menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sikkens
 6. >
 7. Sikkens muurverf

Sikkens Muurverf

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Schrobvastheidsklasse
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALPHA PROJECTTEXSikkens alpha projecttexSikkens alpha projecttex

Sikkens alpha projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is na 30 dagen schrobvast volgens en 13300 klasse 2. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA REZISTO EASY CLEANSikkens alpha rezisto easy cleanSikkens alpha rezisto easy clean

Sikkens alpha rezisto easy clean (voorheen alpha rezisto mat) is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. Het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300). De stain shield technology zorgt voor een permanente barrière die de indringing van vlekken tegengaat en de verffilm is water- en vetafstotend. Het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. Het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. Rendement: ca. 9-11 m² per liter.

vanaf24,37
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL PURE MAT SFSikkens alphacryl pure mat sfSikkens alphacryl pure mat sf

Sikkens alphacryl pure mat sf is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. De verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm. Hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. Daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf24,37
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX SFSikkens alphatex sfSikkens alphatex sf

Sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL PLAFONDSikkens alphacryl plafondSikkens alphacryl plafond

Sikkens alphacryl plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. Het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf159,05
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX IQSikkens alphatex iqSikkens alphatex iq

Sikkens alphatex iq is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf21,87
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX IQ MATSikkens alphatex iq matSikkens alphatex iq mat

Sikkens alphatex iq mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter per laag.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
ALPHAXYLAN SFSikkens alphaxylan sfSikkens alphaxylan sf

Sikkens alphaxylan sf is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

vanaf195,92
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA HUMITEX SFSikkens alpha humitex sfSikkens alpha humitex sf

Sikkens alpha humitex sf is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. Het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 6-7 m² per liter.

vanaf121,24
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL EASY SPRAYSikkens alphacryl easy spraySikkens alphacryl easy spray

Sikkens Alphacryl Easy Spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). Het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar één laag te worden aangebracht. Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Theoretisch verbruik: ca. 6 m² per liter op een gladde ondergrond.

vanaf133,95
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX SATIN SFSikkens alphatex satin sfSikkens alphatex satin sf

Sikkens alphatex satin sf is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. Het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens din en 13300, klasse 1). Het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is ook geschikt als toplaag van een glasweefselsysteem. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf198,13
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA ISOLUX SFSikkens alpha isolux sfSikkens alpha isolux sf

Sikkens alpha isolux sf is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. Het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst Sikkens alpha isoprimer te gebruiken. Het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf265,31
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA METALLICSikkens alpha metallicSikkens alpha metallic

Sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. Er wordt geadviseerd om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de alpha quartz toe te passen. Het is niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. Verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

vanaf93,47
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA QUARTZ SFSikkens alpha quartz sfSikkens alpha quartz sf

Sikkens alpha quartz sf is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. De verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf190,30
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA SANOCRYLSikkens alpha sanocrylSikkens alpha sanocryl

Sikkens alpha sanocryl is een zeer goed reinigbare bacteriebestendige muurverf voor binnen op basis van zilverionen technologie en waterverdunbare acrylaatcopolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van pleisterwerk, beton en glasvezelbekleding in bijvoorbeeld therapie- en behandelingsruimtes en openbare ruimtes, daar waar een goede hygiëne gewenst is. Het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1, zeer gemakkelijk te verwerken met kwast, roller, airless spuitapparatuur en easy spray methode, heeft een lange open tijd en is geurarm en sneldrogend. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf201,95
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA TOPCOATSikkens alpha topcoatSikkens alpha topcoat

Sikkens alpha topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf173,44
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA TOPCOAT FLEXSikkens alpha topcoat flexSikkens alpha topcoat flex

Sikkens alpha topcoat flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. Verbruik: ca. 6 m² per liter per laag.

vanaf324,03
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACOATSikkens alphacoatSikkens alphacoat

Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf188,11
bekijk productBekijk product ▸
ALPHALOXANSikkens alphaloxanSikkens alphaloxan

Sikkens alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. Het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf98,42
bekijk productBekijk product ▸
ALPHALOXAN FLEXSikkens alphaloxan flexSikkens alphaloxan flex

Sikkens alphaloxan flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. Het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. Deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. Het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8°C. Verbruik: ca. 5-6 m² per liter.

vanaf107,49
bekijk productBekijk product ▸

Over Sikkens muurverf en Sikkens Latex

Sikkens is dé keuze voor professionelen en particulieren die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en graag een hoogwaardige, onderhoudsvrije afwerking willen. Sikkens staat voor excellente kwaliteit en dit is ook te merken aan de brede collectie muurverven voor binnen en/of buiten onder de naam Sikkens Alpha. Tijdens de renovatie van het Rijksmuseum is de keuze gevallen op de hoogkwalitatieve muurverven van Sikkens. De specifiek voor renovaties geschikte muurverf heeft een zeer matte uitstraling. Dankzij de minimale glans bij invallend strijklicht komen de kunstwerken in het Rijksmuseum optimaal tot hun recht. Bij het Astra Kulturhaus in Berlijn is juist weer gekozen voor een zeer vuilafstotende muurverf. Voor vele wensen heeft Sikkens meerdere muurverven met verschillende mogelijkheden op gebied van kleur, glans en structuur.

Binnen de Sikkens Alpha collectie zijn er meerdere lijnen, met zo elk hun eigen voordelen. Alle Sikkens Alpha muurverven voldoen aan een zeer sterke dekkracht en zijn allen zeer prettig in het gebruik door de gemakkelijke vloei. Om het Sikkens Alpha verfsysteem compleet te maken bevat deze ook meerdere voorstrijkmiddelen en topcoats.

Met het gebruik van Sikkens Alpha muurverven ben je verzekerd van het mooiste eindresultaat waar je jarenlang van kunt nagenieten.

Sikkens muurverf producten

Sikkens Binnen Muurverf:

Binnen de Sikkens Alpha collectie is er veel keuze in muurverven die vlekafstotend, zeer schrobvast, of juist vochtdoorlatend zijn. Voor verscheidene wensen zijn er vele muurverven. Alle Sikkens Alpha muurverven leveren zeer hoogkwalitatief resultaat waar je jaren geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je een zeer schrobvaste, licht isolerende en spanningsarme muurverf voor binnen zoekt is Sikkens Alphacryl Pure Mat SF een zeer goede keuze. Deze All Acrylic Formula muurverf op basis van watergedragen acrylaatdispersie is extreem mat en dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen zeer geschikt om te gebruiken bij renovaties. Dankzij deze zeer matte eigenschappen glanst deze muurverf niet op, wat het een uitstekende verf maakt voor ruimtes met invallend strijklicht. Zelfs bij het schoonmaken glanst de verf niet op. Deze kwaliteiten maakte Sikkens Alphacryl Pure Mat SF dé keuze om te gebruiken tijdens de renovatie van het Rijksmuseum. De muurverf is toepasbaar op schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.

Door de zeer schrobvaste, licht isolerende, spanningsarme eigenschappen is Sikkens Alphacryl Pure Semi Satin wederom een zeer goede optie om te gebruiken bij renovaties. Echter is deze optie niet mat maar zijdeglanzend. De zeer hoogwaardige, niet-opglanzende binnenmuurverf op basis van watergedragen acrylaatdispersie is toepasbaar op schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.

Sikkens Alphacryl heeft ook een specifieke plafondverf indien je dezelfde kwaliteiten van Sikkens Alphacryl wilt toepassen op je plafond. De Sikkens Alphacryl Plafond is mat, zeer goed dekkend, reinigbaar en heeft een lange open tijd. De lange open tijd zorgt voor een mooi egaal mat uiterlijk en zorgt dat er geen banen zichtbaar zijn. Het is toepasbaar op winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk.

Wanneer je een vlekafstotende verf zoekt is Sikkens Alpha Rezisto Mat een zeer goed te reinigen, matte binnenmuurverf. De muurverf is zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes zoals scholen en kantines, maar is bijvoorbeeld ook gebruikt in het Astra Kulturhaus in Berlijn. Dankzij de krachtige Stainshield Technology is dit ook een zeer goede keuze voor huizen met kinderen. Wateroplosbare vlekken zijn goed reinigbaar, de verflaag glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast. Het is toe te passen op allerlei ondergronden binnen, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. De verf is echter niet geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers.

In zeer vochtige ruimtes, zoals badkamers, is het gebruik van Sikkens Alpha Humitex SF juist een goede optie. Naast muren is deze verf ook toepasbaar op plafonds. De muur- en plafondverf is zeer mat, watergedragen, waterdampdoorlatend en is te gebruiken op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen.

Voor een hoogkwalitatieve, universele muurverf is Sikkens Alpha Projecttex een uitstekende keuze. De zeer matte, watergedragen, goed dekkende binnenmuurverf is geurarm, waterdampdoorlatend en heeft een zeer prettige verwerking. Sikkens Alpha Projecttex is een zeer goede keuze indien de schrobvastheid niet heel relevant is, maar je alsnog verzekerd wilt zijn van een uitstekende kwaliteit muurverf. Het is toe te passen op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang.

De goed dekkende, waterdampdoorlatende, makkelijk te verwerken en schrobvaste eigenschappen maakt Sikkens Alphatex SF een zeer goed product om toe te passen op winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, behang, houtwolcementplaten en op gips- en boardplaten. De muurverf op basis van copolymeerdispersie is in een zeer matte of zijdeglanzende variant beschikbaar.

Indien je een zeer kalkmat uiterlijk zoekt voor je binnenmuur is Sikkens Alphaxylan SF hét product . De zeer goed dekkende muurverf op basis van polysiloxaan is oplosmiddelvrij, spanningsarm en vochtregulerend. De muurverf is zeer schrobvast en weinig vuilaanhechtend, waardoor de ondergrond langer netjes blijft en beter te reinigen is. Je kunt beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang hier uitstekend mee behandelen.

Sikkens Alphadur HD SF is een uitstekende keuze indien je een goed verwerkbare verf zoekt voor binnen. De muurverf is zeer mat en zeer dekkend. Daarnaast zijn de behandelde muren goed reinigbaar en kun je het toepassen op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang.

Sikkens Alpha Isolux SF voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Vlekken zoals waterkringen, koffievlekken, nicotinevlekken en viltstrepen krijgen geen kans op een ondergrond behandeld met Sikkens Alpha Isolux SF. De muurverf is zeer mat, optimaal isolerend, schrobvast, oplosmiddelvrij, waterdampdoorlatend en oplosmiddelvrij. Bij ernstige vervuiling is het advies om de ondergrond eerst te behandelen met Sikkens Alpha Isoprimer.

Sikkens Buiten muurverf:

Muurverven voor buiten moeten aan iets andere voorwaarden voldoen dan muurverven voor binnen. Voor muurverven buiten speelt de weersbestendigheid een belangrijkere rol. Indien je een muurverf voor buiten zoekt die waterdampdoorlatend moet zijn, of juist elastisch, of schimmelremmend; met Sikkens Alpha muurverven heb je vele opties waar je uit kunt kiezen.

Neem bijvoorbeeld de Sikkens Alphatex IQ. Deze elastische, zijdeglanzende verf voor buiten- en binnenmuren is op basis van acrylaatdispersie en hierdoor weinig vuilaanhechtend, glad en zeer schrobvast. Het is toe te passen op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en over oude intacte verflagen.

Sikkens Alphatex IQ Mat is de matte optie binnen de Alphatex lijn en voldoet aan dezelfde kwaliteiten als de zijdeglanzende variant. De muurverf op basis van acrylaatdispersie is carbonatieremmend, waterdampdoorlatend, weervast, schrobvast, weinig vuilaanhechtend en geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen.

Sikkens Alphaloxan is een zeer goede keuze buitenmuurverf wanneer je een verf zoekt die de ondergrond moet beschermen tegen vocht en groei van schimmel. Sikkens Alphaloxan is een zeer matte, minerale muurverf met groot ademend vermogen. Deze waterverdunbare buitenverf op basis van polysiloxan-acrylaat bevat een beschermende film die de ondergrond beschermt tegen de aangroei van micro-organismen. Daarnaast is de muurverf waterafstotend, vochtwerend (hydrofobering), waterdampdoorlatend en slagregendicht. Ook is de Sikkens Alphaloxan spanningsvrij en heeft een uitstekende vervuiling- en weersbestendigheid. Het is zeer goed toepasbaar op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden.

Binnen de Alphaloxan lijn is de Sikkens Alphaloxan Flex een zeer goede optie voor renovatie bij pleisters op nageïsoleerde buitengevels, voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en op metselwerk. Deze watergedragen muurverf voor buiten op basis van een siloxaan gemodificeerde acrylaatdispersie is zeer mat, elastisch en waterdampdoorlatend. Daarnaast biedt deze muurverf een goede bescherming tegen schimmels en algen. Dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen ben je verzekerd van een duurzaam en barstvrij resultaat.

Bestel je Sikkens Muurverf bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens Alpha latex & muurverf producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sikkens Alpha zeer hoogkwalitatieve systeem van muurverven voor binnen en buiten is je ondergrond jarenlang voorzien van een hoogkwalitatief resultaat.
 • Sikkens Alpha muurverven zijn verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sikkens Alpha muurverven zijn verkrijgbaar in meerdere glansgraden en texturen voor verscheidene ondergronden. Zo is er altijd wel een muurverf voor jouw te schilderen ondergrond.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
ALPHA PROJECTTEXSikkens alpha projecttexSikkens alpha projecttex

Sikkens alpha projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is na 30 dagen schrobvast volgens en 13300 klasse 2. Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA REZISTO EASY CLEANSikkens alpha rezisto easy cleanSikkens alpha rezisto easy clean

Sikkens alpha rezisto easy clean (voorheen alpha rezisto mat) is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. Het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300). De stain shield technology zorgt voor een permanente barrière die de indringing van vlekken tegengaat en de verffilm is water- en vetafstotend. Het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. Het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. Rendement: ca. 9-11 m² per liter.

vanaf24,37
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL PURE MAT SFSikkens alphacryl pure mat sfSikkens alphacryl pure mat sf

Sikkens alphacryl pure mat sf is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. De verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm. Hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. Daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf24,37
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX SFSikkens alphatex sfSikkens alphatex sf

Sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL PLAFONDSikkens alphacryl plafondSikkens alphacryl plafond

Sikkens alphacryl plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. Het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf159,05
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX IQSikkens alphatex iqSikkens alphatex iq

Sikkens alphatex iq is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

vanaf21,87
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX IQ MATSikkens alphatex iq matSikkens alphatex iq mat

Sikkens alphatex iq mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. Theoretisch verbruik: ca. 9 m² per liter per laag.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
ALPHAXYLAN SFSikkens alphaxylan sfSikkens alphaxylan sf

Sikkens alphaxylan sf is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

vanaf195,92
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA HUMITEX SFSikkens alpha humitex sfSikkens alpha humitex sf

Sikkens alpha humitex sf is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. Het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 6-7 m² per liter.

vanaf121,24
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL EASY SPRAYSikkens alphacryl easy spraySikkens alphacryl easy spray

Sikkens Alphacryl Easy Spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). Het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar één laag te worden aangebracht. Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Theoretisch verbruik: ca. 6 m² per liter op een gladde ondergrond.

vanaf133,95
bekijk productBekijk product ▸
ALPHATEX SATIN SFSikkens alphatex satin sfSikkens alphatex satin sf

Sikkens alphatex satin sf is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. Het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens din en 13300, klasse 1). Het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is ook geschikt als toplaag van een glasweefselsysteem. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf198,13
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA ISOLUX SFSikkens alpha isolux sfSikkens alpha isolux sf

Sikkens alpha isolux sf is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. Het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst Sikkens alpha isoprimer te gebruiken. Het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf265,31
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA METALLICSikkens alpha metallicSikkens alpha metallic

Sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. Er wordt geadviseerd om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de alpha quartz toe te passen. Het is niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. Verbruik: ca. 5-7 m² per liter.

vanaf93,47
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA QUARTZ SFSikkens alpha quartz sfSikkens alpha quartz sf

Sikkens alpha quartz sf is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. De verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf190,30
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA SANOCRYLSikkens alpha sanocrylSikkens alpha sanocryl

Sikkens alpha sanocryl is een zeer goed reinigbare bacteriebestendige muurverf voor binnen op basis van zilverionen technologie en waterverdunbare acrylaatcopolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van pleisterwerk, beton en glasvezelbekleding in bijvoorbeeld therapie- en behandelingsruimtes en openbare ruimtes, daar waar een goede hygiëne gewenst is. Het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1, zeer gemakkelijk te verwerken met kwast, roller, airless spuitapparatuur en easy spray methode, heeft een lange open tijd en is geurarm en sneldrogend. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf201,95
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA TOPCOATSikkens alpha topcoatSikkens alpha topcoat

Sikkens alpha topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf173,44
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA TOPCOAT FLEXSikkens alpha topcoat flexSikkens alpha topcoat flex

Sikkens alpha topcoat flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. Verbruik: ca. 6 m² per liter per laag.

vanaf324,03
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACOATSikkens alphacoatSikkens alphacoat

Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf188,11
bekijk productBekijk product ▸
ALPHALOXANSikkens alphaloxanSikkens alphaloxan

Sikkens alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. Het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf98,42
bekijk productBekijk product ▸
ALPHALOXAN FLEXSikkens alphaloxan flexSikkens alphaloxan flex

Sikkens alphaloxan flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. Het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. Deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. Het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8°C. Verbruik: ca. 5-6 m² per liter.

vanaf107,49
bekijk productBekijk product ▸

Over Sikkens muurverf en Sikkens Latex

Sikkens is dé keuze voor professionelen en particulieren die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en graag een hoogwaardige, onderhoudsvrije afwerking willen. Sikkens staat voor excellente kwaliteit en dit is ook te merken aan de brede collectie muurverven voor binnen en/of buiten onder de naam Sikkens Alpha. Tijdens de renovatie van het Rijksmuseum is de keuze gevallen op de hoogkwalitatieve muurverven van Sikkens. De specifiek voor renovaties geschikte muurverf heeft een zeer matte uitstraling. Dankzij de minimale glans bij invallend strijklicht komen de kunstwerken in het Rijksmuseum optimaal tot hun recht. Bij het Astra Kulturhaus in Berlijn is juist weer gekozen voor een zeer vuilafstotende muurverf. Voor vele wensen heeft Sikkens meerdere muurverven met verschillende mogelijkheden op gebied van kleur, glans en structuur.

Binnen de Sikkens Alpha collectie zijn er meerdere lijnen, met zo elk hun eigen voordelen. Alle Sikkens Alpha muurverven voldoen aan een zeer sterke dekkracht en zijn allen zeer prettig in het gebruik door de gemakkelijke vloei. Om het Sikkens Alpha verfsysteem compleet te maken bevat deze ook meerdere voorstrijkmiddelen en topcoats.

Met het gebruik van Sikkens Alpha muurverven ben je verzekerd van het mooiste eindresultaat waar je jarenlang van kunt nagenieten.

Sikkens muurverf producten

Sikkens Binnen Muurverf:

Binnen de Sikkens Alpha collectie is er veel keuze in muurverven die vlekafstotend, zeer schrobvast, of juist vochtdoorlatend zijn. Voor verscheidene wensen zijn er vele muurverven. Alle Sikkens Alpha muurverven leveren zeer hoogkwalitatief resultaat waar je jaren geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je een zeer schrobvaste, licht isolerende en spanningsarme muurverf voor binnen zoekt is Sikkens Alphacryl Pure Mat SF een zeer goede keuze. Deze All Acrylic Formula muurverf op basis van watergedragen acrylaatdispersie is extreem mat en dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen zeer geschikt om te gebruiken bij renovaties. Dankzij deze zeer matte eigenschappen glanst deze muurverf niet op, wat het een uitstekende verf maakt voor ruimtes met invallend strijklicht. Zelfs bij het schoonmaken glanst de verf niet op. Deze kwaliteiten maakte Sikkens Alphacryl Pure Mat SF dé keuze om te gebruiken tijdens de renovatie van het Rijksmuseum. De muurverf is toepasbaar op schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.

Door de zeer schrobvaste, licht isolerende, spanningsarme eigenschappen is Sikkens Alphacryl Pure Semi Satin wederom een zeer goede optie om te gebruiken bij renovaties. Echter is deze optie niet mat maar zijdeglanzend. De zeer hoogwaardige, niet-opglanzende binnenmuurverf op basis van watergedragen acrylaatdispersie is toepasbaar op schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.

Sikkens Alphacryl heeft ook een specifieke plafondverf indien je dezelfde kwaliteiten van Sikkens Alphacryl wilt toepassen op je plafond. De Sikkens Alphacryl Plafond is mat, zeer goed dekkend, reinigbaar en heeft een lange open tijd. De lange open tijd zorgt voor een mooi egaal mat uiterlijk en zorgt dat er geen banen zichtbaar zijn. Het is toepasbaar op winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk.

Wanneer je een vlekafstotende verf zoekt is Sikkens Alpha Rezisto Mat een zeer goed te reinigen, matte binnenmuurverf. De muurverf is zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes zoals scholen en kantines, maar is bijvoorbeeld ook gebruikt in het Astra Kulturhaus in Berlijn. Dankzij de krachtige Stainshield Technology is dit ook een zeer goede keuze voor huizen met kinderen. Wateroplosbare vlekken zijn goed reinigbaar, de verflaag glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast. Het is toe te passen op allerlei ondergronden binnen, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. De verf is echter niet geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers.

In zeer vochtige ruimtes, zoals badkamers, is het gebruik van Sikkens Alpha Humitex SF juist een goede optie. Naast muren is deze verf ook toepasbaar op plafonds. De muur- en plafondverf is zeer mat, watergedragen, waterdampdoorlatend en is te gebruiken op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen.

Voor een hoogkwalitatieve, universele muurverf is Sikkens Alpha Projecttex een uitstekende keuze. De zeer matte, watergedragen, goed dekkende binnenmuurverf is geurarm, waterdampdoorlatend en heeft een zeer prettige verwerking. Sikkens Alpha Projecttex is een zeer goede keuze indien de schrobvastheid niet heel relevant is, maar je alsnog verzekerd wilt zijn van een uitstekende kwaliteit muurverf. Het is toe te passen op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang.

De goed dekkende, waterdampdoorlatende, makkelijk te verwerken en schrobvaste eigenschappen maakt Sikkens Alphatex SF een zeer goed product om toe te passen op winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, behang, houtwolcementplaten en op gips- en boardplaten. De muurverf op basis van copolymeerdispersie is in een zeer matte of zijdeglanzende variant beschikbaar.

Indien je een zeer kalkmat uiterlijk zoekt voor je binnenmuur is Sikkens Alphaxylan SF hét product . De zeer goed dekkende muurverf op basis van polysiloxaan is oplosmiddelvrij, spanningsarm en vochtregulerend. De muurverf is zeer schrobvast en weinig vuilaanhechtend, waardoor de ondergrond langer netjes blijft en beter te reinigen is. Je kunt beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang hier uitstekend mee behandelen.

Sikkens Alphadur HD SF is een uitstekende keuze indien je een goed verwerkbare verf zoekt voor binnen. De muurverf is zeer mat en zeer dekkend. Daarnaast zijn de behandelde muren goed reinigbaar en kun je het toepassen op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang.

Sikkens Alpha Isolux SF voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Vlekken zoals waterkringen, koffievlekken, nicotinevlekken en viltstrepen krijgen geen kans op een ondergrond behandeld met Sikkens Alpha Isolux SF. De muurverf is zeer mat, optimaal isolerend, schrobvast, oplosmiddelvrij, waterdampdoorlatend en oplosmiddelvrij. Bij ernstige vervuiling is het advies om de ondergrond eerst te behandelen met Sikkens Alpha Isoprimer.

Sikkens Buiten muurverf:

Muurverven voor buiten moeten aan iets andere voorwaarden voldoen dan muurverven voor binnen. Voor muurverven buiten speelt de weersbestendigheid een belangrijkere rol. Indien je een muurverf voor buiten zoekt die waterdampdoorlatend moet zijn, of juist elastisch, of schimmelremmend; met Sikkens Alpha muurverven heb je vele opties waar je uit kunt kiezen.

Neem bijvoorbeeld de Sikkens Alphatex IQ. Deze elastische, zijdeglanzende verf voor buiten- en binnenmuren is op basis van acrylaatdispersie en hierdoor weinig vuilaanhechtend, glad en zeer schrobvast. Het is toe te passen op beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en over oude intacte verflagen.

Sikkens Alphatex IQ Mat is de matte optie binnen de Alphatex lijn en voldoet aan dezelfde kwaliteiten als de zijdeglanzende variant. De muurverf op basis van acrylaatdispersie is carbonatieremmend, waterdampdoorlatend, weervast, schrobvast, weinig vuilaanhechtend en geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen.

Sikkens Alphaloxan is een zeer goede keuze buitenmuurverf wanneer je een verf zoekt die de ondergrond moet beschermen tegen vocht en groei van schimmel. Sikkens Alphaloxan is een zeer matte, minerale muurverf met groot ademend vermogen. Deze waterverdunbare buitenverf op basis van polysiloxan-acrylaat bevat een beschermende film die de ondergrond beschermt tegen de aangroei van micro-organismen. Daarnaast is de muurverf waterafstotend, vochtwerend (hydrofobering), waterdampdoorlatend en slagregendicht. Ook is de Sikkens Alphaloxan spanningsvrij en heeft een uitstekende vervuiling- en weersbestendigheid. Het is zeer goed toepasbaar op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden.

Binnen de Alphaloxan lijn is de Sikkens Alphaloxan Flex een zeer goede optie voor renovatie bij pleisters op nageïsoleerde buitengevels, voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en op metselwerk. Deze watergedragen muurverf voor buiten op basis van een siloxaan gemodificeerde acrylaatdispersie is zeer mat, elastisch en waterdampdoorlatend. Daarnaast biedt deze muurverf een goede bescherming tegen schimmels en algen. Dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen ben je verzekerd van een duurzaam en barstvrij resultaat.

Bestel je Sikkens Muurverf bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens Alpha latex & muurverf producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sikkens Alpha zeer hoogkwalitatieve systeem van muurverven voor binnen en buiten is je ondergrond jarenlang voorzien van een hoogkwalitatief resultaat.
 • Sikkens Alpha muurverven zijn verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sikkens Alpha muurverven zijn verkrijgbaar in meerdere glansgraden en texturen voor verscheidene ondergronden. Zo is er altijd wel een muurverf voor jouw te schilderen ondergrond.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
FILTER