menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
P528Qlima p528Qlima p528

Qlima p 528 biedt een ongekend koelvermogen (2,8 kW) in een compacte vorm. Het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Het is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. Het biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

vanaf540,55
bekijk productBekijk product ▸
P652Qlima p652Qlima p652

Qlima p 652 is een mobiele airco met een zeer hoge koelcapaciteit (4,8 kw) en een compact en modern ontwerp. De airco is direct klaar voor gebruik door de stekker in het stopcontact te steken en de afvoerslang naar buiten af te voeren. Wanneer de gewenste kamertemperatuur is ingesteld, dat kan via het bedieningspaneel of via de praktische afstandsbediening, werkt de airconditioner direct. Het is eenvoudig te verplaatsen dankzij de praktische wieltjes. Het heeft daarnaast een ontvochtigingsfunctie en dankzij een geavanceerd filtersysteem voert het een echte luchtbehandeling uit, waardoor de lucht frisser en gezonder wordt. Het is geschikt voor ruimtes tot 150 m.

vanaf949,05
bekijk productBekijk product ▸
split airco SC 6135 compleetQlima split airco sc 6135 compleetQlima split airco sc 6135 compleet

Qlima sc 6135 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wifi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. Het heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en een fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Het model biedt in de zomer aangename verkoeling en in de winter is het een energiezuinige warmtebron. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen moet uit milieuoogpunt door een gecertificeerde monteur uitgevoerd worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 4030 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 m.

vanaf1.376,55
bekijk productBekijk product ▸
Airco P534Qlima airco p534Qlima airco p534

Qlima P 534 zorgt voor onmiddelijke verkoeling. Het heeft zowel een bedieningspaneel als een praktische afstandsbediening en heeft een timer waardoor het apparaat vooraf ingesteld kan worden. Daarnaast heeft het wieltjes, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Het heeft tevens een ontvochtigingsfunctie en dankzij het geavanceerde filtersysteem voert het een echte luchtbehandeling uit, waardoor de lucht frisser en gezonder wordt. Aantal snelheidsstanden: 3. Ontvochtigingscapaciteit: 1,5 liter per uur. Geluidsniveau: 65dB. Luchtstroom (medium snelheid): 300 per uur. Het is geschikt voor ruimtes tot 110. Gewicht: 31 kg.

vanaf588,05
bekijk productBekijk product ▸
SC6153 Split airco 5,3 kWQlima sc6153 split airco 5,3 kwQlima sc6153 split airco 5,3 kw

Qlima sc 6153 compleet is een split-unit airco met wifi module, waardoor deze via een app op de smartphone te bedienen is. Dankzij de inventertechniek maakt de airco weinig geluid en is het daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, schakelt de airco automatisch naar een lagere capaciteit en verbruikt daardoor minder energie. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen moet uit milieuoogpunt door een gecertificeerde monteur uitgevoerd worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 5590 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 145 m.

vanaf1.661,55
bekijk productBekijk product ▸
SC5225 2,5 KWQlima sc5225 2,5 kwQlima sc5225 2,5 kw

Qlima SC 5225 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de WiFi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. De airco heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en fraai dimbaar display. Het is dus ook ideaal voor gebruik 's nachts. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Deze airco kan koelen, ontvochtigen en verwarmen. Maximale koelcapaciteit: 3200 watt. Maximale verwarmingscapaciteit: 3660 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot max. 85 m.

vanaf711,55
bekijk productBekijk product ▸
split airco SC 6126 compleetQlima split airco sc 6126 compleetQlima split airco sc 6126 compleet

Qlima sc 6126 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wifi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. Het heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en een fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Het model biedt in de zomer aangename verkoeling en in de winter is het een energiezuinige warmtebron. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen moet uit milieuoogpunt door een gecertificeerde monteur uitgevoerd worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 3060 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 85 m.

vanaf1.281,55
bekijk productBekijk product ▸
SC5232 3,5 KWQlima sc5232 3,5 kwQlima sc5232 3,5 kw

Qlima SC 5232 is een split-unit airco uitgerust met een WiFi-module. Dit biedt extra comfort en luxe. Met behulp van de smartphone of tablet kan de airco bediend worden. Het is een stijlvol vormgegeven wandmodel airco met een plat en eigentijds display. Voor het slaapcomfort is het display dimbaar. Het biedt jaarrond klimaatcomfort: in de zomer biedt de unit verkoeling en in de winter is het een energiezuinige warmtebron. Het model werkt bijzonder stil, wat ideaal is voor gebruik in de slaapkamer. De compressor brengt een ruimte snel op de ingestelde temperatuur. Zodra deze bereikt is, schakelt de compressor volautomatisch naar een lager werkingsniveau en houdt deze vervolgens nagenoeg constant. Deze techniek biedt meer comfort en verbruikt aanzienlijk minder energie. Deze airco kan koelen, ontvochtigen en verwarmen. Maximale koelcapaciteit: 4160 watt. Maximale verwarmingscapaciteit: 4780 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 m.

vanaf806,55
bekijk productBekijk product ▸
SC 5332 compleetQlima sc 5332 compleetQlima sc 5332 compleet

Qlima sc 5332 compleet is een airconditioner met drie functies: het kan verwarmen, verkoelen en ontvochtigen. Het is te bedienen met de afstandsbediening die is voorzien van een lcd-display of met de smartphone/tablet dankzij de wifi-module. Daarnaast heeft het een inverter-systeem. Hierdoor wordt de activiteit van de airco afgestemd op de gewenste temperatuur. Het heeft een timerfunctie waarmee de gewenste werktijd ingesteld kan worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Alleen het koppelen van het buitendeel moet door een erkend installateur gedaan worden. Het binnendeel kan zelf gekoppeld worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 4000 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 m.

vanaf1.234,05
bekijk productBekijk product ▸
SC5248 4,8 KWQlima sc5248 4,8 kwQlima sc5248 4,8 kw

Qlima SC 5248 is een ideale airconditioner om grote ruimtes te koelen of verwarmen. Deze wandmodel airco is de krachtigste in de serie. Dankzij de speciale WiFi-module kan de airco op afstand met de smartphone of tablet in- en uitgeschakeld worden en kan de temperatuur aangepast worden. Door het spaarzame verbruik is deze airco een bijzonder energiezuinige manier om de temperatuur thuis te regelen. Het DC inverter-systeem behoudt de ideale temperatuur zonder schommelingen, zowel s zomers als s winters. De temperatuur in de lucht wordt razendsnel op het gewenste niveau gebracht. Bijkomend voordeel is dat dit weinig energie verbruikt en bovendien aanzienlijk stiller is. De binnenunit past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. Maximale koelcapaciteit: 6980 watt. Maximale verwarmcapaciteit: 6980 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot maximaal 185 m.

vanaf1.091,55
bekijk productBekijk product ▸
SC5348Qlima sc5348Qlima sc5348

Qlima sc 5348 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wi-fi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. Het heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en een fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Dit splitmodel kan koelen, ontvochtigen en verwarmen. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Alleen het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur gedaan worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 6120 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 145 m.

vanaf1.519,05
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-SPLIT AIRCONDITIONER SM52Qlima multi-split airconditioner sm52Qlima multi-split airconditioner sm52

Qlima sm 52 multi kan maar liefst 3 binnenunits in 3 verschillende kamers aansturen. 2 zijn 2,6 kw en 1 is 3,5 kw. De geavanceerde technologie zorgt voor een lager energieverbruik en een zeer comfortabel gebruik. De binnenunits zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Door middel van de praktische lcd-afstandsbediening kunnen de verschillende functies makkelijk gebruikt worden. Het is uitgerust met r32-gas, wat minder belastend is voor het milieu. De binnenunits zijn voorzien van het uiterst slimme en energiezuinige inverter-systeem waardoor deze a++ energiezuinig zijn.

vanaf192,29
bekijk productBekijk product ▸
SPLIT AIRCONDITIONER SC 5325Qlima split airconditioner sc 5325Qlima split airconditioner sc 5325

Qlima SC 5325 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wifi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. De airco heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Dit splitmodel koelt, ontvochtigt en verwarmt. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Alleen het koppelen van het buitendeel moet door een erkend installateur gedaan worden. Het binnendeel kan zelf gekoppeld worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 3000 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 85m.

vanaf1.139,05
bekijk productBekijk product ▸
P522Qlima p522Qlima p522

Qlima P 522 biedt een uitstekend koelvermogen (2,2 kW) in een compacte vorm. Het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Het biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

vanaf445,55
bekijk productBekijk product ▸
WDH229Qlima wdh229Qlima wdh229

Qlima WDH 229 inverter monobloc bestaat uit n hermetisch gesloten unit, afgevuld met het natuurlijke gas R290. Voor dit apparaat is geen installatie door een erkend installateur nodig. De unit dient op een buitenmuur bevestigd te worden waarin twee gaten worden geboord voor de luchttoevoer en -afvoer. Dankzij de twee compleet gescheiden luchtstromen wordt de koellucht van buiten aangezogen en ook weer naar buiten afgevoerd, terwijl de lucht in de afgesloten ruimte door de airco circuleert en continu wordt verwarmd of gekoeld. Het combineert zo de voordelen van de mobiele airco (hermetisch gesloten, natuurlijk gas en geen professionele installatie) en split unit (efficinte koeling/verwarming, minder lawaai). Koelcapaciteit: 2,93 kW. Verwarmcapaciteit: 2,35 kW. Het is geschikt voor ruimtes tot 60-85 m.

vanaf1.234,05
bekijk productBekijk product ▸
PH 635Qlima ph 635Qlima ph 635

Qlima ph 635 is een handige airconditioner die beschikt over meerdere handige functies. Tijdens de werking heeft het een geluidsniveau van 55 db. Het is eenvoudig te bedienen door de wifi-functie, is te gebruiken als koeler n heater en is ook s nachts prima te gebruiken door de sleep mode. Het apparaat is geschikt voor ruimtes van 85 tot 110 m. Er is keuze uit drie verschillende snelheden voor de ventilator, wat heel eenvoudig te selecteren is via het touch paneel of via de wifi functie. Met de meegeleverde afstandsbediening is de airco ook heel eenvoudig te bedienen. Verder beschikt het over een cooldown-functie. Deze functie zorgt voor een verhoogde energie-efficintie. Het is overigens ook te gebruiken als luchtontvochtiger met de dehumidifier-functie.

vanaf664,05
bekijk productBekijk product ▸
TP 3020Tectro tp 3020Tectro tp 3020

Tectro TP 3020 kan ruimtes tot maximaal 65 m koelen op een efficinte manier. Daarnaast zorgt het dankzij de ontvochtigingsfunctie voor een prettig binnenklimaat wat betreft vochtigheid. Het is in te stellen met de handige afstandsbediening, of op het apparaat zelf. Koelcapaciteit: 2,6 kW. Geluidsniveau: 63 dB.

vanaf341,05
bekijk productBekijk product ▸
P528Qlima p528

Qlima p528

Qlima p 528 biedt een ongekend koelvermogen (2,8 kW) in een compacte vorm. Het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Het is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. Het biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

vanaf540,55
bekijk productBekijk product ▸
P652Qlima p652

Qlima p652

Qlima p 652 is een mobiele airco met een zeer hoge koelcapaciteit (4,8 kw) en een compact en modern ontwerp. De airco is direct klaar voor gebruik door de stekker in het stopcontact te steken en de afvoerslang naar buiten af te voeren. Wanneer de gewenste kamertemperatuur is ingesteld, dat kan via het bedieningspaneel of via de praktische afstandsbediening, werkt de airconditioner direct. Het is eenvoudig te verplaatsen dankzij de praktische wieltjes. Het heeft daarnaast een ontvochtigingsfunctie en dankzij een geavanceerd filtersysteem voert het een echte luchtbehandeling uit, waardoor de lucht frisser en gezonder wordt. Het is geschikt voor ruimtes tot 150 m.

vanaf949,05
bekijk productBekijk product ▸
split airco SC 6135 compleetQlima split airco sc 6135 compleet

Qlima split airco sc 6135 compleet

Qlima sc 6135 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wifi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. Het heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en een fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Het model biedt in de zomer aangename verkoeling en in de winter is het een energiezuinige warmtebron. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen moet uit milieuoogpunt door een gecertificeerde monteur uitgevoerd worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 4030 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 m.

vanaf1.376,55
bekijk productBekijk product ▸
Airco P534Qlima airco p534

Qlima airco p534

Qlima P 534 zorgt voor onmiddelijke verkoeling. Het heeft zowel een bedieningspaneel als een praktische afstandsbediening en heeft een timer waardoor het apparaat vooraf ingesteld kan worden. Daarnaast heeft het wieltjes, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden. Het heeft tevens een ontvochtigingsfunctie en dankzij het geavanceerde filtersysteem voert het een echte luchtbehandeling uit, waardoor de lucht frisser en gezonder wordt. Aantal snelheidsstanden: 3. Ontvochtigingscapaciteit: 1,5 liter per uur. Geluidsniveau: 65dB. Luchtstroom (medium snelheid): 300 per uur. Het is geschikt voor ruimtes tot 110. Gewicht: 31 kg.

vanaf588,05
bekijk productBekijk product ▸
SC6153 Split airco 5,3 kWQlima sc6153 split airco 5,3 kw

Qlima sc6153 split airco 5,3 kw

Qlima sc 6153 compleet is een split-unit airco met wifi module, waardoor deze via een app op de smartphone te bedienen is. Dankzij de inventertechniek maakt de airco weinig geluid en is het daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Zodra de ingestelde temperatuur bereikt is, schakelt de airco automatisch naar een lagere capaciteit en verbruikt daardoor minder energie. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen moet uit milieuoogpunt door een gecertificeerde monteur uitgevoerd worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 5590 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 145 m.

vanaf1.661,55
bekijk productBekijk product ▸
SC5225 2,5 KWQlima sc5225 2,5 kw

Qlima sc5225 2,5 kw

Qlima SC 5225 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de WiFi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. De airco heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en fraai dimbaar display. Het is dus ook ideaal voor gebruik 's nachts. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Deze airco kan koelen, ontvochtigen en verwarmen. Maximale koelcapaciteit: 3200 watt. Maximale verwarmingscapaciteit: 3660 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot max. 85 m.

vanaf711,55
bekijk productBekijk product ▸
split airco SC 6126 compleetQlima split airco sc 6126 compleet

Qlima split airco sc 6126 compleet

Qlima sc 6126 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wifi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. Het heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en een fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Het model biedt in de zomer aangename verkoeling en in de winter is het een energiezuinige warmtebron. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen moet uit milieuoogpunt door een gecertificeerde monteur uitgevoerd worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 3060 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 85 m.

vanaf1.281,55
bekijk productBekijk product ▸
SC5232 3,5 KWQlima sc5232 3,5 kw

Qlima sc5232 3,5 kw

Qlima SC 5232 is een split-unit airco uitgerust met een WiFi-module. Dit biedt extra comfort en luxe. Met behulp van de smartphone of tablet kan de airco bediend worden. Het is een stijlvol vormgegeven wandmodel airco met een plat en eigentijds display. Voor het slaapcomfort is het display dimbaar. Het biedt jaarrond klimaatcomfort: in de zomer biedt de unit verkoeling en in de winter is het een energiezuinige warmtebron. Het model werkt bijzonder stil, wat ideaal is voor gebruik in de slaapkamer. De compressor brengt een ruimte snel op de ingestelde temperatuur. Zodra deze bereikt is, schakelt de compressor volautomatisch naar een lager werkingsniveau en houdt deze vervolgens nagenoeg constant. Deze techniek biedt meer comfort en verbruikt aanzienlijk minder energie. Deze airco kan koelen, ontvochtigen en verwarmen. Maximale koelcapaciteit: 4160 watt. Maximale verwarmingscapaciteit: 4780 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 m.

vanaf806,55
bekijk productBekijk product ▸
SC 5332 compleetQlima sc 5332 compleet

Qlima sc 5332 compleet

Qlima sc 5332 compleet is een airconditioner met drie functies: het kan verwarmen, verkoelen en ontvochtigen. Het is te bedienen met de afstandsbediening die is voorzien van een lcd-display of met de smartphone/tablet dankzij de wifi-module. Daarnaast heeft het een inverter-systeem. Hierdoor wordt de activiteit van de airco afgestemd op de gewenste temperatuur. Het heeft een timerfunctie waarmee de gewenste werktijd ingesteld kan worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Alleen het koppelen van het buitendeel moet door een erkend installateur gedaan worden. Het binnendeel kan zelf gekoppeld worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 4000 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 m.

vanaf1.234,05
bekijk productBekijk product ▸
SC5248 4,8 KWQlima sc5248 4,8 kw

Qlima sc5248 4,8 kw

Qlima SC 5248 is een ideale airconditioner om grote ruimtes te koelen of verwarmen. Deze wandmodel airco is de krachtigste in de serie. Dankzij de speciale WiFi-module kan de airco op afstand met de smartphone of tablet in- en uitgeschakeld worden en kan de temperatuur aangepast worden. Door het spaarzame verbruik is deze airco een bijzonder energiezuinige manier om de temperatuur thuis te regelen. Het DC inverter-systeem behoudt de ideale temperatuur zonder schommelingen, zowel s zomers als s winters. De temperatuur in de lucht wordt razendsnel op het gewenste niveau gebracht. Bijkomend voordeel is dat dit weinig energie verbruikt en bovendien aanzienlijk stiller is. De binnenunit past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. Maximale koelcapaciteit: 6980 watt. Maximale verwarmcapaciteit: 6980 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot maximaal 185 m.

vanaf1.091,55
bekijk productBekijk product ▸
SC5348Qlima sc5348

Qlima sc5348

Qlima sc 5348 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wi-fi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. Het heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en een fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Dit splitmodel kan koelen, ontvochtigen en verwarmen. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Alleen het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur gedaan worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 6120 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 145 m.

vanaf1.519,05
bekijk productBekijk product ▸
MULTI-SPLIT AIRCONDITIONER SM52Qlima multi-split airconditioner sm52

Qlima multi-split airconditioner sm52

Qlima sm 52 multi kan maar liefst 3 binnenunits in 3 verschillende kamers aansturen. 2 zijn 2,6 kw en 1 is 3,5 kw. De geavanceerde technologie zorgt voor een lager energieverbruik en een zeer comfortabel gebruik. De binnenunits zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Door middel van de praktische lcd-afstandsbediening kunnen de verschillende functies makkelijk gebruikt worden. Het is uitgerust met r32-gas, wat minder belastend is voor het milieu. De binnenunits zijn voorzien van het uiterst slimme en energiezuinige inverter-systeem waardoor deze a++ energiezuinig zijn.

vanaf192,29
bekijk productBekijk product ▸
SPLIT AIRCONDITIONER SC 5325Qlima split airconditioner sc 5325

Qlima split airconditioner sc 5325

Qlima SC 5325 compleet biedt bijzonder veel comfort en luxe. Dankzij de wifi-module kan het apparaat met de smartphone of tablet bediend worden. De airco heeft een fraaie vormgeving met een eigentijds design en fraai dimbaar display, wat ideaal is voor gebruik 's nachts. Dit splitmodel koelt, ontvochtigt en verwarmt. Het is uitgerust met het slimme en energiezuinige inverter-systeem. Hierbij wordt de ruimte zeer snel op de ingestelde temperatuur gebracht en vervolgens met een minimum aan energie constant gehouden. Dat is energiezuiniger, stiller en comfortabeler, doordat hinderlijke temperatuurschommelingen vermeden worden. Het wordt geleverd met 4 meter voorgevulde leidingen. Alleen het koppelen van het buitendeel moet door een erkend installateur gedaan worden. Het binnendeel kan zelf gekoppeld worden. Het wordt inclusief de ingebruikstelling van Heijmans geleverd. Koelcapaciteit: max. 3000 watt. Het is geschikt voor ruimtes tot 85m.

vanaf1.139,05
bekijk productBekijk product ▸
P522Qlima p522

Qlima p522

Qlima P 522 biedt een uitstekend koelvermogen (2,2 kW) in een compacte vorm. Het is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen is het eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Het biedt niet alleen de verkoeling, maar maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

vanaf445,55
bekijk productBekijk product ▸
WDH229Qlima wdh229

Qlima wdh229

Qlima WDH 229 inverter monobloc bestaat uit n hermetisch gesloten unit, afgevuld met het natuurlijke gas R290. Voor dit apparaat is geen installatie door een erkend installateur nodig. De unit dient op een buitenmuur bevestigd te worden waarin twee gaten worden geboord voor de luchttoevoer en -afvoer. Dankzij de twee compleet gescheiden luchtstromen wordt de koellucht van buiten aangezogen en ook weer naar buiten afgevoerd, terwijl de lucht in de afgesloten ruimte door de airco circuleert en continu wordt verwarmd of gekoeld. Het combineert zo de voordelen van de mobiele airco (hermetisch gesloten, natuurlijk gas en geen professionele installatie) en split unit (efficinte koeling/verwarming, minder lawaai). Koelcapaciteit: 2,93 kW. Verwarmcapaciteit: 2,35 kW. Het is geschikt voor ruimtes tot 60-85 m.

vanaf1.234,05
bekijk productBekijk product ▸
PH 635Qlima ph 635

Qlima ph 635

Qlima ph 635 is een handige airconditioner die beschikt over meerdere handige functies. Tijdens de werking heeft het een geluidsniveau van 55 db. Het is eenvoudig te bedienen door de wifi-functie, is te gebruiken als koeler n heater en is ook s nachts prima te gebruiken door de sleep mode. Het apparaat is geschikt voor ruimtes van 85 tot 110 m. Er is keuze uit drie verschillende snelheden voor de ventilator, wat heel eenvoudig te selecteren is via het touch paneel of via de wifi functie. Met de meegeleverde afstandsbediening is de airco ook heel eenvoudig te bedienen. Verder beschikt het over een cooldown-functie. Deze functie zorgt voor een verhoogde energie-efficintie. Het is overigens ook te gebruiken als luchtontvochtiger met de dehumidifier-functie.

vanaf664,05
bekijk productBekijk product ▸
TP 3020Tectro tp 3020

Tectro tp 3020

Tectro TP 3020 kan ruimtes tot maximaal 65 m koelen op een efficinte manier. Daarnaast zorgt het dankzij de ontvochtigingsfunctie voor een prettig binnenklimaat wat betreft vochtigheid. Het is in te stellen met de handige afstandsbediening, of op het apparaat zelf. Koelcapaciteit: 2,6 kW. Geluidsniveau: 63 dB.

vanaf341,05
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER