menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Industrieverf
  6. >
  7. Metaalcoating

Metaalcoating

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SIGMATHERM 500 (HITTEBESTENDIG)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)

Sigma sigmatherm 500 is een hittebestendige aluminium coating op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is geschikt als interne en externe bescherming van staalconstructies en hittebestendig tot 500įC met een minimum van 200įC om de aluminiumverf te versmelten. Spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20įC te worden aangehouden. Rendement: 12,8 m≤ per liter.

vanaf459,60
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 175Sigma sigmatherm 175Sigma sigmatherm 175

Sigma sigmatherm 175 is een hittebestendige aluminium afwerklaag op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is hittebestendig tot 175įC, heeft een hoge briljante glans en spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20įC te worden aangehouden. Theoretisch rendement: 18,8 m≤ per liter.

vanaf228,06
bekijk productBekijk product ▸
STEELGUARD 651Sigma steelguard 651Sigma steelguard 651

Sigma steelguard 651 zorgt voor extra tijd, redt levens en probeert schade aan constructies te minimaliseren. Het is beschermend en vooral geschikt voor staalconstructies voor gebouwen. Het heeft een gladde en esthetisch aantrekkelijke afwerking en biedt bescherming tegen corrosie. Het zorgt ervoor dat een constructie stabiel blijft bij een brand. Theoretisch rendement: 1 m≤ per liter.

vanaf1.195,38
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 230Sigma sigmatherm 230Sigma sigmatherm 230

Sigma sigmatherm 230 is een 2-componenten, high-build, hitteresistente fenol epoxy novolac coating. Het biedt een corrosiewerende barriŤre op koolstofstaal en roestvast staal onder thermische isolatie. Het is geschikt als hittebestendig systeem tot aan 230įC en geschikt voor cryogene condities. Het is uitstekend bestand tegen thermische schok tijdens natte en droge intervallen en opwarming direct na applicatie is niet noodzakelijk om mechanische sterkte verkrijgen. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10įC. Rendement: c. 4,5 m≤ per liter voor een droge laagdikte van 150 Ķm.

vanaf1.001,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 540Sigma sigmatherm 540Sigma sigmatherm 540

Sigma sigmatherm 540 is een 1-component hittebestendige vochtverhardende siliconen aluminium. Het is bestand tegen droge hitte tot 600įC en heeft geen hittestoot nodig tussen de verschillende lagen. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies, uitstekend bestand tegen verwering en tevens toepasbaar op een zinksilicaat primer. Het is na 24 uur overschilderbaar bij 10įC. Rendement: ca. 18 m≤ per liter voor een droge laagdikte van 25 Ķm.

vanaf459,90
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUMINIUMAir crafts zink aluminiumAir crafts zink aluminium

Aircraft zink aluminium is een alu-zinkspray op basis van epoxy-ester voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļC.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINK GALVANISERAir crafts zink galvaniserAir crafts zink galvaniser

Aircraft Zink Galvaniser is een Zinkspray op basis van acryl voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļC.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAY 97%Air crafts zinkspray 97%Air crafts zinkspray 97%

Aircraft Zinkspray 97% is een zinkspray op basis van epoxy-ester voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļC.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
3 IN 1 READY MIXEDBrantho korrux 3 in 1 ready mixedBrantho korrux 3 in 1 ready mixed

Brantho-korrux 3 in 1 is een zijdeglanzende coating met zeer goede hechting en elasticiteit, geschikt voor buiten. Het heeft een laag oplosmiddelgehalte, is actief roestwerend en dekt zeer goed. Het is universeel te gebruiken als primer en/of deklaag en is geschikt voor bijna alle ondergronden. Het beschermt tegen corrosie op o.a. constructies, bedrijfsvoertuigen en machines van o.a. staal, RVS, aluminium, zink, non-ferrometalen en harde kunststoffen in landelijke, stedelijke, industriŽle en maritieme omgevingen. Het is geschikt voor o.a. bouwmaterieel, damwandbeplating, containers, hekwerken, hoogspanningsmasten, vrachtwagenchassis, machines, bruggen, stations, overkappingen, kranen, schepen, lichtmasten, opslagtanks en koudetechnische installaties als grond-, tussen- en eindlaag. De samenstelling van dit product bestaat uit een combinatie van verschillende polyesterharsen met milieuvriendelijkere, zeer actieve corrosiewerende pigmenten. Het is lood-, chromaat- en zinkvrij en heeft aromaat- en xyleenvrije oplosmiddelen. Het is zowel ready mixed als op kleur gemengd leverbaar en kan onverdund met kwast en roller of verdund d.m.v. verspuiten worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,5 m≤ per liter per laag.

vanaf15,81
bekijk productBekijk product ▸
ECOPAKTBrantho korrux ecopaktBrantho korrux ecopakt

Brantho-korrux ecopakt is een watergedragen, zijdeglanzende, vuilafstotende, grond-, hecht- en afwerklaag. Het is roestwerend en universeel te verwerken, bestand tegen temperaturen tot 80įC en al na 45 min zonder te schuren met zichzelf of een 1-k acrylaatverf overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op ijzer, staal, aluminium, verzinkte ondergronden, RVS, geschuurde oude verflagen en gegronde oppervlakken. Verbruik: ca. 14 m≤ per liter.

vanaf39,23
bekijk productBekijk product ▸
3 IN 1 MENGMACHINEBrantho korrux 3 in 1 mengmachineBrantho korrux 3 in 1 mengmachine

Brantho-korrux 3 in 1 is een zijdeglanzende coating met zeer goede hechting en elasticiteit, geschikt voor buiten. Het heeft een laag oplosmiddelgehalte, is actief roestwerend en dekt zeer goed. Het is universeel te gebruiken als primer en/of deklaag en is geschikt voor bijna alle ondergronden. Het beschermt tegen corrosie op o.a. constructies, bedrijfsvoertuigen en machines van o.a. staal, RVS, aluminium, zink, non-ferrometalen en harde kunststoffen in landelijke, stedelijke, industriŽle en maritieme omgevingen. Het is geschikt voor o.a. bouwmaterieel, damwandbeplating, containers, hekwerken, hoogspanningsmasten, vrachtwagenchassis, machines, bruggen, stations, overkappingen, kranen, schepen, lichtmasten, opslagtanks en koudetechnische installaties als grond-, tussen- en eindlaag. De samenstelling van dit product bestaat uit een combinatie van verschillende polyesterharsen met milieuvriendelijkere, zeer actieve corrosiewerende pigmenten. Het is lood-, chromaat- en zinkvrij en heeft aromaat- en xyleenvrije oplosmiddelen. Het kan onverdund met kwast en roller of verdund d.m.v. verspuiten worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,5 m≤ per liter per laag.

vanaf42,53
bekijk productBekijk product ▸
Kristal-GlasurBrantho korrux kristal-glasurBrantho korrux kristal-glasur

Branth's kristal glasur is een kristalheldere, universele blanke synthetische acryllak voor buiten. Het is kras- en slagvast en elastisch, heeft een hoge UV- en weersbestendigheid en is zeer goed bestand tegen zoet en zout water. Het is geschikt als afwerklaag voor Brantho-korrux 3 in 1, maar ook voor andere verven. Het is daarnaast zeer geschikt om toe te passen als kleurloze blanke metaalvernis. Verbruik: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf28,58
bekijk productBekijk product ▸
1K HOOGGLANS LANDBOUWColormatic 1k hoogglans landbouwColormatic 1k hoogglans landbouw

Colormatic 1k hoogglans landbouw is een hoogwaardige acrylverf voor landbouw- en bouwmotoren. Het is speciaal ontwikkeld voor het snel coaten van industriŽle oppervlakken. Dankzij de brede verneveling kan het ook op grotere oppervlakken worden gebruikt. Het heeft een extreem hoog gehalte aan pigmenten en specifieke additieven, wat zorgt voor een hoge dekking, hoge laagdikte en goede hechting direct op metaal. Rendement: ca. 0,8-1 m≤ per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYColorworks zinksprayColorworks zinkspray

Colorworks Zinkspray is een duurzame en aluminiumkleurige coating tegen corrosie. Het is speciaal ontwikkeld om nieuw verzinkte onderdelen welke zijn beschadigd vrijwel onzichtbaar bij te werken. Het werkt uitsluitend op goed ontroest, kaal metaal of op intacte bestaande zinklagen.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYDupli color zinksprayDupli color zinkspray

Dupli Color zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal binnen en buiten. De spray heeft een uitstekende corrosiewering, is goed puntlasbaar, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: ca. 1.75 m≤ per spuitbus.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL ELOXALSPRAYMotip industrial eloxalsprayMotip industrial eloxalspray

MoTip Eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. Het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAYMotip industrial zink reparatiesprayMotip industrial zink reparatiespray

Motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. Het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINKSPRAYMotip alu-zinksprayMotip alu-zinkspray

MoTip Alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Ook is het hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL ZINKSPRAYMotip industrial zinksprayMotip industrial zinkspray

MoTip Industrial Zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 350 ļC. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINKMotip alu-zinkMotip alu-zink

Motip alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf19,87
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano guardon stayclean+protect metalOrange nano guardon stayclean+protect metal

Orange nano guardon stayclean+protect metal pro is een transparante permanente coating die ferro en non-ferro metalen oppervlakken zeer lang effectief beschermt tegen externe invloeden. Door de verminderde aanhechting van vuil wordt het gecoate oppervlak eenvoudig te reinigen. Het is zeer geschikt voor gebruik in heavy duty industriŽle en distributie omgevingen, het leidt tot hogere productiviteit en significante kostenreductie. Het is een eenvoudig aan te brengen gebruiksklare coating en het hardt uit op kamertemperatuur (na 1 uur stofvrij, volledig uitgehard na 7 dagen). Het is fluor- en siliconenvrij en beschermt het gecoate oppervlak zeer lang (5-10 jaar). Het vormt een zeer harde laag (6h, astm d3363; in de meeste gevallen harder dan de onderliggende laag) en maakt het oppervlak uiterst krasbestendig. Het geeft het gecoate oppervlak een lage oppervlakte energie (gh₂o = 105 mn/m) en maakt het nietvatbaar voor vervuiling. Vloeistoffen vormen slechts niet hechtende druppels. Het bindt en hecht zich uitstekend op polaire ondergronden (90Ė100% astm d3359). Het vormt een beschermlaag met hoge dichtheid die de vorming van chemische afzettingen voorkomt. Het heeft een hoge uv-bestendigheid en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het heeft een hoge chemische bestendigheid (reageert niet of nauwelijks met chemicaliŽn) en leidt tot sterke vermindering van de gasdoorlaatbaarheid van het oppervlak. Het biedt zeer hoge weerstand tegen corrosie en oxidatie. Het vormt geen kruip (blijvende vervorming) onder belasting. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid (tot 300įC) en is niet brandbaar (na uitharding).

vanaf496,13
bekijk productBekijk product ▸
RUSTOL RA.85 DECORATIEVE VERF EN ROESTCONSERVERINGOwatrol rustol ra.85 decoratieve verf en roestconserveringOwatrol rustol ra.85 decoratieve verf en roestconservering

Owatrol rustol RA.85 is een sterke, isolerende, aluminiumkleurige lak. Het is lichtversterkend en heeft een duurzame glans dankzij de met het bindmiddel Rustal-owatrol perfect omhulde aluminiumdeeltjes. Dit bindmiddel voorkomt tevens het risico op afschilferen. Het heeft een zeer homogene structuur, perfecte vloei, is zeer goed bestand tegen luchtvervuiling, heeft een sterk bevochtigings- en indringingsvermogen, uitstekende corrosiewerende eigenschappen, sterke filmeigenschappen (hechting, soepelheid, strakke film) en is bestand tot +175 įC. Het is geschikt voor buitentoepassing op o.a. hekken, traliewerk, metalen constructies en gebinten, daken, tanks en opslagbakken, aanhangwagens en knalpotten. Het is geschikt voor binnentoepassing op o.a. machines, pompen, elektrische apparatuur en leidingen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na 24-48 uur. Verbruik: ca. 18 m≤ per liter.

vanaf34,95
bekijk productBekijk product ▸
Premium MetallschutzlackRelius premium metallschutzlackRelius premium metallschutzlack

Relius Premium Metallschutzlack is een zijdeglanzende, high-build kunsthars primer- en afwerklaag voor buiten op basis van een acrylaathars combinatie. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een goede hechting op staal, verzinkt staal en aluminium. Het is geschikt voor industriecomplexen en staalconstructies en heeft een goede bestendigheid in industriegebieden en in zeeklimaat (o.a. bruggen en tanks). Het is overschilderbaar na 14 uur. Theoretisch rendement: ca. 7-8 m≤ per liter.

vanaf33,88
bekijk productBekijk product ▸
4215 HITTEBESTENDIGE METAALCOATINGRust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoatingRust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoating

Rust-oleum aluminium deklaag 150-425 graden is bestand tegen continue blootstelling aan temperaturen tot 425įC. Eťn deklaag is voldoende over hittebestendige metaalprimer 4268. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden. Het is ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal, gegrond met Rust-oleum hittebestendige metaalprimer 4268, aangebracht te worden. Verbruik: ca. 16 m≤ per liter.

vanaf315,86
bekijk productBekijk product ▸
GALVA PLUSRust-oleum galva plusRust-oleum galva plus

Rust-oleum hard hat galva plus is een sneldrogende zink/aluminium coating voor het bijwerken van thermisch verzinkte staaloppervlakken. Het bevat puur zink en aluminium als pigment en is bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is geschikt als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in een corrosieve omgeving. Verbruik: ca. 1,7 m≤ per spuitbus.

vanaf25,98
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER OPLOSMIDDELHOUDENDRust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudendRust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend

Rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Het is overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Het is hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf90,82
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRust-oleum noxyde plusRust-oleum noxyde plus

Rust-oleum noxyde plus is een 1-component watergebaseerde elastomere coating gebaseerd op een silaangemodificeerd acrylbindmiddel met superieure hechting en corrosiebescherming. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het heeft een superieure hechting en een hoge weerstand tegen vuilopname, maakt een 200% elastische laag die niet barst en bladdert en heeft een droge spuitnevel, wat voorbereidings- en schoonmaaktijd bespaart. Het kan worden toegepast op ijzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood als anticorrosie of waterdichting, buiten en binnen. Verdund met 25% water is het geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen en beton, keramiek en tegels. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m≤ per kg bij kwast- en rolapplicatie en ca. 1,5-3 m≤ per kg bij spuitapplicatie.

vanaf134,50
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER WATERBASISRust-oleum 6400 shopprimer waterbasisRust-oleum 6400 shopprimer waterbasis

Rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf103,56
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDERust-oleum noxydeRust-oleum noxyde

Rustoleum noxyde is een matte, watergebaseerde 1-component coating. Het is eenvoudig aan te brengen en vormt een dik, anticorrosief membraan dat zeer goed beschermt tegen water, zoutverstuiving en agressieve omgevingen. Onafhankelijk onderzoek volgens de iso-norm 12944 toont aan dat dit product de absolute top is in corrosiebescherming: het geeft zelfs meer dan 15 jaar bescherming in de hoogste corrosie-klasse c5-m. Het is geschikt voor toepassing op o.a. plastisol, ijzer, staal, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verdund met 25% water is het ook geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen, beton, keramiek en tegels. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

vanaf22,81
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT ZINKVERFRust-oleum hard hat zinkverfRust-oleum hard hat zinkverf

Rust-oleum hard hat galva zinc is een matgrijze, sneldrogende koudverzinker met 90% zink (99% puur zink) in de droge verflaag voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is geschikt voor gebruik op blank staal en verzinkte ondergronden. Het is een taaie, zinkrijke coating die kathodischeen mechanische bescherming geeft en bestand is tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 10,4 m≤ per liter of 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
B95Rust-oleum b95Rust-oleum b95

Rust-oleum B95 flexibele epoxy is een 2-componenten flexibele epoxy met hoge laagdikte voor metaal bij zware, industriŽle belasting en bij maritieme belasting. Het heeft uitmuntende corrosie-, slijt- en stootvastheid. De flexibele coating volgt de ondergrond, zonder barsten en bladderen, kan ook op muren en plinten toegepast worden naast een vloer gecoat met B95SL. Het product is speciaal bedoeld om met de airless te worden aangebracht: kwast en roller applicatie is alleen geschikt voor reparaties en kleine vlakken. Verbruik: 6.6 m≤ per liter.

vanaf797,70
bekijk productBekijk product ▸
GALVA EXPRESSERust-oleum galva expresseRust-oleum galva expresse

Rust-oleum hard hat galva expresse is een matgrijze, sneldrogende, zinkrijke grondlaag gebaseerd op een styreen acrylaathars. Dit product bevat puur zink en biedt uitstekende bescherming tegen corrosie. Het is toepasbaar op nieuw, blank of gestraald staal of verzinkte staaloppervlakken bij lichte industriŽle belasting en een corrosieve/vochtige omgeving. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is binnen 1 of na 48 uur overschilderbaar met onverzeepbare coatings. Verbruik: ca. 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf25,98
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGARUSTRust-oleum noxyde pegarustRust-oleum noxyde pegarust

Rust-oleum noxyde pegarust is een zijdeglanzende anti-corrosie coating die kan worden toegepast bij koude temperaturen tot 0įC en op vochtige oppervlakken. Het heeft Uitstekende roestwering en waterdichting, Scheurt niet en bladdert niet af, Voorkomt onderroest, is Geschikt voor corrosieklasse C5-M volgens ISO12944 (zie certificaat), UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is een primer en topcoat in ťťn en kan direct op diverse metallische ondergronden worden aangebracht. Het garandeert duurzame bescherming door middel van unieke elastische en waterdichtende bindmiddeltechnologie. Het kan zelfs op vochtige ondergronden en bij vochtig weer worden aangebracht. Het kan worden toegepast op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 2.7 m≤ per liter.

vanaf161,44
bekijk productBekijk product ▸
GALVA ZINC-ALURust-oleum galva zinc-aluRust-oleum galva zinc-alu

Rust-oleum hard hat galva zinc-alu is een sneldrogende, zinkrijke coating gebaseerd op een epoxy ester. Het bevat puur zink en aluminium en biedt kathodische bescherming. Het is toepasbaar als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in corrosieve/ vochtige omgevingen. Het is geschikt voor gebruik op beschadigde, thermisch verzinkte staaloppervlakken en speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per spuitbus en 10,5 m≤ per liter bij kwastverwerking.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 500 (HITTEBESTENDIG)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)

Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)

Sigma sigmatherm 500 is een hittebestendige aluminium coating op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is geschikt als interne en externe bescherming van staalconstructies en hittebestendig tot 500įC met een minimum van 200įC om de aluminiumverf te versmelten. Spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20įC te worden aangehouden. Rendement: 12,8 m≤ per liter.

vanaf459,60
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 175Sigma sigmatherm 175

Sigma sigmatherm 175

Sigma sigmatherm 175 is een hittebestendige aluminium afwerklaag op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is hittebestendig tot 175įC, heeft een hoge briljante glans en spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20įC te worden aangehouden. Theoretisch rendement: 18,8 m≤ per liter.

vanaf228,06
bekijk productBekijk product ▸
STEELGUARD 651Sigma steelguard 651

Sigma steelguard 651

Sigma steelguard 651 zorgt voor extra tijd, redt levens en probeert schade aan constructies te minimaliseren. Het is beschermend en vooral geschikt voor staalconstructies voor gebouwen. Het heeft een gladde en esthetisch aantrekkelijke afwerking en biedt bescherming tegen corrosie. Het zorgt ervoor dat een constructie stabiel blijft bij een brand. Theoretisch rendement: 1 m≤ per liter.

vanaf1.195,38
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 230Sigma sigmatherm 230

Sigma sigmatherm 230

Sigma sigmatherm 230 is een 2-componenten, high-build, hitteresistente fenol epoxy novolac coating. Het biedt een corrosiewerende barriŤre op koolstofstaal en roestvast staal onder thermische isolatie. Het is geschikt als hittebestendig systeem tot aan 230įC en geschikt voor cryogene condities. Het is uitstekend bestand tegen thermische schok tijdens natte en droge intervallen en opwarming direct na applicatie is niet noodzakelijk om mechanische sterkte verkrijgen. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10įC. Rendement: c. 4,5 m≤ per liter voor een droge laagdikte van 150 Ķm.

vanaf1.001,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 540Sigma sigmatherm 540

Sigma sigmatherm 540

Sigma sigmatherm 540 is een 1-component hittebestendige vochtverhardende siliconen aluminium. Het is bestand tegen droge hitte tot 600įC en heeft geen hittestoot nodig tussen de verschillende lagen. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies, uitstekend bestand tegen verwering en tevens toepasbaar op een zinksilicaat primer. Het is na 24 uur overschilderbaar bij 10įC. Rendement: ca. 18 m≤ per liter voor een droge laagdikte van 25 Ķm.

vanaf459,90
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUMINIUMAir crafts zink aluminium

Air crafts zink aluminium

Aircraft zink aluminium is een alu-zinkspray op basis van epoxy-ester voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļC.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINK GALVANISERAir crafts zink galvaniser

Air crafts zink galvaniser

Aircraft Zink Galvaniser is een Zinkspray op basis van acryl voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļC.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAY 97%Air crafts zinkspray 97%

Air crafts zinkspray 97%

Aircraft Zinkspray 97% is een zinkspray op basis van epoxy-ester voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļC.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
3 IN 1 READY MIXEDBrantho korrux 3 in 1 ready mixed

Brantho korrux 3 in 1 ready mixed

Brantho-korrux 3 in 1 is een zijdeglanzende coating met zeer goede hechting en elasticiteit, geschikt voor buiten. Het heeft een laag oplosmiddelgehalte, is actief roestwerend en dekt zeer goed. Het is universeel te gebruiken als primer en/of deklaag en is geschikt voor bijna alle ondergronden. Het beschermt tegen corrosie op o.a. constructies, bedrijfsvoertuigen en machines van o.a. staal, RVS, aluminium, zink, non-ferrometalen en harde kunststoffen in landelijke, stedelijke, industriŽle en maritieme omgevingen. Het is geschikt voor o.a. bouwmaterieel, damwandbeplating, containers, hekwerken, hoogspanningsmasten, vrachtwagenchassis, machines, bruggen, stations, overkappingen, kranen, schepen, lichtmasten, opslagtanks en koudetechnische installaties als grond-, tussen- en eindlaag. De samenstelling van dit product bestaat uit een combinatie van verschillende polyesterharsen met milieuvriendelijkere, zeer actieve corrosiewerende pigmenten. Het is lood-, chromaat- en zinkvrij en heeft aromaat- en xyleenvrije oplosmiddelen. Het is zowel ready mixed als op kleur gemengd leverbaar en kan onverdund met kwast en roller of verdund d.m.v. verspuiten worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,5 m≤ per liter per laag.

vanaf15,81
bekijk productBekijk product ▸
ECOPAKTBrantho korrux ecopakt

Brantho korrux ecopakt

Brantho-korrux ecopakt is een watergedragen, zijdeglanzende, vuilafstotende, grond-, hecht- en afwerklaag. Het is roestwerend en universeel te verwerken, bestand tegen temperaturen tot 80įC en al na 45 min zonder te schuren met zichzelf of een 1-k acrylaatverf overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op ijzer, staal, aluminium, verzinkte ondergronden, RVS, geschuurde oude verflagen en gegronde oppervlakken. Verbruik: ca. 14 m≤ per liter.

vanaf39,23
bekijk productBekijk product ▸
3 IN 1 MENGMACHINEBrantho korrux 3 in 1 mengmachine

Brantho korrux 3 in 1 mengmachine

Brantho-korrux 3 in 1 is een zijdeglanzende coating met zeer goede hechting en elasticiteit, geschikt voor buiten. Het heeft een laag oplosmiddelgehalte, is actief roestwerend en dekt zeer goed. Het is universeel te gebruiken als primer en/of deklaag en is geschikt voor bijna alle ondergronden. Het beschermt tegen corrosie op o.a. constructies, bedrijfsvoertuigen en machines van o.a. staal, RVS, aluminium, zink, non-ferrometalen en harde kunststoffen in landelijke, stedelijke, industriŽle en maritieme omgevingen. Het is geschikt voor o.a. bouwmaterieel, damwandbeplating, containers, hekwerken, hoogspanningsmasten, vrachtwagenchassis, machines, bruggen, stations, overkappingen, kranen, schepen, lichtmasten, opslagtanks en koudetechnische installaties als grond-, tussen- en eindlaag. De samenstelling van dit product bestaat uit een combinatie van verschillende polyesterharsen met milieuvriendelijkere, zeer actieve corrosiewerende pigmenten. Het is lood-, chromaat- en zinkvrij en heeft aromaat- en xyleenvrije oplosmiddelen. Het kan onverdund met kwast en roller of verdund d.m.v. verspuiten worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,5 m≤ per liter per laag.

vanaf42,53
bekijk productBekijk product ▸
Kristal-GlasurBrantho korrux kristal-glasur

Brantho korrux kristal-glasur

Branth's kristal glasur is een kristalheldere, universele blanke synthetische acryllak voor buiten. Het is kras- en slagvast en elastisch, heeft een hoge UV- en weersbestendigheid en is zeer goed bestand tegen zoet en zout water. Het is geschikt als afwerklaag voor Brantho-korrux 3 in 1, maar ook voor andere verven. Het is daarnaast zeer geschikt om toe te passen als kleurloze blanke metaalvernis. Verbruik: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf28,58
bekijk productBekijk product ▸
1K HOOGGLANS LANDBOUWColormatic 1k hoogglans landbouw

Colormatic 1k hoogglans landbouw

Colormatic 1k hoogglans landbouw is een hoogwaardige acrylverf voor landbouw- en bouwmotoren. Het is speciaal ontwikkeld voor het snel coaten van industriŽle oppervlakken. Dankzij de brede verneveling kan het ook op grotere oppervlakken worden gebruikt. Het heeft een extreem hoog gehalte aan pigmenten en specifieke additieven, wat zorgt voor een hoge dekking, hoge laagdikte en goede hechting direct op metaal. Rendement: ca. 0,8-1 m≤ per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYColorworks zinkspray

Colorworks zinkspray

Colorworks Zinkspray is een duurzame en aluminiumkleurige coating tegen corrosie. Het is speciaal ontwikkeld om nieuw verzinkte onderdelen welke zijn beschadigd vrijwel onzichtbaar bij te werken. Het werkt uitsluitend op goed ontroest, kaal metaal of op intacte bestaande zinklagen.

vanaf14,02
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYDupli color zinkspray

Dupli color zinkspray

Dupli Color zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal binnen en buiten. De spray heeft een uitstekende corrosiewering, is goed puntlasbaar, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: ca. 1.75 m≤ per spuitbus.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL ELOXALSPRAYMotip industrial eloxalspray

Motip industrial eloxalspray

MoTip Eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. Het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAYMotip industrial zink reparatiespray

Motip industrial zink reparatiespray

Motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. Het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINKSPRAYMotip alu-zinkspray

Motip alu-zinkspray

MoTip Alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Ook is het hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL ZINKSPRAYMotip industrial zinkspray

Motip industrial zinkspray

MoTip Industrial Zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 350 ļC. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINKMotip alu-zink

Motip alu-zink

Motip alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf19,87
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano guardon stayclean+protect metal

Orange nano guardon stayclean+protect metal

Orange nano guardon stayclean+protect metal pro is een transparante permanente coating die ferro en non-ferro metalen oppervlakken zeer lang effectief beschermt tegen externe invloeden. Door de verminderde aanhechting van vuil wordt het gecoate oppervlak eenvoudig te reinigen. Het is zeer geschikt voor gebruik in heavy duty industriŽle en distributie omgevingen, het leidt tot hogere productiviteit en significante kostenreductie. Het is een eenvoudig aan te brengen gebruiksklare coating en het hardt uit op kamertemperatuur (na 1 uur stofvrij, volledig uitgehard na 7 dagen). Het is fluor- en siliconenvrij en beschermt het gecoate oppervlak zeer lang (5-10 jaar). Het vormt een zeer harde laag (6h, astm d3363; in de meeste gevallen harder dan de onderliggende laag) en maakt het oppervlak uiterst krasbestendig. Het geeft het gecoate oppervlak een lage oppervlakte energie (gh₂o = 105 mn/m) en maakt het nietvatbaar voor vervuiling. Vloeistoffen vormen slechts niet hechtende druppels. Het bindt en hecht zich uitstekend op polaire ondergronden (90Ė100% astm d3359). Het vormt een beschermlaag met hoge dichtheid die de vorming van chemische afzettingen voorkomt. Het heeft een hoge uv-bestendigheid en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het heeft een hoge chemische bestendigheid (reageert niet of nauwelijks met chemicaliŽn) en leidt tot sterke vermindering van de gasdoorlaatbaarheid van het oppervlak. Het biedt zeer hoge weerstand tegen corrosie en oxidatie. Het vormt geen kruip (blijvende vervorming) onder belasting. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid (tot 300įC) en is niet brandbaar (na uitharding).

vanaf496,13
bekijk productBekijk product ▸
RUSTOL RA.85 DECORATIEVE VERF EN ROESTCONSERVERINGOwatrol rustol ra.85 decoratieve verf en roestconservering

Owatrol rustol ra.85 decoratieve verf en roestconservering

Owatrol rustol RA.85 is een sterke, isolerende, aluminiumkleurige lak. Het is lichtversterkend en heeft een duurzame glans dankzij de met het bindmiddel Rustal-owatrol perfect omhulde aluminiumdeeltjes. Dit bindmiddel voorkomt tevens het risico op afschilferen. Het heeft een zeer homogene structuur, perfecte vloei, is zeer goed bestand tegen luchtvervuiling, heeft een sterk bevochtigings- en indringingsvermogen, uitstekende corrosiewerende eigenschappen, sterke filmeigenschappen (hechting, soepelheid, strakke film) en is bestand tot +175 įC. Het is geschikt voor buitentoepassing op o.a. hekken, traliewerk, metalen constructies en gebinten, daken, tanks en opslagbakken, aanhangwagens en knalpotten. Het is geschikt voor binnentoepassing op o.a. machines, pompen, elektrische apparatuur en leidingen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na 24-48 uur. Verbruik: ca. 18 m≤ per liter.

vanaf34,95
bekijk productBekijk product ▸
Premium MetallschutzlackRelius premium metallschutzlack

Relius premium metallschutzlack

Relius Premium Metallschutzlack is een zijdeglanzende, high-build kunsthars primer- en afwerklaag voor buiten op basis van een acrylaathars combinatie. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een goede hechting op staal, verzinkt staal en aluminium. Het is geschikt voor industriecomplexen en staalconstructies en heeft een goede bestendigheid in industriegebieden en in zeeklimaat (o.a. bruggen en tanks). Het is overschilderbaar na 14 uur. Theoretisch rendement: ca. 7-8 m≤ per liter.

vanaf33,88
bekijk productBekijk product ▸
4215 HITTEBESTENDIGE METAALCOATINGRust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoating

Rust-oleum 4215 hittebestendige metaalcoating

Rust-oleum aluminium deklaag 150-425 graden is bestand tegen continue blootstelling aan temperaturen tot 425įC. Eťn deklaag is voldoende over hittebestendige metaalprimer 4268. Het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden. Het is ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal, gegrond met Rust-oleum hittebestendige metaalprimer 4268, aangebracht te worden. Verbruik: ca. 16 m≤ per liter.

vanaf315,86
bekijk productBekijk product ▸
GALVA PLUSRust-oleum galva plus

Rust-oleum galva plus

Rust-oleum hard hat galva plus is een sneldrogende zink/aluminium coating voor het bijwerken van thermisch verzinkte staaloppervlakken. Het bevat puur zink en aluminium als pigment en is bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is geschikt als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in een corrosieve omgeving. Verbruik: ca. 1,7 m≤ per spuitbus.

vanaf25,98
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER OPLOSMIDDELHOUDENDRust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend

Rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend

Rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Het is overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Het is hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf90,82
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRust-oleum noxyde plus

Rust-oleum noxyde plus

Rust-oleum noxyde plus is een 1-component watergebaseerde elastomere coating gebaseerd op een silaangemodificeerd acrylbindmiddel met superieure hechting en corrosiebescherming. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood-, chromaat- en zinkvrij. Het heeft een superieure hechting en een hoge weerstand tegen vuilopname, maakt een 200% elastische laag die niet barst en bladdert en heeft een droge spuitnevel, wat voorbereidings- en schoonmaaktijd bespaart. Het kan worden toegepast op ijzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood als anticorrosie of waterdichting, buiten en binnen. Verdund met 25% water is het geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen en beton, keramiek en tegels. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m≤ per kg bij kwast- en rolapplicatie en ca. 1,5-3 m≤ per kg bij spuitapplicatie.

vanaf134,50
bekijk productBekijk product ▸
6400 SHOPPRIMER WATERBASISRust-oleum 6400 shopprimer waterbasis

Rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis

Rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. Het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. Overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. Hittebestendig tot 120įC. Verbruik: 12 m≤ per liter.

vanaf103,56
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDERust-oleum noxyde

Rust-oleum noxyde

Rustoleum noxyde is een matte, watergebaseerde 1-component coating. Het is eenvoudig aan te brengen en vormt een dik, anticorrosief membraan dat zeer goed beschermt tegen water, zoutverstuiving en agressieve omgevingen. Onafhankelijk onderzoek volgens de iso-norm 12944 toont aan dat dit product de absolute top is in corrosiebescherming: het geeft zelfs meer dan 15 jaar bescherming in de hoogste corrosie-klasse c5-m. Het is geschikt voor toepassing op o.a. plastisol, ijzer, staal, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verdund met 25% water is het ook geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen, beton, keramiek en tegels. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

vanaf22,81
bekijk productBekijk product ▸
HARD HAT ZINKVERFRust-oleum hard hat zinkverf

Rust-oleum hard hat zinkverf

Rust-oleum hard hat galva zinc is een matgrijze, sneldrogende koudverzinker met 90% zink (99% puur zink) in de droge verflaag voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Het is geschikt voor gebruik op blank staal en verzinkte ondergronden. Het is een taaie, zinkrijke coating die kathodischeen mechanische bescherming geeft en bestand is tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 10,4 m≤ per liter of 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
B95Rust-oleum b95

Rust-oleum b95

Rust-oleum B95 flexibele epoxy is een 2-componenten flexibele epoxy met hoge laagdikte voor metaal bij zware, industriŽle belasting en bij maritieme belasting. Het heeft uitmuntende corrosie-, slijt- en stootvastheid. De flexibele coating volgt de ondergrond, zonder barsten en bladderen, kan ook op muren en plinten toegepast worden naast een vloer gecoat met B95SL. Het product is speciaal bedoeld om met de airless te worden aangebracht: kwast en roller applicatie is alleen geschikt voor reparaties en kleine vlakken. Verbruik: 6.6 m≤ per liter.

vanaf797,70
bekijk productBekijk product ▸
GALVA EXPRESSERust-oleum galva expresse

Rust-oleum galva expresse

Rust-oleum hard hat galva expresse is een matgrijze, sneldrogende, zinkrijke grondlaag gebaseerd op een styreen acrylaathars. Dit product bevat puur zink en biedt uitstekende bescherming tegen corrosie. Het is toepasbaar op nieuw, blank of gestraald staal of verzinkte staaloppervlakken bij lichte industriŽle belasting en een corrosieve/vochtige omgeving. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is binnen 1 of na 48 uur overschilderbaar met onverzeepbare coatings. Verbruik: ca. 1,4 m≤ per spuitbus.

vanaf25,98
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE PEGARUSTRust-oleum noxyde pegarust

Rust-oleum noxyde pegarust

Rust-oleum noxyde pegarust is een zijdeglanzende anti-corrosie coating die kan worden toegepast bij koude temperaturen tot 0įC en op vochtige oppervlakken. Het heeft Uitstekende roestwering en waterdichting, Scheurt niet en bladdert niet af, Voorkomt onderroest, is Geschikt voor corrosieklasse C5-M volgens ISO12944 (zie certificaat), UV-resistent en bestand tegen slijtage. Het is een primer en topcoat in ťťn en kan direct op diverse metallische ondergronden worden aangebracht. Het garandeert duurzame bescherming door middel van unieke elastische en waterdichtende bindmiddeltechnologie. Het kan zelfs op vochtige ondergronden en bij vochtig weer worden aangebracht. Het kan worden toegepast op o.a. IJzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. Verbruik: 2.7 m≤ per liter.

vanaf161,44
bekijk productBekijk product ▸
GALVA ZINC-ALURust-oleum galva zinc-alu

Rust-oleum galva zinc-alu

Rust-oleum hard hat galva zinc-alu is een sneldrogende, zinkrijke coating gebaseerd op een epoxy ester. Het bevat puur zink en aluminium en biedt kathodische bescherming. Het is toepasbaar als ťťn-laag systeem bij lichte industriŽle belasting en in corrosieve/ vochtige omgevingen. Het is geschikt voor gebruik op beschadigde, thermisch verzinkte staaloppervlakken en speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per spuitbus en 10,5 m≤ per liter bij kwastverwerking.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter