menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
REKBARE TUINSLANGGraphite rekbare tuinslangGraphite rekbare tuinslang

Verto rekbare tuinslang inclusief spuitpistool (artikel 15G700) en koppelingen 1/2 en 3/4 inch.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF INNEVELPOMPProchemko kunststof innevelpompProchemko kunststof innevelpomp

Prochemko kunststof innevelpomp is een handige 8 liter kunststof innevelpomp van uitstekende kwaliteit voor de verwerking van vloeistoffen. Het is ook geschikt voor oplosmiddelen.

vanaf90,69
bekijk productBekijk product ▸
PGWH1010Qlima pgwh1010Qlima pgwh1010

Qlima pgwh 1010 is een verplaatsbare gasgeiser. Het is perfect voor bijvoorbeeld kamperen, het autowassen of het verzorgen van de hond of het paard. Er is alleen een aansluiting van stromend water en een (camping)gasfles nodig en er is in een oogwenk aangenaam warm water. De boiler heeft een capaciteit tot wel 5,5 liter water per minuut. Doordat deze verbonden is met een aansluiting op stromend water, is er altijd toegang tot aangenaam warm water. De watertemperatuur is aan te passen tot maximaal 70C. Het heldere Led-display geeft de ingestelde watertemperatuur weer. Met de twee draaiknoppen op het frontpaneel van de geiser kan de watertemperatuur eenvoudig aangepast worden. De geiser is compact van ontwerp, licht in gewicht en zodoende eenvoudig verplaatsbaar. Het is voorzien van een handgreep die ook te gebruiken is om het apparaat op te hangen. De draagbare geiser heeft geen elektrische aansluiting of waakvlam nodig. De geiser wordt ontstoken door middel van batterijen welke inbegrepen zijn. Zowel propaan- als butaangas zijn geschikt voor deze geiser. Het wordt geleverd met een douchekop, pakkingen en een montageset.

vanaf189,05
bekijk productBekijk product ▸
BOOMZAAGTopex boomzaagTopex boomzaag

Topex boomzaag. De getoonde afbeelding is artikel 10a905.

vanaf2,80
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR MET RATELVerto snoeischaar met ratelVerto snoeischaar met ratel

Verto snoeischaar fiberglas met ratel is geschikt om takjes te snijden met een diameter van 20 mm. Het blad is bekleed met een teflon coating ter bescherming tegen corrosie. De mesvergrendeling beschermt tegen ongeplande opening en het heeft een ratelmechanisme voor gemakkelijk knippen. Totale lengte: 190 mm. Snijdiameter: 20 mm. Bladlengte: 50 mm.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
TELESCOOPSTEEL 1,28-2,40 MVerto telescoopsteel 1,28-2,40 mVerto telescoopsteel 1,28-2,40 m

Verto telescoopsteel.

vanaf17,05
bekijk productBekijk product ▸
HEGGENSCHAAR GEGOLFD TELESCOPISCH 670-880 MMVerto heggenschaar gegolfd telescopisch 670-880 mmVerto heggenschaar gegolfd telescopisch 670-880 mm

Verto heggenschaar 670-880 mm telescopisch heeft telescopische armen, verstelbaar in het bereik van 670-880 mm. Dit vergroot het werkbereik en de snijkracht. Het heeft een 200 mm lang blad met teflon-coating om te beschermen tegen corrosie. De geprofileerde handvatten met een rubberen coating zorgen voor comfort en anti-slip.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
SPROEIER RECHTVerto sproeier rechtVerto sproeier recht

Verto Spuitneus pro is een kunststof handmatige, rechte, instelbare sproeier.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER REGELBAARVerto pistoolsproeier regelbaarVerto pistoolsproeier regelbaar

Verto spuitpistool pro. De straal kan eenvoudig geregeld worden met de duim. Met de verstelbare kop kan de vorm van de waterstroom worden aangepast van mist tot sterke puntstroom. Het handvat met een ergonomische vorm past goed in de hand en glijdt niet, wat het werkcomfort verhoogt.

vanaf21,80
bekijk productBekijk product ▸
ZWENKSPROEIERVerto zwenksproeierVerto zwenksproeier

Verto kantel sproeier is gemaakt van duurzaam kunststof en is goed bestand tegen breuk en andere schade. Het maakt een comfortabele bewatering van het oppervlak mogelijk. De nozzles richten de waterstralen over het gebied in een rechthoekige vorm. De sproeier heeft een eenvoudige aanpassing van het sproeigebied en het bevat een naald voor het verwijderen van spuitmonden. De getoonde afbeelding is artikel 15G772.

vanaf18,53
bekijk productBekijk product ▸
SCHOP MET METALEN STEEL EN PLASTIC HANDVATVerto schop met metalen steel en plastic handvatVerto schop met metalen steel en plastic handvat

Verto betonschep voor bouw- en tuinwerken. Het heeft een totale lengte van 1300 mm, is gemaakt van gehard staal en heeft een ergonomisch handvat van een geprofileerde stalen buis bedekt met plastic, waardoor het comfortabel in de hand ligt.

vanaf32,25
bekijk productBekijk product ▸
TUIN MACHETEVerto tuin macheteVerto tuin machete

Verto tuin machete.

vanaf10,40
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR ALUMINIUMVerto snoeischaar aluminiumVerto snoeischaar aluminium

Verto snoeischaar prof alu heeft een lengte van 195 mm en snijdiameter van 18 mm. Het is ontworpen voor het snijden van takken en struiken. De ergonomische afbuiging van het blad met 15 vergemakkelijkt het werk aanzienlijk en verhoogt het comfort. Het mes is met teflon bekleed voor langdurige bescherming tegen corrosie. De aluminium behuizing garandeert duurzaamheid van het gereedschap. De mesvergrendeling voorkomt openen op ongewenste momenten en het ergonomische handvat is van kunststof bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ONKRUIDSPROEIERVerto onkruidsproeierVerto onkruidsproeier

Verto tuinspuit.

vanaf9,49
bekijk productBekijk product ▸
HEGGENSCHAAR MET HANDVAT VAN GLASVEZELVerto heggenschaar met handvat van glasvezelVerto heggenschaar met handvat van glasvezel

Verto heggeschaar fiberglas pro.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER 9 FUNCTIESVerto pistoolsproeier 9 functiesVerto pistoolsproeier 9 functies

Verto broes pro is uitgerust met een waterstraalregulatiefunctie die het vermogen aanpast aan de activiteit die wordt uitgevoerd. Duidelijke markeringen helpen bij het kiezen van de juiste soort stroom. Het voorgevormde kunststof handvat maakt het erg comfortabel in gebruik.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
Pistoolsproeier 7 functies/regelbaarVerto pistoolsproeier 7 functies/regelbaarVerto pistoolsproeier 7 functies/regelbaar

Verto broes pro heeft 7 soorten waterstralen die soepel met de duim geregeld kunnen worden. De duidelijke markeringen helpen bij het kiezen van het juiste type straal. De ergonomische vorm van het handvat zorgt ervoor dat de sproeier comfortabel in de hand ligt en niet wegglijdt tijdens het werk.

vanaf21,80
bekijk productBekijk product ▸
Zwenksproeier met multifunctionele bereikregelaarVerto zwenksproeier met multifunctionele bereikregelaarVerto zwenksproeier met multifunctionele bereikregelaar

Verto professionele occilerende kantelsproeier maakt het dankzij de 16 nozzles mogelijk om oppervlakken tot 208 m te besproeien. het heeft een regelbaar bereik en straalbreedte en een knop om de waterdruk aan te passen naar het gebied dat bewaterd moet worden. De metalen spies maakt het gemakkelijk en handig om de sproeier op het gazon te plaatsen.

vanaf43,65
bekijk productBekijk product ▸
Schep met metalen steelVerto schep met metalen steelVerto schep met metalen steel

Verto steekschep heeft een lichtgewicht metalen steel, een stevig kunststof D handvat en rubber op de steel voor meer grip. Totale lengte: 125 cm. De getoonde afbeelding is artikel 15G010.

vanaf32,25
bekijk productBekijk product ▸
SLEUVEN SCHEPVerto sleuven schepVerto sleuven schep

Verto smalle spade heeft een speciale vorm, een versterkte houten steel en een d handvat. De lengte van de smalle spade is 37 cm lang en 12-14 centimeter breed.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
Automatische Slanghaspel 20 + 2 meterVerto automatische slanghaspel 20 + 2 meterVerto automatische slanghaspel 20 + 2 meter

Verto automatische slanghaspel 30 m is een slang met automatische haspel van 20 m + 2 m met een werkdruk van 10 bar en een pp omhulsel. Het heeft een PVC-slang en een werktemperatuur tussen de -5 en +55c. Het bevat tevens een automatische opwinder met sproeier, kraanaansluiting, automatisch oprolsysteem met remmechanisme, de mogelijkheid om de slang op elke lengte te blokkeren, een systeem van geleiders waarmee deze zonder bochten kan worden opgerold, een montagehandvat met een bewegingsbereik van 180 graden en een nylon pin voor montage op het handvat. Gewicht: 7 kilo.

vanaf123,45
bekijk productBekijk product ▸
IJZERDRAAD GEPLASTIFICEERDVerto ijzerdraad geplastificeerdVerto ijzerdraad geplastificeerd

Verto ijzerdraad groen is 50 meter geplastificeerd ijzerdraad met kniprand.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
TAKKENSCHAARVerto takkenschaarVerto takkenschaar

Verto takkenschaar is ontworpen voor het snijden van takken en struiken. De ergonomische afbuiging van het blad met 15 vergemakkelijkt het werk aanzienlijk en verhoogt het comfort. Het mes is met teflon bekleed voor langdurige bescherming tegen corrosie. De aluminium behuizing garandeert duurzaamheid van het gereedschap en de mesvergrendeling voorkomt openen op ongewenste momenten. Het ergonomische handvat van kunststof is bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ONKRUIDSPROEIERVerto onkruidsproeierVerto onkruidsproeier

Verto onkruid pomp prof heeft een lange lans voor precieze toepassing en een schouderriem. Het is makkelijk om de tank te vullen en het heeft een stroming blokkade. Werkdruk: 2,5-3 bar. Toegestaan temperatuurbereik: 0 tot 45 C.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
SCHOPJEVerto schopjeVerto schopje

Verto tuinschep. De getoonde afbeelding is artikel 15G405.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
Spuitpistool Pro 2-ComponentenVerto spuitpistool pro 2-componentenVerto spuitpistool pro 2-componenten

Verto spuitpistool pro.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
SPUITNEUS SETVerto spuitneus setVerto spuitneus set

Verto spuitneus set 1/2 5-delig.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
SLANGWAGEN MET TUINSLANG 1/2 MAX. 45 M 5/8Verto slangwagen met tuinslang 1/2 max. 45 m 5/8Verto slangwagen met tuinslang 1/2 max. 45 m 5/8

Verto slangwagen 45 m is gemaakt van duurzaam plastic. Het heeft de mogelijkheid tot het oprollen tot 45 meter van een tuinslang van 1/2", een slinger voor het eenvoudig oprollen van de slang en een metalen handgreep. Het kan daarnaast ongeveer 35 meter 5/8" slang en ongeveer 15 meter 3/4" slang oprollen. De getoonde afbeelding is artikel 15G790.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
TUINSLANG ECONOMIC GROENVerto tuinslang economic groenVerto tuinslang economic groen

Verto tuinslang eco biedt bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling en heeft een anti-algensysteem. De waterstroom onder druk is tot 20 bar en het temperatuurbereik waarbij de slang alle functionele parameters behoudt (voornamelijk elasticiteit) is -5C tot +30C.

vanaf16,10
bekijk productBekijk product ▸
TUINSPROEIERVerto tuinsproeierVerto tuinsproeier

Verto tuinsproeier met 8 gepatenteerde spuitstukken. De getoonde afbeelding is artikel 15G780.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
gesloten tuinslanggeleider kunststofVerto gesloten tuinslanggeleider kunststofVerto gesloten tuinslanggeleider kunststof

Verto slanggeleider wand/paalmodel is een gesloten tuinslanggeleider van kunststof. De geleiders en behuizing zijn van hoogwaardig kunststof en het wordt geleverd met bevestigingspennen. De slanggeleider is te bevestigen op wanden of palen.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
TELESCOPISCHE TAKKENSCHAAR 700-1000 MMVerto telescopische takkenschaar 700-1000 mmVerto telescopische takkenschaar 700-1000 mm

Verto takkenschaar telescopisch.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
ONKRUIDSPROEIERVerto onkruidsproeierVerto onkruidsproeier

Verto onkruidpomp heeft een werkdruk van 2,5-3,5 bar. De brede mond maakt het gemakkelijker om de fles te vullen. Aan de achterkant zitten banden bevestigd waardoor het op de rug bevestigd kan worden en de stroom kan geblokkeerd worden. De spuit kan worden gebruikt in een temperatuurbereik van 0 tot +45C.

vanaf61,70
bekijk productBekijk product ▸
HARKJE 340 MMVerto harkje 340 mmVerto harkje 340 mm

Verto tuinvork.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
Pistoolsproeier 8 functies regelbaarVerto pistoolsproeier 8 functies regelbaarVerto pistoolsproeier 8 functies regelbaar

Verto broes pro is uitgerust met een waterstraalregulatiefunctie die het vermogen aanpast aan de activiteit die wordt uitgevoerd. De duidelijke markeringen helpen bij het kiezen van het juiste soort stroom. Het voorgevormde kunststof handvat maakt zeer comfortabel in gebruik.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
broes pro set 1/2 5-deligVerto broes pro set 1/2 5-deligVerto broes pro set 1/2 5-delig

Verto broes pro set 1/2 5-delig. De getoonde afbeelding is artikel 15G712.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
WANDSLANGHOUDERVerto wandslanghouderVerto wandslanghouder

Verto slang ophangsysteem is gemaakt van duurzaam materiaal. Om de houder kan ongeveer 20 meter slang opgerold worden.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
TUINSLANG PROFESSIONALVerto tuinslang professionalVerto tuinslang professional

Verto tuinslang pro biedt bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling en heeft een anti-algensysteem. De waterstroom onder druk is tot 25 bar en het temperatuurbereik waarbij de slang alle functionele parameters behoudt (voornamelijk elasticiteit) is -10C tot +45C.

vanaf25,18
bekijk productBekijk product ▸
BOOGVRIJE SPROEIERVerto boogvrije sproeierVerto boogvrije sproeier

Verto boogvrije sproeier. De getoonde afbeelding is artikel 15G785.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
TAKKENSCHAAR UNIVERSEEL 700 MMVerto takkenschaar universeel 700 mmVerto takkenschaar universeel 700 mm

Verto takkenschaar speciaal 700 mm is een bypass-type takkenschaar voor het snijden van dunne en dikke takken. De maximale diameter van takken is 30 mm. Het heeft een 100 mm lang mes bedekt met een teflon coating die het metaal beschermt tegen corrosie. Het heeft een ergonomisch handvat met een rubberen coating, wat zorgt voor comfort en veiligheid.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
GRASWANDVerto graswandVerto graswand

Verto graswand.

vanaf6,89
bekijk productBekijk product ▸
HANDCULTIVATOR 365 MMVerto handcultivator 365 mmVerto handcultivator 365 mm

Verto cultivator.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOL SPROEIER BREEDVerto pistool sproeier breedVerto pistool sproeier breed

Verto spray pistool waaier is een handmatige kunststof sproeier.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
VERBINDINGSSTUKVerto verbindingsstukVerto verbindingsstuk

Verto slang koppelstuk. De getoonde afbeelding is artikel 15G730.

vanaf2,23
bekijk productBekijk product ▸
SNOEIZAAGVerto snoeizaagVerto snoeizaag

Verto boomzaag inklapbaar heeft een ergonomische kunststof handgreep bekleed met antislip materiaal voor comfort en veiligheid tijdens het werk. De bladlengte is 180 mm en het heeft 7 tanden per inch.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
GAZON HARK KUNSTSTOFVerto gazon hark kunststofVerto gazon hark kunststof

Verto gazon hark kunststof met steel met 22 platte tanden.

vanaf9,98
bekijk productBekijk product ▸
SLANG REPARATOR BI-MATERIAALVerto slang reparator bi-materiaalVerto slang reparator bi-materiaal

Verto slang reparator van bi-materiaal.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR 185 MM LEMMET 42 MMVerto snoeischaar 185 mm lemmet 42 mmVerto snoeischaar 185 mm lemmet 42 mm

Snoeischaar classic met een lengte van 185 mm en snijdiameter tot 10 mm. Het is ontworpen voor het snijden van bloemen en struiken. het lemmet met een lengte van 42 mm is bekleed met een teflon coating, die bescherming biedt tegen corrosie. De vergrendeling van het mes voorkomt openen op ongewenste momenten. het ergonomisch handvat van kunststof is bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk. De smalle greepafstand maakt het gereedschap ook geschikt voor een kleinere hand.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
Takkenschaar 525 mmVerto takkenschaar 525 mmVerto takkenschaar 525 mm

Verto Takkenschaar fiberglas is een universele takkenschaar met een lengte 520 mm en een snijdiameter tot 30 mm. Het is ontworpen voor het snijden van dunne en dikke takken. Het mes is met Teflon bekleed, wat bescherming biedt tegen corrosie. Het heeft een ergonomisch en lichtgewicht handvat van glasvezel bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

vanaf45,55
bekijk productBekijk product ▸
GRASKANTENSCHAARVerto graskantenschaarVerto graskantenschaar

Verto kantenknipper heeft een tefloncoating ter bescherming tegen corrosie. De mogelijkheid om het kop te draaien verbetert het werk aanzienlijk. De ergonomische handgrepen en vingerbescherming zorgen voor comfort en veiligheid tijdens gebruik.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
Combihark 340 mmVerto combihark 340 mmVerto combihark 340 mm

Verto tuincombi.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER REGELBAARVerto pistoolsproeier regelbaarVerto pistoolsproeier regelbaar

Verto spuitpistool pro speciaal heeft een verstelbare kop waarmee de waterstroom van mist tot sterke puntstroom kan worden ingesteld. Het heeft een hendelvergrendeling aan de voorkant, waardoor het kan werken in een continue modus. De ergonomische vorm past goed in de hand en glijdt niet, wat het werkcomfort verhoogt.

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
REDUCTIESTUK VOOR TUINSLANGVerto reductiestuk voor tuinslangVerto reductiestuk voor tuinslang

Verto slang reparator van kunststof.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
SNOEIZAAG MET HOESVerto snoeizaag met hoesVerto snoeizaag met hoes

Verto boomzaag heeft 7 tanden per inch en een perfect gevormde greep met antislipmateriaal voor meer comfort en veiligheid tijdens het werk. De zaag wordt geleverd met een plastic hoes voor eenvoudig transport en opslag. Bladlengte: 350 mm.

vanaf15,68
bekijk productBekijk product ▸
Tuin Hark 16 Tanden Met SteelVerto tuin hark 16 tanden met steelVerto tuin hark 16 tanden met steel

Verto tuin hark 16 tanden met steel.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
4-VOUDIGE TAPKRAANVerto 4-voudige tapkraanVerto 4-voudige tapkraan

Verto 4-voudige tapkraan.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR REGELBAARVerto snoeischaar regelbaarVerto snoeischaar regelbaar

Verto snoeischaar Verstelbaar is een bypass snoeischaar voor het snijden van takken van bomen en struiken. Het mes heeft een tefloncoating om te beschermen tegen corrosie en de mesvergrendeling beschermt tegen ongewenst openen. De ergonomische kunststof handgreep is bedekt met antislipmateriaal en de afstand tussen de grepen in instelbaar en kan dus worden aangepast op de grootte van de hand.

vanaf15,15
bekijk productBekijk product ▸
TAKKENSCHAARVerto takkenschaarVerto takkenschaar

Verto takkenschaar super pro alu is ontworpen voor het snijden van dunne en dikke takken. Het mes is met teflon bekleed, wat bescherming biedt tegen corrosie. Een bijkomend voordeel is het tandwiel dat de kracht vermindert die nodig is om met 30% te zagen en aluminium armen die het gewicht van het gereedschap optimaliseren. De ergonomische handgreep bekleed met antislipmateriaal zorgt voor veiligheid en comfort tijdens het werk. De getoonde afbeelding is artikel 15g258.

vanaf50,30
bekijk productBekijk product ▸
Graskantenschaar 340 mmVerto graskantenschaar 340 mmVerto graskantenschaar 340 mm

Verto kantenknipper prof 340 mm heeft een 360 draaibare kop voor meer werkcomfort, een gegolfd blad van 130 mm lang met anti-corrosie tefloncoating en ergonomische handgrepen bedekt met antislipmateriaal en vingerbescherming.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
Dubbelhak 340 mmVerto dubbelhak 340 mmVerto dubbelhak 340 mm

Verto tuinschraper hartvorm.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER 7 FUNCTIESVerto pistoolsproeier 7 functiesVerto pistoolsproeier 7 functies

Verto broes pro heeft 7 soorten waterstralen die duidelijk gemarkeerd zijn zodat ze makkelijk kunnen worden geselecteerd. Het heeft een hendelslot voor continu gebruik, wat de hand ontlast tijdens langdurig werk. Dankzij de ergonomische vorm van het handvat light het perfect in de hand en glijdt het niet weg tijdens het werk. De slangsdiameter is 1".

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
VERDEELSTUK TYPE YVerto verdeelstuk type yVerto verdeelstuk type y

Verto 3-weg koppelstuk van kunststof.

vanaf1,66
bekijk productBekijk product ▸
Handzaag PTFE 450 mm met hoesVerto handzaag ptfe 450 mm met hoesVerto handzaag ptfe 450 mm met hoes

Verto handzaag 450 mm PTFE.

vanaf19,90
bekijk productBekijk product ▸
HOOIVORK 4 TANDEN HARDHOUTEN STEEL MET D GREEPVerto hooivork 4 tanden hardhouten steel met d greepVerto hooivork 4 tanden hardhouten steel met d greep

Verto hooivork. De getoonde afbeelding is artikel 15G040.

vanaf25,60
bekijk productBekijk product ▸
Kraan Koppelstuk 1/2-3/4Verto kraan koppelstuk 1/2-3/4Verto kraan koppelstuk 1/2-3/4

Verto kraan koppelstuk 1/2-3/4.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR 220 MMVerto snoeischaar 220 mmVerto snoeischaar 220 mm

Verto snoeischaar extra sterk.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
OPVOUWBARE SNOEISCHAAR MET TAKKENZAAG 57 MMVerto opvouwbare snoeischaar met takkenzaag 57 mmVerto opvouwbare snoeischaar met takkenzaag 57 mm

Verto takkenzaag met ratel.

vanaf35,10
bekijk productBekijk product ▸
HEGGENSCHAAR 550 MM PRO GRIP HANDVATVerto heggenschaar 550 mm pro grip handvatVerto heggenschaar 550 mm pro grip handvat

Verto heggenschaar 550 mm.

vanaf18,53
bekijk productBekijk product ▸
SPROEIER RECHTVerto sproeier rechtVerto sproeier recht

Verto spuitneus is een kunststof handmatig instelbare rechte sproeier.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER BREEDVerto pistoolsproeier breedVerto pistoolsproeier breed

Verto spray pistool waaier. De waterstraal kan soepel met de duim geregeld worden. De ergonomische vorm van het handvat zorgt ervoor dat het comfortabel in de hand ligt en het pistool niet wegglijdt tijdens het werk. De brede waterstroom is perfect voor het sproeien van grotere oppervlakken.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
VERBINDING TYPE IVerto verbinding type iVerto verbinding type i

Verto verleng koppeling 1/2 is gemaakt van hoogwaardig kunststof.

vanaf1,19
bekijk productBekijk product ▸
SCHEPVerto schepVerto schep

Verto steekschep met verharde kartel heeft een totale lengte van 1150 mm. Het is voornamelijk bestemd voor tuin- en constructiewerken. De kop is gemaakt van hoogwaardig gehard staal en heeft een speciale gekartelde rand om het graven in de omgeving met steenachtige grond of wortels te vergemakkelijken. De speciale gekartelde steel zorgt voor comfort. De getoonde afbeelding is artikel 15G004.

vanaf44,60
bekijk productBekijk product ▸
RUBBERBAND MET IJZERDRAADVerto rubberband met ijzerdraadVerto rubberband met ijzerdraad

Verto tuindraad is een rubberband met ijzerdraad van 5 mm dik en 4 meter lang. Het is speciaal voor o.a. tomatenplanten.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
2-VOUDIGE TAPKRAANVerto 2-voudige tapkraanVerto 2-voudige tapkraan

Verto dubbele tap kraan met een 3/4" kraanaansluiting is geschikt voor 2 tuinslangen en heeft 2 regelaars.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
REKBARE TUINSLANGGraphite rekbare tuinslang

Graphite rekbare tuinslang

Verto rekbare tuinslang inclusief spuitpistool (artikel 15G700) en koppelingen 1/2 en 3/4 inch.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF INNEVELPOMPProchemko kunststof innevelpomp

Prochemko kunststof innevelpomp

Prochemko kunststof innevelpomp is een handige 8 liter kunststof innevelpomp van uitstekende kwaliteit voor de verwerking van vloeistoffen. Het is ook geschikt voor oplosmiddelen.

vanaf90,69
bekijk productBekijk product ▸
PGWH1010Qlima pgwh1010

Qlima pgwh1010

Qlima pgwh 1010 is een verplaatsbare gasgeiser. Het is perfect voor bijvoorbeeld kamperen, het autowassen of het verzorgen van de hond of het paard. Er is alleen een aansluiting van stromend water en een (camping)gasfles nodig en er is in een oogwenk aangenaam warm water. De boiler heeft een capaciteit tot wel 5,5 liter water per minuut. Doordat deze verbonden is met een aansluiting op stromend water, is er altijd toegang tot aangenaam warm water. De watertemperatuur is aan te passen tot maximaal 70C. Het heldere Led-display geeft de ingestelde watertemperatuur weer. Met de twee draaiknoppen op het frontpaneel van de geiser kan de watertemperatuur eenvoudig aangepast worden. De geiser is compact van ontwerp, licht in gewicht en zodoende eenvoudig verplaatsbaar. Het is voorzien van een handgreep die ook te gebruiken is om het apparaat op te hangen. De draagbare geiser heeft geen elektrische aansluiting of waakvlam nodig. De geiser wordt ontstoken door middel van batterijen welke inbegrepen zijn. Zowel propaan- als butaangas zijn geschikt voor deze geiser. Het wordt geleverd met een douchekop, pakkingen en een montageset.

vanaf189,05
bekijk productBekijk product ▸
BOOMZAAGTopex boomzaag

Topex boomzaag

Topex boomzaag. De getoonde afbeelding is artikel 10a905.

vanaf2,80
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR MET RATELVerto snoeischaar met ratel

Verto snoeischaar met ratel

Verto snoeischaar fiberglas met ratel is geschikt om takjes te snijden met een diameter van 20 mm. Het blad is bekleed met een teflon coating ter bescherming tegen corrosie. De mesvergrendeling beschermt tegen ongeplande opening en het heeft een ratelmechanisme voor gemakkelijk knippen. Totale lengte: 190 mm. Snijdiameter: 20 mm. Bladlengte: 50 mm.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
TELESCOOPSTEEL 1,28-2,40 MVerto telescoopsteel 1,28-2,40 m

Verto telescoopsteel 1,28-2,40 m

Verto telescoopsteel.

vanaf17,05
bekijk productBekijk product ▸
HEGGENSCHAAR GEGOLFD TELESCOPISCH 670-880 MMVerto heggenschaar gegolfd telescopisch 670-880 mm

Verto heggenschaar gegolfd telescopisch 670-880 mm

Verto heggenschaar 670-880 mm telescopisch heeft telescopische armen, verstelbaar in het bereik van 670-880 mm. Dit vergroot het werkbereik en de snijkracht. Het heeft een 200 mm lang blad met teflon-coating om te beschermen tegen corrosie. De geprofileerde handvatten met een rubberen coating zorgen voor comfort en anti-slip.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
SPROEIER RECHTVerto sproeier recht

Verto sproeier recht

Verto Spuitneus pro is een kunststof handmatige, rechte, instelbare sproeier.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER REGELBAARVerto pistoolsproeier regelbaar

Verto pistoolsproeier regelbaar

Verto spuitpistool pro. De straal kan eenvoudig geregeld worden met de duim. Met de verstelbare kop kan de vorm van de waterstroom worden aangepast van mist tot sterke puntstroom. Het handvat met een ergonomische vorm past goed in de hand en glijdt niet, wat het werkcomfort verhoogt.

vanaf21,80
bekijk productBekijk product ▸
ZWENKSPROEIERVerto zwenksproeier

Verto zwenksproeier

Verto kantel sproeier is gemaakt van duurzaam kunststof en is goed bestand tegen breuk en andere schade. Het maakt een comfortabele bewatering van het oppervlak mogelijk. De nozzles richten de waterstralen over het gebied in een rechthoekige vorm. De sproeier heeft een eenvoudige aanpassing van het sproeigebied en het bevat een naald voor het verwijderen van spuitmonden. De getoonde afbeelding is artikel 15G772.

vanaf18,53
bekijk productBekijk product ▸
SCHOP MET METALEN STEEL EN PLASTIC HANDVATVerto schop met metalen steel en plastic handvat

Verto schop met metalen steel en plastic handvat

Verto betonschep voor bouw- en tuinwerken. Het heeft een totale lengte van 1300 mm, is gemaakt van gehard staal en heeft een ergonomisch handvat van een geprofileerde stalen buis bedekt met plastic, waardoor het comfortabel in de hand ligt.

vanaf32,25
bekijk productBekijk product ▸
TUIN MACHETEVerto tuin machete

Verto tuin machete

Verto tuin machete.

vanaf10,40
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR ALUMINIUMVerto snoeischaar aluminium

Verto snoeischaar aluminium

Verto snoeischaar prof alu heeft een lengte van 195 mm en snijdiameter van 18 mm. Het is ontworpen voor het snijden van takken en struiken. De ergonomische afbuiging van het blad met 15 vergemakkelijkt het werk aanzienlijk en verhoogt het comfort. Het mes is met teflon bekleed voor langdurige bescherming tegen corrosie. De aluminium behuizing garandeert duurzaamheid van het gereedschap. De mesvergrendeling voorkomt openen op ongewenste momenten en het ergonomische handvat is van kunststof bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ONKRUIDSPROEIERVerto onkruidsproeier

Verto onkruidsproeier

Verto tuinspuit.

vanaf9,49
bekijk productBekijk product ▸
HEGGENSCHAAR MET HANDVAT VAN GLASVEZELVerto heggenschaar met handvat van glasvezel

Verto heggenschaar met handvat van glasvezel

Verto heggeschaar fiberglas pro.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER 9 FUNCTIESVerto pistoolsproeier 9 functies

Verto pistoolsproeier 9 functies

Verto broes pro is uitgerust met een waterstraalregulatiefunctie die het vermogen aanpast aan de activiteit die wordt uitgevoerd. Duidelijke markeringen helpen bij het kiezen van de juiste soort stroom. Het voorgevormde kunststof handvat maakt het erg comfortabel in gebruik.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
Pistoolsproeier 7 functies/regelbaarVerto pistoolsproeier 7 functies/regelbaar

Verto pistoolsproeier 7 functies/regelbaar

Verto broes pro heeft 7 soorten waterstralen die soepel met de duim geregeld kunnen worden. De duidelijke markeringen helpen bij het kiezen van het juiste type straal. De ergonomische vorm van het handvat zorgt ervoor dat de sproeier comfortabel in de hand ligt en niet wegglijdt tijdens het werk.

vanaf21,80
bekijk productBekijk product ▸
Zwenksproeier met multifunctionele bereikregelaarVerto zwenksproeier met multifunctionele bereikregelaar

Verto zwenksproeier met multifunctionele bereikregelaar

Verto professionele occilerende kantelsproeier maakt het dankzij de 16 nozzles mogelijk om oppervlakken tot 208 m te besproeien. het heeft een regelbaar bereik en straalbreedte en een knop om de waterdruk aan te passen naar het gebied dat bewaterd moet worden. De metalen spies maakt het gemakkelijk en handig om de sproeier op het gazon te plaatsen.

vanaf43,65
bekijk productBekijk product ▸
Schep met metalen steelVerto schep met metalen steel

Verto schep met metalen steel

Verto steekschep heeft een lichtgewicht metalen steel, een stevig kunststof D handvat en rubber op de steel voor meer grip. Totale lengte: 125 cm. De getoonde afbeelding is artikel 15G010.

vanaf32,25
bekijk productBekijk product ▸
SLEUVEN SCHEPVerto sleuven schep

Verto sleuven schep

Verto smalle spade heeft een speciale vorm, een versterkte houten steel en een d handvat. De lengte van de smalle spade is 37 cm lang en 12-14 centimeter breed.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
Automatische Slanghaspel 20 + 2 meterVerto automatische slanghaspel 20 + 2 meter

Verto automatische slanghaspel 20 + 2 meter

Verto automatische slanghaspel 30 m is een slang met automatische haspel van 20 m + 2 m met een werkdruk van 10 bar en een pp omhulsel. Het heeft een PVC-slang en een werktemperatuur tussen de -5 en +55c. Het bevat tevens een automatische opwinder met sproeier, kraanaansluiting, automatisch oprolsysteem met remmechanisme, de mogelijkheid om de slang op elke lengte te blokkeren, een systeem van geleiders waarmee deze zonder bochten kan worden opgerold, een montagehandvat met een bewegingsbereik van 180 graden en een nylon pin voor montage op het handvat. Gewicht: 7 kilo.

vanaf123,45
bekijk productBekijk product ▸
IJZERDRAAD GEPLASTIFICEERDVerto ijzerdraad geplastificeerd

Verto ijzerdraad geplastificeerd

Verto ijzerdraad groen is 50 meter geplastificeerd ijzerdraad met kniprand.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
TAKKENSCHAARVerto takkenschaar

Verto takkenschaar

Verto takkenschaar is ontworpen voor het snijden van takken en struiken. De ergonomische afbuiging van het blad met 15 vergemakkelijkt het werk aanzienlijk en verhoogt het comfort. Het mes is met teflon bekleed voor langdurige bescherming tegen corrosie. De aluminium behuizing garandeert duurzaamheid van het gereedschap en de mesvergrendeling voorkomt openen op ongewenste momenten. Het ergonomische handvat van kunststof is bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
ONKRUIDSPROEIERVerto onkruidsproeier

Verto onkruidsproeier

Verto onkruid pomp prof heeft een lange lans voor precieze toepassing en een schouderriem. Het is makkelijk om de tank te vullen en het heeft een stroming blokkade. Werkdruk: 2,5-3 bar. Toegestaan temperatuurbereik: 0 tot 45 C.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
SCHOPJEVerto schopje

Verto schopje

Verto tuinschep. De getoonde afbeelding is artikel 15G405.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
Spuitpistool Pro 2-ComponentenVerto spuitpistool pro 2-componenten

Verto spuitpistool pro 2-componenten

Verto spuitpistool pro.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
SPUITNEUS SETVerto spuitneus set

Verto spuitneus set

Verto spuitneus set 1/2 5-delig.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
SLANGWAGEN MET TUINSLANG 1/2 MAX. 45 M 5/8Verto slangwagen met tuinslang 1/2 max. 45 m 5/8

Verto slangwagen met tuinslang 1/2 max. 45 m 5/8

Verto slangwagen 45 m is gemaakt van duurzaam plastic. Het heeft de mogelijkheid tot het oprollen tot 45 meter van een tuinslang van 1/2", een slinger voor het eenvoudig oprollen van de slang en een metalen handgreep. Het kan daarnaast ongeveer 35 meter 5/8" slang en ongeveer 15 meter 3/4" slang oprollen. De getoonde afbeelding is artikel 15G790.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
TUINSLANG ECONOMIC GROENVerto tuinslang economic groen

Verto tuinslang economic groen

Verto tuinslang eco biedt bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling en heeft een anti-algensysteem. De waterstroom onder druk is tot 20 bar en het temperatuurbereik waarbij de slang alle functionele parameters behoudt (voornamelijk elasticiteit) is -5C tot +30C.

vanaf16,10
bekijk productBekijk product ▸
TUINSPROEIERVerto tuinsproeier

Verto tuinsproeier

Verto tuinsproeier met 8 gepatenteerde spuitstukken. De getoonde afbeelding is artikel 15G780.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
gesloten tuinslanggeleider kunststofVerto gesloten tuinslanggeleider kunststof

Verto gesloten tuinslanggeleider kunststof

Verto slanggeleider wand/paalmodel is een gesloten tuinslanggeleider van kunststof. De geleiders en behuizing zijn van hoogwaardig kunststof en het wordt geleverd met bevestigingspennen. De slanggeleider is te bevestigen op wanden of palen.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
TELESCOPISCHE TAKKENSCHAAR 700-1000 MMVerto telescopische takkenschaar 700-1000 mm

Verto telescopische takkenschaar 700-1000 mm

Verto takkenschaar telescopisch.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
ONKRUIDSPROEIERVerto onkruidsproeier

Verto onkruidsproeier

Verto onkruidpomp heeft een werkdruk van 2,5-3,5 bar. De brede mond maakt het gemakkelijker om de fles te vullen. Aan de achterkant zitten banden bevestigd waardoor het op de rug bevestigd kan worden en de stroom kan geblokkeerd worden. De spuit kan worden gebruikt in een temperatuurbereik van 0 tot +45C.

vanaf61,70
bekijk productBekijk product ▸
HARKJE 340 MMVerto harkje 340 mm

Verto harkje 340 mm

Verto tuinvork.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
Pistoolsproeier 8 functies regelbaarVerto pistoolsproeier 8 functies regelbaar

Verto pistoolsproeier 8 functies regelbaar

Verto broes pro is uitgerust met een waterstraalregulatiefunctie die het vermogen aanpast aan de activiteit die wordt uitgevoerd. De duidelijke markeringen helpen bij het kiezen van het juiste soort stroom. Het voorgevormde kunststof handvat maakt zeer comfortabel in gebruik.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
broes pro set 1/2 5-deligVerto broes pro set 1/2 5-delig

Verto broes pro set 1/2 5-delig

Verto broes pro set 1/2 5-delig. De getoonde afbeelding is artikel 15G712.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
WANDSLANGHOUDERVerto wandslanghouder

Verto wandslanghouder

Verto slang ophangsysteem is gemaakt van duurzaam materiaal. Om de houder kan ongeveer 20 meter slang opgerold worden.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
TUINSLANG PROFESSIONALVerto tuinslang professional

Verto tuinslang professional

Verto tuinslang pro biedt bescherming tegen schadelijke effecten van zonnestraling en heeft een anti-algensysteem. De waterstroom onder druk is tot 25 bar en het temperatuurbereik waarbij de slang alle functionele parameters behoudt (voornamelijk elasticiteit) is -10C tot +45C.

vanaf25,18
bekijk productBekijk product ▸
BOOGVRIJE SPROEIERVerto boogvrije sproeier

Verto boogvrije sproeier

Verto boogvrije sproeier. De getoonde afbeelding is artikel 15G785.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
TAKKENSCHAAR UNIVERSEEL 700 MMVerto takkenschaar universeel 700 mm

Verto takkenschaar universeel 700 mm

Verto takkenschaar speciaal 700 mm is een bypass-type takkenschaar voor het snijden van dunne en dikke takken. De maximale diameter van takken is 30 mm. Het heeft een 100 mm lang mes bedekt met een teflon coating die het metaal beschermt tegen corrosie. Het heeft een ergonomisch handvat met een rubberen coating, wat zorgt voor comfort en veiligheid.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
GRASWANDVerto graswand

Verto graswand

Verto graswand.

vanaf6,89
bekijk productBekijk product ▸
HANDCULTIVATOR 365 MMVerto handcultivator 365 mm

Verto handcultivator 365 mm

Verto cultivator.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOL SPROEIER BREEDVerto pistool sproeier breed

Verto pistool sproeier breed

Verto spray pistool waaier is een handmatige kunststof sproeier.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
VERBINDINGSSTUKVerto verbindingsstuk

Verto verbindingsstuk

Verto slang koppelstuk. De getoonde afbeelding is artikel 15G730.

vanaf2,23
bekijk productBekijk product ▸
SNOEIZAAGVerto snoeizaag

Verto snoeizaag

Verto boomzaag inklapbaar heeft een ergonomische kunststof handgreep bekleed met antislip materiaal voor comfort en veiligheid tijdens het werk. De bladlengte is 180 mm en het heeft 7 tanden per inch.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
GAZON HARK KUNSTSTOFVerto gazon hark kunststof

Verto gazon hark kunststof

Verto gazon hark kunststof met steel met 22 platte tanden.

vanaf9,98
bekijk productBekijk product ▸
SLANG REPARATOR BI-MATERIAALVerto slang reparator bi-materiaal

Verto slang reparator bi-materiaal

Verto slang reparator van bi-materiaal.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR 185 MM LEMMET 42 MMVerto snoeischaar 185 mm lemmet 42 mm

Verto snoeischaar 185 mm lemmet 42 mm

Snoeischaar classic met een lengte van 185 mm en snijdiameter tot 10 mm. Het is ontworpen voor het snijden van bloemen en struiken. het lemmet met een lengte van 42 mm is bekleed met een teflon coating, die bescherming biedt tegen corrosie. De vergrendeling van het mes voorkomt openen op ongewenste momenten. het ergonomisch handvat van kunststof is bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk. De smalle greepafstand maakt het gereedschap ook geschikt voor een kleinere hand.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
Takkenschaar 525 mmVerto takkenschaar 525 mm

Verto takkenschaar 525 mm

Verto Takkenschaar fiberglas is een universele takkenschaar met een lengte 520 mm en een snijdiameter tot 30 mm. Het is ontworpen voor het snijden van dunne en dikke takken. Het mes is met Teflon bekleed, wat bescherming biedt tegen corrosie. Het heeft een ergonomisch en lichtgewicht handvat van glasvezel bekleed met antislipmateriaal voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

vanaf45,55
bekijk productBekijk product ▸
GRASKANTENSCHAARVerto graskantenschaar

Verto graskantenschaar

Verto kantenknipper heeft een tefloncoating ter bescherming tegen corrosie. De mogelijkheid om het kop te draaien verbetert het werk aanzienlijk. De ergonomische handgrepen en vingerbescherming zorgen voor comfort en veiligheid tijdens gebruik.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
Combihark 340 mmVerto combihark 340 mm

Verto combihark 340 mm

Verto tuincombi.

vanaf4,51
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER REGELBAARVerto pistoolsproeier regelbaar

Verto pistoolsproeier regelbaar

Verto spuitpistool pro speciaal heeft een verstelbare kop waarmee de waterstroom van mist tot sterke puntstroom kan worden ingesteld. Het heeft een hendelvergrendeling aan de voorkant, waardoor het kan werken in een continue modus. De ergonomische vorm past goed in de hand en glijdt niet, wat het werkcomfort verhoogt.

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
REDUCTIESTUK VOOR TUINSLANGVerto reductiestuk voor tuinslang

Verto reductiestuk voor tuinslang

Verto slang reparator van kunststof.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
SNOEIZAAG MET HOESVerto snoeizaag met hoes

Verto snoeizaag met hoes

Verto boomzaag heeft 7 tanden per inch en een perfect gevormde greep met antislipmateriaal voor meer comfort en veiligheid tijdens het werk. De zaag wordt geleverd met een plastic hoes voor eenvoudig transport en opslag. Bladlengte: 350 mm.

vanaf15,68
bekijk productBekijk product ▸
Tuin Hark 16 Tanden Met SteelVerto tuin hark 16 tanden met steel

Verto tuin hark 16 tanden met steel

Verto tuin hark 16 tanden met steel.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
4-VOUDIGE TAPKRAANVerto 4-voudige tapkraan

Verto 4-voudige tapkraan

Verto 4-voudige tapkraan.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR REGELBAARVerto snoeischaar regelbaar

Verto snoeischaar regelbaar

Verto snoeischaar Verstelbaar is een bypass snoeischaar voor het snijden van takken van bomen en struiken. Het mes heeft een tefloncoating om te beschermen tegen corrosie en de mesvergrendeling beschermt tegen ongewenst openen. De ergonomische kunststof handgreep is bedekt met antislipmateriaal en de afstand tussen de grepen in instelbaar en kan dus worden aangepast op de grootte van de hand.

vanaf15,15
bekijk productBekijk product ▸
TAKKENSCHAARVerto takkenschaar

Verto takkenschaar

Verto takkenschaar super pro alu is ontworpen voor het snijden van dunne en dikke takken. Het mes is met teflon bekleed, wat bescherming biedt tegen corrosie. Een bijkomend voordeel is het tandwiel dat de kracht vermindert die nodig is om met 30% te zagen en aluminium armen die het gewicht van het gereedschap optimaliseren. De ergonomische handgreep bekleed met antislipmateriaal zorgt voor veiligheid en comfort tijdens het werk. De getoonde afbeelding is artikel 15g258.

vanaf50,30
bekijk productBekijk product ▸
Graskantenschaar 340 mmVerto graskantenschaar 340 mm

Verto graskantenschaar 340 mm

Verto kantenknipper prof 340 mm heeft een 360 draaibare kop voor meer werkcomfort, een gegolfd blad van 130 mm lang met anti-corrosie tefloncoating en ergonomische handgrepen bedekt met antislipmateriaal en vingerbescherming.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
Dubbelhak 340 mmVerto dubbelhak 340 mm

Verto dubbelhak 340 mm

Verto tuinschraper hartvorm.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER 7 FUNCTIESVerto pistoolsproeier 7 functies

Verto pistoolsproeier 7 functies

Verto broes pro heeft 7 soorten waterstralen die duidelijk gemarkeerd zijn zodat ze makkelijk kunnen worden geselecteerd. Het heeft een hendelslot voor continu gebruik, wat de hand ontlast tijdens langdurig werk. Dankzij de ergonomische vorm van het handvat light het perfect in de hand en glijdt het niet weg tijdens het werk. De slangsdiameter is 1".

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
VERDEELSTUK TYPE YVerto verdeelstuk type y

Verto verdeelstuk type y

Verto 3-weg koppelstuk van kunststof.

vanaf1,66
bekijk productBekijk product ▸
Handzaag PTFE 450 mm met hoesVerto handzaag ptfe 450 mm met hoes

Verto handzaag ptfe 450 mm met hoes

Verto handzaag 450 mm PTFE.

vanaf19,90
bekijk productBekijk product ▸
HOOIVORK 4 TANDEN HARDHOUTEN STEEL MET D GREEPVerto hooivork 4 tanden hardhouten steel met d greep

Verto hooivork 4 tanden hardhouten steel met d greep

Verto hooivork. De getoonde afbeelding is artikel 15G040.

vanaf25,60
bekijk productBekijk product ▸
Kraan Koppelstuk 1/2-3/4Verto kraan koppelstuk 1/2-3/4

Verto kraan koppelstuk 1/2-3/4

Verto kraan koppelstuk 1/2-3/4.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
SNOEISCHAAR 220 MMVerto snoeischaar 220 mm

Verto snoeischaar 220 mm

Verto snoeischaar extra sterk.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
OPVOUWBARE SNOEISCHAAR MET TAKKENZAAG 57 MMVerto opvouwbare snoeischaar met takkenzaag 57 mm

Verto opvouwbare snoeischaar met takkenzaag 57 mm

Verto takkenzaag met ratel.

vanaf35,10
bekijk productBekijk product ▸
HEGGENSCHAAR 550 MM PRO GRIP HANDVATVerto heggenschaar 550 mm pro grip handvat

Verto heggenschaar 550 mm pro grip handvat

Verto heggenschaar 550 mm.

vanaf18,53
bekijk productBekijk product ▸
SPROEIER RECHTVerto sproeier recht

Verto sproeier recht

Verto spuitneus is een kunststof handmatig instelbare rechte sproeier.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLSPROEIER BREEDVerto pistoolsproeier breed

Verto pistoolsproeier breed

Verto spray pistool waaier. De waterstraal kan soepel met de duim geregeld worden. De ergonomische vorm van het handvat zorgt ervoor dat het comfortabel in de hand ligt en het pistool niet wegglijdt tijdens het werk. De brede waterstroom is perfect voor het sproeien van grotere oppervlakken.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
VERBINDING TYPE IVerto verbinding type i

Verto verbinding type i

Verto verleng koppeling 1/2 is gemaakt van hoogwaardig kunststof.

vanaf1,19
bekijk productBekijk product ▸
SCHEPVerto schep

Verto schep

Verto steekschep met verharde kartel heeft een totale lengte van 1150 mm. Het is voornamelijk bestemd voor tuin- en constructiewerken. De kop is gemaakt van hoogwaardig gehard staal en heeft een speciale gekartelde rand om het graven in de omgeving met steenachtige grond of wortels te vergemakkelijken. De speciale gekartelde steel zorgt voor comfort. De getoonde afbeelding is artikel 15G004.

vanaf44,60
bekijk productBekijk product ▸
RUBBERBAND MET IJZERDRAADVerto rubberband met ijzerdraad

Verto rubberband met ijzerdraad

Verto tuindraad is een rubberband met ijzerdraad van 5 mm dik en 4 meter lang. Het is speciaal voor o.a. tomatenplanten.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
2-VOUDIGE TAPKRAANVerto 2-voudige tapkraan

Verto 2-voudige tapkraan

Verto dubbele tap kraan met een 3/4" kraanaansluiting is geschikt voor 2 tuinslangen en heeft 2 regelaars.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER