ per liter.

vanaf47,21
bekijk productBekijk product ▸
LEAKSEALRust-oleum leaksealRust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. Het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. Het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking, vinyl gevel beplating en fiberglas. Theoretisch verbruik: 0,74 m≤ per spuitbus.

vanaf24,64
bekijk productBekijk product ▸
6040 LOODVRIJE MENIERust-oleum 6040 loodvrije menieRust-oleum 6040 loodvrije menie

Rust-oleum loodvrije menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars tegen het roesten van ijzer en staal, maar ook geschikt als beschermende grondlaag voor hout in contact met metselwerk of beton. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 m≤ per liter.

vanaf17,59
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK MAT GLASRust-oleum spuitlak mat glasRust-oleum spuitlak mat glas

Rust-oleum spuitlak mat glas is een spuitlak geschikt voor het creŽren van een mat effect op glas binnen. De spuitlak heeft een semi-transparante afwerking en geeft het glas een mat effect. Het is geschikt als decoratie op de ramen of als afscherming voor meer privacy.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimerRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer met hoge laagdikte en bescherming voor nieuw of gestraald metaal. Het biedt maximale duurzaamheid, zelfs in zeer corrosieve omgevingen. In combinatie met o.a. 7500 Alkythane kan dit product zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf199,67
bekijk productBekijk product ▸
METAL CLADDING TOPCOATRust-oleum metal cladding topcoatRust-oleum metal cladding topcoat

Rust-oleum metal cladding topcoat is een zijdeglans decoratieve deklaag op waterbasis voor gebruik op metalen objecten en gevelbeplatingen. Het is Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, is duurzaam en heeft een uitstekende uv-bestendigheid. Het is speciaal ontwikkeld als eindlaag op metalen cladding die vooraf gecoat is met Metal Cladding Primer of PVDF Primer, of elke andere metalen ondergrond die vooraf gecoat is met Noxyde of Peganox. Verbruik: 8 m≤ per liter.

vanaf269,64
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC FINISH MEUBELVERFRust-oleum metallic finish meubelverfRust-oleum metallic finish meubelverf

Rust-oleum metallic finish meubelverf is een elegante, rijke metallic afwerking voor alle soorten meubilair van hout of pleister. Het kan ook worden gebruikt als basislaag onder Rust-oleum chalky finish meubelverf voor een klassieke look. Door de toplaag na droging zacht weg te wrijven met een vochtige doek, wordt het metallic gedeelte eronder terug zichtbaar. Verbruik: ca. 14 m≤ per liter.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELVERNIS MATRust-oleum meubelvernis matRust-oleum meubelvernis mat

Rust-oleum meubelvernis mat is een zeer duurzame, transparante lak die het geverfde oppervlak beschermt en benadrukt. Het is te gebruiken met Rust-oleum chalky finish meubelverf voor een duurzame geverfde afwerking. Het zorgt voor een gladde, matte afwerking en is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen. Het is watergedragen, geurloos en geschikt voor speelgoed. De krijtverf verandert subtiel na het aanbrengen van de vernis. Het blijft niet kleverig na het aanbrengen en is dus gebruiksvriendelijker. Aantal aanbevolen lagen: 2. Rendement: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf6,13
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELWASRust-oleum meubelwasRust-oleum meubelwas

Rust-oleum meubelwas beschermt en verbetert de afwerking en het resultaat van Rust-oleum chalky finish meubelverf. De was is makkelijk aan te brengen met een borstel of zachte doek en geeft een fluweelachtige glans. Het zorgt ervoor dat het geverfde oppervlak waterafstotend is en beschermd is tegen vlekken. Verbruik: ca. 14 m≤ per liter.

vanaf6,13
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELEFFECTRust-oleum spiegeleffectRust-oleum spiegeleffect

Rust-oleum mirror effect is geschikt om transparante oppervlakken zoals glazen vazen, glazen, ingelijst glas, tafelbladen en kandelaars om te toveren tot chique decoratieve objecten met een spiegeleffect. Het dient te worden aangebracht op de achterkant van het glas. Het spiegeleffect ontstaat bij het drogen aan de andere kant.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
Multi-Marker VerfRust-oleum multi-marker verfRust-oleum multi-marker verf

Rust-oleum economische multi-marker is een sneldrogende kwaliteitsverf voor professioneel markeergebruik bij openbare werken, bouwsector of industrie. Het hecht op ondergronden en dankzij de innovatieve 360į ventiel is het in elke richting spuitbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
BETONLOOK EFFECTRust-oleum betonlook effectRust-oleum betonlook effect

Rust-oleum natural effects concrete creŽert de indruk en textuur van beton. Het is uitermate geschikt voor hout, metaal, kunststoffen, gegoten beton en vele andere oppervlakken. Het is sneldrogend, zorgt voor een robuuste en krasvaste oppervlakte en is geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGANOXRust-oleum noxyde peganoxRust-oleum noxyde peganox

Rust-oleum noxyde peganox is een 1-Component zijdeglanzende elastische coating op waterbasis, geoptimaliseerd voor applicatie met kwast of roller. Het heeft Goede roestwering en waterdichting, is 200% elastisch en heeft uitstekende hechting. Het is geschikt voor toepassing op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf116,58
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGARUSTRust-oleum noxyde pegarustRust-oleum noxyde pegarust

Rust-oleum noxyde pegarust is een zijdeglanzende anti-corrosie coating die kan worden toegepast bij koude temperaturen tot 0įC en op vochtige oppervlakken. Het heeft Uitstekende roestwering en waterdichting, Scheurt niet en bladdert niet af, Voorkomt onderroest, is Geschikt voor corrosieklasse C5-M volgens ISO12944 (zie certificaat), UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is een primer en topcoat in ťťn en kan direct op diverse metallische ondergronden worden aangebracht. Het garandeert duurzame bescherming door middel van unieke elastische en waterdichtende bindmiddeltechnologie. Het kan zelfs op vochtige ondergronden en bij vochtig weer worden aangebracht. Het kan worden toegepast op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 2.7 m≤ per liter.

vanaf141,03
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDEMathys noxydeMathys noxyde

Rustoleum Noxyde is een matte, watergebaseerde 1-component coating. Het is eenvoudig aan te brengen en vormt een dik, anticorrosief membraan dat zeer goed beschermt tegen water, zoutverstuiving en agressieve omgevingen. Onafhankelijk onderzoek volgens de ISO-norm 12944 toont aan dat dit product de absolute TOP is in corrosiebescherming: het geeft zelfs meer dan 15 jaar bescherming in de hoogste corrosie-klasse C5-M. Het is geschikt voor toepassing op o.a. plastisol, ijzer, staal, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verdund met 25% water is het ook geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen, beton, keramiek en tegels. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

vanaf22,81
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE TAPERust-oleum noxyde tapeRust-oleum noxyde tape

Rust-oleum Noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende hechting, heeft een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. Het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het Noxyde- en Noxyde Pegarust-coatingsysteem. Afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.

vanaf35,24
bekijk productBekijk product ▸
NR. 1 GROENE VERFAFBIJTRust-oleum nr. 1 groene verfafbijtRust-oleum nr. 1 groene verfafbijt

Rust-oleum nr. 1 groene verfafbijt is een zeer effectief, verfoplossend en -opwerkend materiaal zonder methyleenchloride. Het is ontwikkeld om alle soorten olie- en alkydharsgebaseerde verflagen, emulsieverven, vernissen en de meeste 2-componenten coatings van metalen, minerale, en houten ondergronden te verwijderen.

vanaf18,01
bekijk productBekijk product ▸
NS100 subtiele anti-slip toevoegingRust-oleum ns100 subtiele anti-slip toevoegingRust-oleum ns100 subtiele anti-slip toevoeging

Rust-oleum NS100 is een Anti-slip additief voor 1-component verven. Het Kan worden ingemengd of over natte verflaag worden gestrooid en de HDPE deeltjes zakken niet uit. Gebruik 30 gram NS100 per 1 liter verf (bijvoorbeeld 7200 Floorcoat PU).

vanaf10,15
bekijk productBekijk product ▸
NS200/NS300 ANTI-SLIP KORRELSRust-oleum ns200/ns300 anti-slip korrelsRust-oleum ns200/ns300 anti-slip korrels

Rust-oleum NS200/NS300 anti-slip korrels zijn gemaakt van gesinterde vuurstenen, dienen als toevoeging aan vloercoatings en geven een duurzaam anti-slip oppervlak. Er is keuze tussen kleine korrels (NS200) of wat grotere korrels (NS300), is geformuleerd voor gebruik met 1- of 2-componenten vloercoatings en kan vermengd worden met de coating of nagestrooid worden. Verbruik: 4,4/8,8 m≤ per liter.

vanaf13,60
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIP KORRELS NS500Rust-oleum antislip korrels ns500Rust-oleum antislip korrels ns500

Rust-oleum ns500 anti-slip toevoeging met thermisch gespleten aluminiumoxide zorgt voor een uitstekende antislip laag indien het met Rust-oleum vloercoatings wordt gemengd. 1 kilo is voldoende voor 2 m≤.

vanaf13,60
bekijk productBekijk product ▸
4268 Hittebestendige MetaalprimerRust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimerRust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimer

Rust-oleum oranje grondlaag 150-425 graden biedt bescherming tot een droge hitte van 425įC en is af te werken met 4215 Hittebestendige Metaalcoating. Het Bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden en ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal aangebracht te worden. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf275,95
bekijk productBekijk product ▸
PAINTERS TOUCHRust-oleum painters touchRust-oleum painters touch

Rust-oleum painter's touch is een multifunctionele decoratieve en beschermende verf die ideaal is voor dagelijkse projecten. Het is geschikt voor het spuiten van o.a. meubelen, kasten, deuren, kozijnen, vazen, manden, afwerkingsitems en algemene prullaria, binnen en buiten.

vanaf9,68
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC SPUITVERFRust-oleum metallic spuitverfRust-oleum metallic spuitverf

Rust-oleum metallic spuitverf is de perfecte oplossing om stijlvolle metallic afwerkingen te creŽren. Het kan op hout, metaal, pleister, metselwerk, keramiek en vlechtwerk worden aangebracht. De geavanceerde formulering zorgt voor een duurzame glans, het is sneldrogend, geschikt voor gebruik binnen, corrosiebestendig en heeft een uitstekende dekking, isolerende eigenschappen en kleurbehoud.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL SPUITVERFRust-oleum universal spuitverfRust-oleum universal spuitverf

Rust-oleum universal kan op ieder mogelijk oppervlak kan worden aangebracht. In de ergonomische en comfortabele greep zit een uniek trekker mechanisme dat een geavanceerd spuitsysteem vormt en dat onder alle mogelijke hoeken verf kan spuiten, zelfs ondersteboven. Het product is specifiek geformuleerd, zodat het op de meest uiteenlopende ondergronden kan worden gebruikt zoals op hout, kunststof, metaal, baksteen, beton en vinyl. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bestand tegen verbleking en schilfervorming en roestwerend.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRETE REPARATIEMORTELRust-oleum pegacrete reparatiemortelRust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 N/mm≤ drukweerstand. Verbruik: 0.3 m≤ per 10 kg bij 2 cm diepte.

vanaf40,40
bekijk productBekijk product ▸
PEGAKOTE VLOERCOATINGRust-oleum pegakote vloercoatingRust-oleum pegakote vloercoating

Rust-oleum pegakote is een 2-componenten zijdeglans epoxy vloercoating op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkeertereinen en werkplaatsen. Het heeft een uitzonderlijke slijtvastheid en hardheid, is eenvoudig aan te brengen, bestand tegen oliŽn en oplosmiddelen en eenvoudig schoon te maken. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de meeste minerale ondergronden (oud beton, tegels, glas, etc.). Op nieuw beton of niet poreus beton moet de slikhuid verwijderd worden door zand- of gritstralen, met verdund zoutzuur, of met Surfa-Etch 108. Poreuze ondergronden moeten eerst geimpregneerd worden met Pegakote verdund met 10 ŗ 20% water. Verbruik: ca. 4,8 m≤ per liter.

vanaf117,00
bekijk productBekijk product ▸
Pegasol QuartzRust-oleum pegasol quartzRust-oleum pegasol quartz

Rust-oleum pegasol quartz is een 2-componenten antislip vloercoating met kwartsstructuur op waterbasis voor binnen- en buitengebruik. Het is geschikt voor o.a. balkons, terrassen, industriŽle vloeren en magazijnen (in garages afwerken met een laag Pegakote). Theoretisch verbruik: 800 gram per m≤.

vanaf152,20
bekijk productBekijk product ▸
4900 Polycoat 2K Heavy Duty VernisRust-oleum 4900 polycoat 2k heavy duty vernisRust-oleum 4900 polycoat 2k heavy duty vernis

Rust-oleum polycoat 2k is een transparante 2K polyurethaan deklaag op waterbasis in mat of hoogglans. Het is zeer slijtvast, vergeelt niet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en bestand tegen kokend water, alcohol, koffie, rode wijn en verdunde zuren en basen. Het is tevens anti-graffiti en eenvoudig te reinigen met GraffitiShield Cleaner. Het is bruikbaar als transparante sealer voor beton om stof te verminderen en eenvoudiger te kunnen reinigen, als anti-graffiti coating, of als deklaag op eerder geschilderde oppervlakken om extra bescherming te bieden of de glansgraad te veranderen. Verbruik: 20 m≤ per liter.

vanaf51,15
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAAN VERNIS SPUITBUSRust-oleum polyurethaan vernis spuitbusRust-oleum polyurethaan vernis spuitbus

Rust-oleum polyurethaan vernis is een slijtvaste, transparante, beschermende, niet vergelende vernis voor binnen. Het beschermt en versterkt oppervlakken zoals hout, metaal en glas. Het is na 24 uur overschilderbaar.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
5130 PRIMER DSPRust-oleum 5130 primer dspRust-oleum 5130 primer dsp

Rust-Oleum Primer DSP is een epoxy primer voor vochtige ondergronden. Het heft dampdrukeffecten op en voorkomt blaasvorming door luchtvochtigheid op ondergronden van asfalt of beton. Op ondergronden met relatieve vochtigheid boven 85% 2 lagen toepassen. Het is overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings tussen 16 en 48 uur. Let op, dit is een 2-componenten product, dus zowel de basis als de verharder dienen gebruikt te worden. Verbruik: max. 4 m≤ per liter.

vanaf32,47
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFRust-oleum grondverfRust-oleum grondverf

Rust-oleum primer HS is een goed vullende en vochtregulerende primer op basis van alkydhars voor buitentoepassingen. Het is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal en te gebruiken in combinatie met Rust-Oleum lakken. Het is overschilderbaar na 19 uur. Theoretisch verbruik: 16-20 m≤ per liter.

vanaf17,59
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MUURVERFRust-oleum project muurverfRust-oleum project muurverf

Rust-oleum project muurverf is een matte, oplosmiddelvrije muurverf op basis van kunstharsdispersie, met name bedoeld voor het schilderen van binnenmuren en plafonds van grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het is universeel toepasbaar in droge ruimten op minerale ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen en gipsplaat. Het is ook geschikt voor het schilderen van glasweefsel. Theoretisch verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf56,74
bekijk productBekijk product ▸
PVDF PrimerRust-oleum pvdf primerRust-oleum pvdf primer

Rust-oleum pvdf primer is een 1-component super hechtprimer voor PVDF, verzinkt staal, zink en aluminium. Het is ook ideaal voor lastige metaaloppervlakken, al na 30 minuten kleefvrij en ideaal als primer voor NOXYDE. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf97,69
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK RADIATORRust-oleum spuitlak radiatorRust-oleum spuitlak radiator

Rust-oleum radiator is een uiterst sterke, terpentinegedragen lak. Het is hittebestendig en daarmee bijzonder geschikt voor radiatoren. Theoretisch verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER ND14Rust-oleum ontvetter nd14Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum reiniger/ontvetter ND14 is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel. Het is een uitermate krachtige reiniger en verwijdert o.a. vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Het kan ook als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf134,82
bekijk productBekijk product ▸
FILLCOAT FIBRES WATERPROOFINGRust-oleum fillcoat fibres waterproofingRust-oleum fillcoat fibres waterproofing

Rust-oleum fillcoat vezels is een oplosmiddelhoudende coating die zorgt voor een onmiddellijk waterdichte afwerking van o.a. daken, niet-begaanbare terrassen, dakgoten, daklijsten, schoorsteenslabben en leidingen. Het bevat vezels om scheurtjes tot 2 mm te dichten, kan in alle weersomstandigheden worden aangebracht, het is 1300% elastisch, heeft een uitstekende hechting en een goede weerstand tegen zure regen, is UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is geschikt voor toepassing op bitumen, metaal, hard PVC, polyester en glas. Het is overschilderbaar na 3-24 dagen. Verbruik: ca. 1 m≤ per liter.

vanaf30,97
bekijk productBekijk product ▸
6060 REPARATIE SPACKRust-oleum 6060 reparatie spackRust-oleum 6060 reparatie spack

Rust-oleum reparatiespack is een spray voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als spackspuitwerkafwerking gebruikt worden. Het is na 3 tot 4 uur overschilderbaar met elke muurverf. Theoretisch rendement: ca. 1 m≤ per 500 ml.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRust-oleum roestomvormerRust-oleum roestomvormer

Rust-oleum roestomvormer kan rechtstreeks worden aangebracht op verroest metaal, zodat een onmiddellijk te verven oppervlak ontstaat zonder te hoeven schuren. Het voorkomt verdere roest, kan gecombineerd worden met de meeste verven op basis van oplosmiddel of olie, is duurzaam en corrosiebestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
ROESTPRIMERRust-oleum roestprimerRust-oleum roestprimer

Rust-oleum roestprimer is een 1-component roestprimer op basis van alkyd voor directe toepassing op licht vochtige of droge metalen ondergronden. Er is minimale ondergrondvoorbereiding nodig (handmatige ontroesting), het is op basis van een unieke reukarme formule op basis van visolie, het verdrijft vocht en lucht, zet de roest vast, biedt langdurige corrosiewering, ook zonder topcoat, en kan in combinatie met o.a. 7500 Alkythane zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 14.5 m≤ per liter.

vanaf35,16
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPRAYRust-oleum effect sprayRust-oleum effect spray

Rust-oleum effect spray is een moderne en trendy tint voor interieurprojecten. Het creŽert een hoogwaardige, krasbestendige afwerking met een aantrekkelijke glans. Het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsenhouders en hobby- en knutselvoorwerpen. De verf kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, metaal, glas en keramiek. Het is sneldrogend en heeft een zeer goede dekkracht en kleurbehoud.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
9200 RUST-O-THANE ZIJDEGLANSRust-oleum 9200 rust-o-thane zijdeglansRust-oleum 9200 rust-o-thane zijdeglans

Rust-oleum rust-o-thane is een zijdeglans polyurethaan op waterbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is UV-bestendig (ideaal voor buiten) zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), praktisch reukloos voor binnengebruik en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op oppervlakken welke gecoat zijn met Rust-Oleum of Mathysģ epoxy of acrylaat coatings. Het toepassingsgebied bestaat uit gecoate vloeren, gecoate muren en geschilderd metaal. Het biedt bescherming tegen oplosmiddelen, basen, zwakke zuren en chemische reiniging en is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid (UV) en slijtvastheid gewenst is.

vanaf42,51
bekijk productBekijk product ▸
9600 RUST-O-THANERust-oleum 9600 rust-o-thaneRust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum rust-o-thane hoogglans is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is UV-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met Rust-Oleum of Mathys epoxysystemen. Het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. Verbruik: 13.2 m≤ per liter.

vanaf370,16
bekijk productBekijk product ▸
9400 Rust-O-Thane SLRust-oleum 9400 rust-o-thane slRust-oleum 9400 rust-o-thane sl

Rust-oleum rust-o-thane SL is een zelfnivellerende 2-componenten polyurethaan gietvloer voor industrieŽl gebruik. Het is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn, eenvoudig te reinigen en steriel te houden, kan ook op asfalt gebruikt worden, is zeer slijtvast en bestand tegen zwaar verkeer en heeft een ruime verwerkingstijd (4 uur). Het is geschikt voor beton, asfalt of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130. Verbruik: 2,3 kg per m≤.

vanaf645,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHOOLBORDVERFRust-oleum schoolbordverfRust-oleum schoolbordverf

Rust-oleum schoolbordverf is een stevige, krasbestendige afwerking waarmee een beschrijfbaar/wisbaar schrijfbordoppervlak gecreŽerd kan worden. Het is toepasbaar op o.a. hout, metaal, kunststof, karton en glas binnen.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
SJABLONEN VOOR MARKERINGRust-oleum sjablonen voor markeringRust-oleum sjablonen voor markering

Rust-oleum sjabloon is een duurzaam, herbruikbaar sjabloon voor bodemmarkering. Het is ideaal voor o.a. magazijnen, parkeerplaatsen en wegen. Het is eenvoudig te reinigen, flexibel, kreukt niet en vormt zich naar het oppervlak. Het is bestand tegen alle verven en geschikt voor spuit- en rollerapplicatie.

vanaf32,27
bekijk productBekijk product ▸
5421 Sneldrogende Epoxy vloerprimerRust-oleum 5421 sneldrogende epoxy vloerprimerRust-oleum 5421 sneldrogende epoxy vloerprimer

Rust-oleum sneldrogende epoxy impregneerprimer verbetert hechting op broze en poreuze oppervlakken. Het is overschilderbaar met alle Rust-oleum 2k-coatings na slechts 4 uur (indien de laag kleefvrij en beloopbaar is). Indien langer dan 48 uur wordt gewacht, dient de laag opgeruwd (geschuurd) te worden om een goede hechting tussen de primer en de toplaag mogelijk te maken. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf307,65
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimerRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer is een 1-component sneldrogende metaalprimer op basis van alkyd voor blanke en licht geroeste metalen. Het is overschilderbaar na 2 uur. Verbruik: ca. 12.8 m≤ per liter.

vanaf37,77
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDRust-oleum snelgrondRust-oleum snelgrond

Rust-oleum snelgrond op basis van alkydhars is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal buiten. Het heeft een hoge dekkracht en is goed vullend en schuurbaar. Het is droog na 1 uur en overschilderbaar na 5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m≤ per liter.

vanaf19,61
bekijk productBekijk product ▸
SPUITBUS OP KLEUR GEMAAKTRust-oleum spuitbus op kleur gemaaktRust-oleum spuitbus op kleur gemaakt

Rust-oleum spuitbus op kleur gemaakt kan in vrijwel iedere kleur, behalve metallic en hex kleuren, gemaakt worden. Hierdoor kan een beschadiging makkelijk bijgewerkt worden of kan bijvoorbeeld de radiator in dezelfde kleur als de muur worden geschilderd. Let op, het wordt geleverd zonder comfort grip.

vanaf10,59
bekijk productBekijk product ▸
STAMPERRust-oleum stamperRust-oleum stamper

Rust-oleum Stamper is een vierkante stamper van 4,5 kg met een steel van 1370 mm gelakt staal. Het is geschikt voor het optimaal aanstampen van (Rust-Oleum) asfaltreparatie.

vanaf50,23
bekijk productBekijk product ▸
STEENEFFECT SPUITLAKRust-oleum steeneffect spuitlakRust-oleum steeneffect spuitlak

Rust-oleum steeneffect is een sneldrogende lak met een structuurafwerking voor binnen. Het is geschikt voor o.a. hout, metaal en keramiek. Theoretisch verbruik: ca. 2 m≤ per spuitbus.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF SPUITLAKRust-oleum structuurverf spuitlakRust-oleum structuurverf spuitlak

Rust-oleum structuurverf zorgt voor een veelkleurige structuurafwerklaag en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik op oppervlakken zoals metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 2 m≤ per spuitbus.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
SUPER HECHTPRIMERRust-oleum super hechtprimerRust-oleum super hechtprimer

Rust-oleum super hechtprimer is een primer op waterbasis voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton of tegels. Het zorgt voor perfecte hechting zonder stralen of etsen en kan met vrijwel elke verf of coating overschilderd worden. Verbruik: ca. 41 m≤ per liter.

vanaf61,81
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY ANTISLIPRust-oleum spray antislipRust-oleum spray antislip

Rust-oleum Supergrip anti-slip coating maakt elk oppervlak direct stroef. Het is een spuitlak met anti-slip deeltjes, ideaal voor opstapjes, grepen, hendels en gereedschap. Het hecht op metaal, hout, beton, tegels en parket, binnen en buiten (met mate). Hanteerbaar na ca. 1 uur. Theoretisch verbruik: ca. 3-4 m≤ per liter.

vanaf32,92
bekijk productBekijk product ▸
TARMACOAT VLOERVERFRust-oleum tarmacoat vloerverfRust-oleum tarmacoat vloerverf

Rust-oleum tarmacoat sneldrogende vloerverf is een watergebaseerde, flexibele, matte/licht glanzende acrylverf die op vele oppervlakken inzetbaar is. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een uitstekende UV-en weerbestendigheid. Het is geschikt als afwerklaag op o.a. asfalt, beton, straatstenen, bitumen, op parkeerplaatsen, als lijnmarkering, op tennisvelden en speelplaatsen. Het kan aangebracht worden op enigszins vochtige ondergronden, heeft een waterdicht membraan en is na 1 uur overschilderbaar. Het is na ongeveer 24 uur voldoende uitgehard om licht verkeer aan te kunnen (fiets, auto, e.d.), maar volledige belasting van het oppervlak wordt pas na 48 uur aangeraden (heavy traffic, vrachtwagen, heftruck, e.d.). Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf146,80
bekijk productBekijk product ▸
Thinner 22Rust-oleum thinner 22Rust-oleum thinner 22

Rust-oleum thinner 22 is een oplos- en verdunningsmiddel op basis van aromatische koolwaterstoffen voor lakken en vernissen. Het is geschikt voor het verdunnen van synthetische lakken en vernissen bij airless applicatie, het ontvetten van de meeste metalen en houtsoorten en het reinigen van ďspattenĒ acrylaatverven of acrylaatfixeermiddelen (bijvoorbeeld op glas).

vanaf15,92
bekijk productBekijk product ▸
THINNER RLRust-oleum thinner rlRust-oleum thinner rl

Rust-oleum thinner RL is een geurarm oplosmiddel en alifatische reukarme verdunner. Het is geschikt voor het verdunnen van Pegamat RL.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
Ultrawear Additief 400Rust-oleum ultrawear additief 400Rust-oleum ultrawear additief 400

Rust-oleum ultra wear-extra slijtvast additief is een Speciaal additief gebaseerd op aluminium oxide ter verhoging van de slijtvastheid. Het zorgt voor een langdurige tractie (ďgripĒ) van vloercoatings. Verbruik: 150 gram per liter.

vanaf13,60
bekijk productBekijk product ▸
6050 UNIVERSELE PRIMERRust-oleum 6050 universele primerRust-oleum 6050 universele primer

Rust-oleum universele primer is een breed inzetbare, watergedragen, sneldrogende, uitstekend hechtende en goed vullende primer voor o.a. hout, MDF, harde kunststoffen en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. Het kan zonder problemen enkele maanden overstaan en kan worden aangebracht op hout dat max. 20% vocht bevat. Het kan afgewerkt worden met acryl-, alkyd- en dispersieverven. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf19,21
bekijk productBekijk product ▸
verdunner voor 1085/9100/b9Rust-oleum verdunner voor 1085/9100/b9Rust-oleum verdunner voor 1085/9100/b9

Rust-oleum verdunner en tevens reiniger voor 1085 koudverzinker, 9100 epoxy primers en b9 epoxy's.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER VOOR 4200Rust-oleum verdunner voor 4200Rust-oleum verdunner voor 4200

Rust-oleum verdunner voor 4200 hittebestendige primer en topcoat en 6400 shopprimers.

vanaf95,12
bekijk productBekijk product ▸
verdunner voor 569/580/769/1060 /1080/7500Rust-oleum verdunner voor 569/580/769/1060 /1080/7500Rust-oleum verdunner voor 569/580/769/1060 /1080/7500

Rust-oleum verdunner voor 569, 580, 1060 en 1080 metaalprimers, 769 roestprimers en 7500 alkythane.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
verdunner voor 769/1060/1080/7500/8300 AirlessRust-oleum verdunner voor 769/1060/1080/7500/8300 airlessRust-oleum verdunner voor 769/1060/1080/7500/8300 airless

Rust-oleum verdunner voor 769 roestprimers, 1060 en 1080 metaalprimers, 7500 alkythane en 8300 hygienische muurcoating bij toepassing met luchtspuit.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
9600 VerdunningRust-oleum 9600 verdunningRust-oleum 9600 verdunning

Rust-oleum verdunner voor 9600 rust-o-thane.

vanaf27,86
bekijk productBekijk product ▸
VERFVOORREINIGERRust-oleum verfvoorreinigerRust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger is een effectieve, geconcentreerde, biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter voor alle typen oppervlakken vůůr het schilderen. Nawassen met water is niet nodig en het verwijdert moeiteloos alle organische en anorganische vervuiling. Het maakt het oppervlak anti-statisch om hechting van stof voorafgaand aan het schilderen te voorkomen, is niet schuimend, niet brandbaar en nagenoeg reukloos en zeer eenvoudig aan te brengen met een doek. Verbruik: 100 m≤ per liter (bij verdunning van 1:20).

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELVERNIS MATRust-oleum meubelvernis matRust-oleum meubelvernis mat

Rust-oleum vernis mat is een matte kindvriendelijke vernis die te gebruiken is als beschermlaag op Rust-oleum chalky finish meubelverf. Deze uiterst duurzame afwerking beschermt, versterkt en dicht verfwerk en is bestand tegen stoten en krassen. Het is met een kwast of roller aan te brengen. Theoretisch rendement: tot 14 m≤ per liter per laag.

vanaf10,37
bekijk productBekijk product ▸
5110 Verti-Patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. Het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. Het is Overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers en -coatings. Verbruik: ca. 0.6 m≤ per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf79,61
bekijk productBekijk product ▸
VLOERREINIGERRust-oleum vloerreinigerRust-oleum vloerreiniger

Rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. Verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m≤ per liter (bij verdunning van 1:8).

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
8798 HygiŽnische primerRust-oleum 8798 hygiŽnische primerRust-oleum 8798 hygiŽnische primer

Rust-oleum witte muursealer is een Watergedragen 1-component hygiŽnische primer. Het biedt samen met 8700 hygiŽnische muurcoating bescherming tegen normale vochtigheid en vervuiling op muren en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 9 m≤ per liter.

vanaf215,78
bekijk productBekijk product ▸
8399 HYGIENISCHE PRIMERRust-oleum 8399 hygienische primerRust-oleum 8399 hygienische primer

Rust-oleum witte sealer is een 1-component hygiŽnische primer op basis van Vinylacrylaat voor muren en plafonds. Het biedt samen met de 8300 hygiŽnische muurcoating bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en vochtigheid. Het is Zeer snel overschilderbaar (na 3 uur), kan zelfs tot 0įC aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, is niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen. Het kan worden toegepast op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf169,72
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT BOOR- EN SNIJOLIERust-oleum x1 excellent boor- en snijolieRust-oleum x1 excellent boor- en snijolie

Rust-oleum x1 excellent boor- en snijolie is een speciaal geformuleerde snijvloeistof die het snijgereedschap en de werkstukken voor metaalbewerking (zoals snijden, boren, zagen en tappen) smeert en afkoelt. Koelt af tijdens het snijden, verlengt de levensduur van het gereedschap, zorgt voor minder wrijving waardoor een betere oppervlakteafwerking gegarandeerd wordt, versnelt de processnelheden, is siliconenvrij en bevat extreme drukadditieven.

vanaf16,92
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT CONTACTREINIGER SPRAYRust-oleum x1 excellent contactreiniger sprayRust-oleum x1 excellent contactreiniger spray

Rust-oleum x1 excellent contactreiniger is een snel verdampend reinigingsmiddel geschikt voor de reiniging van elektronica en elektrische en andere precessie-installaties. Het is transparant, laat geen resten achter en verwijdert o.a. vuil, olie en was. Het is ideaal voor het reinigen van persluchtgereedschap, kleine compressoren etc. en reinigt o.a. relais, schakelaars en gedrukte schakelingen. Het is veilig voor de meeste doorzichtige en ondoorzichtige plastics. Het is daarnaast geschikt voor het verwijderen van licht vuil op remmen, koppelingen en carburatoren.

vanaf16,92
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT UNIVERSELE REINIGER EN ONTVETTERRust-oleum x1 excellent universele reiniger en ontvetterRust-oleum x1 excellent universele reiniger en ontvetter

Rust-oleum x1 excellent universele reiniger/ontvetter is een krachtige reiniger en ontvetter op basis van solvent die met water kan worden afgewassen. Het verwijdert olie, vet en teer van de meeste duurzame harde oppervlakken. Het is transparant en dringt snel in vet en olie. Toepasbaar op motoren en versnellingsbakken, zware machines en apparatuur, kettingen en tandwielen, motorfietsen, grasmaaiers, auto- en scheepsmotoren, compressoren en de meeste industriŽle installaties.

vanaf12,07
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT KERAMISCH SPUITVETRust-oleum x1 excellent keramisch spuitvetRust-oleum x1 excellent keramisch spuitvet

Rust-Oleum X1 Keramisch Spuitvet is een smeervet op basis van keramiek dat bestand is tegen extreme druk en temperaturen. De BoroTecXô-technologie laat een inerte barriŤre van microscopische plaatjes achter, lang nadat het smeervet faalt door de hoge temperatuur. Het vet legt een ultradunne laag op het product die een langdurige smering en bescherming garandeert. Het stopt piepen, is waterafstotend, geschikt voor verticale oppervlakken, loopt niet, is bestand tegen hoge temperaturen, heeft een temperatuurbereik van -30 įC tot +1100 įC en is siliconenvrij. Het is geschikt voor het smeren van o.a. lagers, tandwielen, kabels en kettingen, het beschermt metalen oppervlakken tegen roest, is ideaal voor rupsbanden en leibanden en kan door de waterbestendigheid ook op bijvoorbeeld waterpompen worden gebruikt.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRust-oleum x1 excellent kettingsprayRust-oleum x1 excellent kettingspray

Rust-oleum x1 excellent kettingspray is een hoogwaardige spray met doeltreffende eigenschappen voor het smeren van tandwielen en kettingen. Het heeft een goede hechting, is bestand tegen reiniging met wasmiddel, de extreme drukadditieven garanderen een langdurige bescherming en verminderen de slijtage bij extreme belastingen en het heeft een temperatuurbereik van -35 įC tot +180 įC.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT MULTISPRAYRust-oleum x1 excellent multisprayRust-oleum x1 excellent multispray

Rust-oleum x1 excellent multispray is een veelzijdige smeervloeistof die metalen en plastic onderdelen zoals kabels, kettingen, sloten, schakelaars en contacten tegen vocht en corrosie beschermt en reinigt. Het is versterkt met BoroTecXô, een prima penetrerende vloeistof met corrosiewerende en waterafstotende eigenschappen. Na gebruik laat hij een beschermlaag achter. Het is H1-geregistreerd en goedgekeurd voor incidenteel contact met voedsel.

vanaf9,20
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT PTFE SPRAYRust-oleum x1 excellent ptfe sprayRust-oleum x1 excellent ptfe spray

Rust-oleum x1 ptfe spray is een zeer zuiver, licht smeermiddel dat ptfe bevat. Het is uitermate geschikt voor smering van precisie-instrumenten en kleine mechanische onderdelen. Het beschikt over uitstekende smeer en waterafstotende eigenschappen, heeft een zeer lage wrijvingscoŽfficiŽnt, een temperatuurbereik van -40įC tot +120įC en is op basis van een zuivere formule. Het is geschikt voor toepassing op lichte kettingen, scharnieren, sledes en tandwielen, is ideaal voor persluchtgereedschap en andere kleine machines, is een zuiver product, dus geschikt voor gebruik in autoís, smeert landbouw- en tuinbouwmachines en is ideaal voor naai- en breimachines.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT RVS REINIGER EN POLISHRust-oleum x1 excellent rvs reiniger en polishRust-oleum x1 excellent rvs reiniger en polish

Rust-oleum X1 eXcellent RVS reiniger/polish is een schuimend, actief, niet schurend schoonmaakmiddel. Het is een ontvetter en polish die alle oppervlakken eruit laat zien als nieuw en beschermt met een droge, antistatische laag. Hierdoor wordt het product duurzaam beschermd tegen corrosie, watervlekken en vingerafdrukken. Het heeft een 360ļ ventiel en is gecertificeerd A7 C1 voor voedselverwerkende industrie.

vanaf15,39
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT SHOCKSPRAYRust-oleum x1 excellent shocksprayRust-oleum x1 excellent shockspray

Rust-oleum x1 excellent shock spray is een hoogwaardige roestverwijderaar die de getroffen onderdelen laat schrikken met een snelle temperatuursdaling en vervolgens een geavanceerde chemische reactie gebruikt om de onderdelen te penetreren, te smeren en de roest te verwijderen. Het heeft uitstekende smeereigenschappen en stoot water af.

vanaf16,92
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT SILICONENSPRAYRust-oleum x1 excellent siliconensprayRust-oleum x1 excellent siliconenspray

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray is een geur- en kleurloos ultradun smeermiddel met een uitstekende thermische stabiliteit, voor alle mogelijke algemene smeertoepassingen. Het penetreert en beschermt metalen, rubber en plastic onderdelen, stopt piepen, is waterbestendig en -afstotend, heeft een goede chemische weerstand, heeft een temperatuurbereik van Ė 40 įC tot +200 įC en kleeft niet en laat geen residu achter. Daarnaast beschermt het sloten tegen bevriezing en is het ideaal voor gebruik in de farmaceutische en andere zuivere industrieŽn.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT WIT SPUITVETRust-oleum x1 excellent wit spuitvetRust-oleum x1 excellent wit spuitvet

Rust-Oleum X1 Excellent Wit Spuitvet is een multifunctioneel, hoogwaardig wit vet dat een uitstekende smering garandeert en bestand is tegen water en hitte. Het toegevoegde BoroTecXô verlengt de levensduur van het vet. Het is geschikt om verbindingen, scharnieren en kettingen te penetreren.

vanaf14,61
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR SMEEDIJZERRust-oleum combi color smeedijzerRust-oleum combi color smeedijzer

Rust-oleum CombiColor Smeedijzer is een grondlaag en deklaag in ťťn, gebaseerd op alkydhars. Het droogt, ook bij lage temperaturen, zeer goed en is geschikt voor het schilderen van geroest en ongeroest metaal. De coating is lood- en chromaatvrij en bevat roestwerende pigmenten voor extra bescherming. Verbruik: Ca. 10 m≤ per liter.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
ALGENDODER CONCENTRAATRust-oleum algendoder concentraat

Rust-oleum algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf18,23
bekijk productBekijk product ▸
ALUREX SPECIAALRust-oleum alurex speciaal

Rust-oleum alurex speciaal

Prochemko alurex speciaal is een aluminiumreiniger op basis van organische zuren. Het is geschikt om lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling te verwijderen van blank en geanodiseerd aluminium, alsmede van rvs. Het is biologisch afbreekbaar, bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, geeft een diepe glans aan het aluminium en is goed met water afspoelbaar. Theotetisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de vervuiling en de ondergrond.

vanaf16,16
bekijk productBekijk product ▸
ASTRO-SYNRust-oleum astro-syn

Rust-oleum astro-syn

Chemtec Asto-Syn is een licht alkalisch reinigingsmiddel voor het verwijderen van o.a. atmosferische aanslag en straatvuil. Het bevat speciale oppervlakte-actieve stoffen waardoor een optimale reinigende werking ontstaat. Het bevat geen agressieve bestanddelen, is geschikt voor binnen en buiten toepassing, zeer goed waterafspoelbaar, geschikt voor periodieke bewassing, zeer geconcentreerd en niet schadelijk voor glas en rubber. Het is toepasbaar op alle kunststoffen zoals kunststof kozijnen, beplating, damwandprofielplaten, plastisol en gecoate oppervlakken.

vanaf65,05
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBIKKERRust-oleum behangbikker

Rust-oleum behangbikker

Prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. Het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. Vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter onverdund product.

vanaf9,27
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax r

Prochemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 18Ė25 m≤ per liter.

vanaf24,47
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVER 2Rust-oleum graffiti remover 2

Rust-oleum graffiti remover 2

Chemtec Graffiti Remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. Het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. Het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. Het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. Wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter.

vanaf10,66
bekijk productBekijk product ▸
KALK-CEMENT-EXRust-oleum kalk-cement-ex

Rust-oleum kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf9,50
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTCREMERust-oleum polijstcreme

Rust-oleum polijstcreme

Prochemko polijstcrŤme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geŽtst glas. Het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: polijstcrŤme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. Inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. Daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.

vanaf62,76
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL GBRust-oleum prevosil gb

Rust-oleum prevosil gb

Prochemko prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. Het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. Het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. Het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Verbruik: ca. 0,1Ė0,3 kg per m≤.

vanaf84,34
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL REUKARMRust-oleum prevosil speciaal reukarm

Rust-oleum prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm is een hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal voor het impregneren en beschermen tegen vochtinslag van poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 per m≤.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL WBRust-oleum prevosil speciaal wb

Rust-oleum prevosil speciaal wb

Chemtec prevosil speciaal WB is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 m≤ per liter.

vanaf219,71
bekijk productBekijk product ▸
R.A.P.P.Rust-oleum r.a.p.p.

Rust-oleum r.a.p.p.

Prochemko R.A.P.P. is een zeer intensief en snel werkend, methyleenchloridevrij afbijtmiddel voor het verwijderen van o.a. verf, bitumen, affiches, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het tast zelden de ondergrond aan. Gebruiksaanwijzing: product aanbrengen met een kwast of borstel en dik verdelen over de ondergrond. Maximaal 20 minuten laten inwerken en vervolgens afspuiten of -borstelen. Indien nodig kan de behandeling nog een keer herhaald worden.

vanaf16,86
bekijk productBekijk product ▸
RAPP WBRust-oleum rapp wb

Rust-oleum rapp wb

Prochemko r.a.p.p. wb is een verfafbijt op basis van benzylalcohol en mierenzuur. Het is zeer intensief, snel werkend en methyleenchloridevrij. Het is ideaal voor vrijwel alle verfsoorten, bitumen, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Let op, bij kunststof en polyester ondergronden altijd een proefvlak zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter.

vanaf21,59
bekijk productBekijk product ▸
REMOVEX GREENRust-oleum removex green

Rust-oleum removex green

Prochemko Removex Green is een zeer intensieve en snel werkende afbijt- en graffitiverwijderaar in gel/pastavorm en is vrij van methyleencloride. Het verwijdert graffiti, verf- en vernislagen, epoxy, polyurethaan verven, lijmresten, polymeerdispersies en beton- en chloorrubberverven. Het is toepasbaar op vele ondergronden, maar er wordt aangeraden om vooraf te testen of ondergronden zoals kunststof niet worden aangetast. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond.

vanaf27,30
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN 80 STUKSRust-oleum scrub & clean 80 stuks

Rust-oleum scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden. Een pot bevat 80 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
STICKER EX SPUITBUSRust-oleum sticker ex spuitbus

Rust-oleum sticker ex spuitbus

Prochemko Sticker-Ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.

vanaf31,28
bekijk productBekijk product ▸
TOPPERRust-oleum topper

Rust-oleum topper

Prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. Verbruik: ca. 4Ė15 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf17,26
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES 100 STUKJESRust-oleum universol doekjes 100 stukjes

Rust-oleum universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOLRust-oleum universol

Rust-oleum universol

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECO POMPSPRAYRust-oleum universol eco pompspray

Rust-oleum universol eco pompspray

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, RVS oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen niet nodig.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYRust-oleum universol pompspray

Rust-oleum universol pompspray

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf8,56
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMRust-oleum vetclean foam

Rust-oleum vetclean foam

Prochemko Vetclean Foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 3Ė9 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
ZYLOX ANTI GRAFFITI COATINGRust-oleum zylox anti graffiti coating

Rust-oleum zylox anti graffiti coating

Chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen UV-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,2Ė0,3 liter per m≤.

vanaf382,95
bekijk productBekijk product ▸
5401 Impregneerprimer voor vloerenRust-oleum 5401 impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum 5401 impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum epoxy impregneerprimer voor beton en andere poreuze, minerale ondergronden. Het is ook te gebruiken als hechtprimer voor betonreparatieproducten zoals 5180 epoxy reparatiemortel en kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden. Het is na 16 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf62,55
bekijk productBekijk product ▸
5800 Epoxy Rapid WBRust-oleum 5800 epoxy rapid wb

Rust-oleum 5800 epoxy rapid wb

Rust-oleum epoxy rapid WB is een Sneldrogende epoxy-vloerverf op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het is Overschilderbaar na slechts 3 uur, heeft een goede chemische bestendigheid en slijtvastheid en ruime verwerkingstijd (4 uur). Het biedt uitstekende bescherming tegen verkeer en vocht en kan direct op een poreuze ondergrond worden aangebracht: een speciale primer is niet nodig. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf212,57
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER OPLOSMIDDELHOUDENDRust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend

Rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend

Rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Het is overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Het is hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf79,34
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER WATERBASISRust-oleum 6400 shopprimer waterbasis

Rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis

Rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf90,44
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER 150Rust-oleum verdunner 150

Rust-oleum verdunner 150

Rust-oleum 6400 shopprimer verdunner oplosmiddelhoudend is geschikt voor o.a. Rust-oleum 6400 shopprimers .

vanaf22,78
bekijk productBekijk product ▸
7100 ANTI-SLIP COATINGRust-oleum 7100 anti-slip coating

Rust-oleum 7100 anti-slip coating

Rust-oleum anti-slip coating is een hoogglanzend, eenvoudig aan te brengen, solventgedragen antislip vloerverf op basis van alkydharsen, die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (>2 jaar), droge betonvloeren, metaal en hout binnen en buiten. Het is geschikt voor voetverkeer en de antislip toevoeging is voorgemengd in de coating. Kleefvrij na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf27,57
bekijk productBekijk product ▸
VLOERCOATINGRust-oleum vloercoating

Rust-oleum vloercoating

Rust-oleum 7100 vloercoating is een glanzende, slijtvaste 1-component vloercoating voor lichte belasting op basis van oplosmiddelhoudende alkyd. Het is geschikt voor oude, droge betonvloeren, binnen en buiten. Het is goed bestand tegen olie, benzine en niet alkalische reinigingsmiddelen en zeer makkelijk met de kwast of roller aan te brengen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf19,93
bekijk productBekijk product ▸
VLOERCOATING PU 7200 HOOGGLANSRust-oleum vloercoating pu 7200 hoogglans

Rust-oleum vloercoating pu 7200 hoogglans

Rust-oleum 7200 vloercoating hoogglans is een zeer slijtvaste, eenvoudig te gebruiken 1-component vloercoating met polyurethaan toevoeging. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn (met uitsluiting van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen). Kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende gave coatings en op goed voorbehandelde en met de juiste primer gecoate metalen, houten en gemetselde ondergronden. Het is extra slijtvast door polyurethaan toevoeging en heeft een uitstekende vloei. Theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf45,31
bekijk productBekijk product ▸
7201 Floorcoat PU PrimerRust-oleum 7201 floorcoat pu primer

Rust-oleum 7201 floorcoat pu primer

Rust-oleum 7201 vloercoating pu primer is speciaal ontwikkeld voor nieuw, oud of gevlinderd beton. Het product zorgt voor een betere hechting tussen de vloer en de Rust-oleum 7200 vloercoating pu afwerklaag. Het kan onverdund aangebracht worden met kwast of roller. Het is op terpentinebasis en heeft een theoretisch rendement van 13 m≤ per liter.

vanaf88,05
bekijk productBekijk product ▸
VLOERCOATING PU 7250 ZIJDEGLANSRust-oleum vloercoating pu 7250 zijdeglans

Rust-oleum vloercoating pu 7250 zijdeglans

rust-oleum 7250 vloercoating zijdeglans is een slijtvaste, eenvoudig aan te brengen solventgedragen vloerverf op basis van met urethaan gemodificeerde alkydhars die bijzonder geschikt is voor het behandelen van droge betonvloeren, hout en metselwerk. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn, met uitzondering van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen. Het kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende intacte lagen. Het kan tevens aangebracht worden op goed voorbehandelde en met de juiste Rust-Oleum primer gecoate metalen ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf54,15
bekijk productBekijk product ▸
Epoxy MetaalprimerRust-oleum epoxy metaalprimer

Rust-oleum epoxy metaalprimer

Rust-oleum epoxyprimer is een Sneldrogende epoxy metaalprimer voor extra bescherming tegen corrosie op blank of gestraald metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Indien goede U.V. weerstand gewenst is, dient een Rust-O-Thane 9600 polyurethaan deklaag aangebracht te worden. Verbruik: 7 m≤ per liter.

vanaf269,42
bekijk productBekijk product ▸
7500 ALKYTHANERust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. Het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5įC) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. Het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met Rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. Aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. Voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele Rust-oleum grondlaag of alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf42,32
bekijk productBekijk product ▸
4215 HITTEBESTENDIGE METAALCOATINGRust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoating

Rust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoating

Rust-oleum aluminium deklaag 150-425 graden is bestand tegen continue blootstelling aan temperaturen tot 425įC. Eťn deklaag is voldoende over hittebestendige metaalprimer 4268. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden. Het is ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal, gegrond met Rust-Oleum Hittebestendige metaalprimer 4268, aangebracht te worden. Verbruik: ca. 16 m≤ per liter.

vanaf275,95
bekijk productBekijk product ▸
5090 Anti-condensatie CoatingRust-oleum 5090 anti-condensatie coating

Rust-oleum 5090 anti-condensatie coating

Rust-oleum anti-condens is een watergedragen 1-component hygiŽnische deklaag voor ruimten waar met tussenpozen vorming van stoom of waterdamp optreedt, om condensvorming en druppelvorming te voorkomen. Het is ideaal voor plafonds en op wanden vanaf twee meter hoogte in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, keukens en wasserijen. 1 Liter product absorbeert, na droging, tenminste 400 gram water. Het kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden en is ontwikkeld voor 1-laag airless applicatie. Het kan ook met kwast of roller in 2-3 lagen aangebracht worden. Verbruik: ca. 1.35 m≤ per liter.

vanaf179,08
bekijk productBekijk product ▸
ANTI-SLIP TRAPNEUS INTERIEURRust-oleum anti-slip trapneus interieur

Rust-oleum anti-slip trapneus interieur

Rust-oleum anti-slip trapneus interieur is een opvallende, zwaar uitgevoerde anti-slip hoek met een fijner anti-slip oppervlak voor trappen binnen. Het is eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. Specifieke afmetingen nodig? Neemt u dan even contact op, de trapneuzen kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!

vanaf49,11
bekijk productBekijk product ▸
STRIPS VOOR HOUTEN VLONDERS INTERIEURRust-oleum strips voor houten vlonders interieur

Rust-oleum strips voor houten vlonders interieur

Rust-oleum anti-slip vlonderstrips interieur zijn gemaakt van sterke glasvezel met antisliplaag met korrelstructuur. Deze afdekstrips zijn de ideale oplossing voor een gladde ondergrond. Ze zijn voorzien van voorgeboorde gaten en schroefbevestigingen en bestand tegen water en verrotting. Specifieke afmetingen nodig? Neemt u dan even contact op, de strips kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!

vanaf38,77
bekijk productBekijk product ▸
ASFALT HERSTELLERRust-oleum asfalt hersteller

Rust-oleum asfalt hersteller

Rust-oleum asfalt hersteller is een 1-component coating op basis van een hoge kwaliteit bitumen met speciale vloeiadditieven en vulmiddelen voor het esthetisch opfrissen van o.a. asfaltparkeerplaatsen, opritten, voetpaden en fietspaden. Het herstelt grauw, grijs en verkleurd asfalt, brengt de originele zwarte kleur terug en maskeert oude belijning en reparaties. Uitgehard na 2-5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf96,49
bekijk productBekijk product ▸
ASFALTREPARATIERust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. Theoretisch verbruik: ca. 0,02 m≤ per kilo.

vanaf107,60
bekijk productBekijk product ▸
B95Rust-oleum b95

Rust-oleum b95

Rust-oleum B95 flexibele epoxy is een 2-componenten flexibele epoxy met hoge laagdikte voor metaal bij zware, industriŽle belasting en bij maritieme belasting. Het heeft uitmuntende corrosie-, slijt- en stootvastheid. De flexibele coating volgt de ondergrond, zonder barsten en bladderen, kan ook op muren en plinten toegepast worden naast een vloer gecoat met B95SL. Het product is speciaal bedoeld om met de airless te worden aangebracht: kwast en roller applicatie is alleen geschikt voor reparaties en kleine vlakken. Verbruik: 6.6 m≤ per liter.

vanaf671,91
bekijk productBekijk product ▸
B95SLRust-oleum b95sl

Rust-oleum b95sl

Rust-oleum B95SL flexibele epoxy zelf-nivellerend is een 2-componenten flexibele epoxy gietvloer met hoge laagdikte en Uitmuntende slijt- en stootvastheid voor horizontale betonvloeren en asfaltbeton vloeren. Het kan in een laag van minimaal 500 mu aangebracht worden. Verbruik: 2 m≤ per liter.

vanaf312,98
bekijk productBekijk product ▸
BIOSAN AQUARust-oleum biosan aqua

Rust-oleum biosan aqua

Rust-oleum biosan aqua is een hygiŽnische muurcoating op waterbasis. Het bevat een biocide om de droge coating te beschermen tegen aantasting door schimmels. Het kan worden gebruikt op metselwerk, pleisterwerk, hout en beton in ruimten als scholen, kleedruimten en ziekenhuizen. Verbruik: 11 m≤ per liter.

vanaf150,07
bekijk productBekijk product ▸
BIOSAN AQUA PLUSRust-oleum biosan aqua plus

Rust-oleum biosan aqua plus

Rust-oleum biosan aqua plus is een hygiŽnische epoxy topcoating op waterbasis bestaande uit 2 componenten. Het is geschikt voor wanden waar hygiŽne controle van essentieel belang is, zoals ziekenhuizen, keukens, zuivelfabrieken, brouwerijen en scholen. Het bevat een biocide om de droge coating te beschermen tegen aantasting door schimmels, heeft een uitzonderlijke slijtvastheid, is eenvoudig te reinigen en bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn. Verbruik: 7 m≤ per liter.

vanaf209,57
bekijk productBekijk product ▸
BIOSAN ULTRARust-oleum biosan ultra

Rust-oleum biosan ultra

Rust-oleum Biosan Ultra is een 2-componenten epoxycoating met uitstekende slijtvastheid voor vloeren waar hygiŽnische omstandigheden vereist zijn. Het bevat een biocide om de droge coatingfilm te beschermen tegen aantasting door schimmels. Het is zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen, bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en veel chemicaliŽn en is op waterbasis, dus geurarm en veilig in gebruik. Het product is na 24 uur overschilderbaar en/of uitgehard. Potlife: 2 uur. Theoretisch verbruik: 1e laag: 5-7 m≤ per liter en 2e laag 4-5 m≤ per liter.

vanaf221,18
bekijk productBekijk product ▸
CHALKWASH MUURVERFRust-oleum chalkwash muurverf

Rust-oleum chalkwash muurverf

Rust-oleum Chalkwash is een prachtige, matte, zacht aanvoelende, elegante krijtverf voor binnenmuren en -plafonds. Het heeft een hogere waterbestendigheid in vergelijking met traditionele krijtverf, is beter bestand tegen krassen en eenvoudiger aan te brengen. Het is overschildebaar na 4 uur. Verbruik: ca. 11 m≤ per liter per laag.

vanaf7,45
bekijk productBekijk product ▸
CHALKY FINISH MEUBELVERFRust-oleum chalky finish meubelverf

Rust-oleum chalky finish meubelverf

Rust-oleum chalky finish meubelverf is op waterbasis en geschikt voor het schilderen van meubels. Het kan rechtstreeks worden aangebracht op hout (blank of gelakt), steen, pleisterwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. Het heeft een uitzonderlijke dekking in 1 laag en grondverven of schuren is niet nodig (mits de ondergrond glad, droog en niet verontreinigd is). Het werkt tevens uitstekend over oude verf- en beitslagen heen. Rendement: tot 14 M≤ per liter.

vanaf6,13
bekijk productBekijk product ▸
CHALKY FINISH MUURVERFRust-oleum chalky finish muurverf

Rust-oleum chalky finish muurverf

Rust-oleum chalky finish muurverf is een matte deklaag met een luxe uitstraling voor binnenmuren en plafonds. Het is een milieuvriendelijk product op waterbasis, dat vrijwel geurloos is. Deze verf kan rechtstreeks worden gebruikt op de meeste ondergronden zoals pleisterkalk, bakstenen, beton en geverfde of geverniste oppervlakken. De duurzame afwerking is niet alleen goed bestand tegen slijtplekken en vlekken, maar heeft ook een uitstekend dekkend vermogen waardoor veelal 1 laag volstaat. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf4,37
bekijk productBekijk product ▸
CHALKY FINISH VLOERVERFRust-oleum chalky finish vloerverf

Rust-oleum chalky finish vloerverf

Rust-oleum Chalky finish vloerverf is een duurzame, decoratieve en beschermende verf op waterbasis. Het is kras- en stootvast en heeft een matte afwerking. Het is geschikt voor houten en betonnen vloeren. Het is overschilderbaar na 4 uur en de kamer kan na 24 uur weer in gebruik worden genomen. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 14 m≤ per liter per laag.

vanaf53,61
bekijk productBekijk product ▸
COATING PRTRust-oleum coating prt

Rust-oleum coating prt

Rust-oleum coating PRT is een 1-component hoogwaardige deklaag voor muren en daken, zeer geschikt voor vochtige omgevingen. Het vermindert ook de vuilaanhechting op DACFILL of NOXYDE. Het is een Flexibele, duurzame afwerking voor daken of muren en bestand tegen UV-straling, zure regen, hitte, vorst en vervuiling. Het kan op vers beton aangebracht worden met kwast, roller of airless. Verbruik: 7 m≤ per liter.

vanaf123,36
bekijk productBekijk product ▸
9700 Coldmax RapidRust-oleum 9700 coldmax rapid

Rust-oleum 9700 coldmax rapid

Rust-oleum coldmax rapid is een sneldrogende uv-bestendige vloercoating. Het is ideaal wanneer er extra bescherming nodig is tegen zwaar verkeer of chemicaliŽn. Deze veelzijdige coating kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bovendien in koel- en vriesruimtes. Het is geschikt voor beton of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130, gecertificeerd voor direct voedselcontact en heeft een potlife van 45 minuten. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf123,69
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR ANTI ROEST PRIMERRust-oleum combi color anti roest primer

Rust-oleum combi color anti roest primer

Rust-oleum combicolor anti roest primer op basis van alkyd is toepasbaar op blanke of licht geroeste staaloppervlakken om bescherming te bieden tegen corrosie. Het kan vervolgens na ca. 2 uur overschilderd worden met een Rust-oleum combicolor metaal 7300 coating om optimale bescherming te bieden tegen matige industriebelasting. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 12 m≤ per liter en ca. 2-3 m≤ per spuitbus.

vanaf16,39
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA HOOGGLANSRust-oleum combicolor aqua hoogglans

Rust-oleum combicolor aqua hoogglans

Rust-oleum combicolor aqua hoogglans is een grondlaag en deklaag in ťťn, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matigeindustriebelasting. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR AQUA ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor aqua zijdeglans

Rust-oleum combicolor aqua zijdeglans

Rust-oleum combicolor aqua zijdeglans is een grondlaag en deklaag in ťťn, op basis van een watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, hand ontroeste of met Rust-oleum combicolor aqua primer gegronde staaloppervlakken. Het biedt bescherming tegen corrosie bij matige industriebelasting. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HAMERSLAGRust-oleum combi color hamerslag

Rust-oleum combi color hamerslag

Rust-Oleum Combi Color Hamerslag is een 1-laags hamerslag onderhoudsysteem voor blanke of hand ontroeste staaloppervlakken. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: Ca. 10 m≤ per liter.

vanaf9,02
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR HOOGGLANSRust-oleum combicolor hoogglans

Rust-oleum combicolor hoogglans

Rust-Oleum CombiColor Hoogglans is een 1-laags, hoogglanzend onderhoudsysteem voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR MATRust-oleum combi color mat

Rust-oleum combi color mat

Rust-Oleum CombiColor Mat is een eenlaags terpentineverdunbaar onderhoudsysteem voor metaal. Het biedt superieure metaalbescherming en kan direct over roest, blank metaal en hout worden toegepast. Verbruik: ca. 10.5 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR MULTI-SURFACE HOOGGLANSRust-oleum combicolor multi-surface hoogglans

Rust-oleum combicolor multi-surface hoogglans

Rust-oleum combicolor Multi-surface hoogglans is een grondverf en aflak in ťťn, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. Het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch verbruik: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR MULTI-SURFACE MATRust-oleum combicolor multi-surface mat

Rust-oleum combicolor multi-surface mat

Rust-oleum combicolor Multi-surface mat is een grondverf en aflak in ťťn, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. Het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. Overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch verbruik: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR MULTI-SURFACE ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor multi-surface zijdeglans

Rust-oleum combicolor multi-surface zijdeglans

Rust-oleum combicolor Multi-surface zijdeglans is een grondverf en aflak in ťťn, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. Het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch verbruik: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC GLOSSRust-oleum combicolor non zinc gloss

Rust-oleum combicolor non zinc gloss

Rust-oleum combicolor non zinc gloss is een grondlaag en deklaag in ťťn, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC PRIMERRust-oleum combicolor non zinc primer

Rust-oleum combicolor non zinc primer

Rust-oleum combicolor non zinc primer is een sneldrogende grondverf gebaseerd op een aromaat vrije kortolie alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is overschilderbaar na 2 uur en geschikt voor nieuwe en licht verroeste oppervlakken. Theoretisch verbruik: ca. 12,8 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR NON ZINC SATINRust-oleum combicolor non zinc satin

Rust-oleum combicolor non zinc satin

Rust-oleum combicolor non zinc satin is een grondlaag en deklaag in ťťn, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het droogt snel (ook bij lage temperaturen), kan direct op roest en blank metaal worden toegepast en bevat zinkvrije anticorrosieve additieven. Rendement: ca. 10,3 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR VERDUNNERRust-oleum combi color verdunner

Rust-oleum combi color verdunner

Rust-oleum combicolor verdunner standaard is geschikt voor de kwastbare Combicolor producten. Het is niet geschikt voor Combicolor hamerslag.

vanaf22,93
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HAMERSLAGVERDUNNERRust-oleum combi color hamerslagverdunner

Rust-oleum combi color hamerslagverdunner

Rust-Oleum Combi Color verdunner voor hamerslag is een speciale verdunner voor de Rust-Oleum 7300 CombiColor product range. Voor spuitapplicatie is het aan te raden om een verdunner te gebruiken. De verdunner is eveneens ideaal voor het reinigen/ontvetten van het oppervlak.

vanaf26,56
bekijk productBekijk product ▸
COMBICOLOR ZIJDEGLANSRust-oleum combicolor zijdeglans

Rust-oleum combicolor zijdeglans

Rust-oleum combicolor zijdeglans is een 1-laags zijdeglanzend onderhoudsysteem op basis van alkyd, geschikt voor metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf16,60
bekijk productBekijk product ▸
COMBIPRIMER AQUARust-oleum combiprimer aqua

Rust-oleum combiprimer aqua

Rust-oleum combiprimer aqua is een roestwerende primer voor toepassing op kaal metaal, nieuw metaal of licht geroest metaal binnen. Het is een sneldrogende primer op basis van een acrylcopolymeerdispersie op waterbasis. Het bevat een roestwerend additief en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het is overschilderbaar na 3 uur. Rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,68
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR HECHTPRIMERRust-oleum combi color hechtprimer

Rust-oleum combi color hechtprimer

Rustoleum Combiprimer Hechtprimer is een oplosmiddelhoudende hechtprimer voor CombiColor deklagen. Het hecht perfect op o.a. gegalvaniseerd, roestvast of verzinkt staal, RVS, aluminium, hard PVC, tegels, koper, brons, porselein en andere gladde ondergronden. Overschilderbaar na ca. 30 minuten (en binnen 24 uur!). Let op: de verflaag blijft kleverig. Verbruik: ca. 35 m≤ per liter.

vanaf16,39
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMASTER SPUITPISTOOLRust-oleum spraymaster spuitpistool

Rust-oleum spraymaster spuitpistool

Rust-oleum comfort spray grip past op iedere Rust-oleum spuitbus en heeft een ergonomisch design voor een goede grip en professioneel resultaat. Het is comfortabel in gebruik door de zachte hendel die voor extra gemak zorgt en heeft een duurzame constructie voor veelvuldig gebruik.

vanaf10,29
bekijk productBekijk product ▸
CRYSTAL CLEARRust-oleum crystal clear

Rust-oleum crystal clear

Rust-oleum crystal clear is een sneldrogende, niet vergelende, duurzame, heldere deklaag. Het dicht, beschermt en verbetert geverfde oppervlakken waaronder hout, metaal, kunststoffen en keramiek. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bestand tegen UV-stralen en kan onder elke hoek worden gespoten.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
DAC HYDRO DRust-oleum dac hydro d

Rust-oleum dac hydro d

Rust-oleum dac hydro d is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatverf voor het vernieuwen en beschermen van betonnen of terracotta dakpannen. Het biedt bescherming tegen vervuiling, UV en zure regen, is waterdampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless. Altijd Primer 44HS als grondlaag gebruiken. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf369,17
bekijk productBekijk product ▸
DAC HYDRO PLUSRust-oleum dac hydro plus

Rust-oleum dac hydro plus

Rust-oleum dac hydro plus is een flexibele en duurzame watergedragen acrylaatverf voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Het is Waterdampdoorlatend, goed weersbestendig, ademend, elastisch, eenvoudig aan te brengen en combineert een fraai uiterlijk met een langdurig kleurbehoud. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf369,17
bekijk productBekijk product ▸
DAKPAN RENOVATIEVERF DAC HYDRO PRORust-oleum dakpan renovatieverf dac hydro pro

Rust-oleum dakpan renovatieverf dac hydro pro

Rust-oleum dac hydro pro is een flexibele, duurzame, watergedragen acrylverf voor het vernieuwen en beschermen van dakleien, golfplaten en betondakpannen. Het combineert een fraai uiterlijk met een langdurig glans- en kleurbehoud. Rendement: 6 m≤ per liter.

vanaf340,86
bekijk productBekijk product ▸
DAC HYDRO ALURust-oleum dac hydro alu

Rust-oleum dac hydro alu

Rust-oleum dac-hydro-alu is een gebruiksklare aluminiumcoating op waterbasis voor decoratie, warmtereflectie en duurzame bescherming van metalen en de meeste bitumendaken. Het verhindert opwarming van het oppervlak door licht weerkaatsend effect van de aluminiumplaatjes in de coating. Het is een blijvend elastische laag zonder voegen of naden (400% elastisch), waterdampdoorlatenden een waterdichtingssysteem als afwerklaag op Dacfill. Verbruik: 1 m≤ per liter.

vanaf103,76
bekijk productBekijk product ▸
DACFILL FRIGORust-oleum dacfill frigo

Rust-oleum dacfill frigo

Rust-oleum dacfill frigo is een gas- en dampdichte slijtvaste rubberachtige laag voor wanden en plafonds in o.a. koelcellen. Het is duurzaam elastisch (>400%), bestand tegen temperatuurschommelingen, ideaal voor koelruimten, bevat geen oplosmiddelen of bitumen en is zelfdovend (DIN 4102). Bij het gasdicht maken van nieuwe koelcellen zijn 2 of meerdere lagen nodig, bij het herstellen van bestaande gasdichte coatings is 1 laag voldoende. Het kan worden toegepast op isolatiematerialen als polystyreenschuim, polyurethaan en Primer 44HS, Pegafix of Pegalink. Verbruik: 1,5 m≤ per liter.

vanaf363,19
bekijk productBekijk product ▸
DACFILLRust-oleum dacfill

Rust-oleum dacfill

Rust-oleum dacfill is een waterdicht vloeistofmembraan op waterbasis. Het vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor hellende daken (minimaal 5% helling), is een 100% waterdicht systeem, bestand tegen UV-straling, zure regen, hitte vorst en vervuiling, is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless, is vlamdovend, moeilijk ontvlambaar en dampdoorlatend. Het is geschikt voor toepassing op schuine daken (dakbedekking, bitumen), schoorsteenplaten, primer 44hs of verdunde noxyde. Verbruik per laag: 0,6- 1,5 kg per m≤

vanaf20,60
bekijk productBekijk product ▸
DACFILL HZRust-oleum dacfill hz

Rust-oleum dacfill hz

Rust-oleum dacfill HZ is een sneldrogend waterdicht vloeistofmembraan op waterbasis. Het vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor platte daken. Het is Bestand tegen UV-straling, zure regen, hitte vorst en vervuiling, is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless en is vlamdovend, moeilijk ontvlambaar en dampdoorlatend. Het is geschikt voor extra bescherming tegen vocht en beschadiging. De ondergrond moet goed schoon en droog zijn, vrij van schilfers, grind, stof en vuil en kan worden toegepast op platte daken, Primer 44HS, Parafix of verdunde Noxyde. Verbruik: 1 m≤ per liter.

vanaf377,01
bekijk productBekijk product ▸
Dacfill VerstevigingsvliesRust-oleum dacfill verstevigingsvlies

Rust-oleum dacfill verstevigingsvlies

Rust-oleum dacfill vlies geeft extra mechanische sterkte bij een werkende ondergrond. Het verbetert mechanische sterkte bij Dacfill of Dacfill HZ systemen en heeft een betere waterdichting. Het wordt altijd geadviseerd voor garantiesystemen voor daken met een helling minder dan 5%. dikte: 280 žm.

vanaf195,98
bekijk productBekijk product ▸
Dacfill Glasvezel-versterkt vliesRust-oleum dacfill glasvezel-versterkt vlies

Rust-oleum dacfill glasvezel-versterkt vlies

Rust-oleum dacfill vlies glasvezels geeft extra mechanische sterkte en is zeer eenvoudig in gebruik. Het verbetert de mechanische sterkte bij Dacfill of Dacfill HZ systemen, is eenvoudig aan te brengen, eenvoudig af te scheuren en ideaal om details af te werken. Het is geschikt voor coatings op waterbasis en oplosmiddelbasis, zorgt voor betere waterdichting en heeft een goede drapeerbaarheid.

vanaf524,08
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT OP PLASTIC SPUITVERFRust-oleum direct op plastic spuitverf

Rust-oleum direct op plastic spuitverf

Rust-oleum direct op plastic is ideaal om het uiterlijk te herstellen van afgesleten tuinmeubilair en andere plastic voorwerpen. Het vernieuwt en herstelt in ťťn stap, er is geen primer nodig, het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en het zorgt voor superieure hechting en duurzaamheid.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT OP VINYL SPUITVERFRust-oleum direct op vinyl spuitverf

Rust-oleum direct op vinyl spuitverf

Rust-oleum direct op vinyl is een flexibele verf, speciaal ontwikkeld voor het herstel van kleur op vinyl en stof. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en ideaal voor auto- en bootstoelen, dashboards, bekleding, bagage, meubilair en sportuitrusting in vinyl of textiel.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
SPUITVERF MARKEERSPRAYRust-oleum spuitverf markeerspray

Rust-oleum spuitverf markeerspray

Rust-oleum economische markeerspray fluorescerend is een xyleenvrije, sneldrogende (binnen 5-10 minuten) markeerspray met een 360į ventiel. Het is geschikt voor het professioneel markeren in openbare werken, bouw of industrie buiten.

vanaf8,92
bekijk productBekijk product ▸
9100 EPOXYCOATINGRust-oleum 9100 epoxycoating

Rust-oleum 9100 epoxycoating

Rust-oleum epoxy deklaag is een hoogwaardig epoxysysteem, gebaseerd op 2-componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Het is lood- en chromaatvrij, bevat speciale roestwerende pigmenten en is geschikt voor op vloeren en op metaal. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden (scheelt voorbehandeling), is eenvoudig aan te brengen en te reinigen, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling (geschikt voor zwembaden), bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geeft optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, is speciaal bedoeld voor kwast en airless applicatie en kan ook met de roller aangebracht worden. Verbruik: 6-7 m≤ per liter (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf60,56
bekijk productBekijk product ▸
5412 Epoxyplamuur voor betonreparatieRust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum epoxy plamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, poriŽn en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. Het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m≤ per 1 mm laagdikte.

vanaf108,47
bekijk productBekijk product ▸
5180 EPOXY REPARATIEMORTELRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum epoxy reparatiemortel is een Zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliŽn, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Verbruik: 1.2 m≤ per 10 kg bij 5 mm diepte.

vanaf38,69
bekijk productBekijk product ▸
5190 Epoxy Reparatiemortel DiepvullerRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. Het is sterker dan beton, Bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliŽn, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Het is na 6 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers of -coatings. Verbruik: 0.5 m≤ per 25 kg bij 3 cm diepte.

vanaf153,28
bekijk productBekijk product ▸
9169 Epoxy RoestprimerRust-oleum 9169 epoxy roestprimer

Rust-oleum 9169 epoxy roestprimer

Rust-oleum epoxyprimer is een laag viskeuze epoxy roestprimer met uitstekende hechting en corrosiewering op hand ontroeste ondergronden. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden en Doordringt roest tot op het metaal. Het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf273,77
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE PRIMER GEVLINDERD BETONRust-oleum sneldrogende primer gevlinderd beton

Rust-oleum sneldrogende primer gevlinderd beton

Rust-oleum epoxyprimer gevlinderd beton is een watergedragen, 2-componentenprimer voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton, leisteen of tegels. Het is overschilderbaar na slechts 3 uur en het verbruik is ca. 10 m≤ per liter.

vanaf230,38
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ANTI-SLIP ADDITIVERust-oleum epoxyshield anti-slip additive

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additive

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additief voorziet de vloer van een veilige anti-slip laag. Het is geschikt voor toepassing in Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTELRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. Licht verkeer mogelijk na 24 uur (bij 20įC) en overschilderbaar na 48 uur. Het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. Verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m≤ (2 cm laagdikte).

vanaf119,05
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLERRust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum Epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. Het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20įC). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).

vanaf65,57
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD SEALERRust-oleum epoxyshield sealer

Rust-oleum epoxyshield sealer

Rust-oleum epoxyshield betonsealer is een watergebaseerde, transparante 1-component betonsealer op basis van vinyl acrylaat. Het vermindert stofvorming, beschermt de vloer tegen vocht/chemicaliŽn en vergemakkelijkt de reiniging van de vloer. Het is een eenvoudige betonbeschermer en stofbinder met een uitstekend penetrerend vermogen, goede duurzaamheid bij lichte belasting en een zeer snelle droging (kleefvrij na 1 uur). Het vergeelt niet, is gemakkelijk aan te brengen en beschermt tegen vocht en chemicaliŽn. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf112,01
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD DECORATIEVE CHIPSRust-oleum epoxyshield decoratieve chips

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips kunnen gemakkelijk in de nog natte laag Rust-oleum Epoxyshield Maxx worden gestrooid.

vanaf17,70
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ETSMIDDELRust-oleum epoxyshield etsmiddel

Rust-oleum epoxyshield etsmiddel

Rust-oleum Epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. Het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een Rust-oleum coating systeem. Het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (ďwitte roestĒ).

vanaf116,15
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD GARAGEVLOERCOATINGRust-oleum epoxyshield garagevloercoating

Rust-oleum epoxyshield garagevloercoating

Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating is een halfglanzende, gebruiksvriendelijke, waterverdunbare epoxy garagevloercoating met uitstekende hechting. Het is geschikt voor betonnen vloeren en het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het pakket bevat een complete DHZ-kit met de 2-componenten epoxycoating, een schoonmaakmiddel, decoratieve chips, een roerhoutje en een DVD met instructiefilm. Normaal gesproken volstaat 1 laag en er is geen primer nodig. Het is bestand tegen benzine, olie, zout en autobanden en gemakkelijk schoon te houden. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Een kit is goed voor 25 m≤.

vanaf192,06
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD MAXXRust-oleum epoxyshield maxx

Rust-oleum epoxyshield maxx

Rust-oleum epoxyshield maxx 2K-Epoxyvloercoating waterbasis kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf200,48
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTERRust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter

Rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter

Rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. Het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf89,35
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ULTRARust-oleum epoxyshield ultra

Rust-oleum epoxyshield ultra

Rust-oleum epoxyshield ultra 1-k vloercoating is een matglanzende coating die aangebracht kan worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220. Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het is bestand tegen lichte tot middelzware belasting, eenvoudig verwerkbaar, sneldrogend, kleefvrij na slechts 2 uur en goed bestand tegen chemicaliŽn en autobanden. Theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf153,87
bekijk productBekijk product ▸
FILLCOAT WATERPROOFINGRust-oleum fillcoat waterproofing

Rust-oleum fillcoat waterproofing

Rust-oleum fillcoat is een oplosmiddelhoudende filler die zorgt voor een onmiddellijk waterdichte afwerking van o.a. daken, niet-begaanbare terrassen, dakgoten, daklijsten, schoorsteenslabben en leidingen. Het kan in alle weersomstandigheden aangebracht worden, is 1300% elastisch, heeft een uitstekende hechting, is ontwikkeld op basis van een bitumenvrije formule, heeft een goede weerstand tegen zure regen en is UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is toepasbaar op bitumen, metaal, hard PVC, polyester en glas. Overschilderbaar na 3-14 dagen. Verbruik: ca. 1 m≤ per liter.

vanaf29,84
bekijk productBekijk product ▸
5160 Flexibele voegenvullerRust-oleum 5160 flexibele voegenvuller

Rust-oleum 5160 flexibele voegenvuller

Rust-oleum flexibele voegenvuller is een gietbare en flexibele polyurethaan voegenvuller met een hoge slijtvastheid en een goede bestandheid tegen zwaar verkeer en chemicaliŽn. Het is snel weer belastbaar (na 8-12 uur), geschikt voor binnen en buiten en blijvend flexibel (zodat de vloer kan uitzetten en inkrimpen). De flexibele voegmortel primer kan gebruikt worden om de hechting te verbeteren. Er wordt niet niet geadviseerd om de voegenvuller over te schilderen. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 20 m per 2 liter bij een voeg van 10 mm diep en 10 mm breed.

vanaf82,26
bekijk productBekijk product ▸
FLUORESCERENDE SPRAYRust-oleum fluorescerende spray

Rust-oleum fluorescerende spray

Rust-oleum fluorescerend is een hoogwaardige krasbestendige verf waarmee een heldere fluorescerende afwerking gecreŽerd kan worden op diverse ondergronden zoals hout, metaal en glas, binnen en buiten.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
GALVINOLEUMRust-oleum galvinoleum

Rust-oleum galvinoleum

Rust-oleum galvinoleum is een 1-component super hechtprimer voor alle moeilijke ondergronden zoals glas, porselein, de meeste kunststoffen, aluminium, koper en RVS. Het kan al na 30 minuten worden overgeschilderd met 7500 Alkythane en heeft een zeer hoog rendement: ca. 35 m≤ per liter.

vanaf35,16
bekijk productBekijk product ▸
GLITTER EFFECT SPUITBUSRust-oleum glitter effect spuitbus

Rust-oleum glitter effect spuitbus

Rust-oleum glitter effect is een sneldrogende, heldere afwerklak met glitterdeeltjes voor binnen. Het is duurzaam en vergeelt niet en geschikt voor de bescherming en verfraaiing van reeds geschilderde oppervlakken of rechtstreeks op o.a. gips, karton, hout, metaal, vlechtwerk, glas, aardewerk, papier, plastic en keramiek. Een spuitbus is geschikt voor ca. 2,5 m≤.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
GLITTERVERFRust-oleum glitterverf

Rust-oleum glitterverf

Rust-oleum Glitter shimmer geeft een prachtige metaalachtige glinstering op muren, meubels en huisaccessoires. De verf is een mix van parelmoer pigment en glitters die fonkelen in het licht, waardoor muren en meubels tot leven komen. Het is kant en klaar te rollen of te verspuiten en geeft extreme glitters (glitter ultra shimmer) of medium glitters (glitter medium shimmer). Ook is het verkrijgbaar als toevoeging (glitter subtle shimmer) voor watergedragen muur- en vloerverven. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: 14 m≤ per liter of 1 zakje toevoeging voor 3 tot 5 liter verf.

vanaf13,80
bekijk productBekijk product ▸
GLOW IN THE DARKRust-oleum glow in the dark

Rust-oleum glow in the dark

Rust-oleum glow in the dark kan op muren, plafonds en andere voorwerpen worden aangebracht. De verf zal na blootstelling aan licht in het donker lichtgroen nagloeien (de kleur lijkt in normaal licht gebroken wit). Het is geschikt voor gebruik op o.a. hout, metaal en kunststof, kan met zeep en water worden gewassen, is handdroog in 15 minuten tijd, geschikt voor binnen en buiten gebruik voor bijvoorbeeld kinderkamers, schoolprojecten en versieringen. Het gloeit 4-8 uur na. Tip: breng dit product boven een wit of een licht bedekt oppervlak aan om dekking te garanderen.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD CLEANERRust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met GraffitiShieldô hydro, polycoat of nano. Het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. Het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.

vanaf20,52
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD HYDRORust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. Het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent UV-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). Het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf571,19
bekijk productBekijk product ▸
GraffitiShield PolycoatRust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf182,93
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD WAXRust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. Het is geschikt voor ťťn enkele reiniging. Het is zo goed als onzichtbaar, UV-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. Het is toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. Het is verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. Het is overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. Verbruik: ca. 6,7 m≤ per liter.

vanaf339,66
bekijk productBekijk product ▸
ECONOMISCHE GRONDMARKERINGRust-oleum economische grondmarkering

Rust-oleum economische grondmarkering

Rust-oleum grondmarkering is een extra grote spuitbus voor meer lengtemeters grondmarkering. Het heeft een 2-vingerspuitkop voor precies schrijven en is sneldrogend (5 - 10 minuten).

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
LIJNENTREKKERRust-oleum lijnentrekker

Rust-oleum lijnentrekker

Rust-oleum hard hat lijnentrekker is een uitzonderlijk hulpmiddel voor het creŽren van scherpe en duurzame lijnen op fabrieksvloeren, parkeerterreinen, speelplaatsen of recreatie gebieden. Het heeft een goede dekkracht, instelbare lijnbreedte (5-10 cm), is van robuuste industriŽle kwaliteit en zorgt ervoor dat er geen verfresten op de lijnentrekker achterblijven. Let op, u dient de lijnentrekker en de markerhendel allebei te bestellen als u een complete lijnentrekker op wielen wilt ontvangen.

vanaf99,68
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG FLUORESCERENDRust-oleum hard hat deklaag fluorescerend

Rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend

Rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend is ideaal voor signalering, veiligheidsmarkering en kleurcoderingen. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd het toe te passen over hard hat matwit. Bij buitentoepassing wordt geadviseerd om het over te spuiten met rust-oleum 2500 transparant. Theoretisch rendement: ca. 2.1 m≤ per spuitbus.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG MATRust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf22,78
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG METALLICRust-oleum hard hat deklaag metallic

Rust-oleum hard hat deklaag metallic

Rust-oleum hard hat deklaag metallic is een metallische, sneldrogende coating voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is speciaal voor het creeeren van een aluminiumkleur op blank metaal en gegalvaniseerde oppervlakken zoals machines, pompen en kasten. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf24,59
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANSRust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf19,04
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANSRust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf22,78
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANTRust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. Het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. Het vergeelt niet en is uv-bestendig. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per spuitbus.

vanaf25,09
bekijk productBekijk product ▸
GALVA EXPRESSERust-oleum galva expresse

Rust-oleum galva expresse

Rust-oleum hard hat galva expresse is een matgrijze, sneldrogende, zinkrijke grondlaag gebaseerd op een styreen acrylaathars. Dit product bevat puur zink en biedt uitstekende bescherming tegen corrosie. Het is toepasbaar op nieuw, blank of gestraald staal of verzinkte staaloppervlakken bij lichte industriŽle belasting en een corrosieve/vochtige omgeving. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is binnen 1 of na 48 uur overschilderbaar met onverzeepbare coatings. Verbruik: ca. 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf23,23
bekijk productBekijk product ▸
GALVA PLUSRust-oleum galva plus

Rust-oleum galva plus

Rust-oleum hard hat galva plus is een sneldrogende zink/aluminium coating voor het bijwerken van thermisch verzinkte staaloppervlakken. Het bevat puur zink en aluminium als pigment en is bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is geschikt als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in een corrosieve omgeving. Verbruik: ca. 1,7 m≤ per spuitbus.

vanaf23,23
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT ZINKVERFRust-oleum hard hat zinkverf

Rust-oleum hard hat zinkverf

Rust-oleum hard hat galva zinc is een matgrijze, sneldrogende koudverzinker met 90% zink (99% puur zink) in de droge verflaag voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is geschikt voor gebruik op blank staal en verzinkte ondergronden. Het is een taaie, zinkrijke coating die kathodischeen mechanische bescherming geeft en bestand is tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 10,4 m≤ per liter of 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
GALVA ZINC-ALURust-oleum galva zinc-alu

Rust-oleum galva zinc-alu

Rust-oleum hard hat galva zinc-alu is een sneldrogende, zinkrijke coating gebaseerd op een epoxy ester. Het bevat puur zink en aluminium en biedt kathodische bescherming. Het is toepasbaar als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in corrosieve/ vochtige omgevingen. Het is geschikt voor gebruik op beschadigde, thermisch verzinkte staaloppervlakken en speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per spuitbus en 10,5 m≤ per liter bij kwastverwerking.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
HEAT-RESISTANTRust-oleum heat-resistant

Rust-oleum heat-resistant

Rust-oleum hard hat hittebestendig is een zijdeglanzende coating voor nieuw, blank staal, gestraald staal of goed voorbehandelde, gecoate oppervlakken zoals barbecues, stookgereedschap, hete lucht kanonnen en uitlaten. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en biedt bescherming tot een droge hitte van 750įC (kortstondige piekbelasting) bij toepassing binnen of in een beschutte omgeving buiten. Theoretisch rendement: ca. 10-12 m≤ per liter bij kwastverwerking of 2 m≤ per spuitbus.

vanaf24,16
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEER-COATINGRust-oleum isoleer-coating

Rust-oleum isoleer-coating

Rust-oleum hard hat isoleercoating is een matwitte, hooggepigmenteerde isoleercoating (maskeerspray) voor het permanent isoleren van hardnekkige nicotine-, roet-, teer- en roestvlekken, vochtplekken, graffiti en talrijke kleurstoffen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. beton, hout, gipsplaat en over oude verflagen. Het is milieuvriendelijker dan de meeste isoleercoatings en nat-in-nat of na 30 minuten overschilderbaar met de meeste gangbare muurverven. Theoretisch rendement: 3 tot 4 m≤ per spuitbus.

vanaf14,94
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKEERVERF SPRAYRust-oleum lijnmarkeerverf spray

Rust-oleum lijnmarkeerverf spray

Rust-oleum hard hat lijnenspuitbus is een permanente line marker gebaseerd op lood- en chromaatvrije pigmenten en een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor gebruik met de hard hat lijnentrekker. Het is kleefvrij na 15 minuten en na 4 uur is licht verkeer mogelijk. Het is geschikt voor gebruik op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 120 meter per spuitbus van 500 ml en 180 meter per spuitbus van 750 ml.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
MARKEERVERF SPRAYRust-oleum markeerverf spray

Rust-oleum markeerverf spray

Rust-oleum hard hat markeerverf is een matte markeringsspray gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het bevat lood- en chromaatvrije pigmenten en kan worden aangebracht op o.a. metaal, beton, asfalt, gravel, aarde en gras. Het lost niet op in water, is bestand tegen lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid, is te gebruiken tot het vriespunt en kan ook binnen worden toegepast. Theoretisch verbruik: ca. 70 meter per spuitbus.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT GRONDLAAGRust-oleum hard hat grondlaag

Rust-oleum hard hat grondlaag

Rust-oleum hard hat roestwerende grondlaag is een tijdsbesparende (sneldrogende) oplossing voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is ideaal voor op ijzer, staal en andere metalen. Het is ook toe te passen op lichtgeroeste ondergronden en oude verflagen. In combinatie met de verschillende deklagen zorgt het voor maximale bescherming, ook in een sterk corrosieve omgeving. Overschilderbaar binnen 1 uur of na 48 uur. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf22,71
bekijk productBekijk product ▸
HECHT PRIMERRust-oleum hecht primer

Rust-oleum hecht primer

Rust-oleum hechtprimer is een sneldrogende primer die een stevige hechting voor spuitverf biedt op onbehandeld of geschilderd hout, metaal, pleister, metselwerk en niet geglazuurd keramiek, binnen en buiten. Het houdt vlekken, verkleuringen en onregelmatigheden tegen en zorgt voor een gladdere en meer eenvormige verfafwerking. Het kan nat of droog worden geschuurd en kan met behulp van zeep en water worden schoongemaakt.

vanaf11,10
bekijk productBekijk product ▸
5500 HYGIŽNISCHE VLOERCOATINGRust-oleum 5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum 5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum high build oplosmiddelvrije epoxy is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het biedt optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, heeft een zeer hoge laagdikte (150 micron), is zeer slijtvast, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling, oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geschikt voor zwembaden, goedgekeurd voor voedselcontact en klasse 1 vlamuitbreiding gecertificeerd (BS 476 deel 7). Na het aanbrengen wordt het gecoate oppervlak net zo hard en dicht als keramische tegels. Verzekert uitstekende bescherming tegen reinigingsmiddelen, dierlijke vetten, water, pekel en andere agressieve vloeistoffen zoals in de voedingsindustrie. De gladde, tegelachtige deklaag is zeer geschikt voor dagelijks schoonmaken en schrobben. Verbruik: ca. 6.7 m≤ per liter.

vanaf114,19
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK OVENS EN GRILLRust-oleum spuitlak ovens en grill

Rust-oleum spuitlak ovens en grill

Rust-oleum hittebestendige verf een terpentinegedragen spuitlak, geschikt voor ovens en grills maar ook voor kachels, barbecues, motoren, radiatoren en andere metalen voorwerpen tot 650 ļC, binnen en buiten. De spuitlak is bijzonder sterk, droogt snel en is roestwerend. Verbruik: ca. 2 m≤ per verpakking.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
8700 HygiŽnische DeklaagRust-oleum 8700 hygiŽnische deklaag

Rust-oleum 8700 hygiŽnische deklaag

Rust-oleum hygiŽnische muurcoating deklaag is een watergedragen 1-component hygiŽnische deklaag voor de bescherming van muren en plafonds tegen normale vochtigheid en vervuiling binnen. Het is Goedgekeurd voor rechtstreeks contact met levensmiddelen (R1) en kan op vochtige ondergronden aangebracht worden in combinatie met 8798 hygiŽnische primer. VErbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf228,37
bekijk productBekijk product ▸
8300 HygiŽnische DeklaagRust-oleum 8300 hygiŽnische deklaag

Rust-oleum 8300 hygiŽnische deklaag

Rust-oleum hygiŽnische muurcoating is een 1-component hygiŽnische deklaag op basis van Vinylacrylaat voor muren en plafonds voor bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en bij tussenpozen hoge vochtigheid. Het is Snel droog en overschilderbaar, Kan zelfs tot 0įC aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, Niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen en goedgekeurd voor rechtstreeks contact met levensmiddelen (R1). Het kan worden toegepast over HygiŽnische primer 8399 of geschilderde ondergronden. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf200,00
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIERust-oleum ijzermenie

Rust-oleum ijzermenie

Rust-oleum ijzermenie is een roestwerende primer op basis van alkydhars die beschermt tegen het roesten van ijzer en staal, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor metalen die verwarmd worden, zoals radiatoren en verwarmingsbuizen. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf17,59
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL CHOICE SHOP PRIMERRust-oleum industrial choice shop primer

Rust-oleum industrial choice shop primer

Rust-oleum industrial choice shopprimer is een sneldrogende grondlaag gebaseerd op een sojaolie alkydhars. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde en licht geroeste staaloppervlakken. Het is speciaal bedoeld om met de verfspuit te worden aangebracht. Voor kleine reparaties kan het ook met kwast en/of roller worden aangebracht. Het kan overschilderd worden met Rust-oleum alkyd grondlagen en/of het alkythane systeem 7500. Theoretisch rendement: 12,8 m≤ per liter.

vanaf47,21
bekijk productBekijk product ▸
LEAKSEALRust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. Het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. Het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking, vinyl gevel beplating en fiberglas. Theoretisch verbruik: 0,74 m≤ per spuitbus.

vanaf24,64
bekijk productBekijk product ▸
6040 LOODVRIJE MENIERust-oleum 6040 loodvrije menie

Rust-oleum 6040 loodvrije menie

Rust-oleum loodvrije menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars tegen het roesten van ijzer en staal, maar ook geschikt als beschermende grondlaag voor hout in contact met metselwerk of beton. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12 m≤ per liter.

vanaf17,59
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK MAT GLASRust-oleum spuitlak mat glas

Rust-oleum spuitlak mat glas

Rust-oleum spuitlak mat glas is een spuitlak geschikt voor het creŽren van een mat effect op glas binnen. De spuitlak heeft een semi-transparante afwerking en geeft het glas een mat effect. Het is geschikt als decoratie op de ramen of als afscherming voor meer privacy.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer met hoge laagdikte en bescherming voor nieuw of gestraald metaal. Het biedt maximale duurzaamheid, zelfs in zeer corrosieve omgevingen. In combinatie met o.a. 7500 Alkythane kan dit product zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf199,67
bekijk productBekijk product ▸
METAL CLADDING TOPCOATRust-oleum metal cladding topcoat

Rust-oleum metal cladding topcoat

Rust-oleum metal cladding topcoat is een zijdeglans decoratieve deklaag op waterbasis voor gebruik op metalen objecten en gevelbeplatingen. Het is Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, is duurzaam en heeft een uitstekende uv-bestendigheid. Het is speciaal ontwikkeld als eindlaag op metalen cladding die vooraf gecoat is met Metal Cladding Primer of PVDF Primer, of elke andere metalen ondergrond die vooraf gecoat is met Noxyde of Peganox. Verbruik: 8 m≤ per liter.

vanaf269,64
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC FINISH MEUBELVERFRust-oleum metallic finish meubelverf

Rust-oleum metallic finish meubelverf

Rust-oleum metallic finish meubelverf is een elegante, rijke metallic afwerking voor alle soorten meubilair van hout of pleister. Het kan ook worden gebruikt als basislaag onder Rust-oleum chalky finish meubelverf voor een klassieke look. Door de toplaag na droging zacht weg te wrijven met een vochtige doek, wordt het metallic gedeelte eronder terug zichtbaar. Verbruik: ca. 14 m≤ per liter.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELVERNIS MATRust-oleum meubelvernis mat

Rust-oleum meubelvernis mat

Rust-oleum meubelvernis mat is een zeer duurzame, transparante lak die het geverfde oppervlak beschermt en benadrukt. Het is te gebruiken met Rust-oleum chalky finish meubelverf voor een duurzame geverfde afwerking. Het zorgt voor een gladde, matte afwerking en is uitsluitend geschikt voor gebruik binnen. Het is watergedragen, geurloos en geschikt voor speelgoed. De krijtverf verandert subtiel na het aanbrengen van de vernis. Het blijft niet kleverig na het aanbrengen en is dus gebruiksvriendelijker. Aantal aanbevolen lagen: 2. Rendement: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf6,13
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELWASRust-oleum meubelwas

Rust-oleum meubelwas

Rust-oleum meubelwas beschermt en verbetert de afwerking en het resultaat van Rust-oleum chalky finish meubelverf. De was is makkelijk aan te brengen met een borstel of zachte doek en geeft een fluweelachtige glans. Het zorgt ervoor dat het geverfde oppervlak waterafstotend is en beschermd is tegen vlekken. Verbruik: ca. 14 m≤ per liter.

vanaf6,13
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELEFFECTRust-oleum spiegeleffect

Rust-oleum spiegeleffect

Rust-oleum mirror effect is geschikt om transparante oppervlakken zoals glazen vazen, glazen, ingelijst glas, tafelbladen en kandelaars om te toveren tot chique decoratieve objecten met een spiegeleffect. Het dient te worden aangebracht op de achterkant van het glas. Het spiegeleffect ontstaat bij het drogen aan de andere kant.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
Multi-Marker VerfRust-oleum multi-marker verf

Rust-oleum multi-marker verf

Rust-oleum economische multi-marker is een sneldrogende kwaliteitsverf voor professioneel markeergebruik bij openbare werken, bouwsector of industrie. Het hecht op ondergronden en dankzij de innovatieve 360į ventiel is het in elke richting spuitbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
BETONLOOK EFFECTRust-oleum betonlook effect

Rust-oleum betonlook effect

Rust-oleum natural effects concrete creŽert de indruk en textuur van beton. Het is uitermate geschikt voor hout, metaal, kunststoffen, gegoten beton en vele andere oppervlakken. Het is sneldrogend, zorgt voor een robuuste en krasvaste oppervlakte en is geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGANOXRust-oleum noxyde peganox

Rust-oleum noxyde peganox

Rust-oleum noxyde peganox is een 1-Component zijdeglanzende elastische coating op waterbasis, geoptimaliseerd voor applicatie met kwast of roller. Het heeft Goede roestwering en waterdichting, is 200% elastisch en heeft uitstekende hechting. Het is geschikt voor toepassing op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf116,58
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGARUSTRust-oleum noxyde pegarust

Rust-oleum noxyde pegarust

Rust-oleum noxyde pegarust is een zijdeglanzende anti-corrosie coating die kan worden toegepast bij koude temperaturen tot 0įC en op vochtige oppervlakken. Het heeft Uitstekende roestwering en waterdichting, Scheurt niet en bladdert niet af, Voorkomt onderroest, is Geschikt voor corrosieklasse C5-M volgens ISO12944 (zie certificaat), UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is een primer en topcoat in ťťn en kan direct op diverse metallische ondergronden worden aangebracht. Het garandeert duurzame bescherming door middel van unieke elastische en waterdichtende bindmiddeltechnologie. Het kan zelfs op vochtige ondergronden en bij vochtig weer worden aangebracht. Het kan worden toegepast op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 2.7 m≤ per liter.

vanaf141,03
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDEMathys noxyde

Mathys noxyde

Rustoleum Noxyde is een matte, watergebaseerde 1-component coating. Het is eenvoudig aan te brengen en vormt een dik, anticorrosief membraan dat zeer goed beschermt tegen water, zoutverstuiving en agressieve omgevingen. Onafhankelijk onderzoek volgens de ISO-norm 12944 toont aan dat dit product de absolute TOP is in corrosiebescherming: het geeft zelfs meer dan 15 jaar bescherming in de hoogste corrosie-klasse C5-M. Het is geschikt voor toepassing op o.a. plastisol, ijzer, staal, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verdund met 25% water is het ook geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen, beton, keramiek en tegels. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

vanaf22,81
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE TAPERust-oleum noxyde tape

Rust-oleum noxyde tape

Rust-oleum Noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende hechting, heeft een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. Het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het Noxyde- en Noxyde Pegarust-coatingsysteem. Afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.

vanaf35,24
bekijk productBekijk product ▸
NR. 1 GROENE VERFAFBIJTRust-oleum nr. 1 groene verfafbijt

Rust-oleum nr. 1 groene verfafbijt

Rust-oleum nr. 1 groene verfafbijt is een zeer effectief, verfoplossend en -opwerkend materiaal zonder methyleenchloride. Het is ontwikkeld om alle soorten olie- en alkydharsgebaseerde verflagen, emulsieverven, vernissen en de meeste 2-componenten coatings van metalen, minerale, en houten ondergronden te verwijderen.

vanaf18,01
bekijk productBekijk product ▸
NS100 subtiele anti-slip toevoegingRust-oleum ns100 subtiele anti-slip toevoeging

Rust-oleum ns100 subtiele anti-slip toevoeging

Rust-oleum NS100 is een Anti-slip additief voor 1-component verven. Het Kan worden ingemengd of over natte verflaag worden gestrooid en de HDPE deeltjes zakken niet uit. Gebruik 30 gram NS100 per 1 liter verf (bijvoorbeeld 7200 Floorcoat PU).

vanaf10,15
bekijk productBekijk product ▸
NS200/NS300 ANTI-SLIP KORRELSRust-oleum ns200/ns300 anti-slip korrels

Rust-oleum ns200/ns300 anti-slip korrels

Rust-oleum NS200/NS300 anti-slip korrels zijn gemaakt van gesinterde vuurstenen, dienen als toevoeging aan vloercoatings en geven een duurzaam anti-slip oppervlak. Er is keuze tussen kleine korrels (NS200) of wat grotere korrels (NS300), is geformuleerd voor gebruik met 1- of 2-componenten vloercoatings en kan vermengd worden met de coating of nagestrooid worden. Verbruik: 4,4/8,8 m≤ per liter.

vanaf13,60
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIP KORRELS NS500Rust-oleum antislip korrels ns500

Rust-oleum antislip korrels ns500

Rust-oleum ns500 anti-slip toevoeging met thermisch gespleten aluminiumoxide zorgt voor een uitstekende antislip laag indien het met Rust-oleum vloercoatings wordt gemengd. 1 kilo is voldoende voor 2 m≤.

vanaf13,60
bekijk productBekijk product ▸
4268 Hittebestendige MetaalprimerRust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimer

Rust-oleum 4268 hittebestendige metaalprimer

Rust-oleum oranje grondlaag 150-425 graden biedt bescherming tot een droge hitte van 425įC en is af te werken met 4215 Hittebestendige Metaalcoating. Het Bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden en ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal aangebracht te worden. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf275,95
bekijk productBekijk product ▸
PAINTERS TOUCHRust-oleum painters touch

Rust-oleum painters touch

Rust-oleum painter's touch is een multifunctionele decoratieve en beschermende verf die ideaal is voor dagelijkse projecten. Het is geschikt voor het spuiten van o.a. meubelen, kasten, deuren, kozijnen, vazen, manden, afwerkingsitems en algemene prullaria, binnen en buiten.

vanaf9,68
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC SPUITVERFRust-oleum metallic spuitverf

Rust-oleum metallic spuitverf

Rust-oleum metallic spuitverf is de perfecte oplossing om stijlvolle metallic afwerkingen te creŽren. Het kan op hout, metaal, pleister, metselwerk, keramiek en vlechtwerk worden aangebracht. De geavanceerde formulering zorgt voor een duurzame glans, het is sneldrogend, geschikt voor gebruik binnen, corrosiebestendig en heeft een uitstekende dekking, isolerende eigenschappen en kleurbehoud.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL SPUITVERFRust-oleum universal spuitverf

Rust-oleum universal spuitverf

Rust-oleum universal kan op ieder mogelijk oppervlak kan worden aangebracht. In de ergonomische en comfortabele greep zit een uniek trekker mechanisme dat een geavanceerd spuitsysteem vormt en dat onder alle mogelijke hoeken verf kan spuiten, zelfs ondersteboven. Het product is specifiek geformuleerd, zodat het op de meest uiteenlopende ondergronden kan worden gebruikt zoals op hout, kunststof, metaal, baksteen, beton en vinyl. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bestand tegen verbleking en schilfervorming en roestwerend.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRETE REPARATIEMORTELRust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 N/mm≤ drukweerstand. Verbruik: 0.3 m≤ per 10 kg bij 2 cm diepte.

vanaf40,40
bekijk productBekijk product ▸
PEGAKOTE VLOERCOATINGRust-oleum pegakote vloercoating

Rust-oleum pegakote vloercoating

Rust-oleum pegakote is een 2-componenten zijdeglans epoxy vloercoating op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkeertereinen en werkplaatsen. Het heeft een uitzonderlijke slijtvastheid en hardheid, is eenvoudig aan te brengen, bestand tegen oliŽn en oplosmiddelen en eenvoudig schoon te maken. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de meeste minerale ondergronden (oud beton, tegels, glas, etc.). Op nieuw beton of niet poreus beton moet de slikhuid verwijderd worden door zand- of gritstralen, met verdund zoutzuur, of met Surfa-Etch 108. Poreuze ondergronden moeten eerst geimpregneerd worden met Pegakote verdund met 10 ŗ 20% water. Verbruik: ca. 4,8 m≤ per liter.

vanaf117,00
bekijk productBekijk product ▸
Pegasol QuartzRust-oleum pegasol quartz

Rust-oleum pegasol quartz

Rust-oleum pegasol quartz is een 2-componenten antislip vloercoating met kwartsstructuur op waterbasis voor binnen- en buitengebruik. Het is geschikt voor o.a. balkons, terrassen, industriŽle vloeren en magazijnen (in garages afwerken met een laag Pegakote). Theoretisch verbruik: 800 gram per m≤.

vanaf152,20
bekijk productBekijk product ▸
4900 Polycoat 2K Heavy Duty VernisRust-oleum 4900 polycoat 2k heavy duty vernis

Rust-oleum 4900 polycoat 2k heavy duty vernis

Rust-oleum polycoat 2k is een transparante 2K polyurethaan deklaag op waterbasis in mat of hoogglans. Het is zeer slijtvast, vergeelt niet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en bestand tegen kokend water, alcohol, koffie, rode wijn en verdunde zuren en basen. Het is tevens anti-graffiti en eenvoudig te reinigen met GraffitiShield Cleaner. Het is bruikbaar als transparante sealer voor beton om stof te verminderen en eenvoudiger te kunnen reinigen, als anti-graffiti coating, of als deklaag op eerder geschilderde oppervlakken om extra bescherming te bieden of de glansgraad te veranderen. Verbruik: 20 m≤ per liter.

vanaf51,15
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAAN VERNIS SPUITBUSRust-oleum polyurethaan vernis spuitbus

Rust-oleum polyurethaan vernis spuitbus

Rust-oleum polyurethaan vernis is een slijtvaste, transparante, beschermende, niet vergelende vernis voor binnen. Het beschermt en versterkt oppervlakken zoals hout, metaal en glas. Het is na 24 uur overschilderbaar.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
5130 PRIMER DSPRust-oleum 5130 primer dsp

Rust-oleum 5130 primer dsp

Rust-Oleum Primer DSP is een epoxy primer voor vochtige ondergronden. Het heft dampdrukeffecten op en voorkomt blaasvorming door luchtvochtigheid op ondergronden van asfalt of beton. Op ondergronden met relatieve vochtigheid boven 85% 2 lagen toepassen. Het is overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings tussen 16 en 48 uur. Let op, dit is een 2-componenten product, dus zowel de basis als de verharder dienen gebruikt te worden. Verbruik: max. 4 m≤ per liter.

vanaf32,47
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFRust-oleum grondverf

Rust-oleum grondverf

Rust-oleum primer HS is een goed vullende en vochtregulerende primer op basis van alkydhars voor buitentoepassingen. Het is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal en te gebruiken in combinatie met Rust-Oleum lakken. Het is overschilderbaar na 19 uur. Theoretisch verbruik: 16-20 m≤ per liter.

vanaf17,59
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MUURVERFRust-oleum project muurverf

Rust-oleum project muurverf

Rust-oleum project muurverf is een matte, oplosmiddelvrije muurverf op basis van kunstharsdispersie, met name bedoeld voor het schilderen van binnenmuren en plafonds van grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het is universeel toepasbaar in droge ruimten op minerale ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen en gipsplaat. Het is ook geschikt voor het schilderen van glasweefsel. Theoretisch verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf56,74
bekijk productBekijk product ▸
PVDF PrimerRust-oleum pvdf primer

Rust-oleum pvdf primer

Rust-oleum pvdf primer is een 1-component super hechtprimer voor PVDF, verzinkt staal, zink en aluminium. Het is ook ideaal voor lastige metaaloppervlakken, al na 30 minuten kleefvrij en ideaal als primer voor NOXYDE. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf97,69
bekijk productBekijk product ▸
SPUITLAK RADIATORRust-oleum spuitlak radiator

Rust-oleum spuitlak radiator

Rust-oleum radiator is een uiterst sterke, terpentinegedragen lak. Het is hittebestendig en daarmee bijzonder geschikt voor radiatoren. Theoretisch verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER ND14Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum reiniger/ontvetter ND14 is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel. Het is een uitermate krachtige reiniger en verwijdert o.a. vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Het kan ook als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf134,82
bekijk productBekijk product ▸
FILLCOAT FIBRES WATERPROOFINGRust-oleum fillcoat fibres waterproofing

Rust-oleum fillcoat fibres waterproofing

Rust-oleum fillcoat vezels is een oplosmiddelhoudende coating die zorgt voor een onmiddellijk waterdichte afwerking van o.a. daken, niet-begaanbare terrassen, dakgoten, daklijsten, schoorsteenslabben en leidingen. Het bevat vezels om scheurtjes tot 2 mm te dichten, kan in alle weersomstandigheden worden aangebracht, het is 1300% elastisch, heeft een uitstekende hechting en een goede weerstand tegen zure regen, is UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is geschikt voor toepassing op bitumen, metaal, hard PVC, polyester en glas. Het is overschilderbaar na 3-24 dagen. Verbruik: ca. 1 m≤ per liter.

vanaf30,97
bekijk productBekijk product ▸
6060 REPARATIE SPACKRust-oleum 6060 reparatie spack

Rust-oleum 6060 reparatie spack

Rust-oleum reparatiespack is een spray voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als spackspuitwerkafwerking gebruikt worden. Het is na 3 tot 4 uur overschilderbaar met elke muurverf. Theoretisch rendement: ca. 1 m≤ per 500 ml.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRust-oleum roestomvormer

Rust-oleum roestomvormer

Rust-oleum roestomvormer kan rechtstreeks worden aangebracht op verroest metaal, zodat een onmiddellijk te verven oppervlak ontstaat zonder te hoeven schuren. Het voorkomt verdere roest, kan gecombineerd worden met de meeste verven op basis van oplosmiddel of olie, is duurzaam en corrosiebestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
ROESTPRIMERRust-oleum roestprimer

Rust-oleum roestprimer

Rust-oleum roestprimer is een 1-component roestprimer op basis van alkyd voor directe toepassing op licht vochtige of droge metalen ondergronden. Er is minimale ondergrondvoorbereiding nodig (handmatige ontroesting), het is op basis van een unieke reukarme formule op basis van visolie, het verdrijft vocht en lucht, zet de roest vast, biedt langdurige corrosiewering, ook zonder topcoat, en kan in combinatie met o.a. 7500 Alkythane zelfs in een C4-corrosie-klasse volgens ISO 12944 ingezet worden. Verbruik: ca. 14.5 m≤ per liter.

vanaf35,16
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPRAYRust-oleum effect spray

Rust-oleum effect spray

Rust-oleum effect spray is een moderne en trendy tint voor interieurprojecten. Het creŽert een hoogwaardige, krasbestendige afwerking met een aantrekkelijke glans. Het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsenhouders en hobby- en knutselvoorwerpen. De verf kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, metaal, glas en keramiek. Het is sneldrogend en heeft een zeer goede dekkracht en kleurbehoud.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
9200 RUST-O-THANE ZIJDEGLANSRust-oleum 9200 rust-o-thane zijdeglans

Rust-oleum 9200 rust-o-thane zijdeglans

Rust-oleum rust-o-thane is een zijdeglans polyurethaan op waterbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is UV-bestendig (ideaal voor buiten) zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), praktisch reukloos voor binnengebruik en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op oppervlakken welke gecoat zijn met Rust-Oleum of Mathysģ epoxy of acrylaat coatings. Het toepassingsgebied bestaat uit gecoate vloeren, gecoate muren en geschilderd metaal. Het biedt bescherming tegen oplosmiddelen, basen, zwakke zuren en chemische reiniging en is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid (UV) en slijtvastheid gewenst is.

vanaf42,51
bekijk productBekijk product ▸
9600 RUST-O-THANERust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum rust-o-thane hoogglans is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is UV-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met Rust-Oleum of Mathys epoxysystemen. Het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. Verbruik: 13.2 m≤ per liter.

vanaf370,16
bekijk productBekijk product ▸
9400 Rust-O-Thane SLRust-oleum 9400 rust-o-thane sl

Rust-oleum 9400 rust-o-thane sl

Rust-oleum rust-o-thane SL is een zelfnivellerende 2-componenten polyurethaan gietvloer voor industrieŽl gebruik. Het is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn, eenvoudig te reinigen en steriel te houden, kan ook op asfalt gebruikt worden, is zeer slijtvast en bestand tegen zwaar verkeer en heeft een ruime verwerkingstijd (4 uur). Het is geschikt voor beton, asfalt of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130. Verbruik: 2,3 kg per m≤.

vanaf645,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHOOLBORDVERFRust-oleum schoolbordverf

Rust-oleum schoolbordverf

Rust-oleum schoolbordverf is een stevige, krasbestendige afwerking waarmee een beschrijfbaar/wisbaar schrijfbordoppervlak gecreŽerd kan worden. Het is toepasbaar op o.a. hout, metaal, kunststof, karton en glas binnen.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
SJABLONEN VOOR MARKERINGRust-oleum sjablonen voor markering

Rust-oleum sjablonen voor markering

Rust-oleum sjabloon is een duurzaam, herbruikbaar sjabloon voor bodemmarkering. Het is ideaal voor o.a. magazijnen, parkeerplaatsen en wegen. Het is eenvoudig te reinigen, flexibel, kreukt niet en vormt zich naar het oppervlak. Het is bestand tegen alle verven en geschikt voor spuit- en rollerapplicatie.

vanaf32,27
bekijk productBekijk product ▸
5421 Sneldrogende Epoxy vloerprimerRust-oleum 5421 sneldrogende epoxy vloerprimer

Rust-oleum 5421 sneldrogende epoxy vloerprimer

Rust-oleum sneldrogende epoxy impregneerprimer verbetert hechting op broze en poreuze oppervlakken. Het is overschilderbaar met alle Rust-oleum 2k-coatings na slechts 4 uur (indien de laag kleefvrij en beloopbaar is). Indien langer dan 48 uur wordt gewacht, dient de laag opgeruwd (geschuurd) te worden om een goede hechting tussen de primer en de toplaag mogelijk te maken. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf307,65
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERRust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer

Rust-oleum metaalprimer is een 1-component sneldrogende metaalprimer op basis van alkyd voor blanke en licht geroeste metalen. Het is overschilderbaar na 2 uur. Verbruik: ca. 12.8 m≤ per liter.

vanaf37,77
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDRust-oleum snelgrond

Rust-oleum snelgrond

Rust-oleum snelgrond op basis van alkydhars is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal buiten. Het heeft een hoge dekkracht en is goed vullend en schuurbaar. Het is droog na 1 uur en overschilderbaar na 5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m≤ per liter.

vanaf19,61
bekijk productBekijk product ▸
SPUITBUS OP KLEUR GEMAAKTRust-oleum spuitbus op kleur gemaakt

Rust-oleum spuitbus op kleur gemaakt

Rust-oleum spuitbus op kleur gemaakt kan in vrijwel iedere kleur, behalve metallic en hex kleuren, gemaakt worden. Hierdoor kan een beschadiging makkelijk bijgewerkt worden of kan bijvoorbeeld de radiator in dezelfde kleur als de muur worden geschilderd. Let op, het wordt geleverd zonder comfort grip.

vanaf10,59
bekijk productBekijk product ▸
STAMPERRust-oleum stamper

Rust-oleum stamper

Rust-oleum Stamper is een vierkante stamper van 4,5 kg met een steel van 1370 mm gelakt staal. Het is geschikt voor het optimaal aanstampen van (Rust-Oleum) asfaltreparatie.

vanaf50,23
bekijk productBekijk product ▸
STEENEFFECT SPUITLAKRust-oleum steeneffect spuitlak

Rust-oleum steeneffect spuitlak

Rust-oleum steeneffect is een sneldrogende lak met een structuurafwerking voor binnen. Het is geschikt voor o.a. hout, metaal en keramiek. Theoretisch verbruik: ca. 2 m≤ per spuitbus.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF SPUITLAKRust-oleum structuurverf spuitlak

Rust-oleum structuurverf spuitlak

Rust-oleum structuurverf zorgt voor een veelkleurige structuurafwerklaag en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik op oppervlakken zoals metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 2 m≤ per spuitbus.

vanaf14,69
bekijk productBekijk product ▸
SUPER HECHTPRIMERRust-oleum super hechtprimer

Rust-oleum super hechtprimer

Rust-oleum super hechtprimer is een primer op waterbasis voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton of tegels. Het zorgt voor perfecte hechting zonder stralen of etsen en kan met vrijwel elke verf of coating overschilderd worden. Verbruik: ca. 41 m≤ per liter.

vanaf61,81
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY ANTISLIPRust-oleum spray antislip

Rust-oleum spray antislip

Rust-oleum Supergrip anti-slip coating maakt elk oppervlak direct stroef. Het is een spuitlak met anti-slip deeltjes, ideaal voor opstapjes, grepen, hendels en gereedschap. Het hecht op metaal, hout, beton, tegels en parket, binnen en buiten (met mate). Hanteerbaar na ca. 1 uur. Theoretisch verbruik: ca. 3-4 m≤ per liter.

vanaf32,92
bekijk productBekijk product ▸
TARMACOAT VLOERVERFRust-oleum tarmacoat vloerverf

Rust-oleum tarmacoat vloerverf

Rust-oleum tarmacoat sneldrogende vloerverf is een watergebaseerde, flexibele, matte/licht glanzende acrylverf die op vele oppervlakken inzetbaar is. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een uitstekende UV-en weerbestendigheid. Het is geschikt als afwerklaag op o.a. asfalt, beton, straatstenen, bitumen, op parkeerplaatsen, als lijnmarkering, op tennisvelden en speelplaatsen. Het kan aangebracht worden op enigszins vochtige ondergronden, heeft een waterdicht membraan en is na 1 uur overschilderbaar. Het is na ongeveer 24 uur voldoende uitgehard om licht verkeer aan te kunnen (fiets, auto, e.d.), maar volledige belasting van het oppervlak wordt pas na 48 uur aangeraden (heavy traffic, vrachtwagen, heftruck, e.d.). Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf146,80
bekijk productBekijk product ▸
Thinner 22Rust-oleum thinner 22

Rust-oleum thinner 22

Rust-oleum thinner 22 is een oplos- en verdunningsmiddel op basis van aromatische koolwaterstoffen voor lakken en vernissen. Het is geschikt voor het verdunnen van synthetische lakken en vernissen bij airless applicatie, het ontvetten van de meeste metalen en houtsoorten en het reinigen van ďspattenĒ acrylaatverven of acrylaatfixeermiddelen (bijvoorbeeld op glas).

vanaf15,92
bekijk productBekijk product ▸
THINNER RLRust-oleum thinner rl

Rust-oleum thinner rl

Rust-oleum thinner RL is een geurarm oplosmiddel en alifatische reukarme verdunner. Het is geschikt voor het verdunnen van Pegamat RL.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
Ultrawear Additief 400Rust-oleum ultrawear additief 400

Rust-oleum ultrawear additief 400

Rust-oleum ultra wear-extra slijtvast additief is een Speciaal additief gebaseerd op aluminium oxide ter verhoging van de slijtvastheid. Het zorgt voor een langdurige tractie (ďgripĒ) van vloercoatings. Verbruik: 150 gram per liter.

vanaf13,60
bekijk productBekijk product ▸
6050 UNIVERSELE PRIMERRust-oleum 6050 universele primer

Rust-oleum 6050 universele primer

Rust-oleum universele primer is een breed inzetbare, watergedragen, sneldrogende, uitstekend hechtende en goed vullende primer voor o.a. hout, MDF, harde kunststoffen en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. Het kan zonder problemen enkele maanden overstaan en kan worden aangebracht op hout dat max. 20% vocht bevat. Het kan afgewerkt worden met acryl-, alkyd- en dispersieverven. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf19,21
bekijk productBekijk product ▸
verdunner voor 1085/9100/b9Rust-oleum verdunner voor 1085/9100/b9

Rust-oleum verdunner voor 1085/9100/b9

Rust-oleum verdunner en tevens reiniger voor 1085 koudverzinker, 9100 epoxy primers en b9 epoxy's.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER VOOR 4200Rust-oleum verdunner voor 4200

Rust-oleum verdunner voor 4200

Rust-oleum verdunner voor 4200 hittebestendige primer en topcoat en 6400 shopprimers.

vanaf95,12
bekijk productBekijk product ▸
verdunner voor 569/580/769/1060 /1080/7500Rust-oleum verdunner voor 569/580/769/1060 /1080/7500

Rust-oleum verdunner voor 569/580/769/1060 /1080/7500

Rust-oleum verdunner voor 569, 580, 1060 en 1080 metaalprimers, 769 roestprimers en 7500 alkythane.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
verdunner voor 769/1060/1080/7500/8300 AirlessRust-oleum verdunner voor 769/1060/1080/7500/8300 airless

Rust-oleum verdunner voor 769/1060/1080/7500/8300 airless

Rust-oleum verdunner voor 769 roestprimers, 1060 en 1080 metaalprimers, 7500 alkythane en 8300 hygienische muurcoating bij toepassing met luchtspuit.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
9600 VerdunningRust-oleum 9600 verdunning

Rust-oleum 9600 verdunning

Rust-oleum verdunner voor 9600 rust-o-thane.

vanaf27,86
bekijk productBekijk product ▸
VERFVOORREINIGERRust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger is een effectieve, geconcentreerde, biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter voor alle typen oppervlakken vůůr het schilderen. Nawassen met water is niet nodig en het verwijdert moeiteloos alle organische en anorganische vervuiling. Het maakt het oppervlak anti-statisch om hechting van stof voorafgaand aan het schilderen te voorkomen, is niet schuimend, niet brandbaar en nagenoeg reukloos en zeer eenvoudig aan te brengen met een doek. Verbruik: 100 m≤ per liter (bij verdunning van 1:20).

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
MEUBELVERNIS MATRust-oleum meubelvernis mat

Rust-oleum meubelvernis mat

Rust-oleum vernis mat is een matte kindvriendelijke vernis die te gebruiken is als beschermlaag op Rust-oleum chalky finish meubelverf. Deze uiterst duurzame afwerking beschermt, versterkt en dicht verfwerk en is bestand tegen stoten en krassen. Het is met een kwast of roller aan te brengen. Theoretisch rendement: tot 14 m≤ per liter per laag.

vanaf10,37
bekijk productBekijk product ▸
5110 Verti-Patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. Het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. Het is Overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers en -coatings. Verbruik: ca. 0.6 m≤ per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf79,61
bekijk productBekijk product ▸
VLOERREINIGERRust-oleum vloerreiniger

Rust-oleum vloerreiniger

Rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. Verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m≤ per liter (bij verdunning van 1:8).

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
8798 HygiŽnische primerRust-oleum 8798 hygiŽnische primer

Rust-oleum 8798 hygiŽnische primer

Rust-oleum witte muursealer is een Watergedragen 1-component hygiŽnische primer. Het biedt samen met 8700 hygiŽnische muurcoating bescherming tegen normale vochtigheid en vervuiling op muren en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 9 m≤ per liter.

vanaf215,78
bekijk productBekijk product ▸
8399 HYGIENISCHE PRIMERRust-oleum 8399 hygienische primer

Rust-oleum 8399 hygienische primer

Rust-oleum witte sealer is een 1-component hygiŽnische primer op basis van Vinylacrylaat voor muren en plafonds. Het biedt samen met de 8300 hygiŽnische muurcoating bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en vochtigheid. Het is Zeer snel overschilderbaar (na 3 uur), kan zelfs tot 0įC aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, is niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen. Het kan worden toegepast op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf169,72
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT BOOR- EN SNIJOLIERust-oleum x1 excellent boor- en snijolie

Rust-oleum x1 excellent boor- en snijolie

Rust-oleum x1 excellent boor- en snijolie is een speciaal geformuleerde snijvloeistof die het snijgereedschap en de werkstukken voor metaalbewerking (zoals snijden, boren, zagen en tappen) smeert en afkoelt. Koelt af tijdens het snijden, verlengt de levensduur van het gereedschap, zorgt voor minder wrijving waardoor een betere oppervlakteafwerking gegarandeerd wordt, versnelt de processnelheden, is siliconenvrij en bevat extreme drukadditieven.

vanaf16,92
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT CONTACTREINIGER SPRAYRust-oleum x1 excellent contactreiniger spray

Rust-oleum x1 excellent contactreiniger spray

Rust-oleum x1 excellent contactreiniger is een snel verdampend reinigingsmiddel geschikt voor de reiniging van elektronica en elektrische en andere precessie-installaties. Het is transparant, laat geen resten achter en verwijdert o.a. vuil, olie en was. Het is ideaal voor het reinigen van persluchtgereedschap, kleine compressoren etc. en reinigt o.a. relais, schakelaars en gedrukte schakelingen. Het is veilig voor de meeste doorzichtige en ondoorzichtige plastics. Het is daarnaast geschikt voor het verwijderen van licht vuil op remmen, koppelingen en carburatoren.

vanaf16,92
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT UNIVERSELE REINIGER EN ONTVETTERRust-oleum x1 excellent universele reiniger en ontvetter

Rust-oleum x1 excellent universele reiniger en ontvetter

Rust-oleum x1 excellent universele reiniger/ontvetter is een krachtige reiniger en ontvetter op basis van solvent die met water kan worden afgewassen. Het verwijdert olie, vet en teer van de meeste duurzame harde oppervlakken. Het is transparant en dringt snel in vet en olie. Toepasbaar op motoren en versnellingsbakken, zware machines en apparatuur, kettingen en tandwielen, motorfietsen, grasmaaiers, auto- en scheepsmotoren, compressoren en de meeste industriŽle installaties.

vanaf12,07
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT KERAMISCH SPUITVETRust-oleum x1 excellent keramisch spuitvet

Rust-oleum x1 excellent keramisch spuitvet

Rust-Oleum X1 Keramisch Spuitvet is een smeervet op basis van keramiek dat bestand is tegen extreme druk en temperaturen. De BoroTecXô-technologie laat een inerte barriŤre van microscopische plaatjes achter, lang nadat het smeervet faalt door de hoge temperatuur. Het vet legt een ultradunne laag op het product die een langdurige smering en bescherming garandeert. Het stopt piepen, is waterafstotend, geschikt voor verticale oppervlakken, loopt niet, is bestand tegen hoge temperaturen, heeft een temperatuurbereik van -30 įC tot +1100 įC en is siliconenvrij. Het is geschikt voor het smeren van o.a. lagers, tandwielen, kabels en kettingen, het beschermt metalen oppervlakken tegen roest, is ideaal voor rupsbanden en leibanden en kan door de waterbestendigheid ook op bijvoorbeeld waterpompen worden gebruikt.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRust-oleum x1 excellent kettingspray

Rust-oleum x1 excellent kettingspray

Rust-oleum x1 excellent kettingspray is een hoogwaardige spray met doeltreffende eigenschappen voor het smeren van tandwielen en kettingen. Het heeft een goede hechting, is bestand tegen reiniging met wasmiddel, de extreme drukadditieven garanderen een langdurige bescherming en verminderen de slijtage bij extreme belastingen en het heeft een temperatuurbereik van -35 įC tot +180 įC.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT MULTISPRAYRust-oleum x1 excellent multispray

Rust-oleum x1 excellent multispray

Rust-oleum x1 excellent multispray is een veelzijdige smeervloeistof die metalen en plastic onderdelen zoals kabels, kettingen, sloten, schakelaars en contacten tegen vocht en corrosie beschermt en reinigt. Het is versterkt met BoroTecXô, een prima penetrerende vloeistof met corrosiewerende en waterafstotende eigenschappen. Na gebruik laat hij een beschermlaag achter. Het is H1-geregistreerd en goedgekeurd voor incidenteel contact met voedsel.

vanaf9,20
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT PTFE SPRAYRust-oleum x1 excellent ptfe spray

Rust-oleum x1 excellent ptfe spray

Rust-oleum x1 ptfe spray is een zeer zuiver, licht smeermiddel dat ptfe bevat. Het is uitermate geschikt voor smering van precisie-instrumenten en kleine mechanische onderdelen. Het beschikt over uitstekende smeer en waterafstotende eigenschappen, heeft een zeer lage wrijvingscoŽfficiŽnt, een temperatuurbereik van -40įC tot +120įC en is op basis van een zuivere formule. Het is geschikt voor toepassing op lichte kettingen, scharnieren, sledes en tandwielen, is ideaal voor persluchtgereedschap en andere kleine machines, is een zuiver product, dus geschikt voor gebruik in autoís, smeert landbouw- en tuinbouwmachines en is ideaal voor naai- en breimachines.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT RVS REINIGER EN POLISHRust-oleum x1 excellent rvs reiniger en polish

Rust-oleum x1 excellent rvs reiniger en polish

Rust-oleum X1 eXcellent RVS reiniger/polish is een schuimend, actief, niet schurend schoonmaakmiddel. Het is een ontvetter en polish die alle oppervlakken eruit laat zien als nieuw en beschermt met een droge, antistatische laag. Hierdoor wordt het product duurzaam beschermd tegen corrosie, watervlekken en vingerafdrukken. Het heeft een 360ļ ventiel en is gecertificeerd A7 C1 voor voedselverwerkende industrie.

vanaf15,39
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT SHOCKSPRAYRust-oleum x1 excellent shockspray

Rust-oleum x1 excellent shockspray

Rust-oleum x1 excellent shock spray is een hoogwaardige roestverwijderaar die de getroffen onderdelen laat schrikken met een snelle temperatuursdaling en vervolgens een geavanceerde chemische reactie gebruikt om de onderdelen te penetreren, te smeren en de roest te verwijderen. Het heeft uitstekende smeereigenschappen en stoot water af.

vanaf16,92
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT SILICONENSPRAYRust-oleum x1 excellent siliconenspray

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray is een geur- en kleurloos ultradun smeermiddel met een uitstekende thermische stabiliteit, voor alle mogelijke algemene smeertoepassingen. Het penetreert en beschermt metalen, rubber en plastic onderdelen, stopt piepen, is waterbestendig en -afstotend, heeft een goede chemische weerstand, heeft een temperatuurbereik van Ė 40 įC tot +200 įC en kleeft niet en laat geen residu achter. Daarnaast beschermt het sloten tegen bevriezing en is het ideaal voor gebruik in de farmaceutische en andere zuivere industrieŽn.

vanaf20,02
bekijk productBekijk product ▸
X1 EXCELLENT WIT SPUITVETRust-oleum x1 excellent wit spuitvet

Rust-oleum x1 excellent wit spuitvet

Rust-Oleum X1 Excellent Wit Spuitvet is een multifunctioneel, hoogwaardig wit vet dat een uitstekende smering garandeert en bestand is tegen water en hitte. Het toegevoegde BoroTecXô verlengt de levensduur van het vet. Het is geschikt om verbindingen, scharnieren en kettingen te penetreren.

vanaf14,61
bekijk productBekijk product ▸
COMBI COLOR SMEEDIJZERRust-oleum combi color smeedijzer

Rust-oleum combi color smeedijzer

Rust-oleum CombiColor Smeedijzer is een grondlaag en deklaag in ťťn, gebaseerd op alkydhars. Het droogt, ook bij lage temperaturen, zeer goed en is geschikt voor het schilderen van geroest en ongeroest metaal. De coating is lood- en chromaatvrij en bevat roestwerende pigmenten voor extra bescherming. Verbruik: Ca. 10 m≤ per liter.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Glansgraad
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen