menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Flexa
 6. >
 7. Flexa strak in de lak

Flexa Strak in de Lak

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
STRAK IN DE LAK GRONDLAK WATERGEDRAGENFlexa strak in de lak grondlak watergedragenFlexa strak in de lak grondlak watergedragen

Flexa strak in de lak grondlak watergedragen is een dekkende grondverf voor binnen. Het is toepasbaar op hout, voorbehandelde metalen en bestaande en geschuurde dekkende verf- of beitslagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Verbruik: ca. 14 m˛ per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK GRONDVERFFlexa strak in de lak grondverfFlexa strak in de lak grondverf

Flexa strak in de lak grondverf is een matte, vullende, vochtregulerende grondverf op basis van alkydhars, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare, dekkende verf- of beitslagen. De verf hecht uitstekend, is goed schuurbaar en is makkelijk in gebruik. Het is bij 20°C overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m˛ per liter.

vanaf21,69
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS MENGMACHINEFlexa strak in de lak hoogglans mengmachineFlexa strak in de lak hoogglans mengmachine

Flexa strak in de lak hoogglans is een hoogglanzende, terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten, op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor hout, metaal en harde kunststof. Het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. Theoretisch verbruik: ca. 13 m˛ per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS READY MIXEDFlexa strak in de lak hoogglans ready mixedFlexa strak in de lak hoogglans ready mixed

Flexa strak in de lak hoogglans is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor hout, metaal en harde kunststof. Het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. Verbruik: ca. 13 m˛ per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS WATERBASIS MENGMACHINEFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis mengmachineFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis mengmachine

Flexa strak in de lak hoogglans watergedragen is een krasvaste, goed dekkende aflak voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkyd emulsie. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde PVC, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Verbruik: ca. 12 m˛ per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS WATERBASIS READY MIXEDFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis ready mixedFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis ready mixed

Flexa strak in de lak hoogglans watergedragen is een krasvaste, goed dekkende aflak voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkyd emulsie. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde pvc, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Verbruik: ca. 12 m˛ per liter.

vanaf10,49
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS MENGMACHINEFlexa strak in de lak zijdeglans mengmachineFlexa strak in de lak zijdeglans mengmachine

Flexa strak in de lak zijdeglans is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, metaal en harde kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 13-16 m˛ per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS READY MIXEDFlexa strak in de lak zijdeglans ready mixedFlexa strak in de lak zijdeglans ready mixed

Flexa strak in de lak zijdeglans is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor toepassingen op hout, metaal en harde kunststof, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 13-16 m˛ per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS WATERBASIS MENGMACHINEFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis mengmachineFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis mengmachine

Flexa strak in de lak zijdeglans watergedragen is een zijdeglanzende, watergedragen, krasvaste, goed dekkende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde pvc en intacte oude verflagen zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Verbruik: ca. 14 m˛ per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS WATERBASIS READY MIXEDFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis ready mixedFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis ready mixed

Flexa strak in de lak zijdeglans is een krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaathars. Het is geschikt voor hout, metaal en harde PVC, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Dit product dekt goed en vloeit uitstekend. De buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: ca. 14 m˛ per liter.

vanaf11,89
bekijk productBekijk product ▸

Flexa Strak in de Lak

Flexa Strak in de Lak is een productlijn dat uiteenloopt van grondverf voor binnen en buiten tot aflakproducten voor op hout. De Flexa Strak in de Lak productlijn is uitermate geschikt voor particulier gebruik. De hoogwaardige kwaliteit van de lakken en verven levert een professioneel resultaat op zonder dat je hiervoor de expertise van een schilder hoeft te hebben. Doe-het-zelvers zijn daarom gebaat bij deze productlijn. Het is eenvoudig te verwerken en geeft toch een egaal resultaat op meubels, kozijnen en muren. Dat is overigens ook hoe de productlijn aan haar naam is gekomen. Flexa ‘Strak in de Lak’ betekent namelijk letterlijk dat de lak of verf zorgt voor een effen, gelijkmatige verflaag op iedere ondergrond die je ermee behandelt. Na het schilderen met deze productlijn, zal de ondergrond er ‘strak in de lak’ uitzien.

Flexa Strak in de Lak producten zijn standaard verkrijgbaar in de tinten: wit en RAL 9010 (zuiver wit). Dit zijn de door Flexa uitgebrachte kleuren die veelal het meest verkocht worden. Echter, wil je een aantrekkelijk kleurtje op je kozijnen, dan is er veel mogelijk. We kunnen iedere kleur van de kleurenwaaier op onze website voor je samenstellen.

Flexa Strak in de Lak binnen en buiten

Flexa Strak in de Lak verdeelt haar productlijn in 2 soorten verf; voor binnen en voor buiten. De verf voor binnen is geschikt voor op meubels, trappen, kozijnen en muren. De lakverf van Flexa Strak in de Lak is voornamelijk geschikt voor op hout, kunststof en metaal.

Strak in de Lak voor binnen. De lakverf voor binnen heeft doorgaans een watergedragen basis. Iedere ondergrondsoort vereist een andere voorbereiding en een ander bindmiddel in de verf. Zo wordt er continu gelopen op de trap in huis en ook een eettafel wordt dagelijks intensief gebruikt. Een lakverf voor meubels en trappen moet van een goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. De Flexa Strak in de Lak verf voor binnen is daarom ontwikkeld met een hoge slijtvastheid en een antikras laag. Iedere lakverf van deze productlijn is bestand tegen intensief gebruik. Ook is het ongevoelig voor krassen en stoten. Al met al is deze lakverf een perfecte oplossing om meubels nog lang van een puntgaaf uiterlijk te voorzien.

Flexa Strak in de Lak voor binnen heeft een zeer hoog rendement. Met een aanzienlijke dekking van 14m2 per liter is de lakverf voor binnen de meest vloeiende in zijn soort. Als je daarbij de optimale dekkingsgraad meerekent, wordt het duidelijk dat lakverf van Flexa Strak in de Lak per vierkante meter vele malen voordeliger is dan soortgelijke producten van andere merken. Ook is de lakverf sneldrogend. De lakverf heeft gemiddeld 6 uur nodig om de overschilderbare staat te bereiken.

Strak in de Lak voor buiten. De Flexa Strak in de Lak voor buiten heeft altijd een basis van alkydhars. Dit bindmiddel krijgt tijdens het drogen een harde bovenlaag, dat de lakverf weerbestendig maakt wanneer deze volledig doorgehard is. Zeker in Nederland, met veel regen, is weerbestendigheid van verfproducten voor buiten van groot belang. Je wilt niet ieder jaar de kozijnen opnieuw moeten schilderen. De weerbestendige grondverf en lakverf van Flexa Strak in de Lak beschermt zowel hardhout als zachthout buiten. Denk daarbij aan deuren, ramen, kozijnen, hekwerk en schuttingen. Ook pakt de grondverf goed op oude (geschuurde) verflagen.

De Flexa Strak in de Lak producten voor buiten hebben gemiddeld een rendement van 13m2 per liter. Deze is net als de producten voor binnenhuis, aanzienlijk hoger dan die van veel concurrenten. De dekking van de Strak in de Lak producten voor buiten is optimaal. Ook is de lakverf voor buiten gericht op duurzaamheid. Flexa belooft met deze productlijn een optimale bescherming tot wel 5 jaar. De wind, regen, hagel, sneeuw en zon hebben gedurende deze tijd geen invloed op de verflaag. Zo heb je weinig onderhoud na het schilderen en een langhoudend resultaat.

Flexa Strak Op De Muur is een parallel lopende productlijn met dezelfde eigenschappen als Flexa Strak in de Lak, deze zijn ideaal te combineren. De muurverf is optimaal dekkend en geurarm. Tevens is het vrij van oplosmiddelen en blijft de kleur lang mooi. Dat betekent dat de muurverf duurzaam is en dat ook deze kwaliteit subliem is.

De glansgraad

Flexa Strak in de Lak producten zijn voor binnen- en buitenshuis geschikt. De verschillende soorten verf en lakverf zijn toepasbaar op variërende materialen die overal rondom het huis worden gebruikt. Omdat de Flexa Strak in de Lak productlijn voornamelijk voor gebruik op hout, metaal en pvc geschikt is, is de glansgraad vaak hoog. De glansgraad geeft aan in hoeverre het licht weerkaatst wordt op het geschilderde oppervlak. Op muren is de glansgraad vaak laag, maar op kozijnen, deuren, hekwerk en hout is de glansgraad vaak hoog.

De glansgraad van de Flexa Strak in de Lak productlijn kent twee gradaties: zijdeglans en hoogglans. Deze glansgraden bekrachtigen het karakter van de ondergrond. De keuze tussen zijdeglans en hoogglans kun je zelf maken. Dit komt neer op persoonlijke voorkeur. Voor advies kun je onze experts inschakelen.

Waarom Flexa Strak in de Lak bestellen bij Kleuro.nl?

Als je Flexa Strak in de Lak producten bij Kleuro.nl bestelt, kun je genieten van de mooie voordelen die wij onze consumenten beiden. Wij willen een optimale service leveren en daar horen mooie extra’s bij, zoals:

 • Producten op voorraad die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Zijn de producten op voorraad en zijn ze ‘s avonds voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat ze de volgende dag in huis zijn.
 • Als je niet thuis bent tijdens de geplande bezorgtijd, dan kun je zelf een andere bezorgtijd selecteren op onze website.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.
 • Je kunt je bestelling ook in de winkel komen afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn 6 dagen in de week open.
STRAK IN DE LAK GRONDLAK WATERGEDRAGENFlexa strak in de lak grondlak watergedragenFlexa strak in de lak grondlak watergedragen

Flexa strak in de lak grondlak watergedragen is een dekkende grondverf voor binnen. Het is toepasbaar op hout, voorbehandelde metalen en bestaande en geschuurde dekkende verf- of beitslagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. Verbruik: ca. 14 m˛ per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK GRONDVERFFlexa strak in de lak grondverfFlexa strak in de lak grondverf

Flexa strak in de lak grondverf is een matte, vullende, vochtregulerende grondverf op basis van alkydhars, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare, dekkende verf- of beitslagen. De verf hecht uitstekend, is goed schuurbaar en is makkelijk in gebruik. Het is bij 20°C overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m˛ per liter.

vanaf21,69
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS MENGMACHINEFlexa strak in de lak hoogglans mengmachineFlexa strak in de lak hoogglans mengmachine

Flexa strak in de lak hoogglans is een hoogglanzende, terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten, op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor hout, metaal en harde kunststof. Het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. Theoretisch verbruik: ca. 13 m˛ per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS READY MIXEDFlexa strak in de lak hoogglans ready mixedFlexa strak in de lak hoogglans ready mixed

Flexa strak in de lak hoogglans is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor hout, metaal en harde kunststof. Het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. Verbruik: ca. 13 m˛ per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS WATERBASIS MENGMACHINEFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis mengmachineFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis mengmachine

Flexa strak in de lak hoogglans watergedragen is een krasvaste, goed dekkende aflak voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkyd emulsie. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde PVC, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Verbruik: ca. 12 m˛ per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK HOOGGLANS WATERBASIS READY MIXEDFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis ready mixedFlexa strak in de lak hoogglans waterbasis ready mixed

Flexa strak in de lak hoogglans watergedragen is een krasvaste, goed dekkende aflak voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkyd emulsie. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde pvc, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Verbruik: ca. 12 m˛ per liter.

vanaf10,49
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS MENGMACHINEFlexa strak in de lak zijdeglans mengmachineFlexa strak in de lak zijdeglans mengmachine

Flexa strak in de lak zijdeglans is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, metaal en harde kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 13-16 m˛ per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS READY MIXEDFlexa strak in de lak zijdeglans ready mixedFlexa strak in de lak zijdeglans ready mixed

Flexa strak in de lak zijdeglans is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. Het is geschikt voor toepassingen op hout, metaal en harde kunststof, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 13-16 m˛ per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS WATERBASIS MENGMACHINEFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis mengmachineFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis mengmachine

Flexa strak in de lak zijdeglans watergedragen is een zijdeglanzende, watergedragen, krasvaste, goed dekkende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en harde pvc en intacte oude verflagen zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Verbruik: ca. 14 m˛ per liter.

vanaf20,62
bekijk productBekijk product ▸
STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS WATERBASIS READY MIXEDFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis ready mixedFlexa strak in de lak zijdeglans waterbasis ready mixed

Flexa strak in de lak zijdeglans is een krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaathars. Het is geschikt voor hout, metaal en harde PVC, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Dit product dekt goed en vloeit uitstekend. De buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: ca. 14 m˛ per liter.

vanaf11,89
bekijk productBekijk product ▸

Flexa Strak in de Lak

Flexa Strak in de Lak is een productlijn dat uiteenloopt van grondverf voor binnen en buiten tot aflakproducten voor op hout. De Flexa Strak in de Lak productlijn is uitermate geschikt voor particulier gebruik. De hoogwaardige kwaliteit van de lakken en verven levert een professioneel resultaat op zonder dat je hiervoor de expertise van een schilder hoeft te hebben. Doe-het-zelvers zijn daarom gebaat bij deze productlijn. Het is eenvoudig te verwerken en geeft toch een egaal resultaat op meubels, kozijnen en muren. Dat is overigens ook hoe de productlijn aan haar naam is gekomen. Flexa ‘Strak in de Lak’ betekent namelijk letterlijk dat de lak of verf zorgt voor een effen, gelijkmatige verflaag op iedere ondergrond die je ermee behandelt. Na het schilderen met deze productlijn, zal de ondergrond er ‘strak in de lak’ uitzien.

Flexa Strak in de Lak producten zijn standaard verkrijgbaar in de tinten: wit en RAL 9010 (zuiver wit). Dit zijn de door Flexa uitgebrachte kleuren die veelal het meest verkocht worden. Echter, wil je een aantrekkelijk kleurtje op je kozijnen, dan is er veel mogelijk. We kunnen iedere kleur van de kleurenwaaier op onze website voor je samenstellen.

Flexa Strak in de Lak binnen en buiten

Flexa Strak in de Lak verdeelt haar productlijn in 2 soorten verf; voor binnen en voor buiten. De verf voor binnen is geschikt voor op meubels, trappen, kozijnen en muren. De lakverf van Flexa Strak in de Lak is voornamelijk geschikt voor op hout, kunststof en metaal.

Strak in de Lak voor binnen. De lakverf voor binnen heeft doorgaans een watergedragen basis. Iedere ondergrondsoort vereist een andere voorbereiding en een ander bindmiddel in de verf. Zo wordt er continu gelopen op de trap in huis en ook een eettafel wordt dagelijks intensief gebruikt. Een lakverf voor meubels en trappen moet van een goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. De Flexa Strak in de Lak verf voor binnen is daarom ontwikkeld met een hoge slijtvastheid en een antikras laag. Iedere lakverf van deze productlijn is bestand tegen intensief gebruik. Ook is het ongevoelig voor krassen en stoten. Al met al is deze lakverf een perfecte oplossing om meubels nog lang van een puntgaaf uiterlijk te voorzien.

Flexa Strak in de Lak voor binnen heeft een zeer hoog rendement. Met een aanzienlijke dekking van 14m2 per liter is de lakverf voor binnen de meest vloeiende in zijn soort. Als je daarbij de optimale dekkingsgraad meerekent, wordt het duidelijk dat lakverf van Flexa Strak in de Lak per vierkante meter vele malen voordeliger is dan soortgelijke producten van andere merken. Ook is de lakverf sneldrogend. De lakverf heeft gemiddeld 6 uur nodig om de overschilderbare staat te bereiken.

Strak in de Lak voor buiten. De Flexa Strak in de Lak voor buiten heeft altijd een basis van alkydhars. Dit bindmiddel krijgt tijdens het drogen een harde bovenlaag, dat de lakverf weerbestendig maakt wanneer deze volledig doorgehard is. Zeker in Nederland, met veel regen, is weerbestendigheid van verfproducten voor buiten van groot belang. Je wilt niet ieder jaar de kozijnen opnieuw moeten schilderen. De weerbestendige grondverf en lakverf van Flexa Strak in de Lak beschermt zowel hardhout als zachthout buiten. Denk daarbij aan deuren, ramen, kozijnen, hekwerk en schuttingen. Ook pakt de grondverf goed op oude (geschuurde) verflagen.

De Flexa Strak in de Lak producten voor buiten hebben gemiddeld een rendement van 13m2 per liter. Deze is net als de producten voor binnenhuis, aanzienlijk hoger dan die van veel concurrenten. De dekking van de Strak in de Lak producten voor buiten is optimaal. Ook is de lakverf voor buiten gericht op duurzaamheid. Flexa belooft met deze productlijn een optimale bescherming tot wel 5 jaar. De wind, regen, hagel, sneeuw en zon hebben gedurende deze tijd geen invloed op de verflaag. Zo heb je weinig onderhoud na het schilderen en een langhoudend resultaat.

Flexa Strak Op De Muur is een parallel lopende productlijn met dezelfde eigenschappen als Flexa Strak in de Lak, deze zijn ideaal te combineren. De muurverf is optimaal dekkend en geurarm. Tevens is het vrij van oplosmiddelen en blijft de kleur lang mooi. Dat betekent dat de muurverf duurzaam is en dat ook deze kwaliteit subliem is.

De glansgraad

Flexa Strak in de Lak producten zijn voor binnen- en buitenshuis geschikt. De verschillende soorten verf en lakverf zijn toepasbaar op variërende materialen die overal rondom het huis worden gebruikt. Omdat de Flexa Strak in de Lak productlijn voornamelijk voor gebruik op hout, metaal en pvc geschikt is, is de glansgraad vaak hoog. De glansgraad geeft aan in hoeverre het licht weerkaatst wordt op het geschilderde oppervlak. Op muren is de glansgraad vaak laag, maar op kozijnen, deuren, hekwerk en hout is de glansgraad vaak hoog.

De glansgraad van de Flexa Strak in de Lak productlijn kent twee gradaties: zijdeglans en hoogglans. Deze glansgraden bekrachtigen het karakter van de ondergrond. De keuze tussen zijdeglans en hoogglans kun je zelf maken. Dit komt neer op persoonlijke voorkeur. Voor advies kun je onze experts inschakelen.

Waarom Flexa Strak in de Lak bestellen bij Kleuro.nl?

Als je Flexa Strak in de Lak producten bij Kleuro.nl bestelt, kun je genieten van de mooie voordelen die wij onze consumenten beiden. Wij willen een optimale service leveren en daar horen mooie extra’s bij, zoals:

 • Producten op voorraad die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Zijn de producten op voorraad en zijn ze ‘s avonds voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat ze de volgende dag in huis zijn.
 • Als je niet thuis bent tijdens de geplande bezorgtijd, dan kun je zelf een andere bezorgtijd selecteren op onze website.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.
 • Je kunt je bestelling ook in de winkel komen afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn 6 dagen in de week open.
FILTER
FILTER