1. Home
  2. Merken
  3. Trae lyx

Trae lyx

Trae Lyx: producten voor vloeren, wanden en meubels

Het lakken van vloeren, wanden en meubels is een zorgvuldig klusje. Je kunt dit gemakkelijk zelf met behulp van de juiste producten. Kleuro.nl heeft een veelzijdig assortiment lak voor het afwerken van onder andere parketvloeren, houten vloeren en meubelen. Elke bestelling die je doet in onze webshop levert voordelen op en helpt je om een lakklus met succes te voltooien. Waarom zijn de producten van Trae Lyx een goede beslissing voor het lakken van bijvoorbeeld een houten vloer? Kleuro.nl legt het graag aan je uit.

Trae Lyx: voor het behandelen van parket, houten vloeren en meubelen

Trae Lyx-producten zijn er in allerlei soorten en maten. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om met de producten van dit merk aan de slag te gaan. Trae Lyx grondlak bijvoorbeeld geeft een houten vloer een natuurlijke uitstraling zónder dat er kleurverschil optreedt. De isolerende en blanke primer is voor diverse houten ondergronden inzetbaar en zorgt voor een optimale hechting van de lak die je bovenop de grondlak aanbrengt. Je kunt ook de keuze maken voor Trae Lyx Naturel grondlak. Deze grondlak is specifiek ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen.

Het lakken van houten vloeren, parket en meubels met Trae Lyx

Naast grondlak van dit merk heb je bij Kleuro.nl ook de keuze uit diverse andere producten: Trae Lyx Project- en trappenlak, Trae Lyx Trae Lyx Parketlak en Trae Lyx Meubellak. De lakproducten zijn een uitkomst als je beschikt over een parketvloer of houten vloer. Bovendien zijn ook houten meubels te voorzien van een goede beschermlaag. Het is altijd aan te raden om minimaal 3 lagen lak aan te brengen voor het gewenste resultaat. Elk Trae Lyx-product is probleemloos te gebruiken door iedere doe-het-zelver.

Lak voor wanden en hout met een schitterende geoliede uitstraling

Trae Lyx Naturel Finish. is er speciaal voor het lakken van wanden. Je past het toe op bijvoorbeeld ultra matte wanden en vloeren. De lak biedt bescherming en is tevens krasvast. Voor een ultra matte geoliede uitstraling op hout kies je voor Trae Lyx Naturel Extreme. Het wordt veelvuldig toegepast op houten vloeren waarbij sprake is van een intensieve belasting. Je komt het dan ook tegen in allerlei openbare ruimten zoals winkels en restaurants.

Trae Lyx lak voor mineralen ondergronden en harde en zachte houtsoorten

Naast bovengenoemde producten heb je ook nog de keuze uit Trae Lyx Mineral Finish en Trae Lyx Kleurbeits. Mineral Finish is er voor mineralen ondergronden. Je ziet het onder andere op wanden, maar de lak wordt ook aangebracht op aanrechtbladen, meubels en badkamers. Kleurbeits van dit merk breng je aan op zowel harde als zachte houtsoorten. Je kiest hiermee voor een fraaie, natuurlijke uitstraling. De waterzachte beits breng je aan op houten vloeren, maar komt ook van pas bij het lakken van houten meubels.

Dit is waarom je Trae Lyx bestelt bij Kleuro.nl

Naast lak voor allerlei soorten lakklussen, is er altijd een goede reden om je lak te bestellen in onze webshop. Elke aankoop die je bij ons doet levert aantrekkelijke voordelen op:

  • Je bestelt lak in de goedkoopste verfwebshop van Nederland.
  • Je hebt de keuze uit een ruim assortiment lak voor elke doe-het-zelf klus.
  • Een aankoop die je vóór 23:59 uur doet, wordt de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.
  • Kleuro.nl verzendt een bestelling gratis vanaf € 50,-.
  • We staan altijd klaar om jou te voorzien van professioneel advies.

Maak daarom slim gebruik van de handige zoekfunctie op de site, bestel wat je nodig hebt en start succesvol met lakken. En voor toekomstige aanbiedingen schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief.