menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Huisverf
  6. >
  7. Voorstrijk

Voorstrijk

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALPHA AQUAFIXSikkens alpha aquafixSikkens alpha aquafix

Sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. Het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. Hoeveelheid verdunning: 0-30% (met water). Het is overschilderbaar na ca. 10 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf119,68
bekijk productBekijk product ▸
Alpha Primer ExteriorSikkens alpha primer exteriorSikkens alpha primer exterior

Sikkens alpha primer exterior is een ideale primer voor het schilderen van buitenmuren. Dit voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat de zuigende werking van de ondergrond verdwijnt, waarna vlekkeloos iedere Sikkens buitenmuurverf aangebracht kan worden. Door de uitstekende hechting ontstaat een verfsysteem dat jaren lang mee gaat. Ook zorgt deze primer direct voor een dekkende eindlaag waardoor in sommige gevallen nog maar 1 laag muurverf aangebracht hoeft te worden. Het is geschikt voor o.a. stenen muren, pleisterwerk, gipskartonplaten, metsel- en schuurwerk en beton (ook betonnen schuttingen). Het is na ongeveer 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf70,62
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA PRIMERSikkens alpha primerSikkens alpha primer

Sikkens alpha primer is een hoogwaardige dekkende muurprimer voor binnen. Het heeft een uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden, is isolerend en vermindert zuiging. Het is na ongeveer 6 uur overschilderbaar met alle alpha binnenmuurverven en is oplosmiddelvrij en zeer gemakkelijk te verwerken. Het is geschikt als grondlaag voor steenachtige ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf50,62
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA SUPERFIXSikkens alpha superfixSikkens alpha superfix

Sikkens alpha superfix is een watergedragen, transparante fixeer en hechtprimer voor zuigende en poederende ondergronden binnen en buiten. Het heeft een zeer goede hechting en hoeft niet verdund te worden. Het is zeer goed verrolbaar en geurarm. Het is na ongeveer 4 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 20-22 m per liter.

vanaf38,43
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA PRIMER SFSikkens alpha primer sfSikkens alpha primer sf

Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. Het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. Het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. Bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf97,81
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL PURE PRIMER SFSikkens alphacryl pure primer sfSikkens alphacryl pure primer sf

Sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. Het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf107,81
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA ISOPRIMERSikkens alpha isoprimerSikkens alpha isoprimer

Sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. Het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. Het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. Het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf166,87
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK MUUR & PLAFONDSikkens voorstrijk muur & plafondSikkens voorstrijk muur & plafond

Sikkens voorstrijk is de ideale voorbereiding van binnenmuren en plafonds. De primer is volledig geurloos en vermindert de absorptie door de ondergrond, waardoor voorkomen wordt dat er glansverschillen zijn. Het garandeert een goede dekking, dus er is maar 1 laag nodig. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,79
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA FIXSikkens alpha fixSikkens alpha fix

Sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. Het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf92,81
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFIX UNIVERSALSigma sigmafix universalSigma sigmafix universal

Sigma sigmafix universal is een voorstrijkmiddel voor binnen en buiten, speciaal voor het voorstrijken van zuigende ondergronden en het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. Sigmafix Universal zorgt voor goede hechting en voorkomt kleurbontheid. Je kunt Sigmafix Universal overschilderen met diverse muurverven of beplakken met behang. Het verbruik is op normale ondergronden 8 m per liter waarbij 1 liter verdund product bestaat uit 200 ml Sigmafix Universal en 800 ml leidingwater. Hoe meer de ondergrond zuigend is, hoe minder de voorstrijk verdund moet worden. Verbruik het product daarom op sterk zuigende ondergronden onverdund.

vanaf19,86
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM AQUASigma facade prim aquaSigma facade prim aqua

Sigma faade primer aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor Sigma faade gevelverfsystemen. Het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Rendement: ca. 6-7 m per liter.

vanaf151,35
bekijk productBekijk product ▸
HYDROPHOB AQSigma hydrophob aqSigma hydrophob aq

Sigma hydrophob aq is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. Het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma siloxan kwarts matt. Het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. Door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van autos en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. Dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. Het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. Verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m. Kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m. Cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m. Natuursteen: 0,25-1,00 liter per m.

vanaf196,16
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM SYNTHETISCHSigma facade prim synthetischSigma facade prim synthetisch

Sigma faade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca 5-7 m per liter.

vanaf207,92
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX AQUASigma siloxan fix aquaSigma siloxan fix aqua

Sigma siloxan fix aqua is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 9-12 m per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml Sigma siloxan fix aqua en 500 ml leidingwater.

vanaf168,07
bekijk productBekijk product ▸
SILICAT FIX AQUASigma silicat fix aquaSigma silicat fix aqua

Sigma silicat fix aqua is een watergedragen fixeermiddel op basis van sol-silicaat voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. Het is toepasbaar op bestaande licht poederende en/of zuigende afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. Verbruik: ca. 5-8 m per liter.

vanaf151,35
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX SYNSigma siloxan fix synSigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. Het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-6 m per liter.

vanaf189,38
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN PRIM AQUASigma siloxan prim aquaSigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. Het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. Het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Het is overschilderbaar na 8 uur. Rendement: 5-7 m per liter.

vanaf168,27
bekijk productBekijk product ▸
STAINAWAY PRIMERSigma stainaway primerSigma stainaway primer

Sigma stainaway primer is een isolerende, geurarme muurverfprimer voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken) en het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. Het is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: 6-8 m per liter.

vanaf124,85
bekijk productBekijk product ▸
WALLPRIMSigma wallprimSigma wallprim

Sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. Het is geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk binnen. Het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. Doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. Let op: niet dekkend aanbrengen. Bij te hoge laagdikten zal craquel ontstaan en is er kans op onthechting. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf43,52
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlFlexa voorstrijk watergedragenFlexa voorstrijk watergedragen

Flexa voorstrijk watergedragen.

vanaf21,34
bekijk productBekijk product ▸
EASYCARE VOORSTRIJKFlexa easycare voorstrijkFlexa easycare voorstrijk

Flexa eaycare voorstrijk voorkomt aanzetten en kleurverschillen op muren en plafonds. Het is watergedragen en sneldrogend en zorgt voor een betere hechting en dekkracht van Flexa easycare muurverf. Het is overschilderbaar na 6 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
PURE VOORSTRIJKFlexa pure voorstrijkFlexa pure voorstrijk

Flexa pure voorstrijk is een watergedragen voorstrijk op basis van acrylaatdispersie, geschikt voor binnen. Dit zorgt voor een perfecte basis voor een langdurig mooie uitstraling en een verhoogde kleurintensiteit. Het is uitermate geschikt voor nieuw gestucte muren of gipsplaten. Het is geurarm, droogt snel en hecht uitstekend. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf33,37
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS VOORSTRIJKFlexa creations voorstrijkFlexa creations voorstrijk

Flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie. Het is speciaal ontwikkeld als ondergrond voor Flexa creations muurverf. Het zorgt ervoor dat de muurverf beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt. Het is geschikt voor zuigende muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, papierbehang, gipskarton en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf14,62
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE DEKKENDE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base dekkende muur voorstrijkHistor perfect base dekkende muur voorstrijk

Histor perfect base dekkende muur voorstrijk is een watergedragen, goed dekkend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Het zorgt voor een betere dekking van donkere en intense kleuren. De voorstrijk fixeert enigszins poederende lagen, nivelleert lichte en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, is geurarm en onbrandbaar en na ca. 6 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE TRANSPARANTE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base transparante muur voorstrijkHistor perfect base transparante muur voorstrijk

Histor perfect base muur voorstrijk transparant is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Ook het voorstrijken voor het behangen vergemakkelijkt het plakken op zuigende ondergronden. De voorstrijk nivelleert sterke en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, fixeert enigszins poederende lagen, is waterdampdoorlatend, geurarm en na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE FIXERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base fixerende voorstrijkHistor perfect base fixerende voorstrijk

Histor perfect base fixerende voorstrijk is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en fixeren van poederende ondergronden en het tegelijkertijd verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. De voorstrijk is geurarm en onbrandbaar, gemakkelijk verwerkbaar en waterdampdoorlatend. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf18,22
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base vlek isolerende voorstrijkHistor perfect base vlek isolerende voorstrijk

Histor perfect base vlek isolerende voorstrijk op basis van acrylaatdispersie is geschikt voor het isoleren en vastzetten van vlekken op muren en plafonds binnen. Het draagt bij aan een egaal eindresultaat en is oplosmiddel- en geurarm. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden die vervuild zijn met bijvoorbeeld vocht-, nicotine- of roetvlekken. Tegelijkertijd is het geschikt voor het verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden, waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. In geval van zeer ernstige verontreiniging wordt geadviseerd een tweede laag aan te brengen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH VOORSTRIJKHistor perfect finish voorstrijkHistor perfect finish voorstrijk

Histor perfect finish voorstrijk zorgt ervoor dat muurverf optimaal dekt en hecht. Het is geschikt voor steenachtig stuc- en pleisterwerk, beton en baksteen. Het is overschilderbaar na 5 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK 4 IN 1Alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1Alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1

Alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1 is een witte voorstrijk op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor beschadigde ondergronden met vlekken, haarscheurtjes of felle kleur. Het geeft de ideale basislaag voor een mooi schilderresultaat. Het kan eenvoudig snel en schoon met een roller aangebracht worden, zonder spetters. Het is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na ca. 6 uur (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond). Minimale verwerkingtemperatuur: 5C. Het is overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). Verbruik: 7 m per liter.

vanaf52,16
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTINGAlabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechtingAlabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechting

Alabastine Rolbare voorstrijk zuiging en hechting heft de zuigende werking op, verbetert hechting en voorkomt aanzetten, kleurverschillen en afbladderen binnenshuis. Het hecht uitstekend op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren. Heti s niet geschikt voor poederende en niet-zuigende ondergronden en het is na ca. 3 uur overschilderbaar met latex-, muur- en structuurverf. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf42,80
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK DEKKEND WITAlabastine rolbare voorstrijk dekkend witAlabastine rolbare voorstrijk dekkend wit

Alabastine rolbare voorstrijk is voor binnen en zorgt voor een witte basislaag voor betere dekking van de eindlaag. Het is tevens geschikt als grondverf voor muren met felle of donkere kleuren. Het heeft een uitstekende hechting op o.a. steen, beton, stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten en plaatmateriaal. Het is overschilderbaar na 6 uur met alle soorten muurverf. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf51,21
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE VOORSTRIJKAlabastine sneldrogende voorstrijkAlabastine sneldrogende voorstrijk

Alabastine voorstrijk sneldrogend zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. Het voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor zuiniger verbruik van latex of structuurverf. Al na 3 uur is de ondergrond overschilderbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf7,56
bekijk productBekijk product ▸
XTRA VOORSTRIJK FIXEERAlabastine xtra voorstrijk fixeerAlabastine xtra voorstrijk fixeer

Alabastine xtra voorstrijk fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. Het dringt zeer diep in de ondergrond en voorkomt bladders in de verflaag. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
XTRA VOORSTRIJK VLEKKENAlabastine xtra voorstrijk vlekkenAlabastine xtra voorstrijk vlekken

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is een sneldrogende witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. Het isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds en is overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf11,97
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK HECHTING GESLOTEN ONDERGRONDENAlabastine voorstrijk hechting gesloten ondergrondenAlabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden

Alabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden verbetert de hechting van egaliseermiddel op gesloten, gladde, niet-zuigende ondergronden. Het is geschikt voor gesloten ondergronden zoals tegels, kaal beton en bestaande verflagen op wanden en vloeren binnen. Het droogt transparant rood op. Droogtijd: ca. 3 uur. Verbruik: 5 kg is voldoende voor ca. 50 m.

vanaf46,22
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK VOCHTIGE MUREN EN KELDERSAlabastine voorstrijk vochtige muren en keldersAlabastine voorstrijk vochtige muren en kelders

Alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders is een speciale voorstrijk voor vochtige binnenmuren als gevolg van optrekkend vocht en vochtdoorslag van buiten. Het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Zelfs loskomend behang wordt voorkomen. Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht. Het is stofdroog na 4 uur en volledig droog na 24 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK GIPS EN BETONAlabastine voorstrijk gips en betonAlabastine voorstrijk gips en beton

Alabastine voorstrijk gipsplaat/cellenbeton is een unieke formule voor extreem zuigende ondergronden binnen en speciaal ontwikkeld voor de Alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller klaar is. Het heft de zuigende werking van de ondergrond op en verbetert de hechting. Dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Bovendien zorgt het voor een zuiniger verfverbruik en een betere dekking en worden lastige poederende ondergronden vastgezet. Het is ook geschikt voor structuurverf en pleisters. Het is niet geschikt voor niet-zuigende ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Verbruik: ca. 60 m per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK VLOERENAlabastine rolbare voorstrijk vloerenAlabastine rolbare voorstrijk vloeren

Alabastine rolbare voorstrijk vloeren heft de zuigende werking op van de ondergrond. Het verbetert de hechting van vloerverven, egaliseermiddelen of tegellijmen. De verpakking bevat een concentraat dat goed is voor 4 liter voorstrijk.

vanaf27,18
bekijk productBekijk product ▸
XTRA VOORSTRIJK ALLES-IN-1Alabastine xtra voorstrijk alles-in-1Alabastine xtra voorstrijk alles-in-1

Alabastine xtra voorstrijk alles-in-1 is te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. Het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. Het is geschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen. Het is overschilderbaar na 15 uur. Verbruik: 10-25 m per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.

vanaf21,11
bekijk productBekijk product ▸
FIXEERGRONDAvis fixeergrondAvis fixeergrond

Avis fixeergrond is een oplosmiddelvrij, alkalibestendig en reukarm fixeermiddel. Het heeft een goed indringend vermogen en is ademend en alkalibestendig. Het is geschikt als primer voor sterk zuigende steenachtige ondergronden, oude poederende verflagen en zuigende pleisterlagen binnen en buiten. Met de witte variant worden kleurverschillen in de ondergrond vereffend. Rendement: ca. 4-10 m per liter.

vanaf29,08
bekijk productBekijk product ▸
ISOLIERGRUND HSAvis isoliergrund hsAvis isoliergrund hs

Kristall Isolit HS is een bijzonder preparaat op basis van een speciaal type kunsthars. Het vergeelt niet en isoleert waterkringen, roestplekken, rook- en nicotinevlekken en aniline- en balpenvlekken op o.a. spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk. Het verhardt tevens klevende lagen in ook niet geheel wasvrij gemaakte ondergronden. Het kan na 3 tot 4 uur worden overgeschilderd met vrijwel alle normale verven, zoals emulsie- en alkydharslakken, zuurhardende en 2-componentenlakken, chloorrubberverven en celluloselakken worden afgewerkt. Het kan als grond- en isolatielaag op alle zuigende ondergronden (behalve styropor) worden aangebracht en kan gebruikt worden als goed dekkende grondlaag, waardoor vaak in de afwerklagen bespaard kan worden. Het is ook geschikt als sneldrogende grondlak op radiatoren of als voorstrijkmiddel op beton. De behandelde plaatsen zijn tevens normaal te behangen of met folie te beplakken. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf21,36
bekijk productBekijk product ▸
FIXACRYLBeissier fixacrylBeissier fixacryl

Beissier fixacryl is een kant-en-klaar watergedragen fixatiemiddel dat zeer geschikt is voor het fixeren van poederende en zuigende ondergronden zoals kalk, gips, cement en beton, binnen en buiten. Het heeft een makkelijke en snelle verwerking en is snel droog. Verbruik: ca. 10 m per spuitbus.

vanaf25,51
bekijk productBekijk product ▸
DRY WALL PRIMERBeissier dry wall primerBeissier dry wall primer

Beissier dry wall primer is een witte primer op waterbasis. Het is speciaal voor op gipsplaten voordat nieuwe muurverf wordt aangebracht. Het reguleert de porositeit op meerdere ondergronden zoals gipsplaten, pleister, beton, cement, betonblok, baksteen en oude geschilderde ondergronden. Het verbetert de hechting van verven en andere wandbedekkingen, heeft een uitstekende dekking, vermindert het verbruik van binnenverven, is gemakkelijk aan te brengen en is sneldrogend: het is dezelfde dag overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf86,69
bekijk productBekijk product ▸
HECHTGRONDBolivia hechtgrondBolivia hechtgrond

Bolivia hechtgrond geconcentreerd is een transparante universele hechtgrond/voorstrijkmiddel voor sterk zuigende ondergronden. Het heeft een uitstekende hechting op minerale en cement(achtige) ondergronden. Door het hoog indringend vermogen zet het zich vast in de toplaag van de poreuze en zanderige beton/cement(achtige) ondergrond en zorgt het voor een optimale verankering van het verfsysteem en/of egaliseermiddel/plamuur. Het is geschikt voor binnen en buiten. Het kan na ca. 2 uur overgeschilderd worden. Theoretisch verbruik: ca. 100 tot 300 ml verdunde hechtgrond per m.

vanaf15,84
bekijk productBekijk product ▸
VLEKKEN VOORSTRIJKBolivia vlekken voorstrijkBolivia vlekken voorstrijk

Bolivia vlekken voorstrijk is een waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. Met deze voorstrijk worden steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds gesoleerd. Het is geschikt voor binnen en kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk en styropor (piepschuim) worden aangebracht. Het kan zowel in nieuwbouw als voor renovatiedoeleinden worden gebruikt en is overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven en acryl verven. Theoretisch verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf32,72
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX FIXEERGRONDBoonstoppel garantietex fixeergrondBoonstoppel garantietex fixeergrond

Boonstoppel garantietex fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor zuigende en poreuze ondergronden. Het zorgt voor vermindering van de zuiging van steenachtige ondergronden en plaatmaterialen en fixering (vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. Het heeft een groot indringend vermogen, ook in de diepere zones, een grote capillaire werking en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar met dispersiemuurverven en terpentineverdunbare muurverven. Ook zijn de wanden na gebruik van deze voorstrijk uitermate geschikt voor het aanbrengen van wandbekleding of behang met lijm of plaksel. Het naderhand afstomen van de wanden gaat dan ook beter zonder beschadiging van de wand. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 8-10 m.

vanaf103,61
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDDupli color isoleergrondDupli color isoleergrond

Dupli-color isoleer- en antivlekkenprimer voorkomt het binnendringen van water-, vet-, roet- en nicotinevlekken.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
FIXEEREkotex fixeerEkotex fixeer

Ekotex fixeer is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en poederende ondergronden voordat bijvoorbeeld Ekotex glasweefselbehang wordt toegepast.

vanaf67,60
bekijk productBekijk product ▸
049 EUROPRIMER ABSEurocol 049 europrimer absEurocol 049 europrimer abs

Eurocol europrimer 049 abs is een voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen op absorberende gips- en cementgebonden wanden en vloeren en plaatmateriaal, binnen en buiten. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus, is verwerkersvriendelijk en onbrandbaar en heeft een gunstig verbruik en een hoog indringend vermogen. Verbruik: ca. 6-10 m per kg.

vanaf71,95
bekijk productBekijk product ▸
043 EUROPRIMER ALPHYEurocol 043 europrimer alphyEurocol 043 europrimer alphy

Eurocol europrimer 043 alphy is een voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van gipsgebonden egalisatiemiddelen en het voorkomen van het olifantshuid effect in de egalisatielaag, wanneer de top van de anhydrietvloer plaatselijk of in zijn geheel zeer sterk zuigend is. Verbruik: ca. 5-10 m per kg.

vanaf94,46
bekijk productBekijk product ▸
044 Europrimer MultiEurocol 044 europrimer multiEurocol 044 europrimer multi

Eurocol europrimer 044 multi eco is een universeel, zeer emissiearm voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen op alle steenachtige ondervloeren zoals zand/cement dekvloeren en anhydriet-gietvloeren. Het is ook geschikt voor gladde en gesloten ondergronden zoals terrazzo, keramisch tegelwerk en monolietvloeren. Het is ook geschikt voor houten vloeren, oude, vastliggende, waterbestendige lijmrestanten en asfalt vloeren. Het kan binnen en buiten worden gebruikt. Het heeft emicode ec 1plus en is imo gecertificeerd. Verbruik: ca. 13-20 m per kg bij gesloten ondervloeren en 5-10 m per kg bij zuigende ondervloeren.

vanaf90,77
bekijk productBekijk product ▸
041 EUROPRIMER ECEurocol 041 europrimer ecEurocol 041 europrimer ec

Eurocol europrimer 041 ec geleidende primer is een stroomgeleidend voorstrijkmiddel ter vervanging van een zeer uitgebreid koperbandsysteem. In de regel zal het niet nodig zijn om meer dan 1 meter 801 eurostrip ec per 30 m toe te passen en te laten aarden. Het is onbrandbaar en een gunstig verbruik. Geleidingsweerstand: < 3.105 ohm (en 13 415). Verbruik: ca. 7-8 m per kg.

vanaf146,27
bekijk productBekijk product ▸
FIXPRIMERGlidden fixprimerGlidden fixprimer

Glidden Fixprimer is een vochtregulerend, onverzeepbaar, gemakkelijk verwerkbaar voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie met een uitstekende hechting en impregnering. Het nivelleert de zuiging van sterk of onregelmatig zuigende ondergronden en is ook geschikt voor poederende of krijtende ondergronden. Geschikt voor toepassing op o.a. beton en pleisterwerk. Na ca. 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf55,80
bekijk productBekijk product ▸
TEXPRIMERGlidden texprimerGlidden texprimer

Glidden Texprimer is een gepigmenteerd, vochtregulerend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert de absorptie (zuiging) vanuit de ondergrond en is soepel verwerkbaar. Geschikt voor toepassing op licht zuigende minerale ondergronden zoals spack/spuitpleister, beton, pleisterwerk, metselwerk, gasbeton, stucwerk en kalkzandsteen om kleurbondheid te voorkomen. Na ca. 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf54,30
bekijk productBekijk product ▸
MUURGROND ELFHoeka muurgrond elfHoeka muurgrond elf

Hoeka muurgrond elf is een gebruiksklare diepgrondering op basis van acrylaathars, met name geschikt voor toepassing onder Hoeka muurverven. Het is goed dekkend, emissie-, weekmaker- en oplosmiddelvrij en geschikt voor binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 4-6 uur. Verbruik: ca. 1012 m per liter.

vanaf43,82
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERMIDDELHoeka isoleermiddelHoeka isoleermiddel

Hoeka isoleermiddel is een sterk isolerend, watergedragen isoleermiddel voor het isoleren van verontreinigingen in de ondergrond zoals roet- en nicotinevlekken en lijmrestanten, binnen en buiten. Aantal lagen: 1 2. Applicatiemethode: kwast of verfroller. Het is droog na ca. 3 uur en een eventuele 2e laag kan aangebracht worden na 24 uur. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 6-10 m per liter.

vanaf53,28
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERMIDDEL SPRAYHoeka isoleermiddel sprayHoeka isoleermiddel spray

Hoeka isoleermiddel spray is een sneldrogend isoleermiddel voor ondergronden met plaatselijke verontreinigingen zoals roet- en roestplekken, vochtkringen en lijmrestanten, binnen en buiten. Aantal aanbevolen lagen: 2 3 dunne lagen. Droog en overschilderbaar na ca. 15 minuten. Theoretisch verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 1-2 m per laag.

vanaf22,53
bekijk productBekijk product ▸
KELLER ISOLEERGRONDJaeger keller isoleergrondJaeger keller isoleergrond

Jaeger Keller Isoleergrond is een snel drogende, oplosmiddelhoudende grond- en isoleerverf voor binnen en buiten. Het is een isoleermiddel voor vrijwel alle doorslaande stoffen zoals water-, roet-, vet- en nicotinevlekken, exotische houtsoorten, bitumen en teer. Tevens geschikt als afsluitmiddel op sterk zuigende ondergronden, als bescherming tegen slagregen en als impregneer voor het verstevigen van de ondergrond. Doordat dit product al vanaf 0C verwerkbaar is, is het ook geschikt als buitengrondverf in de wintermaanden. Al na 20 30 minuten overschilderbaar met alle soorten lakken en muurverven. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf14,10
bekijk productBekijk product ▸
HECHT- EN FIXEERGRONDKoopmans hecht- en fixeergrondKoopmans hecht- en fixeergrond

Koopmans hecht- en fixeergrond is een waterverdunbaar impregneermiddel als voorbehandeling voor sterk zuigende steenachtige ondergronden en plaatmaterialen om deze vervolgens af te werken met een muurverf. Het is overschilderbaar met waterverdunbare verven na 1 uur en met oplosmiddelhoudende verven na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf38,89
bekijk productBekijk product ▸
PARASIL COMPACTMathys parasil compactMathys parasil compact

Mathys parasil compact is een Goed vullende onderlaag/tussenlaag op basis van watergedragen acrylaat- en polysiloxaanharsen. Het is geschikt voor gebruik in combinatie met ParaSil. Het is geschikt voor het beschermen en decoreren van nieuwe of oude buitenmuren, muren in metselwerk, beton of hydraulische pleisters en het werkt kleine barstvorming weg. Het is ook geschikt voor onderhoud van oude elastische verflagen en buitengevelisolatie. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: 5-7 m per liter.

vanaf259,24
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFIX UNIVERSALMathys pegafix universalMathys pegafix universal

Mathys pegafix is een Kleurloze impregnatieprimer op basis van acrylaathydrosolen. Het heeft een groot fixerend vermogen op diverse poreuze en licht krijtende oppervlakken, alvorens deze te schilderen met waterverdunbare verven. het is overschilderbaar na 2-4 uur. Rendement: 5-10 m per liter.

vanaf17,63
bekijk productBekijk product ▸
FIXONALMathys fixonalMathys fixonal

Mathys fixonal is een Solventgedragen fixeervernis op basis van acrylpolymeren bestemd voor het verstevigen van alle poreuze of poederende ondergronden. Het Versterkt de vasthechting van de nieuwe laag op de oude verf en geeft meer soepelheid. Het is overschilderbaar na 2 uur maar binnen 24 uur. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO PRIMERMathys paracem deco primerMathys paracem deco primer

Mathys paracem deco primer is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylharsen. Het dekt goed en heft verschillen in zuigkracht van de ondergrond op. Het is geschikt voor diverse poreuze ongeschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is onverschilderbaar na 2-3 uur. Verbruik: 8-10 m per liter.

vanaf19,03
bekijk productBekijk product ▸
PORISOL PORIENVULLERMathys porisol porienvullerMathys porisol porienvuller

Mathys porisol is een Watergedragen impregneer- en isoleermiddel. Het Kan zowel met watergedragen als met de meeste synthetische verven overschilderd worden. Als porinvuller is het onverdund geschikt voor toepassing op poreuze gronden (karton, papier, lichte houtsoorten) en verdund op ondergronden met verschillende zuigkracht (pleisterwerk, houtvezelplaten). Als isolatiemiddel is het onverdund geschikt voor toepassing op exotische houtsoorten, anilinekleuren en oppervlakken vervuild met teerachtige stoffen. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: 3-10 m per liter per laag.

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM AQUA NFMathys murprim aqua nfMathys murprim aqua nf

Mathys Murprim aqua NF is een watergedragen acrylprimer voor toepassing voor Murfill RP Siloxan NF, Murfill WP Plus NF en Murfill WP Inter. Het impregneert en fixeert gezonde ondergronden die niet afschilferen, is goed dekkend en bestand tegen alkaliniteit van de minerale ondergrond, heeft een soepele film, is waterdampdoorlatend en uitstekende weerstand tegen weersomstandigheden, heeft excellente duurzaamheid en is toepasbaar op intacte oude verflagen. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf147,83
bekijk productBekijk product ▸
Cachemire Beton PrimerMathys cachemire beton primerMathys cachemire beton primer

mathys Cachemire Beton Primer is een watergedragen witte hechtingsprimer met een fijne korrelige structuur. Het is geschikt als grondlaag voor cachemire Beton Base op alle ondergronden die droog en zuiver zijn. Theoretisch rendement: 5-6 m per kg.

vanaf96,10
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM EFFECTS PRIMERMathys paracem effects primerMathys paracem effects primer

Mathys paracem effects primer is een witte primer op basis van acrylaatdispersies, geschikt voor poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, pleisterwerk en beton binnen, alvorens deze af te werken met Paracem Effects. Het verstevigt de ondergrond en vermindert de zuigkracht. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf81,59
bekijk productBekijk product ▸
CASHMERE SABLE PRIMERMathys cashmere sable primerMathys cashmere sable primer

Mathys cashmere sable primer is binnen te gebruiken op diverse poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk of beton, alvorens deze af te werken met Cachemire Sable. Het regelt de zuigkracht van de ondergrond, is dekkend en geurarm. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf77,49
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM S NFMathys murprim s nfMathys murprim s nf

Mathys murprim s nf is een solventgedragen, goed dekkende primer op basis van pliolite voor buitenmuren. Het impregneert en fixeert de minerale ondergrond, is aan te brengen op licht vochtige ondergronden, heeft een goed dekvermogen, is toepasbaar op recent gepleisterde muren, is uitstekend bestand tegen weersomstandighedenen en heeft een excellente duurzaamheid. Theoretisch rendement: 3-7 m per liter.

vanaf76,97
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO NATURE PRIMER NFMathys paracem deco nature primer nfMathys paracem deco nature primer nf

Mathys paracem deco nature primer nf is een watergedragen impregneerprimer met ecolabel voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is geschikt voor nieuwe muren die met paracem worden afgewerkt. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf82,00
bekijk productBekijk product ▸
Pegaprim ExteriorMathys pegaprim exteriorMathys pegaprim exterior

Mathys Pegaprim Exterior is een zeer goed dekkende watergedragen voorstrijk voor buitenmuren. Het Neutraliseert de verschillen in zuigkracht van de ondergrond en zorgt voor een uniforme ondergrond qua absorptie en kleur. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf81,14
bekijk productBekijk product ▸
EBOwatrol ebOwatrol eb

Owatrol E-B fixeert poederige ondergronden en vermindert het risico op afbladderen. Het blokkeert onstabiele ondergronden en is geschikt voor alle ondergronden binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 4 uur. In tegenstelling tot water, breekt dit product acryl- en vinylharsen niet af en kunnen verfoverschotten als fixerende grondlaag worden opgebruikt.

vanaf36,20
bekijk productBekijk product ▸
ISOLERENDE VOORSTRIJKPorex isolerende voorstrijkPorex isolerende voorstrijk

Porex 2000 voorstrijk is een hooggeconcentreerd, oplosmiddelvrij voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Het is onverdund geschikt als voorstrijkmiddel met een zeer hoge isolerende werking tegen nicotine-, roet-, teer-, lippenstift-, potlood-, ballpoint-, thee-, viltstift-, en opgedroogde vochtvlekken. Het is verdund (1:3) geschikt als zuigingremmend en hechtingsbevorderend fixeer- en impregneermiddel op zuigende en licht poederende ondergronden. Na 2-4 uur droging kan o.a. behang, latexverf, acrylverf, structuurverf of sierpleister worden aangebracht. Verbruik: onverdund ca. 12 m per liter, verdund ca. 8 m per liter.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
MUURPRIMERPrinssen muurprimerPrinssen muurprimer

Prinssen muurprimer is een watergedragen, wit gepigmenteerd voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Het zorgt voor uitstekende hechting en dekking van Prinssen muurverf. Het voorkomt glansverschillen en verlaagt zuigkracht. Het is overschilderbaar na 4-6 uur. Verbruik: 10-12 m per liter.

vanaf44,28
bekijk productBekijk product ▸
DIEPGRONDPrinssen diepgrondPrinssen diepgrond

Prinssen Diepgrond is een fixerende, diep indringende, oplosmiddelvrije diepgrondering voor het versterken van poederende ondergronden, binnen en buiten. Het bevordert de hechting en vermindert de zuigkracht. Het is overschilderbaar na 4 uur. Theoretisch verbruik: 6-10 m per liter.

vanaf19,55
bekijk productBekijk product ▸
RUWER SDPrinssen ruwer sdPrinssen ruwer sd

Prinssen ruwer sd is een sneldrogend en kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van acrylaathars voor binnen. Het is geschikt als hechtbrug op beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat voor afwerking met kunstharsgebonden sierpleister. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch rendement: 5 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
RUWERPrinssen ruwerPrinssen ruwer

Prinssen Ruwer is een hoogwaardig, kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van 100% acrylaathars voor binnen en buiten. Het heeft een perfecte hechting op beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat, zorgt voor een egaal drogende eindafwerking en is weerbestendig en dampdoorlaatbaar. Het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar met sierpleister. Theoretisch verbruik: 4-5 m per liter.

vanaf56,05
bekijk productBekijk product ▸
ISO RUWERPrinssen iso ruwerPrinssen iso ruwer

Prinssen iso ruwer is een isolerend, kwartsbevattend voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Het is ideaal als hechtbrug tussen licht vervuilde ondergronden (beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat) en de afwerking met Prinssen sierpleister. Het voorkomt doorslaande vlekken in de afwerklaag en is weerbestendig en waterdampdoorlaatbaar. Het is na 24 uur af te werken met sierpleister. Theoretisch rendement: 4-5 m per liter.

vanaf89,45
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius tiefgrund e.l.f. weissRelius tiefgrund e.l.f. weiss

Relius Tiefgrund ELF Weiss is een witte, waterverdunbare hechtgrond, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden. Het is ook geschikt om spaan- en houtvezelplaten voor te behandelen.

vanaf168,58
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund L FarblosRelius tiefgrund l farblosRelius tiefgrund l farblos

Relius Tiefgrund L Farblos is een kleurloze, oplosmiddelhoudende, reukarme, diep indringende hechtgrond voor buiten. Het is geschikt voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende pleisterlagen en oude krijtende dispersie- en minerale verflagen. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf38,50
bekijk productBekijk product ▸
SILAT PRIMERRelius silat primerRelius silat primer

Relius Silat Primer is een kleurloze toevoeging op basis van silicaat voor het verdunnen van Silat-producten en als fixeerlaag voor steenachtige zuigende ondergronden, binnen en buiten. Rendement: 4-5 m per liter.

vanaf31,86
bekijk productBekijk product ▸
FUNGOSAN PRIMERRelius fungosan primerRelius fungosan primer

Relius Fungosan Primer is een transparante voorstrijk, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, mos en schimmels en ook geschikt voor vochtige ruimtes. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf16,39
bekijk productBekijk product ▸
GrundierkonzentratRelius grundierkonzentratRelius grundierkonzentrat

Relius Grundierkonzentrat is een olievrije en onverzeepbare geconcentreerde (na menging) grondering met uitstekende hechtende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook toe te passen als toevoeging aan muurverven voor een langere open tijd en het is speciaal om spack plafonds te behandelen zonder aanzetten. Het is te verdunnen met water in een verhouding van 1:4. Rendement: ca. 6,5 m per liter (verdund).

vanaf146,71
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund E.L.F. FarblosRelius tiefgrund e.l.f. farblosRelius tiefgrund e.l.f. farblos

Relius Tiefgrund ELF Farblos is een kleurloze, waterverdunbare dispersie hechtgrond voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden,binnen en buiten. Het is emissievrij, oplosmiddelvrij en reukarm en heeft een diep indringend vermogen. Het is overschilderbaasr na 4-5 uur. Theoretisch rendement: 6 m per liter.

vanaf12,85
bekijk productBekijk product ▸
AC 155 ISOLEERSPRAYRolith ac 155 isoleersprayRolith ac 155 isoleerspray

Rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. Het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. Verbruik: Ca. 3 m per bus van 500 ml.

vanaf19,38
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEER-COATINGRust-oleum isoleer-coatingRust-oleum isoleer-coating

Rust-oleum hard hat isoleercoating is een matwitte, hooggepigmenteerde isoleercoating (maskeerspray) voor het permanent isoleren van hardnekkige nicotine-, roet-, teer- en roestvlekken, vochtplekken, graffiti en talrijke kleurstoffen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. beton, hout, gipsplaat en over oude verflagen. Het is milieuvriendelijker dan de meeste isoleercoatings en nat-in-nat of na 30 minuten overschilderbaar met de meeste gangbare muurverven. Theoretisch rendement: 3 tot 4 m per spuitbus.

vanaf16,71
bekijk productBekijk product ▸
8798 Hyginische primerRust-oleum 8798 hyginische primerRust-oleum 8798 hyginische primer

Rust-oleum witte muursealer is een Watergedragen 1-component hyginische primer. Het biedt samen met 8700 hyginische muurcoating bescherming tegen normale vochtigheid en vervuiling op muren en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 9 m per liter.

vanaf256,19
bekijk productBekijk product ▸
8399 HYGIENISCHE PRIMERRust-oleum 8399 hygienische primerRust-oleum 8399 hygienische primer

Rust-oleum witte sealer is een 1-component hyginische primer op basis van Vinylacrylaat voor muren en plafonds. Het biedt samen met de 8300 hyginische muurcoating bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en vochtigheid. Het is Zeer snel overschilderbaar (na 3 uur), kan zelfs tot 0C aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, is niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen. Het kan worden toegepast op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf201,47
bekijk productBekijk product ▸
PRIMO PRIMERStucco dor primo primerStucco dor primo primer

Stucco d'or primo is een goed dekkende primer die geschikt is als basis laag onder de concreto, velluto, calco en metallico decoratieve muurverven. Het is toepasbaar op diverse ondergronden zoals gipsplaat, baksteen, cement en pleisterwerk binnen. Het is na 4 tot 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf18,15
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND FASERARMIERT F44Sudwest rissgrund faserarmiert f44Sudwest rissgrund faserarmiert f44

Sdwest Rissgrund Faserarmiert F44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch gesoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf290,02
bekijk productBekijk product ▸
INNENGRUND W15Sudwest innengrund w15Sudwest innengrund w15

Sdwest Innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. Deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. Ook werkt het zuigkracht regulerend. Het is bestand tegen alkalin en vermengt zich tot een homogeen geheel. Geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf84,21
bekijk productBekijk product ▸
FIXATIV F10Sudwest fixativ f10Sudwest fixativ f10

Sdwest Fixativ F10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. Tevens is dit het verdunningsmiddel voor de Sdwest Silikaat-silicoon en Sdwest Rissgrund. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf60,12
bekijk productBekijk product ▸
THIXGRUNDSudwest thixgrundSudwest thixgrund

Sudwest thixgrund is een diep penetrerende thixotrope diepgrondering en een transparante universele primer met geltechnologie voor gebruik binnen en buiten. Het spat niet, heeft een hoog indringingsvermogen en een diepte- en oppervlakteverstevigende werking, reguleert de zuiging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2-5 m per liter.

vanaf51,86
bekijk productBekijk product ▸
TIEFENGRUND LHSudwest tiefengrund lhSudwest tiefengrund lh

Sdwest Fixeergrond F01 (Tiefengrund LH) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. Overschilderbaar na ca. 8 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf144,30
bekijk productBekijk product ▸
HYDROGRUNDSudwest hydrogrundSudwest hydrogrund

Sdwest Hydro-grund F15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Dit product is o.a. geschikt als grondering bij Sdwest Lotusan. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf54,41
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND 1 VOOR 3Sudwest rissgrund 1 voor 3Sudwest rissgrund 1 voor 3

Sdwest RissGrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. Het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch gesoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld Sdwest Silikat-Silicon Fassadenfarbe. Dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch gesoleerde gevelsystemen. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf235,10
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL GRONDLAKTrae lyx mineral grondlakTrae lyx mineral grondlak

Trae-lyx Mineral Grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. Het is geschikt als grondlak voor de Trae-Lyx Mineral Finish 2K. Het is geschikt voor toepassing op beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch rendement: 8-10 m per liter.

vanaf37,49
bekijk productBekijk product ▸
GLOBAPRIM HYDROTrimetal globaprim hydroTrimetal globaprim hydro

Trimetal globabrim hydro is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van watergedragen acrylaathars bindmiddel voor buiten. Het is toepasbaar als voorstrijkmiddel voor steenachtige poreuze ondergronden zoals metselwerk, baksteen, hydraulische mortel, beton en oude verflagen, welke met een watergedragen muurverf worden afgeschilderd. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: Ca. 6-7 m per liter.

vanaf106,18
bekijk productBekijk product ▸
DIALPRIMTrimetal dialprimTrimetal dialprim

Trimetal Dialprim is een isolerende, watergedragen, reukarme primer voor binnen op basis van een acrylaat copolymeerbindmiddel. Het voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet en inkt op pleisterwerk, cement, beton en op oude intacte verflagen. Het hecht ook uitstekend op gladde gesloten ondergronden zoals geglazuurde tegels. Het heft zuigingsverschillen in de ondergrond op en fixeert oude poederende pleisterlagen. Overschilderbaar na ca. 15 uur. Verbruik: Ca. 11 m per liter.

vanaf27,75
bekijk productBekijk product ▸
MAGNAPRIM FIXTrimetal magnaprim fixTrimetal magnaprim fix

Trimetal magnaprim fix is een dekkende, watergedragen grondlaag voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat copolymeer en alkyd emulsie. Het is zeer geschikt als grondlaag voor zuigende, poreuze en licht poederende ondergronden zoals cementgebonden vezelplaat, beton, pleisterwerk en metselwerk. Het voorkomt doffe vlekken in de afwerklagen en verhoogt de dekkracht. Verbruik: ca. 10-15 m per liter.

vanaf74,78
bekijk productBekijk product ▸
MAGNAPRIM ISOLTrimetal magnaprim isolTrimetal magnaprim isol

Trimetal magnaprim isol is een dekkende grondlaag voor binnenmuren en plafonds. Het isoleert in water oplosbare vlekken, heft zuiging op, fixeert enigszins poederende ondergronden, isoleert vlekken van nicotine, roet, inkt en de meeste vlekken van in water oplosbare stoffen en is na 15 uur overschilderbaar met alle magna muurverven. Rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf94,25
bekijk productBekijk product ▸
GLOBAPRIM SGTrimetal globaprim sgTrimetal globaprim sg

Trimetal Globaprim SG is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van een oplosmiddelhoudend acrylaathars bindmiddel. Het is geschikt voor steenachtige poreuze ondergronden buiten en tevens geschikt als hechtlaag op zeer gesloten ondergronden zoals verblendsteen en geglazuurde tegelwanden. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: Ca. 6 m per liter.

vanaf136,01
bekijk productBekijk product ▸
GLOBAPRIM FIXTrimetal globaprim fixTrimetal globaprim fix

Trimetal Globaprim Fix is een fixeermiddel voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaathars. Het is geschikt voor toepassing op oude, poederende ondergronden. Het heeft een groot indringend vermogen en vermindert ook de zuiging van cementgebonden ondergronden. Verbruik: ca. 5-10 m per liter.

vanaf20,00
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERVista aqua isoleer- en hechtprimerVista aqua isoleer- en hechtprimer

Vista Boscalit Aqua Isoleer- en hechtprimer is een watergedragen grondlaag voor het isoleren van o.a. nicotineplekken, roetaanslag, droge vochtvlekken, brandgeur, teer- en bitumenverontreiniging en houtinhoudsstoffen binnen. Dit product geeft de zekerheid van isoleren door middel van de 30 minutentest: als na 30 minuten de verontreiniging niet meer doorslaat, is isolatie zeker. Is dat niet het geval, dan kan dit proces nog een keer herhaald worden. Tevens is dit product een goede hechtgrond voor o.a. PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen (alleen wit). Het is overschilderbaar na ca. 35 uur. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf39,05
bekijk productBekijk product ▸
D3045 speciaal voorstrijkmiddelWakol d3045 speciaal voorstrijkmiddelWakol d3045 speciaal voorstrijkmiddel

Wakol D3045 speciaal voorstrijkmiddel is een kant en klaar dispersie voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van Wakol egalisatiemiddelen op Wakol pu 280 polyurethaan voorstrijkmiddel, Wakol pu 235 polyurethaan voorstrijkmiddel of Wakol ms 325 silaan voorstrijkmiddel, gietasfalt, planken evenals op grondgereinigde keramische tegels, natuursteen vloeren en terrazzo binnenshuis. Het is ook geschikt voor op vloerverwarming. Verbruik: ca. 100-150 gram per m.

vanaf142,25
bekijk productBekijk product ▸
D3055 Universeel parketvoorstrijkmiddelWakol d3055 universeel parketvoorstrijkmiddelWakol d3055 universeel parketvoorstrijkmiddel

Wakol D3055 parketvoorstrijkmiddel is een gebruiksklaar dispersie gebaseerd oplosmiddelvrij en zeer emissiearm voorstrijkmiddel voor het voorstrijken van zuigende cementvloeren, calciumsulfaatdekvloeren en gipsvezelplaten. Het heeft een EC1 plus certificering. Verbruik: ca. 100-150 gram per m.

vanaf79,46
bekijk productBekijk product ▸
MS 330 Silaan voorstrijkmiddelWakol ms 330 silaan voorstrijkmiddelWakol ms 330 silaan voorstrijkmiddel

Wakol MS 330 is een gebruiksklare 1 component MS-voorstrijkmiddel voor het voorstrijken van zuigende en niet zuigende ondergronden alsmede voor het verstevigen van beschadigde en/of zanderige dekvloeren. Het is ook geschikt voor het isoleren van verhoogde restvochtigheid in cement dekvloeren zonder vloerverwarming tot max. 5 CM%/95% RLV, met vloerverwarming tot max. 3 CM%/85% RLV en bij een betonnen ondervloer zonder vloerverwarming tot max. 7 Gew.%/95% RLV voor de installatie van WAKOL MS lijmen. Droogtijd: 60 minuten. Verbruik: ca. 80-120 gram per m als voorstrijkmiddel en minstens 250 gram per m als vochtscherm.

vanaf330,11
bekijk productBekijk product ▸
PS 275 OndervloerverstevigerWakol ps 275 ondervloerverstevigerWakol ps 275 ondervloerversteviger

Wakol PS275 is een gebruiksklare primer voor het verstevigen van droge, poreuze en compleet broze, zuigende, cement gebaseerde ondervloeren binnenshuis. Droogtijd: 3-5 dagen. Verbruik: ca. 600 gram per m.

vanaf59,68
bekijk productBekijk product ▸
PU 280 POLYURETHAAN VOORSTRIJKMIDDELWakol pu 280 polyurethaan voorstrijkmiddelWakol pu 280 polyurethaan voorstrijkmiddel

Wakol pu280 voorstrijkmiddel is een gebruiksklaar 1 component oplosmiddelvrij reactiehars voorstrijkmiddel voor het voorstrijken van zuigende en niet zuigende ondergronden evenals voor het verstevigen van beschadigde en/of zanderige dekvloeren. Het is ook geschikt voor het afsluiten van capillair opstijgend vocht en verhoogde restvochtigheid tot max. 6 cm%/98% rlv in cementgebonden dekvloeren zonder vloerverwarming, met vloerverwarming tot max. 3 cm%/85% rlv alsook in betonvloeren tot max. 7,5 gew.%/98% rlv en het afsluiten van restvocht in cementgebonden dekvloeren en beton zonder voorafgaande vochtmeting mogelijk. Droogtijd: ca. 45-50 minuten. Verbruik: ca. 100-150 gram per m als voorstrijkmiddel en ca. 250-350 gram per m als vochtscherm.

vanaf153,10
bekijk productBekijk product ▸
D3040 VoorstrijkconcentraatWakol d3040 voorstrijkconcentraatWakol d3040 voorstrijkconcentraat

Wakol D3040 is een oplosmiddelvrij dispersie voorstrijkconcentraat voor het verstrijken van cementgebonden en calciumsulfaat gebonden dekvloeren, anhydriet, gietasfaltvloeren, beton, magnesietvloeren met uitsluitend minerale additieven, intensief gereinigde vloertegels, terazzo, planken, gipsvezelplaten en niet in water oplosbare lijmresten. Het heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm. Het is geschikt voor egaliseren binnenshuis. Verbruik: ca. 50 gram per m.

vanaf17,72
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlWakol d 3004 voorstrijk concentraatWakol d 3004 voorstrijk concentraat

Wakol d3004 is een dispersiegebaseerd voorstrijkconcentraat voor het voorstrijken van cement-, calciumsulfaat- en gietasfaltvloeren, betonnen ondergronden, magnesietvloeren met uitsluitend minerale toeslagstoffen, gereinigde tegels, terrazzo, planken, houten platen, gipsvezelplaten, waterbestendige lijmresten, Wakol-egalisatiemiddelen en Wakol-opvulmiddelen vr de aansluitende egalisatie binnenshuis. Verbruik: ca. 40-50 gram per m concentraat bij verdund gebruik en ca. 80-120 gram per m concentraat bij onverdund gebruik.

vanaf123,06
bekijk productBekijk product ▸
MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAARWijzonol muurvoorstrijk aankleurbaarWijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

vanaf28,15
bekijk productBekijk product ▸
HECHTGRONDWijzonol hechtgrondWijzonol hechtgrond

Wijzonol hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf94,26
bekijk productBekijk product ▸
GEVELIMPREGNEERWijzonol gevelimpregneerWijzonol gevelimpregneer

Wijzonol Gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van diep indringende copolymer voor buiten. Het is geschikt voor toepassing als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, die afgewerkt worden met Wijzoplex Gevelcoat. Bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. Verbruik: Ca. 3-7 m per liter.

vanaf89,04
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDWijzonol isoleergrondWijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. Het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. Afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. Het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6-8 m per liter.

vanaf64,63
bekijk productBekijk product ▸
MUURVOORSTRIJKWijzonol muurvoorstrijkWijzonol muurvoorstrijk

Wijzonol muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven. Deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf26,36
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA AQUAFIXSikkens alpha aquafix

Sikkens alpha aquafix

Sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. Het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. Hoeveelheid verdunning: 0-30% (met water). Het is overschilderbaar na ca. 10 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf119,68
bekijk productBekijk product ▸
Alpha Primer ExteriorSikkens alpha primer exterior

Sikkens alpha primer exterior

Sikkens alpha primer exterior is een ideale primer voor het schilderen van buitenmuren. Dit voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat de zuigende werking van de ondergrond verdwijnt, waarna vlekkeloos iedere Sikkens buitenmuurverf aangebracht kan worden. Door de uitstekende hechting ontstaat een verfsysteem dat jaren lang mee gaat. Ook zorgt deze primer direct voor een dekkende eindlaag waardoor in sommige gevallen nog maar 1 laag muurverf aangebracht hoeft te worden. Het is geschikt voor o.a. stenen muren, pleisterwerk, gipskartonplaten, metsel- en schuurwerk en beton (ook betonnen schuttingen). Het is na ongeveer 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf70,62
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA PRIMERSikkens alpha primer

Sikkens alpha primer

Sikkens alpha primer is een hoogwaardige dekkende muurprimer voor binnen. Het heeft een uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden, is isolerend en vermindert zuiging. Het is na ongeveer 6 uur overschilderbaar met alle alpha binnenmuurverven en is oplosmiddelvrij en zeer gemakkelijk te verwerken. Het is geschikt als grondlaag voor steenachtige ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf50,62
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA SUPERFIXSikkens alpha superfix

Sikkens alpha superfix

Sikkens alpha superfix is een watergedragen, transparante fixeer en hechtprimer voor zuigende en poederende ondergronden binnen en buiten. Het heeft een zeer goede hechting en hoeft niet verdund te worden. Het is zeer goed verrolbaar en geurarm. Het is na ongeveer 4 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 20-22 m per liter.

vanaf38,43
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA PRIMER SFSikkens alpha primer sf

Sikkens alpha primer sf

Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. Het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. Het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. Bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf97,81
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACRYL PURE PRIMER SFSikkens alphacryl pure primer sf

Sikkens alphacryl pure primer sf

Sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. Het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf107,81
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA ISOPRIMERSikkens alpha isoprimer

Sikkens alpha isoprimer

Sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. Het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. Het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. Het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf166,87
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK MUUR & PLAFONDSikkens voorstrijk muur & plafond

Sikkens voorstrijk muur & plafond

Sikkens voorstrijk is de ideale voorbereiding van binnenmuren en plafonds. De primer is volledig geurloos en vermindert de absorptie door de ondergrond, waardoor voorkomen wordt dat er glansverschillen zijn. Het garandeert een goede dekking, dus er is maar 1 laag nodig. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,79
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA FIXSikkens alpha fix

Sikkens alpha fix

Sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. Het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf92,81
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFIX UNIVERSALSigma sigmafix universal

Sigma sigmafix universal

Sigma sigmafix universal is een voorstrijkmiddel voor binnen en buiten, speciaal voor het voorstrijken van zuigende ondergronden en het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. Sigmafix Universal zorgt voor goede hechting en voorkomt kleurbontheid. Je kunt Sigmafix Universal overschilderen met diverse muurverven of beplakken met behang. Het verbruik is op normale ondergronden 8 m per liter waarbij 1 liter verdund product bestaat uit 200 ml Sigmafix Universal en 800 ml leidingwater. Hoe meer de ondergrond zuigend is, hoe minder de voorstrijk verdund moet worden. Verbruik het product daarom op sterk zuigende ondergronden onverdund.

vanaf19,86
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM AQUASigma facade prim aqua

Sigma facade prim aqua

Sigma faade primer aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor Sigma faade gevelverfsystemen. Het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Rendement: ca. 6-7 m per liter.

vanaf151,35
bekijk productBekijk product ▸
HYDROPHOB AQSigma hydrophob aq

Sigma hydrophob aq

Sigma hydrophob aq is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. Het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma siloxan kwarts matt. Het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. Door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van autos en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. Dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. Het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. Verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m. Kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m. Cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m. Natuursteen: 0,25-1,00 liter per m.

vanaf196,16
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM SYNTHETISCHSigma facade prim synthetisch

Sigma facade prim synthetisch

Sigma faade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca 5-7 m per liter.

vanaf207,92
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX AQUASigma siloxan fix aqua

Sigma siloxan fix aqua

Sigma siloxan fix aqua is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 9-12 m per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml Sigma siloxan fix aqua en 500 ml leidingwater.

vanaf168,07
bekijk productBekijk product ▸
SILICAT FIX AQUASigma silicat fix aqua

Sigma silicat fix aqua

Sigma silicat fix aqua is een watergedragen fixeermiddel op basis van sol-silicaat voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. Het is toepasbaar op bestaande licht poederende en/of zuigende afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. Verbruik: ca. 5-8 m per liter.

vanaf151,35
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX SYNSigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. Het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-6 m per liter.

vanaf189,38
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN PRIM AQUASigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. Het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. Het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Het is overschilderbaar na 8 uur. Rendement: 5-7 m per liter.

vanaf168,27
bekijk productBekijk product ▸
STAINAWAY PRIMERSigma stainaway primer

Sigma stainaway primer

Sigma stainaway primer is een isolerende, geurarme muurverfprimer voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken) en het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. Het is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: 6-8 m per liter.

vanaf124,85
bekijk productBekijk product ▸
WALLPRIMSigma wallprim

Sigma wallprim

Sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. Het is geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk binnen. Het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. Doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. Let op: niet dekkend aanbrengen. Bij te hoge laagdikten zal craquel ontstaan en is er kans op onthechting. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf43,52
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlFlexa voorstrijk watergedragen

Flexa voorstrijk watergedragen

Flexa voorstrijk watergedragen.

vanaf21,34
bekijk productBekijk product ▸
EASYCARE VOORSTRIJKFlexa easycare voorstrijk

Flexa easycare voorstrijk

Flexa eaycare voorstrijk voorkomt aanzetten en kleurverschillen op muren en plafonds. Het is watergedragen en sneldrogend en zorgt voor een betere hechting en dekkracht van Flexa easycare muurverf. Het is overschilderbaar na 6 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf13,12
bekijk productBekijk product ▸
PURE VOORSTRIJKFlexa pure voorstrijk

Flexa pure voorstrijk

Flexa pure voorstrijk is een watergedragen voorstrijk op basis van acrylaatdispersie, geschikt voor binnen. Dit zorgt voor een perfecte basis voor een langdurig mooie uitstraling en een verhoogde kleurintensiteit. Het is uitermate geschikt voor nieuw gestucte muren of gipsplaten. Het is geurarm, droogt snel en hecht uitstekend. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf33,37
bekijk productBekijk product ▸
CREATIONS VOORSTRIJKFlexa creations voorstrijk

Flexa creations voorstrijk

Flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie. Het is speciaal ontwikkeld als ondergrond voor Flexa creations muurverf. Het zorgt ervoor dat de muurverf beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt. Het is geschikt voor zuigende muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, papierbehang, gipskarton en (glad) pleisterwerk. Het is na 4 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf14,62
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE DEKKENDE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base dekkende muur voorstrijk

Histor perfect base dekkende muur voorstrijk

Histor perfect base dekkende muur voorstrijk is een watergedragen, goed dekkend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Het zorgt voor een betere dekking van donkere en intense kleuren. De voorstrijk fixeert enigszins poederende lagen, nivelleert lichte en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, is geurarm en onbrandbaar en na ca. 6 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE TRANSPARANTE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base transparante muur voorstrijk

Histor perfect base transparante muur voorstrijk

Histor perfect base muur voorstrijk transparant is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Ook het voorstrijken voor het behangen vergemakkelijkt het plakken op zuigende ondergronden. De voorstrijk nivelleert sterke en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, fixeert enigszins poederende lagen, is waterdampdoorlatend, geurarm en na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE FIXERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base fixerende voorstrijk

Histor perfect base fixerende voorstrijk

Histor perfect base fixerende voorstrijk is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en fixeren van poederende ondergronden en het tegelijkertijd verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. De voorstrijk is geurarm en onbrandbaar, gemakkelijk verwerkbaar en waterdampdoorlatend. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf18,22
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base vlek isolerende voorstrijk

Histor perfect base vlek isolerende voorstrijk

Histor perfect base vlek isolerende voorstrijk op basis van acrylaatdispersie is geschikt voor het isoleren en vastzetten van vlekken op muren en plafonds binnen. Het draagt bij aan een egaal eindresultaat en is oplosmiddel- en geurarm. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden die vervuild zijn met bijvoorbeeld vocht-, nicotine- of roetvlekken. Tegelijkertijd is het geschikt voor het verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden, waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. In geval van zeer ernstige verontreiniging wordt geadviseerd een tweede laag aan te brengen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH VOORSTRIJKHistor perfect finish voorstrijk

Histor perfect finish voorstrijk

Histor perfect finish voorstrijk zorgt ervoor dat muurverf optimaal dekt en hecht. Het is geschikt voor steenachtig stuc- en pleisterwerk, beton en baksteen. Het is overschilderbaar na 5 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK 4 IN 1Alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1

Alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1

Alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1 is een witte voorstrijk op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor beschadigde ondergronden met vlekken, haarscheurtjes of felle kleur. Het geeft de ideale basislaag voor een mooi schilderresultaat. Het kan eenvoudig snel en schoon met een roller aangebracht worden, zonder spetters. Het is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na ca. 6 uur (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond). Minimale verwerkingtemperatuur: 5C. Het is overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). Verbruik: 7 m per liter.

vanaf52,16
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTINGAlabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechting

Alabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechting

Alabastine Rolbare voorstrijk zuiging en hechting heft de zuigende werking op, verbetert hechting en voorkomt aanzetten, kleurverschillen en afbladderen binnenshuis. Het hecht uitstekend op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren. Heti s niet geschikt voor poederende en niet-zuigende ondergronden en het is na ca. 3 uur overschilderbaar met latex-, muur- en structuurverf. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf42,80
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK DEKKEND WITAlabastine rolbare voorstrijk dekkend wit

Alabastine rolbare voorstrijk dekkend wit

Alabastine rolbare voorstrijk is voor binnen en zorgt voor een witte basislaag voor betere dekking van de eindlaag. Het is tevens geschikt als grondverf voor muren met felle of donkere kleuren. Het heeft een uitstekende hechting op o.a. steen, beton, stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten en plaatmateriaal. Het is overschilderbaar na 6 uur met alle soorten muurverf. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf51,21
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE VOORSTRIJKAlabastine sneldrogende voorstrijk

Alabastine sneldrogende voorstrijk

Alabastine voorstrijk sneldrogend zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. Het voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor zuiniger verbruik van latex of structuurverf. Al na 3 uur is de ondergrond overschilderbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf7,56
bekijk productBekijk product ▸
XTRA VOORSTRIJK FIXEERAlabastine xtra voorstrijk fixeer

Alabastine xtra voorstrijk fixeer

Alabastine xtra voorstrijk fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. Het dringt zeer diep in de ondergrond en voorkomt bladders in de verflaag. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
XTRA VOORSTRIJK VLEKKENAlabastine xtra voorstrijk vlekken

Alabastine xtra voorstrijk vlekken

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is een sneldrogende witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. Het isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds en is overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf11,97
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK HECHTING GESLOTEN ONDERGRONDENAlabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden

Alabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden

Alabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden verbetert de hechting van egaliseermiddel op gesloten, gladde, niet-zuigende ondergronden. Het is geschikt voor gesloten ondergronden zoals tegels, kaal beton en bestaande verflagen op wanden en vloeren binnen. Het droogt transparant rood op. Droogtijd: ca. 3 uur. Verbruik: 5 kg is voldoende voor ca. 50 m.

vanaf46,22
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK VOCHTIGE MUREN EN KELDERSAlabastine voorstrijk vochtige muren en kelders

Alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders

Alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders is een speciale voorstrijk voor vochtige binnenmuren als gevolg van optrekkend vocht en vochtdoorslag van buiten. Het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Zelfs loskomend behang wordt voorkomen. Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht. Het is stofdroog na 4 uur en volledig droog na 24 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
VOORSTRIJK GIPS EN BETONAlabastine voorstrijk gips en beton

Alabastine voorstrijk gips en beton

Alabastine voorstrijk gipsplaat/cellenbeton is een unieke formule voor extreem zuigende ondergronden binnen en speciaal ontwikkeld voor de Alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller klaar is. Het heft de zuigende werking van de ondergrond op en verbetert de hechting. Dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Bovendien zorgt het voor een zuiniger verfverbruik en een betere dekking en worden lastige poederende ondergronden vastgezet. Het is ook geschikt voor structuurverf en pleisters. Het is niet geschikt voor niet-zuigende ondergronden. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Verbruik: ca. 60 m per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
ROLBARE VOORSTRIJK VLOERENAlabastine rolbare voorstrijk vloeren

Alabastine rolbare voorstrijk vloeren

Alabastine rolbare voorstrijk vloeren heft de zuigende werking op van de ondergrond. Het verbetert de hechting van vloerverven, egaliseermiddelen of tegellijmen. De verpakking bevat een concentraat dat goed is voor 4 liter voorstrijk.

vanaf27,18
bekijk productBekijk product ▸
XTRA VOORSTRIJK ALLES-IN-1Alabastine xtra voorstrijk alles-in-1

Alabastine xtra voorstrijk alles-in-1

Alabastine xtra voorstrijk alles-in-1 is te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. Het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. Het is geschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen. Het is overschilderbaar na 15 uur. Verbruik: 10-25 m per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.

vanaf21,11
bekijk productBekijk product ▸
FIXEERGRONDAvis fixeergrond

Avis fixeergrond

Avis fixeergrond is een oplosmiddelvrij, alkalibestendig en reukarm fixeermiddel. Het heeft een goed indringend vermogen en is ademend en alkalibestendig. Het is geschikt als primer voor sterk zuigende steenachtige ondergronden, oude poederende verflagen en zuigende pleisterlagen binnen en buiten. Met de witte variant worden kleurverschillen in de ondergrond vereffend. Rendement: ca. 4-10 m per liter.

vanaf29,08
bekijk productBekijk product ▸
ISOLIERGRUND HSAvis isoliergrund hs

Avis isoliergrund hs

Kristall Isolit HS is een bijzonder preparaat op basis van een speciaal type kunsthars. Het vergeelt niet en isoleert waterkringen, roestplekken, rook- en nicotinevlekken en aniline- en balpenvlekken op o.a. spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk. Het verhardt tevens klevende lagen in ook niet geheel wasvrij gemaakte ondergronden. Het kan na 3 tot 4 uur worden overgeschilderd met vrijwel alle normale verven, zoals emulsie- en alkydharslakken, zuurhardende en 2-componentenlakken, chloorrubberverven en celluloselakken worden afgewerkt. Het kan als grond- en isolatielaag op alle zuigende ondergronden (behalve styropor) worden aangebracht en kan gebruikt worden als goed dekkende grondlaag, waardoor vaak in de afwerklagen bespaard kan worden. Het is ook geschikt als sneldrogende grondlak op radiatoren of als voorstrijkmiddel op beton. De behandelde plaatsen zijn tevens normaal te behangen of met folie te beplakken. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf21,36
bekijk productBekijk product ▸
FIXACRYLBeissier fixacryl

Beissier fixacryl

Beissier fixacryl is een kant-en-klaar watergedragen fixatiemiddel dat zeer geschikt is voor het fixeren van poederende en zuigende ondergronden zoals kalk, gips, cement en beton, binnen en buiten. Het heeft een makkelijke en snelle verwerking en is snel droog. Verbruik: ca. 10 m per spuitbus.

vanaf25,51
bekijk productBekijk product ▸
DRY WALL PRIMERBeissier dry wall primer

Beissier dry wall primer

Beissier dry wall primer is een witte primer op waterbasis. Het is speciaal voor op gipsplaten voordat nieuwe muurverf wordt aangebracht. Het reguleert de porositeit op meerdere ondergronden zoals gipsplaten, pleister, beton, cement, betonblok, baksteen en oude geschilderde ondergronden. Het verbetert de hechting van verven en andere wandbedekkingen, heeft een uitstekende dekking, vermindert het verbruik van binnenverven, is gemakkelijk aan te brengen en is sneldrogend: het is dezelfde dag overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf86,69
bekijk productBekijk product ▸
HECHTGRONDBolivia hechtgrond

Bolivia hechtgrond

Bolivia hechtgrond geconcentreerd is een transparante universele hechtgrond/voorstrijkmiddel voor sterk zuigende ondergronden. Het heeft een uitstekende hechting op minerale en cement(achtige) ondergronden. Door het hoog indringend vermogen zet het zich vast in de toplaag van de poreuze en zanderige beton/cement(achtige) ondergrond en zorgt het voor een optimale verankering van het verfsysteem en/of egaliseermiddel/plamuur. Het is geschikt voor binnen en buiten. Het kan na ca. 2 uur overgeschilderd worden. Theoretisch verbruik: ca. 100 tot 300 ml verdunde hechtgrond per m.

vanaf15,84
bekijk productBekijk product ▸
VLEKKEN VOORSTRIJKBolivia vlekken voorstrijk

Bolivia vlekken voorstrijk

Bolivia vlekken voorstrijk is een waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. Met deze voorstrijk worden steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds gesoleerd. Het is geschikt voor binnen en kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk en styropor (piepschuim) worden aangebracht. Het kan zowel in nieuwbouw als voor renovatiedoeleinden worden gebruikt en is overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven en acryl verven. Theoretisch verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf32,72
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX FIXEERGRONDBoonstoppel garantietex fixeergrond

Boonstoppel garantietex fixeergrond

Boonstoppel garantietex fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor zuigende en poreuze ondergronden. Het zorgt voor vermindering van de zuiging van steenachtige ondergronden en plaatmaterialen en fixering (vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. Het heeft een groot indringend vermogen, ook in de diepere zones, een grote capillaire werking en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar met dispersiemuurverven en terpentineverdunbare muurverven. Ook zijn de wanden na gebruik van deze voorstrijk uitermate geschikt voor het aanbrengen van wandbekleding of behang met lijm of plaksel. Het naderhand afstomen van de wanden gaat dan ook beter zonder beschadiging van de wand. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 8-10 m.

vanaf103,61
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDDupli color isoleergrond

Dupli color isoleergrond

Dupli-color isoleer- en antivlekkenprimer voorkomt het binnendringen van water-, vet-, roet- en nicotinevlekken.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
FIXEEREkotex fixeer

Ekotex fixeer

Ekotex fixeer is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en poederende ondergronden voordat bijvoorbeeld Ekotex glasweefselbehang wordt toegepast.

vanaf67,60
bekijk productBekijk product ▸
049 EUROPRIMER ABSEurocol 049 europrimer abs

Eurocol 049 europrimer abs

Eurocol europrimer 049 abs is een voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen op absorberende gips- en cementgebonden wanden en vloeren en plaatmateriaal, binnen en buiten. Het is zeer emissiearm, heeft emicode ec 1plus, is verwerkersvriendelijk en onbrandbaar en heeft een gunstig verbruik en een hoog indringend vermogen. Verbruik: ca. 6-10 m per kg.

vanaf71,95
bekijk productBekijk product ▸
043 EUROPRIMER ALPHYEurocol 043 europrimer alphy

Eurocol 043 europrimer alphy

Eurocol europrimer 043 alphy is een voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van gipsgebonden egalisatiemiddelen en het voorkomen van het olifantshuid effect in de egalisatielaag, wanneer de top van de anhydrietvloer plaatselijk of in zijn geheel zeer sterk zuigend is. Verbruik: ca. 5-10 m per kg.

vanaf94,46
bekijk productBekijk product ▸
044 Europrimer MultiEurocol 044 europrimer multi

Eurocol 044 europrimer multi

Eurocol europrimer 044 multi eco is een universeel, zeer emissiearm voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen op alle steenachtige ondervloeren zoals zand/cement dekvloeren en anhydriet-gietvloeren. Het is ook geschikt voor gladde en gesloten ondergronden zoals terrazzo, keramisch tegelwerk en monolietvloeren. Het is ook geschikt voor houten vloeren, oude, vastliggende, waterbestendige lijmrestanten en asfalt vloeren. Het kan binnen en buiten worden gebruikt. Het heeft emicode ec 1plus en is imo gecertificeerd. Verbruik: ca. 13-20 m per kg bij gesloten ondervloeren en 5-10 m per kg bij zuigende ondervloeren.

vanaf90,77
bekijk productBekijk product ▸
041 EUROPRIMER ECEurocol 041 europrimer ec

Eurocol 041 europrimer ec

Eurocol europrimer 041 ec geleidende primer is een stroomgeleidend voorstrijkmiddel ter vervanging van een zeer uitgebreid koperbandsysteem. In de regel zal het niet nodig zijn om meer dan 1 meter 801 eurostrip ec per 30 m toe te passen en te laten aarden. Het is onbrandbaar en een gunstig verbruik. Geleidingsweerstand: < 3.105 ohm (en 13 415). Verbruik: ca. 7-8 m per kg.

vanaf146,27
bekijk productBekijk product ▸
FIXPRIMERGlidden fixprimer

Glidden fixprimer

Glidden Fixprimer is een vochtregulerend, onverzeepbaar, gemakkelijk verwerkbaar voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie met een uitstekende hechting en impregnering. Het nivelleert de zuiging van sterk of onregelmatig zuigende ondergronden en is ook geschikt voor poederende of krijtende ondergronden. Geschikt voor toepassing op o.a. beton en pleisterwerk. Na ca. 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf55,80
bekijk productBekijk product ▸
TEXPRIMERGlidden texprimer

Glidden texprimer

Glidden Texprimer is een gepigmenteerd, vochtregulerend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert de absorptie (zuiging) vanuit de ondergrond en is soepel verwerkbaar. Geschikt voor toepassing op licht zuigende minerale ondergronden zoals spack/spuitpleister, beton, pleisterwerk, metselwerk, gasbeton, stucwerk en kalkzandsteen om kleurbondheid te voorkomen. Na ca. 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf54,30
bekijk productBekijk product ▸
MUURGROND ELFHoeka muurgrond elf

Hoeka muurgrond elf

Hoeka muurgrond elf is een gebruiksklare diepgrondering op basis van acrylaathars, met name geschikt voor toepassing onder Hoeka muurverven. Het is goed dekkend, emissie-, weekmaker- en oplosmiddelvrij en geschikt voor binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 4-6 uur. Verbruik: ca. 1012 m per liter.

vanaf43,82
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERMIDDELHoeka isoleermiddel

Hoeka isoleermiddel

Hoeka isoleermiddel is een sterk isolerend, watergedragen isoleermiddel voor het isoleren van verontreinigingen in de ondergrond zoals roet- en nicotinevlekken en lijmrestanten, binnen en buiten. Aantal lagen: 1 2. Applicatiemethode: kwast of verfroller. Het is droog na ca. 3 uur en een eventuele 2e laag kan aangebracht worden na 24 uur. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 6-10 m per liter.

vanaf53,28
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERMIDDEL SPRAYHoeka isoleermiddel spray

Hoeka isoleermiddel spray

Hoeka isoleermiddel spray is een sneldrogend isoleermiddel voor ondergronden met plaatselijke verontreinigingen zoals roet- en roestplekken, vochtkringen en lijmrestanten, binnen en buiten. Aantal aanbevolen lagen: 2 3 dunne lagen. Droog en overschilderbaar na ca. 15 minuten. Theoretisch verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 1-2 m per laag.

vanaf22,53
bekijk productBekijk product ▸
KELLER ISOLEERGRONDJaeger keller isoleergrond

Jaeger keller isoleergrond

Jaeger Keller Isoleergrond is een snel drogende, oplosmiddelhoudende grond- en isoleerverf voor binnen en buiten. Het is een isoleermiddel voor vrijwel alle doorslaande stoffen zoals water-, roet-, vet- en nicotinevlekken, exotische houtsoorten, bitumen en teer. Tevens geschikt als afsluitmiddel op sterk zuigende ondergronden, als bescherming tegen slagregen en als impregneer voor het verstevigen van de ondergrond. Doordat dit product al vanaf 0C verwerkbaar is, is het ook geschikt als buitengrondverf in de wintermaanden. Al na 20 30 minuten overschilderbaar met alle soorten lakken en muurverven. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf14,10
bekijk productBekijk product ▸
HECHT- EN FIXEERGRONDKoopmans hecht- en fixeergrond

Koopmans hecht- en fixeergrond

Koopmans hecht- en fixeergrond is een waterverdunbaar impregneermiddel als voorbehandeling voor sterk zuigende steenachtige ondergronden en plaatmaterialen om deze vervolgens af te werken met een muurverf. Het is overschilderbaar met waterverdunbare verven na 1 uur en met oplosmiddelhoudende verven na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf38,89
bekijk productBekijk product ▸
PARASIL COMPACTMathys parasil compact

Mathys parasil compact

Mathys parasil compact is een Goed vullende onderlaag/tussenlaag op basis van watergedragen acrylaat- en polysiloxaanharsen. Het is geschikt voor gebruik in combinatie met ParaSil. Het is geschikt voor het beschermen en decoreren van nieuwe of oude buitenmuren, muren in metselwerk, beton of hydraulische pleisters en het werkt kleine barstvorming weg. Het is ook geschikt voor onderhoud van oude elastische verflagen en buitengevelisolatie. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: 5-7 m per liter.

vanaf259,24
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFIX UNIVERSALMathys pegafix universal

Mathys pegafix universal

Mathys pegafix is een Kleurloze impregnatieprimer op basis van acrylaathydrosolen. Het heeft een groot fixerend vermogen op diverse poreuze en licht krijtende oppervlakken, alvorens deze te schilderen met waterverdunbare verven. het is overschilderbaar na 2-4 uur. Rendement: 5-10 m per liter.

vanaf17,63
bekijk productBekijk product ▸
FIXONALMathys fixonal

Mathys fixonal

Mathys fixonal is een Solventgedragen fixeervernis op basis van acrylpolymeren bestemd voor het verstevigen van alle poreuze of poederende ondergronden. Het Versterkt de vasthechting van de nieuwe laag op de oude verf en geeft meer soepelheid. Het is overschilderbaar na 2 uur maar binnen 24 uur. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO PRIMERMathys paracem deco primer

Mathys paracem deco primer

Mathys paracem deco primer is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylharsen. Het dekt goed en heft verschillen in zuigkracht van de ondergrond op. Het is geschikt voor diverse poreuze ongeschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is onverschilderbaar na 2-3 uur. Verbruik: 8-10 m per liter.

vanaf19,03
bekijk productBekijk product ▸
PORISOL PORIENVULLERMathys porisol porienvuller

Mathys porisol porienvuller

Mathys porisol is een Watergedragen impregneer- en isoleermiddel. Het Kan zowel met watergedragen als met de meeste synthetische verven overschilderd worden. Als porinvuller is het onverdund geschikt voor toepassing op poreuze gronden (karton, papier, lichte houtsoorten) en verdund op ondergronden met verschillende zuigkracht (pleisterwerk, houtvezelplaten). Als isolatiemiddel is het onverdund geschikt voor toepassing op exotische houtsoorten, anilinekleuren en oppervlakken vervuild met teerachtige stoffen. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: 3-10 m per liter per laag.

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM AQUA NFMathys murprim aqua nf

Mathys murprim aqua nf

Mathys Murprim aqua NF is een watergedragen acrylprimer voor toepassing voor Murfill RP Siloxan NF, Murfill WP Plus NF en Murfill WP Inter. Het impregneert en fixeert gezonde ondergronden die niet afschilferen, is goed dekkend en bestand tegen alkaliniteit van de minerale ondergrond, heeft een soepele film, is waterdampdoorlatend en uitstekende weerstand tegen weersomstandigheden, heeft excellente duurzaamheid en is toepasbaar op intacte oude verflagen. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf147,83
bekijk productBekijk product ▸
Cachemire Beton PrimerMathys cachemire beton primer

Mathys cachemire beton primer

mathys Cachemire Beton Primer is een watergedragen witte hechtingsprimer met een fijne korrelige structuur. Het is geschikt als grondlaag voor cachemire Beton Base op alle ondergronden die droog en zuiver zijn. Theoretisch rendement: 5-6 m per kg.

vanaf96,10
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM EFFECTS PRIMERMathys paracem effects primer

Mathys paracem effects primer

Mathys paracem effects primer is een witte primer op basis van acrylaatdispersies, geschikt voor poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, pleisterwerk en beton binnen, alvorens deze af te werken met Paracem Effects. Het verstevigt de ondergrond en vermindert de zuigkracht. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf81,59
bekijk productBekijk product ▸
CASHMERE SABLE PRIMERMathys cashmere sable primer

Mathys cashmere sable primer

Mathys cashmere sable primer is binnen te gebruiken op diverse poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk of beton, alvorens deze af te werken met Cachemire Sable. Het regelt de zuigkracht van de ondergrond, is dekkend en geurarm. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf77,49
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM S NFMathys murprim s nf

Mathys murprim s nf

Mathys murprim s nf is een solventgedragen, goed dekkende primer op basis van pliolite voor buitenmuren. Het impregneert en fixeert de minerale ondergrond, is aan te brengen op licht vochtige ondergronden, heeft een goed dekvermogen, is toepasbaar op recent gepleisterde muren, is uitstekend bestand tegen weersomstandighedenen en heeft een excellente duurzaamheid. Theoretisch rendement: 3-7 m per liter.

vanaf76,97
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO NATURE PRIMER NFMathys paracem deco nature primer nf

Mathys paracem deco nature primer nf

Mathys paracem deco nature primer nf is een watergedragen impregneerprimer met ecolabel voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is geschikt voor nieuwe muren die met paracem worden afgewerkt. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf82,00
bekijk productBekijk product ▸
Pegaprim ExteriorMathys pegaprim exterior

Mathys pegaprim exterior

Mathys Pegaprim Exterior is een zeer goed dekkende watergedragen voorstrijk voor buitenmuren. Het Neutraliseert de verschillen in zuigkracht van de ondergrond en zorgt voor een uniforme ondergrond qua absorptie en kleur. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf81,14
bekijk productBekijk product ▸
EBOwatrol eb

Owatrol eb

Owatrol E-B fixeert poederige ondergronden en vermindert het risico op afbladderen. Het blokkeert onstabiele ondergronden en is geschikt voor alle ondergronden binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 4 uur. In tegenstelling tot water, breekt dit product acryl- en vinylharsen niet af en kunnen verfoverschotten als fixerende grondlaag worden opgebruikt.

vanaf36,20
bekijk productBekijk product ▸
ISOLERENDE VOORSTRIJKPorex isolerende voorstrijk

Porex isolerende voorstrijk

Porex 2000 voorstrijk is een hooggeconcentreerd, oplosmiddelvrij voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Het is onverdund geschikt als voorstrijkmiddel met een zeer hoge isolerende werking tegen nicotine-, roet-, teer-, lippenstift-, potlood-, ballpoint-, thee-, viltstift-, en opgedroogde vochtvlekken. Het is verdund (1:3) geschikt als zuigingremmend en hechtingsbevorderend fixeer- en impregneermiddel op zuigende en licht poederende ondergronden. Na 2-4 uur droging kan o.a. behang, latexverf, acrylverf, structuurverf of sierpleister worden aangebracht. Verbruik: onverdund ca. 12 m per liter, verdund ca. 8 m per liter.

vanaf18,96
bekijk productBekijk product ▸
MUURPRIMERPrinssen muurprimer

Prinssen muurprimer

Prinssen muurprimer is een watergedragen, wit gepigmenteerd voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Het zorgt voor uitstekende hechting en dekking van Prinssen muurverf. Het voorkomt glansverschillen en verlaagt zuigkracht. Het is overschilderbaar na 4-6 uur. Verbruik: 10-12 m per liter.

vanaf44,28
bekijk productBekijk product ▸
DIEPGRONDPrinssen diepgrond

Prinssen diepgrond

Prinssen Diepgrond is een fixerende, diep indringende, oplosmiddelvrije diepgrondering voor het versterken van poederende ondergronden, binnen en buiten. Het bevordert de hechting en vermindert de zuigkracht. Het is overschilderbaar na 4 uur. Theoretisch verbruik: 6-10 m per liter.

vanaf19,55
bekijk productBekijk product ▸
RUWER SDPrinssen ruwer sd

Prinssen ruwer sd

Prinssen ruwer sd is een sneldrogend en kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van acrylaathars voor binnen. Het is geschikt als hechtbrug op beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat voor afwerking met kunstharsgebonden sierpleister. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch rendement: 5 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
RUWERPrinssen ruwer

Prinssen ruwer

Prinssen Ruwer is een hoogwaardig, kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van 100% acrylaathars voor binnen en buiten. Het heeft een perfecte hechting op beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat, zorgt voor een egaal drogende eindafwerking en is weerbestendig en dampdoorlaatbaar. Het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar met sierpleister. Theoretisch verbruik: 4-5 m per liter.

vanaf56,05
bekijk productBekijk product ▸
ISO RUWERPrinssen iso ruwer

Prinssen iso ruwer

Prinssen iso ruwer is een isolerend, kwartsbevattend voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Het is ideaal als hechtbrug tussen licht vervuilde ondergronden (beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat) en de afwerking met Prinssen sierpleister. Het voorkomt doorslaande vlekken in de afwerklaag en is weerbestendig en waterdampdoorlaatbaar. Het is na 24 uur af te werken met sierpleister. Theoretisch rendement: 4-5 m per liter.

vanaf89,45
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius tiefgrund e.l.f. weiss

Relius tiefgrund e.l.f. weiss

Relius Tiefgrund ELF Weiss is een witte, waterverdunbare hechtgrond, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden. Het is ook geschikt om spaan- en houtvezelplaten voor te behandelen.

vanaf168,58
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund L FarblosRelius tiefgrund l farblos

Relius tiefgrund l farblos

Relius Tiefgrund L Farblos is een kleurloze, oplosmiddelhoudende, reukarme, diep indringende hechtgrond voor buiten. Het is geschikt voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende pleisterlagen en oude krijtende dispersie- en minerale verflagen. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf38,50
bekijk productBekijk product ▸
SILAT PRIMERRelius silat primer

Relius silat primer

Relius Silat Primer is een kleurloze toevoeging op basis van silicaat voor het verdunnen van Silat-producten en als fixeerlaag voor steenachtige zuigende ondergronden, binnen en buiten. Rendement: 4-5 m per liter.

vanaf31,86
bekijk productBekijk product ▸
FUNGOSAN PRIMERRelius fungosan primer

Relius fungosan primer

Relius Fungosan Primer is een transparante voorstrijk, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, mos en schimmels en ook geschikt voor vochtige ruimtes. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf16,39
bekijk productBekijk product ▸
GrundierkonzentratRelius grundierkonzentrat

Relius grundierkonzentrat

Relius Grundierkonzentrat is een olievrije en onverzeepbare geconcentreerde (na menging) grondering met uitstekende hechtende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook toe te passen als toevoeging aan muurverven voor een langere open tijd en het is speciaal om spack plafonds te behandelen zonder aanzetten. Het is te verdunnen met water in een verhouding van 1:4. Rendement: ca. 6,5 m per liter (verdund).

vanaf146,71
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund E.L.F. FarblosRelius tiefgrund e.l.f. farblos

Relius tiefgrund e.l.f. farblos

Relius Tiefgrund ELF Farblos is een kleurloze, waterverdunbare dispersie hechtgrond voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden,binnen en buiten. Het is emissievrij, oplosmiddelvrij en reukarm en heeft een diep indringend vermogen. Het is overschilderbaasr na 4-5 uur. Theoretisch rendement: 6 m per liter.

vanaf12,85
bekijk productBekijk product ▸
AC 155 ISOLEERSPRAYRolith ac 155 isoleerspray

Rolith ac 155 isoleerspray

Rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. Het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. Verbruik: Ca. 3 m per bus van 500 ml.

vanaf19,38
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEER-COATINGRust-oleum isoleer-coating

Rust-oleum isoleer-coating

Rust-oleum hard hat isoleercoating is een matwitte, hooggepigmenteerde isoleercoating (maskeerspray) voor het permanent isoleren van hardnekkige nicotine-, roet-, teer- en roestvlekken, vochtplekken, graffiti en talrijke kleurstoffen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. beton, hout, gipsplaat en over oude verflagen. Het is milieuvriendelijker dan de meeste isoleercoatings en nat-in-nat of na 30 minuten overschilderbaar met de meeste gangbare muurverven. Theoretisch rendement: 3 tot 4 m per spuitbus.

vanaf16,71
bekijk productBekijk product ▸
8798 Hyginische primerRust-oleum 8798 hyginische primer

Rust-oleum 8798 hyginische primer

Rust-oleum witte muursealer is een Watergedragen 1-component hyginische primer. Het biedt samen met 8700 hyginische muurcoating bescherming tegen normale vochtigheid en vervuiling op muren en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 9 m per liter.

vanaf256,19
bekijk productBekijk product ▸
8399 HYGIENISCHE PRIMERRust-oleum 8399 hygienische primer

Rust-oleum 8399 hygienische primer

Rust-oleum witte sealer is een 1-component hyginische primer op basis van Vinylacrylaat voor muren en plafonds. Het biedt samen met de 8300 hyginische muurcoating bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en vochtigheid. Het is Zeer snel overschilderbaar (na 3 uur), kan zelfs tot 0C aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, is niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen. Het kan worden toegepast op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf201,47
bekijk productBekijk product ▸
PRIMO PRIMERStucco dor primo primer

Stucco dor primo primer

Stucco d'or primo is een goed dekkende primer die geschikt is als basis laag onder de concreto, velluto, calco en metallico decoratieve muurverven. Het is toepasbaar op diverse ondergronden zoals gipsplaat, baksteen, cement en pleisterwerk binnen. Het is na 4 tot 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf18,15
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND FASERARMIERT F44Sudwest rissgrund faserarmiert f44

Sudwest rissgrund faserarmiert f44

Sdwest Rissgrund Faserarmiert F44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch gesoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf290,02
bekijk productBekijk product ▸
INNENGRUND W15Sudwest innengrund w15

Sudwest innengrund w15

Sdwest Innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. Deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. Ook werkt het zuigkracht regulerend. Het is bestand tegen alkalin en vermengt zich tot een homogeen geheel. Geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf84,21
bekijk productBekijk product ▸
FIXATIV F10Sudwest fixativ f10

Sudwest fixativ f10

Sdwest Fixativ F10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. Tevens is dit het verdunningsmiddel voor de Sdwest Silikaat-silicoon en Sdwest Rissgrund. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf60,12
bekijk productBekijk product ▸
THIXGRUNDSudwest thixgrund

Sudwest thixgrund

Sudwest thixgrund is een diep penetrerende thixotrope diepgrondering en een transparante universele primer met geltechnologie voor gebruik binnen en buiten. Het spat niet, heeft een hoog indringingsvermogen en een diepte- en oppervlakteverstevigende werking, reguleert de zuiging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2-5 m per liter.

vanaf51,86
bekijk productBekijk product ▸
TIEFENGRUND LHSudwest tiefengrund lh

Sudwest tiefengrund lh

Sdwest Fixeergrond F01 (Tiefengrund LH) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. Overschilderbaar na ca. 8 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf144,30
bekijk productBekijk product ▸
HYDROGRUNDSudwest hydrogrund

Sudwest hydrogrund

Sdwest Hydro-grund F15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. Het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. Dit product is o.a. geschikt als grondering bij Sdwest Lotusan. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf54,41
bekijk productBekijk product ▸
RISSGRUND 1 VOOR 3Sudwest rissgrund 1 voor 3

Sudwest rissgrund 1 voor 3

Sdwest RissGrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. Het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (Plc, Pll en Plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch gesoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. Na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld Sdwest Silikat-Silicon Fassadenfarbe. Dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch gesoleerde gevelsystemen. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf235,10
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL GRONDLAKTrae lyx mineral grondlak

Trae lyx mineral grondlak

Trae-lyx Mineral Grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. Het is geschikt als grondlak voor de Trae-Lyx Mineral Finish 2K. Het is geschikt voor toepassing op beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch rendement: 8-10 m per liter.

vanaf37,49
bekijk productBekijk product ▸
GLOBAPRIM HYDROTrimetal globaprim hydro

Trimetal globaprim hydro

Trimetal globabrim hydro is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van watergedragen acrylaathars bindmiddel voor buiten. Het is toepasbaar als voorstrijkmiddel voor steenachtige poreuze ondergronden zoals metselwerk, baksteen, hydraulische mortel, beton en oude verflagen, welke met een watergedragen muurverf worden afgeschilderd. Het is overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: Ca. 6-7 m per liter.

vanaf106,18
bekijk productBekijk product ▸
DIALPRIMTrimetal dialprim

Trimetal dialprim

Trimetal Dialprim is een isolerende, watergedragen, reukarme primer voor binnen op basis van een acrylaat copolymeerbindmiddel. Het voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet en inkt op pleisterwerk, cement, beton en op oude intacte verflagen. Het hecht ook uitstekend op gladde gesloten ondergronden zoals geglazuurde tegels. Het heft zuigingsverschillen in de ondergrond op en fixeert oude poederende pleisterlagen. Overschilderbaar na ca. 15 uur. Verbruik: Ca. 11 m per liter.

vanaf27,75
bekijk productBekijk product ▸
MAGNAPRIM FIXTrimetal magnaprim fix

Trimetal magnaprim fix

Trimetal magnaprim fix is een dekkende, watergedragen grondlaag voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat copolymeer en alkyd emulsie. Het is zeer geschikt als grondlaag voor zuigende, poreuze en licht poederende ondergronden zoals cementgebonden vezelplaat, beton, pleisterwerk en metselwerk. Het voorkomt doffe vlekken in de afwerklagen en verhoogt de dekkracht. Verbruik: ca. 10-15 m per liter.

vanaf74,78
bekijk productBekijk product ▸
MAGNAPRIM ISOLTrimetal magnaprim isol

Trimetal magnaprim isol

Trimetal magnaprim isol is een dekkende grondlaag voor binnenmuren en plafonds. Het isoleert in water oplosbare vlekken, heft zuiging op, fixeert enigszins poederende ondergronden, isoleert vlekken van nicotine, roet, inkt en de meeste vlekken van in water oplosbare stoffen en is na 15 uur overschilderbaar met alle magna muurverven. Rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf94,25
bekijk productBekijk product ▸
GLOBAPRIM SGTrimetal globaprim sg

Trimetal globaprim sg

Trimetal Globaprim SG is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van een oplosmiddelhoudend acrylaathars bindmiddel. Het is geschikt voor steenachtige poreuze ondergronden buiten en tevens geschikt als hechtlaag op zeer gesloten ondergronden zoals verblendsteen en geglazuurde tegelwanden. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: Ca. 6 m per liter.

vanaf136,01
bekijk productBekijk product ▸
GLOBAPRIM FIXTrimetal globaprim fix

Trimetal globaprim fix

Trimetal Globaprim Fix is een fixeermiddel voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaathars. Het is geschikt voor toepassing op oude, poederende ondergronden. Het heeft een groot indringend vermogen en vermindert ook de zuiging van cementgebonden ondergronden. Verbruik: ca. 5-10 m per liter.

vanaf20,00
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERVista aqua isoleer- en hechtprimer

Vista aqua isoleer- en hechtprimer

Vista Boscalit Aqua Isoleer- en hechtprimer is een watergedragen grondlaag voor het isoleren van o.a. nicotineplekken, roetaanslag, droge vochtvlekken, brandgeur, teer- en bitumenverontreiniging en houtinhoudsstoffen binnen. Dit product geeft de zekerheid van isoleren door middel van de 30 minutentest: als na 30 minuten de verontreiniging niet meer doorslaat, is isolatie zeker. Is dat niet het geval, dan kan dit proces nog een keer herhaald worden. Tevens is dit product een goede hechtgrond voor o.a. PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen (alleen wit). Het is overschilderbaar na ca. 35 uur. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf39,05
bekijk productBekijk product ▸
D3045 speciaal voorstrijkmiddelWakol d3045 speciaal voorstrijkmiddel

Wakol d3045 speciaal voorstrijkmiddel

Wakol D3045 speciaal voorstrijkmiddel is een kant en klaar dispersie voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van Wakol egalisatiemiddelen op Wakol pu 280 polyurethaan voorstrijkmiddel, Wakol pu 235 polyurethaan voorstrijkmiddel of Wakol ms 325 silaan voorstrijkmiddel, gietasfalt, planken evenals op grondgereinigde keramische tegels, natuursteen vloeren en terrazzo binnenshuis. Het is ook geschikt voor op vloerverwarming. Verbruik: ca. 100-150 gram per m.

vanaf142,25
bekijk productBekijk product ▸
D3055 Universeel parketvoorstrijkmiddelWakol d3055 universeel parketvoorstrijkmiddel

Wakol d3055 universeel parketvoorstrijkmiddel

Wakol D3055 parketvoorstrijkmiddel is een gebruiksklaar dispersie gebaseerd oplosmiddelvrij en zeer emissiearm voorstrijkmiddel voor het voorstrijken van zuigende cementvloeren, calciumsulfaatdekvloeren en gipsvezelplaten. Het heeft een EC1 plus certificering. Verbruik: ca. 100-150 gram per m.

vanaf79,46
bekijk productBekijk product ▸
MS 330 Silaan voorstrijkmiddelWakol ms 330 silaan voorstrijkmiddel

Wakol ms 330 silaan voorstrijkmiddel

Wakol MS 330 is een gebruiksklare 1 component MS-voorstrijkmiddel voor het voorstrijken van zuigende en niet zuigende ondergronden alsmede voor het verstevigen van beschadigde en/of zanderige dekvloeren. Het is ook geschikt voor het isoleren van verhoogde restvochtigheid in cement dekvloeren zonder vloerverwarming tot max. 5 CM%/95% RLV, met vloerverwarming tot max. 3 CM%/85% RLV en bij een betonnen ondervloer zonder vloerverwarming tot max. 7 Gew.%/95% RLV voor de installatie van WAKOL MS lijmen. Droogtijd: 60 minuten. Verbruik: ca. 80-120 gram per m als voorstrijkmiddel en minstens 250 gram per m als vochtscherm.

vanaf330,11
bekijk productBekijk product ▸
PS 275 OndervloerverstevigerWakol ps 275 ondervloerversteviger

Wakol ps 275 ondervloerversteviger

Wakol PS275 is een gebruiksklare primer voor het verstevigen van droge, poreuze en compleet broze, zuigende, cement gebaseerde ondervloeren binnenshuis. Droogtijd: 3-5 dagen. Verbruik: ca. 600 gram per m.

vanaf59,68
bekijk productBekijk product ▸
PU 280 POLYURETHAAN VOORSTRIJKMIDDELWakol pu 280 polyurethaan voorstrijkmiddel

Wakol pu 280 polyurethaan voorstrijkmiddel

Wakol pu280 voorstrijkmiddel is een gebruiksklaar 1 component oplosmiddelvrij reactiehars voorstrijkmiddel voor het voorstrijken van zuigende en niet zuigende ondergronden evenals voor het verstevigen van beschadigde en/of zanderige dekvloeren. Het is ook geschikt voor het afsluiten van capillair opstijgend vocht en verhoogde restvochtigheid tot max. 6 cm%/98% rlv in cementgebonden dekvloeren zonder vloerverwarming, met vloerverwarming tot max. 3 cm%/85% rlv alsook in betonvloeren tot max. 7,5 gew.%/98% rlv en het afsluiten van restvocht in cementgebonden dekvloeren en beton zonder voorafgaande vochtmeting mogelijk. Droogtijd: ca. 45-50 minuten. Verbruik: ca. 100-150 gram per m als voorstrijkmiddel en ca. 250-350 gram per m als vochtscherm.

vanaf153,10
bekijk productBekijk product ▸
D3040 VoorstrijkconcentraatWakol d3040 voorstrijkconcentraat

Wakol d3040 voorstrijkconcentraat

Wakol D3040 is een oplosmiddelvrij dispersie voorstrijkconcentraat voor het verstrijken van cementgebonden en calciumsulfaat gebonden dekvloeren, anhydriet, gietasfaltvloeren, beton, magnesietvloeren met uitsluitend minerale additieven, intensief gereinigde vloertegels, terazzo, planken, gipsvezelplaten en niet in water oplosbare lijmresten. Het heeft een EC1 plus certificering en is zeer emissiearm. Het is geschikt voor egaliseren binnenshuis. Verbruik: ca. 50 gram per m.

vanaf17,72
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlWakol d 3004 voorstrijk concentraat

Wakol d 3004 voorstrijk concentraat

Wakol d3004 is een dispersiegebaseerd voorstrijkconcentraat voor het voorstrijken van cement-, calciumsulfaat- en gietasfaltvloeren, betonnen ondergronden, magnesietvloeren met uitsluitend minerale toeslagstoffen, gereinigde tegels, terrazzo, planken, houten platen, gipsvezelplaten, waterbestendige lijmresten, Wakol-egalisatiemiddelen en Wakol-opvulmiddelen vr de aansluitende egalisatie binnenshuis. Verbruik: ca. 40-50 gram per m concentraat bij verdund gebruik en ca. 80-120 gram per m concentraat bij onverdund gebruik.

vanaf123,06
bekijk productBekijk product ▸
MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAARWijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

vanaf28,15
bekijk productBekijk product ▸
HECHTGRONDWijzonol hechtgrond

Wijzonol hechtgrond

Wijzonol hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf94,26
bekijk productBekijk product ▸
GEVELIMPREGNEERWijzonol gevelimpregneer

Wijzonol gevelimpregneer

Wijzonol Gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van diep indringende copolymer voor buiten. Het is geschikt voor toepassing als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, die afgewerkt worden met Wijzoplex Gevelcoat. Bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. Verbruik: Ca. 3-7 m per liter.

vanaf89,04
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDWijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. Het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. Afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. Het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6-8 m per liter.

vanaf64,63
bekijk productBekijk product ▸
MUURVOORSTRIJKWijzonol muurvoorstrijk

Wijzonol muurvoorstrijk

Wijzonol muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven. Deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf26,36
bekijk productBekijk product ▸
FILTER