menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
VOEDENDE VLOERREINIGERRambo voedende vloerreinigerRambo voedende vloerreiniger

Rambo voedende vloerreiniger reinigt en voedt geoliede houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Gebruik dit product 1 x per 1 Š 2 weken voor middelzwaar belaste vloeren (zoals woonkamers). Verdunnen: 1 deel op 10 delen water.

vanaf12,39
bekijk productBekijk product ▸
Scotch Brite Haren/pluizen Kleefrol3m scotch brite haren/pluizen kleefrol3m scotch brite haren/pluizen kleefrol

3m kleefrol kleding is een super handige kleefroller om o.a. kleding en bankstel te ontdoen van stof, haren en pluizen.

vanaf6,01
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGINGSPRODUCTEN3m handreinigingsproducten3m handreinigingsproducten

3m handreinigingsproducten bestaat uit een assortiment producten voor het schoonmaken en de verzorging van de huid in de werkplaats.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
VOEGENFRISAlabastine voegenfrisAlabastine voegenfris

Alabastine voegenfris is speciaal geschikt voor het omkleuren en opfrissen van voegen in vochtige ruimtes binnen. Het product hecht zich alleen op voegen en is eenvoudig aan te brengen met een ingebouwd handig sponsje. Het is niet geschikt voor niet poreuze voegen waarin kunststoffen zoals siliconen of epoxy verwerkt zijn en voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. Het is ook niet geschikt voor geschilderde tegels, ongeglazuurde tegels en vloertegels. Het is uitgehard na ca. 1 uur en schrobvast en overschilderbaar na ca. 3 weken. Een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m≤.

vanaf19,08
bekijk productBekijk product ▸
VOEGENREINIGERAlabastine voegenreinigerAlabastine voegenreiniger

Alabastine voegenreiniger reinigt vuil en kalkaanslag van alle binnenvoegen tussen wand- en vloertegels, schoon metselwerk, steenstrips en baksteen. Het is ideaal als voorbehandelingsproduct voor het aanbrengen van Alabastine voegen- en tegelrandreparatie, voegenfris of voegenbeschermer. Een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m≤.

vanaf7,07
bekijk productBekijk product ▸
VOEGEN EN TEGELRAND REPARATIEAlabastine voegen en tegelrand reparatieAlabastine voegen en tegelrand reparatie

Alabastine voegen en tegelrand reparatie is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig repareren en vullen van voegen en het lijmen van kapotte of losse tegels. Het is geschikt voor vochtige ruimtes binnen. Droogtijd: 24 uur. Het is gebruiksklaar met een verbruik van ca. 6-10 m≤ per tube.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA KRACHTIGE TEGELREINIGERAlabastine extra krachtige tegelreinigerAlabastine extra krachtige tegelreiniger

Alabastine extra krachtige tegelreiniger verwijdert hardnekkige kalk- en cementsluiers en is uitstekend geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. Het is veilig om mee te werken, want hoewel de tegelreiniger sterk geconcentreerd is, is het product ook biologisch afbreekbaar.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
VOEGENBESCHERMERAlabastine voegenbeschermerAlabastine voegenbeschermer

Alabastine voegenbeschermer zorgt voor langdurige bescherming van binnenvoegen tegen vocht, kalk en vuil. Het is geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer. Het is niet geschikt voor poreuze voegen waarin kunststoffen zoals siliconen of epoxy zijn verwerkt of voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. Het is ook niet geschikt voor voegen van normaal metselwerk en tegels die geschilderd zijn. Een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 9 m≤.

vanaf9,54
bekijk productBekijk product ▸
VOEG- EN WEERPLEKREINIGERAvis voeg- en weerplekreinigerAvis voeg- en weerplekreiniger

Avis voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf11,30
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAATREINIGERBerry alloc laminaatreinigerBerry alloc laminaatreiniger

Berry alloc laminaat cleaner is het perfecte onderhoud van de laminaatvloer. Het is zowel geschikt voor de eerste onderhoudsbeurt als voor regelmatig gebruik. Spoelen is niet nodig.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
Reiniger voor vinylplankenBerry alloc reiniger voor vinylplankenBerry alloc reiniger voor vinylplanken

Berry alloc pvc cleaner is de ideale reiniger voor gebruik na de plaatsing en voor het onderhoud van vinylplankvloeren. Het verwijdert vuil, vet en sporen van schoenen. Het laat geen resten achter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
PU protect voor vinylplankenBerry alloc pu protect voor vinylplankenBerry alloc pu protect voor vinylplanken

Berry alloc pvc pu protect is een polyurethaan polymeerdispersie voor de eerste bescherming van vinylplankvloeren in project- en residentiŽle omgevingen. Het is ook geschikt om een met pu afgewerkte vloer snel op te frissen (maximaal tweemaal per jaar te gebruiken). Het heeft een matte afwerking.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
RVS REINIGERBison rvs reinigerBison rvs reiniger

Bison RVS reiniger is een gemakkelijke spray, speciaal ontwikkeld voor het (opnieuw) laten glanzen van RVS oppervlakken. Het reinigt eenvoudig oppervlakkig vuil en vingerafdrukken van alle RVS-oppervlakken, brengt een beschermlaag aan voor een langdurige, schitterende glans en naspoelen is niet nodig. Het is geschikt voor RVS oppervlakken zoals spatwanden, kookplaten, aanrecht en apparatuur zoals magnetron, oven, koelkast en afzuigkap.

vanaf5,84
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELVRETER CHLOORVRIJBison schimmelvreter chloorvrijBison schimmelvreter chloorvrij

Bison schimmelvreter chloorvrij bestrijdt effectief schimmelvorming, overal in huis. Het is een chloorvrije formule en stinkt dus niet. Het is dan ook ideaal te gebruiken voor de woon- en slaapkamer en is ook te gebruiken op textiel en behang. Het geeft resultaat in 15 minuten. Let op, het vereist nabehandeling met een spons of vochtige doek.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
VETVRETER KEUKENBison vetvreter keukenBison vetvreter keuken

Bison vetvreter keuken is een superkrachtige en geconcentreerde ontvetterspray voor het reinigen van vrijwel alle vette oppervlakken in de keuken. Het is superkrachtig en reinigt eenvoudig (aangekoekt) vet, is snel afneembaar en geeft een frisse geur. Het is geschikt voor gebruik in de keuken, zoals voor de kookplaat, het fornuis of de bakoven. Het is ook geschikt voor het ontvetten van huishoudelijke apparatuur.

vanaf3,68
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELVRETERBison schimmelvreterBison schimmelvreter

Bison schimmelvreter vernietigt onmiddellijk schimmel en algen op wanden, vloeren en voegen, zowel binnen als buiten. Met de unieke combinatie van spray en schuim is het geschikt voor de behandeling van zowel grote oppervlakten als hardnekkige vlekken en lastig bereikbare plaatsen. Het geeft resultaat in 10 minuten en is toepasbaar op wanden, vloeren en voegen in o.a. sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. Het is ook geschikt voor buitentoepassingen zoals gevels, balkons en plantenbakken. Verbruik: 1 flacon voor 4-6 m≤ wand of 12-16 m voegen.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
DUO ONTSTOPPERBison duo ontstopperBison duo ontstopper

Bison duo ontstopper is een extreem krachtige en effectieve 2-componenten ontstopper, speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen. Het bereikt zelfs de diepste punten van de afvoeren bruist en spat niet. Het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
ONTSTOPPER KORRELSBison ontstopper korrelsBison ontstopper korrels

Bison ontstopper korrels is geschikt voor de meeste leidingen in de keuken, wc en douche. Het werkt binnen enkele minuten en bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer. Het is niet geschikt voor leidingen gemaakt van zink of aluminium.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
VLOEIBARE ONTSTOPPERBison vloeibare ontstopperBison vloeibare ontstopper

Bison vloeibare ontstopper is een superkrachtige en effectieve ontstopper die moeiteloos vet, etensresten en haar oplost. Het heeft een krachtige gelformule, bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer en bruist en spat niet. Het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.

vanaf2,69
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIR REINIGERBison sanitair reinigerBison sanitair reiniger

Bison sanitair reiniger is een superkrachtige en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van sanitair en sanitaire ruimtes. Het is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik, geeft een stralende glans en heeft een frisse geur. Het is geschikt voor sanitair zoals vloeren, douchewanden, tegels, douchekop, kranen, douchecabines, baden en wastafels. Het is ook geschikt voor het reinigen van lichte kalkaanslag en voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten.

vanaf3,68
bekijk productBekijk product ▸
VLEKVRETERBison vlekvreterBison vlekvreter

Bison vlekvreter is een super effectieve en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) vlekken. Het geeft een snel resultaat (het hoeft slechts enkele seconden in te werken) en is vrij van oplosmiddelen. Het is geschikt voor toepassing op textiel en bekleding zoals tapijt en meubel- en autobekleding en het verwijdert hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en schoensmeer.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
KALKVRETERBison kalkvreterBison kalkvreter

Bison kalkvreter is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) kalk. Het geeft een stralende glans, beschermt langdurig (bevat metaalbeschermer) en geeft een frisse geur. Het is geschikt voor douchecabines, tegels, kranen, wastafels en douchekoppen. Het is ook geschikt voor toilet en overig sanitair.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
HANDCLEANERBison handcleanerBison handcleaner

Bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. Het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
VETVRETER BBQ, GRILL & OVENBison vetvreter bbq, grill & ovenBison vetvreter bbq, grill & oven

Bison vetvreter bbq, grill en oven is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van bbq, grill en oven. Het is superkrachtig (zelfs voor aangekoekt en ingebrand vet) en verhelpt verkleuring van o.a. roestvrijstalen kookplaten. Het is geschikt voor het ontvetten van (gas)barbecues, ovens, bakplaten, planchas en andere grillapparatuur. Het is ook geschikt voor het ontvetten van harde metalen en roestvrij staal.

vanaf6,20
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONMAAKAZIJNBleko schoonmaakazijnBleko schoonmaakazijn

Bleko schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. Het is ook geschikt voor het opfrissen van kleuren van textiel en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken.

vanaf1,93
bekijk productBekijk product ▸
BRANDSPIRITUSBleko brandspiritusBleko brandspiritus

Bleko Brandspiritus is geschikt voor het reinigen van o.a. ruiten, spiegels en tegels. Het is daarnaast geschikt als brandstof voor fonduestellen.

vanaf2,72
bekijk productBekijk product ▸
ONTSTOPPER VASTBleko ontstopper vastBleko ontstopper vast

Bleko ontstopper vast is geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. Let op, het kan aluminium, lichte metalen, nietĖhittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. Gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. Strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. Indien nodig herhalen. Goed doorspoelen met water.

vanaf4,35
bekijk productBekijk product ▸
ONTSTOPPER VLOEIBAARBleko ontstopper vloeibaarBleko ontstopper vloeibaar

Bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. Gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. Vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). Uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
CHLOORBLEEKMIDDELBleko chloorbleekmiddelBleko chloorbleekmiddel

Bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiŽnisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. Ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. Gebruiksaanwijzing: Voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf1,52
bekijk productBekijk product ▸
ONTHARDINGSZOUT VOOR WATERONTHARDERSBroxo onthardingszout voor wateronthardersBroxo onthardingszout voor waterontharders

Broxo zout is speciaal ontwikkeld voor waterontharders en waterverzachters. Door het gebruik van dit zeer zuivere zout wordt kalkaanslag voorkomen. Doordat dit wateronthardingszout onder enorme hoge druk is samengeperst zal het niet wegspoelen en is het gebruik daardoor zeer zuinig. Het voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot zuiverheid, oplosbaarheid en microbiologische puurheid.

vanaf23,78
bekijk productBekijk product ▸
GLASREINIGERColormatic glasreinigerColormatic glasreiniger

Colormatic Glasreiniger is een gebruiksvriendelijk, reinigend en ontvettend schuim met hoog oplossend vermogen.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
AIR SPRAYDen braven air sprayDen braven air spray

Den braven zwaluw air spray bevat een onbrandbaar drijfmiddel, voor het reinigen onder druk en kan zelfs toegepast worden op brandgevaarlijke plekken. Het is geschikt voor het reinigen en het stofvrij maken van o.a. naden, kieren, voegen en spleten tussen toetsenborden, elektronische onderdelen, instrumenten, onderdelen van machines, uurwerken, camera's en glasranden.

vanaf24,85
bekijk productBekijk product ▸
H2OILDr schutz h2oilDr schutz h2oil

Meister Dr. Schutz H2Oil is een op water gebaseerde onderhoudsolie op natuurlijke basis. Het is geschikt voor het opfrissen van parket, houten vloeren en kurkvloeren met natuurgeolied oppervlak. Het heeft een eenvoudige verwerking zonder een polijstmachine te hoeven gebruiken, want het kan heel eenvoudig met een dweil worden aangebracht. verbruik ca. 40-50 m≤ per liter.

vanaf25,11
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDr schutz vloerreiniger r 1000Dr schutz vloerreiniger r 1000

Dr. Schutz R1000 reinigt en onderhoudt in ťťn keer. Het vormt een zi≠j≠de≠matte wateroplosbare onderhoudsfilm, werkt antislip, maakt de vloer ook antistatisch en is te gebruiken als spray voor het opblokken van behandelde vloeren. Het is ook in een schrobzuigmachine te gebruiken. Verbruik ca. 750 m≤ per 750 ml en 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf15,95
bekijk productBekijk product ▸
VLOERGLANSDr schutz vloerglansDr schutz vloerglans

Dr. schutz vloerglans is een onderhoudsmiddel voor elastische vloerbedekkingen voor thuis en op de werkvloer. Verdunning: 50 ml vloerglans op 10 liter water.

vanaf13,36
bekijk productBekijk product ▸
PU REINIGERDr schutz pu reinigerDr schutz pu reiniger

Dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van Dr. schutz zijn behandeld. Dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. Verbruik: ca. 100 m≤ per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m≤ met 0,1 liter (periodieke reiniging).

vanaf10,89
bekijk productBekijk product ▸
VLEK EN WEGDr schutz vlek en wegDr schutz vlek en weg

Dr. Schutz Vlek en weg verwijdert wateroplosbare en water onoplosbare vlekken uit synthetisch tapijt en meubelstoffering. Het werkt door middel van zuurstof en is ook goed voor vlekken van o.a. koffie, rode wijn en thee. Let op, behandel het altijd na met water.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT PVC VLOERENDr schutz starterskit pvc vloerenDr schutz starterskit pvc vloeren

Dr. schutz starterskit voor pvc vloeren is een ideale startset voor de pvc vloer, maar ook voor het verwijderen van vlekken op andere materialen. De set bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 keer), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml voor kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn, 1 x melamine sponsje, 1 x vlekkenwijzer en 1 x promotiekit voor niet krassende doppen scratchnomore.

vanaf70,96
bekijk productBekijk product ▸
Parket & Kurk onderhoudDr schutz parket & kurk onderhoudDr schutz parket & kurk onderhoud

Dr. Schutz Parket & Kurk onderhoud is speciaal voor de regelmatige reiniging van alle waterafstotend gelakte parket- en kurkvloeren. Het heeft voortreffelijke vet- en vuiloplossende eigenschappen. Verbruik: ca. 750 m≤ per 750 ml en ca. 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf11,75
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT GIETVLOERENDr schutz starterskit gietvloerenDr schutz starterskit gietvloeren

Dr. schutz starterskit voor gietvloeren bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 x), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml van kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn en 1 x softdoekje.

vanaf68,85
bekijk productBekijk product ▸
INTENSIEFREINIGERDr schutz intensiefreinigerDr schutz intensiefreiniger

Dr. schutz intensiefreiniger is een speciaal schoonmaakmiddel voor alle Meister fineer-, parket- en kurkvloeren en gelakte Meister pdl-laminaatvloeren. Het is geschikt voor de grondige reiniging tussendoor.

vanaf16,79
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMAXDr schutz spraymaxDr schutz spraymax

Dr. Schutz Spraymax is speciaal voor de eerste onderhoudsbeurt en voor het opfrissen van alle waterafstotend gelakte parketvloeren. De vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd. Verbruik: ca. 600 m≤ per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
PU Protector anticolorDr schutz pu protector anticolorDr schutz pu protector anticolor

Dr. schutz pu protector anti color is een 2-componenten pu coating met hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliŽn voor elastische vloerbedekkingen en giet-coat vloeren voor op de werkvloer. Het is alleen geschikt voor de professionele verwerker.

vanaf226,75
bekijk productBekijk product ▸
HOUTZEEPDr schutz houtzeepDr schutz houtzeep

Dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.

vanaf12,55
bekijk productBekijk product ▸
ScratchfixDr schutz scratchfixDr schutz scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden. Het is geschikt voor PVC/Vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren. De glansgraad is afgestemd op een mat oppervlak. Dit is later altijd licht op te wrijven (polijsten) naar een gewenste hogere glansgraad. De set bevat een Scratchfix PU Repair pen, een Scratchfix PU Repair Spray, een schuurdoek, een katoenen doek, een plastic wig en een handleiding.

vanaf73,98
bekijk productBekijk product ▸
PARKET EN KURKDr schutz parket en kurkDr schutz parket en kurk

Dr. Schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte parket- en kurkvloeren. Het werkt intensief vuiloplossend.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT REINIGERDr schutz laminaat reinigerDr schutz laminaat reiniger

Dr. Schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. Het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PKDr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pkDr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf19,01
bekijk productBekijk product ▸
BASISREINIGER RDr schutz basisreiniger rDr schutz basisreiniger r

Dr. schutz basisreiniger r is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. Het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. Het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. Ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd. Verbruik: ca. 15 m≤ per 750 ml.

vanaf12,89
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM OLIEDr schutz premium olieDr schutz premium olie

Dr. schutz premium onderhoudsolie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. Het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.

vanaf58,59
bekijk productBekijk product ▸
ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)

Dr. Schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. Het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. Het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. Er moet altijd nabehandeld worden met water.

vanaf12,60
bekijk productBekijk product ▸
SUPERMATDr schutz supermatDr schutz supermat

Dr. Schutz Supermat is een polyurethaan houdende polymeerdispersie voor de initiŽle bescherming van elastische vloerbedekkingen in projecten. Door de speciale polymeercombinatie is het ook zeer goed geschikt voor een snelle opfrissing van PU-veredelde vloeren. Het is optimaal voor de verzorging en onderhoudsreiniging van elastische vloerbedekkingen, heeft een zeer matte uitstraling en is antislip. Verbruik: ca. 30 m≤ per 750 ml en 200 m≤ per 5 ltr.

vanaf13,37
bekijk productBekijk product ▸
ECOLOGISCHE HANDZEEPEco point ecologische handzeepEco point ecologische handzeep

Ecopoint eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. Het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. De handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.

vanaf32,62
bekijk productBekijk product ▸
LIQUIDDESIGN 359 CONDITIONEREurocol liquiddesign 359 conditionerEurocol liquiddesign 359 conditioner

Eurocol liquiddesign conditioner is voor het reinigen en onderhouden van liquiddesign vloeren. De vloer wordt beschermd door een film die voor minder aanhechting van vuil zorgt. Deze film wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Bij regelmatig gebruik blijft het uiterlijk van de vloer behouden (het heeft geen glanseffect). Het heeft daarnaast een frisse dennengeur. Verbruik: 250 gram op 10 liter water.

vanaf123,19
bekijk productBekijk product ▸
312 CONDITIONEREurocol 312 conditionerEurocol 312 conditioner

Eurocol betondesign 312 conditioner is een hoogwaardig reinigingsconcentraat voor de reiniging en het onderhoud van betondesign, floordesign en floorcolouring. Het creŽert een vuilafstotende film, geeft geen optische verandering aan betondesign en heeft een frisse dennengeur. Verbruik: 250 gram conditioner op 10 liter water.

vanaf12,19
bekijk productBekijk product ▸
VLOERPOLISHGlitsa vloerpolishGlitsa vloerpolish

Glitsa vloerpolish is een zijdeglanzend, professioneel polijstmiddel voor gelakt hout, parket, kurk, plavuizen, linoleum en vinylvloeren. Het is speciaal geschikt voor het periodiek onderhoud van druk belopen plaatsen. Het geconcentreerde waspreparaat geeft het een optimaal beschermende en maskerende werking en het is slipvast. Het voorkomt voortijdige slijtage van de toplaag en beschermt tegen vuilinloop.

vanaf22,49
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSMIDDELGlitsa reinigingsmiddelGlitsa reinigingsmiddel

Glitsa vloerreiniger is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van alkalische- en oppervlakte actieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van hout, kurk, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- en olielagen. Het is ook geschikt voor het reinigen van verweerd kunststof tuinmeubilair, linoleum, vinylvloeren en plavuizen. Het verwijdert tevens was- en polishlagen en strepen ontstaan door o.a. rubberzolen en zwenkwielen. De vloerreiniger is tot 99% biologisch afbreekbaar.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 4Hg vlekweg nr. 4Hg vlekweg nr. 4

HG vlekweg nr. 4 verwijdert vlekken van saus & jus, kruiden, bloed, melk, eiwit, chocolade, mayonaise, slagroom, wondvocht en sperma uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 5Hg vlekweg nr. 5Hg vlekweg nr. 5

HG vlekweg nr. 5 verwijdert vlekken van make-up, gras, stuifmeel, markeerstift, kauwgom, mascara, waterverf, aarde, klei, bouwzand en gravel uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
FRITUURPANREINIGERHg frituurpanreinigerHg frituurpanreiniger

HG Frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razendsnel oplost maar de frituurpan, deksel en het mandje niet aantast.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 1Hg vlekweg nr. 1Hg vlekweg nr. 1

HG Vlekweg nr. 1 verwijdert vlekken van koffie, thee, cacao, ketchup, fruit, mosterd, jam, rode wijn, inkt, groentesap, vruchtesap, urine, transpiratie, curry en parfums uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 2Hg vlekweg nr. 2Hg vlekweg nr. 2

HG vlekweg nr 2 verwijdert vlekken van viltstift, vet, olie, schoensmeer, spijsolie, frituurvet, smeer, stickers en tippex uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT DWEILREINIGERHg laminaat dweilreinigerHg laminaat dweilreiniger

HG Laminaat dweilreiniger.

vanaf3,19
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 3Hg vlekweg nr. 3Hg vlekweg nr. 3

HG vlekweg nr 3 verwijdert vlekken van kaarsvet, hars en teer uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
HANDCLEANER SPECIALKresto handcleaner specialKresto handcleaner special

Kresto handcleaner special is een speciale handreinigingspasta met een milde formule met oplosmiddel op basis van esters voor het verwijderen van moeilijke, klevende verontreiniging. Het verwijdert alkyd- en acrylverf, grondverf, lak, hars, plamuur, hechtmiddelen en vernis. Het heeft 100% actieve bestanddelen in een met klei verdikte formule. Het is zuinig in gebruik doordat een kleine hoeveelheid product al volstaat voor een effectieve reiniging. Het bevat het gepatenteerde astopon als natuurlijk schuurmiddel. Dit wordt gemaakt van geraffineerde gemalen walnootdoppen, een natuurlijke en hernieuwbare bron, en zorgt voor een diepe reiniging zonder de huid te beschadigen en zonder negatieve impact op het milieu. Het schuurmiddel kan gemakkelijk worden weggespoeld, zodat afvoeren en leidingen niet verstopt raken. Het heeft een onopvallende geur en is siliconenvrij. Het heeft geen negatieve uitwerking op oppervlakken die nog gelakt of behandeld moeten worden.

vanaf5,31
bekijk productBekijk product ▸
Refresher OH70Lecol refresher oh70Lecol refresher oh70

Lecol refresher OH70 laat een antistatische beschermlaag achter en droogt zonder strepen op. Het kan op alle afwasbare materialen gebruikt worden zoals kachels, vloeren, sanitair en kunststof oppervlakken. Verbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 100-500 ml op 10 liter water voor 100 m≤, bij sterkere vervuiling meer toevoegen.

vanaf10,00
bekijk productBekijk product ▸
Conditioner OH25Lecol conditioner oh25Lecol conditioner oh25

Lecol conditioner OH25 onderhoudsolie is een onderhoudsproduct geschikt voor met olie geÔmpregneerd parket en andere houten vloeren, hardwax olie of UV geoliede vloeren. Het heeft zowel een reinigende als een voedende functie. Hierdoor blijft het hout beter verzadigd waardoor vlekken lastiger ontstaan. Afhankelijk van de vervuiling en gebruiksintensiteit wordt geadviseerd dit 5 tot 12 keer per jaar te doen. Droogtijd: ca. 3 uur. Verbruik: ca. 50-100 m≤ per liter.

vanaf22,35
bekijk productBekijk product ▸
WAX REMOVER OH34Lecol wax remover oh34Lecol wax remover oh34

Lecol wax remover oh34 intensiefreiniger verwijdert gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen. Ook verwijdert het stevige vlekken. Het dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt. Het is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel. Verbruik: 100 m≤ voor 2 tot 4 liter.

vanaf19,48
bekijk productBekijk product ▸
PVC Remover OH55Lecol pvc remover oh55Lecol pvc remover oh55

Lecol PVC remover OH55 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het is waterverdunbaar en reinigt de sterk vervuilde PVC of vinyl vloeren intensief. Omdat het een lage pH-waarde heeft, is het ook geschikt voor linoleum. Verbruik: 4-10 liter water verdunnen met 1 liter remover.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
Clean OH49Lecol clean oh49Lecol clean oh49

Lecol clean OH49 is een mild reinigingsmiddel met aangename geur voor het wekelijks reinigen van de vloer. Het lost vuil en vet op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Het is geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren. Verbruik: 50 tot 100 ml voor 100 m≤.

vanaf8,07
bekijk productBekijk product ▸
Wax Care OH39Lecol wax care oh39Lecol wax care oh39

Lecol wax care OH39 is geschikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Het wordt kant-en-klaar geleverd en hoeft dus niet verdund te worden. Door gebruik ontstaat een zijdemat boenwas effect, zullen open poriŽn gesloten zijn en zal de vloer tegen vervuiling beschermd zijn. Verbruik: 50-100 m≤ per liter.

vanaf38,10
bekijk productBekijk product ▸
PVC Polish OH51Lecol pvc polish oh51Lecol pvc polish oh51

Lecol PVC polish OH51 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het brengt een beschermlaag aan op de vloer waardoor de vloer beschermd wordt tegen zwaar mechanisch materiaal en rubberstrepen en de vloer ook nog veegvast wordt. Het geeft een mat eindresultaat. Verbruik: ca. 30 m≤ per liter.

vanaf25,71
bekijk productBekijk product ▸
AntiSlip Polish OH47Lecol antislip polish oh47Lecol antislip polish oh47

Lecol antislip polish oh47 reinigt de vloer en geeft het een mooie glans. Ook houdt het vuil tegen en bereikt het een antislip effect. Het kan gebruikt worden op elke gelakte parketvloer. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
Wax & Clean OH32Lecol wax & clean oh32Lecol wax & clean oh32

Lecol wax & clean OH32 zorgt voor reiniging van met was, balsem of hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt het voor een antislip laag. Het is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het laat na droging een dunne waslaag achter die de vloer beschermt. Verbruik: 200-300 ml per 10 liter water voor 100 m≤ vloer.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
PVC CLEANER OH59Lecol pvc cleaner oh59Lecol pvc cleaner oh59

Lecol pvc cleaner oh59 is geschikt voor vinyl en pvc vloeren. Het is voor het dagelijkse onderhoud en is mild, huid- en materiaalvriendelijk en ph-neutraal. Hierdoor kan er geen verkleuring van de vloer optreden en hecht een nieuwe onderhoudslaag gegarandeerd goed. Verbruik: 100 m≤ per 50-100 ml op 10 liter water.

vanaf7,93
bekijk productBekijk product ▸
CARE CLEANER OH43 ONDERHOUDSMIDDELLecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddelLecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddel

Lecol carecleaner OH43 is een mild huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd onderhoudsmiddel. Het zorgt voor een (wekelijkse) reiniging en onderhoud van de gelakte parketvloer. Daarnaast is het ook PH-neutraal en de beschermfilm die achterblijft is vrijwel onzichtbaar. Het is daardoor uitermate geschikt voor extreem matte vloeren zoals vloeren die gelakt zijn met Lobadur WS 2k invisible protect A.T. Het is ook geschikt voor PVC, CV, polyolefine, kurk, linoleum, rubber en natuur- en kunststenen vloeren. Verbruik: ca. 25 ml tot 1 liter op 10 liter water, voor ongeveer 100 m≤.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
VLOEIBARE WASLecol vloeibare wasLecol vloeibare was

Lecol vloeibare was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket en andere houten vloeren, linoleum en steenhout. Na behandeling is de vloer na ca. 20 minuten volop belastbaar en heeft het een mooie hoogwaardige glans. Verbruik: ca. 80 m≤ per liter.

vanaf16,22
bekijk productBekijk product ▸
Oilcare OH22Lecol oilcare oh22Lecol oilcare oh22

Lecol oil care OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis, geschikt voor toepassing op geÔmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Het kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Het hoeft niet verdund te worden en zorgt voor een matte uitstraling. Ook is plaatselijke behandeling mogelijk. Verbruik: ca. 30-100 m≤ per liter.

vanaf39,49
bekijk productBekijk product ▸
Step Stop OH36 Vloeibare WasLecol step stop oh36 vloeibare wasLecol step stop oh36 vloeibare was

Lecol stepstop OH36 vloeibare was is geschikt voor reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het bevat een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaal was dat zorgt voor een antislipwerking. Het geeft een mooie glans en is makkelijk uit te boenen. Het is geschikt voor alle vloeren die oplosmiddelbestendig zijn, zoals parket- en houten vloeren, linoleum en steenhout. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf18,21
bekijk productBekijk product ▸
Master Polish V6Lecol master polish v6Lecol master polish v6

Lecol master polish v6 is een oplosmiddelvrije slijtvaste beschermlaag op basis van speciaal gemodificeerde polyurethaan acrylaat dispersies voor alle gelakte parketvloeren. Het voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en is veegvast. Verbruik: ca. 30-35 m≤ per liter.

vanaf24,90
bekijk productBekijk product ▸
SOAP OH23Lecol soap oh23Lecol soap oh23

Lecol soap oh23 is een ph neutrale zeep die zowel een reinigende als voedende en beschermende werking heeft op de houten vloer. Hierdoor zorgt het ervoor dat de poriŽn van een houten vloer die behandeld is met Lecol accent olie verzadigd blijven. Het kan ook toegepast worden op vanaf de fabriek uv geoliede vloeren. Het parket of de houten vloer blijft hierdoor beschermd tegen vuil, intrekkend vocht en slijtage. Verbruik: 50-100 ml per 10 liter water.

vanaf28,35
bekijk productBekijk product ▸
Intensiefreiniger OH27Lecol intensiefreiniger oh27Lecol intensiefreiniger oh27

Lecol intense cleaner OH27 is geschikt voor het intensief reinigen van met natuurolie, hardwax-olie en UV-olie behandeld parket en andere houten vloeren, alsmede het verwijderen van waslagen van met was behandelde parket en andere houten vloeren. Het kan ook buiten gebruikt worden om het terras intensief te reinigen. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf31,48
bekijk productBekijk product ▸
Remover OH45Lecol remover oh45Lecol remover oh45

Lecol remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is het te gebruiken voor het verwijderen van oude polish lagen. Het is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. Het kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum. Verbruik: ca. 50-100 m≤ per liter.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
Easy Polish OH41Lecol easy polish oh41Lecol easy polish oh41

Lecol easy polish OH41 is een oplosmiddelvrije polish/finish voor gelakte houten vloeren. Het is op basis van speciale watergedragen kunstharsdispersies en antislip. Het is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en veegvast. Afhankelijk van het gebruik van de vloer wordt geadviseerd het 3 tot 5 keer per jaar aan te brengen. Hierdoor blijft de vloer in goede conditie. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 30 ml per m≤.

vanaf14,22
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlMeister hardwas voor meister vloerenMeister hardwas voor meister vloeren

Meister hardwas voor meister vloeren.

vanaf10,81
bekijk productBekijk product ▸
IMPREGNEERMIDDELMotip impregneermiddelMotip impregneermiddel

Motip impregneerspray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.

vanaf10,68
bekijk productBekijk product ▸
KAUWGOMVERWIJDERAARMotip kauwgomverwijderaarMotip kauwgomverwijderaar

Motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. Het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įC, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
STOFVRIJMotip stofvrijMotip stofvrij

Motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.

vanaf23,64
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMREINIGERMotip schuimreinigerMotip schuimreiniger

Motip schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een subtiele geur en hiermee kan aanslag van rook, inkt en vet verwijderd worden.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
CYCLING IMPREGNEERMIDDELMotip cycling impregneermiddelMotip cycling impregneermiddel

Motip cycling impregneer spray is een spray voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch lucht doorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.

vanaf9,04
bekijk productBekijk product ▸
EASYWAXNanosign easywaxNanosign easywax

Nanosign easy wax is een hoogwaardig onderhoudsmiddel op basis van chemische nanotechnologie, speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden. Het geeft een veel langere bescherming van gecoate en kunststof ondergronden dan de conventionele waxproducten.

vanaf128,85
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN CARENcoat clean careNcoat clean care

Ncoat clean care is een op nanotechnologie samengesteld `3-in-1` product (reiniger, politoer en beschermlaag) voor het behandelen en onderhouden van gesloten ondergronden zoals harde kunststoffen, Trespa, HPL beplating en oude coatinglagen. Het reinigt en haalt de originele kleur van de ondergrond terug en verzegelt het oppervlak met een Easy-to-Clean beschermlaag. Na droging kan de behandelde ondergrond eenvoudig met water worden gereinigd.

vanaf46,49
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano infiniclean deepclean+odorcontrol rtuOrange nano infiniclean deepclean+odorcontrol rtu

Orange nano InfiniClean DeepClean+OdorControl RTU is een gebruiksklare, krachtige reiniger voor het effectief verwijderen van problematische vlekken en onprettige geuren in harde oppervlakken zoals voegen, beton en baksteen. De formule reinigt het oppervlak direct door de verwijdering van oppervlaktevervuiling en daarnaast dringen unieke micro-organismen diep in de poriŽn van het materiaal en breken ingedrongen vervuiling en geuren gedurende enkele dagen na de reiniging af.

vanaf5,34
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFOAMOriginalfix glassfoamOriginalfix glassfoam

Originalfix glassfoam is een universele, doeltreffende schuimspray reiniger voor ontvetten en reinigen. Het verwijdert o.a. vuil, vet, condens strepen, dode insecten en nicotine. Het is tevens goed toe te passen voor het reinigen van gereedschappen. Het is toepasbaar op o.a. glas, verf, kunststof, vinyl, porselein, roestvrij staal, sanitair, tegels, spiegels en matten. Het is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken, en het reinigt snel, veilig en grondig. Het geeft geen regenboogschijn of strepen na, bevat geen schuurmiddelen en heeft een aangename geur.

vanaf9,82
bekijk productBekijk product ▸
SOAPCLEANOwatrol soapcleanOwatrol soapclean

Owatrol soap clean is een speciale reiniger voor met olie of vernis afgewerkte houten vloeren. Het bevat een hoge concentratie aan werkzame stoffen, laat geen sporen na, is niet glad, is eenvoudig in gebruik en heeft een aangename geur. Het reinigt zonder het oppervlak aan te tasten, herstelt de oorspronkelijke uitstraling van de vloer en is geschikt voor regelmatig onderhoud. Het is toepasbaar op met olie of vernis afgewerkte houten vloeren, vinylvloeren, laminaat en melamine. Het is niet geschikt voor metalen of gelakte oppervlakken.

vanaf23,55
bekijk productBekijk product ▸
POLISHFLOOROwatrol polishfloorOwatrol polishfloor

Owatrol polishfloor is een metalliserende polish op basis van polymeerdispersie en was voor het onderhoud en bescherming van gevernist parket. Het legt een beschermende laag op het oppervlak, beschermt de vernislaag tegen slijtage en versterkt de glans en de kleur van het parket. Het is geschikt voor een eerste onderhoudsbeurt en periodiek onderhoud van met vernis afgewerkte parket, plankenvloeren en trappen en kan ook worden gebruikt voor in de fabriek of werkplaats gevernist parket, linoleum en kurk. Het is ook geschikt voor legklaar parket en laminaat. Verbruik: ca. 40 m≤ per liter.

vanaf30,60
bekijk productBekijk product ▸
HANDZEEP HOUTMEELPresto handzeep houtmeelPresto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediŽnten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.

vanaf48,96
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMREINIGERPresto schuimreinigerPresto schuimreiniger

Presto schuimreiniger reinigt alle soorten hardnekkig vuil van diverse oppervlakken, zelfs textiel.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax rProchemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 18Ė25 m≤ per liter.

vanaf29,05
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTCREMEProchemko polijstcremeProchemko polijstcreme

Prochemko polijstcrŤme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geŽtst glas. Het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: polijstcrŤme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. Inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. Daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.

vanaf70,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONMAAKSPONSReynst schoonmaaksponsReynst schoonmaakspons

Reynst schoonmaakspons is van een speciale hydrocel schuim waardoor deze veel vocht opneemt. Deze spons droogt niet uit en blijft zacht en soepel. Het is een lichte uitwasbare spons die bijzonder slijtvast is, het is bestand tegen alle schoonmaakmiddelen en het is ideaal voor het schoonmaken van gereedschap.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
COMBISPONSReynst combisponsReynst combispons

Reynst combispons is van hydrocel schuim en heeft een scrublaag van polyester met een open cel structuur die er voor zorgt dat hardnekkig vuil wordt opgenomen. Het is eenvoudig schoon te spoelen en het is licht van gewicht met een hoog absorptievermogen. Het is bijzonder slijtvast en de spons droogt niet uit en blijft zacht en soepel. Het is bestand tegen alle schoonmaakmiddelen en de scrublaag van polyester is behandeld met een antibacteriŽle behandeling van ultra fresh.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PARLEMOURRolith cural parlemourRolith cural parlemour

Rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.

vanaf13,29
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAARRolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaarRolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith Rolithoi Professionele Kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiŽnisch schoon, reinigt en ontkalkt. Het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. Vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. Het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf10,73
bekijk productBekijk product ▸
Voeg- en weerplekreinigerRolith voeg- en weerplekreinigerRolith voeg- en weerplekreiniger

Rolith voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf17,39
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PROTECTRolith cural protectRolith cural protect

Rolith cural protect is een handcrŤme ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrŤme worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf24,80
bekijk productBekijk product ▸
ROLICLEAN KALKVERWIJDERAARRolith roliclean kalkverwijderaarRolith roliclean kalkverwijderaar

Rolith roliclean kalkverwijderaar is een kalkreiniger voor de dagelijkse reiniging van diverse oppervlakten in toilet of badkamer. Het is tevens uitermate geschikt voor het verwijderen van kalk, watervlekken, vuil, vet en zeepresten van kranen, badkuipen, diverse sanitair, wanden en vloeren. Het reinigt doeltreffend en tast chroom, glazuur en voegen niet aan.

vanaf20,47
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFREINIGER SPRAYRolith kunststofreiniger sprayRolith kunststofreiniger spray

Rolith Kunststofreiniger N 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.

vanaf10,11
bekijk productBekijk product ▸
ROLIKAL ONTKALKERRolith rolikal ontkalkerRolith rolikal ontkalker

Rolith rolikal ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. Het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.

vanaf15,74
bekijk productBekijk product ▸
SBO 901 ONDERDELEN REINIGERRolith sbo 901 onderdelen reinigerRolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith SBO 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. Het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. Langdurige inwerking op rubber vermijden.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHERMRolith rolithermRolith rolitherm

Rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. Verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. Let op, het is alleen geschikt voor professioneel gebruik en mag niet verkocht worden aan particulieren.

vanaf20,20
bekijk productBekijk product ▸
RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOERENRolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloerenRolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf64,27
bekijk productBekijk product ▸
ROLISAN SANITAIR REINIGERRolith rolisan sanitair reinigerRolith rolisan sanitair reiniger

Rolith Rolisan Sanitair Reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. Het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.

vanaf12,37
bekijk productBekijk product ▸
ROLIREIN FECALIEN REINIGERRolith rolirein fecalien reinigerRolith rolirein fecalien reiniger

Rolith Rolirein Professionele Fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. Het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. Een oplossing van Rolirein Fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.

vanaf20,17
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFIX SPUITBUSRolith glassfix spuitbusRolith glassfix spuitbus

Rolith Glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. Het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIRREINIGER DAGELIJKSRolith sanitairreiniger dagelijksRolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. Het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
AFWASMIDDEL PRO CITROENRolith afwasmiddel pro citroenRolith afwasmiddel pro citroen

Rolith afwasmiddel pro is een sterk geconcentreerd neutraal alkalivrij afwasmiddel dat door zijn vriendelijke eigenschappen bijzonder geschikt is voor de reiniging van diverse wasbare voorwerpen en oppervlakten. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de reiniging van wanden, deuren, meubilair, kozijnen, ramen, spiegels en tegelwerk. Het bevat schuim dat lang actief blijft en laat geen strepen ofeen vetsluier achter. Natuurlijke vetten in de huid, die door allerlei afwasmiddelen worden onttrokken, worden door een toegevoegde handverzachter hersteld. Het laat zich snel in het water vermengen en geeft een snelle en actieve schuimwerking.

vanaf6,88
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soapRubio monocoat soap

Rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

vanaf7,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CARERubio monocoat surface careRubio monocoat surface care

Rubio Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Monocoat Oil Plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. Het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
MONOCOAT UNIVERSAL MAINTENANCE OIL 2 MIXRubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mixRubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mix

Rubio monocoat universal maintenance oil 2 mix is een onderhoudsolie voor het opfrissen en verder beschermen van hout dat behandeld werd met Rubio monocoat oil plus 2c. Het zorgt ervoor dat het hout beter bestand is tegen vloeistoffen.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MAINTENANCE OIL VOC FREERubio monocoat universal maintenance oil voc freeRubio monocoat universal maintenance oil voc free

Rubio monocoat universal maintenance oil is een universele onderhoudsolie die zowel toepasbaar is als opfrissing van de kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. De frequentie van dit onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt. Het wordt aanbevolen deze behandeling uit te voeren voordat de kleur vervaagt. Verbruik: ca. 150-200 m≤ per liter.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CLEANERRubio monocoat surface cleanerRubio monocoat surface cleaner

Rubio surface cleaner is een multifunctionele allesreiniger voor houten vloeren, meubelen en werkbladen die behandeld zijn met lak. Het is tevens geschikt voor harde oppervlakten zoals pvc, laminaat en keramiek. Het is daarnaast het aanbevolen onderhoudsproduct voor vloeren die zijn afgewerkt met Rubio monocoat invisible protector. Met de ecospray kan het oppervlak worden gesprayd en afgenomen met een vochtige doek. Met de 5 liter jerrycan kan een sopje worden gemaakt voor een grondige dweilbeurt.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODPREPRubio monocoat woodprepRubio monocoat woodprep

Rubio monocoat woodprep is een voorbereidende reiniger voor het reinigen van alle types hout. Het verwijdert resten schuurstof, minimaliseert schuurfouten en reduceert houtsoort gebonden tannine en oliŽn. Het verbetert de intensiteit van de gekleurde Rubio monocoat olie door een betere pigmentopname en het verbetert de hechting op van nature vettige en olierijke houtsoorten.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
TANNIN REMOVERRubio monocoat tannin removerRubio monocoat tannin remover

Rubio Monocoat Tannin remover is geschikt voor de behandeling van kringen of vlekken op hout veroorzaakt door de reactie van zuur en water. Deze kringen ontstaan meestal bij een combinatie van vocht en metaal.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
LIMESPOT REMOVERRubio monocoat limespot removerRubio monocoat limespot remover

Rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soapRubio monocoat soap

Rubio Monocoat zeep is een veilig alternatief voor groene zeep of agressieve reinigers en geschikt voor het reinigen van geoliede houten vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil- en vetresten zonder een laag achter te laten. De zeep is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik. Het heeft de frisse geur van citrusvrucht, behoudt de matte, natuurlijke uitstraling en heeft een reinigende en voedende werking.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
REFRESHRubio monocoat refreshRubio monocoat refresh

Rubio Monocoat Refresh is een handig kant-en-klaar product dat ervoor zorgt dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt. Het is te gebruiken wanneer de vloer te droog of te ruw aanvoelt, oftewel wanneer de houtvezels vrij komen. Het is eveneens toepasbaar op andere geoliede vloeren. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf31,00
bekijk productBekijk product ▸
EASYGRAFRupes easygrafRupes easygraf

Rupes easygraf verwijdert pen- en viltstiftstrepen van kwetsbare oppervlakken zonder moeite. Het laat zich goed mengen met water, zodat het zuinig in gebruik is. Het kan gewoon in een spuitfles of, wanneer de vervuiling erg sterk is, met een spons worden gebruikt om het in te wrijven.

vanaf10,00
bekijk productBekijk product ▸
Viagum KauwgomverwijderaarRupes viagum kauwgomverwijderaarRupes viagum kauwgomverwijderaar

Rupes viagum gel om kauwgum te verwijderen bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediŽnten en zit vol met oppervlakte actieve stoffen. Het heeft een zeer verzachtende werking waardoor kauwgom en kauwgomresten makkelijk te verwijderen zijn. Het is geschikt voor textiel, steen, linoleum en karpet.

vanaf29,55
bekijk productBekijk product ▸
VLOERREINIGERRust-oleum vloerreinigerRust-oleum vloerreiniger

Rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. Verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m≤ per liter (bij verdunning van 1:8).

vanaf11,53
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTERRust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetterRust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter

Rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. Het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf106,07
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ETSMIDDELRust-oleum epoxyshield etsmiddelRust-oleum epoxyshield etsmiddel

Rust-oleum Epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. Het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een Rust-oleum coating systeem. Het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (ďwitte roestĒ).

vanaf137,87
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELREINIGERSudwest schimmelreinigerSudwest schimmelreiniger

SŁdwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. Het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. Binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. Nawassen is niet nodig (behalve op tegels).

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
SATIN OILTimberex satin oilTimberex satin oil

Timberex Satin Oil is een onderhoudsolie voor geoliede oppervlakken. Het dringt diep in de ondergrond, droogt snel en vooraf schuren is meestal niet nodig. Verbruik: 15-20 m≤ per liter.

vanaf40,55
bekijk productBekijk product ▸
Satin Oil GoldTimberex satin oil goldTimberex satin oil gold

Timberex Satin Oil Gold is een onderhoudsolie met een hoog vaste stof gehalte voor het periodiek onderhoud van geoliede vloeren. Vooraf schuren is meestal niet nodig. Verbruik: 40-60 m≤ per liter.

vanaf37,18
bekijk productBekijk product ▸
Bio-C CleanerTimberex bio-c cleanerTimberex bio-c cleaner

Timberex BIO-C is een Ph-neutraal reinigingsmiddel voor geoliede oppervlakken. Het bevat geen oplosmiddelen en is biologisch afbreekbaar. Verdunning: ca. 100 - 250 ml per 5 liter water.

vanaf20,26
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY EN CLEANTrae lyx spray en cleanTrae lyx spray en clean

Trae-lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae-lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
OLIE EN WAX FLOOR CLEANERTrae lyx olie en wax floor cleanerTrae lyx olie en wax floor cleaner

Trae-lyx olie en wax floor cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het heeft een aangenaam frisse geur. Verbruik: ca. 15 tot 30 behandelingen per liter.

vanaf11,26
bekijk productBekijk product ▸
ECO REINIGINGSMIDDELTrae lyx eco reinigingsmiddelTrae lyx eco reinigingsmiddel

Trae lyx eco reinigingsmiddel olie en wax is een laagschuimend reinigingsmiddel voor het reinigen van oppervlakken die met olie of (hard)wax uit het Trae lyx olie assortiment behandeld zijn. Het is zowel geschikt voor natte reiniging als sprayreiniging. De vloerreiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuiling en droogt streeploos op. Het is krachtig, huidvriendelijk, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
VLOER POLISHTrae lyx vloer polishTrae lyx vloer polish

Trae lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Het vult krasjes in de laklaag. Verbruik: ca. 60-80 m≤ per liter.

vanaf22,17
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSMIDDELTrae lyx onderhoudsmiddelTrae lyx onderhoudsmiddel

Trae-lyx onderhoudsmiddel is een reinigingsmiddel voor met trae-lyx lakken behandelde vloeren. In 1 behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. Het is ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met vloerpolish zonder de vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
POLISH VERWIJDERAARTrae lyx polish verwijderaarTrae lyx polish verwijderaar

Trae lyx polish verwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. Het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. Het breekt de vervuilde polishlaag af zonder de laklaag aan te tasten en maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
CALCIMEXVista calcimexVista calcimex

Vista Calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. Het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. Ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. Het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met Vista Viamond 704, in een gelijke mengverhouding.

vanaf22,61
bekijk productBekijk product ▸
MATPROTECTIEVista matprotectieVista matprotectie

Vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. Het is geschikt voor laminaat, PVC, kurk en rubberen vloeren. Het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (R9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (DIN 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. Verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).

vanaf22,92
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJES 5 STUKSWagner reinigingsdoekjes 5 stuksWagner reinigingsdoekjes 5 stuks

Wagner reinigingsdoekjes voor vloeren. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
VOEDENDE VLOERREINIGERRambo voedende vloerreiniger

Rambo voedende vloerreiniger

Rambo voedende vloerreiniger reinigt en voedt geoliede houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Gebruik dit product 1 x per 1 Š 2 weken voor middelzwaar belaste vloeren (zoals woonkamers). Verdunnen: 1 deel op 10 delen water.

vanaf12,39
bekijk productBekijk product ▸
Scotch Brite Haren/pluizen Kleefrol3m scotch brite haren/pluizen kleefrol

3m scotch brite haren/pluizen kleefrol

3m kleefrol kleding is een super handige kleefroller om o.a. kleding en bankstel te ontdoen van stof, haren en pluizen.

vanaf6,01
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGINGSPRODUCTEN3m handreinigingsproducten

3m handreinigingsproducten

3m handreinigingsproducten bestaat uit een assortiment producten voor het schoonmaken en de verzorging van de huid in de werkplaats.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
VOEGENFRISAlabastine voegenfris

Alabastine voegenfris

Alabastine voegenfris is speciaal geschikt voor het omkleuren en opfrissen van voegen in vochtige ruimtes binnen. Het product hecht zich alleen op voegen en is eenvoudig aan te brengen met een ingebouwd handig sponsje. Het is niet geschikt voor niet poreuze voegen waarin kunststoffen zoals siliconen of epoxy verwerkt zijn en voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. Het is ook niet geschikt voor geschilderde tegels, ongeglazuurde tegels en vloertegels. Het is uitgehard na ca. 1 uur en schrobvast en overschilderbaar na ca. 3 weken. Een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m≤.

vanaf19,08
bekijk productBekijk product ▸
VOEGENREINIGERAlabastine voegenreiniger

Alabastine voegenreiniger

Alabastine voegenreiniger reinigt vuil en kalkaanslag van alle binnenvoegen tussen wand- en vloertegels, schoon metselwerk, steenstrips en baksteen. Het is ideaal als voorbehandelingsproduct voor het aanbrengen van Alabastine voegen- en tegelrandreparatie, voegenfris of voegenbeschermer. Een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m≤.

vanaf7,07
bekijk productBekijk product ▸
VOEGEN EN TEGELRAND REPARATIEAlabastine voegen en tegelrand reparatie

Alabastine voegen en tegelrand reparatie

Alabastine voegen en tegelrand reparatie is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig repareren en vullen van voegen en het lijmen van kapotte of losse tegels. Het is geschikt voor vochtige ruimtes binnen. Droogtijd: 24 uur. Het is gebruiksklaar met een verbruik van ca. 6-10 m≤ per tube.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA KRACHTIGE TEGELREINIGERAlabastine extra krachtige tegelreiniger

Alabastine extra krachtige tegelreiniger

Alabastine extra krachtige tegelreiniger verwijdert hardnekkige kalk- en cementsluiers en is uitstekend geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. Het is veilig om mee te werken, want hoewel de tegelreiniger sterk geconcentreerd is, is het product ook biologisch afbreekbaar.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
VOEGENBESCHERMERAlabastine voegenbeschermer

Alabastine voegenbeschermer

Alabastine voegenbeschermer zorgt voor langdurige bescherming van binnenvoegen tegen vocht, kalk en vuil. Het is geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer. Het is niet geschikt voor poreuze voegen waarin kunststoffen zoals siliconen of epoxy zijn verwerkt of voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. Het is ook niet geschikt voor voegen van normaal metselwerk en tegels die geschilderd zijn. Een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 9 m≤.

vanaf9,54
bekijk productBekijk product ▸
VOEG- EN WEERPLEKREINIGERAvis voeg- en weerplekreiniger

Avis voeg- en weerplekreiniger

Avis voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf11,30
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAATREINIGERBerry alloc laminaatreiniger

Berry alloc laminaatreiniger

Berry alloc laminaat cleaner is het perfecte onderhoud van de laminaatvloer. Het is zowel geschikt voor de eerste onderhoudsbeurt als voor regelmatig gebruik. Spoelen is niet nodig.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
Reiniger voor vinylplankenBerry alloc reiniger voor vinylplanken

Berry alloc reiniger voor vinylplanken

Berry alloc pvc cleaner is de ideale reiniger voor gebruik na de plaatsing en voor het onderhoud van vinylplankvloeren. Het verwijdert vuil, vet en sporen van schoenen. Het laat geen resten achter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
PU protect voor vinylplankenBerry alloc pu protect voor vinylplanken

Berry alloc pu protect voor vinylplanken

Berry alloc pvc pu protect is een polyurethaan polymeerdispersie voor de eerste bescherming van vinylplankvloeren in project- en residentiŽle omgevingen. Het is ook geschikt om een met pu afgewerkte vloer snel op te frissen (maximaal tweemaal per jaar te gebruiken). Het heeft een matte afwerking.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
RVS REINIGERBison rvs reiniger

Bison rvs reiniger

Bison RVS reiniger is een gemakkelijke spray, speciaal ontwikkeld voor het (opnieuw) laten glanzen van RVS oppervlakken. Het reinigt eenvoudig oppervlakkig vuil en vingerafdrukken van alle RVS-oppervlakken, brengt een beschermlaag aan voor een langdurige, schitterende glans en naspoelen is niet nodig. Het is geschikt voor RVS oppervlakken zoals spatwanden, kookplaten, aanrecht en apparatuur zoals magnetron, oven, koelkast en afzuigkap.

vanaf5,84
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELVRETER CHLOORVRIJBison schimmelvreter chloorvrij

Bison schimmelvreter chloorvrij

Bison schimmelvreter chloorvrij bestrijdt effectief schimmelvorming, overal in huis. Het is een chloorvrije formule en stinkt dus niet. Het is dan ook ideaal te gebruiken voor de woon- en slaapkamer en is ook te gebruiken op textiel en behang. Het geeft resultaat in 15 minuten. Let op, het vereist nabehandeling met een spons of vochtige doek.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
VETVRETER KEUKENBison vetvreter keuken

Bison vetvreter keuken

Bison vetvreter keuken is een superkrachtige en geconcentreerde ontvetterspray voor het reinigen van vrijwel alle vette oppervlakken in de keuken. Het is superkrachtig en reinigt eenvoudig (aangekoekt) vet, is snel afneembaar en geeft een frisse geur. Het is geschikt voor gebruik in de keuken, zoals voor de kookplaat, het fornuis of de bakoven. Het is ook geschikt voor het ontvetten van huishoudelijke apparatuur.

vanaf3,68
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELVRETERBison schimmelvreter

Bison schimmelvreter

Bison schimmelvreter vernietigt onmiddellijk schimmel en algen op wanden, vloeren en voegen, zowel binnen als buiten. Met de unieke combinatie van spray en schuim is het geschikt voor de behandeling van zowel grote oppervlakten als hardnekkige vlekken en lastig bereikbare plaatsen. Het geeft resultaat in 10 minuten en is toepasbaar op wanden, vloeren en voegen in o.a. sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. Het is ook geschikt voor buitentoepassingen zoals gevels, balkons en plantenbakken. Verbruik: 1 flacon voor 4-6 m≤ wand of 12-16 m voegen.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
DUO ONTSTOPPERBison duo ontstopper

Bison duo ontstopper

Bison duo ontstopper is een extreem krachtige en effectieve 2-componenten ontstopper, speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen. Het bereikt zelfs de diepste punten van de afvoeren bruist en spat niet. Het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
ONTSTOPPER KORRELSBison ontstopper korrels

Bison ontstopper korrels

Bison ontstopper korrels is geschikt voor de meeste leidingen in de keuken, wc en douche. Het werkt binnen enkele minuten en bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer. Het is niet geschikt voor leidingen gemaakt van zink of aluminium.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
VLOEIBARE ONTSTOPPERBison vloeibare ontstopper

Bison vloeibare ontstopper

Bison vloeibare ontstopper is een superkrachtige en effectieve ontstopper die moeiteloos vet, etensresten en haar oplost. Het heeft een krachtige gelformule, bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer en bruist en spat niet. Het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.

vanaf2,69
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIR REINIGERBison sanitair reiniger

Bison sanitair reiniger

Bison sanitair reiniger is een superkrachtige en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van sanitair en sanitaire ruimtes. Het is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik, geeft een stralende glans en heeft een frisse geur. Het is geschikt voor sanitair zoals vloeren, douchewanden, tegels, douchekop, kranen, douchecabines, baden en wastafels. Het is ook geschikt voor het reinigen van lichte kalkaanslag en voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten.

vanaf3,68
bekijk productBekijk product ▸
VLEKVRETERBison vlekvreter

Bison vlekvreter

Bison vlekvreter is een super effectieve en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) vlekken. Het geeft een snel resultaat (het hoeft slechts enkele seconden in te werken) en is vrij van oplosmiddelen. Het is geschikt voor toepassing op textiel en bekleding zoals tapijt en meubel- en autobekleding en het verwijdert hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en schoensmeer.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
KALKVRETERBison kalkvreter

Bison kalkvreter

Bison kalkvreter is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) kalk. Het geeft een stralende glans, beschermt langdurig (bevat metaalbeschermer) en geeft een frisse geur. Het is geschikt voor douchecabines, tegels, kranen, wastafels en douchekoppen. Het is ook geschikt voor toilet en overig sanitair.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
HANDCLEANERBison handcleaner

Bison handcleaner

Bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. Het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
VETVRETER BBQ, GRILL & OVENBison vetvreter bbq, grill & oven

Bison vetvreter bbq, grill & oven

Bison vetvreter bbq, grill en oven is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van bbq, grill en oven. Het is superkrachtig (zelfs voor aangekoekt en ingebrand vet) en verhelpt verkleuring van o.a. roestvrijstalen kookplaten. Het is geschikt voor het ontvetten van (gas)barbecues, ovens, bakplaten, planchas en andere grillapparatuur. Het is ook geschikt voor het ontvetten van harde metalen en roestvrij staal.

vanaf6,20
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONMAAKAZIJNBleko schoonmaakazijn

Bleko schoonmaakazijn

Bleko schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. Het is ook geschikt voor het opfrissen van kleuren van textiel en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken.

vanaf1,93
bekijk productBekijk product ▸
BRANDSPIRITUSBleko brandspiritus

Bleko brandspiritus

Bleko Brandspiritus is geschikt voor het reinigen van o.a. ruiten, spiegels en tegels. Het is daarnaast geschikt als brandstof voor fonduestellen.

vanaf2,72
bekijk productBekijk product ▸
ONTSTOPPER VASTBleko ontstopper vast

Bleko ontstopper vast

Bleko ontstopper vast is geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. Let op, het kan aluminium, lichte metalen, nietĖhittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. Gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. Strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. Indien nodig herhalen. Goed doorspoelen met water.

vanaf4,35
bekijk productBekijk product ▸
ONTSTOPPER VLOEIBAARBleko ontstopper vloeibaar

Bleko ontstopper vloeibaar

Bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. Gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. Vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). Uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
CHLOORBLEEKMIDDELBleko chloorbleekmiddel

Bleko chloorbleekmiddel

Bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiŽnisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. Ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. Gebruiksaanwijzing: Voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf1,52
bekijk productBekijk product ▸
ONTHARDINGSZOUT VOOR WATERONTHARDERSBroxo onthardingszout voor waterontharders

Broxo onthardingszout voor waterontharders

Broxo zout is speciaal ontwikkeld voor waterontharders en waterverzachters. Door het gebruik van dit zeer zuivere zout wordt kalkaanslag voorkomen. Doordat dit wateronthardingszout onder enorme hoge druk is samengeperst zal het niet wegspoelen en is het gebruik daardoor zeer zuinig. Het voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot zuiverheid, oplosbaarheid en microbiologische puurheid.

vanaf23,78
bekijk productBekijk product ▸
GLASREINIGERColormatic glasreiniger

Colormatic glasreiniger

Colormatic Glasreiniger is een gebruiksvriendelijk, reinigend en ontvettend schuim met hoog oplossend vermogen.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
AIR SPRAYDen braven air spray

Den braven air spray

Den braven zwaluw air spray bevat een onbrandbaar drijfmiddel, voor het reinigen onder druk en kan zelfs toegepast worden op brandgevaarlijke plekken. Het is geschikt voor het reinigen en het stofvrij maken van o.a. naden, kieren, voegen en spleten tussen toetsenborden, elektronische onderdelen, instrumenten, onderdelen van machines, uurwerken, camera's en glasranden.

vanaf24,85
bekijk productBekijk product ▸
H2OILDr schutz h2oil

Dr schutz h2oil

Meister Dr. Schutz H2Oil is een op water gebaseerde onderhoudsolie op natuurlijke basis. Het is geschikt voor het opfrissen van parket, houten vloeren en kurkvloeren met natuurgeolied oppervlak. Het heeft een eenvoudige verwerking zonder een polijstmachine te hoeven gebruiken, want het kan heel eenvoudig met een dweil worden aangebracht. verbruik ca. 40-50 m≤ per liter.

vanaf25,11
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDr schutz vloerreiniger r 1000

Dr schutz vloerreiniger r 1000

Dr. Schutz R1000 reinigt en onderhoudt in ťťn keer. Het vormt een zi≠j≠de≠matte wateroplosbare onderhoudsfilm, werkt antislip, maakt de vloer ook antistatisch en is te gebruiken als spray voor het opblokken van behandelde vloeren. Het is ook in een schrobzuigmachine te gebruiken. Verbruik ca. 750 m≤ per 750 ml en 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf15,95
bekijk productBekijk product ▸
VLOERGLANSDr schutz vloerglans

Dr schutz vloerglans

Dr. schutz vloerglans is een onderhoudsmiddel voor elastische vloerbedekkingen voor thuis en op de werkvloer. Verdunning: 50 ml vloerglans op 10 liter water.

vanaf13,36
bekijk productBekijk product ▸
PU REINIGERDr schutz pu reiniger

Dr schutz pu reiniger

Dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van Dr. schutz zijn behandeld. Dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. Verbruik: ca. 100 m≤ per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m≤ met 0,1 liter (periodieke reiniging).

vanaf10,89
bekijk productBekijk product ▸
VLEK EN WEGDr schutz vlek en weg

Dr schutz vlek en weg

Dr. Schutz Vlek en weg verwijdert wateroplosbare en water onoplosbare vlekken uit synthetisch tapijt en meubelstoffering. Het werkt door middel van zuurstof en is ook goed voor vlekken van o.a. koffie, rode wijn en thee. Let op, behandel het altijd na met water.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT PVC VLOERENDr schutz starterskit pvc vloeren

Dr schutz starterskit pvc vloeren

Dr. schutz starterskit voor pvc vloeren is een ideale startset voor de pvc vloer, maar ook voor het verwijderen van vlekken op andere materialen. De set bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 keer), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml voor kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn, 1 x melamine sponsje, 1 x vlekkenwijzer en 1 x promotiekit voor niet krassende doppen scratchnomore.

vanaf70,96
bekijk productBekijk product ▸
Parket & Kurk onderhoudDr schutz parket & kurk onderhoud

Dr schutz parket & kurk onderhoud

Dr. Schutz Parket & Kurk onderhoud is speciaal voor de regelmatige reiniging van alle waterafstotend gelakte parket- en kurkvloeren. Het heeft voortreffelijke vet- en vuiloplossende eigenschappen. Verbruik: ca. 750 m≤ per 750 ml en ca. 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf11,75
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT GIETVLOERENDr schutz starterskit gietvloeren

Dr schutz starterskit gietvloeren

Dr. schutz starterskit voor gietvloeren bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 x), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml van kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn en 1 x softdoekje.

vanaf68,85
bekijk productBekijk product ▸
INTENSIEFREINIGERDr schutz intensiefreiniger

Dr schutz intensiefreiniger

Dr. schutz intensiefreiniger is een speciaal schoonmaakmiddel voor alle Meister fineer-, parket- en kurkvloeren en gelakte Meister pdl-laminaatvloeren. Het is geschikt voor de grondige reiniging tussendoor.

vanaf16,79
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMAXDr schutz spraymax

Dr schutz spraymax

Dr. Schutz Spraymax is speciaal voor de eerste onderhoudsbeurt en voor het opfrissen van alle waterafstotend gelakte parketvloeren. De vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd. Verbruik: ca. 600 m≤ per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
PU Protector anticolorDr schutz pu protector anticolor

Dr schutz pu protector anticolor

Dr. schutz pu protector anti color is een 2-componenten pu coating met hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliŽn voor elastische vloerbedekkingen en giet-coat vloeren voor op de werkvloer. Het is alleen geschikt voor de professionele verwerker.

vanaf226,75
bekijk productBekijk product ▸
HOUTZEEPDr schutz houtzeep

Dr schutz houtzeep

Dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.

vanaf12,55
bekijk productBekijk product ▸
ScratchfixDr schutz scratchfix

Dr schutz scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden. Het is geschikt voor PVC/Vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren. De glansgraad is afgestemd op een mat oppervlak. Dit is later altijd licht op te wrijven (polijsten) naar een gewenste hogere glansgraad. De set bevat een Scratchfix PU Repair pen, een Scratchfix PU Repair Spray, een schuurdoek, een katoenen doek, een plastic wig en een handleiding.

vanaf73,98
bekijk productBekijk product ▸
PARKET EN KURKDr schutz parket en kurk

Dr schutz parket en kurk

Dr. Schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte parket- en kurkvloeren. Het werkt intensief vuiloplossend.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT REINIGERDr schutz laminaat reiniger

Dr schutz laminaat reiniger

Dr. Schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. Het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PKDr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Dr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf19,01
bekijk productBekijk product ▸
BASISREINIGER RDr schutz basisreiniger r

Dr schutz basisreiniger r

Dr. schutz basisreiniger r is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. Het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. Het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. Ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd. Verbruik: ca. 15 m≤ per 750 ml.

vanaf12,89
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM OLIEDr schutz premium olie

Dr schutz premium olie

Dr. schutz premium onderhoudsolie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. Het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.

vanaf58,59
bekijk productBekijk product ▸
ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)

Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)

Dr. Schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. Het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. Het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. Er moet altijd nabehandeld worden met water.

vanaf12,60
bekijk productBekijk product ▸
SUPERMATDr schutz supermat

Dr schutz supermat

Dr. Schutz Supermat is een polyurethaan houdende polymeerdispersie voor de initiŽle bescherming van elastische vloerbedekkingen in projecten. Door de speciale polymeercombinatie is het ook zeer goed geschikt voor een snelle opfrissing van PU-veredelde vloeren. Het is optimaal voor de verzorging en onderhoudsreiniging van elastische vloerbedekkingen, heeft een zeer matte uitstraling en is antislip. Verbruik: ca. 30 m≤ per 750 ml en 200 m≤ per 5 ltr.

vanaf13,37
bekijk productBekijk product ▸
ECOLOGISCHE HANDZEEPEco point ecologische handzeep

Eco point ecologische handzeep

Ecopoint eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. Het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. De handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.

vanaf32,62
bekijk productBekijk product ▸
LIQUIDDESIGN 359 CONDITIONEREurocol liquiddesign 359 conditioner

Eurocol liquiddesign 359 conditioner

Eurocol liquiddesign conditioner is voor het reinigen en onderhouden van liquiddesign vloeren. De vloer wordt beschermd door een film die voor minder aanhechting van vuil zorgt. Deze film wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Bij regelmatig gebruik blijft het uiterlijk van de vloer behouden (het heeft geen glanseffect). Het heeft daarnaast een frisse dennengeur. Verbruik: 250 gram op 10 liter water.

vanaf123,19
bekijk productBekijk product ▸
312 CONDITIONEREurocol 312 conditioner

Eurocol 312 conditioner

Eurocol betondesign 312 conditioner is een hoogwaardig reinigingsconcentraat voor de reiniging en het onderhoud van betondesign, floordesign en floorcolouring. Het creŽert een vuilafstotende film, geeft geen optische verandering aan betondesign en heeft een frisse dennengeur. Verbruik: 250 gram conditioner op 10 liter water.

vanaf12,19
bekijk productBekijk product ▸
VLOERPOLISHGlitsa vloerpolish

Glitsa vloerpolish

Glitsa vloerpolish is een zijdeglanzend, professioneel polijstmiddel voor gelakt hout, parket, kurk, plavuizen, linoleum en vinylvloeren. Het is speciaal geschikt voor het periodiek onderhoud van druk belopen plaatsen. Het geconcentreerde waspreparaat geeft het een optimaal beschermende en maskerende werking en het is slipvast. Het voorkomt voortijdige slijtage van de toplaag en beschermt tegen vuilinloop.

vanaf22,49
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSMIDDELGlitsa reinigingsmiddel

Glitsa reinigingsmiddel

Glitsa vloerreiniger is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van alkalische- en oppervlakte actieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van hout, kurk, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- en olielagen. Het is ook geschikt voor het reinigen van verweerd kunststof tuinmeubilair, linoleum, vinylvloeren en plavuizen. Het verwijdert tevens was- en polishlagen en strepen ontstaan door o.a. rubberzolen en zwenkwielen. De vloerreiniger is tot 99% biologisch afbreekbaar.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 4Hg vlekweg nr. 4

Hg vlekweg nr. 4

HG vlekweg nr. 4 verwijdert vlekken van saus & jus, kruiden, bloed, melk, eiwit, chocolade, mayonaise, slagroom, wondvocht en sperma uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 5Hg vlekweg nr. 5

Hg vlekweg nr. 5

HG vlekweg nr. 5 verwijdert vlekken van make-up, gras, stuifmeel, markeerstift, kauwgom, mascara, waterverf, aarde, klei, bouwzand en gravel uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
FRITUURPANREINIGERHg frituurpanreiniger

Hg frituurpanreiniger

HG Frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razendsnel oplost maar de frituurpan, deksel en het mandje niet aantast.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 1Hg vlekweg nr. 1

Hg vlekweg nr. 1

HG Vlekweg nr. 1 verwijdert vlekken van koffie, thee, cacao, ketchup, fruit, mosterd, jam, rode wijn, inkt, groentesap, vruchtesap, urine, transpiratie, curry en parfums uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 2Hg vlekweg nr. 2

Hg vlekweg nr. 2

HG vlekweg nr 2 verwijdert vlekken van viltstift, vet, olie, schoensmeer, spijsolie, frituurvet, smeer, stickers en tippex uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT DWEILREINIGERHg laminaat dweilreiniger

Hg laminaat dweilreiniger

HG Laminaat dweilreiniger.

vanaf3,19
bekijk productBekijk product ▸
VLEKWEG NR. 3Hg vlekweg nr. 3

Hg vlekweg nr. 3

HG vlekweg nr 3 verwijdert vlekken van kaarsvet, hars en teer uit textiel.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
HANDCLEANER SPECIALKresto handcleaner special

Kresto handcleaner special

Kresto handcleaner special is een speciale handreinigingspasta met een milde formule met oplosmiddel op basis van esters voor het verwijderen van moeilijke, klevende verontreiniging. Het verwijdert alkyd- en acrylverf, grondverf, lak, hars, plamuur, hechtmiddelen en vernis. Het heeft 100% actieve bestanddelen in een met klei verdikte formule. Het is zuinig in gebruik doordat een kleine hoeveelheid product al volstaat voor een effectieve reiniging. Het bevat het gepatenteerde astopon als natuurlijk schuurmiddel. Dit wordt gemaakt van geraffineerde gemalen walnootdoppen, een natuurlijke en hernieuwbare bron, en zorgt voor een diepe reiniging zonder de huid te beschadigen en zonder negatieve impact op het milieu. Het schuurmiddel kan gemakkelijk worden weggespoeld, zodat afvoeren en leidingen niet verstopt raken. Het heeft een onopvallende geur en is siliconenvrij. Het heeft geen negatieve uitwerking op oppervlakken die nog gelakt of behandeld moeten worden.

vanaf5,31
bekijk productBekijk product ▸
Refresher OH70Lecol refresher oh70

Lecol refresher oh70

Lecol refresher OH70 laat een antistatische beschermlaag achter en droogt zonder strepen op. Het kan op alle afwasbare materialen gebruikt worden zoals kachels, vloeren, sanitair en kunststof oppervlakken. Verbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 100-500 ml op 10 liter water voor 100 m≤, bij sterkere vervuiling meer toevoegen.

vanaf10,00
bekijk productBekijk product ▸
Conditioner OH25Lecol conditioner oh25

Lecol conditioner oh25

Lecol conditioner OH25 onderhoudsolie is een onderhoudsproduct geschikt voor met olie geÔmpregneerd parket en andere houten vloeren, hardwax olie of UV geoliede vloeren. Het heeft zowel een reinigende als een voedende functie. Hierdoor blijft het hout beter verzadigd waardoor vlekken lastiger ontstaan. Afhankelijk van de vervuiling en gebruiksintensiteit wordt geadviseerd dit 5 tot 12 keer per jaar te doen. Droogtijd: ca. 3 uur. Verbruik: ca. 50-100 m≤ per liter.

vanaf22,35
bekijk productBekijk product ▸
WAX REMOVER OH34Lecol wax remover oh34

Lecol wax remover oh34

Lecol wax remover oh34 intensiefreiniger verwijdert gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen. Ook verwijdert het stevige vlekken. Het dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt. Het is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel. Verbruik: 100 m≤ voor 2 tot 4 liter.

vanaf19,48
bekijk productBekijk product ▸
PVC Remover OH55Lecol pvc remover oh55

Lecol pvc remover oh55

Lecol PVC remover OH55 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het is waterverdunbaar en reinigt de sterk vervuilde PVC of vinyl vloeren intensief. Omdat het een lage pH-waarde heeft, is het ook geschikt voor linoleum. Verbruik: 4-10 liter water verdunnen met 1 liter remover.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
Clean OH49Lecol clean oh49

Lecol clean oh49

Lecol clean OH49 is een mild reinigingsmiddel met aangename geur voor het wekelijks reinigen van de vloer. Het lost vuil en vet op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Het is geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren. Verbruik: 50 tot 100 ml voor 100 m≤.

vanaf8,07
bekijk productBekijk product ▸
Wax Care OH39Lecol wax care oh39

Lecol wax care oh39

Lecol wax care OH39 is geschikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Het wordt kant-en-klaar geleverd en hoeft dus niet verdund te worden. Door gebruik ontstaat een zijdemat boenwas effect, zullen open poriŽn gesloten zijn en zal de vloer tegen vervuiling beschermd zijn. Verbruik: 50-100 m≤ per liter.

vanaf38,10
bekijk productBekijk product ▸
PVC Polish OH51Lecol pvc polish oh51

Lecol pvc polish oh51

Lecol PVC polish OH51 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het brengt een beschermlaag aan op de vloer waardoor de vloer beschermd wordt tegen zwaar mechanisch materiaal en rubberstrepen en de vloer ook nog veegvast wordt. Het geeft een mat eindresultaat. Verbruik: ca. 30 m≤ per liter.

vanaf25,71
bekijk productBekijk product ▸
AntiSlip Polish OH47Lecol antislip polish oh47

Lecol antislip polish oh47

Lecol antislip polish oh47 reinigt de vloer en geeft het een mooie glans. Ook houdt het vuil tegen en bereikt het een antislip effect. Het kan gebruikt worden op elke gelakte parketvloer. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
Wax & Clean OH32Lecol wax & clean oh32

Lecol wax & clean oh32

Lecol wax & clean OH32 zorgt voor reiniging van met was, balsem of hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt het voor een antislip laag. Het is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het laat na droging een dunne waslaag achter die de vloer beschermt. Verbruik: 200-300 ml per 10 liter water voor 100 m≤ vloer.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
PVC CLEANER OH59Lecol pvc cleaner oh59

Lecol pvc cleaner oh59

Lecol pvc cleaner oh59 is geschikt voor vinyl en pvc vloeren. Het is voor het dagelijkse onderhoud en is mild, huid- en materiaalvriendelijk en ph-neutraal. Hierdoor kan er geen verkleuring van de vloer optreden en hecht een nieuwe onderhoudslaag gegarandeerd goed. Verbruik: 100 m≤ per 50-100 ml op 10 liter water.

vanaf7,93
bekijk productBekijk product ▸
CARE CLEANER OH43 ONDERHOUDSMIDDELLecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddel

Lecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddel

Lecol carecleaner OH43 is een mild huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd onderhoudsmiddel. Het zorgt voor een (wekelijkse) reiniging en onderhoud van de gelakte parketvloer. Daarnaast is het ook PH-neutraal en de beschermfilm die achterblijft is vrijwel onzichtbaar. Het is daardoor uitermate geschikt voor extreem matte vloeren zoals vloeren die gelakt zijn met Lobadur WS 2k invisible protect A.T. Het is ook geschikt voor PVC, CV, polyolefine, kurk, linoleum, rubber en natuur- en kunststenen vloeren. Verbruik: ca. 25 ml tot 1 liter op 10 liter water, voor ongeveer 100 m≤.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
VLOEIBARE WASLecol vloeibare was

Lecol vloeibare was

Lecol vloeibare was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket en andere houten vloeren, linoleum en steenhout. Na behandeling is de vloer na ca. 20 minuten volop belastbaar en heeft het een mooie hoogwaardige glans. Verbruik: ca. 80 m≤ per liter.

vanaf16,22
bekijk productBekijk product ▸
Oilcare OH22Lecol oilcare oh22

Lecol oilcare oh22

Lecol oil care OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis, geschikt voor toepassing op geÔmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Het kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Het hoeft niet verdund te worden en zorgt voor een matte uitstraling. Ook is plaatselijke behandeling mogelijk. Verbruik: ca. 30-100 m≤ per liter.

vanaf39,49
bekijk productBekijk product ▸
Step Stop OH36 Vloeibare WasLecol step stop oh36 vloeibare was

Lecol step stop oh36 vloeibare was

Lecol stepstop OH36 vloeibare was is geschikt voor reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het bevat een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaal was dat zorgt voor een antislipwerking. Het geeft een mooie glans en is makkelijk uit te boenen. Het is geschikt voor alle vloeren die oplosmiddelbestendig zijn, zoals parket- en houten vloeren, linoleum en steenhout. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf18,21
bekijk productBekijk product ▸
Master Polish V6Lecol master polish v6

Lecol master polish v6

Lecol master polish v6 is een oplosmiddelvrije slijtvaste beschermlaag op basis van speciaal gemodificeerde polyurethaan acrylaat dispersies voor alle gelakte parketvloeren. Het voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en is veegvast. Verbruik: ca. 30-35 m≤ per liter.

vanaf24,90
bekijk productBekijk product ▸
SOAP OH23Lecol soap oh23

Lecol soap oh23

Lecol soap oh23 is een ph neutrale zeep die zowel een reinigende als voedende en beschermende werking heeft op de houten vloer. Hierdoor zorgt het ervoor dat de poriŽn van een houten vloer die behandeld is met Lecol accent olie verzadigd blijven. Het kan ook toegepast worden op vanaf de fabriek uv geoliede vloeren. Het parket of de houten vloer blijft hierdoor beschermd tegen vuil, intrekkend vocht en slijtage. Verbruik: 50-100 ml per 10 liter water.

vanaf28,35
bekijk productBekijk product ▸
Intensiefreiniger OH27Lecol intensiefreiniger oh27

Lecol intensiefreiniger oh27

Lecol intense cleaner OH27 is geschikt voor het intensief reinigen van met natuurolie, hardwax-olie en UV-olie behandeld parket en andere houten vloeren, alsmede het verwijderen van waslagen van met was behandelde parket en andere houten vloeren. Het kan ook buiten gebruikt worden om het terras intensief te reinigen. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf31,48
bekijk productBekijk product ▸
Remover OH45Lecol remover oh45

Lecol remover oh45

Lecol remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is het te gebruiken voor het verwijderen van oude polish lagen. Het is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. Het kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum. Verbruik: ca. 50-100 m≤ per liter.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
Easy Polish OH41Lecol easy polish oh41

Lecol easy polish oh41

Lecol easy polish OH41 is een oplosmiddelvrije polish/finish voor gelakte houten vloeren. Het is op basis van speciale watergedragen kunstharsdispersies en antislip. Het is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en veegvast. Afhankelijk van het gebruik van de vloer wordt geadviseerd het 3 tot 5 keer per jaar aan te brengen. Hierdoor blijft de vloer in goede conditie. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 30 ml per m≤.

vanaf14,22
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlMeister hardwas voor meister vloeren

Meister hardwas voor meister vloeren

Meister hardwas voor meister vloeren.

vanaf10,81
bekijk productBekijk product ▸
IMPREGNEERMIDDELMotip impregneermiddel

Motip impregneermiddel

Motip impregneerspray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.

vanaf10,68
bekijk productBekijk product ▸
KAUWGOMVERWIJDERAARMotip kauwgomverwijderaar

Motip kauwgomverwijderaar

Motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. Het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įC, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
STOFVRIJMotip stofvrij

Motip stofvrij

Motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.

vanaf23,64
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMREINIGERMotip schuimreiniger

Motip schuimreiniger

Motip schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een subtiele geur en hiermee kan aanslag van rook, inkt en vet verwijderd worden.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
CYCLING IMPREGNEERMIDDELMotip cycling impregneermiddel

Motip cycling impregneermiddel

Motip cycling impregneer spray is een spray voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch lucht doorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.

vanaf9,04
bekijk productBekijk product ▸
EASYWAXNanosign easywax

Nanosign easywax

Nanosign easy wax is een hoogwaardig onderhoudsmiddel op basis van chemische nanotechnologie, speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden. Het geeft een veel langere bescherming van gecoate en kunststof ondergronden dan de conventionele waxproducten.

vanaf128,85
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN CARENcoat clean care

Ncoat clean care

Ncoat clean care is een op nanotechnologie samengesteld `3-in-1` product (reiniger, politoer en beschermlaag) voor het behandelen en onderhouden van gesloten ondergronden zoals harde kunststoffen, Trespa, HPL beplating en oude coatinglagen. Het reinigt en haalt de originele kleur van de ondergrond terug en verzegelt het oppervlak met een Easy-to-Clean beschermlaag. Na droging kan de behandelde ondergrond eenvoudig met water worden gereinigd.

vanaf46,49
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano infiniclean deepclean+odorcontrol rtu

Orange nano infiniclean deepclean+odorcontrol rtu

Orange nano InfiniClean DeepClean+OdorControl RTU is een gebruiksklare, krachtige reiniger voor het effectief verwijderen van problematische vlekken en onprettige geuren in harde oppervlakken zoals voegen, beton en baksteen. De formule reinigt het oppervlak direct door de verwijdering van oppervlaktevervuiling en daarnaast dringen unieke micro-organismen diep in de poriŽn van het materiaal en breken ingedrongen vervuiling en geuren gedurende enkele dagen na de reiniging af.

vanaf5,34
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFOAMOriginalfix glassfoam

Originalfix glassfoam

Originalfix glassfoam is een universele, doeltreffende schuimspray reiniger voor ontvetten en reinigen. Het verwijdert o.a. vuil, vet, condens strepen, dode insecten en nicotine. Het is tevens goed toe te passen voor het reinigen van gereedschappen. Het is toepasbaar op o.a. glas, verf, kunststof, vinyl, porselein, roestvrij staal, sanitair, tegels, spiegels en matten. Het is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken, en het reinigt snel, veilig en grondig. Het geeft geen regenboogschijn of strepen na, bevat geen schuurmiddelen en heeft een aangename geur.

vanaf9,82
bekijk productBekijk product ▸
SOAPCLEANOwatrol soapclean

Owatrol soapclean

Owatrol soap clean is een speciale reiniger voor met olie of vernis afgewerkte houten vloeren. Het bevat een hoge concentratie aan werkzame stoffen, laat geen sporen na, is niet glad, is eenvoudig in gebruik en heeft een aangename geur. Het reinigt zonder het oppervlak aan te tasten, herstelt de oorspronkelijke uitstraling van de vloer en is geschikt voor regelmatig onderhoud. Het is toepasbaar op met olie of vernis afgewerkte houten vloeren, vinylvloeren, laminaat en melamine. Het is niet geschikt voor metalen of gelakte oppervlakken.

vanaf23,55
bekijk productBekijk product ▸
POLISHFLOOROwatrol polishfloor

Owatrol polishfloor

Owatrol polishfloor is een metalliserende polish op basis van polymeerdispersie en was voor het onderhoud en bescherming van gevernist parket. Het legt een beschermende laag op het oppervlak, beschermt de vernislaag tegen slijtage en versterkt de glans en de kleur van het parket. Het is geschikt voor een eerste onderhoudsbeurt en periodiek onderhoud van met vernis afgewerkte parket, plankenvloeren en trappen en kan ook worden gebruikt voor in de fabriek of werkplaats gevernist parket, linoleum en kurk. Het is ook geschikt voor legklaar parket en laminaat. Verbruik: ca. 40 m≤ per liter.

vanaf30,60
bekijk productBekijk product ▸
HANDZEEP HOUTMEELPresto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediŽnten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.

vanaf48,96
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMREINIGERPresto schuimreiniger

Presto schuimreiniger

Presto schuimreiniger reinigt alle soorten hardnekkig vuil van diverse oppervlakken, zelfs textiel.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax r

Prochemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 18Ė25 m≤ per liter.

vanaf29,05
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTCREMEProchemko polijstcreme

Prochemko polijstcreme

Prochemko polijstcrŤme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geŽtst glas. Het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: polijstcrŤme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. Inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. Daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.

vanaf70,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONMAAKSPONSReynst schoonmaakspons

Reynst schoonmaakspons

Reynst schoonmaakspons is van een speciale hydrocel schuim waardoor deze veel vocht opneemt. Deze spons droogt niet uit en blijft zacht en soepel. Het is een lichte uitwasbare spons die bijzonder slijtvast is, het is bestand tegen alle schoonmaakmiddelen en het is ideaal voor het schoonmaken van gereedschap.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
COMBISPONSReynst combispons

Reynst combispons

Reynst combispons is van hydrocel schuim en heeft een scrublaag van polyester met een open cel structuur die er voor zorgt dat hardnekkig vuil wordt opgenomen. Het is eenvoudig schoon te spoelen en het is licht van gewicht met een hoog absorptievermogen. Het is bijzonder slijtvast en de spons droogt niet uit en blijft zacht en soepel. Het is bestand tegen alle schoonmaakmiddelen en de scrublaag van polyester is behandeld met een antibacteriŽle behandeling van ultra fresh.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PARLEMOURRolith cural parlemour

Rolith cural parlemour

Rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.

vanaf13,29
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAARRolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith Rolithoi Professionele Kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiŽnisch schoon, reinigt en ontkalkt. Het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. Vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. Het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf10,73
bekijk productBekijk product ▸
Voeg- en weerplekreinigerRolith voeg- en weerplekreiniger

Rolith voeg- en weerplekreiniger

Rolith voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf17,39
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PROTECTRolith cural protect

Rolith cural protect

Rolith cural protect is een handcrŤme ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrŤme worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf24,80
bekijk productBekijk product ▸
ROLICLEAN KALKVERWIJDERAARRolith roliclean kalkverwijderaar

Rolith roliclean kalkverwijderaar

Rolith roliclean kalkverwijderaar is een kalkreiniger voor de dagelijkse reiniging van diverse oppervlakten in toilet of badkamer. Het is tevens uitermate geschikt voor het verwijderen van kalk, watervlekken, vuil, vet en zeepresten van kranen, badkuipen, diverse sanitair, wanden en vloeren. Het reinigt doeltreffend en tast chroom, glazuur en voegen niet aan.

vanaf20,47
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFREINIGER SPRAYRolith kunststofreiniger spray

Rolith kunststofreiniger spray

Rolith Kunststofreiniger N 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.

vanaf10,11
bekijk productBekijk product ▸
ROLIKAL ONTKALKERRolith rolikal ontkalker

Rolith rolikal ontkalker

Rolith rolikal ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. Het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.

vanaf15,74
bekijk productBekijk product ▸
SBO 901 ONDERDELEN REINIGERRolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith SBO 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. Het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. Langdurige inwerking op rubber vermijden.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHERMRolith rolitherm

Rolith rolitherm

Rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. Verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. Let op, het is alleen geschikt voor professioneel gebruik en mag niet verkocht worden aan particulieren.

vanaf20,20
bekijk productBekijk product ▸
RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOERENRolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf64,27
bekijk productBekijk product ▸
ROLISAN SANITAIR REINIGERRolith rolisan sanitair reiniger

Rolith rolisan sanitair reiniger

Rolith Rolisan Sanitair Reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. Het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.

vanaf12,37
bekijk productBekijk product ▸
ROLIREIN FECALIEN REINIGERRolith rolirein fecalien reiniger

Rolith rolirein fecalien reiniger

Rolith Rolirein Professionele Fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. Het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. Een oplossing van Rolirein Fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.

vanaf20,17
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFIX SPUITBUSRolith glassfix spuitbus

Rolith glassfix spuitbus

Rolith Glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. Het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIRREINIGER DAGELIJKSRolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. Het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
AFWASMIDDEL PRO CITROENRolith afwasmiddel pro citroen

Rolith afwasmiddel pro citroen

Rolith afwasmiddel pro is een sterk geconcentreerd neutraal alkalivrij afwasmiddel dat door zijn vriendelijke eigenschappen bijzonder geschikt is voor de reiniging van diverse wasbare voorwerpen en oppervlakten. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de reiniging van wanden, deuren, meubilair, kozijnen, ramen, spiegels en tegelwerk. Het bevat schuim dat lang actief blijft en laat geen strepen ofeen vetsluier achter. Natuurlijke vetten in de huid, die door allerlei afwasmiddelen worden onttrokken, worden door een toegevoegde handverzachter hersteld. Het laat zich snel in het water vermengen en geeft een snelle en actieve schuimwerking.

vanaf6,88
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soap

Rubio monocoat soap

Rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

vanaf7,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CARERubio monocoat surface care

Rubio monocoat surface care

Rubio Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Monocoat Oil Plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. Het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
MONOCOAT UNIVERSAL MAINTENANCE OIL 2 MIXRubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mix

Rubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mix

Rubio monocoat universal maintenance oil 2 mix is een onderhoudsolie voor het opfrissen en verder beschermen van hout dat behandeld werd met Rubio monocoat oil plus 2c. Het zorgt ervoor dat het hout beter bestand is tegen vloeistoffen.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MAINTENANCE OIL VOC FREERubio monocoat universal maintenance oil voc free

Rubio monocoat universal maintenance oil voc free

Rubio monocoat universal maintenance oil is een universele onderhoudsolie die zowel toepasbaar is als opfrissing van de kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. De frequentie van dit onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt. Het wordt aanbevolen deze behandeling uit te voeren voordat de kleur vervaagt. Verbruik: ca. 150-200 m≤ per liter.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CLEANERRubio monocoat surface cleaner

Rubio monocoat surface cleaner

Rubio surface cleaner is een multifunctionele allesreiniger voor houten vloeren, meubelen en werkbladen die behandeld zijn met lak. Het is tevens geschikt voor harde oppervlakten zoals pvc, laminaat en keramiek. Het is daarnaast het aanbevolen onderhoudsproduct voor vloeren die zijn afgewerkt met Rubio monocoat invisible protector. Met de ecospray kan het oppervlak worden gesprayd en afgenomen met een vochtige doek. Met de 5 liter jerrycan kan een sopje worden gemaakt voor een grondige dweilbeurt.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODPREPRubio monocoat woodprep

Rubio monocoat woodprep

Rubio monocoat woodprep is een voorbereidende reiniger voor het reinigen van alle types hout. Het verwijdert resten schuurstof, minimaliseert schuurfouten en reduceert houtsoort gebonden tannine en oliŽn. Het verbetert de intensiteit van de gekleurde Rubio monocoat olie door een betere pigmentopname en het verbetert de hechting op van nature vettige en olierijke houtsoorten.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
TANNIN REMOVERRubio monocoat tannin remover

Rubio monocoat tannin remover

Rubio Monocoat Tannin remover is geschikt voor de behandeling van kringen of vlekken op hout veroorzaakt door de reactie van zuur en water. Deze kringen ontstaan meestal bij een combinatie van vocht en metaal.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
LIMESPOT REMOVERRubio monocoat limespot remover

Rubio monocoat limespot remover

Rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soap

Rubio monocoat soap

Rubio Monocoat zeep is een veilig alternatief voor groene zeep of agressieve reinigers en geschikt voor het reinigen van geoliede houten vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil- en vetresten zonder een laag achter te laten. De zeep is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik. Het heeft de frisse geur van citrusvrucht, behoudt de matte, natuurlijke uitstraling en heeft een reinigende en voedende werking.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
REFRESHRubio monocoat refresh

Rubio monocoat refresh

Rubio Monocoat Refresh is een handig kant-en-klaar product dat ervoor zorgt dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt. Het is te gebruiken wanneer de vloer te droog of te ruw aanvoelt, oftewel wanneer de houtvezels vrij komen. Het is eveneens toepasbaar op andere geoliede vloeren. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf31,00
bekijk productBekijk product ▸
EASYGRAFRupes easygraf

Rupes easygraf

Rupes easygraf verwijdert pen- en viltstiftstrepen van kwetsbare oppervlakken zonder moeite. Het laat zich goed mengen met water, zodat het zuinig in gebruik is. Het kan gewoon in een spuitfles of, wanneer de vervuiling erg sterk is, met een spons worden gebruikt om het in te wrijven.

vanaf10,00
bekijk productBekijk product ▸
Viagum KauwgomverwijderaarRupes viagum kauwgomverwijderaar

Rupes viagum kauwgomverwijderaar

Rupes viagum gel om kauwgum te verwijderen bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediŽnten en zit vol met oppervlakte actieve stoffen. Het heeft een zeer verzachtende werking waardoor kauwgom en kauwgomresten makkelijk te verwijderen zijn. Het is geschikt voor textiel, steen, linoleum en karpet.

vanaf29,55
bekijk productBekijk product ▸
VLOERREINIGERRust-oleum vloerreiniger

Rust-oleum vloerreiniger

Rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. Verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m≤ per liter (bij verdunning van 1:8).

vanaf11,53
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTERRust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter

Rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter

Rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. Het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf106,07
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD ETSMIDDELRust-oleum epoxyshield etsmiddel

Rust-oleum epoxyshield etsmiddel

Rust-oleum Epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. Het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een Rust-oleum coating systeem. Het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (ďwitte roestĒ).

vanaf137,87
bekijk productBekijk product ▸
SCHIMMELREINIGERSudwest schimmelreiniger

Sudwest schimmelreiniger

SŁdwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. Het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. Binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. Nawassen is niet nodig (behalve op tegels).

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
SATIN OILTimberex satin oil

Timberex satin oil

Timberex Satin Oil is een onderhoudsolie voor geoliede oppervlakken. Het dringt diep in de ondergrond, droogt snel en vooraf schuren is meestal niet nodig. Verbruik: 15-20 m≤ per liter.

vanaf40,55
bekijk productBekijk product ▸
Satin Oil GoldTimberex satin oil gold

Timberex satin oil gold

Timberex Satin Oil Gold is een onderhoudsolie met een hoog vaste stof gehalte voor het periodiek onderhoud van geoliede vloeren. Vooraf schuren is meestal niet nodig. Verbruik: 40-60 m≤ per liter.

vanaf37,18
bekijk productBekijk product ▸
Bio-C CleanerTimberex bio-c cleaner

Timberex bio-c cleaner

Timberex BIO-C is een Ph-neutraal reinigingsmiddel voor geoliede oppervlakken. Het bevat geen oplosmiddelen en is biologisch afbreekbaar. Verdunning: ca. 100 - 250 ml per 5 liter water.

vanaf20,26
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY EN CLEANTrae lyx spray en clean

Trae lyx spray en clean

Trae-lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae-lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
OLIE EN WAX FLOOR CLEANERTrae lyx olie en wax floor cleaner

Trae lyx olie en wax floor cleaner

Trae-lyx olie en wax floor cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het heeft een aangenaam frisse geur. Verbruik: ca. 15 tot 30 behandelingen per liter.

vanaf11,26
bekijk productBekijk product ▸
ECO REINIGINGSMIDDELTrae lyx eco reinigingsmiddel

Trae lyx eco reinigingsmiddel

Trae lyx eco reinigingsmiddel olie en wax is een laagschuimend reinigingsmiddel voor het reinigen van oppervlakken die met olie of (hard)wax uit het Trae lyx olie assortiment behandeld zijn. Het is zowel geschikt voor natte reiniging als sprayreiniging. De vloerreiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuiling en droogt streeploos op. Het is krachtig, huidvriendelijk, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
VLOER POLISHTrae lyx vloer polish

Trae lyx vloer polish

Trae lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Het vult krasjes in de laklaag. Verbruik: ca. 60-80 m≤ per liter.

vanaf22,17
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSMIDDELTrae lyx onderhoudsmiddel

Trae lyx onderhoudsmiddel

Trae-lyx onderhoudsmiddel is een reinigingsmiddel voor met trae-lyx lakken behandelde vloeren. In 1 behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. Het is ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met vloerpolish zonder de vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
POLISH VERWIJDERAARTrae lyx polish verwijderaar

Trae lyx polish verwijderaar

Trae lyx polish verwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. Het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. Het breekt de vervuilde polishlaag af zonder de laklaag aan te tasten en maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
CALCIMEXVista calcimex

Vista calcimex

Vista Calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. Het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. Ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. Het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met Vista Viamond 704, in een gelijke mengverhouding.

vanaf22,61
bekijk productBekijk product ▸
MATPROTECTIEVista matprotectie

Vista matprotectie

Vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. Het is geschikt voor laminaat, PVC, kurk en rubberen vloeren. Het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (R9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (DIN 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. Verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).

vanaf22,92
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJES 5 STUKSWagner reinigingsdoekjes 5 stuks

Wagner reinigingsdoekjes 5 stuks

Wagner reinigingsdoekjes voor vloeren. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
FILTER