1. Home
  2. Merken
  3. Cetabever

Cetabever

Cetabever: voor iedere klus de juiste beits!

Al bijna 100 jaar levert Cetabever topkwaliteit beitsen en oliën voor al je houtwerk, binnen en buiten. Om nóg beter aan de wens van de klant te voldoen, heeft Cetabever onlangs een complete gedaanteverandering ondergaan. “Hout ’t simpel” is hierbij de achterliggende gedachte, want het is nu nóg duidelijker welk product je het beste voor welke toepassing kunt gebruiken. Vanzelfsprekend zijn de producten met veel zorg ontwikkeld en zijn ze van hoge kwaliteit, hebben ze een lange duurzaamheid én zijn ze erg eenvoudig te verwerken. Zo heeft Cetabever diverse soorten buitenbeits in het assortiment, waarmee je tuin weer jarenlang verzekerd is van optimale bescherming en een schitterende uitstraling!

Cetabever Tuinhoutbeits

Voorheen Cetabever Tuinbeits, maar tegenwoordig Cetabever Tuinhoutbeits, is het ideale product voor al je houtwerk in de tuin. Het is zowel transparant als dekkend en in diverse tinten verkrijgbaar, zowel op de mengmachine als in kant-en-klare kleuren. Als je transparante tuinhoutbeits gebruikt, is de structuur van het hout na afwerking nog steeds zichtbaar. Met een dekkende beits geef je het houtwerk een totaal andere kleur. Hiermee kun je het tuinhout dus een heel andere uitstraling geven en het bijvoorbeeld mooi combineren met de tegels of tuinmeubelen. Deze Cetabever beits is sterk impregnerend en voedt en beschermt je hout langdurig tegen uv-straling en weersinvloeden, tot wel 3 jaar lang!

Cetabever Meesterbeits

Ook Cetabever Meesterbeits is in een nieuw jasje gestoken en wil hiermee laten zien dat dit hét ideale product is voor met name het hardhout zoals deuren en kozijnen. Cetabever Meesterbeits heeft een mooie glans en is verkrijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Het beschermt het hout langdurig tegen uv-straling en weersinvloeden, zonder de glans te verliezen. Met een buitenduurzaamheid tot maar liefst 7 jaar hoef je voorlopig niet meer naar je schilderwerk om te kijken!

Cetabever Binnenbeits

Er is niet alleen Cetabever beits voor buiten, maar ook voor binnen verkrijgbaar! Cetabever binnenbeits is een mooie, transparante, zijdeglanzende binnenbeits op waterbasis voor al het houtwerk binnenshuis. Deze sterke beits beschermt tegen krassen, vuil en vlekken. Je houtwerk blijft dus met deze Cetabever beits langdurig mooi! Je kunt het toepassen op eerder gebeitste ondergronden, maar ook op kale houten ondergronden zoals deuren, meubels, kozijnen en schrootjes. Deze beits is geurarm en sneldrogend. Het is daarnaast verkrijgbaar in diverse mooie transparante (hout)kleuren, waardoor de oorspronkelijke houtstructuur benadrukt wordt.

Cetabever Schuttingbeits

Zoals de naam al zegt, is dit de ideale Cetabever beits om je schutting te voorzien van langdurige bescherming en een mooie uitstraling. Deze beits is sterk impregnerend waardoor het diep in het hout dringt en het zowel zacht- als hardhouten schuttingen beschermt tegen weersinvloeden en uv-straling. Dankzij het vochtregulerende en waterafstotende karakter is de schutting daarnaast optimaal beschermd tegen bladderen en houtrot. Wil je snel klaar zijn en een mooie egale afwerking? Breng het dan aan met de Cetabever Tuinhout Sprayer. Binnen een mum van tijd is je schutting voorzien van een mooie, beschermende, semi-dekkende beitslaag! Als je 3 lagen aanbrengt hoef je er tot wel 3 jaar niet meer naar om te kijken!