menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Plamuur en vulmiddelen
  6. >
  7. Plamuur meerdere ondergronden

Plamuur meerdere ondergronden

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
Instant sneldrogend vulmiddelAguaplast instant sneldrogend vulmiddelAguaplast instant sneldrogend vulmiddel

Aguaplast instant sneldrogend vulmiddel is een waterbestendige vulpasta voor snelle herstellingen met een zeer snelle droging. Dankzij de snelle droging kan deze na 15 min. worden geschilderd met alle typen verf. Het heeft een uitzonderlijke aanhechting op moeilijke ondergronden, is water- en vochtbestendig, zorgt voor een zeer glad, fijn en hard oppervlak en is eenvoudig toe te passen en glad te schuren. Laagdikte: 3 mm.

vanaf8,60
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL FASSADEAguaplast universal fassadeAguaplast universal fassade

Aguaplast universal fassade is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het geeft een fijne, gladde en weinig absorberende afwerking en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden. Het is geschikt voor het uitvlakken van ruwe ondergronden, heeft een uitzonderlijke hechting op alle ondergronden binnen en buiten, is gemakkelijk te schuren en is vocht- en waterbestendig en schimmelbestendig. Het kan worden overgeschilderd met alle soorten verf op waterbasis.

vanaf82,95
bekijk productBekijk product ▸
SUPER REPAIRAguaplast super repairAguaplast super repair

Aguaplast super repair is een sneldrogende allround buitenvulmiddel. Het kan overschilderd worden in 24 uur zonder risico op kleurverschijning. Het is uitermate geschikt voor het herstellen en hermodelleren van kanten en hoeken buiten, zonder bekisting, en het herstellen en reconstrueren van faÁades zoals daklijsten, zuilen, sculpturen, sierlijsten, decoratieve elementen en balkons. Het heeft een uitstekende aanhechting op allerlei soorten ondergronden, kan in alle diktes aangebracht worden, in ťťn enkele beurt, zonder krimp, hardt snel uit en droogt snel, neemt vorm en past zich aan vanaf het begin van uitharding en heeft een bijzondere flexibiliteit.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FILLERAguaplast spray fillerAguaplast spray filler

Aguaplast spray filler is een kant-en-klaar vulmiddel, geschikt voor het repareren van kleine scheuren, gaten en barsten binnen. Het heeft een uitstekende hechting op gips, beton, hout en geschilderde ondergronden. Het krimpt niet, scheurt niet en is flexibel. Eťn laag is voldoende en het kan worden aangebracht in een dikte tot 3 mm. Het is sneldrogend in dunne lagen, heeft een fijne finishing en is gemakkelijk te schuren.

vanaf25,25
bekijk productBekijk product ▸
FILL EN FINISHAguaplast fill en finishAguaplast fill en finish

Aguaplast fill & finish is een fijne plamuur voor gladstrijken en afwerken. Het heeft een zeer goede hechting, is eenvoudig te verwerken en eenvoudig te schuren en is schimmelwerend en dampdoorlatend. Verbruik: ca. 1,1 kg poeder per m≤ bij 1 mm.

vanaf6,40
bekijk productBekijk product ▸
FIBRAAguaplast fibraAguaplast fibra

Aguaplast fibra is een elastische plamuur voor het dichten van barsten. Het is gebruiksklaar en biedt een uitstekende aanhechting. Het is versterkt met glasvezel, barst niet, en is waterbestendig en slijtvast. Het heeft een uitstekende cohesie, elasticiteit en flexibiliteit, zelfs op lage temperaturen, en is thixotropisch.

vanaf6,87
bekijk productBekijk product ▸
EXPRESSAguaplast expressAguaplast express

Aguaplast express is een vulmiddel met een super snelle droging. Het heeft een groot vulvermogen, is in diktes van maximaal 50 mm aan te brengen, heeft een buitengewone hechting op elke ondergrond, is heel eenvoudig te schuren en kan nat in nat gebruikt worden.

vanaf8,92
bekijk productBekijk product ▸
SCHEUREN EN NADENVULLER TUBEAlabastine scheuren en nadenvuller tubeAlabastine scheuren en nadenvuller tube

Alabastine scheuren en nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: Ī 20 m bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf12,24
bekijk productBekijk product ▸
AUTOPLAMUURAlabastine autoplamuurAlabastine autoplamuur

Alabastine autoplamuur is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes in metaal, polyester en diverse andere materialen. De plamuur is sneldrogend en creŽert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten.

vanaf10,44
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER PLAMUURAlabastine polyester plamuurAlabastine polyester plamuur

Alabastine polyesterplamuur is een reparatieplamuur voor het repareren van gaten en deuken (max. 5 mm diep) in metaal, hout, polyester en diverse andere materialen. Dit flexibele product is overigens heel gemakkelijk glad te schuren. Droogtijd: ca. 20 minuten.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER REPARATIESETAlabastine polyester reparatiesetAlabastine polyester reparatieset

Alabastine polyester reparatieset is een complete set voor ingrijpende reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. Het overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk. De set bestaat uit 240 gram polyesterhars, 10 gram verharder en 1/8 m≤ glasmat. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTERHARSAlabastine polyesterharsAlabastine polyesterhars

Alabastine polyester hars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. Het kan voor het beste resultaat gebruikt worden i.c.m. met de Alabastine polyester glasmat en verharder.

vanaf19,85
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDERAlabastine verharderAlabastine verharder

Alabastine verharder is te gebruiken bij polyesterplamuur, glasvezelplamuur, polyesterhars en glasmat.

vanaf8,01
bekijk productBekijk product ▸
EPOYACHTBoero epoyachtBoero epoyacht

Boero epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. Het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. Aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. Het is schuurbaar na 24 uur. Potlife: 60 minuten.

vanaf282,01
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYCOQUEBoero epoxycoqueBoero epoxycoque

Boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. Het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. Het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. Het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur en totaal uitgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 1 liter per m≤ in een 1 mm laagdikte.

vanaf27,63
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIEPASTABolivia renovatiepastaBolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 kg bevat al een harder.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUURColormatic 2k softplamuurColormatic 2k softplamuur

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
2K UNIVERSEEL PLAMUURColormatic 2k universeel plamuurColormatic 2k universeel plamuur

Colormatic 2k universeel plamuur is geschikt voor een gladde ondergrond en is gemakkelijk te schuren. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden bij restauratie, ook verticaal. Het is te gebruiken op o.a. gepolijste metalen, hout, beton, oude verf en glasvezel.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDERDe ijssel verharderDe ijssel verharder

De ijssel poltix mekp verharder voor polyesterharsen.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX LG PLAMUURDe ijssel variopox lg plamuurDe ijssel variopox lg plamuur

De IJssel variopox LG plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. Het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. Het is over te schilderen na minimaal 24 uur. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf220,37
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX THIXDe ijssel variopox thixDe ijssel variopox thix

De IJssel variopox thix is een oplosmiddelvrije, transparante epoxyhars. Het is geschikt als universeel epoxysysteem voor het lijmen van diverse materialen. Verwerkingstijd: 20 minuten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf44,94
bekijk productBekijk product ▸
PEROXAN BP-PASTA 50 PFDe ijssel peroxan bp-pasta 50 pfDe ijssel peroxan bp-pasta 50 pf

De ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. Toevoeging: 2%.

vanaf2,47
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX SNEL PLAMUURDe ijssel variopox snel plamuurDe ijssel variopox snel plamuur

De IJssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). Het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. Het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. Rendement: ca. 1,5 m≤ per kg.

vanaf42,15
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX PLAMUURDe ijssel variopox plamuurDe ijssel variopox plamuur

De ijssel variopox plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. Het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is geschikt voor toepassing onder de waterlijn.

vanaf33,98
bekijk productBekijk product ▸
POLYSOFT PROFESSIONEELDen braven polysoft professioneelDen braven polysoft professioneel

Den braven zwaluw polysoft professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. Het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. Door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. Let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus gťťn losse verharder te bestellen.

vanaf24,88
bekijk productBekijk product ▸
COMBI PLAMUUREpifanes combi plamuurEpifanes combi plamuur

Epifanes combi plamuur is een traditionele schraapplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen op hout en staal boven de waterlijn. Het dient in zeer dunne lagen van max. 1 mm te worden aangebracht.

vanaf7,99
bekijk productBekijk product ▸
HYDRAGriffon hydraGriffon hydra

Griffon hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250įC) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
WATERTITEInternational watertiteInternational watertite

International watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

vanaf26,44
bekijk productBekijk product ▸
2K POLYESTER PLAMUUR SAJansen 2k polyester plamuur saJansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k polyester plamuur sa is een styreen-arme 2k pe plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). De plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autoís, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL LAKPLAMUURJansen acryl lakplamuurJansen acryl lakplamuur

Jansen acryl lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. Het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. Het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.

vanaf9,12
bekijk productBekijk product ▸
LAKPLAMUURJansen lakplamuurJansen lakplamuur

Jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. De laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. Dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. Het kan worden toegepast op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
SNELPLAMUURJansen snelplamuurJansen snelplamuur

Jansen snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. Het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. De natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL SNELPLAMUURJansen acryl snelplamuurJansen acryl snelplamuur

Jansen acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. Het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. De plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie), zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. Het is niet geschikt voor grotere reparaties.

vanaf16,09
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUURMathys pegaflex egalisatieplamuurMathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m≤ (= 1 mm dik).

vanaf17,50
bekijk productBekijk product ▸
SPUITPLAMUURMotip spuitplamuurMotip spuitplamuur

Motip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf11,50
bekijk productBekijk product ▸
TUBE HARDERMotip tube harderMotip tube harder

Motip tube harder.

vanaf6,14
bekijk productBekijk product ▸
AFWERKPLAMUURMotip afwerkplamuurMotip afwerkplamuur

Motip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. Het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER PLAMUUR SOFTMotip polyester plamuur softMotip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER PLAMUURMotip polyester plamuurMotip polyester plamuur

Motip polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. Het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf8,85
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPLAMUURMotip kunststofplamuurMotip kunststofplamuur

Motip kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf19,67
bekijk productBekijk product ▸
FIJNPLAMUURMotip fijnplamuurMotip fijnplamuur

Motip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. Verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
METAALPLAMUURMotip metaalplamuurMotip metaalplamuur

Motip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
CHOUKROUTOwatrol choukroutOwatrol choukrout

Owatrol choukrout is een vezelversterkte 2-componenten polyesterplamuur. Het is geschikt voor het vullen en repareren van beschadigde oppervlakken waar een hoge mechanische sterkte vereist is, binnen en buiten en horizontaal en verticaal. Het hecht uitstekend op de meeste ondergronden zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar, vlot schuurbaar, zeer goed bestand tegen water, petroleum, benzine, verdunde zuren en alkaliŽn, overschilderbaar met alle verfsystemen (1- of 2-componenten) en zeer schokbestendig.

vanaf19,10
bekijk productBekijk product ▸
W120 SNELPLAMUURPolyfilla pro w120 snelplamuurPolyfilla pro w120 snelplamuur

Polyfilla pro w120 is een snelplamuur op basis van gemodificeerd alkydhars in xyleen voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden buiten in hout, metaal, polyester en bestaand schilderwerk ouder dan 6 maanden. Het zorgt voor een zeer glad eindresultaat, is sneldrogend (na ca. 30 minuten overschilderbaar met zowel watergedragen als synthetische lakken) en hecht uitstekend. De verwerkingstemperatuur moet tussen 5įC en 30įC zijn.

vanaf15,84
bekijk productBekijk product ▸
2K PROFI PLAMUURPresto 2k profi plamuurPresto 2k profi plamuur

Presto 2-k profi plamuur inclusief harder is een professionele, blijvend elastische plamuur met verminderd styreengehalte. Het is geschikt om gaten, schade door corrosie en oneffenheden op te vullen.

vanaf49,40
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER HARSPresto polyester harsPresto polyester hars

Presto polyester hars is een elastische, zeer reactieve onverzadigde polyesterhars die op vrijwel elk oppervlak kan worden aangebracht, vooral in combinatie met glasvezelweefsel en glasvezelmat om grotere gaten, perforaties van corrosie en beschadigde gebieden te overbruggen. Het is zeer goed toepasbaar op metaal, hout en beton, in de autosector, in de woning-, matrijzen- en modelbouw, in de tuin (vijvers met sproeifabricage) en in andere industriŽle sectoren, bijvoorbeeld voor lekkende leidingen, tanks en boten.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
SPUITPLAMUURPresto spuitplamuurPresto spuitplamuur

Presto spuitplamuur is een 1-component spuitplamuur op basis van acrylaat. Het is geschikt voor het vullen en afdekken van kleine oneffenheden en krassen. Het heeft een hoog vulvermogen en een korte droogtijd en hecht uitstekend.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
NC COMBIPLAMUURPresto nc combiplamuurPresto nc combiplamuur

Presto nc combiplamuur is een 1-component, luchtdrogende nitro combi plamuur voor het glad maken en opvullen van schuurkrassen op geplamuurde en geschuurde oppervlaktes. Het is de ideale ondergrond voor de volgende primerlaag of aflak en geschikt voor diverse ondergronden zoals metalen, harde kunststoffen en plamuren.

vanaf5,77
bekijk productBekijk product ▸
STAALPLAMUURPresto staalplamuurPresto staalplamuur

Presto polyester staalplamuur egaliseert duurzaam kleinere en middelgrote oneffenheden. Het kan op metaal, hout, beton en kunststoffen gebruikt worden. Verwerkingstijd: 3-5 minuten. Het is na 30 minuten schuurbaar.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
PLAMUUR PROFIPresto plamuur profiPresto plamuur profi

Presto plamuur profi is een eenvoudig toepasbare en duurzame plamuur, geschikt voor toepassing op kunststof, hout, metaal en beton.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM METAAL PLAMUURPresto aluminium metaal plamuurPresto aluminium metaal plamuur

Presto alu/metaal plamuur is een 2-componenten aluminium-plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER FIJN PLAMUURPresto polyester fijn plamuurPresto polyester fijn plamuur

Presto polyester fijn plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
UNI PLAMUUR PROFIPresto uni plamuur profiPresto uni plamuur profi

Presto uni plamuur profi is een 2-componenten polyestervuller en -stopverf. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden op voorbehandelde oppervlakken bij de reparatie van carrosserie onderdelen en andere metalen oppervlakken, hout en beton. Het heeft een verbeterde receptuur en is goed snijdbaar, makkelijk te verwerken en sneldrogend.

vanaf41,17
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER REPARATIESETPresto polyester reparatiesetPresto polyester reparatieset

Presto polyester reparatieset is ontwikkeld voor het repareren van grotere gaten en scheuren in metaal, kunststof en hout die veroorzaakt zijn door o.a. schade en roest. Dit polyester- en glasvezelreparatieset is krimpvrij en bestand tegen o.a. logen, drijfgas, oplosmiddelen en water. Het kan afgewerkt worden met polyesterplamuur of kombiplamuur en de deksel functioneert als mengbeker. Het is schuurbaar na ongeveer 40 minuten.

vanaf18,05
bekijk productBekijk product ▸
SOFTPLAST PLAMUURTrimetal softplast plamuurTrimetal softplast plamuur

Trimetal softplast plamuur is een 2-componenten, thixotrope plamuur op basis van polyester. Het is geschikt voor hout, staal en polyester buiten. Het is overschilderbaar na ca. 30 minuten

vanaf62,78
bekijk productBekijk product ▸
Instant sneldrogend vulmiddelAguaplast instant sneldrogend vulmiddel

Aguaplast instant sneldrogend vulmiddel

Aguaplast instant sneldrogend vulmiddel is een waterbestendige vulpasta voor snelle herstellingen met een zeer snelle droging. Dankzij de snelle droging kan deze na 15 min. worden geschilderd met alle typen verf. Het heeft een uitzonderlijke aanhechting op moeilijke ondergronden, is water- en vochtbestendig, zorgt voor een zeer glad, fijn en hard oppervlak en is eenvoudig toe te passen en glad te schuren. Laagdikte: 3 mm.

vanaf8,60
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL FASSADEAguaplast universal fassade

Aguaplast universal fassade

Aguaplast universal fassade is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het geeft een fijne, gladde en weinig absorberende afwerking en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden. Het is geschikt voor het uitvlakken van ruwe ondergronden, heeft een uitzonderlijke hechting op alle ondergronden binnen en buiten, is gemakkelijk te schuren en is vocht- en waterbestendig en schimmelbestendig. Het kan worden overgeschilderd met alle soorten verf op waterbasis.

vanaf82,95
bekijk productBekijk product ▸
SUPER REPAIRAguaplast super repair

Aguaplast super repair

Aguaplast super repair is een sneldrogende allround buitenvulmiddel. Het kan overschilderd worden in 24 uur zonder risico op kleurverschijning. Het is uitermate geschikt voor het herstellen en hermodelleren van kanten en hoeken buiten, zonder bekisting, en het herstellen en reconstrueren van faÁades zoals daklijsten, zuilen, sculpturen, sierlijsten, decoratieve elementen en balkons. Het heeft een uitstekende aanhechting op allerlei soorten ondergronden, kan in alle diktes aangebracht worden, in ťťn enkele beurt, zonder krimp, hardt snel uit en droogt snel, neemt vorm en past zich aan vanaf het begin van uitharding en heeft een bijzondere flexibiliteit.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FILLERAguaplast spray filler

Aguaplast spray filler

Aguaplast spray filler is een kant-en-klaar vulmiddel, geschikt voor het repareren van kleine scheuren, gaten en barsten binnen. Het heeft een uitstekende hechting op gips, beton, hout en geschilderde ondergronden. Het krimpt niet, scheurt niet en is flexibel. Eťn laag is voldoende en het kan worden aangebracht in een dikte tot 3 mm. Het is sneldrogend in dunne lagen, heeft een fijne finishing en is gemakkelijk te schuren.

vanaf25,25
bekijk productBekijk product ▸
FILL EN FINISHAguaplast fill en finish

Aguaplast fill en finish

Aguaplast fill & finish is een fijne plamuur voor gladstrijken en afwerken. Het heeft een zeer goede hechting, is eenvoudig te verwerken en eenvoudig te schuren en is schimmelwerend en dampdoorlatend. Verbruik: ca. 1,1 kg poeder per m≤ bij 1 mm.

vanaf6,40
bekijk productBekijk product ▸
FIBRAAguaplast fibra

Aguaplast fibra

Aguaplast fibra is een elastische plamuur voor het dichten van barsten. Het is gebruiksklaar en biedt een uitstekende aanhechting. Het is versterkt met glasvezel, barst niet, en is waterbestendig en slijtvast. Het heeft een uitstekende cohesie, elasticiteit en flexibiliteit, zelfs op lage temperaturen, en is thixotropisch.

vanaf6,87
bekijk productBekijk product ▸
EXPRESSAguaplast express

Aguaplast express

Aguaplast express is een vulmiddel met een super snelle droging. Het heeft een groot vulvermogen, is in diktes van maximaal 50 mm aan te brengen, heeft een buitengewone hechting op elke ondergrond, is heel eenvoudig te schuren en kan nat in nat gebruikt worden.

vanaf8,92
bekijk productBekijk product ▸
SCHEUREN EN NADENVULLER TUBEAlabastine scheuren en nadenvuller tube

Alabastine scheuren en nadenvuller tube

Alabastine scheuren en nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: Ī 20 m bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf12,24
bekijk productBekijk product ▸
AUTOPLAMUURAlabastine autoplamuur

Alabastine autoplamuur

Alabastine autoplamuur is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes in metaal, polyester en diverse andere materialen. De plamuur is sneldrogend en creŽert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten.

vanaf10,44
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER PLAMUURAlabastine polyester plamuur

Alabastine polyester plamuur

Alabastine polyesterplamuur is een reparatieplamuur voor het repareren van gaten en deuken (max. 5 mm diep) in metaal, hout, polyester en diverse andere materialen. Dit flexibele product is overigens heel gemakkelijk glad te schuren. Droogtijd: ca. 20 minuten.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER REPARATIESETAlabastine polyester reparatieset

Alabastine polyester reparatieset

Alabastine polyester reparatieset is een complete set voor ingrijpende reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. Het overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk. De set bestaat uit 240 gram polyesterhars, 10 gram verharder en 1/8 m≤ glasmat. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf22,55
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTERHARSAlabastine polyesterhars

Alabastine polyesterhars

Alabastine polyester hars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. Het kan voor het beste resultaat gebruikt worden i.c.m. met de Alabastine polyester glasmat en verharder.

vanaf19,85
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDERAlabastine verharder

Alabastine verharder

Alabastine verharder is te gebruiken bij polyesterplamuur, glasvezelplamuur, polyesterhars en glasmat.

vanaf8,01
bekijk productBekijk product ▸
EPOYACHTBoero epoyacht

Boero epoyacht

Boero epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. Het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. Aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. Het is schuurbaar na 24 uur. Potlife: 60 minuten.

vanaf282,01
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYCOQUEBoero epoxycoque

Boero epoxycoque

Boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. Het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. Het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. Het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur en totaal uitgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 1 liter per m≤ in een 1 mm laagdikte.

vanaf27,63
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIEPASTABolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 kg bevat al een harder.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUURColormatic 2k softplamuur

Colormatic 2k softplamuur

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
2K UNIVERSEEL PLAMUURColormatic 2k universeel plamuur

Colormatic 2k universeel plamuur

Colormatic 2k universeel plamuur is geschikt voor een gladde ondergrond en is gemakkelijk te schuren. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden bij restauratie, ook verticaal. Het is te gebruiken op o.a. gepolijste metalen, hout, beton, oude verf en glasvezel.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDERDe ijssel verharder

De ijssel verharder

De ijssel poltix mekp verharder voor polyesterharsen.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX LG PLAMUURDe ijssel variopox lg plamuur

De ijssel variopox lg plamuur

De IJssel variopox LG plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. Het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. Het is over te schilderen na minimaal 24 uur. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf220,37
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX THIXDe ijssel variopox thix

De ijssel variopox thix

De IJssel variopox thix is een oplosmiddelvrije, transparante epoxyhars. Het is geschikt als universeel epoxysysteem voor het lijmen van diverse materialen. Verwerkingstijd: 20 minuten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf44,94
bekijk productBekijk product ▸
PEROXAN BP-PASTA 50 PFDe ijssel peroxan bp-pasta 50 pf

De ijssel peroxan bp-pasta 50 pf

De ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. Toevoeging: 2%.

vanaf2,47
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX SNEL PLAMUURDe ijssel variopox snel plamuur

De ijssel variopox snel plamuur

De IJssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). Het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. Het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. Rendement: ca. 1,5 m≤ per kg.

vanaf42,15
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX PLAMUURDe ijssel variopox plamuur

De ijssel variopox plamuur

De ijssel variopox plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. Het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is geschikt voor toepassing onder de waterlijn.

vanaf33,98
bekijk productBekijk product ▸
POLYSOFT PROFESSIONEELDen braven polysoft professioneel

Den braven polysoft professioneel

Den braven zwaluw polysoft professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. Het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. Door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. Let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus gťťn losse verharder te bestellen.

vanaf24,88
bekijk productBekijk product ▸
COMBI PLAMUUREpifanes combi plamuur

Epifanes combi plamuur

Epifanes combi plamuur is een traditionele schraapplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen op hout en staal boven de waterlijn. Het dient in zeer dunne lagen van max. 1 mm te worden aangebracht.

vanaf7,99
bekijk productBekijk product ▸
HYDRAGriffon hydra

Griffon hydra

Griffon hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250įC) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
WATERTITEInternational watertite

International watertite

International watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

vanaf26,44
bekijk productBekijk product ▸
2K POLYESTER PLAMUUR SAJansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k polyester plamuur sa is een styreen-arme 2k pe plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). De plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autoís, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL LAKPLAMUURJansen acryl lakplamuur

Jansen acryl lakplamuur

Jansen acryl lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. Het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. Het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.

vanaf9,12
bekijk productBekijk product ▸
LAKPLAMUURJansen lakplamuur

Jansen lakplamuur

Jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. De laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. Dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. Het kan worden toegepast op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
SNELPLAMUURJansen snelplamuur

Jansen snelplamuur

Jansen snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. Het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. De natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL SNELPLAMUURJansen acryl snelplamuur

Jansen acryl snelplamuur

Jansen acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. Het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. De plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie), zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. Het is niet geschikt voor grotere reparaties.

vanaf16,09
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUURMathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m≤ (= 1 mm dik).

vanaf17,50
bekijk productBekijk product ▸
SPUITPLAMUURMotip spuitplamuur

Motip spuitplamuur

Motip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf11,50
bekijk productBekijk product ▸
TUBE HARDERMotip tube harder

Motip tube harder

Motip tube harder.

vanaf6,14
bekijk productBekijk product ▸
AFWERKPLAMUURMotip afwerkplamuur

Motip afwerkplamuur

Motip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. Het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER PLAMUUR SOFTMotip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER PLAMUURMotip polyester plamuur

Motip polyester plamuur

Motip polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. Het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf8,85
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPLAMUURMotip kunststofplamuur

Motip kunststofplamuur

Motip kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf19,67
bekijk productBekijk product ▸
FIJNPLAMUURMotip fijnplamuur

Motip fijnplamuur

Motip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. Verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
METAALPLAMUURMotip metaalplamuur

Motip metaalplamuur

Motip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf10,83
bekijk productBekijk product ▸
CHOUKROUTOwatrol choukrout

Owatrol choukrout

Owatrol choukrout is een vezelversterkte 2-componenten polyesterplamuur. Het is geschikt voor het vullen en repareren van beschadigde oppervlakken waar een hoge mechanische sterkte vereist is, binnen en buiten en horizontaal en verticaal. Het hecht uitstekend op de meeste ondergronden zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar, vlot schuurbaar, zeer goed bestand tegen water, petroleum, benzine, verdunde zuren en alkaliŽn, overschilderbaar met alle verfsystemen (1- of 2-componenten) en zeer schokbestendig.

vanaf19,10
bekijk productBekijk product ▸
W120 SNELPLAMUURPolyfilla pro w120 snelplamuur

Polyfilla pro w120 snelplamuur

Polyfilla pro w120 is een snelplamuur op basis van gemodificeerd alkydhars in xyleen voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden buiten in hout, metaal, polyester en bestaand schilderwerk ouder dan 6 maanden. Het zorgt voor een zeer glad eindresultaat, is sneldrogend (na ca. 30 minuten overschilderbaar met zowel watergedragen als synthetische lakken) en hecht uitstekend. De verwerkingstemperatuur moet tussen 5įC en 30įC zijn.

vanaf15,84
bekijk productBekijk product ▸
2K PROFI PLAMUURPresto 2k profi plamuur

Presto 2k profi plamuur

Presto 2-k profi plamuur inclusief harder is een professionele, blijvend elastische plamuur met verminderd styreengehalte. Het is geschikt om gaten, schade door corrosie en oneffenheden op te vullen.

vanaf49,40
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER HARSPresto polyester hars

Presto polyester hars

Presto polyester hars is een elastische, zeer reactieve onverzadigde polyesterhars die op vrijwel elk oppervlak kan worden aangebracht, vooral in combinatie met glasvezelweefsel en glasvezelmat om grotere gaten, perforaties van corrosie en beschadigde gebieden te overbruggen. Het is zeer goed toepasbaar op metaal, hout en beton, in de autosector, in de woning-, matrijzen- en modelbouw, in de tuin (vijvers met sproeifabricage) en in andere industriŽle sectoren, bijvoorbeeld voor lekkende leidingen, tanks en boten.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
SPUITPLAMUURPresto spuitplamuur

Presto spuitplamuur

Presto spuitplamuur is een 1-component spuitplamuur op basis van acrylaat. Het is geschikt voor het vullen en afdekken van kleine oneffenheden en krassen. Het heeft een hoog vulvermogen en een korte droogtijd en hecht uitstekend.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
NC COMBIPLAMUURPresto nc combiplamuur

Presto nc combiplamuur

Presto nc combiplamuur is een 1-component, luchtdrogende nitro combi plamuur voor het glad maken en opvullen van schuurkrassen op geplamuurde en geschuurde oppervlaktes. Het is de ideale ondergrond voor de volgende primerlaag of aflak en geschikt voor diverse ondergronden zoals metalen, harde kunststoffen en plamuren.

vanaf5,77
bekijk productBekijk product ▸
STAALPLAMUURPresto staalplamuur

Presto staalplamuur

Presto polyester staalplamuur egaliseert duurzaam kleinere en middelgrote oneffenheden. Het kan op metaal, hout, beton en kunststoffen gebruikt worden. Verwerkingstijd: 3-5 minuten. Het is na 30 minuten schuurbaar.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
PLAMUUR PROFIPresto plamuur profi

Presto plamuur profi

Presto plamuur profi is een eenvoudig toepasbare en duurzame plamuur, geschikt voor toepassing op kunststof, hout, metaal en beton.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM METAAL PLAMUURPresto aluminium metaal plamuur

Presto aluminium metaal plamuur

Presto alu/metaal plamuur is een 2-componenten aluminium-plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER FIJN PLAMUURPresto polyester fijn plamuur

Presto polyester fijn plamuur

Presto polyester fijn plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
UNI PLAMUUR PROFIPresto uni plamuur profi

Presto uni plamuur profi

Presto uni plamuur profi is een 2-componenten polyestervuller en -stopverf. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden op voorbehandelde oppervlakken bij de reparatie van carrosserie onderdelen en andere metalen oppervlakken, hout en beton. Het heeft een verbeterde receptuur en is goed snijdbaar, makkelijk te verwerken en sneldrogend.

vanaf41,17
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER REPARATIESETPresto polyester reparatieset

Presto polyester reparatieset

Presto polyester reparatieset is ontwikkeld voor het repareren van grotere gaten en scheuren in metaal, kunststof en hout die veroorzaakt zijn door o.a. schade en roest. Dit polyester- en glasvezelreparatieset is krimpvrij en bestand tegen o.a. logen, drijfgas, oplosmiddelen en water. Het kan afgewerkt worden met polyesterplamuur of kombiplamuur en de deksel functioneert als mengbeker. Het is schuurbaar na ongeveer 40 minuten.

vanaf18,05
bekijk productBekijk product ▸
SOFTPLAST PLAMUURTrimetal softplast plamuur

Trimetal softplast plamuur

Trimetal softplast plamuur is een 2-componenten, thixotrope plamuur op basis van polyester. Het is geschikt voor hout, staal en polyester buiten. Het is overschilderbaar na ca. 30 minuten

vanaf62,78
bekijk productBekijk product ▸
FILTER