menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. International

International

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
Non Slip toevoegingInternational non slip toevoegingInternational non slip toevoeging

International antislip is geschikt voor gebruik in combinatie met diverse International producten. De korrels van 0,3-0,5 mm zorgen voor een anti-slip ondergrond.

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
BATBETS INTERSTAINInternational batbets interstainInternational batbets interstain

International batbets interstain is een mahoniehoutbeits voor het opkleuren en herstellen van verkleurd en verbleekt houtwerk. Het heeft impregnerende eigenschappen, is bestand tegen verkleuren en geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het kan gemengd worden met 1-component vernissen om een donkerdere eindlaag te bereiken (volgens verdunningsaanbevelingen op het vernis label). Het kan alleen toegepast worden op kaal hout. Aantal aanbevolen lagen: 1-3.

vanaf16,65
bekijk productBekijk product ▸
BRIGHTSIDEInternational brightsideInternational brightside

International brightside is een polyurethaan hoogglans aflak van superieure kwaliteit voor alle ondergronden boven de waterlijn. De teflonhoudende formule geeft een easy-clean, harde eindlaag en het is bestand tegen slijtage, vlekken, chemicalien en vuil. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: ca. 13,5 m per liter (kwast) of 11,2 m per liter (spuit).

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
CLEAR WOOD SEALER FAST DRYInternational clear wood sealer fast dryInternational clear wood sealer fast dry

International clear wood sealer fast dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf206,92
bekijk productBekijk product ▸
COMPASSInternational compassInternational compass

International Compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. Door de snel drogende werking wordt de werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. Er kunnen 2 lagen per dag aangebracht worden en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede of derde laag. Verbruik: Ca. 12,9 m per liter.

vanaf24,12
bekijk productBekijk product ▸
CRUISER ONEInternational cruiser oneInternational cruiser one

International Cruiser One is een 1-laags polijstende antifouling en is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen). Het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen bescherming te bieden in zoet en brak water. Praktische rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf34,20
bekijk productBekijk product ▸
DANBOLINEInternational danbolineInternational danboline

International danboline is een harde en sterke verf voor de bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. Het heeft een uitstekend dekkend vermogen, is chemisch bestand tegen morsen van olie en brandstof en is eenvoudig te reinigen. Het is geschikt voor polyester en voorbehandeld hout, staal en aluminium. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf27,10
bekijk productBekijk product ▸
DEGREASER (OPLOSSER)International degreaser (oplosser)International degreaser (oplosser)

International degreaser is een professioneel reinigingsmiddel, ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurresiduen te verwijderen.

vanaf65,33
bekijk productBekijk product ▸
EPIGLASS HT9000International epiglass ht9000International epiglass ht9000

International epiglass ht9000 is een sterk en duurzaam epoxyharssysteem dat geschikt is voor veel toepassingen zoals lamineren, plamuren, afwerken en lijmen op alle soorten boten. Het is oplosmiddelvrij, heeft weinig geur en een verbeterde verwerking voor toepassing op uiteenlopende ondergronden en lage viscositeit voor eenvoudige menging en goede 'benattings'eigenschappen. Mengverhouding: 4:1 in volume.

vanaf195,52
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FINISHING FILLERInternational epoxy finishing fillerInternational epoxy finishing filler

International Epoxy Finishing Filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen voor hout, plamuur en polyester. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. Let op, component A en B moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. Theoretisch verbruik: ca. 1 m per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.

vanaf80,98
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY GP COATINGInternational epoxy gp coatingInternational epoxy gp coating

International Epoxy GP Coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. Het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. Mengverhouding: 100 volumedelen A:15 volumedelen B. Theoretisch verbruik: ca. 7,6m per liter met kwast/roller en 4,5 m per liter met airless spray.

vanaf25,81
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD 200International gelshield 200International gelshield 200

International gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf46,97
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD PLUSInternational gelshield plusInternational gelshield plus

International Gelshield Plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Geadviseerd aantal lagen: 4. Praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf173,08
bekijk productBekijk product ▸
GOLDSPAR SATINInternational goldspar satinInternational goldspar satin

International goldspar satin varnish is een polyurethaan met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenhoutwerk. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof en biedt bescherming tegen het morsen van heet water en milde zuur- en akalihoudende producten. Het is niet te gebruiken op delen welke continu met water belast worden. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf19,17
bekijk productBekijk product ▸
INTERDECKInternational interdeckInternational interdeck

International interdeck is een sterke polyurethaan antislip dekverf. Het bevat een fijn non-slip materiaal voor een duurzaam antislip oppervlak en is op alle oppervlakken eenvoudig verwerkbaar. De zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon op dekken en opbouw. De sterke polyurethaan hars beschermt het dek tegen de dagelijkse slijtageslag. Het is eenvoudig, direct uit het blik met kwast of roller aan te brengen. Verbruik: ca. 9,5 m per liter.

vanaf39,24
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 830International interfill 830International interfill 830

International interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in n arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met Interprime 820 high build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. Verbruik: ca. 0.18 m per liter.

vanaf136,90
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 833International interfill 833International interfill 833

International interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. De fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830. Het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. Bij 23C is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2.73 m per liter.

vanaf142,34
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL DECKInternational interfill deckInternational interfill deck

International Interfill Deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. Het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. Mengverhouding in volume: 1:1. Theoretisch rendement: ca. 2 m per liter.

vanaf200,44
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 750International interior finish 750International interior finish 750

International interior finish 750 is een sterke, hoogglanzende 2-componenten polyurethaan aflak die een uitstekende chemische bestendigheid biedt en eenvoudig te reinigen is. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certificaat en is dus geschikt om toe te passen in alle ruimtes aan de binnenzijde van het jacht. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, GRP/FRP en staal. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Praktisch rendement: ca. 9,6-11,5 m per liter.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 770International interior finish 770International interior finish 770

International Interior Finish 770 satin is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan aflak, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze zijdeglanzende aflak is uitermate geschikt voor afwerking van plafonddelen aan de buitenzijde en voor alle oppervlakken waar een hoogglanzende aflak niet gewenst is. Mengverhouding: 7.1 volumedelen A:1 volumedeel B. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter met spuit en 20 m per liter met kwast/roller.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
Interior Primer 860International interior primer 860International interior primer 860

International interiorprime 860 is een high-build multifunctionele epoxy primer, speciaal geformuleerd voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Het is geschikt voor toepassing op staal, aluminium, polyester en houten interieurs. Het biedt een krachtige anticorrosieve bescherming en heeft een surface spread of flame certificaat. Het is sneldrogend en geurarm. Praktisch rendement: ca. 5 m per liter.

vanaf29,14
bekijk productBekijk product ▸
INTERPROTECTInternational interprotectInternational interprotect

International interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf45,59
bekijk productBekijk product ▸
INTERSPEED EXTRAInternational interspeed extraInternational interspeed extra

International interspeed extra is een harde antifouling. Het is geschikt voor alle ondergronden, inclusief aluminium, en biedt een seizoen lang bescherming tegen aangroei in zoet en brak/zout water. Het is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse wateren en geproduceerd in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. Het zorgt voor een hard oppervlak dat gepolijst kan worden tot een extreem glad oppervlak. Verbruik: ca. 9,4 m per liter.

vanaf44,28
bekijk productBekijk product ▸
INTERSTRIP A/FInternational interstrip a/fInternational interstrip a/f

International interstrip a/f is een 1-component verfafbijt, speciaal samengesteld voor de verwijdering van antifoulings. Het is niet agressief en zal de gelcoat niet beschadigen.

vanaf41,81
bekijk productBekijk product ▸
LAGO RACING IIInternational lago racing iiInternational lago racing ii

International Lago Racing II is een op water gebaseerde onderwaterverf voor zoetwatergebieden. Het zorgt voor een harde, gladde afwerklaag die goed schoon te houden is en kan worden toegepast op Aluminium, Polyester, Lood, Staal, Hout, Composiet ofGietijzer. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Praktisch rendement: ca. 8,82 m per liter.

vanaf30,52
bekijk productBekijk product ▸
LIQUID RUBBINGInternational liquid rubbingInternational liquid rubbing

International liquid rubbing is een vloeibaar polijstmiddel die de glans op gelcoat, gelakte en geverfde oppervlakken herstelt. Het is vrij van was, bevat geen siliconen, is eenvoudig te gebruiken en is geschikt voor het verwijderen van lichte krasjes en oxidatie. Het is ook geschikt voor gebruik op de auto, caravan of het tuinmeubilair en het is geschikt voor zowel hand- als machinegebruik (800-1000 tpm).

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
MARINE POLISHInternational marine polishInternational marine polish

International marine polish is een ultrafijne polish met was voor gebruik op gelcoat en verfwerk. Het geeft langdurige bescherming tegen o.a. zoutwater, zonlicht en olie en zorgt voor een hoge glans en een goede reinigbaarheid van het behandelde oppervlak. Het is geschikt voor handmatig en machinaal polijsten en tevens toepasbaar op auto, caravan en tuinmeubilair.

vanaf13,21
bekijk productBekijk product ▸
MARINE WAXInternational marine waxInternational marine wax

International marine wax is schuurmiddel- en siliconenvrij, makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. Het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. Het is geschikt voor hand en machinaal polijsten (800 - 1000 tpm), schuurt niet en geeft geen vlekkerig oppervlak. Het is ook geschikt voor gebruik aan de auto en caravan of het tuinmeubilair.

vanaf13,21
bekijk productBekijk product ▸
Perfection Matting AdditiveInternational perfection matting additiveInternational perfection matting additive

International matpasta perfection finish 2K is een matteringspasta voor alle Perfection 2-componentenproducten.

vanaf72,08
bekijk productBekijk product ▸
MICRON LZInternational micron lzInternational micron lz

International micron LZ is een polijstende antifouling die effectief beschermt tegen verontreinigende organismen. Het kan worden gebruikt over alle gereinigde en intacte International antifoulings met uitzondering van de VC 17m en VC off shore. Het is niet geschikt voor aluminium. Het voldoet aan de Biocidal Products Regulation (BPR). Praktisch rendement: ca. 9 m per liter bij kwastapplicatie en 6 m per liter bij spuitapplicatie.

vanaf44,73
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SLIP MATERIAALInternational anti slip materiaalInternational anti slip materiaal

International non slip materiaal is een synthetisch, korrelig materiaal dat voor de applicatie toegevoegd kan worden aan aflakken of op natte verf gestrooid kan worden. Het geeft een antislipeffect aan de bootlak en het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid antislip poeder dat is toegevoegd aan de bootaflak.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
ONE UP PRIMERInternational one up primerInternational one up primer

International one-up primer is een 1-component primer en grondverf voor het gebruik op de romp boven de waterlijn. Het dient afwerkt te worden met een 1-component aflak van International, zoals International super gloss hs of International toplac plus. Het is eenvoudig te verwerken met een kwast of roller en is eenvoudig te schuren. Het is geschikt voor gebruik op polyester en stalen boten. Het heeft een uitstekende hechting en bescherming. Aanbevolen aantal lagen: 2-4. Het is na minimaal 18 uur en maximaal 14 dagen overschilderbaar. Rendement: 9 m per liter.

vanaf27,81
bekijk productBekijk product ▸
ORIGINALInternational originalInternational original

International original is een traditionele, glanzende jachtvernis met uv-filter voor algemeen gebruik met goede vloeieigenschappen en uitstekend glansbehoud. De zeer transparante eindlaag maakt het bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. Het is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na ontvetten met verdunning no. 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 11,7 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTIONInternational perfectionInternational perfection

International perfection finish is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. Het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. Het biedt duurzaamheid en slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en reinigingsmiddelen. Geadviseerde aantal lagen: 2-3. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf51,71
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION PLUSInternational perfection plusInternational perfection plus

International perfection plus combineert uitstekende chemicalien- en krasbestendige eigenschappen met superieure glans. Het heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en het biedt uitstekende UV-bescherming door de unieke combinatie van HALS (hindered amine light stabilisers) en UV-absorbers. Het zorgt voor een professioneel resultaat op een eenvoudige manier. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,56
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION UNDERCOATInternational perfection undercoatInternational perfection undercoat

International perfection undercoat is een zeer sterke, duurzame 2-componenten grondverf voor gebruik onder perfection aflak. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. Voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met perfection aflak. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,10
bekijk productBekijk product ▸
POLISH AND WAXInternational polish and waxInternational polish and wax

International polish and wax is een reiniger, ontvetter en schuurmiddel in een. Het wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig reinigen, polijsten en waxen van verweerde gelcoat en geschilderde oppervlakken. Het is geschikt voor hand- of machinegebruik (800-1000 tpm).

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
PRE-KOTEInternational pre-koteInternational pre-kote

International pre-kote is een grondverf voor toplac, brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. Het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMOCONInternational primoconInternational primocon

International Primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Verbruik: Ca. 7,4 m per liter.

vanaf33,08
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONERInternational schoonerInternational schooner

International schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-oil basis, geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. Het bevat uv-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. De bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor dat het heel eenvoudig is aan te brengen. De goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert. Rendement: ca. 14 m per liter met kwast en ca. 12 m per liter met spuit.

vanaf37,27
bekijk productBekijk product ▸
HIGH STRENGTH STAIN REMOVERInternational high strength stain removerInternational high strength stain remover

International stain remover is een zeer sterke, diepreinigende gel die snel en eenvoudig vervuiling, zoals vergeling en vlekken, van polyester en geschilderde oppervlakken verwijdert. Het heeft een zelfwerkende formule waardoor schrobben van het oppervlak niet nodig is.

vanaf13,00
bekijk productBekijk product ▸
SUPER CLEANERInternational super cleanerInternational super cleaner

International super cleaner is een krachtige, geconcentreerde reiniger. Het verwijdert probleemloos was, lossingmiddel, olie en vervuilingen en is geschikt voor hand- en hogedrukreinigingsapparatuur. Het ontvet en reinigt en brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk.

vanaf11,77
bekijk productBekijk product ▸
SUPER GLOSS HSInternational super gloss hsInternational super gloss hs

International super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag vos-gehalte (vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. De high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen. Het kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
TEAK OILInternational teak oilInternational teak oil

International teak oil is een diep impregnerende olie voor de bescherming van teak dekken en teak interieur. Het geeft bescherming en een easy-clean oppervlak. Het is ontwikkeld naar de traditionele Scandinavische formule en het bevat linseed en tung olin voor ultieme bescherming. Het is geschikt voor gebruik op hardhout, binnen en buiten. Het geeft een aantrekkelijke zijdeachtige eindlaag, impregneert zelfs vochtig hout en bevat een antiroestwas voor de bescherming van metalen.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
TEAK RESTORERInternational teak restorerInternational teak restorer

International teak restorer reinigt en herstelt de natuurlijke kleur van teak en andere hardhout soorten. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor dekken, teakdelen en afwerking. Het is niet schadelijk voor polyester, vernis, verfwerk of aluminium en is biologisch afbreekbaar.

vanaf11,73
bekijk productBekijk product ▸
TEXTILE WATERPROOFERInternational textile waterprooferInternational textile waterproofer

International textile waterproofer maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoeken, zonweringsdoeken en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. Het is geschikt als onderhoudsmiddel ter voorkoming van rotten en weervorming, het tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan en het laat geen strepen of vlekken achter.

vanaf19,17
bekijk productBekijk product ▸
TOPLACInternational toplacInternational toplac

International toplac is een hoogwaardige 1-component aflak, geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Het bevat UV-filters voor langere levensduur en het is bijzonder makkelijk aan te brengen met kwast, roller, conventionele spuit of verfkussen. De unieke chemische samenstelling zorgt dat deze lak alle traditionele aflakken in glans- en kleurbehoud ruimschoots overtreft. Aantal aanbevolen lagen: 1-3. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
TOPLAC PLUSInternational toplac plusInternational toplac plus

International toplac plus hg is een 1-component hoogglans aflak van hoge kwaliteit. De premium aflak is geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Door de UV-filters beschermt de aflak het oppervlak langdurig tegen invloeden van zonlicht. Het kan eenvoudig worden aangebracht met een schuimroller, zonder dat er nagestreken hoeft te worden met een kwast. Het heeft een verbeterde reflectie en vloei en een unieke chemische structuur voor superieure duurzaamheid en vloei. Aanbevolen aantal lagen: 2-3. Het is na minimaal 16 uur en maximaal 3 dagen overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
UNI-PROInternational uni-proInternational uni-pro

International uni-pro is een polijstende antifouling en geeft een seizoen lang bescherming in zoet, brak/zout water. Het is geschikt voor alle oppervlakken inclusief aluminium voor zowel zeil- als motorboten. Droogtijd voor tewaterlating: 12 uur bij 15 graden. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf142,24
bekijk productBekijk product ▸
VC TAR 2International vc tar 2International vc tar 2

International VC Tar2 is een 2-componenten epoxy primer. Het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. Verbruik: Ca. 11,3 m per liter.

vanaf68,07
bekijk productBekijk product ▸
THINNER NO. 1International thinner no. 1International thinner no. 1

International verdunning 1 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor 1-component verven en vernissen zoals Yacht Primer, Toplac, Interlux Super, Interlux Satin, Pre-Kote, Interdeck, Danboline, Interstain, Original, Goldspar, Goldspar Satin, Intertox, Dex 1+2, Schooner, Intertuf JBA016/Interteer ""Vrij"", Interpreg en Interfill 100.

vanaf13,39
bekijk productBekijk product ▸
THINNER NO 100International thinner no 100International thinner no 100

International verdunning 100 is samengesteld voor gebruik in 2-componenten polyurethaan producten boven de waterlijn bij temperaturen boven de 21C.

vanaf38,86
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING NR 3International verdunning nr 3International verdunning nr 3

International verdunning 3 is geschikt voor het verdunnen van antifoulings, onderwaterverven en andere speciale verven zoals Micron Extra, Micron CSC, Micron WQ, Cruiser Premium, Cruiser Superior, Cruiser, Cruiser Future/Eco, Interspeed Extra Strong, Interspeed Ultra, Prima, Trilux, Soft Antifouling, Boatgard, Waterways, Fabi, CT Kobberstoff, Waterways Future/Fabi Eco, Veridian Tiecoat, Veridian Topcoat, Primocon, Motorfarg en Interstrip AF.

vanaf15,04
bekijk productBekijk product ▸
THINNER NO. 7International thinner no. 7International thinner no. 7

International verdunning 7 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor Interprotect, Gelshield 200, Gelshield, Etch Primer en als apparatuurreiniger voor uitsluitend Interfill 400, Interfill 830, Interfill 833 en Interfill 835.

vanaf24,90
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING NR 9International verdunning nr 9International verdunning nr 9

International verdunning 9 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor Perfection Varnish, Perfection Varnish voor Teak, Perfection, Perfection Grondverf en UCP.

vanaf28,70
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING 910International verdunning 910International verdunning 910

International verdunning 910 bestaat uit een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van Perfection (Professional), Perfection Undercoat, Interprime 820 en Interspray 800 Glazecoat voor spuitverwerking. Het is ook geschikt als apparatuurreiniger en geschikt voor spuitverwerking bij temperaturen tussen 10-15C.

vanaf25,33
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING 920International verdunning 920International verdunning 920

International verdunning 920 is een trage spuitverdunning. Het is een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van Perfection (Professional), Perfection Undercoat, Interprime 820 en Interspray 800 Glazecoat voor spuitverwerking. Het is ook geschikt als apparatuur reiniger.

vanaf86,48
bekijk productBekijk product ▸
WATERTITEInternational watertiteInternational watertite

International watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

vanaf26,44
bekijk productBekijk product ▸
WOODSKINInternational woodskinInternational woodskin

International woodskin is een teakblanke, flexibele, vochtregulerende houtolie. Door de microporeuze eigenschappen van deze olie kan het hout blijven ademen. Kleine gaatjes laten de verflaag uitzetten en krimpen, echter de gaatjes zijn zo klein dat het hout beschermd blijft tegen de invloeden van water (de oorzaak van schimmel). Het product is eenvoudig aan te brengen: het hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. Door de uitstekende vloei en nivellerende eigenschappen droogt de olie op met een subtiele, doorzichtige glans en het dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. Er is minimaal onderhoud nodig: schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. Het benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf27,74
bekijk productBekijk product ▸
YACHT PRIMERInternational yacht primerInternational yacht primer

International yacht primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf31,72
bekijk productBekijk product ▸

International Yachtpaint, ht grootste merk jachtlak

Ben je op zoek naar goede lak voor je jacht of schip? Kleuro.nl is ht adres in je zoektocht naar kwalitatieve bootlak. Een schip die voorzien is van de juiste lak, is een lust voor het oog n biedt bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf. Je beschermt je jacht graag tegen de elementen van de natuur en dit kan uitstekend met lak uit onze webshop. Met International Yachtpaint haal je goede bootverf in huis die je probleemloos aanbrengt op je vaartuig. De lak beschikt over uitstekende eigenschappen die bepalend zijn voor de kwaliteit. Neem direct een kijkje bij ons aanbod jachtlak van International of laat je adviseren door een van onze jachtlak-specialisten.

Waarom je een keuze maakt voor International bootlak

International is het grootste jachtlakken-merk van de wereld. Geen enkel verfmerk heeft zoveel keuze uit jachtlak dan International. Het merk is dan ook toonaangevend en bied je als bootbezitter de keuze uit lak die optimale bescherming biedt aan je boot of schip. Dit stelt jou in staat om als echte professional je jacht te lakken. International lak voor je boot is de beste lak die er is, dus loont het altijd om deze jachtlak te bestellen bij Kleuro.nl. Olie, primer of plamuur, je bestelt het eenvoudig in onze webshop. Gebruik de handige zoekfilter op de site in je zoektocht naar de juiste soort of win advies in bij onze klantenservice.

Eigenschappen International Yachtpaint

Het schilderen en onderhouden van je boot doe je graag op de juiste manier. Met de juiste lak van International lukt dit zonder problemen. Bescherming, verfraaiing en verbetering van je boot, met de lak van International pak je al deze begrippen effectief aan. De producten zijn veilig voor mens en milieu. Er is lak voor zowel zoet als zout water en voor ieder jacht of schip is er een passende lak verkrijgbaar in onze webshop. Bij twijfel over een bepaald soort lak of verf is het belangrijk je vooraf goed in te lezen of advies in te winnen bij een jachtlak-expert.

Waarom je kiest voor Antifouling International

Met Antifouling International kies je voor bootverf die een seizoen lang bescherming biedt. Antifouling vindt gretig aftrek onder bezitters van schepen en jachten. Dit product van International staat bekend om zijn aangroei-werende eigenschappen. Uiteraard hoef je je als bootbezitter geen zorgen te maken om de milieueisen. Dit International-product voldoet aan alle vereisten van de Nederlandse wet. Bij Kleuro.nl heb je de keuze uit diverse soorten Antifouling. Laat je gerust adviseren door een van onze ervaren medewerkers welke lak het meest geschikt is voor jouw schip. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Tips bij het lakken van je jacht met International Yachtpaint

Je schip lakken is een uiterst zorgvuldige klus. Met onze tips slaag je probleemloos in het onderhoud van je jacht:

 • Een goede voorbereiding is het halve werk. Behandel roestplekken en test vooraf op overschilderbaarheid.
 • Na het aanbrengen van de eerste verflaag is het belangrijk om even te wachten met het aanbrengen van een tweede laklaag.
 • Je schip lakken doe je in een goede werkomgeving. Werk daarom in een goed geventileerde ruimte en schilder niet onder vochtige omstandigheden.
 • Gebruik de juiste kwasten en rollers voor je schilderklus. Kleuro.nl adviseert je graag welke benodigdheden perfect aansluiten bij de lakwerkzaamheden.
 • Hoe sneller je werkt, hoe beter het eindresultaat.

Ontdek de voordelen van International Yachtpaint bestellen bij Kleuro.nl

Zoek je kwalitatieve lak voor je jacht en bestel je deze graag online? Bij Kleuro.nl zit je helemaal goed. Elke aankoop levert je voordelen op:

 • Elke bestelling die je doet, wordt snel verzonden. Bestel vr 23:59 uur en ontvang de lak morgen in huis.
 • Elke aankoop vanaf 20,- wordt gratis verzonden naar je huisadres.
 • Onze klantenservice staat altijd paraat voor een deskundig advies.
 • Zowel online bestellen als het afrekenen van je aankoop doe je via een beveiligde en versleutelde internetverbinding.

Voorzie je jacht van een nieuwe laklaag en koop hiervoor alle benodigdheden bij Kleuro.nl.

Bestel online je International jachtlak bij Kleuro.nl

Heb je bootlak of Antifouling nodig en bestel je dit graag bij een specialist? Kleuro.nl is d specialist als het gaat jachtlak van International. Maak daarom de keuze voor een van onze jachtlakken en geef je jacht de zorg die het nodig heeft om er goed uit te zien. Hiermee investeer je in een schip dat langer mee gaat en heb je minder omkijken naar het onderhoud. Doe daarom je aankoop in onze webshop en maak direct kennis met onze voordelen. Hulp nodig? Vul het contactformulier in op de site of neem telefonisch contact op met de mensen van onze klantenservice.

Non Slip toevoegingInternational non slip toevoegingInternational non slip toevoeging

International antislip is geschikt voor gebruik in combinatie met diverse International producten. De korrels van 0,3-0,5 mm zorgen voor een anti-slip ondergrond.

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
BATBETS INTERSTAINInternational batbets interstainInternational batbets interstain

International batbets interstain is een mahoniehoutbeits voor het opkleuren en herstellen van verkleurd en verbleekt houtwerk. Het heeft impregnerende eigenschappen, is bestand tegen verkleuren en geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het kan gemengd worden met 1-component vernissen om een donkerdere eindlaag te bereiken (volgens verdunningsaanbevelingen op het vernis label). Het kan alleen toegepast worden op kaal hout. Aantal aanbevolen lagen: 1-3.

vanaf16,65
bekijk productBekijk product ▸
BRIGHTSIDEInternational brightsideInternational brightside

International brightside is een polyurethaan hoogglans aflak van superieure kwaliteit voor alle ondergronden boven de waterlijn. De teflonhoudende formule geeft een easy-clean, harde eindlaag en het is bestand tegen slijtage, vlekken, chemicalien en vuil. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: ca. 13,5 m per liter (kwast) of 11,2 m per liter (spuit).

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
CLEAR WOOD SEALER FAST DRYInternational clear wood sealer fast dryInternational clear wood sealer fast dry

International clear wood sealer fast dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf206,92
bekijk productBekijk product ▸
COMPASSInternational compassInternational compass

International Compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. Door de snel drogende werking wordt de werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. Er kunnen 2 lagen per dag aangebracht worden en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede of derde laag. Verbruik: Ca. 12,9 m per liter.

vanaf24,12
bekijk productBekijk product ▸
CRUISER ONEInternational cruiser oneInternational cruiser one

International Cruiser One is een 1-laags polijstende antifouling en is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen). Het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen bescherming te bieden in zoet en brak water. Praktische rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf34,20
bekijk productBekijk product ▸
DANBOLINEInternational danbolineInternational danboline

International danboline is een harde en sterke verf voor de bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. Het heeft een uitstekend dekkend vermogen, is chemisch bestand tegen morsen van olie en brandstof en is eenvoudig te reinigen. Het is geschikt voor polyester en voorbehandeld hout, staal en aluminium. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf27,10
bekijk productBekijk product ▸
DEGREASER (OPLOSSER)International degreaser (oplosser)International degreaser (oplosser)

International degreaser is een professioneel reinigingsmiddel, ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurresiduen te verwijderen.

vanaf65,33
bekijk productBekijk product ▸
EPIGLASS HT9000International epiglass ht9000International epiglass ht9000

International epiglass ht9000 is een sterk en duurzaam epoxyharssysteem dat geschikt is voor veel toepassingen zoals lamineren, plamuren, afwerken en lijmen op alle soorten boten. Het is oplosmiddelvrij, heeft weinig geur en een verbeterde verwerking voor toepassing op uiteenlopende ondergronden en lage viscositeit voor eenvoudige menging en goede 'benattings'eigenschappen. Mengverhouding: 4:1 in volume.

vanaf195,52
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FINISHING FILLERInternational epoxy finishing fillerInternational epoxy finishing filler

International Epoxy Finishing Filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen voor hout, plamuur en polyester. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. Let op, component A en B moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. Theoretisch verbruik: ca. 1 m per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.

vanaf80,98
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY GP COATINGInternational epoxy gp coatingInternational epoxy gp coating

International Epoxy GP Coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. Het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. Mengverhouding: 100 volumedelen A:15 volumedelen B. Theoretisch verbruik: ca. 7,6m per liter met kwast/roller en 4,5 m per liter met airless spray.

vanaf25,81
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD 200International gelshield 200International gelshield 200

International gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf46,97
bekijk productBekijk product ▸
GELSHIELD PLUSInternational gelshield plusInternational gelshield plus

International Gelshield Plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Geadviseerd aantal lagen: 4. Praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf173,08
bekijk productBekijk product ▸
GOLDSPAR SATINInternational goldspar satinInternational goldspar satin

International goldspar satin varnish is een polyurethaan met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenhoutwerk. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof en biedt bescherming tegen het morsen van heet water en milde zuur- en akalihoudende producten. Het is niet te gebruiken op delen welke continu met water belast worden. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf19,17
bekijk productBekijk product ▸
INTERDECKInternational interdeckInternational interdeck

International interdeck is een sterke polyurethaan antislip dekverf. Het bevat een fijn non-slip materiaal voor een duurzaam antislip oppervlak en is op alle oppervlakken eenvoudig verwerkbaar. De zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon op dekken en opbouw. De sterke polyurethaan hars beschermt het dek tegen de dagelijkse slijtageslag. Het is eenvoudig, direct uit het blik met kwast of roller aan te brengen. Verbruik: ca. 9,5 m per liter.

vanaf39,24
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 830International interfill 830International interfill 830

International interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in n arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met Interprime 820 high build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. Verbruik: ca. 0.18 m per liter.

vanaf136,90
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL 833International interfill 833International interfill 833

International interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. De fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830. Het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. Bij 23C is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2.73 m per liter.

vanaf142,34
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL DECKInternational interfill deckInternational interfill deck

International Interfill Deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. Het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. Mengverhouding in volume: 1:1. Theoretisch rendement: ca. 2 m per liter.

vanaf200,44
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 750International interior finish 750International interior finish 750

International interior finish 750 is een sterke, hoogglanzende 2-componenten polyurethaan aflak die een uitstekende chemische bestendigheid biedt en eenvoudig te reinigen is. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certificaat en is dus geschikt om toe te passen in alle ruimtes aan de binnenzijde van het jacht. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, GRP/FRP en staal. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Praktisch rendement: ca. 9,6-11,5 m per liter.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 770International interior finish 770International interior finish 770

International Interior Finish 770 satin is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan aflak, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze zijdeglanzende aflak is uitermate geschikt voor afwerking van plafonddelen aan de buitenzijde en voor alle oppervlakken waar een hoogglanzende aflak niet gewenst is. Mengverhouding: 7.1 volumedelen A:1 volumedeel B. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter met spuit en 20 m per liter met kwast/roller.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
Interior Primer 860International interior primer 860International interior primer 860

International interiorprime 860 is een high-build multifunctionele epoxy primer, speciaal geformuleerd voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Het is geschikt voor toepassing op staal, aluminium, polyester en houten interieurs. Het biedt een krachtige anticorrosieve bescherming en heeft een surface spread of flame certificaat. Het is sneldrogend en geurarm. Praktisch rendement: ca. 5 m per liter.

vanaf29,14
bekijk productBekijk product ▸
INTERPROTECTInternational interprotectInternational interprotect

International interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. Verbruik: ca. 8,1 m per liter.

vanaf45,59
bekijk productBekijk product ▸
INTERSPEED EXTRAInternational interspeed extraInternational interspeed extra

International interspeed extra is een harde antifouling. Het is geschikt voor alle ondergronden, inclusief aluminium, en biedt een seizoen lang bescherming tegen aangroei in zoet en brak/zout water. Het is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse wateren en geproduceerd in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. Het zorgt voor een hard oppervlak dat gepolijst kan worden tot een extreem glad oppervlak. Verbruik: ca. 9,4 m per liter.

vanaf44,28
bekijk productBekijk product ▸
INTERSTRIP A/FInternational interstrip a/fInternational interstrip a/f

International interstrip a/f is een 1-component verfafbijt, speciaal samengesteld voor de verwijdering van antifoulings. Het is niet agressief en zal de gelcoat niet beschadigen.

vanaf41,81
bekijk productBekijk product ▸
LAGO RACING IIInternational lago racing iiInternational lago racing ii

International Lago Racing II is een op water gebaseerde onderwaterverf voor zoetwatergebieden. Het zorgt voor een harde, gladde afwerklaag die goed schoon te houden is en kan worden toegepast op Aluminium, Polyester, Lood, Staal, Hout, Composiet ofGietijzer. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Praktisch rendement: ca. 8,82 m per liter.

vanaf30,52
bekijk productBekijk product ▸
LIQUID RUBBINGInternational liquid rubbingInternational liquid rubbing

International liquid rubbing is een vloeibaar polijstmiddel die de glans op gelcoat, gelakte en geverfde oppervlakken herstelt. Het is vrij van was, bevat geen siliconen, is eenvoudig te gebruiken en is geschikt voor het verwijderen van lichte krasjes en oxidatie. Het is ook geschikt voor gebruik op de auto, caravan of het tuinmeubilair en het is geschikt voor zowel hand- als machinegebruik (800-1000 tpm).

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
MARINE POLISHInternational marine polishInternational marine polish

International marine polish is een ultrafijne polish met was voor gebruik op gelcoat en verfwerk. Het geeft langdurige bescherming tegen o.a. zoutwater, zonlicht en olie en zorgt voor een hoge glans en een goede reinigbaarheid van het behandelde oppervlak. Het is geschikt voor handmatig en machinaal polijsten en tevens toepasbaar op auto, caravan en tuinmeubilair.

vanaf13,21
bekijk productBekijk product ▸
MARINE WAXInternational marine waxInternational marine wax

International marine wax is schuurmiddel- en siliconenvrij, makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. Het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. Het is geschikt voor hand en machinaal polijsten (800 - 1000 tpm), schuurt niet en geeft geen vlekkerig oppervlak. Het is ook geschikt voor gebruik aan de auto en caravan of het tuinmeubilair.

vanaf13,21
bekijk productBekijk product ▸
Perfection Matting AdditiveInternational perfection matting additiveInternational perfection matting additive

International matpasta perfection finish 2K is een matteringspasta voor alle Perfection 2-componentenproducten.

vanaf72,08
bekijk productBekijk product ▸
MICRON LZInternational micron lzInternational micron lz

International micron LZ is een polijstende antifouling die effectief beschermt tegen verontreinigende organismen. Het kan worden gebruikt over alle gereinigde en intacte International antifoulings met uitzondering van de VC 17m en VC off shore. Het is niet geschikt voor aluminium. Het voldoet aan de Biocidal Products Regulation (BPR). Praktisch rendement: ca. 9 m per liter bij kwastapplicatie en 6 m per liter bij spuitapplicatie.

vanaf44,73
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SLIP MATERIAALInternational anti slip materiaalInternational anti slip materiaal

International non slip materiaal is een synthetisch, korrelig materiaal dat voor de applicatie toegevoegd kan worden aan aflakken of op natte verf gestrooid kan worden. Het geeft een antislipeffect aan de bootlak en het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid antislip poeder dat is toegevoegd aan de bootaflak.

vanaf10,85
bekijk productBekijk product ▸
ONE UP PRIMERInternational one up primerInternational one up primer

International one-up primer is een 1-component primer en grondverf voor het gebruik op de romp boven de waterlijn. Het dient afwerkt te worden met een 1-component aflak van International, zoals International super gloss hs of International toplac plus. Het is eenvoudig te verwerken met een kwast of roller en is eenvoudig te schuren. Het is geschikt voor gebruik op polyester en stalen boten. Het heeft een uitstekende hechting en bescherming. Aanbevolen aantal lagen: 2-4. Het is na minimaal 18 uur en maximaal 14 dagen overschilderbaar. Rendement: 9 m per liter.

vanaf27,81
bekijk productBekijk product ▸
ORIGINALInternational originalInternational original

International original is een traditionele, glanzende jachtvernis met uv-filter voor algemeen gebruik met goede vloeieigenschappen en uitstekend glansbehoud. De zeer transparante eindlaag maakt het bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. Het is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na ontvetten met verdunning no. 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 11,7 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTIONInternational perfectionInternational perfection

International perfection finish is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. Het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. Het biedt duurzaamheid en slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en reinigingsmiddelen. Geadviseerde aantal lagen: 2-3. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf51,71
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION PLUSInternational perfection plusInternational perfection plus

International perfection plus combineert uitstekende chemicalien- en krasbestendige eigenschappen met superieure glans. Het heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en het biedt uitstekende UV-bescherming door de unieke combinatie van HALS (hindered amine light stabilisers) en UV-absorbers. Het zorgt voor een professioneel resultaat op een eenvoudige manier. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,56
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION UNDERCOATInternational perfection undercoatInternational perfection undercoat

International perfection undercoat is een zeer sterke, duurzame 2-componenten grondverf voor gebruik onder perfection aflak. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. Voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met perfection aflak. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,10
bekijk productBekijk product ▸
POLISH AND WAXInternational polish and waxInternational polish and wax

International polish and wax is een reiniger, ontvetter en schuurmiddel in een. Het wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig reinigen, polijsten en waxen van verweerde gelcoat en geschilderde oppervlakken. Het is geschikt voor hand- of machinegebruik (800-1000 tpm).

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
PRE-KOTEInternational pre-koteInternational pre-kote

International pre-kote is een grondverf voor toplac, brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. Het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMOCONInternational primoconInternational primocon

International Primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Verbruik: Ca. 7,4 m per liter.

vanaf33,08
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONERInternational schoonerInternational schooner

International schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-oil basis, geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. Het bevat uv-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. De bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor dat het heel eenvoudig is aan te brengen. De goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert. Rendement: ca. 14 m per liter met kwast en ca. 12 m per liter met spuit.

vanaf37,27
bekijk productBekijk product ▸
HIGH STRENGTH STAIN REMOVERInternational high strength stain removerInternational high strength stain remover

International stain remover is een zeer sterke, diepreinigende gel die snel en eenvoudig vervuiling, zoals vergeling en vlekken, van polyester en geschilderde oppervlakken verwijdert. Het heeft een zelfwerkende formule waardoor schrobben van het oppervlak niet nodig is.

vanaf13,00
bekijk productBekijk product ▸
SUPER CLEANERInternational super cleanerInternational super cleaner

International super cleaner is een krachtige, geconcentreerde reiniger. Het verwijdert probleemloos was, lossingmiddel, olie en vervuilingen en is geschikt voor hand- en hogedrukreinigingsapparatuur. Het ontvet en reinigt en brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk.

vanaf11,77
bekijk productBekijk product ▸
SUPER GLOSS HSInternational super gloss hsInternational super gloss hs

International super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag vos-gehalte (vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. De high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen. Het kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
TEAK OILInternational teak oilInternational teak oil

International teak oil is een diep impregnerende olie voor de bescherming van teak dekken en teak interieur. Het geeft bescherming en een easy-clean oppervlak. Het is ontwikkeld naar de traditionele Scandinavische formule en het bevat linseed en tung olin voor ultieme bescherming. Het is geschikt voor gebruik op hardhout, binnen en buiten. Het geeft een aantrekkelijke zijdeachtige eindlaag, impregneert zelfs vochtig hout en bevat een antiroestwas voor de bescherming van metalen.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
TEAK RESTORERInternational teak restorerInternational teak restorer

International teak restorer reinigt en herstelt de natuurlijke kleur van teak en andere hardhout soorten. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor dekken, teakdelen en afwerking. Het is niet schadelijk voor polyester, vernis, verfwerk of aluminium en is biologisch afbreekbaar.

vanaf11,73
bekijk productBekijk product ▸
TEXTILE WATERPROOFERInternational textile waterprooferInternational textile waterproofer

International textile waterproofer maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoeken, zonweringsdoeken en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. Het is geschikt als onderhoudsmiddel ter voorkoming van rotten en weervorming, het tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan en het laat geen strepen of vlekken achter.

vanaf19,17
bekijk productBekijk product ▸
TOPLACInternational toplacInternational toplac

International toplac is een hoogwaardige 1-component aflak, geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Het bevat UV-filters voor langere levensduur en het is bijzonder makkelijk aan te brengen met kwast, roller, conventionele spuit of verfkussen. De unieke chemische samenstelling zorgt dat deze lak alle traditionele aflakken in glans- en kleurbehoud ruimschoots overtreft. Aantal aanbevolen lagen: 1-3. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
TOPLAC PLUSInternational toplac plusInternational toplac plus

International toplac plus hg is een 1-component hoogglans aflak van hoge kwaliteit. De premium aflak is geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Door de UV-filters beschermt de aflak het oppervlak langdurig tegen invloeden van zonlicht. Het kan eenvoudig worden aangebracht met een schuimroller, zonder dat er nagestreken hoeft te worden met een kwast. Het heeft een verbeterde reflectie en vloei en een unieke chemische structuur voor superieure duurzaamheid en vloei. Aanbevolen aantal lagen: 2-3. Het is na minimaal 16 uur en maximaal 3 dagen overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
UNI-PROInternational uni-proInternational uni-pro

International uni-pro is een polijstende antifouling en geeft een seizoen lang bescherming in zoet, brak/zout water. Het is geschikt voor alle oppervlakken inclusief aluminium voor zowel zeil- als motorboten. Droogtijd voor tewaterlating: 12 uur bij 15 graden. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf142,24
bekijk productBekijk product ▸
VC TAR 2International vc tar 2International vc tar 2

International VC Tar2 is een 2-componenten epoxy primer. Het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. Verbruik: Ca. 11,3 m per liter.

vanaf68,07
bekijk productBekijk product ▸
THINNER NO. 1International thinner no. 1International thinner no. 1

International verdunning 1 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor 1-component verven en vernissen zoals Yacht Primer, Toplac, Interlux Super, Interlux Satin, Pre-Kote, Interdeck, Danboline, Interstain, Original, Goldspar, Goldspar Satin, Intertox, Dex 1+2, Schooner, Intertuf JBA016/Interteer ""Vrij"", Interpreg en Interfill 100.

vanaf13,39
bekijk productBekijk product ▸
THINNER NO 100International thinner no 100International thinner no 100

International verdunning 100 is samengesteld voor gebruik in 2-componenten polyurethaan producten boven de waterlijn bij temperaturen boven de 21C.

vanaf38,86
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING NR 3International verdunning nr 3International verdunning nr 3

International verdunning 3 is geschikt voor het verdunnen van antifoulings, onderwaterverven en andere speciale verven zoals Micron Extra, Micron CSC, Micron WQ, Cruiser Premium, Cruiser Superior, Cruiser, Cruiser Future/Eco, Interspeed Extra Strong, Interspeed Ultra, Prima, Trilux, Soft Antifouling, Boatgard, Waterways, Fabi, CT Kobberstoff, Waterways Future/Fabi Eco, Veridian Tiecoat, Veridian Topcoat, Primocon, Motorfarg en Interstrip AF.

vanaf15,04
bekijk productBekijk product ▸
THINNER NO. 7International thinner no. 7International thinner no. 7

International verdunning 7 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor Interprotect, Gelshield 200, Gelshield, Etch Primer en als apparatuurreiniger voor uitsluitend Interfill 400, Interfill 830, Interfill 833 en Interfill 835.

vanaf24,90
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING NR 9International verdunning nr 9International verdunning nr 9

International verdunning 9 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor Perfection Varnish, Perfection Varnish voor Teak, Perfection, Perfection Grondverf en UCP.

vanaf28,70
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING 910International verdunning 910International verdunning 910

International verdunning 910 bestaat uit een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van Perfection (Professional), Perfection Undercoat, Interprime 820 en Interspray 800 Glazecoat voor spuitverwerking. Het is ook geschikt als apparatuurreiniger en geschikt voor spuitverwerking bij temperaturen tussen 10-15C.

vanaf25,33
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING 920International verdunning 920International verdunning 920

International verdunning 920 is een trage spuitverdunning. Het is een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van Perfection (Professional), Perfection Undercoat, Interprime 820 en Interspray 800 Glazecoat voor spuitverwerking. Het is ook geschikt als apparatuur reiniger.

vanaf86,48
bekijk productBekijk product ▸
WATERTITEInternational watertiteInternational watertite

International watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

vanaf26,44
bekijk productBekijk product ▸
WOODSKINInternational woodskinInternational woodskin

International woodskin is een teakblanke, flexibele, vochtregulerende houtolie. Door de microporeuze eigenschappen van deze olie kan het hout blijven ademen. Kleine gaatjes laten de verflaag uitzetten en krimpen, echter de gaatjes zijn zo klein dat het hout beschermd blijft tegen de invloeden van water (de oorzaak van schimmel). Het product is eenvoudig aan te brengen: het hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. Door de uitstekende vloei en nivellerende eigenschappen droogt de olie op met een subtiele, doorzichtige glans en het dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. Er is minimaal onderhoud nodig: schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. Het benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf27,74
bekijk productBekijk product ▸
YACHT PRIMERInternational yacht primerInternational yacht primer

International yacht primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf31,72
bekijk productBekijk product ▸

International Yachtpaint, ht grootste merk jachtlak

Ben je op zoek naar goede lak voor je jacht of schip? Kleuro.nl is ht adres in je zoektocht naar kwalitatieve bootlak. Een schip die voorzien is van de juiste lak, is een lust voor het oog n biedt bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf. Je beschermt je jacht graag tegen de elementen van de natuur en dit kan uitstekend met lak uit onze webshop. Met International Yachtpaint haal je goede bootverf in huis die je probleemloos aanbrengt op je vaartuig. De lak beschikt over uitstekende eigenschappen die bepalend zijn voor de kwaliteit. Neem direct een kijkje bij ons aanbod jachtlak van International of laat je adviseren door een van onze jachtlak-specialisten.

Waarom je een keuze maakt voor International bootlak

International is het grootste jachtlakken-merk van de wereld. Geen enkel verfmerk heeft zoveel keuze uit jachtlak dan International. Het merk is dan ook toonaangevend en bied je als bootbezitter de keuze uit lak die optimale bescherming biedt aan je boot of schip. Dit stelt jou in staat om als echte professional je jacht te lakken. International lak voor je boot is de beste lak die er is, dus loont het altijd om deze jachtlak te bestellen bij Kleuro.nl. Olie, primer of plamuur, je bestelt het eenvoudig in onze webshop. Gebruik de handige zoekfilter op de site in je zoektocht naar de juiste soort of win advies in bij onze klantenservice.

Eigenschappen International Yachtpaint

Het schilderen en onderhouden van je boot doe je graag op de juiste manier. Met de juiste lak van International lukt dit zonder problemen. Bescherming, verfraaiing en verbetering van je boot, met de lak van International pak je al deze begrippen effectief aan. De producten zijn veilig voor mens en milieu. Er is lak voor zowel zoet als zout water en voor ieder jacht of schip is er een passende lak verkrijgbaar in onze webshop. Bij twijfel over een bepaald soort lak of verf is het belangrijk je vooraf goed in te lezen of advies in te winnen bij een jachtlak-expert.

Waarom je kiest voor Antifouling International

Met Antifouling International kies je voor bootverf die een seizoen lang bescherming biedt. Antifouling vindt gretig aftrek onder bezitters van schepen en jachten. Dit product van International staat bekend om zijn aangroei-werende eigenschappen. Uiteraard hoef je je als bootbezitter geen zorgen te maken om de milieueisen. Dit International-product voldoet aan alle vereisten van de Nederlandse wet. Bij Kleuro.nl heb je de keuze uit diverse soorten Antifouling. Laat je gerust adviseren door een van onze ervaren medewerkers welke lak het meest geschikt is voor jouw schip. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Tips bij het lakken van je jacht met International Yachtpaint

Je schip lakken is een uiterst zorgvuldige klus. Met onze tips slaag je probleemloos in het onderhoud van je jacht:

 • Een goede voorbereiding is het halve werk. Behandel roestplekken en test vooraf op overschilderbaarheid.
 • Na het aanbrengen van de eerste verflaag is het belangrijk om even te wachten met het aanbrengen van een tweede laklaag.
 • Je schip lakken doe je in een goede werkomgeving. Werk daarom in een goed geventileerde ruimte en schilder niet onder vochtige omstandigheden.
 • Gebruik de juiste kwasten en rollers voor je schilderklus. Kleuro.nl adviseert je graag welke benodigdheden perfect aansluiten bij de lakwerkzaamheden.
 • Hoe sneller je werkt, hoe beter het eindresultaat.

Ontdek de voordelen van International Yachtpaint bestellen bij Kleuro.nl

Zoek je kwalitatieve lak voor je jacht en bestel je deze graag online? Bij Kleuro.nl zit je helemaal goed. Elke aankoop levert je voordelen op:

 • Elke bestelling die je doet, wordt snel verzonden. Bestel vr 23:59 uur en ontvang de lak morgen in huis.
 • Elke aankoop vanaf 20,- wordt gratis verzonden naar je huisadres.
 • Onze klantenservice staat altijd paraat voor een deskundig advies.
 • Zowel online bestellen als het afrekenen van je aankoop doe je via een beveiligde en versleutelde internetverbinding.

Voorzie je jacht van een nieuwe laklaag en koop hiervoor alle benodigdheden bij Kleuro.nl.

Bestel online je International jachtlak bij Kleuro.nl

Heb je bootlak of Antifouling nodig en bestel je dit graag bij een specialist? Kleuro.nl is d specialist als het gaat jachtlak van International. Maak daarom de keuze voor een van onze jachtlakken en geef je jacht de zorg die het nodig heeft om er goed uit te zien. Hiermee investeer je in een schip dat langer mee gaat en heb je minder omkijken naar het onderhoud. Doe daarom je aankoop in onze webshop en maak direct kennis met onze voordelen. Hulp nodig? Vul het contactformulier in op de site of neem telefonisch contact op met de mensen van onze klantenservice.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)