menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Flexa
 6. >
 7. Flexa muurverf

Flexa Muurverf

Filter:
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Ondergrond
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
POWERDEK MUREN EN PLAFONDSFlexa powerdek muren en plafondsFlexa powerdek muren en plafonds

Flexa powerdek muur en plafond is een matte, vochtregulerende, waterverdunbare muurverf voor muren en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Afhankelijk van de ondergrond wordt 1 2 lagen geadviseerd. Het is na ongeveer 5-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf31,49
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT READY MIXEDFlexa creations muurverf extra mat ready mixedFlexa creations muurverf extra mat ready mixed

Flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het heeft een langdurig kleurbehoud en een diepe intense kleur en is uitstekend reinigbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf extra mat mengmachineFlexa creations muurverf extra mat mengmachine

Flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het heeft een langdurig kleurbehoud en een diepe intense kleur en is uitstekend reinigbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf7,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT MENGMACHINEFlexa creations muurverf krijt mengmachineFlexa creations muurverf krijt mengmachine

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: 8 m per liter.

vanaf41,62
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT READY MIXEDFlexa creations muurverf krijt ready mixedFlexa creations muurverf krijt ready mixed

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf23,24
bekijk productBekijk product ▸
POWERDEK CLEANFlexa powerdek cleanFlexa powerdek clean

Flexa powerdek clean is een matte, reinigbare muurverf voor binnen die zijn kleur behoudt. Bovendien is de muurverf makkelijk te verwerken en geurarm. Het is geschikt voor muren en plafonds en is toepasbaar op baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf98,62
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLICFlexa creations muurverf metallicFlexa creations muurverf metallic

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor gladde muren en plafonds, zoals baksteen, behang, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het is ook geschikt voor glasvezel behang. Deze geurarme, oplosmiddelvrije verf heeft een hoge dekkracht en is snel drogend en goed reinigbaar. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLIC MENGMACHINEFlexa creations muurverf metallic mengmachineFlexa creations muurverf metallic mengmachine

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat- coplymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT READY MIXEDFlexa creations muurverf zijdemat ready mixedFlexa creations muurverf zijdemat ready mixed

Flexa creations muurverf zijdemat is een hoogwaardige, zijdematte, goed dekkende, waterdampdoorlatende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-coplymeerdispersie. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf23,24
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf zijdemat mengmachineFlexa creations muurverf zijdemat mengmachine

Flexa creations muurverf zijdemat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, schoon metselwerk,(glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf41,62
bekijk productBekijk product ▸
PURE MUURVERF EXTRA MATFlexa pure muurverf extra matFlexa pure muurverf extra mat

Flexa pure muurverf extra mat is een extra matte, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaat dispersie. Het is geschikt voor o.a. baksteen, beton, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvlies behang. Het dekt in een keer en is schrobvast klasse 1. Deze muurverf maskeert kleine onregelmatigheden en isoleert nicotine en roet. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf16,12
bekijk productBekijk product ▸
PURE KRIJTVERFFlexa pure krijtverfFlexa pure krijtverf

Flexa pure muurverf krijtverf (voorheen muurverf kalkmat) is een kalkmatte krijtverf voor op de muur die tevens waterverdunbaar is. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen. Het is geschikt voor o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Deze verf is geurarm en zeer schrobvast (klasse 1). Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf17,62
bekijk productBekijk product ▸
PURE MUURVERF ZIJDEMATFlexa pure muurverf zijdematFlexa pure muurverf zijdemat

Flexa pure muurverf zijdemat is een prachtige muurverf met een zijdematte uitstraling op polyurethaan- en acrylaatbasis, waardoor het zeer goed schrobvast is. Het is geschikt voor toepassing op bestaande muurverflagen, baksteen, papier- en vinylbehang, schoon metselwerk, glad pleisterwerk en glasvliesbehang. Het is goed bestand tegen waterbelasting waardoor het ideaal is voor badkamer, toilet en overige ruimtes waar bescherming tegen waterbelasting gewenst is. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf26,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK OP DE MUUR MUURVERFFlexa strak op de muur muurverfFlexa strak op de muur muurverf

Flexa strak op de muur is een matte, vochtregulerende muurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, behang, plafonds, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het zorgt voor een optimale dekking, is goed schoon te houden en blijft ook na het reinigen mat. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf1,98
bekijk productBekijk product ▸
STRAK OP DE MUUR MUURVERF MENGMACHINEFlexa strak op de muur muurverf mengmachineFlexa strak op de muur muurverf mengmachine

Flexa strak op de muur is een matte, goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis op bijvoorbeeld (bak)steen, beton, papierbehang, gipskarton, bestaande muurverflagen, glasweefsel, schoon metselwerken (glad) stucwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK OP DE MUUR MUURVERF TESTERFlexa strak op de muur muurverf testerFlexa strak op de muur muurverf tester

Flexa strak op de muur muurverf tester is een matte, vochtregulerende, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen. Het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Droogtijd: 2 uur. Dekvermogen: ca. 0,3 m per 30 ml.

vanaf1,98
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF TESTERFlexa creations muurverf testerFlexa creations muurverf tester

Flexa creations muurverf tester is een matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf. Het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Dekking: ca. 0,3 m per 30 ml.

vanaf1,98
bekijk productBekijk product ▸

Flexa muurverf

Productlijnen van Flexa muurverf

Flexa is gespecialiseerd in muurverf. Het merk blijft zich continu ontwikkelen en brengt zelfs jaarlijks nieuwe kleuren en tinten op de markt. De meeste muurverfproducten van Flexa zijn bestemd voor binnenshuis. Deze producten worden op waterbasis gemaakt waardoor ze geurarm zijn en bijna allemaal schrobvast. Flexa staat ervoor garant dat haar muurverf gemakkelijk aan te brengen is. Het merk heeft een simpele handleiding zodat zelfs consumenten zonder enige schilderervaring direct aan de slag kunnen.

Er zijn voor Flexa muurverf varirende productlijnen ontwikkeld. De productlijnen lopen uiteen; van ervaren tot onervaren gebruikers en van neutrale tot bijzondere intense kleuren. Je kunt altijd een product naar wens vinden. De glansgraad, de droogtijd en de gebruiksvriendelijkheid in de productlijnen zijn wisselend, bedoeld voor schilders met verschillende doeleinden. Als je een specifieke schilderklus voor ogen hebt, kun je gericht op zoek naar de juiste verfproducten. Iedere productlijn heeft typerende eigenschappen, wat ze voor varirende verfklussen geschikt maakt. De populairste productlijnen van Flexa muurverf zijn:

Flexa Creations is een van de modernere productlijnen van Flexa die te verkrijgen is op Kleuro.nl. Deze productlijn staat bekend om de nieuwe HD-color technologie, wat ervoor zorgt dat de kleuren langer hun intensiteit behouden en slijtvast worden. De kleuren zijn tevens minder gevoelig voor de effecten van uv-licht. Deze technologie is een geheel nieuw concept in de wereld van muurverf. Ook zijn de meeste muurverven van Flexa Creations schrobvast. Je kunt het schoonmaken zonder dat de muurverf vervaagt of uitveegt. De Flexa Creations productlijn bestaat in totaal uit 54 kleuren, verdeeld in drie kleurenpaletten:

 • Accent palet; fris en vrolijk, maar ook luchtig en helder. Dit kleurenpalet bestaat uit zachte kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, maar ook op zichzelf een bijzondere look hebben.
 • Atmosphere palet; geeft een warme en comfortabele uitstraling. Dit kleurenpalet heeft de term sfeer zijn eigen gemaakt met intense lichte n donkere kleuren.
 • Essential palet; neutraal, strak en romantisch. Dit kleurenpalet bevat vele tinten wit of zeer licht gekleurd, voor een rustig en zuiver effect in huis.

Flexa Pure is een hoogwaardig kwaliteit muurverf waarvan het kleurpalet nieuw leven ingeblazen is. Het bestaat uit klassieke kleuren die gecomponeerd worden met nieuwe tonen. Tevens wordt de moderne technologie toegepast om de verf van hedendaagse kwaliteit te waarborgen. Het resultaat is indrukwekkend: de muurverf heeft een moderne uitstraling en een uiterst hoge dekkingsgraad. In de meeste gevallen is slechts n verflaag voldoende om het gehele oppervlak te voorzien van een mooie egale kleur.
De Flexa Pure Muurverf sluit feilloos aan op de laatste interieurtrends. Ieder jaar wordt het kleurenpalet herzien en worden er kleuren aangepast of toegevoegd die met de nieuwe trend corresponderen. De muurverf is onderverdeeld in drie kleurpaletten:

 • Vergrijsde kleuren; de verfijnde tinten en milde kleuren.
 • Natuurlijke kleuren; de rijke collectie kleuren uit de natuurlijke omgeving.
 • Felle en pastel kleuren; de delicate retro-uitstraling.

Flexa Strak Op de Muur biedt verf voor op muren en plafonds. De muurverf wordt erkend als een kwaliteitsmuurverf bestaande uit een solide laag die lang mooi blijft. Het grote voordeel van Flexa Strak op de Muur is dat een wat minder ervaren doe-het-zelver hetzelfde egale resultaat kan verkrijgen als een ervaren schilder. De kracht van de muurverf ligt namelijk in de basis die strepen en vegen in de verflaag voorkomt na het opdrogen. De textuur en samenstelling vergemakkelijkt het gebruik en zorgt toch voor gelijkmatig resultaat op de muur. Zo doet de muurverf haar naam eer aan; Strak op de Muur. Daarbij belooft Flexa Strak op de Muur een duurzaam resultaat in iedere kleur, zonder dat de intensiteit vervaagt. De muurverf is bovendien kras- en slijtvast. Als de muurverf eenmaal doorgehard is, is het niet meer zomaar te beschadigen. Dat maakt hem zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes. Al deze voordelen vormen voor de doe-het-zelver goede redenen om de muurverf veelvuldig te gebruiken.

Wij hebben nog meer productlijnen van Flexa muurverf die bij veel particulieren in de smaak vallen. Zo is Flexa Colors een klassiek merk dat al lang mee gaat, net als Flexa Couleur Locale . Ook Flexa Powerdek is een populair product, een uiterst dekkende basiskleur die ook te verkrijgen is in muur- en plafondverf. Je kunt deze productlijnen ook in onze webshop vinden.

De kleurpaletten en glansgraad

Flexa heeft een zeer brede keuze in haar kleurassortiment. Alhoewel niet iedere productlijn in alle kleuren te verkrijgen is, is er genoeg mogelijkheid om de kleur te vinden waar jij tevreden over bent. De kleuren verschillen van meerdere tinten wit, tot zachte warme kleuren, tot unieke retrokleuren. Om te testen of jouw gekozen kleur de juiste uitwerking zal hebben op je muur, kun je de Flexa Muurverf kleurtester aanschaffen. Dit is een mini-roller met een kleur die jij wilt, zodat je het thuis op de muur kunt uitproberen voor een realistisch effect.

Naast de kleur is er ook variatie in de glansgraad van de verf. De glansgraad kan hoog of laag zijn. De hoogte van de glansgraad geeft weer in hoeverre de verf licht weerkaatst. Een lage glansgraad betekent weinig weerkaatsing, wat resulteert in een diepe kleur. Een hoge glansgraad betekent een glans door de kamer bij meer lichtinval. De glansgraad is in talloze gradaties op te delen. De bekendste op volgorde van laag naar hoog zijn; extra mat, kalkmat, mat, zijdemat, zijdeglans en hoogglans. Muurverven die voor binnenshuis bedoeld zijn, worden niet in hoogglans aangeboden. Dit is een bewuste keuze van Flexa, omdat daglicht dat op de muur weerkaatst, niet weerspiegeld moet worden. Dat werkt prikkelend voor de ogen en wordt als onprettig ervaren. Wel is hoogglans een glansgraad dat mooi tot zijn recht komt op bijvoorbeeld meubels of kozijnen. Bij ieder muurverf product van Kleuro.nl staat vermeld welke glansgraad het product bevat. Daarmee kun je beslissen welke glansgraad het beste bij jouw smaak past.

Waarom Flexa muurverf bestellen bij Kleuro.nl?

De voordelen van Flexa muurverf bestellen bij Kleuro.nl zijn groot! Wij vinden het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo voordelig mogelijke service. Wij proberen onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf 50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Je kunt je bestelling ook zelf in de winkel afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn elke werkdag n op zaterdag open!
POWERDEK MUREN EN PLAFONDSFlexa powerdek muren en plafondsFlexa powerdek muren en plafonds

Flexa powerdek muur en plafond is een matte, vochtregulerende, waterverdunbare muurverf voor muren en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Afhankelijk van de ondergrond wordt 1 2 lagen geadviseerd. Het is na ongeveer 5-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf31,49
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT READY MIXEDFlexa creations muurverf extra mat ready mixedFlexa creations muurverf extra mat ready mixed

Flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het heeft een langdurig kleurbehoud en een diepe intense kleur en is uitstekend reinigbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf extra mat mengmachineFlexa creations muurverf extra mat mengmachine

Flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Het heeft een langdurig kleurbehoud en een diepe intense kleur en is uitstekend reinigbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf7,12
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT MENGMACHINEFlexa creations muurverf krijt mengmachineFlexa creations muurverf krijt mengmachine

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: 8 m per liter.

vanaf41,62
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF KRIJT READY MIXEDFlexa creations muurverf krijt ready mixedFlexa creations muurverf krijt ready mixed

Flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. Het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. De hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. Het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf23,24
bekijk productBekijk product ▸
POWERDEK CLEANFlexa powerdek cleanFlexa powerdek clean

Flexa powerdek clean is een matte, reinigbare muurverf voor binnen die zijn kleur behoudt. Bovendien is de muurverf makkelijk te verwerken en geurarm. Het is geschikt voor muren en plafonds en is toepasbaar op baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf98,62
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLICFlexa creations muurverf metallicFlexa creations muurverf metallic

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor gladde muren en plafonds, zoals baksteen, behang, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het is ook geschikt voor glasvezel behang. Deze geurarme, oplosmiddelvrije verf heeft een hoge dekkracht en is snel drogend en goed reinigbaar. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF METALLIC MENGMACHINEFlexa creations muurverf metallic mengmachineFlexa creations muurverf metallic mengmachine

Flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat- coplymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT READY MIXEDFlexa creations muurverf zijdemat ready mixedFlexa creations muurverf zijdemat ready mixed

Flexa creations muurverf zijdemat is een hoogwaardige, zijdematte, goed dekkende, waterdampdoorlatende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-coplymeerdispersie. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf23,24
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT MENGMACHINEFlexa creations muurverf zijdemat mengmachineFlexa creations muurverf zijdemat mengmachine

Flexa creations muurverf zijdemat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, schoon metselwerk,(glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf41,62
bekijk productBekijk product ▸
PURE MUURVERF EXTRA MATFlexa pure muurverf extra matFlexa pure muurverf extra mat

Flexa pure muurverf extra mat is een extra matte, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaat dispersie. Het is geschikt voor o.a. baksteen, beton, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvlies behang. Het dekt in een keer en is schrobvast klasse 1. Deze muurverf maskeert kleine onregelmatigheden en isoleert nicotine en roet. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf16,12
bekijk productBekijk product ▸
PURE KRIJTVERFFlexa pure krijtverfFlexa pure krijtverf

Flexa pure muurverf krijtverf (voorheen muurverf kalkmat) is een kalkmatte krijtverf voor op de muur die tevens waterverdunbaar is. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen. Het is geschikt voor o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Deze verf is geurarm en zeer schrobvast (klasse 1). Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf17,62
bekijk productBekijk product ▸
PURE MUURVERF ZIJDEMATFlexa pure muurverf zijdematFlexa pure muurverf zijdemat

Flexa pure muurverf zijdemat is een prachtige muurverf met een zijdematte uitstraling op polyurethaan- en acrylaatbasis, waardoor het zeer goed schrobvast is. Het is geschikt voor toepassing op bestaande muurverflagen, baksteen, papier- en vinylbehang, schoon metselwerk, glad pleisterwerk en glasvliesbehang. Het is goed bestand tegen waterbelasting waardoor het ideaal is voor badkamer, toilet en overige ruimtes waar bescherming tegen waterbelasting gewenst is. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf26,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK OP DE MUUR MUURVERFFlexa strak op de muur muurverfFlexa strak op de muur muurverf

Flexa strak op de muur is een matte, vochtregulerende muurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, behang, plafonds, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het zorgt voor een optimale dekking, is goed schoon te houden en blijft ook na het reinigen mat. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf1,98
bekijk productBekijk product ▸
STRAK OP DE MUUR MUURVERF MENGMACHINEFlexa strak op de muur muurverf mengmachineFlexa strak op de muur muurverf mengmachine

Flexa strak op de muur is een matte, goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis op bijvoorbeeld (bak)steen, beton, papierbehang, gipskarton, bestaande muurverflagen, glasweefsel, schoon metselwerken (glad) stucwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
STRAK OP DE MUUR MUURVERF TESTERFlexa strak op de muur muurverf testerFlexa strak op de muur muurverf tester

Flexa strak op de muur muurverf tester is een matte, vochtregulerende, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen. Het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Droogtijd: 2 uur. Dekvermogen: ca. 0,3 m per 30 ml.

vanaf1,98
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS MUURVERF TESTERFlexa creations muurverf testerFlexa creations muurverf tester

Flexa creations muurverf tester is een matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf. Het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Dekking: ca. 0,3 m per 30 ml.

vanaf1,98
bekijk productBekijk product ▸

Flexa muurverf

Productlijnen van Flexa muurverf

Flexa is gespecialiseerd in muurverf. Het merk blijft zich continu ontwikkelen en brengt zelfs jaarlijks nieuwe kleuren en tinten op de markt. De meeste muurverfproducten van Flexa zijn bestemd voor binnenshuis. Deze producten worden op waterbasis gemaakt waardoor ze geurarm zijn en bijna allemaal schrobvast. Flexa staat ervoor garant dat haar muurverf gemakkelijk aan te brengen is. Het merk heeft een simpele handleiding zodat zelfs consumenten zonder enige schilderervaring direct aan de slag kunnen.

Er zijn voor Flexa muurverf varirende productlijnen ontwikkeld. De productlijnen lopen uiteen; van ervaren tot onervaren gebruikers en van neutrale tot bijzondere intense kleuren. Je kunt altijd een product naar wens vinden. De glansgraad, de droogtijd en de gebruiksvriendelijkheid in de productlijnen zijn wisselend, bedoeld voor schilders met verschillende doeleinden. Als je een specifieke schilderklus voor ogen hebt, kun je gericht op zoek naar de juiste verfproducten. Iedere productlijn heeft typerende eigenschappen, wat ze voor varirende verfklussen geschikt maakt. De populairste productlijnen van Flexa muurverf zijn:

Flexa Creations is een van de modernere productlijnen van Flexa die te verkrijgen is op Kleuro.nl. Deze productlijn staat bekend om de nieuwe HD-color technologie, wat ervoor zorgt dat de kleuren langer hun intensiteit behouden en slijtvast worden. De kleuren zijn tevens minder gevoelig voor de effecten van uv-licht. Deze technologie is een geheel nieuw concept in de wereld van muurverf. Ook zijn de meeste muurverven van Flexa Creations schrobvast. Je kunt het schoonmaken zonder dat de muurverf vervaagt of uitveegt. De Flexa Creations productlijn bestaat in totaal uit 54 kleuren, verdeeld in drie kleurenpaletten:

 • Accent palet; fris en vrolijk, maar ook luchtig en helder. Dit kleurenpalet bestaat uit zachte kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, maar ook op zichzelf een bijzondere look hebben.
 • Atmosphere palet; geeft een warme en comfortabele uitstraling. Dit kleurenpalet heeft de term sfeer zijn eigen gemaakt met intense lichte n donkere kleuren.
 • Essential palet; neutraal, strak en romantisch. Dit kleurenpalet bevat vele tinten wit of zeer licht gekleurd, voor een rustig en zuiver effect in huis.

Flexa Pure is een hoogwaardig kwaliteit muurverf waarvan het kleurpalet nieuw leven ingeblazen is. Het bestaat uit klassieke kleuren die gecomponeerd worden met nieuwe tonen. Tevens wordt de moderne technologie toegepast om de verf van hedendaagse kwaliteit te waarborgen. Het resultaat is indrukwekkend: de muurverf heeft een moderne uitstraling en een uiterst hoge dekkingsgraad. In de meeste gevallen is slechts n verflaag voldoende om het gehele oppervlak te voorzien van een mooie egale kleur.
De Flexa Pure Muurverf sluit feilloos aan op de laatste interieurtrends. Ieder jaar wordt het kleurenpalet herzien en worden er kleuren aangepast of toegevoegd die met de nieuwe trend corresponderen. De muurverf is onderverdeeld in drie kleurpaletten:

 • Vergrijsde kleuren; de verfijnde tinten en milde kleuren.
 • Natuurlijke kleuren; de rijke collectie kleuren uit de natuurlijke omgeving.
 • Felle en pastel kleuren; de delicate retro-uitstraling.

Flexa Strak Op de Muur biedt verf voor op muren en plafonds. De muurverf wordt erkend als een kwaliteitsmuurverf bestaande uit een solide laag die lang mooi blijft. Het grote voordeel van Flexa Strak op de Muur is dat een wat minder ervaren doe-het-zelver hetzelfde egale resultaat kan verkrijgen als een ervaren schilder. De kracht van de muurverf ligt namelijk in de basis die strepen en vegen in de verflaag voorkomt na het opdrogen. De textuur en samenstelling vergemakkelijkt het gebruik en zorgt toch voor gelijkmatig resultaat op de muur. Zo doet de muurverf haar naam eer aan; Strak op de Muur. Daarbij belooft Flexa Strak op de Muur een duurzaam resultaat in iedere kleur, zonder dat de intensiteit vervaagt. De muurverf is bovendien kras- en slijtvast. Als de muurverf eenmaal doorgehard is, is het niet meer zomaar te beschadigen. Dat maakt hem zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes. Al deze voordelen vormen voor de doe-het-zelver goede redenen om de muurverf veelvuldig te gebruiken.

Wij hebben nog meer productlijnen van Flexa muurverf die bij veel particulieren in de smaak vallen. Zo is Flexa Colors een klassiek merk dat al lang mee gaat, net als Flexa Couleur Locale . Ook Flexa Powerdek is een populair product, een uiterst dekkende basiskleur die ook te verkrijgen is in muur- en plafondverf. Je kunt deze productlijnen ook in onze webshop vinden.

De kleurpaletten en glansgraad

Flexa heeft een zeer brede keuze in haar kleurassortiment. Alhoewel niet iedere productlijn in alle kleuren te verkrijgen is, is er genoeg mogelijkheid om de kleur te vinden waar jij tevreden over bent. De kleuren verschillen van meerdere tinten wit, tot zachte warme kleuren, tot unieke retrokleuren. Om te testen of jouw gekozen kleur de juiste uitwerking zal hebben op je muur, kun je de Flexa Muurverf kleurtester aanschaffen. Dit is een mini-roller met een kleur die jij wilt, zodat je het thuis op de muur kunt uitproberen voor een realistisch effect.

Naast de kleur is er ook variatie in de glansgraad van de verf. De glansgraad kan hoog of laag zijn. De hoogte van de glansgraad geeft weer in hoeverre de verf licht weerkaatst. Een lage glansgraad betekent weinig weerkaatsing, wat resulteert in een diepe kleur. Een hoge glansgraad betekent een glans door de kamer bij meer lichtinval. De glansgraad is in talloze gradaties op te delen. De bekendste op volgorde van laag naar hoog zijn; extra mat, kalkmat, mat, zijdemat, zijdeglans en hoogglans. Muurverven die voor binnenshuis bedoeld zijn, worden niet in hoogglans aangeboden. Dit is een bewuste keuze van Flexa, omdat daglicht dat op de muur weerkaatst, niet weerspiegeld moet worden. Dat werkt prikkelend voor de ogen en wordt als onprettig ervaren. Wel is hoogglans een glansgraad dat mooi tot zijn recht komt op bijvoorbeeld meubels of kozijnen. Bij ieder muurverf product van Kleuro.nl staat vermeld welke glansgraad het product bevat. Daarmee kun je beslissen welke glansgraad het beste bij jouw smaak past.

Waarom Flexa muurverf bestellen bij Kleuro.nl?

De voordelen van Flexa muurverf bestellen bij Kleuro.nl zijn groot! Wij vinden het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo voordelig mogelijke service. Wij proberen onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Producten die s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf 50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Je kunt je bestelling ook zelf in de winkel afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn elke werkdag n op zaterdag open!
FILTER