menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Sudwest

Sudwest

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALLGRUND ACRYLSudwest allgrund acrylSudwest allgrund acryl

Südwest acryl allgrund is een watergedragen, universele, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op vele ondergronden zoals hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp. Het is bestand tegen akaliteit. Het is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen en hittebestendig tot 100°C. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND K51Sudwest allgrund k51Sudwest allgrund k51

Sudwest allgrund k51 is een oplosmiddelhoudende, universele, roestwerende hechtprimer voor toepassing op vrijwel alle ondergronden, bijvoorbeeld hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melanine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp en hittebestendig tot 100°C. Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken, ook watergedragen. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alkydlakken, na ca. 12 uur met nitrolakverf en na ca. 36 uur met 2-componentenlakken. Verbruik: ca. 9 m² per liter en ca. 1 á 2 m² per spuitbus.

vanaf9,79
bekijk productBekijk product ▸
ALU-EFFECT AQUASudwest alu-effect aquaSudwest alu-effect aqua

Sudwest alu-effect aqua is een watergedragen effectlak, geschikt als muurverf of als aluminium effectlak op bijvoorbeeld deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. De lak kan zowel binnen als buiten worden toegepast en heeft als bijzondere eigenschap dat deze buiten niet afgewerkt hoeft te worden. De lak is goed krasvast, geeft geen zwarte strepen indien de lak in contact komt met de huid en is hittebestendig tot ca. 200°C. Voor het beste resultaat wordt de spuitapplicatie geadviseerd. Op grote vlakken kunnen met de rol banen te zien zijn en met de kwast kunnen strepen het gevolg zijn. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf56,22
bekijk productBekijk product ▸
KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. Het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 á 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. Het zorgt o.a. in combinatie met scotch britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.

vanaf13,82
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMLAKSudwest aluminiumlakSudwest aluminiumlak

Südwest Aluminiumlak is een oplosmiddelhoudende, weersbestendige effectlak voor binnen en buiten op basis van polyvinylbutyral en aluminiumpigment. Het is bijzonder geschikt voor de toepassing op hout, oude lakken en staal zoals deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. Het is hittebestendig tot 600°C: tot 200°C zonder dat er optische veranderingen optreden en tussen 200°C en 600°C kunnen er lichte optische veranderingen optreden en kan er sprake zijn van verminderde slijtvastheid. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf20,09
bekijk productBekijk product ▸
2K AQUAVISION ZIJDEMAT LAKSudwest 2k aquavision zijdemat lakSudwest 2k aquavision zijdemat lak

Sudwest aquavision 2k zijdemat lak is een waterverdunbare, 2-componenten polyurethaan acrylaat lakverf voor binnen en buiten. Het heeft een nieuwe technologie waardoor deze 100% isocyanaatvrij is. Hierdoor is deze zeer geschikt voor openbare ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen en restaurants. Het is zeer goed toe te passen op o.a. deuren, wanden, trapleuningen, kasten en meubels en het is gecertificeerd voor kinderspeelgoed. Behandelde oppervlakken zijn bestand tegen desinfectiemiddelen, zweet en speeksel. Het heeft een lange potlife van 6 uur en een mooie vloei. Het is tuv sud: din en iso 4628-1 gecertificeerd. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf51,31
bekijk productBekijk product ▸
Bio-InnensilikatSudwest bio-innensilikatSudwest bio-innensilikat

Sudwest Bio-Innensilikat is een zeer goed dekkende, milieuvriendelijke, extra matte, schrobvaste silikaat muurverf voor binnen. Het is ontwikkeld voor op wanden en plafonds en is ideaal voor kinderkamers, ziekenhuizen en crèches. Verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

vanaf85,91
bekijk productBekijk product ▸
DAKPANNENVERFSudwest dakpannenverfSudwest dakpannenverf

Sudwest dakpannenverf is een speciale coating voor dakpannen van klei, beton en ethernit. De verf onderscheidt zich door een hoge elasticiteit, hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een hoge bestendigheid tegen weersinvloeden en milieubelasting. Deze ideale renovatieverf garandeert elk verweerd dak weer voor jaren een fraai uiterlijk. Verbruik: ca. 3-4 m² per liter.

vanaf444,67
bekijk productBekijk product ▸
DRYTECSudwest drytecSudwest drytec

Sudwest drytec is een een hoogwaardige waterafwijzende, universeel toe te passen matte gevelverf voor buiten. Doordat het beschikt over een bionisch effect heeft deze gevelverf een hoge natuurlijke bescherming tegen algen en schimmels. Natte gevels drogen extreem snel op waardoor er geen voedingsbodem ontstaat voor schimmels en algen. Het heeft daarnaast een goede waterdampdoorlaatbaarheid, een goede doorlaatbaarheid van kooldioxide, is na regen zeer snel weer droog, heeft de hoogste kleurstabiliteit, heeft een zeer goede hechting op vele ondergronden en is goed mechanisch belastbaar (slijtvast). Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf122,55
bekijk productBekijk product ▸
DRYTEC HOLZPROTECTSudwest drytec holzprotectSudwest drytec holzprotect

Sudwest drytec holzprotect is een watergedragen, dekkende houtbeschermer voor buiten met bionisch (drytec)-effect. Het is een ideale bescherming tegen vocht en vuil, ook voor gevels onder de zwaarste weersbelasting, en is zeer weersbestendig. Het biedt volledige weerstand tegen slagregen en een hoge natuurlijke bescherming tegen algen en schimmels. Het is isolerend tegen veel hout inhoud stoffen, vult kleine poriën en scheurtjes en behoudt de structuur van het hout. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf156,04
bekijk productBekijk product ▸
FIXATIV F10Sudwest fixativ f10Sudwest fixativ f10

Südwest Fixativ F10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. Tevens is dit het verdunningsmiddel voor de Südwest Silikaat-silicoon en Südwest Rissgrund. Verbruik: ca. 3-5 m² per liter.

vanaf60,12
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGLAKSudwest hamerslaglakSudwest hamerslaglak

Sudwest hamerslaglak is een oplosmiddelhoudende lak voor het decoratief afwerken van diverse ondergronden zoals ijzer, zink en hout binnen. De lak is hittebestendig tot 80°C en kras- en stootvast. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf23,87
bekijk productBekijk product ▸
HAUSFARBESudwest hausfarbeSudwest hausfarbe

Sudwest hausfarbe is een perfect dekkende universele matte buitenmuurverf geschikt voor bijna alle ondergronden. Het kan op de meeste ondergronden zonder specifieke primer aangebracht worden. Het beschikt over een zeer goede hechting op stucwerk, beton, hout, kunststof, Hard PVC, metaal, houten vlotdelen of kalkzandsteen. Beton wordt uitstekend beschermd tegen carbonatie doordat de sd-CO2 waarde boven de 50 m ligt. Het heeft een hoge kleurstabiliteit, is waterafstotend en biedt daarom natuurlijke bescherming tegen mos en algen, het bevat roestinhibitors tegen vliegroest en behoudt de structuur van de ondergrond. Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf166,73
bekijk productBekijk product ▸
HYDROGRUNDSudwest hydrogrundSudwest hydrogrund

Südwest Hydro-grund F15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Dit product is o.a. geschikt als grondering bij Südwest Lotusan. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf54,41
bekijk productBekijk product ▸
INNENGRUND W15Sudwest innengrund w15Sudwest innengrund w15

Südwest Innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. Deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. Ook werkt het zuigkracht regulerend. Het is bestand tegen alkaliën en vermengt zich tot een homogeen geheel. Geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf84,21
bekijk productBekijk product ▸
ISOLIERFARBE WSudwest isolierfarbe wSudwest isolierfarbe w

Sudwest isolieerverf W is een matte, watergedragen binnenmuurverf voor het renoveren en isoleren van lichte nicotine- en roetaanslag en droge watervlekken op wanden en plafonds. Deze verf wordt voornamelijk gebruikt in o.a. restaurants, hotels, kantoren, scholen, klinieken en sanatoria. Schrobvastheid: Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf90,49
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTHARSVERDUNNER V21Sudwest kunstharsverdunner v21Sudwest kunstharsverdunner v21

Sudwest kunstharsverdunner v21 is een trage, milde kunstharslakverdunning die bestemd is voor het verdunnen van o.a. Sudwest paladur, Sudwest hamerslaglak (bij roller- en kwastapplicatie), Jansen pu uni-siegel, Sudwest alulack, Jansen zilver-, brons- en goudlak en Sudwest uni-grond.

vanaf21,65
bekijk productBekijk product ▸
LATEX MUURVERF HOOGGLANSSudwest latex muurverf hoogglansSudwest latex muurverf hoogglans

Sudwest latex hoogglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. Het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. Het is afwasbaar klasse 1 volgens DIN EN 13300, heeft dekkracht Klasse 2 volgens DIN EN 13300 en is eenvoudig te verwerken. Verbruik: ca. 5-8 m² per liter.

vanaf185,03
bekijk productBekijk product ▸
LATEX MUURVERF ZIJDEGLANSSudwest latex muurverf zijdeglansSudwest latex muurverf zijdeglans

Sudwest latex zijdeglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. Het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. Het is afwasbaar klasse 1 volgens DIN EN 13300, heeft dekkracht Klasse 2 volgens DIN EN 13300 en is eenvoudig te verwerken. Verbruik: ca. 5-8 m² per liter.

vanaf125,97
bekijk productBekijk product ▸
LOTUSAN THERMSudwest lotusan thermSudwest lotusan therm

Südwest lotusan therm is een zijdeglanzende, zelfreinigende buitenmuurverf met nano technologie. Het is een siliconen-gevelverf met het lotus-effect: dit ontstaat ongeveer 21 dagen na applicatie. Door middel van regen(water) parelt het vuil weg. Daarnaast heeft de verf een zeer hoge bescherming tegen algen en schimmelaanslag, een goede doorlaatbaarheid van waterdamp en kooldioxide en een uitstekende weer-, uv- en krijtbestendigheid. Buitenduurzaamheid: tot ca. 10 jaar. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf183,76
bekijk productBekijk product ▸
MARKIERUNGSFARBESudwest markierungsfarbeSudwest markierungsfarbe

Sudwest markierungsfarbe is een synthetische wegenverf die in verschillende ral kleuren gemaakt kan worden. Het is sneldrogend (na 1 uur met autobanden belastbaar), heeft een hoge slijtvastheid en hoog dekvermogen en is niet verzepend. Het is geschikt voor toepassing op beton, asfalt en tegels. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf53,84
bekijk productBekijk product ▸
METHACRYL VLOERVERF MENGMACHINESudwest methacryl vloerverf mengmachineSudwest methacryl vloerverf mengmachine

Südwest methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf53,44
bekijk productBekijk product ▸
METHACRYL VLOERVERF READY MIXEDSudwest methacryl vloerverf ready mixedSudwest methacryl vloerverf ready mixed

Südwest methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf104,42
bekijk productBekijk product ▸
PALADURSudwest paladurSudwest paladur

Sudwest paladur is een oplosmiddelhoudende transparante lak voor op hout. Het is ideaal voor het behandelen van parketvloeren, meubels en trappen. Het is slijtvast en makkelijk te verwerken en onderhouden. De lak is hoogvullend en mooi bol, bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen en bestand tegen huidvetten. Let op, de extra mat is alleen binnen toepasbaar. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf17,80
bekijk productBekijk product ▸
RENOCRYLSudwest renocrylSudwest renocryl

Sudwest renocryl is een 100% acrylaatdispersie muurverf. Het is een bijzonder veelzijdige, universele, spanningsarme façade buitengevelverf die kan worden toegepast op pleister, cement, kalkcement, cementpleister, minerale pleister en kunstharspleister. Het is kleurstabiel en heeft een uitstekende hechting en lage waterdampdiffusieweerstand. Het is daarnaast slagregendicht en heeft een goede kantendekking. Theoretisch verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf34,68
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND 1 VOOR 3Sudwest rissgrund 1 voor 3Sudwest rissgrund 1 voor 3

Südwest RissGrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. Het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld Südwest Silikat-Silicon Fassadenfarbe. Dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m² per liter.

vanaf235,10
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND FASERARMIERT F44Sudwest rissgrund faserarmiert f44Sudwest rissgrund faserarmiert f44

Südwest Rissgrund Faserarmiert F44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m² per liter.

vanaf290,02
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELREINIGERSudwest schimmelreinigerSudwest schimmelreiniger

Südwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. Het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. Binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. Nawassen is niet nodig (behalve op tegels).

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
SOLSILIKATSudwest solsilikatSudwest solsilikat

Sudwest solsilikat is een minerale, duurzame gevelverf gebaseerd op de combinatie van kaliumsilicaat met het bindmiddel kieselsol. Dit heeft enkele grote voordelen ten opzichte van traditionele silicaat verven: het is zowel geschikt op minerale ondergronden als voor het overschilderen van oude matte dispersieverven, het vermindert een wolkerig uiterlijk bij een op kleur gemaakt product (door de gelijkmatigere droging), heeft zeer heldere kleuren en goede kleurstabiliteit in combinatie met anorganische pigmenten, is hoog waterdampdoorlatend en hydrofoob en is extreem duurzaam op basis van de grondstoffen, maar ook door de levensduur van het product. Het is tevens niet brandbaar en kan ook als gevelverf worden toegepast op verblendsteen.

vanaf180,44
bekijk productBekijk product ▸
SUPER DICKSCHUTZ EGSudwest super dickschutz egSudwest super dickschutz eg

Sudwest super dickschutz eg (ijzerglimmer) is een oplosmiddelarme, unieke, universele, high solid primer en aflak in één op basis van gemodificeerde kunsthars/alkydcombinatie/metaalpigmenten voor binnen en buiten met een ijzerglimmer uiterlijk. Deze lak kan op verschillende ondergronden toegepast worden zoals hout, staal, ijzer, rvs, kunststof en hout. Verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

vanaf49,28
bekijk productBekijk product ▸
SUPER DICKSCHUTZ UNISudwest super dickschutz uniSudwest super dickschutz uni

Sudwest super dickschutz uni is een oplosmiddelarme, unieke, universele, high solid primer en aflak in één op basis van gemodificeerde kunsthars/alkydcombinatie voor buiten. Dit product is op verschillende ondergronden toe te passen zoals hout, aluminium, staal, rvs, kunststof en koper. Verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

vanaf41,26
bekijk productBekijk product ▸
THIXGRUNDSudwest thixgrundSudwest thixgrund

Sudwest thixgrund is een diep penetrerende thixotrope diepgrondering en een transparante universele primer met geltechnologie voor gebruik binnen en buiten. Het spat niet, heeft een hoog indringingsvermogen en een diepte- en oppervlakteverstevigende werking, reguleert de zuiging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2-5 m² per liter.

vanaf51,86
bekijk productBekijk product ▸
TIEFENGRUND LHSudwest tiefengrund lhSudwest tiefengrund lh

Südwest Fixeergrond F01 (Tiefengrund LH) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. Overschilderbaar na ca. 8 uur. Verbruik: ca. 3-5 m² per liter.

vanaf144,30
bekijk productBekijk product ▸
UNI-GRONDSudwest uni-grondSudwest uni-grond

Sudwest uni-grond is een aromaatvrije, hoog vullende grondverf voor verschillende ondergronden buiten. Deze verf onderscheidt zich door de makkelijke streeploze verwerking, hoge laagdikte, goede dekking, goede schuurbaarheid en snelle droging (na ca. 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf19,12
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING V33Sudwest verdunning v33Sudwest verdunning v33

Südwest universeel verdunner V33 is een universele nitro verdunning. Deze verdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van o.a. Südwest allgrund k50, Südwest onderwaterverf c03 en Vista wegenverf 752.

vanaf22,16
bekijk productBekijk product ▸
VARIOSILSudwest variosilSudwest variosil

Sudwest variosil is een silicoon gebaseerde, goed vullende matte muurverf voor binnen en buiten. Het is makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en spanningsarm. Het is daarnaast structuur overbruggend, waterdampdoorlatend en alkalibestendig volgens din 18558. Theoretisch verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf67,30
bekijk productBekijk product ▸
RADIATOREN SPRAYSudwest radiatoren spraySudwest radiatoren spray

Sudwest watergedragen radiator spray is een witte, zijdeglanzende lak specifiek voor radiatoren. Het is een innovatieve oplossing voor het renoveren en behandelen van radiatoren en radiatorleidingen. Het kent na applicatie een snelle droging, is geurarm, vergeelt niet tot 80°C en is minder belastend voor mens en milieu dan solventgedragen sprays. Verbruik: ca. 1,2 m².

vanaf32,55
bekijk productBekijk product ▸
WIKULACSudwest wikulacSudwest wikulac

Sudwest wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. Het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. Dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. Na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf72,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-KUNSTSTOFREINIGERSudwest zink-kunststofreinigerSudwest zink-kunststofreiniger

Sudwest zink-kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Sudwest all-grund of Sudwest acryl allgrund.

vanaf12,44
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND ACRYLSudwest allgrund acryl

Sudwest allgrund acryl

Südwest acryl allgrund is een watergedragen, universele, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op vele ondergronden zoals hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp. Het is bestand tegen akaliteit. Het is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen en hittebestendig tot 100°C. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUND K51Sudwest allgrund k51

Sudwest allgrund k51

Sudwest allgrund k51 is een oplosmiddelhoudende, universele, roestwerende hechtprimer voor toepassing op vrijwel alle ondergronden, bijvoorbeeld hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melanine, geglazuurde tegels en oude laklagen. Het is niet geschikt voor pe en pp en hittebestendig tot 100°C. Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken, ook watergedragen. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alkydlakken, na ca. 12 uur met nitrolakverf en na ca. 36 uur met 2-componentenlakken. Verbruik: ca. 9 m² per liter en ca. 1 á 2 m² per spuitbus.

vanaf9,79
bekijk productBekijk product ▸
ALU-EFFECT AQUASudwest alu-effect aqua

Sudwest alu-effect aqua

Sudwest alu-effect aqua is een watergedragen effectlak, geschikt als muurverf of als aluminium effectlak op bijvoorbeeld deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. De lak kan zowel binnen als buiten worden toegepast en heeft als bijzondere eigenschap dat deze buiten niet afgewerkt hoeft te worden. De lak is goed krasvast, geeft geen zwarte strepen indien de lak in contact komt met de huid en is hittebestendig tot ca. 200°C. Voor het beste resultaat wordt de spuitapplicatie geadviseerd. Op grote vlakken kunnen met de rol banen te zien zijn en met de kwast kunnen strepen het gevolg zijn. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf56,22
bekijk productBekijk product ▸
KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. Het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 á 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. Het zorgt o.a. in combinatie met scotch britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.

vanaf13,82
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMLAKSudwest aluminiumlak

Sudwest aluminiumlak

Südwest Aluminiumlak is een oplosmiddelhoudende, weersbestendige effectlak voor binnen en buiten op basis van polyvinylbutyral en aluminiumpigment. Het is bijzonder geschikt voor de toepassing op hout, oude lakken en staal zoals deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. Het is hittebestendig tot 600°C: tot 200°C zonder dat er optische veranderingen optreden en tussen 200°C en 600°C kunnen er lichte optische veranderingen optreden en kan er sprake zijn van verminderde slijtvastheid. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf20,09
bekijk productBekijk product ▸
2K AQUAVISION ZIJDEMAT LAKSudwest 2k aquavision zijdemat lak

Sudwest 2k aquavision zijdemat lak

Sudwest aquavision 2k zijdemat lak is een waterverdunbare, 2-componenten polyurethaan acrylaat lakverf voor binnen en buiten. Het heeft een nieuwe technologie waardoor deze 100% isocyanaatvrij is. Hierdoor is deze zeer geschikt voor openbare ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen en restaurants. Het is zeer goed toe te passen op o.a. deuren, wanden, trapleuningen, kasten en meubels en het is gecertificeerd voor kinderspeelgoed. Behandelde oppervlakken zijn bestand tegen desinfectiemiddelen, zweet en speeksel. Het heeft een lange potlife van 6 uur en een mooie vloei. Het is tuv sud: din en iso 4628-1 gecertificeerd. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf51,31
bekijk productBekijk product ▸
Bio-InnensilikatSudwest bio-innensilikat

Sudwest bio-innensilikat

Sudwest Bio-Innensilikat is een zeer goed dekkende, milieuvriendelijke, extra matte, schrobvaste silikaat muurverf voor binnen. Het is ontwikkeld voor op wanden en plafonds en is ideaal voor kinderkamers, ziekenhuizen en crèches. Verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

vanaf85,91
bekijk productBekijk product ▸
DAKPANNENVERFSudwest dakpannenverf

Sudwest dakpannenverf

Sudwest dakpannenverf is een speciale coating voor dakpannen van klei, beton en ethernit. De verf onderscheidt zich door een hoge elasticiteit, hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een hoge bestendigheid tegen weersinvloeden en milieubelasting. Deze ideale renovatieverf garandeert elk verweerd dak weer voor jaren een fraai uiterlijk. Verbruik: ca. 3-4 m² per liter.

vanaf444,67
bekijk productBekijk product ▸
DRYTECSudwest drytec

Sudwest drytec

Sudwest drytec is een een hoogwaardige waterafwijzende, universeel toe te passen matte gevelverf voor buiten. Doordat het beschikt over een bionisch effect heeft deze gevelverf een hoge natuurlijke bescherming tegen algen en schimmels. Natte gevels drogen extreem snel op waardoor er geen voedingsbodem ontstaat voor schimmels en algen. Het heeft daarnaast een goede waterdampdoorlaatbaarheid, een goede doorlaatbaarheid van kooldioxide, is na regen zeer snel weer droog, heeft de hoogste kleurstabiliteit, heeft een zeer goede hechting op vele ondergronden en is goed mechanisch belastbaar (slijtvast). Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf122,55
bekijk productBekijk product ▸
DRYTEC HOLZPROTECTSudwest drytec holzprotect

Sudwest drytec holzprotect

Sudwest drytec holzprotect is een watergedragen, dekkende houtbeschermer voor buiten met bionisch (drytec)-effect. Het is een ideale bescherming tegen vocht en vuil, ook voor gevels onder de zwaarste weersbelasting, en is zeer weersbestendig. Het biedt volledige weerstand tegen slagregen en een hoge natuurlijke bescherming tegen algen en schimmels. Het is isolerend tegen veel hout inhoud stoffen, vult kleine poriën en scheurtjes en behoudt de structuur van het hout. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf156,04
bekijk productBekijk product ▸
FIXATIV F10Sudwest fixativ f10

Sudwest fixativ f10

Südwest Fixativ F10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. Tevens is dit het verdunningsmiddel voor de Südwest Silikaat-silicoon en Südwest Rissgrund. Verbruik: ca. 3-5 m² per liter.

vanaf60,12
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGLAKSudwest hamerslaglak

Sudwest hamerslaglak

Sudwest hamerslaglak is een oplosmiddelhoudende lak voor het decoratief afwerken van diverse ondergronden zoals ijzer, zink en hout binnen. De lak is hittebestendig tot 80°C en kras- en stootvast. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf23,87
bekijk productBekijk product ▸
HAUSFARBESudwest hausfarbe

Sudwest hausfarbe

Sudwest hausfarbe is een perfect dekkende universele matte buitenmuurverf geschikt voor bijna alle ondergronden. Het kan op de meeste ondergronden zonder specifieke primer aangebracht worden. Het beschikt over een zeer goede hechting op stucwerk, beton, hout, kunststof, Hard PVC, metaal, houten vlotdelen of kalkzandsteen. Beton wordt uitstekend beschermd tegen carbonatie doordat de sd-CO2 waarde boven de 50 m ligt. Het heeft een hoge kleurstabiliteit, is waterafstotend en biedt daarom natuurlijke bescherming tegen mos en algen, het bevat roestinhibitors tegen vliegroest en behoudt de structuur van de ondergrond. Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf166,73
bekijk productBekijk product ▸
HYDROGRUNDSudwest hydrogrund

Sudwest hydrogrund

Südwest Hydro-grund F15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Dit product is o.a. geschikt als grondering bij Südwest Lotusan. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf54,41
bekijk productBekijk product ▸
INNENGRUND W15Sudwest innengrund w15

Sudwest innengrund w15

Südwest Innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. Deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. Ook werkt het zuigkracht regulerend. Het is bestand tegen alkaliën en vermengt zich tot een homogeen geheel. Geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf84,21
bekijk productBekijk product ▸
ISOLIERFARBE WSudwest isolierfarbe w

Sudwest isolierfarbe w

Sudwest isolieerverf W is een matte, watergedragen binnenmuurverf voor het renoveren en isoleren van lichte nicotine- en roetaanslag en droge watervlekken op wanden en plafonds. Deze verf wordt voornamelijk gebruikt in o.a. restaurants, hotels, kantoren, scholen, klinieken en sanatoria. Schrobvastheid: Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf90,49
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTHARSVERDUNNER V21Sudwest kunstharsverdunner v21

Sudwest kunstharsverdunner v21

Sudwest kunstharsverdunner v21 is een trage, milde kunstharslakverdunning die bestemd is voor het verdunnen van o.a. Sudwest paladur, Sudwest hamerslaglak (bij roller- en kwastapplicatie), Jansen pu uni-siegel, Sudwest alulack, Jansen zilver-, brons- en goudlak en Sudwest uni-grond.

vanaf21,65
bekijk productBekijk product ▸
LATEX MUURVERF HOOGGLANSSudwest latex muurverf hoogglans

Sudwest latex muurverf hoogglans

Sudwest latex hoogglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. Het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. Het is afwasbaar klasse 1 volgens DIN EN 13300, heeft dekkracht Klasse 2 volgens DIN EN 13300 en is eenvoudig te verwerken. Verbruik: ca. 5-8 m² per liter.

vanaf185,03
bekijk productBekijk product ▸
LATEX MUURVERF ZIJDEGLANSSudwest latex muurverf zijdeglans

Sudwest latex muurverf zijdeglans

Sudwest latex zijdeglans is een goed dekkende, glanzende, watergedragen muurverf. Het is geschikt voor zwaarder belaste oppervlakken en bestand tegen desinfecteringsmiddelen. Het is afwasbaar klasse 1 volgens DIN EN 13300, heeft dekkracht Klasse 2 volgens DIN EN 13300 en is eenvoudig te verwerken. Verbruik: ca. 5-8 m² per liter.

vanaf125,97
bekijk productBekijk product ▸
LOTUSAN THERMSudwest lotusan therm

Sudwest lotusan therm

Südwest lotusan therm is een zijdeglanzende, zelfreinigende buitenmuurverf met nano technologie. Het is een siliconen-gevelverf met het lotus-effect: dit ontstaat ongeveer 21 dagen na applicatie. Door middel van regen(water) parelt het vuil weg. Daarnaast heeft de verf een zeer hoge bescherming tegen algen en schimmelaanslag, een goede doorlaatbaarheid van waterdamp en kooldioxide en een uitstekende weer-, uv- en krijtbestendigheid. Buitenduurzaamheid: tot ca. 10 jaar. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf183,76
bekijk productBekijk product ▸
MARKIERUNGSFARBESudwest markierungsfarbe

Sudwest markierungsfarbe

Sudwest markierungsfarbe is een synthetische wegenverf die in verschillende ral kleuren gemaakt kan worden. Het is sneldrogend (na 1 uur met autobanden belastbaar), heeft een hoge slijtvastheid en hoog dekvermogen en is niet verzepend. Het is geschikt voor toepassing op beton, asfalt en tegels. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf53,84
bekijk productBekijk product ▸
METHACRYL VLOERVERF MENGMACHINESudwest methacryl vloerverf mengmachine

Sudwest methacryl vloerverf mengmachine

Südwest methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf53,44
bekijk productBekijk product ▸
METHACRYL VLOERVERF READY MIXEDSudwest methacryl vloerverf ready mixed

Sudwest methacryl vloerverf ready mixed

Südwest methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf104,42
bekijk productBekijk product ▸
PALADURSudwest paladur

Sudwest paladur

Sudwest paladur is een oplosmiddelhoudende transparante lak voor op hout. Het is ideaal voor het behandelen van parketvloeren, meubels en trappen. Het is slijtvast en makkelijk te verwerken en onderhouden. De lak is hoogvullend en mooi bol, bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen en bestand tegen huidvetten. Let op, de extra mat is alleen binnen toepasbaar. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf17,80
bekijk productBekijk product ▸
RENOCRYLSudwest renocryl

Sudwest renocryl

Sudwest renocryl is een 100% acrylaatdispersie muurverf. Het is een bijzonder veelzijdige, universele, spanningsarme façade buitengevelverf die kan worden toegepast op pleister, cement, kalkcement, cementpleister, minerale pleister en kunstharspleister. Het is kleurstabiel en heeft een uitstekende hechting en lage waterdampdiffusieweerstand. Het is daarnaast slagregendicht en heeft een goede kantendekking. Theoretisch verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf34,68
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND 1 VOOR 3Sudwest rissgrund 1 voor 3

Sudwest rissgrund 1 voor 3

Südwest RissGrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. Het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld Südwest Silikat-Silicon Fassadenfarbe. Dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m² per liter.

vanaf235,10
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND FASERARMIERT F44Sudwest rissgrund faserarmiert f44

Sudwest rissgrund faserarmiert f44

Südwest Rissgrund Faserarmiert F44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m² per liter.

vanaf290,02
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELREINIGERSudwest schimmelreiniger

Sudwest schimmelreiniger

Südwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. Het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. Binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. Nawassen is niet nodig (behalve op tegels).

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
SOLSILIKATSudwest solsilikat

Sudwest solsilikat

Sudwest solsilikat is een minerale, duurzame gevelverf gebaseerd op de combinatie van kaliumsilicaat met het bindmiddel kieselsol. Dit heeft enkele grote voordelen ten opzichte van traditionele silicaat verven: het is zowel geschikt op minerale ondergronden als voor het overschilderen van oude matte dispersieverven, het vermindert een wolkerig uiterlijk bij een op kleur gemaakt product (door de gelijkmatigere droging), heeft zeer heldere kleuren en goede kleurstabiliteit in combinatie met anorganische pigmenten, is hoog waterdampdoorlatend en hydrofoob en is extreem duurzaam op basis van de grondstoffen, maar ook door de levensduur van het product. Het is tevens niet brandbaar en kan ook als gevelverf worden toegepast op verblendsteen.

vanaf180,44
bekijk productBekijk product ▸
SUPER DICKSCHUTZ EGSudwest super dickschutz eg

Sudwest super dickschutz eg

Sudwest super dickschutz eg (ijzerglimmer) is een oplosmiddelarme, unieke, universele, high solid primer en aflak in één op basis van gemodificeerde kunsthars/alkydcombinatie/metaalpigmenten voor binnen en buiten met een ijzerglimmer uiterlijk. Deze lak kan op verschillende ondergronden toegepast worden zoals hout, staal, ijzer, rvs, kunststof en hout. Verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

vanaf49,28
bekijk productBekijk product ▸
SUPER DICKSCHUTZ UNISudwest super dickschutz uni

Sudwest super dickschutz uni

Sudwest super dickschutz uni is een oplosmiddelarme, unieke, universele, high solid primer en aflak in één op basis van gemodificeerde kunsthars/alkydcombinatie voor buiten. Dit product is op verschillende ondergronden toe te passen zoals hout, aluminium, staal, rvs, kunststof en koper. Verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

vanaf41,26
bekijk productBekijk product ▸
THIXGRUNDSudwest thixgrund

Sudwest thixgrund

Sudwest thixgrund is een diep penetrerende thixotrope diepgrondering en een transparante universele primer met geltechnologie voor gebruik binnen en buiten. Het spat niet, heeft een hoog indringingsvermogen en een diepte- en oppervlakteverstevigende werking, reguleert de zuiging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2-5 m² per liter.

vanaf51,86
bekijk productBekijk product ▸
TIEFENGRUND LHSudwest tiefengrund lh

Sudwest tiefengrund lh

Südwest Fixeergrond F01 (Tiefengrund LH) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. Overschilderbaar na ca. 8 uur. Verbruik: ca. 3-5 m² per liter.

vanaf144,30
bekijk productBekijk product ▸
UNI-GRONDSudwest uni-grond

Sudwest uni-grond

Sudwest uni-grond is een aromaatvrije, hoog vullende grondverf voor verschillende ondergronden buiten. Deze verf onderscheidt zich door de makkelijke streeploze verwerking, hoge laagdikte, goede dekking, goede schuurbaarheid en snelle droging (na ca. 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf19,12
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING V33Sudwest verdunning v33

Sudwest verdunning v33

Südwest universeel verdunner V33 is een universele nitro verdunning. Deze verdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van o.a. Südwest allgrund k50, Südwest onderwaterverf c03 en Vista wegenverf 752.

vanaf22,16
bekijk productBekijk product ▸
VARIOSILSudwest variosil

Sudwest variosil

Sudwest variosil is een silicoon gebaseerde, goed vullende matte muurverf voor binnen en buiten. Het is makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en spanningsarm. Het is daarnaast structuur overbruggend, waterdampdoorlatend en alkalibestendig volgens din 18558. Theoretisch verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf67,30
bekijk productBekijk product ▸
RADIATOREN SPRAYSudwest radiatoren spray

Sudwest radiatoren spray

Sudwest watergedragen radiator spray is een witte, zijdeglanzende lak specifiek voor radiatoren. Het is een innovatieve oplossing voor het renoveren en behandelen van radiatoren en radiatorleidingen. Het kent na applicatie een snelle droging, is geurarm, vergeelt niet tot 80°C en is minder belastend voor mens en milieu dan solventgedragen sprays. Verbruik: ca. 1,2 m².

vanaf32,55
bekijk productBekijk product ▸
WIKULACSudwest wikulac

Sudwest wikulac

Sudwest wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. Het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. Dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. Na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf72,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-KUNSTSTOFREINIGERSudwest zink-kunststofreiniger

Sudwest zink-kunststofreiniger

Sudwest zink-kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Sudwest all-grund of Sudwest acryl allgrund.

vanaf12,44
bekijk productBekijk product ▸
FILTER