1. Home
 2. Merken
 3. Sigma
 4. Sigma schakelverf

Sigma Schakelverf

Filters
Inhoudsmaat
500 ml (1)1 ltr (2)2.5 ltr (2)
Glansgraad
Zijdeglans (1)Halfglans (1)
Kleur
Alle kleuren (mengmachine) (2)Lichte kleuren (mengmachine) (2)Wit (standaard) (2)
Ondergrond
Bestaande verflagen (2)Grondverf (2)Hout (2)
Eigenschappen
Eenpotsysteem (2)Geen grondverf nodig (2)4-seizoenen (2)
Sigma schakelverf semi glossSigma schakelverf semi glossSigma schakelverf semi gloss
 • Eenpotsysteem
 • Voor een meerjarensysteem
 • Toepasbaar bij 0 tot 30 graden
vanaf33,95
bekijk productBekijk product ▸
Sigma schakelverf satinSigma schakelverf satinSigma schakelverf satin
 • Thixotroop
 • Eenpotsysteem
 • Toepasbaar bij 0 tot 30 graden
vanaf54,95
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Schakelverf:

Buiten kunnen houten ondergronden veelal onder invloed staan van vocht. Wanneer vocht grip krijgt op hout kan het gaan zwellen, krimpen, kromtrekken of zelfs scheuren. Ook is onbehandeld hout veel vatbaarder voor de aangroei van zwammen. Wanneer je houten ondergronden wilt beschermen én wilt voorzien van een prachtig resultaat heeft Sigma daar de perfecte oplossing voor met hun collectie schakelverven. Sigma Schakelverf is een één-pot-systeem(EPS) en is uitstekend geschikt voor het schilderen van je buitenhoutwerk. Het kan een prachtig resultaat bieden op nieuw hout. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen is Sigma Schakelverf ideaal voor ondergronden die erg vochtig kunnen worden. Denk hierbij aan niet maatvast timmerwerk, rabatdelen en schroten. Door middel van dit één-pot-systeem kan de grondverf, voorlakverf en aflakverf uit éénzelfde pot gehaald worden. Je hebt dus maar één verf nodig voor je gehele schilderklus. Dit verhoogt het schildergemak én doet niets af aan het hoogkwalitatieve en esthetische resultaat dat je met Sigma Schakelverf kunt behalen.

Sigma Schakelverf Producten:

Schakelverf is altijd op basis van alkydhars. Dit maakt het zeer geschikt voor houten ondergronden buiten en niet geschikt voor ondergronden binnen. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen is je houten ondergrond buiten ongeveer 5 jaar optimaal beschermd. Sigma Schakelverf hecht optimaal op nieuw hout of hout dat reeds behandeld is met een schakelverf. Wanneer je schakelverf op andere lakverflagen wilt toepassen kan dit ongewenste gevolgen hebben voor de vochthuishouding van het hout. Maak in dat geval, voor een optimaal resultaat, het hout altijd eerst volledig kaal. Zo kun je de houten ondergronden voorzien van een goede vochtregulatie en heb je daarnaast een fraai eindresultaat.

Door de samenstelling van de Schakelverf is deze beschikbaar in een halfglanzende of zijdeglanzende finish. Zo is er Sigma Schakelverf Semi-Gloss. Deze lakverf is net als de Sigma Schakelverf Satin makkelijk te verstrijken, heeft een goede hechting en een hoge dekkracht. Het kan zelfs een goede kantendekking bieden. Daarnaast ben je, dankzij de vochtregulerende en weervaste eigenschappen, voorzien van een uitstekende weersbestendigheid.

Wanneer je te maken hebt met lage temperaturen tijdens het schilderen kun je kiezen voor Sigma Schakel Continu. Net als Schakelverf Semi-Gloss bevat deze een halfglanzende afwerking, maar het voordeel van dit één-pot-systeem is dat het ook geschikt is om toe te passen in de koude wintermaanden. Dit is mogelijk dankzij de verwerkbaarheid van tussen 0°C en 10°C.

Bestel Sigma Schakelverf bij Kleuro in het wit of in vrijwel alle andere kleuren. Wij mengen alle kleuren met originele Sigma kleurpasta’s. Zo kun je een zeer professioneel eindresultaat behalen met een prachtige kleurintensiteit.

BESTEL Sigma Schakelverf BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma Schakelverf is je houten ondergrond buiten voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit.
 • Sigma Schakelverf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk eens het overzicht van onze Sigma Lak.
Toon filters