menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
347 KIT VOOR DAMPREMMENDE FOLIEKip 347 kit voor dampremmende folieKip 347 kit voor dampremmende folie

Kip kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5°C en vorstbestendig tot -30°C. Het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. Het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens enev en din 4108-7.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
Kneedbare Kitstrip Zwart 6 mm x 10 mm3m kneedbare kitstrip zwart 6 mm x 10 mm3m kneedbare kitstrip zwart 6 mm x 10 mm

3m 08578 kitstrip zwart is een afdichtingsmateriaal van zacht butylrubber waarmee allerlei naden, voegen en openingen snel en permanent kunnen worden afgedicht. Daardoor is het uitermate geschikt voor het sneller onderhouden en repareren van carrosserieën, met een langdurig effect. Dankzij de duurzame butylrubberen samenstelling en de flexibele eigenschappen is de kitstrip ideaal voor het opvullen van onzichtbare voegen, naden, holten en kieren bij auto's. Deze naadafdichting wordt kant-en-klaar geleverd en kan zonder mengen, spuiten of gereedschap met de duim worden aangebracht. Na aanbrengen met de duim kan het materiaal met de vinger worden gladgestreken. Dit materiaal is zeer hittebestendig waardoor het ook geschikt is voor andere toepassingen, zoals het dichten van naden in het motorcompartiment en brandschermen. Het hardt nooit uit en worden nooit bros. Naden blijven dus glad en kieren blijven gevuld. Het krimpt niet waardoor het uitstekend geschikt is voor het afdichten van boorgaten en buiten houden van geluid en vocht.

vanaf33,76
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD SMELTLIJM3m scotch-weld smeltlijm3m scotch-weld smeltlijm

3m tcq3738 smeltlijm sw voor hout is voor algemeen gebruik, ook voor in de voedingsindustrie. De lijm heeft goede elektrisch isolerende waarden en een relatief lange verwarmingstijd. Een hoge lijmopbrengst is met dit product mogelijk en het is geschikt voor hout, karton, papier, textiel, leder en kunststoffen, met uitzondering van polyolefinen. Het voldoet aan de fda-norm 175.105 voor lijmgrondstoffen.

vanaf314,69
bekijk productBekijk product ▸
SMELTLIJM 37643m smeltlijm 37643m smeltlijm 3764

3m tcq3764 scotch-weld smeltlijm is een thermoplastische lijm met 100% vaste stoffen. Het kan in de loop der tijd worden aangepast om te voldoen aan verschillende projecteisen. Het is geformuleerd voor flexibiliteit bij lage temperaturen om wijziging en positionering tijdens de applicatie te vergemakkelijken. Het schokbestendige ontwerp biedt duurzaamheid op lange termijn en het biedt betrouwbaarheid op basis van goede afschuif- en afpelsterkte.

vanaf345,98
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld Smeltlijm TCQ37893m scotch-weld smeltlijm tcq37893m scotch-weld smeltlijm tcq3789

3m 3789Q smeltlijm is een hoogwaardige smeltlijm met goede hechting op kunststoffen. Het is schokbestendig en bestand tegen weekmakers. Het is geschikt voor het verlijmen van hard en zacht PVC, ABS, vezelversterkte kunststoffen en hout. Het voldoet aan de FDA-norm 175.105 voor lijmgrondstoffen.

vanaf947,42
bekijk productBekijk product ▸
SMELTLIJM 3792 Q3m smeltlijm 3792 q3m smeltlijm 3792 q

3m 3792Q smeltlijm is een veelzijdige lijm die werkt op hout, stof en andere lichtgewicht materialen. De open tijd laat herpositionering toe en het hardt transparant uit voor een schoon resultaat.

vanaf308,06
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD PRIMER 3901 VOOR METAAL3m scotch-weld primer 3901 voor metaal3m scotch-weld primer 3901 voor metaal

3m scotch weld 3901 is een primer voor 3m scotch-weld film en vloeibare lijmen voor toepassingen waar een betere hechting op metaal en glas nodig is. Deze primer is geschikt voor het verlijmen met dp8005 en dp8010 op metaal. Ook heeft deze primer een corrosiewerende werking op metaal.

vanaf81,68
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY HOUTKIT FLEXIBELAlabastine quick & easy houtkit flexibelAlabastine quick & easy houtkit flexibel

Alabastine quick and easy houtkit is een flexibel product, ideaal voor het kitten van kieren en naden in werkende ondergronden. Het is toepasbaar bij kozijnen, deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-hout verbindingen. Het is ook geschikt voor kieren en naden tussen kozijnen en muren, wanden en plafonds, bij plinten, trappen, vensterbanken en overige hout-steen verbindingen. Het is zowel binnen (ook in vochtige ruimtes) als buiten toepasbaar en overschilderbaar na 24 uur met alle soorten verf of beits. Maximaal te repareren voegdiepte/-breedte: 5 x 5 mm.

vanaf18,72
bekijk productBekijk product ▸
BEGLAZINGSKITBison beglazingskitBison beglazingskit

Bison beglazingskit is een hoogwaardige, overschilderbare, zeer snelle, waterbestendige afdichtingskit op speciale polymeerbasis voor voegen bij enkel en dubbel glas, binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor topafdichting van beglazing in kozijnen van hout, metaal en kunststof en het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel. Het is ook geschikt voor zelfreinigende beglazing. Het hecht zonder primer op glas, met alkyd- en acrylverf geschilderd hout, beton, metaal en kunststof. Het is niet geschikt voor bitumen, pe, pp en ptfe. De kit is water-, uv-, en weersbestendig en ongevoelig voor schimmel.

vanaf14,12
bekijk productBekijk product ▸
KIT POT MET KWASTBison kit pot met kwastBison kit pot met kwast

Bison kit pot met kwast is een supersterke, vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber met een kwast. Dit product is uitermate geschikt voor het verlijmen van vlakverbindingen of lamineren van vele materialen die direct vast, belast en/of bewerkt moeten kunnen worden. De lijm is geschikt voor o.a. hout, board, fineer, rubber, leer, plastic- en metalen bekledingsplaten, kurk, canvas, linoleum en polyetherschuim. Het is ook te gebruiken voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, speelgoed en tassen. Het is niet geschikt voor polystyreenschuim, pe, pp en vinyl.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
KNUTSEL LIJMBOX (INCLUSIEF KLIEDERSCHORT)Bison knutsel lijmbox (inclusief kliederschort)Bison knutsel lijmbox (inclusief kliederschort)

Bison junior knutsel lijmbox is dé lijmbox voor alle knutselaars. De box bevat diverse knutsellijmen en benodigdheden, namelijk: 1 x alleslijm draai en doseer, 1 x glitter glue in 3 kleuren, 1 x lijmstick, 1 x 80 kleefpads en 1 x kliederschort.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLEENKITBison butyleenkitBison butyleenkit

Bison butyleenkit is geschikt voor het afdichten van voegen bij enkel glas en statische voegen bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, profielstenen en wandplaten. Het hecht op beton, pleisterwerk, baksteen, hout en glas. Het is niet geschikt voor het toepassen op blijvend natte plaatsen, zoals onderwatervoegen, sanitaire installaties en zwembaden en het hecht niet op PE, PP, PTFE en siliconen. Gebruik voor afdichting bij dubbel glas Bison Beglazingskit. Het is overschilderbaar, UV-bestendig en temperatuurbestendig van -20 tot +80ºC.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
JUNIOR GLUE PEN K3Bison junior glue pen k3Bison junior glue pen k3

Bison k3 glue pen is ideaal voor het lijmen van papier en karton. Het is snel en eenvoudig te gebruiken, zonder oplosmiddel, uitwasbaar en dermatologisch getest. De applicator zorgt voor een zuinige en zuivere lijmtoepassing zonder plooien in het papier.

vanaf2,24
bekijk productBekijk product ▸
LEKKAGEKITBison lekkagekitBison lekkagekit

Bison lekkagekit is een hoogwaardige, elastische afdichtingskit voor waterdichte reparaties van voegen of scheuren op en rondom het dak. Het hecht zelfs op vochtige ondergronden en is geschikt voor het waterdicht afdichten van naden, beschadigingen en voegen in daken, dakramen, afvoeren en metaalprofielen. Het is ideaal voor het afdichten van lekkages bij luchtkanalen (airconditioning) en schoorstenen. Het hecht op metalen, glas, (ruw) hout, bitumen, steen, beton en vele kunststoffen, zoals pvc. Het heeft een zeer hoge kleefkracht zonder primer.

vanaf13,13
bekijk productBekijk product ▸
Junior K3 patafix 80 stuksBison junior k3 patafix 80 stuksBison junior k3 patafix 80 stuks

Bison k3 patafix is een slim alternatief voor pennen, plakband en punaises. Het zijn verwijderbare en herbruikbare kleefpads voor het snel en schoon kleven van kleine voorwerpen zoals foto's, kaarten, tekeningen en affiches op diverse oppervlakken zoals muren, deuren of meubels. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in huis en op school. Dermatologisch getest.

vanaf2,69
bekijk productBekijk product ▸
OPENHAARDENKITBison openhaardenkitBison openhaardenkit

Bison openhaardenkit is een vuurvaste afdichtingskit voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. Het is tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. Het hecht op metaal, steen en beton en is hittebestendig to 1250°C.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEALBison rubber sealBison rubber seal

Bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden, bijvoorbeeld in de badkamer, kelder en tuin, of op daken en muren.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
GLITTERLIJM JUNIOR 6 STUKS K3Bison glitterlijm junior 6 stuks k3Bison glitterlijm junior 6 stuks k3

Bison k3 glitter glue pen is een glitterlijm voor kinderen. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende knutselwerkjes of andere objecten van papier, karton en hout versierd worden in de kleuren goud, zilver, rood, groen, blauw en paars. Er kan heel secuur te werk worden gegaan vanwege de precisie spuitmond. Daarnaast druipt het product niet en trekt het geen draden. Het product is oplosmiddelvrij waardoor de opgedroogde lijm weggewassen kan worden op 30°C (wel afzonderlijk wassen omdat glitterdeeltjes anders mogelijk in andere kleding terecht kunnen komen). Wanneer knutselcreaties in contact komen met water zal de glitterlijm dan ook oplossen. Daarnaast moet de lijm niet aangebracht worden op de huid en moet contact met de ogen vermeden worden. Het product bevat kleine deeltjes en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf3,23
bekijk productBekijk product ▸
NATUURSTEENKITBison natuursteenkitBison natuursteenkit

Bison natuursteenkit is een hoogwaardige, neutrale siliconenkit voor afdichtingen rondom natuursteen. Het vormt geen vlekken op natuursteen en poreuze ondergronden, is zuurvrij, blijvend elastisch, waterbestendig en ongevoelig voor schimmel. Het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij toepassingen rondom natuursteen zoals marmer, graniet, zandsteen en Belgisch hardsteen). Het is tevens geschikt voor de afdichting bij vloertegels, wandtegels, wastafel, aanrechtblad, vensterbank, bad en douchebak. Het hecht goed op poreuze ondergronden zoals natuursteen en op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en ptfe.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL STARTERSKITBison rubber seal starterskitBison rubber seal starterskit

Bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren. De starterskit bevat de volgende producten: Bison rubber seal coating 750 ml, Bison rubber seal textielband 2,5 m x 10 cm, Bison rubber seal kwast, Bison rubber seal schuurvezel, Bison rubber seal roerhoutje en een kortingsbon voor Bison scrub wipes.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLIJM VOOR MASSIEF PARKETBison parketlijm voor massief parketBison parketlijm voor massief parket

Bison parketlijm voor massief parket is een hoog kwalitatieve watergedragen pastalijm. Het is geschikt voor ongelakte massief houten parketsoorten (mozaïek-, lamel-, woodblock- en massief strokenparket) met een minimale dikte van 10 mm op ondergronden van beton, cement, estrich, hout, spaanplaat en board. Het is ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Verbruik: ca. 1-2 m² per kg.

vanaf10,97
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM JUNIOR MAYABison alleslijm junior mayaBison alleslijm junior maya

Bison maya alleslijm is een universele lijm voor kinderen. Deze vrolijke lijm maakt het mogelijk om allerlei materialen te verlijmen. Het is super gemakkelijk om te gebruiken bij het knutselen. Het heeft ook nog eens de optie om de lijm op drie verschillende manieren aan te brengen dankzij de handige draai applicator. Het is te gebruiken voor allerlei soorten knutselwerk zoals porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en kunststof. Er ontstaan geen vlekken in de meubels of kleding. Na gebruik zijn natte vlekken te verwijderen met warm water en zeep en opgedroogde vlekken kunnen verwijderd worden met water van 40°C en zeep. Daarnaast is de lijm oplosmiddelvrij, dermatologisch getest en 70% natuurlijk. Ook is de fles navulbaar.

vanaf2,87
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM JUNIOR K3Bison alleslijm junior k3Bison alleslijm junior k3

Bison k3 alleslijm is een universele lijm voor kinderen. Deze vrolijke lijm maakt het mogelijk om allerlei materialen te verlijmen. Het is super gemakkelijk om te gebruiken bij het knutselen. Het heeft ook nog eens de optie om de lijm op drie verschillende manieren aan te brengen dankzij de handige draai applicator. Het is te gebruiken voor allerlei soorten knutselwerk zoals porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en kunststof. Er ontstaan geen vlekken in de meubels of kleding. Na gebruik zijn natte vlekken te verwijderen met warm water en zeep en opgedroogde vlekken kunnen verwijderd worden met water van 40°C en zeep. Daarnaast is de lijm oplosmiddelvrij, dermatologisch getest en 70% natuurlijk. Ook is de fles navulbaar.

vanaf2,87
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & VLOERBison hout & vloerBison hout & vloer

Bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en PVC vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. Het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
SEAL MAXBison seal maxBison seal max

Bison seal max is een hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. Het is blijvend elastisch, overschilderbaar en geschikt voor alle materialen en ondergronden binnen en buiten in natte en droge omstandigheden. Het is ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. Het is tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. Het hecht uitstekend op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, rvs en chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), pvc, abs en pc). Het is ongevoelig voor schimmel en uv-, weer- en chemicaliënbestendig.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
KLUS LIJMBOXBison klus lijmboxBison klus lijmbox

Bison klus lijmbox is een compleet lijmpakket voor 1001 klusjes in en om het huis. De lijmbox bevat de volgende producten: Secondelijm control 3 gram, een zeer snelle en sterke vloeibare secondelijm. Houtlijm 75 gram, een hoogwaardige vochtbestendige houtlijm. Max repair extreme 8 gram, een extreem sterke reparatielijm. Kit 50 ml, een super sterke universele contactlijm. Montagekit original 125 gram, een extra sterke, universele, vullende montagelijm.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSTIC JUNIOR MAYABison lijmstic junior mayaBison lijmstic junior maya

Bison maya stic is een vrolijke plakstift zonder oplosmiddel voor kinderen. Hiermee kan papier of karton gemakkelijk aan elkaar geplakt worden, of foto's in een fotoboek bijvoorbeeld. De lijm zal niet snel loslaten vanwege de hoge kleefkracht. Daarnaast ontstaan er geen vlekken omdat de lijm uitwasbaar is. De unieke schroefdop op het product zal uitdroging tegenaan.

vanaf2,15
bekijk productBekijk product ▸
BETON KITBison beton kitBison beton kit

Bison beton kit is een hoogwaardige, vullende reparatiekit voor het herstellen van brede scheuren en barsten in o.a. cementvoegen en beton. Het is geschikt voor binnen en buiten, blijvend weerbestendig en heeft een uitstekende hechting op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk en steen.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIE LIJMBOX 5-IN-1Bison reparatie lijmbox 5-in-1Bison reparatie lijmbox 5-in-1

Bison reparatielijmbox is een handige lijmbox voor bijna alle klusjes. De box bevat de volgende lijmen: secondelijm control: een zeer snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm met direct stop technology. Op het moment dat er geen druk meer op de tube wordt uitgeoefend, stopt de uitstroom van lijm direct. Het is gemakkelijk en schoon te gebruiken en ideaal voor kleine oppervlaktes. Max repair power: een innovatieve lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. Bison kit: een super sterke, vloeibare, universele contactlijm. Dit is de oplossing voor ontelbare reparaties en klussen die direct vast moeten zitten. Houtlijm: een hoogwaardige, vochtbestendige witte houtlijm voor binnen gebruik. Het droogt transparant op, is sterker dan hout en kan worden gebruikt voor het verlijmen en lamineren van vrijwel alle harde, zachte en exotische houtsoorten. Alleslijm: een kleurloze, waterdichte universele lijm voor talloze lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSTIC JUNIOR K3Bison lijmstic junior k3Bison lijmstic junior k3

Bison k3 stic is een vrolijke plakstift zonder oplosmiddel voor kinderen. Hiermee kan papier of karton gemakkelijk aan elkaar geplakt worden, of foto's in een fotoboek bijvoorbeeld. De lijm zal niet snel loslaten vanwege de hoge kleefkracht. Daarnaast ontstaan er geen vlekken omdat de lijm uitwasbaar is. De unieke schroefdop op het product zal uitdroging tegenaan.

vanaf2,24
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL 2PSDen braven hybriseal 2psDen braven hybriseal 2ps

Den braven zwaluw hybriseal 2ps is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform nen 3576/npr 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen.

vanaf10,27
bekijk productBekijk product ▸
FB HYBRID SEALANTDen braven fb hybrid sealantDen braven fb hybrid sealant

Den braven zwaluw fireprotect fp hybrid sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. Het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. De kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. Het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig, bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform en 1366-4. Het is overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.

vanaf14,72
bekijk productBekijk product ▸
B&B PRIMER UNIVERSALDen braven b&b primer universalDen braven b&b primer universal

Den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. Het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van Den braven, zoals zwaluw butylband, zwaluw butylband fleece en zwaluw alu- & loodband. Het kent een snelle droogtijd zodat de efficiëntie behouden blijft. Het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van Den braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. Let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.

vanaf23,79
bekijk productBekijk product ▸
530 EUROSAFE CORKEurocol 530 eurosafe corkEurocol 530 eurosafe cork

Eurocol eurosafe 530 cork wand en vloer is een snelhechtende wand- en vloerbedekkingslijm voor het verlijmen van tapijt, wandtapijt, linoleum, bulletinboard en kurktegels op wand en vloer. De wanden, vloeren en trappen dienen absoluut blijvend droog te zijn. Het heeft een hoge aanvangskleefkracht en is optimaal verwerkersvriendelijk. Verbruik: 550-650 gram per m².

vanaf30,82
bekijk productBekijk product ▸
846 QUARTSZANDEurocol 846 quartszandEurocol 846 quartszand

Eurocol 846 kwartszand is vlamgedroogd kwartszand met een korrelgrootte van 0,4-0,8 mm. Door het instrooien in de natte polyurethaan of epoxy lagen, wordt de hechting van egalisatiemiddelen en cementpoederlijmen op deze materialen geoptimaliseerd. Het kan eveneens gebruikt worden als toeslagstof aan de egalisatiemiddelen en reparatiemortels bij toepassing in grotere laagdikten en als toeslagstof voor 021 europrimer reno. Verbruik: 1.000-1.500 gram per m².

vanaf24,82
bekijk productBekijk product ▸
641 EUROSTAR SPECIAL ELEurocol 641 eurostar special elEurocol 641 eurostar special el

Eurocol eurostar 641 special el is een zeer emissiearme, snelhechtende, stroomgeleidende lijm voor het verlijmen van stroomgeleidend tapijt en pvc-vloerbedekking in banen en tegels en stroomgeleidende rubber vloerbedekking in banen en tegels met vlakke rugzijde. Het is bureaustoelvast, heeft emicode ec 1plus, is optimaal verwerkersvriendelijk en heeft een breed toepassingsgebied, hoge aanvangskleefkracht en gunstig verbruik. Geleidingsweerstand: 3.10 5 Ù.

vanaf131,40
bekijk productBekijk product ▸
542 EUROFIX TACK PLUSEurocol 542 eurofix tack plusEurocol 542 eurofix tack plus

Eurocol eurofix 542 tack plus fixering is een zeer emissiearme fixering voor het slipvast leggen van tapijttegels in projecten. Het heeft een goede kleefkracht, is makkelijk verrolbaar en geurneutraal. Verbruik: op gesloten ondervloeren ca. 50-100 gram per m² en op poreuze ondervloeren ca. 100-150 gram per m².

vanaf91,49
bekijk productBekijk product ▸
540 EUROSAFE SPECIALEurocol 540 eurosafe specialEurocol 540 eurosafe special

Eurocol eurosafe 540 speciaal is een snelhechtende lijm voor het verlijmen van PVC-vloerbedekking in banen, lamellen en tegels, cushion vinyl en tapijt met een PVC-rug. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van vlakke vloerbedekking, zoals rubber vloerbedekking in banen. Natte, halfnatte en droge verlijming is met deze lijm mogelijk. Het is tevens geschikt voor toepassing op schepen waar IMO vereist is. Het is bureaurolstoelvast, heeft een hoge aanvangs- en eindkleefkracht en is optimaal verwerkersvriendelijk.

vanaf97,09
bekijk productBekijk product ▸
650 EUROSTAR FASTCOLEurocol 650 eurostar fastcolEurocol 650 eurostar fastcol

Eurocol 650 fastcol is een emissiearme, sterk hechtende dispersiecontactlijm voor het tweezijdig verlijmen van o.a. tapijt op trappen, PVC- trapneuzen en plakplinten, rubber trapneuzen en kurk vloerbedekking. Verbruik: ca. 500 gram per m² per twee lagen.

vanaf85,09
bekijk productBekijk product ▸
615 EUROSTAR LINO ELEurocol 615 eurostar lino elEurocol 615 eurostar lino el

Eurocol eurostar 615 lino el is een zeer emissiearme, snelhechtende, stroomgeleidende linoleumlijm voor het stroomgeleidend verlijmen van stroomgeleidend linoleum (ohmex). Het is bureaustoelvast, heeft emicode ec1plus, is onbrandbaar, is optimaal verwerkersvriendelijk en heeft een hoge aanvangskleefkrachten een gunstig verbruik. Geleidingsweerstand: 3.10 5 Ù. Verbruik: ca. 3-4 m² per kg.

vanaf132,48
bekijk productBekijk product ▸
546 EUROFIX MULTIEurocol 546 eurofix multiEurocol 546 eurofix multi

Eurocol eurofix 546 multi universeel is een universele fixering voor het opneembaar installeren van cushion vinyl en tapijttegels/tapijten in banen met een vlakke (PVC-)rug. Het is onbrandbaar, heeft een blijvend hoge tack, is gemakkelijk opneembaar, heeft een gunstig verbruik en is bureaurolstoelvast. Verbruik: 100-150 gram per m² op gesloten ondervloeren en 100-200 gram per m² op absorberende ondervloeren.

vanaf123,84
bekijk productBekijk product ▸
608 Eurostar RenoEurocol 608 eurostar renoEurocol 608 eurostar reno

Eurocol eurostar 608 reno ec1 is een emissie-arme, oplosmiddelvrije lijm voor het verlijmen van tapijten en naaldvilt op slecht absorberende ondervloeren zoals oude watervaste lijmrestanten, epoxy vloeren, gecoate vloeren, monolietvloeren en bestaande harde vloerbedekkingen. Het is zeer emissie-arm, geheel oplosmiddelvrij en onbrandbaar. Het heeft een hoge aanvangskleefkracht en hoge afbindsnelheid en is toepasbaar op vloerverwarmingsconstructies en bureaurolstoelvast. Verbruik: ca. 300-500 gram per m2 afhankelijk van de rugkwaliteit en de ondervloer

vanaf70,52
bekijk productBekijk product ▸
543 EUROSAFE DECOEurocol 543 eurosafe decoEurocol 543 eurosafe deco

Eurocol 543 eurosafe deco is een kant-en-klare dispersielijm met een hoge, blijvende kleefkracht voor het installeren van dimensiestabiele PVC, lamellen en tegels op geëgaliseerde ondervloeren. Doordat de lijm met een vachtroller wordt opgebracht, is er geen kans op het doortekenen van lijmrillen. Dit geeft tevens een gunstig verbruik en een arbovriendelijke verwerking. Het is daarnaast bureaurolstoelvast. Verbruik: Op geëgaliseerde ondervloeren: 100-150 gram per m².

vanaf129,26
bekijk productBekijk product ▸
140 EUROMIX PUEurocol 140 euromix puEurocol 140 euromix pu

Eurocol euromix 140 pu 2-componenten lijm is een watervaste 2-componentenlijm voor het verlijmen van rubberen tegels en PVC-vloerbedekking en lamellen in tegels. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en bestand tegen zware belastingen. Het is vocht- en weerbestendig en bestand tegen zwaar rolverkeer. Het heeft een zeer hoge eindhechting. Verbruik: ca. 450-650 gram per m², afhankelijk van het te verlijmen materiaal en de ondervloer.

vanaf93,28
bekijk productBekijk product ▸
614 Eurostar lino plusEurocol 614 eurostar lino plusEurocol 614 eurostar lino plus

Eurocol eurostar 614 lino plus ec1 is een zeer emissiearme, snelhechtende lijm voor het verlijmen van linoleum in banen, tegels, strips, stroken, decoratieve ontwerpen en mozaiek. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van kurkment en colovinyl. Inlegtijd: 15-30 minuten, afhankelijk van de rugzijde van de vloerbedekking en ondervloer. Verbruik: ca. 260-300 gram per m².

vanaf76,63
bekijk productBekijk product ▸
233 ContactlijmEurocol 233 contactlijmEurocol 233 contactlijm

Eurocol 233 kontactlijm is geschikt voor het verlijmen van rubber, homogene PVC, plastic profielen, linoleum, leer, board, kurk, tapijt en schuimrubber. Het heeft een hoge kleefkracht, snelle droging, hoge eindkleefkracht en gunstig verbruik van 200/250 gram per m² bij tweezijdig gebruik.

vanaf100,10
bekijk productBekijk product ▸
145 EUROMIX WOOD EXTRAEurocol 145 euromix wood extraEurocol 145 euromix wood extra

Eurocol euromix 145 wood extra is een hoog belastbare, snel afbindende, watervrije, oplosmiddelvrije 2-componenten lijm voor alle genormaliseerde parketvloeren, laminaat en kurktegels die verlijmd worden op een geschikte ondergrond. Het is geschikt voor vloeren met vloerverwarming en in het bijzonder voor het verlijmen van 10 mm massief parket (dun parket), staafparket, meerlagig parket en planken van alle houtsoorten, ook niet-gestandaardiseerde formaten. Verbruik: afhankelijk van de manier van aanbrengen en materiaal ca. 800-1300 gram per m².

vanaf55,78
bekijk productBekijk product ▸
640 EUROSTAR SPECIALEurocol 640 eurostar specialEurocol 640 eurostar special

Eurocol eurostar 640 speciaal ec1 is een zeer emissiearme, snelhechtende lijm (met een langere open tijd en langere eindkleefkracht dan de 540 eurosafe special) voor het verlijmen van PVC-vloerbedekking in banen en tegels, cushion vinyl en tapijt met een PVC-rug. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van vlakke vloerbedekking zoals rubber vloerbedekking in banen. Natte, halfnatte en droge verlijming is met deze lijm mogelijk. Het is bureaurolstoelvast, heeft een zeer lange inlegtijd, heeft een lange eindkleefkracht en is zeer licht verstrijkbaar en geurneutraal. Verbruik: 225-275 gram per m².

vanaf97,81
bekijk productBekijk product ▸
500 EUROSAFE MULTIEurocol 500 eurosafe multiEurocol 500 eurosafe multi

Eurocol eurosafe 500 multi universeellijm is een universele en snelhechtende lijm voor het verlijmen van tapijt met een rug van synthetisch weefsel, pvc, natuurlijk jute en naaldvilt. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van linoleum, kurkment, pvc in banen en cushion vinyl. Het is bureaurolstoelvast, heeft een breed toepassingsgebied, is optimaal verwerkersvriendelijk en heeft een hoge aanvangs- en eindkleefkracht.

vanaf78,86
bekijk productBekijk product ▸
646 EUROSTAR PREMIUMEurocol 646 eurostar premiumEurocol 646 eurostar premium

Eurocol eurostar 646 premium ec1 is een zeer emissiearme en vochtbestendige vloerbedekkingslijm speciaal voor het verlijmen volgens de zogenaamde ‘wet-set’ methode. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor het verlijmen van homogeen en heterogene PVC en cushion vinyl tegels en lamellen en rubberen vloerbedekking in banen en tegels. Door de harde lijmfilm is het ideaal voor bedekking met een matige dimensiestabiliteit, waardoor naadvorming wordt voorkomen. De lijm is zeer licht verstrijkbaar en heeft een lange open tijd en een zeer hoge eindkleefkracht. Het is bestand tegen vocht bij het reinigen van de vloerbedekking. Doordat de lijm IMO-gecertificeerd is, is deze tevens toepasbaar op schepen. Verbruik: 250-350 gram per m².

vanaf88,15
bekijk productBekijk product ▸
509 EUROSAFE TEXEurocol 509 eurosafe texEurocol 509 eurosafe tex

Eurocol eurosafe 509 tex tapijtlijm is een snelhechtende lijm voor het verlijmen van tapijt en naaldvilt. Het heeft een hoge aanvangskleefkracht en is bureaurolstoelvast en optimaal verwerkersvriendelijk. Verbruik: 325-425 gram per m².

vanaf73,57
bekijk productBekijk product ▸
154 EUROWOOD SF ULTRAEurocol 154 eurowood sf ultraEurocol 154 eurowood sf ultra

Eurocol eurowood 154 sf ultra is een watervrije, oplosmiddelvrije parketlijm op STP-basis voor het verlijmen van genormaliseerd parket. Het is met name geschikt voor gestandaardiseerd staafparket, mozaiëk-, hoogkantlamelparket (ook 10 mm hoogkant lamel), massieve planken, 10 mm massief parket, bamboeparket, rookeiken (geurneutraal), meerlaags parket, tafelparket, met name oppervlaktebehandeld op gestandaardiseerde cementaire en calciumsulfaatgebonden dekvloeren, gietasfaltdekvloeren, geschikte gipsvezelplaten, houtplaatmateriaal, ontkoppelings- en isolerende onderlagen en niet-zuigende ondergronden (vast liggende keramiek en natuursteenplaten en betontegels). Verbruik: TKB/B3: 800-1000 gram per m², TKB/B11: 1000-1200 gram per m² (op ontkoppelingsonderlagen moet uitgegaan worden van een hoger verbruik).

vanaf133,02
bekijk productBekijk product ▸
514 Eurosafe linoEurocol 514 eurosafe linoEurocol 514 eurosafe lino

Eurocol eurosafe 514 lino plus is een snelhechtende lijm voor het verlijmen van linoleum in banen, tegels, strips, stroken, decoratieve ontwerpen en mozaïek. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van kurkment en colovinyl. Inlegtijd: 15-20 minuten, afhankelijk van de rugzijde van de vloerbedekking en ondervloer. Verbruik: ca. 400-450 gram per m².

vanaf69,57
bekijk productBekijk product ▸
157 EUROWOOD MSEurocol 157 eurowood msEurocol 157 eurowood ms

Eurocol eurowood 157 ms lijm is een watervrije, oplosmiddelvrije parketlijm op STP-basis voor het verlijmen van onder andere gestandaardiseerd staafparket, hoogkantlamelparket (vanaf 16 mm hoogkantlamel), massieve planken van 15 mm dikte (dikte-breedteverhouding max. 1:10), bamboeparket, rookeiken (geurneutraal), meerlaags parket en tapis (ambachtelijk) parket, met name oppervlaktebehandeld. Verbruik: ca. 800-1200 gram per m², afhankelijk van de manier van aanbrengen en materiaal.

vanaf122,62
bekijk productBekijk product ▸
WS EASYFILLPRO VOEGENKITLobadur ws easyfillpro voegenkitLobadur ws easyfillpro voegenkit

Lobadur ws easyfillpro is een watergebaseerde voegenkit. Het is geschikt voor het afdichten van voegen en kleine beschadigingen op verlijmde parket en houten vloeren. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf30,82
bekijk productBekijk product ▸
PIGMENTLobadur pigmentLobadur pigment

Mixol is kleurpigment om te mixen in de voegenkit Lobadur easyfillpro.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOPROMathys elastoproMathys elastopro

Mathys elastopro is een plasto-elastische afdichtingskit voor gebruik binnen en buiten op basis van een acrylaat-dispersie die geschikt is voor het afdichten van aansluitvoegen, scheuren en voegen. Het is snel overschilderbaar, krimpt nagenoeg niet en heeft een uitstekende hechting. Het is geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijnen en metselwerk, stucwerk en gipskarton met een geringe werking. Het is ook geschikt voor het repareren en afdichten van scheuren en voegen in gasbeton, steen, pleisterwerk en hout. Het is niet geschikt voor dilatatievoegen. Theoretisch rendement: ca. 12 meter bij een voeg van 5x5 mm.

vanaf7,09
bekijk productBekijk product ▸
NADENKITMotip nadenkitMotip nadenkit

Motip nadenkit is een strijkbare nadenkit voor het afdichten van carrosserienaden, zoals gepuntlaste metaaloverlappingen, las- en felsnaden in motor- en kofferruimtes, wielkasten, de zijkant en in de binnenruimte. Het trekt geen draden en is door de grote standvastigheid zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Het hecht uitstekend op blank, verzinkt, gegrond of gelakt plaatwerk. Het droogt snel en drupt niet, kan overgeschilderd worden en is temperatuurbestendig van -25 graden celsius tot + 80 graden celsius. De te behandelen delen moeten schoon, droog, olie- en vetvrij zijn.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
SEALFIXPROOriginalfix sealfixproOriginalfix sealfixpro

Originalfix sealfixpro strijkkit is een plastisch elastische naadafdichting voor het langdurig afdichten van randen, naden, kieren en overlappingen.

vanaf26,78
bekijk productBekijk product ▸
W500 BEGLAZINGS- EN AFDICHTINGSKITPolyfilla pro w500 beglazings- en afdichtingskitPolyfilla pro w500 beglazings- en afdichtingskit

Polyfilla pro w500 is een duurzame, elastische, siliconenvrije, overschilderbare beglazingskit op basis van ms-polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen in hout, zowel binnen als buiten. Deze kit reageert met vocht uit de lucht en vormt hierdoor tot een duurzaam rubber. Het is overschilderbaar na ca. 10 minuten.

vanaf11,48
bekijk productBekijk product ▸
TOPSEAL U KITProgold topseal u kitProgold topseal u kit

Progold topseal u is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. Het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen, binnen en buiten.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
FIXOSEALProgold fixosealProgold fixoseal

Progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. Het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
WINDOWSEALProgold windowsealProgold windowseal

Progold window seal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit op basis van ms polymeer. Het een goede vervanger voor stopverf in houten en stalen kaders. Het heeft een zeer goede hechting op de meeste ondergronden, is blijvend flexibel en krimpvrij, heeft een zeer snelle verrubbering en is geschikt voor binnen en buiten. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 5°C en 30°C en overschilderbaar met oplosmiddelhoudende en watergedragen verven na voldoende huidvorming.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 221 LIJMKITSikaflex sikaflex 221 lijmkitSikaflex sikaflex 221 lijmkit

Sika sikaflex 221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethane afdichtkit met goed standvermogen die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Het wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem iso 9001 en milieuzorgsysteem iso 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’. Het is elastisch, reukarm, bestand tegen veroudering en weersinvloeden, overschilderbaar, schuurbaar en niet corrososief. Het hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden en is door nsf goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen en beperkt gebruik in de buurt van drinkwater.

vanaf15,66
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 84 UV+Sikaflex sikaflex 84 uv+Sikaflex sikaflex 84 uv+

Sika sikaflex 84 uv+ is een duurzaam elastische en uv-bestendige 1-component beglazingskit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor het afdichten van alle soorten beglazingen, met name isolerend glas. Het is zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en hecht zonder primer uitstekend op bijvoorbeeld glas, hout en vele lakafwerkingen. Op andere materialen, zoals pvc, is toepassing van een primer noodzakelijk.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
PU 4519 2K-PU-VersnellerWakol pu 4519 2k-pu-versnellerWakol pu 4519 2k-pu-versneller

Wakol 2k PU-versneller 4519 is een versneller voor het verhogen van de reactiesnelheid van 2-componenten polyurethaanlijmen. Dosering: 1-3 doppen (à 15 ml) afhankelijk van de lijm en gewenste droogtijd.

vanaf92,68
bekijk productBekijk product ▸
PK4535 KLEURPASTAWakol pk4535 kleurpastaWakol pk4535 kleurpasta

Wakol pk4535 kleurpigment bruin is voor het inkleuren van Wakol ms parketlijmen, Wakol polyurethaan parketlijmen en Wakol dispersie parketlijmen. Verbruik: 5-10 gram per m².

vanaf14,67
bekijk productBekijk product ▸
347 KIT VOOR DAMPREMMENDE FOLIEKip 347 kit voor dampremmende folie

Kip 347 kit voor dampremmende folie

Kip kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5°C en vorstbestendig tot -30°C. Het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. Het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens enev en din 4108-7.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
Kneedbare Kitstrip Zwart 6 mm x 10 mm3m kneedbare kitstrip zwart 6 mm x 10 mm

3m kneedbare kitstrip zwart 6 mm x 10 mm

3m 08578 kitstrip zwart is een afdichtingsmateriaal van zacht butylrubber waarmee allerlei naden, voegen en openingen snel en permanent kunnen worden afgedicht. Daardoor is het uitermate geschikt voor het sneller onderhouden en repareren van carrosserieën, met een langdurig effect. Dankzij de duurzame butylrubberen samenstelling en de flexibele eigenschappen is de kitstrip ideaal voor het opvullen van onzichtbare voegen, naden, holten en kieren bij auto's. Deze naadafdichting wordt kant-en-klaar geleverd en kan zonder mengen, spuiten of gereedschap met de duim worden aangebracht. Na aanbrengen met de duim kan het materiaal met de vinger worden gladgestreken. Dit materiaal is zeer hittebestendig waardoor het ook geschikt is voor andere toepassingen, zoals het dichten van naden in het motorcompartiment en brandschermen. Het hardt nooit uit en worden nooit bros. Naden blijven dus glad en kieren blijven gevuld. Het krimpt niet waardoor het uitstekend geschikt is voor het afdichten van boorgaten en buiten houden van geluid en vocht.

vanaf33,76
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD SMELTLIJM3m scotch-weld smeltlijm

3m scotch-weld smeltlijm

3m tcq3738 smeltlijm sw voor hout is voor algemeen gebruik, ook voor in de voedingsindustrie. De lijm heeft goede elektrisch isolerende waarden en een relatief lange verwarmingstijd. Een hoge lijmopbrengst is met dit product mogelijk en het is geschikt voor hout, karton, papier, textiel, leder en kunststoffen, met uitzondering van polyolefinen. Het voldoet aan de fda-norm 175.105 voor lijmgrondstoffen.

vanaf314,69
bekijk productBekijk product ▸
SMELTLIJM 37643m smeltlijm 3764

3m smeltlijm 3764

3m tcq3764 scotch-weld smeltlijm is een thermoplastische lijm met 100% vaste stoffen. Het kan in de loop der tijd worden aangepast om te voldoen aan verschillende projecteisen. Het is geformuleerd voor flexibiliteit bij lage temperaturen om wijziging en positionering tijdens de applicatie te vergemakkelijken. Het schokbestendige ontwerp biedt duurzaamheid op lange termijn en het biedt betrouwbaarheid op basis van goede afschuif- en afpelsterkte.

vanaf345,98
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Weld Smeltlijm TCQ37893m scotch-weld smeltlijm tcq3789

3m scotch-weld smeltlijm tcq3789

3m 3789Q smeltlijm is een hoogwaardige smeltlijm met goede hechting op kunststoffen. Het is schokbestendig en bestand tegen weekmakers. Het is geschikt voor het verlijmen van hard en zacht PVC, ABS, vezelversterkte kunststoffen en hout. Het voldoet aan de FDA-norm 175.105 voor lijmgrondstoffen.

vanaf947,42
bekijk productBekijk product ▸
SMELTLIJM 3792 Q3m smeltlijm 3792 q

3m smeltlijm 3792 q

3m 3792Q smeltlijm is een veelzijdige lijm die werkt op hout, stof en andere lichtgewicht materialen. De open tijd laat herpositionering toe en het hardt transparant uit voor een schoon resultaat.

vanaf308,06
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD PRIMER 3901 VOOR METAAL3m scotch-weld primer 3901 voor metaal

3m scotch-weld primer 3901 voor metaal

3m scotch weld 3901 is een primer voor 3m scotch-weld film en vloeibare lijmen voor toepassingen waar een betere hechting op metaal en glas nodig is. Deze primer is geschikt voor het verlijmen met dp8005 en dp8010 op metaal. Ook heeft deze primer een corrosiewerende werking op metaal.

vanaf81,68
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY HOUTKIT FLEXIBELAlabastine quick & easy houtkit flexibel

Alabastine quick & easy houtkit flexibel

Alabastine quick and easy houtkit is een flexibel product, ideaal voor het kitten van kieren en naden in werkende ondergronden. Het is toepasbaar bij kozijnen, deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-hout verbindingen. Het is ook geschikt voor kieren en naden tussen kozijnen en muren, wanden en plafonds, bij plinten, trappen, vensterbanken en overige hout-steen verbindingen. Het is zowel binnen (ook in vochtige ruimtes) als buiten toepasbaar en overschilderbaar na 24 uur met alle soorten verf of beits. Maximaal te repareren voegdiepte/-breedte: 5 x 5 mm.

vanaf18,72
bekijk productBekijk product ▸
BEGLAZINGSKITBison beglazingskit

Bison beglazingskit

Bison beglazingskit is een hoogwaardige, overschilderbare, zeer snelle, waterbestendige afdichtingskit op speciale polymeerbasis voor voegen bij enkel en dubbel glas, binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor topafdichting van beglazing in kozijnen van hout, metaal en kunststof en het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel. Het is ook geschikt voor zelfreinigende beglazing. Het hecht zonder primer op glas, met alkyd- en acrylverf geschilderd hout, beton, metaal en kunststof. Het is niet geschikt voor bitumen, pe, pp en ptfe. De kit is water-, uv-, en weersbestendig en ongevoelig voor schimmel.

vanaf14,12
bekijk productBekijk product ▸
KIT POT MET KWASTBison kit pot met kwast

Bison kit pot met kwast

Bison kit pot met kwast is een supersterke, vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber met een kwast. Dit product is uitermate geschikt voor het verlijmen van vlakverbindingen of lamineren van vele materialen die direct vast, belast en/of bewerkt moeten kunnen worden. De lijm is geschikt voor o.a. hout, board, fineer, rubber, leer, plastic- en metalen bekledingsplaten, kurk, canvas, linoleum en polyetherschuim. Het is ook te gebruiken voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, speelgoed en tassen. Het is niet geschikt voor polystyreenschuim, pe, pp en vinyl.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
KNUTSEL LIJMBOX (INCLUSIEF KLIEDERSCHORT)Bison knutsel lijmbox (inclusief kliederschort)

Bison knutsel lijmbox (inclusief kliederschort)

Bison junior knutsel lijmbox is dé lijmbox voor alle knutselaars. De box bevat diverse knutsellijmen en benodigdheden, namelijk: 1 x alleslijm draai en doseer, 1 x glitter glue in 3 kleuren, 1 x lijmstick, 1 x 80 kleefpads en 1 x kliederschort.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLEENKITBison butyleenkit

Bison butyleenkit

Bison butyleenkit is geschikt voor het afdichten van voegen bij enkel glas en statische voegen bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, profielstenen en wandplaten. Het hecht op beton, pleisterwerk, baksteen, hout en glas. Het is niet geschikt voor het toepassen op blijvend natte plaatsen, zoals onderwatervoegen, sanitaire installaties en zwembaden en het hecht niet op PE, PP, PTFE en siliconen. Gebruik voor afdichting bij dubbel glas Bison Beglazingskit. Het is overschilderbaar, UV-bestendig en temperatuurbestendig van -20 tot +80ºC.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
JUNIOR GLUE PEN K3Bison junior glue pen k3

Bison junior glue pen k3

Bison k3 glue pen is ideaal voor het lijmen van papier en karton. Het is snel en eenvoudig te gebruiken, zonder oplosmiddel, uitwasbaar en dermatologisch getest. De applicator zorgt voor een zuinige en zuivere lijmtoepassing zonder plooien in het papier.

vanaf2,24
bekijk productBekijk product ▸
LEKKAGEKITBison lekkagekit

Bison lekkagekit

Bison lekkagekit is een hoogwaardige, elastische afdichtingskit voor waterdichte reparaties van voegen of scheuren op en rondom het dak. Het hecht zelfs op vochtige ondergronden en is geschikt voor het waterdicht afdichten van naden, beschadigingen en voegen in daken, dakramen, afvoeren en metaalprofielen. Het is ideaal voor het afdichten van lekkages bij luchtkanalen (airconditioning) en schoorstenen. Het hecht op metalen, glas, (ruw) hout, bitumen, steen, beton en vele kunststoffen, zoals pvc. Het heeft een zeer hoge kleefkracht zonder primer.

vanaf13,13
bekijk productBekijk product ▸
Junior K3 patafix 80 stuksBison junior k3 patafix 80 stuks

Bison junior k3 patafix 80 stuks

Bison k3 patafix is een slim alternatief voor pennen, plakband en punaises. Het zijn verwijderbare en herbruikbare kleefpads voor het snel en schoon kleven van kleine voorwerpen zoals foto's, kaarten, tekeningen en affiches op diverse oppervlakken zoals muren, deuren of meubels. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in huis en op school. Dermatologisch getest.

vanaf2,69
bekijk productBekijk product ▸
OPENHAARDENKITBison openhaardenkit

Bison openhaardenkit

Bison openhaardenkit is een vuurvaste afdichtingskit voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. Het is tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. Het hecht op metaal, steen en beton en is hittebestendig to 1250°C.

vanaf13,46
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEALBison rubber seal

Bison rubber seal

Bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden, bijvoorbeeld in de badkamer, kelder en tuin, of op daken en muren.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
GLITTERLIJM JUNIOR 6 STUKS K3Bison glitterlijm junior 6 stuks k3

Bison glitterlijm junior 6 stuks k3

Bison k3 glitter glue pen is een glitterlijm voor kinderen. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende knutselwerkjes of andere objecten van papier, karton en hout versierd worden in de kleuren goud, zilver, rood, groen, blauw en paars. Er kan heel secuur te werk worden gegaan vanwege de precisie spuitmond. Daarnaast druipt het product niet en trekt het geen draden. Het product is oplosmiddelvrij waardoor de opgedroogde lijm weggewassen kan worden op 30°C (wel afzonderlijk wassen omdat glitterdeeltjes anders mogelijk in andere kleding terecht kunnen komen). Wanneer knutselcreaties in contact komen met water zal de glitterlijm dan ook oplossen. Daarnaast moet de lijm niet aangebracht worden op de huid en moet contact met de ogen vermeden worden. Het product bevat kleine deeltjes en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf3,23
bekijk productBekijk product ▸
NATUURSTEENKITBison natuursteenkit

Bison natuursteenkit

Bison natuursteenkit is een hoogwaardige, neutrale siliconenkit voor afdichtingen rondom natuursteen. Het vormt geen vlekken op natuursteen en poreuze ondergronden, is zuurvrij, blijvend elastisch, waterbestendig en ongevoelig voor schimmel. Het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij toepassingen rondom natuursteen zoals marmer, graniet, zandsteen en Belgisch hardsteen). Het is tevens geschikt voor de afdichting bij vloertegels, wandtegels, wastafel, aanrechtblad, vensterbank, bad en douchebak. Het hecht goed op poreuze ondergronden zoals natuursteen en op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en ptfe.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL STARTERSKITBison rubber seal starterskit

Bison rubber seal starterskit

Bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren. De starterskit bevat de volgende producten: Bison rubber seal coating 750 ml, Bison rubber seal textielband 2,5 m x 10 cm, Bison rubber seal kwast, Bison rubber seal schuurvezel, Bison rubber seal roerhoutje en een kortingsbon voor Bison scrub wipes.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLIJM VOOR MASSIEF PARKETBison parketlijm voor massief parket

Bison parketlijm voor massief parket

Bison parketlijm voor massief parket is een hoog kwalitatieve watergedragen pastalijm. Het is geschikt voor ongelakte massief houten parketsoorten (mozaïek-, lamel-, woodblock- en massief strokenparket) met een minimale dikte van 10 mm op ondergronden van beton, cement, estrich, hout, spaanplaat en board. Het is ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Verbruik: ca. 1-2 m² per kg.

vanaf10,97
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM JUNIOR MAYABison alleslijm junior maya

Bison alleslijm junior maya

Bison maya alleslijm is een universele lijm voor kinderen. Deze vrolijke lijm maakt het mogelijk om allerlei materialen te verlijmen. Het is super gemakkelijk om te gebruiken bij het knutselen. Het heeft ook nog eens de optie om de lijm op drie verschillende manieren aan te brengen dankzij de handige draai applicator. Het is te gebruiken voor allerlei soorten knutselwerk zoals porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en kunststof. Er ontstaan geen vlekken in de meubels of kleding. Na gebruik zijn natte vlekken te verwijderen met warm water en zeep en opgedroogde vlekken kunnen verwijderd worden met water van 40°C en zeep. Daarnaast is de lijm oplosmiddelvrij, dermatologisch getest en 70% natuurlijk. Ook is de fles navulbaar.

vanaf2,87
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM JUNIOR K3Bison alleslijm junior k3

Bison alleslijm junior k3

Bison k3 alleslijm is een universele lijm voor kinderen. Deze vrolijke lijm maakt het mogelijk om allerlei materialen te verlijmen. Het is super gemakkelijk om te gebruiken bij het knutselen. Het heeft ook nog eens de optie om de lijm op drie verschillende manieren aan te brengen dankzij de handige draai applicator. Het is te gebruiken voor allerlei soorten knutselwerk zoals porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en kunststof. Er ontstaan geen vlekken in de meubels of kleding. Na gebruik zijn natte vlekken te verwijderen met warm water en zeep en opgedroogde vlekken kunnen verwijderd worden met water van 40°C en zeep. Daarnaast is de lijm oplosmiddelvrij, dermatologisch getest en 70% natuurlijk. Ook is de fles navulbaar.

vanaf2,87
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & VLOERBison hout & vloer

Bison hout & vloer

Bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en PVC vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. Het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
SEAL MAXBison seal max

Bison seal max

Bison seal max is een hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. Het is blijvend elastisch, overschilderbaar en geschikt voor alle materialen en ondergronden binnen en buiten in natte en droge omstandigheden. Het is ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. Het is tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. Het hecht uitstekend op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, rvs en chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), pvc, abs en pc). Het is ongevoelig voor schimmel en uv-, weer- en chemicaliënbestendig.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
KLUS LIJMBOXBison klus lijmbox

Bison klus lijmbox

Bison klus lijmbox is een compleet lijmpakket voor 1001 klusjes in en om het huis. De lijmbox bevat de volgende producten: Secondelijm control 3 gram, een zeer snelle en sterke vloeibare secondelijm. Houtlijm 75 gram, een hoogwaardige vochtbestendige houtlijm. Max repair extreme 8 gram, een extreem sterke reparatielijm. Kit 50 ml, een super sterke universele contactlijm. Montagekit original 125 gram, een extra sterke, universele, vullende montagelijm.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSTIC JUNIOR MAYABison lijmstic junior maya

Bison lijmstic junior maya

Bison maya stic is een vrolijke plakstift zonder oplosmiddel voor kinderen. Hiermee kan papier of karton gemakkelijk aan elkaar geplakt worden, of foto's in een fotoboek bijvoorbeeld. De lijm zal niet snel loslaten vanwege de hoge kleefkracht. Daarnaast ontstaan er geen vlekken omdat de lijm uitwasbaar is. De unieke schroefdop op het product zal uitdroging tegenaan.

vanaf2,15
bekijk productBekijk product ▸
BETON KITBison beton kit

Bison beton kit

Bison beton kit is een hoogwaardige, vullende reparatiekit voor het herstellen van brede scheuren en barsten in o.a. cementvoegen en beton. Het is geschikt voor binnen en buiten, blijvend weerbestendig en heeft een uitstekende hechting op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk en steen.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIE LIJMBOX 5-IN-1Bison reparatie lijmbox 5-in-1

Bison reparatie lijmbox 5-in-1

Bison reparatielijmbox is een handige lijmbox voor bijna alle klusjes. De box bevat de volgende lijmen: secondelijm control: een zeer snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm met direct stop technology. Op het moment dat er geen druk meer op de tube wordt uitgeoefend, stopt de uitstroom van lijm direct. Het is gemakkelijk en schoon te gebruiken en ideaal voor kleine oppervlaktes. Max repair power: een innovatieve lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. Bison kit: een super sterke, vloeibare, universele contactlijm. Dit is de oplossing voor ontelbare reparaties en klussen die direct vast moeten zitten. Houtlijm: een hoogwaardige, vochtbestendige witte houtlijm voor binnen gebruik. Het droogt transparant op, is sterker dan hout en kan worden gebruikt voor het verlijmen en lamineren van vrijwel alle harde, zachte en exotische houtsoorten. Alleslijm: een kleurloze, waterdichte universele lijm voor talloze lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSTIC JUNIOR K3Bison lijmstic junior k3

Bison lijmstic junior k3

Bison k3 stic is een vrolijke plakstift zonder oplosmiddel voor kinderen. Hiermee kan papier of karton gemakkelijk aan elkaar geplakt worden, of foto's in een fotoboek bijvoorbeeld. De lijm zal niet snel loslaten vanwege de hoge kleefkracht. Daarnaast ontstaan er geen vlekken omdat de lijm uitwasbaar is. De unieke schroefdop op het product zal uitdroging tegenaan.

vanaf2,24
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL 2PSDen braven hybriseal 2ps

Den braven hybriseal 2ps

Den braven zwaluw hybriseal 2ps is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform nen 3576/npr 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen.

vanaf10,27
bekijk productBekijk product ▸
FB HYBRID SEALANTDen braven fb hybrid sealant

Den braven fb hybrid sealant

Den braven zwaluw fireprotect fp hybrid sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. Het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. De kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. Het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig, bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform en 1366-4. Het is overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.

vanaf14,72
bekijk productBekijk product ▸
B&B PRIMER UNIVERSALDen braven b&b primer universal

Den braven b&b primer universal

Den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. Het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van Den braven, zoals zwaluw butylband, zwaluw butylband fleece en zwaluw alu- & loodband. Het kent een snelle droogtijd zodat de efficiëntie behouden blijft. Het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van Den braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. Let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.

vanaf23,79
bekijk productBekijk product ▸
530 EUROSAFE CORKEurocol 530 eurosafe cork

Eurocol 530 eurosafe cork

Eurocol eurosafe 530 cork wand en vloer is een snelhechtende wand- en vloerbedekkingslijm voor het verlijmen van tapijt, wandtapijt, linoleum, bulletinboard en kurktegels op wand en vloer. De wanden, vloeren en trappen dienen absoluut blijvend droog te zijn. Het heeft een hoge aanvangskleefkracht en is optimaal verwerkersvriendelijk. Verbruik: 550-650 gram per m².

vanaf30,82
bekijk productBekijk product ▸
846 QUARTSZANDEurocol 846 quartszand

Eurocol 846 quartszand

Eurocol 846 kwartszand is vlamgedroogd kwartszand met een korrelgrootte van 0,4-0,8 mm. Door het instrooien in de natte polyurethaan of epoxy lagen, wordt de hechting van egalisatiemiddelen en cementpoederlijmen op deze materialen geoptimaliseerd. Het kan eveneens gebruikt worden als toeslagstof aan de egalisatiemiddelen en reparatiemortels bij toepassing in grotere laagdikten en als toeslagstof voor 021 europrimer reno. Verbruik: 1.000-1.500 gram per m².

vanaf24,82
bekijk productBekijk product ▸
641 EUROSTAR SPECIAL ELEurocol 641 eurostar special el

Eurocol 641 eurostar special el

Eurocol eurostar 641 special el is een zeer emissiearme, snelhechtende, stroomgeleidende lijm voor het verlijmen van stroomgeleidend tapijt en pvc-vloerbedekking in banen en tegels en stroomgeleidende rubber vloerbedekking in banen en tegels met vlakke rugzijde. Het is bureaustoelvast, heeft emicode ec 1plus, is optimaal verwerkersvriendelijk en heeft een breed toepassingsgebied, hoge aanvangskleefkracht en gunstig verbruik. Geleidingsweerstand: 3.10 5 Ù.

vanaf131,40
bekijk productBekijk product ▸
542 EUROFIX TACK PLUSEurocol 542 eurofix tack plus

Eurocol 542 eurofix tack plus

Eurocol eurofix 542 tack plus fixering is een zeer emissiearme fixering voor het slipvast leggen van tapijttegels in projecten. Het heeft een goede kleefkracht, is makkelijk verrolbaar en geurneutraal. Verbruik: op gesloten ondervloeren ca. 50-100 gram per m² en op poreuze ondervloeren ca. 100-150 gram per m².

vanaf91,49
bekijk productBekijk product ▸
540 EUROSAFE SPECIALEurocol 540 eurosafe special

Eurocol 540 eurosafe special

Eurocol eurosafe 540 speciaal is een snelhechtende lijm voor het verlijmen van PVC-vloerbedekking in banen, lamellen en tegels, cushion vinyl en tapijt met een PVC-rug. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van vlakke vloerbedekking, zoals rubber vloerbedekking in banen. Natte, halfnatte en droge verlijming is met deze lijm mogelijk. Het is tevens geschikt voor toepassing op schepen waar IMO vereist is. Het is bureaurolstoelvast, heeft een hoge aanvangs- en eindkleefkracht en is optimaal verwerkersvriendelijk.

vanaf97,09
bekijk productBekijk product ▸
650 EUROSTAR FASTCOLEurocol 650 eurostar fastcol

Eurocol 650 eurostar fastcol

Eurocol 650 fastcol is een emissiearme, sterk hechtende dispersiecontactlijm voor het tweezijdig verlijmen van o.a. tapijt op trappen, PVC- trapneuzen en plakplinten, rubber trapneuzen en kurk vloerbedekking. Verbruik: ca. 500 gram per m² per twee lagen.

vanaf85,09
bekijk productBekijk product ▸
615 EUROSTAR LINO ELEurocol 615 eurostar lino el

Eurocol 615 eurostar lino el

Eurocol eurostar 615 lino el is een zeer emissiearme, snelhechtende, stroomgeleidende linoleumlijm voor het stroomgeleidend verlijmen van stroomgeleidend linoleum (ohmex). Het is bureaustoelvast, heeft emicode ec1plus, is onbrandbaar, is optimaal verwerkersvriendelijk en heeft een hoge aanvangskleefkrachten een gunstig verbruik. Geleidingsweerstand: 3.10 5 Ù. Verbruik: ca. 3-4 m² per kg.

vanaf132,48
bekijk productBekijk product ▸
546 EUROFIX MULTIEurocol 546 eurofix multi

Eurocol 546 eurofix multi

Eurocol eurofix 546 multi universeel is een universele fixering voor het opneembaar installeren van cushion vinyl en tapijttegels/tapijten in banen met een vlakke (PVC-)rug. Het is onbrandbaar, heeft een blijvend hoge tack, is gemakkelijk opneembaar, heeft een gunstig verbruik en is bureaurolstoelvast. Verbruik: 100-150 gram per m² op gesloten ondervloeren en 100-200 gram per m² op absorberende ondervloeren.

vanaf123,84
bekijk productBekijk product ▸
608 Eurostar RenoEurocol 608 eurostar reno

Eurocol 608 eurostar reno

Eurocol eurostar 608 reno ec1 is een emissie-arme, oplosmiddelvrije lijm voor het verlijmen van tapijten en naaldvilt op slecht absorberende ondervloeren zoals oude watervaste lijmrestanten, epoxy vloeren, gecoate vloeren, monolietvloeren en bestaande harde vloerbedekkingen. Het is zeer emissie-arm, geheel oplosmiddelvrij en onbrandbaar. Het heeft een hoge aanvangskleefkracht en hoge afbindsnelheid en is toepasbaar op vloerverwarmingsconstructies en bureaurolstoelvast. Verbruik: ca. 300-500 gram per m2 afhankelijk van de rugkwaliteit en de ondervloer

vanaf70,52
bekijk productBekijk product ▸
543 EUROSAFE DECOEurocol 543 eurosafe deco

Eurocol 543 eurosafe deco

Eurocol 543 eurosafe deco is een kant-en-klare dispersielijm met een hoge, blijvende kleefkracht voor het installeren van dimensiestabiele PVC, lamellen en tegels op geëgaliseerde ondervloeren. Doordat de lijm met een vachtroller wordt opgebracht, is er geen kans op het doortekenen van lijmrillen. Dit geeft tevens een gunstig verbruik en een arbovriendelijke verwerking. Het is daarnaast bureaurolstoelvast. Verbruik: Op geëgaliseerde ondervloeren: 100-150 gram per m².

vanaf129,26
bekijk productBekijk product ▸
140 EUROMIX PUEurocol 140 euromix pu

Eurocol 140 euromix pu

Eurocol euromix 140 pu 2-componenten lijm is een watervaste 2-componentenlijm voor het verlijmen van rubberen tegels en PVC-vloerbedekking en lamellen in tegels. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en bestand tegen zware belastingen. Het is vocht- en weerbestendig en bestand tegen zwaar rolverkeer. Het heeft een zeer hoge eindhechting. Verbruik: ca. 450-650 gram per m², afhankelijk van het te verlijmen materiaal en de ondervloer.

vanaf93,28
bekijk productBekijk product ▸
614 Eurostar lino plusEurocol 614 eurostar lino plus

Eurocol 614 eurostar lino plus

Eurocol eurostar 614 lino plus ec1 is een zeer emissiearme, snelhechtende lijm voor het verlijmen van linoleum in banen, tegels, strips, stroken, decoratieve ontwerpen en mozaiek. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van kurkment en colovinyl. Inlegtijd: 15-30 minuten, afhankelijk van de rugzijde van de vloerbedekking en ondervloer. Verbruik: ca. 260-300 gram per m².

vanaf76,63
bekijk productBekijk product ▸
233 ContactlijmEurocol 233 contactlijm

Eurocol 233 contactlijm

Eurocol 233 kontactlijm is geschikt voor het verlijmen van rubber, homogene PVC, plastic profielen, linoleum, leer, board, kurk, tapijt en schuimrubber. Het heeft een hoge kleefkracht, snelle droging, hoge eindkleefkracht en gunstig verbruik van 200/250 gram per m² bij tweezijdig gebruik.

vanaf100,10
bekijk productBekijk product ▸
145 EUROMIX WOOD EXTRAEurocol 145 euromix wood extra

Eurocol 145 euromix wood extra

Eurocol euromix 145 wood extra is een hoog belastbare, snel afbindende, watervrije, oplosmiddelvrije 2-componenten lijm voor alle genormaliseerde parketvloeren, laminaat en kurktegels die verlijmd worden op een geschikte ondergrond. Het is geschikt voor vloeren met vloerverwarming en in het bijzonder voor het verlijmen van 10 mm massief parket (dun parket), staafparket, meerlagig parket en planken van alle houtsoorten, ook niet-gestandaardiseerde formaten. Verbruik: afhankelijk van de manier van aanbrengen en materiaal ca. 800-1300 gram per m².

vanaf55,78
bekijk productBekijk product ▸
640 EUROSTAR SPECIALEurocol 640 eurostar special

Eurocol 640 eurostar special

Eurocol eurostar 640 speciaal ec1 is een zeer emissiearme, snelhechtende lijm (met een langere open tijd en langere eindkleefkracht dan de 540 eurosafe special) voor het verlijmen van PVC-vloerbedekking in banen en tegels, cushion vinyl en tapijt met een PVC-rug. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van vlakke vloerbedekking zoals rubber vloerbedekking in banen. Natte, halfnatte en droge verlijming is met deze lijm mogelijk. Het is bureaurolstoelvast, heeft een zeer lange inlegtijd, heeft een lange eindkleefkracht en is zeer licht verstrijkbaar en geurneutraal. Verbruik: 225-275 gram per m².

vanaf97,81
bekijk productBekijk product ▸
500 EUROSAFE MULTIEurocol 500 eurosafe multi

Eurocol 500 eurosafe multi

Eurocol eurosafe 500 multi universeellijm is een universele en snelhechtende lijm voor het verlijmen van tapijt met een rug van synthetisch weefsel, pvc, natuurlijk jute en naaldvilt. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van linoleum, kurkment, pvc in banen en cushion vinyl. Het is bureaurolstoelvast, heeft een breed toepassingsgebied, is optimaal verwerkersvriendelijk en heeft een hoge aanvangs- en eindkleefkracht.

vanaf78,86
bekijk productBekijk product ▸
646 EUROSTAR PREMIUMEurocol 646 eurostar premium

Eurocol 646 eurostar premium

Eurocol eurostar 646 premium ec1 is een zeer emissiearme en vochtbestendige vloerbedekkingslijm speciaal voor het verlijmen volgens de zogenaamde ‘wet-set’ methode. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor het verlijmen van homogeen en heterogene PVC en cushion vinyl tegels en lamellen en rubberen vloerbedekking in banen en tegels. Door de harde lijmfilm is het ideaal voor bedekking met een matige dimensiestabiliteit, waardoor naadvorming wordt voorkomen. De lijm is zeer licht verstrijkbaar en heeft een lange open tijd en een zeer hoge eindkleefkracht. Het is bestand tegen vocht bij het reinigen van de vloerbedekking. Doordat de lijm IMO-gecertificeerd is, is deze tevens toepasbaar op schepen. Verbruik: 250-350 gram per m².

vanaf88,15
bekijk productBekijk product ▸
509 EUROSAFE TEXEurocol 509 eurosafe tex

Eurocol 509 eurosafe tex

Eurocol eurosafe 509 tex tapijtlijm is een snelhechtende lijm voor het verlijmen van tapijt en naaldvilt. Het heeft een hoge aanvangskleefkracht en is bureaurolstoelvast en optimaal verwerkersvriendelijk. Verbruik: 325-425 gram per m².

vanaf73,57
bekijk productBekijk product ▸
154 EUROWOOD SF ULTRAEurocol 154 eurowood sf ultra

Eurocol 154 eurowood sf ultra

Eurocol eurowood 154 sf ultra is een watervrije, oplosmiddelvrije parketlijm op STP-basis voor het verlijmen van genormaliseerd parket. Het is met name geschikt voor gestandaardiseerd staafparket, mozaiëk-, hoogkantlamelparket (ook 10 mm hoogkant lamel), massieve planken, 10 mm massief parket, bamboeparket, rookeiken (geurneutraal), meerlaags parket, tafelparket, met name oppervlaktebehandeld op gestandaardiseerde cementaire en calciumsulfaatgebonden dekvloeren, gietasfaltdekvloeren, geschikte gipsvezelplaten, houtplaatmateriaal, ontkoppelings- en isolerende onderlagen en niet-zuigende ondergronden (vast liggende keramiek en natuursteenplaten en betontegels). Verbruik: TKB/B3: 800-1000 gram per m², TKB/B11: 1000-1200 gram per m² (op ontkoppelingsonderlagen moet uitgegaan worden van een hoger verbruik).

vanaf133,02
bekijk productBekijk product ▸
514 Eurosafe linoEurocol 514 eurosafe lino

Eurocol 514 eurosafe lino

Eurocol eurosafe 514 lino plus is een snelhechtende lijm voor het verlijmen van linoleum in banen, tegels, strips, stroken, decoratieve ontwerpen en mozaïek. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van kurkment en colovinyl. Inlegtijd: 15-20 minuten, afhankelijk van de rugzijde van de vloerbedekking en ondervloer. Verbruik: ca. 400-450 gram per m².

vanaf69,57
bekijk productBekijk product ▸
157 EUROWOOD MSEurocol 157 eurowood ms

Eurocol 157 eurowood ms

Eurocol eurowood 157 ms lijm is een watervrije, oplosmiddelvrije parketlijm op STP-basis voor het verlijmen van onder andere gestandaardiseerd staafparket, hoogkantlamelparket (vanaf 16 mm hoogkantlamel), massieve planken van 15 mm dikte (dikte-breedteverhouding max. 1:10), bamboeparket, rookeiken (geurneutraal), meerlaags parket en tapis (ambachtelijk) parket, met name oppervlaktebehandeld. Verbruik: ca. 800-1200 gram per m², afhankelijk van de manier van aanbrengen en materiaal.

vanaf122,62
bekijk productBekijk product ▸
WS EASYFILLPRO VOEGENKITLobadur ws easyfillpro voegenkit

Lobadur ws easyfillpro voegenkit

Lobadur ws easyfillpro is een watergebaseerde voegenkit. Het is geschikt voor het afdichten van voegen en kleine beschadigingen op verlijmde parket en houten vloeren. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf30,82
bekijk productBekijk product ▸
PIGMENTLobadur pigment

Lobadur pigment

Mixol is kleurpigment om te mixen in de voegenkit Lobadur easyfillpro.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOPROMathys elastopro

Mathys elastopro

Mathys elastopro is een plasto-elastische afdichtingskit voor gebruik binnen en buiten op basis van een acrylaat-dispersie die geschikt is voor het afdichten van aansluitvoegen, scheuren en voegen. Het is snel overschilderbaar, krimpt nagenoeg niet en heeft een uitstekende hechting. Het is geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijnen en metselwerk, stucwerk en gipskarton met een geringe werking. Het is ook geschikt voor het repareren en afdichten van scheuren en voegen in gasbeton, steen, pleisterwerk en hout. Het is niet geschikt voor dilatatievoegen. Theoretisch rendement: ca. 12 meter bij een voeg van 5x5 mm.

vanaf7,09
bekijk productBekijk product ▸
NADENKITMotip nadenkit

Motip nadenkit

Motip nadenkit is een strijkbare nadenkit voor het afdichten van carrosserienaden, zoals gepuntlaste metaaloverlappingen, las- en felsnaden in motor- en kofferruimtes, wielkasten, de zijkant en in de binnenruimte. Het trekt geen draden en is door de grote standvastigheid zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Het hecht uitstekend op blank, verzinkt, gegrond of gelakt plaatwerk. Het droogt snel en drupt niet, kan overgeschilderd worden en is temperatuurbestendig van -25 graden celsius tot + 80 graden celsius. De te behandelen delen moeten schoon, droog, olie- en vetvrij zijn.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
SEALFIXPROOriginalfix sealfixpro

Originalfix sealfixpro

Originalfix sealfixpro strijkkit is een plastisch elastische naadafdichting voor het langdurig afdichten van randen, naden, kieren en overlappingen.

vanaf26,78
bekijk productBekijk product ▸
W500 BEGLAZINGS- EN AFDICHTINGSKITPolyfilla pro w500 beglazings- en afdichtingskit

Polyfilla pro w500 beglazings- en afdichtingskit

Polyfilla pro w500 is een duurzame, elastische, siliconenvrije, overschilderbare beglazingskit op basis van ms-polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen in hout, zowel binnen als buiten. Deze kit reageert met vocht uit de lucht en vormt hierdoor tot een duurzaam rubber. Het is overschilderbaar na ca. 10 minuten.

vanaf11,48
bekijk productBekijk product ▸
TOPSEAL U KITProgold topseal u kit

Progold topseal u kit

Progold topseal u is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. Het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen, binnen en buiten.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
FIXOSEALProgold fixoseal

Progold fixoseal

Progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. Het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
WINDOWSEALProgold windowseal

Progold windowseal

Progold window seal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit op basis van ms polymeer. Het een goede vervanger voor stopverf in houten en stalen kaders. Het heeft een zeer goede hechting op de meeste ondergronden, is blijvend flexibel en krimpvrij, heeft een zeer snelle verrubbering en is geschikt voor binnen en buiten. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 5°C en 30°C en overschilderbaar met oplosmiddelhoudende en watergedragen verven na voldoende huidvorming.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 221 LIJMKITSikaflex sikaflex 221 lijmkit

Sikaflex sikaflex 221 lijmkit

Sika sikaflex 221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethane afdichtkit met goed standvermogen die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Het wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem iso 9001 en milieuzorgsysteem iso 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’. Het is elastisch, reukarm, bestand tegen veroudering en weersinvloeden, overschilderbaar, schuurbaar en niet corrososief. Het hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden en is door nsf goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen en beperkt gebruik in de buurt van drinkwater.

vanaf15,66
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 84 UV+Sikaflex sikaflex 84 uv+

Sikaflex sikaflex 84 uv+

Sika sikaflex 84 uv+ is een duurzaam elastische en uv-bestendige 1-component beglazingskit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor het afdichten van alle soorten beglazingen, met name isolerend glas. Het is zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en hecht zonder primer uitstekend op bijvoorbeeld glas, hout en vele lakafwerkingen. Op andere materialen, zoals pvc, is toepassing van een primer noodzakelijk.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
PU 4519 2K-PU-VersnellerWakol pu 4519 2k-pu-versneller

Wakol pu 4519 2k-pu-versneller

Wakol 2k PU-versneller 4519 is een versneller voor het verhogen van de reactiesnelheid van 2-componenten polyurethaanlijmen. Dosering: 1-3 doppen (à 15 ml) afhankelijk van de lijm en gewenste droogtijd.

vanaf92,68
bekijk productBekijk product ▸
PK4535 KLEURPASTAWakol pk4535 kleurpasta

Wakol pk4535 kleurpasta

Wakol pk4535 kleurpigment bruin is voor het inkleuren van Wakol ms parketlijmen, Wakol polyurethaan parketlijmen en Wakol dispersie parketlijmen. Verbruik: 5-10 gram per m².

vanaf14,67
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte