menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Tuinverf
  6. >
  7. Houtolie en wax

Houtolie en wax

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 939 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
TUINMEUBELOLIECetabever tuinmeubelolieCetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. Het is ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. Het is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. Buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de UV belasting en de belastingsgraad. Verbruik: Ca. 18-20 m per liter.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOFCetabever terrasolie bangkirai uv proofCetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Door het unieke UV Neutralising System wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliën. Het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 18-19 m per liter.

vanaf45,99
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELGEL BLANKCetabever tuinmeubelgel blankCetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank is een zijdematte olie met gelstructuur, speciaal voor tuinmeubelen. Door de structuur is de gel zeer gemakkelijk aan te brengen en druipt het niet. Het voedt en verzorgt het hout waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden wordt.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
BANKIRAI OLIERambo bankirai olieRambo bankirai olie

Rambo bankirai olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. De olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBEL OLIERambo tuinmeubel olieRambo tuinmeubel olie

Rambo tuinmeubel olie is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het wordt gebruikt tegen het vergrijzen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. Het is niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
TEAK OLIERambo teak olieRambo teak olie

Rambo Teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het is perfect voor het onderhouden van Teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. Theoretisch verbruik: Ca. 14 m per liter. Let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
BAMBOE-OLIECepe bamboe-olieCepe bamboe-olie

Cepe Bamboe olie is speciaal ontwikkeld voor op bamboe en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. De olie is anti-alg, schimmelwerend, wordt niet glad en is UV-beschermend. Het is niet broeigevoelig en na droging geeft de olie niet af. Het houdt het natuurlijk vergrijzingsproces van de bamboe zoveel mogelijk tegen. Het is geschikt voor bamboecomposiet materiaal zoals brugdek, bank, gevelbekleding en terrasplanken, bamboe paardenboxplanken en bamboebuitenmeubilair. Maar ook binnenshuis is deze olie te gebruiken op bijvoorbeeld bamboetraptreden, parket en plaatmateriaal. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 15-20 m per liter. Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar.

vanaf33,30
bekijk productBekijk product ▸
MOLENLIJN BUITENOLIECepe molenlijn buitenolieCepe molenlijn buitenolie

Cepe Molenlijn is een transparante, vochtregulerende, milieuvriendelijke kleurolie op waterbasis voor buiten. Deze olie is geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten en voor reeds geimpregneerd hout. De olie is antialg en schimmelwerend, wordt niet glad en is uv-beschermend. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS-OLIEHermadix douglas-olieHermadix douglas-olie

Hermadix douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om lariks hout en douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. Het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. Bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. Het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met Hermadix douglas-olie. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIEHermadix bangkirai olieHermadix bangkirai olie

Hermadix bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale olin die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. Het is watergedragen en dus minder milieubelastend. Het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. Voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf16,35
bekijk productBekijk product ▸
E-OFFHermadix e-offHermadix e-off

Hermadix E-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 8-12 m per liter.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
TOFF TEAKOLIEHermadix toff teakolieHermadix toff teakolie

Hermadix Toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale olin die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. Het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. Er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf24,77
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIEKoopmans bangkirai olieKoopmans bangkirai olie

Koopmans Bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE AQUAKoopmans houtolie aquaKoopmans houtolie aqua

Koopmans houtolie aqua is een zeer milieuvriendelijke, watergedragen, lijnoliehoudende, sterk impregnerende transparante (kleur)beits voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals larix/douglas, grenen- en vurenhout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur. Rendement: ca. 10-14 m per liter

vanaf42,59
bekijk productBekijk product ▸
TEAKOLIEKoopmans teakolieKoopmans teakolie

Koopmans teak olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUTOLIERemmers tuinhoutolieRemmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie is een beschermende, decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen. Door gebruik te maken van speciale grondstoffen onstaat er na de behandeling op het oppervlak van hout een waterwerende laag, terwijl de porin van hout nog open zijn. Hierdoor wordt de opname van water tegengegaan. Het kan overal gebruikt worden waar het hout een waterwerende werking moeten hebben om helemaal tot zijn recht te komen. Het is zeer geschikt voor het behandelen van hardhouten tuinmeubelen zoals teak, douglas en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en beschermt het hout tegen uitdroging. De gepigmenteerde varianten beschermen tegen vergrijzing. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE MATRestol houtolie matRestol houtolie mat

Restol houtolie transparant mat is een watergedragen, matte, uv-werende blanke beitslak. Het is geschikt voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 46 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf28,36
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE ZIJDEGLANSRestol houtolie zijdeglansRestol houtolie zijdeglans

Restol houtolie zijdeglans is een bescherming gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en wax-bestanddelen voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 46 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTOLIETenco hardhoutolieTenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olin, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIETenco bangkirai olieTenco bangkirai olie

Tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIE DARK TEAKTenco bangkirai olie dark teakTenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIE ANTRACIETTenco bangkiraiolie antracietTenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERGUARDTimberex timberguardTimberex timberguard

Timberex timberguard is een natuurlijke beschermende olie voor buitengebruik. Het bevat uv-filters die het vergrijzingsproces vertragen en helpen om het hout als nieuw te doen lijken. Het wordt gebruik voor de behandeling en onderhoud van o.a. houten buitenmeubilair, deuren, dekmeubilair en vensters. Verbruik: 8-12 m per liter.

vanaf48,99
bekijk productBekijk product ▸
Timberguard MousseTimberex timberguard mousseTimberex timberguard mousse

Timberex Timberguard Mousse is speciaal voor het onderhoud van tuin- en terrasmeubilair. Het bevat een UV filter en beschermt tegen schimmels en algen. Het is waterbestendig na 24-48 uur. Verbruik: 20-30 m per verpakking (ongeveer 4 stoelen en 1 tafel).

vanaf38,83
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIEVerfijn bangkiraiolieVerfijn bangkiraiolie

Verfijn Bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. Ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. Dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf15,42
bekijk productBekijk product ▸
VLONDEROLIEVerfijn vlonderolieVerfijn vlonderolie

Verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf18,97
bekijk productBekijk product ▸
ZACHTHOUTOLIEVerfijn zachthoutolieVerfijn zachthoutolie

Verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. Het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf18,17
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT OLIEVerfijn hardhout olieVerfijn hardhout olie

Verfijn hardhout olie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Het is tevens waterafstotend. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
TEAKHOUTOLIEVerfijn teakhoutolieVerfijn teakhoutolie

Verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. Verbruik: Ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf23,54
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELOLIECetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. Het is ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. Het is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. Buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de UV belasting en de belastingsgraad. Verbruik: Ca. 18-20 m per liter.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOFCetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Door het unieke UV Neutralising System wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliën. Het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 18-19 m per liter.

vanaf45,99
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELGEL BLANKCetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank is een zijdematte olie met gelstructuur, speciaal voor tuinmeubelen. Door de structuur is de gel zeer gemakkelijk aan te brengen en druipt het niet. Het voedt en verzorgt het hout waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden wordt.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
BANKIRAI OLIERambo bankirai olie

Rambo bankirai olie

Rambo bankirai olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. De olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBEL OLIERambo tuinmeubel olie

Rambo tuinmeubel olie

Rambo tuinmeubel olie is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het wordt gebruikt tegen het vergrijzen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. Het is niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
TEAK OLIERambo teak olie

Rambo teak olie

Rambo Teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het is perfect voor het onderhouden van Teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. Theoretisch verbruik: Ca. 14 m per liter. Let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
BAMBOE-OLIECepe bamboe-olie

Cepe bamboe-olie

Cepe Bamboe olie is speciaal ontwikkeld voor op bamboe en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. De olie is anti-alg, schimmelwerend, wordt niet glad en is UV-beschermend. Het is niet broeigevoelig en na droging geeft de olie niet af. Het houdt het natuurlijk vergrijzingsproces van de bamboe zoveel mogelijk tegen. Het is geschikt voor bamboecomposiet materiaal zoals brugdek, bank, gevelbekleding en terrasplanken, bamboe paardenboxplanken en bamboebuitenmeubilair. Maar ook binnenshuis is deze olie te gebruiken op bijvoorbeeld bamboetraptreden, parket en plaatmateriaal. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 15-20 m per liter. Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar.

vanaf33,30
bekijk productBekijk product ▸
MOLENLIJN BUITENOLIECepe molenlijn buitenolie

Cepe molenlijn buitenolie

Cepe Molenlijn is een transparante, vochtregulerende, milieuvriendelijke kleurolie op waterbasis voor buiten. Deze olie is geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten en voor reeds geimpregneerd hout. De olie is antialg en schimmelwerend, wordt niet glad en is uv-beschermend. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS-OLIEHermadix douglas-olie

Hermadix douglas-olie

Hermadix douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om lariks hout en douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. Het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. Bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. Het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met Hermadix douglas-olie. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIEHermadix bangkirai olie

Hermadix bangkirai olie

Hermadix bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale olin die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. Het is watergedragen en dus minder milieubelastend. Het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. Voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf16,35
bekijk productBekijk product ▸
E-OFFHermadix e-off

Hermadix e-off

Hermadix E-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 8-12 m per liter.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
TOFF TEAKOLIEHermadix toff teakolie

Hermadix toff teakolie

Hermadix Toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale olin die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. Het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. Er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf24,77
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIEKoopmans bangkirai olie

Koopmans bangkirai olie

Koopmans Bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE AQUAKoopmans houtolie aqua

Koopmans houtolie aqua

Koopmans houtolie aqua is een zeer milieuvriendelijke, watergedragen, lijnoliehoudende, sterk impregnerende transparante (kleur)beits voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals larix/douglas, grenen- en vurenhout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur. Rendement: ca. 10-14 m per liter

vanaf42,59
bekijk productBekijk product ▸
TEAKOLIEKoopmans teakolie

Koopmans teakolie

Koopmans teak olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUTOLIERemmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie is een beschermende, decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen. Door gebruik te maken van speciale grondstoffen onstaat er na de behandeling op het oppervlak van hout een waterwerende laag, terwijl de porin van hout nog open zijn. Hierdoor wordt de opname van water tegengegaan. Het kan overal gebruikt worden waar het hout een waterwerende werking moeten hebben om helemaal tot zijn recht te komen. Het is zeer geschikt voor het behandelen van hardhouten tuinmeubelen zoals teak, douglas en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en beschermt het hout tegen uitdroging. De gepigmenteerde varianten beschermen tegen vergrijzing. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE MATRestol houtolie mat

Restol houtolie mat

Restol houtolie transparant mat is een watergedragen, matte, uv-werende blanke beitslak. Het is geschikt voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 46 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf28,36
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE ZIJDEGLANSRestol houtolie zijdeglans

Restol houtolie zijdeglans

Restol houtolie zijdeglans is een bescherming gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en wax-bestanddelen voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 46 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTOLIETenco hardhoutolie

Tenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olin, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIETenco bangkirai olie

Tenco bangkirai olie

Tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIE DARK TEAKTenco bangkirai olie dark teak

Tenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIE ANTRACIETTenco bangkiraiolie antraciet

Tenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERGUARDTimberex timberguard

Timberex timberguard

Timberex timberguard is een natuurlijke beschermende olie voor buitengebruik. Het bevat uv-filters die het vergrijzingsproces vertragen en helpen om het hout als nieuw te doen lijken. Het wordt gebruik voor de behandeling en onderhoud van o.a. houten buitenmeubilair, deuren, dekmeubilair en vensters. Verbruik: 8-12 m per liter.

vanaf48,99
bekijk productBekijk product ▸
Timberguard MousseTimberex timberguard mousse

Timberex timberguard mousse

Timberex Timberguard Mousse is speciaal voor het onderhoud van tuin- en terrasmeubilair. Het bevat een UV filter en beschermt tegen schimmels en algen. Het is waterbestendig na 24-48 uur. Verbruik: 20-30 m per verpakking (ongeveer 4 stoelen en 1 tafel).

vanaf38,83
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIEVerfijn bangkiraiolie

Verfijn bangkiraiolie

Verfijn Bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. Ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. Dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf15,42
bekijk productBekijk product ▸
VLONDEROLIEVerfijn vlonderolie

Verfijn vlonderolie

Verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf18,97
bekijk productBekijk product ▸
ZACHTHOUTOLIEVerfijn zachthoutolie

Verfijn zachthoutolie

Verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. Het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf18,17
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT OLIEVerfijn hardhout olie

Verfijn hardhout olie

Verfijn hardhout olie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Het is tevens waterafstotend. Verbruik: ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
TEAKHOUTOLIEVerfijn teakhoutolie

Verfijn teakhoutolie

Verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. Verbruik: Ca. 8-15 m per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf23,54
bekijk productBekijk product ▸
FILTER