menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
307 MASKING TAPE VOOR BUITENKip 307 masking tape voor buitenKip 307 masking tape voor buiten

Kip masking tape voor buiten 307 heeft uv-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
3808 FINELINE TAPEKip 3808 fineline tapeKip 3808 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een goede kleefkracht en is uv-bestendig. Het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.

vanaf4,47
bekijk productBekijk product ▸
STUKADOORSTAPEKip stukadoorstapeKip stukadoorstape

Kip Stucco Tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, UV-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. De tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.

vanaf3,94
bekijk productBekijk product ▸
373 WASHI-TEC EXTRA STRONGKip 373 washi-tec extra strongKip 373 washi-tec extra strong

Kip FineLine Washi-Tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 100C en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

vanaf13,98
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 205Kip masking tape 205Kip masking tape 205

Kip masking tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. Het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. Daarnaast is het bijzonder trekvast. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. Treksterkte: 36,8 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 66C.

vanaf2,33
bekijk productBekijk product ▸
fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 238 Premium is een soepele, dunne tape van speciaal Washi-Tec papier. Het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is UV-bestendig. Het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. De inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
3810 Duoband groen/witKip 3810 duoband groen/witKip 3810 duoband groen/wit

Kip Duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. Het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUM PLUSKip steenband premium plusKip steenband premium plus

Kip 207 steenband is hoogwaardig plooibaar steenband. Het is krachtig klevend en ook bij lichte vorst inzetbaar. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij bijvoorbeeld zandstralen en reparaties. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf20,30
bekijk productBekijk product ▸
206 PVC-Masking tapeKip 206 pvc-masking tapeKip 206 pvc-masking tape

Kip 206 pvc-masking tape is een makkelijk af te rollen pvc-tape in premiumkwaliteit. Het bestaat uit een gladde, stabiele en plooibare folie van zachte pvc. Het is ideaal voor de professionele bescherming van gladde ondergronden en is goed geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
3319 PE-Masking tape PremiumKip 3319 pe-masking tape premiumKip 3319 pe-masking tape premium

kip 3319 pe-masking tape professionele kwaliteit glad wit is een gemakkelijk af te rollen en vormvaste premium-plus pe-tape. Het is gemaakt van eenzijdig gecoate, milieuvriendelijke pe-folie met natuurrubber-lijm. Het is zeer makkelijk af te rollen en af te scheuren en blijft ook onder de inwerking van hitte en koude zeer vormvast. Dankzij de goede weekmakerbestendigheid is de tape zeer geschikt voor ondergronden van kunststof (pvc, zoals ramen). Bij gegalvaniseerde oppervlakken is bij het gebruik voorzichtigheid geboden en de beschermende pe-tape is niet geschikt voor geanodiseerd aluminium. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen van -40C tot 60C.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDENKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergrondenKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip masking tape washi-tec lila 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. Het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60C temperatuurbestendig.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
PE-MASKING TAPE VOOR PVCKip pe-masking tape voor pvcKip pe-masking tape voor pvc

Kip pe-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium pe-tape voor de professionele markt. Door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor pvc-ondergronden zoals kunststof kozijnen. Het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. De temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.

vanaf4,43
bekijk productBekijk product ▸
WASHI TEC FINE LINE TAPE 208Kip washi tec fine line tape 208Kip washi tec fine line tape 208

Kip fineline-tape washi-tec premium plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken) en het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is uv-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. Het is geschikt tot 120 graden celsius.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
242 MASKING TAPE EXTRAKip 242 masking tape extraKip 242 masking tape extra

Kip masking tape extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. De inzetduur binnen is tot 7 dagen.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
3815 PVC-MASKING TAPEKip 3815 pvc-masking tapeKip 3815 pvc-masking tape

Kip pvc-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard pvc-tape uit een sterke en soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premiumKip steenband premium

Kip 211 steenband zilver is zeer goed robuust steenband met hoge scheurbestendigheid. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte ondergronden.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
2244 WASHI-TEC Extra StrongKip 2244 washi-tec extra strongKip 2244 washi-tec extra strong

Kip 2244 washi-tec extra strong is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec-papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Dankzij het feit dat de tape met vezels is versterkt, is deze zeer sterk en scheurbestendig en wordt het onder de tape doorlopen van verf verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden UV-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. Het is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
364 TextieltapeKip 364 textieltapeKip 364 textieltape

Kip 364 textiel tape oranje beschikt over een pe-toevoeging waardoor deze een langere gebruiksduur biedt dan conventionele textieltape. Het is gemaakt van meshweefsel 55 met rubberlijm en is uv-bestendig. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
PVC MASKING TAPEKip pvc masking tapeKip pvc masking tape

Kip PVC Masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium PVC-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. Het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 60 C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
3307 FINELINE TAPE VOOR BUITENKip 3307 fineline tape voor buitenKip 3307 fineline tape voor buiten

Kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende uv-bestendigheid. Het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. Het heeft een goede kleefkracht en is tot 80C temperatuurbestendig. De inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 209Kip masking tape 209Kip masking tape 209

Kip fineline-tape washi-tec behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. Het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. Het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. Treksterkte: 31,7 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf8,29
bekijk productBekijk product ▸
Fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 246 Kwetsbare ondergronden is een UV-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. Het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. De inzetduur buiten is tot 4 weken. Treksterkte: 27,13 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
3817 PVC masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele PVC-folie in een standaardkwaliteit. Het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. Ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
UV-TEXTIELTAPE EXTRAKip uv-textieltape extraKip uv-textieltape extra

Kip 214 textieltape extra is een zeer UV-bestendige textieltape voor langdurigere afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is geschikt voor een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden, zelfs op hoogwaardige ondergronden, en heeft een langere gebruiksduur dan conventionele textieltape door de PE-tussenlaag. De inzetduur is zowel binnen als buiten 4 weken en het is temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf14,36
bekijk productBekijk product ▸
229 TextieltapeKip 229 textieltapeKip 229 textieltape

Kip 229 uv-textieltape is een uv-bestendige, zeer scheurbestendige textieltape. Het bestaat uit meshweefsel 59 met rubberlijm. Daarnaast is het met PE gelamineerd en heeft ze een zeer goede scheurbestendigheid. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Het is speciaal geschikt voor toepassingen waarbij hoge eisen aan de scheurbestendigheid worden gesteld. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 40C.

vanaf7,66
bekijk productBekijk product ▸
245 MASKING-TEC schilderstape crepeKip 245 masking-tec schilderstape crepeKip 245 masking-tec schilderstape crepe

Kip 245 masking-tec premium plus natuur is een product zonder oplosmiddelen in premium-pluskwaliteit. De tape heeft een hoogwaardige hotmelt-lijm en een speciale impregnering voor uitstekende water- en vochtbestendigheid. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is bijzonder geschikt voor afdekken op gladde ondergronden, vooral binnenshuis. Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf3,34
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDENKip fineline tape textiel voor grove ondergrondenKip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip Fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. Het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een gentegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. De inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.

vanaf10,37
bekijk productBekijk product ▸
duoband 210Kip duoband 210Kip duoband 210

Kip 210 Duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele PVC-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden. De inzetduur binnen en buiten is 6 weken.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 300 CREPEKip masking tape 300 crepeKip masking tape 300 crepe

Kip masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. Het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.

vanaf2,65
bekijk productBekijk product ▸
3818 PVC-masking tapeKip 3818 pvc-masking tapeKip 3818 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard PVC-tape. Het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
219 PE Masking tapeKip 219 pe masking tapeKip 219 pe masking tape

Kip 219 PE-masking tape is een sterke masking tape uit een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE-folie. Het is gemakkelijk met de hand te scheuren en uitstekend geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 6 weken, het heeft een treksterkte van 20 N/10 mm en is temperatuurbestendig tot 45C.

vanaf5,09
bekijk productBekijk product ▸
3325 STEENBANDKip 3325 steenbandKip 3325 steenband

kip 3325 steenband is een eenvoudige tape voor eenvoudige werkzaamheden. Het bestaat uit een textieltape die bestaat uit meshweefsel 32 met hotmelt-lijm. Dankzij de pe-laminering is het waterafstotend. Het is geschikt voor eenvoudige afplakwerkzaamheden en reparaties. Het is minder geschikt voor gelakte ondergronden. Het is bestand tegen temperaturen tot 75C.

vanaf11,58
bekijk productBekijk product ▸
248 SMOOTH-TEC schilderstape gladKip 248 smooth-tec schilderstape gladKip 248 smooth-tec schilderstape glad

Kip 248 fineline-tape geel is een dunne standaardtape van speciaal papier. Het is gemaakt van washi-tec-papier met acryllijm en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Daarnaast is het uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor extreem strakke verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden en kan voor langere duur zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf6,57
bekijk productBekijk product ▸
FROG TAPEKip frog tapeKip frog tape

Kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. De randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. De tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. Het is flexibel, uv-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.

vanaf12,17
bekijk productBekijk product ▸
CREPE TAPEKip crepe tapeKip crepe tape

Kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. Het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. Het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
218 PVC-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip PVC-Masking Tape Geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. Het bestaat uit een sterke en soepele PVC-folie. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,35
bekijk productBekijk product ▸
306 MASKING TAPE HITTEBESTENDIGKip 306 masking tape hittebestendigKip 306 masking tape hittebestendig

Kip masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. Het is hittebestendig tot 100C en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. Het is bestand tegen water en oplosmiddelen.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
3819 PE-MASKING TAPEKip 3819 pe-masking tapeKip 3819 pe-masking tape

Kip PE-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare PE-tape. Het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. Het is geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf6,43
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premiumKip steenband premium

Kip 225 steenband is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Het is geschikt voor o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken. De kleefkracht van de tape is 5,91 n/10 mm, het is olie- en waterbestendig en het is temperatuurbestendig tot 75C.

vanaf12,68
bekijk productBekijk product ▸
3373 WASHI-TEC Extra StrongKip 3373 washi-tec extra strongKip 3373 washi-tec extra strong

Kip 3373 fineline washi-tec extra sterk is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het product bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Het is dankzij de vezels zeer sterk en scheurbestendig. Het onder de tape doorlopen van verf wordt hierdoor ook verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf7,85
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE STANDAARDKip schilderstape standaardKip schilderstape standaard

Kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. De tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
REMOVABLE STUCLOPER TAPEKip removable stucloper tapeKip removable stucloper tape

Kip 362 stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen, zeer vormvaste en zonder restanten verwijderbare pvc tape. Het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
224 STEENBANDKip 224 steenbandKip 224 steenband

Kip textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. Het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door PE-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.

vanaf10,04
bekijk productBekijk product ▸
317 PVC MASKING TAPE PROF KWALITEITKip 317 pvc masking tape prof kwaliteitKip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip pvc-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een stabiele en soepele tape bestaande uit pvc-folie. Deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. Het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 6 weken.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
3829 TEXTIELTAPEKip 3829 textieltapeKip 3829 textieltape

Kip textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. Het is pe-gelamineerd, uv-bestendig en zeer sterk. Het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. De inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.

vanaf4,35
bekijk productBekijk product ▸
304 Masking TapeKip 304 masking tapeKip 304 masking tape

Kip 304 masking tape standaardkwaliteit is een licht gekrepte tape met een standaard impregnering en een goede kleefkracht en hechtvermogen. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,75
bekijk productBekijk product ▸
365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 mKip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 mKip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 m

kip 365 pvc allround tape is een universele pvc tape voor repareren, afsluiten, afdekken, beschermen en fixeren. Het kleeft op vele oppervlakken, ook als ze stoffig of vochtig zijn. Het is temperatuurbestendig van -40C tot 60C en de inzetduur is 6 weken.

vanaf8,27
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER RINGENSETKip quick-liner ringensetKip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.

vanaf2,46
bekijk productBekijk product ▸
SMOOTH-TEC TAPE 3508Kip smooth-tec tape 3508Kip smooth-tec tape 3508

Kip fineline tape smooth-tec standaard kwaliteit 3508 (voorheen washi-tec geel) voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het kan binnen tot 3 maanden blijven zitten en buiten tot 4 weken.

vanaf3,40
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL BLAUWKip fineline tape textiel blauwKip fineline tape textiel blauw

Kip textiel fineline-tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. Het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. Het heeft een gentegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. Het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
318 PVC MASKING TAPE GERIBBELD PROF KWALITEITKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteitKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip pvc-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele pvc-folie. Het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 60C en de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 6 weken.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
3315 STUKADOORSTAPEKip 3315 stukadoorstapeKip 3315 stukadoorstape

Kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. Het is uv- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. De inzetduur is tot 2 weken.

vanaf5,02
bekijk productBekijk product ▸
329 TEXTIELTAPE PROFESSIONELE KWALITEITKip 329 textieltape professionele kwaliteitKip 329 textieltape professionele kwaliteit

Kip 329 textieltape professionele kwaliteit is een tape van 42 mesh textiel met een kleeflaag uit natuurrubber. Het heeft een pe laminering, is uv-bestendig en heeft een goede kleefkracht. Het is uitstekend geschikt voor verschillende afdek- en afplakwerkzaamheden op de gebruikelijke ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 40C en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf6,89
bekijk productBekijk product ▸
2301 Ultra SharpKip 2301 ultra sharpKip 2301 ultra sharp

Kip ultra sharp in een professionele maskingtape met de gepatenteerde paintblock technologie; voor bijzonder strakke verflijnen zonder voorbehandeling, op gladde en licht ruwe ondergronden. Het zorgt daarnaast voor aanzienlijk minder nabewerking op sterk gestructureerde ondergronden, heeft een uitgebalanceerde kleefkracht en is scheurvast en UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 weken en buiten tot 1 week. Het heeft een temperatuurbestendigheid tot 80C.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
308 FINELINE HOEKENKip 308 fineline hoekenKip 308 fineline hoeken

Kip Fineline Hoeken zijn zelfklevende, UV-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. De inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. De hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

vanaf13,47
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301Kip schilderstape extra professioneel 301Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. Door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

vanaf1,12
bekijk productBekijk product ▸
STUCTAPEKip stuctapeKip stuctape

Kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60C en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf1,34
bekijk productBekijk product ▸
3301 ULTRA SHARPKip 3301 ultra sharpKip 3301 ultra sharp

Kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra sharp technologie. Hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. De tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is uv-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik. Het is temperatuurbestendig tot 80C. De inzetduur binnenshuis is tot 3 weken en buitenshuis tot 1 week.

vanaf10,75
bekijk productBekijk product ▸
200 CREPE TAPE VOOR RONDINGENKip 200 crepe tape voor rondingenKip 200 crepe tape voor rondingen

Kip crepe tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. Het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. Het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. De inzetduur binnen is tot 1 dag.

vanaf5,54
bekijk productBekijk product ▸
237 CREPETAPE STANDAARDKip 237 crepetape standaardKip 237 crepetape standaard

Kip masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,62
bekijk productBekijk product ▸
3308 FINELINE TAPEKip 3308 fineline tapeKip 3308 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte UV-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.

vanaf5,52
bekijk productBekijk product ▸
508 SCHILDERSTAPE GEELKip 508 schilderstape geelKip 508 schilderstape geel

Kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. Het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is uv-bestendig en geschikt voor gladde en ruwe ondergronden. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken) en de tape is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar.

vanaf3,36
bekijk productBekijk product ▸
201 MASKING TAPEKip 201 masking tapeKip 201 masking tape

Kip 201 uv-bestendige masking tape is een uv-, weer- en verouderingsbestendige tape met acrylaatkleefstof. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel bij binnen- als buitenwerk tot 2 weken inzetbaar, heeft een treksterkte van 43,09 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf6,84
bekijk productBekijk product ▸
3608 Washi Tape Standaard OranjeKip 3608 washi tape standaard oranjeKip 3608 washi tape standaard oranje

Kip 3608 fineline tape washi-tec standaard kwaliteit heeft een nieuw ontwikkelde acrylaat kleeflaag voor nog betere resultaten op kwetsbare ondergronden. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 100 graden en is makkelijk en snel te verwerken door de geringe afrolweerstand. De inzetduur binnen is 3 maanden en buiten 4 weken.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
TAPE GOUD3m tape goud3m tape goud

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. Het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
Scotch 218 fine line maskeertape groen3m scotch 218 fine line maskeertape groen3m scotch 218 fine line maskeertape groen

3m 218 fineline tape is een maskingtape ontwikkeld voor zeer nauwkeurige verflijnen, ook op bolvormige ondergronden. Het is geschikt voor schilderwerk in 2 kleuren en andere toepassingen waar rechte verflijnen worden vereist. Het heeft een goede vocht- en oplosmiddelresistentie. Het is niet geschikt voor buitentoepassingen.

vanaf10,27
bekijk productBekijk product ▸
SOFT EDGE FOAM MASKEER AFPLAKBAND3m soft edge foam maskeer afplakband3m soft edge foam maskeer afplakband

3m soft edge foam maskeer afplakband is een foamtape voor het maskeren van stijlen en andere zones die voor het spuiten moeten worden afgeplakt. Het is ideaal voor het afplakken van portier-, motorkap- of achterklepopeningen en andere delen van voertuigen. Het materiaal kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de kleefeigenschappen van de tape en de tape heeft een speciaal samengestelde polyurethaan schuimstructuur.

vanaf46,32
bekijk productBekijk product ▸
Verspuitbare Maskeerfilm 068513m verspuitbare maskeerfilm 068513m verspuitbare maskeerfilm 06851

3m verspuitbare maskeerfilm 06851 is een licht bindende sprayfolie op waterbasis. Het vervangt het tijdrovende afplakken en kan gemakkelijk worden verwijderd: de folie lost eenvoudig op in water en kan worden afgewassen. Het droogt als een niet-plakkende laag in twintig minuten, waarbij vuil en stof worden gevangen. Het beschermt alle soorten oppervlakken waarvan de lak goed is gedroogd. Het kan worden gebruikt met op water of op oplossingsmiddel gebaseerde verfsystemen. Het kan worden toegepast met een conventioneel spuitpistool.

vanaf311,75
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE BLAUW 50 MM X 50 M3m schilderstape blauw 50 mm x 50 m3m schilderstape blauw 50 mm x 50 m

3m 2090e maskingtape blauw is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. Het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

vanaf14,92
bekijk productBekijk product ▸
4737 FINE LINE AFPLAKBAND3m 4737 fine line afplakband3m 4737 fine line afplakband

3m scotch fineline tape 4737 is een dunne, lichtblauwe vinyl fineline tape. Het is doorschijnend zodat er zicht kan worden gehouden op het werk. Het is uitstekend geschikt voor toepassing in alle voorkomende laksystemen, met name watergedragen lakken. Het heeft een zeer goede hechting op kunststof. Let op, het kan niet in direct zonlicht gebruikt worden, anders is het moeilijk te verwijderen.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER TAPE 8753m polyester tape 8753m polyester tape 875

3m polyester tape 875 heeft een dunne polyesterfilm met hoge sterkte die een zekere mate van vervormbaarheid biedt en tegelijkertijd voldoet aan de eisen voor een lage dikte. Deze tape werkt onder veeleisende omstandigheden en levert bevredigende prestaties bij korte bakcycli bij 204C, evenals bij autoclaafprocessen op langere termijn tot 177C. De hoge temperatuurbestendigheid en rubberen kleefstof maken het ideaal voor het maskeren van verf in vloeibare of poedercoatingprocessen waarbij een schone verwijdering zonder residu vereist is.

vanaf47,80
bekijk productBekijk product ▸
233 AUTO MASKING TAPE3m 233 auto masking tape3m 233 auto masking tape

3m scotch masking tape 233 is kwalitatief hoogwaardig afplakband voor bijzondere toepassingen. Het heeft een zeer fijne, dikkere crepe papierrug, is temperatuurbestendig tot 120C en is 1 uur waterbestendig.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
Premium Maskeertape 30303m premium maskeertape 30303m premium maskeertape 3030

3m maskeertape groen is geschikt voor toepassingen met lakken op waterbasis. Deze flexibele en consistente, groene maskeertape van glad crpepapier beschikt over een speciaal geformuleerd hechtmiddel op basis van rubber en hars en resulteert in schone verflijnen en minder ophoping van verfresten. Deze tape is bestand tegen water en laat geen hechtmiddelen door, zelfs na blootstelling aan vocht of ultraviolet licht. De tape is bestand tegen temperaturen tot 100C, blijft zitten zonder los te laten of om te krullen en kan schoon en eenvoudig worden verwijderd.

vanaf2,86
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 3434 BLAUW3m masking tape 3434 blauw3m masking tape 3434 blauw

3m scotch high performance maskeertape 3434 is uitstekend bestand tegen water, heeft een hoge aanvangshechting, geeft een mooie lakovergang, is temperatuurbestendig tot 120 graden, heeft een uitstekende hechting op rubber en is ook geschikt voor ir droging.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
GOLD MASKEERTAPE T2443m gold maskeertape t2443m gold maskeertape t244

3m t244 gold maskeertape wordt vaak gebruikt om ramen af te plakken maar ook om boten en andere klussen af te plakken voor een zeer scherpe aflijning. Het is geschikt voor diverse oppervlakken zoals deuren (uit o.a. hardhout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafonds, binnen en buiten. Het laat geen lijmresten achter bij verwijdering na 6 maanden.

vanaf7,45
bekijk productBekijk product ▸
VINYLTAPE ZELFKLEVEND 471 BLAUW3m vinyltape zelfklevend 471 blauw3m vinyltape zelfklevend 471 blauw

3m blue fine line tape serie 471 is een zelfklevende vinyltape, geschikt als markerings- en identificatiemiddel op de grond. Het kan in n stuk worden verwijderd zonder sporen na te laten, behoudt zijn vorm en laat niet los bij krommingen en ingesloten delen.

vanaf6,04
bekijk productBekijk product ▸
2090 SCOTCH AFPLAKTAPE BLAUW3m 2090 scotch afplaktape blauw3m 2090 scotch afplaktape blauw

3m 2090 scotch-blue tape heeft een middelsterke kleefkracht en is te gebruiken op glas, kunststof, metaal en gelakte, geschilderde en andere niet-ruwe ondergronden. Onder normale omstandigheden is de tape binnen 1 maand probleemloos verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten en/of de ondergrond te beschadigen. Bij extreme uv-belasting ten gevolge van de directe inwerking van zonlicht wordt geadviseerd het binnen 14 dagen te verwijderen.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE GROEN3m scotchblue schilderstape groen3m scotchblue schilderstape groen

3m scotchblue masking tape 2093 is geschikt voor het afplakken van gladde ondergronden zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. Het is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. Het is zowel binnen als buiten in te zetten met strakke verflijnen als resultaat.

vanaf6,25
bekijk productBekijk product ▸
2060 GROENE TAPE3m 2060 groene tape3m 2060 groene tape

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. Het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.

vanaf7,18
bekijk productBekijk product ▸
2093 AFPLAKBAND SCOTCHBLUE BLAUW3m 2093 afplakband scotchblue blauw3m 2093 afplakband scotchblue blauw

3m 2093 scotch-blue tape is optimaal geschikt voor het afplakken op oppervlakken zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. Het zorgt voor scherpe verfranden en voorkomt het doorlopen van verf en andere vloeistoffen. Het is schoon verwijderbaar binnen 14 dagen, geschikt voor binnen en buiten en uv-bestendig.

vanaf7,89
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE 20503m scotch afplaktape 20503m scotch afplaktape 2050

3m scotch masking tape 2050pcw is geschikt voor het afplakken van universele ondergronden binnen. Het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 120 uur.

vanaf7,74
bekijk productBekijk product ▸
2090 BLAUWE TAPE3m 2090 blauwe tape3m 2090 blauwe tape

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. Het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.

vanaf3,06
bekijk productBekijk product ▸
ScotchBlue afdekplakband3m scotchblue afdekplakband3m scotchblue afdekplakband

3m 2080 scotch-blue tape is een schilderstape van hoge kwaliteit voor een professioneel eindresultaat. Het heeft een optimale kleefkracht en is binnen 8 dagen zonder lijmresten te verwijderen van delicate oppervlakken zoals behangpapier met relif, gewoon behangpapier, glad pleisterwerk en vers geschilderde ondergronden.

vanaf7,94
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE3m scotch afplaktape beige3m scotch afplaktape beige

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70C.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
Geperforeerde Trim Masking Tape3m geperforeerde trim masking tape3m geperforeerde trim masking tape

3m geperforeerde maskeertape is voorzien van een harde band langs n rand die voorzichtig achter het profiel schuift, waardoor dit iets omhoog wordt getild van de carrosserie. Met deze tape kan de lak onder het profiel vloeien terwijl de buitenkant wordt afgeplakt, voor een professionele, afgewerkte laklaag zonder dat het profiel moet worden verwijderd of vervangen en zonder dat achteraf laklijnen moeten worden verwijderd. Door de perforaties kan de tape met de hand afgescheurd worden. Het is ontworpen voor schadeherstelprofessionals die streven naar een schone, gelijkmatige afwerking bij lakapplicatie rond buigzame autoprofielen. Het is geschikt voor het afplakken rond verzonken voorruiten en achterruiten, profielen aan de zijkant, verzonken deurklinken en achterlichtmodules, en ook voor stadslicht- en koplampunits. De sterke polymeerfolierug houdt de tape sterk terwijl het profiel omhoog wordt getild, en vormt een betrouwbare afplakrand die de buitenkant van het profiel vrij houdt van laknevel. De doorzichtige liner aan de klevende zijde van de tape kan eenvoudig in n stuk worden verwijderd, voor een precieze plaatsing. Terwijl monteurs over de tape spuiten, stroomt de lak in de kleine openingen tussen de profielen en het lakoppervlak. Wanneer de maskeertape wordt verwijderd, vallen de profielen gewoon terug boven op de nieuw laklaag. Er zijn geen zichtbare lakranden en het is niet nodig om na het lakken extra tijd te besteden om laklijnen van de profielen te verwijderen.

vanaf28,37
bekijk productBekijk product ▸
KLEENEDGE EASY MASK AFPLAKTAPE 50 METERCopenhagen pro kleenedge easy mask afplaktape 50 meterCopenhagen pro kleenedge easy mask afplaktape 50 meter

Master kleenedge easymask afplakband is een schilders afplaktape voor gebruik binnenshuis. De tape beschermt tegen doorlekkende verf en laat na verwijdering een schone, strakke rand na. De tape wordt bij voorkeur direct na het aanbrengen van de laatste schilderlaag verwijderd en zal dan geen sporen achterlaten, zelfs niet wanneer de tape is blootgesteld aan zonlicht.

vanaf7,98
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TESA 4174Maiburg fineline tape tesa 4174Maiburg fineline tape tesa 4174

Maiburg fineline tape tesa 4174 is een flexibele, temperatuurbestendige pvc fineline maskeringstape met een rubber kleefstof, speciaal voor designschilderen. Het krimpt niet bij hoge temperaturen, past zich aan aan dimensionele verandering tijdens ovendrogen, heeft geen opkrullende randen, is verwijderbaar zonder achterlating van residu en past zich goed aan multidimensionale oppervlakken. Het is geschikt voor maskering en design.

vanaf15,75
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE BEIGEProgold masking tape beigeProgold masking tape beige

Progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. Het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. Rollengte: 50 meter.

vanaf2,06
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIGProgold schilderstape uv-bestendigProgold schilderstape uv-bestendig

Progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. Het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is UV-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE HOEKJESProgold masking tape hoekjesProgold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90 hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. De tape heeft een zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.

vanaf14,30
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE PAARSProgold masking tape paarsProgold masking tape paars

Progold masking tape paars is een top kwaliteit tape geschikt voor binnen. Het is geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en verven. Het heeft een minimale kleefkracht, laat geen lijmresten achter en is voor het maken van strakke lijnen. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
PVC TAPEProgold pvc tapeProgold pvc tape

Progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEELProgold masking tape geelProgold masking tape geel

Progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. Lengte rol: 50 meter.

vanaf6,94
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE EXTRA STERKProgold masking tape extra sterkProgold masking tape extra sterk

Progold masking tape extra sterk is een topkwaliteit vezelversterkte tape, geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor stuc- en pleisterwerk en voor het aanbrengen van 2 verflagen. Bij verwijdering scheurt de tape minder snel in, ook bij hogere verflaagdiktes, en het is zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is daarnaast uv- en vochtbestendig, de inzetduur is meerdere maanden en het is ook geschikt voor licht vochtige ondergronden.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q BRICK TAPERepair care easy q brick tapeRepair care easy q brick tape

Repair care easy q brick tape 100 mm x 40 m voor het afplakken van (bak)steen. Deze tape is niet geschikt voor gladde ondergronden, omdat het risico bestaat dat de sterke lijmlaag achterblijft.

vanaf15,27
bekijk productBekijk product ▸
afplaktape 50 meterSam afplaktape 50 meterSam afplaktape 50 meter

Sam masking tape is flexibel afplaktape voor strak en schoon schilderwerk. Het is ook geschikt voor rondingen.

vanaf2,10
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE 19MM X 50M 3 STUKSSam afplaktape 19mm x 50m 3 stuksSam afplaktape 19mm x 50m 3 stuks

Sam afplakband 50mx19mm is een standaard afplaktape. In deze set zitten 3 rollen van 50 meter tape van 19 mm breed.

vanaf6,42
bekijk productBekijk product ▸
professional schilderstape delicate ondergrondenSam professional schilderstape delicate ondergrondenSam professional schilderstape delicate ondergronden

Sam prof tape deli voor gevoelige ondergronden.

vanaf11,05
bekijk productBekijk product ▸
professional schilderstape gladde ondergrondenSam professional schilderstape gladde ondergrondenSam professional schilderstape gladde ondergronden

Sam prof schilderstape glad is een professionele schilderstape voor gladde ondergronden. Een rol bevat 50 meter.

vanaf11,70
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE SCHILDERSTAPE BUITENSam professionele schilderstape buitenSam professionele schilderstape buiten

Sam prof schilderstape voor buiten is een professionele schilderstape voor gebruik buiten.

vanaf9,48
bekijk productBekijk product ▸
R7 SCHILDERSTAPESam r7 schilderstapeSam r7 schilderstape

Sam r7 schilderstape is geschikt voor alle niet-ruwe ondergronden en voor alle verftypes. Het is gemaakt van Japans rijstpapier voor een vlijmscherp verfresultaat, kan langdurig gebruikt worden zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen, is uv-bestendig en dus ook geschikt voor schilderwerk buitenshuis en bestand tot 80C.

vanaf12,78
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE VOOR VERFWERKENScley afplaktape voor verfwerkenScley afplaktape voor verfwerken

Scley Afplaktape voor verfwerken is heeft een smeltlijm laagje, is gempregneerd en voor 1 dag binnen inzetbaar.

vanaf0,94
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE PRECISIEWERKENScley professionele afplaktape precisiewerkenScley professionele afplaktape precisiewerken

Scley professioneel afplak tape voor precisiewerken heeft een acryllijm laag, is gemaakt van washi papier, UV-bestendig en 30 dagen binnen en 7 dagen buiten inzetbaar.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE BINNEN EN BUITENScley professionele afplaktape binnen en buitenScley professionele afplaktape binnen en buiten

Scley professionele afplaktape voor verfwerken binnen en buiten heeft een acryllijmlaag en is uv- en weerbestendig en toepasbaar op gevoelige ondergronden.

vanaf3,18
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Zachte tapeScley professionele zachte tapeScley professionele zachte tape

Scley professionele afplaktape lowtack is een zachte tape voor gevoelige ondergronden. Het kan tot 14 dagen binnen gebruikt worden, heeft een acryl belijming van 90 gram en zorgt voor strakke lijnen.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Afplaktape SUPER STRONGScley professionele afplaktape super strongScley professionele afplaktape super strong

Scley professionele afplaktape super strong.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Afplaktape voor VerfwerkenScley professionele afplaktape voor verfwerkenScley professionele afplaktape voor verfwerken

Scley professionele afplaktape voor verfwerken. Het heeft synthetische rubberlijm, is 0,13 mm dik en waterproof en heeft een hoge scheur sterkte. De inzetduur is 4 dagen binnenshuis.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
TAPETop tools tapeTop tools tape

Top tools tape.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
RAPID TAPEWagner rapid tapeWagner rapid tape

Wagner rapid tape is een vloeibare afplaktape.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
307 MASKING TAPE VOOR BUITENKip 307 masking tape voor buiten

Kip 307 masking tape voor buiten

Kip masking tape voor buiten 307 heeft uv-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
3808 FINELINE TAPEKip 3808 fineline tape

Kip 3808 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een goede kleefkracht en is uv-bestendig. Het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.

vanaf4,47
bekijk productBekijk product ▸
STUKADOORSTAPEKip stukadoorstape

Kip stukadoorstape

Kip Stucco Tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, UV-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. De tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.

vanaf3,94
bekijk productBekijk product ▸
373 WASHI-TEC EXTRA STRONGKip 373 washi-tec extra strong

Kip 373 washi-tec extra strong

Kip FineLine Washi-Tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 100C en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

vanaf13,98
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 205Kip masking tape 205

Kip masking tape 205

Kip masking tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. Het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. Daarnaast is het bijzonder trekvast. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. Treksterkte: 36,8 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 66C.

vanaf2,33
bekijk productBekijk product ▸
fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238

Kip fineline tape washi 238

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 238 Premium is een soepele, dunne tape van speciaal Washi-Tec papier. Het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is UV-bestendig. Het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. De inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
3810 Duoband groen/witKip 3810 duoband groen/wit

Kip 3810 duoband groen/wit

Kip Duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. Het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUM PLUSKip steenband premium plus

Kip steenband premium plus

Kip 207 steenband is hoogwaardig plooibaar steenband. Het is krachtig klevend en ook bij lichte vorst inzetbaar. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij bijvoorbeeld zandstralen en reparaties. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf20,30
bekijk productBekijk product ▸
206 PVC-Masking tapeKip 206 pvc-masking tape

Kip 206 pvc-masking tape

Kip 206 pvc-masking tape is een makkelijk af te rollen pvc-tape in premiumkwaliteit. Het bestaat uit een gladde, stabiele en plooibare folie van zachte pvc. Het is ideaal voor de professionele bescherming van gladde ondergronden en is goed geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
3319 PE-Masking tape PremiumKip 3319 pe-masking tape premium

Kip 3319 pe-masking tape premium

kip 3319 pe-masking tape professionele kwaliteit glad wit is een gemakkelijk af te rollen en vormvaste premium-plus pe-tape. Het is gemaakt van eenzijdig gecoate, milieuvriendelijke pe-folie met natuurrubber-lijm. Het is zeer makkelijk af te rollen en af te scheuren en blijft ook onder de inwerking van hitte en koude zeer vormvast. Dankzij de goede weekmakerbestendigheid is de tape zeer geschikt voor ondergronden van kunststof (pvc, zoals ramen). Bij gegalvaniseerde oppervlakken is bij het gebruik voorzichtigheid geboden en de beschermende pe-tape is niet geschikt voor geanodiseerd aluminium. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen van -40C tot 60C.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDENKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip masking tape washi-tec lila 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. Het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60C temperatuurbestendig.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
PE-MASKING TAPE VOOR PVCKip pe-masking tape voor pvc

Kip pe-masking tape voor pvc

Kip pe-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium pe-tape voor de professionele markt. Door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor pvc-ondergronden zoals kunststof kozijnen. Het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. De temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.

vanaf4,43
bekijk productBekijk product ▸
WASHI TEC FINE LINE TAPE 208Kip washi tec fine line tape 208

Kip washi tec fine line tape 208

Kip fineline-tape washi-tec premium plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken) en het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is uv-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. Het is geschikt tot 120 graden celsius.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
242 MASKING TAPE EXTRAKip 242 masking tape extra

Kip 242 masking tape extra

Kip masking tape extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. De inzetduur binnen is tot 7 dagen.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
3815 PVC-MASKING TAPEKip 3815 pvc-masking tape

Kip 3815 pvc-masking tape

Kip pvc-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard pvc-tape uit een sterke en soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premium

Kip steenband premium

Kip 211 steenband zilver is zeer goed robuust steenband met hoge scheurbestendigheid. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte ondergronden.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
2244 WASHI-TEC Extra StrongKip 2244 washi-tec extra strong

Kip 2244 washi-tec extra strong

Kip 2244 washi-tec extra strong is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec-papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Dankzij het feit dat de tape met vezels is versterkt, is deze zeer sterk en scheurbestendig en wordt het onder de tape doorlopen van verf verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden UV-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. Het is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
364 TextieltapeKip 364 textieltape

Kip 364 textieltape

Kip 364 textiel tape oranje beschikt over een pe-toevoeging waardoor deze een langere gebruiksduur biedt dan conventionele textieltape. Het is gemaakt van meshweefsel 55 met rubberlijm en is uv-bestendig. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Daarnaast is de tape bestand tegen temperaturen tot 90C.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
PVC MASKING TAPEKip pvc masking tape

Kip pvc masking tape

Kip PVC Masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium PVC-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. Het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 60 C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
3307 FINELINE TAPE VOOR BUITENKip 3307 fineline tape voor buiten

Kip 3307 fineline tape voor buiten

Kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende uv-bestendigheid. Het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. Het heeft een goede kleefkracht en is tot 80C temperatuurbestendig. De inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 209Kip masking tape 209

Kip masking tape 209

Kip fineline-tape washi-tec behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. Het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. Het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. Treksterkte: 31,7 n/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf8,29
bekijk productBekijk product ▸
Fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246

Kip fineline tape washi 246

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 246 Kwetsbare ondergronden is een UV-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. Het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. De inzetduur buiten is tot 4 weken. Treksterkte: 27,13 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
3817 PVC masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele PVC-folie in een standaardkwaliteit. Het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. Ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
UV-TEXTIELTAPE EXTRAKip uv-textieltape extra

Kip uv-textieltape extra

Kip 214 textieltape extra is een zeer UV-bestendige textieltape voor langdurigere afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is geschikt voor een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden, zelfs op hoogwaardige ondergronden, en heeft een langere gebruiksduur dan conventionele textieltape door de PE-tussenlaag. De inzetduur is zowel binnen als buiten 4 weken en het is temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf14,36
bekijk productBekijk product ▸
229 TextieltapeKip 229 textieltape

Kip 229 textieltape

Kip 229 uv-textieltape is een uv-bestendige, zeer scheurbestendige textieltape. Het bestaat uit meshweefsel 59 met rubberlijm. Daarnaast is het met PE gelamineerd en heeft ze een zeer goede scheurbestendigheid. Het is te gebruiken bij talloze afdek- en afplakwerkzaamheden binnens- en buitenshuis. Het is speciaal geschikt voor toepassingen waarbij hoge eisen aan de scheurbestendigheid worden gesteld. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 40C.

vanaf7,66
bekijk productBekijk product ▸
245 MASKING-TEC schilderstape crepeKip 245 masking-tec schilderstape crepe

Kip 245 masking-tec schilderstape crepe

Kip 245 masking-tec premium plus natuur is een product zonder oplosmiddelen in premium-pluskwaliteit. De tape heeft een hoogwaardige hotmelt-lijm en een speciale impregnering voor uitstekende water- en vochtbestendigheid. Daarnaast beschikt het over een zeer goede kleefkracht. Het is bijzonder geschikt voor afdekken op gladde ondergronden, vooral binnenshuis. Het is bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf3,34
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDENKip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip Fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. Het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een gentegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. De inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.

vanaf10,37
bekijk productBekijk product ▸
duoband 210Kip duoband 210

Kip duoband 210

Kip 210 Duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele PVC-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden. De inzetduur binnen en buiten is 6 weken.

vanaf9,09
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 300 CREPEKip masking tape 300 crepe

Kip masking tape 300 crepe

Kip masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. Het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.

vanaf2,65
bekijk productBekijk product ▸
3818 PVC-masking tapeKip 3818 pvc-masking tape

Kip 3818 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard PVC-tape. Het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
219 PE Masking tapeKip 219 pe masking tape

Kip 219 pe masking tape

Kip 219 PE-masking tape is een sterke masking tape uit een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE-folie. Het is gemakkelijk met de hand te scheuren en uitstekend geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 6 weken, het heeft een treksterkte van 20 N/10 mm en is temperatuurbestendig tot 45C.

vanaf5,09
bekijk productBekijk product ▸
3325 STEENBANDKip 3325 steenband

Kip 3325 steenband

kip 3325 steenband is een eenvoudige tape voor eenvoudige werkzaamheden. Het bestaat uit een textieltape die bestaat uit meshweefsel 32 met hotmelt-lijm. Dankzij de pe-laminering is het waterafstotend. Het is geschikt voor eenvoudige afplakwerkzaamheden en reparaties. Het is minder geschikt voor gelakte ondergronden. Het is bestand tegen temperaturen tot 75C.

vanaf11,58
bekijk productBekijk product ▸
248 SMOOTH-TEC schilderstape gladKip 248 smooth-tec schilderstape glad

Kip 248 smooth-tec schilderstape glad

Kip 248 fineline-tape geel is een dunne standaardtape van speciaal papier. Het is gemaakt van washi-tec-papier met acryllijm en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Daarnaast is het uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor extreem strakke verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden en kan voor langere duur zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 80C.

vanaf6,57
bekijk productBekijk product ▸
FROG TAPEKip frog tape

Kip frog tape

Kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. De randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. De tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. Het is flexibel, uv-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.

vanaf12,17
bekijk productBekijk product ▸
CREPE TAPEKip crepe tape

Kip crepe tape

Kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. Het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. Het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf2,71
bekijk productBekijk product ▸
218 PVC-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip PVC-Masking Tape Geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. Het bestaat uit een sterke en soepele PVC-folie. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf4,35
bekijk productBekijk product ▸
306 MASKING TAPE HITTEBESTENDIGKip 306 masking tape hittebestendig

Kip 306 masking tape hittebestendig

Kip masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. Het is hittebestendig tot 100C en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. Het is bestand tegen water en oplosmiddelen.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
3819 PE-MASKING TAPEKip 3819 pe-masking tape

Kip 3819 pe-masking tape

Kip PE-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare PE-tape. Het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. Het is geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf6,43
bekijk productBekijk product ▸
STEENBAND PREMIUMKip steenband premium

Kip steenband premium

Kip 225 steenband is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. Het is geschikt voor o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken. De kleefkracht van de tape is 5,91 n/10 mm, het is olie- en waterbestendig en het is temperatuurbestendig tot 75C.

vanaf12,68
bekijk productBekijk product ▸
3373 WASHI-TEC Extra StrongKip 3373 washi-tec extra strong

Kip 3373 washi-tec extra strong

Kip 3373 fineline washi-tec extra sterk is een met vezels versterkte speciale tape voor de meest veeleisende toepassingen en biedt een uitstekende scheurbestendigheid. Het product bestaat uit een zeer dunne en plooibare tape van washi-tec papier met hoogwaardige acrylaatlijm. Het is dankzij de vezels zeer sterk en scheurbestendig. Het onder de tape doorlopen van verf wordt hierdoor ook verhinderd. Buitenshuis is de tape tot 5 maanden uv-bestendig. Het is bijzonder geschikt voor plamuur-, stuc- en pleisterwerk. Daarnaast zorgt het voor strakke verfranden op gladde en licht vochtige ondergronden. De tape is bestand tegen temperaturen tot 100C.

vanaf7,85
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE STANDAARDKip schilderstape standaard

Kip schilderstape standaard

Kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. De tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
REMOVABLE STUCLOPER TAPEKip removable stucloper tape

Kip removable stucloper tape

Kip 362 stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen, zeer vormvaste en zonder restanten verwijderbare pvc tape. Het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
224 STEENBANDKip 224 steenband

Kip 224 steenband

Kip textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. Het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door PE-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.

vanaf10,04
bekijk productBekijk product ▸
317 PVC MASKING TAPE PROF KWALITEITKip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip pvc-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een stabiele en soepele tape bestaande uit pvc-folie. Deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. Het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 6 weken.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
3829 TEXTIELTAPEKip 3829 textieltape

Kip 3829 textieltape

Kip textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. Het is pe-gelamineerd, uv-bestendig en zeer sterk. Het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. De inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.

vanaf4,35
bekijk productBekijk product ▸
304 Masking TapeKip 304 masking tape

Kip 304 masking tape

Kip 304 masking tape standaardkwaliteit is een licht gekrepte tape met een standaard impregnering en een goede kleefkracht en hechtvermogen. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,75
bekijk productBekijk product ▸
365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 mKip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 m

Kip 365-65 pvc allround tape oranje 50 mm x 33 m

kip 365 pvc allround tape is een universele pvc tape voor repareren, afsluiten, afdekken, beschermen en fixeren. Het kleeft op vele oppervlakken, ook als ze stoffig of vochtig zijn. Het is temperatuurbestendig van -40C tot 60C en de inzetduur is 6 weken.

vanaf8,27
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER RINGENSETKip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.

vanaf2,46
bekijk productBekijk product ▸
SMOOTH-TEC TAPE 3508Kip smooth-tec tape 3508

Kip smooth-tec tape 3508

Kip fineline tape smooth-tec standaard kwaliteit 3508 (voorheen washi-tec geel) voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het kan binnen tot 3 maanden blijven zitten en buiten tot 4 weken.

vanaf3,40
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL BLAUWKip fineline tape textiel blauw

Kip fineline tape textiel blauw

Kip textiel fineline-tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. Het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. Het heeft een gentegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. Het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
318 PVC MASKING TAPE GERIBBELD PROF KWALITEITKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip pvc-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele pvc-folie. Het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 60C en de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 6 weken.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
3315 STUKADOORSTAPEKip 3315 stukadoorstape

Kip 3315 stukadoorstape

Kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. Het is uv- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. De inzetduur is tot 2 weken.

vanaf5,02
bekijk productBekijk product ▸
329 TEXTIELTAPE PROFESSIONELE KWALITEITKip 329 textieltape professionele kwaliteit

Kip 329 textieltape professionele kwaliteit

Kip 329 textieltape professionele kwaliteit is een tape van 42 mesh textiel met een kleeflaag uit natuurrubber. Het heeft een pe laminering, is uv-bestendig en heeft een goede kleefkracht. Het is uitstekend geschikt voor verschillende afdek- en afplakwerkzaamheden op de gebruikelijke ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 40C en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf6,89
bekijk productBekijk product ▸
2301 Ultra SharpKip 2301 ultra sharp

Kip 2301 ultra sharp

Kip ultra sharp in een professionele maskingtape met de gepatenteerde paintblock technologie; voor bijzonder strakke verflijnen zonder voorbehandeling, op gladde en licht ruwe ondergronden. Het zorgt daarnaast voor aanzienlijk minder nabewerking op sterk gestructureerde ondergronden, heeft een uitgebalanceerde kleefkracht en is scheurvast en UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 weken en buiten tot 1 week. Het heeft een temperatuurbestendigheid tot 80C.

vanaf11,55
bekijk productBekijk product ▸
308 FINELINE HOEKENKip 308 fineline hoeken

Kip 308 fineline hoeken

Kip Fineline Hoeken zijn zelfklevende, UV-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. De inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. De hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

vanaf13,47
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. Door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

vanaf1,12
bekijk productBekijk product ▸
STUCTAPEKip stuctape

Kip stuctape

Kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60C en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf1,34
bekijk productBekijk product ▸
3301 ULTRA SHARPKip 3301 ultra sharp

Kip 3301 ultra sharp

Kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra sharp technologie. Hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. De tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is uv-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik. Het is temperatuurbestendig tot 80C. De inzetduur binnenshuis is tot 3 weken en buitenshuis tot 1 week.

vanaf10,75
bekijk productBekijk product ▸
200 CREPE TAPE VOOR RONDINGENKip 200 crepe tape voor rondingen

Kip 200 crepe tape voor rondingen

Kip crepe tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. Het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. Het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. De inzetduur binnen is tot 1 dag.

vanaf5,54
bekijk productBekijk product ▸
237 CREPETAPE STANDAARDKip 237 crepetape standaard

Kip 237 crepetape standaard

Kip masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,62
bekijk productBekijk product ▸
3308 FINELINE TAPEKip 3308 fineline tape

Kip 3308 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte UV-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.

vanaf5,52
bekijk productBekijk product ▸
508 SCHILDERSTAPE GEELKip 508 schilderstape geel

Kip 508 schilderstape geel

Kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. Het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is uv-bestendig en geschikt voor gladde en ruwe ondergronden. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken) en de tape is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar.

vanaf3,36
bekijk productBekijk product ▸
201 MASKING TAPEKip 201 masking tape

Kip 201 masking tape

Kip 201 uv-bestendige masking tape is een uv-, weer- en verouderingsbestendige tape met acrylaatkleefstof. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het is zowel bij binnen- als buitenwerk tot 2 weken inzetbaar, heeft een treksterkte van 43,09 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 60C.

vanaf6,84
bekijk productBekijk product ▸
3608 Washi Tape Standaard OranjeKip 3608 washi tape standaard oranje

Kip 3608 washi tape standaard oranje

Kip 3608 fineline tape washi-tec standaard kwaliteit heeft een nieuw ontwikkelde acrylaat kleeflaag voor nog betere resultaten op kwetsbare ondergronden. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 100 graden en is makkelijk en snel te verwerken door de geringe afrolweerstand. De inzetduur binnen is 3 maanden en buiten 4 weken.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
TAPE GOUD3m tape goud

3m tape goud

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. Het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
Scotch 218 fine line maskeertape groen3m scotch 218 fine line maskeertape groen

3m scotch 218 fine line maskeertape groen

3m 218 fineline tape is een maskingtape ontwikkeld voor zeer nauwkeurige verflijnen, ook op bolvormige ondergronden. Het is geschikt voor schilderwerk in 2 kleuren en andere toepassingen waar rechte verflijnen worden vereist. Het heeft een goede vocht- en oplosmiddelresistentie. Het is niet geschikt voor buitentoepassingen.

vanaf10,27
bekijk productBekijk product ▸
SOFT EDGE FOAM MASKEER AFPLAKBAND3m soft edge foam maskeer afplakband

3m soft edge foam maskeer afplakband

3m soft edge foam maskeer afplakband is een foamtape voor het maskeren van stijlen en andere zones die voor het spuiten moeten worden afgeplakt. Het is ideaal voor het afplakken van portier-, motorkap- of achterklepopeningen en andere delen van voertuigen. Het materiaal kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de kleefeigenschappen van de tape en de tape heeft een speciaal samengestelde polyurethaan schuimstructuur.

vanaf46,32
bekijk productBekijk product ▸
Verspuitbare Maskeerfilm 068513m verspuitbare maskeerfilm 06851

3m verspuitbare maskeerfilm 06851

3m verspuitbare maskeerfilm 06851 is een licht bindende sprayfolie op waterbasis. Het vervangt het tijdrovende afplakken en kan gemakkelijk worden verwijderd: de folie lost eenvoudig op in water en kan worden afgewassen. Het droogt als een niet-plakkende laag in twintig minuten, waarbij vuil en stof worden gevangen. Het beschermt alle soorten oppervlakken waarvan de lak goed is gedroogd. Het kan worden gebruikt met op water of op oplossingsmiddel gebaseerde verfsystemen. Het kan worden toegepast met een conventioneel spuitpistool.

vanaf311,75
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE BLAUW 50 MM X 50 M3m schilderstape blauw 50 mm x 50 m

3m schilderstape blauw 50 mm x 50 m

3m 2090e maskingtape blauw is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. Het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

vanaf14,92
bekijk productBekijk product ▸
4737 FINE LINE AFPLAKBAND3m 4737 fine line afplakband

3m 4737 fine line afplakband

3m scotch fineline tape 4737 is een dunne, lichtblauwe vinyl fineline tape. Het is doorschijnend zodat er zicht kan worden gehouden op het werk. Het is uitstekend geschikt voor toepassing in alle voorkomende laksystemen, met name watergedragen lakken. Het heeft een zeer goede hechting op kunststof. Let op, het kan niet in direct zonlicht gebruikt worden, anders is het moeilijk te verwijderen.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER TAPE 8753m polyester tape 875

3m polyester tape 875

3m polyester tape 875 heeft een dunne polyesterfilm met hoge sterkte die een zekere mate van vervormbaarheid biedt en tegelijkertijd voldoet aan de eisen voor een lage dikte. Deze tape werkt onder veeleisende omstandigheden en levert bevredigende prestaties bij korte bakcycli bij 204C, evenals bij autoclaafprocessen op langere termijn tot 177C. De hoge temperatuurbestendigheid en rubberen kleefstof maken het ideaal voor het maskeren van verf in vloeibare of poedercoatingprocessen waarbij een schone verwijdering zonder residu vereist is.

vanaf47,80
bekijk productBekijk product ▸
233 AUTO MASKING TAPE3m 233 auto masking tape

3m 233 auto masking tape

3m scotch masking tape 233 is kwalitatief hoogwaardig afplakband voor bijzondere toepassingen. Het heeft een zeer fijne, dikkere crepe papierrug, is temperatuurbestendig tot 120C en is 1 uur waterbestendig.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
Premium Maskeertape 30303m premium maskeertape 3030

3m premium maskeertape 3030

3m maskeertape groen is geschikt voor toepassingen met lakken op waterbasis. Deze flexibele en consistente, groene maskeertape van glad crpepapier beschikt over een speciaal geformuleerd hechtmiddel op basis van rubber en hars en resulteert in schone verflijnen en minder ophoping van verfresten. Deze tape is bestand tegen water en laat geen hechtmiddelen door, zelfs na blootstelling aan vocht of ultraviolet licht. De tape is bestand tegen temperaturen tot 100C, blijft zitten zonder los te laten of om te krullen en kan schoon en eenvoudig worden verwijderd.

vanaf2,86
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE 3434 BLAUW3m masking tape 3434 blauw

3m masking tape 3434 blauw

3m scotch high performance maskeertape 3434 is uitstekend bestand tegen water, heeft een hoge aanvangshechting, geeft een mooie lakovergang, is temperatuurbestendig tot 120 graden, heeft een uitstekende hechting op rubber en is ook geschikt voor ir droging.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
GOLD MASKEERTAPE T2443m gold maskeertape t244

3m gold maskeertape t244

3m t244 gold maskeertape wordt vaak gebruikt om ramen af te plakken maar ook om boten en andere klussen af te plakken voor een zeer scherpe aflijning. Het is geschikt voor diverse oppervlakken zoals deuren (uit o.a. hardhout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafonds, binnen en buiten. Het laat geen lijmresten achter bij verwijdering na 6 maanden.

vanaf7,45
bekijk productBekijk product ▸
VINYLTAPE ZELFKLEVEND 471 BLAUW3m vinyltape zelfklevend 471 blauw

3m vinyltape zelfklevend 471 blauw

3m blue fine line tape serie 471 is een zelfklevende vinyltape, geschikt als markerings- en identificatiemiddel op de grond. Het kan in n stuk worden verwijderd zonder sporen na te laten, behoudt zijn vorm en laat niet los bij krommingen en ingesloten delen.

vanaf6,04
bekijk productBekijk product ▸
2090 SCOTCH AFPLAKTAPE BLAUW3m 2090 scotch afplaktape blauw

3m 2090 scotch afplaktape blauw

3m 2090 scotch-blue tape heeft een middelsterke kleefkracht en is te gebruiken op glas, kunststof, metaal en gelakte, geschilderde en andere niet-ruwe ondergronden. Onder normale omstandigheden is de tape binnen 1 maand probleemloos verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten en/of de ondergrond te beschadigen. Bij extreme uv-belasting ten gevolge van de directe inwerking van zonlicht wordt geadviseerd het binnen 14 dagen te verwijderen.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE GROEN3m scotchblue schilderstape groen

3m scotchblue schilderstape groen

3m scotchblue masking tape 2093 is geschikt voor het afplakken van gladde ondergronden zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. Het is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. Het is zowel binnen als buiten in te zetten met strakke verflijnen als resultaat.

vanaf6,25
bekijk productBekijk product ▸
2060 GROENE TAPE3m 2060 groene tape

3m 2060 groene tape

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. Het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.

vanaf7,18
bekijk productBekijk product ▸
2093 AFPLAKBAND SCOTCHBLUE BLAUW3m 2093 afplakband scotchblue blauw

3m 2093 afplakband scotchblue blauw

3m 2093 scotch-blue tape is optimaal geschikt voor het afplakken op oppervlakken zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. Het zorgt voor scherpe verfranden en voorkomt het doorlopen van verf en andere vloeistoffen. Het is schoon verwijderbaar binnen 14 dagen, geschikt voor binnen en buiten en uv-bestendig.

vanaf7,89
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE 20503m scotch afplaktape 2050

3m scotch afplaktape 2050

3m scotch masking tape 2050pcw is geschikt voor het afplakken van universele ondergronden binnen. Het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 120 uur.

vanaf7,74
bekijk productBekijk product ▸
2090 BLAUWE TAPE3m 2090 blauwe tape

3m 2090 blauwe tape

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. Het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.

vanaf3,06
bekijk productBekijk product ▸
ScotchBlue afdekplakband3m scotchblue afdekplakband

3m scotchblue afdekplakband

3m 2080 scotch-blue tape is een schilderstape van hoge kwaliteit voor een professioneel eindresultaat. Het heeft een optimale kleefkracht en is binnen 8 dagen zonder lijmresten te verwijderen van delicate oppervlakken zoals behangpapier met relif, gewoon behangpapier, glad pleisterwerk en vers geschilderde ondergronden.

vanaf7,94
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE3m scotch afplaktape beige

3m scotch afplaktape beige

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70C.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
Geperforeerde Trim Masking Tape3m geperforeerde trim masking tape

3m geperforeerde trim masking tape

3m geperforeerde maskeertape is voorzien van een harde band langs n rand die voorzichtig achter het profiel schuift, waardoor dit iets omhoog wordt getild van de carrosserie. Met deze tape kan de lak onder het profiel vloeien terwijl de buitenkant wordt afgeplakt, voor een professionele, afgewerkte laklaag zonder dat het profiel moet worden verwijderd of vervangen en zonder dat achteraf laklijnen moeten worden verwijderd. Door de perforaties kan de tape met de hand afgescheurd worden. Het is ontworpen voor schadeherstelprofessionals die streven naar een schone, gelijkmatige afwerking bij lakapplicatie rond buigzame autoprofielen. Het is geschikt voor het afplakken rond verzonken voorruiten en achterruiten, profielen aan de zijkant, verzonken deurklinken en achterlichtmodules, en ook voor stadslicht- en koplampunits. De sterke polymeerfolierug houdt de tape sterk terwijl het profiel omhoog wordt getild, en vormt een betrouwbare afplakrand die de buitenkant van het profiel vrij houdt van laknevel. De doorzichtige liner aan de klevende zijde van de tape kan eenvoudig in n stuk worden verwijderd, voor een precieze plaatsing. Terwijl monteurs over de tape spuiten, stroomt de lak in de kleine openingen tussen de profielen en het lakoppervlak. Wanneer de maskeertape wordt verwijderd, vallen de profielen gewoon terug boven op de nieuw laklaag. Er zijn geen zichtbare lakranden en het is niet nodig om na het lakken extra tijd te besteden om laklijnen van de profielen te verwijderen.

vanaf28,37
bekijk productBekijk product ▸
KLEENEDGE EASY MASK AFPLAKTAPE 50 METERCopenhagen pro kleenedge easy mask afplaktape 50 meter

Copenhagen pro kleenedge easy mask afplaktape 50 meter

Master kleenedge easymask afplakband is een schilders afplaktape voor gebruik binnenshuis. De tape beschermt tegen doorlekkende verf en laat na verwijdering een schone, strakke rand na. De tape wordt bij voorkeur direct na het aanbrengen van de laatste schilderlaag verwijderd en zal dan geen sporen achterlaten, zelfs niet wanneer de tape is blootgesteld aan zonlicht.

vanaf7,98
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TESA 4174Maiburg fineline tape tesa 4174

Maiburg fineline tape tesa 4174

Maiburg fineline tape tesa 4174 is een flexibele, temperatuurbestendige pvc fineline maskeringstape met een rubber kleefstof, speciaal voor designschilderen. Het krimpt niet bij hoge temperaturen, past zich aan aan dimensionele verandering tijdens ovendrogen, heeft geen opkrullende randen, is verwijderbaar zonder achterlating van residu en past zich goed aan multidimensionale oppervlakken. Het is geschikt voor maskering en design.

vanaf15,75
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE BEIGEProgold masking tape beige

Progold masking tape beige

Progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. Het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. Rollengte: 50 meter.

vanaf2,06
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIGProgold schilderstape uv-bestendig

Progold schilderstape uv-bestendig

Progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. Het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is UV-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE HOEKJESProgold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90 hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. De tape heeft een zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.

vanaf14,30
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE PAARSProgold masking tape paars

Progold masking tape paars

Progold masking tape paars is een top kwaliteit tape geschikt voor binnen. Het is geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en verven. Het heeft een minimale kleefkracht, laat geen lijmresten achter en is voor het maken van strakke lijnen. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
PVC TAPEProgold pvc tape

Progold pvc tape

Progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEELProgold masking tape geel

Progold masking tape geel

Progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. Lengte rol: 50 meter.

vanaf6,94
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE EXTRA STERKProgold masking tape extra sterk

Progold masking tape extra sterk

Progold masking tape extra sterk is een topkwaliteit vezelversterkte tape, geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor stuc- en pleisterwerk en voor het aanbrengen van 2 verflagen. Bij verwijdering scheurt de tape minder snel in, ook bij hogere verflaagdiktes, en het is zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is daarnaast uv- en vochtbestendig, de inzetduur is meerdere maanden en het is ook geschikt voor licht vochtige ondergronden.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q BRICK TAPERepair care easy q brick tape

Repair care easy q brick tape

Repair care easy q brick tape 100 mm x 40 m voor het afplakken van (bak)steen. Deze tape is niet geschikt voor gladde ondergronden, omdat het risico bestaat dat de sterke lijmlaag achterblijft.

vanaf15,27
bekijk productBekijk product ▸
afplaktape 50 meterSam afplaktape 50 meter

Sam afplaktape 50 meter

Sam masking tape is flexibel afplaktape voor strak en schoon schilderwerk. Het is ook geschikt voor rondingen.

vanaf2,10
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE 19MM X 50M 3 STUKSSam afplaktape 19mm x 50m 3 stuks

Sam afplaktape 19mm x 50m 3 stuks

Sam afplakband 50mx19mm is een standaard afplaktape. In deze set zitten 3 rollen van 50 meter tape van 19 mm breed.

vanaf6,42
bekijk productBekijk product ▸
professional schilderstape delicate ondergrondenSam professional schilderstape delicate ondergronden

Sam professional schilderstape delicate ondergronden

Sam prof tape deli voor gevoelige ondergronden.

vanaf11,05
bekijk productBekijk product ▸
professional schilderstape gladde ondergrondenSam professional schilderstape gladde ondergronden

Sam professional schilderstape gladde ondergronden

Sam prof schilderstape glad is een professionele schilderstape voor gladde ondergronden. Een rol bevat 50 meter.

vanaf11,70
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE SCHILDERSTAPE BUITENSam professionele schilderstape buiten

Sam professionele schilderstape buiten

Sam prof schilderstape voor buiten is een professionele schilderstape voor gebruik buiten.

vanaf9,48
bekijk productBekijk product ▸
R7 SCHILDERSTAPESam r7 schilderstape

Sam r7 schilderstape

Sam r7 schilderstape is geschikt voor alle niet-ruwe ondergronden en voor alle verftypes. Het is gemaakt van Japans rijstpapier voor een vlijmscherp verfresultaat, kan langdurig gebruikt worden zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen, is uv-bestendig en dus ook geschikt voor schilderwerk buitenshuis en bestand tot 80C.

vanaf12,78
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE VOOR VERFWERKENScley afplaktape voor verfwerken

Scley afplaktape voor verfwerken

Scley Afplaktape voor verfwerken is heeft een smeltlijm laagje, is gempregneerd en voor 1 dag binnen inzetbaar.

vanaf0,94
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE PRECISIEWERKENScley professionele afplaktape precisiewerken

Scley professionele afplaktape precisiewerken

Scley professioneel afplak tape voor precisiewerken heeft een acryllijm laag, is gemaakt van washi papier, UV-bestendig en 30 dagen binnen en 7 dagen buiten inzetbaar.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE BINNEN EN BUITENScley professionele afplaktape binnen en buiten

Scley professionele afplaktape binnen en buiten

Scley professionele afplaktape voor verfwerken binnen en buiten heeft een acryllijmlaag en is uv- en weerbestendig en toepasbaar op gevoelige ondergronden.

vanaf3,18
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Zachte tapeScley professionele zachte tape

Scley professionele zachte tape

Scley professionele afplaktape lowtack is een zachte tape voor gevoelige ondergronden. Het kan tot 14 dagen binnen gebruikt worden, heeft een acryl belijming van 90 gram en zorgt voor strakke lijnen.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Afplaktape SUPER STRONGScley professionele afplaktape super strong

Scley professionele afplaktape super strong

Scley professionele afplaktape super strong.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Afplaktape voor VerfwerkenScley professionele afplaktape voor verfwerken

Scley professionele afplaktape voor verfwerken

Scley professionele afplaktape voor verfwerken. Het heeft synthetische rubberlijm, is 0,13 mm dik en waterproof en heeft een hoge scheur sterkte. De inzetduur is 4 dagen binnenshuis.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
TAPETop tools tape

Top tools tape

Top tools tape.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
RAPID TAPEWagner rapid tape

Wagner rapid tape

Wagner rapid tape is een vloeibare afplaktape.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
FILTER