Over Sigma:

De producten van Sigma behoren tot één van de beste wat de markt te bieden heeft. Het Nederlandse bedrijf is ooit in de 18e eeuw opgericht door Jan Pieterszoon Schoen en maakt nu, vele ontwikkelingen en fusies later, onderdeel uit van het Amerikaanse bedrijf PPG. Gedurende de jaren heeft Sigma altijd veel aandacht gehad voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Ook nu legt Sigma alles wat het doet langs de hoogwaardige meetlat van People, Planet en Profit. Alle coatings worden geproduceerd onder de hoogste veiligheidsstandaarden en voor werknemers en klanten is er de mogelijkheid hen optimaal te laten bijscholen door middel van cursussen. Sigma heeft veel aandacht voor de vermindering van CO2 uitstoot en het recyclen van hun afval. In alles is de efficiëntie in productverwerking optimaal en streeft Sigma naar continue verbetering op het gebied van duurzaamheid en esthetiek. Daarnaast bevatten vele producten van Sigma het milieukeurmerk DUBOkeur. Daarmee biedt Sigma een eerlijker en realistischer beeld van de duurzame eigenschappen van het product.

In dit alles staat de hoogwaardige kwaliteit van de verf en coatings van Sigma voorop. Dit is bijvoorbeeld ook te merken aan de hoeveelheid ervaring dat Sigma heeft in het renoveren van rijksmonumenten. Bij de renovatie van het Centraal Station in Amsterdam, met een dagelijkse reizigersstroom van 200.000 mensen per dag, is de keuze ook gevallen op de hoogkwalitatieve producten van Sigma. Dit laat wel zien aan wat voor een eisen de producten van Sigma voldoen. Bij Sigma is er altijd oog voor de eisen vanuit de praktijk en worden de producten en diensten daarop zorgvuldig aangepast. Wanneer je als professioneel of particulier op zoek bent naar de beste kwaliteit bevat Sigma Coatings een breed assortiment verfproducten. Voor iedere klus heeft Sigma voor binnen en buiten, voor vele ondergronden en in vele glansgraden wel een perfect passend product. Door als particulier of professioneel gebruik te maken van Sigma Coatings kun je elke keer weer uitgaan van een zeer hoogwaardig eindresultaat.

Sigma Producten:

Dekkende Lak:

Een prachtig resultaat met uitzonderlijke duurzaamheid.

Sigma biedt veel keuze in hoogkwalitatieve producten voor vele ondergronden. Zo heeft Sigma de Sigma S2U lijn wat bestaat uit een compleet verfsysteem in primers, voor- en aflakken. De Sigma S2U buitenlakken kunnen een buitenduurzaamheid bieden van 8 jaar. Voor een nóg hogere buitenduurzaamheid heeft Sigma de Sigma S2U Allure lijn. De hoogglanzende of zijdeglanzende lak uit deze lijn kunnen een buitenduurzaamheid bieden van tot wel 10 jaar. Voor behandeling van nieuw hout heeft Sigma voor buitengebruik een één-pot-systeem onder de naam Sigma Schakelverf. Deze lak, op basis van alkydhars, kan als grondverf, voorlak, en aflak gebruikt worden. Door de vochtregulerende eigenschappen is dit een zeer goede optie voor geveltimmerwerk. Voor binnengebruik heeft Sigma een zeer hoogkwalitatieve lak in vele glansgraden, namelijk de Sigma S2U Nova . Bijkomend voordeel is dat deze lak huisvetresistent is en hierdoor minimaal slijt. Daarnaast heeft Sigma S2U Nova ook een traplak in de collectie. Deze bevat zeer fijne korrels, waardoor er minimaal slipgevaar is.

Transparante houtlak en beits:

Optimale bescherming en transparante verfraaiing van hout.

Voor bescherming van je houten ondergrond heeft Sigma ook transparante houtbewerking onder de naam Sigmalife. Buiten kan hout onder invloed van het weer gaan vergrijzen, verweren, krimpen en uiteenzetten. Sigma heeft meerdere producten die het hout beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar wel de natuurlijke pracht van het hout kunnen bewaren. Sigmalife producten verfraaien en accentueren het hout, maar bieden daarnaast ook optimale bescherming. Sigmalife producten bieden vochtregulerende, weervaste, UV-beschermende eigenschappen. De transparante beitsen van Sigma zijn geschikt voor bijvoorbeeld geveltimmerwerk, schuttingen, hekken en houten tuinhuisjes. Er zijn meerdere watergedragen of oplosmiddelhoudende beitsen beschikbaar. Zo is er Sigmalife DS Acryl Satin. Deze zijdeglanzende beits, op basis van watergedragen alkydemulsie-acrylaatdispersie, kan eventueel, naast buiten, ook binnen toegepast worden. Met Sigmalife DS Acryl Satin kun je houten ondergronden uitstekend impregneren en tevens gebruiken als eerste laag in transparante beitssystemen. Voor buiten is er bijvoorbeeld Sigmalife DS TX Gloss. Deze edelbeits is in het blik en op de kwast stevig, maar wordt bij het opstrijken vloeibaar en zeer soepel verwerkbaar. Voor een volledig mat resultaat is er Sigmalife Stain Matt. De watergedragen, niet-filmvormende beits, op basis van gemodificeerde alkydemulsie, biedt een uitstekende hechting op diverse houtsoorten. Daarnaast is deze beits wederom vochtregulerend, waterafstotend en biedt een goede weervastheid met een uitstekende buitenduurzaamheid.

Latex:

Hoogkwalitatieve muur- en gevelverven voor een egaal resultaat mét perfecte bescherming.

Ook voor muren en gevels heeft Sigma veel keuze in hoogkwalitatieve latexverf. De Sigma Muurverven zijn geschikt om toe te passen op vele ondergronden, zoals glasweefsel, beton, metselwerk, pleisterwerk en gipsplaten. Deze zijn voor binnen- of buitengebruik en zijn verkrijgbaar in mat of zijdeglanzend. Diverse muurverven hebben het bijkomende voordeel dat zij isolerend, vlekbestendig, vochtregulerend of schimmelwerend zijn. Daarnaast zijn Sigma muurverven zeer makkelijk te verwerken. Dankzij de lange open tijd heb je minimale kans op baanvorming, met een prachtig streeploos resultaat als gevolg. Als universeel toepasbare muurverf heeft Sigma de Sigmatex lijn. Deze superlatex, op waterbasis, kan binnen of buiten toegepast worden. Daarnaast is deze muurverf prima schoon te maken. Voor nóg betere vlekbestendigheid is Sigma Stainaway Matt een uitstekende isolerende binnenmuurverf met een zeer hoge dekkracht. De latex is specifiek ontwikkeld door doorslaggevende vlekken, zoals waterkringen, en aanslag van rook, roet en nicotine. Gemaakte vlekken zijn bovendien uitstekend schoon te maken met een vochtige doek. Voor muren die zeer regelmatig gereinigd moeten worden kun je ook kiezen voor Sigmapearl in een matte of satijnen finish. Naast de uitstekende reinigbaarheid, glanst de muur bij reiniging niet op. Voor een optimale luchtkwaliteit kun je ook kiezen voor Sigma Air Pure Supermatt. De innovatieve matte muurverf kan, dankzij de biobased grondstoffen, vluchtige organische stoffen filteren en neutraliseren. Stainaway, Sigmapearl en Air Pure zijn allen ideale muurverven voor huizen met kinderen of kantoren. Buiten wil je juist dat gevels beschermd zijn tegen de weersinvloeden. Met Sigma Façade muurverven zijn ondergronden uitstekend beschermd tegen het weer. Wanneer ondergronden beschut of juist volledig in de openheid staan; Sigma Façade heeft meerdere muurverven die aan je wensen kunnen voldoen. Vele van deze muurverven zijn waterdampdoorlatend en carbonatieremmend. Sigma Façade heeft zélfs meerdere impregneermiddelen en topcoats om de weersbestendigheid en bescherming van de ondergrond nog meer te optimaliseren en te garanderen. Daarnaast kan er met een topcoat ook eventueel een prachtig zijdeglanzend effect worden verkregen. Sigma Siloxan producten zijn juist voor fragiele ondergronden een goede optie. Denk hierbij aan muren en gevels van gebouwen die onder de monumentenzorg vallen. Dankzij de watergedragen voorstrijkmiddelen en topcoats kan een hoogwaardig, sterk, flexibel, waterdampdoorlatend resultaat worden verkregen.

Primer:

Perfecte voorbehandeling voor vele ondergronden.

Om de hechting, het rendement en het resultaat optimaal tot uiting te laten komen heeft Sigma vele primers in het assortiment. Alle grondverven kunnen ook in kleur besteld worden. Op deze manier is het mogelijk om sneller een dekkend resultaat te behalen en om de duurzaamheid langer te behouden. Voor houten ondergronden buiten heeft Sigma de Sigma S2U Primer. Voor nóg optimalere buitenduurzaamheid kun je ook kiezen voor S2U Allure Primer. Voor andere ondergronden, zoals staal en kunststof, heeft Sigma de Sigma Multiprimer. Wanneer een primer voor hout specifiek vochtregulerend moet zijn kun je gebruik maken van Sigma Amarol Primer. Ook muren kun je uitstekend voorbehandelen met een grondlaag. Met Sigma Wallprim kun je de zuiging van muren verminderen en zo de kans op baanvorming en glansbontheid verkleinen. Daarnaast verhoogt een voorstrijklaag de open tijd van de afwerklaag. Dit draagt tevens bij aan een zo egaal en duurzaam mogelijk resultaat.

Vloercoatings:

Afwerking voor chemisch en mechanisch belastbare ondergronden.

Voor een matte, zijdeglanzende of hoogglanzende finish op vloeren en wanden heeft Sigma meerdere producten onder de naam Sigmafloor. Deze vloercoatings voor binnen of buiten zijn specifiek geschikt voor ondergronden die bescherming behoeven tegen chemische en mechanische belasting. Zo is er voor een zijdeglanzende finish in lichtbelaste ruimtes de Sigmafloor Aqua Satin. De watergedragen vloercoating is op basis van acrylaat en kan uitstekend toegepast worden in vele prachtige kleuren voor een zeer fraaie afwerking. Voor een anti-slip effect kan eventueel Sigma Anti-Skid toegevoegd worden. Het slijtvaste resultaat kan ook verkregen worden door Sigma Anti-Skid toe te voegen aan Sigmafloor Clear Finish PU Matt. Zeker wanneer je de vloeren eerst impregneert met Sigmafloor Impregnating Primer. Zo kun je een optimale hechting en een mooi egaal glad resultaat behalen wat een zeer goede bescherming biedt tegen chemische en mechanische belasting.

BESTEL Sigma BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • Met het gebruik van Sigma verf & coatings is je ondergrond verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
  • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
  • Voor elke ondergrond en voor elke wens heeft Sigma wel een verf in het assortiment.
  • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
  • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
  • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
  • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
  • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.