menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
GIPSPLAATVULLER KOKERAlabastine gipsplaatvuller kokerAlabastine gipsplaatvuller koker

Alabastine gipsplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. Het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
SPACKVULLERAlabastine spackvullerAlabastine spackvuller

Alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. Het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAARAlabastine gipsplaatvuller kant en klaarAlabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds (zonder tape). Het zorgt voor een perfect gladde ondergrond voor het verven en behangen. Dekking: ca. 20 meter gipsplaatnaad per liter.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
SUPERSTERK VULLER STEENAlabastine supersterk vuller steenAlabastine supersterk vuller steen

Alabastine supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. Het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. De reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. Verwerkingstijd: 5 minuten. Droogtijd: ca. 1 uur. Het is belastbaar na ca. 24 uur.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLERAlabastine quick & easy bouwscheurvullerAlabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. De maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20°C, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. Kleur: gebroken wit.

vanaf17,28
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER POEDERAlabastine grote gatenvuller poederAlabastine grote gatenvuller poeder

Alabastine grote gaten vuller poeder is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in één keer vult zonder uit te zakken. Het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.

vanaf15,48
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE GROTE GATENVULLERAlabastine sneldrogende grote gatenvullerAlabastine sneldrogende grote gatenvuller

Alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in één keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. Het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. Het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.

vanaf29,93
bekijk productBekijk product ▸
HAARSCHEURENVULLERAlabastine haarscheurenvullerAlabastine haarscheurenvuller

Alabastine haarscheuren vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep. Het repareert de scheurtjes onzichtbaar. Het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER POEDERAlabastine gipsplaatvuller poederAlabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Het werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Verbruik: ca. 20 meter naad per kg.

vanaf8,42
bekijk productBekijk product ▸
S.O.S. MUURVULLERAlabastine s.o.s. muurvullerAlabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in één keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. Het geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Het is na 2 uur overschilderbaar met watergedragen verf en na 24 uur met alkydverf. De maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf6,08
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE MUURVULLERAlabastine sneldrogende muurvullerAlabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. Het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf7,61
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTER VULLERAlabastine sierpleister vullerAlabastine sierpleister vuller

Alabastine sierpleister vuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. Het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. Droogtijd: 12 uur. Dikte: max. 10 mm per laag.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
MUUR VULLER POEDERAlabastine muur vuller poederAlabastine muur vuller poeder

Alabastine muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. Droogtijd: ca. 2 uur.

vanaf2,75
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER KANT EN KLAARAlabastine grote gatenvuller kant en klaarAlabastine grote gatenvuller kant en klaar

Alabastine grote gaten vuller vult grote gaten en scheuren in één keer, zowel binnen als buiten. Het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. Het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. Het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.

vanaf20,48
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER POEDERAlabastine alles vuller poederAlabastine alles vuller poeder

Alabastine allesvuller poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). Het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLER GRANULAATAlabastine muurvuller granulaatAlabastine muurvuller granulaat

Alabastine muurvuller granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen tot ca. 2 cm diep. Het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.

vanaf3,25
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLESVULLER STEENAlabastine extra allesvuller steenAlabastine extra allesvuller steen

Alabastine extra allesvuller steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. Het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. Het is overschilderbaar met acrylverf.

vanaf12,11
bekijk productBekijk product ▸
SCHEUREN- EN NADENVULLERAlabastine scheuren- en nadenvullerAlabastine scheuren- en nadenvuller

Alabastine scheuren en naden vuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. Het is geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf9,14
bekijk productBekijk product ▸
SUPERIEURE MUURVULLERAlabastine superieure muurvullerAlabastine superieure muurvuller

Alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in één keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. Door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. Het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. Het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en pvc en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. Maximale laagdikte: 5 cm. Maximale diepte: 10 cm.

vanaf28,53
bekijk productBekijk product ▸
MuurvulmiddelBolivia muurvulmiddelBolivia muurvulmiddel

Bolivia muurvulmiddel is een zeer sneldrogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
Plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergronden

Bolivia plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren tot 2 cm op niet zuigende en minerale ondergronden. De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf37,64
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLERBolivia muurvullerBolivia muurvuller

Bolivia muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf9,51
bekijk productBekijk product ▸
SPECIAAL PLAMUURBolivia speciaal plamuurBolivia speciaal plamuur

Bolivia speciaal plamuur is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden. Het is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Het droogt scheurvrij en krimpt niet. Het kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf, glasweefsel, textiel behang, behang en alle soorten plamuren en pleisters. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf15,05
bekijk productBekijk product ▸
SUPER PLAMUURBolivia super plamuurBolivia super plamuur

Bolivia super plamuur is een kunsthars versterkte plamuur op gipsbasis voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden en het vullen van naden tussen gipskartonplaten zonder nadenband. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf5,18
bekijk productBekijk product ▸
PLASTERBOARD-FILLERDen braven plasterboard-fillerDen braven plasterboard-filler

Den braven zwaluw plasterboardfiller is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare, ultralichte vulpasta voor het in één keer vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.

vanaf6,69
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM MUURVULLEREazyfix premium muurvullerEazyfix premium muurvuller

Eazyfix premium muurvuller is geschikt voor het vullen en uitvlakken van barsten, voegen en gaten van maximaal 50 mm in alle muren. Het heeft een bijzonder goede hechting op poreuze materialen zoals steen, beton, pleister, metselwerk en gips. Het heeft een witte kleur, waardoor overschilderen op een witte muur niet nodig is. Het product is met name geschikt voor muren binnenshuis. Verwerkingstijd: 10–15 minuten. Het is na 2 uur overschilderbaar en na 1 dag schuurbaar.

vanaf8,64
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOFILLMathys elastofillMathys elastofill

Mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. Het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. Het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. Het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. Het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. Rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: ± 6 meter per koker. De voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.

vanaf9,32
bekijk productBekijk product ▸
MUR-FILLERMathys mur-fillerMathys mur-filler

Mathys mur-filler is een elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. Het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. Het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). Rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
FL300 DECOFILLEROrac fl300 decofillerOrac fl300 decofiller

Orac fl300 decofiller is een kant-en-klare lichte vulpasta op acrylbasis voor het krimpvrij afwerken van naden (tussen sierprofielen na lijmen, tussen wand en profiel, tussen wanden onderling en tussen wand en plafond), scheuren en oneffenheden in profielen of binnenmuren. Het is snel overschilderbaar (na 15 minuten) en scheurt niet.

vanaf16,74
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL F210Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210

Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210 is een gebruiksklaar vulmiddel op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen. Het is eenvoudig toepasbaar, krimpt niet en schuren is niet nodig. Maximale laagdikte: 10 cm.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
X100 VUL- EN EGALISEERMIDDELPolyfilla pro x100 vul- en egaliseermiddelPolyfilla pro x100 vul- en egaliseermiddel

Polyfilla pro x100 is een vul- en egaliseermiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor binnen. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren en gaten (0–5 cm) en het egaliseren (0–10 mm) van baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters, andere minerale ondergronden en niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden.

vanaf24,30
bekijk productBekijk product ▸
Superieur Vulmiddel F111Polyfilla pro superieur vulmiddel f111Polyfilla pro superieur vulmiddel f111

Polyfilla pro f111 is een hoogwaardig vulmiddel geschikt voor alle reparaties in steenachtige ondergronden tot 5 cm diep. Het heeft een eenvoudige verwerking. Het aanmaken en mengen gaat soepel en daarna is het eenvoudig aan te brengen in iedere beschadiging. Na droging is het heel eenvoudig glad te schuren. Dat zorgt voor een onzichtbare reparatie na het schilderen. Het is geproduceerd op basis van alpha gips en daarbij versterkt met kunsthars. Hierdoor krimpt en scheurt het niet. Ook zorgt dit voor een sterke hechting op alle steenachtige ondergronden. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar.

vanaf20,25
bekijk productBekijk product ▸
VUL- EN EGALISEERMIDDEL X300Polyfilla pro vul- en egaliseermiddel x300Polyfilla pro vul- en egaliseermiddel x300

Polyfilla pro vulmiddel en egaliseer x300 is een uitstekend hechtend vul- en egaliseermiddel voor buiten op basis van cement voor het vullen, repareren en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. Het is tevens geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Maximale laagdikte als vulmiddel: 5 cm. Maximale laagdikte als egaliseermiddel: 1 cm. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf51,26
bekijk productBekijk product ▸
SEMI LICHTGEWICHT VULMIDDEL F220Polyfilla pro semi lichtgewicht vulmiddel f220Polyfilla pro semi lichtgewicht vulmiddel f220

Polyfilla pro f220 is een gebruiksklaar semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren, kleine en grote gaten in hout, steen, beton en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. het is schroef- en spijkerbaar, vult in 1 keer, is zeer glad af te werken en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REPARATIEMIDDELProgold universeel reparatiemiddelProgold universeel reparatiemiddel

Progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. Bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.

vanaf38,01
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in één keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. Het is binnen enkele minuten over te schilderen.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
CONCRETE UNI-MRelius concrete uni-mRelius concrete uni-m

Relius concrete uni m is een cementgebonden, universeel 4-in-1 toepasbare, minerale betonmortel in poedervorm. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Het moet worden gemengd met water, de hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing. Het voldoet aan de eisen van en 1504-3 klasse r3. Potlife: 45 minuten. Rendement: ca. 1,9 kg per m².

vanaf170,46
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-RSRelius silcosan flex-rsRelius silcosan flex-rs

Relius silcosan flex-rs is een elastische, vezelversterkte reparatiespachtel voor het repareren van gescheurde sierpleister- en betonnen oppervlakken in het silcosan flex-systeem. Het is overschilderbaar na 24 uur.

vanaf104,18
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRETE REPARATIEMORTELRust-oleum pegacrete reparatiemortelRust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 N/mm² drukweerstand. Verbruik: 0.3 m² per 10 kg bij 2 cm diepte.

vanaf47,97
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLERRust-oleum epoxyshield betonscheurenvullerRust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. Het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20°C). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).

vanaf77,85
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTELRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortelRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. Na 24 uur is licht verkeer mogelijk en na 48 uur is het overschilderbaar. Het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. Verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m² (2 cm laagdikte).

vanaf141,35
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KOKERAlabastine gipsplaatvuller koker

Alabastine gipsplaatvuller koker

Alabastine gipsplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. Het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
SPACKVULLERAlabastine spackvuller

Alabastine spackvuller

Alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. Het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAARAlabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds (zonder tape). Het zorgt voor een perfect gladde ondergrond voor het verven en behangen. Dekking: ca. 20 meter gipsplaatnaad per liter.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
SUPERSTERK VULLER STEENAlabastine supersterk vuller steen

Alabastine supersterk vuller steen

Alabastine supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. Het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. De reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. Verwerkingstijd: 5 minuten. Droogtijd: ca. 1 uur. Het is belastbaar na ca. 24 uur.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLERAlabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. De maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20°C, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. Kleur: gebroken wit.

vanaf17,28
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER POEDERAlabastine grote gatenvuller poeder

Alabastine grote gatenvuller poeder

Alabastine grote gaten vuller poeder is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in één keer vult zonder uit te zakken. Het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.

vanaf15,48
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE GROTE GATENVULLERAlabastine sneldrogende grote gatenvuller

Alabastine sneldrogende grote gatenvuller

Alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in één keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. Het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. Het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.

vanaf29,93
bekijk productBekijk product ▸
HAARSCHEURENVULLERAlabastine haarscheurenvuller

Alabastine haarscheurenvuller

Alabastine haarscheuren vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep. Het repareert de scheurtjes onzichtbaar. Het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf7,79
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER POEDERAlabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Het werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Verbruik: ca. 20 meter naad per kg.

vanaf8,42
bekijk productBekijk product ▸
S.O.S. MUURVULLERAlabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in één keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. Het geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Het is na 2 uur overschilderbaar met watergedragen verf en na 24 uur met alkydverf. De maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf6,08
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE MUURVULLERAlabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. Het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf7,61
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTER VULLERAlabastine sierpleister vuller

Alabastine sierpleister vuller

Alabastine sierpleister vuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. Het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. Droogtijd: 12 uur. Dikte: max. 10 mm per laag.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
MUUR VULLER POEDERAlabastine muur vuller poeder

Alabastine muur vuller poeder

Alabastine muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. Droogtijd: ca. 2 uur.

vanaf2,75
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER KANT EN KLAARAlabastine grote gatenvuller kant en klaar

Alabastine grote gatenvuller kant en klaar

Alabastine grote gaten vuller vult grote gaten en scheuren in één keer, zowel binnen als buiten. Het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. Het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. Het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.

vanaf20,48
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER POEDERAlabastine alles vuller poeder

Alabastine alles vuller poeder

Alabastine allesvuller poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). Het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLER GRANULAATAlabastine muurvuller granulaat

Alabastine muurvuller granulaat

Alabastine muurvuller granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen tot ca. 2 cm diep. Het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.

vanaf3,25
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLESVULLER STEENAlabastine extra allesvuller steen

Alabastine extra allesvuller steen

Alabastine extra allesvuller steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. Het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. Het is overschilderbaar met acrylverf.

vanaf12,11
bekijk productBekijk product ▸
SCHEUREN- EN NADENVULLERAlabastine scheuren- en nadenvuller

Alabastine scheuren- en nadenvuller

Alabastine scheuren en naden vuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. Het is geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf9,14
bekijk productBekijk product ▸
SUPERIEURE MUURVULLERAlabastine superieure muurvuller

Alabastine superieure muurvuller

Alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in één keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. Door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. Het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. Het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en pvc en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. Maximale laagdikte: 5 cm. Maximale diepte: 10 cm.

vanaf28,53
bekijk productBekijk product ▸
MuurvulmiddelBolivia muurvulmiddel

Bolivia muurvulmiddel

Bolivia muurvulmiddel is een zeer sneldrogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
Plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergronden

Bolivia plamuur voor moeilijke ondergronden

Bolivia plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren tot 2 cm op niet zuigende en minerale ondergronden. De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf37,64
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLERBolivia muurvuller

Bolivia muurvuller

Bolivia muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf9,51
bekijk productBekijk product ▸
SPECIAAL PLAMUURBolivia speciaal plamuur

Bolivia speciaal plamuur

Bolivia speciaal plamuur is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden. Het is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Het droogt scheurvrij en krimpt niet. Het kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf, glasweefsel, textiel behang, behang en alle soorten plamuren en pleisters. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf15,05
bekijk productBekijk product ▸
SUPER PLAMUURBolivia super plamuur

Bolivia super plamuur

Bolivia super plamuur is een kunsthars versterkte plamuur op gipsbasis voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden en het vullen van naden tussen gipskartonplaten zonder nadenband. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf5,18
bekijk productBekijk product ▸
PLASTERBOARD-FILLERDen braven plasterboard-filler

Den braven plasterboard-filler

Den braven zwaluw plasterboardfiller is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare, ultralichte vulpasta voor het in één keer vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.

vanaf6,69
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM MUURVULLEREazyfix premium muurvuller

Eazyfix premium muurvuller

Eazyfix premium muurvuller is geschikt voor het vullen en uitvlakken van barsten, voegen en gaten van maximaal 50 mm in alle muren. Het heeft een bijzonder goede hechting op poreuze materialen zoals steen, beton, pleister, metselwerk en gips. Het heeft een witte kleur, waardoor overschilderen op een witte muur niet nodig is. Het product is met name geschikt voor muren binnenshuis. Verwerkingstijd: 10–15 minuten. Het is na 2 uur overschilderbaar en na 1 dag schuurbaar.

vanaf8,64
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOFILLMathys elastofill

Mathys elastofill

Mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. Het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. Het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. Het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. Het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. Rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: ± 6 meter per koker. De voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.

vanaf9,32
bekijk productBekijk product ▸
MUR-FILLERMathys mur-filler

Mathys mur-filler

Mathys mur-filler is een elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. Het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. Het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). Rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
FL300 DECOFILLEROrac fl300 decofiller

Orac fl300 decofiller

Orac fl300 decofiller is een kant-en-klare lichte vulpasta op acrylbasis voor het krimpvrij afwerken van naden (tussen sierprofielen na lijmen, tussen wand en profiel, tussen wanden onderling en tussen wand en plafond), scheuren en oneffenheden in profielen of binnenmuren. Het is snel overschilderbaar (na 15 minuten) en scheurt niet.

vanaf16,74
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL F210Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210

Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210

Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210 is een gebruiksklaar vulmiddel op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen. Het is eenvoudig toepasbaar, krimpt niet en schuren is niet nodig. Maximale laagdikte: 10 cm.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
X100 VUL- EN EGALISEERMIDDELPolyfilla pro x100 vul- en egaliseermiddel

Polyfilla pro x100 vul- en egaliseermiddel

Polyfilla pro x100 is een vul- en egaliseermiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor binnen. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren en gaten (0–5 cm) en het egaliseren (0–10 mm) van baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters, andere minerale ondergronden en niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden.

vanaf24,30
bekijk productBekijk product ▸
Superieur Vulmiddel F111Polyfilla pro superieur vulmiddel f111

Polyfilla pro superieur vulmiddel f111

Polyfilla pro f111 is een hoogwaardig vulmiddel geschikt voor alle reparaties in steenachtige ondergronden tot 5 cm diep. Het heeft een eenvoudige verwerking. Het aanmaken en mengen gaat soepel en daarna is het eenvoudig aan te brengen in iedere beschadiging. Na droging is het heel eenvoudig glad te schuren. Dat zorgt voor een onzichtbare reparatie na het schilderen. Het is geproduceerd op basis van alpha gips en daarbij versterkt met kunsthars. Hierdoor krimpt en scheurt het niet. Ook zorgt dit voor een sterke hechting op alle steenachtige ondergronden. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar.

vanaf20,25
bekijk productBekijk product ▸
VUL- EN EGALISEERMIDDEL X300Polyfilla pro vul- en egaliseermiddel x300

Polyfilla pro vul- en egaliseermiddel x300

Polyfilla pro vulmiddel en egaliseer x300 is een uitstekend hechtend vul- en egaliseermiddel voor buiten op basis van cement voor het vullen, repareren en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. Het is tevens geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Maximale laagdikte als vulmiddel: 5 cm. Maximale laagdikte als egaliseermiddel: 1 cm. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf51,26
bekijk productBekijk product ▸
SEMI LICHTGEWICHT VULMIDDEL F220Polyfilla pro semi lichtgewicht vulmiddel f220

Polyfilla pro semi lichtgewicht vulmiddel f220

Polyfilla pro f220 is een gebruiksklaar semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren, kleine en grote gaten in hout, steen, beton en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. het is schroef- en spijkerbaar, vult in 1 keer, is zeer glad af te werken en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REPARATIEMIDDELProgold universeel reparatiemiddel

Progold universeel reparatiemiddel

Progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. Bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.

vanaf38,01
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in één keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. Het is binnen enkele minuten over te schilderen.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
CONCRETE UNI-MRelius concrete uni-m

Relius concrete uni-m

Relius concrete uni m is een cementgebonden, universeel 4-in-1 toepasbare, minerale betonmortel in poedervorm. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Het moet worden gemengd met water, de hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing. Het voldoet aan de eisen van en 1504-3 klasse r3. Potlife: 45 minuten. Rendement: ca. 1,9 kg per m².

vanaf170,46
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-RSRelius silcosan flex-rs

Relius silcosan flex-rs

Relius silcosan flex-rs is een elastische, vezelversterkte reparatiespachtel voor het repareren van gescheurde sierpleister- en betonnen oppervlakken in het silcosan flex-systeem. Het is overschilderbaar na 24 uur.

vanaf104,18
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRETE REPARATIEMORTELRust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 N/mm² drukweerstand. Verbruik: 0.3 m² per 10 kg bij 2 cm diepte.

vanaf47,97
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLERRust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. Het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20°C). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).

vanaf77,85
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTELRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. Na 24 uur is licht verkeer mogelijk en na 48 uur is het overschilderbaar. Het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. Verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m² (2 cm laagdikte).

vanaf141,35
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar