menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Poolhoogte
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 13 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mmGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf1,44
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 21 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mmGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een professionele muurverfroller, geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf10,80
bekijk productBekijk product ▸
verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf4,87
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf1,13
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 6 MMGoudhaantje nylon roller 6 mmGoudhaantje nylon roller 6 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het is geschikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf1,38
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 9 MMGoudhaantje verfroller microstar 9 mmGoudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf1,37
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 11 MMGoudhaantje nylon roller 11 mmGoudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. Het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf1,33
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER SCHUIM EXTRA FIJNGoudhaantje verfroller schuim extra fijnGoudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit cfk-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. De extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf0,95
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER VESTAN 20-22 MMGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mmGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 5 MMGoudhaantje verfroller microstar 5 mmGoudhaantje verfroller microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie pu en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf1,06
bekijk productBekijk product ▸
ELON MAXI MUURVERFROLLERAnza elon maxi muurverfrollerAnza elon maxi muurverfroller

Anza pro elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf6,72
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLERAnza antex wit mini microvezelrollerAnza antex wit mini microvezelroller

Anza pro antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf2,22
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MIDIAnza viltrol midiAnza viltrol midi

Anza pro viltrol midi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROLAnza micmex mini microvezel muurverfrolAnza micmex mini microvezel muurverfrol

Anza pro micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. De roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 15 mm x 10 cm.

vanaf2,65
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLERAnza antex wit midi microvezelrollerAnza antex wit midi microvezelroller

Anza pro antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf5,56
bekijk productBekijk product ▸
MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKSAnza molto lakrol extra fijn 10 stuksAnza molto lakrol extra fijn 10 stuks

Anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf11,22
bekijk productBekijk product ▸
NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKSAnza nylon vervangrol radiator 10 stuksAnza nylon vervangrol radiator 10 stuks

Anza Nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf15,55
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX LAKSET 2+1 ROLLERSAnza antex lakset 2+1 rollersAnza antex lakset 2+1 rollers

Anza antex lakset 2+1 is speciaal geschikt voor watergedragen lakken. Het is een microvezel die veel verf opneemt en waar verf dus dikker mee opgezet kan worden. Het bestaat uit 3 antex rollers, 1 verfbeugel en 1 verfbakje.

vanaf8,30
bekijk productBekijk product ▸
MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROLAnza micmex midi microvezel muurverfrolAnza micmex midi microvezel muurverfrol

Anza pro micmex midi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 18 mm x 10 cm.

vanaf6,51
bekijk productBekijk product ▸
LAKSETAnza laksetAnza lakset

Anza lakset is een professioneel Anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini Anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER WISTEX MIDIAnza muurverfroller wistex midiAnza muurverfroller wistex midi

Anza pro wistex midi muurverfrol is geschikt voor grove ondergronden zoals gevels, beton en structuurpleisters.

vanaf7,86
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MAXIAnza viltrol maxiAnza viltrol maxi

Anza pro viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.

vanaf6,34
bekijk productBekijk product ▸
ELON MINI MUURVERFROLLERAnza elon mini muurverfrollerAnza elon mini muurverfroller

Anza pro elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf2,07
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET 6-DELIGAnza muurverfset 6-deligAnza muurverfset 6-delig

Anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 Anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. De muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.

vanaf32,03
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER RIMAXAnza muurverfroller rimaxAnza muurverfroller rimax

Anza pro rimax is een muurverfroller voor de wat gestructureerde ondergrond. De roller pluist niet, heeft een grote verfopname en een goede dekking en zorgt voor een mooi en fijn eindresultaat.

vanaf2,85
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLERAnza antex wit maxi microvezelrollerAnza antex wit maxi microvezelroller

Anza pro antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf7,63
bekijk productBekijk product ▸
ROLLING PADAnza rolling padAnza rolling pad

Anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf8,87
bekijk productBekijk product ▸
TITEXROLAnza titexrolAnza titexrol

Anza pro titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. Het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.

vanaf2,37
bekijk productBekijk product ▸
RILON MUURVERFROL KORFBEUGELAnza rilon muurverfrol korfbeugelAnza rilon muurverfrol korfbeugel

Anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen. Let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.

vanaf1,92
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET ELON 5-DELIGAnza muurverfset elon 5-deligAnza muurverfset elon 5-delig

Anza elon muurverfset 5-delig is een handig, professioneel verfset voor de kleinere, medium grove ondergronden. Deze muurverfset is ideaal voor de kleine verfklussen zoals een toilet of gang en wanneer er een muur in een accentkleur geschilderd dient te worden. De roller is pluisvrij en geschikt voor het verwerken van alle soorten muurverf. De set bestaat uit 1 verfbak, 1 verfbeugel voor de 10 cm roller, 1 verfbeugel voor de 18 cm muurverfroller, 1 10 cm roller en 1 18 cm muurverfroller.

vanaf23,26
bekijk productBekijk product ▸
PRO MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROLAnza pro micmex maxi microvezel muurverfrolAnza pro micmex maxi microvezel muurverfrol

Anza pro micmex maxi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven en verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.

vanaf8,58
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MINI 2 STUKSAnza viltrol mini 2 stuksAnza viltrol mini 2 stuks

Anza pro viltrol mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 5 cm.

vanaf3,93
bekijk productBekijk product ▸
WISTEX MUURVERFROLLER MAXIAnza wistex muurverfroller maxiAnza wistex muurverfroller maxi

Anza pro wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. Het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf11,37
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MINIAnza viltrol miniAnza viltrol mini

Anza pro viltrol mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf2,42
bekijk productBekijk product ▸
MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGELAnza mamut muurverfrollers + beugelAnza mamut muurverfrollers + beugel

Anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf8,87
bekijk productBekijk product ▸
2 COMPONENTENROLLERCopenhagen gold 2 componentenrollerCopenhagen gold 2 componentenroller

Copenhagen gold nylonroller voor o.a. 2-componenten verven, epoxyverven, polyesterlakken en metaalverven.

vanaf4,73
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLERCopenhagen gold aflakrollerCopenhagen gold aflakroller

Copenhagen gold aflakroller is een superfijne schuimroller voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf1,96
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLER ACRYLCopenhagen gold aflakroller acrylCopenhagen gold aflakroller acryl

Copenhagen gold aflakroller acryl is een flockroller, beugelzijde rond, voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf3,95
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLER ALKYD VILTCopenhagen gold aflakroller alkyd viltCopenhagen gold aflakroller alkyd vilt

Copenhagen gold aflakroller vilt is een viltroller met een vachthoogte van 4 mm voor een zeer strak en streeploos resultaat.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLER SUPER ACRYLCopenhagen gold aflakroller super acrylCopenhagen gold aflakroller super acryl

Copenhagen gold aflakrol super acryl microvezel heeft een korte vacht met een vachthoogte van 4 mm, zorgt voor een zeer glad resultaat en direct goede dekking en is geschikt voor o.a. verf op waterbasis. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER TOP TEXCopenhagen gold muurverfroller top texCopenhagen gold muurverfroller top tex

Copenhagen gold muurverfrol toptex is een toptexroller met een vachthoogte van 15 mm. Het is geschikt voor o.a. muurverven op gladde ondergronden en zorgt voor een zeer glad resultaat.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
SCHAPENVACHTROLLERCopenhagen gold schapenvachtrollerCopenhagen gold schapenvachtroller

Muurverfrol met topkwaliteit schapenvacht. Geschikt voor alle muurverven.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER HARDE BINNENKERNCopenhagen gold muurverfroller harde binnenkernCopenhagen gold muurverfroller harde binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern voor gladde tot matig ruwe ondergronden.

vanaf2,66
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER FLEXIBELE BINNENKERNCopenhagen gold muurverfroller flexibele binnenkernCopenhagen gold muurverfroller flexibele binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller met flexibele binnenkern is een muurverfrol met een geweven polyamide vacht met goede opname en afgifte. De vacht is thermisch gelijmd en vervolgens afgesneden. Het is geschikt voor matig ruwe tot zeer ruwe ondergronden en de vachthoogte is 18 mm.

vanaf8,45
bekijk productBekijk product ▸
ONTLUCHTINGSROL ALUMINIUMDe ijssel ontluchtingsrol aluminiumDe ijssel ontluchtingsrol aluminium

De Ijssel Aluminium ontluchtingsrol 70-12 voor het verwijderen van lucht tijdens het aanbrengen van een polyester of epoxy laminaat.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT SCHUIMROLLER 11 CMDe ijssel double coat schuimroller 11 cmDe ijssel double coat schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat of double coat cabin varnish.

vanaf2,84
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX VILTROLLER 11 CMDe ijssel ijmopox viltroller 11 cmDe ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De Ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van IJmopox HB coating en IJmopox ZF primer. Het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX NYLONROLLERDe ijssel variopox nylonrollerDe ijssel variopox nylonroller

De Ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Variopox Impregneerhars, Universele hars of Rolcoating.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
834 stekelrol 50 cm 20 mm staalEurocol 834 stekelrol 50 cm 20 mm staalEurocol 834 stekelrol 50 cm 20 mm staal

Eurocol liquiddesign stekelrol 50 cm 20 mm staal voor betondesign/liquiddesign/decodesign.

vanaf282,33
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKSET ACRYLMaster aflakset acrylMaster aflakset acryl

Master aflakset acryl voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. De aflakset bestaat uit 2 flockrollers van 5 cm, 1 verfbak en 1 beugel. De flockrollers hebben een hoge verfopname en –afgifte. Ze bestaan behalve uit schuim ook uit fibers. Hoe meer fibers, hoe hoger de kwaliteit en beter het eindresultaat. Door de hogere rolweerstand gaat de roller niet glijden. Deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.

vanaf2,55
bekijk productBekijk product ▸
ONTLUCHTINGSROLMeesterhand ontluchtingsrolMeesterhand ontluchtingsrol

Meesterhand 2K ontluchtingsrol om lucht uit vloercoatings te prikken.

vanaf9,74
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTEN VLOERROLLERMeesterhand 2-componenten vloerrollerMeesterhand 2-componenten vloerroller

Meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. Het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. Het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.

vanaf10,18
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL ROLLERMeesterhand microvezel rollerMeesterhand microvezel roller

Meesterhand verfroller microvezel heeft een pluisvrije, speciale vacht gemaakt van 100% eindeloze microvezel. Het neemt tot 6 maal het eigen volume op en geeft het gelijkmatig weer af. Het is spatarm en bij uitstek geschikt voor muurverven waar een glad resultaat nodig is en voor watergedragen lakken.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMROLLER CONCAAFMeesterhand schuimroller concaafMeesterhand schuimroller concaaf

Meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. Het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. Deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.

vanaf1,68
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER TRIPLE REDMeesterhand muurverfroller triple redMeesterhand muurverfroller triple red

Meesterhand muurverfroller triple red is geschikt voor alle gangbare ondergronden.

vanaf0,85
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PERLONProgold verfrol perlonProgold verfrol perlon

Progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.

vanaf1,55
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VESTANProgold verfrol vestanProgold verfrol vestan

Progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. Het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller Schuim SuperfinishProgold verfroller schuim superfinishProgold verfroller schuim superfinish

Progold schuim rol superfinish is geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen aan te brengen en te verdelen op gladde ondergronden.

vanaf2,53
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL NYLONProgold verfrol nylonProgold verfrol nylon

Progold nylon rol is gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. Door de fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGELProgold verfrol vacht compleet met beugelProgold verfrol vacht compleet met beugel

Progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. Het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. De rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL ULTRA FINISHProgold verfrol ultra finishProgold verfrol ultra finish

Progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. De vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.

vanaf2,54
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PROFLORProgold verfrol proflorProgold verfrol proflor

Progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. Het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.

vanaf14,49
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELOURSProgold verfrol veloursProgold verfrol velours

Progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. De verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.

vanaf2,58
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHAPENVACHTProgold verfrol schapenvachtProgold verfrol schapenvacht

Progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. De rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.

vanaf32,89
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Velvet 5 cm 2 stuksProgold verfrol velvet 5 cm 2 stuksProgold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. Het is geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,73
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT MICROFIBREProgold verfrol vacht microfibreProgold verfrol vacht microfibre

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VILTProgold verfrol viltProgold verfrol vilt

Progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. De rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHUIM SUPERFIJNProgold verfrol schuim superfijnProgold verfrol schuim superfijn

Progold schuim rol van polyesterschuim. Het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.

vanaf1,63
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL STRUCTUURProgold verfrol structuurProgold verfrol structuur

Progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliëf met kwarts en structuurverven.

vanaf2,82
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELVETProgold verfrol velvetProgold verfrol velvet

Progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. Het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.

vanaf3,16
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL TEX MUURVERFROLLERProgold verfrol tex muurverfrollerProgold verfrol tex muurverfroller

Progold tex rol is van geweven polyerstervacht. De verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,48
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Excellent AcrylicProgold verfrol excellent acrylicProgold verfrol excellent acrylic

Progold excellent acryllic rol is gemaakt van een mix van polyester en microfiber vacht. Het heeft een poolhoogte van 5 mm en is uitermate geschikt voor watergedragen verfsystemen. Het brengt de juiste laagdikte aan voor een betere vloei en dekking en zorgt voor een superstrak eindresultaat.

vanaf2,40
bekijk productBekijk product ▸
WEGWERPROLLER VOORSTRIJKSam wegwerproller voorstrijkSam wegwerproller voorstrijk

Sam wegwerproller met beugel om voorstrijk mee te verwerken. Afmetingen: 17.5 cm met 47 mm kern en 6 mm beugel.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
VERVANGROL VILT 10 CM 2 STUKSSam vervangrol vilt 10 cm 2 stuksSam vervangrol vilt 10 cm 2 stuks

Sam prof acryl lakrol vilt is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf2,57
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER ANTISPATSam muurverfroller antispatSam muurverfroller antispat

Sam prof muurverfrol gold anti-spat is een professionele anti-spat roller met gele draad van top kwaliteit.

vanaf8,55
bekijk productBekijk product ▸
Vervangrol beits 12 cm dubbeldikSam vervangrol beits 12 cm dubbeldikSam vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam prof beits lakrol dik 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf6,87
bekijk productBekijk product ▸
ROL ANTISPAT + BEUGELSam rol antispat + beugelSam rol antispat + beugel

Sam basic muurverfroller antispat voor alle muurverven.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
R7 LAKVILTROLLERSam r7 lakviltrollerSam r7 lakviltroller

Sam R7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernis.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
alkyd lakviltroller met beugel 12 cmSam alkyd lakviltroller met beugel 12 cmSam alkyd lakviltroller met beugel 12 cm

Sam viltroller alkyd lak 12 cm + beugel xl is met name geschikt voor solventgedragen (alkyd)lakken.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
R7 LAKSET 5-DELIGSam r7 lakset 5-deligSam r7 lakset 5-delig

Sam r7 lakset 5-delig bevat 3 rollers van 10 cm, 1 verfrolbeugel en 1 verfbakje.

vanaf11,27
bekijk productBekijk product ▸
verfroller façade 10 cmSam verfroller façade 10 cmSam verfroller façade 10 cm

Sam gevelroller facade 10 cm + xl beugel is uitermate geschikt voor het verven van gevels en ruwe oppervlakken. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf3,07
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKROLLER + BEUGELSam parketlakroller + beugelSam parketlakroller + beugel

Sam parketlakroller + beugel is geschikt voor het aanbrengen van parketlak op gladde ondergronden binnenhuis.

vanaf3,27
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER ACRYL FLOCKSam lakroller acryl flockSam lakroller acryl flock

Sam flock acryl lakroller is geschikt voor lakken op waterbasis. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf4,72
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROL ROOD/GRIJS MINISam muurverfrol rood/grijs miniSam muurverfrol rood/grijs mini

Sam mini muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf18,15
bekijk productBekijk product ▸
VERVANGROL VELOURSSam vervangrol veloursSam vervangrol velours

Sam Prof vervangrol vernis is geschikt voor het aanbrengen van vernis.

vanaf3,58
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURROLLER FIJNSam structuurroller fijnSam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn is een schuimroller voor fijne structuur-, rauhfahse- en pleistermuurverven.

vanaf11,71
bekijk productBekijk product ▸
SAM structuurroller fijnSam sam structuurroller fijnSam sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn 11 cm is geschikt voor een lichte structuur op een gladde ondergrond.

vanaf4,45
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET PROF 6-DELIGSam muurverfset prof 6-deligSam muurverfset prof 6-delig

Sam muurverfset prof 6-delig bestaat uit 2 rollen, 2 beugels, een verfbakje en een houder.

vanaf14,74
bekijk productBekijk product ▸
BASIC MUURVERFSET 9-DELIGSam basic muurverfset 9-deligSam basic muurverfset 9-delig

Sam basic muurverfset 9-delig bestaat uit twee rollers, twee beugels, afdekfolie, twee blokkwasten, afplaktape en een opbergdoos.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
alkyd lakviltroller met beugelSam alkyd lakviltroller met beugelSam alkyd lakviltroller met beugel

Sam viltroller alkyd lak + beugel is met name geschikt voor solventgedragen lakken.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
LUXE MUURVERFSET 13-DELIGSam luxe muurverfset 13-deligSam luxe muurverfset 13-delig

Sam luxe muurverfset 13-delig is geschikt voor alle muurverven. Het bevat alle materialen om te kunnen gaan schilderen en wordt geleverd in een handige opbergdoos.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
muurverfrol Turbo Anti-Spat 12 cmSam muurverfrol turbo anti-spat 12 cmSam muurverfrol turbo anti-spat 12 cm

Sam muurverfroller turbo 12 cm dubbeldik is ideaal voor het rollen van grote oppervlakken en geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf17,46
bekijk productBekijk product ▸
Beitsrol 12 cm dubbeldikSam beitsrol 12 cm dubbeldikSam beitsrol 12 cm dubbeldik

Sam beitsroller 12 cm dubbeldik + xl beugel is met name geschikt voor lazuur en beits.

vanaf9,04
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLERSam muurverfrollerSam muurverfroller

Sam r7 muurverfroller is geschikt voor alle verven en zorgt voor een prachtig eindresultaat. De roller verliest geen haren en is gemakkelijk schoon te maken.

vanaf2,94
bekijk productBekijk product ▸
lakroller alkyd 15 cm schuimSam lakroller alkyd 15 cm schuimSam lakroller alkyd 15 cm schuim

Sam schuim alkyd lakroller 15 cm + xl beugel is geschikt voor terpentinegedragen lakken. De roller is afgerond aan de beugelzijde en wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf3,01
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTENROLLERS 10 CM 2 STUKSSam 2-componentenrollers 10 cm 2 stuksSam 2-componentenrollers 10 cm 2 stuks

Sam prof alkyd 2-componentenrol is geschikt voor alle 2-componenten verven en antifoulings op basis van polyurethaan en epoxy. Het wordt geleverd per 2 stuks.

vanaf3,23
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET + EMMERSam muurverfset + emmerSam muurverfset + emmer

Sam muurverfset + emmer.

vanaf5,05
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SUPERCHAMPIONSam verfrol superchampionSam verfrol superchampion

Sam muurverfrol superchampion is een wegwerp verfrol voor de prijsbewuste schilder. Het is van vestan (perlon) en geschikt voor latex muurverven. Het heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf7,11
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMROLLER 2 STUKS + BEUGELSam schuimroller 2 stuks + beugelSam schuimroller 2 stuks + beugel

Sam verfroller lak alkyd 10 cm 2 stuks + beugel is geschikt voor alkydverf en wordt geleverd met een beugel en extra roller.

vanaf7,14
bekijk productBekijk product ▸
lakset solventgedragen vilt 2+1 rolSam lakset solventgedragen vilt 2+1 rolSam lakset solventgedragen vilt 2+1 rol

Sam lakset alkyd vilt is een 5-delige synthetische lakset die bestaat uit 2 lakrollen + 1 gratis rol, een beugel en een verfbakje.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
muurverfroller R7 5-deligSam muurverfroller r7 5-deligSam muurverfroller r7 5-delig

Sam r7 muurverfset anti-spat 5-delig bestaat uit 1 verfbakje, een muurverfroller van 18 cm, 1 muurverfroller van 12 cm en bijpassende softgrip beugels in aluminium.

vanaf19,06
bekijk productBekijk product ▸
Turbo verfrol anti-spatSam turbo verfrol anti-spatSam turbo verfrol anti-spat

Sam muurverfroller turbo is een anti-spat muurverfroller. Het geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
LAKROL VILT ALKYD 10 CM 5 STUKSSam lakrol vilt alkyd 10 cm 5 stuksSam lakrol vilt alkyd 10 cm 5 stuks

Sam vilt alkyd lakroller 10 cm is speciaal ontwikkeld om te schilderen met alkydverf. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
R7 muurverfroller anti-spat compleet 10 cmSam r7 muurverfroller anti-spat compleet 10 cmSam r7 muurverfroller anti-spat compleet 10 cm

Sam r7 muurverfrol compleet xl 10 cm inclusief extra lange beugel.

vanaf5,87
bekijk productBekijk product ▸
Lakroller Schuim 10 cm + BeugelSam lakroller schuim 10 cm + beugelSam lakroller schuim 10 cm + beugel

Sam schuim alkyd lakroller 10 cm + beugel voor het aanbrengen van alkyd lakken op gladde ondergronden.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTENROLLERSam 2-componentenrollerSam 2-componentenroller

Sam prof 2-componentenroller is een professionele nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
PROF BEITS LAKROL 10 CMSam prof beits lakrol 10 cmSam prof beits lakrol 10 cm

Sam prof beits lakrol is gemaakt van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf5,03
bekijk productBekijk product ▸
muurverfroller gladde ondergrondenSam muurverfroller gladde ondergrondenSam muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller voor gladde ondergronden is geschikt voor alle muurverven op een gladde ondergrond en heeft een hoge verfopname.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
R7 muurverfroller anti-spatSam r7 muurverfroller anti-spatSam r7 muurverfroller anti-spat

Sam r7 muurverfroller anti-spat is geschikt voor alle verven en zorgt voor een prachtig eindresultaat. De roller verliest geen haren en is gemakkelijk schoon te maken.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
lakset acryl 10 cm vilt 2+1 rolSam lakset acryl 10 cm vilt 2+1 rolSam lakset acryl 10 cm vilt 2+1 rol

Sam lakset acryl vilt 10 cm 2+1 is een 5-delige waterbasis lakset die bestaat uit 2 lakrollen + 1 gratis rol van 10 cm, een beugel en verfbakje.

vanaf8,14
bekijk productBekijk product ▸
turbo verfroller anti-spat 10 cmSam turbo verfroller anti-spat 10 cmSam turbo verfroller anti-spat 10 cm

Sam muurverfroller turbo 10 cm + xl beugel is anti-spat en ideaal voor het rollen achter radiatoren. De verfroller geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat van de eindlagen en wordt compleet geleverd met lange beugel.

vanaf3,05
bekijk productBekijk product ▸
lakrol solventgedragen 15 cm schuimSam lakrol solventgedragen 15 cm schuimSam lakrol solventgedragen 15 cm schuim

Sam schuim alkyd lakroller 15 cm dubbeldik is een extra dikke lakrol met een breedte van 15 cm. Het is afgerond aan de beugelzijde, gemaakt van schuim en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van solventlakken op gladde oppervlakken.

vanaf1,48
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER ANTI-SPATSam muurverfroller anti-spatSam muurverfroller anti-spat

Sam prof muurverfroller anti-spat is een professionele anti-spat muurverfrol voor medium tot grove ondergronden. Het geeft een medium grove structuur, heeft een goede verfopname en is geschikt voor alle muurverven.

vanaf12,16
bekijk productBekijk product ▸
BEITSSET 3 DELIG 10 CMSam beitsset 3 delig 10 cmSam beitsset 3 delig 10 cm

Sam prof beitsset 3-delig 10 cm.

vanaf1,75
bekijk productBekijk product ▸
LAKVILTROLLERSam lakviltrollerSam lakviltroller

SAM PRO LAKVILTROL zorgt voor een superglad resultaat en perfecte dekking. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,62
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol met beugel anti-spatSam verfrol met beugel anti-spatSam verfrol met beugel anti-spat

Sam prof muurverfrol anti-spat + beugel is van polyamide en geschikt voor het aanbrengen van verf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf11,74
bekijk productBekijk product ▸
verfrol schuim 15 cmSam verfrol schuim 15 cmSam verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol molto 15 cm is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf4,08
bekijk productBekijk product ▸
R7 muurverfroller anti-spat + beugelSam r7 muurverfroller anti-spat + beugelSam r7 muurverfroller anti-spat + beugel

Sam r7 muurverfroller anti-spat + beugel is geschikt voor alle verven en zorgt voor een prachtig eindresultaat. De roller verliest geen haren en is gemakkelijk schoon te maken.

vanaf6,68
bekijk productBekijk product ▸
grondlakset 10 cm schuim 2+1 rolSam grondlakset 10 cm schuim 2+1 rolSam grondlakset 10 cm schuim 2+1 rol

Sam grondlakset molto 10 cm 2+1 is een 5-delige grondlakset die bestaat uit 2 lakrollen + 1 gratis rol van 10 cm, een beugel en een verfbakje.

vanaf4,02
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER ROLLER VOOR VOORSTRIJKSam primer roller voor voorstrijkSam primer roller voor voorstrijk

sam primer roller voor voorstrijk is geschikt voor het aanbrengen van voorstrijk op gladde absorberende ondergronden. Het houdt dunvloeibare producten goed vast en druipt niet.

vanaf3,07
bekijk productBekijk product ▸
acryl lakviltroller met beugelSam acryl lakviltroller met beugelSam acryl lakviltroller met beugel

Sam vilt acryl lakroller inclusief beugel is met name geschikt voor watergedragen (acryl) lakken.

vanaf2,81
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKROLLER MOHAIR 10 CM 5 STUKSSam parketlakroller mohair 10 cm 5 stuksSam parketlakroller mohair 10 cm 5 stuks

Sam parketlakroller 10 cm is een vernisroller met mohair vacht. Het is de traditionele kwaliteit voor het verwerken van parketvernis. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKROLLERSam parketlakrollerSam parketlakroller

Sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
VERVANGROL ANTI-SPAT PROFESSIONAL 11 CM 2 STUKSSam vervangrol anti-spat professional 11 cm 2 stuksSam vervangrol anti-spat professional 11 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat extra is geschikt voor het professioneel aanbrengen van verf op gladde muren zonder spatten.

vanaf4,30
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER RECHTSam lakroller rechtSam lakroller recht

Sam lakrol alkyd voor gladde ondergronden en voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,62
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol met beugel vestan 18 cm grijsSam verfrol met beugel vestan 18 cm grijsSam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs is een universele muurverfroller voor ruwe ondergronden.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHUIM FIJN 5 CMSam verfrol schuim fijn 5 cmSam verfrol schuim fijn 5 cm

Sam verfrol molto is een hoge kwaliteit verfroller van fijn schuim. Het is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen en oplosmiddelhoudende verf op muren en plafonds.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
lakset voor beitsSam lakset voor beitsSam lakset voor beits

Sam beitsset 10 cm 2+1 is geschikt voor beits en lazuur. Het wordt geleverd inclusief bakje, beugel en 3 (2+1) rollers van 10 cm.

vanaf7,93
bekijk productBekijk product ▸
verfroller 12 cm anti-spatSam verfroller 12 cm anti-spatSam verfroller 12 cm anti-spat

Sam verfroller anti-spat 12 cm + beugel is een vachtroller van een handig formaat voor het rollen langs de kanten. De verfroller geeft een mooi verzadigd resultaat met fijne structuur van de eindlagen en wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller façade compleetSam verfroller façade compleetSam verfroller façade compleet

Sam gevelroller façade + beugel is uitermate geschikt voor het verven van gevels en ruwe oppervlakken. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
Primer Roller VoorstrijkSam primer roller voorstrijkSam primer roller voorstrijk

Sam primer roller voor voorstrijk + beugel zorgt voor een structuurloze hechtingslaag voor de eindlagen. Het vormt de basis voor een perfect eindresultaat en wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
acryl lakviltroller 10 cm 5 stuksSam acryl lakviltroller 10 cm 5 stuksSam acryl lakviltroller 10 cm 5 stuks

Sam vilt acryl lakroller 10 cm is met name geschikt voor watergedragen (acryl)lakken. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
SUPER JUMBO ROLLER MET BEUGELSam super jumbo roller met beugelSam super jumbo roller met beugel

Sam jumbo met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 8 mm, 47 mm x 20 cm.

vanaf4,71
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLERS 5 CMSam verfrollers 5 cmSam verfrollers 5 cm

Sam alkyd lakrol recht mini 5 cm is van superfijne schuimkwaliteit en geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,50
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDENSam muurverfroller gladde ondergrondenSam muurverfroller gladde ondergronden

Sam basic muurverfrol gladde ondergrond is een roller van doe-het-zelfkwaliteit voor een gladde ondergrond en alle muurverven.

vanaf3,63
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL LAKROLLERSam acryl lakrollerSam acryl lakroller

Sam Pro lakrol acryl is geschikt voor alle waterverdunbare verven en zorgt voor een streeploos resultaat en een strakke afwerking.

vanaf6,66
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL FLOCKSam verfrol flockSam verfrol flock

Sam verfrol flock is gemaakt uit flock en uitermate geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken op gladde ondergronden.

vanaf7,99
bekijk productBekijk product ▸
BASIC TUINVERFSET 7-DELIGSam basic tuinverfset 7-deligSam basic tuinverfset 7-delig

Sam basic tuinverfset 7-delig is een set van 2 kwasten, waaronder een blokkwast, een verfbeugel met twee rollers en een verfbakje. Het is geschikt voor o.a. houtwerk in de tuin.

vanaf10,20
bekijk productBekijk product ▸
BEITSROLLER MET BEUGELSam beitsroller met beugelSam beitsroller met beugel

Sam beitsroller + beugel is met name geschikt voor lazuur en beits.

vanaf1,76
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER XL 10 CM ANTI-SPATSam verfroller xl 10 cm anti-spatSam verfroller xl 10 cm anti-spat

Sam verfroller anti-spat 10 cm + beugel xl is 10 cm breed en ideaal voor het rollen achter radiatoren. De verfroller geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat van de eindlagen en wordt compleet geleverd met lange beugel.

vanaf3,23
bekijk productBekijk product ▸
urbo muurverfset anti-spat 5-deligSam urbo muurverfset anti-spat 5-deligSam urbo muurverfset anti-spat 5-delig

Sam muurverfset turbo anti-spat 5-delig is geschikt voor alle muurverven en bevat een muurverfrol van 18 cm, een muurverfrol van 12 cm, een verfbak en twee softgrip beugels van 18 cm en 10 cm.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
Rol Mohair 12 Cm dubbeldik + xl beugelSam rol mohair 12 cm dubbeldik + xl beugelSam rol mohair 12 cm dubbeldik + xl beugel

Sam parketlakroller 12 cm dubbeldik + xl beugel is met name geschikt voor vloerlakken en parketlakken.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
Flock Lakroller Acryl 10 cm 5 stuksSam flock lakroller acryl 10 cm 5 stuksSam flock lakroller acryl 10 cm 5 stuks

Sam flock acryl lakroller 10 cm is een schuimroller van hoge kwaliteit die geschikt is voor het aanbrengen van lakverf op waterbasis (acryl). Doordat deze roller speciaal ontwikkeld is voor het schilderen met watergedragen lakverf, is dit hiervoor de beste schuimroller. Het heeft afgeronde randen, waardoor baanvorming in het schilderwerk voorkomen wordt. Het is daardoor gemakkelijk in gebruik. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf12,33
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER 10 CM SCHUIM 5 STUKSSam lakroller 10 cm schuim 5 stuksSam lakroller 10 cm schuim 5 stuks

Sam schuim alkyd lakroller 10 cm is geschikt voor het (af)lakken met alkyd lakken op gladde ondergronden. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf6,19
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER AFGEROND 10CMSam lakroller afgerond 10cmSam lakroller afgerond 10cm

Sam alkyd lakrol recht afgerond 10 cm is een verpakking met 2 rollers van superfijne schuimkwaliteit, geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,02
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER ANTI SPAT 10 CM 2 STUKSSam muurverfroller anti spat 10 cm 2 stuksSam muurverfroller anti spat 10 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat is een topkwaliteit anti-spat roller van polyacryl met gele draad. Verpakking bevat 2 rollers van 10 cm.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol voor vernis vilt 12 cmSam verfrol voor vernis vilt 12 cmSam verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam prof vernis lakrol vilt dubbeldik is speciaal ontwikkeld om te vernissen. De rol bestaat uit vilt en is 12 cm breed.

vanaf4,30
bekijk productBekijk product ▸
verfrol anti-spatSam verfrol anti-spatSam verfrol anti-spat

Sam prof verfroller anti-spat is 18 cm breed en geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf7,86
bekijk productBekijk product ▸
tuinverfset/beitsset groot 7-deligSam tuinverfset/beitsset groot 7-deligSam tuinverfset/beitsset groot 7-delig

Sam tuinverfset 7-delig bestaat uit 2 kwasten, waaronder een blokkwast, een verfbeugel met roller, handschoen, roerhoutje en verfbakje. Het is geschikt voor o.a. houtwerk in de tuin.

vanaf17,10
bekijk productBekijk product ▸
BEITSROLLERSam beitsrollerSam beitsroller

Sam beitsroller is met name geschikt voor lazuur en beits.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
GEVELROLLER FACADESam gevelroller facadeSam gevelroller facade

Sam gevelroller facade voor het aanbrengen van muur- en plafondverven op ruwe en sterk gestructureerde ondergronden zoals gevels, beton en ruw hout. De slijtvaste dikke vacht dringt makkelijk in de diepe poriën.

vanaf3,44
bekijk productBekijk product ▸
Turbo verfroller anti-spatSam turbo verfroller anti-spatSam turbo verfroller anti-spat

Sam muurverfroller turbo + beugel geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf4,99
bekijk productBekijk product ▸
Primer Roller Voorstrijk XL 10 cmSam primer roller voorstrijk xl 10 cmSam primer roller voorstrijk xl 10 cm

Sam primer roller voor voorstrijk 10 cm zorgt voor een structuurloze hechtingslaag voor de eindlagen. Het vormt de basis voor een perfect eindresultaat en is ideaal voor het rollen achter radiatoren. De roller wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
lakroller acryl XL 15 cm flockSam lakroller acryl xl 15 cm flockSam lakroller acryl xl 15 cm flock

Sam flock acryl lakroller 15 cm + xl beugel is geschikt voor lakken op waterbasis. Het is afgerond aan de beugelzijde en wordt compleet geleverd met lange beugel.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 13 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf1,44
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 21 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een professionele muurverfroller, geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf10,80
bekijk productBekijk product ▸
verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf4,87
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf1,13
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 6 MMGoudhaantje nylon roller 6 mm

Goudhaantje nylon roller 6 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het is geschikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf1,38
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 9 MMGoudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf1,37
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 11 MMGoudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. Het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf1,33
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER SCHUIM EXTRA FIJNGoudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit cfk-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. De extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf0,95
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER VESTAN 20-22 MMGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 5 MMGoudhaantje verfroller microstar 5 mm

Goudhaantje verfroller microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie pu en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf1,06
bekijk productBekijk product ▸
ELON MAXI MUURVERFROLLERAnza elon maxi muurverfroller

Anza elon maxi muurverfroller

Anza pro elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf6,72
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLERAnza antex wit mini microvezelroller

Anza antex wit mini microvezelroller

Anza pro antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf2,22
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MIDIAnza viltrol midi

Anza viltrol midi

Anza pro viltrol midi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROLAnza micmex mini microvezel muurverfrol

Anza micmex mini microvezel muurverfrol

Anza pro micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. De roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 15 mm x 10 cm.

vanaf2,65
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLERAnza antex wit midi microvezelroller

Anza antex wit midi microvezelroller

Anza pro antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf5,56
bekijk productBekijk product ▸
MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKSAnza molto lakrol extra fijn 10 stuks

Anza molto lakrol extra fijn 10 stuks

Anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf11,22
bekijk productBekijk product ▸
NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKSAnza nylon vervangrol radiator 10 stuks

Anza nylon vervangrol radiator 10 stuks

Anza Nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf15,55
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX LAKSET 2+1 ROLLERSAnza antex lakset 2+1 rollers

Anza antex lakset 2+1 rollers

Anza antex lakset 2+1 is speciaal geschikt voor watergedragen lakken. Het is een microvezel die veel verf opneemt en waar verf dus dikker mee opgezet kan worden. Het bestaat uit 3 antex rollers, 1 verfbeugel en 1 verfbakje.

vanaf8,30
bekijk productBekijk product ▸
MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROLAnza micmex midi microvezel muurverfrol

Anza micmex midi microvezel muurverfrol

Anza pro micmex midi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 18 mm x 10 cm.

vanaf6,51
bekijk productBekijk product ▸
LAKSETAnza lakset

Anza lakset

Anza lakset is een professioneel Anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini Anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER WISTEX MIDIAnza muurverfroller wistex midi

Anza muurverfroller wistex midi

Anza pro wistex midi muurverfrol is geschikt voor grove ondergronden zoals gevels, beton en structuurpleisters.

vanaf7,86
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MAXIAnza viltrol maxi

Anza viltrol maxi

Anza pro viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.

vanaf6,34
bekijk productBekijk product ▸
ELON MINI MUURVERFROLLERAnza elon mini muurverfroller

Anza elon mini muurverfroller

Anza pro elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf2,07
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET 6-DELIGAnza muurverfset 6-delig

Anza muurverfset 6-delig

Anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 Anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. De muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.

vanaf32,03
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER RIMAXAnza muurverfroller rimax

Anza muurverfroller rimax

Anza pro rimax is een muurverfroller voor de wat gestructureerde ondergrond. De roller pluist niet, heeft een grote verfopname en een goede dekking en zorgt voor een mooi en fijn eindresultaat.

vanaf2,85
bekijk productBekijk product ▸
ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLERAnza antex wit maxi microvezelroller

Anza antex wit maxi microvezelroller

Anza pro antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf7,63
bekijk productBekijk product ▸
ROLLING PADAnza rolling pad

Anza rolling pad

Anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf8,87
bekijk productBekijk product ▸
TITEXROLAnza titexrol

Anza titexrol

Anza pro titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. Het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.

vanaf2,37
bekijk productBekijk product ▸
RILON MUURVERFROL KORFBEUGELAnza rilon muurverfrol korfbeugel

Anza rilon muurverfrol korfbeugel

Anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen. Let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.

vanaf1,92
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET ELON 5-DELIGAnza muurverfset elon 5-delig

Anza muurverfset elon 5-delig

Anza elon muurverfset 5-delig is een handig, professioneel verfset voor de kleinere, medium grove ondergronden. Deze muurverfset is ideaal voor de kleine verfklussen zoals een toilet of gang en wanneer er een muur in een accentkleur geschilderd dient te worden. De roller is pluisvrij en geschikt voor het verwerken van alle soorten muurverf. De set bestaat uit 1 verfbak, 1 verfbeugel voor de 10 cm roller, 1 verfbeugel voor de 18 cm muurverfroller, 1 10 cm roller en 1 18 cm muurverfroller.

vanaf23,26
bekijk productBekijk product ▸
PRO MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROLAnza pro micmex maxi microvezel muurverfrol

Anza pro micmex maxi microvezel muurverfrol

Anza pro micmex maxi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven en verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.

vanaf8,58
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MINI 2 STUKSAnza viltrol mini 2 stuks

Anza viltrol mini 2 stuks

Anza pro viltrol mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 5 cm.

vanaf3,93
bekijk productBekijk product ▸
WISTEX MUURVERFROLLER MAXIAnza wistex muurverfroller maxi

Anza wistex muurverfroller maxi

Anza pro wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. Het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf11,37
bekijk productBekijk product ▸
VILTROL MINIAnza viltrol mini

Anza viltrol mini

Anza pro viltrol mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf2,42
bekijk productBekijk product ▸
MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGELAnza mamut muurverfrollers + beugel

Anza mamut muurverfrollers + beugel

Anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf8,87
bekijk productBekijk product ▸
2 COMPONENTENROLLERCopenhagen gold 2 componentenroller

Copenhagen gold 2 componentenroller

Copenhagen gold nylonroller voor o.a. 2-componenten verven, epoxyverven, polyesterlakken en metaalverven.

vanaf4,73
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLERCopenhagen gold aflakroller

Copenhagen gold aflakroller

Copenhagen gold aflakroller is een superfijne schuimroller voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf1,96
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLER ACRYLCopenhagen gold aflakroller acryl

Copenhagen gold aflakroller acryl

Copenhagen gold aflakroller acryl is een flockroller, beugelzijde rond, voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf3,95
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLER ALKYD VILTCopenhagen gold aflakroller alkyd vilt

Copenhagen gold aflakroller alkyd vilt

Copenhagen gold aflakroller vilt is een viltroller met een vachthoogte van 4 mm voor een zeer strak en streeploos resultaat.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKROLLER SUPER ACRYLCopenhagen gold aflakroller super acryl

Copenhagen gold aflakroller super acryl

Copenhagen gold aflakrol super acryl microvezel heeft een korte vacht met een vachthoogte van 4 mm, zorgt voor een zeer glad resultaat en direct goede dekking en is geschikt voor o.a. verf op waterbasis. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER TOP TEXCopenhagen gold muurverfroller top tex

Copenhagen gold muurverfroller top tex

Copenhagen gold muurverfrol toptex is een toptexroller met een vachthoogte van 15 mm. Het is geschikt voor o.a. muurverven op gladde ondergronden en zorgt voor een zeer glad resultaat.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
SCHAPENVACHTROLLERCopenhagen gold schapenvachtroller

Copenhagen gold schapenvachtroller

Muurverfrol met topkwaliteit schapenvacht. Geschikt voor alle muurverven.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER HARDE BINNENKERNCopenhagen gold muurverfroller harde binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern voor gladde tot matig ruwe ondergronden.

vanaf2,66
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER FLEXIBELE BINNENKERNCopenhagen gold muurverfroller flexibele binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller flexibele binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller met flexibele binnenkern is een muurverfrol met een geweven polyamide vacht met goede opname en afgifte. De vacht is thermisch gelijmd en vervolgens afgesneden. Het is geschikt voor matig ruwe tot zeer ruwe ondergronden en de vachthoogte is 18 mm.

vanaf8,45
bekijk productBekijk product ▸
ONTLUCHTINGSROL ALUMINIUMDe ijssel ontluchtingsrol aluminium

De ijssel ontluchtingsrol aluminium

De Ijssel Aluminium ontluchtingsrol 70-12 voor het verwijderen van lucht tijdens het aanbrengen van een polyester of epoxy laminaat.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT SCHUIMROLLER 11 CMDe ijssel double coat schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat of double coat cabin varnish.

vanaf2,84
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX VILTROLLER 11 CMDe ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De Ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van IJmopox HB coating en IJmopox ZF primer. Het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX NYLONROLLERDe ijssel variopox nylonroller

De ijssel variopox nylonroller

De Ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Variopox Impregneerhars, Universele hars of Rolcoating.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
834 stekelrol 50 cm 20 mm staalEurocol 834 stekelrol 50 cm 20 mm staal

Eurocol 834 stekelrol 50 cm 20 mm staal

Eurocol liquiddesign stekelrol 50 cm 20 mm staal voor betondesign/liquiddesign/decodesign.

vanaf282,33
bekijk productBekijk product ▸
AFLAKSET ACRYLMaster aflakset acryl

Master aflakset acryl

Master aflakset acryl voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. De aflakset bestaat uit 2 flockrollers van 5 cm, 1 verfbak en 1 beugel. De flockrollers hebben een hoge verfopname en –afgifte. Ze bestaan behalve uit schuim ook uit fibers. Hoe meer fibers, hoe hoger de kwaliteit en beter het eindresultaat. Door de hogere rolweerstand gaat de roller niet glijden. Deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.

vanaf2,55
bekijk productBekijk product ▸
ONTLUCHTINGSROLMeesterhand ontluchtingsrol

Meesterhand ontluchtingsrol

Meesterhand 2K ontluchtingsrol om lucht uit vloercoatings te prikken.

vanaf9,74
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTEN VLOERROLLERMeesterhand 2-componenten vloerroller

Meesterhand 2-componenten vloerroller

Meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. Het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. Het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.

vanaf10,18
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL ROLLERMeesterhand microvezel roller

Meesterhand microvezel roller

Meesterhand verfroller microvezel heeft een pluisvrije, speciale vacht gemaakt van 100% eindeloze microvezel. Het neemt tot 6 maal het eigen volume op en geeft het gelijkmatig weer af. Het is spatarm en bij uitstek geschikt voor muurverven waar een glad resultaat nodig is en voor watergedragen lakken.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMROLLER CONCAAFMeesterhand schuimroller concaaf

Meesterhand schuimroller concaaf

Meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. Het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. Deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.

vanaf1,68
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER TRIPLE REDMeesterhand muurverfroller triple red

Meesterhand muurverfroller triple red

Meesterhand muurverfroller triple red is geschikt voor alle gangbare ondergronden.

vanaf0,85
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PERLONProgold verfrol perlon

Progold verfrol perlon

Progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.

vanaf1,55
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VESTANProgold verfrol vestan

Progold verfrol vestan

Progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. Het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller Schuim SuperfinishProgold verfroller schuim superfinish

Progold verfroller schuim superfinish

Progold schuim rol superfinish is geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen aan te brengen en te verdelen op gladde ondergronden.

vanaf2,53
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL NYLONProgold verfrol nylon

Progold verfrol nylon

Progold nylon rol is gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. Door de fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGELProgold verfrol vacht compleet met beugel

Progold verfrol vacht compleet met beugel

Progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. Het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. De rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL ULTRA FINISHProgold verfrol ultra finish

Progold verfrol ultra finish

Progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. De vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.

vanaf2,54
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PROFLORProgold verfrol proflor

Progold verfrol proflor

Progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. Het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.

vanaf14,49
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELOURSProgold verfrol velours

Progold verfrol velours

Progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. De verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.

vanaf2,58
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHAPENVACHTProgold verfrol schapenvacht

Progold verfrol schapenvacht

Progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. De rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.

vanaf32,89
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Velvet 5 cm 2 stuksProgold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. Het is geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,73
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT MICROFIBREProgold verfrol vacht microfibre

Progold verfrol vacht microfibre

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VILTProgold verfrol vilt

Progold verfrol vilt

Progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. De rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHUIM SUPERFIJNProgold verfrol schuim superfijn

Progold verfrol schuim superfijn

Progold schuim rol van polyesterschuim. Het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.

vanaf1,63
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL STRUCTUURProgold verfrol structuur

Progold verfrol structuur

Progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliëf met kwarts en structuurverven.

vanaf2,82
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELVETProgold verfrol velvet

Progold verfrol velvet

Progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. Het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.

vanaf3,16
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL TEX MUURVERFROLLERProgold verfrol tex muurverfroller

Progold verfrol tex muurverfroller

Progold tex rol is van geweven polyerstervacht. De verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,48
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Excellent AcrylicProgold verfrol excellent acrylic

Progold verfrol excellent acrylic

Progold excellent acryllic rol is gemaakt van een mix van polyester en microfiber vacht. Het heeft een poolhoogte van 5 mm en is uitermate geschikt voor watergedragen verfsystemen. Het brengt de juiste laagdikte aan voor een betere vloei en dekking en zorgt voor een superstrak eindresultaat.

vanaf2,40
bekijk productBekijk product ▸
WEGWERPROLLER VOORSTRIJKSam wegwerproller voorstrijk

Sam wegwerproller voorstrijk

Sam wegwerproller met beugel om voorstrijk mee te verwerken. Afmetingen: 17.5 cm met 47 mm kern en 6 mm beugel.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
VERVANGROL VILT 10 CM 2 STUKSSam vervangrol vilt 10 cm 2 stuks

Sam vervangrol vilt 10 cm 2 stuks

Sam prof acryl lakrol vilt is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf2,57
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER ANTISPATSam muurverfroller antispat

Sam muurverfroller antispat

Sam prof muurverfrol gold anti-spat is een professionele anti-spat roller met gele draad van top kwaliteit.

vanaf8,55
bekijk productBekijk product ▸
Vervangrol beits 12 cm dubbeldikSam vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam prof beits lakrol dik 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf6,87
bekijk productBekijk product ▸
ROL ANTISPAT + BEUGELSam rol antispat + beugel

Sam rol antispat + beugel

Sam basic muurverfroller antispat voor alle muurverven.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
R7 LAKVILTROLLERSam r7 lakviltroller

Sam r7 lakviltroller

Sam R7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernis.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
alkyd lakviltroller met beugel 12 cmSam alkyd lakviltroller met beugel 12 cm

Sam alkyd lakviltroller met beugel 12 cm

Sam viltroller alkyd lak 12 cm + beugel xl is met name geschikt voor solventgedragen (alkyd)lakken.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
R7 LAKSET 5-DELIGSam r7 lakset 5-delig

Sam r7 lakset 5-delig

Sam r7 lakset 5-delig bevat 3 rollers van 10 cm, 1 verfrolbeugel en 1 verfbakje.

vanaf11,27
bekijk productBekijk product ▸
verfroller façade 10 cmSam verfroller façade 10 cm

Sam verfroller façade 10 cm

Sam gevelroller facade 10 cm + xl beugel is uitermate geschikt voor het verven van gevels en ruwe oppervlakken. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf3,07
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKROLLER + BEUGELSam parketlakroller + beugel

Sam parketlakroller + beugel

Sam parketlakroller + beugel is geschikt voor het aanbrengen van parketlak op gladde ondergronden binnenhuis.

vanaf3,27
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER ACRYL FLOCKSam lakroller acryl flock

Sam lakroller acryl flock

Sam flock acryl lakroller is geschikt voor lakken op waterbasis. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf4,72
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROL ROOD/GRIJS MINISam muurverfrol rood/grijs mini

Sam muurverfrol rood/grijs mini

Sam mini muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf18,15
bekijk productBekijk product ▸
VERVANGROL VELOURSSam vervangrol velours

Sam vervangrol velours

Sam Prof vervangrol vernis is geschikt voor het aanbrengen van vernis.

vanaf3,58
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURROLLER FIJNSam structuurroller fijn

Sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn is een schuimroller voor fijne structuur-, rauhfahse- en pleistermuurverven.

vanaf11,71
bekijk productBekijk product ▸
SAM structuurroller fijnSam sam structuurroller fijn

Sam sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn 11 cm is geschikt voor een lichte structuur op een gladde ondergrond.

vanaf4,45
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET PROF 6-DELIGSam muurverfset prof 6-delig

Sam muurverfset prof 6-delig

Sam muurverfset prof 6-delig bestaat uit 2 rollen, 2 beugels, een verfbakje en een houder.

vanaf14,74
bekijk productBekijk product ▸
BASIC MUURVERFSET 9-DELIGSam basic muurverfset 9-delig

Sam basic muurverfset 9-delig

Sam basic muurverfset 9-delig bestaat uit twee rollers, twee beugels, afdekfolie, twee blokkwasten, afplaktape en een opbergdoos.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
alkyd lakviltroller met beugelSam alkyd lakviltroller met beugel

Sam alkyd lakviltroller met beugel

Sam viltroller alkyd lak + beugel is met name geschikt voor solventgedragen lakken.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
LUXE MUURVERFSET 13-DELIGSam luxe muurverfset 13-delig

Sam luxe muurverfset 13-delig

Sam luxe muurverfset 13-delig is geschikt voor alle muurverven. Het bevat alle materialen om te kunnen gaan schilderen en wordt geleverd in een handige opbergdoos.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
muurverfrol Turbo Anti-Spat 12 cmSam muurverfrol turbo anti-spat 12 cm

Sam muurverfrol turbo anti-spat 12 cm

Sam muurverfroller turbo 12 cm dubbeldik is ideaal voor het rollen van grote oppervlakken en geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf17,46
bekijk productBekijk product ▸
Beitsrol 12 cm dubbeldikSam beitsrol 12 cm dubbeldik

Sam beitsrol 12 cm dubbeldik

Sam beitsroller 12 cm dubbeldik + xl beugel is met name geschikt voor lazuur en beits.

vanaf9,04
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLERSam muurverfroller

Sam muurverfroller

Sam r7 muurverfroller is geschikt voor alle verven en zorgt voor een prachtig eindresultaat. De roller verliest geen haren en is gemakkelijk schoon te maken.

vanaf2,94
bekijk productBekijk product ▸
lakroller alkyd 15 cm schuimSam lakroller alkyd 15 cm schuim

Sam lakroller alkyd 15 cm schuim

Sam schuim alkyd lakroller 15 cm + xl beugel is geschikt voor terpentinegedragen lakken. De roller is afgerond aan de beugelzijde en wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf3,01
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTENROLLERS 10 CM 2 STUKSSam 2-componentenrollers 10 cm 2 stuks

Sam 2-componentenrollers 10 cm 2 stuks

Sam prof alkyd 2-componentenrol is geschikt voor alle 2-componenten verven en antifoulings op basis van polyurethaan en epoxy. Het wordt geleverd per 2 stuks.

vanaf3,23
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFSET + EMMERSam muurverfset + emmer

Sam muurverfset + emmer

Sam muurverfset + emmer.

vanaf5,05
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SUPERCHAMPIONSam verfrol superchampion

Sam verfrol superchampion

Sam muurverfrol superchampion is een wegwerp verfrol voor de prijsbewuste schilder. Het is van vestan (perlon) en geschikt voor latex muurverven. Het heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf7,11
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMROLLER 2 STUKS + BEUGELSam schuimroller 2 stuks + beugel

Sam schuimroller 2 stuks + beugel

Sam verfroller lak alkyd 10 cm 2 stuks + beugel is geschikt voor alkydverf en wordt geleverd met een beugel en extra roller.

vanaf7,14
bekijk productBekijk product ▸
lakset solventgedragen vilt 2+1 rolSam lakset solventgedragen vilt 2+1 rol

Sam lakset solventgedragen vilt 2+1 rol

Sam lakset alkyd vilt is een 5-delige synthetische lakset die bestaat uit 2 lakrollen + 1 gratis rol, een beugel en een verfbakje.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
muurverfroller R7 5-deligSam muurverfroller r7 5-delig

Sam muurverfroller r7 5-delig

Sam r7 muurverfset anti-spat 5-delig bestaat uit 1 verfbakje, een muurverfroller van 18 cm, 1 muurverfroller van 12 cm en bijpassende softgrip beugels in aluminium.

vanaf19,06
bekijk productBekijk product ▸
Turbo verfrol anti-spatSam turbo verfrol anti-spat

Sam turbo verfrol anti-spat

Sam muurverfroller turbo is een anti-spat muurverfroller. Het geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
LAKROL VILT ALKYD 10 CM 5 STUKSSam lakrol vilt alkyd 10 cm 5 stuks

Sam lakrol vilt alkyd 10 cm 5 stuks

Sam vilt alkyd lakroller 10 cm is speciaal ontwikkeld om te schilderen met alkydverf. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
R7 muurverfroller anti-spat compleet 10 cmSam r7 muurverfroller anti-spat compleet 10 cm

Sam r7 muurverfroller anti-spat compleet 10 cm

Sam r7 muurverfrol compleet xl 10 cm inclusief extra lange beugel.

vanaf5,87
bekijk productBekijk product ▸
Lakroller Schuim 10 cm + BeugelSam lakroller schuim 10 cm + beugel

Sam lakroller schuim 10 cm + beugel

Sam schuim alkyd lakroller 10 cm + beugel voor het aanbrengen van alkyd lakken op gladde ondergronden.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTENROLLERSam 2-componentenroller

Sam 2-componentenroller

Sam prof 2-componentenroller is een professionele nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
PROF BEITS LAKROL 10 CMSam prof beits lakrol 10 cm

Sam prof beits lakrol 10 cm

Sam prof beits lakrol is gemaakt van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf5,03
bekijk productBekijk product ▸
muurverfroller gladde ondergrondenSam muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller voor gladde ondergronden is geschikt voor alle muurverven op een gladde ondergrond en heeft een hoge verfopname.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
R7 muurverfroller anti-spatSam r7 muurverfroller anti-spat

Sam r7 muurverfroller anti-spat

Sam r7 muurverfroller anti-spat is geschikt voor alle verven en zorgt voor een prachtig eindresultaat. De roller verliest geen haren en is gemakkelijk schoon te maken.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
lakset acryl 10 cm vilt 2+1 rolSam lakset acryl 10 cm vilt 2+1 rol

Sam lakset acryl 10 cm vilt 2+1 rol

Sam lakset acryl vilt 10 cm 2+1 is een 5-delige waterbasis lakset die bestaat uit 2 lakrollen + 1 gratis rol van 10 cm, een beugel en verfbakje.

vanaf8,14
bekijk productBekijk product ▸
turbo verfroller anti-spat 10 cmSam turbo verfroller anti-spat 10 cm

Sam turbo verfroller anti-spat 10 cm

Sam muurverfroller turbo 10 cm + xl beugel is anti-spat en ideaal voor het rollen achter radiatoren. De verfroller geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat van de eindlagen en wordt compleet geleverd met lange beugel.

vanaf3,05
bekijk productBekijk product ▸
lakrol solventgedragen 15 cm schuimSam lakrol solventgedragen 15 cm schuim

Sam lakrol solventgedragen 15 cm schuim

Sam schuim alkyd lakroller 15 cm dubbeldik is een extra dikke lakrol met een breedte van 15 cm. Het is afgerond aan de beugelzijde, gemaakt van schuim en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van solventlakken op gladde oppervlakken.

vanaf1,48
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER ANTI-SPATSam muurverfroller anti-spat

Sam muurverfroller anti-spat

Sam prof muurverfroller anti-spat is een professionele anti-spat muurverfrol voor medium tot grove ondergronden. Het geeft een medium grove structuur, heeft een goede verfopname en is geschikt voor alle muurverven.

vanaf12,16
bekijk productBekijk product ▸
BEITSSET 3 DELIG 10 CMSam beitsset 3 delig 10 cm

Sam beitsset 3 delig 10 cm

Sam prof beitsset 3-delig 10 cm.

vanaf1,75
bekijk productBekijk product ▸
LAKVILTROLLERSam lakviltroller

Sam lakviltroller

SAM PRO LAKVILTROL zorgt voor een superglad resultaat en perfecte dekking. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,62
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol met beugel anti-spatSam verfrol met beugel anti-spat

Sam verfrol met beugel anti-spat

Sam prof muurverfrol anti-spat + beugel is van polyamide en geschikt voor het aanbrengen van verf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf11,74
bekijk productBekijk product ▸
verfrol schuim 15 cmSam verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol molto 15 cm is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf4,08
bekijk productBekijk product ▸
R7 muurverfroller anti-spat + beugelSam r7 muurverfroller anti-spat + beugel

Sam r7 muurverfroller anti-spat + beugel

Sam r7 muurverfroller anti-spat + beugel is geschikt voor alle verven en zorgt voor een prachtig eindresultaat. De roller verliest geen haren en is gemakkelijk schoon te maken.

vanaf6,68
bekijk productBekijk product ▸
grondlakset 10 cm schuim 2+1 rolSam grondlakset 10 cm schuim 2+1 rol

Sam grondlakset 10 cm schuim 2+1 rol

Sam grondlakset molto 10 cm 2+1 is een 5-delige grondlakset die bestaat uit 2 lakrollen + 1 gratis rol van 10 cm, een beugel en een verfbakje.

vanaf4,02
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER ROLLER VOOR VOORSTRIJKSam primer roller voor voorstrijk

Sam primer roller voor voorstrijk

sam primer roller voor voorstrijk is geschikt voor het aanbrengen van voorstrijk op gladde absorberende ondergronden. Het houdt dunvloeibare producten goed vast en druipt niet.

vanaf3,07
bekijk productBekijk product ▸
acryl lakviltroller met beugelSam acryl lakviltroller met beugel

Sam acryl lakviltroller met beugel

Sam vilt acryl lakroller inclusief beugel is met name geschikt voor watergedragen (acryl) lakken.

vanaf2,81
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKROLLER MOHAIR 10 CM 5 STUKSSam parketlakroller mohair 10 cm 5 stuks

Sam parketlakroller mohair 10 cm 5 stuks

Sam parketlakroller 10 cm is een vernisroller met mohair vacht. Het is de traditionele kwaliteit voor het verwerken van parketvernis. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKROLLERSam parketlakroller

Sam parketlakroller

Sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
VERVANGROL ANTI-SPAT PROFESSIONAL 11 CM 2 STUKSSam vervangrol anti-spat professional 11 cm 2 stuks

Sam vervangrol anti-spat professional 11 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat extra is geschikt voor het professioneel aanbrengen van verf op gladde muren zonder spatten.

vanaf4,30
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER RECHTSam lakroller recht

Sam lakroller recht

Sam lakrol alkyd voor gladde ondergronden en voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,62
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol met beugel vestan 18 cm grijsSam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs is een universele muurverfroller voor ruwe ondergronden.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHUIM FIJN 5 CMSam verfrol schuim fijn 5 cm

Sam verfrol schuim fijn 5 cm

Sam verfrol molto is een hoge kwaliteit verfroller van fijn schuim. Het is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen en oplosmiddelhoudende verf op muren en plafonds.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
lakset voor beitsSam lakset voor beits

Sam lakset voor beits

Sam beitsset 10 cm 2+1 is geschikt voor beits en lazuur. Het wordt geleverd inclusief bakje, beugel en 3 (2+1) rollers van 10 cm.

vanaf7,93
bekijk productBekijk product ▸
verfroller 12 cm anti-spatSam verfroller 12 cm anti-spat

Sam verfroller 12 cm anti-spat

Sam verfroller anti-spat 12 cm + beugel is een vachtroller van een handig formaat voor het rollen langs de kanten. De verfroller geeft een mooi verzadigd resultaat met fijne structuur van de eindlagen en wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller façade compleetSam verfroller façade compleet

Sam verfroller façade compleet

Sam gevelroller façade + beugel is uitermate geschikt voor het verven van gevels en ruwe oppervlakken. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
Primer Roller VoorstrijkSam primer roller voorstrijk

Sam primer roller voorstrijk

Sam primer roller voor voorstrijk + beugel zorgt voor een structuurloze hechtingslaag voor de eindlagen. Het vormt de basis voor een perfect eindresultaat en wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
acryl lakviltroller 10 cm 5 stuksSam acryl lakviltroller 10 cm 5 stuks

Sam acryl lakviltroller 10 cm 5 stuks

Sam vilt acryl lakroller 10 cm is met name geschikt voor watergedragen (acryl)lakken. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
SUPER JUMBO ROLLER MET BEUGELSam super jumbo roller met beugel

Sam super jumbo roller met beugel

Sam jumbo met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 8 mm, 47 mm x 20 cm.

vanaf4,71
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLERS 5 CMSam verfrollers 5 cm

Sam verfrollers 5 cm

Sam alkyd lakrol recht mini 5 cm is van superfijne schuimkwaliteit en geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,50
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDENSam muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller gladde ondergronden

Sam basic muurverfrol gladde ondergrond is een roller van doe-het-zelfkwaliteit voor een gladde ondergrond en alle muurverven.

vanaf3,63
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL LAKROLLERSam acryl lakroller

Sam acryl lakroller

Sam Pro lakrol acryl is geschikt voor alle waterverdunbare verven en zorgt voor een streeploos resultaat en een strakke afwerking.

vanaf6,66
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL FLOCKSam verfrol flock

Sam verfrol flock

Sam verfrol flock is gemaakt uit flock en uitermate geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken op gladde ondergronden.

vanaf7,99
bekijk productBekijk product ▸
BASIC TUINVERFSET 7-DELIGSam basic tuinverfset 7-delig

Sam basic tuinverfset 7-delig

Sam basic tuinverfset 7-delig is een set van 2 kwasten, waaronder een blokkwast, een verfbeugel met twee rollers en een verfbakje. Het is geschikt voor o.a. houtwerk in de tuin.

vanaf10,20
bekijk productBekijk product ▸
BEITSROLLER MET BEUGELSam beitsroller met beugel

Sam beitsroller met beugel

Sam beitsroller + beugel is met name geschikt voor lazuur en beits.

vanaf1,76
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER XL 10 CM ANTI-SPATSam verfroller xl 10 cm anti-spat

Sam verfroller xl 10 cm anti-spat

Sam verfroller anti-spat 10 cm + beugel xl is 10 cm breed en ideaal voor het rollen achter radiatoren. De verfroller geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat van de eindlagen en wordt compleet geleverd met lange beugel.

vanaf3,23
bekijk productBekijk product ▸
urbo muurverfset anti-spat 5-deligSam urbo muurverfset anti-spat 5-delig

Sam urbo muurverfset anti-spat 5-delig

Sam muurverfset turbo anti-spat 5-delig is geschikt voor alle muurverven en bevat een muurverfrol van 18 cm, een muurverfrol van 12 cm, een verfbak en twee softgrip beugels van 18 cm en 10 cm.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
Rol Mohair 12 Cm dubbeldik + xl beugelSam rol mohair 12 cm dubbeldik + xl beugel

Sam rol mohair 12 cm dubbeldik + xl beugel

Sam parketlakroller 12 cm dubbeldik + xl beugel is met name geschikt voor vloerlakken en parketlakken.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
Flock Lakroller Acryl 10 cm 5 stuksSam flock lakroller acryl 10 cm 5 stuks

Sam flock lakroller acryl 10 cm 5 stuks

Sam flock acryl lakroller 10 cm is een schuimroller van hoge kwaliteit die geschikt is voor het aanbrengen van lakverf op waterbasis (acryl). Doordat deze roller speciaal ontwikkeld is voor het schilderen met watergedragen lakverf, is dit hiervoor de beste schuimroller. Het heeft afgeronde randen, waardoor baanvorming in het schilderwerk voorkomen wordt. Het is daardoor gemakkelijk in gebruik. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf12,33
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER 10 CM SCHUIM 5 STUKSSam lakroller 10 cm schuim 5 stuks

Sam lakroller 10 cm schuim 5 stuks

Sam schuim alkyd lakroller 10 cm is geschikt voor het (af)lakken met alkyd lakken op gladde ondergronden. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf6,19
bekijk productBekijk product ▸
LAKROLLER AFGEROND 10CMSam lakroller afgerond 10cm

Sam lakroller afgerond 10cm

Sam alkyd lakrol recht afgerond 10 cm is een verpakking met 2 rollers van superfijne schuimkwaliteit, geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf2,02
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER ANTI SPAT 10 CM 2 STUKSSam muurverfroller anti spat 10 cm 2 stuks

Sam muurverfroller anti spat 10 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat is een topkwaliteit anti-spat roller van polyacryl met gele draad. Verpakking bevat 2 rollers van 10 cm.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol voor vernis vilt 12 cmSam verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam prof vernis lakrol vilt dubbeldik is speciaal ontwikkeld om te vernissen. De rol bestaat uit vilt en is 12 cm breed.

vanaf4,30
bekijk productBekijk product ▸
verfrol anti-spatSam verfrol anti-spat

Sam verfrol anti-spat

Sam prof verfroller anti-spat is 18 cm breed en geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf7,86
bekijk productBekijk product ▸
tuinverfset/beitsset groot 7-deligSam tuinverfset/beitsset groot 7-delig

Sam tuinverfset/beitsset groot 7-delig

Sam tuinverfset 7-delig bestaat uit 2 kwasten, waaronder een blokkwast, een verfbeugel met roller, handschoen, roerhoutje en verfbakje. Het is geschikt voor o.a. houtwerk in de tuin.

vanaf17,10
bekijk productBekijk product ▸
BEITSROLLERSam beitsroller

Sam beitsroller

Sam beitsroller is met name geschikt voor lazuur en beits.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
GEVELROLLER FACADESam gevelroller facade

Sam gevelroller facade

Sam gevelroller facade voor het aanbrengen van muur- en plafondverven op ruwe en sterk gestructureerde ondergronden zoals gevels, beton en ruw hout. De slijtvaste dikke vacht dringt makkelijk in de diepe poriën.

vanaf3,44
bekijk productBekijk product ▸
Turbo verfroller anti-spatSam turbo verfroller anti-spat

Sam turbo verfroller anti-spat

Sam muurverfroller turbo + beugel geeft een mooi verzadigd en structuurloos resultaat. Het wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf4,99
bekijk productBekijk product ▸
Primer Roller Voorstrijk XL 10 cmSam primer roller voorstrijk xl 10 cm

Sam primer roller voorstrijk xl 10 cm

Sam primer roller voor voorstrijk 10 cm zorgt voor een structuurloze hechtingslaag voor de eindlagen. Het vormt de basis voor een perfect eindresultaat en is ideaal voor het rollen achter radiatoren. De roller wordt compleet geleverd met beugel.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
lakroller acryl XL 15 cm flockSam lakroller acryl xl 15 cm flock

Sam lakroller acryl xl 15 cm flock

Sam flock acryl lakroller 15 cm + xl beugel is geschikt voor lakken op waterbasis. Het is afgerond aan de beugelzijde en wordt compleet geleverd met lange beugel.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
FILTER