menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Tenco

Tenco

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AFBIJTPASTATenco afbijtpastaTenco afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VASTTenco anti rust compound vastTenco anti rust compound vast

Tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. Het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. Het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. Het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. Verbruik: ca. 3-4 mē per liter.

vanaf74,26
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAARTenco anti rust compound vloeibaarTenco anti rust compound vloeibaar

Tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. Het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. Het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. Het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf44,96
bekijk productBekijk product ▸
ANTI HOUTWORMTenco anti houtwormTenco anti houtworm

Tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. Het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf12,56
bekijk productBekijk product ▸
ANTI-REGENDOORSLAGTenco anti-regendoorslagTenco anti-regendoorslag

Tenco anti-regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIE ANTRACIETTenco bangkiraiolie antracietTenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIETenco bangkirai olieTenco bangkirai olie

Tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIE DARK TEAKTenco bangkirai olie dark teakTenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BIELZENZWART TEERVRIJTenco bielzenzwart teervrijTenco bielzenzwart teervrij

Tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. Het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. Het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUMTenco bitumen constructielak aluminiumTenco bitumen constructielak aluminium

Tenco bitumen constructielak aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWARTTenco bitumen constructielak zwartTenco bitumen constructielak zwart

Tenco bitumen constructielak zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. Het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. Het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
BITUMEN SILOLAKTenco bitumen silolakTenco bitumen silolak

Tenco bitumen silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf16,16
bekijk productBekijk product ▸
BOERENGROENTenco boerengroenTenco boerengroen

Tenco boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. Het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. Er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK HOOGGLANSTenco bootlak hoogglansTenco bootlak hoogglans

Tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf24,26
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANKTenco bootlak blankTenco bootlak blank

Tenco bootlak hoogglans is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANK MATTenco bootlak blank matTenco bootlak blank mat

Tenco bootlak mat blank is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Het is toepasbaar op alle hardhoutsoorten boven de waterlijn en is bestand tegen alle weersinvloeden en bestand tegen zoet en zout water. Het is ook binnen te gebruiken als blanke lak voor scheepsinterieurs, meubels, deuren en kozijnen. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
BOOTPRIMERTenco bootprimerTenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 mē per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONSTenco bottom coat teervrij bronsTenco bottom coat teervrij brons

Tenco Bottomcoat teervrij Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. Het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT ZWARTTenco bottom coat zwartTenco bottom coat zwart

Tenco bottomcoat teervrij zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en is eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
DAKCOATING MIDDENDIKTenco dakcoating middendikTenco dakcoating middendik

Tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. Het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. Het is vervolgens af te werken met leislag of Tenco Dakzilver. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS BEITS DEKKENDTenco douglas beits dekkendTenco douglas beits dekkend

Tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS BEITS TRANSPARANTTenco douglas beits transparantTenco douglas beits transparant

Tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
FERROTenco ferroTenco ferro

Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. Het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf7,48
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIALSPRAYTenco industrialsprayTenco industrialspray

Tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. Door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. Het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. Het is stoot- en slagvast en roestwerend. Verbruik: ca. 2-3 mē per spuitbus.

vanaf14,36
bekijk productBekijk product ▸
FERRO PRIMERTenco ferro primerTenco ferro primer

Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. Het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. Het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 °C. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
GEKOOKTE LIJNOLIETenco gekookte lijnolieTenco gekookte lijnolie

Tenco gekookte lijnolie is een bewerkte rauwe lijnolie. Het wordt gebruikt voor houtverduurzaming en metaalbescherming en als eindproduct voor het impregneren van natuursteen, alkalisch uitgewerkt beton en metalen. Verbruik: 10-15 mē per liter.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF WATERBASISTenco grondverf waterbasisTenco grondverf waterbasis

Tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFTenco grondverfTenco grondverf

Tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT ONTGRIJZERTenco hardhout ontgrijzerTenco hardhout ontgrijzer

Tenco hardhout ontgrijzer verwijdert de aanwezige grauwsluier en herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout. Het kan worden gebruikt op vergrijsde en vervuilde hardhouten tuinmeubelen.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTOLIETenco hardhoutolieTenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERTenco hechtprimerTenco hechtprimer

Tenco Hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. Het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf12,56
bekijk productBekijk product ▸
HOUT IMPREGNEERTenco hout impregneerTenco hout impregneer

Tenco hout impregneer is een coating op waterbasis die dient als eerste laag voor transparant of dekkend schilderwerk. Het dringt diep in het houtoppervlak en bevordert de hechting van de afwerklaag. Het is waterwerend, heeft een hoog afdichtend vermogen, is na droging universeel overschilderbaar en verlengt de levensduur van hout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor afwerking met een transparante beits. Verbruik: 12-15 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCOAT TEERVRIJTenco houtcoat teervrijTenco houtcoat teervrij

Tenco houtcoat teervrij is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
houtcoat zwart waterbasis matTenco houtcoat zwart waterbasis matTenco houtcoat zwart waterbasis mat

Tenco houtcoat waterbasis mat is een speciale coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het is een reukarme, dekkende, duurzame coating op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, loodsen, schuttingen en molens waarbij het klassieke uiterlijk behouden blijft. Verbruik: 12-14 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
houtcoat zwart waterbasis zijdeglansTenco houtcoat zwart waterbasis zijdeglansTenco houtcoat zwart waterbasis zijdeglans

Tenco houtcoat waterbasis zijdeglans is een speciale coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het is een reukarme, dekkende, duurzame coating op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, loodsen, schuttingen en molens waarbij het klassieke uiterlijk behouden blijft. Verbruik: 12-14 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
IJZERCOAT TEERVRIJTenco ijzercoat teervrijTenco ijzercoat teervrij

Tenco ijzercoat teervrij zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIETenco ijzermenieTenco ijzermenie

Tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. De menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf8,04
bekijk productBekijk product ▸
KASSENWITTenco kassenwitTenco kassenwit

Tenco kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. De verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. Het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. Het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Verbruik: ca. 35 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
LOODBANDTenco loodbandTenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf18,88
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIETenco loodvrije menieTenco loodvrije menie

Tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. Het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. De verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10-13 mē per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
ORANJE MENIETenco oranje menieTenco oranje menie

Tenco oranje menie is de vervanger voor loodmenie. Het is geschikt om houten balken en kozijnen die met metselwerk en beton in aanraking komen te beschermen tegen houtrot. Het is tevens te gebruiken als beschermende grondlaag van metalen en houten objecten zoals hekwerken, radiatoren, constructies en omkanten van kozijnen. Het beschikt over zinkfosfaatprimer, heeft een zeer goede hechting en is overschilderbaar met lakken op basis van alkyd. Rendement: 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
PARATOLTenco paratolTenco paratol

Tenco paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. Voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van Tenco houtcoat zwart of Tenco ijzercoat zwart. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKTenco parketlakTenco parketlak

Tenco parket lak is een blanke lak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. Het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf23,34
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER UNIVERSEELTenco primer universeelTenco primer universeel

Tenco primer universeel is een watergedragen, roestwerende hechtprimer voor op thermisch verzinkt of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium, binnen en buiten. Het is tevens geschikt als hechtprimer voor pvc en diverse andere kunststoffen. Het is speciaal geschikt voor objecten zoals hekken, garagedeuren, raamkozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is na 16 uur overschilderbaar met zowel een terpentine- als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALERTenco randsealerTenco randsealer

Tenco randsealer is een transparante blanke coating op waterbasis voor het afdichten en verduurzamen van kopse kanten en zaagkanten van plaatmaterialen, buiten en binnen. Het is waterafstotend, heeft een hoog afdichtend vermogen, is na droging universeel overschilderbaar en verlengt de levensduur van plaathout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor de afwerking met een transparante beits. Door het waterwerende karakter wordt de vorming van schimmels beperkt. Het is na 16 uur overchilderbaar. Verbruik: 9-11 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
SCHEEPSLAKTenco scheepslakTenco scheepslak

Tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. Het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf61,16
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDTenco snelgrondTenco snelgrond

Tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAYTenco steigerhout beits beschermer sprayTenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco steigerhoutbeits beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUTBEITSTenco steigerhoutbeitsTenco steigerhoutbeits

Tenco steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
STOCKHOLMER TEERTenco stockholmer teerTenco stockholmer teer

Tenco stockholmer-teer is een bruine Zweedse houtteer van prima kwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Verbruik: ca. 5-6 mē per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
TENCOGARANT TEERVRIJTenco tencogarant teervrijTenco tencogarant teervrij

Tenco tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. Het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
TENCOMILD DEKKENDTenco tencomild dekkendTenco tencomild dekkend

Tenco tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf18,88
bekijk productBekijk product ▸
TENCOMILD TRANSPARANTTenco tencomild transparantTenco tencomild transparant

Tenco tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
TENCOPRACHT CARBOBRUINTenco tencopracht carbobruinTenco tencopracht carbobruin

Tenco tencopracht carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. Het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
TENCOTOP HOUTBESCHERMING DEKKEND HOOGGLANSTenco tencotop houtbescherming dekkend hoogglansTenco tencotop houtbescherming dekkend hoogglans

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend hoogglans is een houtbeschermingsbeits voor buitenschilderwerk. Het product biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en verfraait het houtwerk. Het is weerbestendig, vochtregulerend, waterafstotend en bladdert niet. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOTOP DEUR & KOZIJN DEKKENDTenco tencotop deur & kozijn dekkendTenco tencotop deur & kozijn dekkend

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend zijdeglans biedt een jarenlange bescherming door het sterk vochtregulerend vermogen. Het is gemakkelijk te verwerken door de goede vloeiing, is waterafstotend en biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
DEUR & KOZIJN TRANSPARANTTenco deur & kozijn transparantTenco deur & kozijn transparant

Tenco Tencotop Deur & kozijn transparant beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Het is geschikt voor zachte en harde houtsoorten, vochtregulerend, halfglanzend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwd" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Let op, de blanke variant kan alleen worden toegepast over eerder met gekleurde transparante beits behandeld hout. Aantal aanbevolen lagen: 3 bij nieuw hout en 1 á 2 bij reeds behandeld hout. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVERF DEKKEND HOOGGLANSTenco tencoverf dekkend hoogglansTenco tencoverf dekkend hoogglans

Tenco tencoverf hoogglans is een universele aflak voor binnen en buiten met een zeer goede dekking en vloei. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Verbruik: 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVERF DEKKEND ZIJDEGLANS WATERBASISTenco tencoverf dekkend zijdeglans waterbasisTenco tencoverf dekkend zijdeglans waterbasis

Tenco tencoverf waterbasis zijdeglans is een zeer goed dekkende aflak die gemakkelijk verwerkbaar is. Het is krasvast en geeft een prachtig eindresultaat op o.a. deuren, ramen en kozijnen. Verbruik: 12-14 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVERF DEKKEND ZIJDEGLANSTenco tencoverf dekkend zijdeglansTenco tencoverf dekkend zijdeglans

Tenco tencoverf zijdeglans is een universele aflak voor binnen en buiten met een zeer goede dekking en vloei. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Verbruik: 11-12 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVLOERTenco tencovloerTenco tencovloer

Tenco tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. Het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. Het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. Het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf26,94
bekijk productBekijk product ▸
TOPCOAT ZWARTTenco topcoat zwartTenco topcoat zwart

Tenco topcoat teervrij is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECOR DEKKENDTenco tuindecor dekkendTenco tuindecor dekkend

Tenco tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. Het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°C te verwerken. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECOR TRANSPARANTTenco tuindecor transparantTenco tuindecor transparant

Tenco tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. De beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELBEITSTenco tuinmeubelbeitsTenco tuinmeubelbeits

Tenco tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
UNDERCOATINGTenco undercoatingTenco undercoating

Tenco Undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. Het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. Het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. Na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMER WATERBASISTenco universele primer waterbasisTenco universele primer waterbasis

Tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIETenco witte menieTenco witte menie

Tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. Het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸

Tenco is van origine bekend geworden met het assortiment kwalitatief goede carbolineums en teerproducten, zoals black varnish en koolteer. Deze producten zijn nu verboden, maar Tenco koos ervoor om hier vervangers voor te ontwikkelen die ook uitstekend kunnen worden gebruikt over de oude lagen! Tenco Bottom Coat zwart wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt, met eventueel Tenco Bottom Coat brons er overheen als extra bescherming tegen aangroei van organismen. Of Tenco houtcoat speciaal voor houten objecten zoals schuren, schuttingen, molens en loodsen. Daarnaast heeft Tenco voor met name de binnenvaart de Tenco Topcoat zwart ontwikkeld, heeft het een jachtlak in het assortiment én kan er een goede hechtlaag voor de verf gecreëerd worden met de Tenco Bootprimer . Tenco heeft een mooi en voordelig assortiment producten voor het behandelen van onder andere boten!

Maar Tenco is tegenwoordig in nog veel meer dan alleen boten gespecialiseerd. Zo heeft Tenco beits, maar ook andere producten om allerlei objecten rond het huis en in de tuin mee te behandelen. Een voorbeeld van een veelgebruikte Tenco tuinbeits is de Tenco Steigerhoutbeits . Dit is een weerbestendig product, speciaal voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Tenco Steigerhoutbeits geeft een doorleefde en nostalgische uitstraling en zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur mooi zichtbaar blijft.
Ook voor het tegenwoordig veelgebruikte bangkirai hout heeft Tenco een ideaal product: Tenco Bangkirai Olie . Deze olie is speciaal voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals schuttingen, vlonders, steigers en bruggen. Tenco Bangkirai olie biedt uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden, voorkomt vergrijzing en dringt diep in het hout. En dankzij de zorgvuldig ontwikkelde productsamenstelling is het ook nog eens minder milieubelastend!

AFBIJTPASTATenco afbijtpastaTenco afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VASTTenco anti rust compound vastTenco anti rust compound vast

Tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. Het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. Het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. Het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. Verbruik: ca. 3-4 mē per liter.

vanaf74,26
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAARTenco anti rust compound vloeibaarTenco anti rust compound vloeibaar

Tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. Het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. Het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. Het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf44,96
bekijk productBekijk product ▸
ANTI HOUTWORMTenco anti houtwormTenco anti houtworm

Tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. Het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf12,56
bekijk productBekijk product ▸
ANTI-REGENDOORSLAGTenco anti-regendoorslagTenco anti-regendoorslag

Tenco anti-regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIE ANTRACIETTenco bangkiraiolie antracietTenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIETenco bangkirai olieTenco bangkirai olie

Tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAI OLIE DARK TEAKTenco bangkirai olie dark teakTenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
BIELZENZWART TEERVRIJTenco bielzenzwart teervrijTenco bielzenzwart teervrij

Tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. Het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. Het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUMTenco bitumen constructielak aluminiumTenco bitumen constructielak aluminium

Tenco bitumen constructielak aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWARTTenco bitumen constructielak zwartTenco bitumen constructielak zwart

Tenco bitumen constructielak zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. Het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. Het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
BITUMEN SILOLAKTenco bitumen silolakTenco bitumen silolak

Tenco bitumen silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf16,16
bekijk productBekijk product ▸
BOERENGROENTenco boerengroenTenco boerengroen

Tenco boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. Het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. Er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK HOOGGLANSTenco bootlak hoogglansTenco bootlak hoogglans

Tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf24,26
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANKTenco bootlak blankTenco bootlak blank

Tenco bootlak hoogglans is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANK MATTenco bootlak blank matTenco bootlak blank mat

Tenco bootlak mat blank is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Het is toepasbaar op alle hardhoutsoorten boven de waterlijn en is bestand tegen alle weersinvloeden en bestand tegen zoet en zout water. Het is ook binnen te gebruiken als blanke lak voor scheepsinterieurs, meubels, deuren en kozijnen. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
BOOTPRIMERTenco bootprimerTenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 mē per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONSTenco bottom coat teervrij bronsTenco bottom coat teervrij brons

Tenco Bottomcoat teervrij Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. Het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT ZWARTTenco bottom coat zwartTenco bottom coat zwart

Tenco bottomcoat teervrij zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en is eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
DAKCOATING MIDDENDIKTenco dakcoating middendikTenco dakcoating middendik

Tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. Het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. Het is vervolgens af te werken met leislag of Tenco Dakzilver. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS BEITS DEKKENDTenco douglas beits dekkendTenco douglas beits dekkend

Tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLAS BEITS TRANSPARANTTenco douglas beits transparantTenco douglas beits transparant

Tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
FERROTenco ferroTenco ferro

Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. Het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf7,48
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIALSPRAYTenco industrialsprayTenco industrialspray

Tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. Door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. Het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. Het is stoot- en slagvast en roestwerend. Verbruik: ca. 2-3 mē per spuitbus.

vanaf14,36
bekijk productBekijk product ▸
FERRO PRIMERTenco ferro primerTenco ferro primer

Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. Het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. Het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 °C. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
GEKOOKTE LIJNOLIETenco gekookte lijnolieTenco gekookte lijnolie

Tenco gekookte lijnolie is een bewerkte rauwe lijnolie. Het wordt gebruikt voor houtverduurzaming en metaalbescherming en als eindproduct voor het impregneren van natuursteen, alkalisch uitgewerkt beton en metalen. Verbruik: 10-15 mē per liter.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF WATERBASISTenco grondverf waterbasisTenco grondverf waterbasis

Tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERFTenco grondverfTenco grondverf

Tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT ONTGRIJZERTenco hardhout ontgrijzerTenco hardhout ontgrijzer

Tenco hardhout ontgrijzer verwijdert de aanwezige grauwsluier en herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout. Het kan worden gebruikt op vergrijsde en vervuilde hardhouten tuinmeubelen.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTOLIETenco hardhoutolieTenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERTenco hechtprimerTenco hechtprimer

Tenco Hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. Het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf12,56
bekijk productBekijk product ▸
HOUT IMPREGNEERTenco hout impregneerTenco hout impregneer

Tenco hout impregneer is een coating op waterbasis die dient als eerste laag voor transparant of dekkend schilderwerk. Het dringt diep in het houtoppervlak en bevordert de hechting van de afwerklaag. Het is waterwerend, heeft een hoog afdichtend vermogen, is na droging universeel overschilderbaar en verlengt de levensduur van hout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor afwerking met een transparante beits. Verbruik: 12-15 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCOAT TEERVRIJTenco houtcoat teervrijTenco houtcoat teervrij

Tenco houtcoat teervrij is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
houtcoat zwart waterbasis matTenco houtcoat zwart waterbasis matTenco houtcoat zwart waterbasis mat

Tenco houtcoat waterbasis mat is een speciale coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het is een reukarme, dekkende, duurzame coating op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, loodsen, schuttingen en molens waarbij het klassieke uiterlijk behouden blijft. Verbruik: 12-14 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
houtcoat zwart waterbasis zijdeglansTenco houtcoat zwart waterbasis zijdeglansTenco houtcoat zwart waterbasis zijdeglans

Tenco houtcoat waterbasis zijdeglans is een speciale coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het is een reukarme, dekkende, duurzame coating op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, loodsen, schuttingen en molens waarbij het klassieke uiterlijk behouden blijft. Verbruik: 12-14 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
IJZERCOAT TEERVRIJTenco ijzercoat teervrijTenco ijzercoat teervrij

Tenco ijzercoat teervrij zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIETenco ijzermenieTenco ijzermenie

Tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. De menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf8,04
bekijk productBekijk product ▸
KASSENWITTenco kassenwitTenco kassenwit

Tenco kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. De verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. Het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. Het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Verbruik: ca. 35 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
LOODBANDTenco loodbandTenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf18,88
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIETenco loodvrije menieTenco loodvrije menie

Tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. Het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. De verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10-13 mē per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
ORANJE MENIETenco oranje menieTenco oranje menie

Tenco oranje menie is de vervanger voor loodmenie. Het is geschikt om houten balken en kozijnen die met metselwerk en beton in aanraking komen te beschermen tegen houtrot. Het is tevens te gebruiken als beschermende grondlaag van metalen en houten objecten zoals hekwerken, radiatoren, constructies en omkanten van kozijnen. Het beschikt over zinkfosfaatprimer, heeft een zeer goede hechting en is overschilderbaar met lakken op basis van alkyd. Rendement: 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
PARATOLTenco paratolTenco paratol

Tenco paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. Voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van Tenco houtcoat zwart of Tenco ijzercoat zwart. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKTenco parketlakTenco parketlak

Tenco parket lak is een blanke lak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. Het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf23,34
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER UNIVERSEELTenco primer universeelTenco primer universeel

Tenco primer universeel is een watergedragen, roestwerende hechtprimer voor op thermisch verzinkt of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium, binnen en buiten. Het is tevens geschikt als hechtprimer voor pvc en diverse andere kunststoffen. Het is speciaal geschikt voor objecten zoals hekken, garagedeuren, raamkozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is na 16 uur overschilderbaar met zowel een terpentine- als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALERTenco randsealerTenco randsealer

Tenco randsealer is een transparante blanke coating op waterbasis voor het afdichten en verduurzamen van kopse kanten en zaagkanten van plaatmaterialen, buiten en binnen. Het is waterafstotend, heeft een hoog afdichtend vermogen, is na droging universeel overschilderbaar en verlengt de levensduur van plaathout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor de afwerking met een transparante beits. Door het waterwerende karakter wordt de vorming van schimmels beperkt. Het is na 16 uur overchilderbaar. Verbruik: 9-11 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
SCHEEPSLAKTenco scheepslakTenco scheepslak

Tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. Het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf61,16
bekijk productBekijk product ▸
SNELGRONDTenco snelgrondTenco snelgrond

Tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAYTenco steigerhout beits beschermer sprayTenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco steigerhoutbeits beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUTBEITSTenco steigerhoutbeitsTenco steigerhoutbeits

Tenco steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf16,14
bekijk productBekijk product ▸
STOCKHOLMER TEERTenco stockholmer teerTenco stockholmer teer

Tenco stockholmer-teer is een bruine Zweedse houtteer van prima kwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Verbruik: ca. 5-6 mē per liter.

vanaf21,56
bekijk productBekijk product ▸
TENCOGARANT TEERVRIJTenco tencogarant teervrijTenco tencogarant teervrij

Tenco tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. Het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
TENCOMILD DEKKENDTenco tencomild dekkendTenco tencomild dekkend

Tenco tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf18,88
bekijk productBekijk product ▸
TENCOMILD TRANSPARANTTenco tencomild transparantTenco tencomild transparant

Tenco tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
TENCOPRACHT CARBOBRUINTenco tencopracht carbobruinTenco tencopracht carbobruin

Tenco tencopracht carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. Het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
TENCOTOP HOUTBESCHERMING DEKKEND HOOGGLANSTenco tencotop houtbescherming dekkend hoogglansTenco tencotop houtbescherming dekkend hoogglans

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend hoogglans is een houtbeschermingsbeits voor buitenschilderwerk. Het product biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en verfraait het houtwerk. Het is weerbestendig, vochtregulerend, waterafstotend en bladdert niet. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOTOP DEUR & KOZIJN DEKKENDTenco tencotop deur & kozijn dekkendTenco tencotop deur & kozijn dekkend

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend zijdeglans biedt een jarenlange bescherming door het sterk vochtregulerend vermogen. Het is gemakkelijk te verwerken door de goede vloeiing, is waterafstotend en biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
DEUR & KOZIJN TRANSPARANTTenco deur & kozijn transparantTenco deur & kozijn transparant

Tenco Tencotop Deur & kozijn transparant beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Het is geschikt voor zachte en harde houtsoorten, vochtregulerend, halfglanzend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwd" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Let op, de blanke variant kan alleen worden toegepast over eerder met gekleurde transparante beits behandeld hout. Aantal aanbevolen lagen: 3 bij nieuw hout en 1 á 2 bij reeds behandeld hout. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVERF DEKKEND HOOGGLANSTenco tencoverf dekkend hoogglansTenco tencoverf dekkend hoogglans

Tenco tencoverf hoogglans is een universele aflak voor binnen en buiten met een zeer goede dekking en vloei. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Verbruik: 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVERF DEKKEND ZIJDEGLANS WATERBASISTenco tencoverf dekkend zijdeglans waterbasisTenco tencoverf dekkend zijdeglans waterbasis

Tenco tencoverf waterbasis zijdeglans is een zeer goed dekkende aflak die gemakkelijk verwerkbaar is. Het is krasvast en geeft een prachtig eindresultaat op o.a. deuren, ramen en kozijnen. Verbruik: 12-14 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVERF DEKKEND ZIJDEGLANSTenco tencoverf dekkend zijdeglansTenco tencoverf dekkend zijdeglans

Tenco tencoverf zijdeglans is een universele aflak voor binnen en buiten met een zeer goede dekking en vloei. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Verbruik: 11-12 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
TENCOVLOERTenco tencovloerTenco tencovloer

Tenco tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. Het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. Het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. Het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf26,94
bekijk productBekijk product ▸
TOPCOAT ZWARTTenco topcoat zwartTenco topcoat zwart

Tenco topcoat teervrij is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECOR DEKKENDTenco tuindecor dekkendTenco tuindecor dekkend

Tenco tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. Het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°C te verwerken. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
TUINDECOR TRANSPARANTTenco tuindecor transparantTenco tuindecor transparant

Tenco tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. De beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELBEITSTenco tuinmeubelbeitsTenco tuinmeubelbeits

Tenco tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf18,86
bekijk productBekijk product ▸
UNDERCOATINGTenco undercoatingTenco undercoating

Tenco Undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. Het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. Het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. Na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMER WATERBASISTenco universele primer waterbasisTenco universele primer waterbasis

Tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIETenco witte menieTenco witte menie

Tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. Het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸

Tenco is van origine bekend geworden met het assortiment kwalitatief goede carbolineums en teerproducten, zoals black varnish en koolteer. Deze producten zijn nu verboden, maar Tenco koos ervoor om hier vervangers voor te ontwikkelen die ook uitstekend kunnen worden gebruikt over de oude lagen! Tenco Bottom Coat zwart wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt, met eventueel Tenco Bottom Coat brons er overheen als extra bescherming tegen aangroei van organismen. Of Tenco houtcoat speciaal voor houten objecten zoals schuren, schuttingen, molens en loodsen. Daarnaast heeft Tenco voor met name de binnenvaart de Tenco Topcoat zwart ontwikkeld, heeft het een jachtlak in het assortiment én kan er een goede hechtlaag voor de verf gecreëerd worden met de Tenco Bootprimer . Tenco heeft een mooi en voordelig assortiment producten voor het behandelen van onder andere boten!

Maar Tenco is tegenwoordig in nog veel meer dan alleen boten gespecialiseerd. Zo heeft Tenco beits, maar ook andere producten om allerlei objecten rond het huis en in de tuin mee te behandelen. Een voorbeeld van een veelgebruikte Tenco tuinbeits is de Tenco Steigerhoutbeits . Dit is een weerbestendig product, speciaal voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Tenco Steigerhoutbeits geeft een doorleefde en nostalgische uitstraling en zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur mooi zichtbaar blijft.
Ook voor het tegenwoordig veelgebruikte bangkirai hout heeft Tenco een ideaal product: Tenco Bangkirai Olie . Deze olie is speciaal voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals schuttingen, vlonders, steigers en bruggen. Tenco Bangkirai olie biedt uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden, voorkomt vergrijzing en dringt diep in het hout. En dankzij de zorgvuldig ontwikkelde productsamenstelling is het ook nog eens minder milieubelastend!

FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter