menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
DUCT TAPE BASISKip duct tape basisKip duct tape basis

Kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterbestendig door PE-coating, tot 75ºC temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,84
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE UV-BESTENDIGKip duct tape uv-bestendigKip duct tape uv-bestendig

Kip Textieltape Extra 328 is een UV-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. Het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke PE-laminering. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden.

vanaf5,14
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND VERWIJDERBAAR 258Kip steenband verwijderbaar 258Kip steenband verwijderbaar 258

Kip beton- en steenband 258 geel is een soepele en UV-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. Het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. Het is waterwerend PE-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 359Kip steenband 359Kip steenband 359

Kip steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. Het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. Het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90°C. Het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.

vanaf20,32
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV-BESTENDIGKip seal-tape uv-bestendigKip seal-tape uv-bestendig

Kip 235 seal tape UV-resistant is geschikt voor het permanent lucht- en waterdicht afdichten van dak folie en gevelfolie buitenshuis. Het is een enkelzijdig klevende damp remmende tape van glasfiber versterkte LDPE-folie met een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies. Het hecht ook op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condens vocht) en is bestand tegen Uv-straling.

vanaf46,40
bekijk productBekijk product ▸
BARRIER-TAPEKip barrier-tapeKip barrier-tape

Kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens EnEV en DIN 4108-7. Met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het is ca. 6 maanden bestand tegen Uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
stuclopertape pe 215Kip stuclopertape pe 215Kip stuclopertape pe 215

Kip PVC-Masking Tape 215 is een stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). Het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. De inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.

vanaf4,39
bekijk productBekijk product ▸
3843 GAASBANDKip 3843 gaasbandKip 3843 gaasband

Kip gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. Het is vormvast en goed te fixeren. Het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf7,25
bekijk productBekijk product ▸
3825 steenband standaard kwaliteitKip 3825 steenband standaard kwaliteitKip 3825 steenband standaard kwaliteit

Kip 3825 steenband standaardkwaliteit is waterbestendig door PE-coating, heeft een goede kleefkracht en is sterk. Het is geschikt voor diverse toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE EXTRAKip duct tape extraKip duct tape extra

Kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de pe-coating. Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. Het is tot 93°C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
CONSTRUC-TAPEKip construc-tapeKip construc-tape

Kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen enev en din 4108-7. Het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. Het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens). Het is tevens bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf35,78
bekijk productBekijk product ▸
BEKISTINGSTAPE 204Kip bekistingstape 204Kip bekistingstape 204

Kip bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. Het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte pvc-folie. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten en goed klevend door de dikke kleeflaag.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
GAFFERS TAPEKip gaffers tapeKip gaffers tape

Kip gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. De speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. Het heeft een goede kleefkracht en is goed verwijderbaar zonder kleefresten. Het is temperatuurbestendig tot 60 graden en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV BESTENDIGKip seal-tape uv bestendigKip seal-tape uv bestendig

Kip Seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte LDPE-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. Dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! Maar liefst 24 maanden bestand tegen Uv-straling. Temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. Voor permanent gebruik buitenshuis.

vanaf45,49
bekijk productBekijk product ▸
T-REX WEEFSELBANDKip t-rex weefselbandKip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. Met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. In de robuuste laag van de tape is een UV-resistente laag geïntegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. Deze laag voorkomt dat de sterke UV-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. Hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. Het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.

vanaf7,53
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEITKip butyltape professionele kwaliteitKip butyltape professionele kwaliteit

Kip Butyl-Tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. Het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. Het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. Het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 °C/+90°C en is lucht- en waterdicht.

vanaf9,19
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 212Kip steenband 212Kip steenband 212

Kip 212 steenband extra is sterk klevend premium steenband. Het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. Het is waterbestendig door PE-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf13,75
bekijk productBekijk product ▸
GAASBANDKip gaasbandKip gaasband

Kip Gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. Het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. Dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. De inzetduur voor binnen is permanent.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
BEKISTINGSTAPEKip bekistingstapeKip bekistingstape

Kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele PVC-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70ºC).

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 MKip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 mKip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. Het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150ºC), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. Het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. Wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.

vanaf13,88
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMTAPE 228 30 MUKip aluminiumtape 228 30 muKip aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 µ). Het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens DIN-4102-B1. Het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Treksterkte: 23 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 80°C.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
366 Glasvlies voegstripKip 366 glasvlies voegstripKip 366 glasvlies voegstrip

kip 366 glasvlies wapeningsband is een papierloze, matte verbindingsstrook voor gipsplaat verbindingen/afwerkingen en voor de reparatie van scheuren bij wanden en plafonds.

vanaf1,95
bekijk productBekijk product ▸
PP-ALUMINIUMTAPEKip pp-aluminiumtapeKip pp-aluminiumtape

Kip PP-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde PP-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. Het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE PROFESSIONEELKip duct tape professioneelKip duct tape professioneel

Kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is waterbestendig dankzij PE-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf18,18
bekijk productBekijk product ▸
230 BARRIER TAPEFLEXKip 230 barrier tapeflexKip 230 barrier tapeflex

Kip barrier-tapeflex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie, versterkt met draadmateriaal. Het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen UV-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf30,14
bekijk productBekijk product ▸
3826 steenbandKip 3826 steenbandKip 3826 steenband

Kip 3826 steenband is geschikt voor alle afplak- en inpakwerkzaamheden. Het heeft een uitstekende plakkracht en laat geen lijmresten achter. Ook is het gemakkelijk te scheuren.

vanaf10,98
bekijk productBekijk product ▸
ZUIVERE ALUMINIUMTAPEKip zuivere aluminiumtapeKip zuivere aluminiumtape

Kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens DIN-4102-B2 en temperatuurbestendig tot 100ºC. Geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE STANDAARD PLUSKip duct tape standaard plusKip duct tape standaard plus

Kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is waterbestendig door de PE-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
231 CONSTRUC-TAPECONNECTKip 231 construc-tapeconnectKip 231 construc-tapeconnect

Kip construc-tapeconnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier. Het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen UV-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf36,65
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDENKip duct tape voor ruwe ondergrondenKip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip beton- en steenband 358 is een soepele, UV-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. Het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterwerend, PE-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50°C en 65°C). Zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.

vanaf15,99
bekijk productBekijk product ▸
327 Duo-SteenbandKip 327 duo-steenbandKip 327 duo-steenband

Kip 327 duo-steenband blauw is een dubbelzijdig klevende steentape voor het gemakkelijk bevestigen van afdekmateriaal op pleisterwerk en steen. Het is gemaakt van een sterk, waterdicht en met kunststof gecoat weefsel. Het heeft een goede kleefkracht en is uiterst plooibaar. Het is bijzonder geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Bij het gebruik op gelakte oppervlakken is voorzichtigheid geboden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 90°C.

vanaf13,17
bekijk productBekijk product ▸
T-REX REPARATIETAPE CLEARKip t-rex reparatietape clearKip t-rex reparatietape clear

Kip T-rex Clear Reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. De tape is weerbestendig (UV, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40C. De tape is helder transparant en vergeelt niet.

vanaf16,91
bekijk productBekijk product ▸
243 GaasbandKip 243 gaasbandKip 243 gaasband

Kip Gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf3,53
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE3m scotch1436 aluminium tape3m scotch1436 aluminium tape

3m 1436 Aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. Het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. Het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.

vanaf30,54
bekijk productBekijk product ▸
HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND3m hook & loop zelfklevend klittenband3m hook & loop zelfklevend klittenband

3M klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. Het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. Het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. Het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.

vanaf86,54
bekijk productBekijk product ▸
425 ALUMINIUMFOLIE TAPE3m 425 aluminiumfolie tape3m 425 aluminiumfolie tape

3m 00425 aluminium tape is een zachte aluminium tape voorzien van een speciale transparante synthetische acrylaat lijm. Het is ideaal voor maskeren, afdichten, afschermen, chemisch verfstrippen, verbinden, galvaniseren, kunststof beschermen en hitte beschermen. Het is bestand tegen vlammen, vocht, weer, uv-straling en de meeste chemicaliën. Deze hitte- en lichtreflecterende tape beschermt en isoleert en kan gebruikt worden bij zowel hoge als lage temperaturen. Het is ul 746c-goedgekeurd en heeft ul 723-brandklasse l voor lage brandbaarheid.

vanaf97,35
bekijk productBekijk product ▸
DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D3m dual lock klikband sj355d3m dual lock klikband sj355d

3m SJ355D Dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3M VHB lijmlaag. Het is bestand tegen UV en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.

vanaf229,76
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTINGSBAND3m afdichtingsband3m afdichtingsband

3m afdichtingsband heeft een uitstekende hechting, is waterresistent, blijft flexibel en is direct overschilderbaar.

vanaf258,18
bekijk productBekijk product ▸
472 ENKELZIJDIG KLEVENDE VINYL TAPE3m 472 enkelzijdig klevende vinyl tape3m 472 enkelzijdig klevende vinyl tape

3m 472 pvc tape is vanwege de bijzondere eigenschappen geschikt voor veeleisende beschermings-, las- en afsluitdoeleinden.

vanaf35,31
bekijk productBekijk product ▸
PERFORMANCE PLUS DUCT TAPE 89793m performance plus duct tape 89793m performance plus duct tape 8979

3m 8979 linnen plus duct tape is bestand tegen uv-straling en weersinvloeden voor aanbrenging tot één jaar zonder slijtage. Het heeft een speciale lijm voor een directe en langdurige betrouwbare hechting op de meeste ondergronden. Het beschermt tegen lichte slijtage, bijvoorbeeld als gevolg van de nevel van parelstralen, zandstralen of kogelstralen. Het is een goede keuze voor het ophangen van polyesterdoeken voor insluitingstoepassingen.

vanaf40,67
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH 399 TEXTIELTAPE3m scotch 399 textieltape3m scotch 399 textieltape

3m 399 betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen, metselwerk en hout. De tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.

vanaf15,44
bekijk productBekijk product ▸
DUAL LOCK KLIKBAND3m dual lock klikband3m dual lock klikband

3m dual lock is voorzien van een rubberen kleeflaag en geschikt voor toepassingen binnenshuis. Het is ideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. Het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. Het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. Het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. Het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. Wanneer samengedrukt is dit een sterke sluiting die desgewenst ook weer geopend kan worden. Het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40°C en +120°C.

vanaf73,61
bekijk productBekijk product ▸
1900 ECONOMY DUCT TAPE3m 1900 economy duct tape3m 1900 economy duct tape

3m 1900 duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
Dual Lock Hersluitbare Klittenbandsluiting SJ35603m dual lock hersluitbare klittenbandsluiting sj35603m dual lock hersluitbare klittenbandsluiting sj3560

3m SJ3560 Dual lock clear is een doorzichtige klittenbandsluiting met paddenstoelvormige stammen en een achterzijde met een doorzichtige drukgevoelige acrylaatlijm. Het is 50 keer zo krachtig als gebruikelijke klittenbandsluitingen en kan duizenden keren worden geopend en gesloten voordat de originele trekkracht met 50% afneemt.

vanaf239,44
bekijk productBekijk product ▸
389 PREMIUM DUCT TAPE3m 389 premium duct tape3m 389 premium duct tape

3m extra heavy duty duct tape 389 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. Het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. Het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. Het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.

vanaf28,16
bekijk productBekijk product ▸
DUAL LOCK SJ45703m dual lock sj45703m dual lock sj4570

3m dual lock hersluitbaar klikband low profile sj4570 is een zelfklevende, transparante, zeer dunne (1,7 mm) klikband. Het is een flexibele uitvoering, mede ontwikkeld voor de wat minder robuuste verbindingen. Het is voorzien van een kleeflaag met goede hechting op zowel metaal als lse kunststoffen oppervlakken. Het is geschikt voor doorschijnende kunststof materialen in de displayindustrie en toepassingen in de standbouw en winkelinrichting. Het is temperatuurbestendig tot 70°C.

vanaf587,88
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIR STRIPAlabastine sanitair stripAlabastine sanitair strip

Alabastine sanitair strip is een witte kit op rol voor een waterdichte afsluiting van naden langs bad, douche, aanrecht en wastafel. Het is gemakkelijk en zonder geknoei te verwerken en de waterdichte afsluiting zorgt voor een blijvend mooi en strak eindresultaat. Dekking: ongeveer 5 m per rol.

vanaf15,48
bekijk productBekijk product ▸
KLUS TAPEBison klus tapeBison klus tape

Bison klus tape is een zeer sterk klevende enkelzijdige textieltape met pe-coating. Het is handig voor reparaties binnen en buiten, zoals afdichten, waterdicht maken, bundelen en (tijdelijk) bevestigen van voorwerpen zoals vloerbedekking, kabels en folie en/of papier tijdens reinigen, verven van gevels en het spuiten van muren. Het hecht op vele ondergronden zoals metaal, steen, schoonmetselwerk, beton en hout. Het is ook geschikt voor het afplakken van wanden van isolatieplaten en zeer geschikt voor de reparatie van tuingereedschap zoals tuinslang en kruiwagen.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL TEXTIELBANDBison rubber seal textielbandBison rubber seal textielband

Bison rubber seal textielband wordt gebruikt voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en vergemakkelijkt de opbouw van de laagdikte. Het is ideaal voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen en pvc.

vanaf12,05
bekijk productBekijk product ▸
GRIZZLY TAPEBison grizzly tapeBison grizzly tape

Bison grizzly tape is een krachtige, extreem duurzame en weerbestendige pe geëxtrudeerde tape. Het is geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTBANDBison afdichtbandBison afdichtband

Bison afdichtband is een water- en weerbestendige afdichtingstape voor het afdichten en de reparatie van lekkages, naden en scheuren bij dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is ook geschikt voor het afdichten van lekkages bij auto's en caravans. Het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic. Dikte tape: 1,5 mm.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
POWER REPAIR TAPEBison power repair tapeBison power repair tape

Bison power repair tape is een supersterke duct tape, ideaal voor zware taken. Het is geschikt voor binnen- & buitengebruik, heeft een ijzersterke hechting op kunststof, hout, steen en beton, is veelzijdig (perfect voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen), is uv-stabiel en temperatuurbestendig en handig in gebruik (met de hand afscheurbaar).

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL REPARATIETAPEBison rubber seal reparatietapeBison rubber seal reparatietape

Bison rubber seal tape is geschikt voor (nood)reparaties en direct water- en luchtdicht. Het hecht op natte ondergronden, is blijvend elastisch en is uv- en weerbestendig. Ook is het verwerkbaar met Bison rubber seal kit. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals daken, muren, tuinen, kelders en badkamers en hecht op alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, epdm(vooraf testen) en pvc.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
KITSTRIP SANITAIRBison kitstrip sanitairBison kitstrip sanitair

Bison kitstrip sanitair is een eenvoudig aan te brengen, zelfklevende afdichtstrip voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht, wastafel, spoelbak en vloer.

vanaf11,78
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT REPAIR TAPEBison direct repair tapeBison direct repair tape

Bison rubber seal direct repair tape is een zelf-fuserende en extreem sterke reparatie rubber seal tape. Het is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. Het is blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar, zelfs onderwater toepasbaar, geschikt voor het waterdicht afdichten van elektrsiche verbindingen en voor reparaties bij lekkages, tot 12 bar drukbestendig, temperatuurbestendig van -54 tot +260 graden celsius, uv- en weersbestendig en chemicaliënbestendig.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
ZWALUW PE-BAND SUPERDen braven zwaluw pe-band superDen braven zwaluw pe-band super

Den braven zwaluw pe-band super is een voorgevormd, eenzijdig direct klevend pe-schuimband zonder schutfolie.

vanaf5,67
bekijk productBekijk product ▸
ZWALUW KROONBANDDen braven zwaluw kroonbandDen braven zwaluw kroonband

Den braven zwaluw kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, e.p.d.m. rubber beglazingsband. Het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. Het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). Het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.

vanaf63,09
bekijk productBekijk product ▸
063 EUROBANDEurocol 063 eurobandEurocol 063 euroband

Eurocol euroband 063 is wapeningsband te gebruiken in combinatie met 685 eurocoat. Het is flexibel, elastisch, goed verwerkbaar en naadoverbruggend. Breedte: 150 mm.

vanaf146,50
bekijk productBekijk product ▸
806 FOAM STRIP PROFIELEurocol 806 foam strip profielEurocol 806 foam strip profiel

Eurocol 806 foam strip profiel is een zelfklevende pe randstrook in l-vorm. Door de l-vorm is het een perfecte 5 cm hoge aansluiting tussen vloer met wand of plint. Het is eenvoudig op iedere gewenste hoogte, voor het leggen van de vloerbedekking, af te snijden, is elastisch en rotvrij en vochtbestendig. Met dit product is er geen last meer van vervuilde wanden of plinten na het egaliseren en er is een waterdichte hoek aansluiting tussen wand en vloer mogelijk i.c.m. een geschikt vochtscherm. De horizontale geluidsoverdracht wordt na het egaliseren gereduceerd en het heeft een beschermende functie bij het schuren van de wanden of plinten.

vanaf61,69
bekijk productBekijk product ▸
802 EUROSTRIP BASICEurocol 802 eurostrip basicEurocol 802 eurostrip basic

Eurocol 802 eurostrip basic zelfklevend zijn randstroken van pe-schuim. Het is blijvend elastisch, vochtbestendig en waterdampdoorlaatbaar. Het is ter voorkoming van horizontale geluidshinder bij de toepassing van 990 europlan direct met toevoeging van 811 renovezels op houten ondervloeren en andere vervormbare ondervloeren. Het is ook voor het realiseren van voldoende ventilatie bij het egaliseren van houten ondervloeren en andere vervormbare ondervloeren met 990 europlan direct met toevoeging van 811 renovezels. Het kan ook gebruikt worden ter voorkoming van vervorming tijdens de droging van de egalisatie door uitzetting en als barrière om vakken te kunnen maken bij het egaliseren. Het is te gebruiken in combinatie met de 820 dim floor.

vanaf23,17
bekijk productBekijk product ▸
801 KOPERBANDEurocol 801 koperbandEurocol 801 koperband

Eurocol 801 koperband zelfklevend is geschikt voor toepassing in combinatie met 041 europrimer el stroomgeleidende voorstrijk bij het stroomgeleidend installeren van stroomgeleidende vloerbedekking.

vanaf12,01
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlGerflor alutape 5950Gerflor alutape 5950

Gerflor alutape 5950.

vanaf6,30
bekijk productBekijk product ▸
PTFE TAPE GASLEIDINGGriffon ptfe tape gasleidingGriffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20°C tot +135°C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
KOLMAT FIBRE SEALGriffon kolmat fibre sealGriffon kolmat fibre seal

Griffon kolmat fibre seal is een geïmpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, lpg, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, rvs, chroom, zink, pvc, cpvc en abs. Gas: tot 5 bar druk bij -20°C tot +70°C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 °C, tot 7 bar druk bij +130°C.

vanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
PTFE-TAPE WATERLEIDINGGriffon ptfe-tape waterleidingGriffon ptfe-tape waterleiding

Griffon p.t.f.e. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en cv-installaties.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTBANDGriffon afdichtbandGriffon afdichtband

Griffon afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is kan ook worden toegepast tegen lekkages bij auto´s en caravans en het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf20,69
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM STRIPMeister aluminium stripMeister aluminium strip

Meister aluminium kleefband is een aluminium plakstrook die absoluut noodzakelijk is voor het verbinden van de banen aan de uiteinden van de Meister silence 25 db. Afmetingen: 5 cm breed en 50 m lang.

vanaf12,74
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMFOLIE 2 MM 25 M2Meister schuimfolie 2 mm 25 m2Meister schuimfolie 2 mm 25 m2

Meister schuimfolie bestaat uit polyethyleenschuim, is fckw-vrij en geheel recyclebaar. Het is ca. 2 mm sterk. Drukstabiliteit (cs-waarde): ca. 45 kpa. Reductie kamergeluid: tot 20%. Reductie doorgangsgeluid: tot 19 db.

vanaf75,26
bekijk productBekijk product ▸
S530 WAPENINGSBAND ZELFKLEVENDPolyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevendPolyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend

Polyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend is ter versterking en overbrugging bij het repareren van windscheuren in houten ondergronden.

vanaf14,94
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPEProgold duct tapeProgold duct tape

Progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. De tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. Het is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.

vanaf13,07
bekijk productBekijk product ▸
GAASBAND 48 MMProgold gaasband 48 mmProgold gaasband 48 mm

Progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE TAPERust-oleum noxyde tapeRust-oleum noxyde tape

Rust-oleum noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. Het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een uitstekende hechting, een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. Het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het noxyde en noxyde pegarust coatingsysteem. Afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.

vanaf40,35
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM TAPE EXTRA STERKScley aluminium tape extra sterkScley aluminium tape extra sterk

Scley aluminium tape extra sterk heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof, gemaakt van puur aluminium en heeft een geweven structuur.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
TAPE VOCHTIGE RUIMTESScley tape vochtige ruimtesScley tape vochtige ruimtes

Scley installatietape foam heeft een synthetische Rubber Lijm laag, is gemaakt van Wit PE Foam en geschikt voor vochtige ruimtes.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE CONSTRUCTIE TAPEScley professionele constructie tapeScley professionele constructie tape

Scley professioneel constructie tape heeft een smeltlijm laag, is 32 mesh geweven en is geschikt voor eenvoudig constructie- en renovatiewerk.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
DUBBELZIJDIGE UNIVERSELE TAPEScley dubbelzijdige universele tapeScley dubbelzijdige universele tape

Scley dubbelzijdige universele tape met smeltlijm, een dikte van 0,20 mm en pp folie. Het is resistent tegen weekmakers.

vanaf1,43
bekijk productBekijk product ▸
ISOLATIE TAPEScley isolatie tapeScley isolatie tape

Scley isolatie tape heeft een natuurrubberlijmlaag en is 180% rekbaar en gemaakt van zacht pvc folie.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE DOEKTAPE POLYETHYLEEN GECOATScley professionele doektape polyethyleen gecoatScley professionele doektape polyethyleen gecoat

Scley professionele doektape is van professionele kwaliteit, uv- en waterbestendig, op basis van natuurrubberlijm en 70 mesh geweven. Dikte: 0,30 mm.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
FIBERGLAS BANDScley fiberglas bandScley fiberglas band

Scley fiberglas band heeft een acryllijmlaag, is 18 Mesh Geweven, makkelijk in gebruik en geschikt voor scheuren en gaten in muren.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM TAPE 25 UMScley aluminium tape 25 umScley aluminium tape 25 um

Scley aluminium tape 25 UM heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof en is gemaakt van puur aluminium 25 UM.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK 50 UMScley aluminium tape extra sterk 50 umScley aluminium tape extra sterk 50 um

Scley aluminium tape extra sterk 50 UM heeft een rubberlijmlaag, is Brandvertragend, heeft een Hoge Viscose, is Waterproof en gemaakt van Puur aluminium 50 UM.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
LOODBANDTenco loodbandTenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf18,88
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE BASISKip duct tape basis

Kip duct tape basis

Kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterbestendig door PE-coating, tot 75ºC temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,84
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE UV-BESTENDIGKip duct tape uv-bestendig

Kip duct tape uv-bestendig

Kip Textieltape Extra 328 is een UV-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. Het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke PE-laminering. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden.

vanaf5,14
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND VERWIJDERBAAR 258Kip steenband verwijderbaar 258

Kip steenband verwijderbaar 258

Kip beton- en steenband 258 geel is een soepele en UV-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. Het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. Het is waterwerend PE-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 359Kip steenband 359

Kip steenband 359

Kip steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. Het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. Het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90°C. Het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.

vanaf20,32
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV-BESTENDIGKip seal-tape uv-bestendig

Kip seal-tape uv-bestendig

Kip 235 seal tape UV-resistant is geschikt voor het permanent lucht- en waterdicht afdichten van dak folie en gevelfolie buitenshuis. Het is een enkelzijdig klevende damp remmende tape van glasfiber versterkte LDPE-folie met een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies. Het hecht ook op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condens vocht) en is bestand tegen Uv-straling.

vanaf46,40
bekijk productBekijk product ▸
BARRIER-TAPEKip barrier-tape

Kip barrier-tape

Kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens EnEV en DIN 4108-7. Met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het is ca. 6 maanden bestand tegen Uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
stuclopertape pe 215Kip stuclopertape pe 215

Kip stuclopertape pe 215

Kip PVC-Masking Tape 215 is een stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). Het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. De inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.

vanaf4,39
bekijk productBekijk product ▸
3843 GAASBANDKip 3843 gaasband

Kip 3843 gaasband

Kip gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. Het is vormvast en goed te fixeren. Het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf7,25
bekijk productBekijk product ▸
3825 steenband standaard kwaliteitKip 3825 steenband standaard kwaliteit

Kip 3825 steenband standaard kwaliteit

Kip 3825 steenband standaardkwaliteit is waterbestendig door PE-coating, heeft een goede kleefkracht en is sterk. Het is geschikt voor diverse toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE EXTRAKip duct tape extra

Kip duct tape extra

Kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de pe-coating. Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. Het is tot 93°C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
CONSTRUC-TAPEKip construc-tape

Kip construc-tape

Kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen enev en din 4108-7. Het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. Het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens). Het is tevens bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf35,78
bekijk productBekijk product ▸
BEKISTINGSTAPE 204Kip bekistingstape 204

Kip bekistingstape 204

Kip bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. Het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte pvc-folie. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten en goed klevend door de dikke kleeflaag.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
GAFFERS TAPEKip gaffers tape

Kip gaffers tape

Kip gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. De speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. Het heeft een goede kleefkracht en is goed verwijderbaar zonder kleefresten. Het is temperatuurbestendig tot 60 graden en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
SEAL-TAPE UV BESTENDIGKip seal-tape uv bestendig

Kip seal-tape uv bestendig

Kip Seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte LDPE-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. Dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! Maar liefst 24 maanden bestand tegen Uv-straling. Temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. Voor permanent gebruik buitenshuis.

vanaf45,49
bekijk productBekijk product ▸
T-REX WEEFSELBANDKip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. Met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. In de robuuste laag van de tape is een UV-resistente laag geïntegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. Deze laag voorkomt dat de sterke UV-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. Hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. Het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.

vanaf7,53
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEITKip butyltape professionele kwaliteit

Kip butyltape professionele kwaliteit

Kip Butyl-Tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. Het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. Het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. Het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 °C/+90°C en is lucht- en waterdicht.

vanaf9,19
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND 212Kip steenband 212

Kip steenband 212

Kip 212 steenband extra is sterk klevend premium steenband. Het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. Het is waterbestendig door PE-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf13,75
bekijk productBekijk product ▸
GAASBANDKip gaasband

Kip gaasband

Kip Gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. Het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. Dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. De inzetduur voor binnen is permanent.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
BEKISTINGSTAPEKip bekistingstape

Kip bekistingstape

Kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele PVC-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70ºC).

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 MKip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. Het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150ºC), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. Het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. Wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.

vanaf13,88
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMTAPE 228 30 MUKip aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 µ). Het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens DIN-4102-B1. Het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Treksterkte: 23 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 80°C.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
366 Glasvlies voegstripKip 366 glasvlies voegstrip

Kip 366 glasvlies voegstrip

kip 366 glasvlies wapeningsband is een papierloze, matte verbindingsstrook voor gipsplaat verbindingen/afwerkingen en voor de reparatie van scheuren bij wanden en plafonds.

vanaf1,95
bekijk productBekijk product ▸
PP-ALUMINIUMTAPEKip pp-aluminiumtape

Kip pp-aluminiumtape

Kip PP-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde PP-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. Het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE PROFESSIONEELKip duct tape professioneel

Kip duct tape professioneel

Kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is waterbestendig dankzij PE-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf18,18
bekijk productBekijk product ▸
230 BARRIER TAPEFLEXKip 230 barrier tapeflex

Kip 230 barrier tapeflex

Kip barrier-tapeflex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie, versterkt met draadmateriaal. Het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen UV-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf30,14
bekijk productBekijk product ▸
3826 steenbandKip 3826 steenband

Kip 3826 steenband

Kip 3826 steenband is geschikt voor alle afplak- en inpakwerkzaamheden. Het heeft een uitstekende plakkracht en laat geen lijmresten achter. Ook is het gemakkelijk te scheuren.

vanaf10,98
bekijk productBekijk product ▸
ZUIVERE ALUMINIUMTAPEKip zuivere aluminiumtape

Kip zuivere aluminiumtape

Kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens DIN-4102-B2 en temperatuurbestendig tot 100ºC. Geschikt voor permanent gebruik.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE STANDAARD PLUSKip duct tape standaard plus

Kip duct tape standaard plus

Kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is waterbestendig door de PE-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
231 CONSTRUC-TAPECONNECTKip 231 construc-tapeconnect

Kip 231 construc-tapeconnect

Kip construc-tapeconnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier. Het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen UV-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf36,65
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDENKip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip beton- en steenband 358 is een soepele, UV-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. Het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterwerend, PE-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50°C en 65°C). Zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.

vanaf15,99
bekijk productBekijk product ▸
327 Duo-SteenbandKip 327 duo-steenband

Kip 327 duo-steenband

Kip 327 duo-steenband blauw is een dubbelzijdig klevende steentape voor het gemakkelijk bevestigen van afdekmateriaal op pleisterwerk en steen. Het is gemaakt van een sterk, waterdicht en met kunststof gecoat weefsel. Het heeft een goede kleefkracht en is uiterst plooibaar. Het is bijzonder geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Bij het gebruik op gelakte oppervlakken is voorzichtigheid geboden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 90°C.

vanaf13,17
bekijk productBekijk product ▸
T-REX REPARATIETAPE CLEARKip t-rex reparatietape clear

Kip t-rex reparatietape clear

Kip T-rex Clear Reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. De tape is weerbestendig (UV, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40C. De tape is helder transparant en vergeelt niet.

vanaf16,91
bekijk productBekijk product ▸
243 GaasbandKip 243 gaasband

Kip 243 gaasband

Kip Gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf3,53
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE3m scotch1436 aluminium tape

3m scotch1436 aluminium tape

3m 1436 Aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. Het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. Het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.

vanaf30,54
bekijk productBekijk product ▸
HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND3m hook & loop zelfklevend klittenband

3m hook & loop zelfklevend klittenband

3M klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. Het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. Het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. Het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.

vanaf86,54
bekijk productBekijk product ▸
425 ALUMINIUMFOLIE TAPE3m 425 aluminiumfolie tape

3m 425 aluminiumfolie tape

3m 00425 aluminium tape is een zachte aluminium tape voorzien van een speciale transparante synthetische acrylaat lijm. Het is ideaal voor maskeren, afdichten, afschermen, chemisch verfstrippen, verbinden, galvaniseren, kunststof beschermen en hitte beschermen. Het is bestand tegen vlammen, vocht, weer, uv-straling en de meeste chemicaliën. Deze hitte- en lichtreflecterende tape beschermt en isoleert en kan gebruikt worden bij zowel hoge als lage temperaturen. Het is ul 746c-goedgekeurd en heeft ul 723-brandklasse l voor lage brandbaarheid.

vanaf97,35
bekijk productBekijk product ▸
DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D3m dual lock klikband sj355d

3m dual lock klikband sj355d

3m SJ355D Dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3M VHB lijmlaag. Het is bestand tegen UV en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.

vanaf229,76
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTINGSBAND3m afdichtingsband

3m afdichtingsband

3m afdichtingsband heeft een uitstekende hechting, is waterresistent, blijft flexibel en is direct overschilderbaar.

vanaf258,18
bekijk productBekijk product ▸
472 ENKELZIJDIG KLEVENDE VINYL TAPE3m 472 enkelzijdig klevende vinyl tape

3m 472 enkelzijdig klevende vinyl tape

3m 472 pvc tape is vanwege de bijzondere eigenschappen geschikt voor veeleisende beschermings-, las- en afsluitdoeleinden.

vanaf35,31
bekijk productBekijk product ▸
PERFORMANCE PLUS DUCT TAPE 89793m performance plus duct tape 8979

3m performance plus duct tape 8979

3m 8979 linnen plus duct tape is bestand tegen uv-straling en weersinvloeden voor aanbrenging tot één jaar zonder slijtage. Het heeft een speciale lijm voor een directe en langdurige betrouwbare hechting op de meeste ondergronden. Het beschermt tegen lichte slijtage, bijvoorbeeld als gevolg van de nevel van parelstralen, zandstralen of kogelstralen. Het is een goede keuze voor het ophangen van polyesterdoeken voor insluitingstoepassingen.

vanaf40,67
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH 399 TEXTIELTAPE3m scotch 399 textieltape

3m scotch 399 textieltape

3m 399 betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen, metselwerk en hout. De tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.

vanaf15,44
bekijk productBekijk product ▸
DUAL LOCK KLIKBAND3m dual lock klikband

3m dual lock klikband

3m dual lock is voorzien van een rubberen kleeflaag en geschikt voor toepassingen binnenshuis. Het is ideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. Het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. Het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. Het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. Het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. Wanneer samengedrukt is dit een sterke sluiting die desgewenst ook weer geopend kan worden. Het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40°C en +120°C.

vanaf73,61
bekijk productBekijk product ▸
1900 ECONOMY DUCT TAPE3m 1900 economy duct tape

3m 1900 economy duct tape

3m 1900 duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
Dual Lock Hersluitbare Klittenbandsluiting SJ35603m dual lock hersluitbare klittenbandsluiting sj3560

3m dual lock hersluitbare klittenbandsluiting sj3560

3m SJ3560 Dual lock clear is een doorzichtige klittenbandsluiting met paddenstoelvormige stammen en een achterzijde met een doorzichtige drukgevoelige acrylaatlijm. Het is 50 keer zo krachtig als gebruikelijke klittenbandsluitingen en kan duizenden keren worden geopend en gesloten voordat de originele trekkracht met 50% afneemt.

vanaf239,44
bekijk productBekijk product ▸
389 PREMIUM DUCT TAPE3m 389 premium duct tape

3m 389 premium duct tape

3m extra heavy duty duct tape 389 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. Het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. Het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. Het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.

vanaf28,16
bekijk productBekijk product ▸
DUAL LOCK SJ45703m dual lock sj4570

3m dual lock sj4570

3m dual lock hersluitbaar klikband low profile sj4570 is een zelfklevende, transparante, zeer dunne (1,7 mm) klikband. Het is een flexibele uitvoering, mede ontwikkeld voor de wat minder robuuste verbindingen. Het is voorzien van een kleeflaag met goede hechting op zowel metaal als lse kunststoffen oppervlakken. Het is geschikt voor doorschijnende kunststof materialen in de displayindustrie en toepassingen in de standbouw en winkelinrichting. Het is temperatuurbestendig tot 70°C.

vanaf587,88
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIR STRIPAlabastine sanitair strip

Alabastine sanitair strip

Alabastine sanitair strip is een witte kit op rol voor een waterdichte afsluiting van naden langs bad, douche, aanrecht en wastafel. Het is gemakkelijk en zonder geknoei te verwerken en de waterdichte afsluiting zorgt voor een blijvend mooi en strak eindresultaat. Dekking: ongeveer 5 m per rol.

vanaf15,48
bekijk productBekijk product ▸
KLUS TAPEBison klus tape

Bison klus tape

Bison klus tape is een zeer sterk klevende enkelzijdige textieltape met pe-coating. Het is handig voor reparaties binnen en buiten, zoals afdichten, waterdicht maken, bundelen en (tijdelijk) bevestigen van voorwerpen zoals vloerbedekking, kabels en folie en/of papier tijdens reinigen, verven van gevels en het spuiten van muren. Het hecht op vele ondergronden zoals metaal, steen, schoonmetselwerk, beton en hout. Het is ook geschikt voor het afplakken van wanden van isolatieplaten en zeer geschikt voor de reparatie van tuingereedschap zoals tuinslang en kruiwagen.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL TEXTIELBANDBison rubber seal textielband

Bison rubber seal textielband

Bison rubber seal textielband wordt gebruikt voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en vergemakkelijkt de opbouw van de laagdikte. Het is ideaal voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen en pvc.

vanaf12,05
bekijk productBekijk product ▸
GRIZZLY TAPEBison grizzly tape

Bison grizzly tape

Bison grizzly tape is een krachtige, extreem duurzame en weerbestendige pe geëxtrudeerde tape. Het is geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTBANDBison afdichtband

Bison afdichtband

Bison afdichtband is een water- en weerbestendige afdichtingstape voor het afdichten en de reparatie van lekkages, naden en scheuren bij dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is ook geschikt voor het afdichten van lekkages bij auto's en caravans. Het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic. Dikte tape: 1,5 mm.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
POWER REPAIR TAPEBison power repair tape

Bison power repair tape

Bison power repair tape is een supersterke duct tape, ideaal voor zware taken. Het is geschikt voor binnen- & buitengebruik, heeft een ijzersterke hechting op kunststof, hout, steen en beton, is veelzijdig (perfect voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen), is uv-stabiel en temperatuurbestendig en handig in gebruik (met de hand afscheurbaar).

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL REPARATIETAPEBison rubber seal reparatietape

Bison rubber seal reparatietape

Bison rubber seal tape is geschikt voor (nood)reparaties en direct water- en luchtdicht. Het hecht op natte ondergronden, is blijvend elastisch en is uv- en weerbestendig. Ook is het verwerkbaar met Bison rubber seal kit. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals daken, muren, tuinen, kelders en badkamers en hecht op alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, epdm(vooraf testen) en pvc.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
KITSTRIP SANITAIRBison kitstrip sanitair

Bison kitstrip sanitair

Bison kitstrip sanitair is een eenvoudig aan te brengen, zelfklevende afdichtstrip voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht, wastafel, spoelbak en vloer.

vanaf11,78
bekijk productBekijk product ▸
DIRECT REPAIR TAPEBison direct repair tape

Bison direct repair tape

Bison rubber seal direct repair tape is een zelf-fuserende en extreem sterke reparatie rubber seal tape. Het is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. Het is blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar, zelfs onderwater toepasbaar, geschikt voor het waterdicht afdichten van elektrsiche verbindingen en voor reparaties bij lekkages, tot 12 bar drukbestendig, temperatuurbestendig van -54 tot +260 graden celsius, uv- en weersbestendig en chemicaliënbestendig.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
ZWALUW PE-BAND SUPERDen braven zwaluw pe-band super

Den braven zwaluw pe-band super

Den braven zwaluw pe-band super is een voorgevormd, eenzijdig direct klevend pe-schuimband zonder schutfolie.

vanaf5,67
bekijk productBekijk product ▸
ZWALUW KROONBANDDen braven zwaluw kroonband

Den braven zwaluw kroonband

Den braven zwaluw kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, e.p.d.m. rubber beglazingsband. Het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. Het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). Het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.

vanaf63,09
bekijk productBekijk product ▸
063 EUROBANDEurocol 063 euroband

Eurocol 063 euroband

Eurocol euroband 063 is wapeningsband te gebruiken in combinatie met 685 eurocoat. Het is flexibel, elastisch, goed verwerkbaar en naadoverbruggend. Breedte: 150 mm.

vanaf146,50
bekijk productBekijk product ▸
806 FOAM STRIP PROFIELEurocol 806 foam strip profiel

Eurocol 806 foam strip profiel

Eurocol 806 foam strip profiel is een zelfklevende pe randstrook in l-vorm. Door de l-vorm is het een perfecte 5 cm hoge aansluiting tussen vloer met wand of plint. Het is eenvoudig op iedere gewenste hoogte, voor het leggen van de vloerbedekking, af te snijden, is elastisch en rotvrij en vochtbestendig. Met dit product is er geen last meer van vervuilde wanden of plinten na het egaliseren en er is een waterdichte hoek aansluiting tussen wand en vloer mogelijk i.c.m. een geschikt vochtscherm. De horizontale geluidsoverdracht wordt na het egaliseren gereduceerd en het heeft een beschermende functie bij het schuren van de wanden of plinten.

vanaf61,69
bekijk productBekijk product ▸
802 EUROSTRIP BASICEurocol 802 eurostrip basic

Eurocol 802 eurostrip basic

Eurocol 802 eurostrip basic zelfklevend zijn randstroken van pe-schuim. Het is blijvend elastisch, vochtbestendig en waterdampdoorlaatbaar. Het is ter voorkoming van horizontale geluidshinder bij de toepassing van 990 europlan direct met toevoeging van 811 renovezels op houten ondervloeren en andere vervormbare ondervloeren. Het is ook voor het realiseren van voldoende ventilatie bij het egaliseren van houten ondervloeren en andere vervormbare ondervloeren met 990 europlan direct met toevoeging van 811 renovezels. Het kan ook gebruikt worden ter voorkoming van vervorming tijdens de droging van de egalisatie door uitzetting en als barrière om vakken te kunnen maken bij het egaliseren. Het is te gebruiken in combinatie met de 820 dim floor.

vanaf23,17
bekijk productBekijk product ▸
801 KOPERBANDEurocol 801 koperband

Eurocol 801 koperband

Eurocol 801 koperband zelfklevend is geschikt voor toepassing in combinatie met 041 europrimer el stroomgeleidende voorstrijk bij het stroomgeleidend installeren van stroomgeleidende vloerbedekking.

vanaf12,01
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlGerflor alutape 5950

Gerflor alutape 5950

Gerflor alutape 5950.

vanaf6,30
bekijk productBekijk product ▸
PTFE TAPE GASLEIDINGGriffon ptfe tape gasleiding

Griffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20°C tot +135°C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
KOLMAT FIBRE SEALGriffon kolmat fibre seal

Griffon kolmat fibre seal

Griffon kolmat fibre seal is een geïmpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, lpg, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, rvs, chroom, zink, pvc, cpvc en abs. Gas: tot 5 bar druk bij -20°C tot +70°C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 °C, tot 7 bar druk bij +130°C.

vanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
PTFE-TAPE WATERLEIDINGGriffon ptfe-tape waterleiding

Griffon ptfe-tape waterleiding

Griffon p.t.f.e. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en cv-installaties.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTBANDGriffon afdichtband

Griffon afdichtband

Griffon afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is kan ook worden toegepast tegen lekkages bij auto´s en caravans en het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf20,69
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM STRIPMeister aluminium strip

Meister aluminium strip

Meister aluminium kleefband is een aluminium plakstrook die absoluut noodzakelijk is voor het verbinden van de banen aan de uiteinden van de Meister silence 25 db. Afmetingen: 5 cm breed en 50 m lang.

vanaf12,74
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMFOLIE 2 MM 25 M2Meister schuimfolie 2 mm 25 m2

Meister schuimfolie 2 mm 25 m2

Meister schuimfolie bestaat uit polyethyleenschuim, is fckw-vrij en geheel recyclebaar. Het is ca. 2 mm sterk. Drukstabiliteit (cs-waarde): ca. 45 kpa. Reductie kamergeluid: tot 20%. Reductie doorgangsgeluid: tot 19 db.

vanaf75,26
bekijk productBekijk product ▸
S530 WAPENINGSBAND ZELFKLEVENDPolyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend

Polyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend

Polyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend is ter versterking en overbrugging bij het repareren van windscheuren in houten ondergronden.

vanaf14,94
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPEProgold duct tape

Progold duct tape

Progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. De tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. Het is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.

vanaf13,07
bekijk productBekijk product ▸
GAASBAND 48 MMProgold gaasband 48 mm

Progold gaasband 48 mm

Progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
NOXYDE TAPERust-oleum noxyde tape

Rust-oleum noxyde tape

Rust-oleum noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. Het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een uitstekende hechting, een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. Het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het noxyde en noxyde pegarust coatingsysteem. Afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.

vanaf40,35
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM TAPE EXTRA STERKScley aluminium tape extra sterk

Scley aluminium tape extra sterk

Scley aluminium tape extra sterk heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof, gemaakt van puur aluminium en heeft een geweven structuur.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
TAPE VOCHTIGE RUIMTESScley tape vochtige ruimtes

Scley tape vochtige ruimtes

Scley installatietape foam heeft een synthetische Rubber Lijm laag, is gemaakt van Wit PE Foam en geschikt voor vochtige ruimtes.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE CONSTRUCTIE TAPEScley professionele constructie tape

Scley professionele constructie tape

Scley professioneel constructie tape heeft een smeltlijm laag, is 32 mesh geweven en is geschikt voor eenvoudig constructie- en renovatiewerk.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
DUBBELZIJDIGE UNIVERSELE TAPEScley dubbelzijdige universele tape

Scley dubbelzijdige universele tape

Scley dubbelzijdige universele tape met smeltlijm, een dikte van 0,20 mm en pp folie. Het is resistent tegen weekmakers.

vanaf1,43
bekijk productBekijk product ▸
ISOLATIE TAPEScley isolatie tape

Scley isolatie tape

Scley isolatie tape heeft een natuurrubberlijmlaag en is 180% rekbaar en gemaakt van zacht pvc folie.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE DOEKTAPE POLYETHYLEEN GECOATScley professionele doektape polyethyleen gecoat

Scley professionele doektape polyethyleen gecoat

Scley professionele doektape is van professionele kwaliteit, uv- en waterbestendig, op basis van natuurrubberlijm en 70 mesh geweven. Dikte: 0,30 mm.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
FIBERGLAS BANDScley fiberglas band

Scley fiberglas band

Scley fiberglas band heeft een acryllijmlaag, is 18 Mesh Geweven, makkelijk in gebruik en geschikt voor scheuren en gaten in muren.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM TAPE 25 UMScley aluminium tape 25 um

Scley aluminium tape 25 um

Scley aluminium tape 25 UM heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof en is gemaakt van puur aluminium 25 UM.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK 50 UMScley aluminium tape extra sterk 50 um

Scley aluminium tape extra sterk 50 um

Scley aluminium tape extra sterk 50 UM heeft een rubberlijmlaag, is Brandvertragend, heeft een Hoge Viscose, is Waterproof en gemaakt van Puur aluminium 50 UM.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
LOODBANDTenco loodband

Tenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf18,88
bekijk productBekijk product ▸
FILTER