menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Koopmans

Koopmans

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PARKETLAK AQUAKoopmans parketlak aquaKoopmans parketlak aqua

Koopmans parketlak aqua zijdeglans is een sneldrogende, waterverdunbare, slijt- en krasvaste, niet vergelende blanke lak voor het afwerken van (blank) hout zoals parketvloeren, trappen en tafelbladen. Verbruik: ca. 5-7 mē per liter.

vanaf28,59
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLMAT SUPERKoopmans acrylmat superKoopmans acrylmat super

Koopmans Acrylmat Super is een superieure, reukarme, extra dekkende, matte muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. Het is vochtregulerend, boen- en schrobvast en geschikt voor o.a. wanden, plafonds, glasweefsel, behang, steen, pleisterwerk en beton. Vanwege de eigenschappen is het zeer geschikt voor o.a. sanitaire ruimten en keukens. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf16,59
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLMAT SUPER SATINKoopmans acrylmat super satinKoopmans acrylmat super satin

Koopmans Acrylmat super satin is een superieure, reukarme, extra dekkende, zijdeglanzende muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. Het is vochtregulerend, boen- en schrobvast en geschikt voor o.a. wanden, plafonds, glasweefsel, behang, steen, pleisterwerk en beton. Vanwege de eigenschappen is dit product zeer geschikt voor o.a. sanitaire ruimten en keukens. Verbruik: ca. 9-10 mē per liter.

vanaf21,29
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMVERFKoopmans aluminiumverfKoopmans aluminiumverf

Koopmans aluminiumverf is een sneldrogende, zijdeglanzende effectlak met aluminiumpigmentering voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt voor hout en metaal. Verbruik: ca. 15-16 mē per liter.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIEKoopmans bangkirai olieKoopmans bangkirai olie

Koopmans Bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
BIELZENZWARTKoopmans bielzenzwartKoopmans bielzenzwart

Koopmans bielzenzwart is een beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel een eenvoudig afwerken van bijvoorbeeld bielzen, de achterzijde van schoeiingen en grondkeringen, funderingsbalken van schuren en tuinhuizen, de binnenzijde van houten regentonnen en ander ruw hout wat niet direct of nauwelijks bloot komt te staan aan direct zonlicht (uv). Het is geschikt voor toepassing op nieuw hout en over oude carbinoleum- of teerlagen. Het is stofroog na 15 minuten en overschilderbaar na ca. 4 uur (bij gebruik onder (grond)water dient minimaal 24 uur droogtijd aangehouden te worden). Rendement: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf10,29
bekijk productBekijk product ▸
BLACK VARNISHKoopmans black varnishKoopmans black varnish

Koopmans black varnish is een zijdeglanzend beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel en eenvoudig afwerken van (verzinkt) staal buiten. Het biedt bescherming tegen zouten, pekel en zuren zoals chassis. Het is sneldrogend en omgevingsvriendelijk (het brandt niet op de huid of planten). Het is stofdroog na ca. 15 minuten en overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: 7-9 mē per liter.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
ECOLEUMKoopmans ecoleumKoopmans ecoleum

Koopmans ecoleum is een sterk impregnerend beschermingmiddel op basis van zuivere lijnolie en alkydhars voor zowel onbehandeld als goed gedroogd en geconserveerd ruw hout. Vanuit ecologische benadering is dit de echte milieuvriendelijke vervanger van carbolineum. Het is zeer geschikt als bescherming en verfraaiing voor ruw, ongeschaafd hout zoals tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergolaīs en (gepotdekselde) schuren. Het is tevens geschikt om toe te passen over carbolineum lagen. Er is slechts een laag nodig en het is overschilderbaar met lijnoliehoudende producten van Koopmans zoals monumentenbeits en perkoleum. Theoretisch verbruik: ca. 5-8 mē per liter afhankelijk van zuiging en ruwheid ondergrond.

vanaf23,19
bekijk productBekijk product ▸
GARANT LAK HOOGGLANSKoopmans garant lak hoogglansKoopmans garant lak hoogglans

Koopmans garant lak hoogglans is een hoogglanzende, minder milieubelastende, vochtregulerende coating op basis van duurzame gesiliconiseerde alkydharsen en lijnolie voor buiten. Dit eenpotsysteem is speciaal geschikt voor toepassing op plaatsen waar een hoge UV-bestendigheid een vereiste is, zoals ramen, kozijnen, deuren en gootlijsten. Het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
GOUDBRONSVERFKoopmans goudbronsverfKoopmans goudbronsverf

Koopmans Goudbronsverf is een hoogglanzende effectlak met goudbronspigmentering op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het behandelen van diverse voorwerpen van hout en metaal binnen en buiten. Theoretisch rendement: ca. 11-12 mē per liter.

vanaf27,79
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF AQUAKoopmans grondverf aquaKoopmans grondverf aqua

Koopmans grondverf aqua is een sneldrogende watergedragen grondverf op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). Het is super mat, gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoge dekkracht, is goed vullend, kan een jaar overstaan en is vochtregulerend (ademend). Het kan toegepast worden op o.a. ramen, deuren en kozijnen, kasten, stoelen en tafels, nieuw of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf23,29
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFKoopmans grondverfKoopmans grondverf

Koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. Het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 mē per liter.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
HECHT- EN FIXEERGRONDKoopmans hecht- en fixeergrondKoopmans hecht- en fixeergrond

Koopmans hecht- en fixeergrond is een waterverdunbaar impregneermiddel als voorbehandeling voor sterk zuigende steenachtige ondergronden en plaatmaterialen om deze vervolgens af te werken met een muurverf. Het is overschilderbaar met waterverdunbare verven na 1 uur en met oplosmiddelhoudende verven na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf38,89
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS READY MIXEDKoopmans hoogglans ready mixedKoopmans hoogglans ready mixed

Koopmans hoogglans is een gemakkelijk verwerkbare, goed dekkende en duurzaam elastische lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde houten en metalen oppervlakken binnen en buiten. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf4,43
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS AQUAKoopmans hoogglans aquaKoopmans hoogglans aqua

Koopmans hoogglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare hoogglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.

vanaf35,39
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS MENGMACHINEKoopmans hoogglans mengmachineKoopmans hoogglans mengmachine

Koopmans Hoogglans is een gemakkelijk verwerkbare, goed dekkende en duurzaam elastische lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde houten en metalen oppervlakken binnen en buiten. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf33,34
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & BIELZENZWARTKoopmans hout & bielzenzwartKoopmans hout & bielzenzwart

Koopmans hout & bielzenzwart is een beschermende, impregnerende coating op basis van gemodificeerde alkydhars voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, balken en grondpalen. Het is ook geschikt voor toepassing op oude bitumenlagen. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf14,29
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCLEANERKoopmans houtcleanerKoopmans houtcleaner

Koopmans houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. Het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.

vanaf10,99
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCOAT ZWARTKoopmans houtcoat zwartKoopmans houtcoat zwart

Koopmans houtcoat zwart is een matte, weerbestendige, impregnerende beits voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van houten objecten buiten. Het is vooral geschikt voor de verfraaiing van (kap) schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen, waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het kan ook projectmatig gecombineerd worden met Koopmans ecoleum. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Rendement: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf37,29
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLAK PU KLEURKoopmans houtlak pu kleurKoopmans houtlak pu kleur

Koopmans houtlak pu kleur is een slijtvaste, transparante lak op basis van urethaan alkydharsen met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak. Het is geschikt voor toepassing op o.a. meubilair, trappen, parketvloeren en aftimmeringen. Het is niet geschikt voor kurkparket. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf12,79
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLAK PU BLANKKoopmans houtlak pu blankKoopmans houtlak pu blank

Koopmans houtlak pu is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van urethaan alkydharsen met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak voor houtwerk binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op o.a. meubilair (zoals tafels, stoelen en banken), trappen, parketvloeren en aftimmeringen. Het is niet geschikt voor kurkparket. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE AQUAKoopmans houtolie aquaKoopmans houtolie aqua

Koopmans houtolie aqua is een zeer milieuvriendelijke, watergedragen, lijnoliehoudende, sterk impregnerende transparante (kleur)beits voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals larix/douglas, grenen- en vurenhout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur. Rendement: ca. 10-14 mē per liter

vanaf42,59
bekijk productBekijk product ▸
Houtrot ReparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddel

Koopmans houtrotreparatiemiddel is een oplosmiddelvrij semi-transparant reparatiemiddel voor het repareren, opvullen en verlijmen van hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor kleine en grote reparaties, krimpt niet bij droging en is toepasbaar onder transparante verven. Het is geschikt voor reparaties vanaf ca. 5 mm, de potlife is ca. 30 minuten en het is na ca. 5 uur volledig uitgehard.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK CLASSICKoopmans bootlak classicKoopmans bootlak classic

Hydrant bootlak classic is een transparante, hoogglanzende houtbescherming voor zowel zachte als alle tropische houtsoorten buiten. Het is bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen en relingen van bijvoorbeeld boten. Het is voorzien van een actieve uv-blocker. Verbruik: ca. 18 mē per liter bij een laagdikte van 30 micron.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKKoopmans jachtlakKoopmans jachtlak

Hydrant jachtlak is een duurzame hoogglans vernis op basis van urethaan-alkydhars voor houten jachten, binnen en buiten. Rendement: ca. 17 mē per liter.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEKoopmans ijzermenieKoopmans ijzermenie

Koopmans IJzermenieverf is een goed dekkende, hoogvullende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde metalen binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 mē per liter.

vanaf6,69
bekijk productBekijk product ▸
IMPRAKoopmans impraKoopmans impra

Koopmans impra is een sterk impregnerende, oliehoudende, semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houten constructies in o.a. de tuin. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf31,79
bekijk productBekijk product ▸
IMPREGNEEROLIE UVKoopmans impregneerolie uvKoopmans impregneerolie uv

Koopmans Impregneerolie UV is een sterk impregnerende, oliehoudende, blanke impregneer voor de bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. Het is geschikt als grond-/impregneerlaag onder Impra, Perkoleum en Garant SB. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf32,79
bekijk productBekijk product ▸
INTERIEURTEXKoopmans interieurtexKoopmans interieurtex

Koopmans Interieurtex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelvrije muurverf op basis van styreen acrylaat copolymeer dispersie voor toepassing op wanden, plafonds en behang binnen. Het is extra dekkend, sneldrogend en boen- en schrobvast. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf20,89
bekijk productBekijk product ▸
ISOTEXKoopmans isotexKoopmans isotex

Koopmans Isotex is een waterverdunbare, isolerende, matte dispersiemuurverf voor diverse ondergronden welke zijn verontreinigd door roet, nicotine of waterkringen. Afhankelijk van de verontreiniging van de ondergrond moet de behandeling enige malen herhaald worden. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter, afhankelijk van de structuur en aard van de ondergrond.

vanaf59,19
bekijk productBekijk product ▸
KRIJTVERFKoopmans krijtverfKoopmans krijtverf

Koopmans krijtverf is een matte, goed dekkende, decoratieve afwerklaag voor het behandelen van meubels, muren en accessoires. Hiermee kunnen diverse effecten worden gerealiseerd zoals white wash, verouderderd effect (brocante) en doorschuur effect. Het is ook toepasbaar als dekkende afwerking. Theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter per liter.

vanaf22,29
bekijk productBekijk product ▸
GEKOOKTE LIJNOLIEKoopmans gekookte lijnolieKoopmans gekookte lijnolie

Koopmans lijnolie gekookt is rauwe lijnolie welke een extra behandeling heeft ondergaan. Door verhitting en toevoeging van siccatief is het een drogende olie geworden en mede daardoor geschikt als bindmiddel waarmee een traditionele vernis of dekkende verf (met toevoeging van pigmenten) kan worden gemaakt. Het is tevens geschikt als onderhoudsmiddel voor het behandelen van kaal hout om het oppervlak te verduurzamen (niet filmvormend). Het is verwerkingsvriendelijk, heeft een sterk impregnerende werking en een natuurlijke lijnoliegeur, is traag drogend, laag viskeus, ademend en waterdampdoorlatend. Verbruik: ca. 5-15 mē per liter.

vanaf59,29
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEKoopmans loodvrije menieKoopmans loodvrije menie

Koopmans loodvrije menieverf is een sneldrogende, corrosiewerende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende staalconstructies en hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 13-14 mē per liter.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
MAT AQUA READY MIXEDKoopmans mat aqua ready mixedKoopmans mat aqua ready mixed

Koopmans mat aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare matte aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf13,99
bekijk productBekijk product ▸
MAT AQUA MENGMACHINEKoopmans mat aqua mengmachineKoopmans mat aqua mengmachine

Koopmans mat aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare matte aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf35,39
bekijk productBekijk product ▸
MONUMENTENBEITSKoopmans monumentenbeitsKoopmans monumentenbeits

Koopmans monumentenbeits is een semi-dekkende, lijnoliehoudende, weersbestendige, matte, zwarte beits, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van (zowel onbehandelde als behandelde) houten objecten. De karakteristieke uitstraling van bijvoorbeeld de (kap)schuur, molen of gepotdekselde woning blijft behouden. Het is tevens geschikt voor tuinhout. In tegenstelling tot de ecoleum is de monumentenbeits ook op onbehandeld glad geschaafd hout toepasbaar. Hierdoor kan het projectmatig perfect worden gecombineerd. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf41,29
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERKoopmans multiprimerKoopmans multiprimer

Koopmans multiprimer is een roestwerende, sneldrogende, universele zinkfosfaat primer o.b.v. speciale alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is na 6 uur overschilderbaar met de meeste gangbare 1-componentenproducten, anders na 24 uur. Verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

vanaf10,39
bekijk productBekijk product ▸
MUUR- EN PLAFONDTEXKoopmans muur- en plafondtexKoopmans muur- en plafondtex

Koopmans muur- en plafondtex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelvrije, gemakkelijk verwerkbare muur- en plafondverf voor binnen op basis van styreen-acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. wanden, plafonds en behang. Verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

vanaf24,89
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER PROFESSIONEEL 3210Koopmans verdunner professioneel 3210Koopmans verdunner professioneel 3210

Nelf nelfasol verdunner 3210 is een aromaatvrije terpentine voor perkoleum en alkydverven.

vanaf9,39
bekijk productBekijk product ▸
NELFASOL VERDUNNER 3212Koopmans nelfasol verdunner 3212Koopmans nelfasol verdunner 3212

Nelf nelfasol verdunner 3212 is een verdunner voor vinyl-, polyurethaan- en chloorrubberverven.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
NELFASOL VERDUNNER 3216Koopmans nelfasol verdunner 3216Koopmans nelfasol verdunner 3216

Nelf nelfasol verdunner 3216 is een trage verdunner voor vinyl- en polyurethaanverven.

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
NELFASOL VERDUNNER 3226Koopmans nelfasol verdunner 3226Koopmans nelfasol verdunner 3226

Nelf nelfasol verdunner 3226 is een snelle (spuit)verdunner voor epoxy-, chloorrubber- en vinylverven.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER EPKoopmans verdunner epKoopmans verdunner ep

Nelf nelfasol verdunner is een (reinigings)verdunner voor epoxyverven.

vanaf11,29
bekijk productBekijk product ▸
NYLOSTOPKoopmans nylostopKoopmans nylostop

Koopmans Nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliënvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Het kan in één bewerking op staand werk in een dikte van 1 ā 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. Bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. Het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. Het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
PK CLEANER NS 90Koopmans pk cleaner ns 90Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans p.k. cleaner is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. Het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. Het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAK PUKoopmans parketlak puKoopmans parketlak pu

Koopmans parketlak pu is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerklaag op parketvloeren en andere diverse houten objecten binnen zoals trappen, meubelen, tafelbladen, deuren en plafond-, wand-, en scheepsbetimmeringen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf9,29
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS READY MIXEDKoopmans perkoleum hoogglans ready mixedKoopmans perkoleum hoogglans ready mixed

Koopmans perkoleum hoogglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf25,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM DECORATIEBEITSKoopmans perkoleum decoratiebeitsKoopmans perkoleum decoratiebeits

Koopmans perkoleum decorbeits rustic is een kleurgevende, krasvaste, waterverdunbare, decoratieve, transparante beits voor de behandeling van hout in het interieur. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf9,50
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM GARANT UVKoopmans perkoleum garant uvKoopmans perkoleum garant uv

Koopmans perkoleum garant uv is een hoogglanzende, dekkende, oplosmiddelarme coating voor vrijwel alle houtsoorten buiten. Het is speciaal voor plaatsen waar hoge uv-bestendigheid vereist is, zoals ramen, kozijnen, deuren en gootlijsten. Het is zowel op nieuw als reeds geschilderd hout toepasbaar. Verbruik: ca. 16-17 mē per liter.

vanaf16,05
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS MENGMACHINEKoopmans perkoleum hoogglans mengmachineKoopmans perkoleum hoogglans mengmachine

Koopmans perkoleum hoogglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf28,99
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS TRANSPARANT MENGMACHINEKoopmans perkoleum hoogglans transparant mengmachineKoopmans perkoleum hoogglans transparant mengmachine

Koopmans perkoleum hoogglans transparant is een oplosmiddelarme, vochtregulerende, hoogglanzende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf26,29
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS TRANSPARANT READY MIXEDKoopmans perkoleum hoogglans transparant ready mixedKoopmans perkoleum hoogglans transparant ready mixed

Koopmans perkoleum transparant is een oplosmiddelarme, vochtregulerende, hoogglanzende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf25,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS READY MIXEDKoopmans perkoleum zijdeglans ready mixedKoopmans perkoleum zijdeglans ready mixed

Koopmans perkoleum zijdeglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf26,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS MENGMACHINEKoopmans perkoleum zijdeglans mengmachineKoopmans perkoleum zijdeglans mengmachine

Koopmans Perkoleum zijdeglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, UV-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf30,84
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS TRANSPARANT READY MIXEDKoopmans perkoleum zijdeglans transparant ready mixedKoopmans perkoleum zijdeglans transparant ready mixed

Koopmans perkoleum zijdeglans transparant is een duurzaam elastische, oplosmiddelarme, vochtregulerende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten in een eenpotsysteem. Het is geschikt voor o.a. de woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. Het is tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie. Het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend, heeft een sterk impregnerende werking, verwerkt zeer soepel, is door het lijnoliegehalte iets langzamer drogend dan traditionele lakverf en is uv-bestendig. Het is niet geschikt als eerste laag op iroko. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf26,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS TRANSPARANT MENGMACHINEKoopmans perkoleum zijdeglans transparant mengmachineKoopmans perkoleum zijdeglans transparant mengmachine

Koopmans perkoleum zijdeglans transparant is een duurzaam elastische, oplosmiddelarme, vochtregulerende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten in een eenpotsysteem. Het is geschikt voor o.a. de woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. Het is tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie. Het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend, heeft een sterk impregnerende werking, verwerkt zeer soepel, is door het lijnoliegehalte iets langzamer drogend dan traditionele lakverf en is uv-bestendig. Het is niet geschikt als eerste laag op iroko. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf27,49
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLIN AFBIJTKoopmans perkolin afbijtKoopmans perkolin afbijt

Koopmans Perkolin Afbijt is een zeer sterk en snelwerkend afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat, epoxy of polyurethaan. Het is geschikt voor toepassing op zowel houten, metalen als steenachtige ondergronden. Het verbruik is afhankelijk van de objectvorm, ondergrond en laagdikte.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
ROBS TUINBEITSKoopmans robs tuinbeitsKoopmans robs tuinbeits

Koopmans Rob’s Tuinbeits is een onderhoudsmiddel op basis van alkydhars met lijnolie. Het is een sterk impregnerende, transparante beits voor de bescherming en verfraaiing van onbehandeld en geïmpregneerd tuinhout buiten zoals schuttingen, pergola's, overkappingen en (steiger)houten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.

vanaf46,60
bekijk productBekijk product ▸
ROESTFIXEERKoopmans roestfixeerKoopmans roestfixeer

Koopmans roestfixeer is een impregneer- en fixeerlaag voor roestige ondergronden en dient tevens als hechtlaag voor diverse ondergronden zoals verweerd verzinkt staal. Dit product op basis van alkydhars en lijnolie kan direct worden toegepast over vliegroest en de ondergrond hoeft niet eerst gestraald te worden. Het is overschilderbaar na ca. 48 uur. Verbruik: ca. 7-14 mē per liter.

vanaf32,49
bekijk productBekijk product ▸
SCHOOLBORDENVERFKoopmans schoolbordenverfKoopmans schoolbordenverf

Koopmans schoolbordenverf is een matte, met krijt beschrijfbare verf op basis van alkydhars voor binnen die op wanden, plaatmateriaal en schoolborden kan worden aangebracht. Het is goed reinigbaar en goed dekkend. Verbruik: ca. 13-14 mē per liter.

vanaf12,79
bekijk productBekijk product ▸
SICCATIEF MMKoopmans siccatief mmKoopmans siccatief mm

Koopmans siccatief mm is een siccativeringsmiddel, welke wordt gebruikt om natuurlijke oliën, zoals lijnolie, sneller te laten drogen.

vanaf24,49
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDKoopmans snelgrondKoopmans snelgrond

Koopmans snelgrond is een super sneldrogende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. Door de snelle droging is het mogelijk om meerdere lagen op een dag aan te brengen. Het heeft een uitstekende hechting en hoge dekkracht. Het is na 2 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf25,19
bekijk productBekijk product ▸
TEAKOLIEKoopmans teakolieKoopmans teakolie

Koopmans teak olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
VLOERLAK PU ZIJDEGLANSKoopmans vloerlak pu zijdeglansKoopmans vloerlak pu zijdeglans

Koopmans vloerlak pu zijdeglans is een dekkende lakverf op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydhars voor houten vloeren binnen. Verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.

vanaf32,59
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFKoopmans wegenverfKoopmans wegenverf

Koopmans wegenverf is een zeer sneldrogende, matte verf op basis van acrylaat-copolymeer, geschikt voor wegenmarkering en voor de isolatie van roet- en vochtkringen in plafonds en muren. Het is geschikt voor o.a. beton, bitumenasfalt en steen(achtige) ondergronden. Het kan eventueel met glasparels ingestrooid worden voor reflectie. Verbruik: ca. 4 mē per liter.

vanaf10,59
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS READY MIXEDKoopmans zijdeglans ready mixedKoopmans zijdeglans ready mixed

Koopmans zijdeglans is een goed vloeiende zijdeglanzende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor (voor)behandelde houten en metalen oppervlakken. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS AQUA READY MIXEDKoopmans zijdeglans aqua ready mixedKoopmans zijdeglans aqua ready mixed

Koopmans zijdeglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare zijdeglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf13,99
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS AQUA MENGMACHINEKoopmans zijdeglans aqua mengmachineKoopmans zijdeglans aqua mengmachine

Koopmans zijdeglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare zijdeglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf35,39
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS MENGMACHINEKoopmans zijdeglans mengmachineKoopmans zijdeglans mengmachine

Koopmans Zijdeglans is een goed vloeiende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor (voor)behandelde houten en metalen oppervlakken. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf33,34
bekijk productBekijk product ▸
ZWARTE TEERKoopmans zwarte teerKoopmans zwarte teer

Koopmans zwarte teer is een zijdeglanzend beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel afwerken van onder andere beton of (bak)steen buiten, wat blijvend in contact komt met de grond of water. Het kan rechtstreeks over beton, steen of metaal worden toegepast, is sneldrogend en is omgevingsvriendelijk (het brandt niet op de huid of planten ). Het is stofdroog na ca. 15 minuten en overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf9,49
bekijk productBekijk product ▸
NYLO COAT STXKoopmans nylo coat stxKoopmans nylo coat stx

Nelf nylo coat stx is een halfglanzende, waterverdunbare vloer- en betonverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren en stootvaste wandafwerking maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van MDF tafelbladen en kasten en andere belaste delen. Het is goed weerbestendig, makkelijk reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en laat zich makkelijk verwerken. Het is niet geschikt voor garagevloeren. Theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf34,79
bekijk productBekijk product ▸
NYLO FINISH PU/WV BLANKKoopmans nylo finish pu/wv blankKoopmans nylo finish pu/wv blank

Nelf nylo finish pu/wv (a+b) is een waterverdunbare, 2-componenten, zijdematte blanke lak op basis van hoogwaardige polyurethaan. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren, stootvaste wandafwerking en staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Het is ook ideaal voor het aflakken van wanden in de keuken. Het is zeer goed reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en een minimale geurbelasting, is chemicaliënbestendig en niet vergelend. Aantal aanbevolen lagen: 3. Het is overschilderbaar na 16 uur maar binnen 48 uur en volledig belastbaar na 7-14 dagen. Theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.

vanaf57,69
bekijk productBekijk product ▸
NYLO TOPCOAT PU/WVKoopmans nylo topcoat pu/wvKoopmans nylo topcoat pu/wv

Nelf nylo topcoat pu/wv is een halfglanzende, 2-componenten, waterverdunbare, polyurethaan coating. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (anti-slip)vloeren, staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Ook is het uitermate geschikt als stootvaste hygiënische wand– en vloerafwerking. Het heeft een goede slijtvastheid, is niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een goede chemische bestendigheid, voldoet aan haccp eisen en is zeer goed weerbestendig. Na ca. 7 dagen is de maximale mechanische en chemische bestendigheid bereikt. Potlife: ca. 2 uur (daarna niet meer gebruiken). Theoretisch rendement: ca. 7,5 mē per liter.

vanaf57,19
bekijk productBekijk product ▸

Met ruim 130 jaar ervaring waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent, is Koopmans een betrouwbare keuze als je mooie verven van uitstekende kwaliteit zoekt. Koopmans verf is er voor verschillende situaties en is duurzaam en milieuvriendelijk en van professionele kwaliteit.

Koopmans Perkoleum is misschien wel de meest bekende en meest gebruikte Koopmans beits. Koopmans Perkoleum is vochtregulerend en dankzij de toevoeging van lijnolie minder schadelijk voor het milieu dan bijvoorbeeld alkydverven. Koopmans Perkoleum is verkrijgbaar in verschillende glansgraden en in verschillende transparante en dekkende kleuren, zowel kant-en-klaar als gemengd in de originele Koopmans mengmachine. Het is het ideale uv-bestendige product voor al je tuin- en gevelhout!

PARKETLAK AQUAKoopmans parketlak aquaKoopmans parketlak aqua

Koopmans parketlak aqua zijdeglans is een sneldrogende, waterverdunbare, slijt- en krasvaste, niet vergelende blanke lak voor het afwerken van (blank) hout zoals parketvloeren, trappen en tafelbladen. Verbruik: ca. 5-7 mē per liter.

vanaf28,59
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLMAT SUPERKoopmans acrylmat superKoopmans acrylmat super

Koopmans Acrylmat Super is een superieure, reukarme, extra dekkende, matte muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. Het is vochtregulerend, boen- en schrobvast en geschikt voor o.a. wanden, plafonds, glasweefsel, behang, steen, pleisterwerk en beton. Vanwege de eigenschappen is het zeer geschikt voor o.a. sanitaire ruimten en keukens. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf16,59
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLMAT SUPER SATINKoopmans acrylmat super satinKoopmans acrylmat super satin

Koopmans Acrylmat super satin is een superieure, reukarme, extra dekkende, zijdeglanzende muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. Het is vochtregulerend, boen- en schrobvast en geschikt voor o.a. wanden, plafonds, glasweefsel, behang, steen, pleisterwerk en beton. Vanwege de eigenschappen is dit product zeer geschikt voor o.a. sanitaire ruimten en keukens. Verbruik: ca. 9-10 mē per liter.

vanaf21,29
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMVERFKoopmans aluminiumverfKoopmans aluminiumverf

Koopmans aluminiumverf is een sneldrogende, zijdeglanzende effectlak met aluminiumpigmentering voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt voor hout en metaal. Verbruik: ca. 15-16 mē per liter.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIEKoopmans bangkirai olieKoopmans bangkirai olie

Koopmans Bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
BIELZENZWARTKoopmans bielzenzwartKoopmans bielzenzwart

Koopmans bielzenzwart is een beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel een eenvoudig afwerken van bijvoorbeeld bielzen, de achterzijde van schoeiingen en grondkeringen, funderingsbalken van schuren en tuinhuizen, de binnenzijde van houten regentonnen en ander ruw hout wat niet direct of nauwelijks bloot komt te staan aan direct zonlicht (uv). Het is geschikt voor toepassing op nieuw hout en over oude carbinoleum- of teerlagen. Het is stofroog na 15 minuten en overschilderbaar na ca. 4 uur (bij gebruik onder (grond)water dient minimaal 24 uur droogtijd aangehouden te worden). Rendement: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf10,29
bekijk productBekijk product ▸
BLACK VARNISHKoopmans black varnishKoopmans black varnish

Koopmans black varnish is een zijdeglanzend beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel en eenvoudig afwerken van (verzinkt) staal buiten. Het biedt bescherming tegen zouten, pekel en zuren zoals chassis. Het is sneldrogend en omgevingsvriendelijk (het brandt niet op de huid of planten). Het is stofdroog na ca. 15 minuten en overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: 7-9 mē per liter.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
ECOLEUMKoopmans ecoleumKoopmans ecoleum

Koopmans ecoleum is een sterk impregnerend beschermingmiddel op basis van zuivere lijnolie en alkydhars voor zowel onbehandeld als goed gedroogd en geconserveerd ruw hout. Vanuit ecologische benadering is dit de echte milieuvriendelijke vervanger van carbolineum. Het is zeer geschikt als bescherming en verfraaiing voor ruw, ongeschaafd hout zoals tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergolaīs en (gepotdekselde) schuren. Het is tevens geschikt om toe te passen over carbolineum lagen. Er is slechts een laag nodig en het is overschilderbaar met lijnoliehoudende producten van Koopmans zoals monumentenbeits en perkoleum. Theoretisch verbruik: ca. 5-8 mē per liter afhankelijk van zuiging en ruwheid ondergrond.

vanaf23,19
bekijk productBekijk product ▸
GARANT LAK HOOGGLANSKoopmans garant lak hoogglansKoopmans garant lak hoogglans

Koopmans garant lak hoogglans is een hoogglanzende, minder milieubelastende, vochtregulerende coating op basis van duurzame gesiliconiseerde alkydharsen en lijnolie voor buiten. Dit eenpotsysteem is speciaal geschikt voor toepassing op plaatsen waar een hoge UV-bestendigheid een vereiste is, zoals ramen, kozijnen, deuren en gootlijsten. Het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
GOUDBRONSVERFKoopmans goudbronsverfKoopmans goudbronsverf

Koopmans Goudbronsverf is een hoogglanzende effectlak met goudbronspigmentering op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het behandelen van diverse voorwerpen van hout en metaal binnen en buiten. Theoretisch rendement: ca. 11-12 mē per liter.

vanaf27,79
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF AQUAKoopmans grondverf aquaKoopmans grondverf aqua

Koopmans grondverf aqua is een sneldrogende watergedragen grondverf op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). Het is super mat, gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoge dekkracht, is goed vullend, kan een jaar overstaan en is vochtregulerend (ademend). Het kan toegepast worden op o.a. ramen, deuren en kozijnen, kasten, stoelen en tafels, nieuw of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf23,29
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFKoopmans grondverfKoopmans grondverf

Koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. Het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 mē per liter.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
HECHT- EN FIXEERGRONDKoopmans hecht- en fixeergrondKoopmans hecht- en fixeergrond

Koopmans hecht- en fixeergrond is een waterverdunbaar impregneermiddel als voorbehandeling voor sterk zuigende steenachtige ondergronden en plaatmaterialen om deze vervolgens af te werken met een muurverf. Het is overschilderbaar met waterverdunbare verven na 1 uur en met oplosmiddelhoudende verven na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf38,89
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS READY MIXEDKoopmans hoogglans ready mixedKoopmans hoogglans ready mixed

Koopmans hoogglans is een gemakkelijk verwerkbare, goed dekkende en duurzaam elastische lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde houten en metalen oppervlakken binnen en buiten. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf4,43
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS AQUAKoopmans hoogglans aquaKoopmans hoogglans aqua

Koopmans hoogglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare hoogglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.

vanaf35,39
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS MENGMACHINEKoopmans hoogglans mengmachineKoopmans hoogglans mengmachine

Koopmans Hoogglans is een gemakkelijk verwerkbare, goed dekkende en duurzaam elastische lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde houten en metalen oppervlakken binnen en buiten. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf33,34
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & BIELZENZWARTKoopmans hout & bielzenzwartKoopmans hout & bielzenzwart

Koopmans hout & bielzenzwart is een beschermende, impregnerende coating op basis van gemodificeerde alkydhars voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, balken en grondpalen. Het is ook geschikt voor toepassing op oude bitumenlagen. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf14,29
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCLEANERKoopmans houtcleanerKoopmans houtcleaner

Koopmans houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. Het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.

vanaf10,99
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCOAT ZWARTKoopmans houtcoat zwartKoopmans houtcoat zwart

Koopmans houtcoat zwart is een matte, weerbestendige, impregnerende beits voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van houten objecten buiten. Het is vooral geschikt voor de verfraaiing van (kap) schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen, waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het kan ook projectmatig gecombineerd worden met Koopmans ecoleum. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Rendement: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf37,29
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLAK PU KLEURKoopmans houtlak pu kleurKoopmans houtlak pu kleur

Koopmans houtlak pu kleur is een slijtvaste, transparante lak op basis van urethaan alkydharsen met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak. Het is geschikt voor toepassing op o.a. meubilair, trappen, parketvloeren en aftimmeringen. Het is niet geschikt voor kurkparket. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf12,79
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLAK PU BLANKKoopmans houtlak pu blankKoopmans houtlak pu blank

Koopmans houtlak pu is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van urethaan alkydharsen met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak voor houtwerk binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op o.a. meubilair (zoals tafels, stoelen en banken), trappen, parketvloeren en aftimmeringen. Het is niet geschikt voor kurkparket. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
HOUTOLIE AQUAKoopmans houtolie aquaKoopmans houtolie aqua

Koopmans houtolie aqua is een zeer milieuvriendelijke, watergedragen, lijnoliehoudende, sterk impregnerende transparante (kleur)beits voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten zoals larix/douglas, grenen- en vurenhout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur. Rendement: ca. 10-14 mē per liter

vanaf42,59
bekijk productBekijk product ▸
Houtrot ReparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddel

Koopmans houtrotreparatiemiddel is een oplosmiddelvrij semi-transparant reparatiemiddel voor het repareren, opvullen en verlijmen van hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor kleine en grote reparaties, krimpt niet bij droging en is toepasbaar onder transparante verven. Het is geschikt voor reparaties vanaf ca. 5 mm, de potlife is ca. 30 minuten en het is na ca. 5 uur volledig uitgehard.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK CLASSICKoopmans bootlak classicKoopmans bootlak classic

Hydrant bootlak classic is een transparante, hoogglanzende houtbescherming voor zowel zachte als alle tropische houtsoorten buiten. Het is bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen en relingen van bijvoorbeeld boten. Het is voorzien van een actieve uv-blocker. Verbruik: ca. 18 mē per liter bij een laagdikte van 30 micron.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKKoopmans jachtlakKoopmans jachtlak

Hydrant jachtlak is een duurzame hoogglans vernis op basis van urethaan-alkydhars voor houten jachten, binnen en buiten. Rendement: ca. 17 mē per liter.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEKoopmans ijzermenieKoopmans ijzermenie

Koopmans IJzermenieverf is een goed dekkende, hoogvullende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde metalen binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-12 mē per liter.

vanaf6,69
bekijk productBekijk product ▸
IMPRAKoopmans impraKoopmans impra

Koopmans impra is een sterk impregnerende, oliehoudende, semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houten constructies in o.a. de tuin. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf31,79
bekijk productBekijk product ▸
IMPREGNEEROLIE UVKoopmans impregneerolie uvKoopmans impregneerolie uv

Koopmans Impregneerolie UV is een sterk impregnerende, oliehoudende, blanke impregneer voor de bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. Het is geschikt als grond-/impregneerlaag onder Impra, Perkoleum en Garant SB. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf32,79
bekijk productBekijk product ▸
INTERIEURTEXKoopmans interieurtexKoopmans interieurtex

Koopmans Interieurtex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelvrije muurverf op basis van styreen acrylaat copolymeer dispersie voor toepassing op wanden, plafonds en behang binnen. Het is extra dekkend, sneldrogend en boen- en schrobvast. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf20,89
bekijk productBekijk product ▸
ISOTEXKoopmans isotexKoopmans isotex

Koopmans Isotex is een waterverdunbare, isolerende, matte dispersiemuurverf voor diverse ondergronden welke zijn verontreinigd door roet, nicotine of waterkringen. Afhankelijk van de verontreiniging van de ondergrond moet de behandeling enige malen herhaald worden. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter, afhankelijk van de structuur en aard van de ondergrond.

vanaf59,19
bekijk productBekijk product ▸
KRIJTVERFKoopmans krijtverfKoopmans krijtverf

Koopmans krijtverf is een matte, goed dekkende, decoratieve afwerklaag voor het behandelen van meubels, muren en accessoires. Hiermee kunnen diverse effecten worden gerealiseerd zoals white wash, verouderderd effect (brocante) en doorschuur effect. Het is ook toepasbaar als dekkende afwerking. Theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter per liter.

vanaf22,29
bekijk productBekijk product ▸
GEKOOKTE LIJNOLIEKoopmans gekookte lijnolieKoopmans gekookte lijnolie

Koopmans lijnolie gekookt is rauwe lijnolie welke een extra behandeling heeft ondergaan. Door verhitting en toevoeging van siccatief is het een drogende olie geworden en mede daardoor geschikt als bindmiddel waarmee een traditionele vernis of dekkende verf (met toevoeging van pigmenten) kan worden gemaakt. Het is tevens geschikt als onderhoudsmiddel voor het behandelen van kaal hout om het oppervlak te verduurzamen (niet filmvormend). Het is verwerkingsvriendelijk, heeft een sterk impregnerende werking en een natuurlijke lijnoliegeur, is traag drogend, laag viskeus, ademend en waterdampdoorlatend. Verbruik: ca. 5-15 mē per liter.

vanaf59,29
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEKoopmans loodvrije menieKoopmans loodvrije menie

Koopmans loodvrije menieverf is een sneldrogende, corrosiewerende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende staalconstructies en hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 13-14 mē per liter.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
MAT AQUA READY MIXEDKoopmans mat aqua ready mixedKoopmans mat aqua ready mixed

Koopmans mat aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare matte aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf13,99
bekijk productBekijk product ▸
MAT AQUA MENGMACHINEKoopmans mat aqua mengmachineKoopmans mat aqua mengmachine

Koopmans mat aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare matte aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf35,39
bekijk productBekijk product ▸
MONUMENTENBEITSKoopmans monumentenbeitsKoopmans monumentenbeits

Koopmans monumentenbeits is een semi-dekkende, lijnoliehoudende, weersbestendige, matte, zwarte beits, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van (zowel onbehandelde als behandelde) houten objecten. De karakteristieke uitstraling van bijvoorbeeld de (kap)schuur, molen of gepotdekselde woning blijft behouden. Het is tevens geschikt voor tuinhout. In tegenstelling tot de ecoleum is de monumentenbeits ook op onbehandeld glad geschaafd hout toepasbaar. Hierdoor kan het projectmatig perfect worden gecombineerd. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf41,29
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERKoopmans multiprimerKoopmans multiprimer

Koopmans multiprimer is een roestwerende, sneldrogende, universele zinkfosfaat primer o.b.v. speciale alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is na 6 uur overschilderbaar met de meeste gangbare 1-componentenproducten, anders na 24 uur. Verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

vanaf10,39
bekijk productBekijk product ▸
MUUR- EN PLAFONDTEXKoopmans muur- en plafondtexKoopmans muur- en plafondtex

Koopmans muur- en plafondtex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelvrije, gemakkelijk verwerkbare muur- en plafondverf voor binnen op basis van styreen-acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. wanden, plafonds en behang. Verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

vanaf24,89
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER PROFESSIONEEL 3210Koopmans verdunner professioneel 3210Koopmans verdunner professioneel 3210

Nelf nelfasol verdunner 3210 is een aromaatvrije terpentine voor perkoleum en alkydverven.

vanaf9,39
bekijk productBekijk product ▸
NELFASOL VERDUNNER 3212Koopmans nelfasol verdunner 3212Koopmans nelfasol verdunner 3212

Nelf nelfasol verdunner 3212 is een verdunner voor vinyl-, polyurethaan- en chloorrubberverven.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
NELFASOL VERDUNNER 3216Koopmans nelfasol verdunner 3216Koopmans nelfasol verdunner 3216

Nelf nelfasol verdunner 3216 is een trage verdunner voor vinyl- en polyurethaanverven.

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
NELFASOL VERDUNNER 3226Koopmans nelfasol verdunner 3226Koopmans nelfasol verdunner 3226

Nelf nelfasol verdunner 3226 is een snelle (spuit)verdunner voor epoxy-, chloorrubber- en vinylverven.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNER EPKoopmans verdunner epKoopmans verdunner ep

Nelf nelfasol verdunner is een (reinigings)verdunner voor epoxyverven.

vanaf11,29
bekijk productBekijk product ▸
NYLOSTOPKoopmans nylostopKoopmans nylostop

Koopmans Nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliënvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Het kan in één bewerking op staand werk in een dikte van 1 ā 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. Bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. Het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. Het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
PK CLEANER NS 90Koopmans pk cleaner ns 90Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans p.k. cleaner is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. Het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. Het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAK PUKoopmans parketlak puKoopmans parketlak pu

Koopmans parketlak pu is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerklaag op parketvloeren en andere diverse houten objecten binnen zoals trappen, meubelen, tafelbladen, deuren en plafond-, wand-, en scheepsbetimmeringen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf9,29
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS READY MIXEDKoopmans perkoleum hoogglans ready mixedKoopmans perkoleum hoogglans ready mixed

Koopmans perkoleum hoogglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf25,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM DECORATIEBEITSKoopmans perkoleum decoratiebeitsKoopmans perkoleum decoratiebeits

Koopmans perkoleum decorbeits rustic is een kleurgevende, krasvaste, waterverdunbare, decoratieve, transparante beits voor de behandeling van hout in het interieur. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf9,50
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM GARANT UVKoopmans perkoleum garant uvKoopmans perkoleum garant uv

Koopmans perkoleum garant uv is een hoogglanzende, dekkende, oplosmiddelarme coating voor vrijwel alle houtsoorten buiten. Het is speciaal voor plaatsen waar hoge uv-bestendigheid vereist is, zoals ramen, kozijnen, deuren en gootlijsten. Het is zowel op nieuw als reeds geschilderd hout toepasbaar. Verbruik: ca. 16-17 mē per liter.

vanaf16,05
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS MENGMACHINEKoopmans perkoleum hoogglans mengmachineKoopmans perkoleum hoogglans mengmachine

Koopmans perkoleum hoogglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf28,99
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS TRANSPARANT MENGMACHINEKoopmans perkoleum hoogglans transparant mengmachineKoopmans perkoleum hoogglans transparant mengmachine

Koopmans perkoleum hoogglans transparant is een oplosmiddelarme, vochtregulerende, hoogglanzende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf26,29
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM HOOGGLANS TRANSPARANT READY MIXEDKoopmans perkoleum hoogglans transparant ready mixedKoopmans perkoleum hoogglans transparant ready mixed

Koopmans perkoleum transparant is een oplosmiddelarme, vochtregulerende, hoogglanzende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf25,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS READY MIXEDKoopmans perkoleum zijdeglans ready mixedKoopmans perkoleum zijdeglans ready mixed

Koopmans perkoleum zijdeglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf26,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS MENGMACHINEKoopmans perkoleum zijdeglans mengmachineKoopmans perkoleum zijdeglans mengmachine

Koopmans Perkoleum zijdeglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, UV-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf30,84
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS TRANSPARANT READY MIXEDKoopmans perkoleum zijdeglans transparant ready mixedKoopmans perkoleum zijdeglans transparant ready mixed

Koopmans perkoleum zijdeglans transparant is een duurzaam elastische, oplosmiddelarme, vochtregulerende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten in een eenpotsysteem. Het is geschikt voor o.a. de woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. Het is tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie. Het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend, heeft een sterk impregnerende werking, verwerkt zeer soepel, is door het lijnoliegehalte iets langzamer drogend dan traditionele lakverf en is uv-bestendig. Het is niet geschikt als eerste laag op iroko. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf26,69
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLEUM ZIJDEGLANS TRANSPARANT MENGMACHINEKoopmans perkoleum zijdeglans transparant mengmachineKoopmans perkoleum zijdeglans transparant mengmachine

Koopmans perkoleum zijdeglans transparant is een duurzaam elastische, oplosmiddelarme, vochtregulerende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten in een eenpotsysteem. Het is geschikt voor o.a. de woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. Het is tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie. Het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend, heeft een sterk impregnerende werking, verwerkt zeer soepel, is door het lijnoliegehalte iets langzamer drogend dan traditionele lakverf en is uv-bestendig. Het is niet geschikt als eerste laag op iroko. Verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

vanaf27,49
bekijk productBekijk product ▸
PERKOLIN AFBIJTKoopmans perkolin afbijtKoopmans perkolin afbijt

Koopmans Perkolin Afbijt is een zeer sterk en snelwerkend afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat, epoxy of polyurethaan. Het is geschikt voor toepassing op zowel houten, metalen als steenachtige ondergronden. Het verbruik is afhankelijk van de objectvorm, ondergrond en laagdikte.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
ROBS TUINBEITSKoopmans robs tuinbeitsKoopmans robs tuinbeits

Koopmans Rob’s Tuinbeits is een onderhoudsmiddel op basis van alkydhars met lijnolie. Het is een sterk impregnerende, transparante beits voor de bescherming en verfraaiing van onbehandeld en geïmpregneerd tuinhout buiten zoals schuttingen, pergola's, overkappingen en (steiger)houten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.

vanaf46,60
bekijk productBekijk product ▸
ROESTFIXEERKoopmans roestfixeerKoopmans roestfixeer

Koopmans roestfixeer is een impregneer- en fixeerlaag voor roestige ondergronden en dient tevens als hechtlaag voor diverse ondergronden zoals verweerd verzinkt staal. Dit product op basis van alkydhars en lijnolie kan direct worden toegepast over vliegroest en de ondergrond hoeft niet eerst gestraald te worden. Het is overschilderbaar na ca. 48 uur. Verbruik: ca. 7-14 mē per liter.

vanaf32,49
bekijk productBekijk product ▸
SCHOOLBORDENVERFKoopmans schoolbordenverfKoopmans schoolbordenverf

Koopmans schoolbordenverf is een matte, met krijt beschrijfbare verf op basis van alkydhars voor binnen die op wanden, plaatmateriaal en schoolborden kan worden aangebracht. Het is goed reinigbaar en goed dekkend. Verbruik: ca. 13-14 mē per liter.

vanaf12,79
bekijk productBekijk product ▸
SICCATIEF MMKoopmans siccatief mmKoopmans siccatief mm

Koopmans siccatief mm is een siccativeringsmiddel, welke wordt gebruikt om natuurlijke oliën, zoals lijnolie, sneller te laten drogen.

vanaf24,49
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDKoopmans snelgrondKoopmans snelgrond

Koopmans snelgrond is een super sneldrogende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. Door de snelle droging is het mogelijk om meerdere lagen op een dag aan te brengen. Het heeft een uitstekende hechting en hoge dekkracht. Het is na 2 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf25,19
bekijk productBekijk product ▸
TEAKOLIEKoopmans teakolieKoopmans teakolie

Koopmans teak olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf14,99
bekijk productBekijk product ▸
VLOERLAK PU ZIJDEGLANSKoopmans vloerlak pu zijdeglansKoopmans vloerlak pu zijdeglans

Koopmans vloerlak pu zijdeglans is een dekkende lakverf op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydhars voor houten vloeren binnen. Verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.

vanaf32,59
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFKoopmans wegenverfKoopmans wegenverf

Koopmans wegenverf is een zeer sneldrogende, matte verf op basis van acrylaat-copolymeer, geschikt voor wegenmarkering en voor de isolatie van roet- en vochtkringen in plafonds en muren. Het is geschikt voor o.a. beton, bitumenasfalt en steen(achtige) ondergronden. Het kan eventueel met glasparels ingestrooid worden voor reflectie. Verbruik: ca. 4 mē per liter.

vanaf10,59
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS READY MIXEDKoopmans zijdeglans ready mixedKoopmans zijdeglans ready mixed

Koopmans zijdeglans is een goed vloeiende zijdeglanzende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor (voor)behandelde houten en metalen oppervlakken. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,69
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS AQUA READY MIXEDKoopmans zijdeglans aqua ready mixedKoopmans zijdeglans aqua ready mixed

Koopmans zijdeglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare zijdeglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf13,99
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS AQUA MENGMACHINEKoopmans zijdeglans aqua mengmachineKoopmans zijdeglans aqua mengmachine

Koopmans zijdeglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare zijdeglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf35,39
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS MENGMACHINEKoopmans zijdeglans mengmachineKoopmans zijdeglans mengmachine

Koopmans Zijdeglans is een goed vloeiende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. Het is geschikt voor (voor)behandelde houten en metalen oppervlakken. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf33,34
bekijk productBekijk product ▸
ZWARTE TEERKoopmans zwarte teerKoopmans zwarte teer

Koopmans zwarte teer is een zijdeglanzend beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel afwerken van onder andere beton of (bak)steen buiten, wat blijvend in contact komt met de grond of water. Het kan rechtstreeks over beton, steen of metaal worden toegepast, is sneldrogend en is omgevingsvriendelijk (het brandt niet op de huid of planten ). Het is stofdroog na ca. 15 minuten en overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf9,49
bekijk productBekijk product ▸
NYLO COAT STXKoopmans nylo coat stxKoopmans nylo coat stx

Nelf nylo coat stx is een halfglanzende, waterverdunbare vloer- en betonverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren en stootvaste wandafwerking maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van MDF tafelbladen en kasten en andere belaste delen. Het is goed weerbestendig, makkelijk reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en laat zich makkelijk verwerken. Het is niet geschikt voor garagevloeren. Theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf34,79
bekijk productBekijk product ▸
NYLO FINISH PU/WV BLANKKoopmans nylo finish pu/wv blankKoopmans nylo finish pu/wv blank

Nelf nylo finish pu/wv (a+b) is een waterverdunbare, 2-componenten, zijdematte blanke lak op basis van hoogwaardige polyurethaan. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren, stootvaste wandafwerking en staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Het is ook ideaal voor het aflakken van wanden in de keuken. Het is zeer goed reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en een minimale geurbelasting, is chemicaliënbestendig en niet vergelend. Aantal aanbevolen lagen: 3. Het is overschilderbaar na 16 uur maar binnen 48 uur en volledig belastbaar na 7-14 dagen. Theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.

vanaf57,69
bekijk productBekijk product ▸
NYLO TOPCOAT PU/WVKoopmans nylo topcoat pu/wvKoopmans nylo topcoat pu/wv

Nelf nylo topcoat pu/wv is een halfglanzende, 2-componenten, waterverdunbare, polyurethaan coating. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (anti-slip)vloeren, staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Ook is het uitermate geschikt als stootvaste hygiënische wand– en vloerafwerking. Het heeft een goede slijtvastheid, is niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een goede chemische bestendigheid, voldoet aan haccp eisen en is zeer goed weerbestendig. Na ca. 7 dagen is de maximale mechanische en chemische bestendigheid bereikt. Potlife: ca. 2 uur (daarna niet meer gebruiken). Theoretisch rendement: ca. 7,5 mē per liter.

vanaf57,19
bekijk productBekijk product ▸

Met ruim 130 jaar ervaring waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent, is Koopmans een betrouwbare keuze als je mooie verven van uitstekende kwaliteit zoekt. Koopmans verf is er voor verschillende situaties en is duurzaam en milieuvriendelijk en van professionele kwaliteit.

Koopmans Perkoleum is misschien wel de meest bekende en meest gebruikte Koopmans beits. Koopmans Perkoleum is vochtregulerend en dankzij de toevoeging van lijnolie minder schadelijk voor het milieu dan bijvoorbeeld alkydverven. Koopmans Perkoleum is verkrijgbaar in verschillende glansgraden en in verschillende transparante en dekkende kleuren, zowel kant-en-klaar als gemengd in de originele Koopmans mengmachine. Het is het ideale uv-bestendige product voor al je tuin- en gevelhout!

FILTER