menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wijzonol
 6. >
 7. Wijzonol grondverf

Wijzonol Grondverf

Filter:
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
LBH GRONDLAK HVWijzonol lbh grondlak hvWijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA GRONDLAKWijzonol lbh sdt ultra grondlakWijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 m per liter.

vanaf48,30
bekijk productBekijk product ▸
UNI PRIMERWijzonol uni primerWijzonol uni primer

Wijzonol uni primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. Het is geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf20,08
bekijk productBekijk product ▸
4SO GRONDLAKWijzonol 4so grondlakWijzonol 4so grondlak

Wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf43,34
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HECHTPRIMERWijzonol aqua hechtprimerWijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf44,15
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (MENGMACHINE)Wijzonol grondlak (mengmachine)Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,27
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (READY MIXED)Wijzonol grondlak (ready mixed)Wijzonol grondlak (ready mixed)

Wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf21,68
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF DEKKENDWijzonol grondverf dekkendWijzonol grondverf dekkend

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf16,17
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ACRYLWijzonol grondverf acrylWijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ALKYDWijzonol grondverf alkydWijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,13
bekijk productBekijk product ▸
HECHTGRONDWijzonol hechtgrondWijzonol hechtgrond

Wijzonol hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf94,26
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERWijzonol hechtprimerWijzonol hechtprimer

Wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,79
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol grondverf, de basis voor hoogwaardig schilderwerk

Elke goede verfklus start met de juiste basis. Grondverf is dé basis voor elke verfklus. Door hier extra aandacht aan te besteden, weet je zeker dat je verfklus slaagt, want grondverf draagt bij aan een betere hechting van de verf. Bij Kleuro.nl, dé verfspecialist van Nederland, kies je onder andere uit Wijzonol grondverf. Dit is een kwalitatief verfmerk met allerlei soorten verf - waaronder grondverf. Bij ons kies je uit diverse soorten grondverf. Bovendien levert je aankoop opmerkelijke voordelen op. Het is altijd interessant om er achter te komen wat een bestelling bij Kleuro.nl je oplevert.

Wijzonol: Nederlandse verf voor de professional en doe-het-zelver

Wijzonol is een Nederlands verfmerk en produceert sinds 1916 verf voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Met de geproduceerde verf wordt het voor jou mogelijk om vakwerk te leveren. Dit is wel zo prettig als je grondverf van dit merk gebruikt om bijvoorbeeld muren, hout, metaal en andere ondergronden te verven. Er is grondverf voor zowel binnen als buiten. Beide verfsoorten tref je aan in ons assortiment. Welke verf je ook koopt, je bent altijd verzekerd van topkwaliteit. Het dekt uitstekend en zorgt voor een betere hechting van de verf die je na de grondlaag aanbrengt.

Eigenschappen Wijzonol grondverf

Grondverf van Wijzonol beschikt over een aantal bijzondere eigenschappen. Zo is de grondverf op milieuvriendelijke en duurzame wijze geproduceerd. Grondverf van dit merk is vullend, isolerend en is verder vochtregulerend. Het uiteindelijke doel van grondverf is een betere hechting van je verf of lak. Voor je de grondverf koopt, doe je er goed aan na te gaan voor welke ondergrond je de verf nodig hebt. Grondverf van Wijzonol is er namelijk voor diverse ondergronden. Kom je er niet uit? Voor raad en advies kan je terecht bij een van onze Kleuro.nl-specialisten!

Hoe breng je Wijzonol grondverf aan?

Grondverf van Wijzonol aanbrengen doe je volgens bepaalde richtlijnen. Op die manier verzeker jij jezelf van het beste resultaat. Kleuro.nl voorziet je van een aantal praktische tips die je daarbij helpen:

 • Verwijder oude verflagen eerst voordat je een laag grondverf aanbrengt.
 • Schuur de ondergrond voor een betere hechting van de verf.
 • Gebruik de juiste kwast voor het beste eindresultaat. Laat je zo nodig adviseren door een van onze professionals.
 • Grondverf van Wijzonol hoef je slechts een of twee keer aan te brengen voordat je een lak- of verflaag aanbrengt.
 • Kies een Wijzonol lak, zoals Wijzonol Aqua of Wijzonol LBH en lak 1 of 2 lagen af.

Nog meer tips nodig? Contacteer onze klantenservice via de chat, telefoon of e-mail voor een deskundig advies.

Waarom je grondverf van Wijzonol bestelt in onze webshop

Verf bestellen bij Kleuro.nl is een uitstekende keuze. Elke aankoop levert je namelijk voordelen op:

 • Wij verzenden je bestelling gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 50,-.
 • Elke order die je vóór 23:59 uur plaatst, ontvang je morgen al in huis.
 • Alle verf die je bestelt, reken je af in een veilige online betaalomgeving.
 • Er zit altijd een team van professionals klaar om al je vragen te beantwoorden.

Haal meer voldoening uit je verfklus en start met grondverf van Wijzonol en profiteer direct van onze voordelen.

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Kan je goed uit de voeten met grondverf van Wijzonol? Dan blijf je natuurlijk graag op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Wij houden je up-to-date via onze social media platformen LinkedIn en Facebook, maar versturen ook een digitale nieuwsbrief. Op die manier ontvang je nieuws én aanbiedingen direct in je mailbox. Schrijf je in via de website en maak deel uit van onze community.

LBH GRONDLAK HVWijzonol lbh grondlak hvWijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA GRONDLAKWijzonol lbh sdt ultra grondlakWijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 m per liter.

vanaf48,30
bekijk productBekijk product ▸
UNI PRIMERWijzonol uni primerWijzonol uni primer

Wijzonol uni primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. Het is geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf20,08
bekijk productBekijk product ▸
4SO GRONDLAKWijzonol 4so grondlakWijzonol 4so grondlak

Wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf43,34
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HECHTPRIMERWijzonol aqua hechtprimerWijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf44,15
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (MENGMACHINE)Wijzonol grondlak (mengmachine)Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,27
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK (READY MIXED)Wijzonol grondlak (ready mixed)Wijzonol grondlak (ready mixed)

Wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld Wijzonol dekkend hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf21,68
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF DEKKENDWijzonol grondverf dekkendWijzonol grondverf dekkend

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf16,17
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ACRYLWijzonol grondverf acrylWijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ALKYDWijzonol grondverf alkydWijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf16,13
bekijk productBekijk product ▸
HECHTGRONDWijzonol hechtgrondWijzonol hechtgrond

Wijzonol hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf94,26
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMERWijzonol hechtprimerWijzonol hechtprimer

Wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf17,79
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol grondverf, de basis voor hoogwaardig schilderwerk

Elke goede verfklus start met de juiste basis. Grondverf is dé basis voor elke verfklus. Door hier extra aandacht aan te besteden, weet je zeker dat je verfklus slaagt, want grondverf draagt bij aan een betere hechting van de verf. Bij Kleuro.nl, dé verfspecialist van Nederland, kies je onder andere uit Wijzonol grondverf. Dit is een kwalitatief verfmerk met allerlei soorten verf - waaronder grondverf. Bij ons kies je uit diverse soorten grondverf. Bovendien levert je aankoop opmerkelijke voordelen op. Het is altijd interessant om er achter te komen wat een bestelling bij Kleuro.nl je oplevert.

Wijzonol: Nederlandse verf voor de professional en doe-het-zelver

Wijzonol is een Nederlands verfmerk en produceert sinds 1916 verf voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Met de geproduceerde verf wordt het voor jou mogelijk om vakwerk te leveren. Dit is wel zo prettig als je grondverf van dit merk gebruikt om bijvoorbeeld muren, hout, metaal en andere ondergronden te verven. Er is grondverf voor zowel binnen als buiten. Beide verfsoorten tref je aan in ons assortiment. Welke verf je ook koopt, je bent altijd verzekerd van topkwaliteit. Het dekt uitstekend en zorgt voor een betere hechting van de verf die je na de grondlaag aanbrengt.

Eigenschappen Wijzonol grondverf

Grondverf van Wijzonol beschikt over een aantal bijzondere eigenschappen. Zo is de grondverf op milieuvriendelijke en duurzame wijze geproduceerd. Grondverf van dit merk is vullend, isolerend en is verder vochtregulerend. Het uiteindelijke doel van grondverf is een betere hechting van je verf of lak. Voor je de grondverf koopt, doe je er goed aan na te gaan voor welke ondergrond je de verf nodig hebt. Grondverf van Wijzonol is er namelijk voor diverse ondergronden. Kom je er niet uit? Voor raad en advies kan je terecht bij een van onze Kleuro.nl-specialisten!

Hoe breng je Wijzonol grondverf aan?

Grondverf van Wijzonol aanbrengen doe je volgens bepaalde richtlijnen. Op die manier verzeker jij jezelf van het beste resultaat. Kleuro.nl voorziet je van een aantal praktische tips die je daarbij helpen:

 • Verwijder oude verflagen eerst voordat je een laag grondverf aanbrengt.
 • Schuur de ondergrond voor een betere hechting van de verf.
 • Gebruik de juiste kwast voor het beste eindresultaat. Laat je zo nodig adviseren door een van onze professionals.
 • Grondverf van Wijzonol hoef je slechts een of twee keer aan te brengen voordat je een lak- of verflaag aanbrengt.
 • Kies een Wijzonol lak, zoals Wijzonol Aqua of Wijzonol LBH en lak 1 of 2 lagen af.

Nog meer tips nodig? Contacteer onze klantenservice via de chat, telefoon of e-mail voor een deskundig advies.

Waarom je grondverf van Wijzonol bestelt in onze webshop

Verf bestellen bij Kleuro.nl is een uitstekende keuze. Elke aankoop levert je namelijk voordelen op:

 • Wij verzenden je bestelling gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 50,-.
 • Elke order die je vóór 23:59 uur plaatst, ontvang je morgen al in huis.
 • Alle verf die je bestelt, reken je af in een veilige online betaalomgeving.
 • Er zit altijd een team van professionals klaar om al je vragen te beantwoorden.

Haal meer voldoening uit je verfklus en start met grondverf van Wijzonol en profiteer direct van onze voordelen.

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Kan je goed uit de voeten met grondverf van Wijzonol? Dan blijf je natuurlijk graag op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Wij houden je up-to-date via onze social media platformen LinkedIn en Facebook, maar versturen ook een digitale nieuwsbrief. Op die manier ontvang je nieuws én aanbiedingen direct in je mailbox. Schrijf je in via de website en maak deel uit van onze community.

FILTER