menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
Constructielijm voor Plaatwerk 200 ml3m constructielijm voor plaatwerk 200 ml3m constructielijm voor plaatwerk 200 ml

3M 2K CARROSSERIE PLAATWERKLIJM DUOPATROON is een 2-componenten epoxylijm die wordt gebruikt om staal, aluminium, SMC en FRP (traditionele glasvezel) te verlijmen. Het wordt in de eerste plaats gebruikt om spatborden, daken, zijkanten van koffers, zijkanten van bestelwagens, zijkanten van bedrijfswagens en deurpanelen op hun plaats te verlijmen. Het dicht af en hecht in n keer. Het kan worden gepuntlast of worden gebruikt bij klinknagelverbindingen. In sommige omstandigheden kan deze lijm ook worden gebruikt voor het repareren van bumperstootkussens. Het is niet bedoeld voor het hechten van dragende onderdelen van een voertuig zoals spijlen, tuimelschakelaars en carrosserieonderdelen. Bij twijfel of een bepaald onderdeel een dragend onderdeel is, moet het product worden gelast. Het product moet bij voorkeur worden aangebracht met 3M Handkitspuit 08117 of 3M Pneumatisch spuitpistool 09930.

vanaf112,43
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld DP 4903m scotch-weld dp 4903m scotch-weld dp 490

3m DP490 structurele epoxylijm is een zwarte, thixotrope, vullende 2-componentenlijm op epoxybasis met zeer goede toepassingseigenschappen. Deze lijm is ontworpen voor toepassingen die ultieme robuustheid en hoge sterkte vereisen. Het is goed bestand tegen hoge temperaturen tot 120C en zeer slagvast. Daarnaast heeft het een uitstekende stabiliteit onder statische en dynamische belasting en zeer goede sterkte- en verouderingseigenschappen. De thixotrope formule vergemakkelijkt het aanbrengen op verticale oppervlakken en het biedt speciale meerwaarde bij de constructie van composietassemblages.

vanaf46,38
bekijk productBekijk product ▸
Flexibele lijm3m flexibele lijm3m flexibele lijm

3m DP609 scotch-weld polyurethaanlijm is een grijze 2-componentenlijm in snelmengsysteem. Het vloeit niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale en vullende toepassingen. het is een zeer flexibel product met een uitstekende weerstand tegen schokbelasting en veroudering. Het is geschikt voor het verlijmen van metaal, glasvezelversterkte kunststoffen, rubber, hout en keramiek. Het is bijzonder geschikt voor kunststoffen in het algemeen. Verwerkingstijd: 7 minuten. Uitharding: bij 23C 24 uur en handvast na 45 minuten.

vanaf33,44
bekijk productBekijk product ▸
94 Primer voor VHB Tape3m 94 primer voor vhb tape3m 94 primer voor vhb tape

3m 94QTS LSE Primer is een hechtingsmiddel om zelfklevende materialen beter te laten hechten.

vanaf80,87
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD STRUCTURELE PLASTIC LIJM DP80053m scotch-weld structurele plastic lijm dp80053m scotch-weld structurele plastic lijm dp8005

3m dp8005 is speciaal om kunststoffen met lage oppervlakte-energie zoals polyolefinen, polypropyleen, polyethyleen en tpo's structureel te hechten. Het heeft een uitstekende bestendigheid tegen water en luchtvochtigheid in combinatie met zeer goede chemische weerstand, voor een hechting die uiteenlopende applicaties en omstandigheden kan weerstaan. Het hardt uit bij kamertemperatuur zonder hitte of andere chemicalin.

vanaf60,92
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld EPX Epoxylijm DP100 FR3m scotch-weld epx epoxylijm dp100 fr3m scotch-weld epx epoxylijm dp100 fr

3m DP100 epoxy lijm heeft een UL 94 V-0-certificatie, verticale verbrandingstest van 60 seconden FAR 25.853. De lijmformule hardt stijf uit, voor een hoge houdkracht bij statische belasting. Het heeft een hoge afschuifsterkte voor een permanente hechting en een korte verwerkingstijd van 6 minuten en op verwerkingssterkte binnen ongeveer 15 minuten bij kamertemperatuur.

vanaf33,80
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD STRUCTURELE PLASTIC LIJM 80103m scotch-weld structurele plastic lijm 80103m scotch-weld structurele plastic lijm 8010

3m dp8010 scotch-weld structurele kunststoflijm heeft een open tijd van 10 minuten, is geschikt voor het structureel verlijmen van polyolefinen zonder oppervlaktebehandeling en heeft een medium viscositeit.

vanaf53,24
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD EPX EPOXYLIJM DP1103m scotch-weld epx epoxylijm dp1103m scotch-weld epx epoxylijm dp110

3m DP110C scotch-weld structuur lijm is flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen. Het bereikt de verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur en absorbeert een bepaalde mate van uitzetten als gevolg van temperatuurverschillen tussen ondergronden. Het heeft een hoge afschuif- en afpelsterkte op metalen en vele kunststoffen en is zeer flexibel waardoor zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting geboden wordt.

vanaf34,54
bekijk productBekijk product ▸
Herpositioneerbare Spuitlijm 753m herpositioneerbare spuitlijm 753m herpositioneerbare spuitlijm 75

3m LS75 Scotch-weld lijmspray herpositioneerbaar is een tapeachtige spuitbuslijm. Het kleeft in een paar seconden bij uniforme verlijming en bloedt zelfs bij de meest lastige materialen niet door. Het is uitstekend geschikt voor de tijdelijke positionering van lichte materialen zoals papier en sjablonen.

vanaf29,11
bekijk productBekijk product ▸
DP125 EPX 2K Epoxy lijm3m dp125 epx 2k epoxy lijm3m dp125 epx 2k epoxy lijm

3m DP125 epoxy lijm is flexibel en heeft een korte verwerkingstijd, hoge afpelkracht en goede verouderingseigenschappen. Het is geschikt voor het verlijmen van metalen zoals aluminium, koper, messing en staal, kunststoffen zoals ABS en PC en glas en keramiek.

vanaf35,02
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD LIJMSPRAY HOUT & METAAL 903m scotch-weld lijmspray hout & metaal 903m scotch-weld lijmspray hout & metaal 90

3m LS90 scotch-weld lijmspray hout & metaal heeft een droogtijd van slechts 1 minuut en biedt daardoor snelle, extreem sterke permanente resultaten en hoge productiviteit. Het is een ideale lijm voor decoratieve laminaten, MDF en vele andere materialen (zelfs polyethyleen en SBR rubber). De extreem sterke verbinding en snelle hechting zorgen voor een sterke permanente verbinding.

vanaf28,19
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY 773m lijmspray 773m lijmspray 77

3m 77 Scotch Weld lijmspray universeel is een universeel toepasbare spuitbuslijm met een hoge aanvangshechting die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van displays en in de meubelindustrie. Het lijmt isolatiemateriaal op metaalplaat en is ideaal voor gebruik met dunne decoratieve filmfolie en textiel. De lijm blijft op de oppervlakte van poreus materiaal liggen en kan op polystyreenschuim gebruikt worden. Afpelsterkte: 392 N/cm. Temperatuurbestendigheid: 43C. Verwerkingstijd bij inlijming van n vlak: 20 sec-15 min. Bij inlijming van twee vlakken: 30 sec-30 min. Droogtijd: 12 tot 24 uur.

vanaf26,54
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld DP 4203m scotch-weld dp 4203m scotch-weld dp 420

3m DP420 Scotch-Weld EPX epoxylijm zwart is een heavy-duty 2-componenten constructielijm op epoxybasis die een goede sterkte biedt in combinatie met een hoge schok- en afpelbestendigheid om te voldoen aan veeleisende verlijmingsuitdagingen. Het kan in veel toepassingen worden gebruikt als alternatief voor mechanische bevestigingsmiddelen, schroeven, klinknagels en puntlassen.

vanaf43,36
bekijk productBekijk product ▸
Silaan primer3m silaan primer3m silaan primer

3M Silane VHB glas primer wordt gebruikt op glas voordat er tape op aangebracht wordt. Dit voorkomt dat er vocht doordringt tussen de verbinding van tape en glas waardoor de verbinding zwakker wordt of zelfs los kan komen. Deze primer is dan ook onmisbaar wanneer plastic, metaal, of gepoedercoate glaslatten met tape op glas worden aangebracht. De primer moet zo dun mogelijk worden aangebracht en is na 3 minuten uitgehard.

vanaf37,48
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY3m lijmspray3m lijmspray

3M 08080 UNIVERSELE SPUITLIJM is speciaal voor het snel en probleemloos lijmen van auto- en hemelbekleding, vloerbekleding en vinyldoek met een stoffen rug. Tevens kan met deze lijm snel lichte interieurafwerking en bekledingsschuim op metaal, hout en andere oppervlakken gelijmd worden. Het bestrijkt grote oppervlakken binnen zeer korte tijd, de spuitmond verstopt niet en het is verstelbaar voor een breed of smal spuitpatroon.

vanaf34,84
bekijk productBekijk product ▸
Epoxylijm DP-4603m epoxylijm dp-4603m epoxylijm dp-460

3m DP460 structurele epoxylijm is een zeer krachtige 2-componenten epoxylijm met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en hoge duurzaamheid. Het heeft een verwerkingstijd van 60 minuten, uitstekende ecologische eigenschappen en eenvoudige menging. Het heeft een goede hechting op o.a. blank metaal, kunststof, glas en composietmaterialen. Het is daarnaast bestand tegen hoge temperaturen en inzetbaar waar kracht dragende verbindingen gewenst zijn.

vanaf46,38
bekijk productBekijk product ▸
SUPER CONTACTAguaplast super contactAguaplast super contact

Aguaplast super contact is een multifunctionele lijm met een buitengewone hechting op vele ondergronden zoals PVC, kurk, keramische materialen, tapijt en houten plinten. Het is erg stevig, heeft een hoge capaciteit en is oplosmiddelvrij.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM (D2)Bison houtlijm (d2)Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (D2-norm). Het is super sterk en droogt transparant op. Hetis geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. Het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton, PVC-doek met papier- of textielrug op hout en board.

vanaf3,05
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT HEAVY DUTYBison montagekit heavy dutyBison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP Technology. Het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. Het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.

vanaf13,04
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM GELBison secondelijm gelBison secondelijm gel

Bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. Het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Het is alleen geschikt voor puntverlijmingen.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS SUPERBison glue sticks superBison glue sticks super

Bison glue sticks super zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 11 mm voor de Bison glue gun super. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Het is niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp) en p.t.f.e. Het is niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig, krimpt niet, is bestand tegen uv-licht en was- en poetsmiddelen en is spleetvullend. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
TEXTIELLIJMBison textiellijmBison textiellijm

Bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT DIRECT GRIPBison montagekit direct gripBison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. Het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. Het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM GELBison hard pvc lijm gelBison hard pvc lijm gel

Bison hard PVC lijm gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. Het is ook geschikt voor ABS en geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455. Het is spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX CRYSTALBison poly max crystalBison poly max crystal

Bison poly max crystal express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is extra sterk, en blijvend elastisch en geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is teven geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MAXBison wood maxBison wood max

Bison Wood Max is een houtconstructielijm op basis van unieke SMP technologie; watervast (D4-norm) en sterker dan hout. Het is geschikt voor het verlijmen van hout met hout en met bijna alle bouwmaterialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. Het is bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
Fast Fix plastic 2-componentenlijmBison fast fix plastic 2-componentenlijmBison fast fix plastic 2-componentenlijm

Bison fast fix plastic is een vloeibare 2-componenten reparatielijm voor plastic. Het is spleetvullend tot max. 5 mm en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van PVC, polystyreen, polycarbonaat, ABS en PMMA onderling en met elkaar te verlijmen. Daarnaast lijmt het deze kunststoffen op hout, keramiek, steen en rubber en glas. Het lijmen op PE, PP en PTFE is niet mogelijk. Het is overschilder- en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 tot +80 graden. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 60 seconden. De lijm hoeft niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Constructielijm Hout MaxBison constructielijm hout maxBison constructielijm hout max

Bison hout max is een extreem sterke, watervaste, isocyanaatvrije en vullende houtconstructielijm op basis van smp-polymer. Het heeft een extreem hoge eindsterkte (110 kg/cm), is watervast (D4), oplosmiddelvrij en heeft een zeer goed vullend vermogen (tot max. 4 mm). Het bruist niet en is direct afmesbaar, blijvend flexibel, overschilderbaar, weerbestendig, UV-bestendig en thixotroop. Het heeft een goed standvermogen en druipt niet. Het is geschikt voor het watervast (D4) (vlak)verlijmen van vrijwel alle houtsoorten onderling en op vele bouwmaterialen zoals gips, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is toepasbaar voor niet-dragende houtconstructies d.m.v. diverse houtverbindingen, zoals pen-gat verbindingen, drevels en veren. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals geveltimmerwerk en sandwichpanelen en zeer geschikt voor minder passende verbindingen (bijv. ongeschaafd hout). Het is ideaal voor zowel verticale als horizontale toepassingen. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (spuitmondopening 3 mm = 15 meter en spuitmondopening 5 mm = 8 meter). Het heeft het komo-certificaat lijmen voor niet-dragende toepassingen en certificaat 32394 op basis van brl 2339 (en 204: D4 klasse, en 14257 (watt '91)).

vanaf18,53
bekijk productBekijk product ▸
KITBison kitBison kit

Bison kit is een aromaatvrije universele vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen en dopjes of viltjes onder meubels. Het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Opentijd: 10-40 minuten (afhankelijk van de poreusheid van de ondergrond. Droogtijd: 10-40 minuten. Verbruik: ca. 2-2,5 m per liter.

vanaf18,35
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM EXTRA (D3)Bison houtlijm extra (d3)Bison houtlijm extra (d3)

Bison Houtlijm Extra (D3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. Het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT ORIGINALBison montagekit originalBison montagekit original

Bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. Theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM INDUSTRIEBison secondelijm industrieBison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJMBison hard pvc lijmBison hard pvc lijm

Bison hard PVC lijm met KOMO-keur voor het verlijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe passing. Het is ook geschikt voor ABS. Het is spleetvullend tot 0,3 mm en toepasbaar op PVC buizen met diameters t/m 160 mm. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455 en niet geschikt voor drukleidingen.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER REPAIRBison rubber repairBison rubber repair

Bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. Het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. Het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht PVC, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. Het is niet geschikt voor PP en PE, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicalin- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40C tot +120C).

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX HIGH TACK EXPRESSBison poly max high tack expressBison poly max high tack express

Bison poly max high tech express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie, met zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). De lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting, snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. Het is handvast na 30 minuten (de verbinding is voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting) en de maximale eindsterkte is bereikt na ca. 4 uur, afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden. Verbruik bij dotsgewijze verlijming: ca. 5-8 m per kg. Het is verkrijgbaar in koker of tube.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX EXPRESSBison poly max expressBison poly max express

Bison poly max express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie met zeer snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het heeft een zeer snelle eindsterkte opbouw, is extra sterk en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is geschikt voor het monteren van o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf7,73
bekijk productBekijk product ▸
Fast Fix power 2-componentenlijmBison fast fix power 2-componentenlijmBison fast fix power 2-componentenlijm

Bison fast fix power is een vloeibare, snelle, sterke en vullende 2-componenten reparatielijm voor binnen en buiten. Het is onbeperkt spleetvullend en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van hout, metaal, keramiek, steen en glas en kunststof met elkaar te verlijmen, zowel met dezelfde materialen onderling als in combinatie met elkaar. Het is niet geschikt voor PE, PP en PTFE. Het is waterbestendig, temperatuurbestendig van -40 C tot +80 C en overschilder- en schuurbaar. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Professional polyurethaan-Tix ExpressBison professional polyurethaan-tix expressBison professional polyurethaan-tix express

Bison pu-tix express is een professionele 1-component bruine polyurethaan houtlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is spleetvullend en speciaal voor het snel lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan zware eisen worden gesteld. De te lijmen materialen dienen 5 minuten geklemd te worden. Het heeft het komo-certificaat 'lijmen voor niet-dragende toepassingen' en voldoet aan en 204 D4 (din 68602 norm B4) eisen.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
Wood Max Express PowerBison wood max express powerBison wood max express power

Bison wood max express is een extreem sterke, snelle (handvast in 30 minuten), waterbestendige (d4, volgens norm nen-en 204) en vullende houtconstructielijm op basis van smp technologie. Het is geschikt voor het watervast (d4) (vlak) verlijmen van vrijwel alle houtsoorten (minder geschikt voor chemisch bewerkt hout) onderling en op vele bouwmaterialen. Het is toepasbaar voor niet-dragende houtconstructies en zeer geschikt voor minder passende verbindingen. Het is niet geschikt voor PE, PP, PTFE en PA (nylon). Het is geschikt voor binnenruimtes waar regelmatig stromend water of condens aanwezig is en buitenruimtes die blootgesteld zijn aan weersinvloeden.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM (D4)Bison konstruktielijm (d4)Bison konstruktielijm (d4)

Bison konstruktielijm is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen en speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT SUPERBison montagekit superBison montagekit super

Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. De kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. Het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM MET KWASTBison secondelijm met kwastBison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
HARD PLASTICLIJMBison hard plasticlijmBison hard plasticlijm

Bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. Het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en hard PVC. Het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer en toetsenbord. Het is ook zeer geschikt voor het lijmen van PVC elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
ZACHT PLASTICLIJMBison zacht plasticlijmBison zacht plasticlijm

Bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht PVC. Het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI TURBOBison kombi turboBison kombi turbo

Bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. Het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. Door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. Vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. Verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM FIBERBison konstruktielijm fiberBison konstruktielijm fiber

Bison konstruktielijm fiber is een vezelversterkte, snelle, vloeibare, watervaste polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het snel lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld en is ideaal voor grote klussen.

vanaf25,64
bekijk productBekijk product ▸
Fast Fix Flex 2-componentenlijmBison fast fix flex 2-componentenlijmBison fast fix flex 2-componentenlijm

Bison Fast Fix flex is een vloeibare, snelwerkende, flexibele en vullende 2-componentenlijm. Het is speciaal geschikt voor het repareren en lijmen van flexibele materialen zoals rubber, leder, stof en zacht PVC. Het is overschilderbaar, doorboorbaar en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 C tot +80 C. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Professional polyurethaan-TixBison professional polyurethaan-tixBison professional polyurethaan-tix

Bison pu-tix is een professionele transparante 1-component polyurethaanlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is spleetvullend en speciaal voor het lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan zware eisen worden gesteld. De te lijmen materialen dienen 2 uur geklemd te worden. Het voldoet aan en 204 D4 (din 68602 norm B4) eisen.

vanaf17,81
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM TIPPERBison secondelijm tipperBison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. Het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM TOPSPEED (D2)Bison houtlijm topspeed (d2)Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (D2-norm). Het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TOPSPEEDBison montagekit topspeedBison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. Het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM VLOEIBAARBison secondelijm vloeibaarBison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. Het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI METAALBison kombi metaalBison kombi metaal

Bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. Het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJMBison tegellijmBison tegellijm

Bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het is ook geschikt voor marmer. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI SNELBison kombi snelBison kombi snel

Bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. Verbruik: 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEERBison alleslijm draai & doseerBison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
Prof Montagekit Binnen AfwerkingBison prof montagekit binnen afwerkingBison prof montagekit binnen afwerking

Bison montagekit binnen afwerking is een oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat voor poreuze materialen en polystyreenschuim. Het heeft een hoge eindsterkte, is blijvend elastisch, heeft een vullend vermogen en is overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals polystyreenschuim, hout, metaal, kunststof, keramiek, steen, pleisterwerk en (gas)beton. Het is geschikt voor binnentoepassingen zoals regelwerk, plinten, lambrisering, schroten, drempels, vensterbanken, gipsplaten, plaat- en isolatiemateriaal, sierlijsten en decoratiemateriaal. Het is uitsluitend toepasbaar indien minimaal n van beide oppervlakken poreus is. Het is temperatuurbestendig van -20C tot +80C. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond).

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
Professional Konstruktie BruislijmBison professional konstruktie bruislijmBison professional konstruktie bruislijm

Bison konstruktie-bruislijm is een1-component polyurethaan houtlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is spleetvullend en speciaal voor het lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan zware eisen worden gesteld. De te lijmen materialen dienen 4 uur geklemd te worden. Het voldoet aan en 204 D4 (din 68602 norm B4) eisen en heeft het komo-certificaat 'lijmen voor niet-dragende toepassingen'.

vanaf11,33
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIXBison konstruktie tixBison konstruktie tix

Bison konstruktie tix is een hoogwaardige, tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen, is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf16,82
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TRANSPARANTBison montagekit transparantBison montagekit transparant

Bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. Spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. Het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM SUPER COMPACTBison secondelijm super compactBison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. Het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYBison lijmsprayBison lijmspray

Bison Lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. Het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, fotos, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Verbruik: ca. 5 m per liter wanneer tweezijdig opgebracht.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM SUPERBison tegellijm superBison tegellijm super

Bison Tegellijm Super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. Het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PLASTICBison kombi plasticBison kombi plastic

Bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. Het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en harde PVC. Ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrijBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR UNIVERSAL LIJMBison max repair universal lijmBison max repair universal lijm

Bison Max Repair Universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de Bison Polymeer Technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
Prof Montagekit Direct VastBison prof montagekit direct vastBison prof montagekit direct vast

Bison montagekit direct vast is een montagelijm op basis van neopreenrubber met hoge aanvangshechting, ideaal voor zware materialen en materialen onder spanning. Het heeft een hoge aanvangshechting en eindsterkte, is blijvend elastisch, heeft een vullend vermogen, is vochtbestendig en is overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals hout, metaal, kunststof, keramiek, steen, pleisterwerk en (gas)beton. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals panelen, plafondelementen, boeiboorden, plaat- en isolatiemateriaal, regelwerk, plinten, schroten, drempels, vensterbanken, sierlijsten en decoratiemateriaal. Het is ideaal voor materialen onder belasting en zware materialen met behulp van de 'vast-los-vast' methode. Het is temperatuurbestendig van -20C - +100C. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: ca. 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond). Het heeft het komo-certificaat 32992 op basis van BRL 3107.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
Professional houtlijm D3Bison professional houtlijm d3Bison professional houtlijm d3

Bison houtlijm vb20 is een snelle, waterbestendige polyvinylacetaat houtlijm. De vochtigheidsgraad van het hout moet 8-12% bedragen. Het is ook geschikt voor het verlijmen van houtconstructies buiten, de lijmfilm mag echter niet voortdurend in aanraking met water komen. Droogtijd: 30-60 minuten d.m.v. klemmen of persen. Het voldoet aan en 204 d3 (din 68602 norm b3) eisen.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
T-88Bison t-88Bison t-88

Griffon t-88 is een snelle, vloeibare, thf-vrije hard pvc-lijm. Het is geschikt voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passing in druk- en afvoersystemen. het heeft een speciale borstel voor snelle en eenvoudige verwerking. Het is geschikt voor diameters 160 mm (druk 90 mm). Max. 16 bar (PN 16). Maximale tolerantie 0,3 mm spleetpassing/0,2 mm perspassing. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en 1329, 1452, 1453 en 1455.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
BOUWKIT FIBERBison bouwkit fiberBison bouwkit fiber

Bison bouwkit fiber is een hoogwaardige, universele polyurethaanlijm met vullende werking. Het is snel, pasteus, extra sterk en geschikt voor het verlijmen van stevige constructies van allerlei materialen.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAXBison poly maxBison poly max

Bison poly max is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is binnen en buiten toepasbaar, extra sterk en blijvend elastisch.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJMBison alleslijmBison alleslijm

Bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. Het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. Het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
LOCK BONDBison lock bondBison lock bond

Bison lock bond is een vloeibaar borgmiddel voor metalen bouten, moeren en schroeven. Het zet metalen bouten, moeren, schroeven, tapbouten en -einden vast, die later weer losgedraaid moeten kunnen worden. Het dicht schroefdraadverbindingen af en beschermt tegen roestvorming op schroefdraad.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
VLOERBEDEKKINGSLIJMBison vloerbedekkingslijmBison vloerbedekkingslijm

Bison vloerbedekkingslijm is een kant & klare dispersielijm voor het permanent lijmen van tapijt en tapijttegels met jute- of latexrug, latexschuimrug, naaldvilten, linoleum, vinyl op vilt, kurkvloerbedekking, homogene vinylvloerbedekking, vloerbedekking met vinylschuimrugzijde en cushioned (opgeschuimd) vinyl (Novilon) op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Het is geschikt voor intensief gebruik (trappen, kantoren), rolstoelvast, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en oplosmiddelvrij. Verbruik: voor PVC-vloerbedekking ca. 3 m per kilo en voor tapijten ca. 2,5 m per kilo.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI POWERBison kombi powerBison kombi power

Bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. Het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. Verbruik: ca. 0,15 m-0,30 m per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
Prof Poly Max High TackBison prof poly max high tackBison prof poly max high tack

Bison poly max high tack is een oplosmiddelvrije montagelijm met zeer hoge aanvangshechting op basis van smp-polymer. Het heeft een zeer hoge aanvangshechting, is blijvend elastisch en heeft een zeer goed vullend vermogen en standvermogen. Het krimpt niet, bevuilt de randen niet, is weerbestendig, temperatuurbestendig van -40C tot +100C en overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals hout, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals panelen, plafondelementen, boeiboorden, gipsplaten, plaat- en isolatiematerialen, spiegels, regelwerk, plinten en schroten in alle professionele toepassingen zoals gevel- en interieurbouw en woning-, utiliteit- en carrosseriebouw. Doorharding: ca. 2 mm per 24 uur. Droog-/uithardingstijd: ca. 48 uur. Verbruik: uit 1 koker komt ca. 7-9 meter lijm. Het heeft het komo-certificaat 32992 op basis van brl 3107.

vanaf14,30
bekijk productBekijk product ▸
Professional Houtlijm D2 snelBison professional houtlijm d2 snelBison professional houtlijm d2 snel

Bison houtlijm es30 is een supersnelle polyvinylacetaat dispersielijm voor houtconstructies en -verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaart of pen- en gatverbindingen. Het is speciaal voor het supersnel verlijmen (3 minuten) van alle soorten hard- en zachthout, board, spaanplaat, exotisch hout en fineerwerkzaamheden. De te lijmen materialen dienen gedurende 3 tot 15 minuten geklemd te worden. Het is redelijk vochtbestendig; de lijmfilm mag niet voortdurend in aanraking komen met water. Het voldoet aan en 204d2 (din 68602 norm b2) eisen voorbinnenwerk.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
secondelijm vloeibaar control+Bison secondelijm vloeibaar control+Bison secondelijm vloeibaar control+

Bison secondelijm control+ vloeibaar is een super snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm. De hoeveelheid van de lijm kan gecontroleerd en eenvoudig gedoseerd worden zonder te knoeien dankzij de direct stop technologie: op het moment dat er geen druk op de tube meer wordt uitgeoefend stopt meteen de uitstroom van de lijm. Het is daardoor gemakkelijk en schoon te gebruiken. De lijm vloeit in de kleinste hoekjes en is ook vaatwasmachine- en waterbestendig. Het is geschikt voor o.a. diverse kunststoffen, porselein, keramiek, metaal, hout en rubber. Het is niet geschikt voor pe, pp, piepschuim, autoruiten, textiel en lederwaren.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
KITBison kitBison kit

Bison Kit is een super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals Formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels en ook voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Het is uitermate geschikt voor materialen onder spanning, vocht- en vorstbestendig en temperatuurbestendig van -40C tot +70C.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAANLIJMBison polyurethaanlijmBison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. Het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. Het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, PVC-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.

vanaf43,55
bekijk productBekijk product ▸
CAR MIRRORBison car mirrorBison car mirror

Bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. Uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. De maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. Verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYREENSCHUIMLIJMBison polystyreenschuimlijmBison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. Het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. Verbruik: ca. 2,5-3,5 m per kilo.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
WATERKITBison waterkitBison waterkit

Bison waterkit is een kant & klare lijm op waterbasis voor het verlijmen van vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Verbruik: 2-3 m per kilo.

vanaf7,10
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PROFESSIONALBison kombi professionalBison kombi professional

Bison kombi pro xl is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. Het is niet geschikt voor polyethyleen (PE), polypropyleen(PP), P.T.F.E. en siliconenrubber. Het is supersterk, temperatuurbestendig van -40C tot +80C, vullend, water- en chemicalinbestendig en overschilderbaar.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIRBison max repairBison max repair

Bison max repair is een innovatieve universele lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, zowel binnen als buiten. Het is niet geschikt voor PE, PP en PTFE.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONAL PolyMax LijmkitBison professional polymax lijmkitBison professional polymax lijmkit

Bison poly max lijmkit express is een universeel toepasbare hoogwaardige kit op ms-polymer basis voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle materialen op vrijwel alle ondergronden, zonder primer. Het is binnen en buiten toepasbaar en lijmt glas, spiegels, steen, hout, ijzer en vele kunststoffen (geen pe, pp en acrylglas). Het is blijvend elastisch, UV- en weerbestendig, oplosmiddelvrij en ongevoelig voor vochtschimmel. Het is niet geschikt voor temperaturen beneden +5C.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
Professional Houtlijm D2Bison professional houtlijm d2Bison professional houtlijm d2

Bison houtlijm st10 is een gemakkelijk uitstrijkbare, gebruiksklare, waterbestendige lijm op basis van polyvinylacetaat voor het lijmen van hout op hout, kunstharsplaat, zacht- en hardboard en spaanplaat op hout, voornamelijk binnen. Droogtijd: 1-2 uur met behulp van klemmen of persen. Let op, niet in aanraking laten komen met ijzer i.v.m. kans op vlekvorming.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM REPAIR SHOTBison secondelijm repair shotBison secondelijm repair shot

Bison secondelijm repair shot is een extreem sterke vloeibare secondelijm in handige houder voor het extra snel en precies repareren. Het is geschikt voor kunststoffen, metalen, rubber, porselein, keramiek en hout. Het is niet geschikt voor pe, pp, piepschuim, textiel en leer. De lijm is vaatwasser- en waterbestendig (alleen bij correct gebruik).

vanaf2,69
bekijk productBekijk product ▸
KIT TRANSPARANTBison kit transparantBison kit transparant

Bison kit transparant is een super sterke, glasheldere, universele contactlijm op basis van polyurethaanrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het is ideaal voor het lijmen van vele transparante materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat en lijmt ook (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals PVC, ABS en polystyreen. Het is zeer geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, boekenkaften, naamplaatjes of bij het maken van (hobby) knutselwerken en uitermate geschikt voor het lijmen van vijverfolie van PVC.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
TIXBison tixBison tix

Bison tix is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. Het is makkelijk smeerbaar, druipt niet en trekt geen draden. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. De lijm druipt niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale verlijmingen. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels. Het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
GLASSBison glassBison glass

Bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. Het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het hardt uit onder invloed van uv-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een uv-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELLIJMBison spiegellijmBison spiegellijm

Bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIX TOPSPEEDBison konstruktie tix topspeedBison konstruktie tix topspeed

Bison konstruktie tix topspeed is een zeer snelle tixotrope, transparante, 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Deze lijm is handvast binnen slechts 5 minuten en geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen. Het is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf17,81
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS HOBBYBison glue sticks hobbyBison glue sticks hobby

Bison glue sticks hobby zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 7 mm voor de Bison glue gun hobby. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas, zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Het is speciaal geschikt voor kleinere oppervlakken en niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Het is niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig en krimpt niet. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDLIJM PATAFIXBison kneedlijm patafixBison kneedlijm patafix

Bison patafix zijn kleefpads om papier en kleine objecten te bevestigen op verschillende materialen zoals muren, meubelen, deuren en ramen. Het is supersterk, schoon, verwijderbaar en herbruikbaar en ideaal voor witte en transparante oppervlakken. Pakje bevat 80 stuks.

vanaf1,50
bekijk productBekijk product ▸
fast fix 2-componentenlijm metaalBison fast fix 2-componentenlijm metaalBison fast fix 2-componentenlijm metaal

Bison fast fix metal is een vloeibare 2-componenten reparatielijm voor metaal. Het is spleetvullend tot maximaal 5 mm en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van metaal met elkaar te verlijmen. Daarnaast lijmt het ook metaal op hout, keramiek, steen en plastic. Het lijmen op PE, PP en PTFE is niet mogelijk. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 60 seconden. Het is overschilder- en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 C tot +80 C. Het hoeft niet apart gemengd te worden; dit gaat automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Professional Poly max SMP polymerBison professional poly max smp polymerBison professional poly max smp polymer

Bison poly max smp polymer is een oplosmiddelvrije montagelijm met zeer hoge eindsterkte op basis van smp-polymer. Het heeft een zeer hoge eindsterkte, is blijvend elastisch en heeft een zeer goed vullend vermogen en standvermogen. Het krimpt niet, is weerbestendig en temperatuurbestendig van -40C tot +100C en is overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals hout, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals regelwerk, plinten, schroten, vensterbanken en plaat- en isolatiematerialen in alle professionele toepassingen zoals gevel- en interieurbouw en woning-, utiliteit- en carrosseriebouw. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond). Doorharding: ca. 2 mm per 24 uur. Droog-/uithardingstijd: ca. 48 uur. Het heeft komo-certificaat 32992 op basis van brl 3107.

vanaf11,60
bekijk productBekijk product ▸
Professional TixBison professional tixBison professional tix

Bison tix is een zalfzachte, gemakkelijk uitstrijkbare tixotrope contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het druipt en draadt niet en is daardoor gemakkelijk en schoon te gebruiken. Door het boterachtige gel karakter slaat de lijm niet weg op poreuze materialen, waardoor tweemaal instrijken overbodig is. Het lijmt vrijwel alles (geen piepschuim).

vanaf21,59
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYColormatic lijmsprayColormatic lijmspray

Colormatic professionele Lijmspray is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is ook geschikt om grotere oppervlakken te verlijmen doordat het spuitpatroon ongeveer 10 cm breed is. Het is gebruiksvriendelijk en sneldrogend.

vanaf21,20
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBONDDe ijssel variobondDe ijssel variobond

De ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf38,08
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND SET MAHONIEDe ijssel variobond set mahonieDe ijssel variobond set mahonie

De IJssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf32,79
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX UNIVERSELE HARSDe ijssel variopox universele harsDe ijssel variopox universele hars

De ijssel variopox universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. Het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met variobond tot epoxymassas met verschillende viscositeiten. Het is bestand tegen diverse chemicalin en waterimmersie. Het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, variopox rolcoating en double coat. Verbruik: ca. 1,8-3,6 m per liter.

vanaf33,35
bekijk productBekijk product ▸
HIGH TACKDen braven high tackDen braven high tack

Den Braven Zwaluw high tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. Het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. Het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en E-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. Na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.

vanaf12,13
bekijk productBekijk product ▸
UNIPLUG-HLCGriffon uniplug-hlcGriffon uniplug-hlc

Griffon uniplug-hlc chemisch anker is een snel uithardende verankeringslijm op basis van styreenvrij vinylester. Het is geschikt voor de bevestiging van betonwapening, ankerstangen, draadstangen en speciale bevestigingssystemen op volle bouwmaterialen zoals beton, natuursteen, massieve steen, massief metselwerk en hout. Met injectieplug is het ook geschikt voor holle bouwmaterialen. Het is ideaal voor het installeren van toiletten, wastafels, radiatoren, trappen, balustrades en balken en het is tevens toepasbaar voor de bevestiging van deur- en raamkozijnen, leuningen, balustrades en andere bouwconstructies. Het heeft een zeer hoge belastingcapaciteit en het Europees eta-keurmerk en ce-markering. Daarnaast is het krimpvrij en zakt het niet uit, ook niet boven het hoofd. Het kan met een standaard kitpistool worden aangebracht, is ongevoelig voor vocht en is corrosie-, tril- en chemicalinbestendig. Het kan binnen en buiten gebruikt worden, zelfs in vochtige en met water gevulde boorgaten. Het is temperatuurbestendig van -40C tot +80C.

vanaf21,14
bekijk productBekijk product ▸
DICHT EN VASTHermadix dicht en vastHermadix dicht en vast

Hermadix dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. Het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. Het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. Het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.

vanaf12,17
bekijk productBekijk product ▸
SP050 MS-Polymeer lijmkitIllbruck sp050 ms-polymeer lijmkitIllbruck sp050 ms-polymeer lijmkit

Illbruck SP050 MS-polymeer lijmkit is een 1-component universele, elastische lijm op basis van hybride polymeren. Het is geschikt voor het technische verlijmen en afdichten van/in constructies, aanverwante gebieden, ambachten en de industrie. Het kan tevens gebruikt worden voor het afdichten van voegen. Na uitharding, onder invloed van vocht uit de lucht en substraten, ontstaat een elastische en krimpvrije lijmfilm met een hoge mechanische sterkte die goed bestand is tegen vocht, UV en veroudering. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het heeft een uitstekende hechting op onder andere hout, bakstenen en metaal en is oplosmiddel-, isocyanaat- en siliconenvrij.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
SP350 HIGH TACK LIJMKITIllbruck sp350 high tack lijmkitIllbruck sp350 high tack lijmkit

Illbruck SP350 perfect tack is een 1-component elastische lijm met zeer hoge aanvangshechting, een soepele verwerking, snelle krachtopbouw en een hoge eindsterkte. Door de hoge aanvangshechting en het snelle uithardingsproces is het uitermate geschikt voor de onderhandse verlijming van uiteenlopende materialen.

vanaf11,29
bekijk productBekijk product ▸
PVAC-lijm OplosmiddelvrijLecol pvac-lijm oplosmiddelvrijLecol pvac-lijm oplosmiddelvrij

Lecol PVAC-lijm is een snel drogende witte houtlijm op polyvinylacetaat-basis met een hoge hechtingssterkte, voor de duurzame verlijming van vloerdelen. De lijm droogt transparant op en voldoet aan klasse D3 volgens EN 204 Norm. Het is geschikt voor de verlijming in mes en groef van lamellenparket en planken. Het is oplosmiddelvrij, heeft de EC1-certificering en is zeer emissiearm. Verbruik: 40 gram per m.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM D3Meister houtlijm d3Meister houtlijm d3

Meister houtlijm D3 voor zwevende plaatsing.

vanaf7,70
bekijk productBekijk product ▸
GLUE SPRAYMotip glue sprayMotip glue spray

Motip Glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

vanaf11,90
bekijk productBekijk product ▸
FL300 DECOFILLEROrac fl300 decofillerOrac fl300 decofiller

Orac fl300 decofiller is een kant-en-klare lichte vulpasta op acrylbasis voor het krimpvrij afwerken van naden (tussen sierprofielen na lijmen, tussen wand en profiel, tussen wanden onderling en tussen wand en plafond), scheuren en oneffenheden in profielen of binnenmuren. Het is snel overschilderbaar (na 15 minuten) en scheurt niet.

vanaf14,50
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX EXTRAOrac decofix extraOrac decofix extra

Orac Decofix Extra is de perfecte lijm voor naadverbindingen tussen de lijsten onderling. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 310 ml voor 80 meter.

vanaf14,58
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX PROOrac decofix proOrac decofix pro

Orac decofix pro is een extra sterke installatielijm. Het is een traag drogende lijm die een duurzame verbinding creert tussen de lijsten en de wand en/of het plafond. Het is geschikt voor binnentoepassingen en voor poreuze ondergronden. Verbruik: ca. 7-8 meter per 310 ml.

vanaf7,40
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX HYDROOrac decofix hydroOrac decofix hydro

Orac FDP700 DecoFix Hydro is een extra sterke installatielijm. Het is geschikt voor buitentoepassingen, voor gebruik in vochtige ruimtes en op niet poreuze ondergronden, ter vervanging van DecoFix Pro. Verbruik: ca. 7-8 meter per 290 ml.

vanaf20,76
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYPresto lijmsprayPresto lijmspray

Presto Lijmspray is een universele contactlijm op basis van synthetisch rubber. Het is snel en veilig verwerkbaar en makkelijk te doseren.

vanaf14,00
bekijk productBekijk product ▸
LIJMPATROONTopex lijmpatroonTopex lijmpatroon

Topex Lijmpatroon. De getoonde afbeelding betreft artikel 42e180.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
D3125 PVC DispersielijmWakol d3125 pvc dispersielijmWakol d3125 pvc dispersielijm

Wakol D3125 PVC dispersielijm heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor het conform DIN EN 14259 leggen van een lijmbedsysteem van PVC-designvloerbedekking, homogene en heterogene PVC-vloerbedekkingen op rollen en tegels en cushion-vinyl vloerbedekkingen op voorbehandelde zuigende en niet-zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 190-220 gram per m.

vanaf93,35
bekijk productBekijk product ▸
D3330 Rolbare PVC-lijmWakol d3330 rolbare pvc-lijmWakol d3330 rolbare pvc-lijm

Wakol D3330 rolbare PVC-lijm is geschikt voor de verlijming van PVC-design stroken en tegels tot max. 120 cm lang, vlak liggende heterogene PVC- of CV vloerbedekking in banen, zachte PVC plinten en PVC vloerbedekking op traptreden en stootborden. Het heeft een lange verwerkingstijd van ca. 180 minuten en is makkelijk aan te brengen met de meegeleverde roller. Er ontstaan geen deuken in de vloerbedekking door het indrukken van de lijm. Verbruik: ca. 120-140 gram per m.

vanaf57,90
bekijk productBekijk product ▸
MS 260 PARKETLIJM HARDELASTISCHWakol ms 260 parketlijm hardelastischWakol ms 260 parketlijm hardelastisch

Wakol ms260 is een vast-elastische 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen parket (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang), dikke stroken, 10 mm massief parket en meerlaagsparket, massiefparket (tot max. 18 cm breedte, eiken tot max. 20 cm breedte), kopshout re/we, vlakke kurkvloeren en kurkvloerdelen met hdf/mdf middenkern en kurk rugzijde op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan din en iso 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 700-1500 gram per m (parket), ca. 400-450 gram per m (kurk), ca. 1700-1800 gram per m met een Wakol speciale lijmkam 5 of Wakol speciale lijmkamblad 5.

vanaf167,73
bekijk productBekijk product ▸
PU 210 ParketlijmWakol pu 210 parketlijmWakol pu 210 parketlijm

Wakol PU210 parketlijm incl. harder is een 2-componenten-reactielijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen parket, dikke stroken, meerlaags- en 10 mm massiefparket, massieve delen, kopshout RE/WE evenals voor vrijgegeven laminaatvloeren op zuigende en niet zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 60-90 minuten. Verwerkingstijd: ca. 60-70 minuten. Verbruik: ca. 700-1500 gram per m.

vanaf60,17
bekijk productBekijk product ▸
D3240 ColleoWakol d3240 colleoWakol d3240 colleo

Wakol D3240 universeel colleo is een universele dispersielijm. Het heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor de verlijming van textielvloerbedekking met viltrug, latex-schuimrug, synthetische rug of jute rug, geweven textielvloerbedekking, naaldviltvloerbedekking, linoleum, homogene en heterogene PVC-vloerbedekking in stroken en CV-vloerbedekking op zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 300-600 gram per m.

vanaf69,86
bekijk productBekijk product ▸
D3360 VersaTackWakol d3360 versatackWakol d3360 versatack

Wakol D3360 versatack is een universele dispersielijm met een EC1 plus certificering. Het is zeer emissiearm, oplosmiddelvrij en IMO goedgekeurd. Het is geschikt voor de verlijming van PVC-design vloerbedekking, textielvloerbedekking met viltrug, latex-schuimrug, synthetische rug of jute rug, geweven textielvloerbedekking, naaldviltvloerbedekking, linoleum vloerbedekking en rubberen vloerbedekking tot 2,5 mm laagdikte op zuigende ondervloeren. Het is ook geschikt voor homogene en heterogene PVC-vloerbedekking, rollen en tegels en CV-vloerbedekking op zuigende en niet-zuigende ondergronden binnenshuis.

vanaf129,07
bekijk productBekijk product ▸
MS 262 Parketlijm hardelastischWakol ms 262 parketlijm hardelastischWakol ms 262 parketlijm hardelastisch

Wakol MS262 is een vast-elastische, thixotrope, 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen parket (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang), dikke stroken, meerlaagsparket en massieve delen tot 18 cm breedte, eiken tot max. 20 cm breedte en kurk op een drager met mes/groef of click-verbinding op zuigende en niet zuigende wand- en vloeroppervlakken binnenshuis. Het voldoet aan de DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 450-500 ml per m in combinatie met Wakol ts 160 of Wakol ts 170, ca. 600-800 ml per m met lijmrillen, ca. 500-950 ml per m met Wakol parket lijmkam en ca. 425-850 ml per m met Wakol wisseltuiten.

vanaf74,96
bekijk productBekijk product ▸
D3304 Linoleum dispersielijmWakol d3304 linoleum dispersielijmWakol d3304 linoleum dispersielijm

Wakol D3304 heeft een EC1 plus en Blauer Engel certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is volgens DIN EN 14259 geschikt voor de installatie van linoleum en kurkment vloerbedekking. Het is ook geschikt voor doorgenaaide vloerbedekking met vlies-, synthetische of jute rugzijde, geweefde vloerbedekking en naaldvilt vloerbedekking op zuigende ondervloeren binnenshuis. Verbruik: 400-550 gram per m.

vanaf73,94
bekijk productBekijk product ▸
D 3410 KontaktoWakol d 3410 kontaktoWakol d 3410 kontakto

Wakol D3410 kontakto is een dispersielijm voor de verlijming van textielvloerbedekkingen zoals geweven- en naaldviltvloerbedekking, homogene- en heterogene PVC-vloerbedekkingen, zachte PVC plinten, trapprofielen, gootvormige uithollingen, CV-vloerbedekkingen, linoleum- en rubberen vloerbedekking evenals stootborden in het contactprocd op zuigende en niet zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 120 minuten, bij voorbehandelde vloerbedekking ca. 90 minuten. Verbruik: ca. 250-500 gram per m.

vanaf47,16
bekijk productBekijk product ▸
MS290 Parketlijm stootvastWakol ms290 parketlijm stootvastWakol ms290 parketlijm stootvast

Wakol MS290 is een zeer emissiearme, oplosmiddelvrije 1-component parketlijm met EC1 plus certificering. Het is geschikt voor de stootvaste installatie van mozaiekparket, hoogkantlamellen parket, 10 mm massief parket, dikke stroken parket, meerlaags parket, massieve delen, kopshout RE/WE, kurk vloerbedekking (tegels) en kurk vloerbedekking met HDF/MDF kern en kurkonderzijde op zuigende en niet-zuigende ondervloeren binnenshuis. Verbruik: 800-1400 gram per m.

vanaf184,30
bekijk productBekijk product ▸
D 3306 TapijtlijmWakol d 3306 tapijtlijmWakol d 3306 tapijtlijm

Wakol D3306 dispersielijm is voor de verlijming van getufte vloerbedekking met vilt-, synthetische- of latex-schuimrug, geweefde vloerbedeking en nlagig naaldvilt op zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 10-15 minuten. Verbruik: ca. 400-525 gram per m.

vanaf61,28
bekijk productBekijk product ▸
D965 Dispersie fixeerlijmWakol d965 dispersie fixeerlijmWakol d965 dispersie fixeerlijm

Wakol D965 fixeerdispersie heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor de slipremmende verlijming van zelfleggende tapijttegels met bitumen- vilt-, PVC- of PUR-rugzijde en voor het bevestigen van Wakol AR150 wapeningsweefsel op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 80-150 gram per m.

vanaf97,38
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlWakol ms 292 parketlijm stootvastWakol ms 292 parketlijm stootvast

Wakol MS292 is een thixotrope 1-component parketlijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen, 10 mm massiefparket, massief-, meerlaagsparket, massieve houten delen, evenals vlakke kurkvloeren en kurkvloerdelen met HDF/ DF middenkern en kurk rugzijde op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het is vrij van weekmakers en voldoet aan de DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 550-725 ml per m met Wakol wisseltuiten en ca. 500-950 ml per m met Wakol parket lijmkam .

vanaf99,99
bekijk productBekijk product ▸
D3540 KurkcontactlijmWakol d3540 kurkcontactlijmWakol d3540 kurkcontactlijm

Wakolex 3540 kurkcontactlijm is een sterke, ecologische en zeer gemakkelijk te gebruiken kurk lijm op basis van latex-acryl dispersie. Het is geschikt voor het verlijmen van alle soorten kurkstof op absorberende en niet-substraatoppevlakken. In het bijzonder is het bedoeld voor het verlijmen van de muur-, vloer-, isolatiekurk en gexpandeerde technische kurk. Verbruik: bij kurk minstens 250 gram per m, anders ca. 150-650 gram per m.

vanaf13,21
bekijk productBekijk product ▸
D 3307 PVC-lijmWakol d 3307 pvc-lijmWakol d 3307 pvc-lijm

Wakol D3307 PVC-dispersielijm is voor de verlijming van homogene PVC-vloerbedekking op rollen en tegels, PVC-design vloerbedekking (stroken), textiel vloerbedekking met vlies-, TR-, jute-, of latex-schuimrug evenals geweven vloerbedekking op zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 15-20 minuten. Verbruik: ca. 330-530 gram per m.

vanaf75,97
bekijk productBekijk product ▸
DL 3365 StarLeitWakol dl 3365 starleitWakol dl 3365 starleit

Wakol DL3365 starleit is een transparante, vezelversterkte dispersielijm voor de verlijming van stroomgeleidende PVC-, textiel-, linoleum en rubberen vloerbedekking tot 4 mm laagdikte op ondergronden die op de juiste wijze zijn voorbereid. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 20-40 minuten. Verbruik: ca. 250-550 gram per m.

vanaf117,64
bekijk productBekijk product ▸
MS 550 PVC- en rubberlijmWakol ms 550 pvc- en rubberlijmWakol ms 550 pvc- en rubberlijm

Wakol MS550 PVC- en rubberlijm is een 1-component MS-lijm voor de installatie van homogene en heterogene PVC-vloerbedekking op rol en tegels, PVC-designvloerbedekking, CV-vloerbedekkingen, naaldvilt vloerbedekking, linoleum, PVC-kurk vloerbedekking, inloopmatten, kunstgras alsook rubberen vloerbedekking op rol en tegels op zuigende en niet zuigende ondergronden binnen- en buitenhuis. Het is waterbestendig en voldoet aan de DIN EN 14259. Open tijd: ca. 10-35 minuten. Verbruik: ca. 300-580 gram per m.

vanaf120,94
bekijk productBekijk product ▸
D 1640 ParketlijmWakol d 1640 parketlijmWakol d 1640 parketlijm

Wakol 1640 parketlijm is een dispersie parketlijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen (minstens 16 mm dik, max. 200 mm lang), tapis eiken, evenals meerlaagsparket tot max. 220 cm lengte op nieuwe, goed zuigende zandcement dekvloeren die voldoen aan de normen. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 10-15 minuten. Verbruik: ca. 700-1300 gram per m.

vanaf61,05
bekijk productBekijk product ▸
D3308 TapijtlijmWakol d3308 tapijtlijmWakol d3308 tapijtlijm

Wakol D3308 dispersielijm is te verwerken op zuigende ondervloeren binnenshuis en is geschikt voor doorgenaaide vloerbedekking met vlies-, TR-, jute- en latexschuim rugzijde, naaldvilt vloerbedekkingen, geweven vloerbedekkingen en PVC/CV-vloerbedekking met vlies rugzijde. Verse lijmresten kunnen met water verwijderd worden en het is geschikt voor verwerking op vloerverwarming. Inlegtijd: ca. 10 a 15 minuten. Verbruik: ca. 300350 gram per m op PVC/CV vloerbedekking met vlies rugzijde, ca. 400450 gram per m op doorgenaaide vloerbedekking met vlies-, TR, jute- en latexschuim rugzijde en 475525 gram per m op doorgenaaide vloerbedekking met grovere rugzijde, geweefde vloerbedekking en naaldvilt vloerbedekking.

vanaf65,11
bekijk productBekijk product ▸
MS 228 Kant en klaar parketlijm elastischWakol ms 228 kant en klaar parketlijm elastischWakol ms 228 kant en klaar parketlijm elastisch

Wakol MS228 is een elastische, 1-component parketlijm voor de verlijming van meerlaags parket op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik ca. 800-1500 gram per m met lijmkam of ca. 1700-1800 gram per m met de Wakol speciale lijmkam 5 of Wakol speciale lijmkamblad 5.

vanaf134,30
bekijk productBekijk product ▸
PU 270 PolyurethaanlijmWakol pu 270 polyurethaanlijmWakol pu 270 polyurethaanlijm

Wakol PU270 PU-lijm is een 2-componenten polyurethaanlijm voor de verlijming van rubberen vloerbedekking met gladde en geprofileerde rugzijde, linoleum, textiel vloerbedekking, outdoor vloerbedekking en PVC vloerbedekking op zuigende en niet zuigende ondergronden binnens- en buitenshuis. Het is waterbestendig en voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 70-80 minuten. Verbruik: ca. 350-700 gram per m.

vanaf75,72
bekijk productBekijk product ▸
D 3513 Kurk machinelijmWakol d 3513 kurk machinelijmWakol d 3513 kurk machinelijm

Wakol 3513 dispersielijm kurk is een latexlijm voor de machinale voorbehandeling van natuur kurkvloerbedekking, die volgens het contactprocd worden verlijmd. Het kan in principe alleen in combinatie met Wakol D 3540 worden gebruikt. Voorbehandeling is tot 6 maanden vr het leggen mogelijk. Open tijd: ca. 60-90 minuten. Verbruik: ca. 80-100 gram per m.

vanaf149,55
bekijk productBekijk product ▸
D3318 Multiflex vezelversterktWakol d3318 multiflex vezelversterktWakol d3318 multiflex vezelversterkt

Wakol D3318 multiflex vezelversterkte dispersielijm heeft een EC1 plus certificering en Blauer Engel certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is volgens DIN EN 14259 geschikt voor de verlijming van homogene- en heterogene PVC vloerbedekking, rollen en tegels, PVC-design vloerbedekking, stroken en tegels, CV vloerbedekking, linoleum en rubberen vloerbedekking tot 4 mm dikte op zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 250-350 gram per m.

vanaf126,60
bekijk productBekijk product ▸
MS 230 Parketlijm elastischWakol ms 230 parketlijm elastischWakol ms 230 parketlijm elastisch

Wakol MS230 is een elastische, 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang) dikke stroken (max. 80 mm breed, max. 600 mm lang) evenals meerlaagsparket op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 700-1300 gram per m met lijmkam of ca. 1700-1800 gram per m met Wakol speciale lijmkam 5 of Wakol speciale lijmkamblad 5.

vanaf140,12
bekijk productBekijk product ▸
PU 225 ParketlijmWakol pu 225 parketlijmWakol pu 225 parketlijm

Wakol PU225 parketlijm is een 2-componenten-reactielijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellenparket, dikke stroken, meerlaags- en 10 mm massiefparket, massieve delen, kopshout RE/WE evenals voor vrijgegeven laminaatvloeren op zuigende en niet zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 50 minuten. Verwerkingstijd: 30-45 minuten. Verbruik: ca. 700-1500 gram per m.

vanaf7,22
bekijk productBekijk product ▸
D 1690 ParketlijmWakol d 1690 parketlijmWakol d 1690 parketlijm

Wakol d 1690 parketlijm is een dispersie parketlijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen- (min. 16 mm dikte, max. 200 mm lengte) en eiken massief parket evenals meerlaagsparket op zuigende dekvloeren. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 15 minuten. Verbruik: ca. 700-1100 gram per m.

vanaf75,07
bekijk productBekijk product ▸
D3320 Eenzijdige lijmWakol d3320 eenzijdige lijmWakol d3320 eenzijdige lijm

Wakol D3320 PVC-dispersielijm heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor de verlijming van PVC-Design vloerbedekking, rubberen vloerbedekking tot 4 mm dikte, textielvloerbedekking met PVC- PUR- of latex rugzijde op zuigende ondergronden, homogene en heterogene PVC vloerbedekking op rollen en tegels en CV vloerbedekking op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 330 - 530 gram per m.

vanaf97,48
bekijk productBekijk product ▸
MS 232 Parketlijm elastischWakol ms 232 parketlijm elastischWakol ms 232 parketlijm elastisch

Wakol MS232 is een elastische, thixotrope 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang) dikke stroken (max. 80 mm breed, max. 600 mm lang) evenals meerlaagsparket op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 550-725 ml per m met Wakol wisseltuiten, ca. 500-800 ml per m met Wakol parket lijmkam.

vanaf65,29
bekijk productBekijk product ▸
PU216 ParketlijmWakol pu216 parketlijmWakol pu216 parketlijm

Wakol PU216 is een 2-componentenlijm geschikt voor stootvaste verlijming van mozaek-, 22 mm massief, hoogkantlamellen-en klaar parket, 10 mm massiefparket en meerlaagsparket evenals kopshout RE/WE op zuigende en niet-zuigende ondergronden binnenshuis. Het is ook geschikt voor vloerverwarming. Het schuren en afwerken van het parket kan na minimaal 24 uur. Verwerkingstijd: 35-40 minuten. Verbruik: ca. 750- 1550 gram per m.

vanaf3,92
bekijk productBekijk product ▸
Constructielijm voor Plaatwerk 200 ml3m constructielijm voor plaatwerk 200 ml

3m constructielijm voor plaatwerk 200 ml

3M 2K CARROSSERIE PLAATWERKLIJM DUOPATROON is een 2-componenten epoxylijm die wordt gebruikt om staal, aluminium, SMC en FRP (traditionele glasvezel) te verlijmen. Het wordt in de eerste plaats gebruikt om spatborden, daken, zijkanten van koffers, zijkanten van bestelwagens, zijkanten van bedrijfswagens en deurpanelen op hun plaats te verlijmen. Het dicht af en hecht in n keer. Het kan worden gepuntlast of worden gebruikt bij klinknagelverbindingen. In sommige omstandigheden kan deze lijm ook worden gebruikt voor het repareren van bumperstootkussens. Het is niet bedoeld voor het hechten van dragende onderdelen van een voertuig zoals spijlen, tuimelschakelaars en carrosserieonderdelen. Bij twijfel of een bepaald onderdeel een dragend onderdeel is, moet het product worden gelast. Het product moet bij voorkeur worden aangebracht met 3M Handkitspuit 08117 of 3M Pneumatisch spuitpistool 09930.

vanaf112,43
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld DP 4903m scotch-weld dp 490

3m scotch-weld dp 490

3m DP490 structurele epoxylijm is een zwarte, thixotrope, vullende 2-componentenlijm op epoxybasis met zeer goede toepassingseigenschappen. Deze lijm is ontworpen voor toepassingen die ultieme robuustheid en hoge sterkte vereisen. Het is goed bestand tegen hoge temperaturen tot 120C en zeer slagvast. Daarnaast heeft het een uitstekende stabiliteit onder statische en dynamische belasting en zeer goede sterkte- en verouderingseigenschappen. De thixotrope formule vergemakkelijkt het aanbrengen op verticale oppervlakken en het biedt speciale meerwaarde bij de constructie van composietassemblages.

vanaf46,38
bekijk productBekijk product ▸
Flexibele lijm3m flexibele lijm

3m flexibele lijm

3m DP609 scotch-weld polyurethaanlijm is een grijze 2-componentenlijm in snelmengsysteem. Het vloeit niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale en vullende toepassingen. het is een zeer flexibel product met een uitstekende weerstand tegen schokbelasting en veroudering. Het is geschikt voor het verlijmen van metaal, glasvezelversterkte kunststoffen, rubber, hout en keramiek. Het is bijzonder geschikt voor kunststoffen in het algemeen. Verwerkingstijd: 7 minuten. Uitharding: bij 23C 24 uur en handvast na 45 minuten.

vanaf33,44
bekijk productBekijk product ▸
94 Primer voor VHB Tape3m 94 primer voor vhb tape

3m 94 primer voor vhb tape

3m 94QTS LSE Primer is een hechtingsmiddel om zelfklevende materialen beter te laten hechten.

vanaf80,87
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD STRUCTURELE PLASTIC LIJM DP80053m scotch-weld structurele plastic lijm dp8005

3m scotch-weld structurele plastic lijm dp8005

3m dp8005 is speciaal om kunststoffen met lage oppervlakte-energie zoals polyolefinen, polypropyleen, polyethyleen en tpo's structureel te hechten. Het heeft een uitstekende bestendigheid tegen water en luchtvochtigheid in combinatie met zeer goede chemische weerstand, voor een hechting die uiteenlopende applicaties en omstandigheden kan weerstaan. Het hardt uit bij kamertemperatuur zonder hitte of andere chemicalin.

vanaf60,92
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld EPX Epoxylijm DP100 FR3m scotch-weld epx epoxylijm dp100 fr

3m scotch-weld epx epoxylijm dp100 fr

3m DP100 epoxy lijm heeft een UL 94 V-0-certificatie, verticale verbrandingstest van 60 seconden FAR 25.853. De lijmformule hardt stijf uit, voor een hoge houdkracht bij statische belasting. Het heeft een hoge afschuifsterkte voor een permanente hechting en een korte verwerkingstijd van 6 minuten en op verwerkingssterkte binnen ongeveer 15 minuten bij kamertemperatuur.

vanaf33,80
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD STRUCTURELE PLASTIC LIJM 80103m scotch-weld structurele plastic lijm 8010

3m scotch-weld structurele plastic lijm 8010

3m dp8010 scotch-weld structurele kunststoflijm heeft een open tijd van 10 minuten, is geschikt voor het structureel verlijmen van polyolefinen zonder oppervlaktebehandeling en heeft een medium viscositeit.

vanaf53,24
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD EPX EPOXYLIJM DP1103m scotch-weld epx epoxylijm dp110

3m scotch-weld epx epoxylijm dp110

3m DP110C scotch-weld structuur lijm is flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen. Het bereikt de verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur en absorbeert een bepaalde mate van uitzetten als gevolg van temperatuurverschillen tussen ondergronden. Het heeft een hoge afschuif- en afpelsterkte op metalen en vele kunststoffen en is zeer flexibel waardoor zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting geboden wordt.

vanaf34,54
bekijk productBekijk product ▸
Herpositioneerbare Spuitlijm 753m herpositioneerbare spuitlijm 75

3m herpositioneerbare spuitlijm 75

3m LS75 Scotch-weld lijmspray herpositioneerbaar is een tapeachtige spuitbuslijm. Het kleeft in een paar seconden bij uniforme verlijming en bloedt zelfs bij de meest lastige materialen niet door. Het is uitstekend geschikt voor de tijdelijke positionering van lichte materialen zoals papier en sjablonen.

vanaf29,11
bekijk productBekijk product ▸
DP125 EPX 2K Epoxy lijm3m dp125 epx 2k epoxy lijm

3m dp125 epx 2k epoxy lijm

3m DP125 epoxy lijm is flexibel en heeft een korte verwerkingstijd, hoge afpelkracht en goede verouderingseigenschappen. Het is geschikt voor het verlijmen van metalen zoals aluminium, koper, messing en staal, kunststoffen zoals ABS en PC en glas en keramiek.

vanaf35,02
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD LIJMSPRAY HOUT & METAAL 903m scotch-weld lijmspray hout & metaal 90

3m scotch-weld lijmspray hout & metaal 90

3m LS90 scotch-weld lijmspray hout & metaal heeft een droogtijd van slechts 1 minuut en biedt daardoor snelle, extreem sterke permanente resultaten en hoge productiviteit. Het is een ideale lijm voor decoratieve laminaten, MDF en vele andere materialen (zelfs polyethyleen en SBR rubber). De extreem sterke verbinding en snelle hechting zorgen voor een sterke permanente verbinding.

vanaf28,19
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY 773m lijmspray 77

3m lijmspray 77

3m 77 Scotch Weld lijmspray universeel is een universeel toepasbare spuitbuslijm met een hoge aanvangshechting die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van displays en in de meubelindustrie. Het lijmt isolatiemateriaal op metaalplaat en is ideaal voor gebruik met dunne decoratieve filmfolie en textiel. De lijm blijft op de oppervlakte van poreus materiaal liggen en kan op polystyreenschuim gebruikt worden. Afpelsterkte: 392 N/cm. Temperatuurbestendigheid: 43C. Verwerkingstijd bij inlijming van n vlak: 20 sec-15 min. Bij inlijming van twee vlakken: 30 sec-30 min. Droogtijd: 12 tot 24 uur.

vanaf26,54
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld DP 4203m scotch-weld dp 420

3m scotch-weld dp 420

3m DP420 Scotch-Weld EPX epoxylijm zwart is een heavy-duty 2-componenten constructielijm op epoxybasis die een goede sterkte biedt in combinatie met een hoge schok- en afpelbestendigheid om te voldoen aan veeleisende verlijmingsuitdagingen. Het kan in veel toepassingen worden gebruikt als alternatief voor mechanische bevestigingsmiddelen, schroeven, klinknagels en puntlassen.

vanaf43,36
bekijk productBekijk product ▸
Silaan primer3m silaan primer

3m silaan primer

3M Silane VHB glas primer wordt gebruikt op glas voordat er tape op aangebracht wordt. Dit voorkomt dat er vocht doordringt tussen de verbinding van tape en glas waardoor de verbinding zwakker wordt of zelfs los kan komen. Deze primer is dan ook onmisbaar wanneer plastic, metaal, of gepoedercoate glaslatten met tape op glas worden aangebracht. De primer moet zo dun mogelijk worden aangebracht en is na 3 minuten uitgehard.

vanaf37,48
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY3m lijmspray

3m lijmspray

3M 08080 UNIVERSELE SPUITLIJM is speciaal voor het snel en probleemloos lijmen van auto- en hemelbekleding, vloerbekleding en vinyldoek met een stoffen rug. Tevens kan met deze lijm snel lichte interieurafwerking en bekledingsschuim op metaal, hout en andere oppervlakken gelijmd worden. Het bestrijkt grote oppervlakken binnen zeer korte tijd, de spuitmond verstopt niet en het is verstelbaar voor een breed of smal spuitpatroon.

vanaf34,84
bekijk productBekijk product ▸
Epoxylijm DP-4603m epoxylijm dp-460

3m epoxylijm dp-460

3m DP460 structurele epoxylijm is een zeer krachtige 2-componenten epoxylijm met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en hoge duurzaamheid. Het heeft een verwerkingstijd van 60 minuten, uitstekende ecologische eigenschappen en eenvoudige menging. Het heeft een goede hechting op o.a. blank metaal, kunststof, glas en composietmaterialen. Het is daarnaast bestand tegen hoge temperaturen en inzetbaar waar kracht dragende verbindingen gewenst zijn.

vanaf46,38
bekijk productBekijk product ▸
SUPER CONTACTAguaplast super contact

Aguaplast super contact

Aguaplast super contact is een multifunctionele lijm met een buitengewone hechting op vele ondergronden zoals PVC, kurk, keramische materialen, tapijt en houten plinten. Het is erg stevig, heeft een hoge capaciteit en is oplosmiddelvrij.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM (D2)Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (D2-norm). Het is super sterk en droogt transparant op. Hetis geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. Het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton, PVC-doek met papier- of textielrug op hout en board.

vanaf3,05
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT HEAVY DUTYBison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP Technology. Het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. Het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.

vanaf13,04
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM GELBison secondelijm gel

Bison secondelijm gel

Bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. Het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Het is alleen geschikt voor puntverlijmingen.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS SUPERBison glue sticks super

Bison glue sticks super

Bison glue sticks super zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 11 mm voor de Bison glue gun super. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Het is niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp) en p.t.f.e. Het is niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig, krimpt niet, is bestand tegen uv-licht en was- en poetsmiddelen en is spleetvullend. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
TEXTIELLIJMBison textiellijm

Bison textiellijm

Bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT DIRECT GRIPBison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. Het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. Het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM GELBison hard pvc lijm gel

Bison hard pvc lijm gel

Bison hard PVC lijm gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. Het is ook geschikt voor ABS en geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455. Het is spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX CRYSTALBison poly max crystal

Bison poly max crystal

Bison poly max crystal express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is extra sterk, en blijvend elastisch en geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is teven geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MAXBison wood max

Bison wood max

Bison Wood Max is een houtconstructielijm op basis van unieke SMP technologie; watervast (D4-norm) en sterker dan hout. Het is geschikt voor het verlijmen van hout met hout en met bijna alle bouwmaterialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. Het is bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
Fast Fix plastic 2-componentenlijmBison fast fix plastic 2-componentenlijm

Bison fast fix plastic 2-componentenlijm

Bison fast fix plastic is een vloeibare 2-componenten reparatielijm voor plastic. Het is spleetvullend tot max. 5 mm en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van PVC, polystyreen, polycarbonaat, ABS en PMMA onderling en met elkaar te verlijmen. Daarnaast lijmt het deze kunststoffen op hout, keramiek, steen en rubber en glas. Het lijmen op PE, PP en PTFE is niet mogelijk. Het is overschilder- en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 tot +80 graden. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 60 seconden. De lijm hoeft niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Constructielijm Hout MaxBison constructielijm hout max

Bison constructielijm hout max

Bison hout max is een extreem sterke, watervaste, isocyanaatvrije en vullende houtconstructielijm op basis van smp-polymer. Het heeft een extreem hoge eindsterkte (110 kg/cm), is watervast (D4), oplosmiddelvrij en heeft een zeer goed vullend vermogen (tot max. 4 mm). Het bruist niet en is direct afmesbaar, blijvend flexibel, overschilderbaar, weerbestendig, UV-bestendig en thixotroop. Het heeft een goed standvermogen en druipt niet. Het is geschikt voor het watervast (D4) (vlak)verlijmen van vrijwel alle houtsoorten onderling en op vele bouwmaterialen zoals gips, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is toepasbaar voor niet-dragende houtconstructies d.m.v. diverse houtverbindingen, zoals pen-gat verbindingen, drevels en veren. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals geveltimmerwerk en sandwichpanelen en zeer geschikt voor minder passende verbindingen (bijv. ongeschaafd hout). Het is ideaal voor zowel verticale als horizontale toepassingen. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (spuitmondopening 3 mm = 15 meter en spuitmondopening 5 mm = 8 meter). Het heeft het komo-certificaat lijmen voor niet-dragende toepassingen en certificaat 32394 op basis van brl 2339 (en 204: D4 klasse, en 14257 (watt '91)).

vanaf18,53
bekijk productBekijk product ▸
KITBison kit

Bison kit

Bison kit is een aromaatvrije universele vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen en dopjes of viltjes onder meubels. Het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Opentijd: 10-40 minuten (afhankelijk van de poreusheid van de ondergrond. Droogtijd: 10-40 minuten. Verbruik: ca. 2-2,5 m per liter.

vanaf18,35
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM EXTRA (D3)Bison houtlijm extra (d3)

Bison houtlijm extra (d3)

Bison Houtlijm Extra (D3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. Het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT ORIGINALBison montagekit original

Bison montagekit original

Bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. Theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM INDUSTRIEBison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJMBison hard pvc lijm

Bison hard pvc lijm

Bison hard PVC lijm met KOMO-keur voor het verlijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe passing. Het is ook geschikt voor ABS. Het is spleetvullend tot 0,3 mm en toepasbaar op PVC buizen met diameters t/m 160 mm. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455 en niet geschikt voor drukleidingen.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER REPAIRBison rubber repair

Bison rubber repair

Bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. Het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. Het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht PVC, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. Het is niet geschikt voor PP en PE, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicalin- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40C tot +120C).

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX HIGH TACK EXPRESSBison poly max high tack express

Bison poly max high tack express

Bison poly max high tech express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie, met zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). De lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting, snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. Het is handvast na 30 minuten (de verbinding is voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting) en de maximale eindsterkte is bereikt na ca. 4 uur, afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden. Verbruik bij dotsgewijze verlijming: ca. 5-8 m per kg. Het is verkrijgbaar in koker of tube.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX EXPRESSBison poly max express

Bison poly max express

Bison poly max express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie met zeer snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het heeft een zeer snelle eindsterkte opbouw, is extra sterk en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is geschikt voor het monteren van o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf7,73
bekijk productBekijk product ▸
Fast Fix power 2-componentenlijmBison fast fix power 2-componentenlijm

Bison fast fix power 2-componentenlijm

Bison fast fix power is een vloeibare, snelle, sterke en vullende 2-componenten reparatielijm voor binnen en buiten. Het is onbeperkt spleetvullend en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van hout, metaal, keramiek, steen en glas en kunststof met elkaar te verlijmen, zowel met dezelfde materialen onderling als in combinatie met elkaar. Het is niet geschikt voor PE, PP en PTFE. Het is waterbestendig, temperatuurbestendig van -40 C tot +80 C en overschilder- en schuurbaar. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Professional polyurethaan-Tix ExpressBison professional polyurethaan-tix express

Bison professional polyurethaan-tix express

Bison pu-tix express is een professionele 1-component bruine polyurethaan houtlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is spleetvullend en speciaal voor het snel lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan zware eisen worden gesteld. De te lijmen materialen dienen 5 minuten geklemd te worden. Het heeft het komo-certificaat 'lijmen voor niet-dragende toepassingen' en voldoet aan en 204 D4 (din 68602 norm B4) eisen.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
Wood Max Express PowerBison wood max express power

Bison wood max express power

Bison wood max express is een extreem sterke, snelle (handvast in 30 minuten), waterbestendige (d4, volgens norm nen-en 204) en vullende houtconstructielijm op basis van smp technologie. Het is geschikt voor het watervast (d4) (vlak) verlijmen van vrijwel alle houtsoorten (minder geschikt voor chemisch bewerkt hout) onderling en op vele bouwmaterialen. Het is toepasbaar voor niet-dragende houtconstructies en zeer geschikt voor minder passende verbindingen. Het is niet geschikt voor PE, PP, PTFE en PA (nylon). Het is geschikt voor binnenruimtes waar regelmatig stromend water of condens aanwezig is en buitenruimtes die blootgesteld zijn aan weersinvloeden.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM (D4)Bison konstruktielijm (d4)

Bison konstruktielijm (d4)

Bison konstruktielijm is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen en speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT SUPERBison montagekit super

Bison montagekit super

Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. De kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. Het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM MET KWASTBison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
HARD PLASTICLIJMBison hard plasticlijm

Bison hard plasticlijm

Bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. Het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en hard PVC. Het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer en toetsenbord. Het is ook zeer geschikt voor het lijmen van PVC elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
ZACHT PLASTICLIJMBison zacht plasticlijm

Bison zacht plasticlijm

Bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht PVC. Het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI TURBOBison kombi turbo

Bison kombi turbo

Bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. Het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. Door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. Vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. Verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM FIBERBison konstruktielijm fiber

Bison konstruktielijm fiber

Bison konstruktielijm fiber is een vezelversterkte, snelle, vloeibare, watervaste polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het snel lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld en is ideaal voor grote klussen.

vanaf25,64
bekijk productBekijk product ▸
Fast Fix Flex 2-componentenlijmBison fast fix flex 2-componentenlijm

Bison fast fix flex 2-componentenlijm

Bison Fast Fix flex is een vloeibare, snelwerkende, flexibele en vullende 2-componentenlijm. Het is speciaal geschikt voor het repareren en lijmen van flexibele materialen zoals rubber, leder, stof en zacht PVC. Het is overschilderbaar, doorboorbaar en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 C tot +80 C. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Professional polyurethaan-TixBison professional polyurethaan-tix

Bison professional polyurethaan-tix

Bison pu-tix is een professionele transparante 1-component polyurethaanlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is spleetvullend en speciaal voor het lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan zware eisen worden gesteld. De te lijmen materialen dienen 2 uur geklemd te worden. Het voldoet aan en 204 D4 (din 68602 norm B4) eisen.

vanaf17,81
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM TIPPERBison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. Het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM TOPSPEED (D2)Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (D2-norm). Het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TOPSPEEDBison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. Het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM VLOEIBAARBison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. Het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI METAALBison kombi metaal

Bison kombi metaal

Bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. Het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJMBison tegellijm

Bison tegellijm

Bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het is ook geschikt voor marmer. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI SNELBison kombi snel

Bison kombi snel

Bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. Verbruik: 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEERBison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
Prof Montagekit Binnen AfwerkingBison prof montagekit binnen afwerking

Bison prof montagekit binnen afwerking

Bison montagekit binnen afwerking is een oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat voor poreuze materialen en polystyreenschuim. Het heeft een hoge eindsterkte, is blijvend elastisch, heeft een vullend vermogen en is overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals polystyreenschuim, hout, metaal, kunststof, keramiek, steen, pleisterwerk en (gas)beton. Het is geschikt voor binnentoepassingen zoals regelwerk, plinten, lambrisering, schroten, drempels, vensterbanken, gipsplaten, plaat- en isolatiemateriaal, sierlijsten en decoratiemateriaal. Het is uitsluitend toepasbaar indien minimaal n van beide oppervlakken poreus is. Het is temperatuurbestendig van -20C tot +80C. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond).

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
Professional Konstruktie BruislijmBison professional konstruktie bruislijm

Bison professional konstruktie bruislijm

Bison konstruktie-bruislijm is een1-component polyurethaan houtlijm voor het (zee)waterbestendig verlijmen van de meeste houtsoorten onderling, maar ook hout en formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is spleetvullend en speciaal voor het lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan zware eisen worden gesteld. De te lijmen materialen dienen 4 uur geklemd te worden. Het voldoet aan en 204 D4 (din 68602 norm B4) eisen en heeft het komo-certificaat 'lijmen voor niet-dragende toepassingen'.

vanaf11,33
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIXBison konstruktie tix

Bison konstruktie tix

Bison konstruktie tix is een hoogwaardige, tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen, is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf16,82
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TRANSPARANTBison montagekit transparant

Bison montagekit transparant

Bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. Spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. Het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM SUPER COMPACTBison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. Het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYBison lijmspray

Bison lijmspray

Bison Lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. Het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, fotos, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Verbruik: ca. 5 m per liter wanneer tweezijdig opgebracht.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM SUPERBison tegellijm super

Bison tegellijm super

Bison Tegellijm Super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. Het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PLASTICBison kombi plastic

Bison kombi plastic

Bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. Het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en harde PVC. Ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR UNIVERSAL LIJMBison max repair universal lijm

Bison max repair universal lijm

Bison Max Repair Universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de Bison Polymeer Technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
Prof Montagekit Direct VastBison prof montagekit direct vast

Bison prof montagekit direct vast

Bison montagekit direct vast is een montagelijm op basis van neopreenrubber met hoge aanvangshechting, ideaal voor zware materialen en materialen onder spanning. Het heeft een hoge aanvangshechting en eindsterkte, is blijvend elastisch, heeft een vullend vermogen, is vochtbestendig en is overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals hout, metaal, kunststof, keramiek, steen, pleisterwerk en (gas)beton. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals panelen, plafondelementen, boeiboorden, plaat- en isolatiemateriaal, regelwerk, plinten, schroten, drempels, vensterbanken, sierlijsten en decoratiemateriaal. Het is ideaal voor materialen onder belasting en zware materialen met behulp van de 'vast-los-vast' methode. Het is temperatuurbestendig van -20C - +100C. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: ca. 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond). Het heeft het komo-certificaat 32992 op basis van BRL 3107.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
Professional houtlijm D3Bison professional houtlijm d3

Bison professional houtlijm d3

Bison houtlijm vb20 is een snelle, waterbestendige polyvinylacetaat houtlijm. De vochtigheidsgraad van het hout moet 8-12% bedragen. Het is ook geschikt voor het verlijmen van houtconstructies buiten, de lijmfilm mag echter niet voortdurend in aanraking met water komen. Droogtijd: 30-60 minuten d.m.v. klemmen of persen. Het voldoet aan en 204 d3 (din 68602 norm b3) eisen.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
T-88Bison t-88

Bison t-88

Griffon t-88 is een snelle, vloeibare, thf-vrije hard pvc-lijm. Het is geschikt voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passing in druk- en afvoersystemen. het heeft een speciale borstel voor snelle en eenvoudige verwerking. Het is geschikt voor diameters 160 mm (druk 90 mm). Max. 16 bar (PN 16). Maximale tolerantie 0,3 mm spleetpassing/0,2 mm perspassing. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en 1329, 1452, 1453 en 1455.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
BOUWKIT FIBERBison bouwkit fiber

Bison bouwkit fiber

Bison bouwkit fiber is een hoogwaardige, universele polyurethaanlijm met vullende werking. Het is snel, pasteus, extra sterk en geschikt voor het verlijmen van stevige constructies van allerlei materialen.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAXBison poly max

Bison poly max

Bison poly max is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is binnen en buiten toepasbaar, extra sterk en blijvend elastisch.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJMBison alleslijm

Bison alleslijm

Bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. Het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. Het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
LOCK BONDBison lock bond

Bison lock bond

Bison lock bond is een vloeibaar borgmiddel voor metalen bouten, moeren en schroeven. Het zet metalen bouten, moeren, schroeven, tapbouten en -einden vast, die later weer losgedraaid moeten kunnen worden. Het dicht schroefdraadverbindingen af en beschermt tegen roestvorming op schroefdraad.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
VLOERBEDEKKINGSLIJMBison vloerbedekkingslijm

Bison vloerbedekkingslijm

Bison vloerbedekkingslijm is een kant & klare dispersielijm voor het permanent lijmen van tapijt en tapijttegels met jute- of latexrug, latexschuimrug, naaldvilten, linoleum, vinyl op vilt, kurkvloerbedekking, homogene vinylvloerbedekking, vloerbedekking met vinylschuimrugzijde en cushioned (opgeschuimd) vinyl (Novilon) op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Het is geschikt voor intensief gebruik (trappen, kantoren), rolstoelvast, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en oplosmiddelvrij. Verbruik: voor PVC-vloerbedekking ca. 3 m per kilo en voor tapijten ca. 2,5 m per kilo.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI POWERBison kombi power

Bison kombi power

Bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. Het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. Verbruik: ca. 0,15 m-0,30 m per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
Prof Poly Max High TackBison prof poly max high tack

Bison prof poly max high tack

Bison poly max high tack is een oplosmiddelvrije montagelijm met zeer hoge aanvangshechting op basis van smp-polymer. Het heeft een zeer hoge aanvangshechting, is blijvend elastisch en heeft een zeer goed vullend vermogen en standvermogen. Het krimpt niet, bevuilt de randen niet, is weerbestendig, temperatuurbestendig van -40C tot +100C en overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals hout, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals panelen, plafondelementen, boeiboorden, gipsplaten, plaat- en isolatiematerialen, spiegels, regelwerk, plinten en schroten in alle professionele toepassingen zoals gevel- en interieurbouw en woning-, utiliteit- en carrosseriebouw. Doorharding: ca. 2 mm per 24 uur. Droog-/uithardingstijd: ca. 48 uur. Verbruik: uit 1 koker komt ca. 7-9 meter lijm. Het heeft het komo-certificaat 32992 op basis van brl 3107.

vanaf14,30
bekijk productBekijk product ▸
Professional Houtlijm D2 snelBison professional houtlijm d2 snel

Bison professional houtlijm d2 snel

Bison houtlijm es30 is een supersnelle polyvinylacetaat dispersielijm voor houtconstructies en -verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaart of pen- en gatverbindingen. Het is speciaal voor het supersnel verlijmen (3 minuten) van alle soorten hard- en zachthout, board, spaanplaat, exotisch hout en fineerwerkzaamheden. De te lijmen materialen dienen gedurende 3 tot 15 minuten geklemd te worden. Het is redelijk vochtbestendig; de lijmfilm mag niet voortdurend in aanraking komen met water. Het voldoet aan en 204d2 (din 68602 norm b2) eisen voorbinnenwerk.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
secondelijm vloeibaar control+Bison secondelijm vloeibaar control+

Bison secondelijm vloeibaar control+

Bison secondelijm control+ vloeibaar is een super snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm. De hoeveelheid van de lijm kan gecontroleerd en eenvoudig gedoseerd worden zonder te knoeien dankzij de direct stop technologie: op het moment dat er geen druk op de tube meer wordt uitgeoefend stopt meteen de uitstroom van de lijm. Het is daardoor gemakkelijk en schoon te gebruiken. De lijm vloeit in de kleinste hoekjes en is ook vaatwasmachine- en waterbestendig. Het is geschikt voor o.a. diverse kunststoffen, porselein, keramiek, metaal, hout en rubber. Het is niet geschikt voor pe, pp, piepschuim, autoruiten, textiel en lederwaren.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
KITBison kit

Bison kit

Bison Kit is een super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals Formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels en ook voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Het is uitermate geschikt voor materialen onder spanning, vocht- en vorstbestendig en temperatuurbestendig van -40C tot +70C.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAANLIJMBison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. Het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. Het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, PVC-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.

vanaf43,55
bekijk productBekijk product ▸
CAR MIRRORBison car mirror

Bison car mirror

Bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. Uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. De maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. Verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYREENSCHUIMLIJMBison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. Het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. Verbruik: ca. 2,5-3,5 m per kilo.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
WATERKITBison waterkit

Bison waterkit

Bison waterkit is een kant & klare lijm op waterbasis voor het verlijmen van vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Verbruik: 2-3 m per kilo.

vanaf7,10
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PROFESSIONALBison kombi professional

Bison kombi professional

Bison kombi pro xl is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. Het is niet geschikt voor polyethyleen (PE), polypropyleen(PP), P.T.F.E. en siliconenrubber. Het is supersterk, temperatuurbestendig van -40C tot +80C, vullend, water- en chemicalinbestendig en overschilderbaar.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIRBison max repair

Bison max repair

Bison max repair is een innovatieve universele lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, zowel binnen als buiten. Het is niet geschikt voor PE, PP en PTFE.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONAL PolyMax LijmkitBison professional polymax lijmkit

Bison professional polymax lijmkit

Bison poly max lijmkit express is een universeel toepasbare hoogwaardige kit op ms-polymer basis voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle materialen op vrijwel alle ondergronden, zonder primer. Het is binnen en buiten toepasbaar en lijmt glas, spiegels, steen, hout, ijzer en vele kunststoffen (geen pe, pp en acrylglas). Het is blijvend elastisch, UV- en weerbestendig, oplosmiddelvrij en ongevoelig voor vochtschimmel. Het is niet geschikt voor temperaturen beneden +5C.

vanaf13,67
bekijk productBekijk product ▸
Professional Houtlijm D2Bison professional houtlijm d2

Bison professional houtlijm d2

Bison houtlijm st10 is een gemakkelijk uitstrijkbare, gebruiksklare, waterbestendige lijm op basis van polyvinylacetaat voor het lijmen van hout op hout, kunstharsplaat, zacht- en hardboard en spaanplaat op hout, voornamelijk binnen. Droogtijd: 1-2 uur met behulp van klemmen of persen. Let op, niet in aanraking laten komen met ijzer i.v.m. kans op vlekvorming.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM REPAIR SHOTBison secondelijm repair shot

Bison secondelijm repair shot

Bison secondelijm repair shot is een extreem sterke vloeibare secondelijm in handige houder voor het extra snel en precies repareren. Het is geschikt voor kunststoffen, metalen, rubber, porselein, keramiek en hout. Het is niet geschikt voor pe, pp, piepschuim, textiel en leer. De lijm is vaatwasser- en waterbestendig (alleen bij correct gebruik).

vanaf2,69
bekijk productBekijk product ▸
KIT TRANSPARANTBison kit transparant

Bison kit transparant

Bison kit transparant is een super sterke, glasheldere, universele contactlijm op basis van polyurethaanrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het is ideaal voor het lijmen van vele transparante materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat en lijmt ook (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals PVC, ABS en polystyreen. Het is zeer geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, boekenkaften, naamplaatjes of bij het maken van (hobby) knutselwerken en uitermate geschikt voor het lijmen van vijverfolie van PVC.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
TIXBison tix

Bison tix

Bison tix is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. Het is makkelijk smeerbaar, druipt niet en trekt geen draden. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. De lijm druipt niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale verlijmingen. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels. Het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
GLASSBison glass

Bison glass

Bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. Het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het hardt uit onder invloed van uv-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een uv-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELLIJMBison spiegellijm

Bison spiegellijm

Bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIX TOPSPEEDBison konstruktie tix topspeed

Bison konstruktie tix topspeed

Bison konstruktie tix topspeed is een zeer snelle tixotrope, transparante, 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Deze lijm is handvast binnen slechts 5 minuten en geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen. Het is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf17,81
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS HOBBYBison glue sticks hobby

Bison glue sticks hobby

Bison glue sticks hobby zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 7 mm voor de Bison glue gun hobby. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas, zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Het is speciaal geschikt voor kleinere oppervlakken en niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Het is niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig en krimpt niet. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDLIJM PATAFIXBison kneedlijm patafix

Bison kneedlijm patafix

Bison patafix zijn kleefpads om papier en kleine objecten te bevestigen op verschillende materialen zoals muren, meubelen, deuren en ramen. Het is supersterk, schoon, verwijderbaar en herbruikbaar en ideaal voor witte en transparante oppervlakken. Pakje bevat 80 stuks.

vanaf1,50
bekijk productBekijk product ▸
fast fix 2-componentenlijm metaalBison fast fix 2-componentenlijm metaal

Bison fast fix 2-componentenlijm metaal

Bison fast fix metal is een vloeibare 2-componenten reparatielijm voor metaal. Het is spleetvullend tot maximaal 5 mm en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van metaal met elkaar te verlijmen. Daarnaast lijmt het ook metaal op hout, keramiek, steen en plastic. Het lijmen op PE, PP en PTFE is niet mogelijk. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 60 seconden. Het is overschilder- en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 C tot +80 C. Het hoeft niet apart gemengd te worden; dit gaat automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
Professional Poly max SMP polymerBison professional poly max smp polymer

Bison professional poly max smp polymer

Bison poly max smp polymer is een oplosmiddelvrije montagelijm met zeer hoge eindsterkte op basis van smp-polymer. Het heeft een zeer hoge eindsterkte, is blijvend elastisch en heeft een zeer goed vullend vermogen en standvermogen. Het krimpt niet, is weerbestendig en temperatuurbestendig van -40C tot +100C en is overschilderbaar. Het is geschikt voor het lijmen en monteren van vele bouwmaterialen op vrijwel alle ondergronden zoals hout, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals regelwerk, plinten, schroten, vensterbanken en plaat- en isolatiematerialen in alle professionele toepassingen zoals gevel- en interieurbouw en woning-, utiliteit- en carrosseriebouw. Verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m per kg. Bij strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond). Doorharding: ca. 2 mm per 24 uur. Droog-/uithardingstijd: ca. 48 uur. Het heeft komo-certificaat 32992 op basis van brl 3107.

vanaf11,60
bekijk productBekijk product ▸
Professional TixBison professional tix

Bison professional tix

Bison tix is een zalfzachte, gemakkelijk uitstrijkbare tixotrope contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het druipt en draadt niet en is daardoor gemakkelijk en schoon te gebruiken. Door het boterachtige gel karakter slaat de lijm niet weg op poreuze materialen, waardoor tweemaal instrijken overbodig is. Het lijmt vrijwel alles (geen piepschuim).

vanaf21,59
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYColormatic lijmspray

Colormatic lijmspray

Colormatic professionele Lijmspray is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is ook geschikt om grotere oppervlakken te verlijmen doordat het spuitpatroon ongeveer 10 cm breed is. Het is gebruiksvriendelijk en sneldrogend.

vanaf21,20
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBONDDe ijssel variobond

De ijssel variobond

De ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf38,08
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND SET MAHONIEDe ijssel variobond set mahonie

De ijssel variobond set mahonie

De IJssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf32,79
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX UNIVERSELE HARSDe ijssel variopox universele hars

De ijssel variopox universele hars

De ijssel variopox universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. Het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met variobond tot epoxymassas met verschillende viscositeiten. Het is bestand tegen diverse chemicalin en waterimmersie. Het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, variopox rolcoating en double coat. Verbruik: ca. 1,8-3,6 m per liter.

vanaf33,35
bekijk productBekijk product ▸
HIGH TACKDen braven high tack

Den braven high tack

Den Braven Zwaluw high tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. Het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. Het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en E-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. Na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.

vanaf12,13
bekijk productBekijk product ▸
UNIPLUG-HLCGriffon uniplug-hlc

Griffon uniplug-hlc

Griffon uniplug-hlc chemisch anker is een snel uithardende verankeringslijm op basis van styreenvrij vinylester. Het is geschikt voor de bevestiging van betonwapening, ankerstangen, draadstangen en speciale bevestigingssystemen op volle bouwmaterialen zoals beton, natuursteen, massieve steen, massief metselwerk en hout. Met injectieplug is het ook geschikt voor holle bouwmaterialen. Het is ideaal voor het installeren van toiletten, wastafels, radiatoren, trappen, balustrades en balken en het is tevens toepasbaar voor de bevestiging van deur- en raamkozijnen, leuningen, balustrades en andere bouwconstructies. Het heeft een zeer hoge belastingcapaciteit en het Europees eta-keurmerk en ce-markering. Daarnaast is het krimpvrij en zakt het niet uit, ook niet boven het hoofd. Het kan met een standaard kitpistool worden aangebracht, is ongevoelig voor vocht en is corrosie-, tril- en chemicalinbestendig. Het kan binnen en buiten gebruikt worden, zelfs in vochtige en met water gevulde boorgaten. Het is temperatuurbestendig van -40C tot +80C.

vanaf21,14
bekijk productBekijk product ▸
DICHT EN VASTHermadix dicht en vast

Hermadix dicht en vast

Hermadix dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. Het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. Het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. Het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.

vanaf12,17
bekijk productBekijk product ▸
SP050 MS-Polymeer lijmkitIllbruck sp050 ms-polymeer lijmkit

Illbruck sp050 ms-polymeer lijmkit

Illbruck SP050 MS-polymeer lijmkit is een 1-component universele, elastische lijm op basis van hybride polymeren. Het is geschikt voor het technische verlijmen en afdichten van/in constructies, aanverwante gebieden, ambachten en de industrie. Het kan tevens gebruikt worden voor het afdichten van voegen. Na uitharding, onder invloed van vocht uit de lucht en substraten, ontstaat een elastische en krimpvrije lijmfilm met een hoge mechanische sterkte die goed bestand is tegen vocht, UV en veroudering. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het heeft een uitstekende hechting op onder andere hout, bakstenen en metaal en is oplosmiddel-, isocyanaat- en siliconenvrij.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
SP350 HIGH TACK LIJMKITIllbruck sp350 high tack lijmkit

Illbruck sp350 high tack lijmkit

Illbruck SP350 perfect tack is een 1-component elastische lijm met zeer hoge aanvangshechting, een soepele verwerking, snelle krachtopbouw en een hoge eindsterkte. Door de hoge aanvangshechting en het snelle uithardingsproces is het uitermate geschikt voor de onderhandse verlijming van uiteenlopende materialen.

vanaf11,29
bekijk productBekijk product ▸
PVAC-lijm OplosmiddelvrijLecol pvac-lijm oplosmiddelvrij

Lecol pvac-lijm oplosmiddelvrij

Lecol PVAC-lijm is een snel drogende witte houtlijm op polyvinylacetaat-basis met een hoge hechtingssterkte, voor de duurzame verlijming van vloerdelen. De lijm droogt transparant op en voldoet aan klasse D3 volgens EN 204 Norm. Het is geschikt voor de verlijming in mes en groef van lamellenparket en planken. Het is oplosmiddelvrij, heeft de EC1-certificering en is zeer emissiearm. Verbruik: 40 gram per m.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM D3Meister houtlijm d3

Meister houtlijm d3

Meister houtlijm D3 voor zwevende plaatsing.

vanaf7,70
bekijk productBekijk product ▸
GLUE SPRAYMotip glue spray

Motip glue spray

Motip Glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

vanaf11,90
bekijk productBekijk product ▸
FL300 DECOFILLEROrac fl300 decofiller

Orac fl300 decofiller

Orac fl300 decofiller is een kant-en-klare lichte vulpasta op acrylbasis voor het krimpvrij afwerken van naden (tussen sierprofielen na lijmen, tussen wand en profiel, tussen wanden onderling en tussen wand en plafond), scheuren en oneffenheden in profielen of binnenmuren. Het is snel overschilderbaar (na 15 minuten) en scheurt niet.

vanaf14,50
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX EXTRAOrac decofix extra

Orac decofix extra

Orac Decofix Extra is de perfecte lijm voor naadverbindingen tussen de lijsten onderling. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 310 ml voor 80 meter.

vanaf14,58
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX PROOrac decofix pro

Orac decofix pro

Orac decofix pro is een extra sterke installatielijm. Het is een traag drogende lijm die een duurzame verbinding creert tussen de lijsten en de wand en/of het plafond. Het is geschikt voor binnentoepassingen en voor poreuze ondergronden. Verbruik: ca. 7-8 meter per 310 ml.

vanaf7,40
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX HYDROOrac decofix hydro

Orac decofix hydro

Orac FDP700 DecoFix Hydro is een extra sterke installatielijm. Het is geschikt voor buitentoepassingen, voor gebruik in vochtige ruimtes en op niet poreuze ondergronden, ter vervanging van DecoFix Pro. Verbruik: ca. 7-8 meter per 290 ml.

vanaf20,76
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYPresto lijmspray

Presto lijmspray

Presto Lijmspray is een universele contactlijm op basis van synthetisch rubber. Het is snel en veilig verwerkbaar en makkelijk te doseren.

vanaf14,00
bekijk productBekijk product ▸
LIJMPATROONTopex lijmpatroon

Topex lijmpatroon

Topex Lijmpatroon. De getoonde afbeelding betreft artikel 42e180.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
D3125 PVC DispersielijmWakol d3125 pvc dispersielijm

Wakol d3125 pvc dispersielijm

Wakol D3125 PVC dispersielijm heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor het conform DIN EN 14259 leggen van een lijmbedsysteem van PVC-designvloerbedekking, homogene en heterogene PVC-vloerbedekkingen op rollen en tegels en cushion-vinyl vloerbedekkingen op voorbehandelde zuigende en niet-zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 190-220 gram per m.

vanaf93,35
bekijk productBekijk product ▸
D3330 Rolbare PVC-lijmWakol d3330 rolbare pvc-lijm

Wakol d3330 rolbare pvc-lijm

Wakol D3330 rolbare PVC-lijm is geschikt voor de verlijming van PVC-design stroken en tegels tot max. 120 cm lang, vlak liggende heterogene PVC- of CV vloerbedekking in banen, zachte PVC plinten en PVC vloerbedekking op traptreden en stootborden. Het heeft een lange verwerkingstijd van ca. 180 minuten en is makkelijk aan te brengen met de meegeleverde roller. Er ontstaan geen deuken in de vloerbedekking door het indrukken van de lijm. Verbruik: ca. 120-140 gram per m.

vanaf57,90
bekijk productBekijk product ▸
MS 260 PARKETLIJM HARDELASTISCHWakol ms 260 parketlijm hardelastisch

Wakol ms 260 parketlijm hardelastisch

Wakol ms260 is een vast-elastische 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen parket (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang), dikke stroken, 10 mm massief parket en meerlaagsparket, massiefparket (tot max. 18 cm breedte, eiken tot max. 20 cm breedte), kopshout re/we, vlakke kurkvloeren en kurkvloerdelen met hdf/mdf middenkern en kurk rugzijde op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan din en iso 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 700-1500 gram per m (parket), ca. 400-450 gram per m (kurk), ca. 1700-1800 gram per m met een Wakol speciale lijmkam 5 of Wakol speciale lijmkamblad 5.

vanaf167,73
bekijk productBekijk product ▸
PU 210 ParketlijmWakol pu 210 parketlijm

Wakol pu 210 parketlijm

Wakol PU210 parketlijm incl. harder is een 2-componenten-reactielijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen parket, dikke stroken, meerlaags- en 10 mm massiefparket, massieve delen, kopshout RE/WE evenals voor vrijgegeven laminaatvloeren op zuigende en niet zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 60-90 minuten. Verwerkingstijd: ca. 60-70 minuten. Verbruik: ca. 700-1500 gram per m.

vanaf60,17
bekijk productBekijk product ▸
D3240 ColleoWakol d3240 colleo

Wakol d3240 colleo

Wakol D3240 universeel colleo is een universele dispersielijm. Het heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor de verlijming van textielvloerbedekking met viltrug, latex-schuimrug, synthetische rug of jute rug, geweven textielvloerbedekking, naaldviltvloerbedekking, linoleum, homogene en heterogene PVC-vloerbedekking in stroken en CV-vloerbedekking op zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 300-600 gram per m.

vanaf69,86
bekijk productBekijk product ▸
D3360 VersaTackWakol d3360 versatack

Wakol d3360 versatack

Wakol D3360 versatack is een universele dispersielijm met een EC1 plus certificering. Het is zeer emissiearm, oplosmiddelvrij en IMO goedgekeurd. Het is geschikt voor de verlijming van PVC-design vloerbedekking, textielvloerbedekking met viltrug, latex-schuimrug, synthetische rug of jute rug, geweven textielvloerbedekking, naaldviltvloerbedekking, linoleum vloerbedekking en rubberen vloerbedekking tot 2,5 mm laagdikte op zuigende ondervloeren. Het is ook geschikt voor homogene en heterogene PVC-vloerbedekking, rollen en tegels en CV-vloerbedekking op zuigende en niet-zuigende ondergronden binnenshuis.

vanaf129,07
bekijk productBekijk product ▸
MS 262 Parketlijm hardelastischWakol ms 262 parketlijm hardelastisch

Wakol ms 262 parketlijm hardelastisch

Wakol MS262 is een vast-elastische, thixotrope, 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen parket (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang), dikke stroken, meerlaagsparket en massieve delen tot 18 cm breedte, eiken tot max. 20 cm breedte en kurk op een drager met mes/groef of click-verbinding op zuigende en niet zuigende wand- en vloeroppervlakken binnenshuis. Het voldoet aan de DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 450-500 ml per m in combinatie met Wakol ts 160 of Wakol ts 170, ca. 600-800 ml per m met lijmrillen, ca. 500-950 ml per m met Wakol parket lijmkam en ca. 425-850 ml per m met Wakol wisseltuiten.

vanaf74,96
bekijk productBekijk product ▸
D3304 Linoleum dispersielijmWakol d3304 linoleum dispersielijm

Wakol d3304 linoleum dispersielijm

Wakol D3304 heeft een EC1 plus en Blauer Engel certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is volgens DIN EN 14259 geschikt voor de installatie van linoleum en kurkment vloerbedekking. Het is ook geschikt voor doorgenaaide vloerbedekking met vlies-, synthetische of jute rugzijde, geweefde vloerbedekking en naaldvilt vloerbedekking op zuigende ondervloeren binnenshuis. Verbruik: 400-550 gram per m.

vanaf73,94
bekijk productBekijk product ▸
D 3410 KontaktoWakol d 3410 kontakto

Wakol d 3410 kontakto

Wakol D3410 kontakto is een dispersielijm voor de verlijming van textielvloerbedekkingen zoals geweven- en naaldviltvloerbedekking, homogene- en heterogene PVC-vloerbedekkingen, zachte PVC plinten, trapprofielen, gootvormige uithollingen, CV-vloerbedekkingen, linoleum- en rubberen vloerbedekking evenals stootborden in het contactprocd op zuigende en niet zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 120 minuten, bij voorbehandelde vloerbedekking ca. 90 minuten. Verbruik: ca. 250-500 gram per m.

vanaf47,16
bekijk productBekijk product ▸
MS290 Parketlijm stootvastWakol ms290 parketlijm stootvast

Wakol ms290 parketlijm stootvast

Wakol MS290 is een zeer emissiearme, oplosmiddelvrije 1-component parketlijm met EC1 plus certificering. Het is geschikt voor de stootvaste installatie van mozaiekparket, hoogkantlamellen parket, 10 mm massief parket, dikke stroken parket, meerlaags parket, massieve delen, kopshout RE/WE, kurk vloerbedekking (tegels) en kurk vloerbedekking met HDF/MDF kern en kurkonderzijde op zuigende en niet-zuigende ondervloeren binnenshuis. Verbruik: 800-1400 gram per m.

vanaf184,30
bekijk productBekijk product ▸
D 3306 TapijtlijmWakol d 3306 tapijtlijm

Wakol d 3306 tapijtlijm

Wakol D3306 dispersielijm is voor de verlijming van getufte vloerbedekking met vilt-, synthetische- of latex-schuimrug, geweefde vloerbedeking en nlagig naaldvilt op zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 10-15 minuten. Verbruik: ca. 400-525 gram per m.

vanaf61,28
bekijk productBekijk product ▸
D965 Dispersie fixeerlijmWakol d965 dispersie fixeerlijm

Wakol d965 dispersie fixeerlijm

Wakol D965 fixeerdispersie heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor de slipremmende verlijming van zelfleggende tapijttegels met bitumen- vilt-, PVC- of PUR-rugzijde en voor het bevestigen van Wakol AR150 wapeningsweefsel op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 80-150 gram per m.

vanaf97,38
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlWakol ms 292 parketlijm stootvast

Wakol ms 292 parketlijm stootvast

Wakol MS292 is een thixotrope 1-component parketlijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen, 10 mm massiefparket, massief-, meerlaagsparket, massieve houten delen, evenals vlakke kurkvloeren en kurkvloerdelen met HDF/ DF middenkern en kurk rugzijde op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het is vrij van weekmakers en voldoet aan de DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 550-725 ml per m met Wakol wisseltuiten en ca. 500-950 ml per m met Wakol parket lijmkam .

vanaf99,99
bekijk productBekijk product ▸
D3540 KurkcontactlijmWakol d3540 kurkcontactlijm

Wakol d3540 kurkcontactlijm

Wakolex 3540 kurkcontactlijm is een sterke, ecologische en zeer gemakkelijk te gebruiken kurk lijm op basis van latex-acryl dispersie. Het is geschikt voor het verlijmen van alle soorten kurkstof op absorberende en niet-substraatoppevlakken. In het bijzonder is het bedoeld voor het verlijmen van de muur-, vloer-, isolatiekurk en gexpandeerde technische kurk. Verbruik: bij kurk minstens 250 gram per m, anders ca. 150-650 gram per m.

vanaf13,21
bekijk productBekijk product ▸
D 3307 PVC-lijmWakol d 3307 pvc-lijm

Wakol d 3307 pvc-lijm

Wakol D3307 PVC-dispersielijm is voor de verlijming van homogene PVC-vloerbedekking op rollen en tegels, PVC-design vloerbedekking (stroken), textiel vloerbedekking met vlies-, TR-, jute-, of latex-schuimrug evenals geweven vloerbedekking op zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 15-20 minuten. Verbruik: ca. 330-530 gram per m.

vanaf75,97
bekijk productBekijk product ▸
DL 3365 StarLeitWakol dl 3365 starleit

Wakol dl 3365 starleit

Wakol DL3365 starleit is een transparante, vezelversterkte dispersielijm voor de verlijming van stroomgeleidende PVC-, textiel-, linoleum en rubberen vloerbedekking tot 4 mm laagdikte op ondergronden die op de juiste wijze zijn voorbereid. Het voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 20-40 minuten. Verbruik: ca. 250-550 gram per m.

vanaf117,64
bekijk productBekijk product ▸
MS 550 PVC- en rubberlijmWakol ms 550 pvc- en rubberlijm

Wakol ms 550 pvc- en rubberlijm

Wakol MS550 PVC- en rubberlijm is een 1-component MS-lijm voor de installatie van homogene en heterogene PVC-vloerbedekking op rol en tegels, PVC-designvloerbedekking, CV-vloerbedekkingen, naaldvilt vloerbedekking, linoleum, PVC-kurk vloerbedekking, inloopmatten, kunstgras alsook rubberen vloerbedekking op rol en tegels op zuigende en niet zuigende ondergronden binnen- en buitenhuis. Het is waterbestendig en voldoet aan de DIN EN 14259. Open tijd: ca. 10-35 minuten. Verbruik: ca. 300-580 gram per m.

vanaf120,94
bekijk productBekijk product ▸
D 1640 ParketlijmWakol d 1640 parketlijm

Wakol d 1640 parketlijm

Wakol 1640 parketlijm is een dispersie parketlijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen (minstens 16 mm dik, max. 200 mm lang), tapis eiken, evenals meerlaagsparket tot max. 220 cm lengte op nieuwe, goed zuigende zandcement dekvloeren die voldoen aan de normen. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 10-15 minuten. Verbruik: ca. 700-1300 gram per m.

vanaf61,05
bekijk productBekijk product ▸
D3308 TapijtlijmWakol d3308 tapijtlijm

Wakol d3308 tapijtlijm

Wakol D3308 dispersielijm is te verwerken op zuigende ondervloeren binnenshuis en is geschikt voor doorgenaaide vloerbedekking met vlies-, TR-, jute- en latexschuim rugzijde, naaldvilt vloerbedekkingen, geweven vloerbedekkingen en PVC/CV-vloerbedekking met vlies rugzijde. Verse lijmresten kunnen met water verwijderd worden en het is geschikt voor verwerking op vloerverwarming. Inlegtijd: ca. 10 a 15 minuten. Verbruik: ca. 300350 gram per m op PVC/CV vloerbedekking met vlies rugzijde, ca. 400450 gram per m op doorgenaaide vloerbedekking met vlies-, TR, jute- en latexschuim rugzijde en 475525 gram per m op doorgenaaide vloerbedekking met grovere rugzijde, geweefde vloerbedekking en naaldvilt vloerbedekking.

vanaf65,11
bekijk productBekijk product ▸
MS 228 Kant en klaar parketlijm elastischWakol ms 228 kant en klaar parketlijm elastisch

Wakol ms 228 kant en klaar parketlijm elastisch

Wakol MS228 is een elastische, 1-component parketlijm voor de verlijming van meerlaags parket op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik ca. 800-1500 gram per m met lijmkam of ca. 1700-1800 gram per m met de Wakol speciale lijmkam 5 of Wakol speciale lijmkamblad 5.

vanaf134,30
bekijk productBekijk product ▸
PU 270 PolyurethaanlijmWakol pu 270 polyurethaanlijm

Wakol pu 270 polyurethaanlijm

Wakol PU270 PU-lijm is een 2-componenten polyurethaanlijm voor de verlijming van rubberen vloerbedekking met gladde en geprofileerde rugzijde, linoleum, textiel vloerbedekking, outdoor vloerbedekking en PVC vloerbedekking op zuigende en niet zuigende ondergronden binnens- en buitenshuis. Het is waterbestendig en voldoet aan DIN EN 14259. Open tijd: ca. 70-80 minuten. Verbruik: ca. 350-700 gram per m.

vanaf75,72
bekijk productBekijk product ▸
D 3513 Kurk machinelijmWakol d 3513 kurk machinelijm

Wakol d 3513 kurk machinelijm

Wakol 3513 dispersielijm kurk is een latexlijm voor de machinale voorbehandeling van natuur kurkvloerbedekking, die volgens het contactprocd worden verlijmd. Het kan in principe alleen in combinatie met Wakol D 3540 worden gebruikt. Voorbehandeling is tot 6 maanden vr het leggen mogelijk. Open tijd: ca. 60-90 minuten. Verbruik: ca. 80-100 gram per m.

vanaf149,55
bekijk productBekijk product ▸
D3318 Multiflex vezelversterktWakol d3318 multiflex vezelversterkt

Wakol d3318 multiflex vezelversterkt

Wakol D3318 multiflex vezelversterkte dispersielijm heeft een EC1 plus certificering en Blauer Engel certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is volgens DIN EN 14259 geschikt voor de verlijming van homogene- en heterogene PVC vloerbedekking, rollen en tegels, PVC-design vloerbedekking, stroken en tegels, CV vloerbedekking, linoleum en rubberen vloerbedekking tot 4 mm dikte op zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 250-350 gram per m.

vanaf126,60
bekijk productBekijk product ▸
MS 230 Parketlijm elastischWakol ms 230 parketlijm elastisch

Wakol ms 230 parketlijm elastisch

Wakol MS230 is een elastische, 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang) dikke stroken (max. 80 mm breed, max. 600 mm lang) evenals meerlaagsparket op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 700-1300 gram per m met lijmkam of ca. 1700-1800 gram per m met Wakol speciale lijmkam 5 of Wakol speciale lijmkamblad 5.

vanaf140,12
bekijk productBekijk product ▸
PU 225 ParketlijmWakol pu 225 parketlijm

Wakol pu 225 parketlijm

Wakol PU225 parketlijm is een 2-componenten-reactielijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellenparket, dikke stroken, meerlaags- en 10 mm massiefparket, massieve delen, kopshout RE/WE evenals voor vrijgegeven laminaatvloeren op zuigende en niet zuigende ondergronden. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 50 minuten. Verwerkingstijd: 30-45 minuten. Verbruik: ca. 700-1500 gram per m.

vanaf7,22
bekijk productBekijk product ▸
D 1690 ParketlijmWakol d 1690 parketlijm

Wakol d 1690 parketlijm

Wakol d 1690 parketlijm is een dispersie parketlijm voor de stootvaste verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen- (min. 16 mm dikte, max. 200 mm lengte) en eiken massief parket evenals meerlaagsparket op zuigende dekvloeren. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 15 minuten. Verbruik: ca. 700-1100 gram per m.

vanaf75,07
bekijk productBekijk product ▸
D3320 Eenzijdige lijmWakol d3320 eenzijdige lijm

Wakol d3320 eenzijdige lijm

Wakol D3320 PVC-dispersielijm heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm en oplosmiddelvrij. Het is geschikt voor de verlijming van PVC-Design vloerbedekking, rubberen vloerbedekking tot 4 mm dikte, textielvloerbedekking met PVC- PUR- of latex rugzijde op zuigende ondergronden, homogene en heterogene PVC vloerbedekking op rollen en tegels en CV vloerbedekking op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Verbruik: 330 - 530 gram per m.

vanaf97,48
bekijk productBekijk product ▸
MS 232 Parketlijm elastischWakol ms 232 parketlijm elastisch

Wakol ms 232 parketlijm elastisch

Wakol MS232 is een elastische, thixotrope 1-component parketlijm voor de verlijming van mozaek-, hoogkantlamellen (min. 16 mm dik, max. 200 mm lang) dikke stroken (max. 80 mm breed, max. 600 mm lang) evenals meerlaagsparket op zuigende en niet zuigende ondergronden binnenshuis. Het voldoet aan DIN EN ISO 17178. Open tijd: ca. 40 minuten. Verbruik: ca. 550-725 ml per m met Wakol wisseltuiten, ca. 500-800 ml per m met Wakol parket lijmkam.

vanaf65,29
bekijk productBekijk product ▸
PU216 ParketlijmWakol pu216 parketlijm

Wakol pu216 parketlijm

Wakol PU216 is een 2-componentenlijm geschikt voor stootvaste verlijming van mozaek-, 22 mm massief, hoogkantlamellen-en klaar parket, 10 mm massiefparket en meerlaagsparket evenals kopshout RE/WE op zuigende en niet-zuigende ondergronden binnenshuis. Het is ook geschikt voor vloerverwarming. Het schuren en afwerken van het parket kan na minimaal 24 uur. Verwerkingstijd: 35-40 minuten. Verbruik: ca. 750- 1550 gram per m.

vanaf3,92
bekijk productBekijk product ▸
FILTER